This was never planed - kapitel 30

 

Jag sprang ner till vardagsrummet där Scooter satt tillsammans med Alfredo och Dan och kollade på någon film som jag inte la allt för mycket vikt på.

”Scooter finns det någon möjlighet att jag skulle kunna åka iväg under dom fyra dagarna vi har en kort paus mellan mina konserter?” frågade jag utan att ens säga hej innan och dom alla vände sig chockat mot mig.

”Jag ser ingen anledning till det så länge då är vid arenan dagen innan och hjälper till och fixar allt” sa Scooter fortfarande lite chockade över min fråga.

”Så det vore okej om jag stack direkt efter min konsert ikväll?”

”Ja jag antar det. Vart ska du ens någonstans?”

”Ingen stans, oroa dig inte för det” sa jag nu med ett stort leende placerat på läpparna.

”Det är säkert till den där tjejen han ska flygga till, jag lovar” hörde jag hur Alfredo mumla fram och jag skrattade lite tyst för mig själv.

Jag hade nu tre dagar ledigt från allt jobb och jag vet exakt vad det är jag ska göra med dom.

 

 



 

 

Jag hoppade ur taxin som jag hade tagit hitt och räckte honom lite snabbt pengarna innan jag hoppade ur bilen med väskan hängandes över axeln samtidigt som jag började gå upp med byggnaden som var fyllde men alla möjliga sorters mäniskor i. Jag satte på mig mina solglassögon för att skymma mina ögon för att sen dra ner kepsen längre ner över ansiktet så att det tänkte stor del av mitt ansikte. Jag sneglade lite åt alla håll och kanter lite försiktigt rädd att någon skulle känna igen mig. Jag slog upp dörraran som ledde in i byggnaden och började gå igenom dom alldeles för långa korridorerna som fylldeles av allt för många personer enligt mig. Gud jag skulle aldrig klara av att en dag här utan att få panik. Den skolan jag hade gått på var rätt liten och där av var det inte så mycket folk i korridorerna när man gick. Man slapp allt knuffande när man skulle ta sig fram, det var inte så högljutt. Visst så hade jag ju så med mina fans så fort jag skulle någonstans men det var ju inte riktigt samma sak då jag valt det livet.

Jag fortsatte min jakt efter den personen jag letade efter när jag såg henne stående bort vid vad jag antar var hennes skåp med några av hennes kompisar runt sig.

”Ja jag har bett Justin att skicka autografer och han sa att han kunde det så dom kommer väll snart” hörde jag Melinda mumla fram fortfarande med huvudet i skåpet och ryggen mot mig.

”Jag hoppade faktiskt över det, jag tyckte att det skulle vara onödigt att skicka några autografer när jag ändå skulle hitta och träffa min flickvän” sa jag nu med ett stort leende på läpparna och Melinda vände sig chockat mot mig.

”Justin?” frågade hon chokat och jag tog lite skrattande något steg närmre henne.

”Vem annars babe” sa jag och drog snabbt av mig glassögonen innan jag tog av mig kepsen, men hann aldrig lägga ner dom i väskan innan jag hade Melinda i min famn med benen lindade runt min midja men ansiktet intryckt vid min hals.

”Easy tiger” skrattade jag fram och stapplade ett steg bakåt för att inte tappa balansen innan jag släppte ner väskan på golvet för att sen kunna lägga mina händer under hennes lår så att jag kunde hålla henne uppe.

”Förlåt” mumlade hon fram med ett stort leende på läpparna och jag skrattade än en gång.

”Du behöver aldrig be om förlåtelse över att du slänger dig över mig, jag har inget emot det” jag blickade lite lätt mot henne och hon himlade snabbt med ögonen innan hon pressade sina läppar mot mina i om jag får säga det en JÄVLIGT efterlängtad kyss.

 

 

 

 

Justin fördjupade snabbt kyssen genom att trycka in sin tunga i min mun och inom kort var våra tungor i full gång med att bråka om dominans. Jag hörde hur folk både skrek och bussvisslade runt oss men la inte så mycket vikt på det utan flätade istället in mina fingrar i Justins hår och drog honom om möjligt närmre mig. Efter ett tag drog jag mig undan från honom för att hämta andan och lutade min panna mot hans. Jag öppnade ögonen för att inom kort möta Justins som kollade ner på mig med ett stort leende på sina läppar som snabbt smittade av sig på mina läppar.

 

 

”Gud vad jag har saknat dig” fick jag lite andfått fram och Justin släppte lite försiktigt ner mig på golvet igen.

” Jag har saknat dig också babe” sa han och la armarna runt min midja för att kunna dra mig närmre honom. Jag log stort och skulle precis kyssa honom igen när han rycktes undan från mig och han blev istället omringad av en klunga beliebers som slet och drog i honom.  Jag suckade frustrerat och skulle precis gå och sätta mig på en bänk för att vänta på honom då det förmodligen skulle ta ett tag innan han kom loss från där ifrån när Justins klagande röst hördes.

”Hör ni, snälla. Jag är här för att träffa min flickvän och jag skulle verkligen uppskata om ni backade undan en liten bit. Jag har inte träffat henne på ungefär tre veckor nu och jag är inte här särskilt länge men jag kommer vara här resten av dan också så då kan ni komma fram till mig en och en istället så kan jag skriva en autograf eller vad det än är ni vill. Men precis just nu så vill jag spendera tid med min flickvän, så om ni ursäktar mig” sa Justin och innan dom hunnit protestera hade han greppa tag om min handled och med snabbt steg börjat gå ut mot skolgården med mig i ena handen och hans väska i den andra.

Jag hörde hur dom andra mumlade förvirat bakom oss men ignorerade dom bara med ett litet skratt. Jag började dra med honom bort mot ena förrådet men han inte särskilt långt innan jag var upptryckt mellan Justin och ena skolväggen.

”Hej beautiful” viskade Justin fram med en låg och sexig röst som fick håret på min kropp att ställa sig upp.

”Hej” fick jag fram lite skakigare än jag väntat och ett belåtet leende spreds på Justins läppar som inom kort snuddade vid mina när han återigen började prata.

”Du vet att det tar alla krafter inom mig att inte kyssa dig just nu”

”Så varför gör du inte det då?” frågade jag med ett höjt ögonbryn.

”För att det är roligare att retas och tease dig”

”Åh really, är det lika roligt att retas med mig om jag gör så här” viskade jag lite kort innan jag vinklade huvudet åt sidan för att sen ställa mig på tå så att jag kunde börja placera kyssar längst med hans käkben och ner mot hans nyckelben. När jag började vandra uppåt igen lämnade ett stön hans läppar och det var nu min tid att le belåtet.

Justin tog ett fast grep om mitt ansikte innan han nästan desperat pressade sina läppar mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen och la mina armar runt hans nacke för att dra ner honom mot mig och flätade in mina fingrar i hans hår. Justins händer gled ner mot min midja istället och tryckte upp mig hårdare mot väggen så att vi nu stod så tätt vi kunde. Eller det var åtminstone vad jag trodde innan Justin tryckte sin kropp ytligare mot min innan han lutade tillbaka huvudet för att hämta luft och lutade sin panna mot mina.

”Nej det är inte lika roligt men mycket bättre för mig” sa han med ett stort flin på läpparna och jag himlade snabbt med ögonen innan jag möte hans intensiva blick.

”Jag har saknat dig” mumlade jag fram och suckade lyckligt när jag kändes hur Justins armar drogs runt mina axlar. Jag lät mina armar glida ner för att sen linda mina armar runt hans midja och lutade mitt huvud mot Justin varma bröst.

”Jag har saknat dig också babe, så mycket” mumlade han fram mot min hals där han inom kort borrade in ansiktet. Jag rös till lite när jag kände Justins varma andetag mot min nacke vilket fick ett litet leende att spridas på hans läppar, vad jag kunde känna i alla fall.

Jag vet inte hur länge vi stod där utan att säga något, men ord behövdes inte. Det var som att vi sa allting bara igenom den enkla kramen som fick mig att känna mig lyckligare än på länge. Jag skulle kunna stanna i Justins omfamning för all framtid om jag kunde och hade inga planer på att röra mig dom kommande minuterna. Men självklart var det alltid något som skulle komma i vägen. Jag hörde den pipiga rösten som alltid fick kalla kårar att åka längst min ryggrad från ett långt håll men jag slår vad på allt jag äger att hon inom kort skulle vara upp i mitt arsle än en gång. Och jag hade än en gång rätt om henne.

”Melinda var det inte du som sa att du dejtade Bieber. Varför står du då här och hånglar med någon av skolornas losers” skrattade Rachel fram och jag bet snabbt ihop käkarna. Jag hatade verkligen den där bitchen.

”Är det hon?” fråga Justin enkelt men jag visste vem det var han undrade efter. Fall det var hon som var ägg tjejen som lägger all sin existerande tid att plåga mig med sin existens. Jag nickade bara lite till svar och ett litet leende spreds på Justins läppar, ett leende jag inte riktigt förstod mig på.

 



 

 

Åh blev ett kort kapitel idag och det kom absolut inte ut som jag hade hoppats på. Jag hade så mycket olika ideer till sen här återträffs scenen och trodde först att det var den här som skulle vara bäst. Men nu när jag väll läser igenom det är jag inte lika säker längre. 

Men jag tyckte verkligen att ni förtjädade det här kapitlet efter alla dom fina kommentarerna jag fick på det förra. Blev verkligen jätte glad när jag såg att det var så många som kommenterade och jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det. För det gör verkligen min dag och sätter ett leende på mina läppar varje gång jag läser era kommentarer.

Hoppas bara att ni tycker att det här kapitlet inte suger lika mycket som jag.


Kommentarer
Postat av: Isabelle

AAH JAG LÄNGTAR T NÄSTAAA!!!

2012-12-29 @ 01:09:17
Postat av: Linn

Neeeeeej! Nu stannar du ju på ett ännu värre ställe, mer kvinna!!!!

2012-12-29 @ 01:33:31
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: alexandra karlsson.▼

fan va bra, kommer dö.
älskar dej. :**************************************
pågud du mst skriva mer kelb.

2012-12-29 @ 02:06:12
URL: http://www.lallaa.blogg.se
Postat av: Ewweh

OH! VILL VETA VAD JUSTIN SKA GÖRA! skrrriiiiiiiiiiv meeeeeeer <33333333333333333

2012-12-29 @ 02:08:06
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Postat av: Liv

kapitlet var awesome!Jag älskade det!

2012-12-29 @ 09:20:20
Postat av: Filippa

Men kära du, kapitlet var jätte bra. Jag vill bara ha mer!! :) så snälla, MEEEEER ;) kram

2012-12-29 @ 11:04:29
Postat av: bella

Herregud ge oss mer NU!! Can't wait <3

2012-12-29 @ 12:53:32
Postat av: Fanny

Undrar vad han ska göra, Meeeeeeer :DD

2012-12-30 @ 17:14:55
URL: http://faannyjonsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback