SKRIVER!!!!!

som rubriken säger så sitter jag och skriver, Om kapitlet inte kommer idag kommer det upp imorgon. Min kompis ska sova här då men jag kan nog ta mig någon minut och lägga upp kapitlet i såna fall.

Late day and night!!!

Måste be om ursäkt men det kommer inte upp ett kapitel idag. har vart sjuk och har inte kunnat kolla på datorn utan att det känns som att mitt huvud ska sprängas. Men ska försöka få upp det imorgon. Har kort skol dag imorgon så kanske hinner få upp de innan min tränign börjar, vi får se.
Ber återigen om ursäkt och hoppas att ni inte blir allt för besvikna.

This was never planed - kapitel 43 - part 1

 
 

Visste så är väll alla lite nervösa inför att berätta för sina föräldrar men jag fick ju nästan magsår av att bara tänka tanken att berätta för dom.  Jag visste att dom inte skulle ta det bra, jag visste att dom förmodligen skulle skrika på mig att jag har sabbat mitt liv. Och jag antar att det är de jag är rädd för. För även om mina föräldrar behandlar mig som skit ibland älskar jag dom fortfarande och dom kommer alltid att vara mina föräldrar så är jag rädd att jag ska förlora dom. Att dom inte längre kommer vilja ha något med mig att göra. Då det här inte passar in i mina föräldrars lilla plan om hur mitt liv ska bli perfekt. Vilket som skulle kunna se att mitt liv var just nu om dom bara kunde öppna ögonen lite och se att Justin gör mig lycklig.

Det är en hemsk tanke och känsla att ha. Att man kanske kommer förlora sina föräldrar. Jag får väll bara hoppas att jag har fel om dom och dom älskar mig trotts allt.

  

 

Vi satt i taxin på väg hem till Melinda och hon satt nästan och skakade av nervositet bredvid mig.

Hennes händer fingerade nervöst på tjock tröjan som hon hade liggandes i knät.

"Hej Melinda lugna dig, det kommer gå bra. Jag lovar"

"Hur kan du lova det, du vet hur mina föräldrar är. Dom kommer aldrig att tillåta det här"

"Jag vet det" sa jag och hon vände sig chockat mot mig.

"Varför sa du så där, hur ska det hjälpa mig att lugna ner mig?"

"För att jag inte tänker ljuga för dig. Dom kommer bli sura men jag vill att du ska veta att det ändå kommer att lösa sig. För vad som än händer när vi berättar så finns jag här för dig, mitt crew finns där för dig. Dom alla älskar dig. Jag älskar dig" sa jag och hon log lite smått upp mot mig.

"Tack, jag behövde det" sa hon och hoppade närmre mig där jag satt.

"Det är lugnt babe, jag finns här för dig"

Hon log tacksamt upp mot mig men det varade inte länge innan hennes blick fastnade på något annat bakom mig och hennes blick förändrades snabbt till nervös och rädd igen.

Jag vände mig om för att se vad det var hon kollade på och min blick landade på hennes hus som vi nu tydligen kommit fram till. Jag vände mig mot hennes igen och gav hennes hand som låg i min och kramade om den lite stöttande innan jag hoppade ur bilen. Jag tog ut väskorna ur bilen och räckte pengarna till chauffören innan jag gick upp till Melinda som stod och tvekade vid dörren.

Jag kramade hennes fria hand i min och hon tog ett djupt andetag innan hon vred om nyckeln och öppnade upp dörren. Huset låg i mörker och när Melinda ropade hej fick hon inget svar och jag antar att vi var helt ensamma som jag trott.

 

 

Jag hörde hur en nyckel vreds runt i och sen hur ytterdörren öppnades. Jag stelnade snabbt till men slappnade sen av en aning när Justin drog mig tätare intill sig. Jag lutade mitt huvud mot hans och flätade ihop min hand på mina fingrar med hans.

"Det kommer gå bra" viskade Justin så att bara jag skulle hör honom innan han pussade mig lite snabbt på kinden.

"Melinda vad gör du hemma och varför är Justin med dig. Jag trodde inte att du skulle komma hem för än om två dagar" frågade mamma när hon kom in i rummet med pappa tätt bakom sig.

"Jo det var planerat så men det kom upp en sak som jag behöver berätta för er" sa jag och såg hur dom kollade frågandes på mig.

”Snälla sitt ner” sa jag och pekade bort på soffan mitt emot oss.

"Det här verkar alvarligt" skämtade pappa men gjorde som jag bad honom. Jag kollade bara uttrycks löst på dom när dom satte sig ner men drogs tillbaka till verkligheten när Justin lätt skakade om mig.

"Eh jag vet inte hur jag ska berätta det här"

"Oh kom igen det kan väll inte vara så svårt. Det är väll inte så att du har fått ett F i skolan, har gift dig eller gravid" skrattade mamma och jag kollade ner på mina händer i knät.

"Mamma jag är gravid" mumlade jag fram, osäker om dom hörde men med tanke på deras reaktion hörde dom mer än väll.

"Du är vad?" frågade pappa och deras blickar brände nästan håll på min hud.

"Jag är gravid” upprepade jag den här gången högre och pappas blick vändes snabbt till Justin "Ut"

"Ut ur mitt hus" skrek pappa och ställde sig upp ur soffan samtidigt som han pekade bort mot ytterdörren.

"Pappa nej"

"Jo, jag sa ju att den där pojken inte var något annat än trubbel och jag vill ha honom ute ur mitt hus nu"

"Pappa han har inte gjort något fel" skrek jag nu tillbaka med tårar som försökte tränga fram.

"Jag bryr mig inte om det är hans fel eller inte. Ditt liv har bara rasat ihop mer och mer ända sen han kom in i ditt liv"

"Det är inte sant och det vet du. Pappa snälla gör inte det här, jag älskar honom" klagade jag och tårarna började nu rinna ner för mina kinder.

"Du är bara 18 år Melinda, du vet inte vad kärlek är än. Du kommer hitta någon annan person som är bättre för dig än Justin. Som kan ge dig ett normalt liv"

"Jag vill inte ha ett annat liv"

"Och jag bryr mig. Han ska ut och det är nu" skrek pappa ilsket och Justin ställde sig upp.

"Nej Justin snälla gå inte. Jag behöver dig" vädjade jag efter honom och ställde mig i vägen för honom så att han inte kunde gå.

”Melinda jag tror att det är bättre om jag går, min närvaro gör dina föräldrar bara ännu argare”

”Snälla Justin stanna bara”

”Melinda jag kommer finnas för dig sen när ni pratat klart men just nu tror jag bara att min närvaro bara kommer förvärra saker”

”Okej” sa jag och ställde mig på tå så att jag kom upp i ungefär samma höjd som honom när jag la mina armar runt honom ”Mitt fönster till rummet är fortfarande öppet” viskade jag lite snabbt så att bara han skulle höra det innan jag ställde mig ner igen. Justin nickade lite kort till svar innan han gav mina föräldrar en sista blick och gick ut ur rummet.

Jag kände hur ilskan började bubbla upp inom mig. Jag visste att dom skulle ta det dåligt men att dom sparkade ut Justin ur huset för något som inte var hans fel ar bara för mycket.

Jag skulle precis skrika på dom när pappa öppnade munnen och började diskutera något med mamma.

"Tror du var har pengar så det räcker?" frågade pappa och jag kollade oförstående.

"Vi kanske får ta lite av semester pengarna för att ha råd men det kommer inte bli ett problem."

"Vad kommer inte att bli ett problem?"

"Att göra en abort" sa pappa och jag kollade chockat på honom. När hade jag någonsin sagt något om abort och om jag hade velat göra en abort hade jag väll ändå fixat det så fort jag fick reda på det.

"Pappa jag ska inte göra en abort"

"Åh jo du ska göra en abort" sa mamma bestämt och borrade in sin blick i min.

"Det är inget du in bestämma. Jag vill behålla barnet och Justin tycker likadant"

"Jag kan inte bry mig mindre vad den där pojken tycker om allt det här. Det är hans fel att du sitter i den hör sitsen just nu"

"Om jag har fel så är halva felet mitt pappa"

"Kom inte och försöka att vara smart med mig unga dam"

"Jag förstår bara inte vad problemet är. Barnet kommer i sommar så jag hinner gå klart skolan innan det kommer och kan stanan hemma med barnet ett år för att fortsätta plugga ett år senare"

"Och hoppa över din utbildning. Fuck no. Hur har du tänkt att du ska kunna betala för barnet då om du inte har en bra utbildning och jobb?"

"Om det är pengar ni oroar er för så kommer det inte bli ett problem. Justin" började jag men manna avbröt mig snabbt.

"Vi vill inte ha hans pengar. Vi behöver inte hans pengar heller"

"Vad är erat problem, varför blir ni så sura. Det ä ju ändå mitt liv"

"Ja men om vi hade velat ha ett till barn springandes här omkring hade vi ju inte adopterat bort din bror utan att du vetat det eller hur" skrek mamma och jag kollade chockat på henne.

”Va?” frågade jag bara stumt och kollade med stora ögon på dom. Hade hon verkligen sagt det jag trodde att hon hade gjort.

  

Så nu är det uppe och jag kan lova er att dramat nu bara börjat. Det kommer hända så mycket mer i nästa som jag redan börjat på och om ni kommenterar jätte bra och min fantasi bara flödar kanske ni kan få ett till kapitel efter min träning.

Men för det så måste ni kommentera!!!!!

 


Nothing Like Us - Justin Bieber

Omg måste bara säga att jag lyssnade på hans nya låtar i veckan och jag bokstavligt talat dog. Alltså när jag lyssnade på Nothing like us grät jag nästan. Man kunde höra smärtan i hans röst. När man hör den här sången förstår man verkligen hur mycket han älskade henne.

I alla fall så är jag ledsen att behöva säga att det inte kommer upp något idag utan det får istället bli imorgon. Jag vet att jag lovade ett kapitel idag men mina föräldrar kom och hämtade mig idag hos min kompis för att vi skulle iväg till en sak. Sen när vi kom hem drog pappa med mig ut för att övningsköra i en och en halv timme så när jag väll kom hem var jag trött och åt lite innan jag nästan somnade i soffan. Har börjat skriva och har halva klart. Vet vad som ska hända, har allting i huvudet. Behöver bara få ner det i ord. Hoppas att ni inte blir sura men jag lovar att kapitlet kommer upp imorgon antingen innan eller efter min träning.

This was never planed - kapitel 42

 

”Nej det är inget av det, eh” började Justin innan han ställde sig upp och drog upp mig från min stol också och kramade om mig från sidan.

”Ska du eller jag berätta?” frågade jag och Justin nickade lite åt mig i en gest att jag skulle säga det.

”Jag är gravid” sa jag sen efter ett tag och när jag kollade ut på alla kunde jag se chocken i deras ögon.

”Åh nej” brast Kenny helt plötsligt ut och nu var det min tur att kolla chockat på honom.

”Du menar alltså att vi snart måste stå ut med två monster Biebers som gör oss alla vansinniga. Räcker det inte med en Bieber djävul” förklarade han sen och jag slog upp i ett stort leende.

”Vi får väll alla hoppas på att barnet blir mer som sin mor” sa Allison och kom snabbt fram till oss med resten efter oss och snart var bebis samtalet i fullgång efter att dom alla sagt grattis och gett oss båda kramar.

  

 

Jag satt backstage tillsammans med Pattie och Allison och lyssnade på Justins konsert här ifrån då ingen av oss orkade med Justins beliebers högljudda idag. Killarna hade dock gått och satt sig någon annan stans då dom inte orkade med allt bebis snack. Jag tyckte för sig att det var rätt skönt att kunna prata med bara Allison och Pattie. Dom var lite mer till hjälp när det kom till olika frågor.

"Förresten har du berättat för dina föräldrar att du är gravid?" frågade Allison helt plötsligt och jag vände mig mot henne.

"Nej, jag ville att Justin skulle vara den första att få reda på det och sen kanske följa med mig när jag berättar för dom. Dock vet jag bara inte om det skulle få mina föräldrar ännu argare och kanske ställa sig och skrika på honom. För som ni kanske har hört är mina föräldrar inte så värsta förtjusta i Justin"

"Vi har hört det. Om du vill göra dom ännu argare kan du ju alltid fundera på att berätta att ni funderar på det namnet Alfredo förslag på barnet" skämtade Pattie och jag skakade snabbt på huvudet.

"Justin Djävulen Bieber junior. Vilket namn" sa jag och dom skrattade.

"Men jag måste säga att jag förstår Alfredo. För Justin kan vara en riktig pain in the ass när han vill och har väldigt tråkigt. Jag vet inte om du har märkt det men Justin gillar att pranka folk och ibland ganska taskiga prank"

"Haha nej det har jag inte märkt. Han har aldrig gjort något mot mig"

"Åh då kan du skratta dig lycklig Melinda, det är inte alltid roligt att spela offer för en av hans skämt"

"Jag kan tänka mig det, vi år väll hoppas att barnet inte blir lika jobbig som Justin då. En kanske räcker" sa jag och Pattie skrattade.

"Tro mig, en räcker gott och väll"

"Jag tycker ni är väldigt taskiga just nu. Så jobbig är jag faktiskt inte" sa Justin bakom oss en aning andfådd vilket inte var något konstigt då han precis kommit av scen efter hans konsert.

"Oh nej Bieber, vi äger bara sanningen" sa Allison och Justin himlade med ögonen.

"Jaja har inte ni gamlingar något annat att göra" " jag säger bara sanningen" la Justin till när Allison blängde surt på honom.

"Visst som du vill plutten, jag kommer få min hämnd" sa Allison innan hon drog med sig Pattie någonstans och lämnade oss ensamma kvar.

”Så ska du frivilligt berätta för mig vad ni pratade om eller måste jag tvinga det ur dig” sa Justin och tryckte upp mig mot honom med hjälp av en arm runt min midja.

”Vi sa inget okej. Vi pratade bara om mina hemska föräldrar och att jag inte ser fram emot att berätta för dom. Dom kommer att döda mig, bokstavligen” sa jag och Justin skrattade.

”Nejdå det låter jag inte hända, jag skyddar dig baby”

”Bra, då kan väll du berätta för mina föräldrar så att jag slipper” sa jag och log hoppfult upp mot honom.

”Haha nej du måste berätta det själv”

”Men jag vill inte” klagade jag som en treåring och Justin skrattade lite roat.

”Men det måste du. Men om det hjälper kan jag följa med dig när du berättar”

”Men jag berättade för din mamma. Då borde du ju berätta för min mamma. Det är ju faktiskt det ända rättvisa”

”Världen är orättvis babe och det var ju faktiskt inte du som berättade för min mamma. Hon lyckades lista ut det själv eller vad man ska säga”

”Men jag berättade ju allt efter och jag berättade ju för ditt crew”

”Ja men dom är inte mina föräldrar”

”Åh varför är du så jobbig för?”

”För att det är kul att retas med dig” sa Justin med ett stort flin på läpparna och lutade sig ner mot mig. Han pressade sina läppar mot min och började gå framåt eller i mitt fall bakåt tills jag var upptryckt mellan Justin och ena väggen. Jag besvarade kyssen som snabbt övergick till mer när Justin pressade in sin tunga i min mun.

 

Justins händer hittade sin väg ner till min rumpa där han klämde åt lite vilket fick ett lågt stön lämnade mina läppar. Justin log lite belåtet mot mina läppar och lät sina hände fortsätta ner till mina lår som han tog ett fast grep om och lyfte upp mig. Jag slingrade snabbt mina ben runt hans midja och Justins händer hittade sin väg tillbaka till min rumpa.

Han snurrade runt oss och inom kort la han ner mig i ena soffan som stod placerad i rummet.

 

"Justin du behöver duscha, du stinker" skrattade jag fram efter att vi säkert hållit på i fem minuter till eller något men Justin ignorerade mig bara och fortsatte att placera kyssar längst min hals.

"Justin jag menar allvar, det var ju du som sa att vi absolut inte fick missa bussen"

"Dom kan vänta en stund till" viskade han med en låg och sexig röst som gick hud på armarna att kontra sig.

Hans händer började smeka mina sidor och mage samtidigt som han återigen pressade sina läppar mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen och drog ner honom närmre mig. Att Justin crew väntade på oss var som bortblåst och allt som fanns just nu var Justin läppar mot mina och hans händer som smekte varenda liten centimeter av min kropp.

"Vill du fortfarande att ska sluta?" viskade han självsäkert i mitt öra men det fick nog inte den effekten han ville ha då jag istället drog mig undan.

"Ja, så gå och duscha nu. Du stinker" sa jag och pekade bort mot badrummet.

"Bara om du följer med mig"

"Nej för vi vet båda vart det kommer leda till. Precis som dom andra två gångerna jag duschat med dig även fast du har lovat att vi bara ska duscha"

"Det är inte mitt fel att jag har en flickvän som är så het och jag såg inte dig klaga dom andra gångerna"

"Nej men nu gör jag det och om du inte är klar om femton minuter får du sitta svettig på flyget" sa jag och Justin suckade innan ha verkade ha kopplat något.

"Vi ska ju inte flyga, vi ska ju ta bussen till nästa stället"

"Nej för du ska ta en omväg hem med flygplan hem till mig och hjälpa mig att berätta för mina föräldrar att jag är gravid"

"Kan inte det vänta någon vecka eller fler, kanske till dom börjar märka att du börjar gå upp i vikt" sa Justin och jag gav honom en menande blick.

"Jag vill inte prata med dina föräldrar, dom skrämmer mig"

"Haha var det inte du som sa att du kulle skydda mig från dom?"

"Jo men vem ska skydda mig då om dom ger sig på mig?"

"Jag skyddar dig babe. Men bara om du hoppar in i den där duschen nu. Annars får du klara dig själv" sa jag och han skrattade.

"Jag älskar dig också babe" sa han och pussade mig lite snabbt på näsan innan jan ställde sig upp.

"Är du helt säker på att du inte vill följa med in i duschen?" fråga Justin när han kom bort till badrummet och vände sig mot mig.

"Ja så gå nu" sa jag och kollade menande på honom vilket bara fick honom att skratta innan han gick in i badrummet. Jag skakade lite på huvudet åt hur omöjlig han var och tog upp min tröja som låg på golvet bredvid soffan. Jag drog den snabbt på mig innan jag kollade ner på mina händer som jag pillade nästan nervöst på slutet av min tröja.

Jag borde inte behöva vara så här nervös inför att berätta för mina föräldrar att jag var gravid, jag borde ju kunna berätta allt för dom. Visste så är väll alla lite nervösa inför att berätta för sina föräldrar men jag fick ju nästan magsår av att bara tänka tanken att berätta för dom.  Jag visste att dom inte skulle ta det bra, jag visste att dom förmodligen skulle skrika på mig att jag har sabbat mitt liv. Och jag antar att det är de jag är rädd för. För även om mina föräldrar behandlar mig som skit ibland älskar jag dom fortfarande och dom kommer alltid att vara mina föräldrar så är jag rädd att jag ska förlora dom. Att dom inte längre kommer vilja ha något med mig att göra. Då det här inte passar in i mina föräldrars lilla plan om hur mitt liv ska bli perfekt. Vilket som skulle kunna se att mitt liv var just nu om dom bara kunde öppna ögonen lite och se att Justin gör mig lycklig.

Det är en hemsk tanke och känsla att ha. Att man kanske kommer förlora sina föräldrar. Jag får väll bara hoppas att jag har fel om dom och dom älskar mig trotts allt.

  

Så nu är det uppe lite senare än planerat men jag hade en massa att göra i skolan och hämma. Ska genast börja på nästa kapitel och om ni har tur kanske jag får upp det innan jag åker iväg till min kompis annars får ni det imorgon.

 

Händer inte så mycket i det här kapitlet men nu ska dom i alla fall åka hem till hennes föräldrar och berätta för dom att hon är gravid. Hur tror ni att  dom tar det? Och vad tyckte nu om Alfredos förslag på namn till barnet? Ska det heta Justin Djävulen Bieber? Haha kanske inte, men kommentera gärna förslag på namn till barnet. Både kill och tjej namn så att jag har lite att välja på!!!!

Kommentera vad ni tycket så kommer kapitlet myckt snabbare!!


This was never planed - kapitel 41

 

”Snälla prata med mig, du kan lite på mig” viskade han nu fram och jag nickade lite smått instämmande. Jag gav Pattie en liten blick att hon skulle lämna oss ifred och hon gav mig snabbt ett litet svagt leende innan hon klappade Justin på axeln och gick ut.

”Melinda snälla säg något, jag börjar få panik här”

”Justin jag är ledsen, jag borde ha berättat det här för dig för länge sen men jag har inte vågat” sa jag med tårarna rinnandes längst mina kinder.

”Berätta vad?” frågade Justin och jag slöt snabbt ögonen innan jag möte hans blick igen och gav honom det svaret jag vart så rädd att ge honom tidigare.

”Justin jag är gravid” 

  

"Justin jag är gravid" sa Melinda och jag kände hur jag stelnade till framför henne. Hade hon verkligen sagt det jag trodde att hon hade gjort.

"Justin snälla säg något" bad Melinda efter säkert fem minuters tystnad av att jag bara kollade chockat på henne, som att hon var ett spöke eller något.

"Du är gravid?" frågade jag bara för att dubbel kolla att jag hade hört rätt och hon nickade lite stelt.

"Hur länge har du vetat att du är gravid?"

”Tre veckor nästan. Jag gjorde testet den dagen jag ringde mitt i din intervju”

"Och du är helt säker på att du är gravid?" frågade jag och hon nickade än en gång med tårarna fortfarande rinnande över hennes kinder.

"Varför har du inte sagt något innan? Trodde du inte att jag skulle märka att något var fel? Melinda jag känner dig bättre än någon annan"

"Jag vet och jag vill berätta för dig, det var därför jag tjatade på mina lärare att få en vecka ledigt så att jag kunde säga det så fort som möjligt. För det kände inget bra att berätta det över telefon"

"Så varför gjorde du inte det?"

"Jag var rädd" sa jag och jag kunde nästan se smärtan i hennes ögon. Hon tyckte att det här var jobbigt och jag kanske inte gjorde det bättre genom att typ förhöra henne men jag måste få reda på sanningen. Veta varför hon var rädd att berätta för mig.

"Rädd för vad?"

"För det mesta att du ska lämna mig nu när du fick reda på sanningen"

"Varför trodde du att jag skulle lämna dig för. Hur många gånger har jag inte sagt att jag älskar dig och att jag inte kommer att lämna dig"

"Många gånger jag vet. Men det ändrar fortfarande inte vad det var du sa på intervjun. Du sa att du inte kunde ha ett barn, att det inte passade in i ditt liv och att ett barn bara skulle bara i vägen. Hur tror du att jag ska ta det, hur tror du att jag skulle kunna berätta det då? Hur skulle jag kunna berätta att jag var gravid efter att du sagt att det skulle sabba ditt liv. Jag vill inte vara den som sabbar ditt liv" sa hon och tårarna började rinna om möjligt värre ner för hennes kinder och hon drog bort ansiktet från mig.

"Melinda kolla på mig" bad jag men hon skakade bara på huvudet och vägrade att kolla på mig.

"Melinda" bad jag igen men hon fortsatte bara att ignorera mig.

Jag lutade mig lite närmre henne och vred hennes ansikte mot mitt innan jag pressade mina läppar mot hennes fuktiga och lite mosiga läppar. Jag lutade mig bak en aning och lutade min panna mot hennes.

”Jag är här Melinda eller hur. Jag har inte stuckit och jag planerar inte på att göra det heller. Jag har inte bett dig att lämna mig ifred och aldrig komma tillbaka eller hur”

”Ja men jag trodde att du skulle bli arg”

”Arg för vad, att du är gravid. Jag bär halva ansvaret för att du är gravid, det är minst lika mycket mitt fel som ditt. Jag förstår mig faktiskt inte på dom killarna som bara sticker när deras tjej har blivit gravid. Det är ju inte riktigt så att det är hennes fel att hon är gravid”

”Så du är inte arg?”

”Chockad ja, men inte arg. Kanske lite besviken på att du inte litar på mig och tror att jag skulle lämna dig. Men jag tror att jag framför allt är lättad”

”Lättad?” frågade Melinda förvånat och möte äntligen min blick.

”Ja, jag har haft dom här olika teorierna om att du har försökt banta och därför spyr du så fort du ätit något. Att du skulle dumpa mig för att du gillar någon annan, eller värst av allt. Att du vart otrogen mot mig. Så att du är gravid betyder ju i alla fall att jag får behålla dig” sa jag och Melinda slog upp i ett litet leende innan hon slängde sig ner i mina famn och slog armarna runt min nacke.

Jag la armarna runt hennes midja och hoppade bak lite så att jag satte mig mer ryggen mot väggen mitt emot dörren.

”Lämna mig inte” sa Melinda helt plötsligt och jag drog henne närmre mig.

”Jag lovar. Jag är din, bara din” viskade jag och pressade mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen nästan desperat och drog sig upp mot mig. Jag särade lite på hennes ben och satte dom på varsin sida om mig. Hennes händer flätades in i mitt hår och med händerna på hennes höfter pressade jag upp henne mot mig.

”Lämna mig inte” mumlade hon återigen mot mina läppar och jag skakade smått på huvudet.

"Aldrig" mumlade jag tillbaka och torkade bort tårarna som rann ner för hennes kinder.

"Du är min, bara min" sa jag och hon pressade sina läppar mot mina kort innan hon gosade in ansiktet vid slutet av min hals.

"Är du trött?" fråga jag försiktigt efter ett tag och hon nickade lite smått till svar.

"Okej, orkar du gå själv bort till sovrummet eller ska jag bära dig?" frågade jag och skrattade svagt till svar när hon mumlade fram något som liknade bär mig mot min hals.

Jag snurrade runt henne så att jag nu hade en arm runt hennes midja och den andra under hennes knäveck. Jag lyckades med hjälp av stöd från väggen ställa mig upp med Melinda i famnen och puttade enkelt upp dörren med höften innan jag gick bort mot mitt rum som tyvärr låg på andra sidan av bussen så jag skulle tyvärr bli tvungen att gå förbi köket där alla satt. Jag kände deras frågade blickar efter mig men ignorerade dom bara och höll min fokus på tjejen som jag höll i min famn. Till min lycka stod dörren in till mitt rum lite på glänt så att jag lätt bara kunde putta upp den med foten.

Jag la ner henne på min säng och drog av hennes jeans innan jag la täcket ner täcket över henne.

"Stanna hos mig. Tills jag somnat i alla fall" bad Melinda och greppade tag i min hand när jag började gå ut ur sovrummet.

Jag nickade lite och kramade om hennes hand som svar innan drog av mig min tröja så att jag nu bara hade ett par mjukisbyxor på mig när jag gled in under täcket bredvid Melinda. Hon vände sig snabbt mot mig och jag drog upp henne halvt över mig. Hennes huvud vilade mot mitt bröst och jag drog med ena handen längst hennes sida i en betryggande gest.

”Ta det lugnt babe, jag är här när du vaknar igen. Jag ska inte gå någonstans jag lovar. Jag älskar dig och det är inget som du kan göra för att få mig att ändra mina känslor för dig” sa jag och inom kort hörde jag hur Melindas andetag blev tyngre och djupare i samband med att hon somnade in.

 

Jag kollade ner på Melinda som låg i min famn och jag kände hur tankarna började flyga runt i mitt huvud. Den paniken som jag känt för ett tag sen när Melinda berättade att hon var gravid kom nu tillbaka.

Jag skulle ju absolut inte lämna henne, jag älskade henne mer än allt annat men jag måste ju säga att det kommer rätt olägligt. Nu med min turné och allt. För barnet kommer komma ganska exakt när turnén drar igång igen efter uppehållet vilket betydde att jag skulle behöva ställa in en massa konserter. Jag skulle inte tveka på att göra det, mistsförstå mig inte. Jag skulle säga upp hela kändisgrejen om jag så behövde göra det för att få vara med Melinda. Hon var mitt allt just nu, anledningen till att jag går runt med ett leende hela dagarna. För hur jobbigt och tufft saker än blir vet jag att jag alltid har Melinda vid min sida.

Det jag dock var rädd för vara att jag inte skulle kunna vara där för barnet när det kom, vara där för Melinda både under graviditet och efter. Tänk om jag blir en av dom där papporna som aldrig är hemma, som barnen knappt känner för att jag spenderar mer tid med mitt jobb.

Vilken uppväxt skulle jag kunna ge barnet då. Det skulle förmodligen både vara döv och blind innan barnet ens lärt sig att krypa. Jag suckade högt och pussade snabbt Melinda på pannan innan jag la tillbaka huvudet på kudden. Jag vill bryta ihop, totalt freaka och bara göra jag vet inte vad. Men det kunde jag inte. Melinda var väldigt skör just nu och jag måste vara där för henne. För det här är helt klart jobbigare för henne än vad det är för mig. Det är ju inte jag som kommer få bära runt på barnet i 9 månader, det var inte jag som skulle få allt hat på grund av att hon var gravid med mitt barn och det var inte jag som hade föräldrar som förmodligen skulle bli skit sura på henne för att hon är gravid. För av det intrycket jag fått av henne föräldrar tror jag inte att dom kommer bli särskilt glada över detta. Det kommer ju sabba deras lilla perfekta bild om hur Melindas liv skulle vara och dom skulle förmodligen hata mig om möjligt ännu mer.

Vilket gjorde mig ännu mer tacksam över att jag har dom föräldrar jag har. Dom är så mycket mer förstående än Melindas föräldrar, kanske för att mina föräldrar också var unga när dom fick mig men jag tror inte att det skulle spela så stor roll. Sen så var det rätt skönt att mamma redan visste. För även om min mamma inte skulle vara lika jobbig som Melindas så skulle nog min mamma fortfarande vara värre att berätta än för pappa.

 

 

 

Jag vaknade av att någon rörde sig under mig och slog snabbt upp ögonen. Jag kollade mig chockat runt i rummet innan min blick föll på Justin som låg under mig med en arm placerad runt min midja och den andra handen knappande på mobil bredvid honom.

 

Det hade alltså bara vart en dålig dröm, Justin hade inte sparkat ut mig och bett mig att dra åt helvete. Han fanns här för mig, han skulle alltid finnas här för mig och det bevisade han igår efter att jag berättade för honom att jag var gravid.

”Du är vaken” sa Justin helt plötslig och la ifrån mobilen innan han flätade ihop sina fingrar med mina som jag drog lätt över Justins vältränade mage.

”Och du är fortfarande här” orden lämnade mina läppar innan jag ens han hejda mig och Justin stelnade till under mig.

”Ja varför skulle jag ha lämnat” började han men avbröt sig mitt i meningen när han förstod vad det var jag babblade om ”Melinda hur många gånger ska jag behöva säga och lova dig att jag inte kommer att lämna dig. Jag älskar dig mer än något annat, när ska du inse det?”

”Jag vet att du älskar mig, det var bara en mardröm okej”

”Melinda” började Justin protestera men jag avbröt honom.

”Det var bara en mardröm okej. Jag vet att du inte kommer att lämna mig. Men vi borde sluta argumentera om det här och istället gå ut och berätta för ditt crew att jag är gravid. Dom förkännar ju faktiskt att veta och det kanske skulle bli lite konstigt om jag nästa gång när jag kommer hit har värsta kulmagen. Jag tror dom skulle börja undra då” sa jag och Justin skrattade roat.

”Det kanske är bäst men innan det tycker jag att du i alla fall kan ge mig en liten kyss innan vi går ut” sa Justin och jag himlade snabbt med ögonen innan jag sträckte på mig den lilla biten som behövdes för att jag skulle kunna pressa mina läppar mot hans. Men när jag drog mig undan greppade han snabbt tag om mitt ansikte och höll mig på plats.

”Jag är inte klar än” mumlade Justin mot mina läppar och mitt skratt dämpades av Justins läppar som återigen var pressade mot mina.

”Kom nu era små turturduvor, det är dags för frukost” sa någon helt plötsligt bakom oss och skulle precis rycka av oss täcket men Justin lyckades på något sätt hålla det kvar runt oss.

”Allison” tjöt Justin irriterat och hon skrattade.

”Oh kom igen Justin, det är ju inte direkt så att jag inte har sett dig utan tröja förut. Jag skulle nog faktiskt gissa på att det är ingen person på denna jord som inte sett en bild på dig utan tröja” sa Allison roat och jag skrattade svagt.

”Förresten Allison” ropade jag efter henne när hon började gå ut ur rimmet och bort mot köket.

”Aa vad är det?”

”Skulle du kunna samla alla, vi har något viktigt att säga” sa jag och hon nickade lite till svar innan hon gick ut.

 

”Okej kan någon av er snälla berätta varför vi har samlats här” brast Ryan ut och Justin skrattade.

”Alltid lika lite tålamod”

”Men vad tror du Bieber. Ni sa att det var något stort ni ville berätta och vi har ingen aning om vad så vi har börjat spekulera om vad set skulle kunna var. Vi har sagt saker som att ni är gifta, Melinda har dumpat dig, du vill inte vara känd längre och att du egentligen är bög” sa Ryan och jag höll på att spotta ut vattnet jag hade i munnen när han sa det sista.

”Nej det är inget av det, eh” började Justin innan han ställde sig upp och drog upp mig från min stol också och kramade om mig från sidan.

”Ska du eller jag berätta?” frågade jag och Justin nickade lite åt mig i en gest att jag skulle säga det.

”Jag är gravid” sa jag sen efter ett tag och när jag kollade ut på alla kunde jag se chocken i deras ögon.

”Åh nej” brast Kenny helt plötsligt ut och nu var det min tur att kolla chockat på honom.

”Du menar alltså att vi snart måste stå ut med två monster Biebers som gör oss alla vansinniga. Räcker det inte med en Bieber djävul” förklarade han sen och jag slog upp i ett stort leende.

”Vi får väll alla hoppas på att barnet blir mer som sin mor” sa Allison och kom snabbt fram till oss med resten efter oss och snart var bebis samtalet i fullgång efter att dom alla sagt grattis och gett oss båda kramar.

                                       

  

 


This was never planed - kapitel 40

 

”Jag såg inte dig klaga för bara någon sekund sen” viskade jag med en sån sexig röst jag kunde åkomma och Justin kollade storögt efter mig när jag började gå ut ur rummet med ett stort flin på läpparna.

Med inte ens liten tanke på att jag var gravid, just nu hade jag förträngt det och vill inte tänka på det. Jag vill i alla fall ha några bra stunder med honom innan jag bestämde mig för vad jag skulle göra. Han var ju rätt tydlig i intervjun att han absolut inte kunde ha ett barn nu då det skulle sabba hans liv och hur skulle jag då kunna berätta det för honom. Hur skulle jag kunna vara den som berättar för honom att han kommer bli pappa och att hans liv som han lever typ är över. Jag skulle bli om möjligt mer hatad av Justins beliebers och skulle förmodligen få ta hand om det själv då jag inte såg så mycket annan utväg än att Justin skulle lämna mig efter att ha fått reda på sanningen.

  

Melinda hade bettet sig konstigt ända sedan hon hade kommit hit, vilket var en vecka sen. Dom andra märker inget men det kanske inte var så konstigt. Dom känner henne inte lika bra som jag gör. Jag kunde märka att det var något som tyngde henne, något stort som hon inte berättar för mig. Vilket började få mig rätt irriterad. Vad var det hon inte ville berätta för mig. Har hatet blivit värre, vill hon göra slut med mig eller har hon vart otrogen med någon annan. Den där jäkla Kasper killen kanske.

Jag rös av tanken av Melinda tillsammans med Kasper. Jag måste få reda på vad det är som det är med henne, innan jag blir helt galen.

Det värsta nu också är att hon mår dåligt hela tiden. Eller det är i alla fall det hon säger. Hon kan knappt äta något utan att behöva springa iväg till badrummet och spy. Tanken att hon vill gå ner har slagit mig men det låter inte rimligt för mig det heller. Hon är den vackraste personen jag någonsin sett. Jag älskade henne mer än något annat men kanske så var pressen på henne för mycket. Hon kanske inte klarar av den längre och det är därför hon beter sig konstigt hela tiden.

Hon är liksom frånvarande hela tiden och undviker min blick när jag försöker fånga upp hennes. Jag har hört henne syfta inne i badrummet när hon duschar och när hon tror att ingen hör henne. Det gör ont i att höra henne gråta och speciellt eftersom hon inte verkar lita på mig tillräckligt mycket för att berätta på mig eller så är det helt enkelt något som hon inte vill att jag ska veta. Något som hon tror kommer få mig att ändra mina känslor för henne. Men det hon inte vet är att inget kan få mig att göra slut med henne. Jag har bara vart ihop med henne i lite mer än fyra månader men jag har aldrig känt så här för någon i hela mitt liv, hon hade mig redan från första stund jag såg henne. Det var som kärlek vid första ögonkastet eller vad det är man säger.

 

”Justin kan du skicka röran?” frågade Alfredo och jag rycktes ur min egna lilla värld.

”Eh visste” sa jag och kollade mig runt efter röran som jag lyckades lokalisera efter ett tag och räckte den över till Alfredo som tacksamt tog emot den med ett litet leende.

Jag sneglade på Melinda som satt bredvid mig med ett nästan äcklat uttryck innan hon tog en tugga av fisken som mamma hade lagat. Jag fortsatte att äta av min mat men med blicken vilandes på Melindas profil medans jag åt.

”Ursäkta mig” bad Melinda helt plötsligt med en hand för munnen innan hon sprang bort till badrummet. Vi alla kollade chockat efter henne och jag skakade smått på huvudet. Jag kunde inte ta det här längre. Jag måste få veta sanningen.

”Jag går och kollade hur det är med henne” sa jag och skulle precis hoppa upp ur soffan när mamma stoppade mig genom att lägga en hand på min axel.

”Jag tar det, jag tror jag vet vad det är som är fel med henne” ”Tjej problem” la mamma till när hon såg min frågande blick och jag bakade genast undan. Om det var något tjejproblem som störde Melinda var det förmodligen bättre att mamma hjälpte henne.

 

När vi suttit ett tag hörde jag hur Melinda återigen började gråta ifrån badrummet och små låga viskningar från mamma som försökte trösta henne.

”Och det kommer du inte om du berättar som det är för honom. Jag känner honom och jag lovar dig att han inte kommer att lämna dig för det här. Chockade helt klart men han älskar dig och kommer inte släppa dig så lätt gumman. Men du måste se till att det kommer från dig och inte från någon skvallertidning som lyckats snappa upp det här efter att ha följt efter dig” hörde jag mamma säga och nu var det droppen. Det var inget litet tjej problem som mamma hade trott, det var något hon hade gjort och som Melinda trodde skulle få mig att lämna henne.

Jag ställde mig snabbt upp innan jag med snabbt steg klampade bort till badrummet och slängde upp dörren som stod på glänt.

”Okej jag har fått nog nu. Jag har gått runt en hel vecka och respekterat att du inte berättar för mig vad det är som är problemet. Jag har hjälpt dig när du har behövt kräkas och jag har stått vid din sida. Men jag orkar inte med det längre. Jag har teorier som flyger runt i mitt huvud om vad det är som händer och det gör mig galen. Om du har vart otrogen mot mig eller gillar någon annan säg det direkt till mig istället för att hålla det för dig själv. Det är inte bra för någon av oss” sa jag och ångrade smått att jag skrek åt Melinda när jag möte hennes rödsprängda ögon som var fyllda med tårar som föll ner för hennes lätt rosiga kinder.

 

Jag hängde utmattat över toaletten med den alltid lika äckliga smacken i min mun och tårarna rinnandes ner för mina kinder. Jag visste inte hur länge till jag skulle kunna hålla det borta från Justin. Han börjar tro at jag är något slags freak eller något och dom andra i hans crew också. Det kanske inte är så konstigt heller, jag kan inte ens få i mig en måltid utan att behöva spy upp det.

 

”Vet Justin om det?” frågade Pattie bakom mig och jag behövde inte ens fråga vad hon pratade om för att förstå att hon visste att jag var gravid, eller åtminston misstänkte det.

”Nej” sa jag och skakade smått på huvudet.

”Vet dina föräldrar om det?”

”Nej, du är den första som vet det” erkände jag och kände Patties medlidande blick i nacken.

”Varför, vad är du rädd för?”

”Att Justin ska lämna mig, att mina föräldrar ska sparka ut mig. Alla blickar efter mig när folk får reda på det. Hatet som kommer komma” sa jag med tårarna rinnandes likt floder längt mina kinder och Pattie hukade sig ner bredvid mig och drog en tröstande hand över min rygg.

”Lilla hjärtat, du vet väll att du kan berätta allt för Justin och mig för den delen också om det kommer till något som du inte vill prata med Justin om. Jag vet att du inte har det så lätt med dina föräldrar men vi finns här för dig. Vi är som en stor och lycklig familj allihopa här.

”Tack” sa jag och drog åt mig handduken som låg bredvid mig för att snabbt torka mig runt munnen innan jag ställde mig upp. Jag gick med lite vinglande steg bort till handfatet där jag spolade munnen säkert tio gånger innan jag greppade tag om min tandborste. Efter att han borstat tänderna tre gånger för att vara helt säker på att den äckliga smaken var borta innan jag satt mig ner på toalett locket med knäna upptryckta mot mitt bröst och blicken i marken bredvid mig till Pattie återigen började prata.

”Vilken vecka är du inne i?” frågade hon och jag höjde blicken för att möta hennes.

”Jag är 6 veckan nu”

”Åh det värsta veckan typ. Jag var precis som du när jag var gravid med Justin. Jag kunde inte äta något utan att behöva spy upp det. Justins pappa blev galen på mig efter ett tag” sa hon och jag skrattade svagt.

”Du tänker berätta det för honom va? Det är ju inte direkt så att du kan gå nio månader utan att bli påkommen. Justin kommer märka att du börjar gå upp i vikt, att din mage och bröst börjar växa. Han är inte korkad”

”Jag vet, men jag är bara rädd att Justin ska lämna mig om jag berättar för honom. Så att jag borde gå så långt jag kan och bara vara med honom lite innan han kommer på mig”

”Varför tror du att han kommer att lämna dig?”

”För det han sa på sin intervju för en vecka sen. Han sa att han inte är redo för ett barn och att det bara skulle komma i vägen för hans liv. Jag vill inte vara den som sabbar hans liv”

”Och det kommer du inte om du berättar som det är för honom. Jag känner honom och jag lovar dig att han inte kommer att lämna dig för det här. Chockade helt klart men han älskar dig och kommer inte släppa dig så lätt gumman. Men du måste se till att det kommer från dig och inte från något skvallertidning som lyckats snappa upp det här efter att ha följt efter dig” sa Pattie och jag nickade instämmande men när jag skulle svara henne blev jag avbruten av Justin som kom instormande med en nästan ilsken blick som snabbt hittade min och mjuknade en aning under min.

”Okej jag har fått nog nu. Jag har gått runt en hel vecka och respekterat att du inte berättar för mig vad det är som är problemet. Jag har hjälpt dig när du har behövt spy och jag har stått vid din sida. Men jag orkar inte med det längre. Jag har teorier som flyger runt i mitt huvud om vad det är som händer och det gör mig galen. Om du har vart otrogen mot mig eller gillar någon annan säg det direkt till mig istället för att hålla det för dig själv. Det är inte bra för någon av oss” nästan skrek han åt mig och tårarna blev om möjligt ännu värre.

”Justin jag” började jag men Justin avbröt mig snabbt.

”Och snälla kom inte med en dålig förklaring om att du bara mår lite dåligt. Jag känner dig bättre än någon annan och jag kan se att det är något fel. Så snälla berätta det för mig, jag lovar att vi kan lösa det på något sätt” sa Justin och hukade sig framför mig. Han satte händerna på varsin sida av mitt ansikte och lyfta min huvud så att jag möte han blick igen. Som nu urstålade inget annat än rädsla och nyfikenhet.

”Snälla prata med mig, du kan lite på mig” viskade han nu fram och jag nickade lite smått instämmande. Jag gav Pattie en liten blick att hon skulle lämna oss ifred och hon gav mig snabbt ett litet svagt leende innan hon klappade Justin på axeln och gick ut.

”Melinda snälla säg något, jag börjar få panik här”

”Justin jag är ledsen, jag borde ha berättat det här för dig för länge sen men jag har inte vågat” sa jag med tårarna rinnandes längst mina kinder.

”Berätta vad?” frågade Justin och jag slöt snabbt ögonen innan jag möte hans blick igen och gav honom det svaret jag vart så rädd att ge honom tidigare.

”Justin jag är gravid” 

  

OMG HON SA DET!!! Ah hur kommer Justin reagera då? Kommentera för mer.

 

Måste bara säga också att jag lästa igenom alla era kommentarer nyligen och jag blev nästan tårögd när jag såg hur många som kommenterat. Jag var lite osäker på om jag skulle lägga upp ett kapitel till ikväll men kände mig nästan tviúngen att ge er ett efter att ni kommenterat så bra. SÅ SNÄLLA FORTSÄTT ATT KOMMENTERA OCH KAPITLENA KOMMER UPP SNABBARE!!!


Blev dock också lite orolig att ni inte kommer gilla nästa kapitel när jag läste hur era kommentarer, men jag hoppas verkligen inte att ni blir besvikna och att ni gillar min ide på hur Justin kommer reagera.


This was never planed - kapitel 39

 

”Jag tar den” sa jag och pussade henne på kinden innan jag flätade ihop min fria hand med hennes och började försöka tränga mig igenom den stora klungan som nu bildats.

Jag såg hur Melinda kollade lite obekvämt runt sig och jag släppte taget om hennes hand för att istället lägga den runt hennes axlar och dra henne tätt intill mig medans jag fortsatte att styra våra steg ut från flygplatsen.

”Vi är snart ute babe” viskade jag i hennes öra innan jag kysste henne snabbt på kinden vilket fick ett bedårande litet fnitter att lämna hennes läppar som fick fjärilarna i magen att ännu en gång börja flyga runt i min mage.

  

Vi lyckades äntligen ta oss bort till bilen som väntade på oss med en av Justins vakter väntade bakom ratten. Vi slängde in mina väskor i bagageluckan innan jag lite smidigt hoppade in i baksättet med Justin tätt bakom mig. Jag satte mig vid fönstret bakom chauffören och skulle precis knäppa fast mig när jag kände en arm runt min midja och drog in mig till mitten sättet istället.

”Varför sätter du dig så långt bort från mig. Jag bits inte om du kommer ihåg” viskade han i mitt öra och jag skrattade lite åt minnet av när vi haft den här konversationen förut. Det var den dagen som Justin kommit hem till mig och lyckats övertala mig om att det inte var en dålig sak att vi blev tillsammans. Det var nog en av dom bästa dagarna i hela mitt liv om jag ska vara ärlig.

”Nej det sa du inte. För om jag kommer ihåg rätt så sa du att du inte äter tjejer, du sa inget om att du inte bits”

”Så det är okej om jag nafsar lite så här” mumlade Justin fram mot min hals innan lätt började nafsa över min hals och örsnibb vilket fick ett litet skratt att lämna mina läppar.

”Kanske det kanske, men jag föredrar nog att ha dina läppar i jämn höjd med mina så at jag kan göra så här” sa jag innan jag lutade mig bakåt och lyckades lyfta upp Justins ansikte så att hon kollade på mig när jag närmade mig långsamt för att plåga honom en aning. Vilket verkade funka då Justin suckade frustrerat innan han möte mig halväggs och pressade sina läppar mot mina.

Men jag drog mig snabbt undan när killen bakom ratten harklade sig och en rodnad spreds snabbt på mina kinder som jag försökte dölja genom att borra in ansiktet i Justins bröst. Men som sagt var kände ju Justin mig bättre än någon annan och förstod direkt att jag rodnade.

”Varför rodnar du hela tiden, den är inget att skämmas över babe”

”Det är ju lätt för dig at säga. Du är van med att folk kollar på dig vad du än gör. Det är inte jag. Så du får nog vänja dig med att jag rodnar en massa i början” sa jag och suckade innan jag la till ”Tyvärr”

”Jag har inget emot det, jag gillar att se dig rodna. Det är gulligt på ett sånt där töntigt sätt”

"Så du kallar mig töntig nu också" sa jag och höjde ögonbrynet lite frågande mot honom.

"Nej alltså jag menar att det är jag som är töntig som gillar sånt"

"Så du är den töntiga nu. Jag trodde du var den coola killen. Det är i alla fall vad du verkar vilja att folk ska tycka om dig" sa jag lite roat och han skrattade kort innan han svarade.

"Och det vill jag. Men fördelen att stå mig nära är att man då får se den lite töntiga sidan av mig. Den sidan som alltid kommer fram när jag är ensam med dig"

"Om det är din töntiga sida måste jag nog säga att jag föredrar den förre din självsäkra sida"

"Då får väll du se till att få mig själv lite oftare då" viskade Justin mot min nacke med en röst som fick håret i nacken att resa sig upp.

”Jag får väll göra det” sa jag och Justin skrattade kort innan han drog mig ytligare närmre sig.

Utan att säga något mer la jag ner mitt huvud på Justins bröst och kände hur glädjen som jag saknat ett tag nu äntligen fyllde min kropp igen. Jag kunde inte beskriva det, det var bara så skönt att vara i Justins famn. Det var som att jag var hel då eller hur man ska beskriva det. Som att han är den andra puzzelbiten som saknas när han inte är runt mig.

 

*

 

Efter ungefär en halvtimmes åktur kom vi äntligen fram till byggnaden som Justin skulle ha sin intervju. Han hade bara sagt ett snabbt hejdå till chauffören och sagt att han inte behövde hämta oss sen då vi skulle åka med Pattie och Scooter som förmodligen redan väntade på oss innan han greppade tag om min hand för att sen dra ut mig ur bilen. När jag hade frågat vad som skulle hända med mina väskor sa han med litet skratt att jag inte behövde oroa mig, att chaufförerna skulle köra dom bort till där Justins turné bussar står. Med en liten nick började följa efter Justin bort till hissen som skulle ta oss upp till rätt våning.

"Justin äntligen är du här. Jag började tro att du stack iväg med Melinda någonstans" sa Scooter stressat när vi kom bort till där intervjun skulle hållas och en kvinna skrattade lite roat bakom honom.

"Ta det lugnt Scooter, jag tror inte att Justin är så korkad. För det andra så kan dom ju inte gömma sig särskilt bra heller så vi skulle ju direkt få reda på vart dom är någonstans" sa kvinnan som jag såg var Pattie när hon kom fram bredvid Scooter som nickade lite instämmande.

"Partis förresten" hälsade Pattie och sträckte fram en hand mot mig som jag snabbt tog.

"Melinda"

"Oh jag vet hjärtat. Justin kan inte sluta prata om dig, det är därför Scooter är lite orolig att Justin vara ska sticka iväg"

"Haha ni in ta det lugnt. Jag är här som stöd för Justin, jag är inte här för att dra bort honom från hans jobb"

"Smart tjej" skrattade Pattie fram och Justin himlade med ögonen åt sin mamma som hade ett stort flin på läpparna.

"Jaja slut pratat, Justin in med dig och gör din grej" sa Scooter och kollade bestämt på Justin.

"Vi syns sen, du kan sitta där borta och lyssna på intervjun med Scooter och min mamma eller om du vill undvika dom som jag brukar göra kan du följa med in med mig"

"Och sitta med på intervjun. Nej tack, jag väljer nog att sitta hos din läskiga maneger och mamma"

"Skyll dig själv" sa Justin och pussade mig snabbt på kinden innan han gick in i det inglasade rummet där intervjun skulle hållas. Jag följde honom mes blicken och skakade smått på huvudet innan jag följde efter Scooter och Pattie in till rummet bredvid där man kunde lyssna på intervjun.

 

(Justin vanligt, intervjuare kursiv)

"Så Justin hur är det med dig?"

"Jo det är bra, själv då?"

"Jo det är bra. Såg att du hade flickvännen med dig nu också"

"Haha ja, hon har lov nästa vecka och har jobbat så mycket i skolan så hon hade inget kvar att göra den här veckan"

"Ett snille flickvän alltså" sa intervjuaren och Justin skrattade.

 

"Det kan man verkligen säga"

"Jag måste bara få fråga några grejer"

"Visst, fråga på bara"

"Hur länge är det ni två har vart tillsammans nu. Det är ju ungefär fyra månader sen bilderna på er kom ut och folk fick reda på att ni var tillsammans?

"Ja det är lite över fyra månader. Bilderna kom inte ut så långt efter att vi blev tillsammans"

"Har ni några planer tillsammans?"

"Vad menar du med planer?"

"Ja planer för framtiden"

"Ja alltså vi har ju inte vart tillsammans så länge och är ju inte så gamla så om det är giftermål och barn du undrar om så nej vi har inte pratar om det"

"Men du skulle kunna tänka dig att gifta dig och skaffa barn"

"Ja när jag är äldre, kanske runt 25 eller något"

"Varför inte nu?"

"För att det inte riktigt passar in i mitt liv. Jag reser så mycket hela tiden och jobbar med min musik att jag inte har tid för ett barn. Jag satsar jätte mycket på min karriär just nu och ett barn skulle förmodligen vbara komma i vägen eller vad man ska säga. Mistförstå mig inte nu, jag älskar verkligen barn men jag kan inte ha något barn just nu" sa Justin och jag kände hur hela jag stängdes av när jag hörde dom orden lämna Justins mun.

Han skulle lämna mig, han skulle helt klart lämna mig. Han sa precis att han inte kunde ha barn just nu, att det bara skulle komma vägen för hans liv. Hur skulle jag ens kunna berätta det nu? Ska jag ens berätta det för honom eller ska jag vänta med att berätta det till Justin börjar märka att jag går upp i vikt? Det är ju min största chans att ha kvar honom, ett tag till i alla fall.

 

"Melinda gumman kommer du, Justin är klar med sin intervju" sa Pattie och skakade om mig lite lätt.

"Eh jag kommer" sa jag kollade mig lite chockat omkring.

Jag hade totalt försvunnit. Jag hade inte lyssnat något mer på intervjun. Jag hade försvunnit helt. Tankarna om att Justin skulle lämna mig hade äntligen börjat försvinna men kom nu självklart tillbaka och nu värre än tidigare.

"Hej babe vad tyckte du?" frågade Justin när jag kom fram till dom men kunde inte förmå mig att svara.

"Hej Melinda vad är det?" frågade Justin och greppade tag om mina axlat så att han kunde vrida mig mot sig. När jag inte ville möta hans blick greppade han tag om mitt ansikte med båda händerna och vred upp mitt ansikte mot sitt så att han kunde kolla mig djupt i ögonen.

"Melinda vad är det? Snälla kolla på mig" bad han och jag klistrade på ett litet leende innan jag möte hans blick.

"Det är bra, väldigt trött bara"

"Okej, vill du skippa konserten ikväll då. Sova ut lite så att du orkar med imorgon istället?"

"Nejdå, jag får powernapa i bilen eller något. Jag kan ju inte missa dig när du är uppe på scen"

"Haha du kan ju sova i omklädningsrummet medans jag har soundcheck och m&g"

"Det kan jag ju göra" sa jag och Justin slog upp i ett stort leende som smittade av sig på mina.

"Bra då var det problemet löst" sa Justin och pressade sina läppar mot mina. Jag besvarade kyssen lite stelt vilket Justin till min lycka inte verkade märka. Eller så sket han bara i det och trodde att det berodde på att jag var trött.

 

*

 

Jag vaknade av att någon lätt skakade om mig och jag slog snabbt upp ögonen för att mötas av Justins lite roade blick innan han lutade sig ner och pressade sina läppar mot mina men drog sig snabbt undan en liten bit, men fortfarande med läpparna snuddande vi mina när han pratade.

"Orkar du gå själv bort till bussen eller ska jag bära dig?"

"Varför ska vi till bussen för, din konsert är väll nu?"

"Eh nej, den tog slut för en halvtimme sen ungefär. Jag har duschat och det så vi ska bara gå bort till bussen så att vi kan åka vidare till nästa ställe"

"Men jag sa ju att du skulle väcka mig innan den började så att jag kunde se den" sa jag klagande och Justin skrattade kort.

"Jag vet men du var så sött när du sov och plus så kommer du kunna se andra konserter. En massa andra som kommer. Imorgon till exempel"

"Tur för dig det Bieber"

"Jag vet" sa han självsäkert och jag himlade lite med ögonen innan jag satte en hand bakom hans nacke för att kunna dra ner honom mot mig och pressa mina läppar mot hans. Han fördjupade snabbt kyssen genom att pressa in sin tunga i min mun och jag möte den snabbt med min egen.

Jag kände hur min kropp fylldes av en sorts besatthet. Jag behövde få en bekräftelse om att Justin inte skulle lämna mig. Att han var min, bara min och framför allt att han älskade mig. Jag drog honom om möjligt närmre mig och Justin verkade äntligen fatta vad jag ville. Han reste sig lite upp från golvet och la sig ner över mig stället utan att någon gång ens bryta kyssen.

Hans händer började vandra längs mina sidor och han började istället placera kyssar och lätt nafsa längst min hals. Ett lågt stön lämnade mina läppar vilket fick ett belåtet leende att spridas på Justins läppar mot min hud innan han fortsatte att kyssa mig över halsen.

Efter ett tag som kändes som en evighet möte hans läppar äntligen mina och jag släppte mitt grep om Justins nacke för att istället låta dom glida ner över Justins bröst och mage där jag skulle greppa tag om hans tröja och dra av den men blev stoppad när Justins mobil blev tvungen att ringa.

”Hej det är Justin” hälsade Justin lätt andfådd och kollade nästan besviket ner på mig.

”Ja vi kommer nu… ja bra…. Syns snart” sa Justin innan han la på samtalet och stoppade tillbaka mobilen i bakfickan där den legat innan.

”Vi måste gå bort till bussen nu om vi inte vill bli lämnade här”

”Jag har inget emot att stanna här med dig” sa jag och började placera kyssar längst Justins nacke vilket resulterades i att ett lågt stön lämnade stön lämnade Justins läppar.

”Inte jag heller men bli lite jobbigt att ha en Justin Bieber konsert utan mig”

”Kanske, kanske inte” sa jag mellan kyssarna som jag nu börjat placera längst hans käkben.

”Nej okej nu måste vi verkligen gå innan det här går allt för långt” sa Justin lite skakigt och ställde sig upp. Jag kollade roat upp på honom innan jag ställde mig upp bredvid honom.

”Jag såg inte dig klaga för bara någon sekund sen” viskade jag med en sån sexig röst jag kunde åkomma och Justin kollade storögt efter mig när jag började gå ut ur rummet med ett stort flin på läpparna.

Med inte ens liten tanke på att jag var gravid, just nu hade jag förträngt det och vill inte tänka på det. Jag vill i alla fall ha några bra stunder med honom innan jag bestämde mig för vad jag skulle göra. Han var ju rätt tydlig i intervjun att han absolut inte kunde ha ett barn nu då det skulle sabba hans liv och hur skulle jag då kunna berätta det för honom. Hur skulle jag kunna vara den som berättar för honom att han kommer bli pappa och att hans liv som han lever typ är över. Jag skulle bli om möjligt mer hatad av Justins beliebers och skulle förmodligen få ta hand om det själv då jag inte såg så mycket annan utväg än att Justin skulle lämna mig efter att ha fått reda på sanningen.

 

  

 

Långt kapitel blev det och ni kan kanske få ett till ikväll om ni kommenterar mycket. Så det är upp till er.

 

I alla fal lvad tyckte ni? Melinda berättade inte för Justin, jag vet inte om jag heller hade gjort det efter vad Justin sa i hans intervju. Men ni behöve rinte oroa er, hon kommer berätta det. och hur tror ni Justin reagerar då??

Kommentera för mer mina kära läsare!!!!


This was never planed - kapitel 38

 

”Nej, men du har mig väntande här borta tills du kommer med”

”Mm jag längtar. Jag har inte ens kunnat krama någon utan att önska att det var du”

”Då är vi två babe. Men vi hörs sen”

”Det gör vi, jag älskar dig”

”Jag älskar dig också” sa jag nu med ett stort leende på läpparna efter att ha fått prata med Melinda igen. Det har vart några jobbiga dagar nu senaste och jag har därför inte kunnat prata med henne så mycket på senaste tiden.

”Förlåt, det var Melinda. Vart var vi någonstans?”

”Det är lugnt. Eh vi pratade just om dina kläder på scenen. Crazy leather pants och sånt”

  

 

Jag gick inte till skolan någon mer den veckan. Eller det var ju bara fredagen jag skippade då de var i torsdags som jag rusade där ifrån. Jag visste inte vad jag skulle säga, hur jag skulle förklara mitt konstiga beteende som jag haft när jag helt plötsligt bara sprang iväg från lektionen. Stefanie hade skickat meddelande till mig hela tiden med frågor om hur jag mådde men jag hade bara ignorerat hennes meddelanden. Jag hade nästan ignorerat alla. Jag har suttit på mitt rum och låtit tankarna flyga hejvilt. Kanske ett stort misstag då tanken på att Justin skulle lämna mig blev mer och mer skrämande. Tänk på det, om han skulle lämna mig skulle jag inte ha någon att luta mig bak på om det skulle hända något. För hur mycket jag än försöker övertala mig själv om att mina föräldrar skulle stå vid min sida när jag berättade för dom att jag var gravid kunde jag inte få in det i min hjärna. Allt jag kunde tänka på var att dom skulle sparka ut mig och låta mig ta hand om mig själv. Precis som jag får göra med allt annat här hemma. Mamma och pappa är antingen på jobbet och jobbar och när dom väll kommer hem så äter dom bara lite snabbt, kanske kollar nyheterna innan dom sätter sig i arbetsrummet och fortsätter att jobba med vad det än är dom håller på med.

 

När Justin sen hade ringt hade jag inte berättat för honom. Jag ville att han skulle vara den första som fick reda på det då han var den som det drabbade mest av alla men jag kunde inte få för mig att berätta det över telefon. Det kändes bara som att det skulle bli bättre om jag sa det när jag kom med på han turné istället. Men skulle jag verkligen vänta lite mindre än två veckor för att berätta det. Jag skulle ju vara inne i den 6 veckan då när jag kom ditt. Inte jätte mycket men han kanske skulle bli sur för att jag vetat det i nästan tre veckor utan att ha sagt något till honom.

Men jag kunde ju inte åka till honom nu, eller kunde jag.

Jag har ju en massa kommande prov och sånt men dom skulle jag säkert kunna flytta dom till den veckan som kommer och åka till honom en vecka tidigare än planerat. Jag har ju kunnat flytta prov tidigare för att jag ska hinna med andra saker längre fram.

Så varför skulle det inte gå att göra det nu. Dom flesta lärarna älskar mig på den här skolan då jag är en duktig elev och jag fick oftast som jag ville. Min psykologi lärare skulle nog var den lättaste att övertyga om jag bara satte in Bieber i meningen.

Jag suckade högt och vred mig om i sängen så att jag nu satt med ryggen vilande mot väggen och benen upp dragna mot bröstet.

Jag blev tvungen att få det att funka. Om jag inte kan skjuta upp proven får jag väll söka ledigt eller sjukanmäla mig den veckan. För jag vet inte om jag skulle klara av att hålla det här inom mig så länge annars utan att bryta ihop. Utan att behöva skrika det rakt ut så att alla skulle få reda på det.

 

 

 

Jag visste inte hur hon gjort det men hon hade lyckats övertala sina lärare om att få slippa skolan en vecka. Så jag skulle få träffa henne tidigare än planerat, jag skulle få träffa henne idag. Hennes plan skulle landa om bara några minuter om det redan inte hade gjort. Hon kanske var på väg hit just nu.

Jag hade sagt att det var Kenny som skulle hämta henne, vilket var planerat från början men en av mina intervjuer blev inställda idag så jag skulle kunna hämta upp henne innan vi stack iväg till min andra intervju som vi precis skulle hinna med om allt gick som planerat. Jag stod med luvan långt ner över ansiktet i ett hörn för att så få personer skulle lägga märke till mig men hade en bra blick ut över gången som ledde från där Melinda snart skulle komma gåendes ifrån.

Jag hade saknat henne som jag aldrig saknat något annat och jag längtade var ända vaken sekund efter att få hålla henne i min famn igen, att få känna hennes läppar hårt pressade mot mina.

Jag skulle precis ta upp min mobil och skriva något till Scooter men glömde bort vad när jag såg hur Melinda nu kom gåendes från del långa korridoren och kollade sig om hela tiden i vad jag antog en jakt efter Kenny som skulle ha hämtat henne. Jag sken upp i ett stort leende och lät min blick glida över hennes kropp.

På kroppen hade hon ett par tajt åtsittande jeans med ett par ballerina skor till och en stor fluffig tjocktröja på sig som när jag kollade närmre på såg var min som jag hade lämnat hemma hos henne. Hon hade en väska hängandes över ryggen och drog en liten reseväska efter sig. Hennes hår var uppsatt i en vanlig enkel tofs och hennes ansikte var som vanligt minimalt sminkat. Hon behövde inte så mycket smink för att vara vacker, hon behövde inget smink alls för del delen. Hon var den vackraste tjejen jag någonsin sett och ibland hade jag svårt att tro att hon var min, bara min.

När jag märkte att hon inte såg mig valde jag istället att gå runt henne och hörde hur hon mumlade saker för sig själv, som jag inte riktigt förstod för än jag kom riktigt nära.

”Självklart så var min buss sen så att jag måste spring till flygplatsen, självklart så ska maten på planet bli försenat s att jag nästan får svälta och nu självklart så ska den här Kenny killen vara försenad. Är det något som kan gå rätt idag och inte bli försenat?” mumlade Melinda frustrerat för sig själv och jag stod över instinkten att skratta för att inte dra åt mig hennes uppmärksamhet.

”Om det räknas så är jag inte försenad” viskade jag lågt i hennes öra och såg hur hon stelnade till framför mig innan hon snabbt vände sig om.

”Justin” brast hon chokat fram innan hon släppte det hon hade i händerna och slängde istället armarna runt min nacke. Ett sånt där lyckligt/flickaktigt skratt lämnade hennes läppar innan hon pressade dom mot mina och jag lindade snabbt mina armar runt hennes midja och drog henne så pass nära mig att inte ens vatten skulle kunna klämma sig in mellan oss.

Jag böjde lite på nacken så att hon skulle slippa stå på tå hela tiden och särade lätt på henens läppar med tungan som jag drog längst hennes läppar. Hennes tunga möte inom kort min och jag stönade lågt mot hennes läppar av väll behag.

Ord kunde inte beskriva hur mycket jag hade saknat den tjejen som nu stod i mina armar. Lite över fem veckor hade jag vart bort från henne och jag lovar er att jag aldrig kommer låta det gå så långt igen innan jag träffar henne. Absolut en månad max, helst mycket mindre då jag behövde henne nära mig. Jag behövde höra hennes skratt, behövde se hennes vackra ögon och framför allt känna hennes läppar mot mina. Det var som en drog för mig, en drog som jag inte kunde få nog av.

”Vad gör du här? Jag trodde att du skulle jobba” frågade hon när hon lite andfått dragit sig undan från mig och jag slog upp i ett stort leende.

”Inget är viktigare för mig babe än du”

”Justin” sa Melinda med en alvarlig ton och jag skrattade lågt.

”Jag skämtar med dig babe, min intervju blev inställd så jag fick tid över att hämta dig innan jag måste sticka vidare till min andra intervju som börjar om en timme”

”Är det bråttom ditt eller kan vi ta det lite lugnt?”

”VI har ingen brådska om det är de du frågar om. Vi behöver inte sticka för än om en kvart”

”Vad bra då” sa Melinda och jag höjde lite frågandes på ögonbrynet men han inte ställa min fråga innan våra läppar återigen var samman länkade.

Jag besvarade snabbt kyssen och kände hur mina fingrar borrades in i hennes höfter när jag kände hur Melindas händer hittade sin väg ner för mitt bröst och ner till magen innan hon vände upp igen för att åter igen fläta in sina fingrar i mitt hår. Jag kände hur Melinda log nöjt mot mina läppar när ännu ett lågt stön lämnade mina läppar men dämpades mot hennes som tur var.

”Jag har saknat dig, så mycket” viskade jag mot hennes läppar när jag dragit mig undan och lutat min panna mot hennes med blicken fäst i hennes vackra ögon som utstålade inget annat än lycka just nu.

”Jag har saknat dig också Bieber, tro det eller ej” sa hon med ett stort flin på läpparna och jag skakade smått på huvudet.

”Vad har jag sagt om at du ska skämta om dina känslor för mig, jag tål det inte. Tanken att förlora dig är obeskrivlig”

”Jag har ju sagt att jag inte ska lämna dig, när ska du få in det i din skalle?”

”Jag vet inte, nån gång snart hoppas jag. Jag orkar inte med tanken som hela tiden snurrar runt i mitt huvud. `Tänk om hon lämnar mig` Den tar kål på mig, bokstavligen”

”Så sluta tänk på det då. Jag är här och jag är här för att stanna”

”Bra” sa jag och innan hon han säga något pressade jag mina läppar mot hennes. Åh hennes läppar.

Vi stod där en liten stund till innan jag såg hur det började blixtra från vad jag antog var paparazzons kameror och fick det direkt besvarat när jag öppnade ögonen. Vi stod nästan omringade av fans och kamera män som försökte komma så nära mig som möjlig och få dom bästa bilderna.

Jag såg hur Melinda började vrida sig obekvämt framför mig och hur hon blinkade onaturligt många gånger på grund av alla blixtarar som hon fortfaranade inte har vant sig med.

”Kom vi går innan vi får hela flygplatsen efter oss” sa jag snabbt och Melinda nickade lite instämmande innan hon sträckte sig efter hennes väska men jag stoppade den.

 

”Jag tar den” sa jag och pussade henne på kinden innan jag flätade ihop min fria hand med hennes och började försöka tränga mig igenom den stora klungan som nu bildats.

Jag såg hur Melinda kollade lite obekvämt runt sig och jag släppte taget om hennes hand för att istället lägga den runt hennes axlar och dra henne tätt intill mig medans jag fortsatte att styra våra steg ut från flygplatsen.

”Vi är snart ute babe” viskade jag i hennes öra innan jag kysste henne snabbt på kinden vilket fick ett bedårande litet fnitter att lämna hennes läppar som fick fjärilarna i magen att ännu en gång börja flyga runt i min mage.

  

Så nu är det uppe och jag har studiedag imorgon så jag hoppas att få upp ett kapitel imorgon men vi får se. Har en hel del böcker att läsa till skolan men ska verkligen försöka att få upp ett.

 

Skulle verkligen hjälpa om ni alla la in en kommentar, det gör mig mer motiverad att skriva även då jag knappt har några ideer till vad som ska hända. Även fast jag har ett par stora grejer planerade till dom kommande kapitlena så går det fortfarande bättre och snabbare att skriva när jag vet vad ni tycket.

Så KOMMENTERA!!!!! <3

 
 

 


This was never planed - kapitel 37 - Part 2

 

Mamma skulle döda mig jag frågade henne och om jag frågade någon av tjejerna skulle dom bara vilja veta vad testet visade och sen vilja berätta det för dom andra.

Med en hög suck drog jag upp luvan på min jacka och drog ner den så långt ner över mitt ansikte som möjligt. Håret försökte jag gömma så gott jag kunde och gick med blicken fäst i golvet medans jag gick.

Jag kom fram till rätt hylla och greppade tag om tre stycken. Man kunde väll inte vara för noga, tänkte jag innan jag lite osäkert gick bort till kassan där till min lycka stog en äldre dam som förmodligen inte skulle vara lika kvick att se att det var jag, om hon nu ens skulle bry sig om mig. Jag räckte henne mina pengar och hon räknade dom lite snabbt innan hon med en liten nickning la ner pengarna i kassaaparaten. Hon la ner testen i en påse innan hon räckte dom till mig och jag gav henne ett litet snabbt leende innan jag vände om och nästan sprang ut till min bil.

  

 

Jag satt nu i badrummet med hjärtat pumpades i 180 medans jag väntade på svaren från testen.

Jag hade använt alla tre. Man kunde väll inte var för försiktigt, eller? Jag kollade ner på klockan som visade att dom var klara nu. Jag reste mig lite osäkert från golvet där jag satt och gick med släpande steg bort till platsen där jag lagt dom.

Jag kollade på den första, positiv. Den andra positiv.  Dom alla var positiva.

Jag kände hur allting stannade runt omkring mig och än en gång gled jag ner till golvet med ryggen vilandes mot badrums dörren. Jag kände hur tårarna började bränna bakom mina ögonlock och inom kort började tårarna finna sin väg ner för mina kinder. Jag slöt snabbt ögonen i ett försök att sluta gråta men tårarna lyckades fortfarande rinna ner för mina kinder som redan nu var alldeles fuktiga efter allt gråtande. Jag lutade huvudet mot knäna och flätade in fingrarna i mitt hår för att sen dra lätt i ändorna.

Det här kunde inte hända, det kunde bara inte hända

Varför just mig av alla människor. Varför inte göra en tjej gravid som inte är tillsammans med en kändis eller varför inte en tjej som vill bli gravid gravid.

Jag menar, jag skulle aldrig kunna uppfostra barnet själv. För mina föräldrar skulle förmodligen aldrig hjälpa mig. Mer troligt är att dom skulle sparka mig och låta mig ta hand om sig själv.

Justin skulle heller inte kunna få ett barn nu. Det skulle ju sabba hans karriär totalt och vilket liv skulle vi kunna ge barnet. Jag går fortfarande i skolan och pluggar, Justin jobbar hela tiden med det ena eller de andra och har ett stressigt schema där han nästan aldrig får träffa sin familj och vänner.

Barnet skulle säkert bli bländat vart vi än gick på grund av alla blixtrar från paparazzons kameror som skulle vara upp i våra ansikten hela tiden.

Det skulle bli så här 'Hej, välkommen till världen. Nu ska vi blända dig' så fort vi skulle lämna sjukhuset. Tänkte jag suckade frustrerat.

 

Vad skulle jag göra? Jag måste ju berätta för Justin, men frågan var bara hur jag skulle berätta det, när jag skulle berätta och hur han skulle ta det. Skulle han lämna mig när jag berättade som det var? Säga att ett barn inte passade in i hans liv och lämna mig på grund av det?

Det kunde han väll inte göra? Eller självklart så kunde han väll lämna mig, men han skulle väll inte göra det. Han sa att han älskade mig, han sa att han aldrig skulle lämna mig. Han stod upp för mig på Ellen och ringer mig så fort han får en rast som är längre än två minuter lång.

Jag hörde hur någon öppnade dörren in till huset och sen hur mamma ropade att hon var hemma. Jag ropade ett litet snabbt hej tillbaka innan jag kollade ner på mina händer som just nu låg i mitt knä.

 

Efter ännu ett par minuter med bara sittande och tänkande ställde jag mig upp och med lite släppande steg gick jag bort till spegeln. Mitt hår såg just nu ut som ett stort fågelbo och skulle förmodligen ta en evighet att få ut. Mina ögon var alldeles rödsprängda och fortfarande lite tårfyllda. Mina kinder var en aning klibbiga och mosiga efter tårarna som runnit ner för dom. Maskaran som jag haft satt inte längre på mina ögonfransar utan var nu istället ut smetat under mina ögon och kinder.

Med hjälp av en blöthandduk och tvål lyckades jag få bort maskaran som var under mina ögon innan jag satte upp mitt hår i en slarvig bulle innan jag möte min egen blick i spegeln. Allt jag kunde sa var ännu en tonårs tjej som fått sina drömmar som blivit krossade på grund av tonårs graviditet.

Jag menar tänk på det, jag kommer aldrig kunna fortsätta att plugga efter det här som jag hade tänkt sen långt tillbaka och fortfarande uppfostra ett barn.

 

Efter en sista blick i spegeln gick jag bort till mitt rum är jag satte mig på sängen med mobilen liggandes framför mig. Jag gjorde inget, jag satt bara och stirrade på den. Osäker om jag skulle ringa honom eller inte.

Jag menar hur skulle jag berätta det för honom. Det kanske var bättre om jag sa det direkt till honom istället för att säga över telefonen. Jag kunde ju inte se hans reaktion då och han kanske skulle tycka att det var bättre så. Att jag inte verkade vara så rädd, vilket jag dock var då men det var inget jag ville att han skulle veta. Det var inget jag själv ville vara.

Men jag blev tvungen att höra hans röst, jag behövde höra honom säga att han älskade mig. Försäkra mig om att han inte skulle lämna mig.

Jag slog in det allt för använda numret som tillhörde och fick vänta några toner innan Justin äntligen svarade i telefonen.

 

Jag satt mitt i en av mina intervjuer när jag kände hur mobilen vibrerade i bakfickan. Jag log lite ursäktande mot personen som intervjuade mig innan jag drog upp mobilen och slog upp i ett stort leende när jag såg att det var Melindas namn som lös på displayen.

"Hej babe" sa jag snabbt när jag svarat och när jag kollade upp på dom sim intervjuade mig log dom lite lurt mot mig men valde att ignorera det.

"Hej, vad gör du?" frågade hon och jag hörde på hennes röst att hon antingen hade gråtit eller höll på att gråta.

"Ja just nu sitter jag i en intervju. Du då?"

"Oh sorry. Kan jag ringa dig senare eller"

"Aa. Var det något viktigt eller?"

"Nej då, ville bara prata lite”

"Okej. Har det hänt något eller, du låter ledsen"

"Nej då, det var bara en jobbig dag bara. Behövde höra din röst, det får mig att glömma bort allt. För en stund i alla fall om man säger så”

”Det är skönt att höra din röst också men jag kanske borde åter gå till min intervju så är det okej om jag ringer dig sen efter?”

”Ja det går bra, det är ju inte direkt så att jag har någonstans att vara eller en miljon väntade på mig någonstans” sa hon och jag skrattade lite lågt.

”Nej, men du har mig väntande här borta tills du kommer med”

”Mm jag längtar. Jag har inte ens kunnat krama någon utan att önska att det var du”

”Då är vi två babe. Men vi hörs sen”

”Det gör vi, jag älskar dig”

”Jag älskar dig också” sa jag nu med ett stort leende på läpparna efter att ha fått prata med Melinda igen. Det har vart några jobbiga dagar nu senaste och jag har därför inte kunnat prata med henne så mycket på senaste tiden.

”Förlåt, det var Melinda. Vart var vi någonstans?”

”Det är lugnt. Eh vi pratade just om dina kläder på scenen. Crazy leather pants och sånt”

  

 


This was never planed - kapitel 37 - Part 1

 

”Är det bara jag eller känns det inte lite konstigt att ingen har vart på oss idag. Jag vet att många av dom tog till sig av Justins intervju igår men det känns fortfarande för lugnt. Det borde inte gå så fort, det känns nästan som att något stort kommer hända” sa Stefanie bredvid mig efter att ha öppnat sitt skåp och försäkrat sig om att inget var förstört.

”Jag vet vad du menat, men jag orkar inte tänka på det nu. Just nu vill jag bara njuta av tanken på att kanske få en normal dag med mina kompisar nere på den övergivna stationen som jag inte har kunnat vara på i veckor” sa jag och vågade mig till slut till att öppna upp mitt skåp som till min lycka såg helt normalt ut.

  

 

Det hade gått över tre veckor nu sen Justin åkte iväg. Alltså hade över halva tiden gått tills jag skulle få träffa honom igen. Den första veckan hade gått snabbt men sen efter det hade det bara gått långsammare och långsammare. Så jag antar att dom kommande veckorna skulle gå fram i snigel fart. Speciellt nu när vi hade fem stora prov under dom veckorna också. Var av två av dom skulle vara betyg avgörande på dom kurserna som är 50 poängs program som man bara har på hösten. Så alltså ingen mer psykologi som var den roligaste ämnet enligt mig. Många olika begrepp då, men om man väll hänger med i skolan så är det inte så svårt att förstå.

"Melinda du kommer ju att tappa handen om du fortsätter att skriva i det här tempot. Det är bara våran första lektion till den här uppgiften och den behöver inte vara inne för än om två veckor. Du kan ta det lite lugnt vet du" skrattade Kasper fram och med en suck slet jag bort blicken från pappret för att kolla upp på Kasper som till min otur hade kommit in sist och den enda lediga platser som fanns var den mitt emot mig.

"Nej jag kan inte ta det lugnt. Vi har fem prov kommande och om jag vill få bra resultat på dom ser jag till att göra klart den här idag så att jag slipper ha den här att jobba med då också"

"Men vi har inte ens gått igenom all fakta än. Det ska vi ju göra nästa vecka"

"Ja men det finns en fördel med att ligga förre i varje ämnen då man kan börja små läsa på det som kommer efter"

"Och få ont i magen för att du stressar allt för mycket"

"Nej för jag behöver inte bli stressad om du kan sluta uppehålla mig så att jag kan bli klar med uppgiften någon gång idag. Så jag skulle uppskatta om du antingen höll tyst eller gick här ifrån" sa jag och Kasper suckade frustrerar innan han slog ihop böckerna och gick sin väg.

”Åh äntligen borta. Jag trodde att jag skulle dö om jag inte fick klaga på hur ont min mage gör just nu. Jag kan knappt fokusera mig på uppgiften. Det är hemskt” klagade Jennifer och jag vände min blick upp mot henne precis som resten vid bordet som nu bestod av Stefanie och Linnea.

”Mensvärk?” frågade Linnea och Jennifer nickade med en liten grimars till svar.

”Alltså det har aldrig vart så här jäkligt. Jag önskar att jag hade som vissa där det inte är ett problem. Som Melinda tillexempel, du värkar aldrig ha dom problemen” sa hon och kollade menande på mig medans en tanke helt plötsligt slog mig.

”Hej, vilken vecka är det idag?” frågade jag och kollade storögt på Jennifer som satt och drog med handen lite över magen för att försöka få bort smärtan som jag vet kunde vara olidlig.

”Vecka 41, vaddå då?” sa hon och jag reste mig snabbt upp utan att svara och packade snabbt ner alla saker i min väska innan jag hängde upp den på axel.

”Melinda vart ska du någon stan, vi slutar inte för än om tre timme” ropade Stefanie efter mig och jag vände mig snabbt mot dom.

”Eh jag vet, men jag mår lite illa så jag tror nog att jag går hem. Vi syns imorgon” ropade jag snabbt tillbaka och väntade inte på deras svar innan jag fortsatte ner för korridoren och bort till klasrummet där Mr Strout satt med en bok upptryck i ansiktet.

”Mr Strout eh jag mår illa och jag undrar om jag skulle kunna få gå hem. Jag har gjort klart mer än halva uppgiften och kan lika gärna göra resten hemma”

”Visst du kan gå. Men se till att Miss Lisman vet att du går hem också så att du inte får frånvaro på spanskan” sa han jag nickade lite till svar innan jag med snabba steg.

Jag gick bort till mitt skåp där jag slängde in dom böcker jag inte behövde innan jag smällde igen skåpet för att sen fortsätta ner för korridoren och ut mot skolgården. Väll ute hoppade jag snabbt in i min bli som stod nästan närmst utgången förutom lärarnas bilar vilket inte var något konstigt då lärarna kom en timme tidigare än oss varje dag.

Jag satt fart mot närmaste apotek som låg bara en kvart härifrån och slängde väskan på passagerarsättet innan jag fäste blicken på vägen framför mig. Jag såg hur bilar åkte för bi och hur barn lekte på ett dagis på sidan av väggen men la inte så stor vikt på det. Allt jag kunde tänka på var det som just nu hemsökte mina tankar.

Jag var sen, eller rättare sagt min period var sen. Jag skulle ha haft min period för ungefär två och en halv vecka sen men har vart allt för stressad för att den tanken ens skulle ha kunnat slå mig innan. Jag ville inte ens tänka på vad som skulle hända om mina teorier stämde. Vad skulle jag göra då? Vad skulle Justin säga? Skulle han lämna mig?

 

Jag slog bort tanken, det kanske var bra att få det bekräftat innan jag drog en massa slutsatser och började hetsa upp mig för något som kanske inte ens stämde. Men just nu kunde jag inte komma på någon annan bra logisk anledning till att min period skulle vara så försenad.

Jag parkerade bilen så nära själva apoteket jag kunde innan jag med snabba steg gick upp till dörren men tvärstannade innan jag öppnade upp den.

Var det verkligen det smartaste av mig att gå in på apoteket och köpa graviditetstest när jag var tillsammans med Justin. Förstå vilka skriverier det skulle bli om det kom ut att Justin Biebers flickvän gick runt och köpte graviditetstest. Grejen var bara att jag inte kunde fråga någon annan heller. Mamma skulle döda mig jag frågade henne och om jag frågade någon av tjejerna skulle dom bara vilja veta vad testet visade och sen vilja berätta det för dom andra.

Med en hög suck drog jag upp luvan på min jacka och drog ner den så långt ner över mitt ansikte som möjligt. Håret försökte jag gömma så gott jag kunde och gick med blicken fäst i golvet medans jag gick.

Jag kom fram till rätt hylla och greppade tag om tre stycken. Man kunde väll inte vara för noga, tänkte jag innan jag lite osäkert gick bort till kassan där till min lycka stog en äldre dam som förmodligen inte skulle vara lika kvick att se att det var jag, om hon nu ens skulle bry sig om mig. Jag räckte henne mina pengar och hon räknade dom lite snabbt innan hon med en liten nickning la ner pengarna i kassaaparaten. Hon la ner testen i en påse innan hon räckte dom till mig och jag gav henne ett litet snabbt leende innan jag vände om och nästan sprang ut till min bil.

  

 

kort blev det men det är för att klockan snart är ett och det här är bara part 1 och förhoppningsvis kommer part 2 upp imorgon när jag kommer hem från skolan.

Men kommentera för mer imorgon och vad ni tror!!! Vad kommer hon få för svar på testet???

 


This was never planed - kapitel 36

 

”Kan en av dom personerna möjligtvis vara Melinda?” frågade Ellen en aning avaktande och jag nickade lite svagt till svar innan jag fortsatte.

”Ja hon betyder jätte mycket för men jag tror inte att mina fans märker det. Eller så väljer dom att inte se det för att dom inte vill få in i deras hjärnor att jag faktiskt är lycklig med en annan tjej som inte är dom. Men då vill jag bara säga er en sak som jag hoppas att ni tar åt er. Jag kommer inte att lämna Melinda för att ni tycker att jag passar bättre med er. För det första så älskar jag Melinda jätte mycket och för det andra så tror jag faktiskt inte att jag skulle kunna dejta ett fan. Jag är ledsen om jag stampar på era drömmar nu men det är så jag känner varje gång jag ser era kommentarer om att Melinda är äcklig, en hora och att hon inte är värd mig. Om det är någon som inte är värd nån så är det jag” 

  

 

”Vad menar du med det?” frågade Ellen och lutade sig en aning bak i fåtöljen.

”Precis som det låter. Jag menar bara att om det är någon som inte förtjänar någon i vårt förhållande är det jag. Melinda är fantastisk och hon kan få mig att må bättre genom att bara se på mig. Hon tar så mycket hat för mig och det känns som att jag inte gör något för henne. Jag menar, hon kan inte ens gå runt i sin skola utan att behöva vara rädd för att gå runt hörnet då det kanske står någon som kommer att kasta ägg på henne där. Eller skrika saker efter henen när hon går i korridorerna. Dom fyller hennes skåp med grädde eller vad tusan det var. Dom skriver på olika hemsidor att dom hatar henne, dom startar klubbar där dom kommer på olika sätt att splittra mig och Melinda. När jag var och hälsade på henne här nu i veckan kom vi inte på en sida som hade startat en klubb som hette Hata och splittra Jelinda och det sårar mig. För om det är så här mina fans ska behandla dom jag älskar, som vet jag inte om jag vill göra något för dom. Varför ska jag gå runt och göra allt för att få se leenden på deras ansikten när dom inte ens kan vara tillräckligt glada för mig för att inte skada dom runt omkring mig. Melinda säger att hon kommer stå vid min sida oavsett vad, men jag börjar bli rädd att hon inte kommer att orka med allt skit så mycket längre till. Jag menar hur mycket skit kan en person ta innan dom inte orkar mer”

"Har det någonsin varit så här illa med någon av dina tjejer innan?"

"Nej" sa jag med en lätt huvud skakning innan jag fortsatte "Visst dom andra fick hotbrev och sånt men det får Melinda också. Plus allt det jag räknade upp innan. Mina fans säger att jag har växt upp för fort, men kanske är det så att det är mina fans som inte har vart mogna nog att växa med mig”

"Jag måste nog hålla med dig om det. Jag menar om dina fans hade vart mer mogna och kanske lite smartare hade dom inte gjort det här"

"Det är de jag menar. Jag tror inte riktigt att dom förstår hur mycket det faktiskt skadar Melinda, men även mig. Jag hatar att se henne få allt det här hatat och igår efter min konsert låg jag faktiskt och övervägde om det bästa för Melinda skulle vara att göra slut med henne. Så att hon slapp allt det här. Men det är ju det mina fans vill, dom vill att jag ska bli singel och gå runt och flörta med mina fans som jag gjorde lite mer när jag var yngre. Innan jag började dejta Selena. Det dom inte förstår är att om det kom till den punkt att Melinda gör slut med mig för att hon inte klarar av allt så kommer jag inte bli den där roliga Justin som dom säger. Jag kommer bli deprimerad och jag vet inte riktigt om jag skulle vilja göra mina fans glada då genom att ha en konsert för dom. Men grejen är att jag inte bara kan strunta i mina beliebers heller för det finns dom som stödjer min relation med Melinda och om jag får säga en sak så är det nog dom som är min riktiga beliebers. Det spelar ingen roll om du vet vart jag är någonstans hela tiden eller vet exakt vart jag är född. Det spelar ingen roll så länge ni står vid min sida. Stödjer mig" sa jag med en liten suck och lät mig själv kolla ut över publiken som nu satt knäpptysta och bara kollade på mig.

"Vad tycker du om det här. Varför tar vi inte upp typ tre stycken av dina fans och så ber vi dom säga vad dom tycker om allt det här" sa Ellen och jag nickade lite till svar.

Hon kollade igenom sin Ipad en snabbis innan hon ropade upp tre namn och skick fyllde snabbt lokalen. Dom kramade snabbt om sina kompisar och varandra innan dom skuttade med stor leenden kom ner till scenen. Jag kramade lite svagt om dom innan jag slog mig ner i fåtöljen.

"Eh kan vi få in en soffa, tre stollar eller något som tjejerna kan sitta på?" frågade Ellen och ena arbetaren nickade lite innan han sprang backstage för att sen komma tillbaka med tre stolar i handen. Han räckte dom till tjejerna som glatt tog emot dom och satte sig ner.

 

(Justin vanligt, Ellen tjockt, Fans kursivt)

"Så tjejer hur mår ni?" frågade Ellen och räckte ena tjejen en mick som dom kunde skicka emellan varandra.

"Det är bra" sa den ena och dom mera nickade instämmande.

"Okej vi gör så här. Innan vi börjar så vill jag ställa några frågor som jag vill att alla ska svara på. Om ni håller med mitt påstående eller det jag säger stämmer in på er räcker ni upp handen" sa hon och alla nickade lite instämmande.

"Okej första då, vi börjar lite enkelt och jag vill att ni alla är helt ärliga med era svar. Så hur många av er här inne ser er som en belieber?" frågade hon och nästan alla räckte upp handen.

"Okej nästan alla. Men hur många av er har drömt om att bli tillsammans med Justin eller åtminstone kyssa honom en gång?"

"Okej typ alla. Hur många av er önskar att ni var Melinda?"

"Okej det är typ alla beliebers. Men nu till den frågan som jag ville komma till. Hur många här inne hatar paret Jelinda och vill splittra dom?" frågade Ellen och jag blev förvånad att så många räckte upp handen. Grejen var väll att det säkert fanns fler här inne fast som inte vågade erkänna det.

"Okej. Men hur många ut av er har gjort något med det? Typ skickat ett brev till Melinda eller Justin att han borde dumpa henne, skriver det på hennes eller Justin instagram och twitter?" frågade hon och det var några stycken som räckte upp handen, där av två av dom tjejerna som satt bredvid mig.

"Okej två av er räckte upp handen. Varför?" frågade Ellen och vände sig nu till dom två tjejerna som satt bredvid mig.

"Eh alltså jag vet inte. Jag tycker bara att Justin är en sån fantastisk person och förtjänar något bättre än Melinda"

"Inte för att vara taskig eller något, men är du så mycket bättre än Melinda då. Vad är det med dig som gör dig så mycket bättre än Melinda. Jag menar du känner inte ens henne och vad jag vet är det inte hon som går runt och skriver en massa saker om personer hela tiden"

"Jag vet men jag vill bara att Justin ska var lycklig, jag ville aldrig skada någon"

"Hur skulle det här inte kunna skada någon och lycklig blir jag av att se hur mina fans hatar och ser ner på dom jag älskar eller?"

"Nej, men"

"Men vaddå. Du såg hur alla andra började hat min flickvän så du bestämde dig för att följa med i mängden. Tänkte ni ens hur mycket det här sårade henne, hur mycket skit hon får bara för att jag föll för henne. Det är inte hennes fel att jag föll för henne. Det hade lika gärna kunnat vara vem som helst och vad hade du tyckt om halva befolkningen på denna jord typ började hata dig?"

"Inte så bra"

"Så varför gör du det?"

"Jag vet inte okej. Är det så konstigt att jag inte gillar den enda personen som står i väggen för min chans att bli ihop med dig"

"Nej det är det inte och jag ber er inte att gilla henne. Allt jag ber er om är att ni respekterar eller älskar mig tillräckligt för att inte hata på henne. Hon är i mitt liv nu, hon är min flickvän och det är inget ni kan göra åt det"

 

"Hon är i mitt liv nu, hon är min flickvän och det är inget ni kan göra åt det" dom orden flög runt i mitt huvud hela tiden och jag kunde inte luta le när jag tänkte på det. Visst folk hade velat prata med Justin om mig förut men han hade bara undvikit frågan med att säga något helt annat. Så det här var första gången han pratade helt öppet om sin relation med mig.

Jag hade fått tårar i ögonen men på något sätt lyckats hålla mig från att fälla domd, jag ville höra vad mer han hade att säga, jag ville se deras blickar när Justin sa att han älskade mig.

Min mobil vibrerade bredvid mig och jag drog snabbt åt mig den för att se att det var Justin som ringde. Med ett stort leende lätt jag fingrarna glida över skärmen för att godkänna samtalet.

”Hej Justin” sa jag glatt och mitt leende blev om möjligt större när Justins röst fyllde luren.

”Hej babe, hur är det?”

”Det är bra. Jag såg din intervju för bara någon minut sen” sa jag och Justin skrattade en aning.

”Jaså det gjorde det du. Vad tyckte du då?”

”Jo jag måste ju säga att jag tycker att det är ganska roligt när du blev sur och bara störtadeav scenen” sa jag och Justin mumlade lite för sig själv.

”Jag skämtar Justin. Tack förresten”

”För vaddå?”

”För att du stod upp för mig. För hela intervjun”

”Självklart babe. Jag vet hur dåligt du har mått och hur mycket hat du har fått ta på grund av mig så jag vill gör något för dig som förhoppningsvis kommer minska hatet mot dig. Det är det minsta jag kan göra. Jag hoppas ju självklart att hatet ska försvinna helt men jag tror nog det är en omöjlig sak att hoppas på”

”Jag vet älskling, jag förväntar mig inte heller att allt ska försvinna. Det som betyder något för mig är att jag vet att jag har dig vid min sida och att du alltid står vid min sida”

”Självklart, jag kommer alltid stå vid din sida. Jag är din always ans forever” sa han och ett litet osäkert skratt lämnade mina läppar och jag var glad att Justin inte var här just nu så att han kunde se rodnaden som spreds på mina kinder.

”Låt mig gissa, du rodnar just nu” sa Justin med ett stort belåtet leende av vad jag kunde höra.

”Nej” sa jag och kunde nästan se hur Justin himlade med ögonen åt mig.

”Okej kanske, ja”

”Haha jag visste det. Jag känner dig allt för väll babe”

”Tydligen” sa jag och han skrattade.

”Men du jag måste lägga på nu, måste vidare till nästa kändis grej”

”Åh okej, men ring mig imorgon när du kan. Har studiedag imorgon så kommer bara vara hemma och slappa med en massa filmer och glass” sa jag och Justin skrattade.

”Haha, synd att jag inte är där och kan ha krig med glassen”

”Det kanske är för det bästa att du inte är här”

”Kanske det. Men jag älskar dig”

”Jag älskar dig också” sa jag och vi sa snabbt hejdå innan samtalet avslutades.

 

*

 

Jag gick tillsammans med Stefanie bort mot våra skåp och kollade mig hela tiden runt för att vara säker på att det inte var någon som kom springandes med ett ägg i handen eller något.

Hela dagen hade gått utan att någon lämnat en taskig kommentar och alla lappar som satt i skolan var nu bort tagna.  Dom elaka kommentarerna och bilderna på twitter hade sjunkit till ungefär hälften, vissa som för hade skrivit en massa saker till mig bad nu om förlåtelse. Det var konstig.

Allt hade förändrats på grund av Justins intervju igår på Ellen och även om jag visste att det inte var mig dom bad om förlåtelse till så tröstade det en aning. Jag visste ju att dom bara gjorde det för att dom ville att Justin skulle älska dom igen, men det kändes som sagt fortfarande bra.

Vi kom fram till våra skåp och jag kände mig lite osäker när det kom till att öppna mitt skåp precis som igår. För efter gräddolyckan i tisdags var jag alltid rädd att det skulle hända igen. Att mina läxor än en gång skulle bli förstörda tillsammans med dom böcker som låg överst. Jag hade blivit tvungen att slänga dom då dom börjat lukta gammal mjölk.

”Är det bara jag eller känns det inte lite konstigt att ingen har vart på oss idag. Jag vet att många av dom tog till sig av Justins intervju igår men det känns fortfarande för lugnt. Det borde inte gå så fort, det känns nästan som att något stort kommer hända” sa Stefanie bredvid mig efter att ha öppnat sitt skåp och försäkrat sig om att inget var förstört.

”Jag vet vad du menat, men jag orkar inte tänka på det nu. Just nu vill jag bara njuta av tanken på att kanske få en normal dag med mina kompisar nere på den övergivna stationen som jag inte har kunnat vara på i veckor” sa jag och vågade mig till slut till att öppna upp mitt skåp som till min lycka såg helt normalt ut.

 

  

Bildlöst jag vet men det fick bli det nu då jag inte hinner till min träning annars. Hoppas ni gillar det och att det inte är allt för mycket fel.

 

Kommentera för mer imorgon!!


Because Because Because

Hinner tyvärr inte lägga upp kapitel 36 nu då det blir längre än jag hade tänkt mig så det kommer istället någon gång imorgon.

Tänkte också passa på att säga att röstningen är slut nu och det blev Memories Can Come And Go som vann!!
Jag är jätte tacksam för alla dom som röstade, det betyder jätte mycket för mig. Och för er som röstade på In Every Girl There Is A Boy så kommer den ju som sagt att komma efter Memories Can Come And Go och jag hoppas att ni stannar kvar även om det inte blev den novellen ni röstade på.

I alla fall fortsätt att kommentera på kapitel 35 under och kapitel 36 kommer upp någon gång imorgon. PÖSS!!!!

This was never planed - kapitel 35

 

”Melinda du är en kvart försenad, vad är din ursäkt för detta. Det är inte likt dig” brast Mr Strout ut när jag kom in i klassrummet och jag suckade högt.  Jag verkligen inte på humör för en utskällning från en lärare  med chans till romans är störst med deras katt.

”Jag har ingen ursäkt, jag sa hejdå till min pojkvän bara”

”Och du tyckte att det var viktigare än att vara med på lektionen.

”Ja det gjorde jag. Jag sitter ju ändå bara och ritar på lektionerna just nu då jag redan är klar med uppgiften och har lämnat in den till dig.

”Visst då får gå den här gången. Men en gång till Melinda och då frånvaro, förstått”

”Förstått” sa jag och sköt iväg ett på klistrat leende åt hans håll innan jag gick bak till min plats bredvid David som till min lycka inte var särskilt pratglad av dig. För just nu kände jag inte för att prata, jag var trött och ville inget hellre än att sova just nu

  

 

Jag hörde hur folk mumlade uppmuntrande saker om konserten efter mig medan jag gick igenom korridorerna bort mot mitt omklädningsrummet för att få ta en snabb dusch innan vi skulle gå ut för att äta något på någon av dom närliggande restaurangerna.

När jag kom inte i omklädningsrummet satt Scooter tillsammans med Kenny och pratade om något som visades på datorskärmen som stod framför dom.

”Hej” hälsade jag lite snabbt och skulle precis gå in i badrummet när jag blev stoppad av Scooter som ropade på mig.

”Justin kan du komma en liten stund bara?” frågande han och jag suckade. Allt jag ville just nu var att ta en varm dusch som förhoppningsvis skulle få mina tankar att sluta flyga runt eller i fall få ordning på dom och låta min kropp slappna av.

”Sitt” sa Kenny och nickade i en gest mot soffan som stod mitt emot deras.

”Vad är det?” frågade jag lite irriterat och dom kollade chockat på mig.

”Ta det lugnt Justin. Vi vill bara prata med dig om dagens konsert. Du verkade lite borta. Som att du var här men din hjärna var någon helt annan stans. Du sjöng på fel text vid ett tillfälle och du gjorde fel danssteg. Jag vet inte om dina fans märkte det men vi här bak gjorde det i alla fall. Vad är det som pågår?”

”Inget, jag är bara väldigt trött.  Det var en jobbig flygtur”

”Justin jag har sett dig spy på scen men ändå fortsatt konserten.  Du har velat ha en konsert när du nästan var alldeles för sjuk för att komma upp ur sängen och knappt kunnat prata. Så jag köper det inte, det är något annat. Vad är det som stör dig?”

”Inget Scooter, jag har en dålig dag bara. Det kan hände vem som helst. Även dom bästa”

”Jag vet. Men jag kan se på dig att det är något som stör dig. Har det hänt något med Melinda?” chansade Scooter och jag suckade. Jag visste att dom inte skulle släppa ämnet och det skulle väll inte vara så farligt att berätta för dom. Dom kanske till och med kunde hjälpa mig.

”Justin du kan berätta allt för oss” la Kenny till och kollade mig djupt i ögonen.

”Jag vet. Det är bara det att det är typ tusen olika tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu och jag vet inte riktigt vart jag ska börja berätta någonstans.

”Varför börjar du inte med att berätta för oss vad det är som tynger dig och vilka personer som det handlar om också” sa Scooter och kollade uppmanande på mig och med en suck började prata.

”Det är Melinda. Jag är orolig att hon inte kommer att klara av allt hat som hon får från mina fans. Det är värre än det någonsin var med Selena. Dom går runt i hennes skola och sätter upp lappar där det står att hon är en hora, slampa, äcklig och att hon bara utnyttjar mig. Dom går runt och kastar ägg på henne och nu senast när jag pratade med henne i telefon precis innan jag gick upp på scen berättade hon att dom fyllt hennes skåp med grädde eller något liknande” sa jag med blicken fäst i golvet men när jag kollade upp mötes jag av deras chockade blickar som nästan brände hål i min hud.

”Vänta, när hände det här? Varför har du inte berättat det här för oss tidigare. Vi hade kunnat hjälpa dig”

”Jag tror faktiskt inte det finns något ni kan göra åt det. Jag försökte när jag var där men det verkar inte ha gett någon effekt. Dom håller fortfarande på och det är inte ens allt”

”Finns det mer?”

”Mycket mer” sa jag och räckte dom min mobil som var inne på den där hata och splittra Jelinda sidan. Vi satt under tystnad ett tag medan dom läste igenom sidan innan bådas blickar chockat for upp mot min.

”Är du seriös Justin. Det här är inget av dina små skämt?”

”Nej Scooter det här är inget skämt. Varför skulle jag ens skämta om det här, det är ju inte ens roligt”

”Jag vet, men man vet aldrig med dig Justin. Har Melinda sett det här?”

”Ja det var hon som hittade sidan och enligt henne finns det fler. Tusen tals mer såna här sidor” sa jag nedstämt och Scooter suckade frustrerat innan han drog en hand igenom håret. Han gav Kenny en frågande blick som jag inte förstod men det verkade som att Kenny hade gjort det då han nickade instämande.

”Hallå jag sitter också i rummet” sa jag irriterat när dom börjat ha sin egna lilla konversation om något jag inte kunde höra då dom viskade.

”Sorry. Vi har bara pratat en del om att ha en intervju där du pratar om Melinda och din relation med henne. Och vi tror att det kan vara ett bra tillfälle att göra det nu när hon får så mycket hat som hon får. För då kan du berätta hur mycket det faktiskt påverkar henne och att det faktiskt påverkar dig också. Säga vad du har på hjärnan och säga vad du faktiskt tycker om allt det här. Är du besviken på dom säg det, är du sur säg det också och om du är ledsen säg det” sa Scooter och jag nickade lite instämmande med huvudet.

”Så när ska jag göra det här?”

”Vi tänkte ta det nästa vecka men vi tror att det är bättre om du kör det redan imorgon på Ellen. Om du tycker det är okej alltså”

”Vi gör det imorgon. Ju snabbare jag får det här sagt desto bättre”

”Bra. Du kan gå och duscha nu om du vill. Vi ringer och pratar med Ellen och säger att du kommer vilja prata om annat än din turné så att hon är förbered på det” sa Kenny och jag gav dom båda ett litet leende innan jag gick bort till badrummet för att ta en efterlängtad dusch.

 

*

 

Jag satt nu bakom scen och väntade på att Ellen skulle presentera mig så att jag kunde komma ut och få det jag ville säga sagt. Jag hade försökt planera något att säga men varje gång jag tänkte på det blev jag bara irriterad och kom tillbaka till ruta ett. Så jag antar att jag bara får säga det som kommer upp och hoppas att jag inte låter dum i huvudet.

Jag hade sagt åt Melinda att kolla på Ellen då jag sa att jag hade något viktigt att säga och att jag ville att hon skulle höra det direkt från mig.

Jag fingrade lite otåligt på kanten av min tröja och jag kollade upp på Scooter som kollade lugnande mot mig. Jag gav honom ett leende och skulle precis ta upp mobilen för att skicka iväg ett meddelande till Melinda när jag hörde hur mitt namn ropades upp och följdes av ett massa skrik från mina fans som satt i publiken. Jag suckade lite och slog handflatorna mot låren lite innan jag ställde mig för att sen börja gå igenom dom stora skjutdörrarna som man alltid kom in igenom när man var på Ellen

 

 

Jag log lite svagt när jag kollade ut över mina fans med det försvann nästan helt när jag kom på vad skälen till att jag var här va. Men jag kunde inte låta bli att le när min blick gled över till Ellen som stod och dansade borta vid sin fåtölj som hon alltid satt i. Jag små skuttade bort mot henne och kramade om henne ordentligt innan jag föll ner i fåtöljen som stod bakom mig.

Fansen fortsatte att skrika en långt tag efter att vi satt oss och Ellen gjorde en gest åt dom att tystna så att vi skulle kunna börja själva intervjun.

”Så, Justin nu när du kan höra mig vill jag hälsa dig glatt välkommen hit igen. Hur många gånger har du vart här nu ens?”

”Jag vet faktiskt inte. Jag gillar att vara här med dig så det är en del gånger nu tror jag”

”Ja vem gillar inte att vara med mig” sa Ellen och publiken skrattade högt, nästan överdrivet som mina fans ibland kan göra för att få min uppmärksamhet.

”Jag måste bara säga en sak. Varje gång du är här går ju typ halva intervjun åt att dina fans ska skrika saker när du eller jag har sagt något som dom gillar”

 

 

”Jag vet. Mina fans verkar ha lite svårt att hålla tyst när jag är runt dom” sa jag och ännu mer skratt hördes

”Haha tydligen. Men ska vi komma till det som du egentligen är till här för att prata om. För Kenny ringde mig igår och sa att du vill prata om något lite alvarligare och viktigare än din turné. Vilket gjorde mig rätt intresserad då jag vet hur mycket din musik och karriär betyder för dig”

”Ja min karriär betyder mycket för mig men jag har personer i mitt liv som betyder mer. Som jag skulle ge upp min karriär för om det var vad som krävdes för att vara med”

”Kan en av dom personerna möjligtvis vara Melinda?” frågade Ellen en aning avaktande och jag nickade lite svagt till svar innan jag fortsatte.

”Ja hon betyder jätte mycket för men jag tror inte att mina fans märker det. Eller så väljer dom att inte se det för att dom inte vill få in i deras hjärnor att jag faktiskt är lycklig med en annan tjej som inte är dom. Men då vill jag bara säga er en sak som jag hoppas att ni tar åt er. Jag kommer inte att lämna Melinda för att ni tycker att jag passar bättre med er. För det första så älskar jag Melinda jätte mycket och för det andra så tror jag faktiskt inte att jag skulle kunna dejta ett fan. Jag är ledsen om jag stampar på era drömmar nu men det är så jag känner varje gång jag ser era kommentarer om att Melinda är äcklig, en hora och att hon inte är värd mig. Om det är någon som inte är värd nån så är det jag” 

  

 

Så nu är det uppe och jag har nästa planerat och påbörjat så jag hoppas att få upp det senare ikväll annars kommer det upp imorgon. Inte heller igenom läst men jag hoppas att ni står ut om det är något liter fel, men förhoppninsvis är det inget.

 

Så kommentera mycket om ni vill ha mer ikväll!!!

 

 


Reachable dreams

(Random bild bara då jag inte kan få upp hennes header)
 
En del av hennes senast kapitel men om ni vill fortsätta läsa hennes novell kan ni gå in påhttp://reachabledreams.blogg.se/ dä hon nu lagt 64 kapitel.
 Jag och Justin går ut ur hans plan. Justin först och jag efter.Vi går mot ingången medans jag sträcker på mig. När vi går igenom flygplatsen där inne så vänder alla blickarna oss eftersom dom ser  att det är vi. Både förvånade, glada och arga beliebers. Jag hör små viskningar, inte vad men man förstår att det är om oss då dom tittar och pekar på oss, vi går med snabba steg ut och till Justins bil. Jag hoppar in i hans bil samtidigt som Justin och han startar bilen och kör iväg. Jag tittar på Justin sen ner i golvet. Flera gånger. Justin flinar lite.

" Är du nervös? " säger Justin medans han kör. Jag vänder blicken mot Justin igen och nickar.

" Ja.. " säger jag tyst och biter mig försiktigt i underläppen.

" Det behöver du inte vara, det är din familj, dom kommer bli glada! " säger Justin glatt och svänger in på vägen till min familjs hus.

" Du har rätt.. " säger jag lågt och spänner loss mig när Justin stannar utanför huset.

" Tack för skjutsen " säger jag och vänder blicken mot Justin. Jag ler.

" Ingen fara, ring om det är något och hälsa dom andra!" säger Justin glatt. Jag nickar och hoppar ut ur bilen, jag tar mina väskor och stänger igen bilen innan jag går glatt men nervöst mot ytterdörren. Jag är verkligen nervös, det var ett tag sen jag träffade dom, hur ska dom reagera? Många tankar snurar runt i mitt huvud, jag trycker ner dörrhandtaget och öppnar dörren. Doften av mammas goda oxfilè, hennes specialite! Jag ler för mig själv och går in. Jag lägger ner väskorna på golvet och tar av mig mina skor.

" MATEN ÄR KLAR! " skriker hon och tittar ut från köket men när hon ser mig så tystnar hon snabbt och rent ut sagt bara stirrar på mig först.

  

Håller förresten p åmed kapitel 35 nu så det borde inte ta så lång tid innan det kommer upp :D


I knew you were trouble!!

Sitter och skriver på kapitel 35 just nu men tror inte att jag hinner få upp det idag. Men imorgon har vi omprovsdag och eftersom jag inte har något att ta igen har jag en ledig dag vilket betyder en massa skrivande. Så ska försöka att få upp två kapitel imorgon.
Vill bara säga nu också att jag är jätte glad att så många har kommenterat på vilken novell ni vill läsa det betyder jätte mycket och om ni inte redan gjort det så snälla gör det. Skulle betyda jätte mycket att veta vad ni tycker.
I alla fall så kommer minst ett kapitel imorgon och är lite inne på att göra ett kapitel med Justins perspektiv. Vad tycker ni?!?

Så äntligen dags.. RÖSTNINGEN!!!!!

In Every Girl There Is A Boy - handling

 

Mitt liv hade gått från alldeles perfekt till en mardröm på grund av ett litet beslut som jag inte ens fick vara med att bestämma.

Det fick mina två identiteter att krocka och jag blev hela tiden tvungen att välja mellan dom. Antingen kunde jag välja att vara Hiley Morns 17 år, dansare till Nicki Minaj eller den andra identitet som jag lånar av min skadade kusin och som jag är mest känd för. Simon Morns 18 år, dansare till ingen mindre än Justin Bieber som var min största idol. Som jag förmodligen skulle välja att dansa för om det så inte var att mitt riktiga jag Hiley har ett två års kontrakt med Nicki.

Så jag blev tvungen att försöka få det att funka. Vilket gick bra, i alla fall ända tills det där jäklar beslutet fatades och fick mina två identiteter att krocka.

 

  

 

Prolog

 

Att mitt liv var förvirrande och komplicerat nu var en stor underdrift. Mitt liv var just nu en riktigt mardröm samtidigt som det var en stor dröm som blev sann.

Det skulle ta en evighet för mig att förklara för någon vad som har hänt mig dom senaste månaderna. Jag vet knappt själv vad som har hänt, allt har gått så snabbt och det känns som att jag nästan aldrig är mig själv i allt det här. Mina liv har börjat ta allt för stora svängar åt olika håll och det börjar nu bli svårt att hålla kolla på dom båda. Jag hade trasslat in mig i något jag nu viste att jag aldrig skulle kunna ta mig ut ur utan att behöva sabba något eller skada någon. Jag borde ha berättat, jag borde bara ha sagt sanningen så fort jag fick ett ja från Justin eller åtminstone när turnén börjat och dom inte längre kunde sparka mig.

I alla fall så var mitt liv komplicerar och för att ni ska kunna förstå måste jag nog berätta från början. Eller i alla fall från den dagen som allt förändrades. Då en dom två stora besluten togs i mitt liv. Dagen innan jag fick ett dubbelliv.

 

Några månader tidigare

 

”Mamma snäll låt mig bara åka iväg en timme, det är allt jag behöver för att kunna göra min audition och komma hem. Kanske tre timmar då" bad jag för säkert tusende gången och mamma suckade frustrerat.

"Jag har redan sagt nej Hiley, plus du sa ju att han har auditions i fyra dagar så du kan gå imorgon istället. Sen så fatar jag inte ens varför du vill dansa för den här Bieber killen, du dansar ju för Nicki och jag vet att du älskar det”

”Jag vet det och ja jag älskar verkligen att dansa för Nicki men hon har ju ändå en paus från allt uppträdande nu så jag sitter ju bara hemma just nu. Sen så vet du att det har vart min dröm sen Justin blev känd att jag skulle få dansa för honom och det här är förmodligen min enda kanske”

”Vad bra för dig då, då kan du åka dit imorgon för just nu firar vi den pappa som fyller 50 år”

”Men mamma du förstår inte, det är sista dagen för tjejer att göra en audition”

”Det var ju två dagar till efter idag sa du ju”

”Ja det är två dagar till men dom två dagarna är till för killar att söka. Justin har gjort så att tjejer är där dom två första dagarna och killarna har dom sista dagarna”

”Ja med det var ju korkat” tyckte mamma och började gå bort mot köket.

“Mamma du fatar ju inte, om jag inte gör min audition idag så är min chans över. Jag kommer inte kunna dansa för Justin”

”Det kommer nya chanser ska du se gumman, du hittar något”

”Inget som det här mamma snälla” bad jag ännu en gång och nu vände sig mamma nästan ilsket mot mig.

”Nej Hiley för typ hundrade gången. Du stannar hemma idag för att fira din pappa som fyller 50 år och där med basta” brast hon ut innan hon stampande gick ut till köket för att hämta maten som stog i ugnen.

Jag mumladefrustrerat för mig själv och vände mig mot vardagsrummet där hela min släkt satt med blicken fäst på mig.

”Jag kommer strax tillbaka” sa jag och gav dom ett litet halv hjärtat leende innan jag sprang upp för trappan och in till mitt rum för att byta om till något mer passande än mina mjukisbyxor och t-shirt som jag vaknade i för bara någon minut sen. Jag tog snabbt av mig mina kläder för att sen dra på mig en svart vita klänningen som mammaköpt till mig för ett tag sen som jag än inte använt. Jag föredrog ett par shorts, jeans eller mjukis byxor. Det var så mycket skönare och bekvämare, sen så är det tussen gånger mer användbart när man ska göra saker.

 

Jag fluffad till mitt hår lite innan jag greppade tag om min mobil och skuttade ner till vardagsrummet där maten nu stog på bordet och skickades runt bland alla människor som satt runt det. Jag log stort mot pappa och räckte honom presenten som jag hade gömt i ena skåpet i hallen för att han inte skulle hitta den, för han hade en förmåga att rota igenom mitt rum då han var rädd att jag skulle bli som alla andra tonåringar i det här området och börja röka på.

Han log stort mot mig när han såg vad som var inuti och gav mig en snabb kram innan han fortsatte med sin mat och jag satte mig ner med en suck i den lediga fåtöljen.

 

*

 

”Jag kan inte fatta att din mamma inte låter dig åka, det här är din enda chans att få din dröm igenom” sa Emily via skype och kollade sorgset på mig.

”Jag vet Emily, det hjälper inte att du påminner mig om det var tredje minut heller”

”Åh sorry Hiley. Jag vet bara hur mycket du ville det här. Det finns ingen chans att du skulle kunna smitta iväg nu och för att åka ditt och göra en snabb audition?”

”Nej. Det tar två timmar att åka ditt och dom slutar för dagen om typ en halvtimme”

”Stackarns dig” sa Emily och jag nickade lite instämmande.  

”Livet kan verkligen vara orättvist ibland”

 

”Men kan du inte åka ditt imorgon då och köra din audition. Berätta sanningen för Justin och hoppas att han tar dig ändå. Han lär ju inte ha tagit beslutet om vilka tjejer han ska ha ännu. Eller hur”

”Nej men mamma ska iväg imorgon och tar då bilen så det finns ingen möjlighet att jag kan komma ditt. Så länge du inte vill skjutsa mig” sa jag förhoppningsfult och kollade bedjande på henne igenom den lilla kameran på min dator.

”Hm jag vet inte. Åka med dig till LA för en audition där jag kan se en massa snygga killar. Det verkar rätt jobbigt enligt mig. Bara sitta och kolla på medans du dansar tillsammans med en massa killar. Det är ju rena ramma mardrömmen” sa Emily med ett litet flin på läpparna.

”Så du menar att du kommer”

”Så klart. Jag skulle ha kört dig till Canada om det var där hans audition var” sa hon och jag slog upp i ett stort leende.

”Omg Emily tack så mycket. Har jag sagt hur mycket jag älskar dig”

”Ja, bara typ tussen gånger då jag har skjutsat dig till dina andra dans grejer”

”Jag kommer att gott göra dig. Jag får ta med dig ut på en shopingrunda helt på mig eller något”

”Haha det skulle jag vilja se. Du skulle inte ens ha råd med hälften av dom grejerna jag vill ha”

”Kanske inte, men jag kommer att gott göra dig. Nån gång”

”Det tror jag säkert. Du kanske kan ta mig på en shopingrunda sen när du blir Justins dansare och tjänar in din första miljon” sa Emily och jag skrattade.

”Emily, jag vet inte ens hur mycket hans dansare tjänar. Så förvänta dig inget”

”Åh kom igen. Justin är så mycket större än Nicki och kom ihåg hur mycket du tjänar med henne när ni är under turné. Du kommer att bli rik Hiley, sten rik” sa Emily och jag skrattade åt henne.

”Ta det lugnt nu, jag måste bli tagen först innan vi börjar prata om vad jag ska köpa när jag för mina pengar, för det är inte ens säkert att jag blir tagen. Det finns sjukt många bra dansare där ute som bara skulle dö för att dansa för Justin

”Jag vet, men han skulle också vara sjukt korkad om han inte valde dig”

”Ja och jag kommer att bli sjukt trött om jag måste fortsätta höra på allt ditt babbel om mitt kanske kommande jobb”

”Jaja jag fattar. Drottningen måste få sin skönhetssömn om hon ska kunna dansa bra imorgon” sa hon och jag himlade snabbt med ögonen innan jag möte hennes blick.

”Tack igen”

”Ingen orsak, när ska jag hämta dig förresten?”

”Eh, halv tio?” frågade jag en aning tvekande då jag viste att Emily inte var en särskild morgonmänniska.

”Visst, men du får köpa kaffe till mig på vägen om du vill att jag ska lyckas hålla mig vaken”

”Det gör jag mer än gärna”

”Haha bra. Men se till att sova ordentligt nu så att du kan dansa bra imorgon och jag älskar dig”

”Jag älskar dig också Ems” sa jag med ett leende lekandes på mina läppar och vi avslutade samtalet.

Jag stängde av datorn och ställde bort det på mitt skrivbord innan jag med en liten duns slängde mig i min säng med tussen tankar flyggandes runt i mina tankar.

Tänk om jag inte blev antagen som en av Justins dansare, vad skulle jag göra då och vad skulle jag göra om jag faktiskt blev antagen.

 

I alla fall så kunde jag inte tänka på det något mer, det skulle bara få mig stressade och jag skulle inte kunna dansa mitt bästa på hans audition då. Så varför kan jag inte lite kortfattat berätta om mig själv.

Mitt namn var Hiley Morns och jag var 17 år och min största passion var att dansa. Enligt mamma dansade jag nästan förre jag kunde gå så man kan väll säga att jag har dansat nästan hela mitt liv. Jag bor tillsammans med min familj i ett hus som låg ungefär två timmar ifrån LA, om man kör fort då alltså. Annars tog det väll två och en halv timme. I alla fall så bor jag här med min mamma, pappa och sen så bodde även min kusin och hans mamma i gäststugan på bakgården som inte bestod av mer än ett sovrum, kök och toalett.  Men dom behövde egentigen inte så mycket större. Hans mamma spenderade ändå nästan all tid här i huset medans min kusin Simon var sängliggandes och kunde knappt röra kroppen utan hjälp av någon. Han har knappt vart ute det här året, han ville inte. Han sa att vara ute påminde honom om olyckan han var med i. Han hade spelat fotboll med sina kompisar när en av hans kompisar tacklade honom och Simon hade landat på nacken som brutits och han hade blivit förlammade från nacken och ner. Jag var med honom så fort jag fick en stund över och berättade för honom vad som hänt den senaste tiden. Ibland brukade jag vissa videor på mig när jag dansade då han sa att han tyckte om det.

Emily som jag pratade med tidigare är min absolut bästa kompis i hela världen och jag gjorde nästan exakt allt med henne. Allt förutom dansa då hon sa att hon överlät det till oss folk som kunde dansa vilket alltid fick mig att skratta.

Min nästa bästa kompis var nog Nicki som jag dansat för i ett år nu och det blir minst ett år till på grund av ett kontrakt som jag skrev under. Hon hade hittat mig när jag deltog i en dans tävling nere i en av dom större centrumen i LA. Tyvärr så hade min ålder blivit ett litet hinder när det kom till att åka runt på turné med folk som är över 18 då dom gärna gick ut och festade och eftersom Nicki var rätt överbeskyddande över mig fick jag ofta sitta kvar i bussen med en massa godis och filmer.

Vilket jag var rätt trött på, jag kände mig fast och det var en av anledningarna till att jag vill söka som dansare till Justin. Visst så älskade jag verkligen att dansa för Nicki men jag var ung och jag behövde testa mig fram med olika saker. Sen så har det ju också vart min dröm sen nått år tillbaka att åtminsonde en gång få stå på samma scen som Justin.

 

Okej det här är den första novellen där Chachi kommer att spela huvudperson som ni kanske förstod med bilderna. Men i alla fall så heter den här som sagt I every girl there is a boy.

  

 

Memories Can Come And Go - handling

 

Tiffany var en gång i tiden en av Justins absolut bästa vänner som när dom var små hade planer på att styra världen tillsammans. Men allt det där förändrades när Justin blev känd och allt annat som en gång var viktigt glömdes bort. Justin fick ingen tid att komma tillbaka att träffa hennes så ofta och det blev istället att dom tappa kontakten helt, eller det är i alla fall vad Justin tror att anledningen är. Men helt plötsligt när Justin har en paus från sin karriär bestämmer sig Justins mamma att det är dags att hälsa på hennes gamla kompis som är ingen mindre än Tiffanys mamma. Gamla känslor som en gång funnits där eller kanske aldrig försvann bubblas återigen upp till ytan och även om dom inte pratat på länge är det henne som han vänder till sig när det plötsligt händer något i hans liv och snart leder allting till en olycka. En olycka som ser till att allting förändras på mindre än bara en sekund och kommer förändra världen totalt.

 

  

 

Prolog - våren 2012

 

Det var snart sommarlov och jag tror inte att jag har längtat så mycket efter något så mycket i hela mitt liv. Jag var trött på alla lärare och alla läxor som dom gav oss, på dom alldeles för långa korridorerna och speciellt alla bitchiga blickar som folk skickades efter mig när jag gick runt i skolan. I deras ögon var jag den patetiska flickan som levde på sitt rykte med att ha vart bästa kompis med Justin Bieber. Grejen var bara den att jag ville glömma bort den tiden. Jag vill glömma bort honom, dom känslor jag hade för honom men det var lite svårt när han var världens mest kända person som var exakt överallt vare sig det var i tidningen, på internet eller folk som hela tiden pratade om honom.

Jag vill komma över honom, jag ville inte vara den patetiska lilla flickan längre men jag hade svårt att gå vidare efter vad han gjorde. Han sårade mig och han sårade mig djupt.

 

Okej nu blev det dystert och väldigt tråkigt. Så låt mig berätta om mig som person istället.

Jag heter Tiffany Lingst och är 17 år men fyller 18 år nu i oktober. Jag gillar att både spela instrument och sjunga men gör det nu väldigt sällan och när folk inte är runt omkring då jag kopplade musik till Justin. Vi växte upp med det och vi vart minst lika intresserade i att bli stor och känd för att vi sen skulle kunna ta över världen. Vi skulle vinna alla priser som var möjliga och vi skulle ha vårt lilla egna hus som vi skulle ställa alla priserna vi vunnit i.

I alla fall, om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle dom tre orden nog vara tillbakadragen, missförstod, trogen för jag var en person som gärna inte blandade sig med folk jag inte känner men om du väll är min kompis så gör jag allt för dig och du kan alltid lita på mig.

Jag går mitt näst sista år i skolan och efter det har jag planer på att ta ett ledigt år och bara resa runt i världen innan jag fortsätter med alla studier. Bara fara runt i Europa, Asien, Australien och kanske åka runt lite här Canada och USA också på dom ställena jag inte vart på. Som New York, Las Vegas och så mycket fler ställen som jag skulle dö för att se. Jag ville egentligen åka tillsammans med mina kompisar nu under sommaren men efter som jag inte hat fyllt 18 år än så låter mamma mig inte åka. Vilket är så typiskt min mamma. Hon är sten hård när det kommer till vissa saker men med andra saker brydde hon sig inte alls. Då var det pappa som fick ta hand om mig tillsammans med Peter som är min 22 åriga store bror som jag knappt ser så mycket av då han ofta stänger in sig på sitt rum men så fort jag kommer hem med en kille kommer hans beskyddande sida fram och han har nästan ett polisförhör med dom. Jag älskar verklige min bror men har nog skrämt iväg fler killar jag fått att stanna.

 

”Älskling skulle du kunna komma ner och ducka bordet inför middagen?” ropade mamma och jag suckade frustrerat. Varför kunde dom aldrig be Peter att göra något, han sitter ju faktiskt bara på sitt rum med sina tv spel medan jag faktiskt sitter med mina tussen olika läxor som måste in typ dagen efter.

”Visst mamma, jag ska bara avsluta ” ropade jag då jag visste att det inte var någon ide att bråka och fick ett kort okej tillbaka innan hon återgick till vad hon än höll på med.

Jag skrev en sista mening på min so uppsats innan jag stängde igen skärmen och slog igen alla böcker som begravde mig i min egen säng. Vi hade verkligen för mycket material, vi hade tre olika böcker och vår lärare har tappat bort typ två stycken så det räcker inte till en fjärde vilket leder till att hon kopierar upp sidorna istället och ger till oss.  Vilket även resulteras med att jag hat tussentals papper liggandes över hela sängen, mig och nattygsbordet som stod bredvid mig.

Jag ställde mig upp och satte upp håret i en slarvig bulle innan jag tassade ner till köket för att hämta talrikar och sånt som jag skulle kunna ducka upp i matrummet.

”Förresten jag hörde att Justin kommer hem imorgon” sa mamma glatt bakom mig och jag tvingade fram ett litet leende.

”Åh kul för honom, du kan han väll hälsa på hans kompisar som han gillade tillräckligt för att inte hugga dom i ryggen” sa kyligt och ställde ner den sista talriken innan jag vände blicken mot mamma som kollade chockat på mig.

”Tiffany du måste sluta tänka på vad som hände för så många år sen. Jag vet inte vad det var Justin gjort för att få dig att hata honom så mycket som du gör men någon gång måste du komma över det och gå vidare med ditt liv”

”Mamma jag hatar honom inte. Inte längre i alla fall, nu är jag mer besviken bara” sa jag och mamma suckade högt innan hon spände blicken i min.

”Vare sig vad det är så får du komma över det och i alla fall prata med honom när han kommer på lördag” sa mamma och jag kollade chockat på henne.

”Ska Justin komma hit på lördag?”

”Ja. Jag bjöd över han och Pattie för middag på lördag vilket jag tror kan bli roligt. Lite som för i tiden. Din pappa ska ta med Peter på något i helgen så det blir en mysig tjej helg för oss”

”Tillsammans med Justin som jag inte pratat med på typ undra år” påminde jag henne och hon nickade lite svar.

”Ja och det kanske är dags för er att prata med varandra igen”

”Mamma vi har båda växt upp och växt ifrån varandra. Vi är inte dom två små barnen som man inte kunde separera på längre”

”Kanske inte, men jag tror faktiskt inte att en sån bra vänskap försvinner så enkelt. Plus sen så kommer jag ihåg att det var en liten ung dam som bara för typ tre år sen hade världens största crash på ingen mindre än lilla Justin Bieber” retades mamma och jag suckade högt.

”Visst, men om det blir pinsamt och obekvämt äter jag uppe på mitt rum” sa jag och mamma skrattade.

”Det gör du inte. Du ska vara här nere med resten av oss och hjälpa mig med maten” sa mamma och jag suckade för säkert hundrade gången bara idag.

”Visst, som du vill ers majestät” sa jag och mamma skrattade lite innan hon himlade med ögonen och gick tillbaka till köket för att hjälpa pappa med maten.

 

Justins perspektiv

 

Det var skönt att få två veckor ledigt från min karriär, åka hem till Stratford igen. För hur mycket jag än älskade det kunde jag inte sluta önska ibland att jag kunde spola tillbaka tiden och ha ett vanligt liv. Men oftast så brukade jag slå bort tanken lika fort som den kom för jag älskade det jag höll på med. Jag älskade alla personer jag möt på vägen, jag älskade mina fans och framför allt så älskade jag att få jobba med min musik.

Men att tänka på Stratford och på alla som jag kände här gjorde mig även ledsen då det alltid var en person som kom upp i mina tankar. Tiffany, jag hade inte träffat henne på över tre år eller haft någon kontakt med henne över huvudtaget. Mitt första år innan jag fick mitt skivkontrakt hade det gått bra och vi pratade nästan varje dag men sen hände något och vi hade längre ingen kontakt. När jag pratar med Chaz och Ryan säger som också att dom tappat kontakten med henne en aning men att dom fortfarande var rätt bra kompisar. Att dom fortfarande var med varandra men att Tiffany ofta drog sig undan till några tjejkompisar då hon inte gillade att varje gång dom var i stan alltid blev påhoppade av mina fans. Jag vet inte vad som hände mellan oss och varför vi tappat kontakten men om det är nånting som jag gjorde skulle jag göra vad som helst för att göra det ogjort.

 

Jag saknar henne mer än allt annat och så fort någon nämnde eller frågade någonting om min barndom kom Tiffany upp i mina tankar. Kanske för att hon är nästan halva min barndom, hon var som min andra halva. Vi var oskiljaktig, vi var med varandra hela tiden redan från födsel då båda våra mammor vart kompisar sen långt tillbaka, dom var nästan lika oskiljaktiga som vi var.

 

Jag drogs ur mina tankar när mamma parkerade bilen utanför min mormor och morfars hus. Jag gick lite trött ur bilen men slog snabbt upp i ett stort leende när min blick hamnade på mormor och morfar som kom gåendes ner för uppfarten. Mormor drog snabbt in mig i en kram innan hon lät mig hälsa på morfar. Jag kramade om honom hårt innan jag gick tillbaka till bilen för att hämta mina väskor som låg i backluckan. Morfar hjälpt mig med en av mina väskor då jag inte riktigt fick med mig alla väskor.

”Så hur mår du? Det har vart en jobbig tid nu förstår jag, en massa jobb med turnén och albumet” sa Morfar och kollade på mig. Jag nickade lite svagt till svar, alldeles för trött för att svara.

”Du jobbar för mycket Justin, du måste ta en paus eller ledigt en dag i veckan. Minst, du behöver ta några dagar som du bara sitter inne, äta skräpmat, spela spel eller sova längre än fem timmar på nätterna. Det är inte bra för dig kiddo” sa Morfar oroligt och jag nickade lite instämande.

 ”Jag vet, det sliter på än. Men det är ju därför jag är här eller hur, ta det lugnt. Äta skräpmat” sa jag med ett litet leende på läpparna och Morfar skrattade.

”Bra, jag är orolig för dig”

”Du behöver inte oroa dig morfar, Scooter och dom andra kommer aldrig låta mig gå in i väggen”

”Jag vet, allt jag menar är bara att ända sedan du började dejta Selena har du inte riktigt samma person som innan. Du är mer tillbaka dragen och enligt dina fans är du inte lika glada att träffa dom som innan” sa han och jag suckade.

”Jag vet, jag har bara haft det lite jobbigt på sistone. Senast jag träffade Selena bråkade vi och nu vägrar hon att svara när jag ringer henne så vi har inte lyckats reda ut allt det här ännu. Just nu känns det även som att hon inte vill lösa allt det, som att hon vill ha mig ut ur hennes liv” sa jag dystert och morfar nickade lite smått innan han fortsatte prata, men visst att jag inte vill prata något mer om det. Så han undvek det och jag log lite tacksamt mot honom.

”Det löser sig ska du se. Gå upp och sov en stund så att du kan gå till Chaz och Ryan efter när dom har slutat skolan. Jag har för mig att dom slutar fyra på torsdagar”

”Åh vad bra, då hinner jag få ungefär tre timmars sömn innan jag ska möte dom”

”Gör det, du kan låta väskorna vara också så kan vi fixa det ikväll sen så att du får din sömn nu”

”Okej tack morfar” sa jag och gav honom en kram till innan jag gick upp till mitt rum och min alldeles för lilla säng som jag knappt fick plats i längre.

 

 

Så det här är den andra novellen som heter Memories can come and go och i den här novellen kommer Miley att spela huvud rollen.

  

Så det här är då dom två novellerna som ni får rösta i mellan och jag hoppas verkligen att alla röstar på den som ni tycker är bäst. Jag skulle även bli glad om ni kommenterade vad ni tycker om båda novellerna men sen skriver vilken ni tycler bäst om.

Hoppas verkligen att ni röstar och jag håller nog röstningen öppen till någon gång mellan tisdag onsdag men kommer förhoppningsvis hinna lägga upp ett kapitel av This was never planed.

 


Storys About JB

Hej tänkte bara säga att jag sitter och skriver nu men fram tills dess tycker jag verkligen att ni ska skicka in på 
http://storysaboutjb.blogg.se/ som är en ny novell sdär hon skriver en novell som heter Time for revenge och som startade nu i december och hon lägger förmodligen upp kapitel 2 den här veckan. Jag har inte hunnit läsa hennes kapitel 1 än men jag har läst själva handlingen och sett hennes trailer och jag tycker den verkar riktigt bra. Så om ni har lite tid över kolla gärna in ditt och släng in en kommentar om vad ni tycker. 
 

Handling 
Sjuttonåriga Katherine von Furstenberg är tillbaka i hemstaden Stratford efter fyra år i LA. Hon är tillbaka av en mycket speciell anledning. Hon har äntligen bestämt sig för att iscensätta sin plan på hur hon ska hämnas på sina syskon. Hon är en snäll djävul för de som står henne nära. Gör vad som krävs för att hon ska få det hon vill ha. Eller kanske inte precis allt av vad som krävs men om det är värt det. Då kan du räkna med att något händer. Hon har tröttnat på att alltid förföljas av paparazzis på grund av sin kända mormor. Så hon drar till Stratford, Kanada. Men hon är långt ifrån ensam. Hon har hjälp från bland annat sina närmsta vänner, men också några släktingar.
 
Jessie Gilbert är den populäraste tjejen i skolan av fyra anledningar. Hon är snygg, hon har fem äldre bröder som är bland de snyggare ungdomarna i Stratford, hon är rik och hon är "the good girl". Men i hemlighet hatar hon sig själv. Hatar sig själv för något hon gjorde för fyra år sedan.Sen är det någon som skickar hotsms till henne och läcker ut hemligheter om familjen på twitter. Någon som undertecknar med ett A. Lite Pretty Little Liars stil sådär. Men nu börjar hon bli orolig. Om sanningen om händelsen för fyra år sedan läcker ut är hon död. Kanske inte bokstavligt men tja ni förstår säkert. Hon övertalar tillslut sin bror Jeremy att åka till LA där de tror deras syster befinner sig för att leta efter henne. Men det är försent. Hon är redan tillbaka.
 
Justin Bieber bestämmer sig för att gå sista året i high school på en riktig skola och återvänder från ATL till Stratford för att kunna gå med sina vänner. Men han absolut ingen aning om vilket kaos som väntar honom i hemstaden.
 
Trailer
 

An ending should be good. If it's bad, it's not the end!!

Handlingarna och prologerna till dom kommande två skulle ha kommit upp idag men jag fastnade lite med mina kompisar efter skolan och när jag kom hem så fastnade framför Pretty little liars med min syster.
Sitter och skriver nu men kan inte lova er att det kommer upp snart, men det jag kan lova er är att dom senast kommer upp imorgon förhoppningsvis innan min träning annars någon gång under kvällen.
 


I alla fall, hoppas att ni hade en bra fredag och håll tummarna nu att fantasin kommer flygandes till mig nu så kanske handlingarna och prologerna kommer upp inom någon timme!!!

This was never planed - kapitel 34

 

”Åh du menar som du.  För till din information så hatar jag också killar som festar för mycket och ligger runt med tjejer hela tiden också men jag är fortfarande kompis med dig eller hur”

”Men det är ju skillnad”

”Nej det är det inte, så om du ursäktar mig så ska jag nog gå någon annan stans där personer som du inte börjar kasta skit på min pojkvän” sa jag och gav Kasper en sista blick innan jag tog ett bestämt grep om Justins hand för att sen börja dra med honom bort från Kasper.

Jag hatar Kasper, jag trodde att han hade blivit bättre. Att han hade ändrat sig om Justin. Han behövde inte älska Justin men i alla fall älska mig tillräcklig för att inte slänga taskiga kommentarer så fort han ser honom.

  

 

Justin hade vart här i tre dagar nu och var nu tyvärr tvungen att åka tillbaka till sin turné. Jag visste att Justin inte skulle kunna stanna här länge men jag hade ändå hoppats på att Justin skulle bli sjuk eller få ont i halsen eller något så att han blev tvungen att ställa in dom närmaste konserterna. Själviskt jag vet, men ibland kändes det mer som att Justins beliebers fick mer av honom än mig. Att det är dom han är ihop med, med tanke på hur mycket tid han lägger på dom. Jag vet ju att han pratar med mig så ofta han kan och att han ofta skjuter upp vissa saker för att bara istället sitta och prata med mig på skype. Men jag saknade det där bara att kunna gå över gatan för att träffa honom eller att bara ta upp mobilen och ringa honom när som helst utan att behöva vara rädd om att avbryta något viktigt som ett möte eller intervju eller något.

Jag har till och med funderat över det Justin föreslagit att jag skulle följa med på hans turné och avsluta min skolgång på distans. Men varje gång kom tanken om att jag inte skulle få något gjort med Justin runt mig. Det är ju bara att kolla vad som hände den här veckan bara. Första dagen slutade det med att vi hade sex istället, dagen efter det slutade det med att jag somnade i Justins famn efter att ha kollat på några filmer. Och sen nu senast så slutade det med att vi hade mat krig i köket istället och jag hade behövt göra om min läxa för att de fått mjölk på sig men så tur var hade jag inte hunnit så långt med den.

Så vi hade båda gått med på att det skulle vara bra om jag var kvar hemma. I alla fall tills jag gått ut skolan och var klar med att studera så att jag inte behövde vara fäst vid något.

”Är du säker på att du måste åka nu, kan du inte ta ett plan som går lite senare?” frågade jag klagande och Justin skrattade lite roat framför mig.

”Jag trodde att du skulle bli lättad att jag skulle åka så att du skulle kunna få göra dina läxor”

”Och inte få träffa dig på typ 6 veckor. Nej jag föredrar nog att ha dig här och att jag kanske får låsa in dig någon stans i ett rum medans jag gör mina läxor” sa jag och flyttade mig lite längre ut på muren jag satt på så att jag kom närmre Justin som stod framför mig.

 

 

 

”Och inte få träffa dig på typ 6 veckor. Nej jag föredrar nog att ha dig här och att jag kanske får låsa in dig någon stans i ett rum medans jag gör mina läxor”

”Det skulle jag gärna vilja se. Du låsa in mig i ett rum”

”Okej då, dålig ide. Jag skulle väll få låsa in mig själv i badrummet eller något”

”Och lämna mig ensam kvar i ditt rum” frågade jag och höjde lite menande på ögonbrynet mot henne vilket fick henne att himla lite med ögonen innan hon återigen möte min blick.

”Okej då kanske inte. Men det är ändå onödigt att vi ens pratar om det här. Vi båda vet att du måste sticka tillbaka för att fortsätta med din turné och det spelar ingen roll om hut mycket jag klagar på det” hon suckade fram det sista och jag satte mina händer på vardera sida av hennes ansikte för att vrida upp hennes ansikte mot mitt så att hon skulle möta min blick som hon just nu undvek.

”Om du är så beroende av mig kan du ju alltid som sagt följa med mig på turnén ett tag. Göra dina läxor medans jag har konserter, intervjuer och photoshoots”

”Ja för att eftersom jag aldrig sett dig sjunga live skulle jag ju verkligen sitta och göra mina läxor under den tiden”

”Det finns fortfarande intervjuer och photoshoots kvar”

”Nej, för med tanke på att nästan alla dina photoshoots nu spenderas utan tröja skulle jag förmodligen mer sitta och dregla efter dig än göra mina läxor” sa Melinda och ett stort belåtet leende spreds snabbt på mina läppar.

"Alltså åh jag menade det ju inte bokstavligen" försvarade sig Melinda snabbt med när hon såg min roade blick.

"Så klart att du inte gjorde" sa jag fortfarande med ett leende på läpparna och Melinda suckade.

"Alltid lika jobbig"

"Alltid" höll jag med henne innan jag pressade mina läppar mot hennes.

Hon besvarade snabbt kyssen och drog mig närmre genom att lägga händerna på mina höfter. Jag lät min ena hand ligga kvar på hennes kind medans jag la den andra handen på hennes högra lår som stöd när jag lutade mig neråt mot henne. Jag drog med tungan längs hennes underläpp och bad om tillträdan in i hennes mun vilket hon snabbt gav mig.

"Melinda jag vet att du hellre skulle sitta med Justin här hela dagen men vi börjar strax och Mr Strout lär inte bli så glad om du kommer försent till lektionen" ropade bron bakom mig och Melinda drog sig snabbt bort från mig.

"Jag kommer strax" ropade hon andfått tillbaka och vi hörde ett snabbt okej till svar innan vi återigen blev lämnades ensamma kvar på skolgården.

"Jag borde nog också gå nu" sa jag nu sorgset och Melinda slöt snabbt ögonen för att undvika min blick.

"Melinda kolla på mig"  bad jag och det tog någon sekund innan hon väll gjorde som jag bad om.

"Hur är det?" frågade jag och Melinda skrattade lite kort.

"Det är bra antar jag, jag försöker med allt jag kan för att inte gråta just nu. Jag hatar att gråta, speciellt när folk kan se mig"

"Så gråt inte då, för jag hatar att se sig gråta också"

"Det är lite svårt når jag vet att jag inte kommer att träffa dig på över 6 veckor. För att sen när jag väll är med dig spendera en vecka där jag mest kommer att stå och kolla på medans du håller på med alla dina kändis grejer" babblade Melinda snabbt fram och jag kollade chockat på henne.

”Vad kommer allt det här ifrån plötsligen. Allting var ju bra igår och du visste att det skulle bli mycket fram och tillbaka hela tiden”

”Jag vet, men det jag inte förstod var att det skulle bli svårare och svårare att säga hejdå och det kommer bli fler hejdå, en massa fler. Det är jobbigt, speciellt eftersom vissa av dina fans gör vad som för att separera oss och knäcka mig”

”Melinda vart kommer allt det här ifrån. Du var glad för bara någon sekund sen och du lovade mig för bara någon dag sen att du inte skulle lämna mig på grund av distansen eller hatet från mina fans. Du lovade att du inte” började jag men blev avbruten av Melinda som pressade sina läppar mot mina.

”Justin jag ska inte göra slut med dig. Jag kunde bara inte sova igår så jag satte mig framför datorn och kom på något sätt in på en Justin Bieber fan sida som tydligen startat en hata Jelinda klubb. Så jag antar att jag då verkligen insåg exakt hur mycket hat jag kommer att få. Visst så har jag ju fått mycket hat härifrån innan men grejen är ju att jag alltid har fått hat från Rachel och henne lilla gäng”

”Va?” frågade jag chockat och kollade storögt på Melinda som satt framför mig,

”Ja jag har ju sagt till dig tussen gånger. Det är ju inte direkt något nytt att Rachel hattar mig mer än allt annat på denna jord.”

”Melinda jag pratar inte om Rachel, jag pratar om hemsidan du hittade. Vad var det för adress på den?”

”Justin det är inget jag lovar, det är inte den ända sidan som hatar mig jag lovar. Det finns säkert tussentals tills som vi inte vet om det”

”Men det gör det väll ändå inte okej för det. Jag vet att jag inte kan stoppa alla men om jag lyckas stänga ner en kanske dom inser hur mycket dom skadar dig, men mig också”

”Visst, jag skickar adressen till dig på sms sen” suckade hon fram och skulle precis säga något när hon blev avbruten.

”Melinda kommer du eller, Mr Strout kommer att sätta frånvaro på dig om du inte kommer inom fem minuter”

”Jag kommer sa jag ju” ropade Melinda nästan irriterat tillbaka men hennes blick lämnade aldrig min.

”Du borde nog gå nu om du inte vill få skolk på det här lektionen”

”Kanske jag borde, men jag vill inte gå i skolan idag, jag orkar inte. Jag kan säga att jag är sjuk så slipper jag skolan. Jag har faktiskt inte missat en ända skoldag på över två år tack vare min mamma” sa hon och jag skrattade lågt.

”Och vad ska du göra, ha en romantisk dejt med mig på flygplatsen?”

”Kanske inte det mest romantiska men allting är ju bättre än skolan så”

”Kanske det men jag vet hur mycket skolan betyder för dig och din framtid så jag tänker inte kidnappa dig från skolan. Speciellt inte nu när jag har hållit dig borta från dina läxor”

”Haha tur för dig då att jag ligger förre i typ allt när det gäller skolarbete”

”Mm tur för mig” sa jag och skulle precis luta mig framåt när jag kände hur min mobil började vibrera i bakfickan.

”Det är Justin hälsade jag snabbt när jag godkänt samtalet och hörde skratt i andra änden av samtalet och efter någon sekund fylldes linjen av Alfredos stämma.

”Hej Justin vad gör du?”

”Jag försöker säga hejdå till Melinda men folk verkar ha en förmåga att störa”

”Åh okej, Scooter ville att jag skulle dubbel kolla med dig att du kommer ihåg att åka tillbaka hit idag så att du inte stannar där borta med din älskade flickvän som du inte låtit oss träffa än”

”Du får träffa henne snart Fredo ska du se. Hon kommer följa med på turnén en vecka när hon har höstlov”

”Bäst för dig det. Vi måste ju få träffa henne och se till så att vi inte låter dig vara tillsammans med en konstig och korkad tjej. Vad skulle vi vara för kompisar då Bieber?”

”Haha jag vet inte. Men ni behöver inte oroa er för att hon är korkad i alla fall. Hon är ju fan smartare än Scooter och Alison tillsammans. Det ni dock ska oroa er för i såna fall är att hon är väldigt konstig. Hon är så långt ifrån normal som möjligt nästa” sa jag och kollade roat ner p Melinda som kollade chockat på mig innan hon slog till mig på armen.

”Åh inte så hårt babe” retades jag  och Melinda blängde surt på min men det höll inte så länge innan hennes läppar drogs ur i ett sånt där vackert leende på som bara hon kunde få fram.

”Justin vad pratar du om?”

”Inget Alfredo, Melinda slog mig bara”

”Oh okej, du förtjänade det säkert Bieber”

”Va, vad har jag gjort nu då?”

”Du kallade mig konstig Bieber, om det är någon som är konstig här är det du” la Melinda in  och jag skrattade lite svagt.

”Självklart babe, det kan jag inte protestera emot” sa jag och pussade henne lite snabbt på kinden innan jag återgick till mitt samtal med Alfredo.

 

 

”Hörru Alfredo jag måste lägga på nu om jag ska hinna säga hejdå till Melinda och hinna i tid till min konsert så vi får prata när jag kommer ditt”

”Visst Justin, men se till att komma i tid. Vi båda vet att Scooter inte kommer bli särskilt glad annars”

”Haha nej det vet jag, jag kommer så fort jag kan”

”Haha jag vet, vi syns sen”

”Det gör vi” sa jag och vi sa snabbt hejdå innan samtalet avslutades. Jag la tillbaka mobilen i fickan innan jag kollade ner på Melinda som nu ställt sig upp och vi hamnade i en ganska pinsam tystnad.

”Så” började Melinda och istället för att svara henne drog jag in henne i min famn till en kram som hon snabbt besvarade genom att dra sina armar runt min midja. Utan att säga något stod vi där ett tag innan jag bakade lite så att jag sen kunde kolla ner på henne.

”Vi syns snart igen, jag lovar” sa jag och lutade min panna mot hennes.

”Jag vet, tiden går förmodligen fortfarande än vi tror. Jag hoppa i alla fall det”

”Det gör det. Man får se till att ha kul bara, jag har hört att tiden går fortare om man har roligt” sa jag och blinkade lite med ena ögat mot henne vilket fick ett bedårande skratt att lämna hennes läppar.

”Hej då” sa Melinda efter ett tag och jag suckade lite svagt.

”Hejdå babe” sa jag och pressade mina läppar hårt i mina i vad jag antog var vår sista kyss, på ett långt tag nu framöver i alla fall.

”Jag älskar dig”

”Jag älskar dig också” svarade hon och ställde sig upp på tå för att lite snabbt kyssa mig innan hon började gå upp mot skolan.

”Förresten, du måste komma att skicka ett sms eller något om hur det går på EMA eller vad det än är nu som kommer härnäst” ropade Melinda sen bakom mig när jag börjat gå mot taxin som väntade men vände mig snabbt mot henne.

”Jag lovar babe, du blir den första jag ringer”

”Tur för dig det” sa hon och skrattade lite kort innan hon gick in i skolan för att gå till hennes lektion.

 

 

 

”Melinda du är en kvart försenad, vad är din ursäkt för detta. Det är inte likt dig” brast Mr Strout ut när jag kom in i klassrummet och jag suckade högt.  Jag verkligen inte på humör för en utskällning från en lärare  med chans till romans är störst med deras katt.

”Jag har ingen ursäkt, jag sa hejdå till min pojkvän bara”

”Och du tyckte att det var viktigare än att vara med på lektionen.

”Ja det gjorde jag. Jag sitter ju ändå bara och ritar på lektionerna just nu då jag redan är klar med uppgiften och har lämnat in den till dig.

”Visst då får gå den här gången. Men en gång till Melinda och då frånvaro, förstått”

”Förstått” sa jag och sköt iväg ett på klistrat leende åt hans håll innan jag gick bak till min plats bredvid David som till min lycka inte var särskilt pratglad av dig. För just nu kände jag inte för att prata, jag var trött och ville inget hellre än att sova just nu.

 

  

 

Så långt kapitel med en massa pratade för det mesta. Men tänkte ställa en fråga som jag ställde i inlägget under för är osäker om alla har sätt det.

 

Snälla läs och kommentera sen vad ni tycker!!!!!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Grejen är så att min fantasi till den här står rätt still just nu så jag drar mig gärna till att skriva på dom två novellerna jag är inne på att skriva efter den här. Självklart är det ju mycket kvar på den här novellen men min plan var då att jag kan lägga upp handlingen och prologen på dom två novellerna så att ni får rösta på vilken ni vill ha först. Självklart kommer jag skriva båda men jag har lite svårt att välja vilken jag vill skriva först så då tänkte jag om ni vill rösta på vilken ni vill läsa först. Men planen var då att jag kan skriva på den novellen som får mest röster så att när jag väll kommer till den så har jag förmodligen redan några kapitel klara som jag då kan lägga upp.

Vad tycker ni, vill ni vara med och rösta? I så fall så kommer dom upp imorgon så att ni kan rösta.

Kom ihåg att även kommentera på kapitlet också!!! ;D

 

 


Who's that boy?!? Viktigt!!

Har ungefär 500 ord skrivna på datorn och tre hand skriva sidor som jag just nu sitter och håller på att skriva över till min dator. Kommer nog förmodligen lägga till lite test i slutet för att få det bra och om jag inte somnar nu framför datorn kommer kapitel 34 upp idag. kommer förmodligen bli ett litet längre kapitel men hoppas att det uppskattas. Kapitlet skulle egentligen ha kommit upp tidigare idag men jag fastnade med att skriva prologerna till dom två noveller jag står mellan att skriva efter den här. Så jag tänkte att om ni vill så kan jag lägga upp båda handlingarna och prologerna i veckan så att ni kan rösta vilken ni vill läsa näst så kan jag skriva på den när jag inte har någon fantasi till den här. Självklart så är det långt kvar på This was never planed och det kommer hända så mycket mer snart med mycket drama och skit, så oroa er inte för det. Men min tanke var att när jag väll är klar med den här sen kommer jag då att ha en del kapitel klara som jag då kan lägga upp medan jag jobbar på kapitälerna som kommer efteråt.
Vad sägs, vill ni va med och rösta om nästa novell eller ska jag välja själv som dom andra gångerna?!?!?

This was never planed - kapitel 33

 

”Jag gav dig bara ett alternativ babe, jag tvingar dig inte till något”

”Jag vet men du gör det svårt för mig att koncentrera mig på mina läxar med allt ditt smekande och kyssande”

”Haha ta det lugnt”

”Jaja, gå in och ta din dusch nu så att jag kan göra klart min läxa. Du kan gärna ta god tid på dig i duschen också”

”Så att du kan joina mig sen efter eller”

”Nej så att jag hinner göra klart min läxa innan du blir klar och kommer med allt ditt kladdande” sa jag och kastade ännu en kudde åt hans håll som han denna gång lätt fångade i luften och kastade tillbaka till mig i sängen.

”Jag älskar dig också babe” skrattade han fram innan han stängde dörren efter sig till badrummet och lämnade mig äntligen själv med mina läxor.

  

 

 

 

Melindas mamma hade inte blivit särskilt glad när hon kom hem och såg mig med Melinda ätandes i vardagsrummet. Men det hade jag inte förväntat mig heller efter vårat första möte var som det var. Hon hade bett om att få prata med Melinda i enrum medans jag precis som förra gången hade fått sitta ensam kvar i vardagsrummet och väntat på att Melinda skulle komma tillbaka.

Det värsta den här gången var att dom stod i rummet precis bredvid och Melindas mamma pratade inte särskilt tyst så jag hörde vart ända litet ord av vad hon sa när hon än en gång förklarade sitt hat för mig.

Jag fattade inte ens vad hon hade emot mig. Visst så kan man inte gilla alla men hon har inte ens gett mig en chans. Hon har inte ens sagt en enda mening till mig som ens är i närheten av vänlig eller ens hyffsat snäll. Det ända hon typ har sagt till mig är hur mycket jag inte passar in här, att jag borde åka hem. Jag tror nog det täcker allt hon har sagt till mig. Eller vänta, någon gång skrek hon också rakt i mitt ansikte att jag inte var bra nog för henne dotter. Att Melinda förtjänade bättre.

Jag fattar inte hur Melinda kan stå ut med den kvinnan. Visst så är ju hennes mamma men jag har inte hört henne gå mer än fem minuter innan hon börjar klaga på någon eller över något. Det är typ det ända hon gör, plus att tjata på sin dotter om att hon väljer helt fel kille som pojkvän. Som att den där Kasper kille skulle vara så mycket bättre än mig. Det var ju faktiskt han som slog mig om jag inte är helt ute och cyklar.

”Justin skulle du med eller, vi måste gå nu om vi ska hinna i tid” ropade Melinda stressat från hallen och jag skrattade lite roat åt henne vilket bara fick henne ännu mer frustrerad.

”Ta det lugnt babe, du börjar inte skolan för än om en halvtimme och det tar max en kvart att gå till skolan härifrån. Vilket gör att du till och med kommer ha en kvart till godo”

”Jag vet man jag vill gärna hinna hämta mina böcker och komma till klassrummet utan att behöva stressa” sa hon och kollade strängt på mig medans jag knöt på mig skorna.

”Vi hinner” sa jag och pussade henne snabbt på kinden innan jag med Melindas väska över axeln gick ner till grinden där jag väntade på Melinda som låste dörren.

”Du vet, jag kan faktiskt ta min egen väska” sa hen med ett litet skratt och försökte ta tillbaka väskan men jag dansade enkelt undan.

”Jag vet att du kan det. Men det är stor skillnad att bli tvingad att bära någons väska och erbjuda sig att bära ens väska. Eller tar den utan att fråga som nu då. Men sluta tjafsa med mig nu och gå. Var det inte du som inte ville behöva stressa för att komma i tid till klassrummet”

”Åh varför ska du alltid vara jobbig för?”

”För att du alltid är så rolig att retas med” sa jag och Melinda suckade irriterat.

”Åh du är så jobbig” brast hon ut och började gå bort mot skolan.

”Jag vet att du älskar mig” ropade jag efter henne och började gå efter henne.

”Ja, tyvärr så gör jag ju det”

"Vad menar du med det?" frågade jag chockat när jag hunnit ifatt henne och hon vände sig mot mig.
"Precis vad jag sa. För ibland så önskar jag att du antingen inte var känd eller att jag fallit för någon normal person så jag slapp allt hat. Sen så vet jag inte om jag klarar en månad till utan träffa dig" sa hon och jag kände hur hela jag sjönk ihop. Glädjen jag känt för bara någon sekund sen var som bortblåst och det kändes som att marken jag stod på försvann under mig och jag slutade aldrig falla. 
Jag drogs tillbaka till verkligheten igen när Melinda skrattade roat framför mig.

”Vad är det som är roligt?” frågade jag irriterat och Melinda skrattade ytligare.

”Du oroar dig för mycket” hon ställde sig upp på tå för att snabbt kyssa mig innan hon la armarna runt min midja och drog mig tätt intill sig.

”Tror du verkligen att jag skulle ha gått igenom allt det här med dig om jag ändå helt plötsligt skulle dumpa dig. Att jag skulle stå ut med allt hat från mina föräldrar och dina beliebers för att sen bara gå vidare till någon annan vanlig kille som absolut inte skulle helt plötsligt hoppa av från sitt liv för att komma och hälsa på mig. Jag älskar dig Justin och tro inget annat. Det kommer ta mycket mer än lite hat och distans för mig att vilja göra slut med mig, så du kommer nog få stå ut med mig ett tag till” sa hon med ett litet leende lekandes på hennes läppar och jag kände hur jag slappnade av i hennes omfamning för att sen pressa mina läppar hårt mot hennes. Jag la mina händer på vardera sida av hennes ansikte och drog henne närmre mig ytligare innan jag lite andfådd drog mig undan innan jag lutade min panna mot henne.

”Gör aldrig om det där” andades jag fram och Melinda drog lätt med fingrarna över min ena kind.

”Justin jag är din och bara din. Du behöver inte oroa dig för att jag ska falla för någon här. Dom flesta killarna här fester hela tiden och ligger runt med fler personer än dom kan hålla reda på”

”Bra att veta, för jag kommer att slå ner nästa kille som försöker lägga in en stött på dig”

”Om vi säger så här så är det nog större chans att tjejer slänger sig över dig än killar över mig”

”Kanske, men vad kan jag säga. Jag är oemotståndlig” sa jag nu med ett leende och Melinda suckade.

”Och där kommer självsäkra Justin tillbaka”

”Bara när det kommer”

”Bara när det kommer till tjejer” avslutade Melinda och jag skrattade.

”Precis” sa jag och lutade mig ner för att kyssa henne ännu en gång innan jag flätade ihop mina fingrar med henens och fortsatte bort mot skolan som var full av elever när vi kom fram.

 

 

 

Justins beliebers hade vart lite lugnare idag när Justin dök upp till skolan men hade ändå lite svårt att koncentrera sig på lektionerna med honom i samma klassrum. Men jag klandrar dom inte. Deras största idol sitter ju i samma rum som dom. Jag hade förmodligen också gjort det om det faktum att han inte var min pojkvän fanns. För till eran information så var jag också ett stort fan av Justin innan Selena blev ihop med honom. Missförstå mig inte jag älskar fortfarande hans musik men jag tyckte bara att det kändes lite konstigt att skrika och gråta efter min bästa kompis pojkvän.

”Här är din och Justins pasta sallader” sa Stefanie och räckte fram en påse med två stycken pasta sallader och två drycker som var köpta nere på affären som låg bara två minuter ifrån skolan. Vilket var tur för oss då våran skola ofta hade mat som man knappt kunde kolla på utan att vilja spy och den smackar till och med ännu värre. Så nu satt vi istället på gräset tillsammans med några av mina kompisar och väntade på att Stefanie och Kasper skulle komma tillbaka med maten.

”Tack Stef” sa jag och sköt iväg ett litet leende mot henne innan jag började äta av min salad.

Vi hade ätit av våran mat under tystnad ett tag innan Stefanie med en vanlig kommentar skulle bryta tystnaden.

”Föresten Melinda du berättade ju aldrig för oss om vad du tyckte om Justins As long as you love me video” sa Stefanie och jag skickade henne en irriterad blick. Hon visste vad jag tyckte om videon men vill självklart att resten skulle veta om att se Justin kyssa en annan tjej gjorde mig högt över öronen avundsjuk. Jag visste att det inte betydde något och att det bara för arbetes skull men jag undvek den i alla fall så bra jag kunde.

”Den var jätte bra men jag undviker den gärna” erkände jag innan jag kollade ner i min mat igen.

”Vad då avundsjuk babe, det är ju inte henne jag låg med i går” viskade Justin i mitt öra så att jag bara skulle höra honom och jag stelande genast till någon sekund innan jag smällde till honom hårt över bröstet vilket fick Justin att stöna lite av smärta.

”Vad var det där bra för?” frågade han chockat och drog lätt med handen över bröstet där jag slagit honom.

”Du vet varför Justin” sa jag och han skrattade lite roat åt mig innan han drog upp mig i sin famn så att jag nu satt och gränslande över hans lår med ansiktet bara någon centimeter från Justins.

Jag såg hur Justins blick gled bort mot vad jag antog var Kasper innan han bestämt pressade sina läppar mot mina. Jag visste att det kanske var fel av mig att besvara kyssen då jag visste hur Kasper kände för mig men med tanke på vad han gjort mot Justin skulle jag till och med stöna högt om Justin bad mig om det bara för att ytligare trycka in det i ansiktet på honom.

Jag kände hur Justins händer tog ett fast grep om mina höfter för att dra mig om möjligt närmre och jag särade enkelt på Justins läppar med min tunga som inom kort mötes av Justins.

”Kan du ta bort dina äckliga fingrar från henne åtminstone tills ni är ensamma. Det är ingen som vill se er med tungorna så långt ner i varandras halsar att ni nästan kväver varnadra”

”Oh förlåt mig, jag visste inte att det var ett straff att kyssa sin flickvän offentligt” fräste Justin irriterat tillbaka och jag kände hur hela hans kropp stelnade till under mig.

”Det är det inte, bara om man heter Justin och leker runt med tussentals tjejer hjärtan”

”För det första så har jag inte direkt bett mina fans att avguda mig på det sättet och för det andra så har jag hört att du är rätt så mycket värre än mig med allt ditt festande och nya tjejer varje kväll som hamnar i samma säng som dig” sa Justin och jag såg hur alla muskler i kaspers kropp spändes.

”Kanske för att jag försökte glömma bort tjejen som du just nu sitter och kladdar på”

”Och att ligga runt med alla tjejer i stan skulle ju verkligen hjälpa dig att vinna henne”

”Vet du vad Bieber, jag är trött på dig och din stora mun. Varför gör vi inte upp det här på något sätt och den som vinner får Melinda” brast Kasper ut och ställde sig snabbt upp med blicken fäst i Justins som kollade kalt tillbaka.

”Vad är jag ett pris eller. Jag är ingen puckla du kan vinna i ett av dina spel Kasper. Jag är en person med känslor och om du verkligen älskar mig så mycket som du säger skulle du låta mig vara med den personen som gör mig lycklig. Men istället gör du mig bara förbannad och om jag ska vara ärlig så känner jag inte för något annat än att smälla till dig just nu”

”Men jag såg ju dig först, jag föll för dig först”

”Hur gammal är du, fem år eller. Och bara så att du vet så är jag inget man kan paxa för bara för att man såg mig först. Jag älskar dig kasper men inte på det sättet som jag älskar Justin”

”Men du hatar killar som är för självsäkra och dumma när det kommer till skolsaker”

”Åh du menar som du.  För till din information så hatar jag också killar som festar för mycket och ligger runt med tjejer hela tiden också men jag är fortfarande kompis med dig eller hur”

”Men det är ju skillnad”

”Nej det är det inte, så om du ursäktar mig så ska jag nog gå någon annan stans där personer som du inte börjar kasta skit på min pojkvän” sa jag och gav Kasper en sista blick innan jag tog ett bestämt grep om Justins hand för att sen börja dra med honom bort från Kasper.

Jag hatar Kasper, jag trodde att han hade blivit bättre. Att han hade ändrat sig om Justin. Han behövde inte älska Justin men i alla fall älska mig tillräcklig för att inte slänga taskiga kommentarer så fort han ser honom.

 

  

 

Lång väntan jag vet men blev ett litet längra kapitel och om ni kommenterar bra på detta kapitel lovar jag er att nästa kapitel senast kommer på onsdag. Bildlöst tyvärr också men hittade inga bra bilder som passade till.

 

 


Mobil uppdatering!!

Jag vet att min uppdatering har vart jätte dålig på senaste och jag är ledsen. Men jag har haft jätte mycket att ta hand om dom senaste dagarna och i lördags på väg hem från min träning ramlade jag och måste ha landat värre än jag trott då hela min kropp gör ont, vilket resulterar i att jag inte kan få någon riktig ro är jag sitter ner.
Men jag sitter just nu med ett påbörjat kapitel och kan till nästan 100% lova er att kapitlet kommer upp senare idag.

It was never about love!!!

Jag tyckte att det var dags för en ny design nu och har suttit och hållt på med den här typ hela dagen då det inte velat som jag ville. Men jag hoppas att ni gillar den och om ni inte kan se det kan ni uppdatera sidan.
Men vad säger ni? Den här designen eller den andra?
 
 
Eh tänkte bara lite snabbt säga att jag påbörjat kapitlet och hoppas verkligen att jag lyckas få upp det imorgon men  är inte helt säker på att jag kommer hinna då jag har träning imorgon och min syster kommer hem imorgon och jag vill då gärna vara med henne. Men som sagt så ska jag fortfarande försöka så håll tummarna.
 
Kommentera gärna vad ni tycker om designen, skulle betyda mycket!!!!

This was never planed - kapitel 32

 

 

”Någon är otålig” sa Justin lite roat och jag suckade inom bords.

”Jag har inte träffat dig på nästan en månad, jag har all rätt att vara otålig” sa jag och Justin skrattade svagt,

”Jag älskar dig Melinda, så mycket” sa han nu med läpparna snuddandes vid mina när han pratade och det kändes som att jag hade fjärilar i magen efter att dom tre orden nu lämnat Justins läppar.

”Jag älskar dig också”

Han pressade sina läppar först mjukt mot mina, men det höll inte särskilt läng innan han snabbt fördjupade den genom att trycka in sin tunga i min mun för att inom kort mötas av min.

  

”Justin snälla jag försöker göra min läxa” bad hon än en gång när jag börja placera kyssar längst hennes nacke och dragit med händerna längst hennes sidor vilket fått hennes tröja att åka upp en liten bit.

”Jag vet och jag lovar dig att jag kan vissa dig hundra gånger bättre om hur kroppen reagerar på närkontakt och sånt än den där boken som bara är en massa ord” viskade jag mot hennes nacke som inom kort knottrade sig på grund av mina andetag som föll mot den.

”Jaså det säger du?” fick Melinda fram en aning skakigt och ett litet leende spreds på mina läppar.

”Mm jag kan vissa dig saker som hur din hud knottrar sig under mina händer om jag drar dom så här längs dina sidor” viskade jag lågt fram samtidigt som jag drog upp henne tröja en aning för att sen kunna dra med fingrarna över hennes nu nakna hud.

”Sen hur dina andetag blir tyngre och djupare om jag börjar placera kyssar över din käke och nacke så här” mumlade jag fram mot hennes nacke innan jag började placera öppna kyssar längs hennes hals och var noga med att ge hennes svaga punkt lite extra tid. Vilket verkade vara uppskattat då ett lågt stön lämnade hennes läppar.

”Vill du att jag ska fortsätta eller ska du fortsätta att läsa din lilla bok?”

”Nej” svarade hon med en skakig röst och jag kvävde ett litet skratt som ville lämna mina läppar.

”Nej du vill inte att jag ska fortsätta eller nej du vill inte fortsätta läsa din bok?”

”Det beror på om du har något mer att lära ut” mumlade hon fram och det såg nästan ut som att hon försökte dölja ett litet leende.

”Oh jag har mycket mer saker kvar som jag kan lära dig”

”Som vaddå?”

”För att jag ska kunna vissa dig något mer måste du tyvärr lägga ifrån dig dina älskade skolböcker”

”Och varför det om jag får fråga?”

”För att om du inte gör det själv nu försiktigt kommer jag att göra det åt dig genom att slänga dom på golvet och jag tror att du vet att jag inte bryr mig om dom blir skadade eller inte” sa jag och ett litet skratt lämnade hennes perfekta läppar innan hon snabbt la bort böckerna på nattygsbordet istället för i knät där dom legat innan.

”Och nu?” frågade hon när hon återigen satt sig till rätta mellan mina ben.

”Är det dags för dig att vända dig om”

”Hon tvekade en aning innan hon ställde sig upp gör att sen sätta sig gränslande över mina lår med ansiktet bara någon centimeter ifrån mitt.

Jag la återigen tillbaka mina händer på hennes höfter där jag drog med tummarna över hennes hud. Hon kollade mig djupt i ögonen och utan att någon gång bryta våran ögonkontakt började hon dra med händerna över mitt bröst och upp mot min nacke där henens händer flätades in i mitt hår.

”Du vet väll att jag inte kan lämna in min läxa så här va? Skulle bli lite konstigt om jag började kyssa och smeka min lärare. Tror du inte?”

”Jo kanske lite. Men när sa jag någonsin att det var för din läxa som jag började det här?”

”Det sa du inte men jag tänkte att du kanske tänkte det för att du bryr dig om mig och vet hur mycket skolan betyder för mig”

”Vad kan jag säga, jag är självisk när det kommer till dig. Jag kan inte hålla mig borta från dig vare sig jag än ville det” sa jag och en rodnad spreds snabbt på hennes kinder. Jag hoppade över instinkten att skratta åt henne och lutade mig istället framåt för att pressa mina läppar mot hennes i en passionerad kyss som hon snabbt besvarade.

 

 

 

 

Jag vet inte vad som hände men helt plötsligt låg jag på rygg ner pressad i sängen med hjälp av Justins vikt då han låg över mig med mina ben på varsin sida om honom.

Jag lät mina händer glida ner till hans höfter där jag greppade tag om hans tröja för att sen börja dra av honom den men han möte mig halvvägs och satte sig upp medans han lite smidigt drog av sig tröjan och kastade den någonstans i rummet.

Min blick föll snabbt ner mot hans mage och jag antar att han har tränat en del sen jag senast såg honom då hans mage nu var om möjligt snyggare. Jag såg hur ett leende spreds på Justins läppar och han skulle precis komma med en kommentar som vad jag antog skulle vara rolig när jag pillade in mina pekfingrar i hällorna på Justins jeans och drog ner honom över mig igen. Jag pressade mina läppar mot hans och lät mina händer glida ner till Justins mage som snabbt knottrade sig under mina fingrar.

Justins började knäppa upp knapparna på min skjorta och snart gjorde den Justins tröja sällskap på golvet. Justin hukade sig ner över mig igen men den här gången pressade han istället sina läppar mot min hals där han började placera öppna mun kyssar och sen ner mellan mina bröst och ner mot naven innan han började vandra uppåt igen.

När han kom upp till min svaga punkt sög han in lite av min hud i munnen vilket förmodligen skulle lämna ett ganska tydligt sugmärke. Efter ett tag kunde jag inte vänta längre på att känna Justins läppar hårt pressade mot mina så jag lindade mina ben runt hans midja och lyckades lite smidigt vända på oss så att det nu var jag som låg över honom. Jag pressade mina läppar intensivt mot hans och kände hur Justins händer började knäppa upp knappen och dra ner dragkedjan på mina shorts  för att sen snabbt dra av mig dom. Jag lät mina händer glida ner till kanten av Justins byxor och knäppte snabbt upp dom innan Justin lite smidigt sparkade av dom.

Justins händer började inom kort hitta sin väg upp mot spännet till min bh men verkade dock ha lite problem att få upp den. Jag satte mig upp och möte Justins intensiva blick som var fylld med inget annat än lust. Jag knäppte upp bandet och slängde iväg bh någon stans i rummet innan jag kollade ner på Justins igen som nu hade blicken fäst på min överkropp någon sekund innan hans blick möte min.

”Så vacker, så jävla vacker” mumlade han fram medans hans händer smekte mina sidor och fick en liten rodnad att spridas på mina kinder. Jag skulle precis vrida bort blicken från Justins när han satte sig upp och greppade tag om mitt ansikte med båda sina händer så att jag inte kunde vrida undan huvudet.

”Sluta gömma dig för mig hela tiden. Jag älskar dig och den effekten jag har på dig. Så snälla göm dig inte för mig, du är den vackraste tjejen jag någonsin sett” hans söta ord hjälpte inte alls rodnaden att lägga sig på mina kinder men jag sket i det och möte istället Justins ögon som kollade intensivt in i mina. Jag pressade mina läppar mot hans och lutade mig lite diskret framåt men Justin verkade förstå vad jag menade då han snabbt la sig ner och med en arm runt min midja drog ner mig över honom.

Inom kort låg resten av våra kläder på golvet tillsammans med dom resten och Justin låg återigen över mig med hans händer som utforskade var enda millimeter av min kropp. Justin särade med hjälp av sina händer på mina lår och placerade sig framför mig och kollade mig djupt i ögonen som att han kollade en sista gång att jag verkligen ville det här. Jag nickade lite svagt till svar och han trängde lite sakta in i mig. Han gjorde en rörelse bak innan han återigen trängde in i mig. Han gjorde det några gånger till innan han ökade farten en aning. Han flätade ihop sina fingrar med mina och pressade ner dom i sängen ovanför mitt huvud. Han lutade sin panna mot min och kollade mig djupt i ögonen med hans läppar snuddande mot mina när han pratade.

 

 

”Jag älskar dig Melinda”

”Jag älskar dig också” mumlade jag tillbaka och pressade mina läppar mot hans i en intensiv kyss som sa mer än tusen ord.

Jag slöt snabbt ögonen och lutade huvudet bak mot kudden. Jag la mina ben runt hans midja så att jag kunde fördjupa hans rörelse ytligare.

”Snabbare Justin” bad jag och begravde snabbt naglarna i hans hand när han gjorde som jag bad om.

Justin lutade sig ner över mig och började kyssa mig över halsen samtidigt som han fortsatte att tränga in i mig. Justin sög sig återigen fast vid min svaga punkt och jag kände hur min rygg gick upp i en brygga vilket fick mitt bröst att pressas upp hårt mot Justins.

”Justin” kved jag fram när jag kände att jag var nära och Justin pressade sina läppar intensivt mot mina innan han lutade sin panna mot min.

”Jag vet babe, lite till bara” andades han fram med en låg och sexig röst som fick håret i nacken att resa sig. Efter några till stöttar från Justin kände jag hur det drog ihop sig inuti mig och tillsammans med Justin kom jag.

 

 

Jag låg med ryggen mot Justin och försökte fokusera mig på läxan som låg framför mig men lyckades inte särskilt bra när jag hade Justin bakom mig. Han drog med fjäderlätta fingrar längst mitt högra ben och upp mot min sida men jag stoppade honom snabbt genom att fläta ihop mina fingrar med hans.

 

 

”Justin jag försöker faktiskt skriva min läxa här och du hjälper inte till direkt”

”Vaddå inte hjälpa till, jag hade just en lång föreläsning för dig om vad som händer med kroppen under samlag” sa han med ett stort leende som tog form på hans läppar.

”Justin jag är seriös, den ska in imorgon och jag har inte hunnit klar med den. Det är ju inte direkt så att jag kan visa honom vad jag vet genom att ha sex med honom”

”Jag vet, jag är ledsen babe” mumlade han fram mot min axel innan han kysste den lite mjukt.

”Fortsätt med din läxa du, jag går och tar en dusch så länge” jag nickade lite lätt till svar innan jag fortsatte med min läxa men misslyckades totalt då min blick föll mot Justin hela tiden som nu hade en filt hängandes runt hans höfter. Han började gå bort mot badrummet men vände sig snabbt mot mig när han nådde dörr öppningen.

”Så länge du inte vill göra mig sällskap så klart” sa Justin förföriskt med ett typiskt sånt där Justin flin som fick vem som helst på fall.

”Omg Justin du kan inte göra så här mot mig. Du vet att jag måste göra min läxa” klagade jag och kastade iväg en kudde åt hans håll som till min lycka träffade honom i ansiktet.

”Jag gav dig bara ett alternativ babe, jag tvingar dig inte till något”

”Jag vet men du gör det svårt för mig att koncentrera mig på mina läxar med allt ditt smekande och kyssande”

”Haha ta det lugnt”

”Jaja, gå in och ta din dusch nu så att jag kan göra klart min läxa. Du kan gärna ta god tid på dig i duschen också”

”Så att du kan joina mig sen efter eller”

”Nej så att jag hinner göra klart min läxa innan du blir klar och kommer med allt ditt kladdande” sa jag och kastade ännu en kudde åt hans håll som han denna gång lätt fångade i luften och kastade tillbaka till mig i sängen.

”Jag älskar dig också babe” skrattade han fram innan han stängde dörren efter sig till badrummet och lämnade mig äntligen själv med mina läxor.

  

 


This was never planed - kapitel 31

 

Men självklart var det alltid något som skulle komma i vägen. Jag hörde den pipiga rösten som alltid fick kalla kårar att åka längst min ryggrad från ett långt håll men jag slår vad på allt jag äger att hon inom kort skulle vara upp i mitt arsle än en gång. Och jag hade än en gång rätt om henne.

”Melinda var det inte du som sa att du dejtade Bieber. Varför står du då här och hånglar med någon av skolornas losers” skrattade Rachel fram och jag bet snabbt ihop käkarna. Jag hatade verkligen den där bitchen.

”Är det hon?” fråga Justin enkelt men jag visste vem det var han undrade efter. Fall det var hon som var ägg tjejen som lägger all sin existerande tid att plåga mig med sin existens. Jag nickade bara lite till svar och ett litet leende spreds på Justins läppar, ett leende jag inte riktigt förstod mig på.

  

 

”Kanske för att denna loser är hennes pojkvän” sa Justin och vred sig lite om så att han nu var halvt vänd mot dom med mig hårt pressade mot ena sidan med en arm lindad runt min midja.

”Omg det är Justin Bieber” for det genast ur Rachel och hon ryckte tag i Elenas arm som stod bredvid henne. Bådas ögon växte till den dubbla storleken och dom började smått hoppa på stället någon sekund innan dom lyckades samla sig och enligt mig såg det ut som att dom försökte spela coola och oberörd vilket dom redan hade sabbat genom att totalt freaka.

”Hej jag heter Rachel och det här är Elena” sa Rachel med ett stort leende på läpparna och sträckte fram en hand åt Justins håll.

”Jag vet vilka ni är” sa Justin bara kalt tillbaka och gjorde ingen ansats till att ta hennes hand, vilket hon inom kort fattade och drog tillbaka sin hand.

”Omg Rachel, Justin Bieber vet vilka vi är” tjöt Elena glatt fram och jag suckade. Tro mig, i det här tillfållet så skulle dom nog hellre ha att Justin inte visste vilka dom var. Då jag visste att Justin hatade dom nästintill lika mycket som jag på grund av det som hände.

”I alla fall så undrar vi i fall vi skulle kunna få din autograf och ta en bild med dig?”

”Hm jag vet inte, ska jag?” frågade Justin och vände sig  mot mig som snabbt skakade på huvudet.

”Nja, jag tycker nog att du ska spara dina autografer till dom som verkligen förkännar dom”

”Jag vet det tänkte jag också först men tänk om dom börjar kasta ägg på mig också då för att hon hatar mig” sa Justin och kliade sig lite fundersamt vid hakan vilket fick leendet på Rachels läppar att snabbt rinna av.

”Berättade du för honom att vi kastade ägg på dig?” brast hon ut och nu var det min tur att slå upp i ett leende.

”Såklart att jag gjorde, jag berättar allt som händer för honom”

”Som äggen och hur nu två sågs springa runt och sätta upp dom där lapparna där det stog att min tjej är en äcklig hora som bara utnyttjar mig” sa Justin och jag kollade en aning chokat upp på honom. Jag hade inte sagt att det var dom som hade satt upp lapparna då jag inte visste vem det var men med tanke på deras reaktion efter Justin sagt det så hade det Justin sagt stämt.

”Alltså vi menade aldrig att skada någon, speciellt inte dig Justin. Vi ville bara hjälpa dig för att vi trodde att hon utnyttjade dig för att bli känd och för att få pengar”

”Nehe, ni menade inte att skada någon. Nämen då är ju allting helt plötsligt okej igen eller?” frågade Justin och Rachel nickade snabbt till svar, antagligen fattade hon inte att Justin var sarkastisk.

”Är du efterbliven eller något? Hur kan det här inte skada någon hade du tänkt. Hur hade du känt om folk började kasta ägg på dig och började sätta upp lappar över hela skolan där det stod att du var en äcklig hora som bara utnyttjar folk. Inte så bra skulle jag tro. Eller så kanske det inte skulle göra någon skada då du inte verkar ha ett hjärta eller så stämmer allt det där in på dig så det är inget du inte blivit kallad förut”

”Justin” brast jag chokat ut över hans bettende och kollade upp på honom. Han hade nyss haft ett leende placerat på läpparna och retats med dom men nu var hans ögon svarta och han lätt ilskan ta bort det bästa ur honom.

”Nej Melinda, jag är trött på att folk behandlar dom jag älskar som skit. Dom behandlar dig som skit för att dom tror att du utnyttjar mig, men så fort sanningen kommer fram om att jag verklige är ihop med dig försöker dom istället att utnyttja dig för att komma åt mig. Jag är trött på det” sa han med blicken fäst på mig medans han pratade men vände sig sen mot Rachel och Elena som stod chokade.

”Och om ni tror att ni kommer att få autografer är ni helt ute och cyklar. Gå iväg och ät, skolka, vad ni än vill göra. Men jag vill aldrig se er runt Melinda igen eller höra att ni har gjort något mot henne för att såra henne igen. För jag lovar er att jag flyger hit och kastar ägg på er jag själv vilket inte lär bli en vacker syn då vi då lär få se vad det är som gömmer sig bakom allt det där sminket ni kletar på er varje dag ni ska ut. Men om ni ursäktar mig så vill jag gärna ha lite tid med min flickvän, vilket som var meningen med min den här lilla resan hit” sa Justin och avbröt dom snabbt igen när dom skulle protestera.

”Och varför är ni fortfarande kvar. Vi har pratat klart och inget ni säger kommer att ändra vad jag tycker om er eller mitt beslut om att ge er en autograf”

”Varför är du en sån bitch Justin” brast Rachel fram och kollade surt på Justin vilket bara fick ett roat leende att spridas på hans läppar.

”Ja man behandlar ju andra som man vill bli behandlad själv, är det inte så. Och eftersom du behandlar alla andra som skit måste det ju vara så du vill bli behandlad själv. Är det inte så?”

”Nej det är inte så jag vill bli behandlad, jag vill att du ska älska mig som du älskar Melinda.  Vi skulle kunna bli ett så vackert och mäktigt par”

”Synd för dig då, för den lilla drömmen som du har kommer aldrig att hända. Jag älskar Melinda och sen så är du är inte riktigt min typ av tjej som jag faller för” sa Justin och tog ett stadigare grep om min midja för att sen börja dra med mig bort från dom och bort mot den stora gräsplätten som låg en liten bit bort när Rachels fråga fick Justin att vände sig halvt mot henne igen med ett stort leende på läpparna.

”Och Melinda är din typ av tjej då eller?”

”Till punkt och pricka” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan vi fortsatte bort mot gräset. Jag hörde hur Rachel frustrerat mumlade fram gud vet vad medans hon började med snabba steg gå tillbaka till skolan där hennes andra tre knähundar väntade på henne.

När vi kommit fram till gräset och jag vart totalt i mina egna tankar satte sig Justin ner helt plötsligt och drog ner mig framför honom så att jag nu satt med Justins ben på vardera sida om mig med ryggen vilandes mot Justins mage. Vi satt tysta ett tag under en ganska pinsam tystnad om jag fick säga så innan Justin äntligen bröt den.

”Är du sur på mig?” hans fråga chokade mig och jag vände mig lite om i hans grep så at jag nu mer låg på sidan och kollade upp på honom.

”Varför skulle jag vara sur på dig för att du försvarade mig Justin?”

”För att jag trodde att du tyckte att jag gick för långt, att det jag sa var allt för taskigt och att jag gick för långt” sa han och vred bort blicken från mig för att istället kolla ner på sin ena hand som höll på med att pilla lite på gräset under oss.

”Justin kolla på mig” bad jag, men när han inte gjorde som jag sa åt honom la jag min hand på hans kind istället för att vrida upp hans ansikte mot mitt vilket tvingade honom att möta min blick.

”Ja Justin jag tyckte att det kanske var lite över gränsen men hon förkännar det. Hon har alltid gjort det, hon behövde bara någon som hade mod nog att slänga det i ansiktet på henne som du gjorde. Jag har velat göra det i så många år men har inte vågat då jag har vart rädd att det bara skulle bli värre eller att en lärare råkar gå förbi precis då och jag får kvarsittning. Justin jag älskar att du stod upp för mig och jag kan lova dig att du just nu är en hjälte till typ hundra tjejer som har stått under Rachels hat lista” sa jag och ett litet skratt lämnade Justins läppar innan dom drogs ut till ett litet leende.

”Jag gjorde det inte för deras skull. Jag gjorde det för din”

”Jag vet och du vet att jag uppskatar det” sa jag och kysste honom lite snabbt innan jag lutade mig tillbaka igen .

”Du vet” började jag men vred snabbt ner blicken från honom och drog tillbaka min hand från hans kind för att istället pilla lite nervöst på kanten till Justins tröja.

”Du har aldrig satt att du älskar mig innan idag när du pratade med Rachel” nästan mumlade jag fram och kollade lite svagt upp på Justin mellan mina lätt sminkade ögonfransar för att inom kort möta hans blick som kollade nästan frågande på mig.

”Har jag inte?” frågade han chokat och jag skakade lite smått på huvudet.

”Du har bara sagt att du älskar dom sakerna jag gjort för dig eller jag är en av dom personerna som betyder mycket för dig. Men aldrig sagt att du älskar mig till mig, inte för att du sa det till mig där borta då då det var mer riktat mot Rachel men du förstår vad jag menar”

”Och så kan vi ju inte ha det eller hur, det får vi nog ändra på” sa Justin med ett litet leende innan han vred sig om med ett fast grep om mina höfter så att jag nu hamnade på rygg i gräset med Justin halvt liggandes över min överkropp. Hans ena arm fortfarande runt min midja medan den andra lätt smekte mitt vänstra lår som fort knottrade sig under hans beröring. Han lutade sin närmre med blicken flackande mellan mina ögon och läppar vilket drev mig totalt vansinnig. Jag lät min ena hand landa på hans kind medan jag med den andra flätade in den i Justins hår och drog honom lite snabbare mot mig vilket fick hans leende att bli om möjligt större.

 

 

”Någon är otålig” sa Justin lite roat och jag suckade inom bords.

”Jag har inte träffat dig på nästan en månad, jag har all rätt att vara otålig” sa jag och Justin skrattade svagt,

”Jag älskar dig Melinda, så mycket” sa han nu med läpparna snuddandes vid mina när han pratade och det kändes som att jag hade fjärilar i magen efter att dom tre orden nu lämnat Justins läppar.

”Jag älskar dig också”

Han pressade sina läppar först mjukt mot mina, men det höll inte särskilt läng innan han snabbt fördjupade den genom att trycka in sin tunga i min mun för att inom kort mötas av min.

  

 

Lång väntan på detta kapitel blev det och jag ber om ursäkt men jag har bara haft så mycket att göra dom senaste dagarna. Men jag har redan börjat på nästa kapitel och hoppas på att få upp det imorgon innan jag ska till min kompis för sen så ska jag vara med henne och sen på torsdag så kommer min kompis hit och sover över så vet inte om jag får så mycket gjort då. Kanske om hon somnar innan mig som hon brukar men vi får se.

Min dator strular lite nu också så texten vill inte lägga sig i mitten som den brukar ligga, men jag har fått en fråga om jag inte skulle kunna ha så istället då hon tyckte att det är lättare att läsa när texten ligger till vänster. Vad tycker ni? ska jag fortsätta med texten i mitten eller börja ha den som nu, med texten till vänster?

I alla fall så vad tyckte ni om det här kapitlet? Kommentera!! :D