Game on kapitel 39

” För att hämnd serveras på ett silverfat ” sa hon innan han snabbt vände om och sprang längst korridoren. Jag sprang snabbt efter henne men kom sen på när jag kom ut på parkeringen att det inte var det smartaste.


Fansen började skrika och kamerornas blixtrar började hagla över mig.

Jag vände mig om för att försöka komma in igen men märkte snabbt efter en del ryckande att den hade låst sig efter att jag gått ut. Jag vände mig om igen för att den här gången se att Naila redan kommit bort till bussen.

” Jag hoppas för din skull att det inte börjar regna, för annars kommer du bli väldigt blött ”

” Naila tänk inte ens tanken på att låsa dörren ” skrek jag mot henne men hon bara skrattade.

” Ha det kul med dina fans ” sa hon och stängde dörren.

” Naila nej. Öppna dörren ” ropade jag och sprang bort till bussen.

Jag ryckte tag i dörren flera gånger man som jag anat var den låst.

” Naila, snälla öppna dörren ” ropade jag och bankade hårt på dörren, men det ända jag fick som svar var att jag hörde skratt inifrån bussen.

Jag suckade frustrerat och drog handen igenom håret. Jag vände mig bort mot staketet där mina fans stog och skrek och paparazzina stog och tog massa bilder. Jag satte fast handduken bättre så att den inte skulle ramla av och vinkade lite lätt bort till mina fans som började skrika högre.

” Bort med handduken, bort med handduken, bort med handduken ” började mina fans skrika och jag skrattade.

Jag stog stilla ett tag innan jag började dans lite lätt och fansens skrik blev om möjligt högre. Jag gjorde en liten snurr men ångrade mig snabbt, då under den tiden jag snurrat hade mina fans lyckats få bort staketet och kom nu springandes mot mig.

Jag tog ett fast grep om handduken och började springa bort mot dom andra bussarna som stog en bit bort. Jag ryckte i alla dörrarna men dom var självklart också låsta. Jag fortsatte springa runt på parkeringen men var snabbt omringad av mina fans som började slita och dra i mig. Jag försökte dra mig undan men dom kunde lätt hålla mig kvar då dom var många fler än jag. Dom började dra tag i min handduk som jag med nöd och näppe lyckades hålla kvar runt midjan.

Jag började känna mig mer och mer instängd och snart så började det svartna framför ögonen på mig. Jag vet inte hur mycket mer jag skulle klara av innan jag skulle falla ihop på marken.

” Hej, vad är det som händer här ” ropade Scooter men tjejerna bara fortsatte slita i mig och dra sina händer över min bara kropp.

” Hej ” ropade Naila högt och nu ryckte tjejerna till.

” Vill ni kväva honom eller ” sa Naila lite surt och trängde sig fram till mig. Hon la en arm runt min midja och började styra mig bort mot bussen. Jag la en arm runt hennes axlar som stöd då jag fortfarande kände mig lite efter att ha blivit instängd så där. Jag älskade mina fans, det gjorde jag. Men om dom bara kunde lugna ner sig lite när dom ser mig skulle vara jätte skönt och kanske inte lika högljudda.

Fansen fortsatte att följa efter och blixtrarna fortsatte att hagla över oss. Även frågor som, varför springer du omkring nästan naken? Varför ser du så blek ut? Och varför är Naila helt täckt i färg.

Jag hade inte märkt förs än nu att Naila endast hade på sig ett linne och ett par shorts, vilket gjorde att man nästan kunde se hela hennes ned skvätta kropp.

” Jag trodde inte du ville att någon skulle se dig så här ” sa jag i en nästan ohörbar viskning, men Naila verkade ha hört då hon möte min blick.

” Det var ju jag som satte dig här ”

” Ja, men du kunde ju ha satt på dig en tjocktröja eller skickat ur Kenny eller någon istället ”

” Det hade jag kunnat göra, men jag när jag öppnade dörren fick jag panik när jag såg hur dom klängde på dig. Så om jag hade vart i endast underkläder hade jag nog sprungit ut i det också tror jag ”

” Var du orolig för mig ”

” Kanske lite ” sa hon och jag skrattade.

” Kom igen, varför skulle du annars sprungit ut ”

” Kanske för att jag inte gillar när typ tretio person står och kladdar på min pojkvän ”

” Åh är du svartsjuk på dom ”

” Varför skulle jag vara svartsjuk på dom för, det är ju inte dom som har fått erbjudande att duscha med mig ”

” Vem säger att dom inte blivit ”

” Hörru, vill du in i den där klungan av tjejer och paparazzi igen ”

” Det är lugnt, jag fick nog tillräckligt med blåmärken och sugmärken så det räcker ett tag ” sa jag och lyckades ta oss in i bussen.

” Har dom gjort sugmärken? ” frågade Naila chokat men jag kunde höra en liten antydan på ilska i rösten. Vi gick bort till vårt rum och jag satte snabbt på mig ett par mjukisbyxor innan jag satte mig ner på sängen. Naila sa god natt till resten av crewet innan hon stängde dörren och vände sig mot mig.

” Justin jag är ledsen att jag låste ut dig, jag hade inte riktigt räknat med att det där skulle hända ” sa hon och jag drog ner henne på sängen bredvid mig.

” Hej, Naila ” sa jag och satte en hand under hennes haka så att jag kunde lyfta upp hennes ansikte mot mitt och tvingade henne att möta mig blick.

” Jag är inte sur eller något, för jag vet att du inte hade planerat att det skulle spåra ut så där. Men jag måste ju säga att du gav mina fans något att kolla på och tidningar en hel del att skriva om ”

” Jag hoppas det, för jag fick offra en hel del för att kunna göra det här ”

” Det är lugnt, jag kan duscha med dig någon annan gång ” sa jag och hon skrattade.

” Vem sa att det var duschen som jag ångrade? ”

” Ingen, men jag vet att du inte kan hålla dig bort från mig ” sa jag och hon skrattade kort innan hon putade till mig lite så att jag ramlade ner i sängen.

” Jag sa ju det du kan ju inte hålla händerna bort från mig ”  

” Kommer ju från rätt person ” sa hon och la sig ner i sängen bredvid mig.

” Sov gott ” sa jag och pussade henne på kinden innan jag snabbt somnade in.

 

*

 

Vi var nu på väg till min fösta radio intervju här i Paris och Naila hade tydligen fått en rejäl utskällning under tiden jag låg och sov. Vilket jag kunde se på henne, hon var absolut inte samma glada och pratvänliga personen som hon brukade vara.

Vi kom fram till huset jag skulle ha intervjun i och jag gick tillsammans med resten av crewet upp till rätt våning och avdelning. Jag hälsade på dom som håller i programmet och små pratade lite med dom innan det var dags för att börja med intervjun. Jag satte mig på stolen och satte hörlurarna på lite snett på huvudet, så att jag bara hade dom på ena örat.

( Justin vanligt, Intervjuare tjockt )

” Så, som vi sa så har vi våran favorit kändis just nu. Justin Bieber här ”

” Whats up allihopa, Justin Bieber här ” sa jag och deras lilla intro spelades innan vi fortsatte.

” Så Justin, kan du berätta lite om ditt album som nu har släppts, den ligger ju redan etta på Itunes över hela världen, vad menar kan man hoppas på när man släpper ett album? ”

” Det jag kommer fokusera mycket på nu är att först åka runt lite här och där innan jag börjar min hårda träning inför min turné som börjar i höst ”

” Och du kommer tillbaka hit till Frankrike då hoppas jag ”

” Ja då, jag kan ju inte hoppa över kärlekens stad ” sa jag och dom skrattade.

” Kommer du ha med dig någon speciell då också ” sa han och kollade bort mot Naila som satt och knappade på sin mobil.

” Jag vet inte, jag hoppas på det. Men skolan har ju dragit igång då, så vi får se fall jag kan lyckas få bort någon från skolan någon dag ”

” Det känns som att det inte kommer vara så svårt ”

” Jag vet inte, mina kompisar tränar även jätte hårt med sin hockey. Så om det är en stor cup kommandes tror jag inte jag kommer få bort dom från isen ”

” Vi får väll hoppas att du får bort någon då som du kan ta upp i Eiffeltornet och kyssa högst upp där man ser ut över hela staden ”

” Det känns som att ni misstänker någon som jag vill ha ditt ” sa jag skämtsamt och dom skrattade.

” Det är ju inte så svårt direkt ”

” Tusan också, jag måste väll erkänna. Ja, jag älskar verkligen min arm och ingen kan komma i mellan våran relation ” sa jag skämtsamt och dom kollade lite snett på mig.

” Jasså, det är inte den relationen du menar ”

” Varför skulle vi tycka att du skulle ta upp en arm på toppen av Eiffeltornet ”

” Jag bara skämtade lite, det var en liten grej mellan mig och mina fans. Som kallade våran kändis relation Jarm ”

” Ja dina fans har ju lite konstiga saker för sig ”

” Det kan man säga, men man kan ju inget annat än att älska dom ”

” Haha, ja vi har ju också fattat att du har en väldigt nära relation med dina fans över internet. Vilket jag tycker är jätte fint, men måste du springa ut på en parkering i endast en handduk för det ”

” Jag hade faktiskt mina boxers på mig också ”

” Okej låt mig rätta till det. Varför sprang du ut på en parkering i endast en handduk och ett par boxers ” sa han och la extra vikt på boxers.

” Precis ”

” Kan du förklara lite för oss, för jag vill också veta varför din flickvän Naila är helt täckt i färg ”

” Vi har en lien grej där vi prankar varandra och en av mina mot henne var att hälla färg på henne, men det jag inte gjorde var att läsa på purken. Så jag råkade ju skvätta färg på henne som inte går bort och då vill hon hämnas. Vilket ledde till att hon tog mina kläder medans jag duschade och sprang iväg med dom. Sen låste hon dörren så att jag inte kunde komma in och sen lyckades mina fans ta sig och var snabbt över mig ”

” Ja jag såg bilderna och hur är det med dig ”

” Jo då det är bra, men jag har faktiskt en del blåmärken och sugmärken på kroppen efter det ”

” Asså jag vet att du och Naila vill håla en låg position men behöver du skilja på dina fans för det. Dom ha väll inte gjort något ”

” Tusan ni kom på oss, ni är alldeles för smarta för mig ” sa jag och vände mig om för att kolla på Naila som inte längre satt på stolen. Jag kollad bort mot dörren men kunde inte se henne någon stans.

 

 

Justin höll på med din intervju när Scooter stötte till mig lite med armbågen.

” Jag behöver prata med dig ” sa han och jag nickade.

Jag gav Justin en sista blick innan jag gick tillsammans med Scooter bort till en av dom andra rummen bredvid.

” Så vad är det? ” frågade jag och han vände sig mot mig.

” Jag tror det är bäst om du åker hem ”

 

Så vad tror ni kommer hända nu?
Snälla lämna en kommentar, vill veta vad ni tror och vad ni tycker.


Game on kapitel 38

” Visst är det, så pass roligt att du kan bli glad över att det bara var lite färg som du spillde på mina läppar ”

” Oh vad tur för mig ” sa han och lutade sig närmre mig. Han pressade sina läppar hårt mot mina och jag slängde mina armar runt hans nacke.

” Ungar kommer ni, så att vi kan äta ” ropade Kenny och jag drog mig undan från Justin.

” Vi kommer ” ropade Justin tillbaka och vi gick bort till bussens kök/ vardagsrum.


Vi var snart framme vid arenan som Justin skulle ha sin konsert i och jag hade redan duschat tre gånger sen vi lämnade parkeringen i Spanien där jag blev ner skvätt. Så på mindre än en dag har jag duschat tre gånger för att försöka bli av med färgen, men det ända som har hänt är att min hud blivit alldeles öm och sönder kliad.

” Justin vi är snart framme så var bered på att springa in till arenan så att du hinner fixa allt med kläder, smink och hår. För vi är rätt mycket sena på grund av all trafik, så du kommer inte ha så mycket tid på dig ” ropade Scooter och Justin suckade högt.

” Okej Scooter ” ropade han tillbaka och ställde sig upp från sängen.

” Varför kan inget bara gå som planerat nån gång ” sa Justin och slog in knytnäven i den bakre väggen.

” Hej, ta det lugnt ”sa jag och ställde mig snabbt upp bakom honom. Jag la mina armar runt hans midja och lutade min haka mot han axel.

” Vad är det, jag har aldrig sett dig bli sur över att vi blivit lite försenade eller att du haft lite mindre tid att fixa dig inför något ”

” Jag vet, jag är bara trött. Jag behöver nog bara sova lite efter konserten ”

” Det tror jag också ” sa jag och han vände sig mot mig.

” Kommer du och kollar idag? ”

” Självklart, varför skulle jag inte komma? ”

” Jag tänkte bara med tanke på du ser ut just nu. Du sa ju förut att du inte ville vissa dig ute för än färgen är borta ”

” Jag vet, men jag tänker inte missa en chans att se dig på scen. För det är då du är som gladast. Så jag kommer sno en av dina munkisar som jag kan täcka armarna och ansiktet med ”

” Tror du inte att det kommer bli lite varmt att ha tjock tröja på dig under konsert ”

” Jo förmodligen, men det är det värt. Dessutom kan jag kanske ta av mig den under själva konserten då jag förmodligen inte kommer ha några ögon på mig just då ”

” Så vart kan jag finna dig under konserten då? ”

” Jag kommer sitta vid VIP av delningen, varför undrar du ”

 ” Då vet jag vart jag ska kolla när jag sjunger mina kärleks låtar i kärlekens stad ”

” Är inte typ alla dina låtar kärleks låtar? ”

” Jo, men det är inte alla som passar in perfekt på mina känslor för dig ”

” Och vilka låtar är det då? ”

” Be alright, Beauty and a beat, On love och She don’t like the lights “

“ Nej, jag gillar verkligen inte ljuset från blixtrarna “ sa jag och han skrattade. Han vände sig om i mitt grep la sina händer på mina kinder.

” Jag älskar dig ” sa han och lutade sig närmre.

” Jag älskar dig också ”Han lutade sig fram den sista biten och pressade sina läppar mot mina, men det här kyssen var inte som någon av våra andra. Det var mycket mjukare och på något sätt mer romantisk än dom tidigare. Det går inte riktigt att beskriva, men allt jag kan säga är att jag älskar det.

Jag drog mig undan när bussen ryckte till och Justin blev tvungen att sätta upp en hand bakom mig på väggen så att vi inte skulle ramla.

” Jag antar att vi är framme ” sa jag och fick mitt bestående besvarat då Scooter ropade att vi var framme.

” Jag sa ju det ”

” Vi syns sen ” sa Justin och pussade mig snabbt på kinden innan han gick ur bussen för att springa bort till arenan.

 

*

 

Konserten skulle snart börja och jag hade lyckats undvika båda alla fans och paparazzi som fanns utanför arenan. Jag gick bort till VIP avdelningen och såg till min förvåning att det bara var jag där. Jag gick bort till mitten av scenen och en tjej ryckte tag i min arm. Ett stort leende spreds på hennes läppar och jag kollade chockat på henne.

" Du är Naila va? " frågade hon och jag nickade lite till svar.

" Snälla, snälla välj mig till Justins OLLG "

" Det är inte jag som väljer det, tyvärr "

" Men du kan väll påverka, föreslå mig till dom som väljer du vet "

" Jag tror tyvärr inte det funkar så "

" Du kan ju alltid testa eller hur "

" Okej jag ska försöka komma ihåg det " sa jag och gick började gå bort till stället man kunde sitta på men rycktes snabbt tillbaka när tjejen den här gången drog tag i min luva och drog mig tillbaka. Jag blev tvungen att stappla bak för att inte ramla baklänges och hon drog ner min luva från huvudet.

” Nej du ska gå och tipsa om mig till dom nu ” sa hon surt och kollade sen chokat på mig när hon såg mitt färg ned skvätta ansikte.

” Vad har du gjort? ” frågade hon sen och kollade lite frågandes på mig.

” Inget okej, jag går och frågar nu ” nästan frästa jag åt henne och hon ryggade tillbaka lite.

” Du behöver inte vara så otrevlig ” sa hon och jag kollade chokat på henne.

Va den här tjejen skön eller, det är ju inte direkt så att hon vart så super trevlig mot mig.

Jag tillbaka till bakom scenen och gick bort till Pattie som stog och pratade med Scooter och Kenny.

” Det är ni som ska välja Justins OLLG idag va? ”

” Aa det är vi, varför undrar du? ” sa Pattie vänligt och Kenny skrattade.

” Naila är säkert bara svartsjuk och vill själv vara hans OLLG ” sa han och jag skrattade.

” Varför skulle jag vara svartsjuk på dom när jag kan göra typ allt och få allt nästan när jag vill utan att behöva gråta för att få komma upp på scen ”

" Så vad vill du då? "

" Jag vill bara säga åt er att inte ta tjejen där bort lilla hår. Hon är bokstavligt talat galen "

" Vad gjorde hon för något? "

" Hon ströp mig nästan bara för att hon tyckte jag skulle komma hit och säga till er att välja henne "

" Justins fans kan vara lite våldsamma när det kommer till att träffa Justin "

" Ja, jag har märkt det " sa jag och gav dom ett snabbt leende innan jag gick bort till framför scenen igen.

" Så tipsade du om mig? " frågade tjejen som dragit tag i mig tidigare och jag nickade till svar.

" Och vad sa dom? "

" Dom sa bara att dom skulle fundera på det. För du är ju inte direkt den ända här inne som bill bli hans OLLG, eller hur? "

" Nej men det är typ bara jag som förtjänar det "

" Varför om jag får fråga? "

" För jag är typ den ända som skulle gå så pass långt att bli ihop med honom att om han inte skulle avsky mig för att döda dig, skulle jag ha dödat dig för länge sen " sa hon och jag tog ett steg bakåt.

" Bra att veta " sa jag och gav henne ett litet stelt leende innan jag gick bort och satte mig borta vid gallret som hade som en liten stol stack ut. Jag satte mig ner och drog upp luvan igen för att åter försöka dölja mitt ansikte.

Ned räkningen på den stora skärmen började och när den räknat ner till 0 kom Justin in dansandes med sina dansare tätt bakom sig.

Fansen började skrika högt och ett stort leende spreds på Justins läppar. Men kunde till och med se under tiden han sjöng att han inte kunde sluta le.

Jag satt och sjöng med i alla låtarna och som Justin sagt så kollade han ofta ner på mig och möte min blick när han sjöng låtarna han sagt till mig att hon kunde koppla till oss.

Justins låt One less lonely girl började spelas och jag kunde höra hur ljudet från snyftande höjdes då typ alla fansen grät under den här låten. Jag orkade inte med allt snyftande mer så jag gav Justin ett snabbt leende innan jag gick bort till resten av crewet som kollade lite bakom scenen.

Justins OLLG kom upp på scenen och hon höll på att snubbla över sina fötter då hon knappt kunde se vart hon gick någonstans på grund av allt gråtande.

” Seriöst, vad är det för fel på dom. Skulle det inte vara roligare om Justin kom ihåg dom som tjejen som faktiskt inte grät utan satt och skrattade åt dom andra som inte blev valde eller helt enkelt bara sjunga med i låtarna. Ska det var så himla svårt eller ” sa jag och dom skrattade.

” Tänk dig om Justin skrev en låt och sjöng den rakt till dig, skulle inte du gråta då? ”

” Kanske, men det är skillnad ”

” Varför? Det är ju så hans beliebers känner ”

” Ja men dom är inte hans flickvän som han då skulle sjunga direkt till då och inte till en låt som dom där tjejerna behöver dela med miljontals tjejer till ”

” Ja, men du kan träffa Justin typ varje dag om du vill och dom här kanske bara har möjlighet att se honom en gång, vissa kanske aldrig kommer få se honom på riktigt. Tänk dig första gången du träffade Justin ”

” Första gången jag träffade Justin blev han blå slagen och den ända jag typ sa till honom var hej ”

” Juste, jag glömde att du inte är någon belieber ”

” Eller snarare var inte en av mina beliebers ” sa Justin och slog armarna runt min midja bakifrån.

” Vem har sagt att jag är en av dina beliebers? ”
” En sött tjej som du måste vara en av mina ”

” Så du menar att det bara är söta tjejer som får vara dina beliebers ”

” Japp ”

” Det var ju snällt. Men vem avgör fall dom är tillräckligt söta då? ”

” Ingen, alla tjejer är söta på sitt eget sätt. Så alla är välkomna ” sa Justin glatt och jag skrattade.

” Och du behöver ta en dusch, annars är det du som sover på soffan inatt ”

” Jag luktar inte så mycket väll ”

” På nära håll luktar du nästan lika illa som ett av omklädningsrummen som finns i hockeyhallen ”

” That was mean ”

” That’s me, så gå och duscha nu ”

” Kan jag inte bara få andas ut lite innan? ”

” Justin det är nog bra om du går och duschar nu, får dom låser arenan snart, men jag kan be dom låta omklädningsrummet och gången ut var upp lysta och öppna så att du kommer ut ”

” Ska ni lämna mig ensam kvar här ”

” Jag vill inte men jag och Scooter måste. Jag måste börja min jakt på något som kan få bort färgen din flickvän ” sa Pattie och pussade Justin snabbt på kinden.

” Jag kan stanna, om du vill ” sa jag och Justin slog upp i ett leende.

” Visst ”

” Ser du, allting löser sig ” sa Pattie innan hon gick ut ur arenan tillsammans med resten av crewet.

Justin flätade samman våra fingrar och vi började gå hand i hand bort till omklädningsrummet. Det var en liten bit att gå men så fort vi kom in vände sig Justin mot mig med ett stort flin på läpparna.

” Vill du duscha med mig? ” frågade han och ställde sig bara någon centimeter framför mig.

” Du skulle kommit med ditt erbjudande lite tidigare, för en dusch till och min hud är körd ”

” Men innan visste jag ju inte att vi skulle bli ensamma eller hur ”

” Nej och du vet inte hur gärna jag vill följa med dig in men min hud skriker vid minsta lilla rörelse typ ”

” Okej ” sa Justin och släppte min hand.

Han började gå bort till badrummet samtidigt som han började ta av sig sin tjocktröja och t-shirt så att när han kom fram till dörren stog han bar bröstad och log mot mig.

” Är du helt säker ”

” Ja Justin, jag är helt säker ”

” Okej, din förlust ” sa han och jag skrattade.

Jag hörde hur duschen sattes igång och sen hur Justin började sjunga lite på sina låtar.

Jag gick snabbt bort till badrummet och tog upp hans tjocktröja och t-shirt på vägen. Jag gick in i badrummet och ryckte tag i han kläder, men lämnade han boxers. Jag gick bort till dörren som leder till korridoren och lutade mig mot dörrkarmen i väntan på att Justin skulle bli klar.

Duschen stängdes av och Justin kom efter ett tag ut genom dörren med en handduk lindad runt midjan.

” Varför har du min kläder ” frågade han och jag slog upp i ett belåtet leende.

 

” För att hämnd serveras på ett silverfat ” sa hon innan han snabbt vände om och sprang längst korridoren. Jag sprang snabbt efter henne men kom sen på när jag kom ut på parkeringen att det inte var det smartaste.

 Så lyckades få upp kapitlet och det är faktisk typ 2300 ord, så det blev rätt långt. Ska försöka få upp nästa imorgon, har inget speciellt planerat så det borde inte bli så svårt. Men man vet ju aldrig vad som kan komma.
Men vad tror ni kommer hända nu när Justin springer halvnaken ut på en parkering?Some people just make me wanna rip all my hair of


Har börjat med kapitlet och hoppas att det kommer upp idag annars hoppas jag att det senast kommer upp imorgon.Sen så vet jag att bilden inte har något med novellen att göra men jag blev bara så sur när jag såg den här. Jag ville bara HCadenfdfhmxdcngh med henne, jag menar det är ju inte direkt så att hon Avalanna har valt något ut av det. Sen om den här tjejen är en riktig belieber skulle hon ju inte lämna honom om han fick cancer som hon säger att hon skulle göra och sen så är Avalanna typ hundra gånger sötare än henne så F**k her.
Okej jag fuckade ut lite där, men jag kan inte hjälpa det. Jag blir bara så arg på såna här personer.
Game on kapitel 37Jag gick och nynade lite på låten jag lyssnade på när jag helt plötligt kände något kletigt i håret som rann ner längst med ansiktet och ner över resten av kroppen. Jag lyfte upp mina händer för att se vad det var för något och såg att mina händer nu var blåa, gula, röda, gröna och rosa. Jag kollade upp för att se vad färgen kom ifrån och jag kan väll inte säga att det chokade mig att se Justin och Alfredo sittandes upp på buss taket med färgburkar i händrna.

Justin och Alfredo började skratta högt och jag kollade surt på dom båda. Om blickar ändå kunde döda tänkte jag och suckade. Killarna bara fortsatte att skratta och jag kollade ner på min färgglada kropp.

Pattie öppnade dörren och kollade med stora ögon på mig.

" Nämen Naila vad har du gjort? " frågade hon och jag pekade upp mot taket. Hon klev ur bussen och kollade upp på killarna som fortfarande låg skrattandes på taket.

" Justin kom ner hit nu " sa Pattie strängt och han slutade tvärt att skratta.

" Jag kommer mamma " mumlade han och gav färgburkarna till Alfredo som fortfarande låg och skrattade lågt.

" Uh, någon ligger illa till " sa Ryan när Justin hoppat ner och Justin mumlade något snabbt tillbaka innan han öppnade dörren. Han tänkte ta ett steg ur bussen men ställde sig snabbt i dörröppningen när han möte min blick. Ett roat leende spreds på hans läppar men försvann direkt när Pattie harklade sig.

" Justin kan du förklara det här " sa hon strängt och kollade surt på honom, vilket jag aldrig sett henne göra förut.

" Kom igen mamma, vi hade bara lite roligt. Det är ju inget farligt direkt "

" Och hur vet du det,  läste du på burken vad det var för färg? " frågade Pattie och Justin öppnade munnen för att säga något men stängde den snabbt igen.

" Jag tänkte väll det " sa hon och suckade. Hon vände sig mot mig och kollade snabbt på min nu färgglada kropp innan hon vände sig mot Justin igen.

" Hämta en handduk och två plastpåsar " sa hon bestämt och Justin nickade snabbt till svar innan han sprang in i bussen.

Han kom snabbt tillbaka med sakerna i händerna och räckte dom till Pattie.

" Torka bort den värsta färgen med handduken och sätt sen plastpåsaena på fötterna så att det inte kommer någon färg inne i bussen " förklarade hon när hon gav mig sakerna och jag nickade till svar. Hon gick tillbaka in i bussen och gav Justin en menande blick när hon gick förbi honom.

" Hej " sa Justin glatt efter ett tag och jag kollade surt på honom.

" Ett hej är väll lite sent nu va tycker du inte "

" Nej, om jag hade sagt hej innan hade du ju sett att vi satt på taket med färg i händerna "

” Du vet väll att du kommer få igen för det hät, big time ”

” Oh, i’m scared ”

” Tro mig, du kommer ångra att du började bråka med mig ”

” Jag började bråka med dig, det var ju du som gick med på Ryans prank med bilarna. Det var ju så
allt började ”

” Ja men du fortsatte det eller hur ” sa jag och nu spreds ett belåtet leende på mina läppar. Vilket värkade skrämma Justin lite.

” Du ska ha en konsert i Frankrike direkt när vi kommer fram va? ”

” Ja, men du lovade ju att du aldrig skulle göra något under konserten igen. Det var ju roligt men jag vill hellre att det folk kommer ihåg från mina konserter är mina låtar och det och inte att det kom ut dansande kaniner ut på scenen ”

” Åh, har lilla Justin Bieber svårt att dela på rampljuset ”

” Nej, fast jag tycker det är lite mycket att säga från en person helt täckt i färg ” sa han sen belåtet innan han gick lite flinande tillbaka in i bussen.

Jag kollade lite surt efter honom innan jag fortsatte torka bort den översta färgen från min kropp. Jag satte sen på mig plastpåsarna på fötterna och gick in i bussen där dom flesta i Justins crew nu satt i. Jag gick direkt bort till duschen med bestämda steg och hörde hur alla skrattade bakom mig när jag gick förbi.

Det ända jag tog av min innan jag hoppade in i duschen var skorna då jag vill försöka få bort all färg från mina kläder också.

Jag började skrubba mina kläder och min kropp och började snart inse att färgen inte vill åka bort.

 

Naila gick in i badrummet och efter ett tag fyllde ett skrik bussen följt med massa mumlande från badrummet.

Jag ställde mig snabbt upp och sprang bort till dörren som lädde in till badrummet. Jag ryckte tag i handtaget med den var så klart låst.

” Naila vad hände? ” frågade jag oroligt väntade otoligt på att hon skulle svara.

” Naila svara nu annars kommer jag slå in dörren ”

” Haha, som om du skulle kunna slå in dörren ” sa hon roat men jag kunde höra på henne att det var något som inte stämde.

” Vad var det som hände? ”

” Jag vet inte, men jag vet att när jag kommer ut så är du död ”

” Va? ” sa jag dumt och hon suckade.

” Justin färgen går inte bort ” sa hon och jag kände hur skuldkänslorna spreds inom mig.

” Hur illa är det? ”

” Det kan du nog avgöra själv ” sa hon och öppnade dörren. Hon hade en handduk hårt inlindad runt sig och jag kunde nästan se tårar i hennes ögon. Jag lät min blick glida över hennes ansikte och kropp och såg till min fasa att det såg precis ut som innan hon tvättade sig, fast nu lite mer blandade färger på vissa ställen.

Jag kunde inte få fram några ord utan jag stog bara stum och stirrade på min nu väldigt färgglada flickvän. Jag hörde steg bakom mig sen hur mamma drog efter andan när hennes blick föll på Naila.

” Går  det inte bort? ” frågade mamma och Naila nickade till svar.

” Vet du vad, ingen fara, imorgon när vi kommer till Frankrike ska jag åka runt tilll olika sjukhus och apotek för att hitta något som kan få bort färgen ” sa mamma bestämt la en hand på Nailas axel.

” Tack Pattie ” sa Naila och log tacksamt mot henne. Mamma gav mig en arg blick innan hon gick tillbaka till resten av crewet som nu satt tysta.

” Naila jag är så ledsen, du vet inte hur mycket jag ångrar det här. Det verkade bara som en liten rolig ide att ge dig lite färg men nu inser jag att det kanske borde varit bra att läsa på burken innan jag hällde det över dig. Om jag skulle kunna göra det ogjort så ” började jag men blev avbruten när Naila pressade sina läppar mot mina.

” Hej, det kan hända vem som helst. Det kunde lika gärna ha varit jag som hällde färg på och det hade väll varit lite värre om man tänker på vem du är ”

” Så du är inte arg på mig? ”

” Jo och jag kommer fortfarande få min hämnd. Men jag antar att jag kommer får göra det bästa av det här ”

” Vilket är? ”

” Jag vet inte än, det ända jag kunnat tänka på hitills är att jag aldrig mer kommer bli tagen på alvar igen ”

" Vaddå inte ta dig på alvar? "

" Seriöst Justin, jag är som ett vandrande konstverk "

" Ja och tänk hur mycket du kommer vara värd när folk får reda på att den stora Justin Bieber gjorde detta fenomenala konstverket "

" Glöm och dröm "

" Varför? kom igen "

" Jag tänker inte ens gå it för än den här färgen är borta "

" Nu tycker jag du är lite fånig, du är jätte vacker. Så varför dölja något "

" Det kommer ju från rätt kille med sugmärket på halsen " sa hon och jag hörde hur någon skrattade lite lågt bakom mig.

" Det är ju så klart. Du hade aldrig ont i halsen, du har bara ert sugmärke på halsen som du inte vill att paparazzina ska se " Jag hörde direkt på rösten att det var Alfedo som pratade och när jag vände mig om såg jag att även Ryan stog där med ett brett flin på läpparna.

" Ja och den här värmen tar koll på mig "

" Varför kom du inte till oss direkt bara så kunde vi ha sminkat över det "

" Jo för att jag är korkad och tänkte inte på det ”

” Ja det var du, vill du att vi ska fixa till det nu eller? ”

” Gärna, innan jag kokar över ” sa jag och vände mig mot Naila igen.

” Är det okej om jag går iväg och fixar det. Jag kommer tillbaka så snabbt som möjligt ”

” Ja då. Gå och fixa över det så försöker jag täcka över det som går att täcka över hos mig ”

” Tack, vi syns sen ”

” Det gör vi ” sa hon och jag gav henne ett snabbt leende innan jag följde efter Alfredo och Ryan bort till en av dom andra bussarna.

 

Jag drog handduken tättare runt mig och gick ut till rummet som jag och Justin skulle dela på. Jag gick bort till min väska och började rota igenom min väska efter några lite längre kläder som skulle kunna täcka lite mer av min färgade kropp men kom på att om jag skulle ha på mig det skulle jag förmodligen svettas igäll. Jag drog till slut på mig ett par midje höga shorts och en t-shirtsom jag stoppade innanför shortsen. Jag gick bort till spegeln som hängde vid dörren och min blick fastnade på mitt hår. Det var bara håret som legat ytterst i toffsen som var ner stänkt med färg, resten har fortfarande min vanliga mörka nyans.

Jag satte upp mitt blöta hår i en slarvig bulle och kände ett par armar som slöt sig runt mina midja.

” Ser du, hela du är inte täckt av färg ”

” Så det säger du ” sa jag och Justin lutade sin haka mot min axel.

” Japp, jag ser en fläck här, här och här som jag missat ” sa han och kysst mig över halsen medans han pratade.

” Jaså, då kanske  mina halft vita ben där jag haft mina shorts, vita fötterna där jag haft skor och brösten och lite av ryggen där jag hade min sporttop inte behöver ha vara ensamma mot resten av kroppen som är blå, grön, rosa, röd och gul ”

” Du tror inte jag lyckats missa dina läppar, för jag kommer nog inte stå ut med smaken av färg tills vi får bort den ”

” Om vi får bort den ”

” Det kommer de, jag lovar ”

” Hur kan du lova det? ”

” Jag kommer göra vad som en krävs, för jag tänker ju inte direkt gå runt med en tjej som ser ut som du på stan ”

” Hm, jag kanske ändå borde behålla färgen då om jag slipper synas ute med dig ”

” Haha jätte roligt ” sa han sarkasktiskt gick runt mig så att han nu stog med ansiktet mot mig.

” Visst är det, så pass roligt att du kan bli glad över att det bara var lite färg som du spillde på mina läppar ”

” Oh vad tur för mig ” sa han och lutade sig närmre mig. Han pressade sina läppar hårt mot mina och jag slängde mina armar runt hans nacke.

” Ungar kommer ni, så att vi kan äta ” ropade Kenny och jag drog mig undan från Justin.

” Vi kommer ” ropade Justin tillbaka och vi gick bort till bussens kök/ vardagsrum.
Game on kapitel 36 part 2Vi hoppade ur bilen och fick med snabba steg bort till bussen som vi skulle dela med Pattie, Kenny, Scooter och Ryan. Dom alla hade frågat varför Justin hade en halsduk och han hade även gett samma svar varje gång. Men det verkade inte riktigt som att dom till hundra procent trodde på det. Men dom lätt det vara. Jag gick bort till det sovrum som skulle vara mitt och Justins och slängde mig på den förvånansvärt mjuka sängen.
Jag begravde ansiktet i kudden som luktade Justin och log glatt. Jag skulle nog trivas på den här bussen mer än jag trott.
Justin skulle iväg till en sista intervju här i Spanien innan vi skulle upp till Frankrike och jag orkade inte följa med, så jag tänkte gå ut och träna lite för första gången sen jag skadade ryggen. Jag gick in till badrummet för att snabbt byta om till ett par shorts och sport topp. Jag gick tillbaka ut till sovrummet där Justin satt på sängen med mobilen. Jag drog upp min mobil och ett par hörlurar från min väska.

" Jag sticker då " sa jag och Justin kollade upp på mig.

" Är du helt säker på att du klarar av det? "

" Ja Justin, jag har ju redan sagt typ hundra gånger att jag inte känner av skadan längre och dessutom sa läkaren att det var bra om jag kom ut och sprang lite " sa jag och såg hur Justins blick gled ner från mitt ansikte till min kropp.

" Justin jag är här uppe " sa jag roat och han ryckte till lite.

" Förlåt, det var inte meningen " sa han och en lätt rodnad spreds på hans kinder.

" Du är för sött, det vet va? "

" Oh gud vad gulligt med en kille som inte kan hålla blicken borta från en typ halv naken tjej "

" Inte om du säger det så där nej " sa jag och gick bort till honom.

" Hur kan man annars se det då "

" Att du älskar mig så pass mycket att du inte kan hålla blicken borta från mig "

" Jag tycker vi kör med det " sa han och la armarna runt min midja så att han kunde dra mig närmre. Jag la mina armar runt hans nacke och lutade mig närmre honom, men stannade en lite bit från hans läppar. Han stönade klagande och jag skrattade. Jag lutade mig den sista biten fram och pressade mina läppar hårt mot hans.

Jag drog mig inte undan förs än det knackade på dörren och vi båda andades lite lätt andfådda.

" Justin vi måste sticka om vi ska hinna ditt i tid till din intervju " ropade Scooter och Justin suckade.

" Vi syns sen " sa jag och pussade han snabbt på kinden innan jag satte hörlurarna på huvudet och gick bort till dörren.

Jag öppnade snabbt dörren och såg att Kenny precis tänkte knacka igen.

” Du ska väll inte ha på dig det där när vi åker iväg på intervjun? ” sa han och jag skrattade.

” Nej, jag ska inte följa med. Jag ska ut och tränna lite ”

” Du vet väll att du kommer få massa paparazzi efter dig ”

” Ja jag har redan räknat med det. Tänkta att det kanske kan vara skönt på ett sätt. För då har jag en anledning till att springa snabbare ” sa jag och han skrattade.

” Vi syns sen ” sa jag och gav honom ett snabbt leende innan jag gick bort mot hissen.

 

Naila lämnade rummet och Kenny kom in i rummet med Alfreo tätt i hasorna.

” Ska du verkligen låta henne gå ut så där. Hon kommer ha en hel del ögonen efter sig ” sa Aldredo och kollade bort mot dörren där hon just försvunnit.

” Jag vet, jag vill inte det helst. Men jag har nog inte så mycket att säga till om det. Hon har tydligen vart så öppen med sin kropp sen hon var rätt ung ”

” Det var så hon kom in i hockeylaget alltså. Hon är egentligen duktig men hon vet att killarna gillar hennes kropp så hon använder det imot dom ” sa Alfredo och vi skrattade.

” Jag tror inte riktigt att det är därför hon kom in. Du såg ju hur blå slagen jag var efter min träning med dom. Men hennes kropp kan nog inte ha skaddat i deras beslut att vilja träna med henne ”

” Vad då för bild? ” frågade Kenny och Alfredo skrattade.

” OMG, du skulle ha sett honom. Han såg seriöst ut som en smurf med alla blå märken ”

” Jag var faktiskt inte den ända som blev ner tacklad av henne ”

” Men du blev fortfarande slagen av din flickvän, som nu kommer prydda varje skvaller tidnings framsida. Rubriken kommer lyda något i stil med, Justin Biebers flickvän går gärna runt halvt naken för att få uppmärksamhet, men skulle hon ha gjort det om hon inte haft den välltränade  och slimade kroppen ”

” Det gör hon ju inte ”

” Nej men det är paparazzi vi pratar om, dom skriver allt bara det säljer ”

” Jag vet, men om det är någon som vill ha uppmärksamhet så är det absolut inte Naila ”

” Vi vet det, men inte dina fans ” sa Kenny och jag suckade. Det här var delan jag hatade mest med kändisskapet, men tyvätt något man måste stå ut med.

 

*

 

Vi var tillbaka på den parkeringen vår bus stog på och när jag kom in såg jag att Naila inte var där utan mamma var den ända här.

” Vart är Naila någonstans? ” frågade jag och hon kollade upp på mig från sin bok.

” Eh hon har inte kommit tillbaka än, men jag antar att hon kommer snart ” sa mamma och hon kollade ner i sin bok igen.

Jag kände hur oron inom mig steg då det gått nästan tre timmar sen hon stack ut för att springa. Jag gick ur bussen och kollade runt mig för att se om jag kunde se henne någonstans. Jag tog upp mobilen för att ringa henne men hon svarade inte. Jag ringde säkert tio gånger innan jag gav upp och la ner mobilen i fickan.

Jag stog ett tag och bara tänkte på vad jag skulle göra och tänkte precis gå in när Naila kom gåendes borta från skogen bredvid. Jag tänkte precis skrika efter henne när jag såg fem stycken färg burkar som bara stog mitt på parkeringen. Jag kollade runt mig lite snabbt innan jag tog tag i dom fem burkarna och sprang in i bussen.

” Kenny hjälp mig komma upp på taket ” sa jag och dom i bussen kollade chokat på mig.

” Varför ska du upp på taket? ”

” Snälla hjälp mig snabbt så kan jag berätta sen ” sa jag och Kenny kollade lite konstigt på mig innan han öppnade tak luckan och hjälpte mig upp.

” Skicka upp Alfredo också ” sa jag och Kenny suckade. Jag la mig ner på taket och när Alfredo kom upp gav jag honom ett snabbt tecken att han också skulle lägga sig ner.

” Vad ska vi göra? ” frågade Alfredo och la sig platt på buss taket.

” Låt mig bara säga att jag tycker att Naila behöver lite färg ” sa jag och log belåtet.

” Du menar att vi ska hälla ut all färg över henne ”

” Det är precis vad jag menar. Är du med eller? ”

” Helt klart ” sa han och jag skrattade. Jag gav honom två av färgerna och ett brett flin spreds på mina läppar.

Naila kom närmre bussen och jag kunde nu höra att hon sjöng med i låtarna som hon lyssnade på. Jag gav ett litet tecken till Alfredo och vi båda vände våra färgburkar över henne.

 

Jag gick och nynade lite på låten jag lyssnade på när jag helt plötligt kände något kletigt i håret som rann ner längst med ansiktet och ner över resten av kroppen. Jag lyfte upp mina händer för att se vad det var för något och såg att mina händer nu var blåa, gula, röda, gröna och rosa. Jag kollade upp för att se vad färgen kom ifrån och jag kan väll inte säga att det chokade mig att se Justin och Alfredo sittandes upp på buss taket med färgburkar i händrna.Jag är hemsk ledsen att det inte kommit upp ett kapitel på typ en vecka ,men jag har haft väldigt fult upp. Med bal, skolavslutning och sen så har jag börjat en av mina sommarjobb som gör att jag blir väldigt trött och bara vill sova när jag kommer hem. Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig och ska försöka få upp ett kapitel imorgon men kan tyvärr inte lova något. 


Game on kapitel 36 part 1” Lite kanske, det sägs ju vara en av dom bästa träningarna som finns ”
” Om det är det så kan man ju lika gärna köra så här varje dag istället för att gå på hockeyträningar ” sa jag skämtsamt och han skrattade.
” Nja, jag tror inte riktigt det är samma sak ”
” Oh, det var synd ” sa jag och det var det sista jag sa till honom innan jag somnade i Justins varma famn.
Jag vaknade av att min mobil började ringa. Jag drog snabbt på mig ett par shorts innan jag svarade.
" Hej det är Justin " sa jag och gick bort till köket för att inte väcka Naila som fortfarande låg och sov.
" Hej det är Scooter. Jag tänkte bara påminna er att vi åker bort till parkeringen där bussarna står, så om ni inte packat klart än så borde ni fixa det nu "
" Okej, vi syns i foajén om en timme då "
" Ja det gör vi och kom inte för sent "
" Nej då, vi kommer ner i tid " sa jag och la på samtalet.
Jag gick tillbaka till sovrummet där Naila fortfarande sov och satte mig ner på sängkanten bredvid henne. Jag lutade mig framåt och pressade mina läppar försiktigt mot hennes. Hennes ögonlock fladdrade till lite och jag lutade mig bakåt lite.
" Vi måste gå upp och packa nu. Vi ska sticka om en timme " sa jag och hon stönade klagande. Hon drog upp täcket över huvudet och jag skrattade.
" Vart kan Naila tagit väggen. Hon bara försvann. Kan hon vara här " sa jag och hög henne i sidan, vilket fick henne att rycka till. Jag väntade ett tag till innan jag fortsatte att hugga henne lätt i sidan.
" Snälla Justin sluta, snälla " bad hon men jag skrattade bara och fortsatte hugga henne i sidan.
" Snälla Justin sluta, jag gör vad du vill. Bara sluta "
" Jag slutar när du ställer dig upp och börjar packa dina kläder "
" Okej, jag ger upp. Släpp mig nu " skrek hon och jag skrattade.
" Godmorgon på dig " sa jag och kunde höra hur Naila började mumla bakom mig när jag gick bort till min väska för att börja packa mina saker.
" Justin kan du kast hit en tröja? " frågade Naila men jag ignorerade henne lite roat. Hon stönade klagande bakom mig och ett leende spred sig på mina läppar. Jag fortsatte att packa ner mina saker och efter ett tag kom Naila gåendes med täcket tätt slingrat runt sig. Hon drog upp lite kläder från sina väska och gick snabbt bort till badrummet. Jag skrattade. lite lågt och stoppade ner det sista av mina kläder. Jag drog upp en tröja som jag snabbt drog på mig den. Jag gick bort till spegeln som hängde borta i vardagsrummet. Jag började fixa mitt hår och ryckte till lite när jag såg sugmärket som nu prydde min hals. Jag hade helt glömt bort det och om paparazzina får bild på den kommer det skrivas en hel del. Dörren till badrummet öppnades och jag vände mig mot Naila som gick bort till sin väska.
" Vad du tänkte du med när du gjorde det här " sa jag och pekade på min hals. Hon vände sig mot mig och började skratta när hon såg vad jag pekade på.
" Jag tänkte inte. jag ville bara ha din uppmärksamhet från dig, vilket jag fick "
" Ja men du kanske borde ha tänkt på konsekvenserna med det "
" Åh kom igen, sluta gnälla. Det är bara att täcka det med en halsduk eller något. Jag hörde inte dig klaga igår " sa hon och log stort mot mig.
" Nej men vad är min förklaring att jag har halsduk? "
" Du har ont i naken för att du fått nackspärr och vill därför håla det varmt " sa hon och kastade en halsduk till mig.
" Ha det kul med värmen " sa Naila och blinkade med ena ögat innan hon gick bort till köket för att äta lite frukost. Det knackade på dörren och jag virade snabbt på mig halsduken. Jag gick bort till dörren och öppnade den snabbt. Mamma stog tillsammans med Kenny utanför.
" Hej, vi skulle väll inte sticka för en om fyrtio minuter? "
" Nej men vi tänkte fråga om ni var färdig packade för då kunde vi börja lasta ner väskorna "
" Eh jag är klar men jag vet inte fall Naila är klar "
" Jag är också klar " ropade Naila från köket och Kenny skrattade.
" Tjuvlyssnar du på oss eller "
" Alltid " ropade Naila tillbaka och vi skrattade lite.
" Väskorna stor i sovrummet om du undrar " sa jag till Kenny och han nickade lite till svar innan han gick bort till sovrummet för att hämta våra väskor. Jag vände mig mot mamma igen som kollade lite konstigt på mig.
" Varför har du en halsduk på dig? "
" Eh jag har fått nackspärr eller något så jag vill håla det varmt "
" Vill du att jag ska köpa någon värmande kräm eller något som hjälper det att bli bättre snabbare? "
" Nej då, det är nog inte så farligt "
" Är du säker? "
" Jadå, jag säger till om det behövs " sa jag och hon nickade. Fortfarande med en liten misstänkt blick på mig. Vi stod tysta ända tills Kenny kom tillbaka med våra väskor och jag sa lite snabbt hejdå till dom innan jag stängde dörren. Jag fick ut till köket där Naila satt och drog snabbt av mig halsduken.
" Ser du, min plan fungerade " sa hin stolt och jag suckade.
" Ja men det är jäkligt varmt " sa jag klagande och hon skrattade.
" Jag lovar att aldrig göra ett sugmärket på dig igen "
" I alla fall inte när det är massa paparazzi och fans i närheten "
" Och det är ju därför det är. Bra att vara tjej, för dom flesta har långt hår och kan täcka sitt sugmärket med håret "
" Så du menar att det borde vara jag som gör på dig "
" Jag vet inte, kanske " sa hon och litade sig fram mot mig.
" Förmodligen " sa hon sen kort innan hon tryckte sina läppar lite försiktigt mot mina innan hon satte sig upp och fortsatte att äta sin frukost.

*


Vi satt i bilen på väg till bussarna och svängde precis in på parkeringen dom stog på. Fem stycken stora bussar stog uppställda på en rad och runt dom stog ett stort staket runt som. Höll paparazzi och fans borta från bussen.
Vi hoppade ur bilen och fick med snabba steg bort till bussen som vi skulle dela med Pattie, Kenny, Scooter och Ryan. Dom alla hade frågat varför Justin hade en halsduk och han hade även gett samma svar varje gång. Men det verkade inte riktigt som att dom till hundra procent trodde på det. Men dom lätt det vara. Jag gick bort till det sovrum som skulle vara mitt och Justins och slängde mig på den förvånansvärt mjuka sängen.
Jag begravde ansiktet i kudden som luktade Justin och log glatt. Jag skulle nog trivas på den här bussen mer än jag trott.Jag tänkte dela upp den här i två då det kommer hända i alla fall något lite roligt, men tyvärr kommer det inte upp förän imotgon på moronen när jag vaknar eller när jag kommer tillbaka från skolan.
Tyvärr, jag vet att jag lovade men min fantasi tog lite slut och nu är jag rätt trött efter min träning. Så jag tänker gå och lägga mig nu så att jag kan lägga upp del två imorgon.
JAg har varken läst igenom det heller, gör det imorgon och så orkar jag tyvärr inte hitta bilder till kapitlet.

Way can't life just be easy

Hade tänkt lägga upp ett kapitel idag men fastnade lite framför fotbollen så det kommer istället upp två stycken kapitel imorgon antingen förre eller efter mim träning. Förmodligen blir det en innan och sen en efter när jag kommer hem.

Game on kapitel 35” Att nu när hon kysst mig är tävlingen slut och det kommer inte vara lika många som försöker kyssa mig nu ” sa jag och hon skrattade lite.
” Jippi, några miljoner färre personer jag behöver dela dig med ” sa hon och jag satte mig ner bredvid henne för att sen dra in henne i min famn.
” Jag älskar dig ”
” Jag älskar dig också ” sa hon och jag pussade henne på pannan.


Vi satt i bilen på väg tillbaka till hotellet för att sova där en sista natt innan vi skulle åka iväg med bussen vidare till Frankrike.
Jag kollade på Naila som satt bredvid mig och såg att hon fortfarande hade fjädrar i hela håret.
" Jag visste inte att du ville vara en indian " sa jag och hon skrattade.
" Kanske för att det ä min hemlighet. Jag är egentligen en indian hövding som bara på något konstigt sett kom hit " sa hon och drog bort en av fjädrarna.
" Behöver du hjälp att få bort fjädrarna? "
" Ja tack, det är väldigt svårt att se fall det är några kvar "
" Vi fixar det på rummet där vi kan sitta bättre och där det är bättre ljus " sa jag och hon nickade till svar.
Vi kom fram till hotellet och det vart fult med paparazzi och fans utanför. Jag kollade på Naila och hon suckade högt.
" Vi behöver nog inte ge dom något att hitta på rykten om mer än nödvändigt " sa jag och drog upp luvan på hennes hoodie.
" Vad kan dom hitta på för rykten om jag har rufsigt hår med fjädrar i " sa Naila och Alfredo kollade på Naila med en blick som fick henne att inse.
" Seriöst, dom tror inte att man skulle fixa till sig lite om man gjort det " sa hon och min mamma kollade med en menad blick på mig. Jag skakade lite på huvudet och hon slappnade av lite. Vi hoppade ur bilen och jag la en arm runt Nailas axlar för att börja styra henne bort mot ingången. Vi lyckades ta oss in efter ett tag och vi gick snabbt bort till hissen. Vi kom upp till vår våning och sa snabbt hejdå innan vi gick in till vårt rum. När vi kom in till vårt rum hoppade Naila fort upp på sängen och jag skrattade.
" Ska vi ta bort dom vackra fjädrarna nu eller? " sa jag och hon nickade.
" Japp, gör mig vacker " sa hon och jag ställde mig bakom henne.
" Du är alltid vacker " sa jag och en lätt rodnad spreds på hennes kinder.
Jag skrattade lite tyst och började plocka ut dom fjädrar som var kvar i hennes hår. Det tog lite tid att få ur allt och hennes hår var nu väldigt tovigt och stog åt alla håll och kanter.
Jag kände hur mobilen började vibrera i fickan och tog snabbt upp den. Jag kollade lite snabbt vem det var som ringde innan jag snabbt svarade.
" Hej Scooter, varför ringer du för. Vi sågs ju för typ bara några minuter sen "
" Ja men jag ville bara säga till dig att din turné chef kommer att ringa om någon minut och vill tydligen reda ut en hel del om turnén "
" Vad är det egentligen att reda ut. Det mesta är ju klart "
" Ja, hela turné listan på vart du ska någonstans är ju inte riktigt klar än. Så han kommer vilja prata en del om det skulle jag tro " sa han och jag nickade men kom snabbt på att han inte kunde se mig.
" Okej, syns imorgon " sa jag och la på samtalet.
” Jag tar en liten snabb dusch ” sa Naila och jag nickade till svar. Hon gick bort till badrummet och jag satte mig på en av stolarna vid matbordet.
Jag kände hur mobilen i min hand började vibrera och jag svarade snabbt när jag såg att det var min turné chef som ringde.
” Hej Justin, det är Martin. Jag hoppas att jag inte stör, men det här är rätt viktigt ”
” Jag vet, Scooter ringde nyss och sa att du skulle ringa mig ”
” Okej vad bra. För jag har en del frågetecken om turné som jag behöver ha svar på ”
” Okej, vad är det vi behöver prata om? ”
” För det mesta är det datumen och länderna men även hur du bill ha scenen och sånt ”
” Okej, vad börjar vi med ” sa jag och satte mig lite bekvämare då jag förtog att det här samtalet skulle ta ett tag ”
 Vi hade suttit och pratat ett tag när jag ett par armar runt mina axlar. Naila lutade sig närmre och jag kunde känna hennes andedräkt mot min hals.
Jag rös till lite och fick lite svårt att hålla fokus på mitt samtal med Martin. Nailas händer började glida ner över mitt bröst och kände nu hennes läppar snudda mot min hals. Hon började kyssa mig längst halsen och ett lågt stön lämnade mina läppar.
” Sa du något? ”
” Eh nej, det måste ha kommit från tv ” sa jag och Naila skrattade lågt.
” Eh okej. Om vi fortsätter ”
Naila fortsatte kyssa mig längs halsen och hennes händer hade nu börjat knäppa upp den översta knappen på min skjorta. Hon lyckades få upp dom tre översta knapparna innan jag la min hand på hennes. Men eftersom jag hade telefonen i andra handen hade hon en fri hand som hon fortfarande kunde knäppa om mina knappar.
Hon lyckades få upp alla knappar på min skjorta och hon lutade sig lite närmre så att hon nu kunde kyss mig längst käkbenet. Det var knappt jag kunde höra vad Martin sa och det hjälpte ju inte att Naila smekta mig över magen. Min hud knottrade sig och det var precis jag lyckades kväva stönet som lämnade mina läppar. Hon lyckade få av mig skjortan helt och började kyssa mig ner mot mina skuldror.
Ett högt stöt lämnade mina läppar och jag lyckades den här gången inte att kväva det. Martin tystnade och jag kollade lite osäkert framför mig.
” Vad var det där för ljud? ” frågade han och jag kände hur ett leende på Nailas läppar spreds på hennes läppar mot min rygg.
” Jag rockade bara gå in i en stol, fortsätt du bara så blir allt bra ” sa jag lite osäkert då jag inte visste hur länge jag skulle stå ur med Naila och hennes teasande.
Vi fortsatte samtalet och jag kunde efter ett tag känna hur Naila sög sig fast lite på min hud på halsen. Jag satt lite i min egen värld till jag kom på att det lämnar rätt tydliga sugmärken.
Jag vände mig mot Naila för att skälla lite på henne men kom fort av mig när min blick fastnade på hennes kropp.
Hon stod i endast underkläder och jag kunde inte slita bort min blick från hennes kropp och det kändes som om en mur revs inne i mig. Hon bet sig lite i under läppen och kollade på mig med pupy eyes som ett försök att verka oskyldig.


 
Jag hade inte längre viljan och styrkan att hålla mig borta från henne.
” Eh, Martin jag måste tyvärr säga att vi får ta det här samtalet någon annan gång. För jag börjar verkligen bli trött och Naila behöver hjälp med en sak ” sa jag och slängde mig på Naila när jag lagt på samtalet.
Jag pressade mina läppar hårt mot hennes och hon besvarade kyssen snabbt. Jag började styra våra steg bort mot vårt sovrum och putade snabbt ner henne i sängen när vi kommit in.Jag ställde mig på knä på sängen så att jag kom i jämn höjd med Justin innan jag började knäppa upp hans jeans som han sen snabbt gick ur. Jag drog med mig Justin i sängen över mig och jag pressades försiktigt ner i madrassen med hjälp av hans kropp som låg över min. Justins händer gick över hela min kropp och min kropp knottrade sig häftigt. Jag flätade in min ena hand i hans hår medans jag med den andra smekte honom över bröstet. Han snurrade runt ett varv så att jag låg över honom innan han satte sig upp med mig i knät. Hans händer gled över till min rygg istället och upp mot min bh.Han lyckades enkelt få upp den och kastade iväg den någonstans i rummet. Jag pressade återigen ihop våra läppar och särade enkelt på hans läppar med min tunga. Han möte min med sin och hans hände var nu kupade över mina bröst. Jag flätade återigen in mina fingrar i hans nu rufsiga går och snart var även resten av kläderna borta med alla andra kläder någonstans i rummet.
Våra andningar hade blivit mycket djupare och jag fick dra mig undan från kyssen för att hämta andan lite. Justin började istället kyssa mig längst halsen och ett stön lämnade min läppar. Jag kunde känna ett leende spridas på Justins läppar och lyfte istället upp hans ansikte mot mitt för att kunna pressa mina läppar hårt mot hans.
Jag lutade mig framåt och tvingade Justin att även luta sig bakåt och utan att avbryta kyssen hamnade jag över Justin i sängen återigen.Jag började kyssa honom längst halsen ner till magen och sedan upp igen. När jag var halv vägs vid hans hals grep han tag om mitt ansikte för att sedan pressa ihop våra läppar igen.
” Du måste säga till om det gör ont i ryggen ”
” Det kommer det inte, så sabba det inte nu ”
” Jag är seriös. Om jag skulle skada dig skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv ”
” Jag lovar att jag säger till om det gör ont ” sa jag snabbt och lutade mig närmre för att kunna pressa min läppar mot hans men han drog sig undan igen.
” Seriöst Naila, du måste lova mig ” sa han och kollade mig djupt i ögonen.
” Okej Justin, jag lovar att jag kommer berätta för dig om min rygg göt ont. Men jag måste säga till dig att det som gör mest ont just nu är att du drar dig undan så fort jag försöker kyssa dig. ” sa jag och han pressade sina läppar hårt mot mina innan han snabbt snurrade runt så att han istället låg över mig och jag kunde nu se den där lekfulla glimten i hans ögon igen. Justin kysste mig längst halsen, ner mellan brösten och ner till naveln innan han möte mina läppar igen.
Justin drog sig undan lite och kollade mig djupt i ögonen innan han stötte in i mig. Ett njutningsfullt stön lämnade mina läppar och jag stötte återigen in i mig.
Han började lite lugnt och ökade sen lite allt eftersom stöta in i mig. Jag hade aldrig känt något liknande förut och när smärtan lämnat kroppen var det den bästa känslan jag haft i min kropp någonsin.  Stön lämnade båda våra läppar och jag drog ner Justins ansikte mot mitt för att sen kunna pressa mina läppar hårt mot hans. Då jag kom på att det var Pattie som hade rummet bredvid och jag skulle gärna inte vilja ha ett sånt samtal med henna.
Justin stötte hårdare en gång innan han en sista gång stötte in i mig innan han drog ut och la sig ner bredvid mig istället. Jag la mig med huvudet på hans bröst och kunde höra hur fort hans hjärta slog.
” Lite andfådd Bieber ” sa jag och han skrattade lite lågt.
” Lite kanske, det sägs ju vara en av dom bästa träningarna som finns ”
” Om det är det så kan man ju lika gärna köra så här varje dag istället för att gå på hockeyträningar ” sa jag skämtsamt och han skrattade.
” Nja, jag tror inte riktigt det är samma sak ”
” Oh, det var synd ” sa jag och det var det sista jag sa till honom innan jag somnade i Justins varma famn.

Ibland hatar jag bara teknologi!!!!

Seriöst så håller jag på att bli galen. Jag har lovat er att drt skulle komma upp ett kapitel idag och jag vill så gärna ge er ett. Men min mobil har landat ut och jag får inte igång de. Så måste.jag antingen slänga ihop ett dåligt kapitel på en halv timme eller vänta tills imorgon för ett längre bättre kapitel, då jag skrivit hela kapitlet på mobilen och kommer just nu inte åt det. Men imorgon så kommer kapitlet i så fall inte förs än på kvällen då jag inte kommer ma hem för än sent. Och jag kommet nog ha en hel del tid att skriva på, så jag kan nog nästan till 100% lova er två kapitel imorgon.

Game on kapitel 34” Nej det kan man väll säga att jag inte riktigt har gjort. Det är inget man lär sig att hantera på bara några månader. Det är ju inte som ni som har fått leva med det i tre till fyra år ” sa jag och kollade sen ner på menyn.
Jag bläddrade igenom den lite snabbt innan jag valde mig för att ta talrik med en kött bit, stekt potatis, grönsaker och sås.
” Har ni bestämt er för vad ni vill ha? ” frågade servetrisen när han kom tillbaka och Justin nickade snabbt till svar.


Vi hade ätit våran mat men vi hann inte beställs efterrätt då Pattie fick ont i magen och vi åkte istället tillbaka till hotellet.
Justin drog upp kortet som var nyckeln till vårt hotell rum och jag klev snabbt in när han låst upp dörren. Jag sparkade av mig skorna och gick in till sovrummet för att sätta mig på sängen.
" Vet du borde göra? " ropade jag och Justin kollade in
genom dörrkarmen.
" Vi borde beställa upp lite jordgubbar och choklad "
" Så det tycker du? "
" Japp, eftersom vi inte han beställa någon efterrätt på restaurangen "
" Då tycker jag att du gör det medan jag går över till Scooter och pratar om en
sak lite snabbt "
" Okej, men förvänta dig inte att det kommer finnas några jordgubbar och det kvar när du kommer tillbaka "
" Jag får väll skynda mig lite då "
" Ja det tycker jag att du kan göra " sa jag och han skrattade.
" Vi synd snart " sa han och gav mig ett snabbt leende innan han gick bort mot Scooters rum. Jag vände mig om i sängen och slängde mig mot nattygsbordet där telefonen låg. Jag slog in numret till rumservicen och dom var rätt snabba med att svara.
" Hej det här är Jake. Kan jag hjälpa dig med något "
" Hej. Jag bor i rum 231 och jag skulle vilja beställa upp jordgubbar och choklad om det går bra "
" Jadå, när vi du ha din beställning "
" Så fort som möjligt tack "
" Okej, vi kommer upp med det så fort vi kan "
" Tack så mycket " sa jag la på samtalet. Jag hoppade ner från sängen och gick bort till väskorna som stog borta vid fönstret. Jag letade igenom min väska lite snabbt innan började rota igenom Justins väska istället. Jag drog upp en av hanns större t-shirts och bytte snabbt om till den stället.
Det knackade på dörren och jag skuttade lite glatt bort till dörren. Jag öppnade den snabbt och såg att det var en av servitriserna stog utanför med en vagn full med massa saker.
" Du skulle ha jordgubbar och choklad va? "
" Ja det skulle jag " sa jag glatt och han drog upp två stycken skålar. En som var fylld med jordgubbar och den andra med choklad.
" Vart ska jag ställa det? "
" Jag kan ta dom direkt " sa jag och han räckte mig skålarna.
" Hoppas det smakar "
" Det tror jag säkert, tack så mycket " sa jag och sa lite snabbt hejdå innan jag stängde dörren och gick bort till köket.
Jag tog upp en kastrull som jag la chokladen i och ställde den på spisen. Jag satte igång platan och gick bort till radion för att sätta igång lite musik.
We are young började spelas men tog snabbt slut då det var slutet av låten jag hoppat in i. En annan låt började spelas och jag hörde direkt vilken det var. Justins låt Boyfriend började spelas och jag började sjunga med i låten.
Jag visste inte att Justin kommit in i rummet förs än ett par armar slingrade sig runt min midja.
” Jag ser att du inte ätit upp all choklad och jordgubbar än ” viskade Justin mot min nacke och en rysning gick längst min kropp.
” Och om din låt är sann så kommer du inte lämna ”
” Så länge du inte vill det så är du min och jag är din ”
” Då antar jag att vi kommer få stå ut med varandra ett tag. För jag kommer inte släppa taget om dig på ett tag i alla fall ”
” Låter bra för mig ” sa han och lutade hakan mot min axel.
” Så när är chokladen klar då? ”
” Jag vet inte, du får väll kolla själv ” sa jag och doppade mitt finger i chokladen för att sen dra ett sträck med choklad över hans hals.
Jag stängde av platan och drog bort kastrullen lite snabbt innan jag vände mig om i Justins famn. Han tog ett fast grep om mina höfter för att sen kunna lyfta upp mig på bänken bredvid spisen.
” Och hur har du tänkt att jag ska kunna smaka fall chokladen är klar om den är på min hals? ”
” Vem sa att det var du som skulle äta den chokladen ” sa jag och han kollade lite frågandes på mig innan han förstod vad jag menade.
Jag började kyssa honom längst nyckelbenet och sen upp över halsen där jag smetat ut chokladen. Jag lyckades få bort chokladen och fortsatte kyssa honom upp längst halsen.
Ett lågt stön lämnade Justins läppar och jag skrattade lite lågt. Efter att jag kysst honom ett tag över halsen möte jag äntligen hans läppar. Han besvarade snabbt kyssen och tog ett steg närmre så att jag nu var hårt pressade mot hans kropp.
Jag lät mina händer glida längst hans mage och bröst för att sen fläta in mina fingrar i hans lite rufsiga hår. Justin drog mig om möjligt närmre sig och jag kunde nu känna hur hans händer gled in under min tröja. Hans fingrar började smeka mig över magen och hans ena hand kupade sig runt mitt ena bröst. 
Justin drog sig undan lite för att sen börja kyssa mig längst halsen istället. Ett stön lämnade mina läppar och Justin drog sig snabbt undan.
” Gjorde jag illa dig? ” frågade han snabbt och lite oroligt.
” Nej, du var långt ifrån att göra illa mig ” sa jag och hans blick mjuknade lite.
Jag drog ner hans ansikte mot mitt igen och pressade mina läppar hårt mot hans. Men det varade inte så länge då Justin drog sig undan igen.
” Jag kan inte, jag är ledsen ” sa han och kollade ner på sina händer som nu låg på mina lår.
” Hej det är lugnt ” sa jag lugnande fast jag egentligen skrek efter hans kropp på insidan. Justin möte min blick och jag gav honom ett litet leende innan jag pussade honom på kinden. Jag hoppade ner från bänken och hällde chokladen i en skål istället innan jag tog dom båda skålarna och gick ut till sovrummet.
Jag satte mig på sängen och la ner skålarna framför mig. Justin satte sig bredvid mig och jag lutade mitt huvud mot hans axel.
Jag tog upp en jordgubbe och doppade den snabbt i chokladen innan jag höjde upp den mot Justin.” Ska du smaka fall det blir bra eller ” sa jag och han skrattade lite kort innan han lutade sig framåt för att nå till jordgubben.
” Det här var en bra ide ” sa han när han tuggat klart och jag gjorde en till doppad jordgubbe till mig den här gången.

*

Justin hade återigen konsert och jag satt bak i sällskapsrummet tillsammans med resten av han crew som inte skulle ha något med uppträdandet att göra.
Chaz och Ryan hade tyvärr åkt hem, så det var tyvärr bara vuxna personer man kunde umgås med när Justin höll på med något.
Justins konsert hade hålt på ett tag och nu började One less lonely girl började spelas och på den lilla tv vi kollad konserten på kunde man se hur alla tjejer började kolla sig runt omkring och när dom valt hans ollg började dom gråta ännu mer än förut.
Tjejen kom ut på scenen och Justin började dansa bort mot henne.Han lutade sig närmre henne så att det bara var någon centimeter mellan dom och utan någon förvarning lutade sig tjejen den sista biten fram till Justin och pressade sin läppar hårt mot hans.Tjejen kom ut på scenen och jag började dansa bort mot henne. När slutet av låten började närma sig lutade jag mig närmre henne så att det bara var någon centimeter mellan oss. Jag fortsatte sjunga men blev snabbt avbruten när tjejen pressade sina läppar mot mina.
Jag drog mig snabbt undan och kollade ner på tjej som nu hade ett ännu större leende på läpparna. Låten slutade spelas och alla mina fans stog helt tysta. Jag hade aldrig vart i ett konserthus så tyst som det var nu. Jag kollade bort mot mina dansare som såg lika chokade som jag.
Jag gjorde ett litet täcken åt min dj att avsluta konserten på något snyggt sätt och började gå bort mot trappan som ledde bort från scenen.
” Men hans ollg brukar ju få träffa honom efter konserten, varför får jag inte det ” hörde jag henne skrika och sen en massa klago rop från mina beliebers som nu verkade inse att jag avbröt konserten.
Jag gick bort mot sällskapsrummet där resten av mitt crew satt och när jag kom in fick jag en lite oväntad syn.
Det låg fjädrar över hela rummet och när jag kollade bort mot Kenny för att få en förklaring på allt det här såg jag att Naila satt i hans knä.Hon hade fjädrar över hela sig och hon satt med en trasig, helt sönder sliten kudde i handen. Hon hade nästan en galen blick som nu möte min.
” Vad har hänt här inne? ” frågade jag och skrattade lite. Men jag slutade tvärt då jag märkte att det inte var någon annan som skrattade.
” Jag tror inte du borde ta in din ollg hitt om du inte vill att det ska ske en olycka ” sa Kenny och jag kollade lite oförstående på honom.
” Vad har hänt? ” frågade jag igen och nu var det Naila som skrattade, fast utan lycka.
” Jag vet inte, det börjar på b och slutar på eliebers ” sa hon och jag förstod nu vad hon pratade om.
” Naila, det betyder inget. Jag lovar, du vet att jag älskar dig ”
” Jag vet, men det verkar som att dina fans är lite blonda och inte fattar det. För varför ska vi inte ha en tävling som går ut på att kyssa en kille som redan har en tjej. Låter inte det som en bra ide ”
” Jag vet att mina fans kan göra lite konstiga saker, men dom är också ”
” Anledningen till att du är var du är. Jag vet, jag har fått höra det på nästan alla dina intervjuer jag följt med på ”     
” Justin, du kanske borde inse att alla runt dig kanske inte tycker att det dina fans gör är lika roligt som du. För jag håller med Naila, jag vill inte alla tjejer på jorden ska försöka gå runt och kyssa dig så fort dom får chansen ”
” Men nu är tävlingen slut, hon har gjort det inför tusentals kameror och videorna på det läggs säkert redan upp idag ”  
” Jag vet men ändrar det faktum att det fortfarande har hänt ”
” Nej det gör det inte, men skulle ni kunna lämna mig ensam med Naila en snabbis så att jag kan prata med henne ifred ” sa jag och mamma svarade genom att nicka lite på huvudet innan hon gick ut ur rummet.
Kenny lyfte upp Naila och satte ner henne i den stora soffan i stället och följde efter som andra ut.     
” Naila är du sur på mig? ” frågade jag och hon möte min blick.
” Nej, men jag är inte så värst glad på din ollg inte ”  sa hon och jag skrattade.
” Jag ser der, det är väldigt fint du inrett rummet ”       
” Jag hade tänkt springa upp på scenen och smälla till henne men som andra tyckte att ta ut sin ilska på en kudde var bättre. Så där av mitt mästervärk ”
” Du vet att det finns en bra sak med att hon kysst mig ”
” Vad kan det vara? ”
” Att nu när hon kysst mig är tävlingen slut och det kommer inte vara lika många som försöker kyssa mig nu ” sa jag och hon skrattade lite.
” Jippi, några miljoner färre personer jag behöver dela dig med ” sa hon och jag satte mig ner bredvid henne för att sen dra in henne i min famn.
” Jag älskar dig ”
” Jag älskar dig också ” sa hon och jag pussade henne på pannan.
Blev ett långt kapitel men jag hoppas det uppskatas. Jag ska försöka gå upp ett till kapitel imorgon annars kommer det på onsdag eller torsdag. Men hoppas på imorgnón. Det borde inte vara så svårt heller då jag redan vet vad det kapitlet ska handla om.
Kommenter snälla!!


Viktigt! läs om mi vill veta om den dåliga uppdateringen

Jag är ledsen att det inte kom upp två kapitel igår som jag livat, men det är faktiskt så att vårt internet här hemma har slutat fungera och därför har jag inte kunnat lägga upp ett kapitel som jag hade helt för att komma vidare lite i berättelsen. Men pappa säger att han kommer kunna fixa det till imorgon så då kan jag ge er det kapitel som egentligen skulle ha kommit upp igår. Hoppas ni förstår och jag hoppas att ni står uted att jag har lite dålig uppdatering just nu, det är bara väldigt mycket som händer just nu

Game on kapitel 33Låten började spelas om och jag antog att problemet var löst. Men micken fungerade fortfarande inte utan någon annans röst fyllde nu högtalarna och jag kunde lätt höra vem det var. Jag vände mig mot trappan som ledde upp på scenen och såg nu nio stycken personer kom upp gåendes på scenen med rosa kanin dräkter på sig. Jag såg att det var Naila som gick längst fram med Jaden efter sig som också sjöng till min låt. Fast med en lite annorlunda text.
Naila ställde sig precis framför mig med Willow, Chaz, Kenny och Ryan till höger om sig och Jaden, Ryan, Alfredo, Scooter till vänster om sig.
Jaden avslutade min låt och Willows låt Whip my hair började istället pumpas genom högtalarna. Fast även den här låten med lite annorlunda text till.

I shake my tail back and forth
I shake my tail back and forth
I shake my tail back and forth

Började Willow sjunga och dom alla började först lite smått röra på höfterna men när dom hörde hur mycket fansen skrattar började dom dansa lite mer och jag kunde inte låta bli att skratta. Min blick gled över dom alla men blick fastnade sen på Nailas rumpa.
" Go rabbits. Go rabbits, Go rabbits, Go rabbits " började min Dj och mina dansare sjunga och snart var även fansen igång och ropade med.
Naila vred lite på huvudet och hon måste ha sätt att jag stirrat på henne för ett stort belåtet leende spreds på hennes läppar. Hon vände sig mot mig och kom lite sakta dansandes fram mot mig. Hon gick runt mig med ena handen som hon drog längst mitt bröst, över ryggen och sen ett varv till, tills hon stog med magen mot min rygg och både händerna på mina skuldror.
Jag kunde känna hennes andetag mot nacken och en behaglig rysning gick längst hela min kropp. Mina armar kontrade sig och jag hörde hur Naila fnittrade bakom mig.
" Fryser du Bieber " sa hon roat och lutade sin haka mot min axel.
" Nej inte riktigt, jag tycker faktiskt det är ganska varmt här "
" Så det är alltså något annat som får dig att rysa "
" Hm " sa jag och hon skrattade.
" Är det något speciellt som får dig att rysa "
" Kanske det kanske " sa jag och hon skrattade. Hon drog med ena handen längst min arm och ryckte sen snabbt åt sig mikrofonen som var i min hand. Hon gjorde något tecken mot mina ljud fixare och sen hörde men ett litet brus innan musiken stängdes av.
Naila gick fram till kanten av scenen och höjde micken mot munnen.
" Hejsan allihopa, jag är ledsen att vi kommer och stör mit i konserten. Men vi tyckte att det var taskigt att Justin är den ända som får gå upp på scen och ha kul med er. Så jag hoppas att ni tyckte det här var lika roligt som vi tyckte att det var " sa hon och mina fans skrek högt.
" Sen vill jag bara säga en sista sak innan vi går av från scenen. Justin, jag måste tyvärr säga inför dina fans att du visst kan bli prankad och sen så ville vi vissa dina fans att det här även inte är första gången vi prankar dig " sa hon och pekade upp mot dom stor Tv skärmarna. Jag såg hur en video började spelas och såg sen att det var inspelat från när jag spelade in videon till Boyfriend. Jag såg hur Naila och dom åkte iväg med bilarna snabbt och hur nära jag var på att bryta ihop.
Jag hörde massa aaaaaaaaa och skrattande från publiken och jag vände mig mot Naila som nu hade ett stort belåtet leende på läpparna. Hon kom gåendes mot mig igen och jag drog snabbt in henne i min famn.
" Du vet väll att du inte kommer komma undan med det här. Jag kommer och tar min hämnd ska du se " sa jag och hon skrattade roat." Jag ser framemot det " sa hon och lutade sig närmre mig men drog sig snabbt undan sen då hon säkert kom på att vi inte var ensamma, utan att det är tusentals personer till här inne.
Mina fans började skrika något men jag kunde inte höra vad för än efter ett tag.Jag lutade mig snabbt bak igen och kollade upp på Justin.
Jag vill så gärna bara kyssa honom men då förstörs min plan om att retas med honom tills han ger upp.
" Kyss henne, kyss henne, kyss henne, kyss henne " började hans fans ropa och Justin skrattade lite svagt framför mig.
Fansen fortsatte att skrika och jag kollade lite snabbt på dom innan jag vände mig mot Justin iga. När jag nu kollade in i hans ögon kunde jag se att han kollade lite roat på mig.
” The show must go on ” sa han och skrattade lite snabbt innan han lutade sig närmre mig. Han pressade sina läppar hårt mot mina och jag besvarade lite snabbt kyssen innan jag drog mig undan och lämnade kvar Justin ensam.

*

Justin hade fortsatt konserten som vanligt och kom nu in genom dörren som lede till hans omklädnings rum som vi som prankat Justin satt i.
” Så det där tyckte ni var roligt  ” sa Justin och vi alla skrattade lite.
” Va, vad pratar du om. Vi har inte gjort något ” sa jag och Justin kollade lite surt på mig.
” Och du borde speciellt sova med ögonen öppna i natt ” sa han och pekade på mig.
” Varför just jag, dom andra gjorde minst lika mycket som jag ”
” Ja, men jag antar att det var din ide och att det var du som fixade ihop allt ihopa ”
” Ja det kan jag väll ta på mig, men du borde fortfarande göra något mot dom också ”
” Jag borde väll, men jag vill inte. Dom är inte lika roliga att retas med som dig. Så du blir mitt lilla offer ”
” Vi får väll se vem som blir vems offer ” sa jag och han skrattade lite snabbt innan han gick bort mot badrummet för att ta en snabb dusch innan vi skulle åka iväg till någon resturang i närheten.
” Så jag antar att erat lilla prank spel fortsätter ” sa Scooter och kollade på mig.
” Jag antar det ” sa jag och följde Justin med blicken tills han stängde dörren in till badrummet. Jag vände mig mot dom andra igen och såg att dom kollade lite roat på mig.
Jag suckade bara högt och skakade lite på huvudet.
Jag satt tyst och lyssnade bara lite halvt på vad dom pratade om medans Justin duschade, men jag reste mig snabbt upp när Justin kom ut ur badrummet.
” Någon som är lite rädd att jag ska pranka henne lite eller ” sa Justin med skratt i rösten och jag hörde hur resten kom skrattandes efter mig.
” Nej jag tror bara hon är lite hungrig. Hennes mage har kurrat ända sedan vi kom av scenen ” sa Chaz och Justin skrattade.
” Hon äter ju nästan mer mat än du Chaz. Inte undra på att ni kommer så bra överens ”
” Jaja, vi kan alla hålla med att jag äter och älskar mat väldigt mycket. Men kan vi snälla åka iväg till resturangen nu så att jag kan få i mig lite mat innan jag dör av svält ” sa jag lite klagande och dom alla skrattade.
” Vi kommer, ta det lite lugnt ” sa Justin snabbt innan han öpnnade upp bilen.
Vi satt tysta under den korta bilturen till resturangen. Vi hoppade snabbt ur bilen och så fort vi kom ur bilen hade vi kameror upptryckta i ansiktet. Alla möjliga frågor haglade över oss och det är ett under att vi inte blev döda då fansen skrek en hel del också.
Vi lyckades komma in på resturangen och vi blev vissade till ett rum med ett stort bord där vi alla skulle få plats. En servetris kom in i rummet och gav oss menyerna innan han gick ur rummet och stängde dörren efter sig.
” Äntligen blev man av med allt skrik ”
” Jag antar att du inte riktigt är van med allt som har med Justin Biebers liv än ”
” Nej det kan man väll säga att jag inte riktigt har gjort. Det är inget man lär sig att hantera på bara några månader. Det är ju inte som ni som har fått leva med det i tre till fyra år ” sa jag och kollade sen ner på menyn.
Jag bläddrade igenom den lite snabbt innan jag valde mig för att ta talrik med en kött bit, stekt potatis, grönsaker och sås.
” Har ni bestämt er för vad ni vill ha? ” frågade servetrisen när han kom tillbaka och Justin nickade snabbt till svar.

 

 

A sorry is just the begining of how i feel

Jag är så ledsen att det inte kom upp något igår men jag somnade när jag höll på att skriva och sen när jag vaknar igen är hälften borta. Så jag måste börja om igen. Men jag ska i alla fall få upp minst två kapitel idag då jag har hela dagen på mig att skriva kapitel.

I can't stop you from leaving, but i can stop me from crying

Jag är ledsen för den långa väntan men jag kan till 100% lova er att det kommer upp antingen ett långt kapitel eller två lite kortare. Jag hoppas att ni förstår att eftersom det är dom sista dagarna i skolan just nu ät det väldigt viktigt då man har chans att höja sina betyg innan vi slutat inom bara 12 dagar.