Just twitter Kapitel 24

Previous

” Fick du kyssa Bieber tjugofyra gånger ” frågade hon och kollade stor ögt på mig.
” Nej sexton gånger men vi behövde tjugofem försök totalt på den scenen ” sa jag och suckade.
” Oh stakars lila Delian som fick kyssa världens hetaste levande person som finns ” sa hon sarkastiskt och jag skrattade åt henne. Jag gick in i badrummet och tvättade bort sminket. Jag satte upp mitt hår i en stor bulle och satte på mig ett par mjukis shorts och en stor pösig magtröja. Jag gick ut och la mig ner i  min säng. Mina tankar gick in på Justin och hans läppar hårt tryckta mot mina och jag somnade med ett leende på läpparna. 

Jag vaknade av att min mobil vibrerade och jag såg att det var ett sms från John.
< Vi kommer att åka till dans salen lite tidigare och dansa lite om du vill hänga på >
< Visst jag kommer strax ska bara fixa mig i ordning >
Jag satte mig upp och såg att Melli fortfarande låg och sov. Så jag tog tillfället i akt för min hämnd. Jag gick bort till städskrubben där jag hittade en hink. Jag fyllde den med vatten och gick bort till Melli igen. Jag hällde vattnet över henne och hon satte sig med ett ryck upp.
” Vad faan Delian ” sa hon och jag skrattade.
” Hämnden är ljuv ” sa jag och hon kollade surt på mig.
” Vad har jag gjort dig som gör att du måste hela vatten på mig klockan sex på morgonen ”
” Låt mig se.. Jo kommer du ihåg den där gången du lätt Justin väcka mig med dubbelt så mycket vatten den där morgonen ” sa jag och hon slängde sig bak i sängen.
” Förresten resten av crewet åker till dans salen och dansar lite vill du följa med så får du skynda dig ”
Sa jag och gick bort till min väska där alla mina kläder låg i. Jag drog upp ett par mjukis byxor, sporttopp och en magtröja som jag tog med mig in till badrummet. Jag satte på mig kläderna och satte upp håret i en hög hästsvans. När jag kom ut drog jag snabbt på mig en tjocktröja och packade i ordning min väska. Melli tog lite längre tid på sig men när hon var klar drog jag på mig en mina sneakers och drog väskan över axeln. När vi kom ner till entrén satt vårt crew i sofforna och pratade. Dom ställde sig upp när vi kom gående och jag hälsade glatt på alla innan vi började gå bort mot dans salen. Vi kom in i salen och jag slog in alarm koden. Vi gick in i den största salen som min grupp brukar vara ha. Jag drog av mig tröjan och satte igång musiken. John började dansa och inom kort stog vi i en ring och turades om att gå in i ringen. När vi dansat ett tag öppnades dörren och Justin och hans crew kom in.

Justins perspektiv

Jag vakande av att Kenny skakade om mig och jag öppnade ögonen.
” Dags att vakna Justin ” sa han och jag satte mig upp. Han kollade strängt på mig innan han mig som betydde somna inte om annars och gick ut. Jag slängde mig bak i sängen igen och suckade. Jag hade inte kunnat sova så bra i natt. Jag hade legat i nästan två timmar och tänkt på Delians läppar hårt tryckta mot mina, den där känslan jag fick av hennes bara berörelse och speciellt när jag kysste henne. Hade hon känt samma sak eller var det bara jag som kände det. Jag kunde verkligen inte få ut henne är mitt huvud. Seriöst Justin du kan ju inte gå runt så här resten av ditt liv, vara rädd att hon säger nej och inte har samma känslor för dig. Du måste få ett slut på det här.
” Justin bäst för dig att du inte ligger kvar i sängen ” ropade Kenny och jag reste mig med en suck. Jag gick bort till min garderob och drog på mig ett par mjukis byxor och en blå t-shirt. Jag gick ut till köket där mamma och Kenny satt och åt frukost. 
” God morgon gubben ” sa mamma och jag kramade om henne lite snabbt innan jag satte mig bredvid Kenny. Jag åt min frukost snabbt och gick tillbaka till mitt rum. Jag fixade mig snabbt i ordning och tog tag i min väska. Jag satte på mig mina sneakers och gick bort till Delians hotell rum. Jag knackade p åmen det var ingen som öppnade så jag gick bort till Scooters rum och knackade på. Han öppnade dörren efter ett litet tag och log mot mig.
” Vet du vart Delian är ”
” Ja jag stöte på henne lite tidigare och hon sa att hon och några till skulle åka till dans salen och göra något ” sa han och jag nickade. Jag tänkte efter ett tag innan jag vände mig mot Scooter igen.
” Tack ” sa jag och gick bort till rummet mina dansare bodde i. Jag knackade på och Nick öppnade.
” Vill ni ha eran revansch på Delian och dom ” frågade jag och Nick gick tillbaka till dom andra som satt och pratade. Jag följde efter honom och satte mig i ena fåtöljen.
” Om ni skyndar er kan vi få våran revansch idag ” sa jag och dom log stort mot mig innan dom smidigt hoppade upp ur soffan. Dom bytte snabbt om och vi började gå bort mot dans salen. Jag skickade iväg ett sms till mamma och Scooter att vi gick tidigare ditt. När vi kom fram stog det ett gäng paparazzi utanför som snabbt började ta bilder när vi kom närmre. Vi lyckades med lite krångel komma förbi dom och in i byggnaden. Vi hörde musik från det stora rummet och började gå ditt. När vi kom in såg vi att dom stog i en liten ring och att det var någon som stog i mitten och dansade. Jag tror att han som dansade i mitten hett William eller något sånt. Dom märkte inte att vi kom in så vi ställde oss längst väggen och kollade på när dom dansade. Jag såg att dom flesta hade tagit av sig sina tröjor och nu gjorde även Delian det. Min blick fastnade på hennes vältränade mage och fylliga bröst. Jag stog och kollade fascinerat på henne medans hon dansade. Hur kunde det finnas så mycket energi i en så lite kropp. Hon vände sig mot oss efter att hon dansat ett tag och log. Hon stängde av musiken med fjärkontrollen och kom gående mot oss. Min blick var fortfarande fäst på hennes överkropp och jag hörde att några började skratta. Jag drog bort blicken från Delian och kollade bort mot dom.
” Delian jag tror nog att du fått Bieber på fall för dig nu också ” sa killen som kommer ihåg hete John och Delian log roat mot mig. Jag möte Delians blick lite kort innan jag kollade ner på mina fötter för jag kände att mina kinder hettade till lite. Jag kollade upp igen när jag hörde Delians klingande skratt närmre än jag trott.
” Du vet att det är oartigt att stirra ” sa hon och la armarna runt min midja. Jag kollade in i hennes ögon kort innan jag la armarna runt henne och drog henne närmre.
” Jag antar att jag har vart känd för länge så att jag glömt bort sån artighet ” sa jag och hon skrattade.
” Kanske men vad gör ni här så tidigt ” frågad hon och jag bakade lite så att jag kunde kolla ner i hennes ögon. Jag drunknade i hennes ögon igen och kände att alla kollade på oss.
” Vi hörde att ni skulle vara här och vi vill ha våran revansch ” sa jag och hon log stort mot mig.
” Tror du att du klarar av att förlora igen ”
” Jag vet inte men jag har inte tänkt att jag ska förlora den här gången ” sa jag och hon skrattade.
” Okej men jag tycker det är lite orättvist  att vi har hålt igång ett tag och ni bara tagit det lugnt ”
” Det var ju det vi räknade med så att vi har lättare att vinna över er ”
Hon släppte taget om mig och började gå bort mot sitt crew då jag kom ihåg det Scooter bet mig att kolla. Han ville att jag skulle kolla fall hon hade tillräckligt bra kondition för att kunna dansa och sjunga i typ 75 minuter nonstop.
” Förresten jag har en till utmaning till dig ” sa jag och hon vände sig med en frågande blick mot mig.
” Vad då för utmaning ” sa hon och la armarna i kors över bröstet.
” Du vet ju att jag ska göra olika tester med dig ” sa jag och hon nickade.
” En av dom är att du ska sjunga medans du sjunger utan att din röst spricker ”
” Okej jag gör det på ett villkor ”
” Vad för villkor ”
” Att du också ska sjunga medans vi sjunger ”
” Okej men vad händer om man inte kan texten vad gör man då ”
” Det här är låtar som jag tror att du känner till och inte kommer att ha problem att hänga med i ”
” Okej kör i gång bara ” sa jag och hon satte igång musiken.
Det började spelas Omg med Usher och jag log stort. Trodde hon verkligen att hon kunde slå ut mig med Usher. Delian sträckte lite på sig innan hon började sjunga och dom började dansa. När vi dansat ett tag till låtar från Usher, Lmfao, Flo Rida hade spelas satte Delian igång en låt som jag kände till, till och med bättre än mina egna låtar. Baby boy med Beyoncé.
” Så få se hur bra du egentligen känner till din lära Beyoncé ” sa Melli och jag började sjunga med i låten. Vi hörde hur dörrarna öppnades och alla som skulle dansa i videon kom in i rummet. Jag var på väg att avbryta men såg att Delian fortsatte att sjunga och dansa så jag struntade i dom som kom in och vände mig mot mitt crew igen. Vi fortsatte att dansa och nu stog alla dansare runt oss och kollade på medan vi dansade. När vi även dansat till Hip hop star med Beyoncé bakade Delian lite och satte och viftade med ena handen mot några som stog till höger i ringen. Dom tvekade lite innan dom gick in i ringen och började dansa till Where have you been av Rihanna. Delian fortsatte att sjunga med och hon gjorde små rörelser med händerna som hon gör när hon kommer p ådans steg. Hon vände sig om och viskade något till dom som stog bakom henne och dom nickade kort innan dom gick in i ringen och dansade. Det var inte bara dansare från hennes crew som nu dansade med

                                               

lian och det var roligt att se när dom dansa. Tjejerna skakade en del med håret och det förvånade mig att Delian fortfarande kunde sjunga ganska bra. Låt tog slut och ingen låt spelades efter så jag antog att spellistan tagit slut. Delian ställde sig lite andfått upp och jag kollade roat på mig. Hon satte två fingrar i munnen och busvisslade högt så att alla tystnade och vände sig mot henne.
” Efter som vi alla är här kan vi ju lika gärna köra igenom hela koreografin när vi är alla och se hur det ser ut när det är klart. Så om ni kan ställa er som ni har blivit tillsagda att stå så snabbt som möjligt skulle det uppskattas ” sa hon och alla dansare började gå runt och ställa sig på sina platser. Jag ställde mig längst fram bredvid Delian och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på. Delian startade musiken och kastade bort fjärkontrollen en bit. Drummer boy började spelas. Och precis innan den delen vi skulle dansa till räknade Delian in oss och vi alla började röra oss i synkade rörelser. Jag kollade snabbt i spegeln och såg hur coolt det såg ut innan jag vände min blick ner mot mina fötter för att jag inte skulle snubbla när det snabba partiet började.

Vi körde i hel grupp hela dagen och Delian hade även spelat in när vi dansade så att hon skulle kunna kolla och se fall vi behövde ändra på något. Delian hade precis släppt iväg alla för att kunna studera videon eller som jag trodde få lite sömn för det såg inte ut som om hon fått så mycket mer sömn än jag. Vilket på något konstigt sätt gjorde mig glad.

Delians perspektiv

Jag hade skickat iväg alla lite tidigare för att få lite tid att kolla på bandet och kanske få lite sömn innan middagen. För att imorgon skulle det bli gå upp tidigt och lägga sig sent efter som att det skulle ta lite tid att spela in videon för det var mycket folk och många olika delar. Jag drog på mig min tjock tröja och började gå bort mot hotellet. När jag gått några steg ångrade jag nästan att jag tackat nej till Justin att han skulle skjutsa mig tillbaka. Men jag behövde lite tid att tänka igenom allt det här som händer just nu. Jag kopplade in mina hörlurar i min iphone och stoppade in plopparna i öronen. Jag satte igång Justins spel lista och sjöng med i låtarna lite. Jag kända att det var någon som knacka mig på axeln och jag kollade bak. Jag såg att det var Jasmine och jag drog ut plopparna ur mina öron. Jag orkade inte ta upp mobilen så jag stängde av musiken igenom att bara dra ut sladden. Jag vände mig mot Jasmine som kollade lite konstigt på mig och jag blev lite osäker på vad det var hon ville med mig.
” Jag måste verkligen prata med dig ” sa hon och jag kollade chokat på henne. Vad var det hon behövde prata med mig om och som var viktigt.
” Visst vad är det ” sa jag och la på ett litet leende.
” Skulle vi kunna ta det över en fika eller något ” sa hon och jag nickade kort .
Vi gick en liten bit bort till ett litet café som verkade trevligt. Vi gick in och gick fram till disken för att beställa. Jag beställde en varm choklad och en blåbärs muffins. 
Vi satte oss ner vid ett litet bord som stog vid fönstret. Servetrissen kom ut med vårt fika och jag tog en stor klunk av min choklad. Jag vände mig mot Jasmine som såg lite avvaktande ut.
” Jag vet inte hur jag ska säga det här och jag kan inte förstå att jag kommer säga det här ” sa hon och jag kollade forskande på henne. Nu var jag verkligen jätte nyfiken på vad hon ville prata med mig om. Hon skulle precis säga något då ett gäng tjejer knackade på fönstret och ropade glatt på oss. Jag såg att en av dom hade en Justin Bieber tröja och förstod att dom skulle fråga ut oss om Justin.
” Skulle vi kunna gå någon annan stans ” sa jag och nickade diskret mot tjejerna som stog och bankade på glaset. Hon nickade kort och vi ställde oss upp.
” Ni kan ta bak vägen om ni vill ” sa en av dom yngre servitriserna och jag log tacksamt mot henne. Vi små sprang lite ut ur det lila gulliga caféet och började gå utan att veta vart vi skulle gå med en muffins i ena handen och en kopp varm choklad i den andra. 

                                                 

Vi satte oss på en liten bänk och jag tog en stor tugga av min muffins innan jag möte Jasmines blick som brände mot min hud.
” Jag vet inte om du har sett det men……   
Tänkte skriva längre men behöver verkligen sova så det här fick bli kapitel 24.
Men vad tror ni kommer hända nu? vad kommer Jasmine säga till Delian?
Ska försöka få up kapitel 25 imorgon men vi får se fall fantasin flödar eller står stil.

Kommentera gärna


Just twitter Kapitel 23

Previous

” Det har han inte gjort på en vecka förs än idag ”
” Okej så varför bestämde han sig helt plötsligt för att börja prata med dig igen ”
” Ingen aning ” sa jag och slöt mina ögon. Jag kände att Melli kammade igenom mitt hår och  log för mig själv. Jag älskade när folk höll på med mitt hår.
Jag somnade fort och vaknade inte förs än jag kände något kalt mot min hud.

Jag kände att det var något kalt som rann längst min kropp och förstod att det var vatten. Jag slog upp ögonen och över mig stod Justin med en hink vatten som fortfarande var halv ful.
” Rise and shine sleppyhead ” sa han och log sitt sneda leende kort innan han vände hinken upp och ner så att resten av vattnet rann ner över hela mig. Jag hävde mig upp på armbågarna och såg Melli som stog bakom Justin skrattandes. Hon hade låtit Justin pranka mig.
” Du är död man Bieber vet du det ” sa jag och han skrattade.
” Jag sa ju att jag skulle få min hämnd ” sa han och lutade sig närmre mig.
” Japp och tror du verkligen att jag tänker låta dig komma undan med det ”
” Jag tror inte du har något val så länge du inte vill att jag ska göra ännu värre prank på dig ”
Justin satte sig gränslande över min mage och tog min chans. Jag puttade till Justin så att han ramlade ner på golvet. Han satte sig upp och kollade lite roat på mig.
” Okej vi kan spela det här spelet men kom inte och säg att jag inte varnade dig ”
” Okej ” sa jag och han började gå mot dörren.
” Men kan jag få en kram innan du går ” frågade jag och Justin vände sig mot mig. Han stog och tänkte ett tag innan han kom fram till mig.

Justins perspektiv

Jag kramade om Delian och jag kände hur min tröja klibbade fast sig mot min hud efter som den blev blöt av Delian. Jag släppte taget om henne och började gå bort mot dörren då jag fick en blöt kudde i huvudet. Jag fortsatte bar gå bort mot mitt hotell rum för att byta tröja innan jag gick ner och åt. Jag drog på mig en vit tröja och gick ner till matsalen. När jag kom ner satt redan Delian och Melli där vid mitt crews bord. Jag plockade på mig det jag ville ha och satt mig bredvid Delian och mitt imot Melli.
” Så du kommer att staka mig vart jag än går ” sa jag och kollade på Delian.
” Till din information så satt jag och Melli här fört sen kom ditt crew och satte sig vid oss. Så det verkar ju egentligen som att det är du som stakar mig ” sa hon och vände sig mot sin mat igen. När vi ätit ungefär hälften av vår frukost kom Scooter gående mot oss. Han satte sig bredvid Melli och vände sig mot mig och Delian.              
” Sovit gott ” frågade Scooter och kollade på Delians blöta hår. Han hade sett mig gå i korridoren med hinken full av vatten och hade blivit tvungen att berätta. Han försökte först att stoppa mig men orkade sedan inte och lät mig gå in och pranka Delian.
” Japp min det var en mindre bra morgon ” sa hon och jag skrattade.
” Det beror ju på ur vilken syn vinkel man ser på det ” sa jag och hon kollade surt på mig.
” I alla fall har ni pratat om eran kyss ” sa Scooter och kollade på mig och Delian.
Melli som precis tagit en klunk vatten sprutade ut det över hela mig och Delian.
” Har du kysst Justin utan att berätta det för mig ” sa hon och jag torkade bort vattnet från ansiktet.
” Nej jag har inte kysst Justin men jag ska vara med i hans Mistletoe video och där måste vi Kyssas i slutet av videon ” sa Delian som torkade bort vattnet ur ansiktet som Melli sprutat ut över oss.
” Okej jag är ledsen för det där med vattnet men va ” sa Melli och kollade på Delian.
” Jag hade tänkt berätta för dig igår men jag somnade sen i morse lät du Justin pranka mig ”
” Förlåt mig men jag blev distraherad ”
” Distraherad av vad ”
” Justin så klart, han hade en så tajt tröja att man såg hans magmuskler och han använde det imot
mig ”  sa Melli och jag skrattade.
” Och jag kommer vara dig evigt tacksam för att du lät mig göra det här mot Delian ”
” Men gud du kan ju inte säga det nu kommer hon ju använda det här imot dig. Fast när jag tänker efter så kan det bli rätt roligt att se på det här ”
” Vad menar du med att hon kommer använda det imot mig ” sa jag och Delian log ett triumferande leende mot mig. Vad hade jag gjort och vad är det Melli kommer att göra.
” Har ni pratat om kyssen eller inte ” frågade Scooter lite surt.
” Nej vi har inte pratat om kyssen. Skulle vi ha gjort det eller ” sa Delian och vände sig mot Scooter.
” Nej jag undrar bara för dom har ändrat sig så att eran kyss kommer att var längre ” sa Scooter och nu var det Delians tur att spruta ut vattnet hon hade i munnen på mig.
” Jag hoppas att du fortfarande inte drar dig ur ” sa Scooter och kollade på Delian.
” Nej da jag är fortfarande med ” sa hon och Scooter nickade kort innan han vände sig om och gick.
Delian kollade lite ursäktande på mig och försökte håla tillbaka ett leende på hennes läppar.

Tre dagar senare, onsdag

Jag och Delian hade precis kommit fram till där vi ska spela in min Mistletoe video. Jag vände mig mot Deelian som såg lite avvaktande ut.
” Du behöver inte göra det här om du inte vill ” sa jag och hon vände sig mot mig.
” Jo jag vill, asså det är inte så jag menar men jag kommer att göra det ”
Scooter kom fram till oss och skickade iväg Delian till en buss där hon skulle få hår och smink fixat. Hon gick bort mot bussen och jag vände mig mot Scooter.
” Så hur går allt det här till da ” frågade jag och Scooter började förklara att vi först skulle spela in min scen när stor på gatan och sjunger. Sen skulle vi bara spela in dom delar som Delian är med i i ordning. Så att kyss scenen är det sista vi spelar in.

 

Delians perspektiv 

Jag gick bort till bussen Scooter pekat att jag skulle gå till. När jag kom närmre hörde jag folk som ropade på varandra att skynda sig och fixa det eller fixa det. Jag gick lite försiktigt in i bussen och såg att Pattie satt vid ett litet bord med en data framför sig. Jag gick fram till henne och hon höjde blicken.
” Hej Delian ” sa hon och gav mig en kram och satte sig igen.
” Hej, vet du vart jag ska fixa mitt smink och hår ” frågade jag och Pattie pekade bort mot tre tjejer som stog framför en spegel och sminkade sig lite. Jag gick bort mot dom och chokades över hur mycket smink och hår produkter som låg på deras bord.
” Ursäkta jag skulle gå hit för att bli fixad ” sa jag och det tog en liten stund innan dom vände sig mot mig. Dom log stort mot varandra och utan att säga ett ord till mig drog dom ner mig i en stol framför spegeln. Dom började fixa med mitt hår och ansikte och jag slöt bara ögonen. Jag älskade verkligen när folk höll på att fixa med ens hår. Dom pratade om något jag inte orkade lyssna på för det handlade om något skvaller om någon kändis. Men dom fick min uppmärksam het när jag hörde mitt och Justins namn i samma mening.
” Så tror ni att Justin lagt in sin lila move på henne än ” viskade dom men dom var inte särskilt bra på det. Göra sitt lila move med mig, vad pratade dom om. Jag öppnade ögonen och kollade på dom i spegeln. Dom stog en bit bakom mig och pratade.
” Är jag klar eller ” frågade jag och dom ryckte till.
” Eh ja du kan gå bort till bussen bredvid så att du kan byta om ” sa dom och fortsatte sitt lila pratande. Jag gick bort till bussen dom sa att jag skulle gå till. Så fort jag kom in slängde sig Ryan Good över mig och jag hälsade glatt på honom.
” Så du är alltså tjejen Justin har pratat så mycket om ” sa han och jag skrattade. Det verkade som om Justin har pratat om mig med många personer.
” Så nu får vi på dig dina kläder ” sa han och började fösa mig mot en badrum där det hängde massa kläder som jag skulle ha. Dom hade till och med extra kläder fall jag skulle ramla eller något och klänningarna gick sönder . Jag drog på mig kläderna och gick och ställde mig framför spegeln. Mitt hår föll i lockar runt mitt ansikte och ner över mina axlar och rygg. 

                                           

Luggen hade dom bara plattat till och låtit den hänga. Dom hade bara dragit på lite smink för att det skulle se naturligt ut och mina kläder var fantastiska. Jag gick ut till Ryan igen och han log stort mot mig när jag kom ut.
” Haha mina kläder ser även bättre ut på dig, men nu måste du sticka dom väntar på dig ” sa han och jag tackade honom lite snabbt innan jag gick med snabba steg bort till Justin och Scooter som stog och pratade.

Justins perspektiv

Allt hade flutit på bra och nu var det bara den sista scenen kvar. Musiken började spelas och jag började gå framåt med Delian framför mig. Vi ställde oss under misteln och jag la armarna runt hennes midja.
Jag kollade in i hennes ögon och log. Jag lyfte upp mina armar och la dom på hennes kinder. Jag lutade mig framåt och skulle precis trycka min läppar mot hennes då hon släpper taget om min nacke och börjar skratta. Jag kollade oförstående på henne och hon pekade på något bakom mig. När jag vände mig om förstod jag direkt vad det var hon skrattade åt. Ryan hade ramlat på något och fått Scooter med i fallet. Delian lyckades efter ett tag sluta skratta och vi fick börja om med scenen igen. Vi kom fram till misteln igen och jag la armarna runt hennes midja igen. Hon la upp armarna runt min nacke och lekte lite med mitt hår med ena handen. Jag la upp händerna på hennes kinder och lutade mig framåt. Den här gången drog hon sig inte undan så jag tryckte mina läppar löst mot hennes.
” Så ja bara lite till du vill ha henne Justin ” var det någon i publiken som sa och nu var det min tur att börja skratta. Delian kollade roat på mig och jag kollade surt bort till där ljudet kom ifrån.
” Förlåt Justin men vi försökte bara hjälpa till ”
” Okej men från och med nu så håller alla tysta och inte gör något klumpigt så att vi börjar skratta ”
” Ajaj kapten ” sa dom och jag suckade. Visst jag vill verkligen kyssa Delian men inte under dom här omständigheterna.

Delians perspektiv

Vi har försökt tjugo fyra gånger med den här scenen utan att ha lyckats. Det har vart att någon skrattar, någon saknas, ramlar, glömt att starta kameran och nu senast att misteln hade ramlat ner på mig och Justin. Tjugofyra gånger, jag hade inte kysst Justin alla gånger men i alla fall femton gånger och det skulle bli minst en gång till. Musiken började spelas och vi gick bort och ställde oss under misteln ännu en gång. Justin la sina händer runt min midja och jag la mina armar runt hans nacke. Jag lekte lite med hans hår med min högra hand. Jag kollade in i hans ögon och han la sina händer på mina kinder. Han lutade sig fram och trycke sina läppar mot mina. Vi lutade oss bakåt innan vi åter igen tröck våra läppar hårt mot varandra.

                                      

Vi stog så en stund till direktören ropade att vi var klara och jag lutade mig bakåt. Jag kollade in i Justins ögon släppte taget om hans nacke. Han tog bort sina händer från mina kinder och bakade ett steg.
” Det här var ju kul, det tog ju bara typ tjugo gånger ” sa Justin och jag skrattade.
” Om man ska vara exakt tog det tjugofem gånger ” sa jag och han kollade chokat på mig.
” Okej det var ju ganska mycket försök. Förresten vill du skjuts till hotellet ” frågade han och jag log. Jag hoppas att våran vänskap inte kommer att förstöras på grund av det här.
” Visst jag ska bara byta om till min egna kläder ” sa jag och sprang bort till bussen där jag hade alla mina kläder. Jag drog på mig mina kläder och fixade till håret lite innan jag gick ut till Justin som stog och väntade lutande emot bussen.
” Ska vi åka da ” sa jag och han kollade upp på mig. Vi gick bort till hans bil och sa hej då till alla som vi gick förbi. Vi satte oss i bilen och Justin började köra mot hotellet. När vi kom fram till hotellet följde Justin med mig till min dörr. Jag lutade mig mot dörren med ryggen och Justin ställde sig framför mig. Han satte händerna på varsin sida av mitt huvud med en duns på dörren. Jag kollade in i hans ögon en lång stund innan han började luta sig framåt. När det bara var någon millimeter mellan våra läppar öppnades dörren och jag ramlade bakåt och landade med Justin över mig. Jag kollade upp på Melli som stog och kollade chokat på mig och Justin som låg på golvet. Justin reste på sig och sträckte fram en hand mot mig. Jag tog tag i hans hand och han drog upp mig på fötter.
” Vi syns imorgon ” sa Justin och jag nickade bara till svar. Jag stängde dörren efter honom när han hade gått och slängde mig sedan på min säng. Jag kände att Melli satte sig på min säng och jag kollade upp på henne. Hon kollade på mig med typ världens största leende.
” Du har kysst Justin utanför videon också eller hur ” sa hon och petade lite på min arm.
” Nej men kanske om du inte hade öppnat dörren så att vi ramlade ner på golvet ”
” Förlåt jag visste inte. Men nu måste du berätta hur det gick med videon ”
” Det gick väll bra, jag kan ju inte riktigt klaga ” sa jag och log åt tanken på hur många gånger Justins och mina läppar var hårt tryckta mot varandra.
” Så hur bra är han på att kyssas ” frågade Melli och jag satte mig upp med ryggen mot väggen.
” Han är väll okej ” sa jag och hon kollade lite fundersamt på mig.
” Han kan inte bara vara okej med dom där perfekta läpparna ” sa Melli och jag skrattade.
” Jag vet inte, det var inte riktigt det jag tänkte på när jag hade mina läppar mot hans ”
” Vad tänkte du på da, hur mycket mer du skulle vilja ha av honom ”
” Nej att scenen skulle gå helt igenom utan att något gick fel ” ljög jag och hon kollade chokat på mig.
” Varför vill du att det bara skulle ta slut, jag trodde du gillade honom ”
” Jo det gör jag men efter tjugofyra gånger är man trött på att göra samma sak om och om igen ”
” Fick du kyssa Bieber tjugofyra gånger ” frågade hon och kollade stor ögt på mig.
” Nej sexton gånger men vi behövde tjugofem försök totalt på den scenen ” sa jag och suckade.
” Oh stakars lila Delian som fick kyssa världens hetaste levande person som finns ” sa hon sarkastiskt och jag skrattade åt henne. Jag gick in i badrummet och tvättade bort sminket. Jag satte upp mitt hår i en stor bulle och satte på mig ett par mjukis shorts och en stor pösig magtröja. Jag gick ut och la mig ner i  min säng. Mina tankar gick in på Justin och hans läppar hårt tryckta mot mina och jag somnade med ett leende på läpparna. 


Så nu är kapitel 23 uppe och jag hoppas att jag hinne rlägga upp ett till idag men vi får se.
Men vad tror ni händer nu? hur kommer deras vänskap påverkas av videon?
Felicia och Linn nu kom sprutet som ni ville ha också ;D

Kommentera


Just twitter Kapitel 22

Previous

” Ni tänkte det först men då skulle vi behöva ställa in något annat vilket Justin absolut inte kommer att gå med på, så vi undrar fall du skulle kunna vara med i videon istället ”
” Eh visst vad är det jag ska göra ”
” Först ska du och Justin sitta och dricka lite varm oboy, sen kommer ni gå till en lite jul marknad och ha lite trevligt. Han kommer sedan att hämta dig med sin snygga bil och köra dig till någon liten fest där ni ska dansa lite lugnt. Juste ni ska sitta i en fotomaskin och ta bilder också och allra sist ska han luta sig fram och kyssa dig ” sa han och jag kollade chokat på honom.


Jag stog och kollade på Scooter en lång stund utan att säga något.
Jag har drömt flera gånger att kyssa Justin men jag har hoppats att min första kyss med honom skulle bli lite mer romantisk än i en video. Fast om vi säger så här så verkar ju Justin inte gilla mig, det här kanske ändå är min enda chans att få kyssa honom lite frivilligt.
” Delian är du okej ” frågade Scooter och jag drogs ur mina tankar. Jag kollade upp på honom och nickade och han började skriva ner något på sin data igen.
” När är det vi ska spela in det här egentligen ” frågade jag när Scooter skrivit klart.
” Om tre dagar på lunch så du får be någon annan att håla din grupp ”
” Okej vi syns imorgon ” sa jag och gav honom en kram innan jag gick bort till Justin som stog och väntade på mig. Jag måste se väldigt konstig ut för Justin såg både orolig ut och det såg ut som om han skulle brista ut i skratt när som helst.
Vi började gå under tystnad bort till hotellet tills Justin vände sig imot mig.
” Så vad sa Scooter till dig ”
” Han undrade fall jag kunde ersätta den andra tjejen till Mistletoe videon ” 
” Så vad sa du ” frågade han och det såg ut som om han hade svårt att håla ett leende tillbaka.
” Jag sa ja innan jag ens visste vad vi skulle göra så jag är med ”
Han log stort och jag kollade chokat på honom. Han log säkert bara för att som hittat en ersättare.
” Vill du ha skjuts till hotellet eller vill du ta något att äta ” frågade han och nu var det jag som log. Han kanske inte gillade mig på det sättet jag gillade honom men han gillade i alla fall mig som kompis.
” Visst men kan jag få duscha först det är rätt jobbigt att dansa ”
” Visst kom ” sa han och började gå bort mot sin bil.

Jag gick ur duschen och gick bort till min väska där jag hade alla kläder. Jag drog på mig ett par ljusa jeans som var trasiga i fram, ett svart linne och en vitt skjorta som jag knöt uppe lite.

                                                

Jag gick tillbaka till badrummet och drog på ett lätt lager maskara. Håret satt jag upp i en stor klämma där bak och drog fram lite av håret så det hängde på sidorna av mitt ansikte. Jag kollade mig glatt i spegeln och log. Min mobil vibrerade och jag såg att det var ett sms från Justin.
< Väntar här nere är du klar snart? :) >
< Okej jag kommer om strax ner ska bara sätta på mig skorna :) >
Jag stoppade ner mobilen i fickan igen och gick bort till hallen där jag snabbt drog på mig mina kängor och skinnjacka. Jag låste dörren efter mig och gick ner till botten våningen där Justin satt i ena soffan och spelade eller något på sin mobil. Justin satt med ryggen imot mig och såg därför inte att jag kom mot honom. Jag kunde inte motstå tillfället så jag hög honom lätt i sidan och Justin hoppade upp ur soffan med ett litet pip. Han vände sig mot mig och jag log triumferande mot honom. Jag visste att jag skulle få igen för det här nån gång men det var värt det.
” Du ska få ” sa han och stoppade ner mobilen i fickan.
” Oh i’m scared ”
” Okej så det är så vi ska göra. Jag kommer få min hämnd, det får jag alltid ”
” Vad ska du göra Bieber, plåga mig med din fina sång ” sa jag och kollade roat på honom.
” Jag skulle sova med ett öga öppet om jag var du ”
” Varför skulle jag sova med ett öga öppet för det är ju bara dumt ”
” För att jag har en nyckel som går till alla dörrar och jag kan komma in när du sover ” sa han och jag kollade chokat på honom. Jag hade glömt bort att han hade den nyckeln.
” Visst kom in i mitt rum du men förvänta dig inte att jag sover då. Jag har klarat mig tre dagar utan sömn förut och jag kan göra det igen om det behövs ”
” Vi får väll se ” sa han och log ett snett leende mot mig. Han hade säkert en plan men jag tänker inte låta honom pranka mig, aldrig i livet.
” Ska vi gå ” frågade han och började gå bort mot dörrarna.
” Bara om du lovar att vi har fred bara idag ” sa jag och han vände sig mot mig. Han kom närmre mig och ställde sig bara någon centimeter ifrån mig.
” Och varför skulle jag göra det ”
” För att vi båda kanske vill ha en middag utan att vi båda sitter på hel spänd och väntar på att den andra ska göra något ”
” Okej visst men så fort går ifrån varandra ikväll börjar vi igen ” sa han och sträckte fram handen. Jag skakade hans hand och han log. Han började gå bort från hotellet och jag följde efter honom.
” Så vart ska vi någonstans ” frågade jag när vi gått en bit.
” Jag ska vissa dig lite av mina favorit platser här i staden sen ska vi gå och äta dom bästa pizzorna i hela världen ” sa han och jag skrattade.
” Okej så vi ska köra runt i din bil hela kvällen ”
” Nej vi ska åka en turist buss som åker runt här i staden ”
” Men det kommer ju finnas fans på gatorna ” sa jag och han kollade på mig.
” Det är därför man har sitter längst fram där uppe och kollar ner när bussen stannar ”
” Okej du vet väll bäst men om vi fastnar mitt bland en grupp skrikande tjejer får du klara dig själv den här gången. För jag orkar inte rädda dig igen ”

Justins perspektiv 

                                        

Vi satt oss längst fram i bussen och bussen började köra iväg. Jag kollade på Delian som kollade fascinerat på allt vi åkte förbi. New York var verkligen något som alla borde ha möjlighet att få se. Det var så vackert på sitt eget sätt när det var mörkt och alla lampor och skyltar var tända.
” Vad skulle du säga om vi lyckades få dig upp på den där scenen ” sa jag och pekade bort mot Madison square garden som vi snart skulle åka förbi.
” Jag skulle säga att du är galen av att bara tro att jag kommer så långt och om jag skulle ha konsert där skulle det bara vara min familj och vänner som kom och kollade ”
” Varför tror du att ingen gillar dig för ”
” Okej om vi säger så här om jag skulle sälja ut alla biljetter skulle det va för att dom hoppas att du ska komma upp på scenen och sjunga. Aldrig för att bara komma och kolla på mig ”
” Du vet vad jag säger Never say Never ”
Vi satt och pratade om lite allt möjligt men vi slutade när vi hörde min låt Drummer boy börja spelas på radion. Jag kollade bakom mig för att kolla om det var någon där vilket det inte var så jag vände mig om mot Delian och log. Vi började sjunga med i låten och jag chokades övar att Delian kunde hela utan problem. Hon hängde även med i alla rapparna. Jag log för mig själv då det slog mig att hon måste ha lyssnat på mina låtar några gånger.
” Så du är också en galen Belieber som kan sjunga med i alla mina låtar ”
” Haha nej jag är bara väldigt lätt lärd och jag lär mig låtar väldigt fort ”
” Okej vi säger det ” sa jag och hon slog mig lätt på armen.
Vi klev av bussen och gick in i den lila gränden där pizzerian låg. Vi gick fram till servitrisen och hon visade oss till ett litet bord som låg lite längre bort från dom andra. Vi satt oss ner och servitrisen kom tillbaka med två menyer i handen och gav dom till oss. Hon stog kvar och kollade på oss och jag kunde se att Delian kände sig obekväm.
” Jag säger till när vi är klara att beställa ” sa jag och hon började baka lite sakta. Hon hade fortfarande blicken på oss och såg inte vart hon gick så hon bakade in i ett bord och ramlade ner på marken och drog med sig duken och allt som var på. 
Jag vände mig mot Delian som hade svårt att håla sig för skratt. Hon satte upp händerna för munnen och hon hade tårar i ögonen av hur mycket hon skrattade. Hon försökte att lugna sig och efter ett tag lyckades hon sluta skratta. Hon torkade sig under ögonen och vände sig mot menyn.
” Är det alltid så här ” frågade hon och höjde blicken så att hon möte min. Jag kollade in i hennes vackra ögon och om inte servitrisen hade kommit tillbaka hade jag nog lutat mig fram och kysst henne.

                                                    

Det ska alltid vara någon som ska avbryta. Jag vet att dom inte gör det med mening men det känns som det ibland. Det kanske bara inte var meningen att det skulle bli något.
” Jag måste be om ursäkt för det som hände tidigare men min dotter är ett jätte stort fan av dig Delian och skulle gärna vilja ta bild med dig om det är okej för dig så klart ” sa hon och Delian slog upp i ett stort leende. Hon skakade på huvudet och servitrisen försvann ut till köket. Hon kom tillbaka med sin dotter bakom sig som kollade med stora ögon på Delian.
” Skulle jag kunna få din autograf också ” frågade hon och räckte fram ett papper och en penna till Delian. Delian tog glatt imot det och skrev ner sin autograf. Hon hoppade in lite längre på soffan så att dottern skulle kunna sätta sig ner bredvid henne.
” Vad heter du ” frågade Delian och vände sig mot tjejen som satte sig bredvid henne.
” Stacie ” sa hon och drog upp sin kamera ur fodralet. Delian gav tillbaka lappen till Stacie. Dom tig några bilder med varandra innan Stacie reste sig upp och började gå bort mot köket utan att ens lägga någon som helst uppmärksamhet på mig.
” Förresten varför vill du ha min autograf ” frågade Delian och Stacie vände sig om med ett stort leende på läpparna.
” För att jag såg en video när du dansar imot Justin och du var riktigt bra. Jag har aldrig sett en tjej dansa så förut. Sen så är jag inte ett så stort fans av Justin så det var kul att se honom förlora så  totalt ” sa hon och log lite snett mot mig innan hon vände sig om och gick ut till köket.
Det där var nog första gången en tjej dissar mig sedan jag blev känd.

Delians perspektiv

Stacie hade totalt ignorerat Justin och han såg lite förvånad ut. Det var nog inte varje gång han blev ignorerad av en tjej.
” Det där händer väll inte varje dag Bieber ”
” Inte direkt ” sa Justin och drog handen igenom håret.
” Så hur känns det att vara på andra sidan ”
” Konstigt men på samma gång skönt ”
” Ja det kan vara skönt att vara osynlig lite då och då ”
” Ja. Men tänk om mina fans kunde vara en blandning mellan deras hysteriska jag och Stacie. Då skulle mitt liv vara nästan perfekt ” 
” Ja dina fans kan vara lite jobbig ibland ”
” Jag älskar dom men dom måste lära sig att vara lugna i min närvaro ”
” Det kommer dom nog aldrig att göra ” sa jag och Stacie kom ut med våra pizzor.
” Tack ” sa Justin och inte ens nu kollad hon på honom.
” Kan du sluta stirra på mig, jag kommer inte börja gilla dig mer för att du stirrar på mig ” sa hon surt innan hon vände sig om och gick med snabba steg bort till ett annat bord.
” Oj aggressiv ”sa jag och Justin skrattade. 
Vi åt upp vår mat och valde att vi skulle gå hem så att vi blev av med lite av pizzan vi just tryck i oss. Det tog ju ändå bara typ tretio minuter att gå till hotellet.

Vi kom fram till hotellet och Justin följde med mig bort till mitt rum. Jag kollade ner på min mobil och såg att klockan bara var kvart över nio.
” Vill du komma in eller har du annat för dig ” frågade jag och kollade ner i marken.
” Jag skulle gärna följa med dig in men jag måste prata med Scooter om vad som händer i veckan ”
” Vi syns imorgon då ” sa jag och Justin gav mig en snabb kram innan han gick bort till sitt rum. Jag gick in i mitt hotell rum och hittade Melli framför tv. Hon kollade på How I meet your mother och hon vände sig mot mig när jag kom närmre.
” Så vad har du vart hela kvällen ” frågade hon och jag slog mig ner bredvid henne i sängen.
” Jag var ute och pratade med Justin ” sa jag och la mig ner med huvudet i Mellis knä.
” Jag trodde du sa att Justin inte pratade med dig ”
” Det har han inte gjort på en vecka förs än idag ”
” Okej så varför bestämde han sig helt plötsligt för att börja prata med dig igen ”
” Ingen aning ” sa jag och slöt mina ögon. Jag kände att Melli kammade igenom mitt hår och  log för mig själv. Jag älskade när folk höll på med mitt hår.
Jag somnade fort och vaknade inte förs än jag kände något kalt mot min hud.


Kapitel 22 uppe nu. Vad tror ni det är hon vaknar av? och vad tror ni kommer hända nu?
Skriv vad ni tror är kul att veta vad ni tycker och tänker.

Snälla kommentera


Just twitter Kapitel 21

 Previous

” Så jag antar att vi syns om två veckor ” sa jag och hon kollade upp från sina papper.
” Jag antar det ”
” Jag måste verkligen vidare nu men vi kan väll höras över mobil, skype eller något ”
” Det kan vi göra ” sa hon och jag gav henne en kram innan jag gick bort till bilen.
Delian skulle få koreografera min video och jag skulle få se henne i typ två veckor utan stopp. Jag log åt tanken att få spendera två hela veckor med Delian. Det ända tråkiga med det var att det också var nästan två hela veckor tills vi träffas igen. 

Delians perspektiv
  2 veckor senare

Vi stog nu i salen som vi skulle träna i och jag chokades av storleken på den. Jag kollade ut över alla dansare som satt på golvet och pratade. Jag fattar inte att Scooter fått hit så många dansare på så kort tid. Och det skulle bli rätt jobbigt att lära alla dansare dansen efter som vi var så många.
Det var därför vi skulle dela upp oss i tre grupper. Jag skulle ta den gruppen som skulle synas mest och John och Melli skulle ta en varsin grupp. Dom andra skulle gå runt lite i grupperna och hjälpa till om det behövdes. Scooter kom fram till mig och gav mig en lista på dansarna. Dom bättre dansarna skulle vara dom som syntes mest . Jag gick bort och ställde mig bredvid Justin på en liten upphöjning som dom ställt fram. Justin stog och välkomnade alla som var där och tackade dom för att dom kommit hitt fast dom fått reda på det så sent. Justin backade några steg så att jag stog längst fram och jag kollade snabbt ner på papperna innan jag kollade ut på alla som satt och väntade på att jag skulle säga något.
” Okej så här kommer det att gå till. Vi kommer att ha två veckor på oss att lära oss koreografin innan vi ska spela in den. Det är inte mycket tid vi har på och det är därför vi ska dela upp oss i tre grupper. Så att ni alla kommer kunna se när vi visar dansstegen. Men jag hoppas verkligen att vi kommer hinna på den korta tiden vi har på oss ”
” Kommer vi ha några raster eller nåt sånt ” frågade en blond tjej som satt i mitten av allt.
” Ja ni kommer ha raster och det håller era ledar reda på. Sen så kommer ni även få ett schema där ni kan se när vi börjar och slutar våra dagar ”
” Men hur kommer vi att sova ”
” Ni kommer att sova tre till fyra personer i varje rum på hotellet där vi att kommer att sova ”
Jag började räkna upp alla namn och nu var det bara min grupp som satt kvar.
” Så ni som är kvar är ni som kommer synas mest i videon. Så om nu går bort till den stora salen till höger så kan vi börja ” sa jag och dom började gå bort mot salen.
” Så du kommer alltså vara min tränare ” viskade Justin i mitt öra och jag vände mig mot honom.
” Japp och om du inte gör som jag säger så kommer jag nog på nått sätt att straffa dig ”
” Oh i’m so scared ”
” Det borde du vara ”
” Haha ok ”
” Kom nu bara ” sa jag och började gå efter dom andra med Justin tätt bakom mig. I salen var det en stor pelare i mitten och speglar över hela väggarna. Jag la ner min väska vid stereon och vände mig mot dansarna.

Jag hade visat dom dom första stegen av koreografin och bör jade gå runt för att hjälpa dom som behövde. Jag såg att det var två tjejer som stog och pratade med varandra i bakre ledet.
” Är det något problem här ” frågade jag när jag kom närmre och dom vände sig mot mig.
” Ja varför ska vi stå här och flaxa med armarna som om vi skakar marakas. Vi ser ju ut som muppar ”
” Det blir bättre sen när vi gör det snabbare och alla gör det samtidigt ”
” Skulle jag kunna få fråga en sak ”
” Visst vad är det ” sa jag och ställde mig med armarna i sidan.
” Hur fick du ens det här jobbet. Jag menar kan du ens dans eller betalade du Justin på något sätt ”
” Som om Justin skulle ta imot pengar. Han har ju redan så mycket ” sa en tjej som hade ögonen fästa på Justin.
” Det är inte pengar jag menar. Jag menar att sen han och Selena gjorde slut kanske han blev desperat och hon dög väll och var frivillig ”
” Okej bara för att du skulle göra det betyder det inte att alla andra skulle göra det ”
” Så du menar att din relation med Justin inte har haft någon påverkan att du fick jobbet ”
” Om du är avundsjuk kan du ju bara säga det istället för att stå där och gnälla ”” Jag är inte avundsjuk jag vill bara veta fall du kan dansa ”
” Kom ” sa jag och började gå ut till samlings salen.
” Hämta dom andra ” sa jag till William och han sprang bort till dom andra salarna. Jag kände en hand runt min handled och vände mig om. Jag mötes av Justins blick och log.
” Delian vad håller du på med ”
” Ta det lugnt, jag ska inte slå henne även fast jag vill det. Jag tänkte bara att det kanske var bra om dom fick se hur koreografin ser ut ”
Justins grep om min hand släppte lite och han kollade in i mina ögon.
” Jag lovar jag tänker inte sabba det här, du behöver inte oroa dig ” sa jag och gav Justin en snabb puss på kinden innan jag bakade lite långsamt till dom andra som stog bakom mig.

Justins perspektiv

” Jag lovar jag tänker inte sabba det här, du behöver inte oroa dig ” sa hon innan hon gav mig en snabb puss på kinden innan hon började backa bak till dom andra. Jag kollade chokat på henne och hon log stort mot mig. Jag stog och kollade ett tag efter henne innan jag gick bort och ställde mig bland dom andra. Delian och hennes crew ställde sig upp på den lila upphöjningen och hon började prata lite.
” Okej jag har fått lite önskemål om att få se hur hela koreografin ser ut så jag tänkte att det kanske var bra om ni alla fick se hur det kommer bli när vi är klara ”

http://www.youtube.com/watch?v=ujHj04clN2o&feature=related
( Deta är bara en del av koreografin men ni måste kolla för att förstå vad dom menar )

” Musiken började spelas och jag kollade bort mot tjejen som typ hade bråkat med Delian, jag tror hon hete Jasmine. Hon stog med ett stort leende på läpparna som bara blev mindre och mindre ju mer hon såg av Delians koreografi. Dom avslutade dansen och Delian kollade triumferande bort mot Jasmine som nu nästan såg sur ut.
” Så det här är alltså koreografin som vi kommer att använde i videon och om ni fortfarande vill vara med så kan ni stanna annars är dörren där ” sa Delian och pekade bort mot dörren bakom sig.
” Okej det verkar som om alla vill vara kvar. Då kan ni gå bort mot matsalen och äta lite lunch innan vi börjar igen ” sa hon och alla började glatt gå bort mot matsalen.
 Jag gick bort och satte mig vid mitt crew som satt tysta och åt sin mat. När jag satte mig ner kollade jag bort mot Delians bord som satt och skrattade högt. Jag såg att en av killarna i hennes crew hade armen runt hennes axel och hon satt och lutade med huvudet mot hans axel.
Jag kände att avundsjukan inom mig blossade upp och drog bort min blick. Jag visste att dom bara var vänner men jag kunde inte hjälpa det. Jag blev nästan svartsjuk av att bara se henne prata med en annan kille. Vilket var väldigt konstigt egentligen efter som vi bara var vänner men jag ville vara mer än det. Och vi har ju faktiskt varit nära på att kyssas flera gånger och när vi hade somnat tillsammans i min säng hade hon legat kvar i sängen efter att hon vaknat och dragit sin hand över min mage så att jag fått rysningar i hela kroppen.
Jag åt snabbt upp min mat och gick bort till dans salen där jag satte mig ner i mitten av golvet. Jag hörde hur dörren öppnades och vände mig om. Jag möttes av Delians oroliga blick och suckade.
” Hur är det med dig egentligen ” frågade hon och satte sig ner bredvid mig,
” Inget jag har bara lite ont i huvudet ” ljög jag och hon drog handen över min rygg.
” Har du tagit huvudverks tablett ” frågade hon och jag skakade på huvudet.
” Då kanske du borde göra det ” sa hon och jag reste mig upp. Jag gick bort till toaletten och gled ner längst väggen när jag kom in.
Varför skulle jag alltid falla för tjejer som inte verkade ha samma känslor för mig.   

Delians perspektiv

Första dagen var nu äntligen slut och alla började gå mot hotellet. Jag hade försökt prata med Justin men han hade vart på dåligt humör sen lunchen. Jag hade även pratat med Scooter och Kenny men dom hade sagt att dom inte visste något. Vilket jag förstod att var en lögn för Justin berättade allt för Kenny som var som hans äldre bror. Hade han tagit illa upp när jag pussade honom på kinden. Han tyckte säkert bara om mig som kompis och jag hade sabbat det genom att vissa att jag hade starkare känslor för honom. Jag hängde väskan över axeln och började gå med tunga steg bort mot hotellet. Jag kan verkligen inte förlora Justin det kunde jag verkligen inte göra. Han är den som får mig att stå på benen just nu och jag vet inte vad jag skulle gjort med mitt liv om jag inte träffat honom. Jag hade säkert fortfarande vart ihop med Fredrik och levt mitt liv på kvartett. Jag kände att ögonen började fyllas av tårar så att jag knappt kunde gå. När jag kom fram till hotellet gick jag raka väggen upp till mitt och Mellis rum. Jag såg att Melli redan somnat så jag byte snabbt om till min pyjamas och satte mig på sägen. Jag tog upp mobilen och gick in på min konversation med Justin och började skriva in ett sms men tvekade om jag skulle skicka iväg det.
< Justin snälla prata med mig i alla fall. Om du inte har samma känslor för mig förstår jag men du kan i alla fall prata med mig om det. Jag vill i alla fall att du ska veta att jag har haft känslor gör dig ända sedan jag såg dig för första gången <3 >
Han kanske inte ville vara kompis med mig och såg det inte förs än nu. Jag raderade det och satte mobilen på laddning innan jag la mig ner i soffan och somnade nästan direkt.

1 vecka senare

Justin hade inte pratat med mig på hela veckan utan det som han behövde för att säga att han behövde gå på toa eller hade något annat planerat med Scooter och mama Jan. Jag har försökt flera gånger att prata med honom men han hade bara stängt mig ute. Jag visste inte vad som hade hänt och jag ville jätte gärna ha en förklaring men hur kunde jag få det när han inte pratade med mig.

Justins perspektiv

” Delian ” ropade jag och sprang efter henne. Hon vände sig om och kollade chokat på mig.
” Så nu kan du prata med mig ” sa hon och jag hörde att hon var sur. Vilket hon hade all rätt till efter som jag ignorerat henne i en hel vecka. För jag kunde inte låta mina känslor för henne växa för stora om hon inte gillade mig tillbaka. Jag vet att det var fel att ignorera henne för det för det var ju trots allt inte hennes fel.

” Jag är ledsen ” sa jag och hon kollad fortfarande lite surt på mig.
” Så kan du berätta för mig varför du har ignorerat mig den här veckan ” sa hon och jag suckade.
” Det är väldigt komplicerat ” sa jag och nu var det hon som suckade.
” Om du inte vill vara min kompis längre så är det bara att säga till men gör det nu i alla fall ” sa hon och jag chokades över hennes ord. Var det därför hon trodde att jag inte pratade med henne.
” Nej det är inte det och jag skulle aldrig vilja förlora dig ” sa jag och jag såg att hennes ansikte slappnade av lite.
Skulle jag berätta för henne vad jag tyckte eller blir det bara konstigt om hon inte känner lika dant som jag känner. Fast jag kan ju inte leva i en lögn hela mitt liv och lossas som om vi är precis som jag vill att vi ska vara. För det är vi inte enligt mig. Jag skulle bara vilja trycka mina läppar hårt mot hennes och håla henne så nära att vi nästan blev samma person.

                                              

Jag skulle precis berätta för henne vad jag kände för henne när Scooter kom gående mot oss. Jag suckade för mig själv och kollade lite surt på Scooter även fast det egentligen inte var hans fel.
” Delian skulle jag kunna få prata med dig eller är ni mitt uppe i något ” frågade han och kollade på Delian som stog och kollade ner på sina skor.
” Nej vad är det ” sa hon och höjde blicken mot Scooter.
” Privat tack ” sa han och hon nickade kort och följde med Scooter. Jag ryckte tag i hennes hand och vände henne mot mig.
” Så är det lugnt mellan oss ” frågade jag och hon slog fort armarna runt oss.
” Jag skulle inte ens vara sur på dig om jag ville ” sa hon och skrattade kort. Hon släppte taget om mig och gick bort till Scooter som stog och väntade på henne.

Delians perspektiv

Jag gick oroligt bort till Scooter som stog och väntade en bit bort från Justin. Jag kollade på honom och han suckade lite snabbt innan han började prata.
” Tjejen som skulle vara med i Justins Mistletoe video har blivit sjuk och kan inte vara med i videon ”
” Men kan ni inte bara skuta upp det till en annan dag ”
” Vi tänkte det först men då skulle vi behöva ställa in något annat vilket Justin absolut inte kommer att gå med på, så vi undrar fall du skulle kunna vara med i videon istället ”
” Eh visst vad är det jag ska göra ”
” Först ska du och Justin sitta och dricka lite varm oboy, sen kommer ni gå till en lite jul marknad och ha lite trevligt. Han kommer sedan att hämta dig med sin snygga bil och köra dig till någon liten fest där ni ska dansa lite lugnt. Juste ni ska sitta i en fotomaskin och ta bilder också och allra sist ska han luta sig fram och kyssa dig ” sa han och jag kollade chokat på honom.


Förlåt att det tog så lång tid att få upp kapitel 21 men det stog verkligen helt stil av fantasier.
Jag hoppas i alla fall att ni gilla det. Och vad tror ni kommer hända nu. Kommer hon fortfarande vilja vara med i mistletor videon och hur kommer hun reagera på vad Scooter just sagt.
Hittade tyvärr inga bra bilder men hoppas det går bra utan.

Snälla kommentera :D

Just twitter Kapitel 20

Previous

” Jag tror att det kommer bli väldigt svårt för dig att komma upp till toppen efter som vi lever i en Bieber world och det är därför vi kommer be Justin att arbeta med dig när han inte har konserter eller talk shows ” fortsatte han och jag såg hur Delians leende blev större och större. Jag kom även på mig själv med att le. Men jag kunde inte låta bli, jag skulle få arbeta med Delian vilket betyder att jag kommer få spendera ännu mer tid med henne. Men vad händer när jag ska iväg på turné.
” Vad kommer att hända när jag åker iväg på turné da ” sa jag och såg att Delians leende blev lite mindre. Jag vände mig mot Reid och Usher och såg att dom inte hade tänkt på den biten.


Dom kollade på varandra en lång stund innan dom vände sig mot oss igen.
” Då antar jag väll att hon antagligen får lite lov under tiden eller så följer hon med på turnén ”
Jag kände hur mitt leende växte och kollade på Delian som nu stog och pratade med Reid och Usher.
” Så då syns vi när du skrivit mer låtar och fått dom inspelade ” sa Reid och började gå mot dörren.
” Justin ta hand om henne nu ” sa han innan han gick bort mot hissen med Usher bakom sig.
” Vi ses man ” sa Usher innan vände sig om och gick efter Ried till hissen. Jag följde dom med blicken tills dörrarna stängdes och vände mig om. Delian satt nu och pratade med mamma och Scooter.
” Så vad ska du göra när jag åker på turné ” sa jag och alla tre vände sig mot mig.
”Jag tänkte att skulle ta lite semester du och du vet ” sa hon och glädjen jag känt för bara någon minut sen försvann. Jag hade ju hoppats att hon skulle följa med på turnén med mig.
” Oh ” var allt jag fick fram och Delian log mot mig.
” Så vart ska vi åka först ” sa hon och jag chokades över hennes ord. Hon hade ju sagt att hon inte skulle följa med och ta semester.
” Du sa ju att du inte skulle följa med ”
” Jo jag ska följa med, jag behöver ju verkligen bättra på min sol bränna lite och jag har ju hört att du skulle till varma länder som Spanien, Portugal och andra länder. Så jag tänkte att jag väll kunde försöka stå ut med dig och följa med på turnén ” sa hon och log lite roat mot mig.
” Så du tänker utnyttja mig för att få åka på semester som egentligen inte är en semester efter som vi måste jobba och åka runt på massa olika saker ”

” Det var min plan, om det är okej för dig att jag följer med så klart ”

” Jag vet inte då måste jag ju stå ut med dig under en lång period ” sa jag och la handen under hakan så att det såg ut som om jag tänkte.
” Snälla och du vet ju att om jag får följa med så slipper du åka med bara tråkiga gamla personer ”
” Haha okej men bara för att jag behöver någon att prata med ”
” Du kan ju prata med mig ” sa Scooter och jag skrattade. Han hade inte förstått att vi skämtat.  
” Jag föredrar nog Delian ”
” Okej det där ska jag komma ihåg Bieber när du någon gång kommer till mig och vill prata ”
” Haha ok men förresten vi behöver ju bestämma tid med Delian om när hon ska vissa upp sin ide ”
” Juste Delian vad gör du och ditt crew på onsdag nästa vecka ”
” Vi har träning klockan 20- 21 om ni vill komma och kolla.
” Det gör vi gärna ” sa Scooter och skrev in något på datan. Han höjde blicken igen och log.
” Jag måste verkligen skynda mig iväg till en grej nu så om ni vill ha skjuts så får ni skynda er ”
” Jag hade tänkt vissa Delian runt lite om hon vill så klart ” sa jag och Delian log stort mot mig.
” Okej men ha mobilen redo så att ni kan ring Kenny om det händer er något ”
Jag drog på mig min tjock tröja och sa hej då till mamma och Scooter innan jag började gå mot hissen med Delian bakom mig.
” Så vart ska vi nån stans ” frågade hon och jag log.
” Du får väll se ” sa jag fast jag själv inte visste vart vi skulle någon stans.

Delians perspektiv

Jag var nu på väg till dans studion för att möta vårt crew och berätta för dom att imorgon skulle Justin, Scooter och några till komma och kolla på när ni dansade till Drummer boy. Melli hade blivit som galen när jag berättat att han skulle komma och hon hade totalt flippat när jag berättade om allt som hänt sen hon åkte till sin mormor och morfar. Hon sa att nästa gång hon såg Fredrik skulle hon smälla till honom och jag hade skrattat. Melli kunde absolut inte slåss, jag har många gånger fått hjälpa henne då hon gått imot någon alldeles för stor kille eller tjej. Hon var liten och kaksig men väldigt god hjärtad.
När vi kom in så körde dom en av våra gamla numer. Jag och Melli hoppade smidigt in utan att säga något och det var inte förs en efter dom såg att vi kommit. Dom slängde sig på mig och jag log stort. Dom skulle alltid vara som min familj. Dom bakade ett steg och alla tjejer började fråga alla möjliga frågor. Jag bara stod där tyst för dom skulle ändå inte höra mig om jag sa något. Efter ett tag tystnade dom och jag bad dom sätta sig ner. Jag visste inte riktigt hur jag skulle börja berätta så jag stog ett tag och kollade ut i ingenting.
” Jag hör ju att ni tydligen vet att jag spenderat en vecka med Justin ” sa jag och alla tjejer skrek kort.
” Och jag har fått en förfrågan om att koreografera hans musik video till Drummer boy. Så Justin kommer att komma hitt med några från sitt crew och titta när vi dansar till hans Drummer boy och om dom gillar vad vi gör kommer jag att få koreografera hans video om två veckor.
” Och vad kommer vi att känna på det ” sa Hanna och jag kollade bort på henne.
” Jag har pratat med Justin och Scooter och lagt fram min ide om hur jag tänkt att det ska gå till. Och jag kommer vilja ha massa dansare som står på rader på någon gata någon stans. Och jag har om vi gör det här bra lyckats få med er i videon. Ni kanske inte syns jätte mycket men jag har fått med er i videon om ni vill och kan dansa ”
Jag såg att alla brast upp i ett leende. Till och med killarna log stort åt min nyhet.
” Så du menar att jag kommer att få dansa i en Justin Bieber video ” Sa Natalia och jag skrattade.
” Ja och dom kommer i morgon så jag hoppas att ingen av er sträcker en muskel eller något ”
” Du kanske vi inte ska köra så hårt i dag ” sa John och ställde sig upp. Han kom fram till mig och la en hand på min axel.
” Du sa att du ville prata med mig om en sak ”
” Ja och jag gör det gärna lite ifred ” sa jag och John nickade. Vi gick bort till det lila rummet som låg precis bredvid dans salen och stängde dörren efter oss. Allt skrik stängdes av som om vi tryckt på en knapp eller något. Jag vände mig mot John som kollade oroligt på mig.
” Jag kommer inte kunna fortsätta dansa i crewet ” sa jag och kände hur tårarna bildas bakom mina ögonlock. Det sved verkligen att jag behövde lämna dom men jag kunde inte låta en sån här kanske till att nå mina drömmar passera.
” Vadå du kommer inte kunna fortsätta dansa med oss. Om det har med Fredrik att göra så kan vi lösa det på något sätt ” sa han och jag skakade på huvudet.
” Det är inte Fredrik som är problemet ” sa jag och möte Johns blick som kollade frågande på mig.
” Så varför kan du inte dansa med oss längre ”
” För Justin ska hjälpa mig med min sång och efter som han åker på turné och sånt måste jag följa med för att han ska hunna hjälpa mig ”
” Så du väljer Justin förre alla dina vänner ”
” Det var du som sa att jag skulle satsa på mina drömmar och jag kommer inte vara 16 för alltid. Så jag kommer inte kunna försörja mig på dans i hela mitt liv ”
” Men kan du inte vänta tills vi gått ut gymnasiet i alla fall ”
” Det här är inget erbjudande som står kvar och man kan skuta upp hur som helst ”
” Jag förstår det men ”
” Ni kommer klara er jätte bra utan mig om inte bättre, ni behöver ju inte slåss för mig något mer ”
” Jag vet inte vad jag ska säga ” sa han och jag slängde mig med armarna runt hans nacke. Han la armarna runt mig och nu kände jag att tårarna rann längst mina kinder. Jag ville inte säga hej då till John han hade ju vart som en riktig bror till mig och alltid ståt upp för mig. Men det farvälet som skulle var värts var det jag var tvungen att göra med Melli. Jag hade redan berättat för Melli om allt det här och hon hade försökt att håla tillbaka tårarna men med ingen framgång. Jag släppte taget om John och torkade mig under ögonen. Jag kollade upp på John och såg att det även rann en tår från hans kind. Jag torkade bort den och log mot honom. Han log snabbt tillbaka innan han gick bort mot dom andra som glatt pratade om videon. Dom vände sig mot oss och jag log stort mot dom för jag ville inte berätta för dom än. Dom kollade ett tag på oss innan dom vände sig om och glatt började prata igen.
Melli kom fram till oss och la armarna runt mig. Hon måste ha sett att jag inte mådde helt bra som hon alltid gjorde. Melli kunde alltid se när jag ljög vilket var både en för och nackdel.
” Hallå jag kom på en sak ” sa Melli och släppte taget om mig.
” Du vet vår att göra lista ” sa han och jag nickade.
” Ja den kommer jag mycket väll ihåg ”
” Kommer du ihåg att vi skrev att vi skulle pierca oss tillsammans ” sa hon och log. Jag hade velat ta hål i naven jätte länge men efter som Melli är rädd för nålar har vi inte kunnat göra det än.
” Säger du vad jag tror du kommer säga ”” Japp du och jag ska gå ditt imorgon innan träningen och pierca oss ” sa hon och jag skrattade.
” Är du helt säker på det här ”
” Japp har aldrig vart så här säker i hela mitt liv ”
” Okej ” sa jag och kramade om henne hårt.
Hon såg lite rädd ut förstod att hon tänkte på nålar eller något i den stilen.

Vi stog nu utanför där vi skulle pierca oss och jag såg att Melli tvekade lite.
” Du behöver inte göra det här om du inte vill ”
” Nej jag ska göra det och jag ska göra det idag ” sa hon och gick med bestämda steg fram till kassan.
” Hej kan jag hjälpa er med något ” frågade killen som satt bakom disken.
” Ja vi skulle vilja ta hål i naveln om ni har tid ” sa Melli
” Vi har ingen kund just nu så om ni vill kan vi göra det nu på direkten ”
” Gärna ju snabbare desto bättre ” sa Melli och både jag och killen skrattade.
” Inget stort fan av nålar ” frågade han och hon nickade.
” Det är ingen fara det känns knappt något ”
” Det säger dom alltid, men det är då det egentligen känns ”
” Hej Melli jag kan göra det först om du vill ” sa jag och la min hand på hennes axel. Hon nickade bara svagt och jag följde efter killen n till ett rum med två stolar och lite olika verktyg.
” Viken färg vill du ha på den ” frågade han och tog fram en bricka med olika piercingar. Jag kollade p dom en stund innan jag bestämde mig för en ljus grön piercing. Han började fixa lite med något och jag kollade bort mot Melli som stog i dörr öppningen. Hon drog efter andan då han drog fram en stor låda och jag sträckte min hand mot henne. Hon kom fram till mig och klämde åt min hand hårt.

                                             

Vi stog nu framför spegeln och kollade beundrande på våra magar. Det var verkligen jätte snyggt med navel piercing. Jag log stort mot Melli som efter lite gnäll satte sig i stolen och gjorde det.
” Skönt att ha gjort det nu ” frågade jag och Melli nickade bara för hon kunde inte slita sin blick från sin mage. Jag ställde mig framför henne och hon kollade på mig.
” Vi kanske borde åka så vi inte kommer för sent ” sa jag och hon nickade bara till svar igen.
Vi satte på oss våra tjocktröjor och började gå bort mot dans salen för den låg inte så lång bort.
När vi kom fram gick jag och Melli snabbt bort till omklädnings rummet och byte om. Jag drog på mig ett par mjukis byxor, sport topp och en blå magtröja. Jag gick förbi en spegel och stannade kort till för att kolla mig i spegeln. Jag lyfte lite på tröjan så att man såg piercingen och log. Jag satte upp mitt hår och gick ut till dom andra. 
Vi stog och pratade ett tag tills Justin kom in genom dörren med resten av crewet efter sig.

Justins perspektiv

Jag gick in genom dörren med resten av mitt crew bakom mig. Vi kom in i salen och alla ansikten vändes mot mig. Jag gick fram till dom och jag hälsade lite snabbt på Delian och Melli innan reste sig upp och vi kunde sätta oss i soffan som stog i ena hörnet. Vi satte oss ner och dom ställde sig upp framför oss. Delian startade musiken och sprang och ställde sig längst fram. Dom började dansa och när dom dansat ett litet tag vände jag mig mot Scooter som satt med ett jätte stort leende på läpparna. Håla masken kanske var något Scooter behövde lära sig av Ried. För när han tyckte att något var bra log han och om han tyckte något var dåligt såg han bara väldigt uttråkad ut.
Dom avslutade dansen och vi alla klappade. Delian vände sig förväntansfullt mot Scooter som satt och skrev något på sin data.
” Så ” sa hon när Scooter suttit och knappat på sin data ett tag.
” Jo det verkar som om vi har mycket att göra om vi ska hinna med allt det här ” sa Scooter alla i Delians crew började skrika.
” Delian skulle vi kunna få prata med dig en lite stund ” sa Scooter och gick bort en lite bit. Jag ställde mig bredvid honom och Delian kom lite små skuttandes mot oss.
” Okej jag hoppas att du förstår vad du ger dig in på det är väldigt mycket jobb ”
” Ja jag förstår det men jag ser det bara som en liten grej som gör att jag kommer jobba hårdare ”
” Okej men här har du era scheman och papperna till hotellet och flyg resan som ni ska använda ”
” Okej tack så mycket ” sa Delian och gav Scooter en snabb kram innan han började gå bort mot bilen.
Jag vände mig mot Delian som stod och kollade ner i papperna hon just fått i handen.
” Så jag antar att vi syns om två veckor ” sa jag och hon kollade upp från sina papper.
” Jag antar det ”
” Jag måste verkligen vidare nu men vi kan väll höras över mobil, skype eller något ”
” Det kan vi göra ” sa hon och jag gav henne en kram innan jag gick bort till bilen.

                                                

Delian skulle få koreografera min video och jag skulle få se henne i typ två veckor utan stopp. Jag log åt tanken att få spendera två hela veckor med Delian. Det ända tråkiga med det var att det också var nästan två hela veckor tills vi träffas igen.   
Blev inte så mycket bilder idag men jag hittade inga bilder som passade in. Men nu är kapitel 20 uppe i alla fall.
Vad tycker ni och vad tror ni kommer hända under inspelningen.
Snälla Kommenter :D


Just twitter Kapitel 19

Previous

Vi satt och pratade en stund och jag kände hur mina ögon blev tyngre och tyngre. Men jag var nog inte den ända som var trött för Delians ögon var stängda och hennes andetag var lunga och tunga.
Jag kollade ner på henne och såg att hennes blåmärken snart var borta. Vilket var skönt. För varje gång jag kollat på hennes blå täckta ansikte och kropp hade jag fyllts av ett sånt hat.
Mina ögon blev bar tyngre och nu orkade jag inte stå imot längre så jag stängde ögonen och föll in i djup sömn
 Patties perspektiv
Jag vaknade upp av att mobilen vibrerade och jag såg att det var Scooter som ringde.
” Hej vad är det ” sa jag och tände lampan bredvid mig så att jag inte skulle somna om.
” Kan du se till att dom är redo att åka om en timme ”
” Aa jag går upp och väcker dom ”
” Tack vi syns snart ”
Jag gick in i badrummet och skvätte lite vatten i ansiktet för att vakna ordentligt.
Jag borstade snabbt igenom mitt hår och drog på lite maskara för att inte se ut som ett troll i ansiktet.
Jag gick bort till min garderob och satte på mig ett par svarta jeans och ett pösigt linne.
Jag gick bort till Delians rum för att väcka henne först. För hon skulle förmodligen ta lite längre tid på sig än Justin. Jag knackade på dörren men fick inget svar så jag öppnade dörren lite.
När jag kom in så var det ingen där så jag gick in i badrummet som också var tomt.
Hon hade säkert vaknat tidigt och gått ner till vardagsrummet och kollat på tv eller något.
Jag gick bort till Justins rum och orkade inte knacka för Justin skulle förmodligen sova ändå.
Jag tände lampan och chokades när min blick fastnade på Justins säng.
På sängen låg Justin med ena armen runt Delians midja och Delian låg med huvudet på hans bara bröst som en kudde.

                                         
Delian la ena handen på Justins mage och drog sig lite närmre.
Jag stog och kollade på dom ett tag innan jag gick fram till sängen och skakade om Justin lite.
Han ryckte till lite och öppnade ögonen. Han kollade upp på mig och jag log.
” God morgon gubben ” sa jag och satte mig på säng kanten bredvid Justin.
” God morgon vad är klockan ”
” Den är tio över åta och Scooter kommer att hämta er om femtio minuter. Förresten jag tyckte att du sa att du och Delian inte var ihop ”

Justins perspektiv

” Den är tio över åta och Scooter kommer att hämta er om femtio minuter. Förresten jag tyckte att du sa att du och Delian inte var ihop ”
” Det är vi inte, varför tror du inte på mig ” sa jag och mamma nickade mot min mage.
Jag hade inte förs än nu tänkt på vikten på min mage. Jag kollade ner och såg att det var Delian som låg och sov på mitt bröst med ena handen på min mage.
Jag kollade ner på den sovande Delian som låg i min famn och log för mig själv. Jag kollade upp på mamma igen som nu stog vid dörren.
” Vi är inte ihop jag lovar ”
” Okej men släng inte bort dom du älskar bara ” sa mamma och gav mig en menande blick innan hon gick ner till köket. Jag kollade åter igen ner på Delian som sov.
Jag tog bort en hårslinga från hennes ansikte. Jag log ett tag och kollade på henne tills hon slog upp sina ögon och kollade in i mina.
” God morgon ” sa hon glatt och log sort mot mig. Jag log stort tillbaka och hon la ner sitt huvud på mitt bröst igen. Hon började dra lite med ena handen över min mage och jag ryste till. Min hud knottrade sig under hennes fingrar och hon log.
” Så du är känslig för sånt ” sa hon och tittade upp på mig.
” Jag brukar inte vara det ”
” Eller hur det säger du ju bara för att jag kommit på en av dina svagheter ”
Japp you got me och förresten så kommer Scooter och hämtar oss om typ fyrtiofem minuter ”
” Då kanske det är dags att börja fixa sig i ordning da ” sa hon och satte sig upp.
Hon drog sin hand snabbt över min mage innan hon reste sig upp och gick bort till sitt rum.
Jag låg kvar i sängen ett tag och tänkte igenom vad som just hänt. Jag och Delian hade sovit tillsammans och hon hade legat kvar på mitt bröst även fast hon vaknat. Jag hade fått rysningar igenom hela mig när hon drog sin hand på min mage. Jag har aldrig vart så känslig för någons berörning förut, inte ens Selenas.
Det var ju helt klart att jag hade känslor för henne. Men frågan var hur starka och kände hon lika som jag eller såg hon bara mig som en kompis.

Delians perspektiv

Jag gick bort till gäst rummet där jag hade alla mina kläder och saker. Jag tog upp ett par midje jeans och ett vitt linne ur väskan. Jag drog på mig kläderna och gick in i badrummet där jag kollade på i spegeln.
                                              

Mitt hår hade blivit lite rufsigt men inte så farligt. Jag drog lite snabbt borsten igenom mitt hår innan jag lätt det falla över mina axlar. Luggen kammade jag framlite och kände att mina ögon lock slog i luggen varje gång jag blinkade. Jag letade runt i badrummet till jag hittade en sax och klippte upp luggen lite så att den nu slutar någon millimeter under mina ögonbryn. Jag kollade ganska noga att det var jämt klippt innan jag drog på lite maskara och kajal.
Jag gick ner till köket där jag hittade Pattie och Justin ätandes. Dom båda kollade på mig nät jag kom in i köket och jag satte mig ner bredvid Justin. Pattie små log lite mot mig vilket fick mig att fundera.
” Så jag antar att ni två sov gott igår ” sa hon och kollade mellan mig och Justin.
” Mamma ” sa Justin klagande och kollade lite surt på henne.
” Om ni vill ha ett förhållande och dela säng är det upp till er men det är rätt bra om jag får veta om ni dejtar ” sa hon och jag kollade chokat ut i luften framför mig. Hade Pattie kommit in medans vi sov.
Nu kommer hon säkert tycka att det är jätte bra att jag sover det.
 ” Nej vi är inte ihop, vi är bara vänner som satt och pratade igår och råkade somna ” sa jag och Justin nickade instämmande. 
” Mamma jag lovar att om jag dejtar eller var ihop med en tjej skulle du vara den första som fick reda på det ” sa Justin och jag kollade på honom. Han älskade verkligen sin mamma.
” Det glädjer mig ” sa Pattie och vi fortsatte äta våran frukost under tystnad.
Vi hade suttit hela bil resan under tystnad. Det ända som sades var hej hur mår du, bra och du, bra och sen tystnad. Jag satt och trummade otåligt på min väska där jag hade mitt låt häfte, plånbok, solglas ögon och lite annat. När vi kom fram till byggnaden var det bara ett få tal paparazzi som stog utanför och väntade. Men Scooter hade någon bak väg så att v i slapp gå in vid huvud entrén. Vi hoppade ur bilen och jag följde efter Justin med så långsamma steg som möjligt.
” Vi har inte hela dagen på oss ” sa Justin och kom fram till mig. Han la en arm runt min axel och började dra mig fram mot dörren.
” Det är ju det jag räknar med ” sa jag och han skrattade.
” Kom nu bara du gör det bara värre ”
Jag Justin leda mig mot hissarna och vi åkte upp. Vi gick längst en korridor bort mot en dörr som stog halvt öppen. När vi kom närmre hörde vi att det var någon som sjöng och jag kände igen Ushers röst. Jag kände att mina knän blev svagare men jag fortsatte gå med bestämda steg bort till dörren. Nu skulle jag sjunga för dom och jag skulle göra mitt bästa. Justin och Scooter hade ju redan hört mig och dom tyckte jag var bra så jag kunde ju inte vara helt tondöv. När vi kom in hälsade Scooter och Justin glatt på alla innan dom vände blicken mot mig. Jag visste inte vart jag skulle kolla så jag kollade bort på Justin som stog och pratade med Usher. Min blick fastnade bakom deras ryggar där det fanns även mer knappar än i den andra studion vi var i. Hur kunde man ens håla reda på alla knappar. Jag skulle bara trycka på fel knappar och typ spränga upp hela stället. Jag avbröts i mina tankar då Justin kom fram till mig med Usher bakom sig.
” Usher- Delian, Delian- Usher ” sa han och jag vände mig mot Usher som stog och log stort mot mig.
” Trevligt att äntligen få träffa dig, jag har hört så mycket om dig ” sa Usher och jag kollade lite på Justin som stog och kollade ner i golvet. Jag vände mig mot Usher igen och vi pratade en stund. Det var flera gånger jag kom av mig och Usher och Justin skrattade varje gång.
” Hur kan du håla en normal konversation med henne ” sa Usher och kollade roat på mig.
” Hon brukar inte göra så här, i alla fall inte när hon pratar med mig.
” Kanske för att du inte är en av mina största idoler ” sa jag och Justin kollade sorgset på mig.
” Haha hon väljer mig före dig ” sa Usher och Justin kollade surt på honom. 
Jag skulle precis säga något när en man kom in i rummet.
                                               

Jag kände igen honom från alla bilder med Justin, Usher, Fergie och andra stora stjärnor. Han hälsade på alla och kom sedan fram till mig.
Vi stog och pratade ett tag och det mesta handlade om mig. För han ville veta vem jag var, varför jag började med musik och mycket annat. När vi ståt och pratat en stund kollade han på klockan och vände sig mot mig igen.
” Är du redo att sjunga ” frågade han och jag nickade. Jag började gå bort mot inspelnings rummet och tog med mig mitt låt häfte och gitarren jag testat ut lite tidigare.
” Jag hoppas att du inte tänker fjäska för mig som Justin gjorde genom att sjunga min låt ” sa Usher.
” Du får väll se ” sa jag och gick in i inspelnings rummet. Jag satte mig på stolen och satte på mig hörlurarna som hängde över mikrofonen.
” Det är bara köra igång när du är redo ” sa dom och jag slog upp sidan som låten jag skulle sjunga fanns på.  Jag började spela på gitarren och började sjunga när jag spelat ett tag. När jag var klar med låten kollade jag bort mot rummet där dom satt men möttes bara av min egen spegel vild.
Det var ett sånt där glas när man bara såg åt det ena hållet. Jag satt där tyst och väntade på att dom skulle säga något. Efter en stund kom Justin in i rummet med ett leende.

Justins perspektiv

Delian började sjunga och jag blev åter igen fängslad av hennes röst. Jag kollade bort på Usher och dom andra men dom rörde inte en min, som dom hade gjort när jag sjöng för dom första gången. Jag kollade bak och såg att Scooter satt och höll på med sin data. Jag rullade bak till honom och han kollade upp på mig.
” Så hur tror du att det går för henne ” sa jag och Scooter kollade lite på dom andra.
” Det är svårt att veta, dom har gjort det här så många gånger att dom lärt sig håla masken för sånt ”
” Okej ” sa jag och vände mig mot Delian som fortfarande sjöng på sin låt.
” Förresten vad skulle du säga om jag har en person som kan koreografera min video till Drummer
boy ” sa jag och Scooter vände sig mot mig igen.
” Jag skulle säga att det var bra och att jag gärna skulle vilja höra dens ide ”
” Och vad skulle su säga om jag sa att den personen är här inne i rummet just nu ” sa jag och Scooter kollade frågande på mig. Jag pekade på Delian som nu hade slutat sjunga.
” Vill du att Delian ska koreografera din video ”
” Du måste se henne dansa till låten, hennes koreografi till Drummer boy är precis vad vi letar efter ”
” Har hon redan visat dig ”
” Hon och hennes crew dansade den när vi körde ett battle mot dom ”
” Okej men jag vill gärna se vad hon har att komma med först innan något bestäms ”
” Okej ” sa jag och log. Det var ju allt jag kunde begära.
” Justin kan du komma ett tag ” ropade Usher . Jag gick bort till dom andra och såg att Delian trummade otåligt på gitarren.
” Sa inte du att hon skrivit en duet ”
” Jo det var den sången hon skickade till mig när vi lärde känna varandra ”
” Okej bra kan du den ”
” Ja nästan hela ”
” Okej ”  sa Usher och vände sig mot dom andra. Dom viskade lite med varandra lite innan dom vände sig mot mig igen.
” Vi skulle vilja höra hur ni låter tillsammans ”
” Visst ska jag gå in där nu eller ” frågade jag och dom nickade mot mig. Jag gick in till inspelnings rummet där Delian satt och väntade. Hon kollade frågande på mig och jag log. Jag gick bort till henne och satte på mig det andra paret hörlurar som hängde över micken. Dom förklarade snabbt för Delian vad dom ville att vi skulle göra och hon nickade kort innan hon började spela.

                                             
Vi hade nu sjungit tre låtar sammanlagt tillsammans, två av hennes egna låtar och sen min Overboard. Nu satt vi bara där och väntade på att dom skulle göra något eller säga något. Det brusade till i högtalarna och både jag och Delian var snabbt upp på fötter.
” Skulle ni komma ut ” sa Usher och Delian nästan sprang ut ur inspelnings rummet. Jag följde efter henne och ställde mig bredvid henne mitt imot dom andra. Jag såg att Scooter log stort och jag tog det som ett gott tecken. Jag vände mig mot Delian som stog och skakade. Jag la min hand på hennes rygg och hon kollade snabbt på mig innan hon vände sig mot dom andra igen.
” Jag tycker att du har en fantastisk röst men ” började Reid och jag såg att Delians ansikte gick från glatt till oroligt.
” Jag tror att det kommer bli väldigt svårt för dig att komma upp till toppen efter som vi lever i en Bieber world och det är därför vi kommer be Justin att arbeta med dig när han inte har konserter eller talk shows ” fortsatte han och jag såg hur Delians leende blev större och större. Jag kom även på mig själv med att le. Men jag kunde inte låta bli, jag skulle få arbeta med Delian vilket betyder att jag kommer få spendera ännu mer tid med henne. Men vad händer när jag ska iväg på turné.
” Vad kommer att hända när jag åker iväg på turné da ” sa jag och såg att Delians leende blev lite mindre. Jag vände mig mot Reid och Usher och såg att dom inte hade tänkt på den biten.
Blev inte ett så jätte långt kapitel men, men. Lovar att det kommer lite roligare kapitel snart.
Håller redan på med nästa kapiel så hoppas det kommet ut imorgon men tror inte det för jag har mycket att göra imorgon så vi får se när nästa kommer.

Snälla Kommentera :D


Nu är jag äntligen klar :D

Har suttit i nästan en timme och försökt få min data att funka så jag kunde fixa min blogg.
Är rätt nöjd men kan ske gör några små ändringar, vi får se.
Vet förresten inte när kapitel 19 kommer men ska försöka få ut det imorgon :D

Håller på att ändra

Håller på att göra små ändringar i bloggen men min data vill inte som jag så jag kan inte fixa det just nu.
Hoppas datan slutar snart så jag kan göra klart.
Kapitel 18 under :D

Just twitter Kapitel 18

Previous

” Justin snälla var inte sur jag gör nästan vad som helst utan det ”
” Vad som helst ” sa jag och vände mot Delian som nu satt på knä på fåtöljen och hängde lite över ryggstödet.
” Nästan allt ” sa hon och jag ställde mig bara någon centimeter ifrån henne.
” Koreografera min musik video till Drummer boy ” sa jag och hon kollade chokat på mig.
Det var nog inte riktigt vad hon hade trott att jag skulle säga.
Delians perspektiv

Det har gått tre dagar sen Justin sa att jag skulle koreografera hans video och jag har inte kunnat sluta tänka på det. Tänk om Scooter och dom inte gillar de och då har jag haft mina förhoppningar uppe.
Visst jag har ju gjort olika danser och små koreografier men aldrig på sånt här alvar.
Tänk om jag skulle  göra bort mig och då kommer ingen vilja ha mig. Folk pratar ju tydligen rätt mycket inom branschen. Jag försökte slå bort tanken för jag hade ju något som var nästan viktigare imorgon.
Jag skulle sjunga för L.A. ried, Usher och gud vet vem mer.
Jag stog nu och packade in mina sista saker i väskorna för att vi skulle ta ett flyg klockan tio för att slippa den värsta kaoset. Justin hade sagt att det brukar vara fult av Beliebers på den flyg platsen han skulle åka ifrån. Vilket bara skulle leda till att paparazzi också skulle vara där och ta bilder, hitta på falska rykten och massa annat skit. Pattie hade vart orolig om vad dom skulle skriva om Justins blåtira och min kropp och ansikte som var fult av blåmärken i måndags.
Men vi hade haft tur för man såg knappt blåtiran på Justin och dom sa att det enkelt skulle gå att sminka över. På mig var det lite svårare efter som jag hade även fått lite djupare sår som inte gick att täcka så bra som vi hade velat. Så jag skulle vi gå lite i förväg in på flygplatsen med luvan uppe och kolla ner i marken medans jag gick. Justin skulle istället stanna och ta någon bild, skriva autografer så att uppmärksamheten försvinner från mig. Vilket jag inte hade något imot. Jag klarade verkligen inte av dom där blixtrarna som var som knivar för ögonen. Visst man kunde ha glasögon men det hjälper inte helt heller. Jag fattar inte att Justin kan gå utan att bli varken blind eller döv av allt skrik.
” Börjar du bli klar ” hörde jag Justin fråga bakom mig. När jag vände mig om stog Justin lutad mot dörrkarmen och kollade på mig.
” Jag ska bara stoppa in dom sista kläderna sen kan vi åka ”
” Okej vi väntar där nere ”
Jag vände mig mot min väska och stoppade ner det sista i väskan. Jag drog på mig min tjocktröja som har stor luva på sig så att den täcker ansiktet så mycket som möjligt.
Jag hängde mina väskor över axeln och gick ner till halen där Justin stog och knappade på sin mobil.
Jag la ner väskorna med en duns på golvet och Justin hoppade till lite. Han hade nog inte hört att jag kom ner för trappan. Jag flinade lite mot honom och knöt på mig mina kängor.      

Justins perspektiv

Jag gick ut till bilen med Delian efter mig. Jag hoppade in i bak medans Delian stoppade in sina väskor i bakluckan. Hon hoppade in bredvid mig och jag såg att hon såg lite orolig ut.
Jag la en hand på hennes lår och hon vände sitt huvud uppåt mot mitt. Jag kollade in i hennes ögon och det såg nästan ut som om hon var rädd.
” Det kommer att gå bra så länge du har luvan på ” sa jag men hon verkade inte övertygad.
” Det kommer att gå hur bra som helst det lovar jag ” sa jag och hon skakade bara lite frånvarande på huvudet. Vi satt bara tysta resten av biten till flygplatsen och när vi kom fram så såg vi att det till och med var mer Beliebers och paparazzi än vi trott. Jag suckade lite och vände mig mot Delian som redan dragit upp luvan över huvudet. Hon kollade ut på ingen ting tills dom öppnade bildörren och Delian hoppade ut. Jag hörde hur folk började skrika och såg att det började blixtra. Jag hoppade ut ur bilen och skriket blev ännu högre och blixtrarna fler. Jag tog på mig solglasögonen och började gå bort mot dörrarna. Jag stannade några gånger för att skriva autograf eller ta en bild men det var en fråga som fick mig ur balans.
” Dejtar du och Delian Maquile ”
Dom hade fått reda på hennes namn och dom tog min chock som ett ja för nu kom frågorna som jag hört så många gånger när jag dejtade Selena.
Vart träffades ni, tror ni det kommer håla, har ni några framtids planer, vad säger dina mamma om det här och hur tar hon allt det här med alla hot brev.
Jag skakade lite på mig innan jag snabbt började gå mot dörrarna som lede in till flygplatsen. När jag kom in stog Delian och pratade med mamma och jag gick snabbt fram till dom. Mamma kolla oroligt på mig när jag kom imot dom.
” Justin vad hände där ute och hur är det med dig det ser ut som du har sett ett spöke eller något ”
Jag kollade på Delian som kollade lite frågande på mig. Hon hade fortfarande luvan uppe så det var svårt att se hennes ögon .
” Dom har fått redan på vem du är ” sa jag och mamma kollade chokat på mig.
” Det gick ju fort ” sa hon och visste nog inte riktigt vad hon skulle göra.
” Ja ” sa jag och kollade ner i marken så att mamma och Delian inte skulle se att jag var lite orolig för det här. Visst dom hade snabbt kommit på att det var Selena jag dejtade men hon var ju kändis och det är inte så svårt att ta miste på henne.
” Det är dags att gå bort till vår gate nu ” sa mamma och tog upp sin väska. Delian tog tag i sina väskor och började gå efter mamma utan ett ord. Jag tog tag i min egen och sprang ifatt Delian som gick och kollade ner i marken. Vi kom fram till gate 8 och hon som skulle ta våra biljetter kollade med stora ögon på mig och jag skrattade lite. Kenny gick fram till henne och ruskade henne lite tills hon slet sin blick från mig. Hon tog imot våra biljetter och släppte in oss. Jag kände att hon kollade på mig medans jag gick och vände mig lite mot henne. Hon stog och pekade på mig och försökte få fram något men hon bara stog där och rörde på munnen utan att det kom ut några ord. Jag skrattade lite och vände mig sedan om för att gå på flygplatsen. När vi kom på såg vi att det var nästan fult på planet och allas blickar riktades mot oss när vi kom gående. Jag hörde hur folk viskade mitt namn och såg hur folk tog upp sina mobiler eller kameror för att ta kort. Jag kollade ner på min biljett och gick tre rader till där det fanns fyra tomma platser på rad. Delian hoppade längst in och jag efter henne. Mamma satt bredvid mig och Kenny satt längst ut mot gången. Piloten pratade lite snabbt innan vi började rulla ut mot start banan. Lampan som visade att vi skulle sätta på oss säkerhetsbältet började lysa och vi tog på oss våra säkerhetsbälten.

Delians perspektiv

Vi hade nu lyft och jag tog av mig skorna och satte mig i skräddar ställning och lutade mig mot väggen. Jag kollade ut på det som svischade förbi under oss. Jag tog upp min väska i knät och rotade efter mina hörlurar som jag måste ha glömt hos Justin när vi åkte.  Jag stängde väskan och slängde ner den på golvet under mig.
” Har du glömt något ” frågade Justin och jag vände mig mot honom.
” Ja jag måste ha glömt mina hörlurar hos dig ” sa jag och suckade.
” Vill du låna ett par ”
” Visste men vill inte du lyssna på något ”
” Jo men jag har alltid två par med mig fall det är någon i crewet som glömmer nån gång ” sa han och började rota tunt i sin väska.

                                             

Han drog upp två stycken Beats by dr. dre och gav mig ett par. Jag kollade förvånat ner på hörlurarna som låg i mitt knä. Jag hade aldrig kunnat drömma om att ha ett par Beats hörlurar. Dom kostade lite för mycket. Jag tog upp min mobil och kopplade in hörlurarna. Jag satte på mig hörlurarna och drog igång min play lista. Jag drog upp luvan över huvudet igen och lutade mig tillbaka i sättet. Jag fick en ide på en låt och satte mig snabbt upp. Justin kollade oförstående på mig när jag åter igen började rota runt i min väska. Men den här gången hittade jag vad jag sökte. Jag drog upp mitt låt häfte och en penna och slog upp en tom sida. Högst upp skrev jag låtens namn, Life that you not expected. Jag började skriva ner mina idéer och började skriva på själva låten. Jag såg att Justin kollade ner på mitt papper och rörde lite på läpparna som han försökte sjunga låten. Jag fortsatte att skriva till dom visade att man skulle spänna fast sig igen. Jag stoppade ner blocket i väskan och spände fast mig. Jag såg att Pattie och Kenny sov och putade till Justin med armbågen. Han kollade frågande på mig och jag pekade på Pattie och Kenny som sov och Justin förstod vad jag menad. Han skakade om Pattie lite och bad henne väcka Kenny.
När vi landade i Atlanta var väldigt blåsigt och kalt. Vi började gå bort mot där vi skulle hämta våra väskor och jag drog åter igen upp luvan över huvudet. Jag viste ju att dom visst vem jag är men det kändes fortfarande tryggare med luvan på. Plus att det tog bort lite av blixtrarna. Jag hade fortfarande hörlurarna på mig så jag hörde först inte när alla fans började skrika. När vi kom närmre så hörde jag det och höjde blicken.

                                             
Där stod det även mer folk än borta vid L.A. flygplats. Dom stog och tryckte sig mot fönstrerna för att kunna se bättre. Justin och dom anda bara fortsatte gå lugnt bort för att hämta våra väskor.

Det hade verkligen vart ett kaos att komma fram till bilen men nu var vi äntligen i bilen på väg hem till Justin. När vi kom fram så stog det till vår lättnad inga paparazzi där. Så vi kunde enkelt gå ur bilen och ta våra väskor. Jag hängde mina väskor över axeln och började gå bort mot huset. Det var minst lika fint som det huset dom hade i L.A. men det här var nog lite större än det andra.
” Justin kan du vissa Delian till gästrummet bredvid ditt ” sa Pattie när vi alla stog i halen.
” Eh visst ” sa Justin och jag följde efter honom upp för trapporna och in i ett rum till höger. När jag kom in så chokades jag av det finna rummet. Min blick fastnade på den stora dubbel sängen som stog mot bortre hörnet och slängde mig på den. Jag la mig på rygg med armarna och benen åt alla håll.
Justin satte sig bredvid mig och jag kollade upp på honom. Han lutad sig mot väggen bakom sig och jag gjorde likadant.
” Så blir det här rummet bra ”
” Det blir perfekt ” sa jag fast det inte var sant. Jag hade gillat att dela rum med Justin av olika anledningar. För det första så sov han utan tröja så jag hade alltid något att kolla på men fram för allt så hade jag gillat våra små samtal på kvällarna. Visst det var alltid någon av oss som somnade men det var bara roligt.
” Så är du nervös inför imorgon ” sa Justin och vände sig mot mig.
” Lite men jag har mer gått runt och tänkt på det du frågade mig i måndags ”
” Vad är det med det ”
” Tänk om jag visar upp det och tror att jag ska få göra din video men sen så gillar inte ditt crew det ”
” Dom kommer att gilla det plus att jag vet att mina dansare redan gillar din dans, dom var ju där ”
” Ja men Scooter har ju väldigt stor talan i allt det här eller hur ”
” Ja och han kommer gilla det lika mycket som jag ”
” Har du ens sagt till Scooter att du vill att jag ska koreografera din video ”
” Nej jag ska prata med honom imorgon när vi är hos L.A. ried ”

Justins perspektiv

Jag och Delian satt och pratade om lite allt möjligt i nästan fem timmar för då kom mamma upp och meddelade att det var dags för middag. Vi gick ner till köket och jag kände lukten av kyckling och potatis. Jag kom ut till köket och såg att mamma dukat upp stekt potatis, kyckling och baunes sås. Jag satte mig ner vid bordet bredvid mamma och Delian mitt imot. Kenny satte sig bredvid Delian och började hugga in på den goda maten. Vi satt och åt under tystnad tills mamma avbröt den.
” Så Delian jag hörde att du kanske ska koreografera Justins video till Drummer boy ”
” Ja kanske det beror på om Scooter gillar det jag har gjort eller inte ”
” Det kommer han säkert men jag tänkte på en sak. Hur lärde du dig att dansa och sjunga förresten ”
” Eh sjunga har jag alltid gjort men jag har inte gått på lektioner förs än jag var fjorton och dansandet har jag nog alltid också hålt på med sen jag var mindre men det var inte förs än för ett år sen jag tog började ta det seriöst ”
" Okej men jag ser verkligen fram imot att se dig dansa då "

Vi åt klart maten och gick ut och satte oss i vardagsrummet. Vi satte igång Tv och det gick So you think you can dance.
                                           
Delian fick den där fokuserade blicken igen och kollade fascinerat på. Hon gjorde små rörelser med händerna och jag antog att det var för att hon tänkte ut några steg eller något. När det var slut hade klockan blivit tio och mamma tyckte att det vore bra om vi la oss efter som vi skulle gå upp tidigt imorgon.
Jag följde Delian upp till sitt rum och sa god att. Jag gick in i mitt eget rum där jag snabbt byte om till ett par mjukis byxor och la på mig sängen. Jag kunde verkligen inte somna så jag tog upp mobilen och kollade runt lite på twitter. Efter ett tag hörde jag att det knackade på dörren.
" Justin är du vaken "
" Aa det är bara att komma in " sa jag och Delian kom in lite smyggandes för att inte väcka mamma.
" Kan du inte heller sova " sa jag och hon satte sig bredvid mig i sängen.
" Nej det går verkligen inte "
Vi satt och pratade en stund och jag kände hur mina ögon blev tyngre och tyngre. Men jag var nog inte den ända som var trött för Delians ögon var stängda och hennes andetag var lunga och tunga.
Jag kollade ner på henne och såg att hennes blåmärken snart var borta. Vilket var skönt. För varje gång jag kollat på hennes blå täkta ansikte och kropp hade jag fylts av ett sånt hat.
Mina ögon blev bar tyngre och nu orkade jag inte stå imot längre så jag stängde ögonen och föll in i djup sömn.
Så nu är kapitel 18 uppe ochjag hoppas verkligen att jag åtminstånde kan få upp ett till i helgen.
Så vad tror ni kommer hända när hon sjunger för Usher och L.A. ried och kommer Scooter säga
ja till att hon ska koreografera ;D

Snälla Kommentera :D

 


Just twitter Kapitel 17

Previous

” Tack så mycket du vet inte vad det här betyder för mig ” sa hon och jag skrattade.
” Du skulle se din min just nu ” sa jag och hon rodnade lite.
Hon kollade in i mina ögon och jag tänkte precis luta mig fram då min mobil började ringa.
Delian hoppade ur min famn och började gå mot huset. Varför ska alltid folk störa tänkte jag och svarade på mobilen.
” Yao Usher vad vill ” frågade jag lite surt och började gå lite sakta mot huset.” Jag hörde att du ska ta med Delian till L.A. ried utan att bjuda in mig ” sa han och jag blev lite gladare.
” Men jag hade ju precis tänkt ringa dig och fråga fall du också vill höra henne sjunga ” sa jag och stängde dörren efter mig.
” Vem vill höra mig sjunga ” sa Delian och jag vände mig mot henne.
” Jo Usher kommer att vara där och lyssna när du sjunger ” sa jag och hon kollade på mig med stora ögon och öppen mun.
” Tror du att jag kommer att kunna sjunga om Usher är där ” sa hon och jag skrattade.
” Jag gjorde ju det ” sa jag och flinade mot henne.
” Ja men alla kan inte vara som du Bieber ” sa hon vände sig mot fåtöljen.
” Låt mig säga hej till Delian ” sa Usher och jag satte honom på högtalare.
” Du kan prata nu ” sa jag och Delian vände sig mot mig.
” Hej Delian ” sa Usher och Delians reaktion var omedelbar.
Hon slängde huvudet framåt och satte händerna för ansiktet. När hon skulle sätta sig så missade hon fåtöljen med någon millimeter och föll hårt till golvet.
” Ajjjj jävla skit också ” sa hon och la ena handen på rumpan. Jag kunde inte hålla mig för skratt så jag ramlade ihop på golvet och vred mig av skratt.


” Det är inte kul ” sa hon och kollade surt på mig. Vilket bara lede till att jag skrattade ännu mer.
Nu kunde inte Delian hålla sig längre och även hon bröt ut i skratt. Jag hörde Usher fråga minst åtta gånger innan jag kunde svara.
” Vad hände ” frågade han och vi försökte samla oss.
” Delian missade fåtöljen och ramlade ner på golvet ” sa jag och skrattade lite kort igen.
” Haha hon är ju nästan lika misslyckad som du ” sa han.
” Vad har jag gjort som är så misslyckat ”
” Hmm låt mig tänka lite.. Jo kommer du ihåg dom tre gånger du gick in i glas vägg för att du trodde det var
dörren ” sa han och Delian bröt ut i skratt.


” Jag trodde det bara var två gånger du gått in i en glas vägg ” sa hon och jag kollade surt på henne.
” Nej det är bara dom två gångerna vi fåt det på film ” sa Usher och jag stängde av högtalarna.
” Haha ni är jätte roliga ” sa jag och Usher skrattade lite i andra änden.
” Vi bara skämtar med dig ” sa Usher och kvävde ett skratt,
” Ja ja vi syns på fredag ” sa jag och la på.
 Jag reste på mig och vände mig mot Delian som satt i fåtöljen och knappade på sin mobil. 
” Så du tycker att det där var roligt ” sa jag och ställde mig framför henne. Hon kollade upp på mig och log innan hon vände sig mot sin mobil igen.
Hon knappade snabbt på mobilen innan hon la ner mobilen i fickan.
” Så vad ska vi göra ” frågade jag och hon ryckte på axlarna.
Jag kände mobilen vibrera och såg att det var Chaz som ringde.
” Tjo watz up ” sa jag och satte mig i soffan.
” Vad gör du ” frågade Chaz.
” Inget speciellt vad då ra ” frågade jag och kollade bort mot Delian som kollade på mig.
Jag såg att hennes kinder blev lite röda och hon kollade snabbt bort.

Delians perspektiv

Justin svarade på mobilen och satte sig i soffan. Jag kollade bort på honom och försökte höra vem han pratade med. Han höjde blicken och möte min. Jag kände att jag började rodna så jag vände snabbt bort min blick.
Jag kollade lite försiktigt bort mot Justin och han log sitt sneda leende mot mig.
” Visst jag ska bara hämta datan ” sa han och gick upp mot sitt rum.
Han kom tillbaka efter en stund med datorn i famnen.
” Förresten vet du vart min mamma är ” frågade Justin och satte sig i soffan med datan i knät.
” Hon skulle sova hos någon kompis så hon skickar över Kenny som kan hälla lite koll på dig ” sa jag och han gav mig en sorgsen blick.
” Litar hon inte på mig ”
” Tydligen inte och jag förstår henne ” sa jag och han kollade förolämpat på mig. Jag skrattade åt hans uttryck och han tog upp mobilen.
” Vad ska du göra ”  frågade jag   och han gav mig en snabb blick innan han satte mobilen mot örat.
” Hej mamma varför har du skickat hit Kenny för att håla koll på mig ” frågade Justin och jag skrattade lite.
” Men jag har ju vart hemma själv förut ”
” Ja Delian kan rapportera till dig när du ringer ”
” Jo tro mig hon gör nog allt för att retas med mig ” sa han och kollade roat på mig.
” Okej tack mamma ” sa han och vände sig mot datan igen utan att säga något.
” Så ” sa jag efter att vi suttit tysta ett tag och han knappat på sin data.
” Jo hon litar på dig så Kenny kommer inte komma ” sa han och jag hörde röster från datan.
Jag tror det var Chaz och Ryan och fick min fråga besvarad då Justin glatt ropade deras namn som hej.
Men han fick inget glatt hej tillbaka.
” Vad har hänt med ditt ansikte, försökte du kyssa Delian och hon slog dig eller ”
” Nej det har bara hänt en sak ”
Justin började förklara för Chaz och Ryan om vad som har hänt, men inte som han gjorde för sin mamma.
Han berättade typ var ända detalj och när han kom fram till när Fredrik använde sten kunde jag inte lyssna längre. Jag ställde mig upp och sprang upp på Justins rum. När jag kom in så gled jag ner längs väggen bredvid dörren och tårarna började komma igen.
Jag ville inte gråta över Fredrik jag hatade honom med hela min själ men samtidigt älskar jag honom.
Jag menar vi har ju spenderat ett och ett halvt år tillsammans och ibland kunde han verkligen vara den bästa.
Jag hörde steg i trappan och torkade snabbt bort tårarna innan Justin kom in.

Justins perspektiv

Jag började berätta för Chaz och Ryan om vad som hänt och när jag berättat ungefär hälften ställde sig Delian upp och sprang upp mot mitt rum
” Är Delian hemma hos dig ” frågade Ryan och jag kollade upp mot min dörr där Delian just försvunnit.
” Eh kan vi prata senare ”
” Visst förresten hälsa Delian från oss ” sa Chaz och jag nickade. Jag loggade ut från skype och gick upp till mitt rum. Jag ställde mig utanför och hörde att Delian snyftade på andra sidan dörren.
Jag öppnade sakta dörren och stötte i något och kunde inte öppna upp dörren mer.Jag klämde mig in genom den lila öppningen och hittade Delian precis vid dörren.


Hon hade satte sig med ryggen mot väggen och ansiktet i händerna som hon vilade mot sina knän. Jag sjönk ner bredvid henne och la händerna runt hennes axlar.  Hon satte sig lite upp och torkade bort tårarna som rann längs hennes kinder.
” Jag önskar att jag aldrig möt honom ” sa hon och jag kunde höra hur arg hon var.
” Jag vet att det är svårt att tänka så nu men om du aldrig träffat honom kanske jag aldrig träffat dig ” sa jag och kände hur hårt dom orden tog. Tänk om jag aldrig möt Delian. Hur skulle jag då ha kommit igenom allt med Selena? Jag skulle aldrig ha sett dom där fina ögonen och det där vackra leendet hon hade. 
” Du behöver inte vara ledsen för mig ” sa hon och möte min blick.
Hon log lite emot mig och jag försökte le tillbaka men det var inte direkt något tro värdigt leende.
” Pleas smile it looks good on you ” sa hon jag kunde inte låta bli att le.


” Du med ” sa jag och såg att hennes kinder blev lite röda. Men den här gången drog hon inte bort blicken utan fortsatte bara kolla in i mina ögon.
” Förresten Chaz och Ryan hälsar ” sa jag när jag äntligen lyckade dra bort min blick från hennes ögon.
” Hälsa tillbaka men vad ska vi göra ” frågade hon och ställde sig upp. Jag ställde mig upp efter henne och började gå ner till vardagsrummet. Jag kopplade ihop datan med Tv och Delian kollade frågande på mig.
” Du kan gärna berätta vad då håller på med ”
Jag vände mig kort mot Delian och gav henne en snabb blick innan jag bort till hyllan där vi hade alla spel.
” Du sa ju att du aldrig spelat Need for speed förut och efter som vi inte har något annat att göra så kan jag ju vissa dig vad det är ” sa jag och plockade fram ratten och pedalerna.
Jag satte mig i soffan och började koppla ihop allt och när jag kopplat in allt satte jag igång spelet.
När jag vände mig mot Delian såg hon lite avvaktande ut. Jag klappade på soffan bredvid mig för att hon skulle sätta sig bredvid mig.
” Du är säker pro på det här och så kommer jag som aldrig har spelat det här förut och kommer se ut som värsta amatören ”
” Vi alla har varit nybörjare på något ”
” Jag vet inte om jag vill skämma ut mig så kan jag ju bara ställa mig på en skateboard igen ”
” Kom nu bara och sluta larva dig ”
” Okej men om jag kommer på något jag kan och inte du måste du då testa ”
” Jaja kom nu bara ”
Hon satte sig bredvid mig och jag skrattade åt hennes ansiktsuttryck. Hon kollade surt på mig och jag började vissa henne vilka knappar som var vad.
Jag startade en bana och Delian lyckades komma på tredje plats första gången.
Hon var faktiskt ganska bra för att aldrig ha spelat förut och hon gillar absolut inte att förlora.
Hon hade flera gånger ställt sig upp upp, skrikit och kastat kuddar runt sig.
När hon hade ståt och skrikit ett tag satte sig hon igen och startade om banan.
Vi turades om att köra och nu var klockan sju.
” Vad ska vi äta för något ” frågade hon när det var min tur. Jag tänkte efter ett tag och jag orkade verkligen inte laga någon mat.
” Jag vet inte vi kan beställa pizza eller något ”
” Pizza låter bra ”
” Okej vad vill du ha da ”
” Ta en kebab pizza till mig ”
” Okej ” sa jag och gick ut till hallen för att ringa. Jag tog upp mobilen och efter som jag så många gånger beställt pizza fans numret inlagt i mobilen. Jag beställde en Hawaii och en kebab pizza.
Jag gick tillbaka till vardagsrummet där Delian hade börjat på en ny bana.
” Hej det var ju min tur ” sa jag när hon var klar med banan.
” Då får du väll köra två gånger nu ”
” Eh det behövs inte ”
" Men varför ska du bråka da ”
” För det är kul att retas med dig ” sa jag och hon slängde sig med en suck bak i soffan.
” Ska du köra någon gång idag eller ” sa hon lite klagande.
” Det är ingen ide att börja en ny bana för pizzan kommer när som helst så vi kan ju kolla på någon film istället"  " Visst vad har du för filmer da ”
” Vet inte du får kolla i hyllan där borta ” sa jag och pekade bort mot hyllan som vi hade alla spel och filmer i. Jag sparade spelat och började koppla ut allt när Delian vände sig mot mig med öppen mun.
” Hittar du inget bra eller ”
” Du vet väll att du har så många filmer så att du skulle kunna ha en egen film kedja ”
” Vi gillar att kolla på film när vi reser ”
” Haha men funkar The proposal för dig ”
” Visste den är rolig så ”
Delian fixade i ordning filmen så att det bara var att playa medans jag tog fram glas, bestick och läsk.
Vi hann kolla i fem minuter innan pizzan kom och då var vi så hungriga att vi nästan slängde oss över pizzan. Vi åt snabbt upp maten och när filmen var slut orkade vi inte göra något så vi satte igång en till film. Den här gången satte vi igång Step up 3D.
Delian kollade fascinerat på när dom dansade och jag kunde inte låta bli att le. Hon såg så fokuserad ut. Det var säkert så här hon fick idéer till sina danser, kolla på andra och göra om stegen till sina egna.
När filmen var slut vände sig Delian mot mig.
” Tänk om man kunde dansa som den där robot killen ” sa hon och jag skrattade lite.
” Okej du kan dansa typ alla hip hop danser men du är avundsjuk att du inte kan dansa robot dansen ”
” Men tänk vad kolla numer man skulle kunna göra då ”
” Ja men det är säkert många som vill kunna dansa som du gör ”
” Det är bara att röra på höfterna så dansar man som jag ”
” Förresten hur kan du få dina höfter att komma så högt när du dansar, det är inte mänskligt ”
” Jo det är bara att träna så kan man ”
” Nej det går inte ”
” Vad då har du testat eller ”
” Ja och det går verkligen inte att komma så högt upp ”
” Snälla låt mig se, snälla, snälla, snälla "
” Bara om du också gör det ” sa jag och hon nickade till svar.
Vi ställde oss upp och jag satte igång lite musik. Delian kollade frågande på mig.
” Jag måste ju komma igång lite ”
” Okej men kan vi inte bara få det här överstökat ”
” Okej men du får inte skratta ”
" Nej jag lovar ”
Jag såg att Delian kvävde ett skratt när jag dansat ett tag.
” Du lovade ju att du inte skulle skratta ” sa jag och slutade dansa.
Jag kollade surt på Delian som hade svårt att hålla sig för skratt.
” Okej nu är det din tur ” sa jag men hon skakade bara på huvudet. Jag sträckte armarna och började gå mot henne.
” Nej snälla Justin du vet att jag har haft jätte ont och jag kan vissa dig en annan gång ”
” Nej ” sa jag och hon började bak bort från mig.
” Men du har ju redan sett mig göra det förut ” sa hon och gömde sig bakom fåtölj.
Jag ställde mig på andra sidan fåtöljen mitt imot henne.
” Jag som trodde jag kunde lite på dig ” sa jag och gav henne en sorgsen blick innan jag vände mig om och gick lite sakta mot köket.
” Justin snälla var inte sur jag gör nästan vad som helst utan det ”
” Vad som helst ” sa jag och vände mot Delian som nu satt på knä på fåtöljen och hängde lite över ryggstödet.


” Nästan allt ” sa hon och jag ställde mig bara någon centimeter ifrån henne.
” Koreografera min musik video till Drummer boy ” sa jag och hon kollade chokat på mig.
Det var nog inte riktigt vad hon hade trott att jag skulle säga.


Nu är kapitel 17 ute hoppas ni gillar det. Vad tror ni Delian kommer säga till Justins förslag :D
Snälla komentera vill vet vad ni tycker :D

   

 


Just twitter Kapitel 16

Previous

Jag ställde mig upp och tog med mig Delian upp. Jag tog bort täcket innan jag la ner henne i soffan
och la sedan täcket enkelt över henne.
" Godnatt Delian " sa jag och tog bort en hårslinga från hennes ansikte innan jag böjde mig ner och
pussade henne på pannan.
Jag gick bort till min garderob och byte om till ett par mjukis byxor innan jag la mig ner i sängen.
Mina tankar gick in på när Delian blev misshandlad och bilder på henne med sår över hela kroppen kom upp innan jag föll i djup sömn.Delians perspektiv

Jag vaknade upp av att jag sparkat benet i något hårt och jag öppnade sakta ögonen.
Jag kollade mig runt i ett rummet som jag inte riktigt kände igen.
Min blick fastnade på den stora sängen som låg vid andra sidan av rummet.
Jag ställde mig upp och kände hur hela kroppen protesterade så jag satte mig ner igen.
Jag kvävde ett skrik och kollade ner på mina armar som hade sår över allt. Jag drog upp tröjan lite och
Kollade på min röd blåa mage som såg mer ut som en blandning av färg än en mage.
Jag tänkte tillbaka på gårdagen och fick tårar i ögonen av minnena.
Hoppas jag aldrig behöver möta Fredrik igen tänkte jag men ryckte till när jag kom på att vi
gick i samma skola och jag skulle behöva möta honom då. Jag måste byta skola tänkte jag
och höjde blicken mot sängen för jag kände att det var någon som kollade på mig.
På sängen satt Justin och kollade med orolig blick på mig. Jag log mot honom och han log
lite försiktigt tillbaka. Jag ryckte till då min blick fastnade på Justins ansikte som nu prydes av ett
stor blåtira.
” Hur mår du ” frågade Justin och ställde sig upp.
” Det är okej jag har mått bättre men hur är det med mig ” sa jag och min blick fastnade på
hans bara överkropp.
Jag fattar inte varför jag fastnar vid Justins väll tränade mage och armar, jag har ju sett mer väll
tränade killar förut på kvarteret. Men det var något med honom som alltid fick mig ur balans.
” Det är bra ser lite suddigt bara ” sa han och snubblade över avlastnings bordet som stog bredvid sängen.
” Som jag sa ”  sa han och jag började skratta.
Jag fick sätta handen för munnen för att försöka sluta skratta för att det gjorde så ont i magen.
Men det gick ju inte bättre av att Justin gick vinglande fram till en dörr som var bredvid fönstret.
Efter fem minuter kom han tillbaka och hade bytt om till ett par svarta jeans och en vitt tröja med tryck.
” Vart är min väska ” frågade jag när Justin stog och fixade sitt hår vid en spegel bredvid dörren.
” Den ligger där borta ” sa Justin och pekade bort mot det högra hörnet.
” Tack ” sa jag och gick bort till min väska med kläder.
Jag tog upp ett par jeans med som var trasiga fram och en grå långärmad.
” Vart ligger badrummet ” frågade jag och vände mig mot Justin som höll på med sin mobil.
Han kollade upp från sin mobil och kollade frågande på mig.
” Badrummet ” sa jag och han pekade mot en dörr som låg bakom mig.
Jag kom in i badrummet och chokades av storleken på det.
Det här badrummet är nästan lika stort som vårt sovrum hemma.
Jag gick skrattande fram till den stora spegeln och kollade på mitt nu blå slagna ansikte som var prytt med ärr. Jag tog av mig av mina jeans och skjortan och kollade ner på resten av min kropp. 
Jag hade stora blå röda märken över nästan hela kroppen och på vissa ställen såg man små jak.
Jag satte på mig kläderna med lite svårigheter efter som det gjorde ont så fort tyget nuddade huden.
Jag tvättade mig snabbt i ansiktet och borstade igenom mitt toviga hår innan jag gick ut till sovrummet igen. När jag kom ut i badrummet så var Justin inte kvar och jag hörde röster från undervåningen.
” Justin kan du inte bara berätta varför du har en stor blåtira i ansiktet ” sa en kvinnlig röst som jag förstod var  hans mamma.
” Det är komplicerat och jag tycker att Delian borde vara med och berätta efter som hon har väldigt stor del i alla det här ” sa Justin och jag hörde steg i trappan.
” Min mamma vill prata med oss om vad som hände igår innan jag åker ” sa Justin och jag kollade chokat på honom. Skulle han åka och lämna mig här.
” Vart ska du någonstans ” frågade jag och hörde att jag lät lite rädd.
Han log sitt sneda leende och skrattade lite. Han måste ha hört att min röst svajade lite.
” Jag ska bara ut och äta lunch med Scooter och Kenny sen kommer jag tillbaka, det lovar jag ” sa han och jag pustade ut lite.
” Okej men varför vill din mamma prata med oss ” frågade jag fast jag redan visste svaret.
” Hon vill veta varför du är täkt av blå märken och sår och varför jag har en stor blåtira ” sa han och suckade lite. Han tyckte väll att det här var lika roligt som jag.
Men han behövde i alla fall inte få frågorna jag förmodligen skulle få.
Varför lever du hos din kompis, hur kommer det sig att du hamnar i fajt, varför tar du ditt min pojk till ett ställe som det där.
Jag suckade och gick med släppande steg efter Justin till bottenvåningen.
När vi kom ner satt Justins mamma i soffan med lika stort leende som när jag senast såg henne.
Vilket gjorde mig lite osäker.
” God morgon ungar ” sa hon och Justin satte sig i soffan mitt imot henne. Jag satte mig bredvid Justin och kollade osäkert ner på mina händer.
” Det är lugnt jag lovar att jag inte ska bita dig ” sa hon och skrattade lite.
” Jag kollade osäkert upp och såg att både hon och Justin kollade roat på mig.
” Sorry men jag är inte van med att ha seriösa snack med föräldrar direkt ” sa jag och kollade ner på mina händer igen. Jag väntade på att hon skulle fråga något men jag kände bara att någon la en hand på mitt knä. Jag kollade upp och såg att det var Pattie som hade handen på mitt ben.
” Jag vet Justin har berättat lite ” sa hon och jag kollade lite på Justin.
” Jag vill bara att ni berättar lite kort fattat om vad som hände igår ” sa hon och jag pustade lite lättat ut. Jag skulle slipa att prata om mitt liv så mycket.
Det var en lång lite awkward tystnade innan Justin bröt tystnaden.
" Jag vet inte riktigt hur jag ska börja " sa han och kollade ner på sina hårt knutna händer.
" Varför börjar ni inte med att berätta vem det var bara " sa hon och la sin hand på Justins. Han slappnade av lite bredvid mig och jag suckade.
" Det var min pojkvän " sa jag och Pattie kollade chockat på mig.
" Eller min ex pojkvän som jag gjorde slut med i fredags och jag antar att han inte tog det så bra " sa jag med en lite axelryckning.
" Förmodligen inte men varför började han slå dig " frågade hon och jag hörde att hon var lite orolig.
" Asså han började inte slå mig " sa jag och hon kollade oförstående på mig.
" Va " sa hon och kollade fram och tillbaka mellan mig och Justin.
" Det var mig han slog för att jag stötte på hans tjej " sa Justin och kollade på mig.
" Men varför är Delian alldeles blå slagen för " frågade Pattie och Justin suckade.

Justins perspektiv

" Delian gick i mellan och då blev han sur och började misshandla henne. Det var till och med nära att han döda henne " sa jag och blev tvungen att stänga ögonen för att inte låta tårarna rinna.
När jag kollade på Delian såg jag att det rann tårar längs hennes kinder.
Jag kollade snabbt på mamma innan jag la armarna om Delian och hon hoppade närmre och la sitt huvud på min axel. Jag la mitt huvud på hennes och såg att mamma ställde sig upp.
Jag kollade på henne och hon klappade mig på axeln innan hon gick bort mot köket. Jag kollade ner på Delian och såg att det nu slutat rinna tårar men att hennes kinder var lite fuktiga.
Jag torkade bort några tårar med tummen och hon blundade hårt när jag gjorde det. Jag la mitt finger under hennes hacka och lyfte upp hennes ansikte så att hon nu kollade in i mina ögon. Jag fastnade återigen på grund av hennes ögon. Och om det inte hade vart dom här omständigheterna hade jag nog böjt mig fram och kysst henne.
" Är det något jag kan göra " frågade jag och hon skakade bara på huvudet.
Jag såg att ännu en tår rann längs hennes kind och la armarna runt henne. Den här gången slog hon armarna runt min nacke och begravde ansiktet i hennes armveck.
Vi satt där i säkert tio minuter tysta med Delian som snyftade lite och jag som försöker lugna ner henne lite genom dra lugnande på hennes rygg.
Jag kände att min mobil vibrerade i fickan och hon släppte taget om mig.
Det var ett meddelande från Scooter.
< Är där om bara fem minuter så var bered ;) >
Jag stoppade ner mobilen igen och kollade på Delian som kollade sorgset på mig.
" Jag måste gå " sa jag och hon släppte taget om min hals. Hon ställde sig lite vingligt upp och retade till tröjan innan hon började få mot hallen.
Jag började sakta gå efter henne och var bered att hjälpa henne fall hon föll ihop. Hon ställde sig vid dörrkarmen till köket och såg lite frånvarande ut.
Jag knöt på mig mina blåa skor och satte på mig min svarta jacka.
När jag vände mig mot Delian stog hon och kollade ner i golvet.
" Jag kommer tillbaka om bara någon timme eller två " sa jag glatt men hon nickade bara lite frånvarande.
" Hörru det kommer bli bra " sa jag och satte mina händer på hennes axlar.
Jag gav henne kram innan jag gick ut till Scooter och Kenny som precis kom upp på uppfarten. Jag satte mig i bak och Scooter drog efter andan när han såg mitt ansikte som hade en stor blåtira.
” Vad har du gjort ” frågade Scooter och kollade oroligt på mig.
” Det är ingen fara med mig men du borde se Delian ” sa jag och han kollade chokat på mig.
” Har hon också blivit slagen ” frågade Scooter och jag nickade.
” Eller jag skulle nog inte säga slagen snarare misshandlad ” sa jag och suckade.
” Va hur är det med henne ” frågade Scooter och jag skakade bara på huvudet.
” Jag vet inte riktigt jag tror att hon fortfarande är i lite chock tillstånd ” sa jag när jag kom på att hon inte sagt så mycket sen igår.
” Men har du inte pratat med henne sen igår ” frågade han och knäppte fast sig igen.
” Jo men hon sa inte så mycket, jag ska försöka prata med henne lite när vi kommer hem ” sa jag och Scooter började köra iväg.
” Vill du att vi ska släppa av dig på väggen eller ” frågade Scooter och kollade på mig med hjälp av backspegeln.
” Nej det är lugnt hon är ju hemma hos mig ” sa jag och Scooter tvärnitade.
Jag slängdes hårt fram och kände hur säkerhetsbältet skavde in i axeln. Det var tur att det inte var någon bakom för annars hade vi definitivt krokat.
” Hon är var ” sa Scooter och vände sig mot mig.
” Hon är hemma hos mig efter som hon sov där ” sa jag lugnt men det verkade inte lugna ner Scooter.
” Jag sa ju att du skulle hålla en låg profil med Delian ” sa Scooter och kollade på mig som om jag var dum i hela huvudet.
” Jag vet vad du sa men jag kunde inte lämna henne själv ” sa jag och Scooter suckade.
” Aja men ni får ta det lite lugnt ” sa han innan han vände sig om och började köra igen.

Delians perspektiv

Justin hade nu gått för att äta lunch med Kenny och Scooter. Jag stog en lång och bara kollade ut i ingenting innan jag gick ut till köket där jag hittade Pattie som lagade mat.
” Jag hoppas du är hungrig ” sa hon och jag nickade till svar.
Vi satte oss ner vid bordet och Pattie sträckte mig maten. Hon hade lagat spagetti och köttfärssås.
Det luktade så gott och jag hörde hur min mage kurrade.
” Det är bara att ta för dig ” sa Pattie och log mot mig.
” Tack ” sa jag snabbt innan jag vände mig mot maten.
” Tack förresten ” sa Pattie och jag kollade frågande på henne.
” För vad ” sa jag för jag förstod inte vad hon tackade för.
” För att du räddade Justin och tog stryk själv istället. Jag kommer vara dig evigt tacksam ” sa hon och nu fattade jag vad hon pratade om.
” Ingen fara jag står alltid upp för mina vänner ” sa jag och tog en tugga.
” Du verkar som en vätig person som har hamnat med lite fel personer bara ” sa hon och log mot mig innan hon började äta igen.

Resten av maten satt vi tyst och åt men det var ändå en ganska behaglig tystnad.Maten var jätte god och jag tog två stora portioner. Pattie hade skrattat då jag la på lika mycket mat som jag redan hade ätit.
” Har ni någon gitarr jag kan låna ” frågade jag medans jag hjälpe Pattie plocka undan lunchen.
” Justin har några på sitt rum du säkert kan låna ” sa hon och log mot mig.
” Okej tack ” sa jag och stoppade ner den sista disken.
” Men ta inte den längst till höger, det är ingen som får spela på den ” sa hon när jag var på väg upp.
Jag log snabbt mot henne innan jag började gå upp mot Justins rum.
När jag kom upp så kollade jag runt i rummet och till vänster stog det fyra stycken gitarrer som jag inte fattar att jag kunnat missa. Jag testade dom tre som Pattie sa att jag kunde låna och tog den som var mest spänd.
Jag tog på mig en tjocktröja och tog med mig gitarren och mitt låt häfte med mig ner och ut på husets baksida. Där var det en stor tomt och mycket fin. Jag kollade runt på tomten och såg att det stog en liten bänk en liten bit bort. Jag tog med mig sakerna och gick bort och satte mig på den med papperna bredvid mig och gitarren i knät. Jag började spela lite på den låten som jag började på i veckan men inte han göra klart. Jag kom på lite jag kunde skriva och efter ungefär en halvtimme hörde jag steg bakom mig.

Justins perspektiv

Vi hade inte kunnat stanna så länge på subeway för paparazzi hade vart snabbt på oss och vi kunde bara beställa ifred innan dom flög på oss. Dom ställde massa frågor och dom flesta av dom handlade om Delian.
Dom undrade fall vi var ihop, dejtade, hur vi träffats, fall det var samma tjej som på pizzerian och skateparken. Det glädje mig i all fall att dom än så länge inte hittat vem hon är.
Vi fick äta våran mat i bilen och det var inte lika avslappnat som vi hade hoppats på.
Vi var nu på väg hem och Scooter hade berättat vem det är som är intresserad av henne.
Han hade spelat in när Delian sjungit och skickat den till honom och han hade tydligen sagt att hon var den nya jag fast tjej. Hon skulle flippa när hon fick reda på vilka som skulle vara där och jag log för mig själv. När vi kom fram till huset så stog huset tomt och jag kunde varken hitta Delian eller mamma någonstans i huset. När jag stog och tänkte efter vart dom skulle kunnat tagit vägen hörde jag att det var någon som spelade gitarr utanför. När jag kom ut såg jag att Delian satt och spelade gitarr på den lila bänken stog i bortre hörnet av gården.
Jag gick sakta bort till henne och hon slutade spela när jag kom närmre. Hon hade väll hört mina steg när jag kom. Hon vände sig om och log mot mig.
” Är du klar med låten ” frågade jag och satte mig bredvid henne på bänken.
” Japp blev precis klar ” sa hon och samlade ihop sina papper.
” Skulle du vilja skriva en låt tillsammans någon gång ” frågade jag och hon log stort mot mig.
” Det skulle jag väll kunna tänka mig ” sa hon och jag skrattade lite.
Jag älskade att hon behandlade mig som vem som helst av hennes vänner. Hon brydde sig inte att jag var den kända pop stjärnan Justin Bieber och det upp skattade jag verkligen.
” Förresten jag vet vem det är som vi ska träffa på fredag ” sa jag och hon log hoppfullt mot mig.
” Så ” sa hon och vände sig mot mig.
” Lova att inte flippa ” sa jag och hon nickade.
” Du vet väll vem det är som signade mig va ” sa jag och hon kollade oförstående på mig innan hon förstod vad jag menade.
Hon satte händerna för munnen och slängde sig lite fram och tillbaka innan hon kunde kolla på mig igen. Jag log mot henne och hon slängde sig runt min hals.
” Tack så mycket du vet inte vad det här betyder för mig ” sa hon och jag skrattade.
” Du skulle se din min just nu ” sa jag och hon rodnade lite.
Hon kollade in i mina ögon och jag tänkte precis luta mig fram då min mobil började ringa.
Delian hoppade ur min famn och började gå mot huset. Varför ska alltid folk störa tänkte jag och svarade på mobilen.
” Yao Usher vad vill ” frågade jag lite surt och började gå lite sakta mot huset.Så nu är kapitel 16 uppe. Vad tror ni Usher kommer säga?
Snälla kommenter det är kul att veta vad ni tycker :D


Vinn,Vinn

Nu har du chans att vinna Justins hörlurar i en tävling som http://bieberword.blogg.se arrangerar


Gå in på hennes blogg och täla nu :D

Blåa eller bruna? :D

När jag sökte runt lite så hittade jag dom här två bilderna då någon p åena bilden redegerat hans ögon.
Och då är min fråga tycker ni han passar bäst i blå elle brun?
Snälla rösta :DBruna ögon :D
Blå ögon :D


Snälla rösta vill veta vad ni tycker :D


Just twitter Kapitel 15

Previous

" Hej ska vi inte ta det lite lungt här " sa Justin och la en hand på Fredriks axel.
" Jag tror inte du är rätt person att säga till mig vad jag ska göra med min tjej " sa Fredrik och tog bort handen.
" Hon sa ju att ni inte var ihop längre " sa Justin och kollade på mig.
Men han borde inte tagit bort blicken från Fredrik för nu så kunde Fredrik slå Justin hårt vid ögat
utan att han kunde göra något motstånd.
Justin föll hårt till marken med ett duns och satte upp handen för ögat där Fredrik just träffat.


" Van faan gör du " sa jag och putade Fredrik hårt i bröstet så att han tog ett steg bak för att inte ramla.
" Ger honom vad han förtjänar " sa Fredik och gick mot Justin som fortfarande låg på marken.
" Han har inte gjort dig något " sa jag och ställde mig i mellan Fredrik och Justin.
" Släp förbi mig annars " sa han och kollade argt på mig.
" Annars vad " frågade jag och kollade lika argt tillbaka.
Han skrattade snabbt innan han slog mig hårt i magen så att jag blev tvungen att shipa efter andan.
Han tog ett steg mot Justin och skulle precis sparka på honom då jag grepp tag i hans hand och vände
honom om. Jag satte en hård  knytnäve i hans fula ansikte och han kollade chokat på mig
när han fått balansen tillbaka.
" Du ska inte lägga dig i kvinna " sa Fredrik och vände sig mot Justin igen.
" Vadå är du rädd att du ska förlora mot en tjej eller " frågade jag och Frdrik stannade till.
Han vände sig om och skrattade medans han gick vinglit fram till mig.
" Jag är inte rädd för någon och specielt inte dig " sa han och putade mig hårt i bröstet.
" Jag vet inte det verkar som det efter som du bangar " sa jag och satte armarna i kors över bröstet.
Jag såg hur han spände alla muskler i kroppen som han alltid gjorde innan han slog till någon ordentligt.
Han svingade ett slag mot mig men jag dukade enkelt undan. Fredrik var som en öppen bok.
Man kunde nästan alltid se vad han skulle göra, specielt när han är full som nu.
Han fortsatte att slänga armarna efter mig och fick nu tag i min arm och vände mig mot honom.
Han böjde min ansikte neråt och knäade mig hårt. Jag kände att det började rinna blod från näsan.
Jag kände att hans grepp om mig släppte lite och jag kollade upp på honom.
" Du behöver inte göra det här " sa han och skrattade.
Jag såg min chans och sparkade honom hårt mellan benen så att han hukade sig så att jag enkelt kunde
sparka honom hårt i magen och han tappade luft. Han föl ihop på marken men stälde sig snabbt upp igen.

Justins perspektiv

Nick hade hjälp mig upp och jag stog nu och kollade på medans Delian tog slag efter slg.
Hon orkade inte stå imot längre. Jag försökte att hjälpa henne men mitt crew höll fast mig.
Dom sa att Fredrik hade några fler på sin sida här och att dom kunde inte låta mig bli skaddad.
Så jag fick istället se på medans Delian tog slag efter slag men lyckades stanna kvar uppe. Ibland lyckades hon
även sätta in något slag här och där men det var inte tillräckligt.
Jag hade aldrig sett något så hemskt och jag kunde inte ens hjälpa henne och det var på grund av mig
som hon nu slogs mot sin pojkvän. Eller ex pojkvän enligt Delian.
Jag fattade inte hur Delian kunde håla sig uppe efter så många slag hon tagit.
Han hade till och med använt en sten och slagit henne ett tag. Inte i ansiktet som tur men man kunde se storra röda märken på hennes ben, armar, mage, bröst.
Man såg att det rann lite blod från vissa av såren och att det kommit in masa grus och skit i såret.
Hon skulle behöva tvätta bort det där annars skulle hon få svåra inflamationer.
Runt omkring oss stog det folk och roppade på dom att dom ska slå sönder varandra.
Jag visste att det var många som hade det svårt här men att heja på att folk slog sönder varandra.
Vad är det för slags under hållning.
" Varför är det ingen som gör något " frågade jag killen som stog brevid mig.
" Man får inte lägga sig i andras bråk " sa han och jag kollade chokat på han.
" Varför " frågade jag för det lätt lite konstigt att man inte får hjälpa någon som håller på att bli sönder slagen.
" Det är bara så okej rike mans pojke " sa han och alla runt omkring oss skrek ännu högre.
Rike mans pojke tänkte jag och vände mig mot slagsmålet igen.
Nu had Fredrik fått ner Delian på marken och han satt gränslande över henne mage med benen över hennes
armar så att hon inte kunde göra något motstånd.
Han slog henne flera gånger i ansiktet och man såg att Delian försvan mer och mer.
Hon skulle nog inte klara så mycket mer slag till huvudet eller slag över huvudtaget.
Han slutade slå henne och la en hand på hennes kind och torkade bort blodet som rann längs hennes kind.
Jag hörde inte exakt vad han sa men det var något i still med, har du några sista ord innan du dör.

Delians perspektiv

Jag hade inte orkat stå imot längre så Fredeik hade lyckats få ner mig på marken och satte sig
gränslande över min mage med benen på min armar så att jag inte kunde slå honom tillbaka.
Han slog mig flera gånger över ansiktet och min syn blev bara sudigare och sudigare.
Det var knappt jag såg honom när han böjde sig fram mot mig och la hans hand på min kind.
" Några sista små ord innan jag dödar dig " sa han och klappade mig lätt på kinden.
" Du är en skit stövel " sa jag och han gav mig en hård örfil över min högra kind.
" Du ska få en plågsam död vet du det " sa han och jag skrattade.
" Ja för mitt liv har ju vart så fantastiskt eller hur " sa jag och han kollade förvånat på mig.
" Så snälla gör mig den tjänsten och jag slut på mitt sugiga liv " sa jag och han kollade argt på mig.
För han visste att jag har ett jobbigt liv och har flera gånger haft tankar på att ta tableter och somna in.
Han drog sina fingrar igenom håret och tog sen upp något bakom ryggen som jag inte såg var det var förren
han höjde kniven över huvudet.
" Vad väntar du på " sa jag när han tvekade.
Han slog ner armen som hade kniven i men han slog ner kniven i marken precis vid mitt huvud.
" Du är inte värd det " sa han och ställde sig upp. Han la ner kniven igen och började gå mot bussen.
Jag skrattade lite men jag vet inte varför. Jag låg där ett tag innan Justin kom springandes mot mig.

Justins perspektiv

Jag lyfte upp henne och hennes kropp var nästan helt avslappnad. Jag kollade ner på hennes kropp och såg
att det till och med var värre än jag trodde. Jag började gå mot bilen och mitt crew slöt sig upp brevid mig.
Vi hoppade in i bilen och Delian vaknade till lite. Hon öppnade ögonen kollade sig förvirat runt i bilen.
" Du är säker " sa jag och hon kollade in i mina ögon. Hennes ögon hade inte riktigt samma glans som
dom brukar ha. Jag la en hand på hennes axel och hon stängde ögonen igen.
Jag hoppade närmre henne och la mina armar runt henne. Hon la sitt huvud på mitt bröst och jag
kände att det blev lite blött på  min tröja, hon grät.
" Vet du fall Melli är hema jag hittade inte henne förut " sa jag och hon kollade upp på mig.
Jag såg en tår rinna längs hennes kind och jag la en hand på hennes kind och torkade bort den.
Hon kved till och slöt ögonen igen, jag hade kommit åt en av hennes djupa sår i kinden.
" Nej Melli är inte hemma hon och hennes brorsa ska åka iväg och bo hos deras mormor och morfar
en vecka " sa hon la sitt huvud på mitt bröst igen.
" Du kan sova hemma hos mig " sa jag för jag ville inte att hon skuklle vara ensam hemma.
Tänk om det där puckot skulle komma tillbaka.
" Det är lungt jag har vart hemma själv förut " sa hon och jag skrattade lite.
" Det tror jag säkert men det är för att jag inte vill att du ska vara ensam hemme fall han kommer tillbaka "
sa jag och nu skrattade Delian lite också.
" Jag har ju sagt att du inte kan ta hand om mig hela tiden " sa hon och kollade menande på mig.
" Det är mitt jobb ju " sa jag och hon log lite mot mig. Hon fick även tillbaka lite av hennes glans i ögonen.
" Okej men jag vill hem och hämta kläder först " sa hon och jag vände mig mot Kenny som satt bakom ratten.
" Kör hem till Delian först " sa jag och han nickade och började köra mot Delians hus.
Delian satt nu med armarna runt benen och huvudet mellan benen.
Vi kom fram till Delians hus och jag bad Kenny och crewet att vänta i bilen medans jag hjälpte Delian att packa.
Delian kunde knappt gå men hon vägrade låta mig bära henne så jag fick bara hjälpa henne genom att
lägga en stötande arm runt hennes midja.
Vi gick upp till hennes sovrum och hon började packa ner lite kläder som skulle räcka för ungefär två veckor.
" Skulle jag kunna få ta en duch innan vi åker till dig " sa hon och jag nickade.
Hon gick haltande in till badrummet och jag hörde hur vatten började rinna.
Jag la mig ner i Delians säng och skickade iväg ett sms till mamma.
( Justin tjokt, Pattie vanligt )
< Skulle du kunna bäda i ordning bäd soffan på mitt rum till Delian >
< Ja det kan jag men varför ska hon sova här >
< Det har hänt en sak och hon kan inte sova hemma >
< Justin vad har hänt >
< Jag lovar att berätta när jag kommer hem för jag vet egentligen inte själv vad som har hänt >
< Okej men skynda er hem klockan är snart tolv >
< Okej vi skyndar oss syns snart >
< Det gör vi >
Jag la ner mobilen i fickan och kollade för första gången runt i rummet ordentligt.
När jag kom till andra sida av rummet så var väggen ful av bilder och posters av mig. Jag antog att det var Mellis sida. Det kändes lite konstigt att kola på så många bilder av mig själv.
Jag tog upp mobnilen igen och gick in på twitter. Jag såg att mitt @ lös som det alltid gjorde.
Jag gick in och läste igenom några. Dom flesta handlade om mitt album och att dom älskade mig
men det fanns även vissa meddelande om Delian. Dom skrev att hon var en falsk hora som bara var
ute efter pengar och berömelse.
Det här börjar redan tidigar än vad det gjorde med Selena. Jag suckade och la ifrån mig mobilen.
Jag undrar om Delian har sett allt det här.
När det gått tjugo minuter kom Delian ut med nya kläder och hennes blöta hår i en slarvig bulle.
" Är du okej " frågade jag och hon nickade. Hon gick bort mot hennes väska men jag stopade henne.
" Gå ner du jag tar dina väskor " sa jag och hon kollade snabbt in i mina ögon innan hon
haltande började gå ner till hallen. 
 
Det var tyst på hela bilvägen hem förrutom då Kenny frågade Delian fall hon hade allt hon behövde.
Hon hade bara svarat med en nickning innan hon åter igen la ansiktet i händerna.
Jag ströck henna försiktigt på ryggen för jag visste inte vad jag annars skulle göra.
När vi kom fram så var det ett få tal paparazzi som stog utanför och började ta bilder när vi kom körande på uppfarten. Jag suckade högt för jag orkade verkligen inte med dom just nu.
" Jag tror det är bäst att vi låter väskorna stå kvar i bilen tills dom är borta " sa Kenny och jag nickade
innan jag vände mig mot Delian.
" Dra upp din luva och kolla ner i marken så att du täcker ansiktet lite " sa jag och hon nickade
bara till svar innan hon drog upp luvan över huvudet.
Kenny kom och öppnade dörren och jag hoppade ut med Delian tätt bakom mig.
Jag la en hand runt hennes axlar för att ledda henne igenom kaoset.
När vi äntligen kom in stog mamma där och kollade frågande mellan mig och Delian.
" Jag ska bara hjälpa Delian upp sen kommer jag ner och berättar allt " sa jag och började gå uppåt
med Delian brevid mig.
" Du kan berätta allt imorgon istället " sa mamma och kollade oroligt på Delian som haltade fram.
När vi kom upp till mitt rum så satte jag ner Delian i soffan som mamma bädat åt henne.
Hon kröp in under täcket och vände sig mot mig.
" I'm sorry " sa hon och jag såg att det började rinna tårar längs hennes kind.
Jag satte mig ner brevid henne och drog upp henne i famnen. Hon slängde sina armar runt min nacke
och tröck in sitt ansickte vid min hals gropp. Jag lutade mitt huvud mot hennes och ströck henne ryggen.
" Du behöver inte be om ursäkt för något " sa jag drog bort en hårslina ur hennes ansikte.
" Jo det var jag som fick dig att komma ditt och kolla vad som hände med dig " sa hon och jag skrattade lite.
" Kolla på mig, jag klarade mig lindrigt undan gemfört med dig " sa jag och kollade ner i hennes ögon.
Hon hade nästan fått tillbaka hennes naturliga färg i ögonen vilket glädje mig. Jag älskde verkligen hennes
lite milerade ögon som jag alltid drunknade i, som nu.
" Ja men jag är inte en super stjärna så jag kommer kunna smita undan kamerorna lite lättare än dig "
sa hon efter vi suttit en lång stund och kollat in i varandras ögon.
" Det skulle nog var lite lättare ja " sa jag och hon kollade chokat på mig.
" Vad menar du " frågade hon och jag suckade.
" Har du inte sett kommentarerna på twitter " frågade jag och hon nickade.
" Dom tror att vi dejtar eller har något på gång så dom kommer inte låta dig vara i en sekund. " sa jag
och anstränga mig hårt för att inte låta tårarna rinna.
Tänk om dom skulle sabba min relation med Delian. Jag slog bort tanken, jag kan inte förlora Delian.
Hon är en av dom få ljuspunkter i mitt liv just nu. Och jag hoppas verkligen att det ska funka mellan oss.
Jag kände hur Delian grepp runt min hals släppte och jag kollade ner på henne.
Hennes ögon var slutna och hennes andetag var tunga. Hon hade somnat.
Jag stälde mig upp och tog med mig Delian upp. Jag tog bort täcket innan jag la ner henne i soffan
och la sedan täcket enkelt över henne.
" Godnatt Delian " sa jag och tog bort en hårslinga från hennes ansikte innan jag böjde mig ner och
pussade henne på panan.
Jag gick bort till min garderob och byte om till ett par mjukis byxor innan jag la mig ner i sängen.
Mina tankar gick in på när Delian blev misshandlad och bilder på henne med sår över hela kroppen kom upp
innan jag föll i djup sömn.Så nu är kapitel 15 klart. Vad tror ni kommer hända nu da när Delian ska sova hos Justin
och vad kommer paparazzina skriva i tidningarna.
Snälla kommentera :D
Justin + Justin

Jag måste säga att Justin och Justin ser väldigt lyckliga ut tillsammans :D
Hoppas det håller mellan dom ;D <3Håller på med nästa kapitel och jag hoppas att det kommer ut idag :D

Just twitter Kapitel 14

Previous

< Hoppas du inte sträcker en muskel eller något så vi kan dansa imorgon :P >
Jag bara skrattade och gick in på följare. Jag hade bara haft runt 350 följare förut men nu hade
min lista på följare ökat drastiskt. Jag hade nu 248, 683 följare och alla heta något med Justin eller belieber.
Jag orkade inte läsa igenom alla så jag följde bara några random personer och gick in på spotify istället.
Jag kopplade in mina hörlurar och satte igång min Justin lista. Jag la mig ner i sängen och sjöng med
i låtarna i huvudet och somnade snabbt in.


Jag och Melli stog nu och vallde vilka kläder vi skulle ha på oss för kvällen.
Vi ska möta vårt crew om bara en och en halv timme för att köra igenom dom tre ny danserna och köra lite
free style innan med olika trick som vi kunde använda i vårt batle för kvällen.
När jag ståt ett tag valde jag att ta på mig en svart mag tröja med tryck på  och ett par jeans shorts med
silver stänk på som var lite stor i midjan så jag lätt dom hänga lite.
Jag gick in i badrummet där Melli stog och sminkade sig och drog lite snabbt på mig vatten fast maskara och kajal innan jag började borsta igenom mitt tuviga hår.
När jag var klar med mitt hår föll det rakt över mina båda axlar och luggen hängde lite över ögonen.
Jag kollade lite snabbt på mig själv i spegeln innan jag tog upp min mobil och gick ner till Melli i hallen.
Jag tog på mig mina gröna slitna sneakers och orkade inte knyta dom så jag la in snörrerna i skon.
Vi skulle åka till kvarteret lite tidigare och snaka lite med Sebastian som var DJ och ägare av kvarteret.
Vi behövde prata med honom om vilka låtar han skulle spela. Vi visste att dom alltid spelade låtar som
Sexy and i know it, Pause, Something for the dj's och Drop it low.
Men vi ville ju vissa upp vår Drummer boy koreografi och behövde då lägga till den i önske låtarna.

Allt var nu fixat och det var nu fult öss på kvartet. Det var lika mycket folk som vanligt och lika hög musik.
Vårt crew stog nu i mitten av allt och körde lite gammla steg.
Jag gick in i mitten och körde några enkla steg och jag hörde hur dom runt om kring mig skrattade lite.
" Är det allt du har " hörde jag någon fråga bakom mig och jag vände mig om.
Där stod Justin med sitt crew och ett stort leende på läpparna.
" Nej vi värmer bara upp " sa jag och gav honom en snabb kram innan alla tjejer förstod att det var
Justin och sprang på honom.

Justins perspektiv

Nu var det äntligen lördag och jag och crewet skulle få komma ut lite.
Alla i crewet har längtat efter att få komma ut och köra ett litet batle på riktigt.
Vi satt nu i bilen på väg mot kvartet och jag fingrade lite otåligt på min mobil som låg i knät.
" Är du nervös Bieber " frågade Anthonio och jag kollade upp på honom.
" Nej det är inte det, jag vill bara komma ut och dansa " sa jag och vände min blick på mobilen igen.
" Vi säger det " sa han och blinkade mot mig.
Jag bara skakade på huvudet för dom var så larviga. Dom trodde att jag var rädd för att vi skulle förlora.
Vilket jag inte var. Vi hade några sjuka dansare på vår sida och om dom vinner så betyder det
bara att vi har möt ett riktigt bra crew.
På resten av vägen höll mitt crew på att skämta och retas med mig, som vanligt alltså.
När vi hade åkt i en halv timme kom vi fram till ett stäle som jag antog var rätt efter som det var mycket folk
och väldigt hög musik.
Vi hoppade ur bilen och jag drog luvan över kepsen så att jag skulle täcka lite av ansiktet.
När vi kom  närmre så blev musiken ännu högre och vi hörde folk som hejade på någon som stog i
nån slags ring och dansade.
" Okej ser du vart hon är " frågade Nick och jag kollade runt på alla personer som dansade.
Min blick fastnade på en tjej som gick i den lilla ringen och började dansa. Hon var grym och det verkade
som om jag inte var den ända som tyckte det för skrickandet blev högre när hon dansade.
När jag kollade lite närmre så såg jag att det var Delian som dansade i ringen och jag började gå mot ringen.
" Jag ser henne " sa jag och pekade på Delian så mitt crew skulle se vem det var.
" Är det där hon " sa Anthonio med ett leende på läpparna.
" Ja vad då ra " sa jag och vände mig mot honom.
" Inget det verkar bara som om vi kommer att få ett ganska bra motstånd bara " sa han och han log ännu större.
" Är det allt du har " sa jag när vi kom fram och Delian vände sig mot mig.
" Nej vi värmer bara upp " sa hon och gav mig en kram.
Hon gav mig bara en snabb kram för nu sprang alla tjejer runt henne på mig och skrek.
Varför kunde inte bara mina fans ta det lungt när dom såg mig.
" Okej ska vi dansa idag eller " sa Delian och alla vände sig mot henne.
" Eller ska ni stå och skrika över Justin länge till " sa hon och skrattade.
" Bara om ni är redo " sa jag och hon log stort.
" Nu kör vi " sa hon och alla runt omkring oss bakade så att det nu var ett stort område som vi skulle dansa på.
Våra crew ställde sig bakom oss och hon blinkade åt mig innan hon vände sig mot sitt crew.
" Okej , okej det verkar som att vi kommer ha ett ganska intressant batle idag mellan kvarterets bästa crew
mot vår världs stjärna Justin Bieber " sa en man som jag antog var DJ.
" Nu tycker jag att vi kör igång " sa han och startade musiken.

Man såg att Delian och dom har dansat mycket tillsammans. Dom rörde sig exakt samtidigt och när den ena dansade visste dom andra nästan exakt vad den skulle göra så dom matchade sina rörelser till varandra.
Dom hade många duktiga dansare som gjorde trick jag bara drömt om att kunna göra men den som jag fastnade för mest var Delian. Hon var verkligen en out standing dansare och jag kan inte tänka hur svårt det måste ha vart att komma på hur alla ska dansa i deras koreografier.
Och enligt DJ så lekte dom bara med oss, att dom hade mycket mer att ge. Vilket jag hade svårt att
tänka mig efter som dom redan var så bra.
Delian dansade fram mot mig och stälde sig bara någon millimeter ifrån mig.
" Är du redo att förlora " frågade hon och log stort.
Hon skrattade när jag inte sa något la handen bakom min nake. Hon drog sin hand uppåt och
innan jag han reagera tog hon tag i min keps och gick bort till sitt crew. Hon satte på sig kepsen och gav några
i sitt crew en high five innan hon vände sig om mot oss.
DJ:en byte låt och satte igång en låt jag kände till allt för väll, Drummer boy.
" Ska du använda mig själv imot mig " sa jag och hon skrattade.
" Det var min plan " sa hon snabbt innan dom började dansa till det partiet där det går snabbare.
När jag såg dom dansa så kom jag på världens bästa ide. Scooter kunde inte hitta någon som hade en bra ide till en koreografi till Drummer boy. Men när jag såg dom dansa till min låt slog det mig.
Hon kanske kan koreografera min video till drummer boy.
Låten tog slut och Dj:en byte låt och Something for the DJs började spela. Vi gjorde några dans moves innan dom tog över.
Nu såg man verkligen att dom dansat på kvarteret mycket. Dom visste hur man ska använda sig av det som fanns här. Vilket var massa gruss dam på hela marken. Dom använde sig av det och gjorde coola efekter.
Att när dom stampade gjorde dom det extra hårt så att det flög upp som ett moln runt dom .
Det var verkligen coolt att se.
När låten var slut skrek alla runt omkring oss och jag förstod att vi hade förlorat.
Alla i mitt crew klappade mig på axeln innan dom gick bort och tackade dom andra för ett bra batle.
Då DJ:en sänkte musiken och det brussade i högtalarna.
" Däll du kan väll vissa Justin hur vi egentligen dansar här omkring " sa han och höjde musiken lite.
Vem är Däll  tänkte men fick min fråga besvarad då Delian kom ut ur den stora gruppen av personer.
Hon gick fram till mig och satte en hand på mitt bröst. Hon gick ett halvt varv runt mig och drog handen 
över mitt bröst och la sen båda händerna på mina skuldror. Jag kände hennes andetag i naken och 
röss till av väll behag. Hon måste ha känt det för hon skrattade lite.
" Så tror du att du kan hänga med eller " frågade hon och jag vände mig om.
" Hänga med på vad " frågade jag och hon tog ett steg mot mig så att våra kroppar snuddade vid varandra.
" Har du någonsin dansat sexit med en tjej förut " sa hon och jag chokades över hennes fråga.
" Eh " var allt jag fick fram och hon skrattade.
Hon backade några steg och vinkade till DJ att höja volymen. Hon vinkade till sig två tjejer som ställde sig
brevid henne och DJ satte igång en ny låt och höjde volymen. Nu spelade Drop it low högt och
Delian och dom andra två tjejerna började röra lite på höfterna och gick längre och längre ner.
Dom dansade väldigt sexigt och när jag kollade runt så var alla killars blick fast på Delian och dom andra två.
Det var nästan lite läskigt hur mycket dom kunde röra på höfterna.
Delian möte min blick och viftade med fingret att jag skulle komma. När jag inte kom till henne
kom hon dansande fram till mig. Hon gick ett varv runt mig och jag följde henne med blicken.
" Så jag antar att du inte kan hänga med " sa hon och började gå bort mot hennes kompisar.
Utan att tänka efter drog jag tag i hennes hand och vände henne mot mig.

Delians perspektiv

Justin tog tag i min hand och vände mig om så att jag hamnade med ryggen hårt tryckt mot hans mage.
Sexy and i know it började spelas och jag började röra på höfterna lätt för att se om Justin hängde med.
Han la sina händer på mina höfter och började röra sig efter mig.
Jag la min högra hand runt hans nake och den andra höll jag lite framför mig när jag dansade.
Efter att vi dansat ett tag så la Justin sin ena hand runt mn midja och vände mig om så att vi nu stod
hårt tryckta mage mot mage. Han flyttade sina händer och la dom åter igen på mina höfter.
" Så hur bra gör jag ifrån mig da " frågade han och jag la min ena hand runt hans nake igen.
" Jag skulle nog vilja påstå att du lyckas rätt bra " sa jag och vi började åter igen att dansa i takt med musiken.
" Kan jag få tillbaka min keps då " frågade han och kollade mig i ögonen.
" Ta den du " sa jag och han tog av mig kepsen och slängde den till någon i hans crew.
Jag kollade oförstående på honom för jag trodde att han skulle sätta på sig den.
" Jag ville bara att du skulle ta av den så att jag kan se dig i ögonen " sa han och jag rodnade lite.
Jag kollade ner i marken snabbt så att han inte skulle se att jag rodnade.
Han tog ner handen men la den den här gången på min svank och tröck min kropp ännu närmre.
Vi dansade länge tills jag hörde en bekant röst bakom oss.
" Så ni är bara vänner " sa Fredrik när jag vände mig om.
" Vi dansar bara " sa jag och släppte taget om Justin. Justin kollade fram och tillbaka från mig och Fredrik.
" Eller hur, en kille som han dansar inte bara på skoj med en tjej som du " sa Fredrik med blicken på Justin.
" En tjej som jag " sa jag och satte armarna i kors över bröstet.
" Eh vem bryr sig men jag ville bara säga till Justin att han ska låta min tjej vara " sa han och jag skrattade.
" Din tjej, eh har du glömt bort att jag gjorde slut med dig igår " sa jag och nu slutade alla runt oss dansa.
" Du har inte möjligheten att göra slut med mig så länge jag inte säger det " sa han och nu stängdes även musiken av. Jag kollade runt och såg att allas bilckar var på oss.
" Seriöst det är något fel på dig " sa jag och han tog ett steg närmre mig så att det bara var någon centimeter mellan oss.
" Säg det en gång till och du är dödens " sa han och kollade arg på mig.
" Hej ska vi inte ta det lite lungt här " sa Justin och la en hand på Fredriks axel.
" Jag tror inte du är rätt person att säga till mig vad jag ska göra med min tjej " sa Fredrik och tog bort handen.
" Hon sa ju att ni inte var ihop längre " sa Justin och kollade på mig.
Men han borde inte tagit bort blicken från Fredrik för nu så kunde Fredrik slå Justin hårt vid ögat
utan att han kunde göra något motstånd.
Justin föll hårt till marken med ett duns och satte upp handen för ögat där Fredrik just träffat.Så nu är kapite 14 ute hoppas ni gillar det.
Vad tror ni kommer hände nu när Fredrik slåt Justin och vad kommer hända mellan Delian och Justin.
Snälla kommentera :D

Just twitter Kapitel 13

Previous

" Men vi hörs senare i veckan da " sa jag och satte mig upp.
" Det gör vi " sa han och la på.
Jag gick ut i köket för att ta ett äpple ur kyl skåpet då jag kände att min mobil vibrerade i fickan.
Jag tog up det och såg att det var ett sms från Fredrik.
< När jag kommer tillbaka måste vi verkligen prata > 
Jag antog att han nu hade sett bilderna på mig och Justin och suckade.
Det här skulle aldrig sluta bra.

Vi har nu tränat i nästan tre timmar i sträck. Allt satt perfekt, vi har även övat in två danser till som
vi ska vissa upp på lördag.
Då skulle även Justin komma med sitt crew och möta oss i ett batle. Det ska bli kul att se honom dansa.
" Okej det räker för idag, men jag har en viktig sak att säga innan vi går " sa jag och allas blickar kom på mig.
" Okej ni vet ju att jag spenderat lite tid med Justin " sa jag och andades ut lite för jag visste
inte hur jag skulle säga det här.
" Ja " sa Natalia och viftade med armarna att jag skulle fortsätta.
" Jag har fått honom att komma till kvartet på lördag och möta oss i ett batle med sitt crew "
sa jag och alla tjejer utom jag och Melli flippade ut.
Dom hoppade runt på stälet och skrek så att man fick ont i öronen.
Jag hörde hur killarna suckade brevid mig och jag log stort.
" Vad då tycker inte ni det blir kul att slå Justin i ett batle " sa jag och dom vände sig chokat mot mig.
" Det hade jag inte tänkt på " sa John och ett stort leende pryde nu hans ansikte.
" Då så, då syns vi imorgon " sa jag och började plocka ihop min saker.
Natalia och Felishia kom lite osäkert fram till och jag vände mig mot dom.
" Jag tror inte vi kommer kunna dansa imorgon " sa Felishia och Natalia nickade brevid.
" Varför och kom inte och säg för att ni är sjuka. För jag vet att ni kommer att komma och kolla på Justin
istället för att dansa " sa jag och vände mig mot min packning igen.
" Nej vi är inte sjuka men vi vet inte om våra nerver håller för att dansa framför Justin " sa Natalia 
och jag skrattade lite tyst.
" Visst gå och säg till alla era kompisar att ni sett Justin dansa medans resten av oss kan säga att vi har
dansat imot honom i ett riktigt batle " sa jag och dom kollade chokat på varandra.
" Vi vill ju dansa det är inte det, men vi kommer nog inte att dansa så bra som vi brukar för att vi 
kommer nog inte kunna slita blicken från honom " sa Natalia och drömde sig bort lite.
Hon tänkte väll på någon bild hon sett på Justin. 
" Det här är ju er chans att få Justin att se er. Kommer ni någonsin få en bättre chans att imponera på
Justin än nu " sa jag och höjde på ögonbrynet.
" Nej " sa Felishia och kollade ner i marken.
" Okej vi kommer och vi kommer att vara redo för allt " sa Natalia bestämt.
" Det låter bra det. Vi syns imorgon " sa jag och hängde min väska över axeln.
Jag gav dom en varsin kram innan jag gick bort till Melli, William och John som stog och pratade.
" Ska vi åka " frågade jag och vi började gå bort mot bussen.

När jag kom ut ur badrummet lindade jag in kroppen i handduk och satte upp håret i en taleban.
Jag torkade mig fort innan jag satte på mig en grå t-shirt och ett par jeans shorts.
Jag tog upp mobilen och såg att jag fått ett meddelande från Fredrik.
< Kommer hem snart möt mig på stranden kl: 18 >
Klockan var bara fyra. Det var två timmar tills jag skulle möta Fredrik på stranden.
Jag suckade och gick in i badrummet. Jag torkade snabbt mitt hår och slängde det över min vänstra axel.
Jag drog snabbt på mig lite kajal och maskara innan jag gick tillbaka till sovrummet.
Jag tog upp mobilen och slängde mig på sängen. Jag gick in på twitter och såg att mitt @ lös.
Jag gick in på det och såg att jag fått lite blandande saker skrivna. Vissa var tydligen glada att Justin hitta 
någon ny tjej sedan Selena medans andra bad mig dra åt helvete. Att Justin var inte min att ha.
Han tillhörde alla belibers.
Men jag var ju också en beliber så jag hade ju lika stor rätt till honom som dom andra hade enligt dom.
Jag slog bort tanken och forsatte läsa. Vissa saker var faktiskt lite läskiga.
Jag förstår ju varför Justin älskar sina fans. Dom har ju följt med honom hela vägen. Dom hittade ju honom,
men när dom vet saker som vilken blodgrupp han har blir det bara crippi.
Jag fortsatte att läsa en stund innan jag gick ner till köket och gjorde i ordning lite mat som jag
slängde i mig innan jag skulle stick iväg.
Jag drog på mig mina convers och stoppade ner mobilen i fickan. Jag orkade inte ta något annat med mig.
När jag kom fram till stranden var klockan tio i sex och det var helt tomt på stranden.
Jag tog av mig skorna och la dom en bit från vattnet så att dom inte ska bli blöta.
Jag gick ner i vattnet och hoppade till av det kala vattnet.
Det var säkert bara någon grad, vilket inte var chokande eftersom det är höst.
Men när man vande sig med vattnet var det faktiskt väldigt skönt att stå med fötterna i vattnet.
Jag hörde steg bakom mig och vände mig om. Där stog Fredrik.
Han kollade på mig men verkade inte glad så jag stog imot min instinkt att springa fram och krama honom.
Ingen av oss sa något vi bara stog och kollade på varandra tills Fredrik bröt tystnaden.
" Så du verkar ju ha jaft kul medans jag vart borta " sa han och kollade strängt på mig.
" Ja det har jag. Men det är inte som du tror att det är " sa jag och tog ett steg mot honom men bakade
då han drog sig undan lite.
" Så du har inte spenderat hela den här tiden med den lilla stjärnan Justin Bieber " sa han och la stor
avsky på Bieber.
" Jag har vart med honom tre gånger och det är för att han har hjälpt mig med min sång " sa jag nu lite surt.
" Aa och det vill du att jag ska tro på " sa han och nu blev jag fakriskt sur.
" Ja det tycker jag " sa jag och han blev lite chockad över min höga ton.
" Varför, för att vi är ihop eller " sa han sa det som om det var något dåligt.
" Ja för att vi är ihop och vi har gått igenom mycket tillsamans " nästan skrek jag till honom.
" Det verkar ju inte som det när du går och kramar honom, håller hand med honom låter honom  bära runt
på dig hela tiden " sa han och slängde med armarna.
" Okej men alla gånger du har ståt och strulat med någon jävla fucking random snygg tjej på kvartet är det helt
okej eller " sa jag och jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken men jag vägrade att gråta för honom.
Han bara kollade chokat på mig och jag kände bara att jag skulle vilja smälla till honom.
" Jag visste inte att du såg " sa han och log lite prövande mot mig.
" Så det är så man ska göra. Så fort den andra inte ser så går vi till någon annan och har lite kul " sa jag
och nu kunde jag knappt stå. Min ben skulle vika sig vilken sekund som helst.
" Om det är det du vill så visst, vi kan ha ett öppet förhållande " sa han och nu var det min tur att bli chokad.
" Nej det är inte vad jag vill, GUSH du är otrolig " sa jag och satte händerna över huvudet för att kunna andas.
" Men du sa ju att vi skulle ha kul med andra " sa han och jag började skratta.
" GOD hur kan du vara så korkad " sa jag och kollade lite över allt med blicken för jag kunde inte
kolla på honom just nu.
" Så ska vi fortsätta som vi har det nu eller börja om på nytt " sa han och nu kunde
jag verkligen inte kolla på honom.
Jag skrattade lite fast jag egentligen inte visste varför men det bara kom.
" Vad skrattar du åt " frågade Fredrik och kollade frågande på mig.
" Dig vad annars " sa jag och kunde äntligen kolla på honom.
" Varför skrattar du åt mig " sa han och det såg ut dom han tänkte efter väldigt hårt.
" För att du är så jävla korkad. Tror du att jag skulle vilja bli ihop med dig på nytt " sa jag och log åt
tanken att få komma bort från Fredrik.
Visst jag älskade verkligen honom och sorgligt nog gör jag det fortfarande men så många gånger han har fåt mig att gråta. Det borde vara olagligt att få någon att gråta så mycket.
" Så du vill att vi fortsätter på det förhållandet vi har nu " sa Fredrik och log mot mig.
" Nej jag vill göra slut på det här och nu " sa jag och han blev lite överumplad.
" Va " sa han bara och kollade chokat på mig.
" Ja, jag orkar inte med dig och dina jävla lögner " sa jag bestämt och vände mig mot vattnet.
" Då antar jag väll att vi tar farväll da " sa han men jag vände mig inte om.
Jag hörde steg som kom längre och längre bort från mig. När jag kollade över axeln så var han borta.
Jag kunde inte hålla tårarna bort nu så jag lätt dom bara rinna.
Jag kände att mina ben blev allt svagare så jag tog upp mobilen ur fickan och la den i BH innan jag
föll ihop till sittande i det kalla vattnet.
Jag orkade inte bry mig så jag drog bara upp benen mot kroppen och lätt vattnet skölja över mig.
När jag inte längra hade någon känsel i varken armar eller ben ställde jag mig upp och gick vinglande
fram till mina skor. Efter som mina fötter både var sandiga och blöta tog jag bara skorna i handen och
började bara fota gå hemåt.
Jag frös ordentligt men jag hade ingenting att ta på mig så jag gick darrande och småt gråttande hem.

När jag kom hem hann jag bara stänga dörren innan Melli slängde sig över mig.
" Vart har du varit. Jag ringde Fredrik men han visste inte vart du var och du svarade inte när jag ringde och klockan är snart tolv. Vet du hur orolig jag var och varför är du blöt " sa hon och jag kollade bara på henne.
" Jag tog ett litet dopp " sa jag och började gå mot vårt rum när Melli slet tag i min arm.
" Delian vad har hänt " frågade hon och kollade oroligt på mig.
" Jag lovar att berätta jag måste bara göra en sak först " sa jag och hon släppte mig.
Jag gick upp till vårt rum och började samla ihop alla bildet och texter jag skrivit med Fredrik.
När jag tagit alla saker så tog jag med mig dom och en tändare ut på vår trädgård.
Jag började sätta eld på allt och såg hur alla mina minnen brann bort.
Nu skulle jag inte behöva se hans fulla tryne mer. Hur kunde jag vara så korkad egentligen.
Jag gick in i köket och krev på ett vitt papper ' here's to the past ' innan jag gick ut och tände eld på den också.
Jag tog kort på lappen medans den brann och la upp den på twitter.
När jag vände mig om stog Melli vid dörren och kollade oroligt på mig.
" Vill du prata om det " frågade hon och jag tog med mig tändaren tillbaka till huset.
" Jag måste bara byta om till torra kläder " sa jag och gick upp till vårt rum.
Jag drog på mig ett par svart mjukis shorts och en grå lång ärmad innan jag gick ner till vardagsrummet
där jag hittade Melli sittande i soffan. Jag satte mig mitt imot henne och hon stängde av TV.

Jag hade betättat allt för Melli, om hur han hade strulat med andra tjejer.
Hon var faktiskt på väg att gå hem till honom och försöka slå lite vät i det lite korkade huvudet.
Men jag hade sagt att det inte var värt det. Hon hade då lugnat ner sig och somnade 
nästan direkt på soffan. Melli var verkligen inte den som brukar vara uppe sent på dagarna.
Jag satte mig i fönstret med mina senaste låt texter och började tyst sjunga igenom dom.
Jag sjöng igenom dom några gånger innan jag la mig i sängen och kollade på mobilen.
Klockan var tre på natten och jag var inte ens trött.
Jag gick in på facebook och såg att Fredrik ändrat sin status från i ett förhållande till singel
så jag gjorde lika dant.
Jag gick sen in på twitter och såg att Justin skrivet ett meddelande.
< Hoppas du inte sträcker en muskel eller något så vi kan dansa imorgon :P >
Jag bara skrattade och gick in på följare. Jag hade bara haft runt 350 följare förut men nu hade
min lista på följare ökat drastiskt. Jag hade nu 248, 683 följare och alla heta något med Justin eller belieber.
Jag orkade inte läsa igenom alla så jag följde bara några random personer och gick in på spotify istället.
Jag kopplade in mina hörlurar och satte igång min Justin lista. Jag la mig ner i sängen och sjöng med
i låtarna i huvudet och somnade snabbt in.Nu är kapitlet äntligen ute :D
Det händer inte så mycket i det här kapitlet men det kan inte alltid hända saker.
Kommentera gärna :D

Just twitter Kapitel 12

Previous

" Vi har inte hela dagen på oss " sa Justin och log bussigt mot mig.
" Alltid lika rolig " sa jag och Justin skrattade lite.
Han la ner mig i sängen och gav mig och Melli en kram innan han började gå neråt.
" God natt och tack för hjälpen " sa jag log tacksamt mot honom.
" Det var inget och god natt " sa han innan han gick ner till vardagsrummet.
Jag skulle precis lägga mig då Melli stängde dörren och slängde sig på min säng.
" Okej nu får du berätta allt som hände medans vi var bort " sa hon och satte sig mitt imot mig.

" Justin har ju redan berättat vad vi gjorde " sa jag och la mig ner med benen upp på vägen och
lätt huvudet hänga lite över säng kanten.
" Ja men det förklarar inte varför du rodnade " sa hon och la sig likadant brevid mig.
" Det hände inget okej " sa jag och hon slog mig enkelt på armen.
" OMB han kysste dig eller hur " sa Melli och jag rodnade lite.
" OMB hur var han " frågade hon och satte sig upp.
" Han kysste mig aldrig " sa jag och hävde mig upp på armbågarna.
" Men varför rodnar du da " frågade hon och kollade på mig.
" För att vi var nära " sa jag och begravde ansiktet i händerna när Melli tog upp en kudde och slog mig med.
" Och du tror inte att jag skulle vilja höra sån fakta " sa hon och slutade slå mig.
" Jo men hur skulle jag berätta det. Hej du vet att jag har en kille men jag går fortfarande runt
och kysser andra killar " sa jag och och hon kollade chokat på mig.
" Jag ser din poäng men jag är din bästa kompis du kan berätta allt för mig " sa hon och jag log stort.
" Det vet jag att jag kan " sa jag och hon log tillbaka.
" Förresten när kommer Fredrik tillbaka från Spanien " frågade Melli och jag suckade.
" På  fredag kväll " sa jag och hon kollade frågande på mig.
" Varför suckade du " frågade hon och jag satte mig upp i skrädar ställning.
" För att när han kommer hem kommer han se alla bilder på mig och Justin " sa jag och hon kollade
fortfarande frågande på mig.
" Han gillar inte när jag är med killar som ser bra ut. För dom skulle kunna konkurera honom om mitt hjärta "
 sa jag och suckade.
" Det är ju gulligt " sa Melli och jag skrattade.
" Det är knappt jag får dansa i vårt crew utan att han blir svartsjuk " sa jag och hon skrattade.
" Okej dom är ju som dina bröder varför skulle du inte få dansa med dom " frågade hon och lät nästan arg.
" För att han vet att dom ofta dansar utan tröja och vi tjejer dansar
ofta i bara sport topp " sa jag himmlade med ögonen.
" Haha han är för gullig, men vi borde läga oss nu. Vi har dans imorgon " sa hon och gick bort till sin säng.
" Sov gott " sa jag och släkte lampan.

När jag vaknade så kollade jag på klockan. Klockan var bara åtta.
Jag hade bara sovit i typ fyra timmar, men jag kan verkligen inte somna om.
Jag satte mig lite stelt upp och och gick bort till min garderob. Jag kände att det värkte i benet.
Men det var säkert bara att jag sovit på det så att det somnat.
Jag drog på mig ett par mjukis byxor och en sport topp. Jag gick in i badrummet och kollade mig i spegeln.
Jag drog snabbt på mig lite maskar och borstade snabbt igenom håret innan jag satte upp det i en slarvig toffs.
Jag gick ner för trappan och ut till köket. Jag tog med ett äpple till vardagsrumme.
När jag kom ut till vardagsrummet så låg Justin och Ryaz på golvet och brotades medans Chaz 
låg i den ena soffan och vred sig av skratt.
" Justin ge mig min mobil, du ska inte twittra något konstigt från mobil " sa Ryan men Justin bara skratta.
" Okej vad håller ni på med " frpgade jag och alla tre vände sig mot mig.
Jag hade inte tänkt på att ingen av dom hade någon tröja på sig förssen dom ställde sig upp.
" Vi bara bussar lite " sa Justin och kliade sig i naken.
" Okej " sa jag bara och satte mig i den mindre soffan.
" Hur är det med benet förresten " frågade Justin och satte sig brevid mig.
Benet, vänta. Jag tänkte tillbaka på gårdagen. Jag hade ju ramlat igår och skrapat upp hela benet.
" Eh, jag vet inte " sa jag och dom kollade konstigt på mig.
" Men du har ju byt om, såg du inte benet då " frågade Ryan som nu satt brevid Chaz i soffan mitt imot.
" Nej jag hade glömt bort att jag ramlat " sa jag lite flumigt för jag fastnade vid Justins väll tränade mage.
" Du glömde att du ramlade. Hur kan du glöma att du ramlade " frågade Chaz som såg förvånad ut.
" Jag vet inte " sa jag och ka ner äpplet på bordet.
Jag töjde ut byx benet så att det inte skulle komma åt såret när jag drog upp det över vaden.
När jag fått upp byxan öven såret kollade jag ner på det. Det såg ungefär ut som igår.
Fast att det nu hade fått en lite skorpa på sig.
" Du har väll träning idag " sa Justin och jag nickade bara svagt.
" Vill ni ha skjuts ditt " frågade han och jag vände mig mot honom.
" Du kan inte skjutsa mig över allt hela tiden " sa jag och suckade åt tanken åt hur mycket jag skulle behöva gå.
" Nej det kan jag inte men låt mig skjutsa dig nu när du har ont " sa han och jag skrattade lite.
" Du kommer inte ge dig eller hur " sa jag och han nickade.
" Okej du får väll äran att skjutsa oss " sa jag och skrattade.
" Vill ni ha något att äta " frågade jag när Chaz mage kurat två gångar.
Nu stämde även Justin och Ryans mage in i Chaz kurande.
" Jag tar det som ett ja " sa jag och ställde mig upp.
Jag kände en arm runt min midja och kollade upp på Justin.
" Jag kan faktiskt gå själv nu " sa jag och han släppte min midja.
Jag gick haltande ut i köket och började plocka ut saker. När jag skulle hoppa bort med mjölken så gled
mjölk paketet ur handen och föll till golvet.
" Jävla fucking skit " skrek jag när mjölken skvätte ut över hela golvet.
Justin kom in springandes med Chaz och Ryan  hack i häll.
" Vad hände " frågade Justin och kollade på mig.
" Jag tappade mjölken " sa jag och tog av mig strumporna som fått mjölk på sig.
Jag såg att både Chaz och Ryan kvävde ett skratt så jag kastade strumporna mot dom.
Jag träffade Ryan med en av dom på armen.
" Hej vad var det för " sa han och gnuggade sin arm där jag träffat honom.
" Du skrattade " sa jag och han kollade argt på mig.
" Det gjorde Chaz också " sa han satte sig på en av stolarna.
" Ja men han var snabb nog att komma undan " sa jag och Chaz skrattade.
" Kan du skicka pappret " sa jag och Chaz kastade pappers rulen.
" Här låt mig göra det " sa Justin och tog pappers rulen.
" Jag kan göra det själv " sa jag men han bara skakade på huvudet och började torka golvet.
Melli kom ner skutande för trappan men stannade tvärt då hon såg Justin som torkade upp det sista av mjölken.
Justin ställde sig upp och Melli drog efter andan då hennes blick fastnade på Justins bara över krop.
" God morgon " sa Justin och log stort. Han var säkert van med att tjejer tappade kontrollen när dom såg han.
" Delian kan du tala om för mig varför Justin torkar vårt golv och varför ni
alla är utan tröja " sa Melli och kolla på oss.
" Justin torkar golvet för att jag spilde mjölk " sa jag och Melli avbröt mig.
" Och ni alla utan tröjor " sa Melli med blicken på Justind mage.
" Eh jag glömde bort att dom sovit över och jag orkade inte gå upp och hämta en tröja. Sen så vet jag inte varför dom inte har någon tröja " sa jag och Melli skakade bara på huvudet för hon kunde inte slite sin blick från Justin.
" Jag kan sätta på mig en tröja om du vill " sa Justin och log mot Melli som lyckades slita sig
till räkligt länge för att nicka till Justin innan hon fastnade med blicken igen.
" Kanske om du sätter dig så kan hon fokusera lite " sa jag och Justin satte sig i stolen brevid mig.
Melli skakade lite på sig innan hon satte sig och började äta.

" Hej då vi hade jätte kul " sa jag och gav Justin en kram innan jag vände mig mot Chaz och Ryan.
" Hej då " sa Chaz och jag och Melli gick ur bilen.
" Vi får höras " sa Justin när jag precis skulle stänga dörren.
" Det gör vi " sa jag och stängde dörren.
När jag kom in i salen så satt var ästan alla där och körde lite dans batle.
" Hur kom ni in " frågade jag och alla tjejer sprang fram till mig och Melli.
" OMB jag såg en bild på när Justin bärde dig i famnen, varför bärde justin dig i famnen " frågade
Natalia och alla tjejer tröck sig närmre.
" Eh skulle vi kunna köra igång med träningen " sa jag och försökte tränga mig förbi dom.
" Var det han som släppte av dig " frågade Johanna när jag äntligen lyckats tränga mig förbi dom.
" Ja och skulle vi kunna köra igång nu " nästan skrek jag nu.
" Om du lovar att berätta allt efter " sa Natalia och hoppade på stället.
" Ja om ni kan behärska er " sa jag och alla nickade.
" Bra då kör vi igång " sa jag startade musiken.
" Ska inte du dansa " frågade John och kollade frågande på mig.
" Jag tänkte gå runt och kolla lite på eran teknik " sa jag och han verkade inte övertygad.
" Melli låter inte mig träna efter som jag skadat mig " sa jag och himlade med ögonen.
" Det har ju inte stoppat dig förut " sa han och gick fram till mig.
" Nej men " var det jag ända jag sa för jag kom inte på något  mer att säga.
" Få se " sa John och jag suckade.
Jag drog upp byx benet och jag hörde hur Felishia och Natalia skrek till.
" Vad har du gjort med benet " frågade dom i mun.
" Jag ramlade när jag åkte skateboard " sa jag drog ner byx benet igen.
" Men åker du åker väll inte skateboard " sa John och kollade lite chokat.
" Nej men jag testade och det gick fel okej kan vi fortsätta nu " sa jag och gick bort till stereon.
" Okej jag har tänkt att vi ska vissa upp det här på lördag så det är nog bra om vi kör igenom dansen nu "
sa jag och startade musiken.

När jag kom hem slängde jag mig i soffan och tog upp min mobil.
Jag hade fått ett sms och det stog Justin på skärmen.
< Har fått ett samtal av Scooter :) måste prata med dig :D >
Jag slog in Justins numer och två signaler gick fram innan han svarade.
" Hej, har inte du träning idag " sa han och jag suckade.
" Jo men jag rymde när det var tio minuter kvar " as jag och han skrattade.
" Varför rymde du " frågade han och jag skakade bara lite på huvudet.
" Dom tjatar om att jag ska berätta om dig och dom vill att jag ska fråga dig om du inte kan komma
till kvartet och möta oss i ett batle " sa jag och han skrattade.
" Jag skulle gärna möta er i ett batle " as han och jag blev lite chokad.
" Varför " frågade jag och försökte komma på varför han vill möta oss.
Det var säkert för att han gillar att vissa upp sig för sina fans.
" För då kommer jag äntligen få se dig dansa " sa han och jag avbröt mitt tänkande.
" Varför vill du se mig dansa " frågade jag hävde mig upp på armbågarna.
" För att Melli säger att du är en out standing dansare plus det blir kul att komma ut och dansa lite " sa han 
och jag skrattade lite.
" Är vår lilla super star redo att förlora da " frågade jag och log stort.
" Är du " frågade han och vi båda skrattade.
" Men vad var det du ville prata med mig om " frågade jag då lyckades sluta skratta.
" Juste, jag fick ett samtal av Scooter som sa att han har en person som är intresserad av att höra dig " sa 
hon och jag bara satt som förstenad.
" Är du seriös " frågade jag när tal förmågan var tillbaka.
" Ja och han har tid nästa fredag om du vill " sa han och jag fick lite panik.
Nästa fredag det var bara lite över en vecka. Tänk om jag inte skulle lyckas vad händer då.
" Det är klart att jag vill " sa jag efter ett tags tystnad.
" Okej då hälsar jag Scooter att han ska boka tid med honom " sa Justin och jag försökte lugna mig.
" Tack " sa jag och förstod att jag skulle vara i stor skuld till honom.
" Jo förresten om du vill så kan vi skriva och öva tillsamans" sa han och jag log.
" Gärna men borde du inte passa på att vara med Chaz och Ryan " frågade jag.
" Dom åker hem på fredag för att dom har match " sa han och jag skrattade.
" Så jag är ditt andra hands vall " sa jag och satte mig upp för att kolla vem det var som kom hem.
Det var bara Mellis brorsa som inte ens la märke till mig och gick på sitt rum.
" Nej men jag kommer ju vara kvar här i en vecka till och du bor ju här " sa han och lät lite osäker.
" Jag bara skojar med dig " sa jag och det lät som om han pustade ut.
" Men vi hörs senare i veckan da " sa jag och satte mig upp.
" Det gör vi " sa han och la på.
Jag gick ut i köket för att ta ett äpple ur kyl skåpet då jag kände att min mobil vibrerade i fickan.
Jag tog up det och såg att det var ett sms från Fredrik.
< När jag kommer tillbaka måste vi verkligen prata > 
Jag antog att han nu hade sett bilderna på mig och Justin och suckade.
Det här skulle aldrig sluta bra.
 
 


Just twitter Kapitel 11

Previous
" Nej bara grunderna och kanske något enklare hopp " as jag och log lungnande mot henne.
" Bra " sa Delian och Melli nästan samtidigt.
" Varför säger du bra för Delian du kommer ju kunna lära dig på några sekunder " sa Melli och suckade.
" Vad då är hon mer lärt lärd än dig " frågade jag och vände mig mot Melli.
" Det plus lite annat " sa hon och suckade.
" Vad då annat " sa jag och vände mig mot Delian som stog och kollade på dom som åkte.


När Delian inte sa något vände jag mig mot Melli som hade sackt det.
" Vad menar du med annat " frågade jag en gång till och nu kollade Melli på mig.
" Delian är inte rädd att göra bort sig, hon är typ inte rädd att göra sig illa så hon bara kör på och hon åker snowboard " sa hon och jag vände mig mot Delian igen med ett leende.
" Åker du snowboard " frågade jag och vände sig mot mig.
" Ja " sa hon bara kort och jag skrattade.
" Vad " frågade hon och försökte spela sur men det gick inte så bra. Vi brast båda ut i skratt.
" Inget det är bara det att du åker snowboard men du vägrar typ testa skateboard " sa
jag och kollade frågande på henne.
" Ja det är stor skillnad " sa hon och kollade när Chaz gjorde ett hopp.
" Det är typ ingen skillnad förutom att man åker skateboard på sommaren och snowboard på vintern " sa jag och hon skrattade lite.
" Jo det är stor skillnad. När man åker snowboard sitter fötterna fast " sa hon och jag log lite mot henne.
" Du kommer inte göra dig illa. Det tillåter jag inte " sa jag och hon möte min blick.
Än en gång fastnade jag för hennes leende och vackra ögon.
" Hallå kommer ni idag eller " frågade Ryan och Delian drog bort sin blick.
" Vi kommer " sa jag och kollade på Melli och Delian som tvekade lite.
" Kom nu bara " sa jag och dom kollade lite fundersamt på varandra innan dom började gå mot oss.
Melli hade verkligen rätt. Delian var nog den mest lätt lärda personen jag träffat.
Hon hade lärt sig åka väldigt fort och man såg att Melli blev lite frustrerad eftersom hon knappt kunde svänga med skateboarden.
Delian hade ramlat många gånger man var snabbt på fötterna igen för ett till försök.
Hon vägrade ge upp. Hon hade skrap sår på hela händerna och en del på benen.

Delian åkte för att ta fart och var precis på väg att hoppa då en hund sprang in framför henne.
Hon försökte bromsa men det gick för fort så hon skateboarden gled iväg och Delian
föll med ett otäckt skrik till marken.
Jag hoppade på skateboarden och åkte bort till Delian som ännu inte rört på sig.
Melli hann fram till Delian förre mig och försökte få kontakt med henne.
När jag kom fram så slängde jag mig ner på knäna bredvid Melli . Hon rörde lite på sig och slog upp ögonen.
" Delian är du okej " frågade Melli och Delian suckade lite.
" Jag har väll mått bättre " sa hon och skrattade lite.
" Vart har du ont nånstans " frågade jag och Delian vände sin blick mot mig.
" Jag sa ju att jag skulle göra mig illa " sa hon och hävde sig upp till sittande.
" Förlåt " sa jag och svepte med blicken för första gången över Delian.
Jag drog efter andan då jag kom ner till hennes ben. Hon hade skrapat upp hela benen och det rann en del blod. " Det är ingen fara, hjälp mig bara upp " sa Delian och sträckte fram handen mot mig.
Jag tog hennes hand och hjälpte henne upp.
Hon försökte ta ett steg men föll nästan ihop och jag la en arm runt hennes midja för att stöta henne.
" Tack " sa hon och log lite snabbt mot mig innan hon vände sig mot Melli.
" Skulle du kunna ta skateboarden, jag tror nog inte jag kan gå utan hjälp " sa Delian till Melli som vände sig om och tog skateboarden med sig till bilen.
Hon la sin arm på min axel och började gå med långsamma steg mot bilen.
" Hur är det egentligen " frågade jag när jag såg att hon kvävde ett skrik.
" Jag har vart med om värre " sa hon och jag suckade.
" Delian " sa jag och stannade. Hon vände sig mot mig och kollade mig i ögonen.
" Okej jag har skit ont just nu, det är knappt jag kan gå utan att skrika. Men jag vet att om Melli vet att jag har så här ont kommer hon inte låta mig träna imorgon " sa hon och jag såg en tår rinna på hennes kind.
Jag la min hand på hennes kind och torkade bort tåren. Hon knep ihop ögonen och andades lite lugnare.
" Får jag " sa jag och hon kollade lite fundersamt på mig.
" Va " sa hon och jag skrattade lite.
" Jag tar det som ett ja " sa jag och tog bort min hand från hennes kind.
Jag böjde mig ner och la den armen jag inte hade runt hennes midja vid hennes knävek.
Jag reste mig upp och drog med mig Delian så att hon nu låg i min famn.
" Jag kommer att döda dig sen när du släpper ner mig " sa hon och jag log bussigt mot henne.
" Du vet att du måste springa ikapp mig då " sa jag och gick bort till bilen.
" Tack " sa hon och log mot mig.
" Det är ingen fara " sa jag Chaz kom springandes.
" Jag hörde att du ramlat, är du okej " frågade han och Delian skrattde lite.
" Jag är okej " sa hon och Chaz lugnade sig lite.
" Hallå Chaz kan du ta ut bil nyckel ur min ficka " sa jag när vi kommit fram till bilen.
" I vilken ficka är den i da " frågade han.
" Den högra fickan fram " sa jag och Chaz låste upp bilen.
" Ryan du får sitta bak " sa jag när jag såg att han var på väg att sätta sig där fram.
" Okej för den här gången " sa han och slängde in skateboarden i bak luckan.
Jag satte ner Delian i sättet och stoppade in min skateboared.
Jag satte mig i bilen och vände mig mot dom andra som satt och pratade.
" Så vad gör vi nu " frågade jag och alla kollade på mig.
" Vi kan gå på bio " sa Melli och log stort.
" I såna fall får ni nog gå utan mig, kan inte riktigt gå så bra " sa Delian och Mellis leende blev lite mindre.
" Varför har vi inte film kväll hemma hos oss då " sa Melli och alla nickade instämande.
" Det gör vi " sa Ryan och jag log.
Jag vände mig mot vägen och började köra iväg mot där dom bor.

Jag parkerade på deras upfart och alla hoppade ut utom Delian. Först trodde jag hon hade somnat.
Sen kom jag på hennes ben. Jag gick runt bilen och öppnade dörren.
" Det var på tiden " sa hon och log mot mig.
" Förlåt ers majestät " sa jag och buggade lite.
Delian började skratta lite men slutade när hon såg att jag kollade på henne.
" Kom här " sa jag och hon hoppade närmre.
Jag lyfte upp henne i famnen igen och gick bort till dörren som stog öppen. Melli hjälpe både mig
och Delian av med skorna så att jag kunde lägga henne i soffan.
" Jag skulle gärna vilja skölja såret " sa Delian när hon kollat på såret.
" Jag hjälper dig upp " sa jag och lyfte upp henne för tredje gången.
" Hallå ska vi tre gå och köpa pizza, godis och hyra film så länge " frågade Chaz och log mot mig.
" Gör det ni " sa jag och Ryan blinkade snabbt mot mig innan han följde efter Melli och Chaz.
" Okej vad var allt det där om " sa Delian och jag bara skakade på huvudet.
" Jag har ingen aning " sa jag men jag visste egentligen vad dom menade.
Dom trodde att jag och Delian hade något på gång. Men vi var ju bara vänner och hon har ju en kille.
" Okej, mot duchen " sa hon och pekade mot trapporna.

Delians perspektiv

Det var skönt att få såret tvättat. Det var inte vakert direkt men jag har sett värre.
Jag torkade benet lite lätt efter som jag inte ville att något skull fasna i såret.
Jag reste på mig och med hjälp av lite stöd från möblerna lyckades jag komma ut till sovrummet där Justin låg.
Jag satte mig på sängen brevid honom och han kollade upp på mig.
" Redan klar " frågade han och log.
" Ja, jag vågade inte använda tvål " sa jag och han satte sig upp.
" Men då tycker jag att jag ska få höra dina nya låtar " sa han och sträckte på sig.
" Jag orkar inte gå ner " sa jag och slängde mig bak i sängen.
" Nej men då lyfter jag ner dig " sa han och lyfte upp mig än en gång.
" Ditt nya jobb kan ju vara att bära runt på mig " sa jag och han lyfte upp ögonbrynet.
" Men tänk på det, du kommer ju att träna dina armar samtidigt " sa jag och han skrattade.
" För du är ju så tung " sa han och satte ner mig på soffan.
" Min gitarr och låt häfte ligger borta vid datorn " sa jag och pekade på datorn bakom Justin.
Han gav mig gitarren och satte sig brevid mig så att han kunde så låt texten medans jag sjöng.
Jag började sjunga och efter jag sjungit halva låten började Justin sjunga med.
Han vände sig mot mig när vi sjungit klart låten och jag såg ett stort leende på hans läppar.
Det där vakra leendet jag skulle kunna kolla på i all evighet.
" Låten är fantastisk " sa han och jag började rodna lite så jag kollade ner på gitarren.
" Den är inte helt klar än " sa jag och kollade upp på Justin.
" Jag skulle nog vilja postå att den är perfekt som den är " sa han och jag vände åter igen blicken på gitarren.
För rodnaden brände nu under mina kinder.
Justin la ett finger under min haka och lyfte upp mitt huvud. Så att jag möte Justins blick.
Vi kom bara närmre och närmre och nu var det bara någon centimeter mellan oss.
Jag visste att det var fel, jag hade ju Fredrik. Men jag kunde inte få mig själv att slita mig ifrån honom.
Han flyttade sin hand från min haka och la den på min kind.

Justins perspektiv

Jag lyfte upp hennes ansikte mot mitt så att hon möte min blick.
Jag lutade mig lite närmre så att det bara var någon centimeter mellan oss.
Jag vet att det var fel det jag gjorde. Hon hade ju en kille. Men jag kunde inte ignorerar mina känslor för henne. Hur mycket jag än försökte.
Jag flyttade min hand så att den nu låg på hennes kind. Jag möte hennes blick en sista gång innan jag skulle luta mig fram den sista biten. När jag nästan snuddade vid hennes läppar flög dörren upp och vi hoppade isär.
" Pizza budet är här " ropade Chaz när dom kom in i vardagsrummet och la ner pizzan på bordet.
" Jag ska bara stoppa in glassarna i frysen " sa Melli och gick ut till köket.
Hon kom tillbaka med en pizza slizer och fem glas.
" Så vad gjorde ni medans vi var borta da " frågade Melli och kollade på Delian som var lite röd om kinderna.
" Eh hon tvättade sitt ben och sen sjöng hon sina nya låtar för mig " sa jag och Delian log tacksamt mot mig.
" Så vad tycker du om hennes låtar da " frågade Melli och satte sig i soffan mitt imot mig och Delian.
" Dom är minst lika bra som hennes andra " sa jag och Melli kollade glat mot Delian.
" Du som inte trodde att han ens skulle gilla din första " sa hon och Delian lippade snabbt
mot henne innan dom båda skrattade.
" Så vilka pizzor köpte ni " frågade jag då Ryan börjat öppna upp kartongerna.
" Vi tog två Hawaii, två kebab och en ubåt " sa Chaz då han öppnade den sista kartongen.
" Okej, kan du skicka colan " frågade jag Delian och hon sträckte mig den stora flaskan.
När hon sträckte över colan så nudade jag vid hennes hand och hon drog snabbt bort den så att
jag nästan tappade colan.
" Vilka filmer hyrde ni da " frågade Delian och skärde en pizza bit till sig.
" Vi hyrde Saw 3D, Seven, och sen ville jag ha en kärleks film så det fick bli Dear John " sa Melli och Delian log.
" Den är så bra " sa hon och Ryan suckade.
" Jippi en kärleks film " sa han och vi andra skrattade.
" Ni fick ju välja en varsin film och jag fick välja en " sa Melli och kastade en kudde på Ryan.
" Ja men blev du tvungen att välja en kärleks film " sa Chaz och tog en stor tugga av sin pizza.
" Ja och sluta gnälla. För om jag inte får välja en kärleks film får ni inte välja en skräkis " sa hon och 
Chaz och Ryan blev tysta.
" Men vilken ska vi se först " sa Rayn och tog med sig filmerna bort till DVD.
" Vi tar kärleks filmen först för den är trokig " sa Chaz lutade sig bak i soffan.
" Nej vi tar den sist för du glömer man det läskiga " sa Melli och Ryan skrattade.
" Tvåa kan vi gå med på " sa han och Melli suckade.
" Du kan krypa ihop med mig älskling " sa Delian och Melli log.
" Okej, men ni får tacka Delian " sa Melli och hoppade över till soffan jag och Delian satt på.
Ryan stoppade in filmen och gav kontrollen till Chaz. 
Melli satte sig brevid Delian och Delian fick hoppa närmre mig för att vi skulle få plats.
 Melli la sig med huvudet i Delians knä och lät benen hänga över arm stödet.
" Starta filmen " sa Melli och drog upp en kudde till ansiktet.
 
När Seven var slut hade Melli skrikit eller dragit kudden över ansiktet minst 50 gånger.
Vi andra hade skrattat åt Melli varje gång och varje gång vi gjorde det gav hon oss en dödande blick
" Jag går och hämtar glassen och godiset. Så ni kan ju fixa nästa film så länge " sa Melli stampade ut till köket.
" Åå utryme " sa Delian och sträckte ut sig på soffan.
Vi skrattade lite och Chaz stoppade in nästa film. Melli kom tillbaka med en bricka som hon ställde på bordet.
På brickan var det godis, chips och Ben and Jerry's. Tre stycken chocolate fudge brownie och två cookie dough.
Både jag och Delian tog tag i en varsin chocolate fudge brownie och lutade oss bak soffan.
Ryan ryckte åt sig den andra och Melli och Chaz fick en varsin cookie dough.
" Vi kan väll dela " sa Melli och kollade lite sorgset på Delian.
" Du kan få smaka lite " sa hon och Melli log stort mot henne. 
Chaz tröck på play knappen och filmen startade. 

Melli var verkligen känslig när det gäller filmer. Hon blev rädd för Seven och hon grät till Dear John.
Jag och Delian hade skrattat så mycket åt Mellis ansikts uttryck att hon hade gått och satt sig i fotöljen.
Vilket inte gjorde mig något för nu log Delian med huvudet i mitt knä och jag lekte lite med hennes hår.
Jag såg hur Chaz och Ryan gav mig blickar hela tiden och log stort varje gång.
Jag bara suckade och skakade på huvudet varje gång för att dom var så löjliga
Filmen var faktiskt bra. Jag brukar inte kolla på så många filmer över huvudtaget och speciellt inte kärleks filmer.
Men jag förstod varför Delian och Melli gillade den.

Delians perspektiv

Vi hade nu sett alla filmerna och Melli log och sov i fotöljen. Jag och killarna har suttit uppe och bara pratat
om lite allt möjligt.
Vi försökte verkligen vara tysta då vi skrattade för att inte veka Melli.
Men nu hade Chaz sakt en så rolig grej att vi inte kunde håla oss för skratt.
Melli satte sig upp med ett ryck och stirrade förvånande på mig som låg i Justins knä.
" Vad är klockan " frågade hon och jag kom på att jag inte visste vad klockan var. Det måste vara sent.
" Klockan är tre " sa Ryan först lite frånvarande men kollade sen snabbt på klockan igen.
" Vi har suttit och pratat i typ tre timmar " sa Chaz lite imponerta. Han kanske inte var den som var uppe länge.
" Då kanske det är dags att vi åker hem " sa Justin och kollade sorgset på mig.
" Ni kan sova här om ni vill " sa Melli och log förhopningsfult mot honom.
" Det skulle vi kunna göra om det inte är något besvärr för er " sa Justin och jag fnissade lite.
" Som om Melli skulle säga nej till lilla Justin Bieber " sa jag och satte mig upp.
" Om jag är lite vad är du då " sa han och log triumferande.
" Haha du är jätte rolig " sa jag och började plocka undan på bordet.
" Förresten vill ni låna lite kläder, min brorsas kläder passar nog er " sa Melli och kollade på killarna.
" Gärna " sa Chaz och Melli log stort.
" Vad vill ni ha da " frågade hon la upp det sista skräppet på brickan.
" Ett par mjukis byxor räcker gott och väll " sa jag och Chaz och Ryan nickade instämande.
" Okej tre mjukis byxor bestälda " sa hon och gick ut i köket.
" Okej hur ska vi sova " frågade Ryan och kollade på mig.
" Den här soffan är en bädsoffa så ni får sova två på den här " sa jag och klappade på soffan.
" Pax för en egen soffa " sa Justin och både Chaz och Ryan suckade.
" Visst men ni måste flytta på er så att vi kan bäda ut den " sa Ryan och reste sig upp.
Jag reste mig upp men satte mig fort igen då jag kände smärtan i benet.
" Behöver du hjälp " frågade Justin och jag nickade.
Han la en arm runt min midja och hjälpte mig upp. Haltande gick jag bort och satte mig i fotöljen.
Ryan och Chaz lyckades äntligen få ut soffan då Melli kom ner skutande med ett stort leende.
" Här har ni " sa Melli och slängde byxorna på soffan.
" Tack " sa Justin och tog tag i ett par byxor.
Jag stälde mig upp igen och lyckades den här gången att håla mig uppe. Efter som jag visste att
smärtan skulle komma.
Jag kände en arm runt min midja och kollade upp på Justin.
Jag gav Chaz och Ryan en snabb kram in jag började gå med Justin som stötade mig så att jag inte skulle ramla. När vi hade gått tre steg i trappan och Justin nästan släppat upp mig
böjde han sig och drog upp mig i sin famn.
" Vi har inte hela dagen på oss " sa Justin och log bussigt mot mig.
" Alltid lika rolig " sa jag och Justin skrattade lite.
Han la ner mig i sängen och gav mig och Melli en kram innan han började gå neråt.
" God natt och tack för hjälpen " sa jag log tacksamt mot honom.
" Det var inget och god natt " sa han innan han gick ner till vardagsrummet.
Jag skulle precis lägga mig då Melli stängde dörren och slängde sig på min säng.
" Okej nu får du berätta allt som hände medans vi var bort " sa hon och satte sig mitt imot mig.Förlåt att det inte det komit upp tidigare men jag har inte haft tid att skriva.
Men nu är det uppe så hoppas att ni gillar det :)
Komentera gärna :D

Just twitter Kapitel 10


Previous

" Okej men ska vi höras imorgon " frågade han och jag kunde höra att han var lite osäker.
" Det kan vi göra " sa jag och log ännu större. Jag skulle kanske träffa Justin imorgon igen.
" Vi hörs " sa han och la på.
När jag vände mig om stog Melli vid dörren och kollade på mig.
" Jag hoppas jag får följa med på din lilla dejt med Justin imorgon " sa hon och jag skrattade lite.
" Det är ingen dejt och jag kan höra om du kan hänga på " sa jag och kollade ner på mobilen igen
för jag hade fått ett sms från Felichia.


( Delian vanligt, Felichia tjokt )
< Sen när är du kompis med Justin Bieber? >
< Det är en lite konstig historia men kan berätta imorgon innan träningen :) >
< Kan du inte träffas nu? :) >
< Jag orkar inte gå ut :/ >
< Men kan jag inte komma hem till dig da. Det var länge sen vi sov över hos någon :P >
< Jo visst men jag kommer nog inte orka så mycket. Är väldigt trött :) >
< Okej men vi syns snart :D >
< Okej :D >
Jag stoppade ner mobilen i fickan och började tugga på ett äpple.
" Så vad skrev Jusrin da " frågade Melli.
" Det var inte Justin det var Felichia " sa jag och gick och satte mig i soffan.
" Eller hur " sa Melli och satte sig brevid mig.
" Ja och hon kommer att sova över idag " sa jag och hennes leende blev lite mindre.
" Då kommer vi aldrig få sova ju " sa hon och suckade.
" Haha be nice " sa jag och dörren plingade till.
När jag öppnade dörren så stog Felichia där med ett stort leende.
" Hej " sa hon och gav mig en kram innan hon tog av sig skorna.
" Du kom hitt fort och vart är din väska" frågade jag för hon hade ingenting med sig.
" Jag var precis här i närheten och jag orkade inte åka hem så jag tänkte låna
kläder av dig om det är okej " sa hon och jag suckade inombords.
Hon ska alltid låna kläder av mig.
" Det är lungt " sa jag och hon log mot mig.
Felichia hälsade lite snabbt på Melli innan vi gick upp till sovrummet och satte oss på min säng.
" Så " sa hon när vi suttit tysta i några lite awkward minuter.
" Vad " sa jag och hon höjde på ena ögonbrynet.
" Vad pågår mellan dig och Justin " sa hon och jag suckade. Jag skulle nog få den frågan väldigt många gånger.
" Jag och Justin är bara kompisar " sa jag men hon verkade inte övertygad.
" Enligt bilderna så verkar det som lite mer än bara vänskap " sa hon och tog upp sin mobil.
Hon vred skärmen mot mig och jag såg att det var en bild på mig och Justin som hon visade.
" Vi är bara vänner okej. Justin hjälper bara mig med min sång
och du vet att jag älskar Fredrik " sa jag och hon skrattade lite.
" Okej du behöver inte bli sur " sa hon och jag slappnade av lite.
" Förlåt jag tänkte bara på hur många gånger jag kommer få den där frågan " sa jag och suckade.
" Men det ger dig den uppmärksamhet du behöver för att bli känd " sa hon och jag himlade med ögonen.
" Den här uppmärksamheten är lite annorlunda från den uppmärksamheten jag vill ha " sa jag och hon kollade chockat på mig.
" Va " sa hon och jag suckade.
" Jag menar bara att jag nu blir känd för en av Justins tjejer och inte för att jag
 sjunger, dansar, eller spelar bra " sa jag och kände mobilen vibrera i fickan.
Jag tog upp den och det stog Justin på displayen.
( Delian vanligt Justin tjokt )
< Vill du hänga med till skateboard parken? :) >
< Jag kan inte åka skateboard :P >
< Jag kan lära dig om du vill ;) >
< Haha okej :) >
< Okej men när ska vi hämta dig? :) >
< Jag kan bli klar till fyra så nån gång efter det :) >
< Okej vi kommer till fyra :D >
< Förresten kan Melli få följa med till skate parken? :D >
< Aa ju fler desto bättre ;D >
< Okej syns imorgon :D >
< Det gör vi :D >
Jag gick in på min konversation ned Melli och skrev in ett kort meddelande.
< Du fick hänga med imorgon :D >
Jag la ner min mobil i fickan och kollade upp på Felichia igen.
" Vem var det da " frågade hon och jag log lite busigt mot henne.
" Har inte du med att göra " sa jag och hon log ett litet snett leende.
" Okej ha ett hemligt förhållande med min idol utan att berätta detaljerna " sa hon och gick bort mot dörren.
" Vart ska du " frågade jag och hon vände sig om mot mig.
" Jag tänkta gå ner till Melli som kanske kan ge mig lite ner information än du kan " sa hon och
gick med elefant steg ner till Melli.
Jag slängde mig i sängen men satte mig upp med ett ryck.
" Ni ska göra vad imorgon " skrek Felichia och jag förstod att Melli berättar att vi skulle
 göra något med dom imorgon. Och jag suckade. Med tunga och trötta steg gick jag ner till vardagsrummet och mötes av Melli och Felichia hoppades i soffan.
" Varför berätta du inte att du ska vara med dom imorgon " frågade Felichia och dom båda kollade på mig.
" För att att jag inte fick berätta och det var inte klart vad vi skulle göra " sa jag och
satte mig i fåtöljen mitt emot.
" Men det bestämde ni när jag satt där uppe med dig " sa Felichia och Melli kollade på mig.
" Så vad ska vi göra imorgon da " frågade Melli och jag suckade.
" Vi ska åka skateboard " sa jag och Melli kollade lite undrande på mig.
" Men ingen av oss kan åka skateboard, vi kommer ju att ramla och skämta ut oss framför dom " sa hon och gungade sig lite om knäna.
" Jag kan nästan känna smärtan " sa hon och jag skrattade.
" Jag sa till honom att vi inte åker men han sa att skulle lära oss " sa jag och Melli log lite mer nu.
" Vilket betyder att Justin lär dig och någon av Ryan eller Chaz lär mig " sa hon och höjde på ögonbrynet.
" Jag vet inget annat än att vi ska åka skateboard men det kan nog vara bra att ha med sig pengar fall vi gör annat " sa jag och hon skrattade.
" Jag nån av oss lär ju hamna på sjukhuset imorgon " sa hon och jag himlade ned ögonen.
" Du kan ju vara lite positiv " sa jag och Melli log lite.
" Okej jag kommer men om jag bryter nåt är det ditt fel " sa hon och skrattade.
" Jag kan ta det ansvaret " sa jag och vände mig mot tv.
" Så ni tänker inte ens fråga fall jag vill följa med " sa Felichia och jag vände mig om mot henne.
" Det var dom som frågade oss och om du kom hit bara för att komma närmre Justin kan genast gå " sa Melli och kollade surt på Felichia.
" Tror du att det var därför jag kom hit " frågade Felichia och kollade förolämpat på Melli.
" Det skulle inte vara första gången du utnyttjar oss " sa Melli och började gå upp mot vårt rum.
Jag ställde mig upp och sprang efter Melli till vårt rum.
" Om hon inte är ute ur huset inom tio minuter kommer jag bokstavligt talat sparka ute henne " sa hon och satte sig med en duns i sängen.
" Jag ska varna henne för det " sa jag och skrattade.
" Jag vet att du är bra kompis med henne men kommer inte du ihåg när hon först blev kompis med dig " sa hon och kollade menande på mig.
" Jo, hon utnyttjade mig för att lära känna John och Fredrik " sa jag och suckade.
" Så jag litar inte riktigt på henne. Jag har aldrig riktigt litat på henne men absolut inte nu då du har syns med Justin " sa hon och jag förstod vad hon menade.
" Jag går och säger till henne att vi syns imorgon istället " sa jag och gick ner till Felichia
 som fortfarande satt i soffan.
Hon vände sig om när hon hörde att jag kom nerför trappan.
" Vad var det som hände " frågade hon och började skratta men slutade tvärt då hon såg att jag inte skrattade.
" Det är nog bäst att du går " sa jag och hon höjde på ögonbrynen.
" Va, ska du låta mig gå bara för att Melli tror att jag utnyttjar dig " sa hon och slog ut med armarna.
" Tyvärr men det blir inget bra " sa jag bara kort innan jag började gå mot hallen.
" Så du tänker välja Melli förre mig " frågade hon och drog tag i min arm.
" Jag kommer alltid att välja Melli förre dig " sa jag och hon släppte min arm.
" Jag trodde jag var din vän " sa hon och såg lite sorgsen ut.
" Jo du är min vän men Melli är min bästa vän " sa jag och hon drog ilsket på sig sina skor och jacka.
" Syns vi imorgon " frågade jag och hon vände sig snabbt mot mig.
" Vi får se " sa hon och slängde igen dörren framför mig.
Jag gick chockat upp till rummet igen där Melli redan somnat med kläderna på.
Jag bytte snabbt om och satte mig i sängen. Men jag viste att jag inte skulle kunna sova på ett långt tag så jag drog med mig min gitarr och låt häfte ner till vardagsrummet.
Jag bläddrade fram till låten jag ännu inte skrivit klart och började spela det jag hitintills kommit fram till.
När jag satt där och spelade på min låt kom jag på förslag till två till. Så jag bläddra fram till ett tomt blad och började skriva. Jag märkte inte hur snabbt tiden hade gått fören min mobil vibrerade i fickan.
Jag såg att klockan var halv ett och jag hade lyckats skriva nästan två hela låtar på bara fyra timmar.
Jag log för mig själv och öppnade meddelandet som Justin skickat.
< Jag hoppas att jag inte väker dig men jag undrade bara om ni ville låna några skateboard
 av oss istället för art låna där :) >
< Det är lugnt jag sitter och skriver låtar och vi lånar gärna skateboard av er om vi får :) >
< Bra då vet jag :) måste få höra låtarna sen :D >
< Du får höra dom när dom är klara har bara arbetat med dom i fyra timmar och är inte riktigt nöjd :D >
< Okej men vi syns imorgon :D >
< Det gör vi :D >
Jag la ifrån mig mobilen och vände mig mot mina låtar igen.
När jag vaknade upp igen så låg jag ned låt häftet över ansiktet och gitarren i famnen.
Jag satte mig upp och la häftet på bordet. När jag vände mig mot köket såg jag att Melli stig och lagade frukost. Jag la ifrån mig gitarren och gick ut till henne.
" God morgon " sa hon och jag log stort när jag såg vad hon lagade, pannkakor.
" God morgon " sa jag och gav henne en kram innan jag satte mig på stolen.
" Jag ser att du skrivit låtar " sa hon och skrattade lite.
" Ja jag kunde inte sova så jag skrev lite på mina låtar " sa jag och gäspade stort.
" Så är du klar med din låt nu da " frågade hon och log.
" Nej men jag håller på med två nya låtar som nästan är klara " sa jag och suckade lite.
" Du kommer ju aldrig bli klar med den andra låten om du alltid skriver nya " sa hon och hällde
den sista smeten i stekpannan.
" Jag vet men jag trodde att dom här skulle bli bättre än den innan och jag hade rätt " sa jag och och hon log.
" Då ser jag fram imot att få höra dom när dom är klara " sa hon vände på pannkakan.

" Ska vi dra da " frågade jag för Melli hade fortfarande inte kommit ner.
" Kommer " sa hon samtidigt som hon kom ner springandes från sovrummet och knöt på sig skorna.
" Då drar vi " sa jag och vi började springa mot bussen.
Det var precis vi hann med och det var fult på bussen så vi fick stå upp.
" Så ska du gå igenom lite mer steg idag " frågade Melli efter att hon fått andan tillbaka.
" Vi får se " sa jag och hon kollade lite frågande på mig men skakade sen av sig det.
Vi hoppade av bussen och gick bort till dans hallen.
När vi kom ditt så var det vara John, William, och Felichia där. Men dom andra skulle väll komma lite senare.
Det var ju faktiskt många som hade lite extra jobb.
" Så du kom i alla fall " sa jag och Felichia kollade surt på mig.
" Bara för att jag är sur på dig och Melli betyder det inte att jag ska svika resten av laget " sa hon och nästan sprang in i hallen när jag öppnat.
" Vad var allt det där om '' frågade John och jag bara skakade på huvudet.
" Inget du behöver lägga dig i " sa jag och gick in i hallen.
När alla hade kommit och jag hade fått frågan om mig och Justin typ hundra gånger blev jag lite grinig och började gå igenom dom gamla stegen för att sedan vissa dom nya stegen.
Det var en rolig träning idag för det var kul att se hur dom försökte lära sig stegen.
Och när träningen var slut så kunde dom flesta stegen men hade svårt att följa med i tempot.
" Vi syns imorgon " sa jag och alla kramades lite snabbt innan vi gick åt olika håll.
John och William skulle ta samma buss som oss så vi tog sällskap bort till bussen.
" Det går ju bra med dansen " sa John och jag drogs ur mina tankar.
" Aa men vi behöver få upp tempot dom flesta kommer efter och då blir det lite kaos
" sa jag och skrattade åt minnet då William och Nick krockat.
" Det löser sig säkert " sa han och jag nickade instämmande. Det gick alltid lite svårt i början.

Jag slängde mig snabbt in i duchen för att Melli också skulle hinna duscha innan Justin och dom kom.
När jag kom ut ur duchen lindade jag in mig med en handduk och satte mitt hår i en slarvig bulle innan jag roppade till Melli att hon kunde hoppa in i duchen.
Hon kom upp springandes och nästan knuffade mig åt sidan för att komma in.
" Ta det lite lugnt " sa jag och skrattade åt Melli som flåsade inifrån badrummet.
" Jag tänker inte ta det lugnt, dom kommer om bara en halv timme och jag har inte duschat " sa hon smällde igen dörren.
Jag gick fram till garderob för välja kläder och då det plingade på dörren.
Utan att tänka sprang jag ner för trappan och öppnade dörren.
Där stog Justin, Ryan och Chaz och när dom såg mig började din skratta.
" Det här välkomnandet hade jag inte väntat mig " sa Chaz jag kände hur mina kinder började bränna så jag kollade ner i marken.
" Ni skulle ju inte komma fören om 25 minuter " sa jag och sneglade lite på Justin.
" Jag vet men vi stöte på lite problem så vi åkte hit och jag hoppas att det inte är ett problem " sa Justin och log ursäktande mot mig.
" Ingen fara jag ska bara säga till Melli att ni är här " sa jag och ställde mig vid trappan.
" Kom in förresten " sa jag och vinkade åt dom att stänga dörren efter sig.
" Tack " sa Justin och dom tog av sig skorna.
" Melli Justin och dom har kommit " skrek jag och hörde en duns från över våningen.
" Men jag är inte klar än " ropade hon tillbaka och jag började skratta.
" Inte jag heller " ropade jag och vände mig mot killarna igen. " Ni kan slå er ner i soffan eller något medans vi klär på oss " sa jag och började gå upp för trappan.
" Vad då ska ni inte gå sådär " sa Chaz och jag vände mig om.
" Haha du är så rolig " sa jag och han gav mig en blink innan han följde efter Justin och Ryan till vardagsrummet. När jag slängt på mig mina kläder som bestod av ett par jeans shorts, en brun tröja med tryck och och gick jag in i badrummet. Där jag drog på mig lite maskara och torkade mitt hår.
Jag orkade inte göra något med det så jag kamade bara fram luggen och lätt resten av håret hänga slappt över axlarna. När jag kom ut till sovrummet igen så satt Melli på sängen och spelade på sin mobil.
" Okej låt mig se, du sitter och spelar på din mobil medans sin största kändis krasch sitter där nere. Vad är det jag missar " frågade jag och hon kollade upp på mig.
" Jag vet inte vad jag ska säga " sa hon vilket fick mig att skratta.
" Du är för söt, men kom så går vi ner till dom " sa jag och hängde väskan över axeln när Melli ställde sig upp.

Justins perspektiv
Vi satte oss i sofforna som stog i deras vardagsrum för art vänta på att tjejerna skulle bli klara.
Efter tjugo minuter hörde vi steg i trappan och vi alla ställde oss upp för att möta dom i vardagsrummet.
" Äntligen " sa Ryan och Melli gav honom en nästan dödande blick.
" Det kanske hade gått snabbare om ni inte plingat på dörren " sa Melli vilket fick oss alla att skratta.
" Förlåt att vi kom tidigare men kan vi få våra kramar nu " frågade jag och sträckte fram armarna mot dom.
Melli gick sakta fram till mig och jag gav hennes en snabb kram.
Delian gav Chaz och Ryan en snabb kram innan hon kom fram till mig och vi kramades lite längre ån nödvändigt. " Ska vi gå nån gång idag " suckade Chaz och kollade på mig och Delian.
" Jag fördröjer bara tiden till att göra mig eller Melli illa " sa hon och jag kollade roat på henne.
" Ni kommer inte göra er illa " sa jag och släppte taget om Delian.
Vi gick ut till bilen och jag suckade lättat när det inte stog nåra paparazzi utanför och väntade.
Jag hade verkligen inte orkat med dom just nu. Och skriverierna skulle bara bli värre mellan mig och Delian.
Vi hoppade in i bilen och jag körde ut på vägen igen.
" Så Melli sjunger du också eller gör du något annat " frågade Ryan och vände sig mot Melli som satt i mitten mellan Delian och Chaz.
" Nej jag sjunger inte. Den ända talangen jag har som Delian har är dans " sa hon och suckade.
" Så det är Delian som är den talangfulla av er " sa Ryan och kollade på Delian.
" Japp och det har hon alltid varit " sa Melli och skrattade lite.
" Så är det inte alls de " protesterade Delian och kollade på Melli.
" Okej ska vi gå igenom alla dom grejer du kan och jag kan " sa Melli och kollade menande på Delian.
" Välkommen till vår värld " sa Chaz och pekade sig själv och Ryan.
" Jag tror inte det går att jämföra mig med Justin "sa Delian och jag skrattade.
" Har du ens hört dig själv sjunga och spela " sa jag och kollade snabbt på henne i bakspegel.
" Ja men det går fortfarande att jämföra med dig " sa hon och jag skrattade.
" Det får vi väll se " sa jag och hon kollade frågande på mig men jag bara fortsatte och köra.
Vi satt tysta resten av vägen till skateparken och både Melli och Delian tvekade innan dom hoppade ut.
" Kom igen det är inte så svårt " sa jag och sträkte dom en varsin skatebord.
Jag såg att dom följde Chaz och Ryan med blicken och Melli kollade chockat på mig när dom började
göra olika trick.
" Du förväntar dig väll inte att vi ska kunna göra det där "  frågade hon och jag skrattade.
" Nej bara grunderna och kanske något enklare hopp " as jag och log lungnande mot henne.
" Bra " sa Delian och Melli nästan samtidigt.
" Varför säger du bra för Delian du kommer ju kunna lära dig på några sekunder " sa Melli och suckade.
" Vad då är hon mer lärt lärd än dig " frågade jag och vände mig mot Melli.
" Det plus lite annat " sa hon och suckade.
" Vad då annat " sa jag och vände mig mot Delian som stog och kollade på dom som åkte.
Förlåt att det inte kom ut tidigare men har inte vart hemma :)
Men hoppas att det här blir bra. Är inte så mycket som händer men ändå :)
Kommenter gärna :D
Just twitter kapitel 9

Previous

Scooter satte sig brevid mig och slog upp sin data som han alltid hade med sig.
" Är du redo " frågade han Delian.
" Så redo jag kan bli " svarade hon och jag log för mig själv. Nu skulle jag få höra henne sjunga
och höra hur låten egentligen går.
Hon började spela på gittaren ett tag för att hitta rätt not. Sen satte hon sig till rätta och började spela igen.
När hon spelat ett atg så öpnnade hon munnen och började sjunga.Justins perspektiv

När hon började sjunga så kände jag hur hela jag ryste till av välbehag. Hon var fantastiskt.
Jag bara satt och log resten av sången och när jag vände mig mot Scooter så satt han med öppen mun.
Vilket fick mig att skratta.
" Hade då nån aning om att hon var så här bra " frågade han och jag log.
Jag var inte den ända som tyckte att hon var fantastiskt.
" Skulle du kunna komma ut ett ögonblick " sa Scooter och Delian nickade.
Hon ställde bort gitarren och när hon kon ut så såg jag att hon verkade orolig.
Jag log mot henne men hon bara kollade ner i golvet.
" Vart har du lärt dig att sjunga " frågade Scooter och Delian kollade lite tvekande på honom.
" Jag började spela och sjunga när jag var fyra men jag började inte ta lektioner förrän jag var fjorton " sa hon och kollade sen snabbt ner i golvet igen.
" Man skulle kunna tro att du tagit lektioner hela ditt liv " sa Scooter och jag nickade instämmande.
" Va " frågade Delian för hon hade nog trott att vi skulle säga något dåligt.
" Han menar att du är fantastisk " sa jag och nu log hon stort mot mig.
" Eh jag vet inte vad jag ska säga " sa hon och jag log mot henne.
Jag ställde mig upp bredvid henne och la armarna runt henne.
" Du behöver inte säga nånting, det är vi som ska tack sig " sa jag och hon kramade mig tillbaka.
" Men vad ska jag göra nu " frågade hon Scooter men höll fortfarande om mig.
" Nu ska du bara ta det lugnt och försöka skriva fler låtar som du kan sjunga " sa Scooter och hon nickade.
" Okej men vad händer nu da " frågade jag och kollade på Scooter som började plocka ihop sina saker.
" Just nu ska jag på ett möte men jag ska sen ringa runt lite till några kontakter.
 Det kan nog vara svårt att få tag i som nu eftersom det är lov men jag ska försöka " sa han och log.
" Tack så mycket, du vet inte hur mycket det betyder för mig. Bara att ni lyssnade på mig betyder mer än ord kan beskriva " sa Delian och jag såg att hon hade lite tårar i ögonen.
" Vi är glada som har hittat dig " sa Scooter och klappade henne lite på axeln innan gick bort mot hissen.
" Jag hoppas vi syns snart igen " sa han och dörrarna stängdes.
" Jag sa ju att det skulle gå bra " sa jag och hon kollade upp på mig.
Jag kollade in i hennes ögon och jag fastnade. Jag kunde inte få mig själv att slita min blick från henne.
Vi ryckte isär då min mobil började att ringa. Jag tog upp den och såg att det var Ryan som ringde.
" Whatz up " sa jag och Ryan skrattade.
" Tjenare mannen " sa han och jag skrattade lite. Det var skönt att prata med Ryan igen det var länge sen sist.
" Så vad vill du " frågade jag och hörde att någon pratade i bak runden. Chaz.
" Jag tänkte typ att efter som jag och Chaz typ har flugit hit ner till LA för att bara vara dig under lovet så undrar vi bara om vi kunde göra något " sa han.
" Eh jag är med Delian just nu " sa jag och kollade bort mot Delian som stog och knappade på mobilen.
Hon måste ha känt att jag kollade på henne för hon kollade upp och log stort när hon möte min blick.
" Kan inte hon hänga med da " frågade han och jag hörde hur Chaz började prata
" Ja vi måste ju få träffa den här dröm tjejen ju " sa hon och jag log.
Av det jag hitintills sett av henne så var hon verkligen en riktig dröm tjej.
" Jag kan fråga " sa jag och hörde hur dom små skrattade.
" Delian skulle du vilja göra något med mig, Ryan och Chaz " undrade jag och hennes leende blev större.
" Gärna men jag skulle behöva äta något " sa hon och jag kom på att hon bara
druckit en cola och ätit ett äpple till frukost.
" Hon hänger på men har ni ätit än " frågade jag för jag kända att även jag var hungrig.
" Nej vi har precis lämnat våra väskor i huset " sa han.
" Okej men ska vi mötas vid pizzerian om några minuter da " frågade jag.
" Det kan vi göra " sa han och jag kände hur min mage kuradde.
" Då syns vi snart " sa jag och la på. Jag stoppade ner mobilen i fickan och tog på mig min tjock tröja.
När jag vände mig om igen så stog Delian redan i hissen och väntade.
" Ska vi åka någon gång idag eller jag är hungrig " sa hon och jag skrattade.
" Jag hoppas att pizza blir bra för dig " sa jag och gick in i hissen.
" Det blir jätte bra " sa hon och tröck på knappen. När vi kom ner till receptionen så såg jag att det var massa paparazzi och fans som stog och väntade utan för. Jag kollade ner på Delian som suckade tungt.
" Det kanske är bra om jag vänjer mig " sa hon och jag kollade undrande på henne.
" Jag kommer ju synas i massa tidningar med dig och du kommer paparazzina hitta på massa rykten " sa hon och jag förstod vad hon menade. Hon skulle aldrig kunna få ett normalt
liv nu efter att ha syns på bilder med mig.
" Välkommen till mitt liv " sa jag och hon skrattade.
" Ut till helvetet " sa hon och öppnade dörrarna.

Delians perspektiv

Jag öppnade dörrarna och kamerorna började att blixtra. Jag försökt tränga mig förbi en grupp skrikande tjejer men dom lätt mig inte komma förbi. Jag vände mig om och såg att Justin håller på att få panik.
Jag klev fram till honom och såg att han verkligen inte mådde bra. Han behövde komma bort från alla och det var verkligen nu. Jag visste att det bara skulle göra att paparazzina kom på mer lögner men jag behövde få ut honom från klungan. Jag tog tag i hans hand och började dra med honom mot bilen.
Blixtarna blev bara värre och det gjorde ont i ögonen. När vi nästan var framme så kom vi fram till ett tjej gäng som bokstavligt talat slängde sig på honom. Jag försökte dra bort honom men dom höll honom för hårt.
Jag såg att Justin skulle falla ihop vilken sekund som helst så jag tog i allt jag kunde och skrek.
Tjejerna stannade upp och kollade chockat på mig. Jag tog tillfället i akt och drog bort Justin från dom och vi började springa mot bilen. När vi väll vara inne i bilen så pustade jag ut och kollade
på Justin som hade stora upp spärrade ögon.
" Ska jag köra " sa jag och la min hand på hans. Han nickade bara till svar och vi lyckades på något konstigt och bökigt sett byta plats utan att behöva gå ur bilen.
Justin gav mig bil nycklarna och jag fick tutta många gånger innan dom flyttade på sig.
När vi var utom räckhåll från dom så vände jag mig mot Justin.
" Vart ligger pizzerian " frågade jag och kollade lite oroligt på Justin.
" Bort vid den gamla skateboard parken om du vet vart den ligger " sa han och jag nickade.
Det var inte långt till pizzerian så vi var där på bara en kvart. När jag parkerade bilen och gick ut så såg jag att det nästan inte var någon på pizzerian vilket var väldigt skönt.
Dom flesta var också killar och dom brukar inte bli lika galna.
Jag vände mig not Justin som också kommit ur bilen. Jag såg att han fortfarande inte mådde riktigt bra så jag gick fram till honom och la mina händer på hans axlar.
Han vände sitt ansikte mot mig och hanns vackra leende var nu borta.
" Hur är det med dig " frågade jag och han skrattade lite utan mening.
" Jag har ju mått bättre men jag är okej " sa han också klistrade på ett leende som inte riktigt övertygad mig.
" Justin du kan inte ljuga för mig, jag såg dig där borta. Du höll nästan på att falla ihop " sa jag
och kollade menande på honom.
" Ja men nu är jag här och mår bra tack vara dig " sa han och log ett lite mer övertygande
leende men jag såg att han hade tårar i ögonen.
" Kom här " sa jag och kramade om honom hårt. Ha la armarna runt mig och drog mig närmre.
" Ibland skulle jag bara vilja berätta för alla att jag har klaustrofobi för dom kanske är mer förstående då men sen så vill jag inte berätta för då skulle alla bara tycka synd om mig " sa han och jag såg en tår rinna på hans kind innan han tröck in sitt ansikte vid min nacke. Jag la mitt huvud mot hans axel och kände att der började regna men jag orkade inte bry mig så mycket.
Vi stog säkert i fem minuter innan vi hörde röster bakom oss och när jag vände mig om stog Ryan och Chaz där. " Om ni vill bli varma så vet ni väll att ni kan få in " sa han och skrattade lite men när han fick syn på Justin som var alldeles röd i ögonen slutade han tvärt.
Jag torkade bort en tår från hans kind innan jag släppte taget inom om honom.
" Är du okej " frågade jag. Han nickade bara och torkade sig snabbt om ögonen innan han glatt hälsade på sina kompisar. Jag hälsade på dom båda och dom båda log ett leende jag inte riktigt kunde tolka.
När vi kom in så ställde vi oss i kön för att beställa. Jag tog en kebab pizza och en stor cola.
Killarna kollade lite roat på mig när jag beställde och jag skrattade lite.
" Jag åt ingen frukost okej " sa jag och dom skrattade lite alla tre.
" Det är inget fel med att du äter mycket " sa Chaz och Ryan nickade instämmande.
" Vi gillar tjejer som äter mycket men det är bara det att det är inte ofta man träffar tjejer som är mat glada " sa Justin och det fick mig att tänka på tjejerna i min skola.
Förutom mig och Melli så äter typ alla tjejer en halv biff och en halv potatis till lunch.
När vi alla beställt så satte vi oss vid ett bord vid fönstret.
" Jag ska bara gå på toa " sa Justin och ställde sig upp.
När han hade fått så vände sig Ryan och Chaz snabbt till mig.
" Okej vad var det som hände med Justin och vad pågår mellan er två" frågade dom och lutade sig närmre.
" Okej när vi skulle gå ut till bilen så var det säkert tre hundra fans och paparazzi som väntade på att vi skulle komma ut och vi hade ingen livvakt med oss så alla sprang mot honom. Och hur mycket han än försökte komma bort från dom så hängde dom efter honom. Och han fick nästan panik. Det var jätte läskigt att se.
För han höll på att  falla ihop vilken sekund som helst " sa jag och dom båda kollade oroligt på mig.
" Men hur kom ni bort från dom da " frågade Ryan.
" Jag försökte först med att dra med mig Justin genom klungan men sen kom ett tjej gäng som absolut inte vill släppa taget om om  honom så jag typ skrek ganska högt och dom släppte taget om honom av chock å du drog jag med honom till bilen och körde hit "sa jag och dom både såg lite lättade ut.
" Och mellan dig och Justin " frågade Chaz och dom båda kollade frågande på mig.
" Det är ingen ting mellan mig och Justin. Vi är bara vänner " sa jag men dom verkade inte övertygade.
" Den där kramen vissade annat " sa dom och jag suckade.
" Jag kramade Justin som vilken kompis som helst skulle göra om ens kompis är ledsen " sa jag och lutade bak.
" Kramas ja, men det där var en kraaam " sa Ryan och nickade lite med huvudet.
" Okej det är inget som pågor mellan mig och Justin. Vi är bara vänner. För det andra så
har jag en pojkvän " sa och dom kollade snabbt på varandra.
" Vet Justin om det " frågade dom.
" Ja, jag har berättat för honom att jag har en pojkvän " sa jag och såg att  Justin kom ut från toan.
" Han kommer " sa jag och Chaz och ryan började prata om något spel eller något.
Jag började skratta för jag förstog verkligen inte vad dom pratade om.
" Vad skrattar då åt da " frågade Justin och satte sig mitt imot mig.
" Jag har försökt hänga med på vad dom pratar om men det går bara inte " sa jag och dom alla kollade på mig.
" Har du aldrig spelat Need for speed " frågade Ryan och kollade lite förvånat på mig.
" Nej vi har inte haft så mycket pengar så vi har inte riktigt satsat på att köpa massa olika
konsolar och spel till det direkt " sa jag och Justin log förlåtande.
" Förlot jag glömde " sa han lite ledsen vilket fick mig att le.
" Ingen fara " sa jag och min mage kurade högt. Vilket fick oss alla att vika oss av skratt.
Vi kunde inte sluta skratta eller sätta oss upp ordentligt förren servetrisen kom ut med maten.
När jag satte mig upp igen så såg jag på Justin som log sitt vakra leende igen.
Jag kunde inte dra bort min blicl förren servetrissen började prata.
" Vem hade kebeb pizza " undrade hon och kollade runt på oss.
" Det är jag " sa jag och tog imot min pizza. Hon räkte mig min cola också och jag tog en stor klunk.
När jag hade slängt i mig tre stora bitar lutade jag mig bak i den lilla soffan.
" Man måste bara älska pizza " sa jag och Justin skrattade.
" Vad finns det att inte gilla " sa han och tog en stor tugga av hans pizza. När han la ner pizzan
på talriken såg jag att Justin hade sås runt typ hela munnen och jag kvävde ett skratt.
" Snyggt "sa jag och Justin kollade undrande på mig.
" Vad " frågade han och nu började Chaz och Ryan också skratta för nu såg dom vad jag skrattade åt.
" Du ska i alla fall inte äta pizza på din första dejt " sa Chaz och gjorde sirklar runt sin mun.
Justin tog upp mobilen för att spegla och jag såg att han började rodna. Han tog snabbt bort det
med en servet och kollade lite på mig.

Tack för ikväll jag hade jätte kul " sa jag och gav dom en varsin kram innan jag stängde bil dörren.
Jag stog och kollade ett tag på när dom åkte ivär med bilen. Jag vände mig sen om och gick
bort till dörren. Jag han bara ta typ ett steg innan Melli slängde sig på mig.
" Omb hur gick det. Du har vart borta jätte länge " sa hon och släppte mig.
" Jo det gick bra " sa jag och tog av mig skorna.
" Detalijer tack " sa hon och vi satte oss i soffan.
" Okej låt mig tänka, Jag sjung min låt för Justin och Scooter och dom gillade den " var allt jag han
säga innan Melli avbröt mig.
" Omb du kommer bli känd " sa hon och jag skrattade lite åt vad hon sa.
" Det är inte ens säkert att jag får skriva kontrakt " sa jag och hennes leende bleb lite mindre.
" Men vad tog så lång tid da " frågade hon.
" Jo efter så åkte jag med Justin till en pizzeria för att äta och där möte vi Chaz och Ryan " sa jag
och kollade på Melli som satt med öppen mun och ögon lika stora som biljard kulor.
" Du gjorde vad " sa hon och skakade lite på sig.
" Du skulle se ditt face just nu " sa jag och ställde mig upp men Melli drog ner mig igen.
" Vad gjorde ni da på pizzerian " frågade hon.
" Eh vi åt, pratade, skrattade " sa jag och försökte komma på fall det var något mer.
" Omb är allt jag kan säga om det här " sa hon och satte på tv.
Hon gav mig kontrolen och jag blädrade igenom kanalerna lite. När jag kom fram till MTV stannade jag.
Det var kändis nyheter och dom stog och pratade om en bild. En bild på när jag och Justin krammas och en när vi håller hand. Dom stog och spekulerade om fall jag bara var en kompis eller om jag var Justins nya krash.
Jag kände hur mobilen vibrerade i fickan och utan att kolla vem vet var svarade jag.
" Hej " sa jag lite frånvarande för min blick var fast på bilden av mig och Justin.
" Hej " hörde jag JUstin säga men tvekade lite innan han började prata igen.
" Har du sett bilderna " frågade han och jag drogs ur min koma.
" Kollar på det just nu " sa jag och tog en sista titt på bilderna innan jag gick ut i köket.
" Vi är över allt " sa han och jag skrattade till lite.
" Sa ju att jag skulle behöva bli van med blixtrarana " sa jag och han skrattade.
" Dags att skaffa ett par bra sol glas ögon " sa han och vi båda skrattade lite.
" Kanske jag måste göra ja " sa jag och sukade lite.
Jag visste att det skulle bli så här när jag sa ja till att träffa Justin. Men varför måste paparazzi vara så jobbiga.
" Var det något annat du ville " frågade jag för jag började bli lite trött.
" Ja, jag tänkte fråga om du ville göra något igen den här veckan " frågade han och jag log.
" Aa vist men jag har dans varje dag 12 till 15 men efter det så är jag ledig " sa jag.
" Okej men ska vi höras imorgon " frågade han och jag kunde höra att han var lite osäker.
" Det kan vi göra " sa jag och log ännu större. Jag skulle kanske träffa Justin imorgon igen.
" Vi hörs " sa han och la på.
När jag vände mig om stog Melli vid dörren och kollade på mig.
" Jag hoppas jag får följa med på din lilla dejt med Justin imorgon " sa hon och jag skrattade lite.
" Det är ingen dejt och jag kan höra om du kan hänga på " sa jag och kollade ner på mobilen igen
för jag hade fått ett sms från Felichia.