This was never planed - kapitel 30

 

Jag sprang ner till vardagsrummet där Scooter satt tillsammans med Alfredo och Dan och kollade på någon film som jag inte la allt för mycket vikt på.

”Scooter finns det någon möjlighet att jag skulle kunna åka iväg under dom fyra dagarna vi har en kort paus mellan mina konserter?” frågade jag utan att ens säga hej innan och dom alla vände sig chockat mot mig.

”Jag ser ingen anledning till det så länge då är vid arenan dagen innan och hjälper till och fixar allt” sa Scooter fortfarande lite chockade över min fråga.

”Så det vore okej om jag stack direkt efter min konsert ikväll?”

”Ja jag antar det. Vart ska du ens någonstans?”

”Ingen stans, oroa dig inte för det” sa jag nu med ett stort leende placerat på läpparna.

”Det är säkert till den där tjejen han ska flygga till, jag lovar” hörde jag hur Alfredo mumla fram och jag skrattade lite tyst för mig själv.

Jag hade nu tre dagar ledigt från allt jobb och jag vet exakt vad det är jag ska göra med dom.

 

  

 

Jag hoppade ur taxin som jag hade tagit hitt och räckte honom lite snabbt pengarna innan jag hoppade ur bilen med väskan hängandes över axeln samtidigt som jag började gå upp med byggnaden som var fyllde men alla möjliga sorters mäniskor i. Jag satte på mig mina solglassögon för att skymma mina ögon för att sen dra ner kepsen längre ner över ansiktet så att det tänkte stor del av mitt ansikte. Jag sneglade lite åt alla håll och kanter lite försiktigt rädd att någon skulle känna igen mig. Jag slog upp dörraran som ledde in i byggnaden och började gå igenom dom alldeles för långa korridorerna som fylldeles av allt för många personer enligt mig. Gud jag skulle aldrig klara av att en dag här utan att få panik. Den skolan jag hade gått på var rätt liten och där av var det inte så mycket folk i korridorerna när man gick. Man slapp allt knuffande när man skulle ta sig fram, det var inte så högljutt. Visst så hade jag ju så med mina fans så fort jag skulle någonstans men det var ju inte riktigt samma sak då jag valt det livet.

Jag fortsatte min jakt efter den personen jag letade efter när jag såg henne stående bort vid vad jag antar var hennes skåp med några av hennes kompisar runt sig.

”Ja jag har bett Justin att skicka autografer och han sa att han kunde det så dom kommer väll snart” hörde jag Melinda mumla fram fortfarande med huvudet i skåpet och ryggen mot mig.

”Jag hoppade faktiskt över det, jag tyckte att det skulle vara onödigt att skicka några autografer när jag ändå skulle hitta och träffa min flickvän” sa jag nu med ett stort leende på läpparna och Melinda vände sig chockat mot mig.

”Justin?” frågade hon chokat och jag tog lite skrattande något steg närmre henne.

”Vem annars babe” sa jag och drog snabbt av mig glassögonen innan jag tog av mig kepsen, men hann aldrig lägga ner dom i väskan innan jag hade Melinda i min famn med benen lindade runt min midja men ansiktet intryckt vid min hals.

”Easy tiger” skrattade jag fram och stapplade ett steg bakåt för att inte tappa balansen innan jag släppte ner väskan på golvet för att sen kunna lägga mina händer under hennes lår så att jag kunde hålla henne uppe.

”Förlåt” mumlade hon fram med ett stort leende på läpparna och jag skrattade än en gång.

”Du behöver aldrig be om förlåtelse över att du slänger dig över mig, jag har inget emot det” jag blickade lite lätt mot henne och hon himlade snabbt med ögonen innan hon pressade sina läppar mot mina i om jag får säga det en JÄVLIGT efterlängtad kyss.

 

 

 

 

Justin fördjupade snabbt kyssen genom att trycka in sin tunga i min mun och inom kort var våra tungor i full gång med att bråka om dominans. Jag hörde hur folk både skrek och bussvisslade runt oss men la inte så mycket vikt på det utan flätade istället in mina fingrar i Justins hår och drog honom om möjligt närmre mig. Efter ett tag drog jag mig undan från honom för att hämta andan och lutade min panna mot hans. Jag öppnade ögonen för att inom kort möta Justins som kollade ner på mig med ett stort leende på sina läppar som snabbt smittade av sig på mina läppar.

 

 

”Gud vad jag har saknat dig” fick jag lite andfått fram och Justin släppte lite försiktigt ner mig på golvet igen.

” Jag har saknat dig också babe” sa han och la armarna runt min midja för att kunna dra mig närmre honom. Jag log stort och skulle precis kyssa honom igen när han rycktes undan från mig och han blev istället omringad av en klunga beliebers som slet och drog i honom.  Jag suckade frustrerat och skulle precis gå och sätta mig på en bänk för att vänta på honom då det förmodligen skulle ta ett tag innan han kom loss från där ifrån när Justins klagande röst hördes.

”Hör ni, snälla. Jag är här för att träffa min flickvän och jag skulle verkligen uppskata om ni backade undan en liten bit. Jag har inte träffat henne på ungefär tre veckor nu och jag är inte här särskilt länge men jag kommer vara här resten av dan också så då kan ni komma fram till mig en och en istället så kan jag skriva en autograf eller vad det än är ni vill. Men precis just nu så vill jag spendera tid med min flickvän, så om ni ursäktar mig” sa Justin och innan dom hunnit protestera hade han greppa tag om min handled och med snabbt steg börjat gå ut mot skolgården med mig i ena handen och hans väska i den andra.

Jag hörde hur dom andra mumlade förvirat bakom oss men ignorerade dom bara med ett litet skratt. Jag började dra med honom bort mot ena förrådet men han inte särskilt långt innan jag var upptryckt mellan Justin och ena skolväggen.

”Hej beautiful” viskade Justin fram med en låg och sexig röst som fick håret på min kropp att ställa sig upp.

”Hej” fick jag fram lite skakigare än jag väntat och ett belåtet leende spreds på Justins läppar som inom kort snuddade vid mina när han återigen började prata.

”Du vet att det tar alla krafter inom mig att inte kyssa dig just nu”

”Så varför gör du inte det då?” frågade jag med ett höjt ögonbryn.

”För att det är roligare att retas och tease dig”

”Åh really, är det lika roligt att retas med mig om jag gör så här” viskade jag lite kort innan jag vinklade huvudet åt sidan för att sen ställa mig på tå så att jag kunde börja placera kyssar längst med hans käkben och ner mot hans nyckelben. När jag började vandra uppåt igen lämnade ett stön hans läppar och det var nu min tid att le belåtet.

Justin tog ett fast grep om mitt ansikte innan han nästan desperat pressade sina läppar mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen och la mina armar runt hans nacke för att dra ner honom mot mig och flätade in mina fingrar i hans hår. Justins händer gled ner mot min midja istället och tryckte upp mig hårdare mot väggen så att vi nu stod så tätt vi kunde. Eller det var åtminstone vad jag trodde innan Justin tryckte sin kropp ytligare mot min innan han lutade tillbaka huvudet för att hämta luft och lutade sin panna mot mina.

”Nej det är inte lika roligt men mycket bättre för mig” sa han med ett stort flin på läpparna och jag himlade snabbt med ögonen innan jag möte hans intensiva blick.

”Jag har saknat dig” mumlade jag fram och suckade lyckligt när jag kändes hur Justins armar drogs runt mina axlar. Jag lät mina armar glida ner för att sen linda mina armar runt hans midja och lutade mitt huvud mot Justin varma bröst.

”Jag har saknat dig också babe, så mycket” mumlade han fram mot min hals där han inom kort borrade in ansiktet. Jag rös till lite när jag kände Justins varma andetag mot min nacke vilket fick ett litet leende att spridas på hans läppar, vad jag kunde känna i alla fall.

Jag vet inte hur länge vi stod där utan att säga något, men ord behövdes inte. Det var som att vi sa allting bara igenom den enkla kramen som fick mig att känna mig lyckligare än på länge. Jag skulle kunna stanna i Justins omfamning för all framtid om jag kunde och hade inga planer på att röra mig dom kommande minuterna. Men självklart var det alltid något som skulle komma i vägen. Jag hörde den pipiga rösten som alltid fick kalla kårar att åka längst min ryggrad från ett långt håll men jag slår vad på allt jag äger att hon inom kort skulle vara upp i mitt arsle än en gång. Och jag hade än en gång rätt om henne.

”Melinda var det inte du som sa att du dejtade Bieber. Varför står du då här och hånglar med någon av skolornas losers” skrattade Rachel fram och jag bet snabbt ihop käkarna. Jag hatade verkligen den där bitchen.

”Är det hon?” fråga Justin enkelt men jag visste vem det var han undrade efter. Fall det var hon som var ägg tjejen som lägger all sin existerande tid att plåga mig med sin existens. Jag nickade bara lite till svar och ett litet leende spreds på Justins läppar, ett leende jag inte riktigt förstod mig på.

  

 

Åh blev ett kort kapitel idag och det kom absolut inte ut som jag hade hoppats på. Jag hade så mycket olika ideer till sen här återträffs scenen och trodde först att det var den här som skulle vara bäst. Men nu när jag väll läser igenom det är jag inte lika säker längre. 

Men jag tyckte verkligen att ni förtjädade det här kapitlet efter alla dom fina kommentarerna jag fick på det förra. Blev verkligen jätte glad när jag såg att det var så många som kommenterade och jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det. För det gör verkligen min dag och sätter ett leende på mina läppar varje gång jag läser era kommentarer.

Hoppas bara att ni tycker att det här kapitlet inte suger lika mycket som jag.


This was never planed - kapitel 29

 

”Förlåt att vi är försenade, det tog lite längre tid att vi trodde att komma till våra skåp”

”Eh det är lugnt jag förstår, det kan vara jobbigt att vara ihop med en kändis ibland” sa hon och jag ville egentligen komma med en spydig kommentar som ”Ja när man har irriterande personer som dig klängande efter sig” men valde att istället ge henne ett på klistrat leende innan vi gick bort till våra platser.

”Kanske är en fördel att vara tillsammans med Justin ibland va?” viskade Stefanie snabbt och jag skrattade. Självklart så finns det fördelar att dejta en kändis men enligt mig finns det fler nackdelar. Och störst av dom alla är att jag inte kan träffa Justin så ofta. 

 

  

 

Jag satt på knä framför badkaret och försökte få ut den här jävla äggen ur mitt här och suckade än en gång när bilderna från tidigare idag började spelas i mitt huvud.

 

Jag gick tillsammans med Stefanie och några till i våran klass bort mot våra skåp och pratade om gud vet vad. Det var när vi nått till våra skåp som jag hörde springandet, skrattandet och inom kort kände jag något hårt och kladdigt som träffade mig i bakhuvudet och sen ännu en. Jag hörde hur mina kompisar runt mig började skrika och jag antar att dom också blev träffade. När jag vänt mig om för att se vem det var som kastade alla äggen kan jag väll inte riktig säga att det förvånade mig att det var Rachel och hennes gäng som stod med ägg i händerna.

”Vad var det där bra för?” skrek Stefanie åt dom vilket fick dom alla att skratta.

”Åh ta det inte personligt, det är Melinda vi vill åt och det är väll inte vårt fel att du stod för nära. Du kanske helt enkelt bara behöver tänka på vem du är kompis med sötnos”

”Ha och det ska komma från dig. Du väljer dina kompisar efter hur tjockt lager smink dom har och hur tjock deras föräldrars plånböcker är” skrek jag då jag inte orkade med den här bitchen längre.

”Det där var ditt sista misstag Melinda, du kanske är smart och kommer lyckas bra i framtiden. Men skillnaden mellan oss är att jag kommer ha en kille vid det laget och inte du, för vet du vad. Du är inte ens sött och jag svär på att alla dom där bilderna på dig och Justin bara är ihop fixade av någon nörd som du känner bara för att du vill ha uppmärksamhet från alla men det får dig bara att framstå som en än ännu större och desperatare loser. Jag menar, jag slår vad om att Justin ens rörde dig utan du var bara något slags tröstpris när Selena inte kunde vara med honom” sa hon och alla människor som just nu stod runt omkring oss nu började skratta vilket fick det sista lilla tålamod jag hade med henne att ta slut.

Jag skulle precis kliva fram och göra jag vet inte vad med henne när någon slet tag i min arm och vände mig bort från Rachel och mötes istället av Kaspers ögon som kollade ner på mig.

”Melinda hon är inte värd det, våld löser inget”

”Det kommer ju från rätt person som slog ner min pojkvän för ungefär en månad sen” mumlade jag ilsket fram och Kasper stelnade en aning framför mig.

”Jag vet vad jag gjorde var fel Melinda och jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga att jag är ledsen för att du ska förstå. Jag var en idiot som slog Justin och tro mig när jag säger att du inte mår ett dugg bättre efter du slagit någon. Enligt mig mår man bara sämre efter och skuldkänslorna kommer. Speciellt på snälla tjejer som du, det kommer äta upp dig inifrån det vet du. Du hatar våld och tänk på att skolan har kameror och om du slår henne lär du förmodligen bli straffad för det”

”Men hon kastade ägg på mig, det var hon som började” gnällde jag fram som en femåring och Kasper suckade högt.

”Kom bara, du får henne en annan gång. Utan att använda våld” sa han innan han började dra med mig bort fån klungan när ännu ett ägg träffade mig i bakhuvudet men jag försökte ignorera det.

”Vet du vad Kasper, jag förstår faktiskt inte varför du hänger med dom där loserna när du kan hänga med såna som oss. Jag menar du ser ju bra ut och är tydligen rätt duktig på sport” brast Rachel helt plötsligt och Kasper vände sig snabbt mot henne.

”Och hänga med benrangel  som du med ton förmycket smink. Jag passar nog” sa han och gav henne ett litet på klistrat leende innan han fortsatte att dra med mig ner för korridoren och ut ifrån skolan.

Men han lyckades inte dra mig tillräckligt fort för att jag skulle missa lapparna som nu tydligen var uppsatta över skolan.

Det var ett papper med en bild på mig med ett stort krys över mitt ansikte med texter skrivna runt. Saker som ”hora, lögnare, äcklig” och flera till saker som jag inte ens vill läsa utan jag slet mig snabbt ur Kaspers grep och sprang ut ur skolan med resten av mitt lilla ”gäng” tätt efter mig med tussentals tröstande ord och frågor om vad det var jag sett.

 

Jag sköljde ut det sista balsamet ut mitt hår innan jag satte upp mitt hår i en turban. Jag gick tillbaka till mitt rum och satte mig framför datorn som låg på sängen med Justin väntande på skype.

”I’m back” sa jag då Justin satt med huvudet i någon bok och verkade inte ha märkt att jag kommit tillbaka. Men när hans blick väll föll på mig slog han upp i ett stort leende och slängde iväg boken han haft någon stans i rummet som jag inte kunde se

”Jag kan fortfarande inte fatta att någon kastade ägg på dig i skolan idag” sa Justin nu lite lugnare än precis efter jag berättat för honom vad som hade hänt i skolan idag.

”Och jag svär till gud att jag kommer att flyga över ditt jag själv och ta hand om den där bitchen om hon gör så här en gång till” lade han till och jag skrattade lite svagt, han var bara för sött ibland.

”Justin du behöver inte ta hand om någon ting, jag har lyckats överleva med henne i min skolan sen grundskolan så jag tror nog att jag klarar av henne själv ett sista år till. Plus du har alldeles för mycket att ta hand om själv där bort med alla konserter och allt det där. Du kan inte bara ställa in allt för att läxa upp ännu en till bitch som tror att hon är bättre än alla andra för att hennes pappa är rik”

”Men vet du vad, då måste du vara bättre än alla dom där bitcharna i din skola för gissa vad. Jag tjänar förmodligen mer än dom på ett år än vad dom gör på tio” sa Justin med ett litet flin på läpparna och jag skrattade.

”Ja men du är inte min pappa så det räknas nog inte”

”Nej men jag är din pojkvän som mer än gärna ger dig vad du behöver så det borde räknas det också”

”Grejen är bara Justin att ungarna i min skola börjar tro att jag bara kommit på allt. Att det var jag som startade kontot till allt och fixade någon nörd eller något som lyckades klippa ihop bilderna. Dom säger att det inte skulle förvånna dom om jag helt plötsligt kom en dag och sa att jag var gravid med unge så jag tydligen är så desperat att få uppmärksamhet” sa jag och ett skratt lämnade Justins läppar nästan hånfullt.

”Jag tror att någon behöver slå in lite vet i deras skalar” mumlade Justin fram mer för sig själv än för mig innan han drog upp mobilen och knappade en liten kort stund innan han kollade upp på mig igen.

”Okej babe jag är verkligen jätte ledsen att det här hände, det kommer bli bättre jag lovar. Men jag måste verkligen gå, jag är ledsen men plikten kallar” sa han och viftade lite på mobilen framför kameran.

”Justin du behöver inte säga att du är ledsen för att du ska iväg och jobba. För om du ska vara ledsen för det måste jag ju också vara det för att jag går i skolan” sa jag och han skrattade lite kort.

”Kanske det men det känns bara lite extra taskigt att lämna dig nu efter det som hände”

”Det är lugnt Justin jag klarar mig, gå och jobba du” sa jag och gav honom ett snabbt leende innan vi sa hejdå och avslutade samtalet.

 

 

Jag sprang ner till vardagsrummet där Scooter satt tillsammans med Alfredo och Dan och kollade på någon film som jag inte la allt för mycket vikt på.

”Scooter finns det någon möjlighet att jag skulle kunna åka iväg under dom fyra dagarna vi har en kort paus mellan mina konserter?” frågade jag utan att ens säga hej innan och dom alla vände sig chockat mot mig.

”Jag ser ingen anledning till det så länge då är vid arenan dagen innan och hjälper till och fixar allt” sa Scooter fortfarande lite chockade över min fråga.

”Så det vore okej om jag stack direkt efter min konsert ikväll?”

”Ja jag antar det. Vart ska du ens någonstans?”

”Ingen stans, oroa dig inte för det” sa jag nu med ett stort leende placerat på läpparna.

”Det är säkert till den där tjejen han ska flygga till, jag lovar” hörde jag hur Alfredo mumla fram och jag skrattade lite tyst för mig själv.

Jag hade nu tre dagar ledigt från allt jobb och jag vet exakt vad det är jag ska göra med dom.

 

  

 

BIldlöst jag vet men jag var faktiskt lite tveksam först om jag ens vill lägga upp det här kapitlet nu då jag har fått så dåligt med kommentarer på senaste tiden. Jag ser ju att det är många som läser och jag förväntar mig inte att ni ska lägga in en kommentar på varje kapitel men något här och där kan ni väll kommentera. Det tar inte så lång tid och det får mig att vilja skriva mer då det blir roligare att lägga upp kapitel då.

Så snälla kommenter vad ni tycker om kapitlet, novell hittils och vart ni tror Justin kommer att hamna i nästa kapitel!!!

 


This was never planed - kapitel 28

 

”Haha som att jag skulle kunna sabba ditt självförtroende Justin. Jag har aldrig träffat en kille med lika mycket självförtroende i sig själv innan jag träffade dig. Jag menar missförstå mig inte nu, jag menar alla killar skulle nog vara det om dom hade nästan alla världens tjejer skrikande efter dig. Allt jag säger är bara att det lär nog behövas lite mer än en skämtsam kommentar för att dra ner ditt självförtroende” sa Justin och skrattade till lite.

”Jag skulle nog vilja påstå något annat. För jag kommer alltid att ta till mig saker du säger, vare sig det är bra eller dåligt. Jag lyssnar alltid på dom personer som betyder mycket för mig” sa han och ännu en rodnad spreds på mina kinder vilket fick Justin att skratta.

”Jag älskar att du rodnar för varje liten komplimang jag ger dig, jag gillar den effekten jag har på dig” ja då är de en av oss i alla fall. För mig var det bara pinsamt.

  

 

Det hade gått två veckor sen Justin åkte och som jag gått i skolan. Dom i skolan hade börjat inse att jag inte skulle ge dom någon information in Justin och jag blev istället den mest hatade personen på skolan tillsammans med dom som var med mig då alla trodde att dom också hade information om Justin som dom ville ha. Fast jag hade egentligen inget emot det. Att vara jag innebär just nu att slippa allas irriterande frågor och framför allt slippa deras klängande i ett försök att bli min kompis.

Justin hade jag knappt pratat med under dom senaste dagarna då jag hat fult upp med skolan och läxor under dagen och Justin jobbar för det mesta på kvällarna med sina konserter, intervjuer och andra olika events. Självklart så skickade vi ju sms till varandra hela tiden men det är ju inte riktigt samma sak. Jag saknar att se hans leende, hans ögon, höra hans skratt och hans röst. Visst så är ju inte två veckor så mycket men efter att ha spenderar två månader tillsammans nonstop känns två veckor som månader och år. Mina kompisar sa att jag bara var fånig och om jag ville se honom eller höra hans skratt var det väll bara att koll på ett videoklipp från Youtube. Men det var inte samma sak som att träffa honom i verkligheten. Eller Skype är ju inte verkligheten men ni förstår väll vad jag menar. Långdistans förhållande är svårare än vad man tror och om ni tror att ni vet hur det känns så har ni helt fel. Det är inget som man har tänkt sig utan det är tusen gånger värre, enligt mig i alla fall. Allt jag gör får mig att tänka på justin och så fort jag pratar ned någon så försöker jag att fundera ut vad Justin skulle göra i det tillfället vilket inte går något bra då alla mina tankar och fantasier slutar med att vi hamnade på någon random plats kyssandes.

"Melinda lyssnar du ens på vad vi säger?" frågade Stefanie och jag drogs ur min lilla koma som jag fastnat i.

"Jag behöver verkligen prata med Justin" sa jag istället för att svara på frågan.

"Okej men kan du göra det senare, vi sitter just nu mitt i ett projektarbete"

"Ja som jag typ har gjort allt i så jag tror att ni kan göra lite utan mig. Sen så behöver jag verkligen prata med Justin" sa jag och skull precis resa mig upp när någon greppade tag i min arm.

"Melinda det ska vara klart om en vecka annars får vi underkänt"

"Ja vi har gått om tid och om jag inte ringer honom nu kommer jag att bli galen" sa jag och gav dom ett litet leende innan jag drog mig undan och började gå bort längre in i korridoren i jakt efter ett ledigt klassrum. När jag gått en liten bit kom jag fram till ett ledigt klassrum som jag snabbt smet in i för att sen slå mig ner på lärarens bänk med fötterna på stolen.

Jag drog upp mobilen och började sen leta igenom min kontakt efter Justins numer som jag inom kort hittade och tryckte på ring. Några få signaler gick fram innan en allt för bekant röst fyllde luren.

”Hej babe jag har saknat dig. Vad gör du? Har inte du skola nu? Alltså inte för att jag har något emot att du ringer mig för det har jag inte, jag vet bara hur viktigt skolan är för dig” mumlade Justin snabbt fram på mindre än typ en minut och jag skrattade lite roat åt honom.

 

 

”Nej jag har en liten paus nu från skolan så jag tänkte att jag kunde prata med dig lite för tro det eller ej så har jag saknar dig också” sa jag skämtsamt vilket fick ett litet skratt att lämna hans läppar.

”Vad bra då, skulle vara lite jobbigt annars om jag hade saknat mig och du inte saknat mig”

”Haha kanske lite. Grejen är bara att jag har rätt svårt att inte sakna dig. Alla hänger och klänger på mig typ hela tiden och vart jag än går så hör jag ditt namn i någons konversation och blir återigen påmind om dig”

”Du sa det sista som att det vore något negativt”

”Bara ibland när man har annat att göra. Som när man har lektion eller en massa läxor som måste lämnas in, då kan det bli lite jobbigt om jag bara har dig flygandes runt i mina tankar”

”Låter inte så dumt enligt mig, jag skulle inte ha något emot att ha dig flygandes runt i mina tankar hela tiden. Skulle vara bättre än all denna huvudvärk i alla fall”

”Mycket just nu eller?” chansade jag på och hörde hur Justin suckade i andra sidan samtalet.

”Du har ingen aning. Det har vart så mycket att ta hand om den senaste veckan. Men förmodligen blir det bättre, jag älskar ju att åka runt på turné och träffa mina fans, saknar dig dock då men vi syns ju förmodligen snart”

”ja det gör vi, ganska snart också förhoppningsvis och för mina vänners skull så att dom slipper höra mitt eviga tjat om hur mycket jag saknar dig” sa jag och han skrattade lite svagt innan han tystnade och det lätt lite som att han tvekade lite innan han började prata igen.

”Melinda jag har tyvärr dåliga nyheter också som jag måste berätta. Jag ville berätta det igår men jag fick aldrig tag i dig då” sa Justin nästan försiktigt och jag hörde en liten ton av nervositet i hans röst.

”Okej vad är det? Det är säkert inget vi inte kan fixa”

”Eh du vet min andra mobil som jag använder mest för att vara ute på instagram, facebook, tar bilder med och sånt. Den som jag inte använder för samtal och jobb”

”Ja, du hade väll med den när du kom hit förut?”

”Ja det är den”

”Okej vad är det med den då?” frågade jag nu en aning tveksamt och Justin suckade högt till innan han svarade på min fråga.

”Den blev snodd igår under min M&G” babblade han snabbt fram och det var nästan så att jag nästan inte hörde honom när han pratade.

”Vad menar du att den blev snodd?”

”Jag vet inte okej. Jag hade min mobil under tiden jag hade M&G då jag ville kolla om du skulle ringa eller något. Jag la tillbaka den sen i min bakficka sen och när några till av mina fans hade kommit in skulle jag ta upp mobilen igen och då var den borta”

”Varför får jag en känsla att det där inte är det värsta i det som hände?”

”kanske för att det finns mycket mer”

”Vad menar du med mycket mer, än det fler saker som har blivit snodda?”

”Eh nej, men tydligen så har dom som tagit min mobil lyckats komma in på den och hann ladda över allt till en annan mobil eller något och stängt av min mobil så att vi inte kan spåra den så min mobil är officiellt borta” suckade han fram och det skulle inte förvåna mig om han drog en hand genom sitt hår vilket han gjorde varje gång han blev irriterade eller frustrerad.

”Jag är verkligen ledsen Melinda jag vill verkligen inte att det skulle bli så här”

”Varför ber du om förlåtelse för, det är ju din mobil inte min. Det borde vara jag som tycker synd om dig för att ha förlorat din mobil”

”Du förstår inte, alla mina bilder är på den mobilen. Bilder på dig” det tog ett tag innan jag förstod vad han menade med det sista och när jag väll gjorde det greps jag nästan av panik. Det här kunde inte sluta bra och med att inte sluta bra menar jag med att vi båda kommer få gå igenom ett helvete dom kommande veckorna med både fans och paparazzi efter oss hela tiden.

”Är dom bilderna vi tog medans du var här på den mobilen?” ville jag veta och höll tummarna att dom inte var det för då skulle i alla fall inte våran relation komma ut om det blev så.

”Ja dom är på den mobilen och dom har startat både ett twitter konto och facebook konto där dom säger att dom kommer gå ut med alla bilder och videor jag har på mobilen. Dom har redan släppt en video som fanns på min mobil men det var ingen fara med den. Problemet är dom som kommer efter det”

”Inga naken bilder där hoppas jag på” skämtade jag lite i ett försök att lätta stämingen en aning vilken fungerade någon sekund men gick återigen tillbaka till det normala när samtalet fortsatte.

”Nejdå, men bilder på dig och mig kommer komma ut. Våra sms till varandra finns på den mobilen och dom har en lista på alla samtal vi har haft med varandra. Så jag antar väll att det är så här vi kommer ut som par då, jag är verkligen ledsen. Jag vet att det inte var så här du ville att vi skulle komma ut med det, inte jag heller för den delen men nu blev det tyvärr så här. Jag är ledsen”

”Sluta säga det. Visste jag hade väll velat att det kom ut på ett annat sätt, att det kom från oss och att jag hade fått lite tid att vänja mig med ditt liv lite innan vi kom ut. Men det här är inte ditt fel och som jag sa innan så klarar vi oss igenom det. Jag är ju trots allt ganska van med hela kändis grejen. Inte att vara tillsammans med jordens mest efterfrågade kille då men jag har ju faktiskt levt som Selenas bästa kompis sen vi var små så jag har ju mer eller mindre växt upp med paparazzi och galna fans”

”Det är försäg men det är tyvärr en ganska stor skillnad att vara kompis med mig eller Selena och att vara ihop med mig. Du kommer att få mycket hat och en hel del hotbrev”

”Jag vet Justin, du vet inte hur många gånger Selena ringde gråtandes till mig efter att ha läst ett att breven som dina fans hade skickat”

”Selena berättade aldrig om det för mig”

”Förmodligen för att hon vill verka stark inför dig. Förresten har du pratat med Selena om det här? Hon har ju faktiskt väldigt stor del i allt det här också”

”Nej det har jag inte, jag tänkte faktiskt inte på det men jag antar att jag borde ringa henne och förvarna henne lite i alla fall”

”Det är nog bra, blir lite jobbigt kanske om en fråga om oss helt plötsligt kommer upp under en intervju eller något”

”Det lär det bli. Men hörru jag slår en signal till Selena senare och så får vi prata så fort vi båda har tid för Scooter ropar nu att jag måste sticka”

”Okej, men vi får höras snart. Riktigt snart”

”Självklart babe, jag kan inte hålla mig borta från för länge. Kliar redan ei fingranra fter två veckor att få hålla dig i min famn igen” sa han och jag skrattade.

”Du får väll komma hitt när du har en ledig dag eller något då”

”Mm jag får nog göra det. Men vet du vad jag måste verkligen lägga på nu men vi hörs sen”

”Det gör vi” sa jag innan vi båda sa ett snabbt hejdå till varandra och samtalet avbröts.

 

*

 

Jag bokstavligt talat darrade hela jag just nu. Jag satt i Stefanies bil på väg till skolan och jag har aldrig vart så här nervös i hela mitt liv om jag ska vara ärlig.

För som Justin hade trott kom bilderna på oss och alla våra sms upp på internet igår och allt hat kom direkt som på ett knapp tryck. Jag hade tussentals kommentarer om hur jävla vidrig och äcklig jag är på både min facebook och instagram. Folk hade kommit till min dörr och knackat på men mamma hade enkelt bara sagt att jag inte var hemma och efter en massa om och men så gick dom hem igen. Det var till och med någon som hade tagit sönder våran brevlåda och skrivit ”jävla hora” på den.

Jag rös bara av tanken att sätta min fot inne på den där skolan med över tussen elever där som flesta älskade Justin. Och om dom hade vart på mig innan skulle det nog inte vara någon match med hur mycket dom skulle hänga och klänga på mig nu.

Bilen stannade på skolans parkering och Stefanie stängde snabbt av motorn innan hon vände sig mot mig.

”Melinda det kommer bli bra” sa hon och la en hand över min som vilade i mitt knä ”Jag kommer att följa med dig hela dagen och Kasper sa också att han kommer att hjälpa till även om du inte vill det. Jag vet att det inte står så bra till mellan er två just nu men han gör verkligen allt för att göra det upp till dig. Han älskar dig och jag vet att du inte vill erkänna det just nu men du älskar honom också”

”Jag vet att jag älskar Kasper också men det gottgör inte allt för vad han gjorde den kvällen. Men idag så bryr jag mig faktiskt inte om det för jag kommer att ta emot all hjälp jag kan få för att inte bli mossad av alla galna människor där inne” sa jag och Stefanie skrattade kort innan hon vände sig bort från mig för att hoppa ur bilen.

”Kom nu, det kommer inte bli bättre bara för att du skjuter upp på det. Du kommer att behöva gå in ditt för eller senare”

”Jag väljer nog senare”

”Melinda det kommer bara bli värre om du väntar och det vet du” sa hon och jag suckade frustrerat då jag visste att hon hade rätt vilket fick ett belåtet leende att spridas på hennes läppar.

Jag greppade tag om min väska som låg nere vid fötterna innan jag hoppade ur bilen och började följa efter Stefanie upp mot skolans ingång. Jag kände hur allas blickar brände mot min hud medans jag gick upp för gången och kom för varje steg närmre skolan som nu redan var fylld med elever.

Jag slog upp dörrarna som ledde in i skolan och hörde direkt skrik och klampande som fyllde korridoren vi kommit in i. I nästa sekund stod jag och Stefanie i mitten av ett hav som säkert bestod av hundra elever. Frågorna flög hit och ditt och vad jag kunde höra så handlade dom alla om Justin vilket då inte var en så stor chock då jag hade väntat mig det.

Vi försökte klämma oss igenom den lilla folkmassan men lyckades inte röra oss ens en meter åt något håll utan att dom slet oss tillbaka. Jag kände hur folk drog i mig åt olika riktningar och dom försökte röra mig så mycket som möjligt då enligt dom så rörde man en del av Justin om man röde mig.

Efter ett tag fyllde ljudet av skolklockan skolan och signalerade att det var dags att gå till sin första lektion. Jag hörde hur folk mumlade något i still med ”vi letar upp henne vid lunch istället” innan dom tillsammans med sina kompisar började gå bort till sina egna lektioner.

Jag kände hur jag äntligen kunde andas ut ordentligt och med en ända liten blick på Stefanie började vi gå bort mot våra skåp för att hämta våra böcker innan vi kunde gå till våran lektion som i denna stund tyvärr var psykologi där vi just nu bara var tvungna att ha en belieber som lärare som tyckte att det skulle vara roligt om vi skrev en varsin uppsats om Justins liv och hur det var att vara kändis.

Jag slängde in min väska i skåpet innan jag drog ut min böcker och började tillsammans med Stefanie gå bort till våran klass. När vi kom for allas blickar snabbt upp mot oss och Miss Sterman vände sig ilsket mot oss och skulle förmodligen fräsa åt oss för att vi var sena men mjuknade snabbt och slog upp i ett stort leende när hon såg att det var.

”Förlåt att vi är försenade, det tog lite längre tid att vi trodde att komma till våra skåp”

”Eh det är lugnt jag förstår, det kan vara jobbigt att vara ihop med en kändis ibland” sa hon och jag ville egentligen komma med en spydig kommentar som ”Ja när man har irriterande personer som dig klängande efter sig” men valde att istället ge henne ett på klistrat leende innan vi gick bort till våra platser.

”Kanske är en fördel att vara tillsammans med Justin ibland va?” viskade Stefanie snabbt och jag skrattade. Självklart så finns det fördelar att dejta en kändis men enligt mig finns det fler nackdelar. Och störst av dom alla är att jag inte kan träffa Justin så ofta. 

  

 

Inte ett genom läst kapitel men blev dock ett dubbelt så lång från ett vanligt så hoppas att det inte är för ycket fel och att det här gör upp lite för den långa väntan på det här kapitlet. Men jag ska direkt börja på nästa och hoppas verkligen att jag får upp den imorgon.

Men tills dess så kommentera mycket för då är det störe chans att det kommer upp ett imorgon.

 

 


GOD JUL!!!

 
Hejsan svejsan tänkte bara titta in lite snabbt för at thälsa er alla god jul och lite snabbt bara säga att kapitlet är på börjat och kommer förhoppningsvis upp imorgon som en julklapp. Det kommer då vara ett längre kapitel och jag lovar er att något spänande och stort kommer hända i det. Vet att väntan har vart lång men jag har haft väldigt mycket att göra dom senaste dagarma nu då det vart julfixande och allt sånt men jag hoppas att ni förstår. Jag älskar verkligen att skriva men jag har ett liv utanför det också om ni förstår vad jag menar.
 
I alla fall så kommer det förmodligen imorgon och tills dess kan ni väll lägga in en liten kommentar om vad ni fick i julklapparna under eran gran!!

This was never planed - kapitel 27

 

Efter att i två timmar suttit och diskuterat med både mamma och Kasper hade jag kommit fram till två saker. Ett, jag kunde förlåta Kasper och ge honom en till chans. Vi skulle börja träffas igen men dock då bara när det var andra personer runtomkring oss till en början. Två, Min mamma var dum i huvudet och fortsatte att slänga en massa skit i ansiktet på mig om hur dålig Justin var för mig. Så det skulle nog ta ett långt tag innan jag skulle kunna förlåta henne och gå tillbaka till det normala som var innan hon fick reda på att jag var med Justin.

Med en suck damp jag ner i min allt för sköna säng och la huvudet i kudden som Justin lånat under denna vecka och slog upp i ett stort leende när jag kände hur den dragit åt sig lukten av Justin. Jag drog in den lite försiktigt, rädd att om jag skulle ta för mycket nu så skulle det ta slut och jag skulle inte ha något av Justin kvar hos mig.

  

 

Fjärde dagen i skolan och alla andra elever håller redan på att driva mig till vansinne. Dom var bokstavligt talat upp i min röv hela tiden om ni förstår vad jag menar. Dom har inte lämnat mig själv för en sekund. Personer som egentligen hatar mig och brukar ignorera mig ville nu vara min bästa kompis bara för en anledning. Jag hade spenderat en sommar med Selena Gomez och Justin Bieber. Jag hade därför fått följa med på olika award så att jag fick träffa andra stora kändisar som Taylor Lautner, Lady Gaga, Taylor Swift och många fler. Men det största enligt dom är fortfarande att jag spenderade två månader tillsammans med Justin.

Dom ville att jag skulle ge dom hans mobil nummer, skype namn så att dom skulle kunna kontakta honom. Dom ville att jag skulle berätta för dom om allt jag kunde om honom som paparazzi och fans inte lyckats ta reda på. Saker som vilket håll Justin ligger när han sover, fall han pratar när han sover, fall han snarkar när han sover. Vilket var löjligt enligt mig. Jag menar varför vill dom ens veta såna saker och det är ju inte direkt som jag tänkte på allt det där medans jag var med honom. Sen så brukade jag ju alltid somna innan honom och vakna efter honom så jag kunde egentligen inte tänka på det även om jag så ville det.

”Melinda” ropade våran klassmentor och jag rycktes genast ur mina tankar.

”Vad är det?” frågade jag och han skrattade.

”Ni har slutat så om du inte vill spendera din dag här inne skulle jag tipsa er om att gå nu”

”Åh förlåt det var inte meningen att hålla dig kvar efter att du slutat”

”Du behöver inte be om förlåtelse gumman, vi slutade bara för typ en minut sen. Jag tänkte bara kolla om du var okej, du ser lite nere ut bara. Har det hänt något?”

”Nejdå jag är nog bara lite trött. Men tack ändå” sa jag med ett litet leende innan jag ställde mig upp och började gå bort mot dörren som ledde ut till korridoren.

”Okej då, vi syns imorgon Melinda” sa hon och jag vinkade lite lätt till henne innan jag gick ut ur klasrummet och började gå bort mot mitt skåp som låg några korridorer bort. Jag kände hur allas blickar låg på mig och suckade högt. Men jag tog väll hellre deras blickar än deras frågor som drog mig till vansinne.
”Melinda vänta på mig” ropade någon bakom mig och jag kände igen rösten allt för väll. Den till hörde ingen mindre än Rachel som var skolan största bitch. Killarna älskade henne medans tjejerna fruktade henne. Hennes pappa var framgångrik inom vad det han än nu jobbar med och ända sedan hans fru lämnade honom har han gett Rachel allt hon pekar på. Vi har hattat varandra sen vi gick i sexan då hon började i den här skolan och med sitt allt för sminkade ansikte, tuperade hår och upptryckta bröst kom hon snabbt in bland dom populära

”Melinda vänta på mig jag vill prata med dig” ropade hon igen och jag suckade lite kort innan jag vände mig mot henne med ett falskt leende fast klistrat på läpparna.

 

 

”Hej Rachel hur är det, jag har inte sett dig sen skolavslutningen” rätt skönt enligt mig då.

”Jag vet, det var det jag tänkte prata med dig om. Jag menar jag vet faktiskt inte varför vi aldrig är med varandra, vi har ju faktiskt så mycket gemensamt” sa hon med ett litet leende innan och krockade ihop sin arm med min för att sen börja dra med mig bort mot korridoren där alla sista års elever hade sina skåp. Jag lät henne dra med mig en liten bit innan då jag var chokad av hennes handling men drog mig snabbt undan när jag väll insåg vad hon hade gjort.

”Melinda vad är det, vi kom ju så bra överens för en gångs skull”

”Om du menar att du avgudar Justin och du utnyttjar mig för information om honom komma bra överens kan jag helt klart hålla med dig”

”Varför tror du att jag någon sin skulle utnyttja dig?”

”Kanske för att du tycker jag är en dvärg utan stil och skulle behöva mer smink så att jag skulle se ut som perfekta lilla du” jag använda dom orden som hon brukade beskriva mig med och hon skrattade sitt falska bitchiga skratt som vill få mig att spy.

”Jag har aldrig kallat dig det silly”

”Jo det har du och jag är ganska säker på att det är rätt mycket mer skit till som du också kallar mig så om du ursäktar mig så ska jag träffa mina kompisar som inte är du” sa jag och gav henne ett på klistrat leende innan jag fortsatte min vandring bort mot mitt skåp men blev stoppad när Rachel tog ett fast grep om min överarm och slet tillbaka mig framför henne.

”Okej lyssna nu riktigt noga på mig Melinda. Jag hade tänkt vara snäll mot dig och tänkt ge dig chansen att ge mig Justins numer frivilligt men det verkar inte som att jag har något annat val att få tag på det den svåra vägen” väste hon fram med ansiktet bara någon centimeter från mitt ansikte.

”Visste ta numret bara” sa jag nu med ett litet leende på läpparna medans jag räckte fram min mobil mot henne. Hon kollade chokat på mig ett tag innan hennes ansikte slappnade av lite och hon lättade sitt grep om min arm.

”Det gick ju till och med lättare än jag trott” sa hon med ett nästa belåtet leende som snabbt försvann när hon knappat på min mobil ett tag.

”Vad är din kod?” frågade hon frustrerat och kollade upp på mig med ögon som nu var fyllda av frustration. Jag skrattade lite kort innan jag drog tillbaka min mobil.

”Jag sa bara att jag skulle ge dig hans numer, jag sa aldrig att jag skulle ge dig min kod så om du inte kommer in på min mobil kommer jag inte kunna ge dig koden. För jag tror att koden är något med att du aldrig kommer få hans nummer. Inte idag, inte imorgon, inte någon dag så om du vill fortsätta att slösa ditt liv med att fortsätta tjata på mig om ett numer du aldrig kommer att få så hoppas jag att du kommer få roligt” sa jag och gav henne en liten klapp på hennes axel innan jag återigen började gå bort mot mitt skåp.

”Jag kommer att få tag i Justins nummer Melinda”

”Inte från mig kommer du inte få”

 

*

 

”Melinda kom tillbaka hit, jag gillar inte att du äter upp på ditt rum” ropade pappa efter mig när jag med en tallrik pasta och köttbullar började gå upp mot mitt rum.

”Och jag gillar inte när ni håller på att bråka med mig så att jag inte kan prata med Justin. Så jag antar att vi båda får något som vi inte gillar idag” ropade jag tillbaka innan jag smällde igen dörren intill mitt rum och hoppade upp i min säng med datorn framför mig och maten i knät.

Den lilla skylten till höger poppade upp för att vissa att Justin precis loggat in på skype och jag skulle precis ringa honom men antar att han var snabbare då en videosamtals förfrågan från Justin poppade upp på min skärm som jag snabbt godkände.

”Hej babe” sa Justin snabbt när samtalet börjat och slog snabbt upp i ett leende när jag såg Justin som jag inte pratat med sen han åkt. Vi har väll båda haft för mycket att  ta itu med antar jag.

”Hej, jag har saknat dig”

”Jag har saknat dig också Melinda, dom senaste dagarna har vart så tråkiga, vi har bara suttit runt ett bord för att bestämma en massa saker inför min turne och självklart så måste det ju bara vara tråkiga personer över 30” sa Justin och jag skrattade lite roat vilket fick ett leende att spridas på Justins läppar.

”Jag har saknat ditt skratt” hans ord fick en rodnad att spridas på mina kinder och jag vred snabbt ner huvudet för att låt håret falla ner framför ansiktet så att Justin inte skulle se det då jag hatade att jag rodnade hela tiden när jag var runt honom.

”Låt mig gissa, du rodnar igen?” frågade Justin roat och jag suckade.

”Nej jag fick bara något i ögat”

” Vi säger det babe. Vad som än får dig att sova bra på nätterna”

”Apropå nätterna så kan jag inte sova längre utan att dina dumma beliebers från världen över ska ringa mig för att få tag på dig. För på något sätt så har mitt numer kommit ut och jag kan inte ens få en minut ifred”

”Ja mina fans kan vara lite klängiga och jobbiga ibland” sa han med ett litet skratt och jag himlade lite med  ögonen åt honom.

”Lite, jag kan inte gå i skolan längre. Vet du vad vi pratade om på psykologin? Dig, min lärare är tydligen ett stort fan av dig så hon tyckte att det skulle vara lite roligt om vi studerade livet som kändis lite. Så vi ska leta reda på all fakta vi kan hitta om dig och hitta alla för och nackdelar med att vara dig och något säger att jag inte behöver leta sp mycket efter nackdelar då jag redan kan en del jag själv”

”Så det säger du. Men skriva om mig måste väll vara rätt så roligt” sa han nästan självbelåtet och fick mig att återigen himla med ögonen.

”Nja jag kan nog komma på andra ämnen som är lite mer intressanta”

 

 

”Du sårar mitt självförtroende nu babe”

”Haha som att jag skulle kunna sabba ditt självförtroende Justin. Jag har aldrig träffat en kille med lika mycket självförtroende i sig själv innan jag träffade dig. Jag menar missförstå mig inte nu, jag menar alla killar skulle nog vara det om dom hade nästan alla världens tjejer skrikande efter dig. Allt jag säger är bara att det lär nog behövas lite mer än en skämtsam kommentar för att dra ner ditt självförtroende” sa Justin och skrattade till lite.

”Jag skulle nog vilja påstå något annat. För jag kommer alltid att ta till mig saker du säger, vare sig det är bra eller dåligt. Jag lyssnar alltid på dom personer som betyder mycket för mig” sa han och ännu en rodnad spreds på mina kinder vilket fick Justin att skratta.

”Jag älskar att du rodnar för varje liten komplimang jag ger dig, jag gillar den effekten jag har på dig” ja då är de en av oss i alla fall. För mig var det bara pinsamt.

  

 
 

This was never planed - kapitel 26

 

Jag öppnade ögonen för att kort där efter möta Melindas blick när hon placerat ytligare några kyssar vid min nacke och bokstavligt talat gjort mig galen. Hon visste inte vad hon gjorde emot mig.

”Gillar du det?” frågade Melinda och la händerna på mitt bröst där hon drog med händerna lite upp och ner.

Jag lutade mig närmre henne så att mina läppar sen nuddade vid hennes när jag pratade ”Om jag gör” viskade jag fram innan jag pressade mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen men drog sig allt för fort undan enligt mig.

”Vi borde sova, jag är jätte trött” sa hon och jag nickade lite till svar. Hon gav mig ett litet leende och pussade mig snabbt på kinden innan hon reste sig upp för att gå bort till badrummet som till våran lycka bara var hennes på denna våning.

  

 

Justin hade vart här en vecka nu och vi hade spenderat minst halva tiden uppe på mitt rum pratandes, kyssandes och minst femton filmer sedda. Men nu kallade plikten på Justin att åka tillbaka L.A för att fixa dom sista små detaljerna inför hans turné som skulle börja snart. Han manager hade heller inte vart så super glad på Justin för att ha åkt hit till mig istället för att vara där och fixat med det som behövdes. Jag hade försökt få honom att åka iväg för två dagar sen då jag kände mig skyldig som tog Justin ifrån dom. Missförstå mig inte nu, jag vill inget mer än att spendera tid med Justin men jag vet att hans jobb går före mycket. Vilket inkluderar att åka för att spendera en slappar vecka med sin flickvän. Det var väll en av dom få nackdelarna att vara ihop med en kändis tillsammans med alla paparazzi och skrikande fans som gör en döv.
"Är du säker på att du inte vill följa med mig?" frågade Justin och kollade med stora ögon på mig.
"Du måste sluta fråga mig det" sa jag och smällde till honom lite lekfullt på bröstet.
"Du vet att jag vill följa med men vi båda vet att du inte kommer få lika mycket gjort om jag följer med dig. Plus att skolan börjar om tre dagar”

”Eh du kan skippa skolan och följa med mig runt världen. Du är ju så smart än du så du behöver inte ett år till, det är bara slöseri med tid”

”Det är inte slöseri med tid. Sen så behöver man ett bra betyg för att fortsätta plugga egter eller om man vill ha ett bra jobba efter och inte orkar att fortsätta plugga”

”Men du behöver inte fortsätta plugga. Jag kan säkert fixa ett jobb till dig i mitt crew så kan du följa med mig jorden runt medans du jobbar för mig och kan plugga själv på sidan av”

”Tack för erbjudandet Justin men jag kommer nog behöva något normalt i mitt liv som inte är stämplat Justin Bieber över det” sa jag med ett litet skratt  och Justin putade lite med läppen mot mig.

”Du menar att det kan bli för mycket av mig?” sa Justin lite förvånat men jag kunde se att han skämtade då han hade en viss glans i ögonen som han alltid hade när han skulle bussa till det.

”Kanske inte förmycket av dig men dina fans och allt som kommer med packetet”

”Alltså för mycket av mig” retades han och jag suckade.

”Du vet vad jag menar så sluta” sa jag och smällde till honom på bröstet vilket fick honom att skratta.

”Jag vet babe det är bara allt för roligt att retad med dig för att sluta”

”Jaja jätte roligt, så pass roligt att jag till och med glömde att skratta”

”Du är bara sur för att jag hela tiden vinner över dig”

”Vi säger det, vad som än får dig att sova bra på nätterna Justin”

”Du vet att jag skulle sova bättre med dig vid min sida” sa Justin med ett flörtigt leende och la en arm runt min midja för att kunna trycka upp min kropp mot hans. Jag skulle precis svara honom när Justins chaufför som satt i bilen och väntade tuttade otåligt för femte gången.

”Jag måste gå” sa Justin och kollade lite sorgset ner på mig efter att ha gett hans chaufför en gest att han kommer snart vilket verkade irritera killen bakom ratten en del men Justin verkade inte bry sig om det så mycket.

”Det borde du, innan han blir tvungen att komma upp hitt och släppa med dig ner till bilen”

”Han skulle aldrig ens lyckas få med mig en centimeter”

”Varför? För att du är så jäkla biff eller?”

”Självklart” sa Justin med ett litet leende och jag skrattade svagt innan jag möte hans blick igen.

”Jag kommer att sakna dig” fick jag fram i en svag viskning innan jag gosade in mitt ansikte mot Justins bröst och han drog mig tätare intill sig.

 

 

”Jag kommer att sakna dig med”

”Som att du ens kommer att ha tid för att sakna mig. Du har dina tussentals fans som skriker efter dig. Du kommer knappt ha tid att ens tänka på mig” mumlade jag mot hans bröst och han stelnade till en aning innan han placerade sina händer på mina höfter för att dra sig undan någon decimeter från mig så att han kunde kolla ner på mig ordentligt.

”Melinda jag kommer alltid att tänka på dig. Det spelar ingen roll hur många tjejer jag har skrikandes efter mig, jag lovar att jag på dig på ett eller ett annat sätt då jag kommer hitta något som påminner om dig eller att jag önskar att någon av dom var du. Lita på mig babe, jag kommer aldrig att glömma dig” sa han alvarligt och kollade mig djupt i ögonen vilket fick mig att slappna av en aning.

”Lovar du?”

”Jag lovar” sa han med ett litet leende på läpparna innan han lutade sig ner mot mig för att inom kort pressa sina läppar mot mina. Justin drog sig undan efter ett tag när bilen än en gång tuttat.

”Jag borde verkligen gå nu”

”Det borde du” sa jag lite dystert och Justin suckade snabbt.

” Vi syns snart igen ska du se. Tiden går fortare än vad man tror och snart så har du din älskade skola att gå till så då kommer du knappt ens att ha tid att tänka på mig mellan alla läxor ni får”

”Jag hittar nog tiden att sakna dig. Men du måste lova att ringa när du har ledigt”

”Jag lovar” sa han och kysste mig passionerat på läpparna innan han med ett halvhjärtat leende sprang ner till bilen som väntade på honom.

Jag suckade frustrerat innan jag gick in i huset och smällde igen dörren efter mig. Vilket förmodligen hade fått mamma spritt språngande galen om det inte var så att hon tillät mig att göra allt möjligt just nu då det var hennes sjuka sätt att få tillbaka mig efter vad som hände. Det värsta grejen var att det halvt funkade vilket jag hatade.

Jag visste att jag skulle behöva prata med henne och Kasper för eller senare och jag tyckte väll lite att det var bättre att göra det så fort som möjligt istället för att skuta upp det till gud vet när. Efter att ha skickat ett litet kort drygt sms att Kasper skulle komma hitt så att jag skulle kunna prata med honom och mamma så stoppade jag ner mobilen i fickan innan jag gick ut till vardagsrummet där mamma satt tillsammans med pappa och kollade på någon kärleksfilm. Pappa hade fått reda på allt som hade hänt direkt när han satt sin fot innanför dörren och självklart valde han att ta min mammas sida trotts att jag berättade om slagen och allt hat mot Justin. Han sa att han höll med mamma om att Justin inte var bra för mig och skulle bara se till att min framtid blev förstörd.

Men jag lovar er att han egentligen tycker något annat men mamma har återigen på något sätt betalat honom för att hålla sig till hennes sida och det irriterade mig. Pappa brukade alltid vara den som jag kunde lita på här i familjen och den jag vände mig till när Selena inte hade tid eller bara helt enkelt bara inte kunde prata.

”Kasper kommer över om tio minuter för att prata om det som hände så pappa om du ursäktar oss så skulle jag gärna vilja prata med mamma lite innan Kasper kommer över” sa jag och pappa nickade lite till svar innan han reste sig upp och gick ut ur vardagsrummet.

 

*

 

Efter att i två timmar suttit och diskuterat med både mamma och Kasper hade jag kommit fram till två saker. Ett, jag kunde förlåta Kasper och ge honom en till chans. Vi skulle börja träffas igen men dock då bara när det var andra personer runtomkring oss till en början. Två, Min mamma var dum i huvudet och fortsatte att slänga en massa skit i ansiktet på mig om hur dålig Justin var för mig. Så det skulle nog ta ett långt tag innan jag skulle kunna förlåta henne och gå tillbaka till det normala som var innan hon fick reda på att jag var med Justin.

Med en suck damp jag ner i min allt för sköna säng och la huvudet i kudden som Justin lånat under denna vecka och slog upp i ett stort leende när jag kände hur den dragit åt sig lukten av Justin. Jag drog in den lite försiktigt, rädd att om jag skulle ta för mycket nu så skulle det ta slut och jag skulle inte ha något av Justin kvar hos mig.

 

  

 

Blev ett kort och tråkigt mellan kapitel tyvärr men det behövdes faktiskt enligt mig åde för att komma vidare i berättelsen och för att det vart så mycket drama på sistonde. Ni kommer också märka att jag kommer hoppa en del i tiden då jag inte orkar skriva om vad som händer i deras liv varje dag.

Men i alla fall så hade jag julavslutning idag vilket betyder att om inget annat kommer ivägen kan jag sätta mig ner och skriva ett kapitel som ni kan få imorgon. Eller om ni är tillräckligt duktiga på att kommentera kanske två.

 

 


I just want to scream out loud!!!

Sitter och skriver på kapitel 26 just nu men jag tänker faktiskt inte lägga upp ett kapitel idag om det inte är någon som kan ta sig någon sekund att skriva en kommentar. Det tar inte så lång tid att lämna en kommentar och jag blir rätt besviken. Jag lägger ner timmar på varje kapitel för att försöka få det så bra som möjligt så att ni gillar det.
I alla fall så ska jag fortsätta att skriva på kapitlet och om ni kommenterar bra nu så får ni det idag annars så får ni den i morgon istället.

This was never planed - kapitel 25

 

”Jag är snart tillbaka” mumlade hon fram innan hon vände sig mot hennes mamma och Kasper som både kollade med stora ögon på henne.

”Vi tar det här ner i köket” sa hon och gav dom båda en blick innan hon började skjuta ner för trappan med hennes mamma tätt efter henne.

Kasper stannade någon extra sekund för att stirra på mig innan han lika så började gå ner för trapporna som lede ner till bottenvåningen. Jag stod lite stelt kvar någon sekund innan jag gick tillbaka till Melindas rum och slängde mig ner i hennes säng med huvudet begravt i hennes kudde som luktade Melinda vilket fick mig att slappna av.

  

Jag vandrade ilsket fram och tillbaka i rummet i väntan på att Kasper skulle komma ner så att jag skulle kunna strypa skiten ur honom.

”Så vad är det du ville prata om?” frågade Kasper bakom mig när han kom in i rummet med ett stort leende på läpparna som att ingenting hade hänt och allt var helt normalt.

”Vad jag vill prata om? Är du dum i hela jävla huvudet eller? Nej vänta du behöver inte svara på det, jag vet redan svaret på den frågan och det är JA. Du är helt jävla dum i huvudet och jag vill ha dig och ditt fucking fulla tryne ute ur mitt hus inom tio minuter om du inte vill ge mig äran att få nöjet att sparka ut dig mig själv. För lite på mig, jag skulle gilla det jävligt mycket”

”Melinda?” sa mamma chokat och kollade storögt på mig.

”Vad?” väste jag fram ilsket och vände mig med ett ryck mot henne.

”Vakta språket unga dam” sa hon och jag skrattade till lite chokat.

”Okej så man får inte svära i det här huset. Men slänga falska anklagelser och slå folk är helt okej enligt dig?” skrek jag åt dom och jag kände hur tårar började stiga i mina ögon. Jag ville inte gråta. Jag var arg på dom och ville inte att dom skulle se mig gråta. Men sanningen var att deras handling även gjorde mig besviken och ledsen, vilket jag tyvärr inte kunde dölja.

”Melinda” fick Kasper fram med en suck och tog ett stog mot mig men stannade när jag satte upp en hand åt hans håll i en gest att jag inte ville ha honom något närmre.

”Tänk inte ens tanken Kasper. Jag vill varken ha dig eller mamma nära mig just nu. Ni säger att ni vill mitt bästa men om det verkligen stämde skulle vi inte stå i den här positionen just nu. Ni vill att jag ska vara lycklig och om ni inte redan såg det där uppe så var jag lycklig med Justin. Eller jag var åtminstone det tills ni kom för att skrika på honom och slå honom” fick jag farm fortfarande med tårar i ögonen och jag såg hur deras blickar mjuknade en aning.

”Melinda älskling jag är ledsen. Jag visste inte att Justin betydde så mycket för dig”

”Så klart du inte visste. Du lyssnar ju aldrig på något annat än ljudet från din egen röst”

”Melinda nu får du skärpa dig”

”Nej mamma jag är trött på att du alltid försöker styra över mitt liv. Du ska bestämma vad jag ska ha på mig, vilken skola jag ska gå på, vilka kompisar jag får ha så att jag inte blir ihop med någon som enligt dig är konstig och inte duger. Men gissa vad, du har försökt att para ihop mig med den killen som står för allt du hatar hela den här tiden. Kasper hatar skolan, han gillar att sporta, han gillar att festa och framför allt så älskar han att hålla på med graffiti. Och vill du veta en till sak, jag är exakt lika dan med en liten skillnad att jag gillar skolan. Så det verkar som att Kasper inte är dröm killen som du önskade för mig och att jag inte blev det perfekta dottern du hoppats på”

”Melinda jag kommer alltid att älska dig genom allt. Vi alla gör misstag och saker som folk runt omkring oss inte gillar eller sårar någon men det gör oss inte direkt till dåliga människor” sa hon och skulle precis lägga en hand på min axel men jag drog mig snabbt undan.
”Du säger alltid det och att man alltid ska ge folk en ärlig chans innan vi dömer dom. Men du gör den exakta motsatsen när det kommer till Justin. Du gör inget annat att än att skrika anklagelser åt honom. Förstår du att vilken annan kille skulle ha dragit efter att ni två hoppade på dom. Men Justin stannade, han stannade med mig trots all skit ni kastade i hans ansikte. Han sket i att ni behandlade honom som smuts och stannade med mig och jag måste säga att det är ganska skrattretande att Justin som jag känt i lite mer än två månader verkar förstå mig bättre än er två som jag har känt hela mitt liv” sa jag med ett litet skratt som egentligen saknade lycka.

”Så om ni ursäktar mig så ska jag gå upp till Justin som väntar på mig där uppe för jag kan inte kolla på er just nu” sa jag och skulle precis lämna rummet när mammas ljusa stämma fyllde rummet.

” Om du tror att Justin kommer att få spendera natten här är du galen unga dam det kan jag säga dig. Jag kanske kan lära mig att acceptera att Justin är en stor del av ditt liv men det kommer ta lång tid innan jag låter den där pojken ens komma i närheten av samma säng som du Melinda”

”Ojdå redan försent för vet du vad? För för din information så kom Justin hit redan igår och gissa vart han sov någonstans. Jo ingen mindre stans än här i våran älskade soffa i vardagsrummet med mig klängandes runt hans hals” sa jag med ett leende på läpparna då jag visste att det här skulle driva min mamma till vansinne.

”Säg att du skämtar med oss just nu och att du inte låg tillsammans med den där manshoran” spottade Kasper fram och jag vände mig snabbt om för att sen slå till honom hårt över hans högra kind.

”Säg ett ord till om honom och jag  svär till gud att jag släpar dig ut ur det här huset jag själv” skrek jag åt honom och han kollade chokat på mig.

”Du kan inte vara seriös om du väljer Justin framför mig och din egen mamma. Du känner honom knappt”

”Jag känner honom bättre än någon av er två och han tvingar mig i alla fall inte att välja mellan dom människor som jag älskar. Så ja, just nu väljer jag honom framför er”

”Melinda du kan ju inte vara seriös. Du känner ju knappt den där pojken”

”Jag känner Justin bättre än ni tror. VI spenderade varje dag med varandra under ungefär två veckors tid. Så jag skulle vilja påstå att jag känner Justin ganska bra. Så om ni ursäktar mig så vill jag gärna gå upp till Justin som väntar på mig” sa jag samtidigt som jag började gå ut ur rummet men blev återigen stoppade av mamma som valde att återigen öppna munnen.

”Melinda gå inte bort från mig, vi har inte pratat klart än”

”Nej du har inte pratat klart men jag är mer än färdig med dig just nu, Jag kan knappt kolla på dig just nu och har inget mer att säga till er. Så om du inte vill ha en skrikande tonåring efter dig tipsar jag dig om att du håller dig borta från mig några dagar och väntar tills jag kommer till dig. Och du” sa jag och vände mig snabbt mot Kasper

”Jag förväntar mig att du är ute ur det här huset inom fem minuter och att din nyckel som leder hit ligger i nyckelskålen när du gått. Jag vill inte se ditt ansikte här omkring och det gäller även via sms och samtal. Jag behöver lite tid att tänka igenom allt som har hänt idag och sen så litar jag inte på dig runt Justin” sa jag och satte upp en hand mot honom när han öppnade munnen för att förmodligen protestera emot men jag vill inte höra hans tal just nu.

”Jag har sagt mitt och jag vill inte höra något från någon av er. Jag försöker fortfarande smälta det som hände där uppe men jag verkar inte kunna få in i min skalle att ni båda hatar honom så att ni till och med slår honom. Det är inte en mördare vi pratar om, det är min POJKVÄN” sa jag och ett litet leende spreds på mina läppar när jag sa det sista ”Ni behöver inte älska honom men respektera mig i alla fall tillräckligt mycket för att åtminstone acceptera honom och försöka lära känna honom. Ni säger att det är Justin som är för cut up i sitt eget liv men jag skulle snarare vilja säga att det är ni som är för upptagna med era egna perfekta liv för att kunna öppna ögonen tillräckligt länge för att se att Justin gör mig lycklig. Det är inte dåligt med små förändringar i livet. Ni kanske borde tänka på det nästa gång innan nu stöter bort och sårar dom jag älskar. Eller sårar mig” sa jag nu dämpat med en nästan plågade röst innan jag drog ut det första bästa saken jag kunde komma åt i frysen som jag skulle kunna sätta på Justins kind. Jag sprang upp  för trappan och vidare bort till mitt rum och till min lättnad så var det ingen som försökte stoppa mig den här gången.

När jag kom in i rummet låg Justin på rygg i min säng med mobilen i högsta hugg men satte sig snabbt upp när han hörde att jag kommit in.

”Jag ska seriöst döda dom nästa gång jag ser dom” mumlade jag fram mest för mig själv men det verkade som att Justin hört då han skrattade lite roat för sig själv.

”Var det inte meningen att du skulle lugna ner saker där nere? Det verkar mer som att du blivit mer irriterad sen du gick ner”

”Det är klart att jag är irriterad. Dom båda är dumma i huvudet och kan inte ens ta en liten paus i deras perfekta liv för att öppna upp ögon tillräckligt länge för att se att du inte är en dålig person och sluta lyssna på något annat än deras egna röster för att låta mig förklara hur mycket du betyder för dig”

 

”Det är klart att jag är irriterad. Dom båda är dumma i huvudet och kan inte ens ta en liten paus i deras perfekta liv för att öppna upp ögon tillräckligt länge för att se att du inte är en dålig person och sluta lyssna på något annat än deras egna röster för att låta mig förklara hur mycket du betyder för dig” mumlade hon ilsket fram men började smått mjukna lite när hon möte min blick.

Ett leende spreds på mina läppar och jag drog snabbt ner henne i min famn så att hon nu satt gränslande över mina lår medans jag satt lutade mot väggen bakom sängen. Jag la mina händer lite lätt på hennes höfter och drog henne en aning närmre mig.

”Jag skulle gärna vilja höra ditt lilla tal om hur mycket jag betyder för dig” sa jag med ett stort leende placerat på läpparna och Melinda himlade lite med ögonen åt mig.

”Det är klart att du skulle men jag har tyvärr inget tal så du får nöja dig med en glas att tryck mot kinden” sa hon och tryckte glassen mot min kind där Kasper slagit mig.

”Inte för att den lär hjälpa så mycket då din kind redan är rejält svullen och glassen är inte särskilt kal längre” sa hon och gav glassen en liten blick innan hon kastade bort den till änden av sängen.

”Det är lugnt babe. Det gör inte så ont längre”

”Ändå, du kommer att få ett fult blåmärke här” sa hon samtidigt som hon med fjäderlätta beröringar drog med fingertopparna över min svullna kind. Jag njöt av hennes beröring och stängde snabbt ögon i samband med att jag lutade huvudet bakåt så att det nu lutade mot väggen.

Hennes fingrar fortsatte att vandra ner för mitt käkben och ner mot min hals med fjäderlätta beröringar som fick stöttar att gå igenom hela min kropp. Hon pressade sina läppar ömt mot min kind för att sen placera lätt kyssar samma väg som hon dragit sina fingrar över min kind och ner över min hals. Min hud knottrade sig under hennes beröring samtidigt som ett stön lämnade mina läppar vilket fick Melinda att le belåtet mot min hals.

Jag öppnade ögonen för att kort där efter möta Melindas blick när hon placerat ytligare några kyssar vid min nacke och bokstavligt talat gjort mig galen. Hon visste inte vad hon gjorde emot mig.

”Gillar du det?” frågade Melinda och la händerna på mitt bröst där hon drog med händerna lite upp och ner.

Jag lutade mig närmre henne så att mina läppar sen nuddade vid hennes när jag pratade ”Om jag gör” viskade jag fram innan jag pressade mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen men drog sig allt för fort undan enligt mig.

”Vi borde sova, jag är jätte trött” sa hon och jag nickade lite till svar. Hon gav mig ett litet leende och pussade mig snabbt på kinden innan hon reste sig upp för att gå bort till badrummet som till våran lycka bara var hennes på denna våning.

 

 

 


 


 


Blev tyvärr ett bild löst kapitel men jag är väldugt trött just nu och orkar inte ens läsa igenom kapitlet, får göra det imorgon och hoppas att det itne är allt för mycket fel.

I alla fall så var det här ett jobbigt kapitel att skriva. Jag visste ju vad som skulle hända och allt det där men jag hade lite problem att välja vad hon skulle säga till dom. Men tillslut blev det de här och hoppas att ni gillar det.


This was never planed - kapitel 24

 
 

” För det första så var det inte meningen att jag skulle skrämma dig och för det andra så glömde jag mina resväskor här uppe i ditt rum. Så jag hade varken några pengar eller kläder. Sen så spenderar jag hellre en kväll med min tjej hos henne en ensam på något random hotell ” sa Justin med ett litet flin och drog in mig i min famn. Hans leende smittade snabbt av sig på mina läppar och jag la armarna runt hans nacke för att dra ner honom närmre mig.

” Visst men nästa gång du kommer kan du väll åtminstone skicka iväg ett sms eller något att du kommer över så att du slipper ge mig en hjärtattack ” sa jag och Justin skrattade lågt.

” Jag lovar babe ” sa han med ett litet flin innan han pressade sina läppar mot mina. Jag skulle precis besvara kyssen när min mobil vibrerade i backfickan och jag drog mig undan från Justin med en liten suck. Jag såg att det var ett sms jag fått när jag tagit upp mobilen och utan att kolla vem det var tog jag upp sms:et.

< Är Justin hos dig?!?! > hade Kasper skrivit och jag suckade högt. Jävla va fort ryktena spred sig här i staden idag då.

  

 

”Justin kom tillbaka hit. Mamma kommer att döda oss båda om hon ser dig här” väste jag fram efter honom medans jag följde efter honom bort mot badrummet och kollade hektiskt runt mig då jag var rädd att min mamma skulle komma och se Justin här.

 ”Melinda hon kommer inte att komma på oss så länge du inte drar till dig hennes uppmärksamhet med allt ditt pratande. Du oroar dig alldeles för mycket”

”Jag hade inte behövt oroa mig om du hade varit tillräckligt smart att gå på toa innan du kom hit och slapp riskera att min mamma kommer att se dig”

”Jag tänkte inte på det okej. Det är du som är den smarta av oss om du kommer ihåg. Men du behöver inte oroa dig babe. Din mamma är där nere och jag lovar att skynda mig”

”Visst, men du måste skynda dig. Jag vill verkligen inte att mamma ska komma upp. Jag kommer att få utegångsförbud på livstid om hon ser dig” sa jag nästintill skräckslaget och Justin skrattade lågt framför mig.

”Jag lovar att skynda mig ” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan han vände om och gick in i badrummet som låg en liten bit bort.

Jag suckade lite stressat ut innan jag lutade mig med ryggen mot väggen mitt emot badrummet. Jag stod och pillade lite nervöst på mina naglar innan jag hörde hur trappan knackade till av att någon gick i den och mitt blod frös till is.

Jag kollade panikslaget runt mig lite snabbt innan jag öppnade upp ena garderoben som jag hoppade in i och stängde igen skåpdörren efter mig. Jag hörde hur mamma kom närmre och närmre och jag kunde just nu höra mina egna hjärtslag i öronen. Mammas steg avtog efter ett tag och jag skulle precis öppna upp skåpdörren när en knack in till badrummet hördes.

”Melinda älskling?” frågade mamma men fick bara tystnade tillbaka som svar.

”Melinda jag vet att du är sur på mig angående Justin men snälla du kan väll åtminstone prata med mig” bad hon men fick återigen bara tystnad som svar. Det var ju inte direkt så att någon av mig och Justin kunde svara henne utan att det skulle bli konstigt.

”Melinda du kan inte undvika mig för alltid och du vet att jag bara vill ditt bästa och jag hoppas att du vet det Melinda. Allt jag säger är bara att Justin verkar bara vara lite för bra för att vara sann om du vet vad jag menar. Att du inte borde bli chokad om du kommer på honom med droger eller hittar honom i sängen med en annan tjej” sa mamma och det var droppen för mig. Utan att tänkta på konsekvensera slängde jag upp skåpdörren och klampade sen bort till mamma som kollade chokat ner på mig där jag kom.

”Melinda om du är här vem är då där inne? ”

”Ingen du behöver bry dig om. Men en sak som jag gärna skulle vilja höra från dig är en förklaring till vad fan du har emot Justin. Vad har han någonsin gjort mot dig för att få dig att hata honom så och varför du går runt och berättar för alla att Justin är här?”

”Melinda jag berättade bara för Kaspers mamma att Justin var här och hon måste ha berättat vidare till andra och du vet mycket väll varför jag inte gillar Justin”

”Jag vet vad det är du har sagt att anledningen är men det måste vara något mer. Jag menar du känner inte ens honom och är det inte du som hela tiden säger att man inte ska döma folk innan man lär känna dom” brast jag ut med armarna flängandes åt både det ena och andra hållet medans jag kollade med både hat och besviken blick på min mot som kollade känslokalt ner på mig.

”Allt jag säger är bara att alla gömmer något och någon så perfekt som Justin måste något stort. Jag menar det är ingen normal 18 tonåring kille som skulle ge bort så mycket pengar och hålla på med välgörenhet om det inte finns något stort som man vill hålla borta från resten av världen” sa mamma och ryckte snabbt bort blicken från mig när dörren intill badrummet flög upp.

”Hej det där är inte schyste”  brast Justin ut bakom mig och kom klampandes fram till oss där vi nu stod någon meter längre bort från badrummet.

”Bara för att jag är en god guy inför kameran betyder det inte att jag är någon slags hemsk bad boy så fort ingen annan ser. Jag skänker pengarav en anledning, för jag har själv haft det jobbigt när jag växte upp”

”Har du haft en jobbig uppväxt?” frågade mamma uppmanande och höjde ögonbrynet mot Justin.

”Ja det har jag. Jag växte upp med nästan helt utan pengar och min mamma fick jobba dubbla jobb för att ha pengar till kläder, tak över huvudet och” började Justin men blev avbruten när ytterdörren öppnades och slogs igen kort där efter.

”Hallå?” ropade någon från bottenvåningen och jag förstod direkt att det var Kasper som hade kommit.”

”Här uppe” ropade mamma och inom kort hördes steg i trappan innan Kaspers ansikte syntes bara någon meter ifrån oss. Han gav mig ett litet stelt leende innan han vände sig emot Justin och snabbt ändrades hans ögon till svarta och nästan dödliga.

 

 

 

Jag kollade bort mot Kasper som precis kommit upp och stod med en mördande blick fäst på mig som skrämde mig en aning. Han var någon centimeter längre än mig och rätt så mycket mer vältränad än mig också.

”Vad gör du här Bieber?” frågade han med så mycket avsmak bakom orden att jag ryckte till lite.

”Jag är här för att vara med Melinda, är inte det ganska uppenbart?”

”Bli inte kacksig med mig Bieber. Du betyder inget för mig och jag är inte rädd att skada dig om du blir uppnosig” spottade han farm och tog dom steg som behövde fram till mig innan han kom så nära med ansiktet att våra näsor nästan snuddade vid varandra.

”Nej men Melinda betyder något för dig och jag tror inte riktigt att hon skulle bli så särskilt glad på dig om du skadar mig”

”Apropå Melinda, bad jag inte dig att hålla dig undan från henne så att hon skulle få lite tid att läka och tänka igenom allt som har hänt”

” Eller så att du skulle kunna hinna lägga in en stött och försöka få tillbaka henne” sa jag och i nästa sekund låg jag på golvet med smärta sipprandes från min högra kind där Kasper just smält till mig.

”Vad är ditt problem” for det ut mig efter att ha gett Melinda där hon stod förstelnad med blicken fäst på oss som speglade chock och skräck.

”Du är mitt problem. Du är för cut up i ditt perfekta liv för att se att det här kommer att påverka Melinda till det sämre. Hon kommer inte klara av all press och hat från dina fans. Hon satsar sten hårt för att få bra betyg i skolan och behöver inte dina fans som sabbar allt. Och hon kommer absolut inte klara av att hitta dig i sängen med någon random tjej med droger liggandes på nattygsbordet och rinnande genom ditt system” skrek han åt mig och det var nu droppen var nod. Jag hade tagit emot så mycket skit jag kunde klara av för en dag och det var nu allt brast för mig. Jag ställde mig snabbt upp och var återigen i Kaspers face innan jag började skrika åt honom.

”Du har ingen rätt att slänga av dom där anklagelserna mot mig. Du känner mig inte och jag bryr mig inte om vad du tycker om mig. Allt jag vill att du ska veta är att jag älskar Melinda mer än något annat och jag kommer aldrig att såra henne som jag sårade Selena. Jag hatade mig själv för att jag sårade Selena så och därför ska jag göra allt i min makt för att Melinda ska vara lycklig” spottade jag ilsket fram och han skrattade roat.

”Om du inte vill såra henne tipsar jag dig att du lämnar henne nu innan hon kommer in allt för djupt och saken bara blir värre” sa han och jag skulle precis svara honom när Melinda klämde sig in mellan oss och fick mig att baka ett steg. Hon satte sina händer på mitt bröst och jag kände hur jag lugnade ner mig en aning under henne beröring men fortfarande med blicken på Kasper som stod med ett äckligt flin på läpparna.

 

Jag satte mina händer på hans bröst och han slappnade av en aning under min beröring men hans bröstkorg höjdes och sänktes fortfarande i ett högt tempo på grund av ilskan som rann igenom hans ådror just nu.

”Justin kolla på mig” sa jag men han fortsatte bara att kolla på Kasper.

”Justin snälla kolla på mig” bad jag igen men han fortsatte bara att stirra på Kasper och min mamma som nu tydligen stod bredvid honom.

”Justin kolla på mig” bad jag återigen men när han inte lyssnade på mig satte jag en hand på hans kind för att sen vrida ner hans ansikte mot mitt vilket mer eller mindre tvingade honom att möta min blick. Hans blick mjuknade en aning under min och återgick till sin vackra gyllenbruna färg som alltid fick mig knäsvag och skakis.

”Justin lugna ner dig snäll”

”Jag lugna ner mig? Det var han som slog mig” protesterade han och skulle fortsätta när jag pressade mina läppar lite försiktigt mot hans. Han mjuknade under min beröring och besvarade kyssen lite svagt innan jag drog mig undan.

”Jag vet, allt jag ber dig om är att du är den mogna av er och bakar undan” fick jag fram med en suck och kollade förhoppningsfult upp på Justin som kollade ner på mig.

”Snälla för min skull. Gå in på mitt rum och vänta där medans jag fixar upp den här röran” ”snälla” la jag till när jag såg att han skulle protestera.

 Visste men snälla skynda dig. Just nu känner jag för att smälla till något och jag tror inte riktigt att du vill ha ett förstört sovrum när du kommer tillbaka”

 

 ”Visste men snälla skynda dig. Just nu känner jag för att smälla till något och jag tror inte riktigt att du vill ha ett förstört sovrum när du kommer tillbaka” sa jag och ett litet fnitter som fick fjärliar att flyga runt i min mage lämnade hennes läppar vilket fick ett svagt leende att spridas på mina läppar trots allt som just hänt. Men jag kunde bara inte låta bli, den här tjejen gjorde mig galen och då menar jag på ett bra sätt och jag kunde bara inte luta le ner jag var runt henne.

”Jag skyndar mig, jag lovar” sa hon och pussade mig lite snabbt på kinden innan hon ställde sig vanligt igen och skulle precis vände sig mot Kasper när jag greppade tag om hennes ansikte för att sen pressa mina läppar mot hennes. Hon stod chokad ett tag innan hon besvarade kyssen och jag la mina händer på hennes höfter för att kunna pressa henne närmre. Utan att tänka stack jag in min tunga i hennes tunga och drog henne om möjligt närmre mig.

Jag hörde hur någon grumlade till bakom oss och Melindadrog sig undan med en lätt rodnad som spridits på hennes kinder.

”Du behöver inte rodna babe” sa jag och drog med en hand över hennes varma kind.

”Ta bort dina smutsiga fingrar från henne” väste Kasper fram mellan sammanbitna tänder och det var nu min tur att skratta.

”Och vad ska du göra om jag inte gör det då?”

”Jag har redan slagit dig en gång, vill du verkligen ta reda på vad jag skulle kunna göra med dig efter att du lagt dina smutsiga och äckliga fingrar på Melinda”

”Ja faktiskt så skulle jag vilja se det, för jag undrar vad Melinda skulle tycka om dig efter att ha misshandlat mig. Jag menar det är ju ändå mig hon är tillsammans med om jag inte minns fel” sa jag och verkade ha träffat en öm punkt då Kaspers ögon nästan blixtrade till och om Jag inte hade haft Melinda i famnen hade jag förmodligen legat nedslagen på golvet vid det här laget.

Jag vet att jag inte borde vara så kacksig när det kommer till Kasper då han förmodligen skulle kunna få ner mig med ett slag. Men det var allt för roligt att slänga Melindas känslor för mig i ansiktet på honom för att jag skulle vilja sluta. För jag njöt av tanken att få Melinda som kasper har kämpat för i säkert några år men misslyckats.

”Du har tur att Melinda är här och att jag älskar henen tillräckligt mycket för att inte lyssna på mitt hjärna som säger åt mig att döda dig här och nu” spottade han fram och försökte lugna ner sig innan han förmodligen skulle göra något dumt utan att tänka igenom det ordentligt.

Jag skulle precis komma med en spydigkommentar men blev avbryten när Melinda tog till ord och avbröt mig.

”Justin snälla gå till mitt rum och låt mig sköta det här innan allt det här spårar ut totalt” bad han och kollade med stora ögon på mig som gjorde det nästintill omöjligt för mig att säga nej till henne. Inte för att jag hade tänkte säga emot henne nu då jag visste att Kasper var viktigt för henne och genom att bråka med honom fick jag bara dom två längre bort från varandra.

”Visst” svarade jag och Melinda gav mig ett litet leende innan hon ställde sig på tå för att snabbt pressa sina läppar mot min.

 

 

”Jag är snart tillbaka” mumlade hon fram innan hon vände sig mot hennes mamma och Kasper som både kollade med stora ögon på henne.

”Vi tar det här ner i köket” sa hon och gav dom båda en blick innan hon började skjuta ner för trappan med hennes mamma tätt efter henne.

Kasper stannade någon extra sekund för att stirra på mig innan han lika så började gå ner för trapporna som lede ner till bottenvåningen. Jag stod lite stelt kvar någon sekund innan jag gick tillbaka till Melindas rum och slängde mig ner i hennes säng med huvudet begravt i hennes kudde som luktade Melinda vilket fick mig att slappna av.

 

  


This was never planed - kapitel 23

 

” Mhm ” sa han bara och skulle precis kyssa mig när jag drog mig undan.

” Då antar jag att jag går och släcker lamporna då ” sa jag och började gå ut ur vardagsrummet men vände mig sen snabbt om igen när Justin ropade mitt namn.

” Vad är det? ”

” Du kan inte bara lura en att man ska få en kyss för att sen bara vandra iväg ”

” Oh sorry ” sa jag och tog tre snabba steg mot honom för att sen kyssa honom lite snabbt innan jag lutade mig tillbaka igen.

” Duger det? ”

” För tillfället ” sa han och blinkade lite mot mig vilket fick mig att snabbt rulla ögonen åt honom innan jag gick började min vandring i huset för att släcka alla lampor.

  

 

Jag vaknade av lätta andetag mot min nacke kollade snett bakåt i tron om att det var Kasper men slog snabbt upp i ett stort leende när jag såg att det var Justin som låg bakom mig i soffan. Hans arm placerad runt min midja och hans ena ben ihop slingrat med mina.

Jag la min hand över hans som låg på min mage och snart flätades mina fingrar ihop med hans.

" Godmorgon " viskade han i mitt öra med en mörk och sexig morgon röst som fick ett pirr att gå igenom min kroppen.

" Godmorgon " sa jag vred lite på huvudet för att kunna kolla upp på honom. Han möte snabbt min blick med ett stort leende på läpparna som snabbt smittade av sig på mig.

" Sovit gott? " frågade jag och ett litet skratt lämnade Justins läppar.

" Bättre än på länge "

" Någon speciell anledning till det " frågad jag med ett litet höjt ögonbryn.

" Självklart, jag har ju dig här "han lutade sig framåt och kysste mig på kinden innan ha lutade sig en aning bakåt.

Jag kände hur rodnaden spreds på mina läppar och vred snabbt huvudet för att sen låta mitt hår falla över mitt ansikte som en liten väg så att Justin inte skulle se mig.

" Rodnar du? "

” Nej ” han började skratta lite bakom mig innan han med hjälp av sin hand satte dom hårslingor som fallit för ansiktet bakom mitt öra så att han nu kunde kolla ner på mig.

” Du rodnar visst varför ljuger du för  ”

” För att det är ganska pinsamt att rodna om jag får säga så ”

” Varför är det pinsamt att rodna för? ” frågade Justin roat och kollade ner på mig med ett flin placerat på hans allt för perfekta läppar.

” För att man visar sig svag och sen så är det ingen människa på jorden som är särskilt sött när dom rodnar. Jag menar om man ändå vill blå så där rosig om kinderna kan man ju lika gärna sminka det eller springa ett varv runt huset så blir du röd i ansiktet ”

” Haha ja så kan man ju också uttrycka det. Men bara en liten fråga. Om man som vanlig människa inte är sött när man rodnar . Är du då en alien eller något ” sa han och med en enkel liten rörelse låg jag nu med magen mot hans och mina läppar bara någon millimeter ifrån hans.

 ” Nej jag är ingen alien, varför undrar du? ”

” Menar bara att din teori inte riktigt stämmer  då du enligt mig är väldigt sött när du rodnar ” sa han och jag hann inte ens protestera innan hans läppar pressades lite löst mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen men drog mig snabbt undan när jag hörde hur Justins mage kurrade.

” Vill du ha lite frukost? ” frågade jag och Justin nickade lite svagt till svar.

” Okej jag kommer strax tillbaka ” sa jag och kysste honom lite snabbt på kinden innan jag började gå ut mot köket för att fixa något som vi skulle kunna äta till frukost.

 

*

 

" Jag kan inte fatta att du övertalade mig att kolla på skräckfilm med dig. Jag hatar skräckfilmer, jag in aldrig sova efter " klagade jag och kramade åt kudden som jag hade hårt pressade mot magen.

" Ta det lugnt babe jag skyddar dig " viskade Justin lite roat i mitt öra och drog in mig i sin famn så att jag nu satt i mellan Justins ben med ryggen vilande mot Justins mage.

" Men jag vill inte se, jag hatar skräckfilmer "

" Japp och jag gillade inte filmen du valde men jag kollade på den ändå "

" Men det är skillnad. Du kommer inte få mardrömmar på grund av den "

" Du är för sött vet du det? "

" Ja ja jag är jätte gullig. Sätt igång filmen bara så att vi kan få det här överstökat " sa jag och Justin skrattade bakom mig.

Justin playade igång filmen och kudden jag hade i haft i min famn hade jag nu uppe i ansiktet precis under ögonen så att jag skulle kunna gömma mig bakom det om det blev läskigt. Jag skrattade återigen till bakom mig och drog mig tätare intill sig.

” Ingen kommer att skada dig, jag skyddar dig ” viskade han och kysste mig lite snabbt på halsen innan han lutade sig tillbaka i soffan. Jag lutade mitt huvud mot hans bröst och flätade ihop mina fingrar med hans med ena handen medans jag lät min andra hand ligga kvar på kudden.

 

 

Vi hade kollat på lite mer än halva filmer och jag vet inte hur många gånger Melinda både skrikit till eller gömt sig bakom kudden hon höll i ett näst intill dödsgrepp.

” Men kolla bakom dig ditt pucko, varför kollar du inte bakom dig? Jävla idiot ” mumlade hon fram och jag skrattade.

” Vad skrattar du år nu då? ”

” Dig ” sa jag och Melinda vände sig mot mig med ett höjt ögonbryn.

” Vad har jag gjort nu då? ”

” Inget, jag tycker bara att det är sött när du säger åt dom vad dom ska göra. Det är ju inte riktigt så att dom kommer höra vad du säger ”

” Jag vet men det får mig att känna mig bättre okej och kan du snälla sluta säga att allt jag gör är sött typ så fort jag gör något ”

” Jag säger bara sanningen men om du känner dig bättre med snygg sexig och vacker så funkar dom lika bra ” sa jag och slog upp i ett stort leende när jag såga att en rodnad spreds på hennes kinder. Jag älskade den effekten jag hade på henne bara genom att de henne en komplimang. Hon begravde ansiktet i kudden och skakade lite smått på huvudet.

” Melinda kolla på mig ”

” Snälla söta rara Melinda kan du snälla kolla på mig ” bad jag med en så vänlig röst jag kunde åkomma  men hon bara skakade på huvudet mot mig.

” Tvinga mig inte att göra det här ” sa jag och satte händerna på henens midja där jag begravde fingrarna en aning i hennes hud vilket fick Melinda att hoppa till lite.

” Ska du kolla på mig nu då? ” frågade jag men hon fortsatte bara att skaka på huvudet.

”Okej då ger du mig inget annat val då ” sa jag innan jag började kittla henne i sidan vilket fick henne att vrida sig åt både ena och andra hållet medans ofriviliga skratt lämnade hennes läppar men dämpades en aning av kudden som hon hade pressat hårdare mot ansiktet.

” Juu-stin snälla sluta ” fick hon fram mellan skratten och jag slutade upp lite i min rörelse men fortfarande med fingrarna vid stället som hon var mest kittlig på.

” Kommer du kolla på mig då? ”

” Ja bara du slutar att kittla mig ” gnällde hon fram och jag log lite belåtet. Jag drog bort kudden ifrån hennes grep och slängde iväg den till fåtöljen vilket fick Melinda att sucka.

” Du hade ju inte behövt kasta iväg den ju, nu har jag ju inget att kunna gömma mig bakom när det blir läskigt ”

 ” Det är lugnt bade du behöver ingen kudde för det jag hade tänkt mig ”

” Jaså ” sa hon och vände sig roat mot mig.

” Mm det jag hade i tankarna involverade lite mindre pratande och lite mer närkontakt ”

 ” Något som det här? ” frågade hon och spelade lite dum samtidigt som hon lutade sin närmre mig tills henne läppar snuddade vid min.

” Kanske till och med ytligare lite närmre ” jag pressade min läppar mot hennes och la mig ner i soffan och drog med mig så att hon nu log ovanför mitt bröst. Hon la sina händer på mina kinder och jag la upp min ena hand bakom hennes nacke för att trycka henne närmre mig medans jag placerade min andra arm runt hennes midja.

” Och du som sa att du inte var tillsammans med Kasper, vad kallar du då det här? ” skrattade någon roat fram bakom oss och Melinda drog sig snabbt undan från mig.

 ” Mamma vad gör du hemma. Alltså inte att jag inte vill ha dig här men du skulle ju inte komma hemför än om tre timmar ” mumlade Melinda snabbt fram och ställde sig snabbt upp för att springa bort till en kvinna som stod längre bort i vardagsrummet som jag nu visste var hennes mamma och omfamnade henne.

” Jag vet men jag han med ett tidigare så jag tänkte att det var bra att ta det då jag inte vill att du skulle behöva vara tvungen att vara hemma själv så mycket men jag antar att det inte har haft ett problem med det då du förmodligen har legat i soffan hela dagen med Kasper som nu ”

 

 

 ” Jag vet men jag han med ett tidigare så jag tänkte att det var bra att ta det då jag inte vill att du skulle behöva vara tvungen att vara hemma själv så mycket men jag antar att det inte har haft ett problem med det då du förmodligen har legat i soffan hela dagen med Kasper som nu ” sa mamma och jag suckade högt. Hon hade alltid tyckt att jag och Kasper skulle bli ett bra par och ville aldrig få in i sin lilla skalle att jag inte gillade Kasper på det sättet. Visst så älskade jag ju honom men det var långtifrån dom känslorna jag hade för Justin.

” Mamma jag ljög inte för dig angående Kasper. Det är Justin ” förklarade jag snabbt när jag såg att hon höjde handen mot soffan och öppnade munnen för att förmodligen säga emot mig.

” Justin vem? ”

” Justin Bieber, det är trevligt att träffa dig ” sa Justin bakom mig med nu en arm liggandes runt min midja och räckte fram den andra handen mot min mamma som lite tvekande tog emot den. Hon gav honom en liten forskande blick innan hon kollade tillbaka på mig nu med nästan arga ögon.

” Melinda kan jag få prata med dig i köket en snabbis ”

” Eh visst. Väntar du här eller? ” frågade jag Justin och mamma kollade strängt på honom.

” Självklart, ta den tid ni behöver ” sa han och pussade mig lite snabbt på kinden innan han vände tillbaka mot soffan.

Mamma greppade snabbt tag om min arm och började släppa med mig ut i köket där hon släppte mig och vände sig mot mig.

” Vad gör Justin här? ”

” Han är här med mig mamma ”

” Och varför det om jag får fråga? Borde han inte vara med Selena någonstans på hennes turné istället för att ligga och hångla upp dig i soffan här ”

” Kanske för att dom två inte tillsammans längre och ”

” Du tog första bästa tillfälle att slänga dig över honom vilket var om jag måste gissa direkt efter dom gjorde slut ” avskutade hon min meningen och skakde lite på huvudet.

” Nej mamma det var inte alls så. Du vet att jag aldrig skulle göra så mot Selena ”

” Så vad hände då? ”

” Det är en lång historia ” sa jag och kollade upp på mamma som kollade besviket på mig.

” Och jag har tid på mig ”

” Men mamma kan vi ta det imorgon, Justin sitter och väntar på mig i vardagsrummet ”

” Vad bra där kan han nog vänta lite till medans du förklarar vad som har hänt under den tid du var borta ” sa mamma och jag suckade.

 

*

 

När jag berättat kort fattat för mamma vad som hänt under som senaste veckorna kollade hon både lättat och besviket på mig.

” Jag är glad för din skull Melinda det är jag. Men du måste tänka efter fall din kärlek för Justin är värd att slåss för om det finns en liten chans att den sabbar din vänskap med Selena ”

” Mamma jag vet vad det här betyder och lite på mig när jag säger att jag hatar mig själv för att såra Selena men jag kan inte stå emot det. Jag försökte ett tag men jag mådde bara dåligt istället ”

” Jag vet älskling att du aldrig skulle göra något sånt mot henne. Det är Justin jag säger åt dig att hålla ett öga på ” sa mamma och skulle precis gå ut ur rummet när jag drog tag i hennes arm så att hon återigen stod vänd mot mig.

” Vad menar du med att jag ska hålla ett öga på Justin? ”

” Precis vad jag säger. Om Justin har vart med en annan tjej samtidigt som han har en flickvän en gång, vem säger då att han inte gör det igen ”

” För att han inte är en sån person som sårar människor ”

” Och det är där du har fel. Där ni alla har fel som tyckte att Justin var en sån underbar kille. Jag sa från början att han bara skulle vara med Selena ett tag innan han gick vidare till någon annan och jag hade rätt. Han är ung och jag kan väll inte direkt säga att jag tycker att det är konstigt att han flirtar runt med tjejer. Han har ju faktiskt typ alla tjejer på denna jord klängandes efter sig ”

” Mamma han är inte så. Han hatar sig själv för att behöva göra slut med Selena ”

” Det säger dom alla, allt jag säger är bara att du ska hålla ögonen öppna ” sa hon och gav mig en liten klapp på axeln innan hon gick ut till vardagsrummet där Justin satt.

” Förlåt att det tog så lång tid men jag behövde verkligen prata med Melinda och du behöver tyvärr verkligen gå. Vi har en massa att ta itu med. Jag hoppas att du förstår

” Självklart ” sa Justin lite chokat och letade min blick men fick den inte besvarade då min egen var fäst på mamma.

” Bra ” sa mamma och jag kollade på henne. Hon gav Justin ett litet falskt leende innan hon lämnade vardagsrummet och gick bort till sitt rum.

” Eh jag antar att jag borde gå då ” sa Justin fortfarande lite borta och jag skakade bara lite på huvudet till svar med mammas ord fortfarande ekande i mitt huvud. Det är Justin jag säger åt dig att hålla ett öga på.

Jag följde med Justin ut till hallen och stod bara i mina egna tankar tills Justin ställde sig upp.

” Är det nu jag får en förklaring varför jag helt plötsligt måste gå ” sa Justin lite roat men fortfarande lite chokat vad det lät på hans röst.

” Jag vet faktiskt inte själv men jag tror inte att min mamma gillar dig ” sa jag lite tveksamt och såg hur Justins blick förändrades till nästan sorgsen.

” Hon känner inte ens mig ”

 ” Jag vet Justin, jag ska prata med henne så syns vi imorgon ”

” Det får vi göra ” sa Justin och la en arm runt min midja för att sen dra mitt tätt intill honom.

Jag log lite svagt upp mot honom och pressade mina läppar mot hans och han besvarade snabbt kyssen innan han drog sig undan efter en stund.

” Vi syns imorgon ” sa han och jag nickade lite innan jag öppnade upp dörren så att Justin skulle kunna gå ut. Jag vinkade lite till honom när han gick ner för uppfarten.

 

*

 

Jag gick upp till mitt rum efter en väldigt stel och väldigt awkward tjejkväll med min mamma. Jag slängde mig på mage i min säng och skulle precis dra upp min mobil ur fickan när jag såg ett ansikte som kollade in genom mitt fönster. Jag ramlade snabbt ur sängen med ett litet ryck och ett litet skrik lämnade mina läppar medans jag föll till golvet. Jag kollade lite närmre på personen och såg sen till min lättnad att det var Justin som stod utanför.

 

 

På lite skakiga ben gick jag bort till fönstret som jag snabbt öppnade upp och släppte in Justin i rummet innan jag försiktigt stängde igen fönstret igen.

” Justin du skrämde livet av mig, tyckte du verkligen att det där var det smartaste du kunde göra efter att ha tvingat mig att kolla på en skräckfilm med dig? Och vad gör du här? Min mamma kommer att döda dig om hon får reda på att du har smugit in här ” viskade jag fram med hjärtat fortfarande uppe i halsgropen och dunkande i 180.

” För det första så var det inte meningen att jag skulle skrämma dig och för det andra så glömde jag mina resväskor här uppe i ditt rum. Så jag hade varken några pengar eller kläder. Sen så spenderar jag hellre en kväll med min tjej hos henne en ensam på något random hotell ” sa Justin med ett litet flin och drog in mig i min famn. Hans leende smittade snabbt av sig på mina läppar och jag la armarna runt hans nacke för att dra ner honom närmre mig.

” Visst men nästa gång du kommer kan du väll åtminstone skicka iväg ett sms eller något att du kommer över så att du slipper ge mig en hjärtattack ” sa jag och Justin skrattade lågt.

 

 

” Jag lovar babe ” sa han med ett litet flin innan han pressade sina läppar mot mina. Jag skulle precis besvara kyssen när min mobil vibrerade i backfickan och jag drog mig undan från Justin med en liten suck. Jag såg att det var ett sms jag fått när jag tagit upp mobilen och utan att kolla vem det var tog jag upp sms:et.

< Är Justin hos dig?!?! > hade Kasper skrivit och jag suckade högt. Jävla va fort ryktena spred sig här i staden idag då.

 

  

 

Ett dubbelt så långt kapitel bjuder jag på idag då jag förmodligen inte kommer att få upp något imorgon så jag ska träffa min kompis som jag inte träffat på evigheter så vill gärna spendera tid med henne. Dock så är det inte alls igenom läst då jag är väldigt trött så hoppas att det inte är allt för mycket fel.

I alla fall så vad tycker ni? Mamman verkar ju ha lite problem med Justin och jag kan säga er en liten sak. Det kommer att komma in mer drama i nästan kapitel och då kommer jag ha en hel del ideer från er som ni skickt in på både kik, mail och kommenterat. Så håll ögonen öppna fall eran ide är med ;)

Kommentera gärna!!!!! :D


Svar till Bella

 
EH jag har faktiskt gjort en men det verkar som att den har försvunnit :O lägger till den igen så du kan bara gå in på game on igen så finns den där nu!! ;)
 
Tänkte bara passa på att säga att jag just nu sitter och skriver och har fått ihop till nästan 1100 ord nu så det borde komma snart. Om ni har tur och kommenterar mycket också så kanske ni får två men hoppas inte för mycket.

Just like them - Justin Bieber

 
Ska äta snart men ska efter börja på kapitlet. Har fått en del ideer men jag skulle gärna uppskata om flera vill lägga in en liten ide i inlägget under. 
I alla fall så vill jag bara säga en liten sak innan jag gick iväg för att äta. Alltså jag kan bara inte vänta tills Justins   believe  acoustic och believe 2.0 kommer ut. Hör hört en del av låtarna som kommer vara med på Believe 2.0 och jag håller seriöst på att dö. Här är en av låtarna med honom om ni inte har hört den. SÅ JÄVLA BRA!!! säger jag bara.
 
 
 
 

HELP ME, VIKTIGT!!!

 
Sitter just nu hemma framför datan och vill skriva ett kapitel som jag kan ge till er men jag har ingen aning på vad som ska hända nu efter att Justin är tillbaka. Har mer saker planerade till senare i novellen men just nu står det helt still för mig . Min fantasi är just nu under 0.
Vilket är varför jag frågar er. Vad tycker ni ska hända i det här kapitlet? kommentera vad ni tycker ska hända i det här kapitlet som jag ska försöka få upp idag och så kan ni ju alltid hoppas på att jag tar eran ide och i så fall kan jag skriva den personens namn som hjälpt mig under. Om hon/han vill det alltså!! :D
Men snälla hjälp mig, allt står verkligen helt still i mitt huvud just nu...

This was never planed - kapitel 22

 

” Hejdå Kasper ” ropade jag efter att han efter vi kommit tillbaka från att äta hjälpt mig att tända vart enda litet ljus jag hade hemma då strömmen fortfarande inte var tillbaka. Kasper hade envisatt sig om att han kunde stanna men jag hade lyckats att övertala honom att jag skulle klara mig själv över natten. Mamma skulle ju ändå komma tillbaka imorgon och pappa dagen efter det om jag inte har helt fel. Jag behövde ju även lite tid för mig själv så att jag skulle kunna tänka utan att folk stör mig hela tiden.

Jag skulle precis springa upp till mitt rum för att hämta min bok så att jag skulle kunna ha något att göra medans strömmen var borta men blev stoppad mitt i steget när någon plingade på dörren.

” Kasper jag sa ju att jag klarar mig utan ” började jag men avbröt mig själv mitt i meningen när jag såg att det inte var Kasper som stod utanför dörren utan ingen mindre än Justin.

” Justin " fick jag chokat fram och stelnade till i min rörelse.

  

 

” Hej Melinda ” sa han och mitt hjärta hoppade bokstavligt talat över ett slag.

” Vad gör du här Justin? ”

” Jag behövde prata med dig och eftersom du vägrar att svara när jag ringer dig så gav du mig inget annat val än att åka hit för att få prata med dig ”

” Justin det finns inget att prata om. Vi pratade borta i hotellet i Paris och vi är klara med att prata ” sa jag och skulle precis stänga igen dörren när Justins hand flög upp till dörren och såg till att jag inte kunde stänga den.

” Nej du är klar med att prata. Jag har inte ens fått säga något utan att du avbryter mig. Du har bara stuckit eller lagt på samtalet så fort jag ska säga vad jag känner och tycker. Är du rädd att du kommer ändra hur du tycker om allt det här om du hör vad jag har och säga eller vad är det? ”

”Nej det är inte det att jag är rädd Justin ”

” Men vad är det då? För jag kan fan inte se anledningen till att du skulle springa iväg så fort jag öppnar min mun för att säga något till dig ”

” Anledningen till att jag aldrig lät dig prata klart var för att jag visste att vad du än sa så skulle det inte ändra hur jag kände om allt det här och hur jag kände för dig ” sa jag och suckade lite lätt.

” Och om så är fallet borde du väll inte ha något emot att gå en promenad med mig och låta mig säga vad jag tycker om allt det här och dig ” sa han och jag öppnade munnen för att tacka nej till hans erbjudande men stängde den lika fort. Justin höjde lite frågande på ögonbrynet mot mig och jag suckade.

” Jag ska bara hämta min mobil ” sa jag och Justin gav mig en liten nick till svar. Jag vände mig snabbt om för att gå till köket där min mobil låg på laddningen. Inte för att den laddade på något sätt då strömmen hade gått för någon timme sen. Jag drog till mig min mobil innan jag gick tillbaka till Justin som stod och väntade på att jag skulle komma i hallen och jag knöt lite snabbt på mig mina gröna converse.

” Vill du ställa in din väska så länge? ” frågade jag och han nickade lite till svar. Jag ställde upp dörren helt så att Justin enkelt bara kunde slänga in väskorna i hallen.

” Ska vi gå då? ” frågade han när vi stått tysta ett tag.

” Det gör vi ” sa jag och drog åt mig mina nycklar som låg på bänken. När jag låst dörren la jag ner nycklarna och mobilen i fickan på mina shorts innan jag halvsprang ner till grinden där Justin förvirat kollade runt sig.

” Vi går hitåt ” sa jag och pekade lite åt höger där vägen lede in mot en liten stig i skogen som skulle ge oss lite avskildhet från resten av världen då det aldrig var någon som gick här och där av skulle vi slippa att stötte på någon av Justins jobbiga fans som skriker så fort dom ser honom. Sen så skulle det väll inte se så bra ut om Justin var här med mig där jag bor istället för med Selena. Visst dom hade ju gjort slut men dom hade ju fortfarande inte gått ut med det.

” Så hur mår du? ” frågade Justin efter att vi gått under tystnad ett tag nu.

” Justin ska vi verkligen göra det här? Det kommer bara att plåga oss båda och det vet du. Vi behöver inte göra det här mot varandra ”

” Jo det behöver vi och sen så behöver det här ju inte plåga oss om du bara lyssnar på vad jag har att säga och inte springer bort så fort jag öppnar munnen ”

” Och vad ska du säga? Ska du försöka övertala mig att Selena är okej med allt det här och hon tycker att det är okej? Att vi borde glömma allt och bli tillsammans? ”

” Vilket hon gjorde. Jag pratade med henne bara någon minut efter att du lämnat mig där på hotellet och hon sa att mig att kämpa för dig. Vilket jag kommer att göra ”

” Det är ju klart att hon sa det. Vilken kompis skulle hon vara om hon sa åt oss att inte lyssna på våra hjärtan. Att vi inte skulle bli ihop med den vi gillar. En ganska usel kompis om jag får säga så ”

” Om du vet att det är så hon tycker det varför kan du inte lyssna på henne då? ”

” För jag vet att innerst inne skulle det plåga Selena varje gång hon skulle se oss i början och kom inte och säg att har fel. För det är ingen som gillar att se sitt ex i början och speciellt inte om ens ex har blivit tillsammans med ens kompis ”

” Jag vet men för en gångs skulle borde du inte tänka på alla andra utan tänka på dig själv för ombytes skull ”

” Jag tänker visst på mig själv ibland ”

” Nej det gör du inte. Du sätter alltid dig själv i andra hand ”

” Är det en dålig sak eller? ”

” Ja ibland kan det vara det. Som nu till exempel. Varför kan du inte låta dig själv vara lycklig för? ”

” Du vet varför ” skrek jag frustrerat och kastade ut med armarna.

” Ja det gör jag och hur många gånger måste jag berätta för dig att det just nu ät du som är problemet ”

” Är jag problemet visst. Men tydligen så behöver jag säga hejdå till dig minst lika många gånger innan du förstår att det här mellan oss aldrig kommer kunna hända ” nästan skrek jag åt honom innan jag med klampande steg började vandra tillbaka till mitt hus som låg inte allt för långt bort. Jag hörde hur Justin ropade åt mig att stanna men sket bara i honom och fortsatte hemåt.

” Melinda snälla ” sa Justin nu precis bakom mig och tog tag i min arm för att stoppa mig.  Jag släppte grinden som lede upp till mitt hus med en suck.

” Vad vill du Justin? ” skrek jag åt honom den här gången och drog mig ur hans grep när jag vände mig mot honom för att kolla på honom ordentligt.

 

 

Utan att säga något greppade han tag i mitt ansikte med båda händerna för att sen pressa sina läppar hårt mot mina. Jag stod chokat någon sekund innan jag slappnade av och la mina armar runt hans midja. För hur mycket jag än inte vill såra Selena visste jag att jag inte längre skulle kunna hålla emot länge till nu. Speciellt inte med Justins perfekta läppar pressade mot mina.

 

 

 

 

Jag släppte mitt grep om hennes arm för att istället sätta dom på hennes kinder så att jag kunde dra henne närmre mig och pressa mina läppar hårt mot hennes. Hon stod chokat ett tag innan hon lät sina armar falla ner och istället lägga dom runt min midja. Hon besvarade sen kyssen och lät sin tunga glida längst min underläpp i frågan om tillgång in i min mun vilket jag snabbt gav henne och inom kort var våra tungor i full gång med att kämpa om dominans. Hennes händer hittade sin väg upp från min midja upp till min nacke där hon snabbt flätade in sina fingrar i mitt hår. Jag la en arm runt hennes midja för att trycka henne närmre mig och pressade mina läppar om möjligt närmre hennes.

Jag drog mig undan en aning för att hämta andan och lutade min panna mot hennes.

” Var det svar nog på vad jag ville? ” fick jag fram med lite svårigheter då jag var väldigt andfådd och hon nickade lite kort till svar innan hon återigen pressade sina läppar mot mina. Jag kände hur min puls skenade iväg och kunde inte få nog av henne. Jag lät mina händer glida ner till hennes midja där jag tog ett fast grep om hennes höfter för att sen kunna lyfta upp henne till mina höfter. Hon slingrade sina ben snabbt runt min midja och jag placerad mina händer på hennes rumpa för att hålla henne uppe, eller egentligen var det väll mer för min skull än för att hålla henne uppe. But can you blame me, hon var snygg och jag hade längtat efter henne ett långt tag nu.

” Det kanske inte är så smart att göra det här här ute där vem som helst kan se oss ” viskade hon mot mina läppar och jag nickade lite till svar innan jag pressade min läppar hårt mot hennes.

Jag började gå upp för gången som lede till Melindas hus med Melinda fortfarande i min famn men blev tyvärr tvungen att släppa ner henne när vi kom upp till hennes dörr som självklart var låst. Hon släppte sitt grep om min hals med hennes anddetag lika djupa och andfådda som min när henne läppar drogs bort från mina.

Hon öppnade upp dörren och en liten pinsam tystnad spreds mellan oss medans vi tog av oss skorna.

” Eh du kan gå in till vardagsrummet där borta så länge. Jag måste bara hämta en sak ” sa hon samtidigt som hon pekade bort mot ett rum lite längre bort och jag nickade till svar.

Jag gick lite försiktigt bort till vardagsrummet där jag tog en snabb titt runt i rummet innan jag slog mig ner i soffan där jag inte satt länge innan Melinda kom in i rummet med en massa ljus i handen.

” Bara en fråga. Alltså inte för att jag har något emot det men varför har du så mycket ljus tända? ” frågade jag och hon skrattade till lite.

” För att strömmen har gått i hela området ” sa hon samtidigt som hon tände det sista ljuset hon hade med sig innan hon vände sig mot mig med ett litet leende på läppar.

Hon la ifrån sig tändaren som hon hade i händerna innan hon kollade runt lite i vardagsrummet och verkade inte helt säker på vart hon skulle sätta sig någon stans.  Jag skrattade lite roat åt henne innan jag satte mina händer på hennes höfter för att sen kunna dra ner henne i soffan framför mig vilket fick ett litet skratt att lämna mina läppar.

” Jag bits inte bara så att du vet ” viska jag i hennes öra vilket fick henne att sluta skratta och vände sig lite i mitt grep så att hon nu kollade upp på mig.

” Så det säger du? ” frågade hon och höjde lite på ögonbrynet mot mig.

” Hm jag äter inte tjejer ”  sa jag vilket fick henne att skratta och jag kollade oförstående på henne.

” Bra att veta ” sa hon med ett flin på läpparna och gav mig en blick som gjorde att jag förstod att hon totalt hade misstolkat vad jag just sa.

” Alltså jag menade det inte så ”

” Så du äter kvinnor? ” frågade Melinda nu roat och jag suckade.

” Oh håll bara tyst ” klagade jag och hon skrattade.

” Make me ” sa hon och höjde på ögonbrynet lite utmanande mot mig.

” Med glädje ” sa jag med ett litet skratt innan jag lutade mig närmre henne.

 

 

 

 

Han pressade sina läppar mot mina men jag drog mig snabbt undan lite vilket tog väldigt mycket vilja då jag inte ville något hellre just nu än att känna hans läppar hårt pressade mot mina.

” Hörru det där är fusk ”

” Och varför är det de om jag får fråga? ”

” För att om du har dina läppar all over mina så kan jag inte prata vilket gör att jag inte kan fortsätta reta dig ” sa jag klagande och han skrattade.

” Mhm men då måste jag tyvärr säga att jag gillar att fuska väldigt mycket i det här spelet ”

” Och hur kommer det sig då? ”

” För om jag bryter mot den här lilla regeln som du kallar fusk får jag både tyst på dig och allt ditt jobbiga pratande och sen så får jag kyssa dig vilket jag har längtat till ända sedan du stack ” sa han och la händerna på mina höfter så att han enkelt kunde lyfta upp mig och vända mig mot honom så att jag nu satt med magen hårt pressade mot hans.

” Jag vet inte riktigt om jag gillar den här bad boy Justin som bryter mot reglerna ”

” Synd för dig då för jag gillar honom väldigt mycket ” sa han kort innan han satte en hand bakom min nacke för att dra mig närmre honom. Han pressade sina läppar hårt mot mina och på grund av handen på min nacke kunde jag inte dra mig undan. Inte för att jag den här gången hade några planer på att göra det utan jag besvarade snabbt kyssen.

Jag la min ena hand på hans bröst medans jag med den andra drog med naglarna över hans nacke innan jag flätade in mina fingrar i hans hår. Jag drog mig närmre honom vilket fick ett litet leende att spridas på hans läppar som fortfarande var hårt pressade mot mina. Justin lutade sig bakåt en aning för att hämta en aning lite och lutade sin panna mot min.

” Jag kanske inte hatar bad ass Justin så mycket trots allt ”

” Jag tänkte väll det ”

” Självsäker nu också ”

” Bara när det kommer till tjejer ” sa Justin skämtsamt och blinkade lite med ena ögat mot mig .

Jag skulle precis kommentera vad han just sagt när lamporna blinkade till lite innan alla lampor tändes och huset nu blev väldigt upplyst på grund av alla tända lampor.

” Jag antar att strömmen är tillbaka ” sa Justin och kollade runt lite i vardagsrummet.

” Nehe, no shit Sherlock ”

” Nu tycker jag att du är väldigt taskig mot mig ” sa Justin lite skämtsamt och putade lite med underläppen mot mig.

” Ja det är ju klart, jag måste ju hålla ikapp med dig ” sa jag och pussade honom snabbt på kinden innan jag ställde mig upp från Justins knä.

” Vart tror du att du ska någonstans? ”
” Jag ska gå och släcka alla ljus då det känns som att det är lite onödigt att ha både tända ljus och lampor tända ”

” Eller så kan du släcka alla lampor och låta ljusen vara kvar. Sätta igång en film och bara ligga här i soffan. Det är mycket mysigare vet du ”

” Men tänk om jag inte vill ha det mysigt då? ” sa jag och han skrattade lite innan han satte sina händer på mina höfter så att han sen kunde dra mig närmre sig så att jag nu stod framför honom i mellan hans ben.

” Du har inget val ”

” Så det säger du? ” sa jag och lutade sig lite närmre honom.

” Mhm ” sa han bara och skulle precis kyssa mig när jag drog mig undan.

” Då antar jag att jag går och släcker lamporna då ” sa jag och började gå ut ur vardagsrummet men vände mig sen snabbt om igen när Justin ropade mitt namn.

” Vad är det? ”

” Du kan inte bara lura en att man ska få en kyss för att sen bara vandra iväg ”

” Oh sorry ” sa jag och tog tre snabba steg mot honom för att sen kyssa honom lite snabbt innan jag lutade mig tillbaka igen.

” Duger det? ”

” För tillfället ” sa han och blinkade lite mot mig vilket fick mig att snabbt rulla ögonen åt honom innan jag gick började min vandring i huset för att släcka alla lampor.

 

  

Nästan ett dubbelt så lång kapitel fick ni nu här och hoppas att det uppskatas även om det är lite sent. 

I alla fall så är dom äntligen tillsammans igen och vad tror ni kommer hända nu?

Kommentera nu babes!! <3


I just want to be happy!!!

Så sitter just nu och skriver på kapitel 21 som egentligen skulle ha kommit upp i helgen jag vet men det blev en massa hinder som dök upp så det får istället komma upp idag och jag kan lova er till 100% att det kommer idag. Anledningen till att det inte kom upp i helgen var att det blev längre än väntat. Så det kommer bli ett längre kapitel idag :D

This was never planed - kapitel 21

 

” Skrämde jag dig? ” frågade jag roat med ett litet skratt.

” Nejdå, du vet jag hoppar alltid till så här och nästan får en hjärtattack varje gång någon hälsar på mig ” sa han och jag skrattade.

” Oh vad bra att veta. För jag vill ju inte skrämma frugan i huset.

” Haha jätte roligt. Men om du vill ha dina pannkakor tipsar jag dig om att du är snäll mot mig ”

” Hotar du mig med pannkakor ”

” Jag antar att jag gör det ”

” Okej då, mom ” sa jag roat och Kasper suckade.

 ” Det är tur för dig att jag älskar dig för annars hade du förmodligen blivit utsparkad ur det här huset för länge sen ”

” Haha du är bäst ” sa jag och gav honom ett litet leende innan jag norpade åt mig en av pannkakorna som redan var klara.

 

  

4 dagar hade nu gåt sen Melinda åkt och lämnat mig ensam kvar i hotellets korridor. Jag satt på flygplanet nu som skulle ta mig till Melinda. Jag hade försökt ringa Melinda flera gånger men hon svarade inte och när samtalet väll blev besvarat så var den någon kille vid namn Kasper som svarade.

Enligt honom så mådde hon bra men han tyckte att jag skulle ge henne lite utrymme då hon tydligen hade väldigt svårt just nu på grund av mig.  Han sa att jag skulle komma om en månad eller något så att allt hinner lägga sig lite, att jag bara skulle ta det lugnt då det bara skulle bli värre om jag kom nu.

Men jag kunde inte ta det lugnt, jag kunde inte vänta med att träffa henne. För det kändes mer som att det var han som ville att jag skulle hålla mig bort och inte hon. Jag fick som en dålig vibb av honom. Han var bara alldeles för överbeskyddande över henne.

Jag satt och pillade lite otåligt på min keps som låg i knät och önskade inget mer just nu än att vi skulle landa. Jag drog en hand igenom håret och drog sen lite i ändorna vid nacken. Jag suckade frustrerat och vände mig otåligt i den obekväma stolen.

” Ursäkta mig? ” frågade någon bakom mig och jag slet blicken ifrån fönstret som jag satt lutat mot för att sen mötas av sex nyfikna blickar som kollade storögt på mig.

” OMB jag sa ju att det var Justin Bieber ” brast den ena ut och jag suckade.

” Hej tjejer det är jätte trevligt att träffa er också men jag mår verklige inget bra just nu så om i skulle kunna vara snälla att ” började jag men innan jag han avsluta meningen skrek dom alla till och i nästa sekund hade jag en av tjejerna i knät medans dom andra trängde ihop sig på dom två lediga platserna bredvid mig.

” Självklart kan vi hjälpa dig att må bättre ”

” Men det var inte det jag skulle be er om. Jag skulle be er om ”

” Snälla Justin du kan prata med oss, vi lovar att vi inte kommer att skvallra. Du kan lite på oss ” sa hon flörtigt och drog med ena handen över mitt bröst. Bilder från den kvällen jag kysste Melinda kom återigen upp i mitt huvud och stängde snabbt ögonen för att dom inte skulle se tårarna som började bildas i mina ögon.

” Det är Selena va? ” frågade hon och jag skakade på huvudet.

” Jag är ledsen men jag vill inte vara otrevlig eller något men jag har bara haft en väldigt dålig dag och skulle behöva få vara ifred lite. Så jag kan skriva en autograf, ta bild med er men bara ni kan lämna mig ifred efter ” sa jag och dom kollade lite besviket på mig men nickade lite till svar. Alla tjejer utan hon som satt i mitt knä gick tillbaka till sina platser efter att fått en varsin autograf och bild med mig men tjejen i mitt knä vägrade att flyta på sig.

”  Snälla jag skulle verkligen behöva lite tid för mig själv ” sa jag och kollade med vädjande ögon på henne. Hennes leende försvann lite kort medans hon suckade men kom lika snabbt tillbaka.

” Visst men om du behöver prata eller vill göra något så kan du bara komma fram till mig. Jag sitter bara fyra rader framför dig ” sa hon och drog återigen med handen över mitt innan hon gick iväg samma väg som hennes kompisar hade gått.

” Äntligen borta ” suckade jag fram och drog en hand genom mitt hår för säkert hundrade gången bara idag så det skulle inte förvånna mig om det stod åt alla håll och kanter.

 

*

 

Jag drog ner kepsen längre ner över ansiktet och drog på mig mina solglassögon för att täcka så stor del av mitt ansikte som möjligt. Jag drog åt mig min väska när den kom rullandes på bandet för att sen med nedsänkt huvud bort mot utgången och bad till gud att ingen skulle känna igen mig. Jag gick bort till det stället där taxin stod och väntade på att köra hem folk. När jag stått där ert litet tag hörde jag hur någon skrek mitt namn en liten längre bit bort. Jag stelnade snabbt till och sneglade bort åt det håll skriket kom ifrån, bara för att mötas av synen av tio springande och skrikande komma mot mig. Jag kollade åt andra hållet för att se fall det fans någon slags flyktväg som jag skulle kunna ta. En liten bit bort stig den en lite äldre kille som kanske var runt 40 stanna en taxi bil och skulle precis hoppa in i bilen när jag snabbt kom och puttade undan honom för att sen lite smidigt glida in i bilen ned väskan bredvid mig. Jag hörde hur mannen skrek utanför men sket i det utan vände mig mot chauffören som kollade chockat på mig.
" Om du kör nu så dubblar jag min betalning " sa jag och chauffören gav mig ett litet snabbt leende innan hav vände så framåt och började köra ut mot vägen.

 

När vi åkt i ungefär en halvtimme stannade chauffören utanför ett rött gulligt hus som hade tända ljus i varje rum tillsammans med blommor som stod i varje fönster.

Jag såg hur dörren öppnades till huset inifrån och inom kort syntes Melinda i dörröppningen tillsammans med någon kille som snabbt drog in henne i en kram som hon besvarade. Han viskade något i hennes öra som fick henne att skratta sitt klingande skratt som hördes hela vägen hit till vägen där jag fortfarande satt kvar i taxin.

” Hejdå Kasper ” ropade hon efter honom när han kommit halvvägs ner på deras lilla uppfart. Han vände sig mot henne och gav henne en liten vinkning innan dom båda försvann ur mitt synfällt. Den där kasper killen bakom ett träd och Melinda bakom dörren som nu var stängd.

Jag suckade lite frågandes då jag var rädd att gå upp ditt för tidigt och prata med henne. Men samtidigt så var ju rädslan att förlora henne till den där Kasper killen ännu större.

” Är det där tjejen du pratade om? ” frågade chauffören efter ett tags tystnad och jag vände mig mot honom för att se att han hade blicken fäst på dörren som ledde in till Melindas hus.

” Ja det är hon ” sa jag med ett litet fånigt leende som nu prydde mina läppar.

 

 

” Hon är sötare än du beskrev henne ”

” Ja det är hon. Det är rätt svårt att förklara henne på något bra sätt ”

” Du borde gå till henne, vinna henne tillbaka du vet. Det borde ju egentligen inte vara så svårt med tanke på att du är Justin Bieber ”

” Grejen är att hon inte bryr sig ett dugg om att jag är känd ”

” Då kanske det är ännu större anledning att jaga efter henne. Lycka till mannen. Jag håller tummarna att du får din tjej ”

” Tack det lär nog behövas. Här har du dina pengar förresten ” sa jag och räckte honom en bunt med sedlar.

” Behåll växeln ” la jag snabbt till när han började räkna pengarna. Jag hoppade ur bilen med dörren tätt efter mig och började med osäkra steg gå upp för gången som lede till Melindas hus. Jag ställde mig upp högst upp på trappan där jag tvekade en aning innan jag plingade på dörren.

” Kasper jag sa ju att jag klarar mig utan ” började Melinda ropa medans hon öppnade dörren men bröt sig själv mitt i meningen när hennes blick fastnade på mig.

 

 

 

Jag stod just nu hemma i duschen medans Kasper stog nere i köket och gjorde någon mat som vi skulle kunna äta till middag. Jag hällde ut lite av som fanns i schampo flaskan för att sen gnida in det min hår botten. Jag hade precis sköljt ut allt schampo ur håret när lampan helt plötsligt blinkade till innan den slocknade helt och lämnade mig i totalt mörker. Jag gick försiktigt ut ur badrummet för att sen låta händerna glida över väggen i jakt efter den. När jag väll hittade den virrade jag den snabbt runt kroppen innan jag satte upp mitt hår i en slarvig bulle för att sen gå ut ur badrummet.

” Kasper jag tror att lampan har gått sönder i badrummet. Kan du hjälpa mig att fixa det. Det är lite svårt att duscha när det är mörkt ”

” Haha det blir nog lite svårt då strömmen gått i hela området ”

” Va nej det får inte hända. Dom ska ju ha ett Harry Potter maraton på tv. Jag vill ju se det ” ropade jag tillbaka och hörde hur Kasper skrattade från undervåningen.

” Varför, du har ju sett dom typ tussen gånger och läst böckerna minst lika mång gånger. Du kan ju säker alla repliker utan till ”

” Det kan jag säkert men det är inte mitt fel att som är så jäkla bra och att jag älskar dom ”

” Jaja gå och byt om till något så att vi kan gå ut och äta ”

” Ska vi ut och äta? Jag trodde att du skulle fixa något så att vi slapp det ”

 ” Ja men Einstein det kan ju vara lite svårt att laga mat om man inte har någon ström ”

” Oh okej visst, jag kommer strax ”ropade jag snabbt tillbaka innan jag med lite släpande steg gick bort mot mitt rum då jag var rädd att trampa på något.

 

*

 

” Hejdå Kasper ” ropade jag efter att han efter vi kommit tillbaka från att äta hjälpt mig att tända vart enda litet ljus jag hade hemma då strömmen fortfarande inte var tillbaka. Kasper hade envisatt sig om att han kunde stanna men jag hade lyckats att övertala honom att jag skulle klara mig själv över natten. Mamma skulle ju ändå komma tillbaka imorgon och pappa dagen efter det om jag inte har helt fel. Jag behövde ju även lite tid för mig själv så att jag skulle kunna tänka utan att folk stör mig hela tiden.

Jag skulle precis springa upp till mitt rum för att hämta min bok så att jag skulle kunna ha något att göra medans strömmen var borta men blev stoppad mitt i steget när någon plingade på dörren.

” Kasper jag sa ju att jag klarar mig utan ” började jag men avbröt mig själv mitt i meningen när jag såg att det inte var Kasper som stod utanför dörren utan ingen mindre än Justin.

” Justin " fick jag chokat fram och stelnade till i min rörelse.

 

  

 

Så nu är det uppe men inte igenom läst. Hoppas det inte är för mycket fel i det.

Men vad tror ni händer nu? Hur kommer hon reagera nu när Justin står utanför hennes dörr?

Kommentera för mer imorgon, om ni kommenterar riktigt bra kanske jag till och med kan lova er två kapitel imorgon. Har ju redan två handskrivna sidor klara till nästa kapitel så är stor chans.

 

 


This was never planed - kapitel 20

 

” Tack Selena och jag hoppas verkligen att du någon gång kan förlåta mig så att vi i alla fall kan hålla kontakten lite smått ”

 ” Justin du kommer inte förlora mig, ingen av er kommer. Jag kommer bara behöva ha lite tid ifrån er och läka lite innan saker kan återgå till det som en gång var ” sa hon och gav mig ett halvhjärtat leende innan hon försvann in i sovrummet med min chokade blick på sig.

Hon hade försökt att övertala mig, henne ex om att dejta hennes absolut bästa kompis för att hon annars skulle få för mycket skuldkänslor om det var hon som kom i mellan oss. Hon var verkligen allt för godhjärtad ibland, det är ju inte hon som borde känna någon skuldkänsla för allt det här. Det är ju jag och Melinda.

  

 

Jag har suttit på flygplanet i en timme nu och jag kan verkligen inte somna hur mycket jag än ville. Utan jag satt istället med en massa olika tankar i huvudet och mer än hälften av dom handlade om Justin och hans läppar hårt tryckta mot mina. Jag kollade avundsjukt runt mig på alla som låg och sov och suckade. Jag började rota igenom min väska efter mitt skissblock som jag inte använt under hela resan då jag aldrig riktigt hade haft tid för det. Med ett litet leende på läpparna drog jag upp det med ett antal olika blyertspennor till. Jag slog upp det första bästa lediga sida i blocket för att sen med enkla drag dra en grund till vad som skulle föreställa en människa.

När jag ritat ett tag kollade och var nöjd med både näsa, ögon och allt annat gav jag bilden ordentlig titt och slog mig själv mentalt när jag såg bilden. Jag hade ritat Justin utan att ens tänka på det och det blev ju inte direkt lättare för mig att glömma bort honom.

 

 

Rita brukade alltid vara någonting som jag brukade kunna använda mig av för att komma undan från mina problem. Men jag antar att Justin inte är ett problem som liknar något av mina tidigt problem som jag haft tidigare. Han var så mycket mer och betydde mycket mer för mig än något av dom andra problemen som jag haft under åren.

Jag bläddrade snabbt upp en ny sida i blocket och bestämde mig för att den här gången rita en tjej istället så att jag inte av några misstag skulle åka rita Justin igen. Jag började återigen skissa på den ny bilden och när jag ritat ett tag började min mobil ringa i min bakficka.

 

 

Jag kollade panikslaget runt om mig för att kolla att det inte var någon flygvärdinna som var runt mig som förmodligen skulle bli sur på mig om jag svarade. Utan att kolla vem det var svarade jag i telefonen i hopp om att det var Kasper som ringde.

" Melinda " svarade jag kort och hörde sen flåsande i andra änden av samtalet.

" Melinda vart är du någonstans. Jag har försökt få tag på dig i över en timme nu. Snälla gå in på flygplanet jag måste prata med dig ”  flåsade Justin fram och det var som en knut som bildades i magen samtidigt som min hals snörade åt sig.

” Justin jag sitter redan på flyget och jag måste verkligen lägga på nu innan någon av flygvärdinnorna kommer på mig med att prata i telefon ”

” Nej Melinda snälla vänta. Jag måste prata med dig ”

” Och jag måste verkligen lägga på nu om jag inte vill vara orsaken till att det här planet kraschar ”

” Snälla Melinda om du inte pratar med mig nu över telefon kommer jag att flyga till dig istället ”

” Nej det ska du inte Justin. Det här mellan oss kommer aldrig och kan inte hända heller och det vet du mycket väll Justin ”

” Snälla Melinda bara lyssna på mig ”

” Hejdå Justin ” sa jag innan jag snabbt avslutade samtalet och nästan slängde ner mobilen i väskan.

Han var bara tvungen att ringa va? Han var bara tvungen att göra allting ännu svårare för mig att lämna honom bakom mig.

Jag lutade huvudet mot fönstret hårdare än jag räknat med och smärtan spred sig snabbt vid min tinning. Jag stönade lite klagande men lätt huvudet ligga kvar mot det svala fönstret som dämpade smärtan en aning

 

*

 

Jag kände hur någon skakade om mig och slog upp ögonen för att mötas av flygvärdinnans som hängde lite över mig för att kunna skaka om mig.

 ” Vi har landat nu och jag måste be dig att ta dina saker och gå av planet Miss ” sa hon och gav mig ett litet falskt leende innan hon gick bort längs gången. Jag kollade lite chockat runt mig för att se att hela flygplanet nu var tomt på människor. Jag ställd mig upp lite stel upp och kände hur hela kroppen värkte smått då jag förmodligen måste ha legat i någon konstig ställning när jag sov. Min väska hängde jag över axeln innan jag greppade tag i min påse som jag hade mitt godis i och började gå bort mot utgången som ledde in mot själva flygplatsen. När jag kom fram till väskuthämtningen och stått där i säkert tjugo minuter utan att se min väska någon stans utan bara en liten rosa som hade snurrat sex varv på det här jäkla bandet.

" Är det den här du letar efter? " frågade en röst bakom mig som jag allt för väll kände igen.

Jag vände mig snabbt om för att sen slänga mig in i Kaspers famn vilket tvingade honom att stappla bak några steg så att vi inte skulle falla till marken.

" Hej på dig också " sa han lite roat innan han la armarna runt min axlar för att dra mig närmre honom. Jag kände hur tårarna för femte gången bara för idag började rinna längst mina kinder och tröck in ansiktet vid Kaspers hals för att dämpa mina snyftningar.

" Vill du prata om det? " frågade han försiktigt och tog tag om mina axlat för att kunna putta bort mig en liten bit så att han sen kunde titta ner ordentligt på mig.

 

Kaspers perspektiv

 

" Och nu kan jag inte ens rita utan att tänka på honom. Jag börjar ju till och med rita honom utan att ens tänka på det " sa hon efter att ha berättat allt och viftade med bilden framför mitt ansikte.

Vi satt i min bil som fortfarande stod kvar på flygplatsens parkering medans Melinda berättade för mig om vad som hade hänt medans hon var borta.

" Och nu vet jag inte vad jag ska göra Kasper. Jag gillar honom verkligen. Jag har aldrig haft så starka känslor för någon men det är ju fel. Han var Selenas pojkvän men sen kom jag in och sabbade allt. Tänker om jag har förlorat honom för alltid Kasper, tänk om jag har förlorat dom båda " sa hon och tårar hittade nu sin väg ner för hennes kind.

" Hej Melinda titta på mig. Titta på mig " sa jag och när hon vägrade kolla på mig satte jag mina händer på hennes kinder för att dra upp hennes ansikte mot mitt.

" Melinda lyssna på mig. Om dom älskar dig lika mycket som du älskar dom så kommer ni på ett eller ett annat sätt att hitta tillbaka till varandra. Det kanske kommer ta lite tid att få allt det här att svalna. Men jag känner Selena och det gör du också. Hon skulle aldrig låta en kille komma i mellan er. Inte ens en så bra kille som Justin " sa jag och torkade bort tårarna som lämnade hennes vackra ögon med hjälp av tummen.

" Kan jag sova hos sig idag? Jag vill inte sova ensam hemma just nu "

” Självklart. Vill du åka hem för att hämta lite kläder eller vill du låna några av mig? ”

” Jag har ju kläder ifrån resan men jag skulle gärna låna en tröja och ett par mjukisbyxor. Dina kläder är mycket mysigare än mina, dom är så stora och jag känner mig som ett litet barn i dom ”

” Det kan ju bero på att jag är typ dubbla så stor som du ” sa jag och ett litet leende spreds på mina läppar.

” Jag är inte så liten ” protesterade hon lite roat och jag skrattade.

” Jag är ledsen älskling men det är du ”

” Den ända anledningen till att jag verkar liten är för att du är någon sorts jätte eller något ”

” Nej du Mel, du är lite jämnfört med alla ”

” Visst åk bara ” sa hon och gav mig en liten sur blick som jag genast såg igenom.

” Du behöver inte lossas vara sur på mig. Vi båda vet att du älskar mig ” sa jag och pussade henne snabbt på kinden innan jag lutade mig tillbaka i sättet igen.

 

*

 

När vi kom fram till mitt hus stängda jag snabbt av motorn innan jag vände mig mot Melinda som nu låg och sov i passagerarsättet. Jag skrattade lite kort innan jag drog ut nyckeln ut tändningen och hoppade ur bilen. Jag gick runt bilen för att sen kunna öppna upp bildörren till där Melinda satt. Jag lyfte upp henne i min famn och började gå upp mot dörren som jag sen med lite svårigheter fick upp med henne fortfarande i famnen. Jag sparkade igen dörren lite nonchalant med foten innan jag sparkade av mig mina skor. Jag började gå upp för trappan och bort mot mitt rum som låg längst bort i korridoren.

Jag hörde hur Melinda mumlade något i min famn och kollade ner på henne för att se att hon nu var vaken och öppnade ögonen för att snabbt möta mina.

” God morgon ” sa jag roat med ett litet leende.

” Förlåt att jag inte var särskilt sällskaplig under bilresan. Men jag är bara så jäkla trött ”

” Det är lugnt, bilresan är ju ändå inte så lång ” sa jag och hon gav mig ett litet leende till svar som jag snabbt besvarade.  Jag kom in i mitt rum och la ner henne på min säng innan jag gick bort till min garderob där jag började leta efter kläder som Melinda kunde låna. Jag drog tillslut upp ett par mjukisbyxor tillsammans med en t-shirt som jag snabbt kastade till henne.

 

 

 

Jag vaknade av lukten av pannkakor och obey vilket fick ett litet leende tog snabbt form på mina läppar. Jag drog åt mig min mobil som låg på Kaspers nattygsbord innan jag med tassande steg smög ner till köket där Kasper stog och stekte pannkakor. Jag gick bort till bänken bredvid honom som jag snabbt hoppade upp på för att sen sätta mig i skräddarställning.

” God morgon ” sa jag vilket fick Kasper att hoppa till lite innan han vände sig mot mig med en hand över hjärtat.

” Skrämde jag dig? ” frågade jag roat med ett litet skratt.

” Nejdå, du vet jag hoppar alltid till så här och nästan får en hjärtattack varje gång någon hälsar på mig ” sa han och jag skrattade.

” Oh vad bra att veta. För jag vill ju inte skrämma frugan i huset.

” Haha jätte roligt. Men om du vill ha dina pannkakor tipsar jag dig om att du är snäll mot mig ”

” Hotar du mig med pannkakor ”

” Jag antar att jag gör det ”

” Okej då, mom ” sa jag roat och Kasper suckade.

 

 

 ” Det är tur för dig att jag älskar dig för annars hade du förmodligen blivit utsparkad ur det här huset för länge sen ”

” Haha du är bäst ” sa jag och gav honom ett litet leende innan jag norpade åt mig en av pannkakorna som redan var klara.

  

 


This was never planed - kapitel 19

 

” Det är ju klart att det gör, för om jag blir tillsammans med dig så kommer hon bli tvingad att se bilder på oss två överallt och även fast det kommer gått ett tag så kommer hon fortfarande ha känslor för dig hur mycket hon än vill att dom ska försvina ”

” Snälla Melinda du kan inte lämna mig. Jag har fölrorat för mycket ikväll. Jag kan inte förlora dig också ”

” Jag är ledsen Justin ” sa jag och skakade på huvudet lite innan jag drog åt mig min arm för att sen börja springa bort mot hissen som nu till min lycka redan var uppe på våran våning. Jag slängde mig snabbt in i hissen och gled ner med ryggen mot ena väggen när dörren stängts. Jag tröck på stopp knappen när jag stod mellan två våningar och lät än en gång tårarna rinna ner längst mina kinder.

Jag hade förlorat dom två personer jag älskade mest av alla just nu på bara mindre än en kvart. Det var den tanken som snurrade runt i mina tankar och den gjorde mig galen. 

  

 

Jag vet inte hur länge jag satt där eller hur många tårar som har valt att falla ner för min kind. Allt jag visst var att det hela tiden kom personer som ville använda hissens och dom alla blev lika sura men varje gång så gav dom upp efter några minuter av bankande och svärande. Men jag orkade inte bry mig om det. Vi alla hade ju problem här i världen och just nu kändes alla andras problem jäkligt små jämfört med mina problem.

 

 

Jag hörde hur hissen gnisslade till lite och ryckte till en aning innan den fortsatte ner mot bottenvåning där en flock av arga människor säkert skulle stå. Jag förstod att dom satt igång hissen igen från receptionen och suckade högt.

Tårarna hade slutat rinna för ett tag sen men jag kunde fortfarande känna hur mina ögon sved från allt gråtande och förstod att dom säkert fortfarande var helt svullna och alldeles rödsprängda. Mitt hår såg säkert ut som ett fågelbo och jag måste verkligen se hemsk ut.

Jag ställde mig fort upp när hissen stannade och nästan slängde mig ut ur hissen när dörrarna öppnades. Jag kunde känna hur folks blick brann mot min hud och hur folk lite diskret skrattade åt mig när jag fumlande sprang förbi dom för att komma ut från hotellet.

Jag kollade frågandes runt omkring mig och försökte lokalisera mig för att komma ihåg åt vilket håll flygplatsen låg åt. Ingenting såg bekant ut och inte en enda skylt fick mig att bli något smartare om vart jag befann mig. När jag stått i säkert tio minuter och frågat ett avsevärt antal människor som bara pratar Franska om väggen gav jag upp och rotade fram mobilen som låg nästan längst ner i väskan. Jag letade mig in på kartor och skrev snabbt in vad flygplatsen för att sen sucka frustrerat åt hur långsamt mitt internet var men slog sen upp i ett stort leende då jag såg att det inte var allt för långt bort till flygplatsen. Då jag inte längre hade några pengar kvar som jag kunde betala taxin om jag tog den så där av blev jag mer eller mindre tvingad att gå till fots bort till flygplatsen. I vanliga fall hade jag nog bett Selena eller Justin om pengar men det kändes inte riktigt som det rätta tillfället att fråga efter pengar från någon av dom.

 

*

 

Mina fötter värkte som aldrig för efter den långa och väldigt plågsamma promenaden hit ifrån hotellet som vi bott på som självklart skulle ha typ tussen uppförsbackar som tog kol på mina lår.

Jag slog mig ner med en suck på en av dom tussen stolarna som stod utanför alla gater som enligt mig såg exakt lika dana. Jag drog upp mobilen för att sen slå in numret som jag slagit säkert tussen gånger och tillhörde ingen mer än min älskade kompis Kasper. Några signaler fick fram innan hans allt för vanliga raspiga röst fyllde luren och fick mina ögon att än en gång fyllas av tårar.

” Melinda hur är det? Har det hänt något? ” frågade han men fick bara en massa tårar och snyftande till svar.

" Melinda snälla prata med mig, vad är det som har hänt? "

" Kan du hämta mig på flygplatsen nä jag kommer hem " nästan stammade jag fram och var osäker om han hörde.

" Självklart kan jag göra det Mel, när landar ditt flyg? "

" Jag vet inte riktigt. Flyget lyfter om ungefär en halv timme. Sen tar det väll ungefär åtta timmar att flyga så någon gång runt sex då "

" Okej jag står och väntar på dig där när du kommer "

" Alltså du behöver i komma och hämta mig om du inte orkar. Jag kan ta bussen, det är inga problem"

” Hörru jag skulle komma vilken tid som helst för dig baby. Kommer du inte ihåg vad vi pratade om innan du stack här ifrån. Du tyckte att alla borde få ha ett sånt där romantiskt reunion med sin pojkvän eller flickvän som det är i alla dom där filmerna och jag är ledsen att behöva säga det här men jag är det närmaste du har som pojkvän just nu. Så du får nog stå ut med mig ett litet tag till vare sig du vill det eller inte babe ” sa han och ett litet leende spreds på mina läppar. Men det försvann lika fort som det kom då en bild av Justin poppade upp i mitt huvud.

” Tror du att du skulle kunna lyssna på lite kärleksdrama när jag kommer hem? ” frågade jag lite osäkert då jag inet visste om han skulle säga ja eller nej. För grejen var att jag behövde prata med någon som inte var insatt i det men tyckte att det var något allt för stort att bara ta det över telefon.

” Självklart, men nu måste jag nog sova lite om jag ska kunna köra hem dig säkert är du kommer hit. Du borde nog också försöka få lite sömn under flygningen ”

” Jag ska försöka ” sa jag och han skrattade.

” Okej då vi syns senare och älskling. Allting kommer bli bra ska du se ” sa han och ett litet leende spreds på mina läppar.

” Tack Kasper, vi syns sen ” sa jag och sa snabbt hej då innan samtalet avslutades och dom hade nu börjat släppa in personer på det flyget som jag skulle på.

 

 

Jag såg hur Melinda försvann längre bort i korridoren och för varje steg hon tog tog hon även ännu ett litet steg ut ur mitt liv och jag kunde inte göra något annat än att titta på. Hon hade gjort sitt val och det verkade inte som att hon skulle ändra sig inom den närmast framtiden åtminstone. Hennes vänskap med Selena var för viktigt för henne för att låta någon kille komma in och sabba det. Även om det redan var sabbat så stod hon fortfarande trogen till Selena. Vilket jag kan förstå. Hon hade känt Selena hela sitt liv medans hon känt mig runt två månader.

Jag torkade bort tårarna som rann längst mina kinder och gick sen tillbaka till hotellrummet med släppande steg. Jag packade lite snabbt ner i mina väskor men eftersom det var planerat att vi skulle åka vidare imorgon så hade jag redan dom flesta sakerna nedpackade i väskan och det tog därför inte alls så lång tid att packa ner mina saker. Jag drog upp mobilen för att bocka en flygbiljett men såg till min otur att det inte gick än för än om fem timmar så jag skulle få försöka hitta på något att göra under den tiden. Jag satte mig med en suck ner i soffan som vart Melindas säng och drog upp hennes kudde till ansiktet för att sen dra in doften av henne vilket fick ett lite fånigt leende att spridas på mina läppar.

” Jag trodde att jag sa åt dig att jag ville ha dig ute ur det här rummet  vid det här laget ” hörde jag en låg sorgsen röst nästan pressas fram och jag behövde inte ens vände på huvudet och se på personen för att veta att det var Selena som var bakom mig.

” Jag ska strax sticka. Jag behövda bara sitta ner en liten stund och ta in allt som hänt ” sa jag och gav Selena en snabbt blick innan den sen återigen föll ner på kudden i mina händer.

” Du gillar henne verkligen va? ” hörde jag Selena mumla fram bakom mig och jag vände mig lite chokat  mot henne. Hon gav mig ett litet leende och jag kollade nu oförstående på henne. Hon hade precis sagt åt oss att hon inte ville ha oss här och nu vile hon prata om mina känslor för Melinda.

” Ja det gör jag ” sa jag med ett litet leende och Selena slog sig ner bredvid mig i soffan.

” Så varför är du inte med henne just nu om jag får fråga ”

”  Jag vill. Men hon stack och sa att det aldrig skulle funka i mellan oss då jag vart ihop med dig. Hon sa att hon inte ville såra dig mer än hon redan gjort genom att vara med mig ”

” Och jag säger att du ska åka till henne och vinna henne tillbaka. Jag vet att det är konstig att det kommer ifrån mig och jag kan faktiskt inte riktigt själv förstår att jag just nu försöker para ihop mitt ex med min bästa kompis. Men jag kan lova dig att det som skulle skada mig mest är om ni två inte blir tillsammans. För då känns det ganska onödigt att ni två kysstes och fick oss att göra slut. För även om det kommer att sticka lite i mig varje gång jag ser er två bilder så ät det inget i skillnad med den skuld känslan jag skulle få genom att hålla mina två bästa kompisar bort från varandra. Och grejen är att jag kommer att komma över det, jag kommer väll att hitta en ny jag också. Sen så kommer nog inte bilder på er kommer ut på direkten och då hinner förmodligen allt lägga sig lite ”sa hon och jag log lite tacksamt mot henne.

” Kan du hålla det talet för henne så att hon ändrar sig om mig ” sa jag men Selena bara skakade på huvudet.

” Det funkar inte riktigt så. Melinda är väldigt envis och om hon väll har bestämt sig för en sak är det väldigt svårt att få henne att ändra sig om det. Så ingenting jag säger kommer att ändra henens tankar utan du måste vinna henne tillbaka och övertala henne du själv ”sa hon och lät en liten tår rinna ner längst hennes kind innan hon ställde sig upp med lite stödd ifrån soffkanten.

” Tack Selena och jag hoppas verkligen att du någon gång kan förlåta mig så att vi i alla fall kan hålla kontakten lite smått ”

 ” Justin du kommer inte förlora mig, ingen av er kommer. Jag kommer bara behöva ha lite tid ifrån er och läka lite innan saker kan återgå till det som en gång var ” sa hon och gav mig ett halvhjärtat leende innan hon försvann in i sovrummet med min chokade blick på sig.

Hon hade försökt att övertala mig, henne ex om att dejta hennes absolut bästa kompis för att hon annars skulle få för mycket skuldkänslor om det var hon som kom i mellan oss. Hon var verkligen allt för godhjärtad ibland, det är ju inte hon som borde känna någon skuldkänsla för allt det här. Det är ju jag och Melinda.

  

Inte genom läst, blev lite av ett ihop slängt kapitel då det jag börjat skriva på försvann när strömmen borta där jag bor helt försvann idag i över fyra timmar. Så hela kapitlet försvann men nu är det i alla fall uppe och jag måste nog säga att Selena förlåter dom lite snabbt. Eller hon förlåter dom ju inte riktigt men hon försöker att para ihop dom. Vet inte om jag själv skulle vara så förlåtande i början då men som sagt så är det här ju bara en novell och inte på riktigt och jag hoppas verkligen att ni gillar den.

 Men vad tror ni kommer hända nu? kommer justin att flyga till henne och kämpa för henne?

Kommentera för ett till kapitel imorgon!!!

 

 


This was never planed - kapitel 18

 

” Jag vet och jag gillar det inte heller. Jag hatar mig själv för att behöva såra Selena. Men det är så här jag känner och om du kan kolla mig i ögonen och ärligt berätta för mig att du inte vill ha mig och inte känner lika dant för mig så släpper jag dig. Jag låter dig flyga hem och det kommer bli som att det här aldrig har hänt. Allt du behöver göra är att titta mig i ögonen och säga att du inte har känslor för mig” sa han och kollade med stora ögonen på mig. Jag öppnade munnen för att säga det som han bett mig om men kunde inte få ut orden hur mycket jag än ville. För hur mycket jag än hatade mig själv för det så hade jag fallit pladask för honom och det var inget jag kunde ljuga om.

” Det var väll det jag trodde ” sa han kort innan han långsamt lutade sig närmre mig och min blick flackade nu mellan hans vackra ögon och perfekt formad läppar som inom kort snuddade vid mina.

Jag kollade in en sista gång i han ögon innan jag lutade mig den lilla biten fram som behövdes för att våra läppar skulle bli hårt ihop tryckta.

 


 

Jag slöt snabbt ögonen för att sen låta mina händer glida lite lätt över Justins bröst innan jag fortsatte upp mot nacken där jag tog flätade in mina fingrar i hans rufsiga hår. Hans ena arm slingrade sig runt min midja så att han sen kunde dra mig närmre medans han med den andra tog ett fast grep om min nacke för att kunna trycka sina läppar om möjligt närmre och hårdare mot mina. Jag kände hur Justins tunga lätt gled över min underläpp och öppnade den efter lite tvekan för att sen känna hur Justins tunga ivrigt trängde in i min mun för att inom kort kämpa om dominans med min. Jag drog lite lätt Justins hår med mina ena hand medans jag lät den andra falla ner till Justins mage där jag snabbt började dra med fingrarna över hans vältränade och hårda six-pack.

Justin stönade lite lätt mot mina läppar och lät sin hand som han haft på bakom min nacke glida ner till mitt högra lår som han tog ett fast grep om så att han sen kunde dra mig upp över honom så att jag nu satt gränslandes över hans lår. Han lät båda sina händer ta ett fast grep om mina midja för att sen pressa mig tätt intill honom vilket fick mig att snabbt dra bort min hand så att jag istället kunde känna hans kropp hårt tryck mot min. Jag placerad istället mina händer på hans kinder där jag nästan begravde min naglar vid hans käke när han lätt drog med sina tummar över den lilla nakna huden som syntes mellan mina shorts och tröja. Jag kände hur ett leende spreds på Justin läppar mot mina och skulle precis trycka mina läppar hårdare mot hans när dörren in till hotell rummet slogs upp och inom kort syntes Selenas chokade och snart förstörda ansikte i dörren intill vardagsrummet. Jag såg hur tårar började rinna längst hennes kinder som hon inte gjorde något att dölja eller få bort men jag kunde inte göra något annat än bara att kolla på henne. Jag såg hur hennes händer började skaka och hur hon öppnade munnen för att säga något men verkade inte få fram något.

” Hur kunde ni? ” brast hon sen ut och man behövde inte ens se hennes ansikte för att veta att hon var helt knäckt.

” Selena ” var allt jag han säga innan hon försvann in i badrummet och smällde igen dörren hårt efter sig. Jag kollade förskräckt efter henne en stund innan jag hittade förmågan att röra på mig och hoppade snabbt upp ur Justins famn. Jag gav honom inte ens en liten blick innan jag sprang bort till badrummet och slängde mig på knä framför den när jag efter någon sekund insett att dörren var låst.

” Selena snälla låt mig förklara, det är inte vad det ser ut ” brast jag ut, nu även jag med tårar som skymde min sikt och rann ner för mina nu redan blöta kinder.

” Snälla Selena prata med mig ”

” Så att jag kan vad, höra hur mycket du och Justin har prasslat bakom min rygg dom senaste veckorna som jag har vart iväg på annat ”

” Selena snälla lyssna, det har inte alls vart så. Jag skulle aldrig göra något för att skada dig ”

” Men ändå var det de du gjorde. Jag gratulerar dig Melinda du krossade just din bästa kompis hjärta” sa hon och jag lutade huvudet mot dörren med en suck.

” Selena snälla prata med, jag är ledsen ”

” Ledsen att du kysste Justin eller att du blev påkommen med det? ” frågade hon och jag öppnade munnen för att säga att det var kyssa Justin jag ångrade men jag skulle ljuga om jag sa det och Selena skulle höra direkt på mig om jag ljög så jag höll bara tyst istället.

” Det var väll det jag trodde ” sa hon och jag suckade. Jag hörde steg bakom mig och jag vände mig lite om för att mötas av Justins lite rödsprängda ögon från tårarna som förmodligen lämnat hans ögon också. Hans blick var plågade och han kollade frågandes på mig för att förmodligen vilja veta vad vi pratade om. Jag skakade bara på huvudet mot honom innan jag vände mig tillbaka mot dörren som jag snabbt lutade pannan mot.

” Selena snälla lyssna på mig, jag gör vad som helst ”

” Hur var det? ” frågade hon och jag kollade först chokat på dörren innan jag förstod vad hon ville. Jag sa att jag skulle göra allt och nu ville hon veta sanningen.

” Det var väll bra ” sa jag lite försiktigt och hörde hur hon snyftade till inifrån. Jag kunde känna Justins frågandeblickar på mig men valde att skita i dom. Just ni stog det mellan att förlora både Justin och Selena eller berätta sanningen och Selena kanske förhoppningsvis skulle förlåta mig i framtiden.

” Det var inte första gången ni kysstes va? ”

” Nej ” sa jag med en suck och hörde hur Selena slängde något i golvet med ett brak.

 ” Hur många gånger? ”

” Det här var andra gången ”

” När var det första gången? ”

” Uppe i Eiffeltornet för tre dagar sen ”

” Hade du tänkt att berätta för mig om att ni gjort det eller? ”

” Ja jag ville, men jag viste bara inte hur så jag försökte hitta ett bra tillfälle att berätta och ett bra sätt att säga det ”

” Finns det ens ett bra tillfälle eller sätt att säga att man strulat upp ens kompis pojkvän? ”

” Nej, jag borde bara ha sagt det direkt. Selena jag är så ledsen ”

” Det är jag också. Jag vill ha dig och Justin ute ur rummet om tio minuter ”

” Selena snälla ” det var nu Justin som la sig i samtalet och kom nu upp jämsides med mig för att slå en knytnäve i dörren.

” Justin jag vill inte höra det. Jag vill ha både dig och Melinda ut ur det här hotell rummet om tio minuter och om ni inte är ute vid det laget kallar jag på en vakt ” sa hon surt innan hon suckade och fortsatte sen med samma sorgsna röst som hon haft innan.

” Jag litade på er. Alla i mitt crew sa att jag skulle hålla ett öga på er för dom sa att ni tittade på varandra som mer än vänner och att ni ibland var för nårgångna. Men jag sa att dom inte skulle tänka på, att det inte var något att oroa sig för. Jag litade på er ” sa hon och jag kände än en gång hur tårarna började rinna längst mina kinder.

” Jag är ledsen Selena ” sa jag och ställde mig nu upp innan jag började baka lite långsamt bakåt.  

” Inta lika ledsen som jag ” sa hon med en suck och jag lät ännu en tår rinna ner längst min kind innan jag gav dörren en sista blick och gick bort mot vardagsrummet för att hämta min väska som redan var packad. Jag gick bort till dörren för att dra på mig mina skor innan jag började gå bort mot hissen men blev stoppad av en hand som tog ett fast grep om min handled för att sen snurra mig runt. Jag mötes av Justins brunna ögon som kollade frågandes på mig.

” Vart ska du någonstans? ”

” Jag ska hem som planerat. Justin jag kan inte stanna här och inte du heller ”

” Jag vet att vi inte kan stanna här men du behöver inte åka hem längre ”

” Jo Justin det behöver jag. Det här som hänt mellan oss kan inte fortsätta hur mycket vi än vill det och det vet du också ”
” Melinda snälla du kan inte lämna mig. Inte nu efter allt som jag valt bort ”

” Justin jag ät ledsen men jag kan inte. Inte mot Selena ”

 ” Och vad gör det för skillnad fall vi är tillsammans eller inte nu. Det gör väll ingen skillnad för henne”

” Det är ju klart att det gör, för om jag blir tillsammans med dig så kommer hon bli tvingad att se bilder på oss två överallt och även fast det kommer gått ett tag så kommer hon fortfarande ha känslor för dig hur mycket hon än vill att dom ska försvina ”

” Snälla Melinda du kan inte lämna mig. Jag har fölrorat för mycket ikväll. Jag kan inte förlora dig också ”

” Jag är ledsen Justin ” sa jag och skakade på huvudet lite innan jag drog åt mig min arm för att sen börja springa bort mot hissen som nu till min lycka redan var uppe på våran våning. Jag slängde mig snabbt in i hissen och gled ner med ryggen mot ena väggen när dörren stängts. Jag tröck på stopp knappen när jag stod mellan två våningar och lät än en gång tårarna rinna ner längst mina kinder.

Jag hade förlorat dom två personer jag älskade mest av alla just nu på bara mindre än en kvart. Det var den tanken som snurrade runt i mina tankar och den gjorde mig galen. 

  

Hinner tyvärr inte rätta, ska försöka få upp ett till kapitel senare men måste nu gå och hjälpa min familj med en liten sak. Men kommentera mycket och håll tummarna att det går fort så kanske det kommer upp ett kapitel senare.

 


This was never planed - kapitel 17

 

” Eh kom igen. Jag kan inte tänka mig några bättre personer att spendera ett hotellrum med tillsammans med ” sa Selena och drog mig och Melinda i en grupp kram som fick min hand att slå ihop med Melindas hand som snabbt drogs bort från min.

” Jippi ” mumlade Melinda fram lite frånvarande och min hud brände efter hennes beröring som enligt mig varade alldeles för kort. Men vi hade kommit överens om att vi skulle låta det här passera så bra vi kunde. Det här vara bara en olyckshändelse som absolut inte skulle hända igen. Även fast jag mer än allt annat just nu ville känna hennes kropp hårt tryckt mot min igen. För om jag hade vetat att den första kyssen med henne även skulle vara den sista skulle jag absolut inte släppt henne så snabbt som jag hade gjort.

  

 

 

Pinsamheten som hade spridits sig över oss när Selenas crew lämnade hissen och gick av på sin våning verkade inte Selena märka. Hon fortsatte bara att prata om hur roligt det hade vart och hur vacker staden Paris är. Jag och Justin försökte båda att svara så bra och glatt som vanligt med så korta svar som möjligt.

" Hur var det förresten uppe i Eiffeltornet då Melinda. Jag hörde att du sprang runt på eran våning för att inte missa något "

" Hehe ja, det var ju så vackert och jag vet ju aldrig om jag kommer kunna komma tillbaka hit så jag ville se så mycket jag kunde medans jag ändå var här och har chansen " svarade jag och log stort åt mig själv inombords för att jag lyckats undvika att prata om kyssen och fick det att låta trovärdigt.

" Jag lovar att ta dig ditt någon annan gång " sa hon glatt och jag suckade. Ja om du fortfarande vill vara kompis med mig efter du får reda på vad som egentligen hänt tänkte jag men för att inte få Selena och undra slog jag upp i ett så stort tro värdigt leende jag kunde.

Vi åkte resten av hiss turen under tystnad och fortsatte sen bort mot vårt rum som låg lite längre bort i korridoren på våningen vi blivit hänvisade till. Jag kollade mig förvirrat runt för att försöka hitta till det rum som var vårat men Selena och Justin gick bara vant genom korridoren som att dom gjorde det här dagligen. Vilket dom dock gjorde då men alla hotell har väll olika ordningar på rummen. Eller?

Vi kom in i rummet och jag gick med snabba steg bort mot vardagsrummet där soffan som jag skulle använda som säng var placerad för ju snabbare jag kom bort från båda Selena och Justin ju snabbare skulle jag kunna bryta ihop mentalt. Jag bäddade i ordning soffan med sängkläderna som jag fått nere i receptionen när vi checkade in och orkade varken byta om eller borsta tänderna innan jag slängde mig ner i soffan och drog upp täcket över huvudet i ett försök att gömma mig för världen. Att slippa skammen och ångern som spred sig i min kropp varje gång jag tänkte på vad som egentligen hade hänt uppe i Eiffeltornet för bara mindre än en timme sen.

” Oj du var ovanligt snabb i säng ” skrattade Selena roat åt mig innan hon drog bort täcket från mitt ansikte och möte mina nu gråtsprängda ögon.

” Melinda vad är det? ” frågade hon nu nästan panikslaget innan hon slog sig ner på bordet framför mig vilket gjorde så att jag nu kunde se Justin som hade stått bakom henne. Jag kollade in i hans nästan plågade blick som borrade sig in i mina innan jag drog bort blicken från honom för att återigen mötas av Selenas bruna ögon.

” Det känns som att mitt huvud kommer att sprängas ”

” Ska jag hämta några huvudvärkstabletter? ” frågade hon och jag nickade lite till svar. Hon försvann snabbt ut i köket och jag slog snabbt upp blicken för att kolla upp på killen som jag hade starkare känslor för än vad jag har haft för någon men som jag aldrig kommer att få kalla för min. Han tillhörde Selena och det som hänt i kväll var bara ett stort misstag. Justin och Selena var ju som menade för varandra. Vi satt bara där och kollade på varandra tills Selena kom tillbaka då Justin snabbt drog bort blicken för att sen gå bort till sovrummet.

” Så här ” sa Selena och räckte fram ett glas vatten och en huvudvärkstablett mot mig vilket fick mig att ryckas ut ur mina tankar.

” Tack ” hon nickade bara lite till svar innan hon ställde sig upp men blev stoppad när jag tog ett fast grep om hennes handled.

” Jag tror tyvärr inte att jag kommer kunna följa med på konserten och allt annat imorgon ”

” Det gör inget little Red, se bara till att bli bättre så blir jag glad ” sa hon och pussade mig snabbt på pannan innan hon gick som Justin in i sovrummet med snabba steg.

 

*

 

Jag hade lyckats övertala Selena att hon inte behövde lämna Justin här för att ta hand om mig då jag säkert bara skulle smitta honom. Eller jag skulle ju inte smitta honom då jag egentligen inte var sjuk, jag ville bara inte sitta ensam med Justin på ett hotell rum hela dagen. Ni kan ju tänka er hur pinsamt det skulle blir och jag ville ju heller inte följa med Selena och Justin på deras lilla promenad då Selena säkert bara skulle hänga på Justin som hon brukar göra.

” Hejdå då, krya på dig nu ” sa Selena och jag nickade lite till svar innan jag slog er blicken på min mobil igen där jag just nu bara kollade runt lite på facebook.  

Jag kände hur Justins blickar brände mot min hud innan han följde efter Selena ut ur rummet. Jag suckade högt och lutade huvudet lite bakåt för att sen blåsa ut ordentligt innan jag vände blicken mot mobilens skärm som nu hade slocknat.

 

 

Men jag kunde inte bry mig mindre just nu. Jag hade allt för mycket problem i mitt liv just för att ens bry mig om all teknologi helt plötslig försvann. Jag ville inget annat än sjunka ner i jorden just nu och aldrig komma tillbaka. Det skulle ju bara bli mycket enklare för alla om jag bara helt plötsligt skulle försvinna. Jag skulle väll bli saknad i början men dom skulle väll komma över det. Dom hade ju deras egna liv.

 

*

 

Två dagar hade gått och jag skulle inte klara av ens någon timme till så jag hade bokat ett flygplan som skulle ta mig hem och skyllde på att mamma behövde min hjälp hemma.

” Melinda är det okej om jag fixar en liten sak borta i mammas rum innan jag skjutsar iväg dig till flygplatsen? ” frågade Selena och jag nickade lite till svar även fast min kropp skrek åt mig att säga nej då jag inte ville bli lämnad ensam med Justin.

Selena smällde igen dörren efter sig och lämnade mig ensam kvar med Justin i en oerhört obehaglig stämning som fick håret i min nacke att ställa sig upp. Jag satt och pilade lite nervöst bort det gamla nagellacket som redan var slitet och kollade runt på allt annat som inte var Justin. Jag tog upp mobilen för att gå in lite på instagram, twitter, facebook och andra saker på mobilen innan jag la tillbaka mobilen i fickan igen och bad till gud att Selena skulle komma in russandes genom den där dörren i vilken sekund som helst och rädda mig från den här stunden.

” Jag klarar inte av det här längre ” brast Justin helt plötsligt ut bredvid mig och satte sig vänd mot mig men jag fortsatte bara att kolla på allt annat i rummet förutom honom.

” Melinda snälla kolla på mig? ” bad han men jag bara skakade på huvudet till svar.

” Varför inte? ” frågade han och jag suckade frustrerat.

” För att om jag gör det kommer jag fastna i dina ögon. Jag kommer återigen inte kunna hålla mig borta från dig och allting som jag försökt att stärka kommer återigen att rasa. Det är ju därför som jag måste åka idag också. Jag har sabbat tillräckligt mycket mellan dig och Selena nu ” sa jag utan att möta Justins blick vilket verkade få honom rätt irriterade då han lite lätt greppade tag i mitt ben så att han sen kunde vrida mig mot honom.

” Sa inte du att du skulle åka hem för att din mamma behövde hjälp? ”

” Jo, jag ljög okej. Min mamma är inte ens hemma, hon är iväg på någon affärsresa med jobbet eller något. Jag behövde bara en ursäkt för att hoppa av turnén och inte sabba allt ännu mer ”

” Melinda det går inte att sabba det mer än vad det redan är. Jag kan inte kyssa min flickvän utan att tänka på dig, jag kan inte njuta av hennes beröring längre, jag kan inte ens säga jag älskar dig till henne längre utan att ljuga. För allt jag kan tänka på är att det är det jag gillar och det är dig som jag borde vara med ” brast han ut och jag möte nu äntligen hans blick som nästan brände håll på min hud med sin intensiva blick.

” Justin det är fel, allt det här är fel. Jag menar du är Selenas pojkvän. Jag skulle aldrig ens kunna dejta dig även om ni två gjorde slut. Jag vet inte med er killar men vi tjejer har som en oskriven regel om att man aldrig dejtar ens kompis ex ”

” Jag vet och jag gillar det inte heller. Jag hatar mig själv för att behöva såra Selena. Men det är så här jag känner och om du kan kolla mig i ögonen och ärligt berätta för mig att du inte vill ha mig och inte känner lika dant för mig så släpper jag dig. Jag låter dig flyga hem och det kommer bli som att det här aldrig har hänt. Allt du behöver göra är att titta mig i ögonen och säga att du inte har känslor för mig” sa han och kollade med stora ögonen på mig. Jag öppnade munnen för att säga det som han bett mig om men kunde inte få ut orden hur mycket jag än ville. För hur mycket jag än hatade mig själv för det så hade jag fallit pladask för honom och det var inget jag kunde ljuga om.

 

 

” Det var väll det jag trodde ” sa han kort innan han långsamt lutade sig närmre mig och min blick flackade nu mellan hans vackra ögon och perfekt formad läppar som inom kort snuddade vid mina.

Jag kollade in en sista gång i han ögon innan jag lutade mig den lilla biten fram som behövdes för att våra läppar skulle bli hårt ihop tryckta.

 

  

 

vad hände där då och vad tror ni kommer hända i nästa kapitel?

Ska försöka få upp nästa kapitel senare ikväll, har redan börjat på det och klockan är ju inte direkt så mycket så om ni håller tummarna och kommenterar mycket så kanske det kommer upp ett senare ;)