This was never planed - kapitel 23

 

” Mhm ” sa han bara och skulle precis kyssa mig när jag drog mig undan.

” Då antar jag att jag går och släcker lamporna då ” sa jag och började gå ut ur vardagsrummet men vände mig sen snabbt om igen när Justin ropade mitt namn.

” Vad är det? ”

” Du kan inte bara lura en att man ska få en kyss för att sen bara vandra iväg ”

” Oh sorry ” sa jag och tog tre snabba steg mot honom för att sen kyssa honom lite snabbt innan jag lutade mig tillbaka igen.

” Duger det? ”

” För tillfället ” sa han och blinkade lite mot mig vilket fick mig att snabbt rulla ögonen åt honom innan jag gick började min vandring i huset för att släcka alla lampor.

 



 

 

Jag vaknade av lätta andetag mot min nacke kollade snett bakåt i tron om att det var Kasper men slog snabbt upp i ett stort leende när jag såg att det var Justin som låg bakom mig i soffan. Hans arm placerad runt min midja och hans ena ben ihop slingrat med mina.

Jag la min hand över hans som låg på min mage och snart flätades mina fingrar ihop med hans.

" Godmorgon " viskade han i mitt öra med en mörk och sexig morgon röst som fick ett pirr att gå igenom min kroppen.

" Godmorgon " sa jag vred lite på huvudet för att kunna kolla upp på honom. Han möte snabbt min blick med ett stort leende på läpparna som snabbt smittade av sig på mig.

" Sovit gott? " frågade jag och ett litet skratt lämnade Justins läppar.

" Bättre än på länge "

" Någon speciell anledning till det " frågad jag med ett litet höjt ögonbryn.

" Självklart, jag har ju dig här "han lutade sig framåt och kysste mig på kinden innan ha lutade sig en aning bakåt.

Jag kände hur rodnaden spreds på mina läppar och vred snabbt huvudet för att sen låta mitt hår falla över mitt ansikte som en liten väg så att Justin inte skulle se mig.

" Rodnar du? "

” Nej ” han började skratta lite bakom mig innan han med hjälp av sin hand satte dom hårslingor som fallit för ansiktet bakom mitt öra så att han nu kunde kolla ner på mig.

” Du rodnar visst varför ljuger du för  ”

” För att det är ganska pinsamt att rodna om jag får säga så ”

” Varför är det pinsamt att rodna för? ” frågade Justin roat och kollade ner på mig med ett flin placerat på hans allt för perfekta läppar.

” För att man visar sig svag och sen så är det ingen människa på jorden som är särskilt sött när dom rodnar. Jag menar om man ändå vill blå så där rosig om kinderna kan man ju lika gärna sminka det eller springa ett varv runt huset så blir du röd i ansiktet ”

” Haha ja så kan man ju också uttrycka det. Men bara en liten fråga. Om man som vanlig människa inte är sött när man rodnar . Är du då en alien eller något ” sa han och med en enkel liten rörelse låg jag nu med magen mot hans och mina läppar bara någon millimeter ifrån hans.

 ” Nej jag är ingen alien, varför undrar du? ”

” Menar bara att din teori inte riktigt stämmer  då du enligt mig är väldigt sött när du rodnar ” sa han och jag hann inte ens protestera innan hans läppar pressades lite löst mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen men drog mig snabbt undan när jag hörde hur Justins mage kurrade.

” Vill du ha lite frukost? ” frågade jag och Justin nickade lite svagt till svar.

” Okej jag kommer strax tillbaka ” sa jag och kysste honom lite snabbt på kinden innan jag började gå ut mot köket för att fixa något som vi skulle kunna äta till frukost.

 

*

 

" Jag kan inte fatta att du övertalade mig att kolla på skräckfilm med dig. Jag hatar skräckfilmer, jag in aldrig sova efter " klagade jag och kramade åt kudden som jag hade hårt pressade mot magen.

" Ta det lugnt babe jag skyddar dig " viskade Justin lite roat i mitt öra och drog in mig i sin famn så att jag nu satt i mellan Justins ben med ryggen vilande mot Justins mage.

" Men jag vill inte se, jag hatar skräckfilmer "

" Japp och jag gillade inte filmen du valde men jag kollade på den ändå "

" Men det är skillnad. Du kommer inte få mardrömmar på grund av den "

" Du är för sött vet du det? "

" Ja ja jag är jätte gullig. Sätt igång filmen bara så att vi kan få det här överstökat " sa jag och Justin skrattade bakom mig.

Justin playade igång filmen och kudden jag hade i haft i min famn hade jag nu uppe i ansiktet precis under ögonen så att jag skulle kunna gömma mig bakom det om det blev läskigt. Jag skrattade återigen till bakom mig och drog mig tätare intill sig.

” Ingen kommer att skada dig, jag skyddar dig ” viskade han och kysste mig lite snabbt på halsen innan han lutade sig tillbaka i soffan. Jag lutade mitt huvud mot hans bröst och flätade ihop mina fingrar med hans med ena handen medans jag lät min andra hand ligga kvar på kudden.

 

 

Vi hade kollat på lite mer än halva filmer och jag vet inte hur många gånger Melinda både skrikit till eller gömt sig bakom kudden hon höll i ett näst intill dödsgrepp.

” Men kolla bakom dig ditt pucko, varför kollar du inte bakom dig? Jävla idiot ” mumlade hon fram och jag skrattade.

” Vad skrattar du år nu då? ”

” Dig ” sa jag och Melinda vände sig mot mig med ett höjt ögonbryn.

” Vad har jag gjort nu då? ”

” Inget, jag tycker bara att det är sött när du säger åt dom vad dom ska göra. Det är ju inte riktigt så att dom kommer höra vad du säger ”

” Jag vet men det får mig att känna mig bättre okej och kan du snälla sluta säga att allt jag gör är sött typ så fort jag gör något ”

” Jag säger bara sanningen men om du känner dig bättre med snygg sexig och vacker så funkar dom lika bra ” sa jag och slog upp i ett stort leende när jag såga att en rodnad spreds på hennes kinder. Jag älskade den effekten jag hade på henne bara genom att de henne en komplimang. Hon begravde ansiktet i kudden och skakade lite smått på huvudet.

” Melinda kolla på mig ”

” Snälla söta rara Melinda kan du snälla kolla på mig ” bad jag med en så vänlig röst jag kunde åkomma  men hon bara skakade på huvudet mot mig.

” Tvinga mig inte att göra det här ” sa jag och satte händerna på henens midja där jag begravde fingrarna en aning i hennes hud vilket fick Melinda att hoppa till lite.

” Ska du kolla på mig nu då? ” frågade jag men hon fortsatte bara att skaka på huvudet.

”Okej då ger du mig inget annat val då ” sa jag innan jag började kittla henne i sidan vilket fick henne att vrida sig åt både ena och andra hållet medans ofriviliga skratt lämnade hennes läppar men dämpades en aning av kudden som hon hade pressat hårdare mot ansiktet.

” Juu-stin snälla sluta ” fick hon fram mellan skratten och jag slutade upp lite i min rörelse men fortfarande med fingrarna vid stället som hon var mest kittlig på.

” Kommer du kolla på mig då? ”

” Ja bara du slutar att kittla mig ” gnällde hon fram och jag log lite belåtet. Jag drog bort kudden ifrån hennes grep och slängde iväg den till fåtöljen vilket fick Melinda att sucka.

” Du hade ju inte behövt kasta iväg den ju, nu har jag ju inget att kunna gömma mig bakom när det blir läskigt ”

 ” Det är lugnt bade du behöver ingen kudde för det jag hade tänkt mig ”

” Jaså ” sa hon och vände sig roat mot mig.

” Mm det jag hade i tankarna involverade lite mindre pratande och lite mer närkontakt ”

 ” Något som det här? ” frågade hon och spelade lite dum samtidigt som hon lutade sin närmre mig tills henne läppar snuddade vid min.

” Kanske till och med ytligare lite närmre ” jag pressade min läppar mot hennes och la mig ner i soffan och drog med mig så att hon nu log ovanför mitt bröst. Hon la sina händer på mina kinder och jag la upp min ena hand bakom hennes nacke för att trycka henne närmre mig medans jag placerade min andra arm runt hennes midja.

” Och du som sa att du inte var tillsammans med Kasper, vad kallar du då det här? ” skrattade någon roat fram bakom oss och Melinda drog sig snabbt undan från mig.

 ” Mamma vad gör du hemma. Alltså inte att jag inte vill ha dig här men du skulle ju inte komma hemför än om tre timmar ” mumlade Melinda snabbt fram och ställde sig snabbt upp för att springa bort till en kvinna som stod längre bort i vardagsrummet som jag nu visste var hennes mamma och omfamnade henne.

” Jag vet men jag han med ett tidigare så jag tänkte att det var bra att ta det då jag inte vill att du skulle behöva vara tvungen att vara hemma själv så mycket men jag antar att det inte har haft ett problem med det då du förmodligen har legat i soffan hela dagen med Kasper som nu ”

 

 

 ” Jag vet men jag han med ett tidigare så jag tänkte att det var bra att ta det då jag inte vill att du skulle behöva vara tvungen att vara hemma själv så mycket men jag antar att det inte har haft ett problem med det då du förmodligen har legat i soffan hela dagen med Kasper som nu ” sa mamma och jag suckade högt. Hon hade alltid tyckt att jag och Kasper skulle bli ett bra par och ville aldrig få in i sin lilla skalle att jag inte gillade Kasper på det sättet. Visst så älskade jag ju honom men det var långtifrån dom känslorna jag hade för Justin.

” Mamma jag ljög inte för dig angående Kasper. Det är Justin ” förklarade jag snabbt när jag såg att hon höjde handen mot soffan och öppnade munnen för att förmodligen säga emot mig.

” Justin vem? ”

” Justin Bieber, det är trevligt att träffa dig ” sa Justin bakom mig med nu en arm liggandes runt min midja och räckte fram den andra handen mot min mamma som lite tvekande tog emot den. Hon gav honom en liten forskande blick innan hon kollade tillbaka på mig nu med nästan arga ögon.

” Melinda kan jag få prata med dig i köket en snabbis ”

” Eh visst. Väntar du här eller? ” frågade jag Justin och mamma kollade strängt på honom.

” Självklart, ta den tid ni behöver ” sa han och pussade mig lite snabbt på kinden innan han vände tillbaka mot soffan.

Mamma greppade snabbt tag om min arm och började släppa med mig ut i köket där hon släppte mig och vände sig mot mig.

” Vad gör Justin här? ”

” Han är här med mig mamma ”

” Och varför det om jag får fråga? Borde han inte vara med Selena någonstans på hennes turné istället för att ligga och hångla upp dig i soffan här ”

” Kanske för att dom två inte tillsammans längre och ”

” Du tog första bästa tillfälle att slänga dig över honom vilket var om jag måste gissa direkt efter dom gjorde slut ” avskutade hon min meningen och skakde lite på huvudet.

” Nej mamma det var inte alls så. Du vet att jag aldrig skulle göra så mot Selena ”

” Så vad hände då? ”

” Det är en lång historia ” sa jag och kollade upp på mamma som kollade besviket på mig.

” Och jag har tid på mig ”

” Men mamma kan vi ta det imorgon, Justin sitter och väntar på mig i vardagsrummet ”

” Vad bra där kan han nog vänta lite till medans du förklarar vad som har hänt under den tid du var borta ” sa mamma och jag suckade.

 

*

 

När jag berättat kort fattat för mamma vad som hänt under som senaste veckorna kollade hon både lättat och besviket på mig.

” Jag är glad för din skull Melinda det är jag. Men du måste tänka efter fall din kärlek för Justin är värd att slåss för om det finns en liten chans att den sabbar din vänskap med Selena ”

” Mamma jag vet vad det här betyder och lite på mig när jag säger att jag hatar mig själv för att såra Selena men jag kan inte stå emot det. Jag försökte ett tag men jag mådde bara dåligt istället ”

” Jag vet älskling att du aldrig skulle göra något sånt mot henne. Det är Justin jag säger åt dig att hålla ett öga på ” sa mamma och skulle precis gå ut ur rummet när jag drog tag i hennes arm så att hon återigen stod vänd mot mig.

” Vad menar du med att jag ska hålla ett öga på Justin? ”

” Precis vad jag säger. Om Justin har vart med en annan tjej samtidigt som han har en flickvän en gång, vem säger då att han inte gör det igen ”

” För att han inte är en sån person som sårar människor ”

” Och det är där du har fel. Där ni alla har fel som tyckte att Justin var en sån underbar kille. Jag sa från början att han bara skulle vara med Selena ett tag innan han gick vidare till någon annan och jag hade rätt. Han är ung och jag kan väll inte direkt säga att jag tycker att det är konstigt att han flirtar runt med tjejer. Han har ju faktiskt typ alla tjejer på denna jord klängandes efter sig ”

” Mamma han är inte så. Han hatar sig själv för att behöva göra slut med Selena ”

” Det säger dom alla, allt jag säger är bara att du ska hålla ögonen öppna ” sa hon och gav mig en liten klapp på axeln innan hon gick ut till vardagsrummet där Justin satt.

” Förlåt att det tog så lång tid men jag behövde verkligen prata med Melinda och du behöver tyvärr verkligen gå. Vi har en massa att ta itu med. Jag hoppas att du förstår

” Självklart ” sa Justin lite chokat och letade min blick men fick den inte besvarade då min egen var fäst på mamma.

” Bra ” sa mamma och jag kollade på henne. Hon gav Justin ett litet falskt leende innan hon lämnade vardagsrummet och gick bort till sitt rum.

” Eh jag antar att jag borde gå då ” sa Justin fortfarande lite borta och jag skakade bara lite på huvudet till svar med mammas ord fortfarande ekande i mitt huvud. Det är Justin jag säger åt dig att hålla ett öga på.

Jag följde med Justin ut till hallen och stod bara i mina egna tankar tills Justin ställde sig upp.

” Är det nu jag får en förklaring varför jag helt plötsligt måste gå ” sa Justin lite roat men fortfarande lite chokat vad det lät på hans röst.

” Jag vet faktiskt inte själv men jag tror inte att min mamma gillar dig ” sa jag lite tveksamt och såg hur Justins blick förändrades till nästan sorgsen.

” Hon känner inte ens mig ”

 ” Jag vet Justin, jag ska prata med henne så syns vi imorgon ”

” Det får vi göra ” sa Justin och la en arm runt min midja för att sen dra mitt tätt intill honom.

Jag log lite svagt upp mot honom och pressade mina läppar mot hans och han besvarade snabbt kyssen innan han drog sig undan efter en stund.

” Vi syns imorgon ” sa han och jag nickade lite innan jag öppnade upp dörren så att Justin skulle kunna gå ut. Jag vinkade lite till honom när han gick ner för uppfarten.

 

*

 

Jag gick upp till mitt rum efter en väldigt stel och väldigt awkward tjejkväll med min mamma. Jag slängde mig på mage i min säng och skulle precis dra upp min mobil ur fickan när jag såg ett ansikte som kollade in genom mitt fönster. Jag ramlade snabbt ur sängen med ett litet ryck och ett litet skrik lämnade mina läppar medans jag föll till golvet. Jag kollade lite närmre på personen och såg sen till min lättnad att det var Justin som stod utanför.

 

 

På lite skakiga ben gick jag bort till fönstret som jag snabbt öppnade upp och släppte in Justin i rummet innan jag försiktigt stängde igen fönstret igen.

” Justin du skrämde livet av mig, tyckte du verkligen att det där var det smartaste du kunde göra efter att ha tvingat mig att kolla på en skräckfilm med dig? Och vad gör du här? Min mamma kommer att döda dig om hon får reda på att du har smugit in här ” viskade jag fram med hjärtat fortfarande uppe i halsgropen och dunkande i 180.

” För det första så var det inte meningen att jag skulle skrämma dig och för det andra så glömde jag mina resväskor här uppe i ditt rum. Så jag hade varken några pengar eller kläder. Sen så spenderar jag hellre en kväll med min tjej hos henne en ensam på något random hotell ” sa Justin med ett litet flin och drog in mig i min famn. Hans leende smittade snabbt av sig på mina läppar och jag la armarna runt hans nacke för att dra ner honom närmre mig.

” Visst men nästa gång du kommer kan du väll åtminstone skicka iväg ett sms eller något att du kommer över så att du slipper ge mig en hjärtattack ” sa jag och Justin skrattade lågt.

 

 

” Jag lovar babe ” sa han med ett litet flin innan han pressade sina läppar mot mina. Jag skulle precis besvara kyssen när min mobil vibrerade i backfickan och jag drog mig undan från Justin med en liten suck. Jag såg att det var ett sms jag fått när jag tagit upp mobilen och utan att kolla vem det var tog jag upp sms:et.

< Är Justin hos dig?!?! > hade Kasper skrivit och jag suckade högt. Jävla va fort ryktena spred sig här i staden idag då.

 

 



 

 

Ett dubbelt så långt kapitel bjuder jag på idag då jag förmodligen inte kommer att få upp något imorgon så jag ska träffa min kompis som jag inte träffat på evigheter så vill gärna spendera tid med henne. Dock så är det inte alls igenom läst då jag är väldigt trött så hoppas att det inte är allt för mycket fel.

I alla fall så vad tycker ni? Mamman verkar ju ha lite problem med Justin och jag kan säga er en liten sak. Det kommer att komma in mer drama i nästan kapitel och då kommer jag ha en hel del ideer från er som ni skickt in på både kik, mail och kommenterat. Så håll ögonen öppna fall eran ide är med ;)

Kommentera gärna!!!!! :D


Kommentarer
Postat av: Anonym

asså jag tycker lätt att hon ska fucka ur på sin mamma, jag är skit irriterad på den där kvinnan! va fan lixom! men gryyyyymt. mer. :)

2012-12-14 @ 07:45:57
Postat av: Linn

oooopsi, det ä min kommentar som ä ovan.

2012-12-14 @ 07:46:52
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!!

2012-12-14 @ 07:52:02
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2012-12-14 @ 15:33:14
URL: http://bieberrstorys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback