Jusstin.blogg.se

Så tänkte att det var dags att göra ännu ett länkbyte och den här gången blir det med en jätte fantastisk tjej. Hennes novell verkar jätte bra än så länge, har inte läst så långt än men den är bra så långt jag läst. Hon har bra uppdatering och jag tycker verkligen att ni alla ska kolla in där i alla fall en snabbis.
 
 
 http://jusstin.blogg.se/
 
Här är en kort sammanfattning på hennes novell som hon skriver om ni vill veta vad den handlar om!
Nellie hittar en häst utanför sitt hem, och så tar hon tag i den och ringer polisen efter som den har rymt, och så efter en lång stund kommer dom och hämtar den. Hon får en hittelön, nämligen en justin bieber biljett. Efter några dagar skulle hon på konserten och hon hade meet and greet. Hon tappade sin mobil när hon skulle ta ett kort med justin och hon märkte inget så justin tog den och efter konserten ropade han ut hennes namn och så fick hon gå och hämta den. Efter ett tag fick hon reda på att hennes mamma hade fått ett nytt jobb i USA och dom var tvugna att flytta så berättar hon det för sina kompisar, och sedan åkte hon och hon hade smsat med justin men hon trodde inte att det var han. När hon hade kommit till usa fick hon ett sms av ''justin'' och sa att dom skulle träffas så gjorde dom det. Sedan händer det massor saker, t.e att hon blir kidnappad och är själv i skogen i ett litet hus, hennes mamma skaffar kille och det blir bråk. sedan får dom barn och Nellie vill inte bo hos sin mamma så hon har flyttat till justin, men när han ska på Turné får hon bo hos sin mamma så kommer det hända massa spännande saker!
 
 


   
 
Kan snabbt säga också att jag suttit och skrivit en del i skolan idag då vi fick en liten hålltimme så om ni har tur, håller tummmarna och några fler kommenterar på kapitel 50 så kanske det kan komma upp redan idag!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback