This was never planed - kapitel 29

 

”Förlåt att vi är försenade, det tog lite längre tid att vi trodde att komma till våra skåp”

”Eh det är lugnt jag förstår, det kan vara jobbigt att vara ihop med en kändis ibland” sa hon och jag ville egentligen komma med en spydig kommentar som ”Ja när man har irriterande personer som dig klängande efter sig” men valde att istället ge henne ett på klistrat leende innan vi gick bort till våra platser.

”Kanske är en fördel att vara tillsammans med Justin ibland va?” viskade Stefanie snabbt och jag skrattade. Självklart så finns det fördelar att dejta en kändis men enligt mig finns det fler nackdelar. Och störst av dom alla är att jag inte kan träffa Justin så ofta. 

 

 



 

 

Jag satt på knä framför badkaret och försökte få ut den här jävla äggen ur mitt här och suckade än en gång när bilderna från tidigare idag började spelas i mitt huvud.

 

Jag gick tillsammans med Stefanie och några till i våran klass bort mot våra skåp och pratade om gud vet vad. Det var när vi nått till våra skåp som jag hörde springandet, skrattandet och inom kort kände jag något hårt och kladdigt som träffade mig i bakhuvudet och sen ännu en. Jag hörde hur mina kompisar runt mig började skrika och jag antar att dom också blev träffade. När jag vänt mig om för att se vem det var som kastade alla äggen kan jag väll inte riktig säga att det förvånade mig att det var Rachel och hennes gäng som stod med ägg i händerna.

”Vad var det där bra för?” skrek Stefanie åt dom vilket fick dom alla att skratta.

”Åh ta det inte personligt, det är Melinda vi vill åt och det är väll inte vårt fel att du stod för nära. Du kanske helt enkelt bara behöver tänka på vem du är kompis med sötnos”

”Ha och det ska komma från dig. Du väljer dina kompisar efter hur tjockt lager smink dom har och hur tjock deras föräldrars plånböcker är” skrek jag då jag inte orkade med den här bitchen längre.

”Det där var ditt sista misstag Melinda, du kanske är smart och kommer lyckas bra i framtiden. Men skillnaden mellan oss är att jag kommer ha en kille vid det laget och inte du, för vet du vad. Du är inte ens sött och jag svär på att alla dom där bilderna på dig och Justin bara är ihop fixade av någon nörd som du känner bara för att du vill ha uppmärksamhet från alla men det får dig bara att framstå som en än ännu större och desperatare loser. Jag menar, jag slår vad om att Justin ens rörde dig utan du var bara något slags tröstpris när Selena inte kunde vara med honom” sa hon och alla människor som just nu stod runt omkring oss nu började skratta vilket fick det sista lilla tålamod jag hade med henne att ta slut.

Jag skulle precis kliva fram och göra jag vet inte vad med henne när någon slet tag i min arm och vände mig bort från Rachel och mötes istället av Kaspers ögon som kollade ner på mig.

”Melinda hon är inte värd det, våld löser inget”

”Det kommer ju från rätt person som slog ner min pojkvän för ungefär en månad sen” mumlade jag ilsket fram och Kasper stelnade en aning framför mig.

”Jag vet vad jag gjorde var fel Melinda och jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga att jag är ledsen för att du ska förstå. Jag var en idiot som slog Justin och tro mig när jag säger att du inte mår ett dugg bättre efter du slagit någon. Enligt mig mår man bara sämre efter och skuldkänslorna kommer. Speciellt på snälla tjejer som du, det kommer äta upp dig inifrån det vet du. Du hatar våld och tänk på att skolan har kameror och om du slår henne lär du förmodligen bli straffad för det”

”Men hon kastade ägg på mig, det var hon som började” gnällde jag fram som en femåring och Kasper suckade högt.

”Kom bara, du får henne en annan gång. Utan att använda våld” sa han innan han började dra med mig bort fån klungan när ännu ett ägg träffade mig i bakhuvudet men jag försökte ignorera det.

”Vet du vad Kasper, jag förstår faktiskt inte varför du hänger med dom där loserna när du kan hänga med såna som oss. Jag menar du ser ju bra ut och är tydligen rätt duktig på sport” brast Rachel helt plötsligt och Kasper vände sig snabbt mot henne.

”Och hänga med benrangel  som du med ton förmycket smink. Jag passar nog” sa han och gav henne ett litet på klistrat leende innan han fortsatte att dra med mig ner för korridoren och ut ifrån skolan.

Men han lyckades inte dra mig tillräckligt fort för att jag skulle missa lapparna som nu tydligen var uppsatta över skolan.

Det var ett papper med en bild på mig med ett stort krys över mitt ansikte med texter skrivna runt. Saker som ”hora, lögnare, äcklig” och flera till saker som jag inte ens vill läsa utan jag slet mig snabbt ur Kaspers grep och sprang ut ur skolan med resten av mitt lilla ”gäng” tätt efter mig med tussentals tröstande ord och frågor om vad det var jag sett.

 

Jag sköljde ut det sista balsamet ut mitt hår innan jag satte upp mitt hår i en turban. Jag gick tillbaka till mitt rum och satte mig framför datorn som låg på sängen med Justin väntande på skype.

”I’m back” sa jag då Justin satt med huvudet i någon bok och verkade inte ha märkt att jag kommit tillbaka. Men när hans blick väll föll på mig slog han upp i ett stort leende och slängde iväg boken han haft någon stans i rummet som jag inte kunde se

”Jag kan fortfarande inte fatta att någon kastade ägg på dig i skolan idag” sa Justin nu lite lugnare än precis efter jag berättat för honom vad som hade hänt i skolan idag.

”Och jag svär till gud att jag kommer att flyga över ditt jag själv och ta hand om den där bitchen om hon gör så här en gång till” lade han till och jag skrattade lite svagt, han var bara för sött ibland.

”Justin du behöver inte ta hand om någon ting, jag har lyckats överleva med henne i min skolan sen grundskolan så jag tror nog att jag klarar av henne själv ett sista år till. Plus du har alldeles för mycket att ta hand om själv där bort med alla konserter och allt det där. Du kan inte bara ställa in allt för att läxa upp ännu en till bitch som tror att hon är bättre än alla andra för att hennes pappa är rik”

”Men vet du vad, då måste du vara bättre än alla dom där bitcharna i din skola för gissa vad. Jag tjänar förmodligen mer än dom på ett år än vad dom gör på tio” sa Justin med ett litet flin på läpparna och jag skrattade.

”Ja men du är inte min pappa så det räknas nog inte”

”Nej men jag är din pojkvän som mer än gärna ger dig vad du behöver så det borde räknas det också”

”Grejen är bara Justin att ungarna i min skola börjar tro att jag bara kommit på allt. Att det var jag som startade kontot till allt och fixade någon nörd eller något som lyckades klippa ihop bilderna. Dom säger att det inte skulle förvånna dom om jag helt plötsligt kom en dag och sa att jag var gravid med unge så jag tydligen är så desperat att få uppmärksamhet” sa jag och ett skratt lämnade Justins läppar nästan hånfullt.

”Jag tror att någon behöver slå in lite vet i deras skalar” mumlade Justin fram mer för sig själv än för mig innan han drog upp mobilen och knappade en liten kort stund innan han kollade upp på mig igen.

”Okej babe jag är verkligen jätte ledsen att det här hände, det kommer bli bättre jag lovar. Men jag måste verkligen gå, jag är ledsen men plikten kallar” sa han och viftade lite på mobilen framför kameran.

”Justin du behöver inte säga att du är ledsen för att du ska iväg och jobba. För om du ska vara ledsen för det måste jag ju också vara det för att jag går i skolan” sa jag och han skrattade lite kort.

”Kanske det men det känns bara lite extra taskigt att lämna dig nu efter det som hände”

”Det är lugnt Justin jag klarar mig, gå och jobba du” sa jag och gav honom ett snabbt leende innan vi sa hejdå och avslutade samtalet.

 

 

Jag sprang ner till vardagsrummet där Scooter satt tillsammans med Alfredo och Dan och kollade på någon film som jag inte la allt för mycket vikt på.

”Scooter finns det någon möjlighet att jag skulle kunna åka iväg under dom fyra dagarna vi har en kort paus mellan mina konserter?” frågade jag utan att ens säga hej innan och dom alla vände sig chockat mot mig.

”Jag ser ingen anledning till det så länge då är vid arenan dagen innan och hjälper till och fixar allt” sa Scooter fortfarande lite chockade över min fråga.

”Så det vore okej om jag stack direkt efter min konsert ikväll?”

”Ja jag antar det. Vart ska du ens någonstans?”

”Ingen stans, oroa dig inte för det” sa jag nu med ett stort leende placerat på läpparna.

”Det är säkert till den där tjejen han ska flygga till, jag lovar” hörde jag hur Alfredo mumla fram och jag skrattade lite tyst för mig själv.

Jag hade nu tre dagar ledigt från allt jobb och jag vet exakt vad det är jag ska göra med dom.

 

 



 

 

BIldlöst jag vet men jag var faktiskt lite tveksam först om jag ens vill lägga upp det här kapitlet nu då jag har fått så dåligt med kommentarer på senaste tiden. Jag ser ju att det är många som läser och jag förväntar mig inte att ni ska lägga in en kommentar på varje kapitel men något här och där kan ni väll kommentera. Det tar inte så lång tid och det får mig att vilja skriva mer då det blir roligare att lägga upp kapitel då.

Så snälla kommenter vad ni tycker om kapitlet, novell hittils och vart ni tror Justin kommer att hamna i nästa kapitel!!!

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2012-12-28 @ 03:59:30
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!

2012-12-28 @ 08:45:22
Postat av: Linn

Neeeeeeeej! Du kan inte sluta där, meeeeer! Nuuuuuuuu.

2012-12-28 @ 10:01:33
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.sew
Postat av: B

Jätte bra kapitel!! Grymt:D

2012-12-28 @ 11:21:22
Postat av: jen..<3

ett väldigt bra kapite.

2012-12-28 @ 11:33:11
Postat av: jen..<3

ett väldigt bra kapite.

2012-12-28 @ 11:33:30
Postat av: jen..<3

ett väldigt bra kapite.

2012-12-28 @ 11:33:31
Postat av: Isabelle.

Vill att Juju ska flyga till Melinda.. (: and then I want them both to teach those bitches that it's NOT okay to throw egg at people.

2012-12-28 @ 11:58:15
Postat av: Fanny

Jätte bra, meeeeeeeeeer :D

2012-12-28 @ 12:03:36
Postat av: bella

Du är såååååå bra på att skriva kvinna!!!vill ha mer NU!! <3

2012-12-28 @ 13:51:22
Postat av: Filippa

MEEER, svin bra skrivet! :D <3

2012-12-28 @ 16:38:02
Postat av: Sara

Mer! Du är grym!

2012-12-28 @ 18:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback