It's a bloody game - kapitel 17

 

” Det måste vara en väldigt konstig kvinna du hittat då ”

” Ska komma från dig, för din tjej är ju inte alls konstig, nej hon är ju helt normal ” sa han och jag tänkte precis svara honom när jag såg Ninja i dörröppningen.

Hon möte snabbt min blick innan hon lät sin blick glida över min kropp. Jag log lite lugnande mot henne men kom på att min mun var alldeles full med blod så jag stängde den snabbt igen.

  


 

Jag gick lite glatt bort mot lägenheten och hängde snabbt av mig mina vapen innan jag nästan sprang upp för trappan. Jag skulle precis skrika efter Justin när jag såg sex stycken vakter i en cirkel runt trappan. Jag kollade frågande på dom då dom inte sa något förrän efter ett tag.

" Spelledaren vill att du följer med oss så att vi kan förra dig till honom " sa en av dom och jag orkade inte ens protestera sp jag visste att vad jag än gjorde skulle spelledaren få som han vill.

Jag nickade bara lite till svar och följde efter dom ut ur lägenheten för att sen följa med dom bort till rummet som det stog samlingsrum på dörren.

Jag kollade runt lite i rummet tills min blick fastnade på Justin som satt i mitten av rummet. Hans händer var fast kedjade vid stolen och hans fötter var ihop knutna. Hans ansikte var blåslaget, blodigt och om jag inte vetat att det var Justin som satt där hade jag nog aldrig känt igen honom.

Justin log lite lugnande mot mig men det gick inte så bra då hans tänder och hela mun var ful av blod.

Jag stog över min instinkt att springa fram till honom och omfamna honom då spelledaren stog bredvid honom med ett belåtet leende. Jag lätt vakterna styra mig mot en stol som stog mitt imot Justins men det jag inte hade räknat med var att dom satte fast mina handleder och fotleder vid stolen. Jag försökte slita mig loss men insåg snabbt att det inte var till någon nytta, så jag kollade istället upp på spelledaren som nu skrattade roat.

" Justin jag sa ju att erat möte skulle bli romantiskt " sa han och Justin gav honom en nästan mördande blick.

" Vad vill du nu då? " snäste jag åt honom och han ställde sig i mellan mig och Justin.

" Varför ska ni alltid tro att jag vill skada er eller något. Varför kan ni inte bara förstå att jag vill träffa mina bästa kompisar lite mer "

" Bästa kompisar my ass " nästan spottade jag fram och Justin skrattade. Fast inte det där vanliga skrattat som får mig alldeles glad, utan det här var ert plågsamt skrattat och det såg ut som att han led bara genom att skratta.

" Visst som du vill, vi behöver inte vara vänner om du inte vill "

" Vad bra "

" Men skulle du inte göra det för Justin. Jag menar, Justin har ju gått igenom all den här smärtan för din skull. För hans kärlek är så stark för dig att han skulle göra allt för dig. Borde du inte göra något för honom då " sa han och jag kollade bort mot Justin som snabbt möte min blick.

Hans ögon var rödsprängda och det såg ut som han var på gränsen till att gråta. Jag drog snabbt bort blicken från Justin och kollade ner i marken.

Hade Justin gjort det här för mig, han hade fått skit för att han börjat få känslor för mig och om spelledaren visste att jag hade lika starka känslor för honom skulle han nog få ännu mer skit.

" Varför skulle jag " sa jag så kyligt jag kunde och Justin kollade chockat på mig.

" För att du gillar Justin och allt det här "

" Vem sa att jag gör det "

" Du kysste honom, du sa att du gillade honom och du lovade honom att du skulle komma tillbaka för hans skull "

" Allt det där var bara rollspel, tror du verkligen att jag skulle kunna älska någon som Justin. Han betalar ju fan för min död " ljög jag snabbt ihop och spelledaren ansikte drogs upp i ett stort leende.

" Va, ljög du för mig? " stammade Justin fram och jag kollade bort mot honom.

" Ja och du gjorde det verkligen lätt för mig, nästan för lätt. Lite pratande, lite ta hand om dig när du var skadad och lite kyssandes "

" Så du har bara utnyttjat honom " sa spelledaren och la sina armar på Justins axlar och han stönade klagande.

" Ja, jag tänkte att om jag lyckades lura honom att jag älskade honom var han villig att lägga ner mer pengar på mig. Kanske till med lyckats få ut mig här ifrån " sa jag och såg hur Justins ögon började fyllas med tårar.

" Så det du sa förut, att du längtat efter att jag skulle kyssa dig, var der också "

" Ja det var också en lögn. Allt det här var det " sa jag och Justin drog nu bort blicken.

" Haha är inte det här fantastiskt Justin, din älskade älskar inte dig tillbaka "

" Släpp loss mig "

" Varför, vi har ju så himla roligt här. Du vill väll inte missa det roliga "

" Snälla bara släpp mig " sa Justin sorgset och jag kollade medlidande på honom.

" Visst som du vill. Släpp loss honom " sa han och vinkade till sig två vakter som snabbt var framme hos Justin.

Dom knäppte snabbt upp kedjorna runt hans handleder och man kunde nu se mörk lilla/röda ringar runt hans handleder. Han försökte ställa sig upp men föll snabbt ner på marken då hans ben inte riktigt kunde bära honom. Han spottade ut blodet han hade i munnen innan han återigen ställde sig upp. Men den här gången tog vakterna ett fast grep om hans armar och började släppa honom bort mot lägenheten.

Jag kollade efter honom ett tag innan jag vände mig mot spelledaren som stog med ett belåtet leende.

" Jag tyckte det där gick ganska bra, om jag får säga der själv. För jag fick precis reda på att du är precis som jag. Inget hjärta och gör bara det som är bra för än själv "

" Kan jag också få gå eller ska du misshandla mig också " sa jag och han skrattade.

" Nejdå, dig ska jag inte misshandla. Dig har jag något annat planerat för. Något lite närmare och mysigare "

" Vad faan pratar du om? "

" Åh jag tänkte bara eftersom du lätt Justin kyssa dig för att du spelade att du älskade honom. Kunde du kanske spela kär i mig så att jag kanske får känna vad det är som är så speciellt med dig. För ärligt talat fattar jag inte vad han ser i dig "

" Men vad bra för dig då, för jag kommer aldrig kyssa dig "

" Det kan vi bli två om " sa han och tog ett fast grep om mitt ansikte för att sen kunna trycka sina läppar hårt mot mina. Jag försökte dra mig ur hans grep men det var lönlöst. Han drog sig undan lite för att hämta andan lite innan han återigen pressade sina läppar mot mina. Jag satt som förstenad ett tag och försökte komma på ett bra sätt att komma bort från honom men kom inte på något bra. Så till slut bet jag honom hårt i läppen och han drog sig snabbt undan med ett lätt skrik som fyllde rummet.

Han la hanen över munnen och kollade med avsmak på mig.

" Ta henne tillbaka till sin avdelning " sa han surt innan han nästan klampade ut ur rummet.

Vakterna knäppte snabbt loss mig innan dom började styra mig bort mot lägenheten.

När jag kom in hörde jag plågsamma stön från Justins sovrum och gick med en hög suck in till köket. Jag packade ner all is i handdukar och tog med mig alla sjuk salvor som jag trodde kunde komma till nytta innan jag fick bort till Justins rum. Jag öppnade lite försiktigt hans dörr och när jag kom in kollade han chockat på mig.

" Hej, kan jag komma in? "

” Varför? Så att du kan spela mig lite till ” sa Justin och det lät som hans röst skulle spricka vilken sekund som helst. Jag suckade högt och stängde dörren efter mig innan jag gick bort till Justin som satt på sängen med tårar rinnande längst kinderna.

” Justin jag behöver prata med dig om det där ”

” Nej tack, jag vill inte ha någon förklaring om varför du spelade mig ”

” Okej, men vill du ha en förklaring till varför jag just spelade spelledaren och hans vakter ” sa jag och Justin kollade frågandes på mig.

” Justin jag spelade dig aldrig, men jag blev tvungen att ljuga för spelledaren för annars hade han bara skadat dig ännu mer och jag kunde inte se dig med ännu mer blåmärken ” började jag förklara mig men Justin avbröt mig snabbt.

” Ninja jag vill inte höra fler lögner, spara dom till någon som faktiskt bry sig och vill höra ”

” Justin du måste tro mig. Allt jag har sagt till dig har jag menar, speciellt den dagen du kysste mig. För jag hade verkligen tankar på att låta gladiatorerna döda mig men när du kysste mig kändes det som att jag hade något att leva för trotts allt ”

” Ninja sluta, jag vill inte höra något mer från dig ”

” Visst, men låt mig i alla fall ta hand om dina sår och skador ” sa jag och Justin skulle precis protestera när jag la en av is påsarna över Justins högra kind som såg värst ut.

” Kan du hålla den på plats? ” frågade jag och efter lite tvekande la Justin en hand över handduken och jag började istället med hans handleder. Jag smörjde in dom med den tjocka krämen som Justin gett till mig när jag skadade benet. Jag kletade ut lite i Justins ansikte också och Justin stönade lite klagande när salvan kom in i såret.

” Ta av dig tröjan ” sa jag och Justin kollade chokat på mig.

” Jag behöver ta hand om såren på din mage ” förklarade jag och han nickade lite snabbt på huvudet innan han började försöka ta av sig tröjan men lyckades inte då förmodligen hela hans kropp protesterade. Jag la ifrån mig det jag hade i händerna och hjälpe Justin av med tröjan för att sen slänga den en bit bort. Jag smörjde in lite salva även på magen och la sen även is där. Han fick även sitta med is på den andra kinden nu och jag kunde känna Justins blick bränna mot min kind och jag såg att han följde var ända minsta rörelse jag gjorde.

” Skulle du kunna ta en titt på min hand, jag tror en är stukad ” sa Justin helt plötsligt och räckte fram ena handen mot mig. Jag nickade lite till svar och började undersöka Justins hand och förstod snabbt att som Justin sa att den var stukad.

” Kommer du ihåg vart vi la bandaget? ”

” Ja, den ligger i mitt badrums skåp  ” sa Justin och jag släppte försiktigt hans hand för att sen halv springa in till hans badrum och hämta bandaget.

Jag gick tillbaka till Justins rum och började linda in handen så gott jag kunde då Justin hela tiden ryckte till, speciellt om jag lindade över det stället som Justin hade märkena efter kedjorna.

” Justin kan du spreta på fingrarna ” sa jag men Justin lyssnade inte på mig eller så kunde han inte pågrund av smärtan i armen. Tillslut flätade jag ihop mina fingrar med hans för att sen kunna dra ut dom. Jag lindade snabbt det sista innan jag satte fast det med lite tejp och tog bort handdukarna som nu var tomma men väldigt blöta. Jag tog ena handduken för att kunna torka bort det intorkade blodet över hans ansikte och mage. Jag torkade till slut bort blodet från hans sår vid ögonbrynet och Justin slöt snabbt ögonen och spände käkarna hårt för att inte skrika.

Jag tog bort handduken och packade snabbt ihop sakerna jag använt innan jag vände mig mot Justin igen som snabbt möte min blick.

” Du borde villa lite och inte anstränga kroppen så mycket. Om det är något du behöver är det bara att skrika efter mig ”

” Tack ” sa Justin kort och jag nickade lite snabbt innan jag började gå bort mot dörren.

” Varför gjorde du det här? Och kan du ge mig en bra anledning till att jag ska lyssna på dig ” frågade Justin och jag vände mig snabbt mot honom.

” För att jag älskar dig ”  

 

  

Jag hade tänkt lägga upp det här igår kväll men somnade när jag satt och skrev så det fick istället komma upp nu då jag har en ganska lång sovmorgon. Blev även ett lite längra kapitel än dom andra.

Men i alla fall vad tror ni kommer hända nu, kommer Justin lite på Ninja och hur tror ni han kommer reagera på det hon sa.

 


It's a bloody game - kapitel 16

 

Jag rörde lite på mig för att byta till en bekvämare ställning, men ångrade mig snabbt då det skrek i hela kroppen av den lätta rörelsen och små stön lämnade mina läppar.

Det kanske är dags att börja skärpa sig nu va Justin, tänkte jag till mig själv och suckade högt.

Du vill väll ändå inte att Ninja ska se dig så här, alldeles slagen och förstörd.

  


 

Vi hade vart har inne i tre dagar nu och jag måste säga att dom var väldigt lyckade. Vi hade redan fått död på fyra gladiatorer och ingen av oss spelare hade dött. Utan William fick bara en lätt skada på armen så att han inte kan slåss just nu, men vi klarar oss nog i alla fall.

Vi hade nu även hittat gladiatorerna lägger eller vad man ska säga och vi har redan gjort upp en plan på att göra en attack på deras hemmaplan.

Vi har haft spioner som har legat upp i träden och memorerat var ända rörelse dom gör, lärt oss deras rutiner och jag har till och med kommit fram till vilka gladiatorer som är bra på vad. Dom större gladiatorerna är tränande för att bara kunna döda på närahåll, alltså bara mes svärd, kniv, yxa, slägga och nävarna. Medans som lite mindre gladiatorerna är tränade att döda på avstånd med hjälp spjut, pilbåge och söv pilar som tydligen har fått tag i nu.

Vi ska då alltså slå till i natt då det är minst gladiatorer vakna, vilket skulle ge isa störst chans att lyckas med vårat överraskningsmoment.

" Tror du verkligen att vi kommer lyckas med det här Ninja? " frågade Erik bredvid mig och jag vände mig mot honom.

" Ja, jag reor faktiskt att vi kommer klara det ''

" Men är du inte rädd att något kommer att gå fel och det blir många av oss som dör istället då det här är väldigt vågat. Vi kan ju annars göra som alla andra gånger och låta dom komma ut en och en och döda dom då " sa han och jag suckade.

" Nej jag är inte rädd. Visst någon av oss kanske dör, men det skulle någon av oss kunna göra även fast vi inte kör den här attacken. Vi behöver vara lite offensiva och inte bara vänta på att dom attackerar oss hela tiden. Vi har inte tid för det. För annars kommer spelledarna bli uttråkade och kommer då hitta på något som gör att vi dör och gladiatorerna vinner "

" Jag vet, men det känns bara som att det här blir som en av alla dom där filmerna jag tjuv kollat på. När dom har en plan som egentligen borde vara helt felfri, men det är alltid något som går fel och det beror på att någon glömt planen eller har trappat fel någon stans så att vi råkat blir sedda "

" Hej, vi kommer att klara det och du behöver inte vara med om du inte vill, det är ingen som tvingar dig " sa jag och ställde mig upp.

Jag gick bort till killarna som höll på med alla vapen och drog snabbt på mig mina saker. Jag kollade ut på dom andra som också samlat ihop sina vapen och suckade högt.

Visst det här kanske var väldigt riskabelt och det är säkert någon som kommer råka dö, men vi måste ta chansen. Vi kan inte sitta uppe i ett träd hela tiden och hoppas att en gladiator ska komma förbi passerandes. Det är dags att ta striden till dom.

 

Spelledaren var inte särskilt glad på mig just nu och jag antar att man såg det på min kropp och mitt ansikte. För min näsa kändes som om den var dubbelt så stor, jag kan knappt se något med någon av ögonen, blåmärken över allt och min vänstra hand har han lyckats stuka.

Men allt det där var värt det. Jag hade lyckats sparka sönder den enda telefonen som gjorde att dom kunde ha kontakt med gladiatorerna, så nu kunde dom inte ringa dom och varna dom att spelarna planerar en attack imot dom.

Så jag hade nu gett Ninja och dom andra spelarna en så stor chans att lyckas som möjligt. För det här var bland det sista som skulle hända den här omgången och om spelledaren lyckats varna gladiatorerna hade det vart stor chans att hon inte skulle komma tillbaka.

" Jag borde bara döda honom " muttrade spelledaren till en av sina vakter och jag skrattade.

" Jag tror du glömt att du inte kan döda mig " sa jag och han vände sig surt mot mig.

" Jag vet, men jag börjar fundera fall jag ska göra det ändå. För just nu är du en riktig pain in the ass "

" Jag tar det som en bra sak " sa jag och han klampade fram till mig.

" Är det fortfarande en bra sak om jag tar bilderna från när Ninja nästan dödade dig och säger att hon faktiskt lyckades. För då hamnar Ninja i fängelset, du dör och jag slipper er båda. Låter inte det bra " sa han och skrattade.

" Jag trodde inte att du ville att Ninja skulle klara sig ur den här perioden "

" Låt mig bara säga att jag har andra planet för er två " sa han belåtet och jag kollade frågande på honom.

" Vad har du planerat? Du sa ju att du inte kunde låta Ninja överleva för att hon kunde starta stora problem för dig "

" Åh det skulle hon, om hon skulle lyckas ta sig ut här ifrån. Men det kan jag lova dig att hon inte kommer. Hon kommer bara att få leva lite längre än vi planerat " var det sista han sa till mig innan han gick bort till den stora skärmen för att kunna kolla ordentligt på spelarnas attack som började nu.

 

*

 

När det gått ett litet tag hade dom lyckats döda dom som vaktade utan att ha väckt dom som låg och sov. Så nu vågade dom ta sig lite närmre och dom med pilbåge började sikta in på högen av sovande gladiatorer. Dom började skjuta in pilarna mot mitten men eftersom dom inte hade så många pilar kvar lyckades dom bara döda typ åtta av dom och nu hade även dom som sovit vaknat upp. Dom drog snabbt fram sina vapen och snart var ett litet krig i full gång. Men efter som gladiatorerna just vaknat var dom klumpiga, lång samma och hade svårt att träffa rätt då deras ögon inte var vana med att det var mörkt ute, vilket spelarna var då dom vart uppe ett tag och vant sig med det.

Jag lyckades inte se vems vapen som var vems då allt hände så himla fort och allting hände ju på samma gång, vilket gjorde det ännu svårare. Men jag försökte hela tiden att hålla koll på vad som hände med Ninja och från mitt perspektiv verkade det gå ganska bra. Hon hade fått en smäll i ansiktet och i magen men resten hade hon antingen lyckats blocka eller hunnit undan. Hon stog just nu med den killen som hon slagit med i förra omgången och den här gången var det Ninja som hade övertaget.

Jag hörde hur spelledaren satt och mumlade för sig själv och skrattade lågt, men slutade snabbt då det hög till i hela kroppen. Som det alltid gjorde vid var enda minsta lilla rörelse.

” Bryt spelet ” skrek spelledaren helt plötslig och alla vände sig mot honom.

” Men Sir, det är ju fem minuter kvar av omgången ”

” Ja och det är så länge du kommer leva om du inte bryter av den här jäkla omgången. Jag kan inte förlora fler gladiatorer den här omgången ” skrek han och jag kopplade nu varför han ville avbryta omgången.

Jag vände mig mot skärmen igen och när signalen gick för omgångens slut drog sig alla snabbt undan från den dom höll på att slåss med. Dom zoomade in på Ninja som fortfarande stog vid sin gubbe och jag lovar att hon skulle smält till honom om Emil inte hade kommit och hindrat henne, då det bara skulle ha skapat en massa problem.

” Nu är vi kvitt ” sa hon snabbt innan hon sa hejdå till dom andra spelarna och började gå bort mot våran lägenhet som nu var tom.

” Jag vill att ni hämtar hitt Ninja så fort hon kommer in, för jag vill kunna dra igång med min plan så fort som möjligt ” sa spelledaren plötsligt och jag kollade på honom igen.

” Ja Sir ” sa en av vakterna innan sex stycken av dom klampade iväg för att hämta hit Ninja.

” Det verkar som att du får träffa din älskade tidigare än planerat, kommer ni ha någon sån där kärleks moment där par återförenas ”

” Ja å vad romantiskt, den ena kan knappt röra sig för att han blir fats kedjad vid en stol och den andra kommer ha sex vakter som håller i henne så att hon inte kan rymma ”

” Ja, tänk vad gulligt. Hon kommer in hit, se hur du ser ut och tadda. Hon blir till och med kär en dig förut då du ser väldigt sår bar ut ”

” Ska ju komma från dig, ditt längsta förhållande har väll vart med en hund eller något annat djur. För jag tror inte nån i världen skulle vilja gå ut med ett monster som du ”

” Där har du faktiskt fel, jag har vart gift i fem år nu ”

” Det måste vara en väldigt konstig kvinna du hittat då ”

” Ska komma från dig, för din tjej är ju inte alls konstig, nej hon är ju helt normal ” sa han och jag tänkte precis svara honom när jag såg Ninja i dörröppningen.

Hon möte snabbt min blick innan hon lät sin blick glida över min kropp. Jag log lite lugnande mot henne men kom på att min mun var alldeles full med blod så jag stängde den snabbt igen.

  

Så nu är hon tillbaka igen och har nu även sett Justin som nu är om jag får säga det ganska grovt misshandlead av den där jävla spelledaren, Jag skulle seriöst vilja smälla till honom så hårt att han till och med glömde bort vem han var.

Okej men i alla fall, vad tycker ni om kapitlet. Hur tror ni att Ninja kommer reagera på allt det här som har hänt.

Snälla var snälla att kommentera, jag ser att ni läser men det är nästan ingen som kommenterar. Så snälla gör det och var med och gör min dag då alla kommentarer ger mig ett leende på läpparna.

Så tack till er som kommenterar, MYCKET KÄRLEK TILL ER <3

 


It's a bloody game - kapitel 15

 

” Oj ta det lite lugnt, slappna av. Jag har bara en lite överaskning till dig ” sa han och jag fnös.

” Jag vill inte ha någon överaskining av dig ”

” Men lilla Justin, det här är inget du bara kan säga nej till ” sa han och jag kollade chokat på honom. Men det varade inte så länge då en av vakterna smällde till mig hårt över ansiktet och allting svartnade.   

  

Jag vaknade av att någon skrattade högt någonstans i närheten.

Jag öppnade ögonen men stängde dom snabbt igen då en spotlight lös mig rakt i ögonen. Jag öppnade ögonen lite försiktigt den här gången i ett försök att låta mina ögon vänja sig vid ljuset. Efter ett tag lyckades jag vänja mig med ljuset och kollade ner på min kropp som var alldeles öm och trött.

Jag satt fast kedjad i en stol dom stog i mitten av ett av långt rum där jag kunde se spelledaren och alla hans massa vakter runt sig i ena änden och en stor tv skärm på andra som jag mer eller mindre skulle kalla en bio skärm eller duk.

Jag försökte få bort händerna från kedjorna som höll dom på plats, men det ända som hände var att kedjorna började skramla och drog åt sig uppmärksamheten från personerna som satt i ena änden och dom alla vände blicken mot mig.

” Så, vår lilla pop stjärna här äntligen bestämt sig för att vakna lite och var lite sällskaplig ”

” Vad vill ni mig? ” snäste jag åt dom och dom skrattade.

” Det ät inte dig vi vill åt Justin, för allting handlar inte om dig vet du. Utan det här handlar om din söta lilla flickvän ” sa han och pekade bort mot skärmen som nu börjat vissa spelet.

” Våga inte ens lägga ett finger på henne ”

” Och varför inte, för att hon är din, för att du har känslor för henne. Lår mig då säga en sak som kommer förtydliga allting runt omkring här ” sa han och tryckte ihop mitt ansikte med din ena hand medans han med andra tog stöd mot mitt ben.

” Det funkar inte så Justin. Det är inte du som bestämmer här, utan det är jag, vare sig du gillar det eller inte. Sen så har jag ju bestämt mig för att Ninja ska dö och det är ingenting du kan göra åt det för att rädda henne ”

” Hon kommer komma tillbaka ” sa jag surt och drog mig ur hans grep.

” Och varför skulle hon göra det. För att hon lovade dig, för att du tycker det eller för att hennes känslor är så pass starka för dig att hon skulle göra allt för att komma tillbaka till dig. För om det är så du tänker så säger jag bara en sak till dig, öppna ögonen. Hon har inga känslor för dig. Hon är ett monster som inte har något hjärta ”

” Du vet ingen ting om henne ” fräste jag år honom och han skrattade.

” Ja du har rätt, jag vet ingen ting om någon av spelarna. Vill du veta varför, för att jag inte vill känna dom. För jag känner inte samma behov som du att umgås med dom där nollorna. Dom är ju ändå bara otrevliga och smutsiga ”

” Och vems fel är det. Det är ju den ända utväg dom har med tanke på vilken uppväxt du har gett dom ”

” Så allt det här är mitt fel enligt dig? ”

” Ja det är klart att det är ditt fel, vem annars skulle de varit ”

Åh tacks så mycket, det värmer verkligen att du tycker så om mig ”

” Ditt jävla kräk, jag önskar att det var du istället som var där inne på arenan och slogs för ditt lilla patetiska liv ” sa jag och spelledaren smällde till mig hårt över i ansiktet.

” Akta din tunga ” sa han surt innan han klampade ut ur rummet.

Jag kollade lite chokat efter honom innan jag vände mig mot ena vakten som kollade roat på mig med ett stort flin på läpparna.

” Vad flinar du åt då ” sa jag surt och han skrattade.

” Inget, det är bara det att du är den första som vågar stå upp imot honom ”

” Kanske det behövs fler, för då kanske vi inte hade behövt vara här ”

” Nej det kanske vi inte hade behövt, men om vi säger så här. Om det här spelet inte hade funnits hade du förmodligen aldrig träffat Ninja. Som om jag får säga det, verkar gilla dig väldigt mycket ” sa han och jag log tacksamt mot henne.

” Förresten vet du när den här perioden är slut? ”

” Jag har för mig att den här perioden var relativt kort, typ 3 eller 4 dagar. Så du och Ninja möts förmodligen snart igen ” sa han och jag tänkte precis tacka honom när spelledaren ropade på honom.

” Steven, vi pratar inte med våra fångar så länge vi inte vill göra dom sällskap. Uppfattat? ”

” Sa Sir ” sa han och ställde sig i givakt mot dörren som spelledaren stog i.

” Som straff för det du gjort måste du slå din lilla vän där borta med din lilla  batong som du har i bältet minst fyra gånger ”

” Men Sir ” började han men blev avbruten.

” Inga fler men, för annars är det du som får samma straff som lilla Justin där borta ”

” Okej Sir ” sa han och vände sig mot mig med ett nästan plågsamt ansiktsuttryck.

” Jag är ledsen för det här ” sa han och tog upp sin batong.

Han höjde handen över huvudet och jag bet snabbt ihop käkarna för att inte skrika när slagen väll kommer.

Han slog mig först hårt över benet, sen armen, magen och sen sist ansiktet och varje gång han slog mig lämnade plågsamma läten min mun.

För varje gång jag stönade klagande blev spelledarens leende större och roande glädjetjut lämnade hans patetiska mun.

” Det verkar som att Justin kommer att vara rejält blåslagen och blodig i slutet av den här perioden, så att Ninja kan se hut ynklig, liten, svag och patetisk du är ” sa spelledaren glatt och skrattade.

Han gav mig en sista blick där jag satt med blod forsandes från näsan och blåmärken över hela kroppen för att sen lämna rummet med ett belåtet leende.

Jag kände blod smaken i munnen och jag hade lite svårt att se med mitt högra öga då min högra kind svullnat upp ganska ordentligt. Jag försökte att använda ögat så lite som möjligt då det både blev suddigt och irriterande för ögonen att titta. Jag stängde till slut båda ögonen för att det var lättare så och jag slapp då även både synen av vakterna och spelledaren om han skulle komma tillbaka hit.

Jag försökte känna efter fall det var något i kroppen som var brutet men det verkade vara som arr det mesta bara var skador från slag.

Jag rörde lite på mig för att byta till en bekvämare ställning, men ångrade mig snabbt då det skrek i hela kroppen av den lätta rörelsen och små stön lämnade mina läppar.

Det kanske är dags att börja skärpa sig nu va Justin, tänkte jag till mig själv och suckade högt.

Du vill väll ändå inte att Ninja ska se dig så här, alldeles slagen och förstörd.

  

 


It's a bloody game - Kapitel 14

 
Hon slingrade sina ben runt mig, men det varade inte så länge då ett litet tjut signalerade att dörren ut till arenan skulle öppnas och vi drogs tillbaka till verkligheten.

” Jag måste gå ” sa hon och hoppade ner ifrån mina höfter för att sen packa det sista.

Dörren öppnades och Ninja var precis på väg ut när jag drog tag i hennes handleder.

” Våga inte ens tänka tanken på att dö nu ” sa jag snabbt innan jag pressade mina läppar mot hennes.

  

 

Jag hade lyckats få på mig alla vapen och gick bort till dörren när en hand slöts runt min handled. Justin dorg lite i min hand så att jag nu stog framför honom och jag möte hans blick.

” Våga inte ens tänka tanken på att dö ” sa han och lutade sig snabbt ner mot mig för att sen kunna trycka sina läppar hårt mot mina.

Jag besvarade snabbt kyssen och slängde mina armar runt hans hals för att kunna dra ner honom närmre mig.

Justin la sina händer på varsin sida av mitt ansikte för att först trycka mig om möjligt närmre innan han drog sig undan en liten bit.

” Du måste komma tillbaka ”

” Jag ska försöka, men ” började jag men han avbröt mig snabbt.

” Försöka duger inte, du måste komma tillbaka ”

” Det är inte så lätt vet du, att bara överleva ”

” Jag vet, men jag kan verkligen inte förlora dig ” sa han och hela min kropp värmdes upp av dom få orden han just nyss hade sagt.

Jag hörde hur någon trampade ner för trappan och förstod att det var en vakt som skulle få ut mig till arenen då jag redan borde vara där.

” Jag kommer tillbaka, jag lovar ” sa jag och kysste honom lite snabbt innan jag halv sprang ut för dörren som snabbt stängdes igen efter mig.

” Vad var allt det där om? ” frågade någon bakom mig och jag vände mig om för att mötas av en flinande Erik.

” Vad var vad? ” frågade jag snabbt och han skrattade.

” Det som just hände för typ mindre än en minut sen ”

” Det var inget, okej ”

” Inget, du hade din ” började han men jag avbröt honom snabbt.

” Hej. Det kanske var något, men du får absolut inte säga något till någon av dom andra. Dom kommer seriöst att döda mig om dom får reda på det ”

” Varför skulle dom döda dig för det där? ”

” För att dom gillar inte tanken att jag står närmre min sponsor än jag borde ” sa jag och han nickade lite förstående på huvudet.

” Det gör jag egentligenm inte heller, men jag vår väll lita på ditt beslut när det gäller det här ”

” Bra, för han är verkligen inte som dom andra sponsorerna här ”

” Jag litar på dig okej. Men jag tycker fortfarande bara att du borde vara lite försiktig med honom. Jag menar, spelledaren är ju trots allt hans chef ”

” Ja hans chef som både har skrikit åt honom och slagit honom ” sa jag och han kollade chokat på mig.

” Va? Jag trodde Justin var hans typ guldgosse. Det är i alla fall vad mon sponsor sa till mig när vi pratade om alla dom andra spelarna och sponsorerna ”

” Det var han också, tills han började försöka avbryta programmet ”

” Du berättade alltså för honom ”

” Ja ” sa jag och han sken upp i ett stort leende.

” Det här är så bra, vet du det. Vi har äntligen någon som kan hjälpa oss från andra sidan. Och med tanke på vad jag såg där borta så kommer Justin nog vilja hjälpa till rätt mycket ”

” Jag bad dig att inte prata om det ” sa jag och han skrattade.

” Sorry, men det är så kul att reta dig med det ”

” Okej, men det var sista gången du gjorde det ”

” Visst ” sa han och log roat mot mig innan vi började gå bort mot mötesplatsen för att träffa dom andra innan vi tillsammans skulle gå med dom andra till något annat ställe.

När vi kom till platsen var det redan några som var där och vi hälsade lite glatt på dom innan vi satte oss ner på ett fallet träd.

” Så hur är det med er två då? ” frågade Emil och Erik skrattade.

” Jo då det är bra, Ninja har väll haft det väldigt bekvämt dom senaste dagarna i alla fall ”

” Va, vad pratar du om? ” frågade William och jag kollade surt på Erik.

” Det är inget, han är bara lite sarkastisk. Då mitt ben har vart ett helvete sen den förra omgången. Men Justin köpte någon medecin som hjälpte en nästan direkt när man tagit den ” försökte jag rädda mig med men Erik bara skrattade.

” Det är inte det ända han har hjälpt dig med ” sa Erik roat och jag kollade surt på honom.

” Jag trodde jag bad dig att inte prata om det något mer ” viskade jag så att det bara var Erik som hörde och han skrattade.

” Ja du bad mig sluta, men det betyder inte att jag slutar bara för det ”

” Och bara för att spelledaren säger att det är förbjudet för oss spelare att döda en annan spelare betyder det inte att jag håller det ” sa jag och han slutade skratta.

” Du skulle aldrig döda mig, du behöver mig ”

” Ja och, om en spelare dödar en annan spelare så fixar spelledaren med något så att du återupplevas och skickas tillbaka till spelet efter ett tag, Så jag skulle kunna döda dig men ändå få tillbaka dig och ha dig till nytta ” sa jag och hans flin försvann snabbt.

” Okej, jag ska inte prata om det något mer ”

” Jag tänkte väll det ” sa jag och log belåtet.

Jag kollade på dom andra killarna som kollade frågandes på oss då dom inte hört vårat samtal och jag bara skakade på huvudet.

Dom skulle aldrig få reda på vårat samtal så länge deras hat för Justin inte försvinner.

 

 

Ninja sprang ut till arenan och jag måste se jätte fåniga ut som bara stod här med ett jätte stort leende på läpparna.

Jag stog bara där ett tag för att tänka igenom vad som just hänt och hörde hur vakten gick upp för trappan då han såg att Ninja inte längre var kvar här nere.

Jag kollade en sista gång på dörren hon just försvunnit ur innan jag började gå upp för trappan och nynade lite glatt på någon låt.

Inte för att Ninja blivit inskickad på någon dum arena igen utan för att jag nu fått reda på att Ninja hade samma känslor för mig som jag hade för henne.

När jag började närma mig slutet av trappan började jag kunna höra svaga viskningar som dog ut när jag kom upp för trappan.

Jag vände mig mot soffan och såg att spelledaren satt där tillsammans med sina vakter som kollade nästan roande på mig. Vilket skrämde mig lite.

” Vad gör du här? ” frågade jag surt och han skrattade.

” Oj ta det lite lugnt, slappna av. Jag har bara en lite överaskning till dig ” sa han och jag fnös.

” Jag vill inte ha någon överaskining av dig ”

” Men lilla Justin, det här är inget du bara kan säga nej till ” sa han och jag kollade chokat på honom. Men det varade inte så länge då en av vakterna smällde till mig hårt över ansiktet och allting svartnade.   

  

Så här är kapitel 14 och jag har tyvärr inte hittat några bilder eller hunnit rätta texten så det kan nog vara lite mer fel än det brukar i texten.

Men i alla fall, vad tycker ni om kapitlet och vad tror ni kommer hända med Justin?

Kommentera snälla, gör mig glad. Och en glad Emelie betyder fler kapitel och kanske lite längre kapitel också.

 

 


It's a bloody game - kapitel 13

 

” Nej, men vi kan säga åt gladiatorerna att dom får välja en spelare som dom absolut inte får döda, i alla fall inte tills den där Ninja är död ” sa en v dom och det var det sista jag hörde då jag inte kunde lyssna längre.

Jag sprang snabbt tillbaka till lägenheten och la snabbt tillbaka kortet innan jag slängde mig i min säng.

Tårarna började rinna ner längst mina kinder och för än gångs skull lät jag dom falla.

Då jag aldrig skulle kunna få ett normalt liv som jag hoppats på.

För spelledarna ville ha mig död och skulle förmodligen få det.

  
 
 

Jag vaknade av att min mobils alarm gick igång och stängde snabbt av den med en suck.

Idag skulle Ninja in på den där jävla arenan igen och värst av allt, är att nu vet jag inte om hon kommer tillbaka eller inte,

Vilket faktiskt var skönt med att inte veta allt det här, för jag trodde alltid att hon skulle komma tillbaka även fast hon dog. Då det bara var ett program för mig då.

Visst jag skulle väll tycka det var konstigt om hon inte kom tillbaka om hon dör, men ändå.

Och på tal om konstigt har Ninja bettet sig jätte konstigt dom senaste tre dagarna sen vi kom hem från den där parken. Hon har vart så leden och nedstämd. Men hennes svar varje gång jag frågar, är att hon bara att hon har ont i benet och har sovit dåligt.

Men jag kan se på henne att det är något annat, något hon inte vill berätta.

Jag gick bort till min garderob för att snabbt byta om till ett par mjukis byxor och en vanlig vit t-shirt innan jag gick bort till Ninjas rum.

Jag knackade lite lätt på dörren men fick inget svar tillbaka. Jag öppnade dörren lite försiktigt innan jag smög bort till sängen där Ninja fortfarande låg och sov.

Jag kollade ner på Ninjas sovande ansikte och ett leende spreds på mina läppar.

Hon var som en helt annan person när hon låg och sov. Hon var så mycket mer avslappnad nu. Vilket får mig att vilja få ut henne här ifrån ännu mer, få lära känna henne utan all den här stressen som hon går runt med just nu. Så att jag kanske kan få se det där vackra leendet mer.

Jag drog med fingrarna lätt över hennes läppar och sen upp mot hennes kindben.

Men jag antar att jag inte vart så försiktig som jag velat då hennes händer slöts runt mina handleder och drog ner mig i sängen bredvid henne. Hon satte sig gränslande över mina höfter och tröck ner mina händer i sängen över mitt huvud.

Ett skratt lämnade mina läppar då det här gav en helt annan bild i mitt huvud än vad hon förmodligen tänkte sig med det här.

” OMG Justin. Jag sa ju åt dig att inte störa mig när jag sover. Jag lovar att jag kommer råka döda dig av misstag nästa gång ” sa hon och släppte mina handleder för att sen kunna slå mig hårt på bröstet.

Jag stönade klagande och hon slutade slå mig.

” Varför ska jag sluta för, det är ju alltid lika roligt att bli ner sliten i en säng av en tjej ” sa jag och log roat åt henne.

” Justin jag är seriös, du kan inte fortsätta så här ”

” Jag vet, men det var inte meningen att jag skulle skrämma dig. Jag vill bara fråga fall du ville äta något innan du ska in på arenan igen ” sa jag och såg hur Ninjas blick förändrades.

” Det kanske jag borde ” sa hon sorgset och jag suckade.

” Hag menade inte att dra upp det så, men jag indrar bara fall det är något jag kan hjälpa till med. Jag känner mig bara så liten, hjälplös och till ingen nytta ”

” Justin det är inget du kan göra så länge du inte kan få ut oss härifrån ” sa hon och jag la armarna runt hennes midja för att sen kunna dra ner henne mot mig.

Hon begravde ansiktet i mitt bröst och jag begravde mitt ansikte i hennes här för att kunna dra in hennes doft.

” Jag lovar att jag ska försöka få ut dig härifrån, jag lovar ” sa jag och drog henne tätare intill mig. Vi låg där ett tag innan Ninja satte sig upp och hoppade av mig.

” Vi kanske borde gå och äta nu, så att jag hinner få i mig något mer precis innan jag ska in också ” sa hon och jag nickade instämmande.

” Det kanske är bäst ” sa jag och satte mig upp.

Jag följde efter Ninja ut till köket och vi orkade inte laga något så vi tog bara resterna som var kvar från dagen innan.

 

*

 

När Ninja fått i sig sitt andra mål kollade jag ner på klockan för att se att det var mindre än fem minuter tills trappan skulle sänkas ner till förrådet där alla vapnen var och även den stora dörren som lede ut till arenan.

” Ninja vad är det? ” frågade jag när hon öppnar munnen som att hon skulle prata men stängt det lika fort säkert fyra gånger.

” Justin jag måste berätta en sak för dig, men jag vet inte riktigt hur ” sa hon och jag hoppade närmre henne.

” Försök i alla fall ” sa jag och la en lugnande hans på hennes lår.

” Justin jag tror inte jag kommer komma tillbaka efter den här omgången ” sa hon och jag kollade chokat på henne.

” Va, varför inte? ” frågade jag och hon suckade.

” För att hur mycket jag än försöker vinna, kommer jag ändå inte kunna göra det ”

” Det är klart du kan, varför skulle du inte kunna det? ”

” För att, spelledaren vill ha mig död ”

” Spelledaren vill ha alla döda ”

” Justin du förstår inte, spelledaren kommer låta vem som helst vinna utan jag ”

” Va? ” sa jag oförstående och hon ställde sig upp med en suck.

” Jag använde ditt kort för att komma bort till spelledarens rumt för att tjuvlyssna och hörde då att han absolut inte kommer låta mig vinna ” sa hon snabbt innan hon började gå ner för trapporna som nu var nerfällda.

Jag satt chokar och bara kollade efter henne innan jag ställde mig upp och sprang efter henne ner för trappan.

” Men du kan inte dö, jag kan inte tillåta det ”

” Justin jag är ledsen om du förlorar massa pengar pågrund av att jag dör och jag är ” började hon men jag avbröt henne snabbt genom att ta två stora steg mot henne och tröck upp henne mot väggen. Jag tog tag i hennes händer och tröck upp dom mot väggen över hennes huvud så att hon inte skulle kunna putta bort mig.

Jag tröck mina läppar hårt mot hennes och till min förvåning var hon snabbt att besvara den. Jag släppte taget om hennes händer för att sen kunna lägga dom på hennes midja istället för att kunna trycka hennes kropp närmre min.

Hon flätade in sin ena hand i mitt hår och drog med den andra ner för mitt bröst och sen upp igen. Min hud knottrade sig av hennes berörning och jag kunde inte få nog av henne.

Jag drog mig undan lite för att kunna andas lite och kollade ner på Ninja som stog hårt tryckt mot mig. Hon möte min blick och jag blev om möjligt ännu mer andfådd.

Hon var så vacker och jag kan inte fatta att hon just nu stog hårt pressad mot mig. Jag måste vara den lyckligaste killen på jorden just nu tänkte jag innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes igen.

Hon drog med tungan längst mina läppar och jag särade snabbt på dom för att möta hennes med min.

Min mage pirrade som aldrig för och det kan ju inte vara mänskligt att känna så mycket som jag gjorde just nu. Det kändes nästan som att jag skulle sprängas av allt.

Vi stog där ett tag innan Ninja drog sig undan för att hämta lite luft och vi båda hade nu stora leenden på våra läppar.

” Det är inte för pengarna jag vill att du ska överleva ” sa jag och hon skrattade lättat.

” Du vet inte hur länge jag har väntat på det här ”

” Förhoppningsvis så länge som jag ”

” Kanske det kanske ” sa hon och jag skrattade.

” Jag hoppas det ” sa jag snabbt innan jag återigen pressade ihop våra läppar.

Jag böjde mig lite framåt och satte min händer på baksidan av hennes lår för att sen kunna lyfta upp henne på mina höfter. Hon slingrade sina ben runt mig, men det varade inte så länge då ett litet tjut signalerade att dörren ut till arenan skulle öppnas och vi drogs tillbaka till verkligheten.

” Jag måste gå ” sa hon och hoppade ner ifrån mina höfter för att sen packa det sista.

Dörren öppnades och Ninja var precis på väg ut när jag drog tag i hennes handleder.

” Våga inte ens tänka tanken på att dö nu ” sa jag snabbt innan jag pressade mina läppar mot hennes. 

  

Så nu är kapitel 13 uppe och nu kom äntligen deras efterlängtade kyss.

Tyvärr så har kapitlet inte kommit upp tidigare men det var för att igår var det första dagen i skolan och sen på kvällen hade jag träning så jag var rätt trött när jag kom hem.

Men nu är det i alla fall uppe, så kommentera gärna vad ni tycker och vad ni tror kommer hända.

 

 

 


It's a bloody game - kapitel 12

 

” Okej, jag låter dig byta om så att vi kan gå ut sen ”

” Okej ” sa jag och han ställde sig upp för att sen gå ut ur rummet.

Jag satte mig snabbt upp och gick bort till garderoben för att snabbt dra på sig andra klädet innan jag gick ut till vardagsrummet där Justin väntade på att jag skulle bli klar.

  

Vi gick under tystnad genom dom långa korridorerna bort till parken som låg typ på andra sidan anläggningen från vår lägenhet.

Justin öppnade dörren med hjälp av sitt kort som tydligen var nyckeln till dom flesta dörrarna.

Jag gick ut lite sakta genom dörren och jag lovar att mina ögon växte till minst dubbla storleken av din vackra utsikten.

” Det var grön över allt och var man än kollade fans det blommor som jag aldrig har sätt förut. Det fanns en stor fontän i mitten av en gräsplätt som gjorde ett drömmande läte tillsammans med ljudet av dom kvittrande fåglarna som flög runt oss. Allt var bara så vackert, som att allt var tagen ur en film eller något.

” Gillar du det? ” frågade Justin helt plötsligt och jag vände mig mot honom.

” Om jag gillar det, jag älskar det. Jag har aldrig vart på ett sånt här vackert ställe förut. Det är ju typ magiskt med allt det gröna ”

” Vänta, har du aldrig sett en gräsmatta förut? ”

” Jo det är klart jag har, men i gettot där vi spelare bor är nästan allt bara gröt och tråkigt. För du vet, vi förjärnar ju inte bättre än så ”

” Jag kan fortfarande inte fatta att allt det här är på riktigt ”

” Det är rätt mycket att ta in på en dag. Jag menar, jag har hy haft hela livet på mig att smälta allt det här ”

” Ja men du har väll egentligen inte haft något vall ”

” Nej kanske inte. Men kan vi snälla ta en rundtur. Jag skulle gärna vilja se vad som finns här ” sa jag och han nickade till svar.

Vi började gå längst en liten grusstig som gick i mellan dom alla träden.

” Jag är ledsen föresten, för igår ” sa Justin och jag vände mig chokat mot honom.

” Varför är du ledsen för? Det var ju inte du som var otrevlig ”

” Nej, men kanske du inte hade behövt bli sur om jag inte försökt pressa ur svaret om varför du tycker att jag ska byta lägenhet ”

” Justin jag vill inte att du byter lägenhet, jag tänkte bara på din säkerhet ”

” Gör inte det ” sa han och jag skrattade.

” Okej, låt oss inte tänka på herr popstjärnans säkerhet ”

” Nej, vet du varför. För att nu när jag är här så är jag inte popstjärnan Justin, utan jag är bara gamla och vanliga Justin ”

” Haha ok, men vad är skillnaden egentligen? ”

” Egentligen är det inte en så stor skillnad. Men när jag inte är med mina fans eller paparazzi blir jag mycket mer avslappnad ”

” Tur för dig då att jag inte är en av dina fans ” sa jag och han skrattade.

” Än i alla fall ” sa han och jag kollade chokat på honom.

” Eh, vad du blev självsäker helt plötslig. Kanske jag borde ha dödat dig medans jag ändå hade chansen ”

” Eh, det skulle du aldrig göra. Du älskar mig ” sa han och la armarna runt min midja för att sen trycka min rygg hårt mot hans mage.

” Vi säger väll det om det gör dig lycklig ” sa jag och han skrattade.

Vi började röra oss lie sakta framåt med Justin fortfarande hårt tryckt mot min rygg och jag flätade ihop mina fingrar med hans ”

När vi gått ett tag stannade Justin bakom mig vilket tvingade mig att stanna också.

” Du vet att du sa att du skulle lära mig skjuta pilbåge någon gång ” sa han och lutade sin haka mot min huvud.

” Ja det kommer jag ihåg, varför frågar du? ”

” Skulle den gången kunna vara idag? ” frågade han och jag kollade chokat upp på honom innan jag följde hans blick.

En liten bit bort var det som en skytte banna men en måltavla och några plast gubbar som man kunde slå på. Sen bredvid stod ett litet förråd med massa olika vapen som man kunde använda sig av.

” Har dom vapen här? ” frågade jag och kollade upp på Justin.

” Tydligen ” sa han och möte min blick.

” Är det verkligen så smart att ha det här där det finns hämndlystna spelare ”

” Jag vet inte, men det här stället var bara till för sponsorer förut, så att vi skulle kunna komma bort från hemska och jobbiga spelare som du ” sa han och jag armbågade honom lite lätt i sidan.

Han skrattade kort innan han började styra våra steg bort mot vapnen.

Justin släppte sitt grep om min midja när vi kommit bort till vapnena och lät mig plocka ihop det som han behövde för att skjuta.

” Kan du skjuta en gång innan jag visar hur man gör så att ja vet vad vi behöver förbättra ” sa jag och fick svårt att hålla mig för skratt när han ställde sig i position.

Så när pilen knappt kom två meter kunde jag inte hålla mig längre. Så jag blev tvungen att sätta händerna på knäna som stöd för att inte falla ihop på marken.

” Jaja. Haha jätte kul. Men kan du sluta skratta så att du kan visa mig hur man gör så att jag kan komma lite längre än mina ynka två meter ” sa han och jag nickade till svar.

Jag lyckades tillslut sluta skratta och gick bort till Justin.

” För det första så måste du stå breddare med benen ” sa jag och sparkade lätt på insidan av Justins fötter sp att han nu stog bra med benen.

” Sen när du skjuter måste du var mycket stadigare på handen. För varenda lite skakning du har på handen kan betyda stor skillnad om du träffar eller missar ” sa jag och la min hand över hans som låg på strängen för att få den still.

Jag ställde mig bakom honom istället med handen fortfarande på hans. Jag ställde mig upp på tå för att komma i ungefär samma höjd som Justin.

” sen så måste du höja sina armar lite, för när du skjuter på ett sånt här avstånd kan du inte sikte på målet. Du måste sikta en liten bit över ”

” Så här? ” frågade han när han höjt armarna lite och vände ansiktet mot mig så att det nu bara var någon centimeter i mellan våra ansikten.

Jag skulle säga något men glömde bort vad när Justin helt plötsligt kom så nära. Jag stog som förstenad ett tag och bara stirrade in i hans ögon innan jag äntligen lyckades prata.

” Du kan till och med ha lite högre. Fast sen så brukar man kolla på sitt mål när man skjuter och jag hoppas verkligen inte att jag är vad du siktar på ”

” Nejdå, dig vill jag gärna ha kvar. Ett tag till i alla fall ” sa han skämtsamt och jag skrattade kort innan jag släppte taget om honom.

Justin vände sig mot tavlan igen och siktade ett litet tag innan han släppte iväg pilen.

Pilen träffade precis i ut kanten av måltavlan och Justin skrattade glatt.

” Jag lyckades ” sa han och gjorde någon slags seger dans.

” Med lite hjälp kanske ”

” lite kanske ” as han snabbt innan han drog in mig i en kram.

” Gör det något om jag testar lite till? ”

” Nejdå, det är skönt att bara sitta här i gräset och titta ” sa jag och han släppte snabbt taget om mig innan han tog tag i pilbågen igen.

 

*

 

Justin hade somnat nästan direkt när vi kommit tillbaka till lägenheten vilket bara var bra för mig.

Jag smög in så tyst jag kunde in till hans rum för att inte väcka honom när jag rotade igenom hans lådor.

När jag letat ett tag hittade jag äntligen kortet som var nyckeln till alla dörrar och jag skyndade mig snabbt ut ur rummet.

Jag knöt snabbt på mig mina skor innan jag gick ut ur lägenheten för att sen följa den väggen vi gick förut en bit innan jag skulle svänga av till höger där det stog spelledarens rum.

Jag kom bort till dörren och tryckte örat hårt mot den då jag hörde röster från insidan.

” Vi kan inte låta henne vinna, det är alldeles för riskabelt ”

” Men vad ska vi göra då, vi får ju inte lägga oss i spelet ”

” Nej, men vi kan säga åt gladiatorerna att dom får välja en spelare som dom absolut inte får döda, i alla fall inte tills den där Ninja är död ” sa en v dom och det var det sista jag hörde då jag inte kunde lyssna längre.

Jag sprang snabbt tillbaka till lägenheten och la snabbt tillbaka kortet innan jag slängde mig i min säng.

Tårarna började rinna ner längst mina kinder och för än gångs skull lät jag dom falla.

Då jag aldrig skulle kunna få ett normalt liv som jag hoppats på.

För spelledarna ville ha mig död och skulle förmodligen få det.

  

 


It's a bloody game - Kapitel 11

 

Jag hörde hur vakterna gjorde an ansats för att stoppa mig men sen hur spelledaren sa åt dom att låta mig gå.

Jag gick med klampade steg bort till lägenheten och slängde igen dörren efter mig. Jag drog snabbt av mig skorna innan jag gick ut till vardagsrummet där Ninja satt och kollade frågandes på mig.

  

När jag satt mig ner i soffan berättade jag för Ninja vad som hade hänt och nu kollade hon chokat på mig när jag berättade att jag skrikit åt honom.

” Justin du kanske borde lyssna på honom ” sa hon när jag var klar och jag kollade chokat på henne.

” Vad pratar du om? ” frågade jag och hon kollade ner i sitt knä.

” Att du har en egen lägenhet, såklart ”

” Nej jag tänker inte, varför skulle jag? ” sa jag och hon suckade.

” Kankse för din säkerhet. Du kan ju fortfarande komma hit när vi behöver prata ”

” Eller så bor jag bara i den här lägenheten jag bor i just nu ”

” Det kan du väll göra, men jag tänkte bara på ” började hon men jag avbröt henne.

” Vill du inte ha mig här eller. Är det de allt det här handlar om ”

” Nej, jag gillar att ha dig omkting mig hela tiden ”

” Så vad är problemet då? ”

” Det är inget problem, det är bara det att ”

” Det är bara vad då? ”

” Det var inget, glöm det ”

” Nej jag kan inte glömma det. Kan du inte bara berätta vad det är ”

” Nej. Så Justin, jag tipsar dig om att glömma det. För annars kommer du få sittalänge och vänta på ett svar ” sa hon nästan surt och ställde sig upp.

Hon haltade bort till sitt rum och jag kollade chokat på stället hon just förvunnit på.

Jag vände mig om igen och kliade mig fundersamt i nacken.

Varför kunde hon inte bara berätta vad det var som var problemet. Jag har ju typ berättat allt för henne, så jag hade hoppats att hon tyckte att hon kunde lita lika mycket på mig tillbaka. Men tydligen inte.

Jag satt och tänkte en lång stund på vad dom kunde vara felet med Ninja och varför hon inte pratade med mig.

Det var jag som var problemet, slog det mig plötsligt och jag kände direkt hur jag blev ner stämd och nästan ledsen.

Det var jag som var problemet. Inte jag specifikt då, men mina känslor för henne. Självklart så kände hon inte lika som jag kände för henne. Jag menar, varför skulle hon.

Visst jag har pengar och sånt, men gemfört med dom andra killarna här på anlegningen så ser jag ut som en liten pygmepuff.

Och när jag nästan kysste henne så sabbade jag allt. Hon kommer säkert inte ens vilja prata med mig.

Jag suckade högt och satte igång tv för att få in tankarna på annat. Då det ända jag kunde tänka på just nu var att jag fallit för en tjej som jag aldrig kommer att få.

 

” Nej. Så Justin, jag tipsar dig om att glömma det. För annars kommer du få sittalänge och vänta på ett svar ” sa jag och började halta bort till mitt rum.

Jag kände Justins blick i nacken hela tiden och hur gärna jag än ville vända nig om fortsatte jag in i mitt rum.

Jag slängde mig snabbt i sängen efter att ha stängt dörren och begravde ansiktet i en av alla kuddarna som låg i sängen.

Jag suckade frustrerat åt mig själv och kom på mig själv att skrika massa fulla ord åt mig själv in i kudden.

Varför blev jag tvungen att fallaför just den personen jag absolut inte kunde och fick falla för. Helst om jag fick välja skulle jag inte falla för någon kille här.

För det gör ju bara saker svårare.

Speciellt om man fallar för en sån fantastisk person som Justin. För nu kommer jag ha, jag vet inte hur mycket svårare att hålla mina tankar borta från honom och istället tänka på det som faktiskt är viktigt här. Överleva.

Men nej, inte ens det skulle jag klara av. För jag skulle ju självklart falla för den mest fantastiska personen på jorden.

Och antingen så har Justin känslor för mig också eller så är han bara desperat efter närhet så han inte verkar ha så mycket imot att he mig nära sig. Speciellt så han faktiskt nästan kysste mig. Men om jag fick välja något skulle jag nog välja desperat.

Jag menar, vad kan en kille som han se i en tjej som mig. En tjej som dödar personer utan att ens blinka och nästan råkade döda honom.

 

*

 

Jag vaknade av att någon knackade på dörren och satte mig snabbt upp med ett ryck.

” Vem är det? ” frågade jag och hörde hur Justin skrattade på andra sidan dörren.

” Vem tror du att du är, det är ju bara vi som bor här ”

” Jag vet, men det skulle lika gärna kunna var spelledaren som ville något ”

” Och tror du verkligen att spelledaren skulle knacka om han ville något ”

” Eh jag vet itne, förmodligen inte ” sa jag och han skrattade.

” Får jag komma in? ”

” Eh visst, så länge du inte är en spelledare eller något ”

” Jag lovar ” sa han och öppnade dörren som ledde in till mitt rum.

” ÅH, var det bara du ” sa jag skämtsamt och han skrattade.

” Japp, bara gammla vanliga och tråkiga Justin här ”

” Vad vill du? ” frågade jag och han satte sig ner på sängen framför mig.

” Eh jag pratade just med en av vakterna och han sa att det finns en så kallad ute park med lite olika saker. Och man kan boka den parken så att det inte är flera spelare där samtidigt. Så jag bokade en hel dag idag ifall du skulle vilja komma komma bort från spelet ett tag. Jag förstår om du inte vill men ”

” Jag följer gärna med ut ”

” Gör du? ” frågade han och jag skrattade.

” Ja, det kan bli skönt att komma ut någonstans än ute på arenan ”

” Okej, jag låter dig byta om så att vi kan gå ut sen ”

” Okej ” sa jag och han ställde sig upp för att sen gå ut ur rummet.

Jag satte mig snabbt upp och gick bort till garderoben för att snabbt dra på sig andra klädet innan jag gick ut till vardagsrummet där Justin väntade på att jag skulle bli klar.  

Så det här var ett litet mellan kapitel men såna behövs ju också. Sen så orkar jag tyvärr inte rätta det häe kapitelet så niu får urskäkta om det blev lite mer fel än vanligt.

Men i alla fall så har ju Ninja och Justin typ, nästan en dejt. Eller vad man ska säga.

Det här kapilet blev ett lite kortare kapitel och därför om jag är på humör och  nu kommenterar bra kan jag kanske hinna med att läga upp ett till kapitel senare ikväll.

 

It's a bloody game - kapitel 10

 
 

” Nej, jag behöver tänka på något annat så en film blir bra ” sa jag och hon nickade till svar.

Hon drog bort sin hand från mitt lår och räckte mig kontrollen då hon fortfarande inte förstod helt hur tv fungerade.

Vi satt och kollade ett tag på filmen innan jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och snart somnade jag snabbt in på soffan.

  

Jag vaknade av att någon rörde sig och stönade klagande under mig och utan att tänka drog jag tag i kniven som jag visste låg på bordet.

Jag satte mig gränslande över personens mage och tröck kniven löst mot personens halsen.

” Ninja, Ninja det är jag ” hörde jag personen ropa och kände ett par händer slutas runt mina handleder.

Jag kollade ner på personen under mig och såg till min förfäran att det var Justin som kollade lite skräckslaget upp på mig.

Det började rinna lite blod längst hans hals och jag borde förmodligen ta bort kniven för att inte göra det värre, men jag var som förstenad. Som att mina muskler inte ville lyda mig.

Justins hände började röra sig upp från min handled upp till handen som jag hade kniven i och började långsamt lätta på mitt grep. Efter ett tag lyckade han få bort kniven och han kastade bort den långt innan han tog ett fast grep om min handled igen och satte sig upp, vilket resulterades i att jag nu satt i hans knä.

Han satt bara och kollade lugnande på mig utan att säga ett ända ord.

Ju längre vi satt där, ju mer sjönk det in vad som precis hade hänt och efter ett tag började några lätta tårar rinna ner längst mina kinder.

Jag hade nästan råkat döda Justin och om han inte hade ropat när han gjort skulle han förmodligen ligga död på soffan just nu.

Jag såg bara hur Justins läppar rörde sig, men jag kunde inte höra vad han sa då jag fortfarande satt i min lilla trans.

” Justin släpp mig ” sa jag när jag lyckades ta mig ur min trans.

” Nej ” sa han bestämt och jag började försöka slita mig ur hans grep men utan någon framgång alls.

” Justin snälla släpp mig ” stammade jag fram och Justin bara skakade på huvudet som svar.

” Varför? ” frågade jag och kollade in i Justins ögon som nu längre inte var skräckslagna utan kollade bestämt på mig.

” För jag är inte rädd för dig ”

” Hur kan du inte vara, jag dödade dig nästan nyss ”

” Jag vet, men jag tror faktiskt inte att du gjorde det här med flit, utan att det är spelet som påverkat dig. Du hade nog aldrig gjort så här om du inte växt upp som du gjort ”

” Men nu har jag växt upp så och jag är farlig för dig ”

” Nej, jag vägrar tro att du skulle kunna vara ett hot för mig ”

” Varför? Du känner ju knappt mig och om jag gjort det en gång så lovar jag att det skulle kunna hända igen ”

” Det kan det säkert, vi får väll bara se till att det inte finns någon kniv i närheten nästa gång ” sa han och jag skakade på huvudet.

” Varför är du alltid så snäll mot mig? ” frågade jag och han möte snabbt min blick. Han satt och kollade på mig en lång stund innan han äntligen bröt tystnaden.

” För att jag gillar dig ” sa han och jag kollade chokat på honom.

” Va, varför? ” frågade jag och Justin suckade.

” För att du är smart, rolig ” började han men jag avbröt honom.

” Justin jag är seriös ” sa jag och han tog snabbt mina båda händer i ena hans för att sen kunna lägga den andra på min kind.

 

” För att du är smart, rolig ” började jag men hon avbröt mig.

” Justin jag är seriös ” sa hon och jag tog snabbt tag i båda hennes händer i min vänstra för att sen kunna lägga min högre på hennes kind. Jag drog hennes ansikte närmre mitt och min blick gled mellan hennes vackra ögon och fylliga läppar.

” Det är jag också ” sa jag snabbt innan jag lutade mig närmre henne.

Jag skulle precis luta mig fram den sista biten när dörren till lägenheten slog upp.

Jag suckade högt och vred lite på huvudet för att se hur en av vakterna kom inklampandes.

” Spelledaren vill möta dig på hans kontor nu ” sa han och vände sig med ryggen mot oss.

” Men jag vill inte möta honom ”

” Jag bryr mig inte om vad du vill eller inte. Spelledaren vill ha dig på hans kontor och antingen följer du med frivilligt eller så tvingar jag dig dit. Å tro mig, jag bryr mig inte i vilket skick du kommer dit ” sa han hotfullt och jag kollade chokat på honom.

” Så följer du med frivilligt eller måste jag tvinga dig? ”

” Jag kommer ” sa jag och han gav oss ett snabbt leende innan han gick.

Jag kollade en liten stund på stället han försvunnit på innan jag vände mig mot Ninja igen.

” Han var ju trevlig ” sa Ninja och jag skrattade svagt.

” Jag undrar bara vad han vill den här gången? ”

” Jag vet inte, men du kanske borde ta med dig en kniv så att du kan försvara dig ordentligt den här gången, för jag vill gärna ha tillbaka en hel och fin Justin den här gången ” sa hon och jag log stort.

” Jag lovar att jag kommer tillbaka i bättre skick den här gången ”

” Jag hoppas det, för förra gången du var skadad kunde jag knappt titta på dig utan att vilja döda spelledaren som gjorde det där mot dig ”

” Då måste jag verkligen hålla mitt ord, för jag kan ju inte låta dig gå runt med döds tankar i huvudet hela tiden ”

” Det verkar lite onödigt tycker jag ” sa hon och jag skrattade.

” Det är det också ” sa jag och drog med tummen längst hennes kindben.

Jag lutade mig närmre igen och precis när mina läppar snuddade vid hennes slogs dörren in till lägenheten upp igen och vakten kom inklampandes.

” Kommer du någon gång idag eller ” sa han surt och kollade surt på mig.

” Jag sa ju att jag kommer, ge mig bara en minut ”

” Tyvärr det kan jag inte, spelledaren vill se dig nu och om du inte kommer med frivilligt nu måste jag släppa ut dig. Så vilket blir det ”

” Jag kommer ” sa jag och släppte taget om Ninjas händer och tog bort min hand från hennes kind.

” Det är nog bäst om du går om du ska lyckas hålla ditt löfte om att komma tillbaka hell och fin ” sa Ninja och hoppade ner från mitt knä.

” Jag lovar att jag kommer tillbaka ” sa jag och ställde mig upp.

” Bäst för dig ” sa hon och jag slog snabbt mot henne innan jag vände mig mot vakten och följde efter honom bort till spelledarens kontor.

” Så vad vill du nu då? ” frågade jag när vi kommit in i rummet och jag satt mig mitt på stolen framför honom.

” Vad du var otrevlig nu då ” sa han och jag kollade chokat på honom.

” Jag otrevlig, det var ju du som misshandlade mig ”

” Det hände ju för fem dagar sen, varför så långsint för ”

” Långsint, du ” började jag men avbröt mig själv.

” Vet du vad, jag orkar inte bry mig om dig. Kan du inte bara berätta vad det är du vill så att jag sen kan komma tillbaka till lägenheten ”

” Så att du kan stötta på Ninja och nästan bli dödad igen. Ja, du måste verkligen längta ”

” Ja, jag vill tillbaka dit. Så kan du komma till varför du tog hit mig ”

” Okej, men när vi är klara kommer du bli för flyttade till en annan lägenhet ”

” Va, varför ” nästan skrek jag och ställde mig upp.

” För att vi inte kan riskera att Ninja kanske dödar dig ”

” Jag blir hellre dödad av henne en byter lägenhet. Vill du veta varför? ” skrek jag åt honom och han kollade chokat på mig.

” För att hon inte vill döda mig. För att det bara var en olycka, en olycka som orsakades av hennes uppväxt. Den uppväxt du gav henne ” skrek jag åt honom innan jag började klampa bort mot lägenheten. ¨

Jag hörde hur vakterna gjorde an ansats för att stoppa mig men sen hur spelledaren sa åt dom att låta mig gå.

Jag gick med klampade steg bort till lägenheten och slängde igen dörren efter mig. Jag drog snabbt av mig skorna innan jag gick ut till vardagsrummet där Ninja satt och kollade frågandes på mig.

  

Så det här kapitlet blev ju ganska inehålls rikt.

Justin blir nästan dödad, han får nästan byta lägenhet och han får nästan kyssa dröm tjejen. Inte dåligt på bara en dag eller vad tycker ni.

Snälla kommentera är alltid kull att läsa vad ni tycker och tänker, och så ger det mig insperation till att skriva. För det blir mycket roligare om man får lite feedbak (stavning?)

 

 


It's a bloody game - kapitel 9

 

Jag kollade snabbt ner i mitt knä då jag kände hur rodnaden steg på mina kinder och jag ville inte att hon skulle se det.

” Eh, jag måste gå ” sa jag och ställde mig upp.

” Justin ” ropade Ninja efter mig när jag började gå bort mot dörren.

” Vi får prata om det senare, jag vågar inte vänta längre på att möta spelledaren. För han skickar väll sina vakter på mig då ” sa jag och lämnade Ninja ensam kvar i vardagsrummet.

  

 

Jag satt i vardagsrummet i säkert två timmar innan jag hörde hur dörren öppnades och stängdes ifrån hallen.

Jag ställde mig upp och nästan sprang ut till hallen för att mötas av en ihop sjunken Justin som gick med släppande steg mot mig.

” Justin vad är det? ” frågade jag och han kollade upp på mig.

Hans ögon var alldeles rödsprängda och han hade ett stor mörkt rött märke som prydde nästan hela hans vänstra kind och runt ögat.

” Justin vad har hänt? ” frågade jag och nu började tårarna rinna ner längst hans kinder.

Han knöt snabbt av sig skorna innan han begravde ansiktet i händerna.

Jag drog snabbt in honom i en kram och jag kände hur min vänstra ärm började bli blött. Jag kände hur huden knottrade sig när hans andetag nuddade min hals och jag drog mig snabbt undan.

” Justin vi går in på ditt rum istället så att du kan sitta ner ordentligt ” sa jag och han nickade snabbt till svar innan jag började styra  både mig själv och Justin bort mot hans sovrum genom att lägga en hand på hans rygg.

Jag lyckades få in Justin i hans rum och stängde snabbt dörren efter oss då jag inte ville ha några nyfikna spelledare som tjuvlyssnade på oss.

Jag vände mig om för att ta en ordentlig titt på honom, men jag kunde inte se honom någon stans utan hörde bara snyftningar ifrån badrummet.

” Justin hur är det? ” frågade jag och hörde sen bara en hög duns ifrån badrummet innan dörren öppnades.

Justin kollade lite snabbt ner på mig innan han gick bort och satte sig ner på sin säng.

” Justin kan du snälla berätta för mig vad som har hänt? ” frågade jag och han nickade bara till svar och jag satte mig ner bredvid honom i sängen.

Han satt och stirrade framför sig ett tag innan han vände sig mot mig.

” I början när jag kom ditt så var några av dom andra sponsorerna också där och dom alla kollade surt och med avsmak på mig. Sen så tvingade spelledaren mig att sätta mig ner. Han började prata om tillit och att jag borde lite på honom istället för dig och då brast det för mig, jag kunde inte hålla mig längre. Jag började skrika på honom att han var dum i hela jävla huvudet och att han inte kunde fortsätta med det här programmet. Sen så antar jag att det brast för honom också. Han skickade ut dom andra så att det bara var vi två kvar och sen började han gå runt i cirklar runt mig och skrek så mycket att jag inte kommer ihåg hälften av vad han sa ” började han och jag kollade chokat på honom så jag trodde att spelledaren älskade honom.

” Vad hände sen då? ” frågade jag och han nästan borrade in sin blick i min.

  

” Vad hände sen då? ” frågade hon och jag möte hennes blick.

” Han började hota mig om att han borde döda oss båda nu på direkten och så dum som jag var så skulle jag självklart komma med en spydig kommentar att han inte kunde döda mig. Då mina fans och familj skulle börja undra vart jag tagit vägen. Och jag antar att han blev sur, för bara några sekunder senare kände jag något hårt som slog mot min vänstra sida av ansiktet. Sen typ två gånger till innan han drog tag i min mobil och sa något i still med. ’Så  nu kan du inte berätta för någon’ innan han lämnade mig ensam kvar i rummet ” sa jag och Ninja ställde sig snabbt upp.

” Vart ska du? ” frågade jag och drog tag i hennes handleder när hon började gå bort mot dörren.

” Ta det lugnt, jag ska bara hämta lite is till ditt ansikte ” sa hon lugnt och jag släppte mitt grep om hennes handleder.

Hon gick ut ur rummet och kom snabbt tillbaka med en handduk full med is som hon räckte mot mig. Jag tog tacksamt imot den och tröck den snabbt mot mitt fortfarande bultande ansikte.

Isen hjälpte inte så mycket i början men efter ett tag kände jag knappt av det, förmodligen då mitt ansikte domnat bort lite.

” Får jag se? ” frågade Ninja och la sin hand över mig.

Jag tog bort min hand och kollade upp på Ninja som nu inspekterade var enda centimeter av mitt ansikte.

Hon drog lätt med fingrarna över min kind och ett plågsamt läte lämnade mina läppar när hon kom åt mitt nu alldeles svullna kindben.

” Förlåt, det var inte meningen ” sa hon och drog snabbt bort handen.

” Det gör inget, det är väll inte så farligt om man gemför med vad du har gått igenom dom senaste åren ”

” Jag vet, men jag är nog lite mer van med allt det här än du ”

” Men saken är ju att du inte borde behöva vara van med att bli slagen och behöva slåss för ditt liv varje dag. Det är inte rättvist ”

” Justin livet är inte rättvist ” sa hon och jag drog ner henne i sängen bredvid mig.

” Jag vet, men det här är det värsta jag stött på någonsin ”

” Justin folk dör ju hela tiden i krig och sånt ”

” Ja men då sitter inte hela världen och kollar på medans dom dödar varandra och hejar på att dom ska döda varandra som folk gör nu när dom kollar på det här programmet ”

” Justin ” började hon men jag avbröt henne genom att snabbt lägga min hand på hennes kind.

” Kan du inte bara ta att jag tycker det här är skit och för jäkligt och att jag skulle göra vad som helst för att få dig levande härifrån ” sa jag och hon lutade sig närmre mig så att det nu bara var någon centimeter i mellan oss. Hon möte min blick och jag kände hur mina andetag ändrades pågrund av hennes plötsliga närhet.

” Skaffa en pilbåge åt mig då ” sa hon och drog sig undan.

Hon ställde sig upp och jag lät min han glida ner från hennes kind.

” Jag tänkte göra lite mat, vill du ha lite? ” frågade hon och jag nickade bara lite till svar så jag visste att min röst skulle svika mig om jag skulle försöka prata.

” Okej ” sa hon snabbt innan hon gick ut ur rummet.

Jag satt ensam kvar ett tag och försökte få tillbaka min andning till normal innan jag följde efter Ninja ut till köket där hon redan börjat fixa med maten.

 

*

 

Det ha gått fyra dagar sen Ninja kom tillbaka och spelledaren smällt till mig när vi skulle prata.

Så dom senaste dagarna har jag bara lämnat lägenheten en gång och det var bara för att jag skulle iväg och köpa en ny pilbåge till Ninja.

Sen annars så har jag bara spenderat tid med Ninja som jag nu börjat få känslor för.

Eller jag har väll alltid haft känslor för henne, annars hade jag ju inte reagerat som jag gjort när jag är runt henne.

Jag menar, varför skulle jag annars tappa talförmågan när hon antingen kommer nära mig eller om hon går runt i typ bara shorts och sporttopp. Varför skulle annars fjärilar sprida sig i min mage varje gång hon skrattar eller vid hennes berörning.

” Justin ” ropade Ninja och jag drogs ur mina tankar.

” Justin, Justin ” sa hon igen och vinkade med handen framför mitt ansikte den här gången för att få min uppmärksamhet.

” Vad är det? ” frågade jag och hon skrattade. Vilket fick dom där fjärilarna jag pratat om tidigare började sprida sig i min mage.

” Skulle vi kolla på den där filmen eller? ”

” Eh ja, jag bara slumrade till lite. Jag har inte kunnat sova så bra dom senaste dagarna ” sa jag och hon satte sig ner bredvid mig.

” Vill du prata om det? ” frågade hon och la en hand på mitt lår.

Jag lät min blick glida ner på hennes hand innan jag kollade upp på henne igen.

” Nej, jag behöver tänka på något annat så en film blir bra ” sa jag och hon nickade till svar.

Hon drog bort sin hand från mitt lår och räckte mig kontrollen då hon fortfarande inte förstod helt hur tv fungerade.

Vi satt och kollade ett tag på filmen innan jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och snart somnade jag snabbt in på soffan.

 

  


It's a bloody game - kapitel 8

 

” vad har hänt? ” frågade han och ställde sig snabbt upp.

” Skulle du kunna köpa lite lindor och kompresser? ”

” Eh visst, varför behöver du det? ” frågade han och jag suckade.

 

” Jag vände mig med ryggen åt Justin och han skulle precis säga något men blev istället stående med öppen mun när hans blick föll ner på mitt sår på låret. 

  

 

När jag kom in i lägenheten igen så hörde jag att Ninja var i duschen så jag satte mig ner i soffan och slog på tv för att slösas lite tid tills hon var klar.

Jag bläddrade igenom alla kanaler innan jag bestämda mig för att kolla på MTV som just nu visade punk'd.

Det var Lucy Hales avsnitt som gick och avsnittet hade redan gått ett tag så just nu var det Josh som blev prankad.

Jag hörde hur någon gick nästan andfådd bakom mig och vände mig om för att se Ninja komma gåendes från sitt rum.

" Hej, jag ser att du överlevde i alla fall " sa jag och skrattade. Men jag slutade direkt när jag märkte att hon inte skrattade.

" Vad har hänt? " frågade jag och ställde mig snabbt upp från soffan.

" Skulle du kunna köpa lite lindor och kompresser? "

" Eh visst, varför undrar du? " frågade jag och hon suckade.

Hon vände sig med ryggen mot mig och jag skulle precis fråga vart hon skulle någonstans men blev istället stående med munnen öppen och blicken fäst vid baksidan av hennes lår.

Först trodde jag att det var special effekter men sen kom jag på att hon just duschat och det borde ju ha gått bort då, sen så såg det där alldeles för riktigt ut för att bara vara scen smink.

” Vad har du gjort? ” lyckades jag få fram efter ett tag och hon vände sig mot mig för att sen kunna möta min blick.

” Såg du inte att jag skadade mig under den här perioden? ”

” Jo, men vad har det med ditt sår att göra? ”

” Förstår du inte? ” frågade hon och jag skakade på huvudet  Hon suckade högt och verkade tänka efter ett tag innan hon började prata igen.

” Allt som händer inne på arenan händer på riktigt och som personer som dör, dom dör på riktigt ” sa han och jag skrattade.

” Du är för rolig, vet du det ”

” Och du är korkad och omöjlig, visste du det ” sa hon nästan surt och började halta bort mot sitt rum.

Jag stog chokat och kollade på henne ett tag innan jag grep tag i henens handled och vände henne mot mig. Hon vinglade till lite så att hon nu stog bara någon centimeter ifrån mig.

” Varför blev du så sur helt plötsligt? ” frågade jag och hon drog sig ur mitt grep.

” Kanske för att du tror att allt det här är ett jäkla skämt ”

” Ja, det är ju ett program. Vad ska jag annars tro ”

” Kanske det som faktiskt händer, att folk dör där inne ”

” Och varför skulle jag tro på det, det är ju helt galet ”

” Jag vet och ” började hon men avbröt sig mitt i meningen.

” Det är inte ens någon ide att försöka förklara allt det här för dig ”

" Ge mig en bra anledning till att jag skulle tro på dig "

" Eh, jag kan ge dig mycket mer än en anledning "

" Berätta dom då, jag är spänd på att höra vad di har att säga "

" Okej, du trycker inte det är konstigt att man aldrig har sätt gladiatorerna eller spelarna som dött efter programmet "

" Man har väll sätt dom utan att tänka på det " sa jag och hon suckade.

" Okej, du tycker inte det är konstigt att spelledarna aldrig berättar allt för dig. Att du måste köpa vapen, kläder och sjuksaker som redan borde finnas. Eller att när du skar dig i handen gjorde du sig illa på riktigt då vapnen är äkta. Att mina kläder inne i badrummet just ni ligger alldeles blodiga och att just nu rinner det blod längst mitt ben. Från ett sår som gör att jag knappt kan gå och blev tvungen att bli buren hit "

  

 " Man har väll sätt dom utan att tänka på det " sa han och jag suckade.

" Okej, du tycker inte det är konstigt att spelledarna aldrig berättar allt för dig. Att du måste köpa vapen, kläder och sjuksaker som redan borde finnas. Eller att när du skar dig i handen gjorde du sig illa på riktigt då vapnen är äkta. Att mina kläder inne i badrummet just ni ligger alldeles blodiga och att just nu rinner det blod längst mitt ben. Från ett sår som gör att jag knappt kan gå och blev tvungen att bli buren hit " sa jag och för varje ord jag sa förändrades Justins blick.

Det var som för varje ord började han inse att jag inte bara pratade en massa strunt utan faktiskt pratade sanning.

Hans blick gick från nästan arg till ledsen och sorgsen. Han armar som var utslängda föll nu slappt ner längst kroppen.

" Så du menar att allt som jag trott vart ett program har egentligen bara vart en slakt av ungdomar "

" Ja " sa jag och Justin bara skadade på huvudet innan han backade bak och satte sig i soffan med ansiktet i händerna.

" Jag kan inte fatta att jag har gillat det här programmet och att jag just nu är en av dom som typ betalar för din död " nästan stammade han fram och jag kunde se hur hans händer svagt skakade.

" Du hade verkligen ingen aning om det här, inte ens en liten tanke. Eller hur? " sa jag och satte mig ner bredvid honom.

" Nej, jag visste att spelledaren var grym och dum i hela huvudet. Men jag hade aldrig kunnat tro något så här om honom. Jag menar, folk dör där inne. Jag har till och med hejat på gladiatorerna att döda dom spelarna jag inte gillar. Sen så är jag här nu och betalat för att folk ska dö. Att du ska dö " sa han och kollade upp på mig från sina händer.

" Justin du har ju inte vetat om något av det här. Du kan inte ta på dig skulden för något du inte visste om " sa jag och la min hand över hans som fortfarande skakade.

  

" Justin du har ju inte vetat om något av det här. Du kan inte ta på dig skulden för något du inte visste om " sa hon och la en hand på mina som skakade rätt ordentligt nu.

Jag kollade upp på henne och fastnade i hennes ögon som kollade medlidande på mig.

Inte för att jag vet varför, det är ju inte jag som kämpar för mitt liv inne på den där jävla dumma arenan.

” Jag måste få ut dig härifrån ” sa jag helt plötsligt efter ha suttit i mina tankar ett tag.

” Tror du verkligen att du skulle kunna få ut mig härifrån ”

” Jag vet inte, jag måste försöka i alla fall. Jag kan inte låta mina misstag vara anledningen till att du dör ”

” Justin dom kommer aldrig låta mig gå så länge det finns andra spelare kvar. Dom är alldeles för hårda med sina regler för att låta någon gå från spelet för tidigt ”

” Jag bet, jag får väll smita ut dig på något sätt ”

” Och vad tror du händer om dom kommer på oss. Det är ju inte så att dom kommer förlåta mig och låta mig gå. Dom kommer förmodligen döda mig direkt på plats då ”

” Men vad ska jag göra då, jag kan ju inte ” började jag men blev avbruten när min mobil började vibrera i fickan.

Jag tog upp mobilen och såg att det var ett sms från spelledaren.

< Mitt kontor nu!!!! > hade han skrivit och jag släkte snabbt ner skärmen i ett försök att få bort det.

” Vad är det? ” frågade hon och jag kollade upp på henne. Hon kollade lite oroligt på mig då jag förmodligen såg skräckslagen ut.

” Jag fick just ett sms av spelledaren ”

” Vad vill han nu då? ”

” Han vill att jag ska komma till hans kontor och prata ” sa jag och hörde hur min röst när som helst skulle spricka.

” Han vet säkert redan om att du vet ”

” Jag antar det, men jag vill inte gå ensam bort till honom, snälla följ med mig ”

” Jag kan inte ”

” Varför inte? ”

För det första så är vi spelare inte tillåtna att lämna lägenheten så länge vi inte ska ut på arenan, intervju, fotografering eller att spelledarna vill prata med oss och för det andra så vill jag inte träffa den där jävla pedofilen. Han äcklar mig så fort han öppnar munnen eller jag bara får syn på honom ”

” Jag vill verkligen inte möta honom själv ”

” Och det kommer du inte behöva göra heller om du väntar ett tag, för då kommer vakterna att hämta dig åt honom ”

” Jag antar att jag måste gå ”

” Allting kommer att gå bra ” sa hon och satte händerna på mina kinder för att sen kunna vrida upp mitt ansikte mot sitt och jag blev tvungen att möta hennes blick.

” Dom har inte råd att ta död på dig ” sa hon i ett försök att försöka lugna ner mig men det gick inte så bra då mina händer fortfarande skakade och min puls gick just nu i 180.

Jag fastnade med blicken i hennes ögon och det kändes nästan som att jag skulle smälta. Hennes ögon var så vackra, hela ha var vacker och nu skulle hon förmodligen dö på grund av mig.

” Varför blev jag tvungen att möta dig under dom här omständigheterna ” for det ur mig efter att jag bara stirrat in i hennes ögon ett tag.

” Va? ” sa hon frågandes och kollade chokat på mig.

” Eh, eh var det ända jag fick fram då jag inte kom på någon bra förklaring.

Jag kollade snabbt ner i mitt knä då jag kände hur rodnaden steg på mina kinder och jag ville inte att hon skulle se det.

” Eh, jag måste gå ” sa jag och ställde mig upp.

” Justin ” ropade Ninja efter mig när jag började gå bort mot dörren.

” Vi får prata om det senare, jag vågar inte vänta längre på att möta spelledaren. För han skickar väll sina vakter på mig då ” sa jag och lämnade Ninja ensam kvar i vardagsrummet.

 

 SÅ nu kom äntligen kapitel 8 upp och kaptiel 9 är redan klart så det kommer vara ett tidsinställt kapitel som kommer runt ett, halv två i kväll. Hoppas det låter bra och snälla kommentera. Det betyder jätte mycket.

 

 


i'm so sorry (VIKTIGT LÄS)

Okej nu känner jag faktiskt mig jätte dålig, jag har inte lagt upp ett kapitel på en vecka nu. Men till mitt försvar så har jag jobbat den här veckan och somnat på soffan så fort jag kommit hem.
Men nu tänker jag faktiskt lova er att det kommer minst två kapitel senare idag. Jag har ju faktiskt två och ett halvt kapitel handskrivet hemma så det är ju bara att skriva över. Så det kanske till och med kan bli tre kapitel idag. Hoppas det låter bra och hoppas ni kan förlåta mig för den dåliga uppdateringen jag haft.

It's a bloody game - kapitel 7

 

När det gått ett tag hade fem gladiatorer och 3 spelare dött men som tur va, var inte Ninja en av dom.

Ninja stog just nu och slog med en av dom mindre gladiatorerna. Men det hon inte hade räknat med var att en annan gladiator dom från sidan och drog snabbt med kniven över hennes lår.

  

Det var nu sista dagen på den här perioden och vi hade lyckats samla ihop 7personer till, så just nu är vi 10 personer som vill ha död på gladiatorerna

Som är typ 80 stycken kvar, men förhoppningsvis så är dom färre.

” Ninja ” ropade någon och jag drogs ur mina tankar. Jag vände mig om för att mötas av Jacob som kollade lite roat på mig.

” Vad är det? ” frågade jag och han satte sig ner bredvid mig.

” Det är min tur att hålla vakt, du kan gå och lägga dig ”

” Jag tänker inte sova förrän vi kommer tillbaka till våra lägenheter ”

” Du måste ju sova någon gång, du kan ju inte hålla dig vaken i 8 dagar ”

” Nej och det tänker jag inte heller ”

” När ska du sova då? Jag menar, du har inte sovit sen jag kom och det är lite mer än 3 dagar ” ” Jag vet, men ända sedan du kom hit har vi bara sovit på öppna ytor där vi är ett lätt mål för gladiatorerna ”

” Men det är mycket lättare att försvara en skog som du vill att vi ska hålla oss till ”

” Kanske för er, men jag som är mycket mindre föredrar skogen där man har blick över marken under än ”

” Det gör väll inte så stor skillnad för dig egentligen. Du dödar ju mer här ner på marken än uppe i ett litet träd !

” Det är ju för att jag stött på fler gladiatorer nere på marken ”

” Exakt, det är därför vi ska hålla oss nere på marken. Så att du kan döda dom ”

” Eller så att jag kan bli dödad ” sa jag och han skrattade.

” Du tänker verkligen inte lägga dig eller hur ”

” Nopp ” sa jag och han skrattade kort innan han vände sig mot skogen.

 

*

 

VI hade suttit och bara pratat innan dom andra vaknade och jag måste erkänna att det börjar bli svårt att hålla upp ögonlocken.

Vi började packa ihop våra saker då vi ville hålla oss i rörelse hela tiden.

DÅ vi inte vill stanna på ett ställe mer än en dag, då det blir mycket lättare för gladiatorerna att hitta oss då.

Vi började gå bort mot skogen och jag log stort då jag kanske äntligen skulle få lite sömn. Men självklart så skulle jag ha fel även den här gången.

För så fort vi kom in i skogen var gladiatorerna på oss och drog åt sig dom flesta av våra vapen, där ibland min älskade pilbåge.

Vi vände oss snabbt om för att springa åt det andra håller men stannade snabbt när det även kom gladiatorer från det hållet. Vi backade tillbaka lite och jag insåg snabbt att vi var omringade av gladiatorerna som bara kom närmre och närmre.

Jag lät min blick glida över gladiatorerna och fastnade på den som hade min pilbåge framför sig.

Jag kollade surt på honom och han skrattade bara kort innan han trampade på den, vilket resulterades i att den delades i två delar.

JAg backade bak ännu mer så att jag nu nästan stog i mitten av oss.

” Inte så tuff nu va utan din pilbåge ” sa han och log belåtet mot mig.

Gladiatorerna kom bara närmre och när jag kollade runt på dom andra spelarna såg jag att ingen av dom som haft pilbåge hade det nu. Så jag antar att gladiatorernas mål med att gömma sig var att få tag i våra vapen så att vi var chanslösa på distans.

” Vad ska vi göra nu då? ” frågade Erik som stog bredvid mig.

” Över leva ” var allt jag han säga innan Jonas framför oss drog upp sitt svärd och sprang ut mot en av gladiatorerna som stog framför oss.

 

*

 

När vi hållit på ett tag hade vi lyckats döda 5 stycken gladiatorer, men tyvärr så hade dom lyckats död 3 av våra också.

Jag stog just nu med en av dom mindre gladiatorerna och försökte parera slag efter slag så bra jag kunde. Ibland lyckades jag få in ett slag mot huvudet eller magen. Men inte tillräckligt hårt för få ner honom på marken eller döda honom. Jag lyckades få in ett slag mot huvudet så att han tappade balansen och jag tänkte precis smälla till honom igen när jag kände något vasst imot mitt vänstra lår. Jag kände hur något varmt och klibbigt började rinna längst mitt ben och jag förstod nästan direkt att det var blod.

Gladiatorn jag slagits med först hade nu fått tag i en kniv och skulle precis smälla till mig när ett högt tjut fyllde arenan.

Jag kollade upp på gladiatorn som kollade lite besviket ner på mig, då gladiatorer och spelare inte får döda varandra efter periodens slut. Jag log lite svagt då jag förmodligen skulle ha dött om omgången inte hade tagit slut.

Gladiatorerna började springa bort mot sina utgångar och jag haltade lite hoppandes bort till en av stenarna som jag satt mig ner på.. Jag drog upp mitt ben för att se hur det såg  ut och såg tyvärr att det såg värre ut en jag trott. Någon drog efter andan bakom mig och jag vände mig om för att se Martin med blicken fäst på mitt fäste på mitt skadade lär.

” Vad hände? ” frågade han och jag skrattade.

” Jag vet inte, helt plötsligt var det någon som kom från sidan och skar mig över låret ” sa jag och kvävde ett skrik när jag lätt mina fingrar glida över såret.

” behöver du hjälp bort till din dörr eller? ”

” Eh det behövs inte, jag kan hoppa bort själv. Det är inget problem, jag behöver bara lite tid att fixa något som jag kan knyta över mitt såt för att stoppa blödningen ”

” Bra, fixa det du behöver med såret, sen så bär jag bort dig ”

” Nej det gör du inte ” sa jag och drog av mig min tjocktröja för att sen knyta den hårt runt mitt skadade ben. Jag skulle precis ställa mig upp när jag kände ett par armar runt min midja och under mina ben.

” Martin släpp ner mig nu ” sa jag och han bara skrattade innan han började gå bort mot min dörr.

” Martin jag är seriös, släpp ner mig nu ”

” Och låta dig halta bort till din dörr, aldrig i livet ”

” Varför, hur hjälper det här dig på något sätt? ”

” För det första så är jag skyldig dig efter att du räddade mitt liv, sen så genom arr hålla dig frisk och stark har cu ett starkt vapen på distans ”

” Om jag ens får en ny pilbåge av min sponsor ”

” Det måste du ju få, det är ju ditt starkaste vapen och om du inte får det är din sponsor helt jävla dum i hela huvudet ”

” Det kanske han är också, jag menar han vet ju inte ens att vi dör här inne på riktigt ” sa jag och han skrattade.

” Jag undrar han kommer reagera på ditt sår och allt blod? ”

” Jag vet inte, jag har inte tänkt på det faktiskt ”

” Du måste berätta för mig i alla fall hur han reagerar ”

” Det ska jag göra ” sa jag och han släppte ner mig på marken då vi redan kommit fram till min dörr. Dörren öppnades framför oss och jag kollade snabbt in innan jag vände mig igen.

” Tack för att du hjälpt mig hitt, jag tror faktisk inte jag hade lyckats ta mig hitt utan dig ”

” Alla kan behöva hjälp ibland ” sa han och jag skrattade.

” Kanske jag skulle behöva lära mig det ”

” Kanske, men jag måste gå nu. Så du får krya på dig nu, vi har ju ingen nytta av dig om du är skadad ” sa han och blinkade med ena ögat mot mig innan han gick bort mot sin dörr.

Jag skakade bara lite lätt på huvudet innan jag gick in genom dörren och började hänga av mig mina vapen som jag hade kvar.

När jag var klar började jag hoppa upp för trappan och eftersom jag inte såg Justin någonstans hoppade jag bort till mitt badrum så att jag skulle kunna skölja ur mitt sår ordentligt och ta en ordentlig titt på det också.

 

Jag hade lyckats få av mig allt utom byxorna som hade klistrat fast mot mina ben på grund av allt blod som börjat torka.

Jag satt och försökte lirka av mig byxorna ett tag utan någon framgång så till slut spände jag käkarna hårt för att inte skrika innan jag nästan slet av mig byxorna.

Smärtan spred sig fort i låret och jag lyckades knappt kväva mitt skrik. Jag satt stilla ett tag för att låta den värsta smärtan försvinna innan jag hoppade in i duschen.

Vattnet började rinna ner längst min kropp och det tog mycket krafter att inte bara skrika högt rakt ut när tvålen råkade hamna i såret. Jag lyckades tillslut duscha klart och torkade mig lite snabbt innan jag hoppade bort till min garderob för att dra på mig ett par shorts som slutade precis över såret och en stor, fluffig tjocktröja som jag brukar gå runt och skrota i.

Jag kollade runt i alla mina lådor för att se fall det fanns något bandage, linda eller något annat som jag skulle kunna sätta över såret.

Men självklart så fanns det inte, så jag antar att det är ännu en grej som ens sponsor måste köpa till än.

Jag suckade högt och hoppade ut till vardagsrummet där Justin nu satt framför tv. Jag började halta bort mot soffan men kan inte ha vart så smidig som jag velat så Justin vände sig om.

” Hej, jag ser att du överlevde ” sa han och skrattade. Men han slutade nästan direkt när han märkte att jag inte skrattade.

” vad har hänt? ” frågade han och ställde sig snabbt upp.

” Skulle du kunna köpa lite lindor och kompresser? ”

” Eh visst, varför behöver du det? ” frågade han och jag suckade.

” Jag vände mig med ryggen åt Justin och han skulle precis säga något men blev istället stående med öppen mun när hans blick föll ner på mitt sår på låret. 

  Så nu fungerar min data äntligen igen så att jag kan lägga upp det här kapitlet, hoppas ni inte har tyckt det har vart allt för jobbigt att vänta. I alla fall så har jag redan börjat skriva på nästa kapitel och hoppas få upp det imorgon annars borde jag få upp det på onsdag men jag kan inte lova något.

 

 


It's a bloody game - kapitel 6

 

” Japp, det är ju inte hans liv det här beslutet handlar om  så ”

” Välkommen ombord eller vad man säger då ” sa Erik och skrattade,

” Tackar, Emil förresten ” sa han och räckte fram handen mot mig.

” Ninja ” as jag och skakade hans hand.

” Jag vet ” sa han snabbt innan jag vände sig mot Erik och dom presenterade sig för varandra.

  

Jag gick bort till rummet som vi skulle ha en presskonferens där vi skulle berätta om vilka spelare vi valt och varför vi valt dom vi gjort.

Jag öppnade dörren och blixtrarna började redan hagla över mig och jag gick bort till bordet där vi alla sponsorer skulle sitta. Jag hälsade lite snabbt på dom andra sponsorerna innan jag satte mig ner på min plats.

Jag satt och lyssnade lite halvt på när dom andra pratade om deras spelare innan det var min tur att börja.

” Så Justin, vem har du valt som din spelare? ” frågade en av dom som stog i publiken och jag drogs ur min lilla koma.

” Jag har faktiskt valt Ninja som min spelare ” började jag men blev avbruten.

” Och varför valde du henne? Jag menar, hon är ju minst av alla dom som är kvar och om hon hamnar i ett slags mål är det rätt stor chans att hon kommer förlora ”

” Jag vet att hon kanske inte är den största och starkaste inne på arenan, men hon verkar vara en av dom smartare istället. Det är ju som hon sa första perioden. Medans dom andra springer runt på marken och blir dödade, kan hon sitta uppe i ett träd och skjuta som gladiatorer som kommer vandrandes förbi. Och som vi såg förra omgången så kan hon ju använda sig av både kort och distansvapen, vilket är väldigt viktigt för mig ”

” Så du menar att storlek och styrka inte ha någon betydelse ”

” Nej, det tycker jag inte. Visst kan storlek och styrka vara en fördel. Men inget av det betyder något om man inte vet hur man ska jaga mat, försvara sig eller överleva ”

” Så du är helt nöjd med ditt val av spelare och vill inte byta till någon annan ”

” Ja, jag är helt nöjd med mittbeslut och vill absolut inte byta. För jag tror helt ärligt att Ninja kan ge killarna en ordentlig match och till och med kanske vinna allt ihop ”

” Vi får väll se ” sa spelledaren bakom mig innan han klampade ut ur rummet.

Jag kollade lite chokat efter honom innan jag skakade på huvudet och vände mig om igen.

Dom hade tydligen  redan börjat prata med nästa sponsor så jag satt därför och halvlyssnade igen, men satt för det mesta i mina tankar.

Intervjuerna tog slut och jag sa snabbt hejdå till dom andra innan jag började gå bort mot mitt lägenhet igen.

När jag kom in gick jag ut till vardagsrummet och satte mig ner i soffan. Jag kollade ner på min skadade hand och drog bort den nu blodiga tygbiten som Ninja knutit ditt.

Jag drog fingrarna lite försiktigt över såret och tankarna började flyga runt i mitt huvud.

Som varför dom hade riktiga knivar när det finns fejk, vad händer när dom slåss då, blir dom skadade på riktigt då och om dom dör, dör dom på rinkigt då.

Jag slog bort tankarna och satte igång tv för att följa spelet istället. Jag tröck in Ninjas nummer och min kamera började åka åt hennes håll.

Det var verkligen en stor fördel att vara sponsor på det här spelet. Då man för det första kan följa spelet dygnet runt, man kan spola fram och tillbaka hur mycket som helst och sen så kan man följa vilken spelare som helst med sin kamera eller så kan man välja att dela upp den stora skärmen i olika rutor och följa alla spelare samtidigt.

Min kamera lyckades äntligen komma bort till där Ninja var och hon stod just nu och pratade med den där killen Erik och någon kille till.

Jag satt och kollade ett tag medans dom ståt och pratat innan jag gick ut till köket för att äta lite så min mage kurrat säkert fem gånger redan.

Jag tog fram resterna från igår och stoppade snabbt in dom i mikron. Jag tog fram ett glas mjöl och bestick medans maten värmdes och gick ut med det till vardagsrummet innan jag hämtade min mat ifrån mikron.

Jag satte mig ner i soffan igen och började äta av min mat.

När jag ätit ett tag kollade jag upp på skärmen för att se att dom fortfarande stog och pratade men även att det nu stog fyra stycken gladiatorer bakom dom i skogen.

Jag tuggade snabbt ut min mat som jag hade i munnen och ställde ner tallriken på bordet innan jag ställde mig upp och började skrika åt dom att akta ryggen.

 När jag ståt ett tag och flaxat och skrikit åt dom kom jag på att dom inte kunde höra mig, så jag satte mig snabbt ner igen och började äta lite av min mat som nu hade kalnat och försökte komma på ett försök att varna Ninja och dom andra.

Gladiatorerna började dra upp sina vapen och dom märkte fortfarande inte att dom var där.

Tillslut drog jag tag i kontrollen som tillhörde min kamera och körde in den rakt i sidan på Ninja. Hon vände sig snabbt mot kameran och märkte nu äntligen gladiatorerna som stog runt dom.

Hon ryckte snabbt till och innan dom andra hunnit reagera hade hon dödar tre av dom. Emil satte en av sina pilar i den fjärde och Ninja log belåtet.

Hon gick fram till gladiatorerna och drog snabbt åt sig pilarna innan hon tog deras puls. Hon torkade av sina pilar på en av gladiatorernas tröjor innan hon stoppade ner dom i pilkogret och vände sig mot killarna igen.

” Är dom döda? ” frågade Emil och kollade frågades på henne.

” Nej, men jag lät dom ligga så att dom kan döda oss senare ” sa hon och Emil skrattade.

” Vad behöver ni mig till egentligen. Jag menar, jag har inte gjort ett dug för att hjälpa till med dödandet. För Ninja har dödat tre och Emil ha dödat en innan jag ens fått upp mina vapen ” sa Erik och dom vände sig mot honom.

” Jag vet inte, vi får väll låta dig prata högt och dra åt dig lite gladiatorer. Så att du kan börja ditt jobb som lockbete ”

” Är Erik bara ditt lockbete? ”

” Haha, nej. Vi bara skämtade om det förut ” sa Ninja och började plocka ihop sina saker.

” Det är nog inte så säkert att stanna på samma ställe ” sa Ninja och dom nickade instämmande.

Dom greppade tag i sina saker och Ninja gav kameran en ordentlig blick innan hon följde efter killarna in i skogen.

Jag satte mig snabbt ner i soffan igen och suckade högt. Jag skulle ju förmodligen få ganska mycket skit för att ha varnat dom för gladiatorerna.

Jag satt ett tag och bara kollade på skärmen innan jag tog med mig min disk in till köket. Jag stoppade snabbt ner disken i diskmaskinen innan jag gick bort till vardagsrummet.

Jag la mig ner i soffan och kände efter ett tag hur mina ögonlock blev allt tyngre och tyngre.

 

*

 

Det har gått 7 dagar sen andra omgången startat och jag hade knappt vågat röra kontrollen efter spelledaren skällt ut mig för att ha kört in mina kamera i hennes sida och varnat henne om att gladiatorerna var på väg.

Jag hade till och med vart nära på att bli hemskickad. Men jag hade lyckats tjata till mig en andra chans och lovat att det aldrig skulle hända igen.

Jag satt just nu i samlingssalen tillsammans med resten av sponsorerna och spelledarna och åt lunch tillsammans för att gå igenom lite av det som hänt i spelet. Jag satt mest i mina egna tankar och deltog inte så mycket i samtalet förrän jag hörde mitt namn.

” Va? ” sa jag då jag inte hört resten av meningen.

” Så Justin, vad tycker du om spelen hittills. Lever det upp till dina förväntningar? ”

” Ja då, jag är mer än nöjd ” sa jag och dom skrattade högt.

” Kan något av det ha med Ninja att göra ”

” Nej, jag har faktiskt inte vart så mycket med henne ”

” Var det årets skämt eller, för när man kollar på övervakningskamerorna kam man se att du knappt kan släppa henne med blicken ”

” Kollar ni på övervakningskamerorna i lägenheterna? ”

” Ja, vi vill se vilket band ni sponsorer får med era spelare. Sen så vill vi se till att du inte blir dödad av en tjej som inte kan hålla sig borta från dig ”

” Det är lugnt, det kommer nog inte vara ett så stort problem ” sa jag nästan sorgset då jag verkligen gillade Ninja, även fast jag bara känt henne i tre dagar och knappt vet något om henne.

” Så det är tvärt om vi ska oroa oss för? ” sa spelledaren roat och kollade på mig.

Dom andra skrattade och jag kollade snabbt ner i golvet för att dölja rodnaden som steg på mina kinder.

” Jag tar det som ett ja ” sa han snabbt innan dom alla vände sig mot skärmen som visade andra omgången.

” Det verkar som att Ninja och hennes lilla grupp börjar få lite problem där inne ” as spelledaren och jag kollade snabbt upp på skärmen som nu visade att dom var 10 stycken spelare som var omringade av gladiatorer.

” Varför använder hon inte bara sin pilbåge ” nästan skrek jag ut samtidigt som jag såg att en av gladiatorerna trampade på den så att den bröts i två delar.

” Kan det där var anledning till varför ” sa en v sponsorerna och skrattade.

” Det här kanske kan bli en lite roligare strid, där Ninja inte kan döda alla gladiatorer på mindre än en minut ” sa sponsorn bredvid mig och jag log svagt.

Visst det skulle bli kil att se henne använda något annat än pilbåge. Men ändå inte, det är ju ändå det som hålt henne vid liv.

När det gått ett tag hade fem gladiatorer och 3 spelare dött men som tur va, var inte Ninja en av dom.

Ninja stog just nu och slog med en av dom mindre gladiatorerna. Men det hon inte hade räknat med var att en annan gladiator dom från sidan och drog snabbt med kniven över hennes lår.

 

 

  

Har inte hunnit rätta så förlåt för alla stavfel som finns och om det är något ord fel hit och dit.

Men i alla fall, vad tror ni händer nu? vad kommer hända med Ninja?

snälla kommentera alla era tankar, alltid kul att läsa :D

 

 


Always have have backup plan

Jag kom hem ifrån Spanien igår och kunde inte lägga upp ett kapitel igår då jag träffade mina kompisar som jag inte träffat på över två veckor så då ville jag inte sitta och skriva när jag var med dom. Så jag ska istället försöka få upp kapitel 6 idag och jag kan nästan till hundra procent lova er att det kommet upp ett kapitel ikväll.