Just Twitter Kapitel 40


Previous

Vilket jag hatade då jag blev tvungen att ljuga om mina känslor för henne. Jag ville inte behöva dölja vad jag känner för henne, jag vill kunna gå på stranden hand i hand med henne eller den enkla saken som att kunna krama om henne. Men jag visste att Delian inte var redo än för den pressen som alla mina förra tjejer fått. Men det var fortfarande jobbigt att veta att vårt förhållande skulle kunna ta slut på grund av det livet jag lever.

Jag kunde knappt vänta tills dom släppte på folk på flygplanet så att jag kunde få flyga iväg till Spanien och träffa Justin. Jag hade precis sagt hejdå till Melli, vilket var väldigt svårt då jag inte skulle träffa henne på jätte länge. Men just nu kunde jag inte tänka på annat än att jag inom bara några timmar få träffa Justin igen. Men han kunde tyvärr inte möta mig på flygplatsen då han ska ha en snabb genom gång till hans konsert innan han kunde komma los och vara med mig. Så Kenny skulle hämta mig och på vägen till hotellet skulle vi hämta upp Justin. Sen sa Justin att han hade något planerat men han vägrade berätta vad det var för något.

” Gate 58 mot Madrid är nu öppen för påstigning ”  sa dom i högtalarna och jag tog snabbt tag i min väska innan jag gick med snabba steg bort till gaten. När jag kom fram hade det redan blivit en lång och jobbig kö. Jag ställde mig längst bak i kön och det tog en jäkla lång tid att innan jag kunde komma in i flygplanet. Jag gick och satte mig på min plats och var till och med för glade för att orka bry mig om den stank bredvid mig. När planet lyfte somnade gubben bredvid mig väldigt snabbt och självklart var han tvungen att snarka. Jag lutade mig bak i sättet och satte igång musiken för att slippa det jobbiga ljudet som kom från honom. Jag lutade mig mot fönstret för att försöka sova men eftersom jag var så glad gick det inte så bra. Jag satt istället och spelade på min mobil och sjöng med lite tyst i låtarna som jag spelade. När det var ungefär en timme kvar hade jag använt nästan hela mobil batteriet och jag ville gärna ha kvar lite batteri till senare så jag var tvungen att lägga ifrån mig mobilen och lyssna på den snarkande gubben istället. Vilket inte var så jobbigt i början men efter ett tag när man suttit bredvid honom ett tag blir det ganska irriterande. När det var dags för att sätta på sig bältena igen blev dom som jobbade här tvungna att väcka honom. Han svärde lågt för sig själv och jag fick svårt att hålla mig för skratt när jag hörde hans dialekt.När jag kom bort till där man skulle hämta sina väskor stog Kenny redan där.
” Kenny ” skrek jag och sprang fram till honom. Jag kramade om honom en lång stund innan jag släppte för att han luktade Justin och jag ville bara ha mer.
” Hej på dig med ” sa han och jag skrattade. Mina väskor kom rullande och vi började gå bort mot en bil som stog precis utanför flygplatsen som var allt för full då det hade blivit förseningar så det var nog bra att Justin hade kommit och möt mig på flygplatsen. Då det inte skulle bli så romantisk åter förening med tusen andra tjejer skrikandes efter honom och för den andra skulle jag inte kunna kyssa honom utan behöva vänta tills vi var ensama vilket jag inte trodde jag skulle klara av. Kenny slängde in mina väskor i bilen och jag hoppade glatt in. Kenny satte sig skrattandes sbredvid mig och började köra iväg mot arenan.
” Vad skrattar du åt ” frågade jag och vände mig mot Kenny.
” Dig så klart, eller Justin också då jag aldrig sett två personer som är så glada att träffa någon förutom fans men jag tycker inte dom räknas. Men du skulle bara veta hur mycket Justin har tjatat om att få träffa dig, han hade till och med planer på att åka till dig efter en och en halv vecka. Vilket lede till att Scooter låste in honom på hans rum tills Justin insåg att ni behövde kanske lite tid ifrån varandra då ni kommer spendera mycket tid tillsammans på turnen ” sa han och jag bröt ut i skratt då Kenny berättade att Scooter låst in Justin på hans rum.
” Låste Scooter in honom på hans rum? Hur fick han mat då? ”
” Jag fick gå upp med maten tills hans rum och lämna det ”
” Hur länge var han instängd? ”
” Två dagar och jag måste erkänna att det var ganska kul att höra honom skrika att han ville komma ut på kvällarna men vi andra bara satt i vardagsrummet och kollade på film ”
” Tro mig jag tror alla människor skulle skratta vid såna tillfällen ” sa jag och vi både skrattade kort innan vi började prata om allt möjligt på resten av vägen till arenan.

När vi kom fram till arenan hoppade jag snabbt ut ur bilen och ända anledningen till att jag inte bara sprang in var att jag inte hed ett bakstadge kort som man behövde för att gå runt i gångarna. Jag stog och trampade otåligt på stället medans Kenny låste bilen och med flit knappade in fel kod för att komma in i byggnaden. När han misslyckats sex gånger slog jag till honom hårt på armen och han skrattade kort innan han låste upp dörren. Jag gick snabbt in men stannade tvärt då jag kom på att jag inte visste hur man skulle hitta här inne i alla gångar så jag fick vänta på Kenny som var den jobbigaste personen på jorden just nu. Han brukar vara den personen som går snabbast av oss när vi ska gå någonstans men just nu gick han i min fart fast tio gånger långsammare. Jag suckade högt men Kenny bare log triumferande mot mig vilket gjorde mig ännu argare. Jag tänkte precis skrika något fult till honom när Pattie kom ut från en dörr och jag sprang snabbt fram till henne. Jag hälsade snabbt på henne och gav henne en kram.
” Snälla Pattie kan du vissa mig vart Justins rum är, Kenny håller på retas och har gått i snigelfart och hålt på bara för att retas med mig ” sa jag och Pattie gav Kenny en menande blick.
” Seriöst Kenny, Justin håller på att plåga oss med sitt prat om att han saknar Delian så mycket och så går du runt med henne och fördröjer allt ihop. Vill du att vi ska bli galna eller? ” ropade Pattie till Kenny som bar log innan Pattie vände sig mot mig.
” Visst jag ska vissa dig till Justin, han är just nu och spelar biljard med dansarna ” sa hon och jag log tacksamt mot henne. Äntligen en person som inte skulle plåga mig med sin tröghet tänkte jag och följde efter Pattie med snabba steg. Vi gick igenom några gångar till tills Pattie stannade utanför en dörr och knacka på den.
” Kom in hörde vi inne från och jag kände gott och väll igen den där röseten.
” Justin du har besök ” sa Pattie och öppnade dörren lite försiktigt. Jag gick lite försiktigt in i rummet innan jag fick syn på Justin. Jag sprang snabbt fram till honom och tröck mina läppar hårt mot hans. Han besvarade kyssen och jag slängde armarna runt hans nacke. Han böjde lite på sig och la armarna på mina lär innan han lyfte upp mig på hans höfter.Jag slingrade mina ben runt hans midja och började leka med hans hår. Jag hörde hur någon bussvislade bakom oss och drog mig undan både för att se vem det var och för att hämta andan lite. När jag kollade bak stog Justins dansare tillsammans med Pattie och Kenny och kollade med stora ögon. En lätt röd nyans spred sig på mina kinder och jag kollade snabbt tillbaka på Justin som kollade möte min blick och kollade mig djupt i ögonen innan han vände sig mot dom andra och gav dom en blick som gjorde att dom började gå ut.
” Vi ska nog lämna er ifred nu men glöm inte bort tiden Justin ” sa Pattie innan hon stängde dörren efter dom alla.
Jag vände mig mot Justin igen som stog med ett stort leende på läpparna och jag log stort tillbaka. Justin backade några steg innan han satte sig ner i en av sofforna och lutade sig lite tillbaka. Jag lutade mig framåt och kysste honom kort innan jag lutade min panna mot hans.
” Hej ” sa jag bara kort innan jag skrattade av glädje och han la ena handen på min kind för att föra mitt ansikte mot hans och den andra på min korsrygg för att trycka mig närmre honom.
” Hej ” sa han också kort innan han tröck sina läppar hårt mot mina. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och drog honom om möjligt närmre mig då vi var så pass ihop tryckta att om vi hade varit närmre hade vi nog vart samma person. Jag kände Justins tunga mot mina läppar och särade på läpparna för att välkomna hans tunga. Våra tungor började leka med varandra och jag kände hur fjärilar spred sig i hela min mage. Jag hade saknat Justin så jäkla mycket och just nu kunde jag inte få nog av honom och det verkade inte som om han ville dra sig undan på den närmaste stunden. Efter ett tag när vi suttit och kysst varandra som om det inte fanns någon morgon dag vibrerade Justins telefon och jag blev tvungen att dra mig undan.
” Justin ni måste komma nu om ni vill hinna duscha och byta om innan ni ska åka iväg igen ” hörde jag Kenny säga och jag kollade frågande på Justin. Vad var det han hade planerat för oss ikväll som vi verkligen behövde passa tiden till.
” Justin ni måste komma nu om ni vill hinna duscha och byta om innan ni ska åka iväg igen ” sa Kenny och jag suckade lågt. Jag ville verkligen ta med henne på det här men just nu var allt jag ville känna hennes varma och perfekta kropp mot min.
” Jag vet vi kommer ut strax ” sa jag och la på innan han hann säga något om att vi skulle skynda oss. Jag vände mig mot Delian igen som bet sig lite sexigt i läppen.
” Vi måste gå om vi ska hinna med det jag har planerat ”
” Tänk om jag inte vill följa med då så länge du inte berättar vart vi ska någonstans och vart vi ska åka för det är lite irriterande att inte veta vad man ska göra och ha på sig för kläder ”
” Så du menar att du inte kommer följa med då ” sa jag och lutade mig framåt så att våra läppar snuddade vid varandra när jag pratade. Hennes andetag blev tyngre igen och jag började kyssa på henne först på käken och sen ner till hennes nyckelben. Ett stön kom ut från henne och jag började kyssa upp mot hennes käke igen.
” Är du säker på att du inte vill följa med? ” frågade jag och kollade in i hennes ögon.
” Jag antar att du varken kommer berätta vart vi ska och du inte kommer ge dig på det här ” sa hon och jag log stort. Hon suckade högt och ställde sig upp framför mig.
” Kom då ” sa hon och sträckte fram till handen till mig. Jag tog tag i hennes hand och ställde mig upp. VI började sen gå hand i hand bort till bilen där Kenny väntade på oss.
Förlåt att det inte kom upp ett kapitel och tyvärr så hinner jag inte med ett till kapitel idag då min fantasi står nere på noll just nu.
Men vad tycker ni om kapitlet? vad tror ni Justin har planerat?
Kommentera


Just twitter Kapitel 39


Previous

" Om vi pratar om dig tror jag inte det " sa jag och hon parkerade på våran uppfart. Vi hoppade ur bilen och jag drog snabbt ur mina väskor och sprang in i huset då det nu spöregnade ute.
" Förresten skulle du följa med på fredag till kvarter och dansa? "
" Japp ska bli skönt att komma ut lite nu "
" Bra för dom alla har saknat dig jätte mycket sen du stack "
" Jag vet alla älskar mig " sa jag och hon skrattade.


2 dagar senare fredag

Jag drog på mig mina gröna jeans och en vitt skjorta som jag knöt upp lite i magen. Jag drog borsten snabbt genom i genom mitt hår innan jag drog på lite maskara på ögonfransarna. Jag gick ner till vardagsrummet där Melli satt och väntade.
" Vem är det nu som är seg " sa Melli och log mot mig.
" Jag hade svårt att välja kläder då många av mina kläder ligger i tvätten "
" Skyll på det du " sa hon och vi drog på oss våra skor. Men eftersom jag nu var tillbaka i L.A. behövde man inte ha någon jacka på sig då det var plusgrader. Vi gick bort till busshållplatsen där vi fick vänta i fem minuter innan bussen kom körande. När vi kom på bussen såg vi John och William satt längst bak i bussen. Jag gav min remsa snabbt till busschauffören innan jag snabbt sprang bak till dom. Jag kramade om dom båda kanske lite hårdare än nödvändigt men jag hade inte sett som på jätte länge. Jag tröck mig ner i mellan dom lutade mig lite mot Johns axel.
Ju längre vi åkte ju fler personer från crewet klev på och jag blev minst lika glad för varje person. När vi klev av bussen hade jag redan möt nästan hela crewet redan och resten väntade på oss på kvarteret. När vi kom bort till kvarteret var det redan hög musik och mycket folk som dansade som vanligt. Vi gick bort till mitten av allt där det var flest personer som dansade.
När vi vart där ett tag så kände jag hur det började regna och hur min skjorta klibbade sig fast längst min kropp. Fast jag orkade inte riktigt bry mig så jag fortsatte bara att dansa och efter ett tag kände jag ett par armar runt min midja.
Jag drog mig snabbt undan och mötes av Fredriks äckliga leende.
" Oh när du är ihop med Justin kan du inte dansa med andra men när du var tillsammans med mig kunde du det "
" Jag dansade aldrig med någon när jag var ihop med dig " sa jag och backade lite långsamt bakåt. För jag litade inte riktigt på honom och jag ville verkligen inte komma bråk med någon och speciellt inte Fredrik.
" Oh nej var det inte du som dansade med Justin senast du var här " sa han och började få framåt mot mig.
" Du måste ha dåligt minne då jag faktiskt gjorde slut med dig innan "
" Åå jag hade för mig att jag sa åt dig att du inte kunde göra slut med mig så länge jag inte sa att du kunde det " sa han och jag fortsatte bara backa men efter ett tag backade jag in i en väg. Jag kunde inte backa längre och Fredrik ställde sig tätt intill mig.
" Snälla Fredrik jag vill verkligen inte bråka just nu "
" Vem sa att jag skulle bråka " sa han och började kyssa mig på halsen. Jag puttade honom med all min kraft men han rörde sig inte ur fläcken så jag lyckades istället efter ett tag smita bort från honom. Jag vände mig mot honom igen och han stog lutade mot väggen och hade sitt sneda leende.
" Jag har ju sagt att jag inte vill ha något med dig att göra mer "
" Det är lugnt nu när jag sett att Justin helt klart har förändrat dig till det sämre "
" Vad är så mycket sämre med mig? " frågade jag surt och han skrattade.
" Du är absolut inte lika rolig att leka med längre "
" Så det var det allt var för dig, en lek? "
" Ja det var det och du kan ju inte vara seriös om du säger att du trodde att det vi hade var på riktigt " sa han och jag skakade bara på huvudet innan jag snabbt vände mig om.
Jag fick med snabba steg bort från Fredrik och allt annat och gled ner längst en väg en bit bort. Jag kände hur tårarna började rinna längst mina kinder och hur mycket jag än försökte hålla dom tillbaka rann dom. Jag ville inte gråta över Fredrik igen, det räckte med första gången. Men jag kunde inte hålla det tillbaka, han hade en så stor del av mitt liv. Min mobil började vibrera och jag drog snabbt upp den. Det var Melli som ringde och jag svarade snabbt.
" Delian vart är du bara försvann, vad hände egentligen? "
" Kom bort till gamla kiosken så berättar jag allt " sa jag snabbt och la på samtalet.
Efter ett tag kom Melli lite smått andfådd och kollade oroligt på mig.
" Vad hände? " frågade hon och gled ner bredvid mig.
" Det var Fredrik han " var allt jag kunde säga innan min röst svek mig.
" Vad gjorde Fredrik mot dig? " frågade hon nu med hat i rösten.
" Det är lugnt han gjorde mig inte illa han men tryckte upp mig mot väggen och började kyssa mig på halsen " började jag men Melli avbröt mig.
" Han gjorde vad och vad gjorde du då? "
" Jag fick därifrån så klart jag vill inte ha något med honom att göra men just nu måste jag verkligen prata med Justin "
" Delian du behöver inte berätta för honom om det här "
" Jo det behöver jag och för det andra vill jag verkligen höra hans röst just nu " sa jag och hon nickade förstående på huvudet.
" Men kan du vänta tills vi kommit hem i alla fall? " frågade hon och jag svarade bara kort genom att nicka för jag visste att min röst skulle svika mig om jag försökte prata mer just nu. Vi gick bort till dom andra och sa snabbt hejdå till dom innan vi gick bort till bussen för att åka hem.

 Jag satt och spelade tv spel med Chaz och Ryan då min mobil vibrerade. Jag pausade snabbt spelet och ett stort leende spreds på mina läppar när jag såg att det var Delian som ringde. Jag ställde mig snabbt upp och gick upp till mitt rum så att jag skulle kunna få vara lite ifred. Jag kände deras blickar i nacken men orkade inte bry mig om det.
" Hej snygging jag har saknat dig " sa jag och hon skrattade, men inte sitt vanliga fantastiska skratt som alltid fick mig att le.
" Du vet inte hur skönt det äratt höra din röst just nu " sa hon och jag kunde höra hur hon hade
gråtit eller höll på att gråta.
" Varför gråter du? " frågade jag och jag kunde höra hur hon drog efter andan. Vilket fick mig orolig, vad hade hänt när hon var borta.
" Jag vet inte riktigt hur jag ska berätta det här " sa hon och jag kände hur oron inom mig bubblade upp. Vad hade hänt som var så jobbigt för henne att berätta för mig. Hon tog ett till djupt andetag innan hon började prata igen.
" När vi var och dansade så hände det än sak som jag känner att jag måste berätta för dig " sa hon och det kändes som hela min värld gick under. Det var säkert inte så farligt som jag föreställde mig men om det var det skulle verkligen hela min värld gå under.
Hon fortsatte att berätta vad som hänt och den kändes som en sten lyftes från mina axlar men den känslan jag fått ersattes fort av ilska och hat då hon berättade att Fredrik hade kysst henne. Om inte Delian hade motargumerat hade jag nu suttit i bilen på väg till flygplatsen så jag kunde komma till L.A så att jag kunde slå ner den där jävla idioten. Vad var hans problem egentligen, kunde han inte bara inse att han inte är älskad av alla och att han är rent utsagt dum i hela jävla huvudet.
Vi avslutade samtalet och jag slängde mig på mage i sängen. Jag begravde ansiktet i kudden och försökte att lugna ner mig så pass att jag skulle kunna gå ner till vardagsrummet där Chaz och Ryan fortfarande satt. När jag legat där ett tag lyckades jag äntligen få tillbaka andningen till normalt och kroppen hade gått ner i varv. Jag ställde mig upp och gick med släpande steg ner till vardagsrummet igen.
" Vad hände " frågade Chaz men jag skakade bara på huvudet och satte mig ner i fåtöljen. Det var inte det att jag inte ville berätta för dom men jag orkade inte med det just nu bara


2 veckor senare

Vi satt nu i bilen på väg till flygplatsen för att åka iväg till Spanien. Det var många som tyckte att det var konstigt att jag inte började med min turné i USA men jag ville avsluta turnén i USA och jag tycker att det kanske ska vara något nytt land med att vara först att se och höra mina låtar. Vi kom fram till flygplatsen och det första vi hörde när vi öppnade dörrarna var ljudet av mina skrikande fans. Jag hoppade glatt ur bilen och började gå igenom den lilla gången polisen lyckats göra. Ibland stannade jag för att skriva en autograf eller två men skyndade mig snabbt in när jag såg en av skyltarna dom hade med sig.
' Justin dumpa den där jävla horran hon utnyttjar dig bara för att bli känd och få uppmärksammahet '
stog det på och jag hade sprungit in för att jag inte skulle börja skrika massa fula saker till dom som inte skulle bli så populärt.
" Justin vad hände " frågade mamma oroligt och jag skakade på huvudet.
" Inget jag behövde bara komma bort från det där " ljög jag men hon såg rakt igenom mig.
" Justin du ska inte lyssna på vad dom säger, Delian älskar dig för den du är annars hade hon inte ståt ut med allt det här "
" Jag vet det är inte det som jag blir arg för. Det är bara det att jag älskar verkligen mina fans men vissa av mina fans kan tydligen inte vara glada för mig när jag hittat något som gör mig glad "
" Jag är ledsen gubben men jag tror aldrig dom kommer att sluta försöka få bort dig från dina tjejer
då dom är svartsjuka "
" Men dom säger att dom älskar mig men tydligen inte tillräckligt mycket för att se att det skadar mig "
sa jag och mamma strök mig lugnande över ryggen.
Vi tog våra väskor och började gå bort till gate 35. När vi kom fram till gaten hade dom inte öppnat riktigt än så vi satte oss ner i stolarna som stog utanför. Jag drog upp mobilen och satte in mina hörlurar. Jag startade musiken och började lite tyst sjunga med. När dom öppnade gaten sprang vi snabbt fram så att vi blev dom första att komma in. Så att vi slapp alla dom där blickarna och viskningar som alltid förekom när det satt personer i flygplanet. Jag hoppade längst in med Kenny bredvid mig och Scooter och mamma framför. Eftersom det inte var en av dom större flygplanen gick det fort att fylla på planet och komma snabbt ut på start banan. Jag lutade huvudet mot fönstret och somnade snabbt in med
som vanligt Delian i mina tankar.

Jag vaknade av att Kenny skakade om mig och sa att det var dags att gå av planet. Jag öppnade ögonen och satte mig upp. När jag reste mig upp kände jag hur sättet klibbat fast sig på huden och att jag blivit alldeles klibbig över hela huden då det nu var varmt. Jag gick snabbt i på toaletten med andra kläder som passade det här vädret bättre. Om det inte hade vart så att jag skulle iväg på en talkshow direkt hade jag nog bytt om på hotellet. Jag drog på mig shortsen, t-shirten och en keps innan jag gick tillbaka till Kenny som stog med mitt bagge i händerna. Jag drog på mig ett par solglasögon också då dom skulle hjälpa mig mot blixtrarna. Vi klev ur flygplanet och även fast jag hade glasögonen på blev jag bländad av solen och alla blixtrar.Vi fortsatte bara gå bort till bilen som skulle ta oss till min talkshow och jag försökte ignorera vad både paparazzina och fansen skrek efter oss. Jag hoppade in i bilen som mamma och Scooter satt i och pratade om något som skulle hända imorgon. Det ända jag egentligen la märke till var att imorgon skulle vi ha en hel dag på arenan och köra genrep så att jag kunde få ta det lite lugnt dagen innan då Delian skulle komma. Jag log åt tanken att äntligen få träffa Delian igen efter tre hela veckor. Visst vi hade sms:at, pratat i telefon och pratat på skype men det var absolut inte sanna sak som att ha henne bredvid en. Känna hennes mjuka läppar mot mina eller bara hålla om henne i mim famn. Vi började köra iväg mot där jag skulle ha min talkshow och jag flöt bort i mina egna tankar men drog snabbt tillbaka då chauffören tutade. Jag ryckte till och råkade slå huvudet i dörrkarmen. Jag hörde hur alla började skratta och satte handen snabbt på stället jag hade slagit i. Dre där skulle säkert bli en jäkla bula som skulle göra ont så fort man kommer åt den och om jag känner dom i mitt crew rätt skulle dom gå runt och plåga mig genom att slå mig där.

Efter talkshowen var det skönt att bara slänga sig i ens hotell säng. Nästan hela talkshowen hade handlat om min turné men självklart skulle dom trycka in några frågor om vad som händer mellan mig och Delian i slutet. Vilket jag hatade då jag blev tvungen att ljuga om mina känslor för henne. Jag ville inte behöva dölja vad jag känner för henne, jag vill kunna gå på stranden hand i hand med henne eller den enkla saken som att kunna krama om henne. Men jag visste att Delian inte var redo än för den pressen som alla mina förra tjejer fått. Men det var fortfarande jobbigt att veta att vårt förhållande skulle kunna ta slut på grund av det livet jag lever.

  Hann klart med kapitel 39 nu också så jag hoppas att det uppskatas att det kommer ett kapitel nu.
Men nu är dom snart tillsammans i alla fall och vad tror ni kommer hända på turnen?
Snälla kommentera


Just twitter kapitel 38


Previous

Jag kollade ner på hennes kropp och såg att hon fortfarande var iklädd sin klänning som inte verkade vara så värst bekväm att sova i. Jag drog ner dragkedjan på klänningen och drog sedan lite försiktigt av henne klänningen för att inre väcka henne. När jag äntligen fått av hennes klänning kom jag på mig själv med att stirra på hennes nästan nakna kropp. Jag la mig ner bredvid henne och la täcket över oss innan jag la armen runt hennes midja och tröck henne närmre mig. Jag la ner huvudet på kudden och somnade in till ljudet av Delians rytmiska andetag.

Jag vaknade upp av att någon drog sin hand upp och ner över min rygg. Jag öppnade ögonen och mötes av Justins perfekta leende och vackra ögon.
" Hej på dig " sa han och jag log stort. Jag måste nog vara den lyckligaste tjejen på jorden just nu som får vakna upp bredvid den vackraste personen på jorden. Jag la min arm runt hans nacke och tröck mina läppar hårt mot hans. Jag drog mig närmre honom men drog mig snabbt undan då jag kände naken hud mot min. Jag hade väll somnat nere i vardagsrummet, hur tusan kom jag ur min klänning.
" Vad är det? " frågade Justin och kollade oförstående på mig.
" Vart är min klänning? " frågade jag och nu log Justin mot mig.
" Den ligger där borta på din resväska "
" Och hur kom jag ur min klänning? " frågade jag och nu log Justin ännu större men han sa inte något. Utan en lätt röd nyans spreds på hans kinder.
" Jag tyckte du passade bättre utan den " sa han efter tag och jag skrattade.
" Men du tycker inte att det är lite orättvist att jag bara får ha underkläder på mig och du får ha på dig mjukisbyxor " sa jag och hans blick föll ner på min kropp. Han bet sig lätt i läppen och jag hoppade närmre honom igen så att han istället möte min blick.
" Vi har ju lika många klädesplagg " sa han och jag skrattade kort. Han lutade sig framåt och kysste mig passionerat på läpparna men jag drog mig undan när det knackade på dörren kort innan både Chaz och Ryan kom in springandes i rummet. Jag var seg på att reagera så deras blickar han granska mig rätt ordentligt innan jag drog täcket runt min kropp." Okej nu förstår jag varför du inte kan hålla dina händer borta " sa Ryan och jag kände hur rodnande steg på mina kinder. Jag kollade på Justin som kollade roat på mig innan han kastade en kudde mot Chaz och Ryans håll. Han missade dom båda och dom började skratta lite.
" Förlåt vi är inte vana med att Justin har tjejer hemma " sa Chaz och kollade lite ursäktande på mig.
" Det är lugnt men vänta tills ni får ett svar nästa gång bara " sa jag och drog täcket tätare runt mig.
" Kan ni vänta där nere så kommer vi strax " sa Justin och Chaz och Ryan gav oss en konstig blick innan dom gick ner till vardagsrummet.
" That was awkward " sa jag och Justin pussade mig snabbt på kinden innan han gick bort till sin garderob.


3 dagar senare

Jag slängde in min sista väska i bilen och vände mig mot Justin som stog och kollade ner i marken. Jag gick fram till honom och la armarna runt hans midja.
" Justin vi kommer träffas snart igen, jag lovar att tiden kommer gå snabbare än du tror " sa jag lite lugnande fast jag själv inte riktigt trodde på det. Dom här tre veckorna jag inte skulle träffa Justin på skulle vara rena rama helvetet. Justin höjde blicken och möte min.
" Måste du verkligen åka du kan ju fira nyår här också "
" Ja Justin vi har ju pratat om det här och vi syns ju i Spanien till din premiär på turnén "
" Jag vet men kan du inte åka samma dag som mig ditt "
" Justin du vet att Scooter inte tillåter det "
" Till mig sa han att så länge vi är redo kan vi vissa det "
" Ja jag vet och jag har ju sagt att jag inte riktigt är redo för det " sa jag och Justin skulle precis säga något men blev avbruten
" Delian säg hejdå till Justin nu vi måste åka om du ska hinna med flygplanet " ropade Pattie från bilen.
" Jag kommer vänta ett tag " sa jag och vände mig mig mot Justin igen. " Vi syns snart igen okej " sa jag och Justin nickade kort innan han tröck sina läppar hårt mot mina. Det var inte som någon annan av våra andra kyssar utom det kändes som om vi båda sökte tröst i den. Jag kände att mina kinder blev blöta och märkte inte förs än nu att tårarna rann. Jag avslutade kyssen och kollade in i Justins ögon som nu var vattenfyllda. Han torkade bort mina tårar med tummen.
" Hejdå Justin jag älskar dig "
" Jag älskar dig också " sa han och jag kysste honom snabbt innan jag hoppade in i bilen.
Jag vinkade till Justin som stog och kollade när vi åkte iväg. När vi svängde runt hörnet och jag inte kunde se Justin längre vända jag mig framåt.
" Ni kommer träffas snart igen " sa Pattie och jag vände mig mot henne.
" Jag vet men det är tre veckor som kommer gå fram i snigelfart " sa jag och Pattie skrattade.
" Det kommer kännas så ibland men ni kommer snart att krama om varandra igen " sa Pattie och jag himlade med ögonen. Jag saknade ju redan Justin varma och mysiga famn, hur ska jag då klara mig i tre veckor utan honom. Vi åkte resten av vägen till flygplatsen under tystnad och Pattie stannade bilen utanför flygplatsen
" Hejdå Pattie, tack för skjutsen "
" Det är lugnt och vi syns snart " sa hon och jag tog ett stadigare tag om min väska.


  


Jag hade precis sagt hejdå till Delian som jag inte skulle se på tre veckor. Bilen körde runt hörnet och jag kunde nu inte se henne längre. Jag stog kvar en lång stund och bara kollade på det stället hon just försvunnit från. Jag gillade inte att hon åkte hem då hon sagt att hon skulle ut och dansa lite med hennes gamla crew på kvarteret. Jag fick bara en konstig känsla av det, jag menar tänk om Fredrik skulle vara där. Det gick ju inte så bra sist då vi stötte på honom utanför Delian. Jag rös till av tanken då bilder av när hon blev misshandlad kom in i mina tankar. Jag skakade bara på huvudet, du får inte tänka så Justin. Hon kommer att klara sig bra, hoppas jag. Jag gick tillbaka till huset som nu var tom då mormor och morfar var ute på promenad. Jag gick upp till mitt rum som nu såg så tomt ut när Delians kläder inte låg här och där. Jag slängde mig på sängen och drog upp kedjan ur tröjan så att jag kunde se brickan jag fått av henne. Texten som stog på gav mig en idé då jag kunde ta med mig min jul klapp vart jag än vill medans Delian inte kunde det. Jag sprang snabbt ner till bottenvåningen där min gitarr stog och slog mig ner i vardagsrummet.
Jag började spela in min låt till henne med mobilen och lätt alla känslor komma fram. Den här låten är nog den låten som jag verkligen har skrivit direkt från hjärtat. Vart ända ord jag säger i låten är sann och jag hoppas att Delian förstår det. När jag var klar med låten hade jag tårar i ögonen igen som den gången jag sjöng för henne. Jag tröck på stop och lyssnade snabbt igenom det innan jag gick in på min och Delians konversation. Låten skickade jag iväg till henne även fast jag visste att hon inte skulle kunna lyssna på den än då hon just nu satt på flygplanet hem.

 
 


Jag stoppade in min väska under sättet så att jag kunde ta upp mina saker senare under flygresan. Jag satte mig ner i mitt sätte och lutade huvudet mot fönstret. Det kom inte någon och satte sig bredvid mig i början så jag hoppades att jag skulle kunna få vara lite ifred. Men det fick jag ju självklart inte då en tjej i min ålder satte sig ner i sättet bredvid mig. Jag suckade högt och hon kollade på mig. Först kollade hon lite konstigt på mig men efter ett tag sprack hennes ansikte upp i ett stort leende
" Omb du är Delian som typ dejtar Justin " sa hon och nu suckade jag ännu högre. Men hon verkade inte bry sig om det då hon fort slog sig ner bredvid mig och kollade med stora ögon på mig.
" Snälla berätta allt om honom, hur är han, hur är hans familj berätta allt " sa hon och jag kom på mig själv med att stirra på henne. Trodde hon seriöst att jag skulle berätta om Justin för henne. Säkerhetsbältes lampan lös och jag knäppt snabbt fast mig i hopp om att det skulle på skynda lyftningen. Vilket jag visste att det inte skulle, men det var lite önsketänkande.
Planet lyfte efter ett tag och hon bredvid mig bara fortsatte att prata om Justin och trodde att jag faktiskt lyssnade. Jag tog upp mina hörlurar och kopplade snabbt in dom i min mobil. Jag startade musik listan med gamla låtar som jag fortfarande älskade och efter ett tag fattade tjejen att hon inte skulle få ut några svar ur mig så hon gav upp. Men då och då försökte hon få mig att prata vilket inte gick så bra då jag just nu inte ville annat än landa så att jag kan träffa Melli. Hon skulle som tur var komma och hämta mig på flygplatsen så att jag slapp åka kommunalt hem.

Jag kom äntligen ut från flygplatsen efter en lång och jäkligt jobbig flygtur. Jag hade trott att hon gett upp men nej, varför skulle hon inte plåga mig med att fråga mig med jämna mellan rum så att jag inte kunde sova. Jag suckade högt då jag inte kunde se Melli någonstans på parkeringen. Jag drog upp mobilen och satte den på vanligt läge för att se om hon försökt ringa eller skickat något sms om att hon blir sen. Men det ända sms:et jag fått var av Justin och jag öppnade det snabbt.
< På tal om orättvist här är din låt om du vill lyssna :D<3 >
hade han skrivit och så var den en röst inspelning med skickat.
Jag skulle precis trycka igång det då någon nöp mig i sidan och jag hoppade till. Mobilen flög ur min hand men föll till min lättnad inte ner i marken då jag hade mina hörlurar inkopplade. Jag fiskade upp mobilen och vände mig mot personen som huggit mig i sidan. När jag vände mig om mötes jag av Mellis bussiga leende och jag släppte snabbt ner mina väskor och omfamnade henne i en lång kram. Jag hade saknat henne mer än vad jag trott och det kändes så skönt att få krama om henne igen. Det hade ju faktiskt nästan gått två veckor
sen vi träffats senast.
" Hej älsklingen hur är det med dig? " frågade Melli och jag tog ett steg tillbaka så att jag
kunde se henne i ögonen.
" Hej babe, jo det är bra men jag saknar Justin redan "
" Du måste berätta allt som hände, som till exempel varför det finns bilder på Justin vid en
sjö med bar överkropp "
" Jo det, eh han blev sur på mig för att jag inte ville kyssa honom när det fanns andra personer runt så han demonstrerade genom att ta av sig tröjorna. Och jag kunde ju inte låta honom frysa så han vann "
" Det är något seriöst fel på den där killen " sa hon och jag skrattade.
" Den slutsatsen drog jag för länge sen " sa jag och vi började sakta gå bort mot Mellis bil som tydligen stog längst bort på parkeringen.
" Men vad mer spännande har hänt hos dig, hemma hos mig var det ända roliga på hela veckan att min brorsa ramlade och spillde varm o'boy över hela sig " sa hon och jag skrattade, det hade jag velat se.
" Om vi säger så här så har min vecka båda haft sina bra och dåliga stunder "
" Bästa och sämsta " sa Melli utmanande och kollade med stora ögon på mig.
" Det bästa var nog att spendera så mycket tid med Justin och när han sjöng sin låt till mig "
" Har han skrivit en låt till dig? " frågade hon och jag kom på att han skickat den.
" Japp och jag har den på mobilen om du vill höra på vägen hem? "
" Ja men nu får du berätta vad som var dåligt med resan "
" Asså der var inget dåligt på det sättet men det kanske inte var jätte kul att både hans bästa kompisar och hans pappa kom in när jag satt i bara under kläder " sa jag och Melli var tvungen att sätta handen för munnen för att inte börja skratta.
" Det var inte kul okej "
" Nej det förstår jag att det inte var för dig " sa hon och vi slängde snabbt in mina väskor i bilen innan vi satte oss i bilen och åkte hemåt.
" Så sätt igång låten nu jag vill höra den nu " sa Melli och jag drog upp mobilen. Jag tröck upp smset jag fått av Justin och klickade på länken. Låten började spelas och jag flöt återigen bort med dom vackra tonerna och orden som han sjöng. Jag sneglade lite på Melli som satte med tårar i ögonen och ett stort leende på läpparna.
" Varför gråter du " frågade jag och skrattade åt hennes ansiktsuttryck.
" För att det är så vackert och jag önskade att jag också hade en pojkvän som gjorde saker som det här till mig " sa hon och torkade bort tårarna som rann längst hennes kind.
" Du kommer hitta din dröm kille snart du också "
" Säkert men han kommer inte vara super kändisen Justin Bieber "
" Nej det kommer han inte vara men det kanske är bra då du inte skulle kunna koncentrera dig så fort han tog av sig tröjan "
" Jag hade väll lärt mig efter ett tag "
" Om vi pratar om dig tror jag inte det " sa jag och hon parkerade på våran uppfart. Vi hoppade ur bilen och jag drog snabbt ur mina väskor och sprang in i huset då det nu spöregnade ute.
" Förresten skulle du följa med på fredag till kvarter och dansa? "
" Japp ska bli skönt att komma ut lite nu "
" Bra för dom alla har saknat dig jätte mycket sen du stack "
" Jag vet alla älskar mig " sa jag och hon skrattade.

Hade egentligen inte planerat att lägga upp ett kapitel idag men jag kom hem tidigare än planerat så jag han lägga upp ett nu.Men om ni kommenterar mycket nu kanske jag kan lägga upp ett till ikväll.
Ska försöka få upp två imorgon också så att vi kommer någon vart i berätelsen.
Men vad tycker ni om kapitlet bra/dåligt. Är inte så mycket som häner men.
Kommentera


Designen

Håller på att ändra designen det är därför det ser lite konstigt ut just nu men jag ska göra klart den så fort som möjligt. :D

Just twitter kapitel 37


Previous

" Men har du tänkt på att jag kanske inte klarar av pressen som alla dina tjejer har fått " sa jag och nu kollade Justin medlidande på mig.
" Jag är ledsen " sa han och jag och jag suckade. Jag flätade ihop mina fingrar med honom och
började gå bort mot bilen.
" Tänk bara på det till nästa gång "
" Det ska jag " sa han och pussade mig snabbt på pannan innan vi gick bort till bilen.

2 dagar senare, julafton.

Jag vaknade av att jag hörde röster från undervåningen. Jag satte mig upp och såg att Justin inte låg kvar bredvid med i sängen. Jag satte mig upp sträckte snabbt på mig innan jag gick bort till min resväska. Jag drog på mig ett par shorts och såg att jag inte hade någon skön tröja så jag gick bort till Justin garderob och drog på mig en av hans stora t-shirt. Jag satt upp håret i en slarvig bulle och tvättade mitt ansikte snabbt innan jag gick ner mot vardagsrummet där rösterna inom ifrån. När jag kom ut satt Bruce och Justin och kollade på tv. Justin satt med ryggen mot mig och såg därför inte att jag kom.
" Godmorgon sexy och god jul " viskade jag i hans öra och slog armarna runt hans hals.
" God jul på dig också beautiful " sa han och kollade upp på mig. Jag kysste honom snabbt innan jag satte mig ner i soffan och lutade mig mot hans axel.
" Så du har börjat sno mina kläder nu också " sa Justin och jag skrattade. Jag kollade upp på Justin för att säga något men glömde bort vad när jag möte hans blick. Jag fattar inte att jag fortfarande är lika lätt påverkad av hans ögon. Jag menar jag har ju ändå känt honom ett tag och tänk om jag aldrig skulle vänja mig så varje gång jag möte hans blick skulle jag komma ur balans. Jag kunde inte dra bort blicken för än det var någon som harklade sig bakom oss. Jag kollade bort från Justin och möte Patties blick som kollade roat på oss. Mina kinder började genast att bränna så jag kollade snabbt ner i marken och Justin skrattade kort innan han ställde sig upp. Han räckte handen till mig och drog smidigt upp mig på fötter. Justin pussade mig snabbt på kinden innan vi fick efter Bruce in i köket. Jag satt mig ner bredvid Justin och mitt imot Pattie som redan börjat lägga upp mat. På bordet stog det ny lagat bröd, gröt, varm choklad och lite allt möjligt gott. Justin började snabbt hugga in och jag var inte lång efter. Jag plockade på mig det jag ville ha och vi åt upp vår frukost under tystnad då vi alla njöt av frukosten. När vi alla ätit upp satt ni full proppade vid matbordet och orkade inte röra på oss.
" Det var jätte gott Dianne " sa jag och log mot henne.
" Tack så mycket det har alltid varit min grej att laga julmaten och det är ju alltid kul att laga när det är till fler personer " sa hon och Bruce skrattade.
" Ja för vi brukar ju alltid vara så få när vi firar jul tillsammans " sa han och nu stämde även Justin och Pattie in i hans skratt.
" Jaja men nu ska jag plocka undan så att jag sedan kan göra mig vacker till resten kommer " sa Dianne och ställde sig upp.
" Behöver du någon hjälp med något " frågade jag men hon skakade bara på huvudet.
" Gå upp ni och ta det lite lugnt ni två " sa hon och jag ställde mig upp. Jag fick sakta upp till Justins sovrum och direkt när jag kom in kände jag ett par armar runt min midja bakifrån. Justin sparkade igen dörren med foten och gick längre in i sovrummet med mig framför sig.
" Jag skulle vilja ha tillbaka min tröja nu om det okej " viskade Justin i mitt öra och jag rös till av välbehag. Han började kyssa mig längst halsen och upp mot min käke.
" Du vet att det är väldigt svårt att ta av mig tröjan när du gör det där mot mig " sa jag och han skrattade kort innan han började kyssa min hals igen. Jag vred mig i Justins omfamning så att det nu bara var någon millimeter mellan våra läppar. Jag lutade mig framåt och tröck mina läppar hårt mot hans. Justins händer föll ner till min svanken och tröck mig närmre. Jag slängde mina armar runt hans nacke och började leka med hans hår. Justin började dra av mig tröjan men jag la händerna på hans och backade ett steg.
" Tror du att du skulle få tillbaka tröjan så lätt " sa jag och han skrattade. Han kysste mig snabbt innan han började gå bort mot badrummet.
" Jag antar att du kommer ta lite längre tid på dig så jag fixar mig snabbt så du kan få fixa dig sen " sa han och jag skrattade.
" Vadå då tycker du att jag tar lång tid på mig " sa jag och han log mot mig innan han gick in i badrummet. Jag la mig ner i sängen och drog upp mobilen ur min väska. Jag såg att jag fått ett sms från
Melli och öppnade det snabbt.
< God jul hoppas du får en bra dag :D <3 >
< God jul på dig också och hälsa familjen från mig :D <3 >
Jag skickade iväg meddelandet och gick in på twitter. Jag såg att din första twittringrna hade något med Justin att göra och gick in på trender. Fem stycken av trenderna hade något med Justin att göra. 'Jag förväntar mig Justin under granen, Väntar på Justin under mistel och fler såna där. Jag skrev ett snabbt god jul innan jag la ifrån mig mobilen och la mig ner i sängen. Jag hörde hur Justin sjöng ifrån badrummet och jag skrattade. Han tog verkligen sitt jobb med sig överallt. Jag kunde svagt urskilja att det var Falala han sjöng på men han slutade sjunga då han stängde av duschen. Efter ett tag kom Justin ut med endast en handduk virad runt magen och gick bort till sin garderob. Jag försökte slita bort blicken men det ar väldigt svårt. Jag ställde mig upp och drog med mig mina dusch saker i badrummet. Jag kläde av mig kläderna och gick in i duschen. Jag drog på vattnet och det var skönt att känna vattnet som rann ber över min spända kropp och känna hur alla muskler spände av.

Jag drog på ett sista lager maskara innan jag gick ut till sovrummet som nu var tomt. Jag hade skickat ner Justin då jag tyckte der vart jobbigt att han satt och stirrade på mig när jag fixade mig. Jag gick bort till sängen där jag lagt klänningen och drog på mig den försiktigt. Jag hade lite problem med att då upp dragkedjan men efter ett tag lyckades jag och ställde mig framför spegeln.Jag fixade iordning klänningen så att den satt rätt och la la ner mitt lockade hår över axlarna. Jag hade bar enkelt lockat mitt hår och pratat luggen då jag inte orkade göra något så komplicerat. Jag började gå ner för trappan men stannade till lite då jag såg att det hade kommit flera stycken som nu satt i vardagsrummet och pratade. Jag fick syn på Justin som stog och pratade med några stycken vid ena hörnet. Jag kollade mig lite osäkert runt tills en av tjejerna som Justin pratade med pekade på mig. Justin vände sig mot mig och ett stort leende växte på hans läppar. Han sa något snabbt till dom innan han kom fram till mig.
" Hej beautiful " sa han och la armarna runt min midja.
" Kommer ju från rätt person " sa jag och han skrattade kort innan kysste mig snabbt.
" Kom jag ska presentera dig för några som står mig rätt nära " sa han och började dra bort mig till dom som han pratat med tidigare.
" Så det hår är tjejen pratat om så mycket på sista tiden " sa en av tjejerna och log stort mot oss.

  

Vi hade nu ätit, kört vår julklapps lek och satt nu i vardagsrummet och pratade. Jag satt i fåtöljen och väntade på att Delian skulle komma tillbaka så att jag kunde ta med henne ut och ge henne hennes julklapp. Delian kom ner för trappan och ställde sig vid dörröppningen. Jag ställde mig upp och gick bort till henne. Jag skulle precis dra med henne mot hallen då någon harklade sig bakom oss.
" Justin du får inte gå riktigt än " sa pappa och pekade över huvudet på oss. Jag kollade upp och såg att det hängde en mistel över oss.
" Det är ju du som säger att du vill kyssa tjejen under misteln " sa han och nu vändes alla blickar mot oss.
" Kom igen Justin vi vet att du vill göra det "
Jag kollade på Delian som kollade ner på sina fötter och pillade på sitt armband. Jag la min ena hand på hennes kind och lyfte upp hennes ansikte mot mitt. Jag tröck mina läppar mot hennes och hörde hur dom " awwwwwww " bakom oss Jag drog mig undan och såg att en lätt röd nyans hade spridit sig på Delians kinder.
" Ni är så gulliga tillsammans " sa mamma och jag suckade högt innan jag drog med mig Delian ut till hallen.

  

Jag drog på mig mina skor och jacka innan jag lätt Justin leda mig en bit bort på trädgården. Jag satte mig på ner på den lilla bänken sim stog där och Justin satte sig på en stol framför mig med en gitarr i handen.
" Jag vet att du tycker att kg har betet mig lite konstigt på sistone när jag har hålt på med mobilen så mycket, men jag hoppas att du kan förlåta mig efter det här " sa han och började spela på gitarren. Jag kände inte igen låten och förstod att Justin hade skrivit en låt tillägnad mig. Jag kände hur mina ögon vattnades och Justin började sjunga på refrängen igen.

You are special, you’re mine
You’re the one who makes my heart go wild
No matter what happens I’ll be here
Here by your side loving you
Girls like you are hard to find
So I’ll never let you go
You’re the one who’s always in my mind
You’re always in my mind, you’re my world
Nothing else matters
Loving you is just like breathing
I need it, how can I stop?
I love you, now and forever
Don’t ever doubt that
You’re my world, my love,
My favorite girl.

Han avslutade låten och nu kände jag en tår rann ner längst min kind.  Han kollade upp från gitarren och möte min blick.
" Jag tar det där som att du förlåter mig för att ha skrivit på mobilen hela tiden " sa han och jag skrattade. Det här var det vackraste som någon nånsin gjort till mig.

  

Jag avslutade låten och kollade upp på Delian som hade tårar i ögonen.
" Jag tar det där som att du förlåter mig för att ha skrivit på mobilen hela tiden " sa jag och hon skrattade kort. Hon ställde sig upp och satte sig gränslande i mitt knä.
Jag torkade bort en tår som rann ner längst hennes kind med hjälp av tummen. Jag lätt min hand ligga kvar på hennes kind och drog henne närmre. Jag tröck mina läppar hårt mot hennes och hon la armarna runt min nacke.Jag drog henne närmre mig och efter ett tag drog hon sig undan för att hämta andan lite.
” Jag har en sak till dig också, det är inget speciellt direkt men jag ville åtminstone ge dig någonting ” sa hon och rotade runt i sin jack ficka. Efter ett tag drog hon upp en liten ask och gav den till mig. Jag öppnade försiktigt lådan och inuti hittade jag en bricka som det stog
` Forever is a long time, but i wouldn’t mind spending it whit you ´
som jag skulle kunna hänga på min halsbands kedja. Jag vände på den och såg att våra insialer var inristade på baksidan. Jag kollade upp på Delian igen som kollade lite osäkert på mig.
” Jag hade jätte svårt att köpa något till dig för jag försökte komma på vad det är man kan ge till ens kille som har allt och ” började hon säga men jag avbröt henne genom att trycka mina läppar hårt mot hennes. Jag drog undan ansiktet lite sen så att jag kunde se henne i ögonen.
” It’s perfect ” sa jag och hon log.
” Skulle vi kunna gå in det är jätte kallt här ute ” inte förs än nu märkte jag att hon darrade.
” Visst jag ska bara ställa tillbaka stolen under tacket så den inte blir förstörd ”
Jag ställde bort stolen och gick bort till Delian igen. Jag la armen runt hennes axlar och hon la armen
runt min midja.
När vi kom in såg ni att det inte var lika många kvar som det varit när vi gått utt. Jag såg inte pappa, Jazzy och Jaxon så jag antar att mina syskon blivit trötta och pappa blivit tvungna att åka tillbaka.
Vi gick in och satte oss i vardagsrummet där alla satt och pratade. 
" Så vad tyckte du om Justins låt " frågade mormor och alla kollade på Delian som satt
ner bredvid mig.
" Det var jätte fin " sa hon och hade lite svårt att håla upp ögonlocken. Dom fortsatt att prata och efter ett tag hörde jag att Delians andetag blev tyngre och djupare. Jag ställde mig upp och drog med mig
Delian upp i min famn.
" Jag går och lägger mig jag också " sa jag och alla skrattade lite då deras blickar föll ner på
Delian som låg i min famn.
" God natt " sa jag och gick upp till mitt rum. Jag la ner Delian i sängen och gick bort till min garderob för att byta om. Jag drog på mig ett par shorts mjukisbyxor och gick bort till sängen igen där Delian låg och sov. Jag kollade ner på hennes kropp och såg att hon fortfarande var iklädd sin klänning som inte verkade vara så värst bekväm att sova i. Jag drog ner dragkedjan på klänningen och drog sedan lite försiktigt av henne klänningen för att inre väcka henne. När jag äntligen fått av hennes klänning kom jag på mig själv med att stirra på hennes nästan nakna kropp. Jag la mig ner bredvid henne och la täcket över oss innan jag la armen runt hennes midja och tröck henne närmre mig. Jag la ner huvudet på kudden och somnade in till ljudet av Delians rytmiska andetag.
Nu kom äntligen kapitel 37 upp. Jag vet att det var ett tag sen man det har hänt lite saker som gjort att jag inte kunnat skriva. Men vad tycker ni om kapitlet? Jag vet tyvärr inte när nästa kommer upp då jag ska sova hos min kompis imorgon och sen hos min mormor och morfar söndag till tisdag. Åå dom har tyvärr ingen data så det kanske kommer upp en kapitel bomb på onsdag och torsdag vi får se.
Ville bara säga att det inte var jag som skrev låten utan min kompis som även skriver http://storiesbyyme.blogg.se/ den är jätte bra och ni borde verkligen läsa den nu när hon börjat på en ny :D

Kommentera


Just twitter Kapitel 36Previous

" Okej vi syns sen " sa Justin och dom gick ut. Jag tog av mig mina skor och följde med Justin upp för trappan och in i hans rum. Han gick bort till sin garderob för att byta om och jag tog med mig lite kläder in i badrummet. När jag kom tillbaka igen stog Justin i bara ett par mjukisbyxor. Jag satte mig ner i hans säng och bet mig lite löst i läppen.
" Jag vet att du bara gör så för att retas " sa jag och han spelade dum. Han kollade bara på mig och jag fick en idé som passade in på att retas. Han hade ju sagt att han hade svårt att hålla sina händer bort från mig.

                                          

Jag drog min hand längst mitt ben och när jag kom upp till låret kände jag Justin blick bränna mot min hud. Jag kollade upp på honom och såg att han stog och bet sig i läppen.
" Okej det där är att retas " sa han och pekade på mig.
" Va jag förstår inte vad du menar " sa jag och fortsatte dra handen sakta uppåt. 

                                        

Han fortsatte att kolla på mig och efter ett tag kom han fram till mig och ställde sig precis framför mig.
" Nu får du skylla dig själv " sa Justin la sina händer på en varsin sida av mitt ansikte. Han tröck sina läppar hårt mot mina och jag besvarade snabbt kyssen. Min lilla plan hade haft bättre effekt än jag hoppats på. Jag la mina armar runt hans nacke och drog ner honom i sängen över mig. Jag trycktes försiktigt ner i sängen av Justins vikt. Våra kyssar fortsatte och blev allt mer intensivare. Justins hand letade sig in under min tröja och började smeka hela min mage. Efter som Justin inte hade någon tröja på sig var det lätt för mig att dra mina händer över hans bröst. Han rullade runt så att jag nu låg över honom och han började dra upp min tröja. Efter ett tag satte jag mig upp och drog av mig tröjan. Jag såg Justins blick som granskade min nästan nakna överkropp. Jag la mig ner över honom igen och vi började åter igen att kyssas het. Justin rullade runt igen så att han hamnade över mig igen och han började kyssa mig längst halsen. Ett njutningsfullt stön lämnade min mun och Justin skrattade kort innan han började kyssa uppåt mot mina läppar igen. När jag äntligen fick känna hans läppar mot mina igen slogs dörren upp och en man kom in i rummet
" Hej Justin vi är " började han men avbröt sig när hans blick fastnade på mig och Justin i sängen.
" Jag trodde inte nu skulle komna för en om någon timme " sa Justin och gled ner från mig. Jag drog tag i hans täcke och drog det över min kropp. Jag begravde ansiktet i hans halsgrop och Justin drog handen lugnande över min rygg.
" Jo men vi fick plats på ett tidigare plan så vi tog det så att vi skulle kunna spendera mer tid med dig och familjen "
" Okej vi kommer strax pappa " sa Justin och luften gick ur mig. Var det där hans pappa och hade vårt första möte vart när jag höll på med hans son. Jag tröck in mitt ansikte ännu mer i Justins hals och skrattade utan glädje. Vilket bra första intryck jag hade gjort på hans pappa.
" Ska vi klä på oss och gå ner " frågade Justin men jag skakade bara på huvudet.
" Kom igen det är inte så illa " sa han och nu satte jag mig upp och kollade på Justin.
" Okej vad skulle du göra om du träffade mina föräldrar så här första gången du såg dom? "
" Ja jag vet att det är pinsamt men du måste träffa min pappa och mina syskon nån gång och du gör det inte bättre genom att vänta "
Jag visste att Justin hade rätt vilket gjorde mig ännu ner frustrerad. Jag ställde mig upp och gick bort till min tröja som låg på golvet. Jag kollade bak på Justin som hade sin blick fäst på mig. Jag kände att mina kinder hettade till och drog snabbt på mig tröjan innan jag kollade ner i golvet. Jag kände ett par armar runt min midja och kollade snabbt på Justin innan jag kollade ner på golvet igen. Justin la en hand under min haka och lyfte upp mitt ansikte mot hans.
" Your perfect and don't forget that " sa han och jag blev helt varm inombords. Men det han just sa hjälpte inte rodnaden att lägga sig direkt.

Justins perspektiv

Hon gick bort till sin tröja som låg på golvet och jag kunde inte slita blicken ifrån henne. Hon vände sig om mot mig och en röd nyans spred sig på hennes kinder när hon såg att jag stirrade på henne. Hon drog snabbt på sig tröjan och kollade ner i golvet. Jag gick bort till henne och la mina armar runt hennes midja. Hon kollade upp på mig och möte kort min blick innan hon kollade ner i golvet igen. Jag la ena handen under hennes haka och lyfte upp hennes ansikte mot mitt.
" Your perfect and don't forget that " sa jag och hennes kinder blev ännu rödare.
" Hur lyckas du med det här, jag har aldrig rodnat så mycket som jag gör runt dig " sa hon och jag skrattade. Jag hörde att det var någon som kom upp för trappan så jag gav Delian en snabb puss på kinden innan jag snabbt drog på mig en tröja. Jazzy kom in springandes i rummet med pappa och Jaxon efter sig.

                                               

Jag lyfte upp Jazzy i min famn och allt hon sa var Bieber, Bieber, Bieber. Jag satte henne på min höft och gick bort till Delian som stog lutad mot ena väggen.
" Delian här är en person som jag vill att du ska träffa "
" Hej " sa hon och log stort mot Jazzy som gömde sig lite bakom min axel.
" Jazzy ska du inte hälsa " sa jag och Jazzy tittade försiktigt fram bakom min axel.
" Du behöver inte vara rädd hon kommer inte göra dig illa "
" Hej " sa Jazzy och gömde sig bakom min axel igen.
" Jag kan prata med henne lite senare " sa Delian och jag släppte ner Jazzy på golvet. Jag tog upp Jaxon och han var absolut inte lika blyg som Jazzy var. Han sträckte ut armarna mot Delian och hon kollade lite tvekande på mig innan hon tog Jaxon ifrån mig. Hon satte sig ner i min säng och satte Jaxon i hennes knä. Jaxon slog armarna runt Delians nacke och hon kollade upp på mig.
" Jag tror att han gillar dig " sa jag och hon bet sig i läppen. Hon kollade ner på Jaxon igen som fortfarande hade armarna runt hennes nacke. Jag kollade bort mot pappa som vinkade med handen att jag skulle komma med.
" Jazzy kan du stanna här ett tag med Delian medans jag prata med pappa? " sa jag och hon nickade bara till svar. Jag lyfte upp henne och satte henne bredvid Delian i sängen.
" Jag kommer strax " sa jag och gav Delian en snabb puss på kinden. Jazzy fnittrade till lite och jag log mot henne. Hon skrattade alltid det där gulliga skrattet när hon såg folk som kysste varandra och när den var på tv brukade hon alltid gömma sig bakom någon av oss eller en kudde. Jag gick ut till pappa som hade gått ner till vardagsrummet. Jag satte mig i fåtöljen mitt imot honom och det tog ett tag innan han sa något.
" Så du och Delian asså " sa han och jag log.
" Hon är faktiskt sötare än du beskrev för mig "
" Förlåt men det är lite svårt art beskriva någon som henne "
" Det är lugnt, men jag tänkte bara på en liten sak. Din mamma sa att ni två redan delar säng och som pappa har jag en plikt att prata med dig om det här " sa han och jag kollade bara på honom.
" Jag vet att när man är ungdom så vill man göra allt så fort och allt ska hända på en gång och jag talar av erfarenhet när jag säger att det är bra att skydda sig. För jag vet att det är svårt att håla händerna borta " sa han och jag kollade bara chockat på honom. Jag ställde mig upp för att gå men han drog ner mig i fåtöljen igen.
" Justin sitt jag behöver ha det här pratet med dig och det är nu "
" Nej det behöver du inte för vi har inte haft det än " sa jag och nu var det hans tur att kolla chockat på mig.
" Jag gillar henne till och med ännu bättre nu " sa han och jag skrattade. Jag reste mig upp och började gå bort
mot mitt rum.
" Justin förlåt att jag störde och lov mig att ni skyddar er när det händer för det är inte kul att behöva ge bort allt man har och jag tror verkligen inte att du är redo att lägga bort din karriär " sa han och jag stannade till. Jag skulle verkligen inte kunna lägga av med det jag håller på med och jag skulle aldrig kunna ge ett barn en bra uppväxt. För vilket liv skulle det vara för barnet att det första den ser när den kommer ut är blixtrar från paparazzi som står och väntar utanför. Jag skakade bara bort mina tankar och gick upp till mitt rum. När jag kom in låg Delian på mage med Jaxon framför sig och Jazzy på hennes rygg. Jazzy satt och höll på med Delians hår och Delian gjorde pruta ljud mot Jaxons mage vilket fick honom att skratta högt. Jag ställde mig lutande mot dörrkarmen och kollade roat på dom. Delian kollade upp efter ett tag och möte min blick snabbt innan hon vände sig mot Jaxon igen.
" Delian du får inte röra på huvudet " ropade Jazzy som tappat taget om hennes hår.
" Förlåt jag ska sitta stilla " sa hon och jag skrattade. Jag satte mig ner i sängen lutande mot väggen. Jazzy gjorde klart Delians frisyr och hoppade av henne rygg.
" Gillar du det? " frågade hon och ställde sig framför spegeln som stod vi min garderob.
" Jag vet inte jag har inte sett det än " sa Delian och gick bort till spegeln. Hon fick svårt att hålla sig för skratt då hon såg hennes spegel bild. Hennes hår såg ut som jag vet inte vad men vad kan man egentligen förvänta sig av Jazzy. Hon var ju fortfarande liten.
" Det är jätte fint " sa Delian och vände sig mot Jazzy.
" Justin Pattie, din mormor och morfar har kommit " ropade pappa och Jazzy slog upp i ett stort leende. Hon älskade Pattie och speciellt min mormor. Jazzy sprang med snabba steg ner för trappan och vi kunde höra henne ropa nedifrån. Jag ställde mig upp och lyfte upp Jaxon på min höft.
" Du vet att du inte kommer få ta ut den där frisyren på ett tag "
" Jag förstod nästan det, men det är bara en sak. Jag ser ut som ett fågelbo i håret " sa hon och jag skrattade.
" Hämnden är ljuv " sa jag och hon kollade surt på mig.
" Ditt var absolut inte lika farligt, du hade bara en fläta i håret "
" Du är jätte fin i håret " sa jag och började ge ner till undervåningen. Jag hörde hur Delian suckade och följde efter mig med tunga steg. När vi kom ner fick dom svårt att inte skratta åt Delians hår vilket fick henne att kolla ännu surare på mig. Jag lyfte över Jaxon till mamma som nästan slet honom ur min famn.
" Så vad ska ni göra nu då " frågade mamma och kollade på mig.
" Jag hade tänkt vissa Delian lite av mina favoriter ställen här i Stratford "
" Åh du borde ta ned henne till sjön. Vi åkte förbi där och det är väldigt säkert just nu "
" Det hade jag tänkt " sa jag och mamma log stort mot mig.

Delians perspektiv

Vi satt nu i bilen på väg till något ställe Justin ville vissa mig. Vi parkerade bilen på en parkering som det inte var så mycket folk på vilket jag var lättad över. Vi hoppade ur bilen och Just in flätade snabbt ihop våra fingrar när vi började gå bort längst en grus slinga. När vi gått i ungefär fem minuter kom vi fram till en lite sjö som nu var täkt med is och barn som åkte skridskor.
” Det är så vackert ” sa jag och stannade.

                                      

Jag kollade ut över isen och såg snön som föll glittrade i solen som löst starkt. Justin drog mig lite i armen och efter ett tag lätt jag honom styra mig bort mot en litet hus där man kunde köpa varm choklad. Justin betalade tjejen som stog i kassan och räckte ena muggen till mig. Efter som muggen var väldigt varm kunde jag värma mina nu stel frusna fingrar på den. Justin började gå bort på en liten stig som gick mellan skogen och den lilla damen.
Vi gick en bit bort och satte oss ner på en liten bänk som låg precis vid isen. Justin la armen runt mina axlar och jag lutade mig mot hans bröst. Vi drack upp våran chokladen under tystnad tills Justin bröt den.
" Vad tänker du på? " frågade han och jag vände min blick mot honom.
" Ingenting faktiskt sitter bara och njuter av stunden " sa jag och han log mot mig. Han böjde sig ner mot mig och hur mycket jag än ville kyssa honom kunde jag inte. Inte nu och absolut inte här där det fanns mycket folk runt om kring. Justin kollade på mig och puttade med läppen.
" Du vet att jag vill men eftersom du inte tar Scooters ord seriöst får jag göra det åt dig "
" Kom igen det är ingen som har sin mobil eller kamera uppe "
" Nej Justin jag kommer inte kyssa dig här så sluta göra det svårare än vad det redan är att säga nej "
" Så du menar att om jag höll på att frysas och det ända sättet för mig att bli varm var om du kysste mig " sa han och jag kollade oförstående på honom. Han ställde sig upp och gav mig hans mugg. Han började ta av sig sin jacka och tjock tröja och nu förstod jag vad han höll på med. Men jag han inte reagera föra än han hade dragit av sig sin t-shirt också.
" Justin sluta dumma dig och ta på dig dina kläder nu innan du blir sjuk och inte kan fira jul "
" Kyss mig så tar jag på mig kläderna igen " sa han och jag hörde hur några tjejer skrek och bus visslade bakom oss. Jag vände mig om för att mötas av ett antal stycken tjejer som stog ned deras kameror och tog bild på Justin som stod utan tröja och blicken fäst på mig.
" Justin snälla klä på dig dina kläder nu så att vi kan gå "
" Du vet vad mitt villkor är " sa han och jag skakade på huvudet. Jag tänkte inte lägga mig om det här och han skulle förmodligen ge upp snart för att han fryser för mycket. Tiden sprang iväg och jag såg nu att Justin stog och darrade.
" Snälla Justin kom nu bara och sluta dumma dig "
" Jag har ju sagt att jag kommer upp om du går med på mitt krav " sa han och jag kollade på hans bara kropp som var alldeles röd av kylan och han läppar som nu blivit mer blåa än röda.
" Okej jag ger mig, kom upp och sätt på dig dina förfalskade kläder nu " sa jag och han skrattade. Han kom fram till mig men jag bakade snabbt och pekade på hans kläder som låg på bänken. Eller det kläder som låg kvar då en av tjejerna tagit hans t-shirt och sprungit iväg.
" Hur kan jag veta att du håller ditt ord? "
" För jag vet att du inte bryr dig om det här med att håla en låg profil och jag vet att du har bilder på mig och dig som skulle kunna avslöja saker " sa jag och Justin log triumferande mot mig. Han drog snabbt på sig sin tjock tröja och jacka innan han vände sig mot mig igen. Justin la armarna runt min midja och jag suckade kort innan han lutade sig framåt. Han pressade sina läppar hårt min mina och jag rös till när jag kände hur kall han var. Jag hörde hur någon drog efter andan och avslutade kyssen. Jag kollade bak och såg att det var fyra tjejer som stog och kollade på oss. Jag vände mig mot Justin igen som hade ett stort belåtet leende på läpparna.
" Så du fick din kyss nu går vi " sa jag och drog mig ur hans grep. Jag började gå bort mot bilen och Justin slöt upp vid min sida. Jag fortsatte bara gå utan att säga ett ord till honom för jag var faktiskt sur på honom. Varför kunde han inte bara ta Scooters ord på alvar.
" Är du sur på mig? " frågade Justin och jag vände mig mot honom.
" Ja Justin jag är sur på dig , jag är sur för att du inte kan ta det här på alvar "
" Okej jag är ledsen, jag är ledsen att jag inte vill behöva gömma att jag är tillsammans med dig " sa han och slängde ut ned armarna.
" Men har du tänkt på att jag kanske inte klarar av pressen som alla dina tjejer har fått " sa jag och nu kollade Justin medlidande på mig.
" Jag är ledsen " sa han och jag och jag suckade. Jag flätade ihop mina fingrar med honom och började gå bort mot bilen.
" Tänk bara på det till nästa gång "
" Det ska jag " sa han och pussade mig snabbt på pannan innan vi gick bort till bilen.


Förlåt att det tog så lång tid att få upp det här kaitlet men jag hade råkat radera halva kapitlet när jag somnat i på kvällen så jag hann inte klart sen. Men det blev ett ganska långt kapitel vilket jag hoppas uppskatas.
Men vad tycker ni?

Kommentera


Just twitter Kapitel 35Previous

" Det kommer kosta " sa jag och hon kollade oförstående på mig. Jag böjde mig ner mot henne och tröck mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen och jag särade enkelt på hennes läppar med min tunga. Våra tungor började leka med varandra och jag drog mig inte undan förs än jag kände något extremt kalt innanför min tröja. Jag rullade av Delian för att sedan mötas av Chaz och Ryans leenden som nåde dom upp till ögonen.
" Blev det lite kalt Bieber " sa Chaz och dom båda skrattade kort innan dom gick och satte sig i bilen.
Jag kollade på Delian som ny hade ställt sig upp och börjat gå bort mot bilen. Jag ställde mig upp och gick efter henne bort till bilen. Vi hoppade in i bilen och jag började köra bort mot skid anläggningen.


Delians perspektiv

Vi stog nu och satte på oss snowboard sakerna och jag drog på mig skidglasögonen. Vi sparkade bort till sittliften och efter som det knappt var någon kö kunde vi snabbt komma på liften. Efter som ingen av oss åkt på ett tag skulle vi börja med en blå backe bara för att komma igång. Jag hoppade snabbt bort till kanten av backen och började spänna fast den andra foten. Jag kollade bort på killarna som fortfarande höll på med att spänna fast sina snowboards.
" Vi syns där nere " sa jag när jag inte längre orkade vänta på Ryan och Justin som fortfarande inte var klara. Chaz som redan var klar sa något snabbt till Justin innan han började åka efter mig. Även fast jag inte åkt på ett år var det som om jag aldrig slutat. Jag ramlade inte en ända gång och Chaz hade svårt att följa med. När jag kom ner till liften igen knäppte jag snabbt av mig snowboarden på ena foten. Chaz kom ner efter ett tag och kollade chockat på mig.
" Varför sa du inte att du kunde åka så bra " frågade han och jag log stort för mig själv.
" Jag brukar inte spendera så mycket tid på ren åkning jag brukar mest vara i hopp backarna och trixa " sa jag och han nickade. Vi såg efter ett tag att Justin och Ryan kom ner mot oss och ställde oss i kön. 

                                            

Eftersom dom inte var så snabba ut och in med foten hann det några stycken i mellan så jag fick åka upp med Chaz. Vilket jag inte hade något imot eftersom jag gillade honom.
" Vi åker upp och väntar på er där " ropade jag till Justin och han nickade bara till svar. Jag och Chaz pratade om lite allt möjligt på väggen upp till toppen. Vi åkte lite åt sidan för att knäppa på oss våra snowboard och vänta på Justin och Ryan som hamnat några vagnar bakåt. Jag såg Justin och Ryan kom upp mot kullen och jag såg efter ett tag att ingen av dom hade sin snowboard på fötterna. Jag kollade oförstående på dom och såg att Chaz också kollade oförstående på dom. Allas blickar vändes mot dom och dom gick med snabba steg fram till oss.
" Varför har ingen av er snowboard med sig? " frågade jag och Justin möte min blick.
" Vi tappade dom en bra bit ner när vi små bråkade lite " sa han och kollade ner på sina fötter. Jag visste att det inte gjorde saken bättre men jag kunde inte håla mig så jag bröt ut i skratt. Jag blev tvungen att sätta mig ner för att inte ramla framåt. Justins kinder hade tagit en lite röd nyans och jag försökte sluta skratta. Efter ett tag lyckades jag och drog tag i Justins hand för att kunna dra mig upp.
" Vi kanske borde börja gå neråt så vi hinner åka så mycket som möjligt " sa Justin och släppte mig hand.
" Hej varför hämtar inte jag och Chaz era snowboards. Vi kan ju åka och det går ju betydligt snabbare "
" Det behövs inte vi kan gå "
" Säg bara ungefär vart ni tappade dom så syns vi snart "
" Vi tappade dom ungefär halvvägs upp "
" Okej vi syns snart " sa jag och gav honom en snabb puss på kinden innan jag hoppade runt och började åka ner för backen. Chaz åkte efter mig och efter ett tag åkte vi in på offpist och följde efter liften som gick över oss. Efter som jag inte riktigt visste hur det såg ut under snön tog jag de lite lugnt och lätt Chaz åka först som kände till dom här backarna bättre än jag. Jag såg att han stannade än bit ner i backen och stannade
än bit ifrån honom.
" Vad är det " frågade jag när han inte sa något.
" Det är väldigt djup snö här så det kan var svårt att komma förbi med snowboard "
" Hur ser det ut efter skulle man kunna hoppa över det? "
" Ja det skulle man kunna men man måste hoppa ganska långt " sa han och jag hoppade upp en liten bit.
" Du får man väll ta fart " sa jag och tog fart för att hoppa.

Chaz perspektiv

 " Det är väldigt djup snö här så det kan var svårt att komma förbi med snowboard "
" Hur ser det ut efter skulle man kunna hoppa över det? "
" Ja det skulle man kunna men man måste hoppa ganska långt " sa jag och hon hoppade upp en bit i backen.
" Du får man väll ta fart " sa hon och kröp ihop för att få fart. När hon närmade sig ställde hon sig upp. Hon hoppade ut och gjorde någon slags volt innan hon landade på andra sidan.

              Tumblr_ly03dzamxa1rnaq0xo1_500_large

Jag knäppte snabbt loss mina fötter och tog snowboarden under armen och började springa genom snön för att kunna se fall hon var okej. Justin skulle döda mig om jag lät något hända Delian. Jag sprang bort till kanten och hittade Delians sittande en bit ner.

                                      

" Delian är du okej? " frågade jag när jag kom upp bredvid henne.
" Aa och jag hittade deras snowboard " sa hon och pekade bort mot två stycken som låg ner i den djupa snön.
" Hur ska vi ta med oss dom ner? "
" Vi tar en varsin under armen så klart när vi åker "
" Visst okej " sa jag och knäppte på mig min egen snowboard igen.
Vi åkte ner till liften och ställde oss i kö. Alla som vi åkte förbi kollade chockat på oss då vi hade en till snowboard under armen. Vi satte oss på liften och började åka upp till Justin och Ryan som väntade.
" Förresten vart har du lärt dig att hoppa så där? " frågade jag när vi åkt halvvägs.
" Det där är ingen ting du ska se när man hoppar på riktigt hopp och på airbag "
" Så vad är någonting då? "
" Om ni tar mig till snowpark kan jag vissa dig " sa hon och jag nickade. Vi kom upp till toppen igen och såg Justin och Ryan sitta en liten bit bort från liften. Jag och Delian sparkade bort mot och dom ställde sig upp när vi kom närmre. Justin sprang fram till Delian och kramade om henne hårt innan han lutade sig bak lite för att sedan kyssa henne. Jag kollade bara snabbt på dom innan jag skakade på huvudet och räckte snowboarden jag hade i famnen till Ryan. Han tog glatt imot den och spände fast sig.
" Okej Bieber du kan hålla på med henne sen men skulle vi kunna åka bort mot snowparken så jag kan se din lila tjej trixa i hoppen och på airbagen " sa jag och Delian skrattade. Justin släppte taget om Delian och knäppte på sin snowboard.

Delians perspektiv

Vi åkte bort till den andra sittliften så att vi sen skulle kunna åka bort till snowparken och airbagen. Killarna hade aldrig hoppade på airbagen vilket jag tyckte var konstigt eftersom dom hade en här. Dom var säkert för rädda för att testa den. Den här gången åkte jag upp med Justin och han jag kände hans blick bränna mot min hud. Jag kollade åt sidan och mötes av hans vackra ögon.
" Bara en fråga hur lyckades ni tappa snowboarden "
" Jag vet ärligt talat inte " sa han och jag skrattade.
" Men en sak vet jag säkert " sa han och log sitt sexiga leende.
" Och vad är det om jag får fråga "
" Att jag aldrig kommer släppa taget om dig " sa han och lutade sig framåt mot mig. Han la en hand på min kind innan han tröck sin läppar mot mina. Jag besvarade kyssen men blev tvungen att dra mig undan då vi nästan var uppe och behövde ta upp spärren. Vi åkte bort till Chaz och Ryan som väntade på oss en bit bort och satte fast våra fötter.
" Förresten håll kvar vid den tanken " sa jag och Justin kollade chockat på mig. Jag tröck mina läppar snabbt mot hans innan jag började åka ner för backen och bort mot hoppen. Jag såg ett hopp och kröp ihop för att få fart och precis innan trycka till och göra en 360. Jag landade stadigt och fortsatte till nästa hopp. När den bara var lite kvar av backen fick jag syn på airbagen och åkte ditt. Jag ställde mig längst bak och Justin, Chaz och Ryan slöt snabbt upp till mig.
" Hoppa ni först jag vill se era miner om jag klarar det här " sa jag och dom ställde sig före mig i kön. Justin hoppade först och hoppade sedan glatt på stället efter. Chaz och Ryan hoppade sen och nu var det min tid att hoppa. Jag började åka ner för backen och testade att göra två volter och en av dom med skruv och landade nästan perfekt på airbagen.

         

Jag spände loss mina fötter och gled ner från airbagen. Jag gick bort till killarna som kollade med stora ögon på mig. Jag skrattade högt åt deras ansiktsuttryck och dom skakade på huvudet.
" Justin vart hittar du en sån här tjej och tror du att du skulle kunna hitta en till till din polare ” sa Chaz
och vi alla skrattade.
”  Förresten varför skulle jag hålla kvar vid min tanke ” frågade Justin och kollade mig i ögonen.
” Jag skämtade bara, jag vet att du hatar när någon av dina kompisar är bättre än dig och då tänkte jag att det kanske var ännu värre om du är sämre än din flickvän ”
” Du vet att jag blev väldigt orolig när du sa det ” sa han och jag la armarna runt hans nacke.
” Jag tänker inte lämna dig om det är det du tror ”  sa jag skulle precis luta mig fram och kyssa Justin när Chaz avbröt oss. Han armbågar mig i magen och jag kollade frågande på han.
" Paparazzi är här " sa han och pekade bort mot en grupp som klev ur bilen med stora kameror. Jag släppte taget om Justin och drog på mig luvan. Jag suckade högt och killarna stämde in.
" Vi kanske inte borde stanna kvar Scooter sa ju att inte vore så bra om ni två syntes tillsammans i Canada "
" Kanske inte men ska ni tre hämta bilen och så får jag gå en bit bort på vägen så att ni kan hämta upp mig för jag håller med Chaz att vi borde lyssna på Scooter "
" Visst börja gå hemåt längs vägen så hämtar jag upp dig " sa Justin och jag började gå bort mot vägen. Jag kollade bakom axeln för att se Justin försöka komma förbi paparazzina och bort till sin bil. Jag fortsatte gå längst vägen och hann komma en bit innan en bil tutade på mig och jag vände mig om. Men det var inte Justins bil som körande mot mig.
" Hej snygging behöver du skjuts någonstans " ropade ena killen och jag skakade bara på huvudet och fortsatte gå. Bilen körde upp längs med mig och jag stannade.
" Vad vill ni? " frågade jag lite surare än planerat. Men jag orkade verkligen inte med något mer just nu. Paparazzina hade sabbat allt för mig idag. Allt jag hade velat var en helt vanlig dag med Justin i skidbacken, men inte ens det kunde ut få förs än någon skulle sabba det.
" Ta det lugnt tjejen vi undrar bara fall du skulle vilja ha skjuts, du verkar lite vilsen " sa han med ett äckligt smile på läpparna.
" Jag klarar mig bra tack " sa jag och drog på ett falskt leende.
" Är du säker vi kan skjutsa dig vart du vill " sa han och jag kollade hysterisk runt mig. Kunde inte Justin bara komma någon gång och få bort mig från dom här äcklen. Jag hörde en bil stannade bakom mig och skulle precis vända mig om för att se vem det var när jag kände någon trycka sina läppar hårt mot mina. Jag mötes av Justins ögon som kollade lite roat på mig. Han avslutade kyssen och gav mig en snabb puss på kinden innan han vände sig mot killarna i bilen.
" Sorry hon är upptagen " sa han och flätade ihop sina fingrar med mina. Han började dra bort mig mot sin bil och jag kollade bak på killarna som satt med stora ögon och kollade på oss. Jag vände mig mot Justin igen som hade ett stort leende på läpparna.
" Varför är du så glad helt plötsligt? "
" För att jag såg hur avundsjuka dom var och hur mycket dom ville ha dig. Så först var jag sur och tänkte skrika åt dom men när jag såg deras ansikten blev jag istället road "
" Jag såg det men varför var det roande att se deras ansikten "
" Inte bara deras ansikte utom det att du är min och jag vet att det är killar som vill ha dig men
att du är bara min "
" Jag är jätte glad att du gjorde det men tänk om det hade åkt förbi paparazzi när du kysste mig "
" Då hade dom kommit på oss " sa han och vi hoppade in i bilen.
" Justin du måste börja ta Scooters ord seriöst med att hålla en låg profil "
" Jag vet men du gör det svårt för mig att hålla mina händer borta "
Jag kollade bara chockat på Justin över det han just sa och jag märkte inte ens att vi börjat köra förs än vi parkerade bilen på uppfarten till Justins mormor och morfar. Vi hade till och med lämnat av Chaz och Ryan utan att jag märkt. Jag hoppade ur bilen och följde med Justin bort till garaget för att lämna sakerna. Vi gick in i huset och hittade Pattie, Dianne och Bruce inne i hallen.
" Åh är ni redan hemma vi trodde ni skulle bli borta hela dagen " sa Bruce och tog på sig sina ytterkläder.
" Vi hade tänkt det men paparazzi kom så ni kunde inte stanna. Ska ni på promenad? " frågade jag och drog av mig min jacka.
" Nej vi ska åka och stor handla inför julen så vi kommer vara borta ett tag men Justin din pappa kommer med Jazzy och Jaxon om någon timme bara. Men du behövde inte hämta dom "
" Okej vi syns sen " sa Justin och dom gick ut. Jag tog av mig mina skor och följde med Justin upp för trappan och in i hans rum. Han gick bort till sin garderob för att byta om och jag tog med mig lite kläder in i badrummet. När jag kom tillbaka igen stog Justin i bara ett par mjukisbyxor. Jag satte mig ner i hans säng och bet mig lite löst i läppen.
" Jag vet att du bara gör så för att retas " sa jag och han spelade dum. Han kollade bara på mig och jag fick en idé som passade in på att retas. Han hade ju sagt att han hade svårt att hålla sina händer bort från mig.


Kom tyvärr inte upp något igår du jag var hos en kompis men ska försöka få upp ett till idag, men vi får se om jag hinner och fall fantasin flödar. Jag har redan skrivit en sida så det kommer förmodligen idag.
Men vad tycker ni om kapitlet?

Kommentera!!


Just twitter Kapitel 34Previous

" Vad sa ni " frågade jag och dom skrattade.
" Vill du följa med och åka snowboard imorgon efter att Justin gjort sin grej.
" Visst jag älskar snowboard "
" Bra då blir det jämnt antal också så någon slipper åka själv "
" Förresten vilka backar åker ni och snälla sig att det finns en snowpark " frågade jag och dom kollade chockat på mig.
" Vi åker dom svåra backarna. Trixar du? " frågade Ryan och jag nickade.
 


Vi hade spenderat resten av dagen med Chaz och Ryan. Vi hade spelat spel och dom hade pratat om några personer som jag inte kände igen men jag förstod att det var en av Justins kompisar som han inte träffat på ett tag. Vi satt nu i Justins rum och kollade på film. Dom hade dragit igång fast and furious som jag sett ett antal gånger så jag satt mer och knappade på mobilen och sneglade ner på Justin som låg med huvudet i mitt knä. Jag drog min hand genom hans hår och han kollade upp på mig igenom hans hår och började leka lite med det. Jag fick en konstig idé och började snabbt göra en inbakad fläta av hans lugg som fortsatte bakåt mot örat. När jag satt på en tofs utan att han märkte det fick jag sätta handen för munnen för att inre bryta ut i skratt. Jag tog fram mobil och gick in på kamera. Jag lyckades ta en bild innan jag inte lägre kunde hålla mig för skratt. Jag började skratta högt och jag kände deras blickar på mig. Jag vände mig mot dom och all tre kollade oförstående på mig till jag. Jag pekade på Justins hår så att Chaz och Ryan skulle kolla. Dom båda bröt ut i skratt och Justin såg vad jag pekade på. Han satte handen på håret och sprang snabbt fram till spegeln. Han började pilla med tofsen men jag sprang snabbt fram till honom och la mina händer på hans.
" Snälla låt det vara kvar så jag kan vissa din mamma och mormor " sa jag och han kollade på mig. Jag ställde mig på tå och tröck mina läppar löst mot hans. Jag backade sedan ett steg och började sakta gå ner till vardagsrummet där Dianne och Pattie satt och kollade på nyheterna. Jag drog med mig Justin som följde med mig med lite osäkra steg. Vi kom ut till vardagsrummet och dom båda vände blicken mot oss. Deras blick gick mellan Justins hår och mig som stog med ett stort leende på läpparna. Dianne ställde sig upp efter ett tag och kom fram till oss.
" Gud vad gullig du är Justin men hur lyckades Delian göra det på dig. Jag har försökt i flera år men du har bara skakat på huvudet så det är omöjligt " sa hon och la händerna på hans kinder. Hon drog ner hans ansikte lite så att hon kunde se det bättre och hon log stort.
" Du gillar verkligen henne eller hur " sa hon och Justin nickade.
" Förresten Scooter hälsar att han inte tycker att Delian borde följa med på välgörenhets sakerna "
" Va varför får hon inte följa med " nästan skrek Justin och kollade på sin mamma som satt i soffan.
" För att det kommer väcka väldigt starka funderingar om man ser att Delian är här i Canada med dig på julen. Då kommer det bli ännu mer klart att ni dejtar eller vad ni gör och ni skulle ju vara lite diskreta med ert förhållande "
" Men vad ska hon göra under tiden medans jag är borta "
" Jag får väll vara med din mormor och morfar och lära känna dom tills Chaz och Ryan slutar skolan så jag kan vara med dom " sa jag och Justin vände sig mot mig.
" Jag kommer hem vid tolv igen så att vi kan åka och åka snowboard "
" Det låter bra för mig förresten har du någon gammal snowboard eller ska jag ringa och beställa "
" Vi kan testa fall du kan ha min från föra året om du vill. Jag har typ bara använt den tre gånger "
" Det blir bra " sa jag och Justin började dra med mig ut till garaget. " Den här är nog den som skulle passa dig bäst " sa han och räckte fram en lilla snowboard med svart mönster på. Jag tog glatt imot den och följde med honom till en hylla där det stod snowboard pjäxor.
" Du får ta dom som passar dig bäst " sa han och jag drog ut ett par som såg ut att vara i min storlek. Det var det minsta paret och dom var lite för stora men om man drog åt dom satt dom perfekt.
" Förresten jag är ledsen att du inte får följa med jag hade jätte gärna haft dig vid min sida " sa Justin och la armarna runt min midja.
" Jag hade jätte gärna vart där också men du hörde vad Scooter sa och för det andra så får jag chansen att lära känna din mormor och morfar " sa jag och la armarna runt hans nacke. Efter som det var svårt att fokusera sig när Justin hade en fläta drog jag ur tofsen och drog handen snabbt igenom hans hår så att det la sig ner som vanligt.
" Fick jag inte ha kvar min fina frisyr " sa han och jag skrattade.
" Nej men vi borde gå upp och säga hejdå till Chaz och Ryan innan dom går " sa jag och vi gick hand i hand upp till dom. Vi sa hejdå till dom och godnatt till resten eftersom klockan hade blivit sent och Justin skulle upp tidigt imorgon. Justin gick snabbt in i badrummet och fixade sig i ordning och när han kom gick jag snabbt in badrummet. Jag tvättade bort sminket och flätade snabbt mitt hår i en slarvig fläta innan jag byte om till en stor tröja och mjukis shorts. Jag borstade mina tänder snabbt innan jag gick tillbaka till Justin som fick ligga lite ihop tryckt för att få plats i sängen. Jag hoppade in mellan väggen och Justin så att han inte skulle kunna puta ut mig ur den lilla sängen. Justin la armen runt min midja och drog mig närmre så att jag nu låg med ryggen hårt tryckt mot hans mage.
" Sov gott " viskade han i mitt öra innan hans andetag blev tyngre och djupare. Jag somnade fort in av ljudet av hans andetag.

Jag vaknade av att det var någon som knackade på dörren och vred lite på mig i Justins famn. Jag såg att det var Dianne som stog i dörren med en bricka full med frukost saker i handen.
" God morgon har du sovit gott " frågade hon och kom in i rummet.
" Aa lite trångt bara men det går bra " sa jag och hon ställde ner brickan på nattygsbordet.
" Okej det är ett under att ingen av er ramlade ut "
" Det var därför jag la mig innerst så att det inte blir jag om någon ramlar ur "
" Smart men kan du väcka Justin och se till att han äter ordentligt innan han måste åka iväg "
" Det gör jag " sa jag och hon gick ut ur rummet. Jag satte mig gränslandet över Justin höfter som nu låg på mage.
" Rice and shine superstar " viskade jag i hans öra innan jag började kyssa honom på halsen. När jag kommit upp tills hans käke rörde han lite på sig och slog upp ögonen. Jag fortsatte ner till hans skulderblad igen och hans hud kontrade sig under mig och jag log stort.
" Du ska upp och äta frukost " sa jag och hoppade av Justin och ur sängen. Jag kände en hand runt min handled och i nästa sekund låg jag ner i sägen igen och Justin kysste mig över hela halsen.
" Tror du att du skulle komma undan så lätt " viskade han i mitt öra innan han började kyssa mig på halsen igen.

                                 

" Du måste äta din frukost Scooter kommer snart "
" Han kan vänta ett tag "
" Det kan han säkert men det kanske dom du ska träffa inte kan " sa jag och ställde mig upp igen. Jag tog upp brickan som stod på nattygsbordet och la den bredvid Justin.
" Ät nu " sa jag och gick bort till sin väska jag drog upp ett par mjukisbyxor och ett svart löst sittande linne och gick in i badrummet. Jag byte snabbt om till dom rena kläderna och skvätte vatten i ansiktet för att vakna till ordentligt. När jag kom tillbaka till sovrummet hade Justin redan ätit upp frukosten och stog nu framför garderoben och byte om. Han drog av sig sin tröja och jag kollade snabbt bort för jag visste att om jag skulle kolla skulle jag fastna och att Justin skulle använda det imot mig. Jag gick ner till vardagsrummet och fann Bruce med dagens tidning i knät.
" Godmorgon " sa jag och satte mig ner i fåtöljen mitt imot honom.
" Godmorgon. Jag ser att du har vaknat på rätt sida imorse " sa han och kollade upp från sin tidning. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på det så jag log bara och han kollade ner i tidningen igen.

Justins perspektiv

Jag vaknade av att det var någon som att det var någon som höll på med min hals. Jag öppnade ögonen och såg att der var Delian som satt på min rygg och kysst mig över halsen. Hon kom ner till min skuldra och min hud kontrade sig.
" Du ska upp och äta frukost " sa hon och hoppade ner på golvet. Hon började gå mot badrummet men jag drog tag i hennes hand och drog ner henne i sängen igen.
" Tror du att du skulle komma undan så lätt " sa jag och kysste henne på halsen.
 " Du måste äta din frukost Scooter kommer snart "
" Han kan vänta ett tag "
" Det kan han säkert men det kanske dom du ska träffa inte kan " sa hon och ställde sig upp. Jag kollade lite besviket på henne och hon ställde ner en bricka med frukost på bredvid mig.
" Ät nu " sa hon och gick in i badrummet. Jag slängde snabbt i mig frukosten och gick bort till min garderob. Jag drog på mig kläderna och gick bort till badrummet. Delian var inte där och jag kunde inte se henne i sovrummet så hon måste ha gått ner. Jag fixade snabbt till håret och borstade tänderna. Jag kollade mig snabbt i spegeln innan jag gick ner till vardagsrummet.  Min mobil vibrerade och jag såg att set var ett sms från Scooter.
< står utanför kom ut så fort du kan >
Jag la ner mobilen i fickan igen och ställde mig bakom Delian. Jag satte mina händer på hennes axlar och hon kollade upp på mig. Hon hade ett leende på läpparna och det spreds fort till mig.
" Jag kommer tillbaka om ungefär tre timmar "
" Det är lugnt du behöver inte stressa "
" Vi syns sen " sa jag och böjde mig ner mot henne. Jag tröck mina läppar mot hennes och drog inte bort dom förs än morfar harklade sig bakom oss. Jag gav Delian en snabb puss på kinden innan jag gick ut till hallen och drog på mig min jacka och mina skor. Jag öppnade dörren och sprang bort till Scooters bil som stog ställd vid gatan.

Jag satt nu i bilen på väg hem. Jag skulle hämta upp Ryan och Chaz på väggen så att jag slapp hämta dom innan. Jag skulle sen snabbt byta om och sen skulle vi åka iväg till skidbacken. Jag parkerad utan för Chaz och efter en stund kom dom båda två ut springandes med en varsin snowboard i handen.
" Hej Justin hur gick det " frågade Ryan när dom satt sig och jag körde i väg mot mitt hus. Jag stannade bilen utanför och vi fick in i huset. Dom lämnade packningen i bilen för dom orkade inte bära på det. Jag fick in i vardagsrummet för att säga hej men stannade tills för jag såg att mormor visade bilder på mig när jag var liten för Delian.

        

" Så det här är varför du ville stanna hemma själv med min mormor och morfar " sa jag och dom kollade upp på mig.
" Bara en fråga, förstår du hur otroligt sött du var när du var liten " sa Delian och kollade på mig.
" Alla bebisar är söta "
" Ja men du var bara så åå , jag vet inte ens hur jag ska förklara " sa hon och jag skrattade.
" Jag lovar att du säkert var minst lika söt du som liten "
" Alltid så rolig, gå upp och byt om istället " sa hon och jag log mot henne innan jag gick upp till mitt rum för att byta om för andra gången idag. Jag drog på mig kläderna och gick ner till vardagsrummet där dom satt och väntade på mig.
" Det var på tiden att blev klar " sa Delian och fick förbi mig till hallen.
" Förlåt mig men jag trodde att du sa att jag inte behövde stressa "
" Ja men behöver du ta så lång tid på dig som möjligt bara för det " sa hon och kollade surt på mig vilket fick mig att skratta. Hon var bara så söt när hon låtsades vara sur. Jag drog på mig mina sneakers och gick bort mot bilen. Precis när jag skulle öppna bildörren blev jag träffad av något i bakhuvudet. Jag vände mig om för att Delians lömska leende innan hon träffade mig med ännu en snöboll. Hon skrattade kort innan hon tog upp ännu mer snö i handen och började göra ännu en till snöboll. Hon kastade den mot mig men den här gången var jag bered så jag dansade lätt undan snöbollen. Jag tog upp lite egen snö och kastade bort mot Delian men missade alla. Så efter ett tag gav jag upp och sprang snabbt upp till henne. Innan hon hann reagera hamnade hon i snön med mig över sig. Hon kollade chockat upp på mig och jag log triumferande tillbaka. Jag tog upp lite snö i handen och tröck upp det i Delians ansikte. Hon skrek till och sprattlade under mig för att komma loss men jag hade ett bra grepp på henne så hon kom inte loss.
" Snälla Justin sluta " sa hon efter ett tag och jag borstade bort den snö som fortfarande låg kvar i hennes ansikte.
" Det kommer kosta " sa jag och hon kollade oförstående på mig. Jag böjde mig ner mot henne och tröck mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen och jag särade enkelt på hennes läppar med min tunga. Våra tungor började leka med varandra och jag drog mig inte undan förs än jag kände något extremt kalt innanför min tröja. Jag rullade av Delian för att sedan mötas av Chaz och Ryans leenden som nåde dom upp till ögonen.
" Blev det lite kalt Bieber " sa Chaz och dom båda skrattade kort innan dom gick och satte sig i bilen.
Jag kollade på Delian som ny hade ställt sig upp och börjat gå bort mot bilen. Jag ställde mig upp och gick efter henne bort till bilen. Vi hoppade in i bilen och jag började köra bort mot skid anläggningen.

Kapitel 34 uppe nu. Inte så mycket som händer men måste finnas lite mellen kapitel också.
Men vad tycker ni bra/dåligt

Kommentera snällaJust twitter Kapitel 33


Previous

” Så när åker vi ” frågade jag och kollade på Pattie när mina kinder gått tillbaka till normalt.
” Vi åker om tre dagar för Justin ska ge bort lite saker till vissa organisationer som både har hjälpt oss och många andra familjer som har haft det svårt ” sa Pattie och log stort mot sin son. Hon måste nog vara den stoltaste mamman på jorden. Med en son som både har en sån talang och ett hjärta av guld. Många säger att Justin inte bryr sig om andra men han donerade 3 miljoner dollar till Haiti och 7 miljoner dollar till Japan och nu ska han ge bort ännu mer. Så jag skulle nog säga att han bryr sig ganska mycket om andra som har det svårt.


Jag stog nu och packade mina kläder som jag skulle ha med mig till Canada. Vi skulle åka imorgon på morgonen och jag kan fortfarande inte fatta att jag sa ja till det här. Hans släkt skulle säkert inte ens gilla mig. Jag var ju inte direkt den tjejen som föräldrarna så gärna ville att deras son skulle bli tillsammans med. Jag var ju inte skötsam, duktig i skolan, stannade utanför bråk och jag svärdet minst femton gånger per dagen.
Jag packade ner dom sista kläderna i väskan och gick ner till köket. Jag kollade in i skåpen för att se vad vi hade hemma och såg att dom var helt tomma. Jag hade inte handlat något på sistone efter som jag vart ute eller hemma hos Justin den senaste tiden. Jag kollade in i frysen och såg att det enda jag hade hemma var ett big pack glass packet. Jag tog fram den och en stor sked och satte mig i soffan. Efter som inte gick något bra på tv drog jag igång abduction. När filmen var slut hade jag ätit upp hela glassen och jag var helt mätt. Jag kollade på klockan och såg att Justin inte skulle komma hem förrän om en timme från sin konsert. Han hade frågat fall jag ville följa med men jag hade sagt nej för jag råkade inte med allt skrik. Det skulle tydligen bli ännu mer folk än på dom jag redan vart på. Jag kollade igenom mina filmer igen och den här gången drog jag igång streetdance 3D. När halva filmen gått hörde jag hur det var någon som knackade på dörren.
" Kom in det är öppet " skrek jag och hörde hur det öppnades.
" Du kanske borde ha låst dörr med tanke på vad som hänt " sa Justin och satte sig ner i soffan bredvid mig.
" Jag kan klara mig själv "
" Jag vet jag är bara rädd om dig " sa han och gav mig en snabb puss på kinden.
" Jag behöver prata med dig om en liten sak "
" Visst vad är det " frågade han och jag satte mig på bordet istället så att jag satt mitt imot honom.
" Jag är inte så säker på att jag vill följa med till din mormor och morfar och träffa din släkt längre "
" Du måste följa med jag behöver ju dig och min släkt ser verkligen fram imot att få träffa dig "
" Jag vet men, jag är inte riktigt den tjejen som är en mormors dröm tjej för deras barnbarn direkt "
" Dom kommer att gilla dig jag lovar " sa han men jag skakade bara på huvudet. Han la sina händer på mina lår och lyfte upp mig i sitt knä.
" Visst du kanske inte är den tjejen men du behöver inte oroa dig dom kommer gilla dig "
" Okej Justin jag passar inte in i din stor hjärtade familj, jag är ingen genomfört med er "
" Delian du är perfekt för mig " sa han och jag la min ena hand runt hans nacke och den andra på hans kind.

                          

" Du är en konstig man Bieber "
" Om det betyder att jag får vara din så är jag med glädje det " sa han och jag log. Jag hoppade närmre honom så att jag nu satt med benen runt hans midja. Han la händerna på min rygg istället och tröck mig närmre. Han tröck sina läppar mot mina. Jag besvarade kyssen och började leka med hans hår. Jag kände hans tunga mot mina läppar och särade på dom. Jag välkomnade hans tunga och tröck mig om det var möjligt närmre honom. Han drog upp min tröja lite och började smeka mig över magen. Min hud knottrade sig under hans fingrar och jag hörde hur han skratta lågt. Jag lutad mig lite bak för att hämta andan lite och kollade in i Justins så fina ögon. Vad hade jag gjort för att få något så underbart som Justin.
" Så följer du med mig för att träffa min släkt? "
" Jag följer med " sa jag och han log stort mot mig.
" Je t'aime " sa han och jag kollade frågande på honom.
" Det betyder jag älskar dig på franska " sa han och nu var det jag som slog upp i ett stort leende.
" Jag älskar dig " sa jag och han en gjorde snabb rörelse som gjorde att Justin låg ner i soffan med mig över sig.
" Jag hoppas att du inte har något imot att jag sover här "
" Nej jag hade hoppats att du ville sova här "
" Bra " sa han kort innan han la handen runt min nacke och drog ner mitt ansikte mot hans. Våra läppar mötes igen men den här gången i en hårdare och och mer passionerat kyss en innan.  Jag hade aldrig velat ha någon så mycket som jag ville ha Justin just nu. Justins händer gled ner från min nacke och placerade dom nu på min rumpa. Jag drog mig undan och började kyssa Justin på halsen istället. Jag hörde hur ett litet stön kom från Justin och vandrade upp igen. Mina läppar möte Justins igen och jag lät nu mina händerna trava över hans bröst korg och ner till hans mage. Jag började precis dra upp hans tröja när min mobil började vibrera. Jag drog mig undan från Justin och drog upp min mobil. Jag hade förväntat mig att der var Melli eller någon men jag såg till min förvåning att det var Pattie som ringde
" Hej det är Delian " sa jag och kollade ner på Justin som bett sig lite sexigt i läppen.
" Hej förlåt om jag stör något men skulle jag kunna få prata med Justin "
" Aa vänta här kommer han " sa jag och gav honom mobilen.
" Hej mamma, aa. Ja mamma vi ska inte gå och lägga oss så sent för att vi ska upp tidigt imorgon " sa han och jag skrattade. Jag gled ner från Justin så att jag nu bara halvt låg på honom.
" Ok vi syns imorgon " sa han och la på.
" Vi måste sova nu för vi ska upp tidigt imorgon " sa Justin lite smått surt och jag skrattade.
" Då antar jag att jag borde stänga av filmen så att vi inte fastnar där "
" Det kanske är bäst " sa han jag hoppade up ur soffan. Jag plockade snabbt undan från glassen och stängde av tv innan jag hoppade ner i soffan bredvid Justin igen. Jag la mig ner huvudet på Justins bröt och somnade snabbt in till ljudet av hans hjärta.

Vi hade äntligen lyckats tränga oss igenom den trånga och allt för fyllda flygplatsen. Det hade vart så mycket folk att vi hade blivit tvungna att gå bak vägen för att kunna få tag på våra väskor. Vi satt nu i bilen på väg till en liten restaurang som tydligen inte var så mycket folk på. Vi skulle äta en enkel lunch innan vi åkte hem till Justins morföräldrar. Vi parkerade bilen utanför och vi såg att det bara var typ fem personer inne på restaurangen och gick snabbt in. Vi satte oss ner vid ett bord vid fönstret en liten bit bort från dom andra. Menyerna låg redan på bordet så vi kunde snabbt börja kolla igenom den. Efter ett tag bestämde jag mig för en pastasallad med kyckling och räkor. Pattie kallade till sig servitrisen som till vår lycka inte verkade så värst intresserad av Justin som satt och höll på med sin mobil.
" Så ni är redo att beställa " sa hon och log ett sånt där falskt leende som dom var tvungna att göra.
" Aa jag skulle vilja ha eran ungs potatis med eran special röra till " sa Pattie och servitrisen vände sig mot mig och Justin.
" Jag tar pastasalladen med kyckling och räkor " sa jag och sparkade Justin löst på benet
eftersom han inte sa något.
" Eh jag tar en stek " sa han och servitrisen skrev snabbt ner något innan hon smällde ihop hennes häfte och gick ut till köket.
" Hej Delian vill du följa med mig till hockey rinken sen och träffa Chaz och Ryan " frågade Justin sen när han slutat knappa på sin mobil.
" Gärna jag har inte träffat dom sen vi spelade in videon "
" Okej bra " sa han kort innan han vände sig mot mobilen igen.
Vi åt upp våran mat under tystnad och satt nu och väntade på att Pattie skulle få sitt kaffe. Justin hade vart på konstigt humör och hade bara suttit med sin mobil typ hela tiden. Han hade bara sagt något när vi frågade honom något och då var der vara så kort svar som möjligt. Så jag och Pattie hade gett upp efter ett tag och bara låtit Justin vara. Servitrisen kom ut med Patties kaffe och vi betalade snabbt innan vi gick bort till bilen. Justin satte sig vid ratten och jag satte mig i sättet bredvid. Pattie hoppade in i bak med sin kaffe och Justin började köra iväg. Jag la min hand på hans lår och han kollade snabbt på mig innan han kollade tillbaka på vägen. Han flätade ihop våra händer på hans lår och jag lätt dom ligga. Jag satt och kollade på Justin hela väggen tills vi stannade utanför ett guligt hus där det stog ett äldre par utanför.

                                           

Jag förstod att det var Justins morföräldrar och vi parkerade på uppfarten.
” Vi tar väskorna sen ” sa Pattie glatt innan hon snabbt hoppade ur bilen och sprang upp till sina föräldrar. Hon kramade om dom båda och jag vände mig mot Justin igen som nu satt med ett stort leende på läpparna. Han måste tycka det var jätte skönt att träffa sin mormor och morfar igen och kanske få lite lugn och ro ett tag. Justin hoppade ur bilen och sprang runt till min sida av bilen. Han öppnade bilen och sträckte mig sin hand. Jag skrattade lite åt han och tog tag i hans han. Jag hoppade ur bilen och vi gick hand i hand bort mot dom. Jag vände blicken mot Justin vilket jag inte borde ha gjort för nu såg jag inte den stora is fläcken som var mitt i gången och föll hårt till marken. Justin började skratta högt och jag kunde inte håla mig. Jag började också skratta och kom med lite hjälp från Justin upp. Det var inte sant, det första som hände när jag träffar Justins mormor och morfar första gången är att jag ramlar på deras uppgång. Jag kommer bli ihåg känd som den där tjejen som ramlade. Vi kom fram till dom och jag såg att dom alla tre kollade roat på mig. Justin kramade om dom snabbt innan dom alla vände sig mot mig.
” Mormor och morfar det här är Delian, Delian det här är Bruce och Dianne ” 
” Hej vi har hört jätte mycket om dig ” sa Dianne och jag log stort. Hon var inte en särskilt stor person och det var inte Bruce heller.
” Hej jag har hört mycket om er också ” sa jag och skakade dom bådas hand.
” Bara bra hoppas jag ” skämtade Bruce och jag skrattade.
" Ja då han pratar så glatt om er så "
" Haha det hoppas jag, men varför står vi här ute och fryser när det är varm och skönt där inne " sa Dianne och började sakta gå in. Vi andra följde efter in i hallen och tog av oss ytterkläderna.
" Pattie kan du hjälpa mig med att fixa lite fika och göra varm choklad " sa Dianne och Pattie nickade med ett stort leende. Jag och Justin gick ut till vardagsrummet och satte oss i den lila soffan med två platser. Justin la armen runt mina axlar och jag satte mig lite lutande mot honom. Jag vred lite på mig så att jag kunde kolla upp på honom.
" Hur är det med dig du har inte vart dig själv den senaste tiden " sa jag och han möte min blick.
" Jag mår bra varför undrar du "
" För att du inte riktigt vart dig själv sen igår kväll och du har bara suttit klistrad vi mobilen hela dagen "
" Jag mår bra jag har bara vart lite trött idag. Jag behöver nog bara sova lite ikväll så blir det bättre "
" Okej är du säker " frågade jag och han skrattad.
" Ja och du måste sluta oroa sig för mig, jag klarar mig " sa han och pussade mig snabbt på kinden för hans mormor, morfar och Pattie kom in i vardagsrummet.
" Hej på er jag hoppas att ni vill ha en bulle och lite varm choklad " sa Pattie och ställde ner en bricka på bordet.
" Det ser jätte gott ut Dianne " sa jag och hon log stort mot mig.
" Tack jag hoppas att det ska smaka " sa hon och dom satte sig.

Vi åt upp våran fika och jag stog nu i köket och hjälpte Pattie och Dianne med disken.
" Förresten hur vill du sova vi har en bäddsoffa som du kan bädda upp om du vill " sa Dianne och stoppade ner de sista i disken.
" Eh om vi bäddar upp soffan kommer den nog ändå stå tom för hon kommer förmodligen smita upp till Justin ikväll " sa Pattie och jag kände hur mina kinder hetare till. Jag kollade ner i marken och pillade med fingrarna på bords kanten.
" Åh ni har kommit ditt redan " sa Dianne lite chockat och rodnaden blev ännu värre. Jag fortsatte bara kolla ner i marken tills jag kände ett par armar runt min midja.
Jag kollade upp på Justin som kollade frågande på mig.
" Vad har ni gjort med henne, hon ser ut som en tomat i ansiktet " sa han och dom skrattade.
" Vi pratade bara om vart hon skulle sova "
" Hon ska sova med mig såklart " sa Justin och jag log smått mot honom innan jag kollade ner i golvet igen.
" Ja vi kom fram till det för hon skulle nog ändå smita upp till dig även om vi bäddar upp bäddsoffan " sa Pattie och Justin log mot henne.
" Men kommer ni ens få plats i din lila säng som du har här "
" Vi får nog plats, Delian är nog inte så stor. Men nu tänkte vi åka så vi hinner se lite av Chaz och deras träning innan den är slut " sa Justin och sa hej då till dom innan han gick bort mot hallen. Jag sa ett litet snabbt hej då innan jag gick ut till Justin som stog och knöt på sig sina skor. Jag drog på mig mina skor utan att knyta dom och drog snabbt på mig min jacka. Jag öppnade snabbt dörren och gick bort till Justins bil. Jag hörde honom skratta bakom mig och vände mig om.
" Det där var inte kul okej. Det där var jätte pinsamt " sa jag och han kom fram till mig.
" Det var ganska roligt för mig " sa han och la sina händer på mina kinder. Jag gav honom en sur blick innan han lutade sig framåt och kysste mig snabbt innan han satte sig i bilen. Jag hoppade in bredvid honom och såg att Dianne och Pattie stog och kollade på oss genom fönstret.
" Det där gör ju det mycket bättre " sa jag och pekade upp mot huset. Justin kollade snabbt upp mot dom innan han skrattade och körde iväg till hockey rinken. Vi kom fram till ishallen och vi parkerad utanför. Vi sprang bort till dörren efter som det blåste och snöade så mycket. När vi kom in skakade vi av oss snön och Justin la armen runt mina axlar. Vi gick bort och satte oss på läktaren och kollade ner på när dom jade träning. 

                                  

Justin pekade ut vem som var vem men jag kände bara igen tre av dom. Dom avslutade sin träning och gick bort till omklädningsrummet. Vi satt kvar och väntade på att dom skulle bli klara. Efter tjugo minuter kom dom ut springandes och fram till oss. Både Chaz och Ryan hoppade på Justin så att han nu låg ner mellan två bänkar med dom över sig.
" Hej mannen vi har saknat dig " skrek dom och satte sig skrattandes upp.
" Jag har saknat er också " Sa Justin och fixade till sina kläder lite.
" Hej förresten " sa Chaz och gav mig en kran. Jag gav Ryan en snabb kram innan dom tre glatt började prata om något. Jag lyssnade inte så noga men jag drogs till backa när dom frågade mig något jag inte hörde.
" Vad sa ni " frågade jag och dom skrattade.
" Vill du följa med och åka snowboard imorgon efter att Justin gjort sin grej.
" Visst jag älskar snowboard "
" Bra då blir det jämnt antal också så någon slipper åka själv "
" Förresten vilka backar åker ni och snälla sig att det finns en snowpark " frågade jag och dom kollade chockat på mig.
" Vi åker dom svåra backarna. Trixar du? " frågade Ryan och jag nickade.

Så kapitel 33 uppe äntligen.Blev ett ganska långt kapitel och jag hoppas det uppskatas. Ska börja med nästa kapitel idag så jag hoppas att det kommer upp i morgon men vi får se.
Men vad tycker ni om det här kapitlet. Snälla kommentera, jätte svårt att veta vad ni tycker om
ni inte säger något.Just twitter Kapitel 32

Previous

" Hej jag skulle vilja boka upp hela dom två raderna längst bak om det går " sa jag och hon nickade kort innan hon började knappa in något på datorn.
" Varför ska vi ha två hela rader för oss själv, tror du att jag blivit tjock eller "
" Nej för att om vi bokar upp dom så kan ingen annan göra det så vi kan gömma oss bättre " sa jag och tog imot biljetterna som kassörskan sträckte fram mot mig. Jag drog med mig Delian in i biosalongen som för tillfället var tom. Vi satte oss längst bak i ena hörnet och såg hur fler och fler kom in i salongen. Allt jag kunde tänka på för tillfället var, hoppas att ingen ser att det är jag.

Det hade gått halva filmen utan att någon lagt märke till oss. Men nu var det en tjej som kollade upp på oss och vände sig snabb mot sina kompisar. Dom viskade och fnittrade till varandra och kollade bak på oss med jämna mellanrum. Jag suckade högt och Delian kollade frågande på mig.
" Det verkar som om vi får en jobbig vägg ut " sa jag och pekade ner på tjej gruppen som kollade upp på oss.
" Oh yeah jag längtar " sa hon ironisk och jag skrattade. Jag flätade ihop mina fingrar med Delians under
armstödet så att det inre skulle synas. Hon försökte dra bort sin handen men jag hade ett fast grepp om hennes hand så efter ett tag gav hon upp och jag log triumferande.

                            

Filmen tog och vi väntade med att ställa oss upp förs än alla i biosalongen utom tjejerna som känt igen oss hade gått ut. Vi började gå bort mot utgången och dom ställde sig i gången så att vi inte kunde gå förbi.
" Snälla kan vi få din autograf och ta bild med dig " sa dom och jag log. Dom räckte kameran till Delian som glatt tog imot den och tjejerna ställde sig runt omkring mig. Delian tog tre bilder innan hon gav tillbaka kameran och jag skrev en varsin autograf till dom innan dom glatt sprang ut ur biosalongen. Jag vände mig mot Delian som redan börjat få ner för trapporna och sprang ikapp henne. Vi började sakta gå tillbaka till hennes hus då hon rös till utav det kalla vädret.
" Fryser du " frågade jag och Delian nickade till svar. Jag drog av mig min jacka och la den över hennes axlar.
" Jag kan inte ta den då fryser ju du " sa hon och räckte mig jackan som jag inte tog imot.
" Du kan vara så himla envis ibland " sa hon och drog på sig min jacka. Jag såg hur det började blixtra bakom en buske och tog tag i Delians arm. Jag började springa bort till hennes hus med fast grepp om hennes arm. Jag hörde hur frågorna haglade över oss men ignorerade dom bara. Vi lyckade efter ett tag skaka av oss dom och vi lutade oss andfådda mot närmaste husvägg.
" Alltid lika charmerande paparazzi " sa Delian ironiskt och jag skrattade högt.
" Ja det är ju det som dom är kända för och det är därför som vi ska smita hem till dig nu innan dom kommer tillbaka och kan bomba oss med ännu mer frågor "
Vi tog båda ett djupt andetag innan vi började gå lite snabbare än nödvändigt tillbaka till hennes hus. När vi kom in ropade Delian hej för att se om Melli var hemma vilket hon inte var. Hon vände sig om med ett leende mot mig innan hon tog av sig sina skor och gav tillbaka jackan till mig. Hon gick in i vardagsrummet och hoppade smidigt ner i soffan över ryggstödet.
" Så där kan man ju också göra " sa jag och slog mig ner bredvid Delian som vände sin blick mot mig.
" Jag orkade inte gå runt soffan "
" Så du väljer att göra något komplicerat hopp över ryggstödet istället " sa jag och hon log stort mot mig. Hon lutade sig framåt och tog tag i fjärrkontrollen. Hon zappade igenom kanalerna och stannade på en kanal som visade 27 dresses. Hon la tillbaka kontrollen på bordet och la sig med huvudet i mitt knä. Jag började leka lite med hennes choklad brunnar hår. När det bara var typ tio minuter kvar av filmen hörde jag lätta små snarkningar från Delian som nu log och sov. Jag lyckades stänga av tv utan att väcka henne och fick med lite svårigheter lägga mig ner. Jag la min arm under hennes huvud som en kudde och den andra runt hennes midja. Jag drog henne närmre mig och drog in hennes goda doft innan jag somnade in bredvid Delian.

Jag vaknade upp av att ytterdörren hårt slängdes igen och hörde hur någon stog och muttrade ute i hallen. Jag lyfte lite på huvudet och såg att det var en lång vältränad kille med brunt hår som var täckt av en mössa.

                                         

Han slutade med ditt muttrande när han blick föll ner på min och Delian nära ihop tryckta kroppar.
" Om du skadar henne så kommer jag att döda dig " sa han strängt innan han med tunga lite vinglande steg gick upp för trappan. Delian vände lite på sig i min famn och jag kollade ner på henne. Jag mötes av hennes vackra blågröna ögon som kollade upp på mig.
" Bara en fråga har Melli möjligtvis en blond lång pojkvännen " frågade jag och hon skrattade. Jag kollade bara chockat på henne efter som jag inte förstod det roliga.
" Nej det är inte Mellis pojkvän utom hennes storebror som bor här med oss "
" Hur kommer det sig att jag aldrig har träffat honom på alla gånger jag varit här "
" För att han sällan är hemma och när han väll är det ligger han bara och sover. Han reser sig bara upp om det är absolut nödvändigt som att äta eller gå på toaletten. Varför undrar du? "
" För att han typ hotade mig att om jag skadar dig kommer han att döda dig "
" Bry dig inte om det där. Om han brydde sig så mycket skulle Fedrik vara död för länge sen "
" Nu känner jag ju mig mycket tryggare " sa jag och hon skrattade. Delians mobil vibrerade och hon tog snabbt upp den. Utan att säga något lutade hon sig framåt och slog på tv. Hon bläddrade upp till MTV som nu visade kändis nytt och det förvånade inte mig att det var en bild på mig och Delian när hon hade på sig min jacka.
" Vår stora unga popstjärna har synts mycket tillsammans med en av hans dansare i Drummer boy och som hans tjej i Mistletoe den senaste tiden. Som senast igår då vi lyckades ta bild av dom när dom gick hem till henne efter en romantisk kväll med bio. Det har även vart ögonvittnen som säger att Justin har spenderat dom senaste två kvällarna hemma hos henne. Har Justin äntligen hittat en tjej som kan göra honom lycklig efter incidenten med Selena. Det är bara vänta och se men just nu döljer dom just nu vad dom känner för varandra. Jag hoppas i alla fall att det nya kändis paret Destin kommer att håla, men vem vet, hon kanske inte pallar trycket som alla Justins förra tjejer har fått av hans galna Beliebers. Det har även vart många gånger som vi sett henne med en blåtira eller två, kan det vara så att Beliebers redan har vart på henne eller är hon bara en tjej som hamnar i mycket trubbel. Och om så är fallet vilken inverkan kommer hon ha på vår lila oskyldiga Justin. Det var allt för idag men håll er upp kopplade för att få reda på mer om det bedårande paret Destin " sa dom samtidigt som det rullade massa bilder på oss från olika tillfällen. Jag suckade högt och tog fjärrkontrollen från Delian och stängde av tv. Nu skulle paparazzina och fansen bli ännu värre. Jag kollade på Delian som kollade ner på mobilen. När hon kollat ett tag slängde ifrån sig mobilen på fåtöljen.
" Vad är det " frågade jag efter ett tag då hon inte sagt något.
" Dom hoppas att jag ska klara trycket så därför pratar dom om mig så att alla Beliebers kan veta att vi är mycket tillsammans "
" Vad har dom skrivit nu då "
" Att om jag inte lämnar ditt liv kommer dom att döda mig långsamt och plågsamt och sen så är en av topp trenderna på twitter dö Delian "
" Jag kommer inte låta dom skada dig " sa jag och drog in henne i min famn.
" Vi kanske borde ta hand om Scooter först " sa hon och jag skrattade.
" Kanske det "

Delians perspektiv två veckor senare

Jag och Justin hade spenderat nästan varje dag med varandra dom senaste två veckorna. Scooter hade väll inte vart så jätte glad över tv inslaget som hade vistats på MTV men efter ett tag hade han lugnat ner sig.
Vi satt nu hemma hos Justin och åt frukost och Justin, Pattie, Kenny och Scooter hade något samtal som jag inte la så mycket vikt att följa med i. Jag satt i mina egna tankar och tänkte på lita allt möjligt då Pattie sa mitt namn
och jag kollade lite oförstående runt i rummet.
" Vad ska du på julen då Delian " frågade hon igen och log mot mig.
" Eh jag kommer nog sitta hemma i soffan med glass, godis och en bunt bra filmer "
" Ska du vara ensam på julen, men din familj då? "
" Jag kommer inte så bra överens med min familj direkt "
" Men din kompis Melli då? "
" Hon ska fira jul med sin släkt. Hon åkte redan för tre dagar sen "
" Så du kommer bra sitta ensam hemma? "
" Jag har faktiskt inga problem ned att vara ensam hemma. Det kan faktiskt var skönt att vara hemma själv ibland "
" Men ingen ska behöva vara ensam på jul. Så varför följer inte du med oss till Canada och firar jul med oss "
” Tror du inte att det blir ännu mer skriverier om paret Destin då ” frågade Scooter och kollade på Pattie.
” Kom igen Scooter tänker du låta henne fira jul för sig själv bara för att du inte ska behöva dölja att dom är ett par nu ”
” Det är jätte snällt av er att fråga men jag vill inte tränga mig på ”
” Du tränger dig inte på, det blir ju bara en person till hemma i Stratford. Plus att Justins mormor och morfar har nu länge velat träffa dig ”
” Och du slipper vi ju alla köpa presenter till honom för då har han ju allt han vill ha på julen ” sa Kenny och jag kollade lite frågande på honom.
” All i want for christmas is you ” sjöng Justin lite kort och då klickade det.

                  

” Det visst jag väll jag ville bara höra dig sjunga det ” ljög jag och Justin gav mig hämnd full blick.
”  Så vill du följa med till Canada med mig ” frågade Justin och jag kollade in i hans hasselnöts brunna ögon. Vilket var ett stort misstag av mig för jag visste att jag inte skulle kunna säga nej när jag kollade in i hans ögon.
” Jag antar att jag kommer få se Canada i jul då. Men om jag skämmer ut mig framför dina morföräldrar ” var allt jag han säga innan Justin avbröt mig.
” Min pappa, mina syskon, mina kusiner och annan nära släkt ” sa han och jag bara stirrade på honom. Han log ett litet snett leende mot mig innan han tog en stor sked av sin yoghurt.
” Om du tror att jag tänker följa med nu är du ju galen ”
” Nej du ska inte backa undan nu du sa att du skulle följa med mig till min mormor och morfar på julen så nu ska du göra det också ”
” Ja träffa din mormor och morfar inte stora feta släkten ”
” Snälla följ med mig till Canada ” sa Justin och putade lite med under läppen.
” Okej men om jag gör bort mig på något sätt kommer jag åka hem på direkten ” sa jag och nu log Justin stort mot mig igen.
” Tack ” sa han och gav mig en snabb puss på kinden. Jag kände hur kinderna hettade till lite där Justin just haft sina läppar och kollade ner i marken.
” Så när åker vi ” frågade jag och kollade på Pattie när mina kinder gått tillbaka till normalt.
” Vi åker om tre dagar för Justin ska ge bort lite saker till vissa organisationer som både har hjälpt oss och många andra familjer som har haft det svårt ” sa Pattie och log stort mot sin son. Hon måste nog vara den stoltaste mamman på jorden. Med en son som både har en sån talang och ett hjärta av guld. Många säger att Justin inte bryr sig om andra men han donerade 3 miljoner dollar till Haiti och 7 miljoner dollar till Japan och nu ska han ge bort ännu mer. Så jag skulle nog säga att han bryr sig ganska mycket om andra som har det svårt.
Förlåt att det tagit så lång tid att få upp det här kapitlet men jag har vart sjuk och försökt att skriva men mina händer har skakat så mycket att jag bara tryckt på fel knappar. Men bättre sent en aldrig.
Men vad tror ni kommer hända när hon åker till Canada och träffar hans släkt?

Kommentera

Just twitter Kapitel 31

Previous

” Okej men vi syns imorgon ” sa Melli och gav mig en kram innan hon skuttade upp för trappan igen.
” Du behöver inte stanna du kan åka väg hem med dina mamman om du vill jag klarar mig ”
” Jag stannar och förresten så har jag redan skickat iväg mitt crew ”
” Hjälp mig att bädda ut bäddsoffan ” sa ag och ställde mig upp.
Vi lyckades få upp bäddsoffan och jag kröp ner under täcket. Justin hoppade också in under täcket och jag la mitt huvud på hans bara överkropp som en kudde. Han strök mig lätt över ryggen och jag somnade snabbt in.

Jag vaknade upp av att det var någon som skrek och satte mig upp med ett ryck. Jag kollade runt i rummet och mötes av Justin som flinade mot mig.
" Förlåt jag borde inte ha haft så hög volym " sa han och jag suckade. Jag la mig återigen ner på Justins bröst och kollade på tv. Det var någon skräckfilm som gick och dom hade blivit jagade av mördaren och där av allt skrik. Det var en helt annan sak att kolla på skräckfilm med Justin än Melli för att istället för att göra sig bakom kudden och skrika som Melli brukar skrattar Justin med mig vi satt och kollade klart på filmen innan vi gick ut till köket för att äta frukost. När vi plockat fram allt och satt oss ner hörde vi steg i trappan och Melli kom in skuttandes.
" Du är på bra humör " sa jag när hon satt sig ner bredvid mig.
" Vad är det inte att vara glad över det är jul om tre veckor " sa hon och jag skrattade. Melli har alltid älskar julen, det är hennes favorit dag på året. Till och med bättre en hennes egen födelsedag.
" Du är galen " sa jag och hon slog upp i ett ännu större leende. Vi fortsatte att äta vår frukost under tystnad tills Melli bröt den.
" Förresten vad sa Fredrik till dig igår om jag får fråga "
" Först började han fråga mig om Justin och mig sen började han prata om alla tjejer han hade festat med och undrade om det gjorde mig svartsjuk. Vilket jag inte är jag tycket bara sund om dom tjejer som gör samma misstag som jag gjorde "
" Sen slog han dig " frågade Melli och kollade frågande på mig.
" Nej han började sedan fråga om jag inte ville komma tillbaka till honom och jag sa nej, så han sa att han kommer göra mitt liv till ett helvete. Och då typ började jag kalla honom dum i huvudet, bög och andra saker jag vet att han tar illa upp av " sa jag och Melli kollade på mig och suckade högt.
" Okej du kanske är den mer begåvade av oss när det gäller dans och sånt men jag är så mycket smartare än du när det gäller såna här saker "
" Jag stoppade mig i alla fall från att smälla till honom vilket jag ångrar lite nu "
" Äh bryr dig inte om honom nu, gå på bio eller något med Justin så du slipper tänka på honom "
" Det är faktiskt en ganska bra idé, vill du gå på bio med mig " sa Justin och jag log stort mig mig.
" Du tror inte att dina Beliebers kommer sabba det då "
" Vi får smita in bak väggen eller något och sätta oss längst bak " sa han och log sitt sneda leende.
" Okej jag antar att vi ska gå på bio då, men bara om du följer med mig på en sak först "
" Visst vad som helst, eller nästan vad som helst
" Har du någonsin smakat nutella snack box "
" Nej vad är det " frågade han och jag log lite lömsk på honom.
" Det får du väll se "
Vi åt snabbt upp vår frukost innan jag sprang upp till badrummet och tog en snabb dusch innan jag drog på mig nya kläder.

                                       

Jag drog på mig lite smink och fixade snabbt iordning mitt hår innan jag gick ner till Justin som väntade på mig nere i vardagsrummet.
" Så ska vi åka då " sa jag och han reste på sig från soffan.
" Vi ska bara åka hem till mig först så att jag kan byta om "
" Okej men du får skynda dig för annars hinner vi inte äta nutella snack box innan filmen "
" Ta det lugnt det tar bara tio minuter hem till mig "
" Ja sen tar det tjugo minuter att gå till nutella baren och därifrån en fyrtio minuter "
" Vi hinner " sa och gav mig en puss på kinden innan han började knyta på sig sina skor.
" Och håll tassarna borta från mig medans vi är ute för annars kommer Scooter döda oss "
" Då måste han gå förbi mig först " sa han och tog ett steg närmre.
" Move Bieber " sa jag och han skrattade.
Vi hoppade in i hans och åkte bort till hans hus. Han sprang snabbt upp till sitt rum och jag gick ut till Pattie.
" Hej " sa jag och gav henne en kram innan jag slog mig ner i ena fåtöljen.
" Hej, hur är det med dig "

" Det går, blåmärket blev inte så farligt så det ganska bra att sminka över der. Men om det kommer paparazzi och deras blixtrar kommer man nog se igenom mitt lila lager av smink "
" Du är så stark Delian och det avgudar jag dig verkligen "
" Du har inte haft det så lätt du heller med att uppfostra Justin och hjälpa honom med allt det här "
" Nej det har verkligen inte vart lätt men det har vart värt det helt klart men jag tror Justin behöver en till person som kan hjälpa honom och stå vid hans sida "
" Det jag gör mer än gärna " sa jag och hon log mot mig.
" Gör vad då " frågade Justin och kom in i vardagsrummet.
" Inget är du klar eller "
" Japp ska vi gå " frågade han och jag ställde mig upp igen.
" Vart ska ni någon stans " frågade Pattie och vände sig mot Justin som precis tog på sig sin jacka.
" Jag och Delian tänkte gå på bio och innan tänkte vi ta en liten fika om det är okej
" Visst men inget gullande Justin " sa hon och spände blicken i sin son. Justin nickade bara lite kort innan vi började gå bort mot nutella baren.

Justins perspektiv

Vi kom fram till nutella baren och Delian gick in utan att säga ett ord. Vi gick fram till är man beställde och Delian beställde två stycken nutella snack box. Vi satte oss ner för att vänta på att det skulle bli klart.
" Hur kommer det säg att du kam äta så mycket onyttigt kn ändå vara i sån bra form " frågade jag Delian och hon kollade upp från sin mobil.
" Antagligen samma anledning som du, dansar och rör på mig " sa hon som om det var det mest uppenbara sak på jorden.
" Förmodligen men hur hittade du det här stället jag har aldrig hört talas om nutella bar "
" Jag och Melli gick vilse en gång och vi bara råkade komma till det här stället och ända sedan dess har vi kommit hitt om vi är ledsna, glada eller vill fira något "
Dom toppade upp vårt numer och Delian nästan sprang fram till servitrisen som kom ut med vår beställning. Hon gav den ena till mig och började gå bort mot bion. Hon drog bort folien som var över och stoppade ner ett sugrör i den och började sörpla på något som jag antog var något med choklad. Hon tog upp något krispigt ur den ena hållare doppade den i den tredje och stoppade den i munnen.

                                    

" Kom igen Bieber det är gott jag lovar " sa hon men jag kollade fortfarande bara på henne. Hon tog ifrån mig min och gjorde sak med min som hon hade gjort med sin. Hon räckte den till mig och jag drack lite av drickan. Det var någon slags O'boy och det var den godaste jag druckit. Jag sörplade i mitt nästan allt och tog i den lila krispiga saken och doppade den i nutella som Delian hade gjort. Jag stoppade den i munnen och riggade snabbt i mig den lila saken.
" Så vad tycker du " frågade hon och stoppade snabbt in en till krispig kubb i munnen. Hon tog det som ett jag och började gå lite snabbare mot bion. Vi åt snabbt upp våra nutella snacks boxar och jag kände att jag ville ha mer. Det här var defensivt något jag skulle köpa igen.
När vi kom fram till bion var det nästan fult vid huvudentrén så jag drog med mig Delian mot bak dörren. Vakten som stog där bak gav oss bara en snabb blick innan han lite diskret släppte in oss på biografen. Vi gick fram till kassan där liten äldre gumma satt och trummade med fingrarna på bordet. När hon fick syn på oss spärrades hennes ögon upp och jag log lite för mig själv. Jag tycker att det både var roligt och krippi att jag hade äldre fans också men det var för det mesta kul. För att föräldrarna är oftast galnare än barnen.
" Hej jag skulle vilja boka upp hela dom två raderna längst bak om det går " sa jag och hon nickade kort innan hon började knappa in något på datorn.
" Varför ska vi ha två hela rader för oss själv, tror du att jag blivit tjock eller "
" Nej för att om vi bokar upp dom så kan ingen annan göra det så vi kan gömma oss bättre " sa jag och tog imot biljetterna som kassörskan sträckte fram mot mig. Jag drog med mig Delian in i biosalongen som för tillfället var tom. Vi satte oss längst bak i ena hörnet och såg hur fler och fler kom in i salongen. Allt jag kunde tänka på för tillfället var, hoppas att ingen ser att det är jag.

Kapitel 31 uppe nu. Blev inte så jätte långt kapitel men jag är sjuk och svårt att håla mig vaken. Men jag hoppas att jag ska kunna lägga upp ett till kapitel idag om fantasin flödar.
Men vad tror ni händer nu? kommer dom få vara ifre på bio eller är det någon som kommer se dom?

Kom ihåg att kommentera :D


Just twitter Kapitel 30

Ptevious

Jag la mig ner bredvid Justin och kollade på hans sovande lugna ansikte. Jag hade inte gillat att se Justin arg och jag skulle inte vilja se det igen. Jag la mig med huvudet på hans bröst och somnade snabbt in och vaknade inte igen förs än Justins mobil ringde igen. Jag tog upp mobilen och gick ut till köket för att det inte skulle vecka Justin. Jag kollade ner på mobilen och såg att det var Selena som ringde. Gav hon aldrig upp eller. Jag tröck snabbt på svara innan jag hann ångra mig.
" Justins telefon " sa jag och väntade på att hon skulle svara.

" Hej jag behöver prata med Justin om du har honom i närheten " sa hon och jag skrattade.
" Ja han är i närheten men jag tänker inte låt dig prata med honom "
" Men " var allt jag hörde att hon sa innan jag la på samtalet och satte mig på ena stolen. Jag kände att det vibrerade i handen och såg att det var Selena igen.
" Vad vill du nu då "
" La du precis på i mitt öra " skrek hon åt mig och jag himlade med ögonen.
" Ja det gjorde jag, problem med det "
" ja, vet du ens vem jag är och vem är du förresten som tror att du kan behandla mig som skit " Jag suckade högt för mig själv och la ner mobilen på bordet utan att lägga på. Jag gick bort till sängen och kröp ner bredvid Justin igen. Jag hörde lite svagt att hon skrek på andra sidan linjen men hörde inte vad. Efter tag slutade det och jag antog att hon lagt på. Jag la mig till rätta och blundade men stördes återigen av att Justins mobil ringde. Jag gick med tunga steg ut till köket och slet tag i mobilen.
" Vad är ditt problem Justin har ju sagt att han inte vill ha något med dig att göra så varför ringer du hela tiden " skrek jag åt henne och hörde hur Justin gnällde lite från sovrummet. Jag kollade ut i sovrummet och såg att Justin vaknat. Jag log ursäktande mot honom innan jag gick tillbaka till köket.
" Jag behöver prata med Justin snälla "
" Jag känner inte dig och du känner inte mig men du verkar som en trevlig tjej som bara har haft det lite jobbigt. Men måste jag påminna dig om att det var du som gjorde slut med Justin och inte tvärt om "
" Jag vet och jag insåg det inte förs än nu hur mycket jag verkligen älskade Justin "
" Jag förstår men du var inte där dom där kvällarna du han var ledsen och nere och jag fick sitta i timmar och försöka muntra upp honom via telefonen "
" Jag vet jag är så ledsen " sa hon och kunde nästan höra hur hon grät när hon pratade. Jag suckade tungt och hon avslutade samtalet. Jag vände mig om och fann Justin lutande mot dörrkarmen.
" Förlåt att jag väckte dig " sa jag och gav tillbaka hans mobil
" Delian vad är det " frågade han och tog tag i min handled.
" Inget, jag tycker bara att det är jätte kul att ditt ex ringer hitt var femte minut "

Justins perspektiv

 " Inget, jag tycker bara att det är jätte kul att ditt ex ringer hitt var femte minut " sa hon och jag suckade.
" Jag vet jag tycker inte heller att det är så värst kul att hon plötsligt börjar "
" Snälla Justin kom inte och försvara henne nu "
" Jag vet att det ör jobbig men hon har det svårt just nu "
" Justin ex drama är inte riktigt vad vi behöver just nu " sa hon och jag kände mobilen vibrera i min hand. Delian kollade också ner på min mobil och suckade högt när hon såg att det var Selena. Hon slet sig ur mitt grepp och slängde sig i soffan med en duns. Jag tröck på svara och satte mobilen mot örat.
" Selena sluta ringa vi är upptagna " sa jag och la på snabbt innan hon han protestera. Jag la ner mobilen i fickan och satte mig bredvid Delian.
" Snälla sig inte att du är sur på mig " sa jag och hon vände blicken mot mig.
" Jag är inte sur på dig jag är inte sur på Selena heller men det är bara lite jobbigt just nu " sa hon och litade huvudet mot min axel.
" Jag vet men du klarar det " sa jag och la armen runt henne. Jag pussade henne på hjässan och försvann lite i mina egna tankar.
" Hur är det med handen förresten " frågade hon och jag drogs ur mina tankar.
" Det är okej känner av den lite bara "
" Okej men vad ska vi göra tills vi ska flyga "
" Kan vi inte bara ha en slapp dag och bara stanna på hotellrummet och kolla på film eller spela något spel i tv rummet " sa jag och hin funderade ett tag innan hon svarade.
" Vi kan först spela något och sen när vi är trötta kan vi kolla på någon film "
" Vi kanske borde äta någon frukost först " sa jag och hon nickade kort innan han ställde sig upp och gick ut till köket. Jag kollade runt i skåpen och allt som fanns var pasta och pesto sp det fick bli det. Delian började fixa med pastan så jag plockade fram bestick, tallrikar och glas.

                                        
                                      

Vi hade precis kört klart vår andra omgång pingis när resten av crewet kom in. Dom ville spela King men efter som Delian hade vunnit varje gång ville jag köra något som hon inte var bra på enligt henne drog jag med henne bort mot biljard bordet. Jag började fixa iordning kulorna och tog tag i ena biljard pinnen och strecket sedan den andra till Delian som kollade lite surt på mig.
" Du vill bara spela det här för att jag sa att jag inte kan spela biljard " sa hon och jag log lite lömskt mot henne.
" Japp och kom nu, vill du spränga eller ska jag göra det "
" Gör det du " sa hon och jag ställde mig vid biljard bordets kant. Jag la upp den vita biljard kulan och sköt iväg den så att alla kulorna åkte åt olika hål. Delian gick runt biljard bordet och kollade lite på mig innan hon tog tag i sin pinne och sköt iväg den vita kulan. Hon lyckades inte få ner än ända och suckade högt.
" Det här är varför jag inte vill spela biljard jag suger ju och du är väll säkert värsta proffset "
" Inte proffs men väldigt duktig " sa jag och ställde mig vid den vita kulan. Jag kollade ut över bordet för att se den bästa möjliga väg att få ner fler. Jag lyckades få ner fyra kulor innan jag missade och det var Delians tur.
" Jag vet ju inte ens hur man ska hålla den hår saken " sa hon och viftade med pinnen framför mig.
" Här jag ska vissa dig " sa jag och la en arm runt hennes midja. Jag förde henne bort till den vita kulan och la mina händer över hennes på biljard pinnen. Jag ställde mig bakom henne och rättade till hennes grep lite.
" Det är så här du ska skuta " viskade jag i hennes öra och kunde se hur hennes hund kontrade sig. Jag bad henne att välja en kula som hon ville få ner och hjälpte henne. Hon fick ner två stycken och hon slog upp i ett stort leende.
" Här låt mig hjälpa dig med nästa " sa jag och ställde mig bakom henne igen. Jag började kyssa henne på halsen och drog henne närmre mig.
" Det där är fuska vet du det " sa hon och jag skrattade kort innan jag fortsatte att kyssa henne på halsen.
Jag släppte taget om henne och hon kollade lite surt på mig innan hon vände sig mot biljard bordet igen och sköt iväg kulan som missade alla som hon sköt mot.

Vi satt nu i bilen på väg hem till Delian och hon satt lutad mot min arm. Vi kom fram till hennes hus och jag skulle hjälpa henne ut med väskorna så jag hoppade ut ur bilen efter Delian. Hon drog ut sina väskor från bilen och jag tog tag i båda två.
" Jag kan bära själv vet du " sa hon men jag ignorerade henne och började gå bort mot hennes dörr men stannade tvärt när jag såg att det var någon som satt precis utanför dörren. Delian såg det också och stelnade till bredvid mig. Hon måste ha känt igen personen för hon spände hela käkarna och kollade surt upp på verandan.
" Jag trodde att jag skulle slippa dig efter vårt lila slagsmål och jag tyckte att jag var ganska tydlig med att jag aldrig ville se dig igen " sa hon och det var då jag kopplade vem det var. Han ställde sig upp och kom sakta fram till oss. Jag spände alla muskler i kroppen när han kom inom räckhåll.
" Jag hade för mig att du sa att ni bara var vänner " sa han och pekade lite mellan mig och Delian.
" Ja vi var bara vänner då men jag lärde känna honom bättre och jag föll för honom som alla andra tjejer på den jord skulle göra " sa hon och jag hörde avsmaken i hennes röst.
" Haha okej men skulle jag kunna få prata med dig ensam " sa han och kollade på Delian som stog och tvekade lite.
" Varför skulle jag vilja följa med dig och prata Fredrik "
" För att du för eller senare låste prata med mig och varför inte bara reda ut det "
" Visst men jag ger dig max tio minuter " sa hon och jag kollade chockat på henne. Fredrik började gå en bit bort och väntade på Delian.
" Jag tänker inte låta dit prata med honom. Jag litar inte riktigt på honom " sa jag och kollade ner i Delian ögon.
" Jag vet men han har rätt jag kommer behöva prata med honom för eller senare och varför inte bara få det överstökat " sa hon och gav mig en snabb puss på kinden innan hon gick bort till Fredrik som hade ett stort flin i ansiktet. Ett flin som gjorde mig osäker på att jag gjorde rätt i att låta henne gå.
Jag stog och kollade på när dom pratade och försökte höra vad dom sa men det var lönlöst. Dom var för långt bort. Jag stog och väntade otåligt på att något skulle hända och lika så mitt crew. Jag vände mig om för att gå till Scooter och prata men vände mig snabbt om då jag hörde hur Delian skrek till. När jag vände mig om låg Delian på marken med ena handen för ögat. Jag stog som paralyserad några sekunder innan jag sprang bort till Delian som försökte ställa sig upp. Jag slängde mig på bredvid henne drog upp henne i min famn. Jag kollade bort mot Fredrik som var fast i Kennys grep och jag tänkte precis gå bort och smälla till den där jäveln så hårt att han bryter något när en hand slöt sig om min handled. Delian hade tagit ett ganska stadigt tag om min hand och skakade bara huvudet.
” Han är inte värd det ” sa hon och jag kollade ner på Delian som nu satt upp på marken. Jag gav Fredrik en snabb blick innan jag lyfte upp Delian i min famn och gick bort till hennes hus igen.

Delians perspektiv

Justin lyfte in mig i huset och la ner mig på soffan innan han gick ut för att hämta mina väskor. Han kom tillbaka in i huset och låste snabbt dörren efter sig. Han lämnade bara mina väskor i vardagsrummet och gick ut till köket. När han kom tillbaka till mig hade han en frys påse i handen som han sträckte fram den till mig. Jag tog imot den och tröck den lite lätt mot mitt högra öga där Fredrik slagit mig igen. Jag fattar inte ens vad det var som hände. Vi pratade helt normalt med varandra och sen helt plötsligt bara smällde han till nog när jag blundade antagligen någon sekund för mycket. 
” Skulle du kunna väcka Melli hon ligger säkert och sover där uppe ” sa jag och Justin gick upp mot övervåningen utan att säga ett ord. Det tog ett tag innan jag hörde springande steg nerför trappan och Melli bokstavligt talat slängde sig på mig.
” Gud vad hände kan jag inte släppa dig med blicken en dag utan att du ska hamna i trubbel ” sa hon och fick mig att skratta lite kort. Det var en av dom anledningarna varför jag älskade henne, hon visst alltid hur hon skulle få mig att le när jag var nere.
” Tydligen inte men det här är inte så farligt ” sa jag och nu var det hon som skrattade.
” Det är aldrig något alvarligt med dig ” sa hon och kollade mig i ögonen.
” Jag lovar jag är okej gå upp och lägg dig igen du ser ut som ett vrak ”
” Är du säker på att jag inte ska hjälpa dig upp ”
” Jag stannar gärna om jag får så jag kan hjälpa henne ” sa Justin och jag log tacksamt mot honom.
” Okej men vi syns imorgon ” sa Melli och gav mig en kram innan hon skuttade upp för trappan igen.
” Du behöver inte stanna du kan åka väg hem med dina mamman om du vill jag klarar mig ”
” Jag stannar och förresten så har jag redan skickat iväg mitt crew ”
” Hjälp mig att bädda ut bäddsoffan ” sa ag och ställde mig upp.
Vi lyckades få upp bäddsoffan och jag kröp ner under täcket. Justin hoppade också in under täcket och jag la mitt huvud på hans bara överkropp som en kudde. Han strök mig lätt över ryggen och jag somnade snabbt in.

Kapitel 30 uppe nu och jag hade tänkt lägga upp det tidigare men jag hade träning idag så han inte skriva så jätte mycket och det blev tyvärr inte så mycket bilder men jag hittade inget som passade in. Men vad tycker ni om kapitlet, det är väldigt svårt för mig att veta vad ni tycker om ni inte kommenterar. Så snälla Kommentera :D

Svar till Ebba

Ebba om Just twitter Kapitel 29

Jätte braaaaaa. :-) kan inte fredrik komma och börja slåss med delian när justin's crew ser alltså alla i hans crew? Snälla snälla!!!!!


Svar: Jag har en sak planerat om du bara lugnar ner dig lite. Det kommer snart så du behöver inte
vänta så jätte länge :D

Just twitter Kapitel 29

Previous

” Hem ljuva hem ” sa jag och pustade ut lite. Det skulle bli skönt att komma hem till L.A. igen även fast det har varit jätte kul här men det kommer alltid vara något speciellt med att vara hemma.
” Vi ska faktiskt flyga till Ohio och ha en lite konsert där innan vi åker till L.A. igen ” sa han och jag kom skrattade för det påminde mig om tröjan som Lauri hade på sig i Cougar town.
Vi började köra iväg mot flygplatsen och jag kände att mina ögonlock var tunga så jag slöt ögonen. Hur kunde jag vara trött jag hade ju sovit jätte länge och bra med Justin.


Vi landade i Ohio jag kollade ut genom för att mötas av skrikande fans och jobbiga paparazzi. Jag suckade och drog ner det som täcker för fönstret. Kan man inte bara få gå normalt av ett plan utan att bli bländad ut av blixtarna eller döv av allt skrik. Jag vände mig mot Justin som tog ner våra väskor från hyllan. Han la ner min väska bredvid mig i stolen och hängde sin egen väska över axeln.
" Det kommer att gå bra " sa Justin och satte sig på huk framför mig.
" Jag vet men jag ratar inte hur du orkar med allt det här "
" Man lär sig hantera det efter att tag "
" Jag vet men hur långt är ett tag för det är väldigt svårt att då från mitt liv till ditt på bara en månad och klara det på direkten också "
" Jag vet och det är ingen som förväntar sig det heller " sa han och log lugnande mot mig.
" Du vet att vi inte får göra något här " sa jag när han lutade sig närmre mig.
" Kom igen vi har ju dragit för fönsterna "
" Nej Justin jag tänker inte ta risken bara för att du inte kan hålla dina händer i styr " sa jag och han log sitt sneda leende mot mig.
" Nej förlåt för att jag inte kan håla mina händer borta från min snygga, sexiga flickvän" sa han och jag fnös. Visst jag såg väll okej ut men jag var varken snygg eller sexig.
" Jag börjar fundera på att du skulle blivit komiker istället, för det där var årets skämt " sa jag och ställde mig upp. Jag hängde väskan över axeln innan jag gick bort till utgången. Jag klev ner för trappan och blixtrarna blev värre. När jag trodde att blixtrarna inte kunde bli värre blev dom det och jag förstod att Justin kommit ut ur planet. Jag drog på mig minna solglasögon och började gå   bort mot dom andra i crewet som väntade på oss. Fansen och paparazzina var tillbaka hållna av stycket och vakter. Jag hörde hur en grupp tjejer ropade mitt namn och vände mig mot dom. Dom hade ett stort plantage där det stog ( We believe and hope in Destin <3 ) och jag log stort för mig själv. Jag visste att det skulle finnas beliebers som skulle hata mig för att jag är med Justin men att det fanns vissa älskade honom så mycket att dom skulle acceptera vad som helst så länge det gjorde honom glad. Dom ropade att jag skulle komma så jag gick ned lite osäkra steg bort mot dom. Jag kollade snabbt på Justin som stog och skrev autografer och tog bilder med vissa av hans fans. 

                                                            

Jag vände blicken mot dom igen och dom sträckte fram papper och penna mot mig. Jag tog tag i ena tjejens penna och skrev en snabb autograf innan jag skrev till dom andra. Jag gav tillbaka pennan och gick med ett stort leende bort till dom andra. Vi stog och väntade ett tag tills Justin var klar och vi gick bort mot där vi skulle hämta våra väskor.
" Så du har fått dina små fans nu " viskade Justin i mitt öra och jag rös till av väll behag när jag kände hans andetag i min nacke.
" Du får inte gör det här och jag skulle nog mer säga att dom är Destins fans " sa jag och slog Justin lätt i magen för att han skulle baka lite. Han gjorde inte det så jag tog istället ett steg åt sidan så att det blev lite mellanrum mellan oss och Justin log roat mot mig. Han verkade inte ta det på så stort alvar det här med att var diskret.
" Haha jag såg det vi behöver nog vänja oss med att bli kallade Destin från och med nu " sa han och skrattade sitt underbara skratt som bara fick mig att le. Man kunde verkligen inte tycka illa om Justin.
" Jag antar det men det kommer nog ta ett tag "
" Det gör det alltid "
" Förresten när börjar din konsert och har du något planerat imorgon innan vi åker till LA "
" Vi ska åka direkt till konserthuset nu men imorgon är.det inget planerat förs än vi ska flyga "

Jag stog nu på sidan av scenen och kollade på när Justin sjöng och dansade runt på scenen. Han hade en sån energi och sjöng så bra att det var roligt att titta på. Jag brukar inte tycka det är så kul att vara på konsert men att se Justin uppträda fick mig att fundera. Det kanske inte var konserter jag hade något imot utan det kanske bara hade varit fel konserter jag gått på. Justin tackade publiken innan han slutade av scenen och slängde sig andfått i den lila soffan som stog i hans omklädningsrum. Jag satte mig på bordet framför honom och kollade ner på Justin som försökte få tillbaka sin normala andning. När hans puls hade gått ner till nästan normalt satte han sig upp och kollade in i mina ögon. Han la händerna på min midja och drog mig närmre så att det bara var någon millimeter mellan våra läppar. Jag tröck mina läppar mot hans och kände inte för än efter ett tag att han stank. Jag drog mig undan och ställde mig upp.
" Jag ska gå ut härifrån så att du kan duscha och byta om för att du stinker " sa jag och kysste han snabbt på läpparna innan jag gick ut ur rummet och bort mot Kenny som satt på en lite stol och höll på med sin mobil.
" Hej " sa jag och satte mig ner bredvid honom på den andra stolen. Han kollade upp på mig och mig.
" Jag att du skulle vara med Justin eller vill du hellre vara med mig " sa han och jag skrattade. Jag gillade Kenny,
han var alltid glad och man kunde skämta med honom.
" Nej Justin behöver duscha och du verkar vara mycket roligare att vara med
" Visste jag borde också få stå i rampljuset nån gång då och då. Dra roliga skämt om hur korkad Justin och sånt "
" Det skulle vara något som har skulle betala för " sa jag och vi båda skrattade.
Vi satt och pratade ända tills Justin var klar och det var dags för oss att åka till vårt nya hotell som tydligen var ett rätt så lyxigt hotell. Ett sånt där som jag bara drömt om att få sova någon gång.

När vi klev ur bilen och jag såg hotellet vi skulle sova i tappade jag hakan och fick blinka flera gånger innan jag förstod att det här var verkligt. Jag följde efter sim andra i och kollade storögt på allt jag gick förbi. Justin tog tag i min hand och började leda mig mitt en stor dörr som det stog svit på. Jag kollade på Justin och jag måste ha sett väldigt rolig ut för han skrattade kort innan han låste upp dörren och drog in mig i rummet. Han släppte ner väskorna och stängde igen dörren med en smäll innan han tröck upp mig mot väggen
" Nu kommer du inte undan "
" Åh nej, stackars mig " sa jag och han log stort mot mig innan han tröck sina läppar först löst med sedan hårdare mot mina. Jag la mina händer runt hans nacke och drog honom närmre. Vi stog där ett tag tjat ihop tryckte tills Justin drog sig undan.
" Är du hungrig " frågade han och jag nickade bara till svar för jag var allt för andfådd för att få fram ett ordentligt svar. Han släppte taget om min midja och gick ut till köket. Jag stog kvar ett litet tag lutad mot väggen för att försöka få tillbaka andningen till normalt. Efter ett tag gav jag upp och gick ut till Justin som stog och pratade med någon i telefonen. Han log mot mig när jag kom in och fortsatte att prata i telefonen. Han sa hejdå och la ifrån sig telefonen.
" Det blir pizza om det ör okej " sa han och jag slog upp i ett leende. Det var nästan aldrig fel med pizza. Justin tog fram dricka och glas och vi gick ut och satte oss i den lila soffan framför tv. Det plingade på dörren och Justin sprang för att öppna. Jag hörde hur en tjej skrek till och att Justin suckade högt.
" Snälla kan jag få dina autograf och bild med dig " nästan skrek hon och man kunde höra att hade grått i halsen.
" Tack så mycket mina kompisar kommer att du när dom får på det här " sa hon innan hon snabbt sprang iväg och Justin kom med lite tunga steg fram till soffan. Han satte sig ner och öppnade upp pizzorna. Det var den största pizzan jag sett på riktigt och jag rev snabbt loss en bit.

När vi ätit upp hela pizzan låg vi båda utslagna i soffan. Jag la mig halvt över Justin och han kollade in i mina ögon.
" Det där blev man ju inte mät på " sa jag sarkastiskt och Justin skrattade.
" Nej jag tror jag behöver något till " sa han la en hand på min kind. Jag hoppade upp lite så att det bara var någon millimeter mellan oss.
" Duger det här eller " frågade jag och tröck mina läppar mot hans. Han la sin andra hand på ni rygg och tröck mig närmre honom. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och drog med tungan längs hans läppar. Han särade på läpparna och våra tungor mötes i en passionerad kyss. Jag drog mig undan för att kunna andas lite.

                                            

" Mätt nu " frågade jag och han skrattade.
" Inte riktigt än " sa han och drog ner mitt ansikte mot sitt. Våra läppar trycks återigen hårt mot varandra och jag blev varm i hela kroppen av Justins närkontakt. Det var något med honom som fick mig ur balans. På ett sätt jag inte kan beskriva med ord. Jag kände att det var något som vibrerade mot mitt ben och satte mig gränslandet högt upp på Justins höfter. Jag drog upp min mobil men det var inte min. Justin drog upp sin och kollade konstigt på mobilen. Han satte sig upp så att jag satt i hans knä istället och han svarade med ett inte så trevligt hej.

Justins perspektiv

Delian satt sig gränslandet över mina höfter och tog upp sin mobil men det fortsatte att vibrera i min ficka. Jag drog upp mobilen ur fickan och såg att det var Selena. Jag satte mig upp och Delian gled ner i mitt knä.
" Hej " sa jag lite surare än planterat.
" Hej " sa hon lite osäkert.
" Vad vill du " frågade jag och Delian kollade frågande på mig. Jag log lite försiktigt mot henne och hon hoppade av mig. Jag ställde mig upp och gick bort och ställde mig vid fönstret.
" Vad är det " frågade jag igen och kollade ut genom fönstret. Jag hörde hur hon svalde hårt innan hon svarade
" Vi behöver prata Justin "
" Nej vi behöver inte prata om någonting Selena jag är färdig med dig "
" Snälla Justin jag var korkad och jag insåg inte vad jag hade förrän du var borta och jag skulle gärna vilja testa en gång till "
" Selena det ör lite sent att komma tillbaka nu och förresten så har jag träffat än annan "
" Aa den där nya tjejen, jag har hört om henne. Är det inte lite konstigt att hon kommer in i ditt liv precis när vi gjorde slut " sa hon kände hur ilskan växte inom mig. Jag ville inte bråka med Selena men hon kunde inte komma tillbaka efter två månader och säga att hon vill börja om på nytt och dessutom prata illa om min tjej.
" Selena jag kommer inte att lämna Delian för dig "
" Varför? För att hon lätt att komma åt eller "
" Nej för att jag älskar henne " skrek jag och la på samtalet. Jag slängde iväg mobilen på sängen och slog handen hårt i väggen. Jag kände att det gjorde ont i handen och la den mot fönstret. Jag lutade även andra handen och huvudet mot det kalla glaset och försökte lugna ner mig. Jag kände ett par armar runt min midja och vände mig om mot Delian som kollade oroligt på mig.
" Jag är ledsen att du fick höra det där "
" Hej be inte om ursäkt du har inte gjort något fel " sa hon och jag log lite halvt mot henne.
" Nej men jag hade hoppats att när jag sa jag älskar dig första gången skulle vara lite mer romantiskt och inte skrik ut det i telefonen till mitt ex.
" Jag tycker att det var ganska romantiskt på sitt eget lila sätt om jag får säga så "
" Okej nämn något som var romantisk med det där " sa jag och kollade utmanande på henne.
" Du stog upp för mig som ingen annan gjort förut "
" Jag hade ändå hoppats att det skulle hänt vid en annan tidpunkt "
" Du kan ju använda I love you då " sa hon och log stort.
" Det skulle jag kunna göra " sa jag och tröck försiktigt mina läppar mot hennes.
" Förresten jag älskar dig också " viskade hon lätt mot mina läppar innan hon snabbt kysste mig igen. Jag la mina händer under hennes lår och lyfte upp henne på mina höfter. Hon satte händerna runt min nacke och pillade lite med mitt hår. Jag la mina händer på hennes höfter drog med tungan över hennes läppar. Hon särade på läpparna och våra tungor mötes. Jag ville ha mer av henne men drog mig undan då min mobil vibrerade på sängen. Jag släppte ner Delian och tog upp mobilen igen.

Delians perspektiv

Justin släppte ner mig på golvet och svarade på sin mobil.
" Selena vad vill du nu då jag har ju sagt att jag inte ville ha något med dig att göra " sa han surt och spände käkarna hårt när hon sa något men jag kunde inte höra vad. Jag visste inte ens om jag ville veta vad dom pratade om. Jag gick bort till badrummet och tog med mina saker in. Jag drog av mig kläderna och hoppade in i duschen. Jag satte igång duschen och Justins skrik försvann. Jag drog på varmt vatten och lät vattnet skölja över mig.
När jag stängde av vattnet igen sp var det tyst och jag torkade mig snabbt innan jag drog på mig mina rena kläder. Jag gick ut till sovrummet igen och hittade Justin sovande på sängen. Jag kollade snabbt på klockan och såg att den var tolv. Jag la mig ner bredvid Justin och kollade på hans sovande lugna ansikte. Jag hade inte gillat att se Justin arg och jag skulle inte vilja se det igen. Jag la mig med huvudet på hans bröst och somnade snabbt in och vaknade inte igen förs än Justins mobil ringde igen. Jag tog upp mobilen och gick ut till köket för att det inte skulle vecka Justin. Jag kollade ner på mobilen och såg att det var Selena som ringde. Gav hon aldrig upp eller. Jag tröck snabbt på svara innan jag hann ångra mig.
" Justins telefon " sa jag och väntade på att hon skulle svara.
Blev inte ett jätte långt kapitel men det står ganska still i huvudet just nu. Vet inte riktigt vad som ska hände men vi får se det kanske komme rom ett tag.
Men vad tycker ni om kapitlet hade tönkt vänta tills längra med jag älskar dug men det hade itne riktigt passat in i det jag har som planerat. I alla fall vad tror ni kommer hända nu? vad tror ni kommer sägas mellan Delian och Selena. Skriv gärna vad ni tror, ni kan ge mig en ide jag kanske kan använda.

Kommentera gärna :D

Just twitter Kapitel 28

Previous

Det kom bara in fler och fler och alla som gick förbi mig och Justin kollade alltid längre än nödvändigt på Justins arm runt mina axlar och våra samman flätade händer. Det var både jobbigt men på samma tid underhållande. Jag vet att det var hemskt men jag gillade att se deras nästan ledsna blickar efter att dom kollad tillräckligt länge på oss. För all tjejer här inne skulle vilja bli ihop med Justin och alla tjejer såg rätt bra ut men han väljer att vara med mig. När salen var full ställde sig Scooter längst fram och sa några ord innan han drog igång videon och jag lutade mig tillbaka i stolen.  

Videon hade till och med blivit bättre än jag hoppats på. Det såg bara så coolt ut när alla rörde sig samtidigt och sen så gjorde det ju inget att låten var bra heller. Scooter ställde sig upp längst fram igen och alla blev tysta.
" Så det här blev resultat av videon och jag måste säga att det blev jätte bra med alla scenar. Och det skulle jag vilja tacka Delian för, det var hon som kom på koreografin och som fick oss alla att komma hit. Så jag tycket att vi ger en stor applåd till Delian " sa Scooter och alla började applådera. Justin pussade mig lätt kinden innan han ställde sig upp och gick bort till Scooter. Han stog och pratade med honom ett tag innan han kom tillbaka till mig. Jag kollade frågande på honom nör han sträckte fram handen till mig.
" Vart ska vi någonstans " frågade jag och han drog upp mig på fötter. Han böjade dra med mig mot sitt rum utan att säga något. Vi kom in i hans rum och han släppte taget om ni hand. Han gick bort till sin väska och drog upp en massa kuvert som jag inte såg vad det stog på.
" Vad är det där om jag får fråga " frågade jag och satte sig mig ner på sängen.
" Det här är löne checkar " sa han och satte sig sängen bredvid mig.
" Så varför var jag tvungen att följa med "
" Så att jag skulle kunna göra det här " sa han och tröck sina läppar mot mina. Jag drog min hand genom hans hår  och ner till hans kind. Jag drog mig undan och Justin kollade besviket på mig.
" Dom andra väntar nog på oss "
" Dom kan nog vänta en liten stund till " sa han och log ett snett leende. Jag skakade på huvudet
och ställde mig upp.
" Kom nu " sa jag bara och sträckte fram handen mot honom. Han tog min hand och jag började gå bort mot salen med Justin bakom mig. Vi kom in till salen där alla nu stog och pratade med varandra. Vi gick fram till Scooter som stog och pratade med Pattie och Kenny.

Justins perspektiv

Vi gick fram till Scooter, Kenny och mamma.
" Här är kuverten " sa jag och gav dom till Scooter.
" Tack, men vi behöver prata med er två efter att vi sagt hejdå och sett till att alla kommit iväg ordentligt "
" Eh visst om vad vill ni prata om " frågade Justin och vände sig mot sin mamma.
" Vi tar det sen okej " sa Scooter och gick bort till en stor klunga och började dela ut deras kuvert. Jag drog med mig Delian bort till Ryan, Chaz och Melli som satt och skrattade åt något på Mellis mobil.
" Vad kollar ni på " frågade Delian och dom kollade upp på oss snabbt innan dom kollade ner på mobilen igen. Vi ställde oss bakom dom och kollade ner på mobilen. Dom kollade på en bild av mig där dom hade klippt ihop en bild från mina tre stora år. 

                                           

Jag kollade på Delian som log stort och möte min blick.
" Du var så gullig nör du var mindre " sa hon och kollade ner på Mellis mobil igen.
" Och vad är jag nu då " frågade jag och hon kollade in i mina ögon innan hon svarade.
" Nu är du mer snygg, sexig åt det hållet " sa hon och jag log mot henne. Hon log sitt lite sneda leende mot mig innan hon satte sig ner i fåtöljen som var ledig.
" Hoppa upp " sa jag och viftade med handen lite.
" Varför jag satt så skönt ju "
" För att jag också får sitta då och du kan sitta i mitt knä " sa jag och hon reste på sig. Jag satte mig ner och drog ner Delian i mitt knä innan jag vände mig mot dom andra.
" Så när åker ni hem " frågade jag och dom kollade lite sorgset på mig.
" Vi ska åka idag med alla andra. Vi har match om två dagar och behöver träna lite. Men vi syns ju innan julen " sa han och jag log ett svagt leende mot honom. Jag skulle behöva säga hejdå igen till mina bäst kompisar. Visst jag hade ju Delian nu men det var alltid bland det svåraste med mitt liv, säga hejdå till alla dom man älskar.
" Det gör vi " sa jag och dom log lätt tillbaka. Jag borde ha vant mig med det här vid det här laget, men det här verkar som något man inte bara vänjer sig med.

Jag hade precis sagt hejdå till Chaz och Ryan och vände mig mot Delian. Hon kollade medlidande på mig och gav mig en kort kram innan vi började gå bort till mitt rum. När vi kom in hittade vi Scooter, Kenny och mamma i köket och gick ditt.
" Ni ville prata om något med oss " sa jag och dom vände sig mot mig.
" Ja vi behöver prata lite om vad som kommer hända nu medans ni är ihop. För ni kommer vara tvungna att håla en låg profil om det här. Inget kyssandes, gullandet, gå runt hand i hand, inget som kan avslöja att ni är ihop, dejtar eller vad ni vill kala det så länge ni är ute bland andra. Men när ni kommer in så får ni göra som ni vill " sa Scooter och jag kollade på honom. Jag visste att vi gjorde allt det här för vår säkerhets skull men jag vill inte behöva dölja mina känslor som jag känner för Delian.
" Okej " sa jag bara kort och kollade ner på mina och Delians sammanflätade fingrar.
" Sen så ville Pattie prata med er om något " sa Scooter och pekade på mamma. Jag kollade på mamma som verkade tveka lite innan hon började prata.
" Jag vill bara snabbt prata lite med er om kärlek " sa mamma och jag kollade chockat på henne.
" När man är ung och kära så vill man gärna vara ganska nära och går gärna lite för fort framåt " fortsatte hon och jag såg att Delians kinder började ta en röd nyans.
" Okej mamma du ska inte ha det här sammantalet med oss nu " sa jag och skakade på huvudet. Jag visste att det var pinsamt för mig men jag kan bara föreställa mig hur det är för Delian.
" Justin jag måste, det är en mammas uppgift " sa hon men jag vara skakade på huvudet.
" Jag kan prata med dom om det är bättre " sa Kenny och kollade på mig. Jag nickade bara kort till svar och mamma pustade ut lite. Hon och Scooter gick ut ur rummet och jag vände mig mot Kenny.
" Snälla säg att du bara ljög för mamma att du skulle prata med oss om det " sa jag och Kenny log mot mig. Ett leende jag inte riktigt visste vad det betyde.
" Jag tänker inte prata med er om det om ni lovar att ni skyddar er när ni väll har det " sa Kenny och kollade strängt på oss.
" Jag lovar " sa jag och Kenny slappnade av lite. Jag vände mig mot Delian som fortfarande var röd om kinderna. Jag skrattade lite lågt och hon kollade upp på mig.
" Vad var det som var så roligt med det där om jag får fråga " sa hon lite surt vilket fick mig att le stort.
" Det var inget som var roligt med det samtalet men jag tycker att det är roande att se när du rodnar "
" Varför är det roande att se mig rodna "
" För att ska alltid vara så hård och tuff men när du rodnar så visar du att du har en mjuk sida i dig också " sa jag och kollade i hennes ögon.
" Okej jag tänker gå och lägga mig nu " sa. Kenny och gick ut ur rummet.
Delian låste dörren efter honom och jag satte mig i sängen. Hon satte sig bredvid mig och jag la armen runt hennes axlar.
" Du vet att nu är Melli borta så du kan inte komma på någon dålig bort förklaring att Melli få sova själv. Så jag tycker att du stannar kvar här med mig "
" Okej då jag kan väll offra mig men bara om jag får låna ett par mjukis byxor och en stor tröja "
" Deal " sa jag och hon log stort mot mig innan hon hoppade upp ur sängen.
" Så vart är mina kläder då " sa hon och jag gick bort till min väska med kläder. Jag drog upp ett par mjukis byxor och ett vitt stor t-shirt som jag kastade till Delian innan jag drog upp ett par till mig själv. Delian gick i badrummet för att byta om så jag passade på att snabbt byta om här till mina mjukis byxor innan jag la mig ner i min säng och tog upp mobilen. Jag gick in på twitter och såg att mitt @ lös som det alltid gjorde. Jag orkade inte läsa några så jag började istället skriva in
< Hade a good time doing the video hope we all can meet som orter time #SWAG >
Jag skickade iväg meddelande och efter bara några minuter var #SWAG högst upp på trend listan. Jag log för mig själv och la bort mobilen på nattygsbordet. Delian kom ut från badrummet och kom fram till sängen. Hon la sig en bit ifrån mig och kurrade ihop sig under täcket. Jag hoppade in under täcket och hoppade närmre henne. Jag la armen runt hennes midja och drog henne närmre mig. Hon la sin hand över min och jag hörde hur hennes andningar blev tyngre och djupare och inom kort låg hon och sov i min famn. Jag log stort åt tanken att få vakna upp bredvid Delian igen fast den här gången som hennes pojkvän. Jag slöt ögonen och somnade snabbt med ett leende på läpparna.

 Jag vaknade upp igen av att något slog till mig i magen. Jag slog upp ögonen och kollade ner på Delian som fortfarande låg och sov. Min blick travade lite över hennes kropp och fastnade på hennes mage. Hennes tröja hade åkt upp så att man kunde se hela hennes mage och en lite del av hennes bh. Jag hade inte tänkt på det förut men Delian hade stora ärr på hela magen som måste ha vart från när hon vart på kvarteret. Jag drog lite med fingrarna över hennes mage och kände på vissa ställen att det var lite skrovligt av ärren som inte kan ha läkt så bra som hon borde ha låtit det göra. Jag fortsatte att dra handen på hennes mage och kände hur det knottrede sig under mina fingrar. Jag kollade upp och mötes av Delians vackra ögon som kollade på mig.

                                          

” God morgon ” sa hon och jag log. Jag la mina hand på hennes kind istället och strök lite med tummen på hennes kind. Hon slöt ögonen och jag lutade mig framåt tröck mina läppar löst mot hennes.
” God morgon ” sa jag mot hennes läppar och ett litet skratt kom ut från Delian

Delians perspektiv

Jag vaknade av att det var någon som smekte mig på magen. Jag öppnade ögonen och kollade ner på Justin som låg bredvid mig och drog sin hand över min mage. Han kollad in i mina ögon och jag log stort. Jag var verkligen den lyckligaste tjejen på jorden just nu.
” God morgon ” sa jag och han log. Han la sin ena hand på min kind och strök lite med tummen över min kind. Jag slöt ögonen och kände Justins läppar tryckas löst mot mina.
” God morgon ” viskade han med lite hes röst och ett litet skratt slank ur mig. Han fick till och med morgon röst att låta sexigt.
” Så när ska vi åka ” frågade jag och han sträckte sig efter sin mobil.
” Om två timmar så vi ska mötas där nere om en timme ” sa han och la bort sin mobil. Jag låg först kvar men satte mig snabbt upp med ett ryck när jag insåg vad han sa. Vi skulle vara klara om en timme och jag hade inte ens börjat packa mina saker. Jag ställde mig upp och tog upp mina kläder som låg på golvet. Jag kände Justins blick brinna i mina nacke så jag vände mig mot honom.
” Jag har inte ens börjat packa mina saker och mitt rum är inte ett rum längre utom en plats där en bomb med kläder hamnat ” sa jag och Justin skrattade. Jag pussade Justin snabbt på läpparna innan jag sprang bort till mitt rum. När jag kom in så slängde jag upp alla mina kläder på sängen och ställde min väska bredvid. Jag började vicka ihop mina kläder och stoppade in dom i väskan. När jag stoppat ner alla kläder utom det jag skulle ha på mig sprang jag in i badrummet och stoppade jag snabbt ner mina saker i min necessär och sprang tillbaka till sängen. Jag byte kläder och vek snabbt ihop Justins kläder och la ner dom i väskan också. Han skulle få dom sen när vi packar upp våra klädet igen.

                                          

Jag drog på mig mina gråa jeans och min vita stickade tröja och satte mig på väskan för att kunna få igen den efter ett antal försök. Jag slängde mig på sängen och pustade ut. Jag hade hunnit klart och jag hade fortfarande lite tid på mig att ta det lugnt. Jag kände mobil vibrera och såg att det var Justin.
” Hej vad är det ” frågade jag och satte mig upp.
” Vi måste åka strax så du borde komma ner så att vi kan stoppa in dina väskor ”’
” Jag är klar så kommer nu ” sa jag och la på. Jag tog tag i mina väskor och gick bort till entrén där Justin och
dom andra väntade. Kenny stoppade in mina väskor i bilen och vi alla hoppade in i dom bilarna som fanns. Jag satte mig bredvid Justin och lutade mig mot hans axel.
” Hem ljuva hem ” sa jag och pustade ut lite. Det skulle bli skönt att komma hem till L.A. igen även fast det har varit jätte kul här men det kommer alltid vara något speciellt med att vara hemma.
” Vi ska faktiskt flyga till Ohio och ha en lite konsert där innan vi åker till L.A. igen ” sa han och jag kom skrattade för det påminde mig om tröjan som Lauri hade på sig i Cougar town.
Vi började köra iväg mot flygplatsen och jag kände att mina ögonlock var tunga så jag slöt ögonen. Hur kunde jag vara trött jag hade ju sovit jätte länge och bra med Justin.


Hade tänkt lägga upp det tidigare idag men jag kom inte på vad jag skulle skriva. Men bättre sent än aldrig.
Vet inte när nästa komme ut föt ansrt börjar nationella proven och det är en del läxor att göra. Men ska skriva på dom tillfällen jag har och hoppas om jag har tur kan lägga upp ett imorgon eller på tisdag.

Kommentera


Ny header

Jag gjorde en ny header nu när dom är tillsamans och sen så var jag inte helt nöjd med den gammla.
Så vad trycker ni blev det bättre eller sämre än förra?

Just twitter Kapitel 27

Previous

” Jag har sett det och jag förstår faktiskt inte varför jag är framröstad till det ”
” Det är ju för att du har fått kyssa The Bieber såklart ”
” Ja men det var inte direkt så romantiskt med typ hundra pers som står runt en och säger att man ska göra så och så medans man kysser så att man inte kan hålla sig för skratt eller att man inte
knutit fast misteln ordentligt ”
” Så du säger att du hellre skulle hoppa över jobbet än att kyssa Justin igen ”Delians perspektiv

” Jag skulle förmodligen säga nej och låta någon annan ha turen att kyssa the Bieber ”
” Vad är det du inte berättar för mig, är han inte bra på kyssas eller ”
” Han är väll okej antar jag ” sa jag och hörde hur hela publiken drog efter andan.
” Så du menar alltså att vi har hittat en av Justins svagheter när det gäller tjejer, han kan inte kyssas så bra som vi alla har hoppats ”
” Jag är ledsen att göra er besvikna ” sa jag kollade på Justin som såg ut att fundera på något.
” Okej men vi ska faktiskt kolla på den scenen där kyssen så att vi kan få lite mer inlevelse i stämningen som är i videon ” sa Ellen och pekade på skärmen bakom mig. Dom började spela videon från där vi ställer oss under misteln. Jag begravde ansiktet i händerna och skakade bara på huvudet.  Jag hatade att se mig själv på film och foton och nu skulle fler än miljoner personen se på den här video. Videon tog slut och Ellen satt och kollade roat på mig som gömde ansiktet i händerna.
” Jag tyckte det såg ut som att du njöt av kyssen ” sa hon och kollade på mig.
” Ja men det skulle nog alla tjejer göra om dom var jag ” sa jag och kände att mina kinder började rodna lite lätt. Jag kollade ner i golvet för att dölja det och när det avtagit lite kollade jag upp på igen.
” Bra du har vi fått det svar vi ville ha på den frågan men jag undrar bara vad du tycker är det bästa med Justin om du måste nämna något ”
” Det bästa med Justin… Jag tror nog att det jag gillar bäst med honom är hans personlighet ”
”Okej men Justin vad gillar du bäst med henne och svara ärligt Bieber ” sa Ellen och pekade med pennan på Justin som ett hot.
” Det bästa med Delian om jag ska vara ärlig är hennes ögon ”
” Åh var inte det gulligt ” sa hon och jag möte Justins blick. Han log mot mig och jag slog snabbt upp i ett leende.
” Så hur träffades ni egentligen om jag får fråga ” sa Ellen och jag drog bort min blick från Justin.
” Vi träffades faktiskt på twitter för ett tag sen ” sa Justin och Ellen kollade chokat på honom.
” Så det är egentligen bara en slump att hon sitter här, det skulle egentligen kunnat vara vem som helst av dina Beliebers som kunde suttit här just nu med oss ”
” Både ja och nej faktiskt ” sa han och hoppade upp lite i fåtöljen.
” Vad menar du med det ”
” Eh visst det skulle kunnat vart vem som helst som jag börjat skicka meddelande till men det hade ju inte vart säkert att jag fortsatt prata med henne för någon annan av mina fans skulle nog inte reagera som Delian gjorde nu och sen kopplade vi ju genom dansandet och sjungandet ”
” Vet ni vad jag skulle vilja ställa ännu mer frågor men vi måste faktiskt avsluta nu så att jag hinner med mina andra gäster ” sa Ellen och jag kramade om henne snabbt innan jag gick efter Justin bakom scenen där alla i hans crew satt. Vi gick bort mot dom och alla skrattade när vi kom gående.
” Ja du fick ju göra en talk show tidigare än planerat men det där gick väll rätt bra om jag får säga så ” sa Scooter när vi slagit oss ner i den lediga soffan som stog mot väggen.

Vi hade kollat klart på showen innan vi åkte tillbaka till hotellet. Dom flesta hade gått och lagt sig men vi var några stycken som satt uppe i Justins rum och pratade om lite allt möjligt. Klockan hade blivit tolv men vi hade inget att göra imorgon så vi fick vara uppe hur länge vi ville idag. Men det var många som knappt kunde håla sina ögon öppna så det skulle nog inte ta lång tid innan dom gick till sina rum eller somnade här på golvet. Jag satt på golvet med Justin som lutade sig mot bak mot min mage. Jag satt och lekte med hans hår och som nu stog åt alla håll och kanter. Hans ena hand gick över min vadd och jag log stort för mig själv.
” Jag tror nog det är dags för mig att gå annars kommer jag somna här på golvet och snarka ” sa Jasmine och reste sig upp. Alla andra utom jag, Justin, Chaz, Ryan och Melli följde Jasmines insiativ och sa hejdå till oss innan dom gick ut.
” Dom var ju tråkiga ” sa Chaz och vi alla skrattade kort.
” Kan vi inte gå och hämta godis och läsk nere i matsalen ” sa Ryan och vände sig mot Justin.
” Jo gör det du jag orkar inte resa på mig jag låg så bra just nu ” sa Justin och jag log.
” Men det måste du vare sig du vill eller inte för jag behöver gå på toa ” sa jag och Justin kollade sorgset upp på mig. Jag ville heller inte resa på mig men jag behövde verkligen gå på toa. Han ställde sig upp och hjälpe sedan mig upp på fötter.
” Ni hämtar godis och läsk och jag hämtar filmer ” sa Melli och hon, Ryan och Chaz försvann ut genom dörren.

Justins perspektiv

Delian kom tillbaka från toaletten och ställde lutande mot väggen.
” Så du tycker att jag bara är okej på att kyssas ” sa jag och ställde mig framför henne. Hon kollade upp på mig och ett leende pryde hennes läppar.
” Jag vet inte riktigt, det första jag tänkte på var inte direkt att undersöka fall du var bra på att kyssas eller inte ” sa hon och drog bort en hårslinga som fall ner över hennes ansikte. Jag kollade henne djupt in i ögonen innan jag satte mina händer på en varsin sida av hennes ansikte på väggen. Jag lutade mig framåt men tvekade lite när jag bara var någon millimeter från hennes läppar. Jag tröck sedan mina läppar hårt mot hennes och gick ett steg närmre så att jag kom närmre henne.

                                     

Hon slängde armarna runt min nacke och drog mig närmre. Jag drog bort mitt ansikte någon centimeter för att hämta andan lite och kollade in i hennes ögon.
” Så är jag bara okej eller ” sa jag och hon drog sitt tumme längst min käke.
” Jag vet inte kom så får vi se ” sa hon och tröck sina läppar hårt mot minna igen. Hon lätt sin ena hand glida ner från min nacke och ner till mitt bröst. Jag fick rysningar i hela kroppen av hennes berörning och log mot hennes läppar. Jag la min ena hand på hennes kind och hörde hur någon bus visslade bakom oss. Jag vände mig om och möttes av Chaz, Ryan och Melli son log stort mot oss.
" Det var på tiden " sa Ryan och dom skrattade. Jag vände mig mot Delian som kollade ner i marken och hade en lätt röd nyans på kinderna. Jag la ett finger under hennes haka och drog upp hennes ansikte så att hon möte min blick. Jag tröck mina läppar snabb mot hennes innan jag flätade ihop våra fingrar och gick bort till soffan. Jag satte mig ner i soffan och Delian satte sig bredvid mig. Chaz ställde fram godiset och Melli fixad i ordning filmen. Melli slog sig ner bredvid Delian och Chaz och Ryan i en varsin fåtölj. Delian lutade sig med huvudet min axel och jag la min arm runt hennes axel. Hon flätade ihop våra fingrar vid hennes axel och jag log stort. Jag la inte så stor uppmärksamhet på filmen, jag satt mer och kollade ner på tjejen som låg i min famn. Jag hade äntligen fått reda på att hon hade samma känslor för mig som jag hade för henne. Jag lekte lite med hennes fingrar som var sammanflätade med mina.

" Vi borde nog gå och lägga oss nu " sa Delian och lyfte upp sitt huvud från min axel.
" Kan du inte sova här " frågade jag och kollade på Delian som började packa undan från bordet.
" Skulle gärna göra det men då blir Melli ensam i vårt rum " sa hon och gick ut med disken till köket. Hon kom tillbaka till rummet och drog på sig sin tjock tröja. Jag följde med dom till dörren och sa hejdå till Melli innan jag vände mig mot Delian.
" Är du säker på att du inte kan stanna med mig " sa jag och la armarna runt hennes midja.
" Sorry men jag kan inte lämna Melli " sa hon och la armarna runt min nacke.
" Men vi syns väll imorgon "
" Det gör vi, vi ska ju få se vår video imorgon " sa hon och jag tröck mina läppar mot hennes. Hon drog sig undan och log mot mig innan hon öppnade dörren
" Sov gott " sa hon innan hon stängde dörren efter sig. Jag gick bort till Chaz och Ryan som log lite roat mot mig.
" Vad är det " frågande jag när dom inte sa något utan bara kollade på mig.
" Nej inget du blir bara lite töntig när du gillar en tjej " sa Chaz och Ryan flinade stort.
" För du blir ju inte alls lite töntig när en snygg tjej pratar med dig " sa jag och Chaz leende blev mindre.

Delian perspektiv

Jag sa godnatt till Justin och gick bort till vårt rum där Melli satt med ett stort leende på läpparna.
" Så hur känns det " frågade hon och jag satte mig ner mitt imot henne.
" Jag vet inte jag har inte riktigt fått ordning på allt än "
" Men du har i alla fått reda att han gillar dig " sa hon och jag log stort. Ja jag hade äntligen fått reda på vad Justin kände för mig .
" Vad sitter du och tänker på då " sa hon och jag slog till henne med kudden.
" Okej om du inte ville berätta för mig vad du känner för Justin och vad som händer mellan er så är det okej för mig "  sa hon och gick bort till sin säng.
" Godnatt Melli " sa jag och la mig ner i sängen.

Vi stog och väntade på att hissen skulle komma när jag kände ett par armar runt min midja. Jag kollade bakom mig och mötes av Justins vackra hasselnöts bruna ögon som jag älskade.

                                          

" God morgon " sa jag och han pussade mig lätt på kinden. Hissen kom och jag gick in i hissen med Justin bakom mig som fortfarande hade armarna runt min midja.  Det var svårt att gå med Justin bakom mig så jag försökte få bort hans händer men han flätade bara ihop sin hand med min och vi gick hand i hand in till matsalen. Jag kände allas blickar på oss och började gå snabbare bort mot bordet där mitt och Justins crew satt. Vi slog oss ner och bredvid Pattie och Kenny som båda två log glatt mot oss. Scooter såg inte lika glad ut men han hade fortfarande ett leende på läpparna. Jag kollade bara ner på min tallrik medans jag snabbt åt upp min frukost. Min hand var fortfarande samman flätad med Justin så jag drog med tummen lite över hans handrygg eftersom jag inte hade något annat göra. Justin åt upp sin frukost och vi gick bort och lämnade disken innan vi började gå bort mot hans rum.

Patties perspektiv

Vi satt och åt våran frukost när Justin och Delian kom in i rummet hand i hand. Jag slog upp i ett leende när jag såg dom för jag visste att Justin hade haft lite problem med att få reda på vad hon kände för honom. Dom gick bort och tog snabbt frukost innan dom satte sig ner bredvid oss. Delian satt bara och kollade ner på hennes matt medans Justin satt  avslappnat lossades som ingenting. Som att det var världens mest naturliga sak på jorden att dom var ihop. Dom åt snabbt upp sin mat innan dom började gå bort mot Justins rum. När dom gått utom hörhåll vände jag mig mot Ryan, Chaz och Melli som fortfarande att och åt sin mat.
" Så när hände det där om jag får fråga " sa jag och pekade bort mot Justin och Delian.
" Igår kväll när vi tre gick ut för att hämta läsk, godis och filmer " sa Ryan och tog en stor
tugga av sin macka.
" Va " sa jag och kollade chockat på honom.
" Ja när vi kom tillbaka så stog dom och kysste varandra upp tryckta mot ena väggen " sa Melli och jag kollade förvånat på henne. Delian hade rätt Melli hade verkligen inte något stopp.

Delian perspektiv

Vi kom in i Justins rum och Justin satte sig ner i soffan. Jag la mig med benen över armstödet och huvudet i Justins knä. Han drog ur tofsen ur min bulle och började leka lite med hår. Jag tog tag i kontrollen och satte igång tv. Det gick en gammal James Bond film på tv och jag lätt det vara. Jag kollade upp på Justin som var helt inne i filmen men måste ha känt min blick för han kollade ner på log stort mot mig.
” Vad är det ” frågade han och jag skakade på huvudet.
” Inget jag undrar bara hur det kunde bli så bra helt plötsligt ”
” Inte jag heller men jag är väldigt tacksam att det gjorde det ” sa han och böjde sig framåt. Han tröck sina läppar mot mina och jag la min hand bakom hans nacke. Den där känslan jag fått igår när han kysste mig kom tillbaka idag och jag kände hur hela kroppen rös till när han drog sin hand lite på min mage. Hur kunde en person få en att känna så mycket och så starkt på en gång. Jag kände Justins tunga mot mina läppar och särad på dom. Jag välkomnade hans tunga och tröck honom närmre. Allt var bara så naturligt med Justin.
” Oj ta det lite lugnt ni ska kyssa varandra inte äta upp varandra ” hörde jag någon säga bakom och jag släppte lite motvilligt mitt tag om hans nacke och han satte sig upp ordentligt. Jag såg att det var Chaz och Ryan som stog och kollade på oss med stora leende på läpparna.
” Haha ni är jätte roliga ” sa Justin och kollade lite surt på dom.
” Ta det lugnt jag skulle bara säga till er att videon är klar och vi ska mötas nere vid samlingsrummet dom som vill se den innan den läggs ut på youtube ” sa Chaz och jag ställde mig upp. Jag räckte fram min hand till Justin och hjälpe honom upp. Han la armen runt mina axlar och jag flätade återigen ihop våra fingrar vid min axel. När vi kom ner till salen vi skulle samlas i var det tomt så vi satte oss längst fram så att vi skulle kunna se bäst. Det kom bara in fler och fler och alla som gick förbi mig och Justin kollade alltid längre än nödvändigt på Justins arm runt mina axlar och våra samman flätade händer. Det var både jobbigt men på samma tid underhållande. Jag vet att det var hemskt men jag gillade att se deras nästan ledsna blickar efter att dom kollad tillräckligt länge på oss. För all tjejer här inne skulle vilja bli ihop med Justin och alla tjejer såg rätt bra ut men han väljer att vara med mig. När salen var full ställde sig Scooter längst fram och sa några ord innan han drog igång videon och jag lutade mig tillbaka i stolen.  
Så kapitel 27 uppe nu och nu kom den efter längtade kyssen som alla väntat på.
Jag hoppas att jag hinner med ett kaiptel imorgon men har väldigt mycke att göra den här helgen.

Kommentera gärna Uppskatas verkligen :D

Just twitter Kapitel 26

Previous

” Har du seriöst en keps som det står swag på ” sa jag och viftade med kepsen framför Justin.
” Ja och du kan få den om du vill ” sa han och jag log stort mot honom. Jag satte mig på arm stödet till fåtöljen och la armarna runt Justins nacke och lutade huvudet mot hans.
” Tack Justin ” sa jag och han la en arm runt min midja. Jag kände Mellis blickar på mig men ignorerade dom. Justin hoppade åt sidan lite så att jag fick plats bredvid honom och jag hoppade ner. Jag kände att mina ögonlock blev tyngre och till slut föll jag i djup sömn.
Jag vaknade upp dagen efter och kände inte igen rummet jag låg i. Jag kollade runt lite i rummet och såg att jag och Melli låg i en varsin fåtölj, Chaz låg på soffan och Ryan och Justin delade på dubbelsängen. Dom alla låg och sov och Chaz snarkade högt. Jag kvävde ett skratt och kollade bort mot Melli som låg i någon konstig fosterställning i den lila fåtöljen. Jag ställde mig upp och kände att hela min grupp gjorde uppror. Jag gick lite halvt haltande bort till sängen där Ryan och Justin låg och sov. Ryan låg med ena armen runt Justin midja och man såg en liten blöt fläck under huvudet på Justin och jag förstod att han hade dreglat lite. Jag tog mobilen och tog en bild innan jag föll ihop på sängen av skratt. Justin och Ryan satte sig snabbt upp och kollade oförstående på mig. Nu vaknade även Chaz och Melli och dom ställde sig vid kanten av sängen och kollade på mig. Jag låste upp mobile och gav den till Melli och Chaz. Dom båda kollade snabbt på bilden innan dom båda bröt ut i skratt.  Chaz gav tillbaka min mobil och jag vände sen not Justin och Ryan så att dom kunde se bilden. Dom kollade chockat på mig innan Justin slängde sig mot mig och försökte få tag i mobilen. Jag låste mobilen snabbt och kastade den till Melli. Justin satte sig gränslandet över mina höfter och höll fast mina händer i
sängen över mitt huvud.
" Radera bilden nu " sa han lite strängt men jag kollade bara roat på honom.
" Melli ge mig mobilen " sa han och satte istället knäna på mina armar så att hans händer blev fria. Melli tvekade lite och jag kollade lite surt på henne.
" Du får välja en av mina tjock tröjor att ta med dig hem " sa han och Melli gav honom mobilen.
" Du är så himla lätt påverkad Melli " sa jag och kollade surt på henne.
" Men han kan ge mig en Bieber tröja vad kan din bild ge mig " sa hon och jag suckade. Jag vände mig mot Justin som knappade på mobilen. Han såg frustrerad ut och jag kom på att han inte kunde komma in eftersom jag hade lås på min mobil.
" Vad är det Bieber har du problem " sa jag och han kollade surt på mig.
" Vad är ditt lösenord "
" Om du seriöst tror att jag kommer att berätta för dig om mitt lösenord är du ju dum " sa jag och han kollade surt på mig. Han fortsatte försöka lösa mitt lösenord och han blev bara mer och mer frustrerad. Efter ett tag låste sig mobilen ett tag och Justin började skratta lite.
" Okej du får ha kvar den så länge du lovar att du inte för något med den "
" Jag tänker inte göra något med den så länge du inte prankar eller är taskig mot mig "
" Men " sa han och kollade sorgset på mig .
" Okej men vi säger så här, om du prankar mig så kommer den här bilden hamna över hela twitter och sprida sig vidare till hela internet. Förstår vi varandra då " sa jag och han tog bort sina knän från mina armar. Jag sträckte mig efter min mobil och Justin gav mig den lite motsträvigt.
" Men om jag ser den där bilden någon annan stans än på din mobil och jag inte gjort något
mot dig är du körd "
" Okej men kan du gå av mig så att vi kan gå och äta något " sa jag och Justins ställde sig upp. Han gick ut till köket och vi andra följde efter.

Justins perspektiv

Vi hade ätit frukost och satt nu och kollade på Berlesque. Melli och Delian satt och sjöng med i låtarna medans Chaz och Ryan mer kollade på tjejerna som dansade. Jag kände att mobilen vibrerade i fickan och såg att det var ett sms från Scooter.
( Scooter vanligt, Justin tjockt )
< Glöm inte bort att du ska till Ellen på talk show idag klockan 8 >
< Nej jag kommer ihåg men när ska ni hämta mig? >
< Vi kommer halv 7 och skulle du kunna skicka ett sms till alla och fråga vilka som vill
följa med och sitta i publiken >
< Visst men åker dom samtidigt som vi gör då >
< Ah vi ses sen >
< Det gör vi >
< Skicka till mig sen vilka som vill följa med så vi vet hur många bilar vi behöver använda >
Jag gick in på min konversation som jag hade med alla dansare och skickade iväg en fråga vilka som ville följ med och la ner mobilen igen.
" Varför skickar du ett sms till mig när jag sitter här bredvid dig " frågade Delian och skrattade
" Jag skickade till alla dansare och ni stog ju på den listan "
" Haha okej men vi följer gärna med " sa hon och jag log.
" Ni ska vara färdig kläda och klara vid halv sju "
" Vadå då jag som hade tänkt gå i det här " sa hon och pekade ner på sina mjukis byxor och min tjock tröja som hon fortfarande hade på sig.
" Aa jag vet inte riktigt om du skulle passa in så bra "
" Nu tycker jag att du är taskig det här är ju det nya modet som kommer snart "
" Okej men det är ett annat mode nu och jag tänker inte låta dig skämma ut oss på
grund av dina kläder "
" Okej då jag byter väll om " sa hon och ställde sig upp med en duns. Hon gick snabbt bort mot dörren men kom sen tillbaka med ett stort leende på läpparna.
" Jag glömde säga hejdå " sa hon och kramade om Chaz.
" Vart ska du " frågade Melli och vände sig mot Delian.
" Du och jag ska ute och köpa kläder "
" Du vet att jag inte har så mycket pengar att handla för "
" Nej men jag har " sa hon och Melli slog upp i ett stort leende.
" Vad väntar vi på då " sa hon och hoppade upp ur fåtöljen och dom gick bort mot dörren.
" Min tjock tröja " sa jag och hon vände sig imot mig.
" Nej du mobbade den och sa att den inte var mode så den är sur på dig så du kommer inte få
tillbaka den " sa hon och slängde igen dörren efter sig.
Jag kollade bara chockat på dörren där dom just försvunnit.

Delians perspektiv

Jag och Melli hade vart i väg och shoppat i över två timmar och vi hade nu fyrtio minuter på oss att fixa oss i ordning innan vi skulle åka iväg. Jag stog framför spegeln och lockade mitt hår lite lätt. Jag plattade till luggen så att den blev rak och hängde ner och täckte lite av mina ögon. Jag sprejade på lite hårsprej så att lockarna inte skulle gå ut och luggen skulle håla sig rack. Jag drog fram mitt smink och drog på ett litet tjockare lager smink än jag brukar ha i vanliga för att i det ljuset dom hade såg det ut som om man inte hade något smink på sig om man hade ett tunt lager smink. Jag knäppte på mig min vita skjorta och stoppade dom innan för mina höga svarta midjejeans. Melli var fortfarande inte klar så jag väntade med att knytta på mig mina skor och sätt ap åmig in jacka. Jag satte mig på min säng och drog upp min mobil. Bilden på Justin och Ryan var uppe och jag skickade iväg bilden till Justin bara för att retas. Jag gick bort från bilden och in på twitter. Min lista på följare hade stigit ännu mer så och jag gick in och följde några random personer. Jag gick ut från mina följare och började skriva in på händelser.
< Ska iväg till @TheEllenShow hoppas att hon är på lika bra humör som vanligt så
jag kan skratta lite! ;D >
Så fort jag skickat iväg det ångrade jag mig för jag fick efter bara några sekunder fick jag en massa replays på det som frågade fall Justin också skulle vara där, fall vi skulle gå tillsammans och sen en massa meddelande där det stog att jag bara var ute efter Justins pengar och ville ha uppmärksamhet. Jag gick snabbt ute från twitter och slängde mobilen på sängen. Melli kom ut från badrummet i en enkel blå klänning med ett vitt bälte vid midjan. Håret hade hon satt upp i en snyggt slarvig bulle. Hon hade redan på sig sina nya skor så jag började knyta på mig mina egna. Jag hade köpt ett par USA pumps som skulle få upp mina kläder lite.

                                           

Jag drog på mig min jacka och stoppade min mobil i fickan innan vi gick ut till entrén som nästan var tom. Det var bara Justin, Chaz, Ryan, Kenny, Scooter och Pattie som satt i soffan resten hade inte kommit än. Vi gick fram till dom och Melli satte sig på den ända platsen som fanns kvar så jag slog mig ner i hennes knä och hon slog armarna runt mig. Jag flyttade mig lite åt sidan så att även Melli kunde se dom andra.
" Duger det här eller skämmer vi ut dig med dom här kläderna också " sa jag och kollade på Justin.
" Det duger " sa han och jag skrattade.
" Vad bra för vi vill ju inte förstöra ditt lila ryckte som en viss liten bild skulle kunna göra " sa jag och Justin kollade lite surt på mig.
" Vilken bild " frågade Scooter och alla vände sig mot mig.
" Bara en liten bild jag tog i morse " sa jag och drog upp mobilen ur fickan. Jag läste upp mobilen och tröck upp bilden innan jag vände mobilen mot dom så att dom kunde se mobilen.
" Åå vad gulliga ni är " sa Pattie och Kenny och Scooter skrattade.
" Jätte söta " sa Kenny och vi alla skrattade lite. Pattie slog till Scooter lätt på armen och vi alla kollade chockat på henne.

Justins perspektiv

Jag satt nu där bak och väntade på att Ellen skulle säga mitt namn så att jag kunde komma ut. Jag satt lite otåligt och trummade med händerna på knät. Jag lyssnade på Ellen som enligt papperna strax skulle presentera mig så att jag skulle kunna gå upp på scenen och få bort min tankar från Delian. Ellen presenterade mig och jag nästan sprang bort till dörren jag skulle göra min entré vid. Min låt Mistletoe började spelas och jag började sakta gå fram till Ellen som nu hade ställt sig upp och klappade händerna precis som alla andra i publiken. Fast att dom i publiken skrek och hoppade mer på stället. Jag gick fram till Ellen som stog och pratade om att jag verkligen borde dra upp mina byxor för att jag knappt kunde gå. Jag kramade om henne och gav henne en snabb puss på kinden och alla i publiken skrek ännu mer.

              Tumblr_lu01rn2fot1qeenono1_500_large

Vi gick bort och satte oss i dom två fåtöljerna som stog vid det lila borde där min skiva låg på. Vi satt oss ner och Ellen försökte få tysta på alla och det tog ett tag innan alla blev tysta. Och innan hon vände sig mot mig gav hon dom en alvarlig blick som bara fick dom att skratta ännu mer än innan.
” Så Justin hur har det varit nu med alla musik videor och spelningar över allt ”
” Det har varit väldigt stressigt  med allt men jag vill ju inte svika mina beliebers så ”
” Jo jag har tänkt på det, du gör väldigt mycket för dina beliebers är dom någon slags inspiration för dig när det går segt och jobbigt i karriären ”
” Ja dom är en väldigt stor inspiration för mig och det är ju delvis varför jag ville göra ett jul album efter som det var väldigt länge sen jag gav ut en skiva till dom och jag ville egentligen göra en jul album föra året men vi hade aldrig tid så det fick bli i år istället ”
” Och du har ju fått med dig några andra stora och talang fulla artister i albumet som förresten alla här inne kommer få en kopia av ” sa Ellen och alla skrek högt en kort stund innan dom tystnade igen.
” Ja jag är verkligen jätte glad med vilka som ville hjälpa till med albumet och jag hoppas verkligen att mina beliebers kommer att gilla det ”
” Det kommer dom säkert att göra. Men jag tänkte på det, vem är tjejen som du har spenderat så mycket tid med tillsammans på sistone ”
” Hon är en av mina dansare i min Drummer boy video och hon är lite som min lärling som jag var för Usher ”
” Vad menar du med lärling ”
” Att jag hjälper henne att hantera paparazzi, knep på scenen och håla hennes fötter på jorden ”
” Ja det måste ju vara väldigt jobbigt för henne jag menar hon kommer från ett vanligt liv och sen ska hon vänja sig med Justin Biebers som inte riktigt är det lättaste att hantera. Har du tänkt på att det kanske skulle vara bättre för henne att vara med någon kändis som inte är lika stor som du ”
” Jo den tanken har slagit mig men jag har hört henne sjung, jag hittade henne och jag vill verkligen hjälpa henne som Usher gjorde för mig ”
” Okej jag förstår men jag har hört att hon även är med i din Mistletoe video där ni måste kyssas i slutet, hur var det ” frågade hon och jag kollade ner på mina händer för att försöka undvika frågan.
” Okej efter som du inte verkar vilja svara på det så tycker jag att vi dansar upp till henne och tar med henne ner så att hon kanske kan ge mig lite mer svar än du ”
Jag tänkte protestera men musiken började och Ellen drog upp mig på fötter. VI började dansa upp längs publiken och närmade oss Delian. Hon kollade lite konstigt på oss men Ellen struntade i det och började dra ner henne mot scenen. Delian följde med lite motvilligt och hon kollade lite skeptiskt på mig när vi kom upp på scenen.
” Jag tror vi behöver en till fåtölj här upp” ropade jag och Ellen viftade lite med handen för att dom skulle bära in en till fåtölj. Dom kom in med fåtöljen och Delian slog sig ner med en duns och jag slog mig ner i den bredvid.
” Jag måste bara säga en sak innan vi kommer in på eran kyss för jag har fått upp en lista här på twitter där du är framröstad som en av världens lyckligaste tjejer just nu ” sa Ellen och vände sig mot Delian som kollade ner på sina skor. Hon höjde lite på blicken och möte Ellens lite försiktigt innan hon rätade på sig och vände sig ordentligt mot henne.
” Jag har sett det och jag förstår faktiskt inte varför jag är framröstad till det ”
” Det är ju för att du har fått kyssa The Bieber såklart ”
” Ja men det var inte direkt så romantiskt med typ hundra pers som står runt en och säger att man ska göra så och så medans man kysser så att man inte kan hålla sig för skratt eller att man inte
knutit fast misteln ordentligt ”
” Så du säger att du hellre skulle hoppa över jobbet än att kyssa Justin igen ”

Nu är äntligen kapitel 26 uppe. Vad tror ni kommer hända nu? vad kommer Delian svara på frågan?
Jag kommer vara bort nästan hela dagen imorgon men jag hoppas att jag får upp det sent på kvällen där så att jag kanske hinne rmed ett till på söndagen också.

Snälla kommentera

Tävling

Vinn, Vinn Vinn

Gå in på http://touchedbybieber.blogg.se/ och ha chansen att vinna monster beats by dr. dre.


Just twitter Kapitel 25

Previous

” Ni kan ta bak vägen om ni vill ” sa en av dom yngre servitriserna och jag log tacksamt mot henne. Vi små sprang lite ut ur det lila gulliga caféet och började gå utan att veta vart vi skulle gå med en muffins i ena handen och en kopp varm choklad i den andra. 
Vi satte oss på en liten bänk och jag tog en stor tugga av min muffins innan jag möte Jasmines blick
som brände mot min hud.
” Jag vet inte om du har sett det men……" Du vet att jag inte gillar dig så mycket och jag vet att du inte är ett sånt stort fan av mig heller, men jag älskar Justin och jag göra allt för att få honom lycklig även om det betyder att jag måste fixa ihop honom med dig " sa hon och jag kollade bara chockat på henne. Hade hin precis sagt att hon skulle fixa ihop mig med Justin. Varför skulle hon det hon hatar ju mig.
" Varför ska du fixa ihop mig med Justin för "
" För att han har vart väldigt nere sen Selena och han gjorde slut och dom ända gångerna jag sett att han skrattar och ler är runt dig för att han gillar dig "  " Jasmine, jag och Justin är bara
vänner jag lovar "
" Ja ni är bara vänner men man kan se att han vill ha dig som mer än vän, i alla fall så ser dom flesta det och kom inte å sig att du inte har känslor för honom för till och med jag som inte. Känner dig ser det " sa hon och jag kollade ner på mina händer. Var det så uppenbart att jag gillade Justin. Jag kände att mina kinder började bränna lite och såg att Jasmine log stort.
" Åh du rodnar det är så gulligt " sa hon och jag skrattade.
" Ja och om du berättar för någon förstör ditt liv totalt " sa jag och hon log roat mot mig. Hon kanske inte var en så hemsk person som jag trodde. Det kanske fanns något snällt bakom allt det där kaksiga.
" Förresten ör det sant att du fick 30 000 för att vara med i videon " sa hon och jag skakade på huvudet.
" Omg jag hade gjort det grattis. Jag menar du fick ju faan kyssa Justin Bieber som alla tjejer i hela världen skulle vilja ha "
" Ja men om man säger det så här så var det inte en särskilt romantisk kyss direkt med typ hundra pers son står runt en och instruerar om hur vi ska kyssa varandra "
" Hur många gånger fick du kyssa honom da om jag får fråga "
" 16 gånger " sa jag och hennes ögon blev lik stora som biljard kulor.
" Seriöst 16 gånger, failade ni med flit eller " sa hon och jag skrattade.
" Nej det mer misstag som att någon ramlar, glömmer starta kameran och att misteln
ramlar ner på en "
" Okej men hur var det "
" Skulle vi kunna prata om något annat snälla "
" Haha okej men jag kommer ta reda på hur det var "

Jag och Jasmina hade gått runtlite på stan och pratat om lite allt möjligt. Hon ville helst prata om Justin vilket jag inte hade något imot. Det hade blivit väldigt mörkt och det var väldigt kalt. Jag kollade ner på mobilen och såg att jag hade fem missade samtal och tre sms. Der var Justin som hade ringt och jag slog in hans numer och han svarade efter barnen signal.
" Vart är du jag har försökt få tag i dig jätte länge " sa han lite strängt och jag skrattade. Han lät som en pappa eller något åt det hållet.
" Det är lugnt jag är ute med Jasmine "
" Ni vet väll att klockan snart är tolv "
" Va " sa jag och tog bott mobilen från örat. Jag kollade ner på din lila klockan och såg att den var kvart i tolv.
" Nej vi pratade lite och glömde bort tiden men vi kommer snart " sa jag och började gå bort mot hotellet.
" Okej vi syns snart " sa han och la på.
Jag vände mig mot Jasmine som kollar frågande på mig.
" Klockan är kvart i tolv " sa jag och hon kollade snabbt ner på sin mobil innan hon kollade upp på mig.
" Då antar jag att vi måste haft ganska roligt i alla fall " sa hon och jag kollade frågande på henne.
" Tiden går ju vårt man har roligt " sa hon och jag skrattade lite kort.

Justins perspektiv

Jag hade ringt henne fem gånger och skickat tre sms och hon hade fortfarande inte svarat. Jag hade frågat Melli fall hon visste vart hon var men hon sa att hon inte visste. Vilket inte gjorde mig orolig, hon berättade ju allt för Melli. Min mobil vibrerade och bad såg att det var Delian.
" Vart är det du jag har försökt få tag i dig jätte länge " sa jag och hon skrattade. Vad var det som var så roligt , vi hade gått runt och letat efter henne i över en timme.
" Det är lugnt jag är ute med Jasmine "
" Ni vet väll att klockan snart tolv "
" Nej vi pratade lite och glömde bort tiden men vi kommer snart "
" Tack " sa jag och la på. Jag visste alla fall att hon var okej. Seriöst Justin det låtar som om jag är i hennes mamma eller något. Hon får ju faktiskt göra vad hon vill. Jag satte mig i soffan vid entrén och lutade huvudet bak. Jag hörde hur dörrarna öppnades och vände på huvudet ditt. Det var Delian och Jasmine som kom in skrattandes. Sen när hade dom blivit så bra kompisar. Jasmine sa något och pekade mot mig. Delian vände sig mot och log mot mig innan hon vände sig tillbaka till Jasmine. Delian gav Jasmine en kram innan hon kom gående mot mig. Hon satte sig bredvid mig och jag kollade ner i golvet.
" Så du var orolig för mig "
" Ja " sa jag bara kort och pillade lite med min mobil i knät.
" Du behöver inte skämmas jag tycker det var gulligt " sa hon och nu möte jag hennes blick. Hon log mot mig och jag log försiktigt tillbaka.
" Borde inte ni två vara i säng nu ni ska upp vid sex imorgon för att äta frukost " sa Scooter och kollade menande på mig. Jag klarade verkligen inte av när man fick för lite sömn men jag har blivit bättre. Delian gav mig en kram innan hon gick bort till sitt rum och läste dörren. Jag ställde mig upp och gick bort mot mitt rum du Scooter tog tag i min arm.
" Justin hon kommer inte stanna för alltid vet du " sa han och gick in till sitt rum. Varför sa alla det hela tiden, mamma, Kenny, Ryan och Scooter. Jag skakade bara på huvudet och gick in i mitt rum.  Jag la mig ner i sängen utan att byta om och somnade snabbt.

Delians perspektiv

Vi stod nu och byte om till våra scen kläder och fick vårt hår och smink fixat. Jag drog på mig dom trasiga jeansen, svarta linnet och den vitt munkjacka med en stor luva. Jag kollade bott mot Melli som stog och fixade till sina kläder framför spegeln. Jag ställde mig bredvid henne och kollade på mitt smink och hår som jag ännu inte sett. Sminket var rätt mycket mer än det jag hade haft när vi spelat in mistletoe. Mitt hår var flätat in någon slags inbakad fläta som hängde över min högra axel.

                                                    

 Jag kollade bakom mig och såg att alla tjejer hade likadana kläder och håret lila dant i en inbakad fläta. Alla killar hade ett par jeans, vitt linne och en svart munkjacka utom Justin som hade ett par svarta jeans och en lilla munkjacka för han skulle sticka ut från resten av oss. Scooter ropade till sig alla och han gick igenom hur vi skulle göra allt. Vi skulle först göra dans scenerna för att dom som vill fick stanna kvar och kolla på när Justin gjorde sina delar med Busta Rhymes och dom som vill fick gå till hotellet och göra något annat. Vi gick bort till gatan där vi skulle spela in videon och chockades över hur många kameror dom hade uppställda så att dom skulle kunna filma ur olika perspektiv. Jag gick med stora ögon och hörde hur någon skrattade bakom mig. Jag vände mig om och såg att Justin stog och kollade roat på mig.
" Så du tycker det här är kul va " sa jag och han log mot mig.
" Japp och jag kan bara tänka mig hur många gånger jag kommer att få se det ansikts uttrycket på turnén "
" Haha du är jätte rolig "
" Jag vet, borde ha blivit komiker istället eller kanske en sjungande komiker. Eller vad tycket du "
" Om du hade valt att bli artist hade jag inte träffat dig så jag väljer nog att du sjunger " sa jag och han skrattade.
" Finns det ingen annan anledning till att du vill att jag ska sjunga "
" Hm din musik är ju okej så jag har väll inget problem med detta "
" Haha okej det där ska jag komma ihåg " sa han och jag skrattade.
" Kom nu bara så att vi kan få det här överstökat " sa jag och slog honom lät på bröstet innan jag gick bort och ställde sig vid dom andra.
” Ska vi köra igång nu da så att ni slipper vara här till tolv ikväll ” sa Scooter och alla började ställa sig på sina platser.

Vi behövde göra koreografin 15 gånger för att bli helt nöjda och vi skulle få se hela videon ihop klippt och klart om två dagar. Dom flesta hade gått hem men jag, Melli Jasmine, Natalia och Felishia satt kvar och kollade på när Justin gjorde sin andra scener med Busta Rhymes. Det var flera gånger dom gjorde misstag och behövde börja om från börja. Vi hade skrattat lika mycket varje gång och Justin gav mig alltid en liten sur blick, men jag kollade bara roat tillbaka.

Justins perspektiv

Ni hade äntligen lyckats göra klart den sista scenen efter många misslyckanden. Delian och dom andra som hade stannat hade skrattat varje gång vi gjorde något fel. Jag kollade alltid lite surt på Delian men hon kollade alltid lite roat tillbaka på mig. Jag byte om till mina egna kläder och sa hejdå till alla som jag gick förbi innan jag gick bort till tjejerna som satt och skrattade högt åt något jag inte kunde hörde. Jag ställde mig bakom Delian och lutade mig med armarna mot hennes axlar. Hon kollade upp på mig och log stort.
" När man pratar om trollen " sa hon och dom andra skrattade lite.
"Så ni har pratat om mig " sa jag och dom alla log lite roat mot mig.
" Vad är det ni säger om jag får fråga "
" Om hur begåvad, snygg " var allt Melli hann säga innan Delian avbröt henne.
" Men för det mesta pratar vi om dina misslyckanden " sa hon och kollade upp på mig igen.
" Så vad är det som jag gjort som är så himla misslyckat "
" Hm låt mig se... du har gått in i glas väggar, brutit foten på scen, när du skulle kasta baseball kom den typ fem meter bort, du ramlade och slog i svanskotan när du körde karate på scen, jag kan fortsätta om du vill " sa hon och log triumferande på mig. " Nej det är lugnt men jag faktiskt hitt för att fråga om ni ville ha skjuts tillbaka till hotellet "
" Det vill vi jätte gärna " sa Jasmine och dom andra nickade instämmande.
Dom packade ihop sina saker och vi gick bort till den lila mini bussen. Jag hoppade in i förarsätet och Delian hoppade in bredvid mig. Vi var en för mycket i bilen så Jasmine som var minst fick sitta i Mellis knä. Jag började köra hemåt och satte igång stereon. Jag hade glömt att jag lyssnat på min skiva i bilen så min låt All I want is you började spelas. Jag skulle precis byta men dom avbröt mig och började sjunga med i låten. Jag kollade i backspegeln och såg att Kenny och Scooter satt och höll för öronen. Det var verkligen inte vackert det dom sjöng men det var alltid lika roligt att höra när folk sjunger ens låt. Låten tog slut och nästa körde igång. Dom fortsatte att sjunga med i låten och vi kom fram till hotellet. Låten var inte riktigt klar än så jag fick vänta med att stänga av bilen så att dom kunde sjunga klart. Så fort låten tog slut stängde jag av bilen och hoppade ut. Dom andra gjorde lika dant och vi gick in till hotellets entré. Jag sa hejdå till alla innan jag gick bort till rummet. När jag kom in i mitt rum såg jag att det var två personer som satt i soffan och kollade på något på film. Jag tog av mig skorna och gick bort till soffan. När jag kom närmre såg jag att det var Chaz och Ryan. Jag släppte ner väskan försiktigt på golvet och satte huvudet precis vid deras öron.
" Buu " sa jag och dom båda hoppade skrikande ur soffan.
" Seriöst Bieber skaffa dig ett liv " sa Chaz och skrattade innan jag hälsade glatt på dom båda. Jag hade saknat dom jätte mycket. Det var svårt att vara borta så mycket från sina vänner.
" Förresten jag har ett liv och det är världens bästa liv " sa jag och log.
" Så du och Delian är ihop nu eller " sa Ryan och satte sig i soffan igen.
" Nej men jag har ju er " sa jag och dom puttade lite med läppen.
" No homo Bieber " sa Ryan efter ett tag och jag skrattade. Jag satte mig i fåtöljen och stängde av Tv. Chaz och Ryan kollade surt på mig och jag skrattade.
" Okej vi har inte träffats på typ en månad och ni väljer hellre att kolla på tv än att prata lite med mig om vad som har hänt hemma i Stratford "
" Det är okej det vanliga du vet. Tjejer som ringer hem till oss för att fråga om vi kan ge dom ditt numer och Bieber hit och Bieber ditt, du da? Jag ser ju att det inte gått så bra med Delian i alla fall " sa Chaz och jag skrattade lite utan mening.
" Det kan man ju säga" sa jag och suckade. Jag kände att mobilen vibrerade och såg att det var Delian som skickat ett sms.
< What’s up? >
< Nothing really, sitting here wishing you loved me >

                                            

Skrev jag lite på skämt och det knackade på dörren kort innan Scooter kom in i rummet.
" Här är original skivan till Mistletoe om du vill kolla på den men ha inte sönder den " sa han och la skivan på bordet innan han gick ut. Jag raderade det jag hade skrivit och skrev i stället.
< Scooter kom precis med videon om du vill komma och kolla? :) >
< Visst vi kommer :) > fick jag snabbt tillbaka. Det knackade på dörren och jag hoppade snabbt ur fåtöljen och öppnade dörren. Delian och Melli gick först lite sakta in men när dom såg Chaz och Ryan där blev dom jätte glade och kramade om dom i en ordentlig kram. Jag kollade avundsjukt på Chaz som stog och kramade om Delian.
" Så ska vi kolla på videon eller inte " sa Delian och släppte taget om Chaz.
" Jo det ska vi " sa jag och satt mig på fåtöljen. Delian satte sig på golvet framför Melli och hon började snabbt fixa lite med hennes hår. Jag startade videon och Delian begravde huvudet i händerna. Hon skakade bara på huvudet och sneglade lite på tv.
" Faan dom kan ju inte vara med i den här videon, jag menar kolla på mig jag ser ut som ett freak eller något " sa Delian och vi alla skrattade.

Delian perspektiv

Vi satt och pratade jätte länge om lite allt möjligt och jag kände att jag började frysa lite.
" Har du någon tjock tröja jag kan låna " frågade jag Justin och han pekade på en garderob bakom mig.
" Det är bara att låna den tjock tröja du vill " sa han och jag fick bort till garderoben som var ful proppade med kläder. Jag drog fram en baseball tröja och drog på mig den. När jag skulle stänga igen fick jag syn på hyllan som var full av kepsar. Min blick fastnade på en keps som det stor swag på. Jag tog ner den och
tillbaka till dom andra.

                                             

” Har du seriöst en keps som det står swag på ” sa jag och viftade med kepsen framför Justin.
” Ja och du kan få den om du vill ” sa han och jag log stort mot honom. Jag satte mig på arm stödet till fåtöljen och la armarna runt Justins nacke och lutade huvudet mot hans.
” Tack Justin ” sa jag och han la en arm runt min midja. Jag kände Mellis blickar på mig men ignorerade dom. Justin hoppade åt sidan lite så att jag fick plats bredvid honom och jag hoppade ner. Jag kände att mina ögonlock blev tyngre och till slut föll jag i djup sömn.

Så nu är kapitel 25 uppe. Vet inte när nästa kommer upp efter som det är mycket med skolan just nu men ska lägga upp så mycket som möjligt jag lovar.

Kommentera snälla gillar att veta vad ni tycker :D