Game on kapitel 6” Tro mig Justin det är ingen ide att försöka. Vi har alla testat men hon är allt för inne i sin hockey att hon förmodligen skulle dissa den store Justin Bieber också ”
” Jag trodde att ni två var ett par ” sa jag och han skrattade.
” Visst vi har kommit nära varandra men jag ser henne mer som en kompis och syster ”
” Okej ” sa jag och försökte fortfarande få tillbaka min tankar till annat en Naila som totalt hade rubbat mig. På ett bra sätt du alltså.Jag vaknade av att råkat sparka in benet i väggen och öppnade försiktigt ögonen då det var väldigt ljust i rummet. Jag sträckte mig efter min mobil och såg att klockan var elva. Killarna skulle inte sluta skolan förs än om tre och en halv timme. Jag gick bort till badrummet och hoppade snabbt in i duschen. Jag tog en lång dusch och lät mina tankar flyta iväg på lite allt möjligt. Men mesta del på den där tjejen Naila som börjat i deras hockeylag. Jag hade blivit som förstelnad när jag såg hennes stora brunna ögon och perfekta leende. Eller när hon stog i bara mjukisbyxor och sporttopp måste jag sett ut som värsta stackern eller något. Speciellt då Chaz sagt att hon inte var intresserad av killar just nu utan satsade allt på hockeyn. Vilket på något sätt gjorde mig ledsen fast jag inte visste varför, jag känner henne ju inte. Jag har bara sett henne en gång och jag var på något sätt redan fäst vid henne.
Jag hoppade ur duschen och drog snabbt på mig nya underkläder och ett par mjukisbyxor. Jag ställde mig framför spegeln och kollade ner på min lite blåslagna kropp.
Mamma och mormor hade blivit galna när jag kom hem med blåmärken över hela armarna och benen. Så jag hade fått suttit jätte länge och förklarat att det inte var något speciellt som hänt. Att det bara var som möt en hockey spelare som uppenbarligen var lite starkare och mer inne i allt det här som har att göra med hockey.      Jag satt på min sista lektion tillsammans med Jillian och jag höll på att somna då våran lektionen var så tråkig.Skolklockan ringde ut och jag gäspade stort. Jag la ihop mina böcker och började gå bort mot mitt skåp. Jag slängde in böckerna i skåpet och tröck ner min tjocktröja i väskan innan jag hängde den över axeln. Jag gick bort till Jillian som fortfarande stog vid sitt skåp och packade ner massa olika skolböcker.
" Du vet väll att vi inte har några prov eller läxor den här veckan " sa jag när hon packat klart och vi börjat gå bort mot Chaz, Ryan och resten av killarna som stog och väntade.
" Förresten du gillar Justin Bieber va? "
" Skämtar du eller, jag älskar honom mer än något annat i livet. Han ör mina stora kändis crash, varför undrar du? "
" Tänkte att du kanske ville veta då att din stora kändis crash förmodligen kommer va med oss idag " sa jag och hennes ögon växte till stora klot.
" Du skämtat med mig va? "
" Nej, han är hur tydligen bra kompis med killarna i klassen "
" Ja jag, men hur vet du ens att han är i Stratford? "
" Han var och spelade hockey med oss igår på träningen "
" Omg, vad gjorde du då när du fick spela mot honom? "
" Utklassade honom i allt tekniskt, puttade upp honom i rinken och så att han ramlade till isen. Så han kommer nog ha rätt ont idag " sa jag och skrattade åt minnet.
" Du gjorde vad med honom? " frågade hon men jag valde att inte svara.
" När man pratar om trollen " sa jag och pekade bort mot Justin som just klev ur sin bil och ställde sig bredvid Chaz.
När vi kom upp till dom såg vanvett ett stort blåmärke som prydde Justins högra arm. Jag antog att Jillian såg det också då för hon drog efter andan och tog ett fast grep om min handled.
" Vad har du gjort med min Bieber " stammade hon fram och vi alla skrattade.
" Det är inte sp farligt som det ser ut " sa Justin men Jillian bara skakade på huvudet och gav mig en nästintill mördande blick.
" Vadå om Justin vill vara med och leka får han vara bered på konsekvenserna "
" Men du behövde ju inte överdriva "
" Eh det var kul men man kanske inte ska komma ut med det " sa han och jag höjde på ena ögonbrynet
" Vad då att du fick stryk av en tjej "
" Nej det kan jag stå för, men om några bilder kommer upp på mig med blåmärken kommer det starta massa falska och påhittade rykten "
" Juste jag glömde att du är den där gulliga, snälla och trevliga killen som aldrig bryter mot lagen "
" Jag har visst brutit mot lagen " sa han förolämpat.
" Som vad? " frågade jag utmanande.
" Jag har kört mot rött ljus " sa han och jag skrattade.
" Åh ta det lugnt bad boy " sa jag och klappade honom lite på bröstet innan jag följde efter dom andra bort till bilarna. " Åh ta det lugnt bad boy " sa hon och klappade mig snabbt på bröstet innan hon följde efter dom andra bort till bilarna.
" Naila har du bil med dig idag " frågade Chaz och Naila skakade på huvudet.
" Nej jag och Jillian tar bussen dit så syns vi där " sa hon och dom började gå bort mot bussen.
" Jag har två platser kvar i min bil om ni vill ha skjuts " sa jag och dom vände sig mot mig.
" Gärna om det inte är något problem " sa den blonda tjejen och Naila himlade ned ögonen.
" Vi ska ju ändå till samma ställde så det är inget problem " sa jag och nu spred sig ett litet leende på Nailas läppar. Vi hoppade in i bilen för att åka hem till Nicklas. Chaz, Ryan, Naila och hennes blonda kompis åkte med mig och jag hade svårt att hålla blicken på vägen, då jag kunde se Naila i backspegeln.
Vi åkte under tystnad på hela vägen till Nicklas och när vi kom fram var det ingen hemma så vi måste ha kommit iväg snabbare. Naila satte sig på trappan med den blonda tjejen som jag nu visste hete Jillian i sitt knä. Hon slog armarna runt henne och gav Jillian en snabb puss på kinden. Jillian rodnade lite och alla utom jag började skratta. Hon begravde ansiktet i händerna och skrattade lite.
Resten av killarna kom och vi gick snabbt in i huset. Vi gick in i köket för att hämta lite läsk och chips innan vi gick ner till hans källare där han och hans pappa hade som ett litet spelrum med pingis, biljard och tv-spel. Jag gick bort till biljardbordet och såg bort på Naila som stog och pratade med Chaz.
” Naila ” ropade jag och hon vände sig mot mig.
” Kom hit så jag kan få min revenge ” sa jag och hon fick något lek fullt i blicken.
Hon kom fram mot mig och tog tag i den andra biljard pinnen.
” Vill du spränga? ” frågade jag och hon skakade på huvudet. 
Jag la upp den vita biljardbollen och siktade noga innan jag stötte iväg den.

*

Vi hade skört tre gånger och jag hade vunnit alla. Den hade varit ganska jämnt men jag var fortfarande bäst. Vi var inne på vår fjärde gång och vi hade bara en kvar var plus numer 8. Naila ställde sig vid den vita bollen och bet sig lite sexigt i läppen. Jag kom på mig själv att stirra och lät istället min blick glida mot biljardbordet där jag precis såg Naila få ner sin kula och hade bara kvar 8:an som låg i ett jätte bra läge för henne. Hon ställde sig för att skuta igen och hon stötte snabbt iväg den vita bollen och som jag sagt lätt att få ner boll numer 8.” Yes jag vann ” sa hon högt och nästan hoppade på stället.
” Har du glömt bort vem det är som vunnit dom andra tre gångerna ” sa jag och hon slutade hoppa på stället.
” Fuck you Biever ” sa hon och satte sig ner i den lediga soffan precis vid biljardbordet. Jag skrattade lite och satte mig ner bredvid henne.
” Jag antar att du inte är ett sånt stort fan ” sa jag och hon skrattade lite kort.
” Jag har inget emot dig men nej jag är inget fan av dig, besviken eller ”
” Jag vet inte, det kanske är lite skönt att kunna prata med en tjej utan att dom vill prata med en om deras planer för framtiden. Att dom planerat värsta bröllopet och såna saker. Så nej jag är inte besviken utan mer lättad ”” Jag har inget emot dig men nej jag är inget fan av dig, besviken eller ”
” Jag vet inte, det kanske är lite skönt att kunna prata med en tjej utan att dom vill prata med en om deras planer för framtiden. Att dom planerat värsta bröllopet och såna saker. Så nej jag är inte besviken utan mer lättad ” sa han och jag skrattade.
” Stackars lilla Biever som har några X antal tjejer som skulle dö för att gifta sig med dig ” sa jag och nu tog ett stort leende över hans läppar. Han kollade upp och möte min blick. Jag kände hur jag drunknade i Justins så vackra ögon och kunde inte hitta styrkan att dra mig undan. Han verkade inte vilja dra sig undan heller men det kanske bara var för att han var trött.
” Gör plats för en till person ” ropade Chaz och satte sig ner bredvid mig så att jag blev tvungen att hoppa närmre Justin.Game on kapitel 5

 Men det var en bestämd person som skulle göra det så jag behövde inte bry mig om det. Jag kollade noga och försökte få ett hum om hur dom spelade och när det var min tur hade jag inte kommit fram till något så jag passade bara till han som skulle köra med mig.
Jag fick tillbaka pucken och gjorde någon slags snurrfint för att komma förbi och när jag tagit ett några steg skicka iväg ett skott som satt i vid det närmre stolproten.
Jag log stort för mig själv och åkte snabbt tillbaka till min sida av planen för att försvara mot nästa som kom.

Träningen tog slut och jag började åka bort till Jillian som satt och klappade händer när jag kom åkandes.
” Tackar, tackar ” sa jag och buggade lite.
Du vet inte hur kul det bar att se dig åka förbi många av dom så att dom började svära högt ”
” Tro mig det var roligare för mig som fick spela och se deras ansikten ”
” Det tvivlar jag inte på men det var det bästa på länge ”
” Kommer du hit ofta? ”
” Ganska ofta, det hjälper mig tänka ”
” Naila kan du komma hit ett tag ” ropade Chaz och jag gav Jillian ett snabbt leende innan jag åkte bort till Chaz som stog och pratade med tränarna. Jag ställde mig bredvid Chaz som hade ett stort leende på läpparna.
” Vad är det? ” frågade jag och vände mig mot tränarna som stog och små pratade lite.
” Vi har bestämt oss för att låta dig tråna med oss och om du lyssnar på Chaz riktigt noga och lär dig vårt spel kanske du till och med kan spela med oss i Canada elit cup ” sa Stefan och ett leende spreds på mina läppar.
” Tack så jätte mycket ni kommer inte ångra er ”
” Kanske inte, men kom ihåg att du lovade mig att köra hårdare än killarna ”
” Ja jag kommer ihåg ”
” Du antar jag att vi syns på träningen imorgon ”
” Det gör vi ” sa jag och dom gick ut från hallen.
” Då antar jag att du måste lyssna och följa efter mig nu ” sa Chaz och jag vände mig mot honom.
” Jag antar att jag måste stå ut med dig i alla fall ”
” Åh kom igen, erkänn att du gillar mig ”
” Lite, men om du går mig på närvärna smäller jag till dig ”
” Okej ” sa han och skrattade.

*

2 veckor senare Jag satt nu i bilen på väg hem till mormor och morfar. Jag hade fått ledigt i en månad för att bara ta det lugnt och vara med kompisar. Jag hade saknat dom jätte mycket och det skulle bli kul att se dom igen. Tyvärr skulle dom ha skola i tre veckor till innan dom fick lov och då skulle dom på cup en vecka. Men jag skulle få följa med på den och heja på. För dom skulle ju ha fritid för att kunna göra annat också.
Vi körde upp på uppfarten och mormor och morfar kom gåendes mot oss. Jag hoppade ur bilen och gick upp mot dom. Jag kramade om både mormor och morfar innan jag tog ur mina väskor från bilen. Jag gick in i huset och tog snabbt upp mina väskor till mitt rum. När jag kom in till mitt rum såg jag att det stog en ny större säng som redan var färdig bäddad. Jag släppte ner väskorna vid garderoben och bytte om till ett par mjukisbyxor innan jag la mig i sängen och somnade snabbt.

*

Jag vaknade av att min mobil började ringa och satte mig snabbt upp. Jag sträckte mig efter min mobil och såg att det var Chaz som ringde.
( Justin tjockt och Chaz vanligt ) 
” Chaaaaaaaaaaz ”
” Tjenare mannen, är du hemma nu eller? ”
” Japp du väckte mig nyss från min nya sköna säng ”
” Sorry var inte meningen, men har du äntligen fått en ny säng som du får plats i ”
” Japp det har jag, , men vad görs? ”
” Jag ska iväg till ishallen för att träna och undrade fall du ville hänga på och köra lite hockey. Du vet lite som gamla tiden innan du blev känd ”
” Gärna men jag trodde att ni skulle satsa hårt nu och jag har ju inte kört på ett tag så jag är nog inte på topp direkt ”
” Eh det är lugnt, vi ska ha lite av en slapp träning idag så du klarar dig nog ”
” Jag kommer jätte gärna om det är okej för tränarna ”
” Ja då det är lugnt ”
” Okej men skulle jag kunna få låna lite kläder av dig, mina gamla hockeykläder är nog lite för små för mig ”
” Haha kanske lite och ja du kan låna kläder av mig ”
” Bra vilken tid börjar träningen? ”
” Den börjar om en timme så kom hit tjugo minuter innan d så du hinner byta om ”
” Det gör jag, vi syns sen ” sa jag och la på innan jag gick bort lite släppandes till min garderob. Jag drog på en t-shirt och en stor tjocktröja innan jag gick ner till köket för att äta något lite snabbt innan jag skulle iväg till ishallen.

*Jag drog ett sista varv med tejp innan jag kastade tillbaka den till Chaz som satt med ett stort leende på läpparna och bredvid honom satt Ryan med ett minst lika stort leende. Jag ställde mig upp först lite skakigt då jag inte ståt på ett par skridskor på ett tag. Jag tog på mig hjälmen och följde efter Chaz och Ryan ut till isen. På isen hade redan dom flesta börjat på något sätt genom att antingen åka runt lite eller stå och passa lite. Jag kollade runt lite och kände igen dom flesta på antingen efternamnet som var tryckt på deras tröjor eller deras ansikten när dom tog av hjälmen för att hälsa på mig. Men det var en spelare som varken hade ett bekant namn eller ett bekant ansikte. Inte för att jag såg så mycket av hans ansikte men jag slog nästan vad på allt att det var en ny spelare. Då dom flesta som bor i det här området känner varandra.
Stefan blåste till oss och vi alla ställde oss i en liten ring runt honom.
” Så idag är en liten speciell dag, då jag som lovat ska köra lite lugnare med er och sen så har vi en gammal stjärnspelare på besök. Vilket är ingen mindre än våran käraste Justin Bieber ” ” Så idag är en liten speciell dag, då jag som lovat ska köra lite lugnare med er och sen så har vi en gammal stjärnspelare på besök. Vilket är ingen mindre än våran käraste Justin Bieber ” sa Stefan och jag lät min blick glida mot Justin som stog mellan Chaz och Ryan. Han höjde blicken och möte min. Jag fastnade i hans gyllenbruna ögon som kollade rakt in i mina. Men drog bort blicken när Stefan sa mitt  namn och några till efter. Jag hade inte lyssnat på vad vi skulle göra så jag ställde mig längst bak i kön och lät återigen min blick glida bort mot Justin som stog och pratade lite med Ryan som stog förre honom. Jag räknade personerna framför oss och såg att vi skulle få köra mot varandra i den här övningen.
Dom flesta tjejerna hade nog svimmat om dom fick möte lilla Bieber i hockey men inte jag inte. Nu skulle han bara få några små blåmärken som kanske startade lite skvaller i tidningarna. Det var våran tur och Justin började dra med sig pucken mot mig för att försöka komma förbi mig och göra mål. Jag närmade honom och gick ner i en liten lägre position för att kunna vara snabbare i sidled. Han försökte gå till höger men han var väldigt lätt att läsa av så jag blockade hans väg och han föll till isen.
” Natti vi ska bara stå i vägen på den här övningen ” ropade Stefan och använde som vanligt mitt smeknamn för hockey. För det skulle ju låta lite konstigt om dom ropade Naila på en match för killar.
”  Sorry ” sa jag lite roat innan jag åkte bort till andra sodan av isen för att ställa mig sist i ledet för att köra igen.

Stefan avbröt matchen och träningen var slut. Jag åkte med ett leende bort mot vattenflaskorna då jag inte gett Justin en så lätt match. Han hade bara blivit in knuffad i rinken och ramlat till isen ett X antal gånger.
” Natti kan jag få prata med dig ” ropade Stefan och jag slängde tillbaka vattenflaskan i båset innan jag åkte bort till läktaren där Stefan satt.
” Vad är det? ” frågade jag med fortfarande ett stort leende på läpparna.
” Jag vill prata med dig lite om ditt spel på träningen idag ”
” Om du tycker att jag var lite för hård så ber jag om förlåtelse men det är inte varje dag man får tackla på en kändis ” sa jag och han skrattade lite.
” Inte ett så stort fan va? ”
” Ingen hater direkt men inte ett fan heller ”
” Haha okej, men det var inte det jag ville prata med dig om ”
” Inte ” frågade jag dumt då han precis sagt det.
” Nej jag vill säga att vi faktiskt gillar när du kör hårt och om du lovar oss att fortsätta köra så tänker vi låta dig spela med oss i Canada elit cup ” sa han och mitt leende blev ännu större.
” Jag lovar ”
” Bra då lägger jag till en person på vår lista ” sa han och klappade mig lite på axeln innan han gick ut ur hallen. Jag vände mig snabbt om och såg Chaz stå en bit bort. Åkte snabbt bort till honom och orkade inte bry mig om att Justin stog bredvid.
” Chaz jag får hänga med till Canada elit cup ” sa jag och slängde mig på honom. Han ramlade med ryggen mot golvet och jag satte mig gränslande över hans mage. Jag tog av mig hjälmen och mitt hår föll ner längst min rygg.
” Hej på dig ” sa han och tog också av sig sin hjälm.Jag åkte bort och ställde mig bredvid Chaz som stog och drack vatten.
” Så den nya killen är ju duktig ” sa jag och skrattade lite åt alla minnen då jag åkt in i rinken eller fallit till isen.
” Ja hon är skit duktig, du ska se henne när vi kör tekniska delarna, hon utklassar oss alla ”
” Vänta vänta, du menar väll han är jätte duktig ” sa jag och han skulle precis säga något när det var någon som slängde sig över honom. Han ramlade med ryggen mot golvet och den nya spelaren satte sig gränslande över hans mage och tog av sig hjälmen. Det var inte förs än då som jag såg att Chaz hade sagt rätt, att dom hade en tjej i sitt lag.
” Hej på dig ” sa Chaz och tog även han av sig hjälmen.
” Jag pratade just med Stefan och han sa att jag får följa med till Canada elit cup ” sa hon och Chaz slog upp i ett stort leende.
” Välkommen till laget eller vad man än säger ” sa han och hon klev av honom. Hon hjälpte Chaz upp och han la en arm runt hennes axlar.
” Förlåt om ni pratade om något viktigt men jag var bara lite glad ” sa hon och log ett ursäktande leende mot mig ”
” Nej då, vi pratade bara om dig ” for det ur mig innan jag ens han tänka.
” Så ni pratade mig ” sa hon lite roat och kollade på mig.
” Ja Chaz berättade just att du är en hon och inte en han ” sa jag och hon skrattade.
” Okej ”
” Juste eh, Justin - Naila, Naila – Justin ” sa Chaz och jag räckte fram handen mot henne. Hon skakade snabbt den innan hon började gå bort till omklädes rummet. Vi följde efter henne och när jag kom in hade hon redan börjat byta om så hon stog i bara ett par mjukisbyxor och en sporttopp.Jag fastnade med blicken på henne och om jag måste erkänna på henne överkropp som vissa väldigt mycket naken hud. Även när hon hade dragit på sig sin tjock tröja var min blick fortfarande fäst vid henne, men nu lyckades jag kolla på henne vackra stora brunna ögon och perfekta leende.
” Hej då syns imorgon ” sa hon och gick ut ur omklädes rummet. Min blick var kvar på det stället där hon just försvunnit  och jag kunde inte dra mig undan förs än Chaz knäppte med fingrarna framför mitt ansikte.
” Ser du nån ting du gillar Bieber ” retades Chaz och jag skakade på huvudet.
” Tro mig Justin det är ingen ide att försöka. Vi har alla testat men hon är allt för inne i sin hockey att hon förmodligen skulle dissa den store Justin Bieber också ”
” Jag trodde att ni två var ett par ” sa jag och han skrattade.
” Visst vi har kommit nära varandra men jag ser henne mer som en kompis och syster ”
” Okej ” sa jag och försökte fortfarande få tillbaka min tankar till annat en Naila som totalt hade rubbat mig. På ett bra sätt du alltså.

Blev ett ganska bildlöst kapitel men långt vilket jag hoppas uppskatas.
Men nu är Justin inne i bilden och han verkar ha lite avårt att hålla blicken borta eller vad säger ni.
Kommentera!!
 
 


Operation BIEBERBLAST!


Något fel med min data igen så det hä inlägget lägger sig över, men kapitel 4 ligger under om ni inte läst det än :D
Game on kapitel 4


Jag slog mig ner bredvid henne och hon kollade chokat på mig.
” Ska du inte sätta dig bredvid Mr. Populär där borta ” sa hon och pekade bak mot Chaz.
” Eh han klarar sig bra utan mig, förresten jag frågade aldrig vad du hette förut ”
” Jag heter Jillian ” sa hon och log lite.
” Jag är Naila ” sa jag och besvarade hennes leende.

Resten av lektionen hade vi pratat om lite allt möjligt och vi var nu på vägg bort till hockeyhallen för att kolla på killarnas träning. För det visade sig att Jillian gillade att kolla på hockey men tyvärr inte spela så hon följde gärna med mig för att kolla. För jag vill gå och kolla på en av deras träningar innan jag bestämmer mig för att testträna med dom. Vi kom in i hallen och satte oss på den högra läktaren som bortalaget alltid satte på och som jag många gånger hade suttit på när vi möt dom. Vi satte oss ner och nu ångrade jag ännu mer att jag inte tagit på mig varmare kläder då det var väldigt kalt inne i hockeyhallen. Jag kröp ihop lite och satte armarna runt mina ben för att försöka hålla värmen så gott det går när det är så kalt.” Fryser du? ” frågade Jillian med ett litet flin på läpparna.
” Nej du vet jag sitter alltid så här och skakar ” sa jag och vi skrattade lite.
” Så varför flyttade ni till Stratford egentligen? ”
” Eh det var mamma som velat byta jobb jätte länge och hon fick ett erbjudande här som hon tog, Jag tror tyvärr att hon tog det bara för att komma bort ”
” Vart är din pappa? ”
” Han dog för ungefär två månader sen ” sa jag lite sorgligt och Jillians leende försvann.
” Åh jag är så ledsen, jag menade inte ”
” Det är lugnt, hur skulle du kunnat veta ”
” Men en liten sak jag undrat över ”
” Vad? ”
” Varför vill du börja spela med killarna när det finns ett tjej lag här? ”
” För att jag alltid har spelat med killar och jag tycker det är roligare då man får köra lite tuffare och hårdare en med tjejer där man knappt får röra varandra. Sen så får man också mycket bättre träning när man spelar med killar ”
” Men varför började du spela med killar från början ”
” När jag var liten fanns det inget tjej lag där jag bodde och i den åldern fick man spela med killar om man var tjej då killar inte börjat utvecklas så mycket då ”
” Men man får ju inte köra med killar nu så hur har du kommit undan med det ”
” Jag har haft hjälm på mig under match ”
” Men har du aldrig blivit på kommen med det? ”
” Jo en gång och det var när jag möte Chaz och dom ”
” Var det du som hade börjat slåss med Chaz? ”
” Ja hur många andra tjejer spelar med killar ”
” Nej det är inte det. Jag menar bara att det inte är dom små killarna du väljer att hoppa på ”
” För din information så var det han som hoppade på mig först, jag gav bara igen ”
” Så det är därför Chaz är på dig som en liten hök ” sa hon och jag kollade chokat på henne.
” Åh kom igen, du kan inte ha missat hans blickar ”
” Vilka blickar ” frågade jag lite dumt.
” Okej om vi säger så här, jag har försökt få kontakt med dom jätte länge och sen helt magiskt börjar du här och han är på dig direkt som resten av hockey killarna ”
” Chaz är bara ” var allt jag hann säga innan jag blev avbruten.
” Jag är vad? ” frågade Chaz när han kom gåendes mot oss iklädd alla sina hockeykläder.
” Inte lika bra som du tror du är så jag kommer nog få mig ett gott skratt här på sidan av ”
” Om du är så säker på att du är bättre än mig varför kommer du inte ut på isen och visar det ”
” Du sabbade mina skridskor om du kommer ihåg ”
” Du är bara rädd ”
” Jag rädd, var det inte jag som började slåss med dig som är typ dubbelt så stor som mig ”
” jag trodde du sa att han hoppade på dig ” började Jillian men jag avbröt henne genom att ta upp handen mot henne.
 ” Vi har lite reserv saker i förrådet om du vågar ”
” Game on hörru ” sa jag och han skrattade.
” Ska du dissa mig nu ” sa Jillian och jag vände mig mot henne.
” Sorry jag glömde jag blev bara lite inne i stunden, jag kan göra det en annan gång ”
” Nej kör du, det blir nog roligare för mig om jag får se dig köra runt med killarna ” sa hon och jag gav henne en kram innan jag följde efter Chaz bort till deras tränare. Chaz gick väldigt klumpigt på grund av alla skydd så jag hann snabbt ikapp honom.
” Hej Stefan ” ropade Chaz och jag antar att det var deras tränare då han vände sig mot oss.
” Vad har jag sagt att ta med tjejer hitt för att imponera Chaz ” sa han med en suck och jag skrattade. Jag antog att han inte hade så bra raggrepliker så han använde sin talang för att imponera på tjejer.
” Nej det är lugnt, hon kom hitt för vi undrar fall hon skulle kunna få provträna med oss ”
” Ska en tjej spela med oss ” sa han och skrattade.
” Ja varför inte hon är ju duktig ”
” Chaz det är många tjejer som är duktiga men det är lite tuffar uppe i kil serien ”
” Hon lyckades ju rätt bra när hon möte oss för några dagar sen ” sa Chaz och jag såg hur tränarens ansikte gick från roat till chokat.
” Vad det du? ” frågade han och pekade på mig.
” Det var jag ”
” Ja jag måste ju erkänna att du var duktig för att vara tjej men vi satsar sten hårt att komma igång inför cupen som kan förändra många av grabbarnas framtid om vi lyckas och jag vill inte riskera det genom att ta in en tjej som kanske kan hjälpa oss ” sa han och med dom orden vände han om och började gå bort från oss men jag tog ett fast tag om hans handled och vred honom mot oss igen. Både han och Chaz kollade chokat på mig.
” Jag lovar att göra mitt bästa ”
” Det tvekar jag inte på men du är fortfarande en tjej och inte lika starka som killar i den här serien som vi ska köra i ”
” Jag har ju lyckas klara mig i mitt gamla lag ”
” Ja men där var du en av era snabba smidiga toppar som bara skulle komma förbi och göra mål och vi kör ett litet annorlunda spel här ”
” Men vad är det för fel att ha lite olika spelare ” sa Chaz och Stefan kollade var ända liten centimeter av mig innan han möte min blick igen.
” Jag lovar att köra hundra procent och om du säger åt oss att göra 50 armhävningar så gör jag 75 och om du säger åt oss att springa en mil på löpbandet så springer jag en mil och två kilometer ”  sa jag och han funderade ett tag innan han skakade lite på huvudet.
” Okej du får testa och det är inte på grund av att du kan spela utan din atityd. Vi skulle behöva någon mer lite på spelar men om du inte gör som jag säger åt dig går du direkt när jag säger åt dig ”
” Ja jag lovar ” sa jag och han gav både mig och Chaz en klapp på axeln innan han gick bort till dom andra tränarna som stog och kollade frågandes på mig.
” Så det där gick ju bra ” sa Chaz och jag skrattade.
” Ja men jag borde nog bytta om lite snabbt så att jag inte tar tid från träningen ”
” Här följ med dig så ska jag vissa dig vart extra grejerna ligger ”sa han och jag följde med honom bort till ett rum där det hängde massa extra skydd och kläder.
” Det är bara att ta det som är i din storlek ” sa han och log lite mot mig innan han började gå bort till isen för att värma upp.

*

Jag lyckades hitta allt jag behövde och drog ett sista varv med tejpen innan jag satte hjälmen på huvudet. Jag började gå bort till isen där killarna stog och passade lite i väntan på mig och en till som var lite sen.
Det var lite obekvämt att ha bh när man tränar då den skaver när skydden trycker åt.
Jag gick ut på isen och Chaz kom snabbt åkandes mot mig med ett stort leende på läpparna.
” Jag trodde nästan att du skulle rymma när det tog så lång tid ”
” Haha jätte roligt ” sa jag och drog på mig den handskarna.
Killen som kommit för sent åkte ut på isen och tränaren visslade att vi skulle samlas.
” Okej idag har vi en ny spelar som ska provträna med oss och det här är lite annorlunda då den nya spelaren också är en tjej som hjälpte till att slå oss i vår sista match: Men jätte kull att du vill träna med oss. Men nu till det viktiga, nu är det bara en månad och tre veckor kvar till Canada elit cup som kommer vara stor grund till eran framtid inom hockeyn. Så därför kommer vi köra jätte hårt fram till dess för att se till att vi är i form till det. Så vi kör igång direkt igenom att dela upp er i två lag så vi kan träna anfall och försvar ” sa han och en av dom andra tränarna började dela ut västar till hälften av oss. Jag slapp väst och följde efter resten av dom som inte hade fått västar. Jag ställde mig sist för att se vad det var vi skulle göra då han inte hade förklarat något för mig. 
Det visade sig vara en övning då man skulle komma tre anfallare mot två backar och när bollen kommer ur spel skulle två av topparna åka ner och försvara, den tredje spelaren skulle bara åka till sidan. Men det var en bestämd person som skulle göra det så jag behövde inte bry mig om det. Jag kollade noga och försökte få ett hum om hur dom spelade och när det var min tur hade jag inte kommit fram till något så jag passade bara till han som skulle köra med mig.
Jag fick tillbaka pucken och gjorde någon slags snurrfint för att komma förbi och när jag tagit ett några steg skicka iväg ett skott som satt i vid det närmre stolproten.Jag log stort för mig själv och åkte snabbt tillbaka till min sida av planen för att försvara mot nästa som kom

Tråkigt kapitel jag vet men nu har hon i alla fall börjat små träna med killarna och jag lovar att Justin antingen kommer i nästa kapitel eller kapitlet efter det.
Men vad tycker ni om det här?'
Kommentera!!


Boyfriend skalJust nu håller dom på att fixa så att man komme rkunna köpa Boyfriend skal till iphone så ni som har en iphone och gillar Justin. lucky you!! Vet dessväre inte vart dom säljs och när dom kommer ut.

 

Kapitel 3 ligger under om ni inte läst det!!


Game on kapitel 3

” Tack mamma nu kommer jag ju kunna få plats med alla mina killar utan problem också ” sa jag och började gå bort mot bakdörren som ledde in till vardagsrummet. Mammas mun formade sig till ett stort o och jag log för mig själv. Jag öppnade dörren och började följa efter några flytt gubbar som höll i en låda där det stog mitt namn på. När jag kom in i rummet som skulle bli mitt var det ända jag såg just nu en stor säng och massa lådor. Jag gick fram till en låda och öppnade den för det var väll att bara börja göra sig hemmastadd så fort som möjligt.

Jag satte mig ner bredvid Natan som satt och tröck i sig sin macka. Jag hällde upp en talrik med yoghurt och åt snabbt upp den innan jag gick upp till mitt rum för att göra mig iordning för min första dag i skolan. Jag gick bort till en av mina kartonger som just nu var min garderob då jag inte hade orkat fixa allt igår. Jag drog bara på mig det som låg högst upp vilket var ett par höga slitna shorts, vitt linne och en stor blå tjocktröja.Jag drog på mig shortsen och stoppade tröjan innanför innan jag drog på mig tjocktröjan. Jag drog upp borsten och drog den snabbt igenom mitt toviga hår och drog bara på ett lätt lager maskara.
Eftersom jag inte hade några böcker eller något var det ända jag tog med mig ner till vardagsrummet min mobil och hörlurar. När jag kom ner stog Natan redan klar och väntade på mig. Jag knöt på mig mina sneakers och skulle precis gå ut för att vänta till bussen när mamma stoppade mig.
” Naila ska du inte ta på dig något varmare, du kommer frysa annars ”
” Mamma jag klarar mig ”  sa jag och stängde igen dörren snabbt innan mamma hann protestera. Vi gick bort till busshållsplatsen och jag ångrade nästan att jag inte tog på mig något varmare när jag kände den kalla blåsten mot mina bara ben och jag ryste till. Natan måste ha sätt det för han skakade på huvudet och skrattade. Bussen kom körandes och vi hoppade snabbt på. Vi började gå bak mot två platser som var tomma och jag kunde se och känna deras blickar på oss vilket var väldigt obehagligt men jag försökte ignorera det.

Bussen stannade utanför skolan och vi hoppade ut. Vi började gå bort till skolan men vi tvekade lite innan vi gick in. Vi började gå bort mot en stor dörr där det stog reception på och det var en äldre tant som glatt hälsade på oss när vi kom in.
” Vart är rektorns kontor? ” frågade jag och hon pekad emot en öppen dörr. Vi gick bort till den och Natan knackade lite försiktigt innan vi gick in. När vi kom in var rummet tomt och vi kollade oss lite osäkert runt i rummet.
” Hej på er ” var det någon som sa bakom oss och vi båda hoppade till. Jag satte handen för hjärtat och vände mig om. Där stog en kille runt 35 år med en bricka som det stog hans namn och att han var rektor. Han log roat mot oss och satte sig bakom skrivbordet och började rota efter något.
” Jag antar att det är ni som Natan och Naila Withriche ” sa han och vi nickade.
” Då ska jag vissa er till era klass rum och så ska ni få lite papper ” sa han och sträckte fram två häften till oss. Jag tog imot det och kollade ner på det och såg att det var ett schema, kod till sitt skåp och lite annat. Han reste sig upp och började gå igenom korridorerna med oss tätt efter sig. Han stannade vid ett skåp och jag kollad på numret och såg att det inte var mitt och antog att det var Natans. Vi fortsatte bort till mitt skåp och jag slängde in mina papper och vi fortsatte bort till klasrummet.
” Så Naila här ska du in ” sa rektorn och jag kollade frågandes på honom. Han menar väll att vi ska in här. Jag tänkte precis fråga men Natan han före mig.
” Du menar väll att vi ska in där ”
” Nej vi har så fulla klasser att det ända sättet ni kunde gå här var att sätta er i varsin klass och vi frågad eran mamma och hon sa att det var okej ”
” Så klart hon gjorde ” sa jag i en viskning så att det bara var jag som hörde det.
” Men nu måste ni säga hejdå så att ni båda kan gå in på era lektioner ”
Jag sa hejdå till Natan innan jag öppnade dörren lite försiktigt och gick in. Alla i rummet tystnade och deras blickar fastnade på mig. Jag gick snabbt fram till läraren som stog vid tavlan. Jag räckte honom pappret som jag skulle ge till honom och han nickade lite med huvudet medans han läste innan han kollade på mig.
” Har någon visat dig runt? ”
” Nej jag har bara fått se vart mitt skåp ligger ” sa jag och hans blick gled ut över klasrummet. Hans blick fastnade vid två killar som satt tätt ihop och pratade om något som jag antog var roligt då dom skrattade högt.
” Chaz, Ryan ” skrek han högt och killarna satte sig snabbt upp. Jag kollade lite närmre på dom för jag tyckte att jag kände igen dom. Efter ett tag kom jag på vart jag sett dom någonstans. Dom spelade självklart i hockeylaget här. Den ena killen kollade länge på mig och ett leende spreds på hans läppar, jag antog att han kom ihåg mig också.
” Eftersom ni inte kan hålla tyst får vi sära på er, Chaz du får vissa Naila runt så att hon inte går vilse här ” sa han strängt och jag antog att dom ofta brukade prata på lektionerna.
” Visste ” sa han som jag nu visste hette Chaz och packade ihop sina böcker. Han sa hejdå till killen som hette Ryan och kom gåendes mot mig.
” Ska vi gå? ” frågade han och jag nickade bara till svar. Jag tog imot mina böcker från läraren innan jag följde efter Chaz ut till korridorerna.
” Vilket skåp ha du? ”
” EH jag har skåp 186 ”
” Åh då kan jag vissa dig matsalen och idrottshallen på vägen ” sa han och började gå igenom några korridorer.
” Förresten hur kommer det säg att du börjar här i Stratford, låt mig gissa. Du tyckte att vi var mycket snyggare än killarna i ditt gamla lag att du hellre ville spela här ” sa han och jag skrattade.
” Nej det är lite mer komplicerat än så ”
” Vi säger det ”

*

Vi fortsatte små prata lite medans han visade mig runt i skolan och jag måste erkänna att Chaz var helt okej. När klockan ringde ut för rast frågade Chaz fall jag ville hänga med honom men jag tackade nej och började istället gå bort mot nästa klasrum där jag skulle ha matte.
När jag kom in fick jag böcker och jag slog mig ner längst bak i klasrummet som det just nu bara var jag och en till tjej i. Men allt eftersom kom det in fler och Chaz slog sig ner bredvid mig och hans kompis bredvid honom. Jag suckade lite och drog upp min mobil för att se om Natan skickat något vilket han hade.
< Du kommer få åka hem ensam idag ska hänga med några killar efter skolan, hoppas det är okej > hade han skrivit och jag skrattade. Varför skulle han fråga mig fall han fick följa med några hem. Visst jag vill egentligen prata av mig lite men det kan ja göra senare.
< Det är klart det är okej, ha det så bra :D >
” Vem skickar du kärleksbrev med då ” frågade Chaz och jag drogs ur mina tankar.
” Om att skicka kärleksbrev till sin bror gills så är det de jag gör ”
” Ah det kanske skulle vara lie konstigt att göra med sin bror ”
” Kanske bara lite ” sa jag men tystnade snabbt när läraren började prata.

*

Lektionen hade gått fram i snigelfart men nu var den äntligen slut och det var dags för lunch. Jag kastade in mina böcker i skåpet och började gå bort till matsalen som var nästan helt proppfull. Jag ställde mig i kö och la på ett stort lager mat med spagetti och köttfärssås. Jag tog även ett glas med vatten och kollade ut över matsalen. Vid ett bord satt det en ensam tjej vid ett stort borde och jag började sakta gå åt det hållet.
” Är det någon som sitter här? ” frågade jag och hon kollade upp på mig. Hon hade halv långt blont hår och klar blåa ögon. Hon skakade lite på huvudet och jag slog mig ner framför henne.Vi satt och åt under tystnad ett tag innan Chaz och hans gäng slog sig ner bredvid oss. Den blonda tjejen kollade chokat på Ryan som satt sig ner bredvid henne. Jag antog att dom kanske inte var så jätte bra kompisar då dom inte ens hälsade på varandra .
” Så det är sant att tjejen som nästan spöade på Chaz har börjat här ” sa en av killarna och alla andra killar skrattade.
” Jag antar det ” sa jag med blicken fortfarande fäst på den blonda tjejen som verkade tycka det här var lite obehagligt.
” Så vad gör du här om jag får fråga ” frågade samma kille.
” Eh min mamma bestämde sig helt plötsligt att vi skulle flytta och då hade hon tydligen bestämt sig för Stratford. Men om jag hade fått bestämma hade vi vart kvar i alla fall till hockey säsongen är slut ” sa jag lite ledset och drog bort blicken från tjejen.
” Du kan ju alltid köra med oss ” sa Chaz och kollade glatt på mig.
” Kanske, vi får se ”
” Kom igen du kan ju inte ge upp hockeyn när du spelar som du gör ”
” Kan, kan jag väll men det vill jag inte. Men om jag ska testa med er måste jag först skaffa ett par ny skridskor då en viss person gjorde så att mina gick sönder ” sa jag och kollade menande på Chaz.
” Vad har jag gjort? ”
” När du tacklade mig bröts själva bladet i mitten och det går inte att laga ”
” Förlåt mig, det är inte mitt fel att dina skridskor har dålig kvalitet ” sa han och jag skrattade. Jag kanske skulle kunna trivas här ändå.

*

Jag gick till min sista lektion som var no labb och såg att det fanns två platser lediga. En bredvid Chaz som vinkade till mig och en bredvid den blonda tjejen från matsalen. Jag slog mig ner bredvid henne och hon kollade chokat på mig.
” Ska du inte sätta dig bredvid Mr. Populär där borta ” sa hon och pekade bak mot Chaz.
” Eh han klarar sig bra utan mig, förresten jag frågade aldrig vad du hette förut ”
” Jag heter Jillian ” sa hon och log lite.
” Jag är Naila ” sa jag och besvarade hennes leende.

Så nu är kapitel 3 uppe, jag ska försöka få upp kapitel 4 också men vi får se om jag hinner.
Men kommentera snälla vad ni tycker.


Boyfriend :DOMG det är så fucking bra, ni måste lyssna  

Ny headerJag gjorde en ny header idag då jag börjat tröttna på den gammla och sen så har jag ju
börjat på en ny berättlese nu med lite andra personer så vad tycker ni?
Den här eller den förra?


Game on kapitel 2Jag satte mig i båset och berätta lite snabbt för coachen och resten av laget som satt i bänken vad hon sagt till mig. Jag knöt av mig min skridsko för att se vad det var för fel och såg att skenan hade gått av på mitten . Jag kastade den hårt i marken och stönade klagande.
Ännu en sak att lägga till på min inköpslista till vad jag behöver ha med mig till Stratford.Vi slängde in dom sista väskorna i last bilen och drog igen skjutdörrarna. Jag vände mig om och gick bort till killarna som stog och väntade bort vid bilen. Mark öppnade upp sin famn och jag gick snabbt in i hans famn. Han kramade om mig hårt och jag kände att tårar som började rinna längs mina kinder. Det var inte ofta jag grät men nu skulle jag inte träffa dom på jätte länge. Marks grepp om mina axlar lossade lite och han backade ett steg. Han kollade mig i ögonen och la sina händer på mina kinder och torkade bort mina tårar.
" Kom igen gråt inte " sa han och jag skakade på huvudet.
" Det är lätt för dig att säga, det är ju inte du som ska flyta "
" Nej men det är inte så att vi aldrig kommer träffas igen, vi kommer ju fortfarande vara kompisar och du kan alltid ringa om du behöver prata eller hälsa på här över helgen "
" Tack det värmer " sa jag och log tacksamt mot honom.
" Naila vi måste åka nu " ropade mamma och satte sig i bilen.
" Jag kommer " ropade jag tillbaka och vände mig mot killarna igen.
" Jag kommer sakna er "
" Vi kommer sakna dig med, jag menar vem ska börja bråka med motståndarlaget hela tiden " sa David och jag skrattade. Jag kramade om alla hårt innan jag hoppade in i bilen bredvid Natan. Jag torkade bort tårarna som rann ner längst mina kinder och kände hur Natan flätade ihop sina fingrar med mig. Jag kollade upp på honom och han log tröstande mot mig.
" Nu åker vi ungar " sa mamma glatt och startade bilen.
" Yeah " sa vi båda men mamma verkade inte ha märkt vår tonfall för hon fortsatte bara prata glatt om hur bra allt det här skulle bli, att vi skulle kunna börja om. Men saken är bara det att jag inte vill börja om på nytt. Jag ville leva det livet jag gjorde, kanske inte livet ut men åtminstone nåt år till. Tills jag gått ut skolan och kan välja själv om jag vill flytta till typ andra sidan Canada från där jag bodde.
Sju timmar skulle det ta för oss att komma bort till lilla stratford där vi genast skulle packa upp våra saker för att redan dagen efter börja på våran nya skola. Det kommer ju bli skit kul att vara den nya eleven som alla kommer tycka e intressant för några dagar för att sedan när dom inser att man inte är deras typ och mobba än.
Jag har bara varit den nya tjejen en gång och det var i trean då allt var mycket lättare. Då allt inte handlade om utseende och annat skit utan man blev kompis med dom som hade samma intressen. Vilket i mitt fall var killarna som jag inte hade något imot då jag alltid tyckt bättre om killar som kompisar. Tjejer ska alltid prata skit om varandra om den en lämnar rummet eller skratta åt killarnas skämt även fast dom inte var roliga för att dom vill bli ihop med dom. Vilket är patetiskt i mina ögon, men killarna gillar ju det så varsågod att ta för er.
” Naila hör du mig ” sa mamma och jag drogs ur mina tankar.
” Ja vad är det? ” frågade jag och kollade ut genom fönstret för att se om jag kände igen mig. Vilket jag gjorde eftersom vi inte åkt så långt. Vi åkte precis förbi skylten där det stog välkommen åter och jag vände mig mot mamma igen.
” Ska det inte bli lite roligt att träffa nya kompisar och kanske till och med skaffa några tjej kompisar medans du håller på ” sa mamma lite skämtsamt men jag visste att hon inte skämtade. Hon gillade inte iden av att jag var ensam med tolv killar som sprang runt utan tröja hela tiden.
” Det kanske jag kan men bara om hon inte är som alla andra konstiga ytliga tjejer som du mamma ” sa jag och log svagt mot henne. Hennes leende för svann och hon vände sig surt mot vägen igen. Jag kollade på Natan som kollade lite besviket på mig men jag bara skakad epå huvudet och vred blicken mot vägen igen. Mamma kan inte tro att hon kan behandla mig hur som helst och tro att jag ska vara så jäkla gullig och sött tillbaka. För det ända hon gjort med mig sen pappa dog är att försöka ändra på mig och mitt beteende. Hon ville att jag skulle bära mer smink, mer mode inriktade kläder och framför allt ta hand om mitt hår bättre. Vilket jag bara hade gjort rena motsatsen till. Jag hade börja använt ännu mer jeans som jag hade häng med tillsamman med en kort tröja som när jag sträckte på mig visade magen. Vilket mamma hade och skrikit åt mig. Men jag hade bara ignorerat det och gått bort från henne och hem till en av killarna eller bort till hockey hallen för att träna ännu lite mer. Men just nu kunde jag inte gå bort från henne så allt jag kunde göra var att ta upp mina hörlurar och mobil. Jag stoppade in snäckorna i öronen och försvann lite i min egen värld. Jag började sjunga med i låtarna och jag visste att jag sjöng falskt vilket skulle göra så att mamma blev irriterad och eftersom våran bilradio inte funkar får hon lyssna på min hemska sång.

*

Vi körde in på en mak för att tanka bilen lite och mamma hoppade ut. Mina hörlurar drogs ut och jag vände mig lite förvånat mot Natan som satt och kollade på mig med mina hörlurar i händerna. Jag stäckte fram mina händer mot han för att ta hörlurarna men han drog bara enkelt bort dom.
” Natan ge mig mina hörlurar ” sa jag och han bara skakade på huvudet.
” Nej inte förs än du säger förlåt till mamma ”
” Natan jag tänker inte säga förlåt till mamma förs än hon har bett om förlåtelse för att hon dom senaste dagarna försökt att ändra mig till något jag inte är bara för att hon skäms över mig och vill inte behöva göra det här i Stratford ”
” Du vet att mamma inte skäms över dig ”
” Åh se det gör hon inte, hon typ kallar mig hora för att hon tror att jag har legat med över halva hockey laget ” sa jag och borrade min blick i honom. Han suckade högt för han visste att jag pratade sanning. Mamma hade inte sagt det direkt till mig man kunde se på hennes blick hur hon kollade på mig. Speciellt när jag tar hem killarna till mig vilket jag slutade med när jag insåg vad blickarna betydde. Vilket mamma självklart tolkade på fel sätt. Men jag orkar inte bry mig. Mamma hade aldrig vart där för mig utan det har vart pappa och Natan jag för vända mig till och nu är pappa död så det är bara Natan kvar.
Han räckte mig mina hörlurar och jag stoppade dom snabbt i öronen igen.
Mamma hoppade in i bilen igen och började köra vidare till Stratford. När vi kört ett tag stannade vi vid ett rödlyse och jag såg en grupp ungdomar en bit bort. Dom skrattade högt och putade lite på varandra. Jag följde dom med blicken tills bilen började köra igen och jag lät mig själv glida in i sömn då jag inte skulle orka med hela den här bilresan utan att bråka med mamma igen.*

Jag vaknade upp av att bildörren som jag lutat mig mot försvann och jag ramlade halft ur bilen. Jag satte mig ordentligt och kollade upp på Natan som log roat mot mig. Jag smällde till honom löst på armen vilket bara fick mig att skratta ännu mer. Jag knäppte loss mig och tog tag i min väska där jag hade alla mina viktigaste saker som jag inte tänkte några främmande gubbar slänga runt med. Jag kollade upp på det vita huset som jag kände igen från alla bilder som mamma visat oss och jag måste ju erkänna ett det är ett fint hus och det ser till och med hemtrevligt ut. Jag följde efter Natan och mamma som började gå till baksidan av huset så vi inte kunde komma in genom fram dörren där dom redan höll på att lasta in alla våra saker. Vi kom bak till vår tomt bakom huset och ett litet leende spreds på mina läppar när jag såg vad som fanns på tomten.Jag gick med snabba steg fram till den och drog min hand igenom den ljumna vattnet.
” Så vilket rum vill ni ha? ” frågade mamma och jag vände mig mot henne.
” Jag vill ha det största som har utsikt hitåt ” sa jag och pekade på det stora sovrummet som mamma planerat att ha till sig själv först. Men varför skulle hon få det bästa rummet när det är hon som sabbar för oss.
” Jag hade tänkt ta det men jag antar att jag kan ta det på bottenvåningen så att ni kan få övervåningen för et själva ” sa mamma och jag log stort mot henne.
” Tack mamma nu kommer jag ju kunna få plats med alla mina killar utan problem också ” sa jag och började gå bort mot bakdörren som ledde in till vardagsrummet. Mammas mun formade sig till ett stort o och jag log för mig själv. Jag öppnade dörren och började följa efter några flytt gubbar som höll i en låda där det stog mitt namn på. När jag kom in i rummet som skulle bli mitt var det ända jag såg just nu en stor säng och massa lådor. Jag gick fram till en låda och öppnade den för det var väll att bara börja göra sig hemmastadd så fort som möjligt.

 
Sneak peek av Boyfriend


Justin var på Ellen idag och på slutet av clipet får man höra en liten sneak peek hur Boyfriend kommer låta.

Sorry feel so bad :(


Förlåt att det inte kom upp något kapitel idag och jag tror tyvärr att nästa kapitel inte kommer förs än på fredag då jag har jätte mycket att göra just nu. Men jag hoppas att jag kan hinna klämma in ett imorgon men det är inte så troligt. Men håll tummarna :D


Lyrics to Boyfriend


Det har kommit upp en text på den sidan som det är ner räkning till att boyfriend kommer ut och där har det kommit upp en text dom det står att det är låt texten till Boyfriend. MAn jag antar att vi får de då det bara ät lite mer än 5 dagar kvar tills den kommer ut.
 Men här är texten igen, vet inte fall den är sann men man kan ju hoppas.


VERSE 1
If I was your boyfriend, I’d never let you go
I can take you places you ain’t
never been before
Baby take a chance or you’ll never ever know
I got money in my hands that I’d really like to blow
Swag swag swag, on you
Chillin by the fire why we eatin’ fondue
I dunno about me but I know about you
So say hello to falsetto in three two

PRE HOOK
I’d like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you

HOOK
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never
let you go

VERSE 2
Tell me what you like yeah tell me what you don’t
I could be your Buzz Lightyear fly across the globe
I don’t never wanna fight yeah, you already know
I am ‘ma a make you shine bright like you’re laying in the snow
Burr
Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend
You could be my girlfriend until the ---- world ends
Make you dance do a spin and a twirl and
Voice goin crazy on this hook like a whirl wind
Swaggie

PRE HOOK
I’d like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you

HOOK
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go

BRIDGE
So give me a chance, ‘cause you’re all I need girl
Spend a week wit your boy I’ll be calling you my girlfriend
If I was your man, I’d never leave you girl
I just want to love you, and treat you right

HOOK
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, never let you go

Na na na, na na na, na na na
Ya girl
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey
If I was your boyfriend
 


Game on kapitel 1” Naila det var jag som hade byggt motorn och det var den som sprängde ” sa han och jag blev tyst för jag visste att vad jag än sa skulle det inte hjälpa. För när Natan bestämt sig för något var det så och det kunde inte ändras.
” Ska vi åka till garaget och hämta sakerna vi ska ha med oss efter skolan? ” frågade jag och han nickade bara till svar. Jag reste mig upp och satte mig bredvid honom. Jag slog mina armar runt hans midja och han begravde sitt ansikte i mitt långa hår.
Natan skulle nog aldrig komma över det här.  
Jag drog på mig mina vita shorts, sporttopp och knöt på mig mina skor innan jag sprang bort till gymmet där resten av laget väntade.
” Så ja mannar idag kommer vi köra stenhårt inför imorgon. För om vi förlorar den här matchen vinner vi inte serien och jag antar att ni inte vill förlora ”
” Nej coach ” sa alla i min på varandra och blev tyst direkt efter. För om man pratade och inte visade respekt för coacherna blev man antingen straffad genom att träna dubbelt så mycket som dom andra men ibland gjorde dom så att om en person pratade blev det hela laget som fick sota för det. Vilket killarna efter ett tag började inse att det inte var kul att vara den som sabba för dom andra, för då hade man ganska ont när man gick ur hockey ringen.
” Så dela upp er två och två vid varje station så vi kan dra igång ”
Jag började gå bort till bänkpress med Henrik och gjorde mig klar för att coach skulle blåsa.
” När jag kör igång musiken börjar ni att köra och när jag pausar musiken så byter ni snabbt station. Sen när jag startar musiken igen kör nu vidare på nästa station, uppfattat? ”
” Ja coach ” sa vi och han startade snabbt musiken.

*Musiken stannade och jag gjorde en sista knäböj innan jag la ner vikten i ställningen igen.
” Skynda er in i omklädningsrummet och dra på er era skydd och hockey kläder så vi hinner med det vi ska ”
Vi sprang bort till omklädningsrummet och började snabbt dra på oss våra saker.
Jag knöt på mina skridskor och satte på hjälmen på huvudet. Jag tog mina handskar och klubba i handen och ställde mig upp, Jag vände mig om mot killarna och såg att alla fortfarande satt och knöt sina skor.
” Seriöst killar ni gnäller på att tjejer är långsamma, men vem är det som alltid är klar först ”
” Men du är inte som andra tjejer ” sa Mark och jag log. Jag tog det som en komplimang när folk sa att jag inte är som andra tjejer och ibland lite galen. Men jag menar varför ska man vara som alla andra när man kan vara sig själv och ha dubbelt så roligt.
” Ska vi gå ut och passa lite medans dom andra fixar sig iordning? ” frågade Mark och jag nickade. Vi gick ut på isen och jag drog snabbt på mig mina handskar och drog ner gallret på hjälmen innan jag åkte bort mot ena målet där alla puckar låg. Jag drog med mig en och vände mig mot Mark som stog och väntade. Jag passade pucken till Mark som snabbt passade tillbaka. När vi passat ett tag kom resten av laget och sköt pucken hårt mot klungan. Jag träffade David hårt i magen och han vände sig mot mig med en mördande blick.
” Nu är vi kvitt ” ropade jag och han himlade med ögonen. Jag åkte bort till resten och coachen delade upp oss i två lag så att vi kunde börja köra så länge som möjligt.
Coachen släppte ner pucken och spelet var i ful gång.

*

Vi avslutade träningen och vi gick bort till omklädningsrummet. När vi kom in började vi dra av oss våra skridskor och prata om matchen. Jag började fixa med min tejpboll som jag hålt på med i ett halv år nu och den börjar bli stor. Alla tystnade när coach kom in och slängde igen dörren med en smäll.
” Okej så här är det, den här träningen var okej men det räcker inte med bara okej. Imorgon möter vi The Toronto Maple Leafs som ligger på delad plats med oss i serien och om vi förlorar den här matchen kommer vi att hamna tvåa i serien. Är det de ni vill? ”
” Nej coach ” ropade vi och ett leende spred sig på hans läppar.
” Då tycker jag ni går hem och villar så att ni kan spela ert allra bästa i morgon så att vi kan slå dom där The Toronto Maple Leafs ” sa han och vi började packa våra väskor igen.
” Förresten jag glömde, vi möts här klockan sju så att vi hinner fixa planen, byta om värma upp ” sa han och jag drog på mig min mjukis och hängde väskan över axeln.
” Hejdå syns imorgon ” sa jag och gick bort till min bil som stog en bort från hallen.

*

Jag vaknade av att mitt alarm började pipa och jag stönade klagande. Jag satte mig upp och letade efter min mobil med blicken. Jag såg den bort vi skrivbordet, jag måste ha glömt den där igår. Jag gick bort till mobilen och stängde av det så irriterande alarmet. Jag stoppade ner mobilen i fickan och gick ner till köket som var helt tomt. Konstigt klockan är ju bara halv sju på morgonen. När jag öppnade kylen såg jag att det fanns kvar kebab sen igår så jag stoppade snabbt in den i mikron och gick bort till kylen igen för att hämta mjölk. Jag drog ur mjölken och orkade inte hämta ett glas så jag drack direkt ur förpackningen. Jag visste att mamma skulle bli arg om hon fick reda på det men jag orkade inte bry mig heller.
Mikron pep till och jag drog ur min kebab.
Jag åt snabbt upp min mat och stoppade ner disken i diskmaskinen innan jag gick upp till mitt rum igen. Jag borstade snabbt mina tänder och hår lite slarvigt innan jag satte upp det i en tofs som jag ändå sen skulle behöva ta bort.
Jag drog på mig ett par cykelbyxor, sporttopp och drog på mig min träningsoverall. Jag packade ner det sista i väskan innan jag gick ner till hallen för att dra på mig mina sneakers.
När jag kom ut till vägen stog Marks bil redan parkerad på uppfarten. Jag sprang bort till bilen och hoppade in i baksätet bredvid David som hade somnat mot bildörren. Jag hälsade på dom andra som var vakna och Mark började köra bort mot hallen.
När vi kom fram var det inga där så vi hämtade ut nyckeln och gick bort till vårt omklädningsrum. Jag började dra på mig mina saker och efter en kvart var resten av laget här och vår coach började prata taktik och uppställning med oss.

*

Jag stog på isen och väntade otåligt på att domaren skulle köra igång matchen. Jag lät min blick glida över det andra laget och log lite för mig själv. Det här skulle nog bli den roligaste matchen på hela året då vi nu skulle få möta ett lag som var lika bra som oss. Men till deras fördel hade dom växt om killarna i mitt lag och nog tränat en del styrka då dom såg mycket biffigare ut än sist vi möt dom. Killen framför mig möte min blick och kollade lite fundersamt på mig. Jag drog snabbt bort blicken och vänd mig istället mot domen som kom in åkandes på isen. Domaren gjorde ett tecken att jag skulle hälsa och önska lycka till, till killen som jag skulle teka mot. Jag hälsade bara kort på honom innan jag böjde mig ner och tog ett stadigare grep om min kludd. Den andra killen gjorde också det och domaren drog fram en puck, visselpipa och tidtagarur. Han började fumla med tidtagaruret och jag blev ännu mer otålig så jag började röra lite på mig i sidled.
” Är du nervös? ” frågade killen jag skulle teka mot och jag skrattade. Men jag slutade snabbt då jag kom på att mitt skratt inte riktigt var en killigt skratt.  
” Nej jag har bara lite för mycket energi för att stå still, du? ” sa jag med så mörk röst jag kunde då jag inte riktigt kunde prata med min vanliga.
Han skulle precis säga något när domaren avbröt oss och jag ställde mig till rätta igen. Domaren släppte ner pucken och jag var snabbast att reagera så jag lyckade få bak pucken till Kristian som stog bakom mig och satte snabbt igång spelet.
När det bara var fem minuter kvar av spelet lyckades jag komma förbi och kom fritt mot målet. När jag precis skulle skjuta var det någon som slängde sig över mig och jag ramlade hårt till isen. Jag vände mig snabbt om så att jag satt gränslande över honom och smällde till honom hårt i huvudet. Men till min nackdel var han mycket starkare än mig och lyckade vrida på sig så att det nu var han som satt gränslande över min mage. Han började måtta slag mot mitt huvud och efter ett tag råkade min hjälm flyga av och mitt hår föll ner till isen.
Fuck det här skulle inte gå bra.Jag slängde mig över honom och han satte sig gränslande över min mage och började slå mig hårt mot huvudet men han var inte så stor så jag kunde lätt vrida på mig så att det istället blev jag som satt gränslande över hans mag. Jag började slå honom hårt mot huvet och efter ett tag åkte hans hjälm av. Jag skulle precis smälla till honom när jag såg att det inte var en han utan en hon. Jag stoppade mig mitt i slaget och kollade chokat på henne.
” Du är en tjej ” sa jag för att försöka få in det i mitt huvud för jag kunde inte riktigt få ihop allt det här. Det var ju inget fel att tjejer spelade hockey men jag hade inte förväntat mig att en tjej skulle vilja spela i killarnas serie där det är så mycket tuffare och så mycket större än henne. Fast hon var ju så pass teknisk att det kanske inte gjorde så mycket att hon var liten.
” Skulle du kunna gå av mig om det inte är något problem för dig ” sa hon och jag drogs ut mina tankar. Jag klev av henne och sträckte fram handen för att hjälpa henne upp. Hon tog min hand lite ofrivilligt och jag räckte henne hennes hjälm och klubba. Domaren kom åkandes mot oss och jag kollade tillbaka på tjejen som nu såg ut att vara lite nervös.Jag tog tag i hans hand och han hjälpte mig upp. Han räckte mig även min hjälm och klubba och jag log tacksamt mot honom. Men mitt leende försvann fort mät jag såg att domaren kom åkande mot oss. Jag svalde högt och hon domaren ställde sig precis framför mig.
” Du vet väll att man som tjej inte får spela med killar på den här nivån? ” frågade hon mig och jag nickade bara för jag fick inte fram några ord. Tänk om jag inte skulle få spela med killar längre utan blev tvungen att spela med tjejer som bara tränar hälften av den tiden vi tränar och är inte ett dug seriösa med det här.
” Men jag tänker låta dig komma undan med det här den här gången, men om jag kommer på dig igen så åker du ut ” sa hon och mitt leende växte tillbaka.
” Va? ”
” Jag var också som du och ville mycket hellre spela med killarna men det var en domare som kom på mig och jag fick inte spela med killar längre så jag slutade. Då tjej hockey är så mycket tråkigare. Men jag måste fortfarande straffa dig på något sätt, du får inte spela klart matchen utan du får sätta dig på bänken resten av matchen ” sa hon och jag nickade glatt på huvudet innan jag började åka bort mot båset men det måste blivit något fel med min skridsko då det var väldigt hackigt att åka. Jag satte mig i båset och berätta lite snabbt för coachen och resten av laget som satt i bänken vad hon sagt till mig. Jag knöt av mig min skridsko för att se vad det var för fel och såg att skenan hade gått av på mitten . Jag kastade den hårt i marken och stönade klagande.
Ännu en sak att lägga till på min inköpslista till vad jag behöver ha med mig till Stratford.

 

Så det blev bara ett kapitel men ett ganska långt och jag hoppas det uppskatas.
Jag vet inte när nästa kapitel kommer men jag ska försöka få upp det imorgon.
Men vad tycker nu?
Kommentera


Justin = Bad ass
   

Här är fotona från Justins complex photoshoot.
Lite annorluna från vad han gjort innan men det kanske var det som var ideen.
Men vad tycker ni om den?Life is like a roller coaster


Jag är ledsen att ni inte fått ett kapitel på ett tag men min fantasi har varit nere på 0
och jag vill bli nöjd med kapiltena och inte bara skriva för att lägga upp och sen inte bli nöjd.
Men jag ska försöka få upp åtminstonde 1 kapitel om vi jag har tur kanske 2.( Random bild bara )


Roller till Game on

Hät är några av karaktärerna men självklart kommer det vara fler men dom vet ni redan saker om.
Personer som Justin, Ryan, Chaz och Kenny behöver jag ju inte berätta om efter som dom är som dom är.

Men prologen ligger under om ni inte läst

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


Game on prolog” Mamma jag är hemma ” ropade jag och slängde min hockeytruck innanför dörren för att dra av mig mina skor och jacka. Jag hängde väskan över axeln och gick ut till mamma som satt i vardagsrummet. Hon satt med tårar i ögonen och kollade på datan som hon gjort varje dag i en månad då pappa dog. Hon hade inte ätit ordentligt och det hade fått vara jag och min bror som tagit hand om allt som handlade om ekonomin att göra. Hon kollade upp på mig och möte min blick. Jag kunde se ett litet leende på hennes läppar vilket jag blev lite orolig över då hon inte haft ett leende på så länge. Men jag blev samtidigt glad att hon kanske äntligen skulle kunna komma tillbaka till oss och kanske gå vidare i sitt liv.
” Mamma vad är det? ” frågade jag när hon inte sa något utan bara kollade mellan och datorn.
” Jag har äntligen fått jobb någon annan stans så vi kommer flyta ”
” Va, nej det kan vi inte mamma vad händer med pappas garage då? ”
” Vi säljer det till Tommy som är närmast makten ”
” Men pappa lovade ju att Natan skulle få pappas garage och billarna ”
” Jag vet men ni kommer få välja en bil att ta med er och Natan kommer nog att förstå ”
” Förstå vad? ” frågade Natan från trappan och ställde sig bredvid mig.
” Mamma har bestämt att vi ska flytta ”
” Va, men vad händer med allt det här. Du lovade ju mig att när jag gick ut skolan i år skulle jag få ta över pappa gamla bilar och garage ”
” Jag vet men nu har jag äntligen blivit förflyttad så vi flyttar om en vecka ”
” Om en vecka ” sa jag och Natan i mun på varandra.
” Ja, så jag tipsar er att ni börjar packa iordning alla era kläder och möbler idag ”
” Men mamma jag kan inte byta skola nu, kan vi inte vänta tills hockey säsongen åtminstone är slut. Jag menar jag har ju den viktigaste cupen i mitt liv om två månader för du kommer det sponsorer och tränare som är viktiga inom hockeyn ”
” Nej vi flyttar nästa vecka och om den här cupen är så viktig för dig kan du ju börja i hockey laget där vi kommer flyta till ”
” Men tänk om jag inte får spela med killar där ”
” Då får du väll spela med tjejer som alla andra tjejer gör ”
” Du vet att jag aldrig kommer vilja spela med tjejer, dom får inte tacklas eller slåss eller något sånt ”
” Bra då kanske du slipper vara skadad hela tiden ”
” Jag var skadad en gång ”
” Och jag tycker fortfarande det är bevis nog för att du ska sluta ”
” Jag tänker aldrig sluta spela hockey men vart ska vi flyta föresten, om jag får fråga? ”
” Till Stratford ” sa mamma och jag kände att hela mitt liv. Inte bokstavligt men nästan. Deras lag var ju inte dåligt men det var lite som krig när våra lag mötes och det känns ju jätte bra att jag skulle möta dom om tre dagar.
” Snälla mamma vart som helst men utan Stratford ”
” Naila vi ska åka ditt och veckan efter ska jag bjuda hem min blivande chef på middag och ni två ska vara där och träffa hennes två barn ”
” Men mamma ”
” Nej Naila, gå upp på era rum nu och börja packa ” sa hon bestämt och jag suckade högt. Jag gick med släppande steg upp till mitt rum och satte mig vid mitt skrivbord. Jag drog ut den översta lådan och tog upp bild albumet killarna i laget hade gjort till mig. Jag kollade igenom bilderna och ett stort leende växte på mina läppar. Jag skulle sakna dom jätte mycket, speciellt Marcus. Han har vart den kille som hjälpt mig mest att komma in i lagget på ett bra sätt då det är många som bara vill att jag ska vara med för då har dom någonting att titta på. Men jag antar att tjejerna blir glada då dom aldrig riktigt gillat att jag är tillsammans med deras pojkvänner hela tiden och dessutom inte har något problem att gå runt i sporttopp och shorts när dom går runt i bara shorts. Jag menar varför ska jag behöva svettas bara för att dom inte tränar och deras killar hellre kollar på mig. Dom får väll resa sig upp ur soffan och gå till gymmet nån gång då och då.  

Det knackade på dörren och jag ryckte till så att boken flög ur mina händer.
” Kan jag komma in? ”
” Visst kom in det är öppet ” sa jag och Natan öppnade dörren. Han gick bort och satte sig framför mig på min säng.
” Hur känner du för allt det här? ”
” Om jag ska vara seriöst så hade jag inte haft sp stort problem med det om det hade varit om kanske tre veckor då mästerskapet var klart men nu måste jag säga hej då till det, mina kompisar och framför allt hejdå till pappa. Då allt mamma har kvar som är hans är bilarna, huset och garaget som vi nu ska lämna bakom oss , du? ”
” Det går väll men jag önskar bara att vi varit tillräckligt gamla att stanna här du och jag ”
” Som vi alltid drömt om när vi var små ” sa jag och log stort åt minnet. Jag hade alltid vart nära Natan och kunnat prata med honom om exakt allt vilket är skönt.
” Japp, du skulle bli en berömd hockey spelare ”
” Och du skulle bli en berömd race chaufför som vinner varenda lopp och tjejer som står i kö för att få prata med dig ” sa jag och nu hade han också ett leende på läpparna.

” Du och jag mot världen med våra två bilar som vi får ta med oss ” sa han och jag skrattade.
” Japp, förresten vilken bil ska du välja att ta med dig? ”
” Jag tror jag tar med pappas favorit, du? ”
” Jag tar nog den som jag byggde tillsammans med pappa ”
” Jag hade nog också gjort det fast den jag byggde med honom men det var ju tyvärr den han kraschade med i loppet ” sa han och en tår rann ner längst hans kind. Jag satte min hand på hans kind och torkade bort tårarna nu rann ner längst hans kinder.
” Natan det var inte ditt fel ” sa jag och han kollade upp för att mötas min blick.
” Naila det var jag som hade byggt motorn och det var den som sprängde ” sa han och jag blev tyst för jag visste att vad jag än sa skulle det inte hjälpa. För när Natan bestämt sig för något var det så och det kunde inte ändras.
” Ska vi åka till garaget och hämta sakerna vi ska ha med oss efter skolan? ” frågade jag och han nickade bara till svar. Jag reste mig upp och satte mig bredvid honom. Jag slog mina armar runt hans midja och han begravde sitt ansikte i mitt långa hår.
Natan skulle nog aldrig komma över det här.  
Så här prologen till min nya novell, jag vet att det kanske inte verkar så bra just nu men jag har planer till den här så det kommer komma jag lovar. Ska försöka få upp person beskrivningar idag också på dom viktigast personerna i novellen så det blir lättare att hänga med.
Men vad tycker ni hitils om den bra/dåligt?
Kommentera


Boyfriend cover


Man kan nu gå in och rösta på hur Justins cover ska se ut på Boyfriens skivan som släpps om
9 dagar, 14 timmar, 31 minuter och 30 sekunder från nu :D

 Cover 1

 Cover 2

Gå in och rösta på http://www.justinbiebermusic.com/boyfriend/ om du vill påverka


CUUUUTE


Felicia
 
om Just twitter Kapitel 50 The end:

Naw, so CUUUUUUUUUUUUUUUUUTE!
(Det där vet du hur jag säger, annars blir det inte rätt effekt!)
Men jag LÄNGTAR till nästa. den kommer vara AWESOME! :)<3


Felle varje gång jag ser ordet cute tänker jag på hur du säger det så jag kopllade direkt ;D <3

Kapitel 50 och Epilog ligger under om ni inte läst

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓Just twitter Kapitel Epilog


” Jag antar att jag skulle kunna gå med på det ”
” Då säger vi så då ” sa han och jag lutade närmre honom så att våra läppar snuddade vid varandras när jag pratade.
” Så om jag säger att jag skulle behöva en kyss nu ”
” Då skulle då få det ” sa han och la en hand runt min nacke för att dra mig ner mot honom. Våra läppar pressades återigen och jag log mot hans läppar. Det här skulle bli ett bra avtal tänkte jag och log stort mot Justin läppar.Jag stog och pilade lite nervöst på min svarta kläning och kollade jämt i spegeln bredvid mig för att se till att den inte satt fel och jag skulle vissa hela röven. För det skulle ju inte vara pinsamt.Jag hade inte sjungit sen jag sjöng för Ried och nu stog jag här bakom scenen i väntan om att få sjunga min låt till Justin inför några hundra kändisar av olika slag.
Jag kollade ner på mina händer som darrade av att jag var så nervös. Pattie stog nu uppe på scenen för att hålla sitt tal och efter det skulle Scooter hålla något innan jag fick sjunga.
Justin visste inte om något, han trodde att jag bara skulle gå på toaletten. Jag sjöng igenom låten i mitt huvud några gånger för att se till att jag inte skulle glömma någon mening när jag stog uppe på scenen.
Pattie avslutade sitt tal och Scooter gick upp på scenen. Jag tog upp min mobil och gick in på twitter för att försöka få bort tankarna på uppträdandet jag skulle göra inom bara några minuter. Jag gick in på twitter och mitt @ lös som det alltid gjorde nu för tiden.
Jag läste igenom några och när jag kom fram till dom lite snuskigare bröt jag ihop av skratt.
< @DelianMq du måste ge @Justinbieber great sex from as all beliebers. Justin fyller ju faktiskt år idag och han blir myndig >
Och många fler såna twittringar. Jag hade skrattat så mycket att jag missat att Scooter gjort klart sitt tal och det var min tur att gå upp på den lilla scenen.
Jag hängde gitarren i handen och gick med lite osäkra steg upp på scenen då jag var rädd att ramla och skämma ut mig inför alla. Alla ögon vändes mot mig när jag ställde mig vid micken och jag sökte efter Justins blick. Jag fann den och pulsen sjönk direkt.
” Okej jag har inte planerat ett riktigt tal då Justin inte släppt mig ur sikte och då var det också väldigt svårt att komma på vad man ska köpa. Speciellt då han har allt, jag menar han har världens bästa familj och vänner plus världens snyggaste flickvän ” sa jag på skämt och alla skrattade vilket var skönt.
” Så jag fick sitta och låssas skriva sms till mina kompisar för att kunna fixa den här presenten och jag hoppas att du inte blir besviken för annars har jag inget att ge dig ”
Jag möte Justins blick igen som kollade nyfiket på mig. Jag log stort och tog ett steg bort från micken för att börja spela på gitarren.
När jag spelat ett tag gick jag fram till micken för att börja sjunga.
När jag började sjunga kändes det som jag gjort det varje dag och inte för över ett halv år sen.” Okej jag har inte planerat ett riktigt tal då Justin inte släppt mig ur sikte och då var det också väldigt svårt att komma på vad man ska köpa. Speciellt då han har allt, jag menar han har världens bästa familj och vänner plus världens snyggaste flickvän ” sa hon och alla skrattade.
” Så jag fick sitta och låssas skriva sms till mina kompisar för att kunna fixa den här presenten och jag hoppas att du inte blir besviken för annars har jag inget att ge dig ”
Hon möte min blick och jag kollade lite nyfiket på henne. Hon började spela på gitarren och efter ett tag började hon sjunga. Jag flöt bort med hennes vackra röst som jag gjort varje gång jag hört henne sjunga. Låten gick mot sitt slut och Delian tog i dom sista meningarna.

I don’t have the world
Can’t give it to you
But as I strum my guitar you
Should know what you are to me
My everything. Oh everything
And when I looked into your eyes
I realized I can never get enough of you
Enough of you, oooh
People tell me you are crazy
And I can’t more then agree
But it is that crazy that makes me
Love you with bottom of my heart

Hon avslutade låten och alla applåderade högt. Jag reste mig upp och sprang bort till scenen. Jag sprang upp på trappan och bort mot Delian som inte märkt att jag kommit upp. Jag slog mina armar runt hennes midja och hon skrattade högt. Hon ställde ner gitarren på golvet innan hon vände sig mot mig med ett leende på läpparna.
” Så dög låten? ”
” Den var perfekt så du behöver inte komplettera med något ” sa jag och drog henne närmre mig. Hon slog armarna runt min nacke och jag kände allas blickar på oss men orkade inte bry mig så värst mycket.
” Nej jag måste nog komplettera lite, jag har typ lovat dina fans en sak ” sa hon och jag kollade oförstående på mig. Hon drog upp sin mobil och knappade lite snabbt på den innan han vände skärmen mot mig. Jag läste snabbt twittet och log för mig själv. Hon stoppade ner mobilen igen innan hon vände sig mot mig. Jag kollade henne djupt i ögonen och la min högra hand på hennes kind för att lägga en hårslinga som ramlat ner från hennes uppsättning.
” I love you ” sa jag och nu var micken tydligen på igen för det ekade ut i hela rummet och en lätt rodnad steg på mina kinder.
” I love you too ” sa hon och jag log stort.
Jag ska aldrig släppa taget om Delian igen. Hon är mitt liv, mitt allt och jag vill inte bli den där deprimerade killen igen som jag blev när Delian lämnat mig. Jag drog henne närmre mig och tröck mina läppar mot hennes.
Ett högt awwwwwww spred sig i rummet och jag kunde känna hur Delian log mot mina läppar.

Skriv gärna vad ni tyckte var roligast, bästa scenen så jag får med mig lite från den här berättelse.
Snälla kommentera :D
Så nu är Justtwitter slut, hoppas ni gillar den.


Just twitter Kapitel 50 The end” No, jag väntar hellre till du är nykter och kommer ihåg vad som hände kvällen innan ”
” Åh kom igen ”
” Sov gott Delian, vi syns imorgon ” sa han och pussade mig snabbt på pannan innan han gick ner till vardagsrummet. Jag suckade högt och slängde mig ner på rygg i sängen.
Jag hade haft jätte svårt att sova på sista tiden men jag antar att spriten och tanken av att Justin kommit tillbaka till mig fått mig att somna.

Jag vaknade upp av att jag solen lös in genom fönstret. Jag drog täcket över huvudet för att försöka somna om men kunde inte då jag kände att jag hade en jävla huvudvärk. Jag reste mig upp och förmodligen för fort för jag vinglade till och blev tvungen att greppa tag i min garderob för att inte ramla. När jag fått tillbaka balansen gick jag in till badrummet för att ta en dusch för att vakna till lite. Jag började ta av mig kläderna när min blick fastnade på en tröja som hängde på tork vid fönstret. Jag försökte minnas vad som hände igår och det sista jag kommer ihåg var att jag satte mig i Justins bil. Ett stort leende spreds på mina läppar när jag kom på att jag och Justin typ var ihop igen. Jag hoppade snabbt in i duschen dör att få bort sprit lukten från mitt hår. När jag var klar drog jag snabbt på mig nya underkläder och en lång skjorta innan jag blåste mitt hår lite så att det inte var så blött.  Jag drog tag i min mobil innan jag gick ner till köket där Justin stog utan tröja och lagade mat.
" Det luktar gott " sa jag och hoppade upp på bänken bakom Justin.
" Så det tycker du " sa han och vände sig mot mig.
" Japp " sa jag och han ställde sig precis framför mig.
" Godmorgon förresten "
" Den kanske hade varit bättre om jag inte hade haft ont i huvudet "
" Ja du var lite påverkade igår " sa han och skrattade.
" Jag vet och jag är ledsen "
" Vad är du ledsen för? "
" För att jag kysste den där killen "
" Jag antar att jag förstår varför du gjorde det men jag kan ju inte säga att det var mitt favorit ögonblick direkt "
" Det kan jag förstå men gjorde jag något annat konstigt efter att vi satt oss i bilen "
” Kommer du inte ihåg något efter det? ”
” Nej det är helt svart ”
” Okej låt mig se, när vi kom till huset ramlade ur bilen och började skratta jätte högt så det skulle inte förvåna mig om du väckte någon av dina grannar ”
” Snälla säg att det var det värsta jag gjorde igår ”
” Ja det var nog det pinsammaste du gjorde men det roligaste var nog när du bönade mig om att ha lite kul med dig i sängen ” sa han med ett stort flin på läpparna och jag kände hur min kinder hettade till.
” Det här är så pinsamt, men jag måste fråga dig något ”
” Visst vad som helst ”
” Gjorde du det jag bad mig om? ”
” Nej jag ville inte göra något med dig fall du skulle ångra ditt beslut när du blev nykter och sen tycker jag att det är fel att utnyttja en tjej ”
” Tack men jag hade inte ångrat ”
” Det skulle du inte, tusan att jag inte tog chansen då ”
” Haha kom här ” sa jag och la mina armar runt hans nacke. Jag hade bara tänkte  kysste honom snabbt bara kände  hans läppar tryckta mot mina kunde jag bara inte. Jag hade saknat hans läppar hårt trycka mot mina och även fast jag kysst honom igår var det absolut inte samma sak då jag var nykter och var inte helt 100 % klar tänkt. Han besvarade kyssen och drog mig närmre honom. Jag la mina ben runt hans midja och hans händer började smeka mina ben. Min hud började knottra sig under Justins fingrar och jag lätt min ena hand glida ner längst han rygg.Jag särade på min läppar och Justin möte min tunga med sin. Min tunga började leka med hans och jag hörde hur någon harklade sig bakom oss.
Jag vred på huvudet för att se Mellis brorsa stå och kolla på oss med ett flin.
” Hej på er, bara så att ni vet så är det här ett kök där man äter och inte håller på med allt det där och för det andra så håller eran mat att koka över ” sa han och Justin vred sig snabbt ur mitt grep för att ta bort kastrullen från spisen.
” Det klarade sig ” sa Justin triumferande och vände sig mot mig igen.
” Vad blir det för mat? ”
” Det blir nypon soppa, glas och biskvier för det var det ända jag hittade ”
” Du menar det ända du kunde laga ”
” You got me ” sa han och kysste mig snabbt på kinden innan han tog ur glaspaketet ur kylskåpet. Jag hoppade ner från bänken och började hälla upp soppan i två skålar. När jag delat upp det på två la vi en varsin klick glass och biskvier i innan vi tog med oss skålarna ut i vardagsrummet. Jag satte mig i soffan med ryggen mot armstödet och benen över Justins.
Jag satte igång tv och det gick when i was 17 på MTV och i det här avsnittet var Usher med. Vi både skrattade när han berättat att han tvingat på sig allt för små skor på hans bal. Då han absolut skulle ha på sig ett par vita skor.
Vi åt upp våran mat och Justin la sig med sitt huvud i mitt knä och jag började leka lite med hans alltid så perfekta hår.” Förresten skulle du vilja följa med mig till Hollywood för att fira min födelsedag? ”
" Det gör jag gärna, vad ska du göra förresten? "
" Eh den dagen jag fyller år ska jag först på en radiointervju och sen ska jag till Ellen på talkshowen. Sen blir det bara ut och äta någon middag för kvällen efter som det är dagen efter jag ska ha min födelsedagsfest eller vad man ska säga att det är "
" Seriöst tänker du någonsin på någon annan än dig själv Justin? "
" Vad menar du? "
" Jag menar bara att du väljer att spendera din födelsedag med dina fans och på talkshower när du kan ta en ledig dag från din hektiska jobb som du gnäller kan vara väldigt jobbigt ibland "
" Jag vet men jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira än först med mina fans för att sedan spendera en hel kväll med sig och dagen efter det spendera en hel dag med familjen och vännerna "
” Ibland bryr du dig lite för mycket om dina fans måste jag bara säga ”
” Jag vet varför du tycker så men dom är en ”
” Anledningarna till att du är vart du är jag vet men ibland tänker du mer på deras väll behållande än ditt eget och din familjs ”
” Det är inte sant, jag vet att jag kan lägga bort mig själv ibland men aldrig ni som står mig nära som du och mamma ”
” Jag antar att eftersom dom är fler än din familj behöver dom mer uppmärksamhet ” sa jag och skrattade lite då dom var ganska mycket fler än vi. Vi var väll runt 30 som stog Justin väldigt nära medans det var över 18 miljoner beliebers.
” Det kan man ju säga, men om du nån gång bara vill ha mig för dig själv är det bara att säga till och jag vet hur det där lät men jag menade om du behöver prata eller bara ta en promenad på stranden är det bara att säga till ” sa han och jag slog upp i ett litet leende.
” Jag tycker att det som lät fel kan ingå också i avtalet ”
” Så det tycker du ” sa han och hävde sig upp på armbågarna för att komma närmre mig.
” Helt klart ”
” Då tycker jag att avtalet ska kunna gå åt andra hållet också ”
” Jag antar att jag skulle kunna gå med på det ”
” Då säger vi så då ” sa han och jag lutade närmre honom så att våra läppar snuddade vid varandras när jag pratade.
” Så om jag säger att jag skulle behöva en kyss nu ”
” Då skulle då få det ” sa han och la en hand runt min nacke för att dra mig ner mot honom. Våra läppar pressades återigen och jag log mot hans läppar. Det här skulle bli ett bra avtal tänkte jag och log stort mot Justin läppar.

 
Så nu är sista kapitlet upp men jag ska lägga upp epilogen idag också men det kommer komma senare men jag har ingen skola imorgon så jag behöver inte gå och lägga mig tidigt :D
Men vad tycker ni?
Kommentera!!


FörlåtFörlåt om mitt kapitel ser helt fuckad ut men det är något fel på min data så den texten som ska vara längst ner kommer högst upp och jag kan inte få texten i mitten. Seriöst jag hatar min data, denkrånglar hella tiden nu.

Men kapitel 49 ligger under om ni inte läst detJust twitter Kapitel 49Jag lyckades hålla mig för gråt hela väggen till flygplatsen men när jag lämnat in mina väskor sprang jag snabbt i på toaletten och gled ner längs ena båsets vägg. Jag begravde mitt ansikte i händerna lät tårarna falla.
” Gate 17 är redo för påstigning om tio minuter så ni kan börja röra er hitt ” sa dom i mikrofonen när jag suttit inne på toaletten i säkert åtta minuter. Jag reste mig upp på lite ostadiga ben och gick fram till spegeln för att se att jag var alldeles svart under ögonen och mina ögon var alldeles röd sprängda. Jag sköljde bort det svarta under ögonen och rättade till mina kläder innan jag började gå bort mot gate 17 och längre bort från Justin.
1 vecka senare

 Jag vet att dom blev ihop ganska snabbt men jag tycker den här börjar bli trokig att skriva på så det kommer bara komma upp typ 1-2 kapitel och en epilog till.
MEn vad tycker ni om det här kapitlet?
Kommentera!!

Det enda jag gjort den senaste veckan var att sova, äta, dricka och plåga mig själv genom att lyssna på Justins låt som han skrev till mig. Jag hade bara lämnat huset för att jag var tvungen att köpa mat och andra nödvändiga saker. Men idag skulle jag iväg till kvartett med Felishia då jag inte längre kunde sitta hemma och deppa. Felishia hade försökt få med mig tidigare men jag hade inte orkat, men jag kan ju inte sitta här inne i resten av mitt liv och till min fördel var inte Melli hemma. För att om hon hade vart hemma skulle hon aldrig låtit mig åka till kvartett och druckit. Jag hade aldrig druckit så mycket att jag blivit ful men idag ville jag det så att jag kunde ha en dag utan börja tänka på Justin och bryta ihop.
Jag menar varför ska jag gråta över någon över en kille som ändå inte ville ha mig och redan gått vidare till en annan tjej. Eller gått tillbaka till sin gamla tjej som är alldeles desperat. Fast jag hade ju inget bevis på att dom var ihop då jag ändas sett bilder när dom gått bredvid varandra på stan.
Det knacka på dörren och jag drogs ur mina tankar. Jag gick bort till dörren och mötes av en glad Felishia när jag öppnade.
” Hej älskling ” sa hon och omfamnade mig.
” Hej snygging vad gör du här vi skulle ju inte mötas för om en timme ” sa jag och ett leende spreds på mina läppar. Jag hade haft ett leende på läpparna sen när jag lämnade Justin vid bussarna och jag måste erkänna att det var skönt att le igen.
” Jag kom iväg ifrån jobbet tidigare än planerat och jag tänkte komma hitt för att se till att du inte backa ut ”
” Tack det var snällt, men jag ska inte backa ut. Jag behöver verkligen komma ut nu ”
” Bra men jag hoppas att du inte har något imot att jag byter om här då ”
” Du är alltid välkommen ” sa jag och hennes leende blev större.
” Så ska vi börja fixa oss iordning för i kväll då ”
” Det tycker jag att vi kan göra ”
Vi gick upp till mitt rum och jag tog en lång och skön dusch som jag inte gjort på ett tag. När jag kom ut hade Felishia redan bytt om och stog framför den stora spegeln och sminkade sig. Jag satte upp mitt hår i en slarvig bulle och gick bort till min garderob. Jag letade igenom mina kläder en stund valde jag att ta på mig ett par jeans shorts och en tröja med Rolling Stone tryck på och helt öppen på sidorna.Jag gick tillbaka till badrummet där jag snabbt drog på mig lite smink och blåste mitt hår. Jag lätt det hänga ner över mina axlar och gick tillbaka till sovrummet där Felishia fortfarande stog framför spegeln. Jag gick fram till henne och drog upp min mobil. Vi ställde oss väldigt fint framför spegeln och jag tog kort. Jag klickade på bilden och dela.
< Ska iväg till kvartett med Felishia som precis blev klar så att vi kan dra :D >
Skrev jag till bilden och la upp den på både twitter och facebook. Vi gick ner till hallen och jag drog på mig mina sneakers.

När vi kom bort till kvartett  var det till och med fler personer här en det brukar vara och jag antog att det kanske hade något med Justin synt här. Jag slog bort tanken då jag inte tänkte förstöra min kväll genom att tänka på honom.  
Felishia drog tag i min arm och började dra med mig bort mot mitten av dansgolvet. När vi kom fram till mitten ställde hon sig tätt intill mig och vi började röra oss efter rytmen. Efter ett tag började Justin komma in i mitt huvud så jag drog med Felishia bort till baren. Vi drack en hel del innan en vi gick tillbaka till dansgolvet och efter ett tag kände jag ett par armar runt min midja. Jag vred lite på huvudet för att se honom och såg att han såg bra ut så jag började dansa igen. Han hängde enkelt med och tröck mig närmre honom. Jag vände min blick mot Felishia och såg att hon redan stog och kysstes med killen som börjat dansa med henne. Jag kände att killen bakom började dra upp min tröja och började dra sin hand över min mage. Om jag inte hade druckit hade jag nog dragit mig undan men nu istället vände jag mig om i hans. Jag flätade in mina händer i hans hår pressade mig närmre honom. Han la sina händer på min rygg men det varade inte länge då han lät som glida ner till min rumpa. Vi dansade så ett tag tills han lutade sig närmre honom mig och tröck sina läppar mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen och han särade på mina läppar med sin tunga. Jag möte den snabbt med men drog mig snabbt undan då allting kändes så fel. Jag vände mig lite i hans grep till höger och fick syn på Justin en bit bort stirrande på oss. Jag skrattade bara då han säkert bara var här för att hämta något han glömt hos mig. Jag vände mig mot killen igen och tröck mina läppar hårt mot hans.En vecka hade gått och jag hade haft sp svårt att håla mitt fokus upp att Scooter skickade hem mig för att försöka reda ut allt med Delian. Jag hade saknar henne så otroligt att jag inte ens ord kan beskriva vad jag känner. Jag hoppade in i bilen för att köra bort till hennes hus när min mobil började ringa. Jag körde lite åt sidan och drog upp mobilen. Jag såg att det var Alfredo son ringer och svarade snabbt.
" Hej Fredo watz up? "
" Jag läste just Delians senast twitt och såg att hon är på kvartett just nu. Tänkte att du kanske ville veta det "
" Okej tack Fredo " sa jag och la snabbt på innan jag körde ut på vägen igen och bort mot kvartett. När jag kom fram parkerade jag bilen en bit bort och började gå med snabba steg bort till där alla dansade. Men jag stannade snabbt när jag såg Delian hårt pressad med en annan kille. Han kysste henne och hon var inte seg med att besvara den. Det var som en kniv i hjärtat när jag såg henne med honom. Hon lutade sig undan och kolla åt mitt håll. Hennes blink möte min och det såg ut som att hon skrattade innan hon tröck sina läppar hårt mot hans igen. När hennes händer gled ner mot hans bröst kunde jag inte kolla på längre. Jag gick snabbt fram till henne och tog et stadigt tag om hennes midja. Jag började dra med henne och hörde hur killen skrek efter mig men jag kunde inte bry mig mindre. Jag gick en bit till innan jag tryckte upp henne mot väggen och tröck mina läppar hårt mot hennes. När jag kände hennes läppar hårt pressade mot mina ville jag inget annat henne nära mig. Jag hade till och med saknat mer än jag trott. Men jag drog mig undan en bit när jag kände att hon smakade sprit. Jag kollade henne djup i ögonen och jag kunde se på henne att hon druckit allt för mycket.
" Så det funkade inte med Selena så du går tillbaka till mig igen " sa hon och jag blev nästan arg. Hon trodde fortfarande att jag inte gillade henne.Jag kände ett till par armar runt min midja som drog bort mig från killen jag nyss kysst. Jag kollade upp på Justin och såg att hans ögon nästan var svarta. Det var absolut inte hans vanliga färg som jag älskade. Jag hörde hur killen ropade på mig men jag lät Justin dra med mig bort en bit innan han tryckte upp mig mot väggen. Jag visste att det var dumt av mig att låta honom kyssa mig men när jag kände hans läppar hårt tryckta mot mina kunde jag inte dra mig undan.Han skulle lämna mig igen och jag skulle bli mer sårad än förut. Jag förstår inte ens att jag kunde tro att någon som Justin älskade mig.
Jag ville bara ha mer av honom men han drog sig undan och kollade mig djupt i ögonen.
 " Så det funkade inte med Selena så du går tillbaka till mig igen " sa jag och hans blick förändrades.
" Delian förstår du verkligen inte mina känslor för dig "
" Dina känslor för mig, nej det är lite svårt att förstå när du kysser andra och " var allt jag hann säg innan Justin avbröt mig.
" Delian jag kysste henne inte okej och ja jag drog mig inte undan på direkten för jag var chockad. Men ända sedan du stack är det ända jag haft i tankarna är du " skrek han mot mig och jag kollade bara chockat på honom.
" Delian då måste förstå att jag älskar dig " sa han och hade nu börjar få tillbaka sin vanliga ögon färg. Jag slängde mina armar runt hans nacke och drog honom närmre mig.
" Justin om du sårar mig igen " var allt jag han säga innan tårarna började rinna.
" Delian jag kommer aldrig skada dig igen, jag lovar " sa han och jag drog ner honom den sista biten så att våra läppar mötes.
" Men just nu behöver du komma hem och sova, kanske ta en dusch för att få bort spritt lukten " sa han mot mina läppar och jag skrattade.
" Det kanske jag borde "sa jag och han tröck sina läppar kort mot mina innan han började styra mig bort mot sin bil. På vägen så jag Felishia och sa snabbt hejdå till henne. Hon slog upp i ett stort leende när hon såg Justin med sina armar runt min midja.
Han fortsatte att dra med mig mot sin bil och jag tog stöd mot hans axel för att inte ramla ihop. Jag hade inte tänkt på hur mycket jag druckit förs än nu då jag hade väldigt svårt att gå rakt. Jag fattar inte ens att jag kunde hålla mig på benen när jag dansad. Vi lyckades komma fram till bilen och jag hoppade lite ostadigt in i bilen.
När vi kom fram till mitt hus och jag skulle gå ur bilen ramlade jag ner på marken och började as garva. Justin försökte få tyst på mig eftersom det var sent och han ville inte väcka mina grannar. Efter ett tag lyckades Justin få upp mig på mitt rum och lägga mig i min säng.
” Vill du inte göra mig sällskap? ” frågade jag och när han började gå ner mot vardagsrummet. Han vände sig mot mig och jag bet mig lite i läppen för jag visste att Justin hade när jag retade honom med det.
” Jag tänkte sova nere på soffan om det är okej ”
” Är du säker på att du inte ville stanna här och ha lite kul? ” frågad jag och jag fuktade sina läppar.
” No, jag väntar hellre till du är nykter och kommer ihåg vad som hände kvällen innan ”
” Åh kom igen ”
” Sov gott Delian, vi syns imorgon ” sa han och pussade mig snabbt på pannan innan han gick ner till vardagsrummet. Jag suckade högt och slängde mig ner på rygg i sängen.
Jag hade haft jätte svårt att sova på sista tiden men jag antar att spriten och tanken av att Justin kommit tillbaka till mig fått mig att somna.

Just twitter Kapitel 48 / part 2” Vad hände med ditt löfte att du aldrig skulle såra mig så mycket som Fredrik gjorde? ” skrek jag rakt i hans ansikte men jag kunde i hålla mig längre. Justin hade krossat mitt hjärta och jag kunde inte hålla mina känslor inom mig längre. Tecken på att Justin fortfarande hade känslor för Selena kanske fanns där men jag var för blind för att se dom eller så såg jag dom men vägrade att tro på dom. Trodde att vår kärlek skulle hålla för evigt, vilket skämt. Jag lovar att kärlek är något någon har kommit på som en ursäkt för något som jag inte visste vad.


” Jag menade det jag sa ” sa han och jag skrattade utan lycka.
” Åå så det gjorde du, på det eget lilla sätt eller. Att du inte skulle skada mig lika mycket som Fredrik gjorde men att såra mig tio gånger värre det är helt okej i dina ögon ”
” Jag har aldrig velat såra dig ”
” Men det gjorde du ” skrek jag mot honom och han ryggade tillbaka lite.
” Delian varför kan du inte lite på mig, jag kysste henne inte tillbaka ”
” Jo det gjorde du och även fast du inte gjorde det så drog du dig inte undan när hon kysste dig ” sa jag och han drog bort sin blick från min. Han sa ingenting så jag ställde mig upp och försökte återigen stänga min väska. Efter ett tag satt jag mig på den och få då enkelt ihop den. Jag hoppade av den och drog med mig väskan bort mot vägen där jag tänkte ta en taxi till flygplatsen. Jag hörde steg bakom mig och efter ett tag ryckte Justin tag i mina han och vände mig imot honom.
” Delian snälla åk inte, vad hände med att vi är starka? ”
” Det försvann i samma stund som kysste Selena ” sa jag kalt och nu hade även Justin tårar i ögonen. Varför hade han det, det var ju han som hade kysst någon annan.
” Snälla Delian jag behöver dig ” stammade han fram och nu kunde jag inte hålla tillbaka min tårar längre, eller åtminstone dom jag lyckats hålla tillbaka efter som jag redan gråtit.
Taxin som skulle köra mig till flygplatsen parkerade någon meter ifrån oss. Jag räckte chauffören mina väskor och han packade snabbt in dom innan han satte sig bakom ratten igen. Jag vände mig mot Justin igen som nu var alldeles blöt på kinderna av hans tårar.
” Farväl Justin ” sa jag och försökte dra mig ur Justins grep men han var starkare än mig och därför var det lönlöst att ens försöka. Han la en hand på min kind och lyfte upp mitt ansikte mot hans för att sedan trycka sina läppar hårt mot mina. Jag kom på mig själv att besvara kyssen och drog mig undan. Justin lutade sin panna mot min och slöt min ögon hårt en kort stund innan jag möte Justins blick igen.
” Snälla stanna hos mig, jag vet inte vad jag ska göra utan dig ”
” Det borde du tänkt på innan då kysste Selena ” lyckades jag få fram mellan mina snyftningar. Justins grep om min hand lossnade och hans ögon svartnade.
” Farväl Justin ” sa jag igen och den här gången stoppade han mig inte. Jag sprang bort till taxin och hoppade snabbt in. Jag kollade på så länge det gick innan han inte var något mer än en prick.

Jag stog förstenad och kollade på taxin som Delian åkte i och försvann från mitt syn håll.
Jag stog i säkert tio minuter  och lätt tårarna rinna medans jag kollade bort mot vägen ihop om att hon skulle ångra sig och komma körandes tillbaka till mig. Men hon kom inte tillbaka och jag förstod att jag hade förlorat henne. Jag hade brutit mitt löfte att aldrig sårat henne, hon hade verkligen blivit krossad och jag hade aldrig sett henne gråta så mycket som hon gjorde nu. Inte ens när hon blivit misshandlad och precis gjort slut med Fredrik.
Jag kände en hand på min axel och jag vände mig långsamt om för att mötas av Scooters oroliga blick.
” Justin vad är det? ”
” Delian har åkt hem nu ”
” Men hon kommer väll komma tillbaka? ”
” Jag tror inte det ” sa jag och kände hur hårt den kändes i hjärtat. Tänk om jag aldrig skulle få se Delian igen, vad skulle jag göra då. Det hade vart hon som hjälp mig igenom allt det jobbiga. Men vem skulle hjälpa mig nu när hon är borta.
” Vad menar du? ”
” Delian kom in precis när Selena kysste mig och hon trodde att jag kysste henne tillbaka så hon gjorde typ slut med mig och bara stack ”
” Justin hon kommer tillbaka, hon älskar dig allt för mycket för att kunna hålla sig bort från dig även
fast hon ville ”
” Jag är inte så säker längre, du skulle ha sett hennes ansikte. Det var helt förstört och jag hatar mig själv för att såra henne ”
” Så du tänker bara låta henne gå, det låter inte riktigt som den Justin jag känner ”
” Jag vet och jag tänker inte ge upp på henne. Jag kommer aldrig ge upp på henne men jag tror det är bäst att
låta henne tänka lite ”
” Låt henne inte tänka för länge bara Justin, en så fin tjej som Delian är nog inte singel så värst länge ” sa han och jag suckade. Scooter började dra med mig tillbaka in mot arenan för att jag skulle göra mig i ordning för min konsert.
” Tror du ens att du kommer att klara av att ha en konsert eller vill du flyta på den? ”
” Jag klarar av det idag, det måste jag ”
” Okej men jag borde förmodligen ta ut Selena från ditt rum då ” a Scooter och jag drog ur mitt lilla koma. Jag sprang bort till mitt rum och smällde upp dörren för att hitta Selena skrattande i soffan.
” Du var tvungen att sabba allt eller hur ” skrek jag åt henne och hon slutade skratta,
” Justin det var in planerat, jag kom faktiskt hit för att prata om min mamma för jag har varit väldigt nere på sistone ”
” Ja märker verkligen det ” sa jag och kollade med avsky på henne.
” Jag är ledsen Justin men jag tror faktiskt inte att ni skulle hålla ändå så jag hjälpte bara dig och henne lite på traven ”
” Seriöst Selena vart har tjejen jag förälskade mig i försvunnit? ”
” Hon växte upp och fick sitt hjärta krossat av en kille han älskade väldigt mycket ”
” Det verkar som att du  glömt bort att det var du som gjorde slut med mig ”
” Jag vet och det var mitt livs störta misstag ” sa hon och kom upp mot mig. Hon lutade sig närmre henne men den här gången puttade jag undan henne.
Den gamla Selena måste var lång inne eller så har hon bara slutat bry sig om allt. Vare sig det var så gillade jag den gamla Selena bättre.

*

Jag klev av scenen och gick med vingliga steg bort till mitt rum. Jag hade inte klarat att köra alla låtar men nästan. Mina känslor hade tagit över och tårarna rann konstant när jag sjung Favorit girl.Jag hade velat fortsätta konserten men Scooter sa att det inte var en bra ide då det kunde starta massa media.
Jag hoppade in i duschen och tog en lång dusch och lätt alla muskler i kroppen slappna av. Jag lätt även en repris av dagen spelas upp i mitt huvud , Selena hade kysst mig, Delian hade lämnat mig och jag skulle nog aldrig få träffa henne igen och i så fall om vi skulle träffas skulle nog det vara för att vi stötte på varandra på stan.
Jag hoppade ur duschen och drog snabbt på mig ett par shorts och en stor tjocktröja men hoppade över en t-shirt efter som jag ändå bara skulle bort till bussarna för att kunna komma till mitt sovrum och kunna sova. Jag gick bort till min buss och ignorerade till och med mina fans som stog och skrek en bort.
Jag sa bara snabbt god natt till mamma innan jag gick till mitt sovrum och drog av mig min tjocktröja. Jag la mig ner i sängen och Delians lukt låg kvar på kudden. Jag drog in doften och somnade ändå ganska hyfsat snabbt.Jag lyckades hålla mig för gråt hela väggen till flygplatsen men när jag lämnat in mina väskor sprang jag snabbt i på toaletten och gled ner längs ena båsets vägg. Jag begravde mitt ansikte i händerna lät tårarna falla.
” Gate 17 är redo för påstigning om tio minuter så ni kan börja röra er hitt ” sa dom i mikrofonen när jag suttit inne på toaletten i säkert åtta minuter. Jag reste mig upp på lite ostadiga ben och gick fram till spegeln för att se att jag var alldeles svart under ögonen och mina ögon var alldeles röd sprängda. Jag sköljde bort det svarta under ögonen och rättade till mina kläder innan jag började gå bort mot gate 17 och längre bort från Justin.  
Lyckades få upp part 2 och nu har dramat kommit igång. Men det kommer inte vara så mycket kapitel till. Men några stycken till ska komma upp i alla fall.
Men vad tror ni kommer hända? Kommer dom hitta tillbaka till varandra eller kommer Justin vänta för länge och Delian hitta en ny som Scooter säger?
Kommentera!!


Just Twitter Kapitel 48 / part 1Jag tröck mina läppar hårt mot hennes och hon besvarade den snabbt. Jag särade på hennes läppar med hjälp av tungan och hon möte min med sin. Hon började leka med mott hår och jag antog att det just nu stog åt alla håll och kanter men just nu orkade jag in te bry mig om något annan än att jag ville ha Delians kropp hårt tryck mot min. 
” Ni kan fortsätta om ni vill men ni kanske vill veta att jag är här inne ” sa någon bakom oss och jag kände igen rösten allt för väll.


När jag vände mig om fick jag syn på Selena som satt i ena soffan och kollade på oss.
” Selena vad gör du här? ” frågade jag och hennes blick gled mellan mig och Delian.
” Jag tänkte bara komma förbi och kolla på min kompis konsert är inte det okej eller? ” frågade hon och jag kund erkänna Delians blick bränna mot min hud. Jag möte hennes blick kort för att försöka lugna ner henne efter som jag visste ett Delian inte var ett så stort fan av Selena. Hon slappnade av lite igen och jag kollade till baka på Selena.
” Vad vill du? ” sa jag surt för jag orkade inte med allt hennes drama just nu.
” Skulle jag kunna få prata med dig ensam snälla ” sa hon och jag hörde nu att hon hade gråtit eller var på väg att gråta nu. Jag förstod att det var något alvarligt då Selena inte var den personen som grät så mycket.
” Delian skulle jag kunna få prata med henne en stund? ” frågade jag och vände mig mot henne.
” Justin jag litar inte på henne ” viskade hon så att jag bara skulle kunna höra henne.
” Jag vet och jag förstår dig men du kan lite på mig ”  sa jag och hon kollade lite skeptiskt på mig.
” Jag går bort till Kenny och dom andra ” sa hon sen efter ett tag och tröck sina läppar hårt mot mina. Hon la en hand bakom min nacke och drog mig närmre henne. Jag besvarade kyssen och efter ett tag drog hon sig undan. När jag kollade henne i ögonen var hennes ögon nästan svarta och hon kollade bort mot Selena en sista gång innan hon gick ut och smällde dörren hårt efter sig. Jag stog en stund och kollade på dörren där Delian just försvunnit innan jag vände mig mot Selena som nu satt med tårar i ögonen. Men allt jag gjorde var att kolla på henne medans hennes tårarna började rinna ner längst hennes kinder.Jag gav Selena en sista blick innan jag gick ut ur rummet och slängde igen dörren hårt efter mig. Jag började gå bort mot scenen där jag hittade Pattie och Kenny pratandes. Jag satte mig ner bredvid dom och dom måste ha sett att något var fel för dom kollade medlidande på mig.
” Hur är det med dig gumman? ” frågade Pattie och la en hand på mitt ben.
” Det är inget egentligen men jag är väll inte super glad över att Justin sitter och pratar med Selena i en rum just nu ”
” Är Selena här ? ” frågade Kenny lite chokat och höjde på ena ögonbrynet.
” Ja det hade typt hänt något så hon typ var på gränsen till att gråta hela tiden så det förvånar mig inte om hon sitter och gråter nu ”
” Men vad tycker du om det? ”
” Jag avskyr det om jag ska vara ärlig ” sa jag och dom skrattade.
” Nej men jag vet inte, jag litar inte riktigt på henne men jag vet att dom var jätte tajta förut och hon verkade behöva någon att prata med ”
” Du kan ta det lugnt Justin älskar verkligen dig och jag lovar att han inte skulle göra något för att skada dig ”
” Jag vet men det är något med Selena som gör mig nervös ” sa jag och kollade ner på mina hårt ihop knutna händer som hade börjat vitna lite. Jag släppte taget lite och försökte att hänga med så bra jag kunde i Pattie och Kennys samtal. Men det gick inget bra då mina tankar flöt in på Jjstin och Selena som just nu satt ensamma i ett rum. Bilder av dom två kyssandes kom upp i mitt huvud och jag försökte skaka bort dom men det gick inte. Jag försökte tänka på annat men det gick bara inte, varje gång jag tänkte på annat gled jag på något sätt in på Justin och Selena igen. Jag reste mig upp och började gå bort mot Justins rum. Jag hörde hur dom ropade efter mig men jag kunde inte bry mig mindre. Jag slängde upp dörren och klev med bestämda steg in men stannade när min blick fastnade på dom.Vi satt tysta en lång stund innan Selena öppnade munnen.
” Justin det är min mamma, hon fick missfall när hon skulle föda ” sa hon och nu kände jag lite skam då jag nästan skrikit åt henne. Det här var nog inte så lätt för Selena heller att komma hitt men hon hade inte så många nära vänner hon kunde prata om sånt här med.
” Selena jag är ledsen jag visste inte ” började jag men hon avbröt mig.
” Justin säg inte förlåt, jag menar hur skulle du kunna veta det ”
” Men hur är det med dig? ”
” Det gåt väll, jag måste just nu ta hand om allt hemma då mamma totalt gått i väggen. Hon orkar knappt äta och när hon väll gör det är det för att jag tvingar i henne maten. ”
” Selena jag önskar att jag kunde hjälpa dig ”
” Det kan du ” sa hon och jag kollade oförstående på henne.
” Du kan bli ihop med mig igen, du vet det kan bli som för i tiden när vi hälsade på varandras familjer gick på långa promenader på stranden ” började hon men jag stoppade henne.
” Selena jag har en tjej som jag älskar mer än allt annat i världen ” sa jag och hon suckade.
” Jag kommer ihåg när du sa såna där saker om mig. Du brukade älska att vissa upp mig inför andra men jag antar att jag har blivit ersatt av en sötare och roligare tjej ” sa hon och en tår föll ner längst hennes kind.
” Selena du vet att jag älskad dig men jag har gått vidare och jag tror att det är dags för dig att  gör det också ”
” Jag vet men du är en sån fantastisk kille att du gör det svårt för en att gå vidare ”
” Selena jag tror inte at du fortfarande är kär i mig, jag tror bara att du inte har hittat den rätta än ”
” Lätt för dig som redan har hittat din ” sa hon och jag såg fler tårar rinna ner längst hennes kind.Jag satte min hand på hennes kind för att torka bort tårarna som rann men Selena måste ha tolkat det på ett halt annat sätt då hon lutade sig närmre mig och innan jag han reagera tröck hon sina läppar hårt mot mina. Jag hörde hur dörren flög upp och jag vred mig bort från Selena för att mötas av Delians chokade och krossade blick.
Jag satt som förstenad i soffan och bara kollade på Delian. Jag försökte prata men det kom inte fram några ord men jag drogs ur mitt koma när jag såg en tår rinna ner längst henne kind.
" Delian " var allt jag han säga innan hon drog tag i sin väska och började springa bort mot bussarna. Jag reste mig upp och började springa efter henne men stoppades av Selenas hand runt min arm.
" Justin snälla stanna "
" Släpp " mig skrek jag pr henne och drog mig ur hennes grepp. Jag började springa mot bussarna och när jag kom in i våran buss hörde jag höga snyftningar. Jag gick snabbt in nit vårt rum och fann Delian springandes fram och tillbaka med kläder i händerna. Hon slängde ner sina saker i väskan men fick problem att stänga den. När hon försökt ett tag satte hon sig ber i sängen med armbågarna mot knäna och ansiktet i händerna.
" Delian snälla låt mig förklara " sa jag och satte mig på knä framför henne. Jag la mina händer på hennes men hon bara skakade bort dom.
" Delian snälla jag kan förklara det är inte som det ser ut "
" Inte, så du ska förklara för mig att det jag såg var fel. Att du inte hade dina läppar hårt tryckta mot Selenas " sa hon men det var knappt jag hörde henne bakom allt gråt. Hon kollade upp mot mig och det var som ett knivhugg i hjärtat när jag såg hennes röd sprängda ögon sim var fylld med tårar.


” Nej mina läppar var tryckta mot hennes men det var hon som kysste mig, jag kysste inte tillbaka jag lovar dig ”
” Jag vet vad jag såg Justin och du drog dig inte undan när hon kysste dig. Inte förs än jag kom in i rummet ”
” Snälla Delian lyssna på mig, jag kysste inte tillbaka ”
” Vad hände med ditt löfte att du aldrig skulle såra mig så mycket som Fredrik gjorde? ” skrek jag rakt i hans ansikte men jag kunde i hålla mig längre. Justin hade krossat mitt hjärta och jag kunde inte hålla mina känslor inom mig längre. Tecken på att Justin fortfarande hade känslor för Selena kanske fanns där men jag var för blind för att se dom eller så såg jag dom men vägrade att tro på dom. Trodde att vår kärlek skulle hålla för evigt, vilket skämt. Jag lovar att kärlek är något någon har kommit på som en ursäkt för något som jag inte visste vad.

Blev ganska kort som sagt men det är bara part 1. Jag hoppas att får upp part 2 idag så att det händer lite saker i berättelsen då den just nu ståt ganska still. Blev tyvärr ett ganska bild löst kapitel men jag hittad einga bra bilder tyvärr.
Men vad tyvker ni? Vad tror ni Justin kommer svara och vad tror ni Delian gör?
Kommentera!!


Just twitter Kapitel 47


” Inget och jag trodde att det var du som ville vissa att vi var ett par men nu verkar det som om det bara var bull shit ” sa jag lite surt och han vred upp mitt ansikte mot hans med hjälp av hans hand.
” Jag var den lyckligaste killen på jorden då du kysste mig ” sa han och log mot mig.
” Så du är inte sur på mig? ”
” Jag skulle inte ens kunna vara sur på dig om jag velat  ” as han och jag skrattade. Jag la mig till rätta igen och somnade snabbt in efter den långa men väldigt händelse fyllda dag.


En vecka senare


Vi satt i bilen på väg till Justins presskonferens i Portugal och när bilen närmade sig stog det paparazzi och fans längst vägen. Dom sträckte sig säkert en kilometer bort från där Justin skulle ha sin presskonferens och dom sträckte sig mot bilen när vi kom körande. Vi kom fram till platsen och vi hoppade snabbt ut. Blixtrarna bländade oss som vanligt men jag hade börjat vänja mig lite bättre då paparazzina hade vart på oss 24/7 sen jag kysste Justin på galan. Dom hade vart på oss så fort vi satt en fot utanför bussen och der var ett under att jag ännu inte blivit döv. Men jag ryckte det var ganska roande vissa av twittringrna på twitter. Där alla beliebers skrev att dom ville vara i mina skor och att dom skulle passa bättre mes Justin än mig. Och eftersom Justin fyller år om en månad trendades rätt så roliga grejer. Vissa var bara nedräkningar medans vissa gav mig och resten av crewet ett gått skratt varje dag. Justin flätade ihop våra fingrar och började dra med mig bort mot bordet där det stog sex stolar och några mikrofoner på bordet. Jag hade inte tänkt vara med men Justin drog ner mig i stolen bredvid honom. Scooter, Dan, Kenny slog sig ner i stolarna bredvid oss och lokalen började fyllas av personer från olika kanaler och tidningar. När dörrarna stängts och. Scooter sagt några ord började folk räcka upp händerna för att dom ville fråga något.

( Justin vanligt, Delian kursivt och intervjuare tjockt )
" Damerna först " sa Justin med ett leende på läpparna och pekade på en av tjejerna längtar fram och hon tog upp sin mikrofon.
" Hur länge har du och Delian dejtat? "
" Eh sen i oktober nån gång där "
" Hur kommer det sig att ni bestämde er för att komma ut med ert förhållande nu? "
" Vi hade inte riktigt planerat det, det blev bara mer som en reflex grej att gratta honom när han vann och jag tänkte inte egentligen igenom det "
" Ångrar du att du kysste honom? "
" Nej det gör jag absolut inte " sa jag och Justin slog upp i ett stort leende bredvid mig. Han lekte lite med mina fingrar som fortfarande var sammanflätade med hans.
” Men hur klarar du av allt det här hatet? ”
” Det är jobbigt men det är något jag måste stå ut med om jag vill vara med Justin efter som det är en av dom sakerna som igår i paketet eller vad man ska säga. Sen så lär man sig att ignorera allt hat rätt bra ”
” Men Justin vad tycker du om allt det här med att hon får så mycket hat? Jag menar förbereder du dina tjejer på något sätt. Liksom du vet att om dy blir ihop med mig så kommer du bli hotad om att bli dödad ”
” Jag vet att det här kommer låta konstigt för jag vill inte annat än att Delian ska slippa allt det här men det är på ett sätt underhållande att det är så många tjejer som bråkar om mig ”
” Men vad skulle du säga om det var tvärt om och det var Delian som hade massa killar efter sig, vad skulle du tycka om det? ”
” Jag tror att jag skulle tycka det var roande ”
” Varför tror du det? Har du inte sett vilket hat dina ex flikvänner har fått? ”
” Jag skulle ju inte gilla den delen men att veta att hon hade miljontals killar efter sig och hon valde fortfarande mig skulle jag ju ta som en bra sak ”
” Men skulle du då inte vara rädd att hon träffade någon annan hon gillade bättre? ”
Frågade dom och Justin blev alldeles tyst innan han svarade.
” Det är något jag alltid kommer vara rädd för ” sa han och möte min blick. Ett lång awwwwwwwwww spred sig i publiken och jag kände hur rodnaden steg på mina kinder. Justin skrattade kort och kysste mig snabbt på kinden innan han vände sig mot publiken igen. Blixtrarna blev värre när han kysste mig på kinden och det hjälpte inte direkt min rodnad på kinderna att sjunka.
” Men om vi byter ämne helt. Din födelsedag kommer ju snart och du fyller ju 18 nu. Så vad är det en stor stjärna som du önskar sig? ”
” Jag har egentligen allt jag behöver men en bra present skulle vara om flera hjälpe till i kampen om att fler ska få rent vatten ”
” Är inte det fint, men hur ska du fira din födelsedag om vi får fråga? ”
Justin knep bara ihop läpparna och skakade lite på huvudet.

Tumblr_lvhmdhkntm1r0q50r_large

” Kom igen Justin säg bara fall du ska ha en stor fest eller något liknande ”
” Det vill ni allt veta va? ”
” Nej det är ju bara därför dom frågar ” sa jag och alla skrattade.
” Alltid så rolig ” sa han och jag log bara stort tillbaka.
” Okej efter som du inte verkar vilja svara på det här tänkte jag bara fråga en liten sak innan vi avslutar. Vad är det vi ska kalla er nu, jag menar alla kändis par får ju ett gemensamt namn så det underlättar saker ”
” Ja Justins beliebers har ju redan döpt oss till Destin så jag antar att vi fortsätter med det ”
Vi ställde oss upp och började gå tillbaka till bilen men nu så stannade Justin och skrev autografer till några av sina fans och dom blev som galna. Det var till och med en tjej som försökte dra in Justin i gruppen av tjejer men som tur var att Kenny fick tag i honom precis innan han höll på att ramla över staketet. Vi satte oss i bilen och Justin fixade till sin tröja lite. Jag kollade bort på Pattie som satt och läste en tidning och på framsidan var det en sida på mig och Justin. Det stog även att dom hade en sida långt reportage om oss och några explosiva bilder som inte syns på tv eller i tidningar än.
” Eh Pattie skulle jag kunna få låna tidningen ett tag efter dig? ” frågade jag och hon sträckte mig tidningen direkt. Jag bläddrade fram till rätt sida och började läsa igenom texten.

Den store pop stjärnan Justin Bieber verkar ha hittat kärleken nu då han nu har spenderat en del tid tillsammans och att dom nu för en vecka sen gick ut med att dom var ett par. Då Delian kysste honom på NRJ music award och det var en stor chock för oss alla. Men vi är glad att han äntligen verkar ha kommit över Selena efter en sån lång tid.
Men ända sedan som gått ut med att dom var ihop har dom haft svårt att hålla händerna borta från varandra. Dom har kysst hett väldigt mycket på stranden, stan och restauranger. Vi har sett det gulliga paret på romantiska middagar, långa romantiska promenader på stranden och vad mer kan vi förvänta oss av det unga paret.

 

Är det här bara en fas dom går igenom nu när dom är så pass ny kära eller är det här en brand som kommer hålla i sig.
Men kommer Delian stå ut med allt hat, hon verkar ju klara det ganska bra hitiskt men vi vet ju att hatet alltid kommer att öka och det hjälper väll förmodligen inte att hon är all over him hela tiden och har tungan långt ner stoppad i hans hals hela tiden.Men det kanske är hennes sätt att vissa att han är hennes och ingen annans. Vad det än är så verkar ju Justin inte ha något imot det om man säger så. Då det ofta är han som drar in henne i famnen eller lägger sig över henne på stranden.
Det är väll bara att vänta och se fall det funkar. Men jag hoppas i alla fall att det håller så dom är jätte gulliga tillsammans och hon verkar vara bra för honom.
Men stay tuned för mer information om det gulliga paret.

Jag läste klart artikeln och kollade på som bilderna en sista gång innan jag gav tillbaka den till Pattie. Pattie hade nog inte läst artikeln än för nu kollade hon chokat upp på mig och Justin som satt tysta bredvid varandra. Han hade också läst den och han verkade inte gilla den då han nu satt och kollade med sur blick ut genom fönstret.
” Det var det här du läste va? ” frågade Pattie och jag nickade.
Scooter skulle inte bli glad om han såg den och om han redan sett det var han nog rätt galen just nu. Jag ryste bara av tanken och kollade ut genom fönstret. Scooter hade sagt att han tyckte att det var okej att vi visat att vi var ihop men att han tyckte att vi kunde håla en så låg profil som vänligt. Då jag och Justin vart väldigt vällgångna dom senaste dagarna.Jag hade sovit jätte dåligt i natt då det ända jag kunde tänka på var den där jäkla artikeln. Det var ju inget dåligt dom skrivit ordentlige men varför blev dom tvungna att skriva om allt som händer i mitt liv. Jag menar det måste ju hända mycket mer intressanta saker i världen. Jag lutade mig bak i stolen och åt upp det sista av min mat. Jag gick tillbaka till mitt rum med Delian tätt bakom mig. När jag kom in i mitt rum drog jag snabbt på mig en röd t-shirt och ett par svarta jeans. Jag kollade på klockan och såg att vi skulle åka till arenan om fem minuter. Delian kom ut från toaletten och kollade lite oroligt på mig. Hon hade märkt att något var fel men hon hade väntat tills nu för att fråga vad det var. 
” Hej vad är det? ” sa hon och ställde sig precis framför mig.
” Inget det är bara det att paparazzi önskar att par håller och att hatet minskar, men varför skriver vi inte lite om hur mycket det paret kysser varandra eller vad dom gör med varandra. För det kommer ju verkligen få bort allt hat från dig ” sa jag och hon satte en hand på min kind och lyfte upp mitt ansikte mot hennes så jag blev tvungen att möta hennes blick.
” Justin bry dig inte om dom okej, vi är starka ” sa han och jag lutade mig närmre henne.
” Jag vet men allt hade fortfarande vart mycket lättare om dom inte fanns ”
” Ja men nu gör dom det och vi får försöka leva så normalt som möjligt ”
” Jag vet men jag önskade bara att du slapp allt det här hatet ”
” Var det inte du som tyckte det var roande ” sa hon och jag lyfte upp henne i mitt knä så att hon nu satt gränslande över mina lår.
” Jo så länge du inte blir skadad ”
Jag lutade mig framåt den sista biten och tröck mina läppar hårt mot hennes. Hon besvarade kyssen och la sina armar runt min nacke. Jag la min ena hand vid hennes svank och den andra upp mot hennes skuldra för att kunna trycka henne närmre mig. Jag lutade mig framåt också så att jag skulle komma närmre henne ytligare.Den knacka hårt på våran dörr och vi förstod att det var dags att åka bort till arenan.
Delian hoppade ner från mitt knä och gick bort till hallen för att dra på sig sina skor.

*

Jag drog med mig Delian bort mot mitt rum där jag hade alla mina kläder. Jag öppnade dörren snabbt och tröck upp henne hårt mot väggen. Hon hade suttit och retat mig igen under min soundcheck och jag hade haft det till och med jobbigare än föra gången att kunna prata normalt och håla mitt fokus på mina fans. Delian kollade bara på mig med ett stort leende som gjorde mig ännu mer irriterad. Jag tröck mina läppar hårt mot hennes och hon besvarade den snabbt. Jag särade på hennes läppar med hjälp av tungan och hon möte min med sin. Hon började leka med mott hår och jag antog att det just nu stog åt alla håll och kanter men just nu orkade jag in te bry mig om något annan än att jag ville ha Delians kropp hårt tryck mot min. 
” Ni kan fortsätta om ni vill men ni kanske vill veta att jag är här inne ” sa någon bakom oss och jag kände igen rösten allt för väll.Blev ett ganska tråkigt kapitel men jag lovar att i nästa kapitel börjar det hända saker. Blev tyvärr inte två kapitel idag men det hät blev lite längre än planerat.
Vill bara säga att det är något fel på min data så jag kan inte få texten i mitten. Vet inte fall det är så på era men jag hoppas det i alla fall.
Men vad tycker ni? Vem tror ni är i rummet?
Kommentera!!


Just twitter Kapitel 46

 

Vi ställde oss upp och Chaz började springa bort mot våran buss med Ryan efter sig. Jag la flätade ihop mina fingrar med Delians men hon drog snabbt bort hennes hand när vi kom ut och det stod massa fans och paparazzi utanför arenan. Delian satte handen för ansiktet och gick med snabba steg in i bussen. Jag längtar till vi går ut att vi är tillsammans eller att dom kommer på oss för jag vill inte behöva gömma det här längre. Jag gick in i bussen och dom hade redan börjat sätta igång en film. Jag satte mig i soffan bredvid Delian och hon lutade sig mot min axel.


Jag satt nu framför spegeln med två stylister som fixade mitt hår och smink till NRJ music award. Dom hade lockat mitt hår i stora lockar och satt bak lite av det främre håret bakåt.Sminket var rätt överdrivet men snyggt vilket jag antar att man måste ha för att kunna se bra ut bland alla dom där jäkla blixtrarna.
Dom fixade det sista och skickade iväg mig in till omklädningsrummet där min klänning hängde i ett fodral till klänningen. Jag hade inte sett min klänning än allt jag visste var att den var blå och rätt enkel. Jag tog av mig mina egna kläder och drog ber dragkedjan på fodralet. Klänningen som var i var sen finaste jag någonsin sett och det var ett par svarta lite glittriga klackskor till. Jag drog försiktigt på mig klänningen och satte den till rätta innan. Jag satte på mig skorna och ställde mig framför spegeln för att se klänning bättre.

Klänningen var väldigt enkel men jag gillade den, speciellt den nästan helt öppna ryggen. Det var bara som ett lite tjockare bh band som höll ihop klänningen där bak resten var öppet och gjorde att man såg min solbrända hud under. Jag tog en sista titt i spegeln innan jag gick bort till dörren och bort mot bussen där Justin stog och fixade sig. Men jag borde tagit på mig en tjock tröja eller något för just nu blåste det och det var rätt kallt. Jag öppnade dörren till våran buss men jag hittade inte Justin någonstans. Jag skulle precis öppna dörren när Justin öppnade den utifrån och jag log stort.
" Wow, du är så vacker " sa han och en lätt rodnad spreds på mina kinder. Min blick föll över Justins kläder och jag möte hans blick igen.
"  Du ser rätt bra ut själv Bieber " sa jag och han skrattade.
” Vad är det med dig och säga mitt efternamn hela tiden? ”
” Jag vet inte, det passar bara bättre in på vissa ställen ”
" Okej är du redo? " frågade han och jag drog på mig en liten filt sim jag drog över axlarna. Jag gick ur bussen och bort mot den svarta limousine som stog en liten bit bort. Justin slöt upp vi min sida och vi hoppade in i bilen. Vi började åka bort mot awardet och jag kände hur jag började bli nervös. Tänk om jag ramlade eller gjorde något annat för att skämma ut både mig och Justin. Justin måste ha märkt att jag var nervös för han la en lugnande hand på mitt ben. Jag vände mitt ansikte mot hans och han log försiktigt. Jag log försiktigt tillbaka och han la armen runt mina axlar istället.

*

När vi åkt ett tag kom vi äntligen fram och vi såg att det redan var fult med kändisar, paparazzi och fans. Bilen stannade och Justin hoppade snabbt ut ur bilen. Jag andades djupt innan jag följde efter honom ut. När jag kom ut hade Justin redan börjat skriva autografer och stog på den långa röda mattan.Jag gick lite osäkert framåt tills Pattie kom upp vid min sida och började leda mig bort mot den röda mattan. När vi kom närmre Justin vända han sig mot mig med ett leende jag inte riktigt kunde tyda. Justin kom fram mot mig och la en arm runt min midja. Han drog bort mig mot mattan och blixtrarna blev som aldrig för. Jag fick svårt att hålla upp ögonen av dom jobbiga blixtrarna så jag blinkade nog fler gånger än man i vanliga fall gör. Vi stog på samma ställe ett tag innan Justin började dra med mig lite längre bort på mattan. Vi stannade igen för att ta fler bilder och paparazzina blev galna när Justin inte svarade på deras frågor. Vi fortsatte en bit bort där det stog personer från olika kanaler och intervjuade kändisarna som kom. Men eftersom vi var i Frankrike pratade dom flesta franska vilket jag inte förstod alls. Jag lät bara min blick glida mellan Justin och person som intervjuade honom med ett leende på läpparna. Han såg något som lät som ett farväl och började styra oss ner mot våra platser.
Vi satte oss ner på våra platser och rummet började fyllas med lite alla möjliga kändisar. Bredvid mig satt Miley Cyrus och Liam Hemsworth som satt och pratade med Justin. Jag satt bara där och försökte att inte flippa ur över vilka kändisar som jag möt.

*

Ungefär hälften av awardet hade gått då dom skulle ge ut priset för artist of the year som Justin var nominerade till. Men det som jag inte var så värst glad över var att Selena skulle ge bort priset. Hon ropade upp Justins namn och han kramade gick snabbt upp på scenen och hälsade på några på väggen upp. Selena möte min blick och det var något i hennes ögon som skrämde mig. Det var säkert inget men jag fick bara en konstig känsla av henne.
När hon räckte över priset till Justin och han hade sitt lilla tall var Selena all over him. Vilket gjord mig både arg och ledsen då Justin inte gjorde så mycket för att stoppa henne. Justin gick bort bakstadge för att ge sitt pris till Scooter innan han kom tillbaka till sin plats och jag kunde göra mitt lilla drag som skulle göra Selena galen men jag orkade inte bry mig.
Justin kom gående mot mig och jag ställde mig upp. Han trodde nog att jag skulle ge honom en kram och var först chokad ett tag innan han besvarade kyssen. Jag hörde hur folk drog efter andan, viskade och vissa som applåderade. Jag lutade mig bak lite och möte Justins blick som gick mellan mina ögon och läppar innan han kollade in i mina ögon ordentligt.
” Så du ville inte hålla hand med mig igår då några fans och paparazzi skulle kunna se oss men när vi är mitt ibland tussen tals paparazzi och filmkameror som  visar det här över hela världen just nu går det bra ” sa Justin och höjde lite frågande på ögonbrynet.
” Ja har du något problem med det ” frågade jag och lutade mig närmre honom igen.
” Ville bara veta ” sa han och kysste mig på kinden innan han satte sig ner och drog ner mig i min egen stol. Jag kollade bort mot Selena som kollade surt på mig och om blickar kunde döda skulle jag nog vara död. Hon stampade av scenen och jag vände min blick mot den stora skärmen som hängde bredvid för att se mig och Justin hand i hand. För just nu filmade dom mig och Justin, fast vad hade jag förväntat mig när jag kysser den störta kändis favoriten på en stort award dom det här. Jag begravde mitt ansikte i Justins hals grop för att dom inte skulle kunna se den lilla rodnaden som steg på mina kinder.

*

Resten av awardet satt jag mer och kollade på Justin än själva underhållningen. Vi satte oss i bilen och jag pustade ut, jag hade inte ramlat. Scooter och Pattie kom in i bilen efter oss och Kenny började åka bort mot bussarna. Jag kollade bort mot Scooter som såg lite missnöjd ut och jag förstod att det hade något med att jag kysst Justin så öppet. Det var ju han som velat att vi skulle hålla det så hemligt så länge som möjligt och jag hade vart den personen som vart på hans sida.
” Jag är ledsen Scooter men jag tror faktiskt jag är redo och det börjar bli ganska jobbigt att smyga runt med det hela tiden ” sa jag och han möte min blick.
” Jag är inte sur att ni visade det, jag är bara orolig att du har fel och orkar inte med trycket som alla Justins tidigare tjejer har fått ”
” Jag vet och jag vet också vad jag ger mig in på ” sa jag och ett svagt leende spreds på hans läppar.

*

När vi kom fram till bussarna var det bara för oss att borsta tänderna och gå och lägga oss. Vi borstade snabbt våra tänder innan vi gick in till mitt och Justins rum. Jag gick bort till min väska och drog på mig en stor tröja som jag snott av Justin när jag var hemma hos honom vid julen. Jag vände mig om och såg Justin stående framför en liten spegel i ett par shorts.
Jag la mig ner under täcket och Justin kröp ner bredvid mig. Jag kröp närmre honom och la mitt huvud på hans bröst som en kudde.
” Delian var en av anledningarna till att du kysste mig att Selena hängde på mig? ”
” Ja det var en av anledningarna ” erkände jag och han suckade.
” Jag har ju sagt att jag inte har några känslor kvar för henne ”
” Nej men uppenbarligen har hon känslor kvar för dig ”
” Ja men vad har det med oss att göra? ”
” Inget och jag trodde att det var du som ville vissa att vi var ett par men nu verkar det som om det bara var bull shit ” sa jag lite surt och han vred upp mitt ansikte mot hans med hjälp av hans hand.
” Jag var den lyckligaste killen på jorden då du kysste mig ” sa han och log mot mig.
” Så du är inte sur på mig? ”
” Jag skulle inte ens kunna vara sur på dig om jag velat  ” as han och jag skrattade. Jag la mig till rätta igen och somnade snabbt in efter den långa men väldigt händelse fyllda dag.

Jag är ledsen att jag bara hinner med ett kapitel idag men jag ska upp tidigt imorgon så jag behöver sova och imorgon får jag gäster men ska i alla fall försöka få upp ett kapitel kanske två får se.
Men vad tycker ni? vad tror ni kommer hända nu när dom har gått ut med att dom är ihop?
och tror ni Selena har känslor kvar för Justin eller är det bara för uppmärksamhe?
Kommentera


Just twitter Kapitel 45
Jag sprang bort till honom och flätade ihop mina fingrar med hans.
Vi gick ner till entrén för att se en stor svart buss stå utanför med massa fans och paparazzi runt. Vi lyckades stränga oss förbi alla och gav våra väskor till Kenny som stog och packade in allt. Vi satte oss ner i den lilla soffan och jag kollade ut genom fönstret.
’ Hej då Madrid och hej resten av världen
tänkte jag när bussen började åka.

Två dagar senare

Vi hade åkt med buss i två dagar nu och idag skulle Justin ha en till konsert på kvällen. Det hade vart jätte kul att bo på en buss men man har inget privat liv alls. Vilket rum man än går in i är det någon jävel som är där inne och dom här senaste dagarna har jag retat Justin så jäkla mycket. Det är skit kul för Justin kan inte gör något på grund av att vi är så många i bussen. Jag har till exempel dragit min hand längst hans ben när vi sitter och äter och när det bara är Justin som ser dragit ner tröjan lite så nu har Justin börjat retas tillbaka. Men det går inte så bra för honom efter som han inte kan reta mig på samma sätt. Det var mer hans närhet som fick mig ut balans och till min lättnad hade han inte använt det mot mig en. Men det skulle nog inte ta lång tid innan han använde det imot mig.  Bussen stannade på den stora parkeringen utanför arenan och alla hoppade glatt ut för att sträcka på benen. På vägen ut drog jag med mig en kofta då det inte var lika varmt i Frankrike som det var i Spanien vilket var synd då jag precis vant mig vid värmen. Jag gick bort till Justin som stog och väntade på mig en bit bort. Det började blåsa ordentligt och jag drog koftan tätare runt omkring mig.
” Fryser du? ” frågade Justin när jag kom upp mot han.
” Lite men det är säkert varmare där inne ” sa jag och vi gick bort till den stora dörren som lede in till arenan. Vi gick bort till Justins rum och när vi kom in satt det två personer i soffan och spelade något spel på tv. Justin slängde sig snabbt på dom så att dom alla tre förr ner på golvet med en duns. Dom alla skrattade och jag la mig ner i soffan.
” Åh kolla vilken bekväm soffa ” sa Justin och satte sig på min rumpa.
” Seriöst Justin gå av det gör ont ” sa jag och smällde till honom på armen.
Han reste sig upp efter ett tag och satte sig ner bredvid mig. Jag hoppade närmre honom och la mitt huvud i hans knä. Han drog sin hand lugnande genom mitt hår och jag somnade snabbt in i Justins knä.

*

” Delian vakna ” hörde jag Justin säga och öppnade lite försiktigt ögonen.
” Jag ska iväg på soundcheck nu och Chaz och Ryan ska iväg för äta något. Vill du stanna kvar här eller vill du följa med dom och äta innan konserten börjar? ”
” Jag följer nog med dom och äter, jag är lite hungrig ”
” Okej vi syns sen ” sa han och kysste mig snabbt innan han sprang bort mot scenen.
” Det gör vi ” sa jag och satte mig upp. Jag kollade på Chaz och Ryan som satt och skrattade åt mig. Jag kollade bort mot spegeln och såg att mitt smink var lite ut smetat och mitt hår vår en enda stor röra. Jag ställde mig snabbt upp och sprang bort till badrummet. Jag ställde mig framför spegeln och fixade snabbt till håret innan jag tog bort det svarta under mina ögonen. Jag gick tillbaka till killarna som satt och väntade på vid sofforna.
” Ska vi åka iväg eller ” sa jag och dom ställde sig upp.
” Visst men blev du tvungen att ändra din frisyr, vi gillade den andra bättre ” sa Chaz och kollade roat på mig när jag gav honom en mördande blick. Som att han var så jäkla snygg när han låg och sov. Inte direkt va.
” Förresten vart ska vi äta någon stans? ” frågade jag när vi satte oss i Justins bil som vi fick låna så att vi skulle hinna tillbaka till konserten.
” Vi ska iväg till subway om det är lugnt ”
” Visst det blir bra ” sa jag och vi åkte bort mot subway.

När vi kom tillbaka till arenan han vi bara se Justin lite snabbt då han blev tvungen att gå upp på scenen. Jag och killarna gick bort och ställde oss vid VIP avdelningen där Scooter, Kenny och Pattie redan stog. Jag log stort mot dom och stoppade in hör plopparna ännu mer då vi stog precis framför fansen som skrek som jag vet inte vad. Men även fast man hade propparna på vart det fortfarande högt ljud.
Justin började sjunga och till vissa av låtarna dansade han nog lite sexigare än nödvändigt för att irritera mig och jag är väll tvungen att erkänna att hans lilla plan fungerade.

Tumblr_lvb96acyd71r0ont3o1_500_large

Tumblr_lwomor7mnp1r26bweo1_500_large
( Några av hans små dans moves )

Justin möte min blick och kollade triumferande mot mig när han såg att jag bet mig läppen.
Justins sista låt började spelas och han drog av sig västen han hade haft på sig och satte på sig en röd keps som en av hans dansare gav honom. Han kastade ut västen i publiken och fansen blev ännu galnare. Dom började bråka om den och Justin började skratta så att dom blev tvungna att stänga av musiken.
” Hej tjejer ta det lugnt, snälla sluta bråka om den. Ge den till tjejen där ” sa han och pekade på en av tjejerna som stog i mitten. Dom fortsatte bara att bråka om hans väst och Justin kunde inte sluta skratta.
” Okej tjejer sluta nu innan någon gör sig illa och ge västen till tjejen där ” sa han och nu lugnade dom ner sig. Musiken startade igen och Justin började sjunga men avbröt sig snabbt då han börjat skratta igen. Han försökte lugna sig och efter ett tag började Baby spelas igen. Han kunde fortfarande inte håla sig för att skratta men ville inte börja om igen så han räckte ut miken mot publiken. När det kom till refrängen lyckades han sluta skratta för att kunna börja sjunga igen. När han sjungit ett tag la sig han och hans dansare ner på golvet och ja vad man nu ska säga, dansade. Men det värsta med det här var inte att han retades med mig utan att han gjorde det inför några andra tussen tjejer till som blev minst lika fast som jag av hans sexiga dansande.

Tumblr_lwtnldzpt41r931xko1_500_large
( vad man nu ska säga dansade )

Justin avlutade låten och tackade sina fans innan han gick bakstadge. Jag började gå bort till hans omklädnings rum med Chaz och Ryan efter mig. När vi kom in hade Justin redan hoppat in i duschen så vi satte oss ner i soffan. Efter ett tag kom Justin ut med bara ett par jeans och en handduk runt nacken.
” Delian kommer du ihåg vart jag la min vita t-shirt och gråa tjock tröja är? ”
” Ja den ligger där bort på fåtöljen ” sa jag och han gick bort till sina kläder. Han ställde sig med ryggen mot mig och jag såg att Chaz och Ryans blick på Justins rygg där man såg hans sår efter mina naglar till och med ännu bättre än igår. Han drog på sig kläderna och fixade håret innan han ställde sig bakom mig i soffan.
” Jag ska bort och ha en lite signering men jag kommer strax tillbaka ”
” Det är okej jag väntar här ”
” Ja det ska du efter som jag inte tänker låta dig gå tillbaka till vårt sovrum ” sa Justin och vi båda skrattade av minnet. Chaz och Ryan kollade konstigt på oss men Justin bara ignorerade det och gick bort till hans signering. Jag följde honom med blicken innan jag vände mig mot Chaz och Ryan igen.
” Okej låt mig tänka över vad just har hänt. Justin som dansar sexigt på scenen, Justins sår på ryggen och ert samtal nyss ” sa Chaz och tänkte efter ett tag innan han ryckte till och kollade på mig med stora ögon.
” You have totally done it ” sa han och jag kollade chokat på honom. Hade han precis sagt det där. Ett stort leende spreds på deras läppar när jag inte sa något och dom tog det som ett ja.
” Ni kör hard core se jag ” sa Ryan och jag bara skakade på huvudet. Jag kände att rodnaden steg på mina kinder och kollade ner i marken för att dom inte skulle märka det.
” Hur är han bra då ” fortsatte Chaz för dom såg att jag tyckte det var obehagligt.
” Jag tänker inte prata med er om det här ”
” Kom igen vi är hans bästa kompisar du kan prata om allt som handlar om honom med oss ”
” Jag tänker inte prata med er om det här okej ”
” Han är säkert en besvikelse och det är därför han har sår för hon ville ha bättre och det är därför hon inte vill prata om det ” sa  Chaz och nu brände mina kinder till max. Jag begravde ansiktet i ena kudden. Dom skrattade högt och dörren öppnades. Jag tog bort kudden från ansiktet och kollade bort mot dörren. Det var Justin som kom in i rummet och han kollade chokat på mig när hans blick fastnade på mig.Det tog inte så lång tid att skriva autografer så när jag var klar gick jag bort mot mitt rum. När jag kom in satt Chaz och Ryan och skrattade åt något medans Delian gömde ansiktet i kudden. Hon tog bort kudden och jag kunde se henne ansikte. Hennes kinder var röda som tomater och hon verkade tycka det var en awkward stämning. Jag vände mig mot Chaz och Ryan som log stort mot mig.
” You dirty boy ” sa Chaz och jag kollade chokat på honom. Jag vände min blick mot Delian för att se om hon kunde ge mig några svar men  hon kollade bara snabbt ner i marken.
” Okej vad är det ni har gjort som gör att min tjej ser ut som en tomat? ”
” Inget vi bara skämtade lite om erat sex liv ” sa Chaz och jag kollade chokat på henne. Hade dom frågat henne frågor om vårt sex liv och vad hade hon svarat eller hade hon ens sagt något alls.
” Varför pratar ni om det om jag får fråga? ”
” För vi såg dina dans steg, erat samtal och din rygg som har spår efter hennes naglar ”
” Eh okej ” sa jag bara och kunde fortfarande inte fatta att dom haft det samtalet. Jag kollade på Delian igen som fortfarande var alldeles röd i ansiktet.
” Ska vi gå till bussen och se någon film eller något? ”
” Ja ” ropade Chaz och Ryan i mun på varandra. Vi ställde oss upp och Chaz började springa bort mot våran buss med Ryan efter sig. Jag la flätade ihop mina fingrar med Delians men hon drog snabbt bort hennes hand när vi kom ut och det stod massa fans och paparazzi utanför arenan. Delian satte handen för ansiktet och gick med snabba steg in i bussen. Jag längtar till vi går ut att vi är tillsammans eller att dom kommer på oss för jag vill inte behöva gömma det här längre. Jag gick in i bussen och dom hade redan börjat sätta igång en film. Jag satte mig i soffan bredvid Delian och hon lutade sig mot min axel.

 Lyckades få upp ett kapitel idag då jag har vart hemma halva dagen för att jag var sjuk. Men jag ska ändå försöka få upp två eller tre kapitel imorgon.
Men vad tycker ni om det här kapitlet? 
Bra/dåligt 
Kommentera  
 


Sorry


Jag är ledsen men det kommer inte komma upp ett kapitel idag och förmodligen inte imorgon heller då jag har prov på fredag. Men jag ska försöka få upp två eller tre kapitel på fredag för att ta igen.
Hoppas att ni kan stå ut.( random bild )


Fler bilder på Justins ny köpta hus


Kapitel 44 ligger under


Just twitter Kapitel 44


Previous

När vi var framme sa jag snabbt god natt till henne innan jag åkte upp till mitt och Justins rum. När jag kom in drog jag snabbt av mig mina jobbiga skor och skuttade in till sovrummet där det fanns en lite stereo. Jag drog på the voice och dom körde just nu 2 timmars non stop. Jag började dansa runt lite i rummet och efter ett tag tog jag av mig mina jobbig shorts som börjat skava i midjan. Jag knäppte även upp blusen så den nu hängde ner precis nedanför min rumpa och man kunde se mina så vackra underkläder. Men Justin sa att det kunde ta minst en och en halv timme att skriva autografer så jag kunde dansa runt lite ett tag innan Justin kom tillbaka.


Jag avslutade signeringen och gick bort till mitt omklädningsrum för att byta om och packa ihop alla mina saker så att vi slapp åka tillbaka hitt när vi skulle fortsätta vidare.
Det hade vart jobbigt att håla tankarna på mina fans då bilder på Delian hoppade upp i mitt huvud hela tiden. Jag försökte tänka på annat men Delian hade påverkat mig så pass mycket idag att var femte minut kom det upp bilder då hon satt och retade mig.
Jag hoppade in i bilen och lätt det varma vattnet skölja över mig. Jag kände hur alla muskler i hela kroppen slappnade av och tog en liten längre dusch än planerat. Så när jag kom ut blev jag tvungen att snabbt byta om till mina kläder och fixa till mitt hår innan jag gick bort mot bilen som väntade på att jag skulle komma. Jag hoppade in i bilen och Kenny började direkt åka bort mot hotellet. Där Delian förmodligen låg och sov för klockan var väldigt svårt.
Men jag antog att jag hade fel, för när jag stog utanför vårt rum så hörde jag hög musik ifrån hotellrum. Jag öppnade dörren och tog sakta av mig skorna innan jag gick bort mot sovrummet. När jag kom in såg jag Delian dansa runt i bara en blus som var öppen och underkläder. Hon verkade inte ha märkt att jag kommit in så jag stog bara och kollade på den dansade Delian som gjorde en snurr och fastnade med blicken på mig. Hon kollade tillbaka på mig och stängde av musiken med fjärkontrollen.
” Hej ” sa hon och bet sig lite osäkert i läppen. Jag skakade bara på huvudet för nu kunde jag inte kontrollera mig längre. Jag ville ha henne på en helt ny nivå än tidigare. Jag tog fyra stora steg mot henne så att det nu bara var någon millimeter mellan oss. Hon kollade upp på mig och möte min blick kort innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes.

 

Jag flängde lite med håret och snurrade runt ett var när jag såg Justin stirrande på mig vid dörren. Jag vände mig mot honom och stängde av musiken.
” Hej ” sa jag och bet mig lite osäkert i läppen. Men han svarade inte utan han bara stog och kollade mig innan han tog några steg fram mot mig. Nu var det bara någon millimeter mellan oss och jag kollade upp i hans ögon. Han tröck sen sina läppar hårt mot mina och la sina händer på min rygg för att trycka mig närmre honom jag la mina armar på runt hans nacke.
Våra kyssar övergick till strulande och bara ökade för varje sekund som gick.
Efter ett tag blev hans grep om min midja hårdare och han lyfte upp mig på hans höfter.

Tumblr_lyaaoa5cfi1qhzejeo1_500_large

Jag slingrade mina ben runt honom och han lät sina händer glida ner till min rumpa.
Jag hade inte märkt att han börjat backa förs än jag låg i sängen med Justin över mig.
Justin började kyssa mig på halsen och ner mellan mina bröst. När han kom ner till min navel orkade jag inte längre så jag putade till Justin så att ha hamnade på rygg i sängen och jag satte mig gränslande över hans höfter. Jag tröck mina läppar hårt mot hans och han började dra av mig skjortan. Han slängde ner den på golvet och jag började fumla med hans tröja. Efter ett tag lyckades jag få av honom tröjan och han gjorde en snabb rörelse som gjorde att jag nu låg med ryggen ned pressad i sängen igen med Justin över mig.  Jag lät mina händer smeka hans väll tränade mage och bröst. Han tröck sina läppar hårt mot mina igen och nu började jag knäppa upp hans byxor. När jag fått av dom återgick jag till att med ena handen smeka hans mage medans jag med den ena började leka med hans hår.
Våra kyssar blev allt mer intensiva och hungriga och efter ett tag blev jag tvungen att dra mig undan en kort stund för att hämta andan. Jag drog ner honom mot mig igen för att pressa mina läppar mot hans.
Vi lyckades få av oss underkläderna och jag kände att Justins alla muskler var spända.
Justin kollade mig djupt i ögonen innan han trängde in i mig.
Jag blev tvungen att slutta ögonen och jag naglade fast mig vid Justins skuldror.
Justin gjorde en rörelse bak för att sedan trycka hårdare och djupare in i mig.
Jag stönade högt och borrade in mina naglar djupare in i Justins rygg för att inte tappa kontrollen.

*

Jag vaknade av att det var någon som knackade på dörren och satte mig snabbt upp. Jag hörde att Justin var inne i badrummet och ställde mig upp för att gå bort och öppna dörren.
Men satte mig snabbt igen då jag kollade ner på min helt nakna kropp och kröp ner under täcket igen.
” Justin kan du öppna dörren snälla ” ropade jag och Justin stack ut huvudet från badrummet.
” Vad är det? ”
” Dörren, det är någon som knackar och jag är inte riktigt påklädd för att öppna ” sa jag och Justin fick ett stort leende på läpparna.
” Jag tar det, förresten god morgon ” sa han när han gick förbi mig och gav mig en puss på kinden. Jag följde Justin med blicken och lutade mig tillbaka lite så att jag kunde se vem det var som kom in i rummet. Det var Alfredo som kom in i rummet och Justin stog och pratade med honom en lång stund innan han stängde dörren efter honom.
” Vad vill han? ” frågade jag när han kom tillbaka till rummet.
” Han ville bara påminna oss om att bussen går om två timmar så vi måste vara där om en timme ” sa han och ställde sig framför spegeln med ryggen mot mig.
Jag gick bort till min väska och drog på mig ett par midje höga shorts tillsammans med ett vitt linne som var flätat i bak.Jag gick bort till spegeln där Justin fortfarande stog och fixade sitt hår när jag såg dom små såren vid hans skuldror. Jag ställde mig bakom honom och drog försiktigt finger topparna över hans skuldror. När jag dragit handen att x antal gånger över hans rygg slog jag armarna runt hans midja och lutade min haka mot hans axel.
" Justin jag är så ledsen, det var inte meningen att göra illa dig ” as jag och Justin skrattade.
” Göra illa mig, vad pratar du om? ” frågade Justin och vände sig i min omfamning.
” Justin har du inte sett din rygg? ” sa jag och han kollade chokat på mig innan han vred på huvudet mot spegeln för att kunna se sin rygg.
” Delian jag känner inte ens av det, du kan ta det lugnt ” sa han och jag pustade ut lite.
” Bra ” sa jag och lutade mitt huvud mot hans bröst. Han strök mig lugnande över ryggen och kysste mig på hjässan innan han släppte taget om mig för att dra på sig sin tröja och börja packa inför resan. Jag gick bort till min väska och började plocka ner mina saker som jag tagit upp men jag hade ett stort problem att stänga den jäkla väskan.
” Behöver du hjälp? ” frågade Justin efter att jag försökt i tre minuter. Justin hade redan plockat ihop sina saker och satt nu och slappade i soffan.
Jag nickade bara till svar och hon ställde sig upp. Han kom fram till mig och tog ett fast grep om mina höfter innan han lyfte upp mig och satte ner mig på väskan. Han drog då lätt igen den och log triumferande mot mig.
” Det där hade jag också kunnat gjort om du hade suttit på väskan ”
” Vi säger så om det gör dig lucklig älskling ” sa han lite roat och jag lipade mot honom.
Han skrattade åt mig och satte sina händer på mina kinder. Han lutade sig framåt och kysste mig betydligt försiktigare än igår.
Jag log stort mot Justins läppar när en repris från igår natt kom upp i mitt huvud.
Jag hade aldrig känt en så fantastisk känsla som jag hade känt med Justin och jag tror jag aldrig kommer uppleva något bättre än det heller.
” Varför ler du så stort? ” frågade Justin oh jag drog ur mitt tänkande.
” Ehm… ” var allt jag fick fram innan jag kände att mina kinder brände till max och vek ner blicken till mina händer som låg i mitt knä.
Justin skulle precis säga något när hans mobil började ringa och han svarade med en suck.
” Ja vi kommer vi ska bara köra ut väskorna ” sa Justin och jag förstod att han antagligen pratade med Scooter, Pattie eller Kenny som absolut inte ville att vi skulle bli sena till bussarna som dom blev tvungna att vänta på oss. Han la på samtalet och stoppade mobilen i fickan.
” Vi måste tyvärr gå nu ” sa Justin med lite sorglig röst och pussade mig snabbt på kinden innan han gick bort till sin väska. Jag hoppade ner ifrån min väska och gick ut till hallen för att ta på mig skor. Jag drog på mig mina convers och kollade ner på mobilen för att se att jag fått ett meddelande från Melli.
< Så hur går det, ska det bli skönt med en slapp dag på stranden nu? <3 >
< Haha jag var men Scooter läste att det vart någon olycka på väggen så vi måste ta någon omväg. Så vi måste åka nu om vi ska hinna i tid till nästa konsert <3 > 
Skickade jag tillbaka och la ner mobilen när Justin knutit på sig sina skor och börjat gå bort mot hissen. Jag sprang bort till honom och flätade ihop mina fingrar med hans.
Vi gick ner till entrén för att se en stor svart buss stå utanför med massa fans och paparazzi runt. Vi lyckades stränga oss förbi alla och gav våra väskor till Kenny som stog och packade in allt. Vi satte oss ner i den lilla soffan och jag kollade ut genom fönstret.
’ Hej då Madrid och hej resten av världen ’
tänkte jag när bussen började åka.
Så nu är kapitel 44 uppe och det här var absolut det svåraste att skriva då det vär väldigt awkward att komma på vad som skulle hända.
Men vad tycker ni bra/dåligt
Kommentera


Svar till Felicia om Justins nya husJag hittade bilderna på http://justindrewbieber.blogg.se/
Där kommer det upp massa fakta om honom och alla hans instagram bilder också.
Det är den officiela Justin bieber bloggen i Sverige.
Du kan hitta massa bra fakta där om honom :D


Justins nya husJustin köpte ett hus värt 10,8 miljoner dollar till sig själv och Selena vid hollywood hills.Huset har fem sovrum, en privat biograf, ett stort kök, massagerum, bar område, gym och ett vardagsrum omgivet av väggar i glas.

Justin planerar även på att köpa ett hus till sin mamma Pattie värt 8 miljoner dollar.
Är inte det gulligt.
Kapitel 43 ligger under om ni inte läst det än.


Just Twitter Kapitel 43


Previous

När vi kom upp på vårt rum orkade ingen av oss byta om så vi slängde oss snabbt på sängen och Delian la sig med huvudet på mitt bröst. Jag la min arm runt henne och hörde nästan direkt hur hennes andetag blev tyngre och djupare.
Jag stort för mig själv när jag kollade ner på den vackra tjejen i min famn som jag nu skulle få spendera mycket tid med på dom här kommande veckorna. Få ha henne i publiken när jag kör mina konserter och bara få se hennes vackra ögon varje morgon när man vaknar.
Sen han jag inte tänka mer på det för sen föll jag i djup sömn.

Jag vaknade upp av att någon öppnade gardinerna så att solen lös rakt på mig. Jag vred lite på mig och drog upp täcket över huvudet. Jag kände hur någon drog bort täcket så jag stönade klagande och kollade upp på Kenny som stog med ett stort leende på läpparna.
" God morgon sömntuta " sa han och jag satte mig upp. Jag kollade bredvid mig och såg att Justin inte låg kvar.
" Justin är borta på arenan, han bad mig ge det här till dig " sa han och sträckte fram ett liten pappers bit. Jag tog snabbt imot det och läste snabbt igenom det.

' Godmorgon älskling hoppas att du sovit gott. Jag är i alla fall iväg för att arbeta lite med konserten så jag stack ganska tidigt och tyckte det var lite onödigt att du var här innan så jag tänkte låta dig sova lite längre. Älskar dig / Justin '

Jag log stort och kollade upp på Kenny sim börjat gå bort mot dörren.
" Kenny när ska jag vara där då? "
" Vi andra åker om en och en halv timme. Så om jag var dig skulle jag byta om snabbt och gå ner och äta innan vi åker iväg "
" Okej syns sen " sa jag och Kenny gick ut.
Jag ställde mig upp och gick bort till det lilla köket som vi hade. Skåpen och allt annat var tomt så jag fick bort till telefonen. Jag beställde upp lite rum service och dom kom snabbt upp med min mat.
Jag satte mig ner framför tv och åt långsamt upp min mat medans jag kollade på big bang som var ett av mina favorit program. När avsnittet var klart och jag ätit upp min mat gick jag bort till väska för att byta om. Jag  drog fram ett par shorts som var låg i midjan och en blå liten genomskinlig blus. Jag tog med mig det in på badrummet där jag tog en snabb duschen innan jag drog på mig kläderna och knöt upp blusen lite så att man kunde se min navel piercing. Jag ställde mig framför spegeln och kammade igenom mitt trassliga hår. Jag drog på lite maskara och kajal på ögonen innan jag gick tillbaka till sovrummet. Jag drog till mig min mobil och hörlurarna innan jag gick ut och stängde dörren efter mig. Jag stoppade ner nyckeln i fickan och dansade bort till hissen. Jag åkte ner till entrén där Pattie och Kenny stog och väntade på mig.
" Ska vi åka eller? " frågade Pattie när jag kom fram till dom.
” Visst jag ska bara hämta bilen så ni kan vänta där ute ” sa Kenny och gick bort mot garaget.
Jag och Pattie gick och ställde oss ute på gatan så det bara var för Kenny att snabbt hämta upp oss. Kenny kom körande och vi hoppade snabbt in i bilen. Vi körde bort mot arenan där det var mer fans som blev helt galna så fort dom såg bilen kommandes i hop om att det var Justin som kom. Vilket han absolut inte var då han just nu ska ha soundcheck. Vi åkte bort till någon speciell parkering där det även stog sex stycken stora bussar som vi skulle fortsätta turnén med sen. Vi hoppade ur bilen och gick bort till en bakdörr där det stog två vakter som snabbt släppte in oss utan att säga något. Jag följde efter Kenny och Pattie en bit tills jag hörde hur några tjejer skrek högt och jag antog att Justin skulle börja med sin soundcheck.
” Hej är det okej om jag går och kollar på Justins soundcheck? ”
” Visst ta den där dörren där så går du bara framåt sen så kommer du ut lite på sidan av sitt platserna vilket kanske är bra då du inte vill att dom ska se dig ” sa Pattie och jag tackade henne och började gå bort längst korridoren som lede till scenen. När jag kom ut såg jag att det var runt hundra tjejer som stog och tryckte sig framåt för att komma närmre Justin som stog och svarade på deras frågor. Jag gick lite närmre och satte mig ner på en stol som låg till höger om scenen.


Jag gick ut på scenen för att börja med min soundcheck och det var kul att komma igång med allt det här igen. Visste det kunde vara väldigt stressigt ibland men det får man väll stå ut med. Jag menar livet är ju ingen dans på rosor direkt. Jag började besvara några frågor och efter ett tag kom Delian och satte sig på en stol till höger om scenen en liten bit bort så att mina fans inte skulle se henne. Hon märkte att jag stirrade på henne och hon log stort. Hon bet sig sexigt i läppen och drog handen igenom håret och ner mot bröstet där hon knäppte upp en knapp på hennes blus. Hon drog med tungan över hennes överläpp och jag fick svårt att slita blicken ifrån henne.


Jag drog bort blicken när ett av mina fans frågade fall jag mådde bra.
” Ja jag mår bra, jag är bara lite trött men annars är allt perfekt ” sa jag och lät min blick glida bort mot Delian som satt och retade mig genom att dra handen längst benet och andra saker som hon förmodligen visste funkade för att få killar på fall.

Jag avslutade soundchecken och sa hejdå till tjejerna innan jag gick bort till mitt omklädnings rum. Jag hade inte kunnat koncentrera mig på hela soundchecken då Delian satt och irriterade mig under hela. Inte för att jag hade haft något imot det i andra situationer men det var svårt att svara på alla frågor som mina fans hade frågat vilket. Det var flera gånger jag stammade fram mitt svar och Delian hade bara skrattat varje gång. När jag kom bort till mitt rum såg jag Delian och Kenny prata en liten bit bort. Fast nu hade hon knäppt blusen igen.
” Delian kan jag få prata med dig en stund ” ropade jag och hon vände sig mot mig.
” Visst jag kommer ” ropade hon och sa något till Kenny innan han kom skuttandes .
” Vad är det? ” frågade hon och jag drog in henne i mitt omklädnings rum. Jag slängde igen dörren efter mig och tröck upp henne mot väggen.
” Hej på dig ” sa hon och skrattade kort innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes. Hon la armarna runt min nacke och drog mig närmre henne.Justin drog sig undan en liten bit och lutade sin panna mot min.
” Du måste sluta med det där ” sa han och jag skrattade.
” Varför jag får ju som jag vill genom att göra det ”sa jag och härmade vad Justin sagt till mig igår ”
” Haha du är jätte rolig, men snälla jag kan inte koncentrera mig där upp ”
” Jag vet det är ju det som är planen och jag antar att den funkar eftersom jag nu står upptryck mellan dig och väggen ”
” Ja din lilla plan fungerade så ” var allt han hann säga innan Scooter kom in i rummet med Kenny tätt bakom sig. Dom kollade chokat på oss och Justin bakade ett steg ifrån mig och en rodnad steg på han kinder.
” Eh jag skulle bara säga till Justin att du måste börja byta om och Delian Pattie undrar fall du skulle kunna hjälpa henne med något bort vid scenen ” sa Scooter och gick snabbt ut ur rummet.
” Kom ihåg vad jag pratade med er om att skydda er ”  sa Kenny och gav oss en menande blick.
” Vi kommer ihåg ” sa Justin lite buttert och Kenny skrattade.Kenny gick ut ur rummet och stängde dörren efter sig.
” Vi syns sen Justin okej ” sa jag och gav Justin en snabb kyss på kinden innan jag gick bort mot scenen där pattie stog och väntade på mig.
Jag ställde mig vid sidan av scenen så att jag såg allt men på ett ställe där kamerorna inte filmade. Justin kom upp på scenen och alla tjejer började skrika högt. Justin slog upp i ett stort leende och sa några ord innan han började sjunga på både nya och gamla låtar.Man kunde inget annat än att bara stå och njuta. Han hade bara en sån vacker röst som jag lovar att varje tjej faller för, men vågar inte erkänna det.
Justin avslutade konserten och kom gåendes mot mig. Han hoppade snabbt av scenen och kramade om mig. Jag kramade honom tillbaka och orkade inte bry mig om att nämna stanken då Justin bara skulle krama om mig hårdare.
” Förresten du åker tillbaka med mamma till hotellet nu ” sa Justin och jag kollade upp på honom.
” Varför har jag gjort något fel? ”
” Du vet vad du har gjort och det skulle vara trevligt att kunna prata med mina fans utan att någon stör under tiden ”
” Oh kom igen, you totally liked it ” sa jag och drog ner handen mot hans bröst. Men Justin stoppade mig snabbt genom att greppa ett fast grepp om min handled.
” Yes i did, men i lite andra omständigheter när det inte är över 20 000 personer runt omkring oss som det är just nu ”
” Kom igen varför så skinkig ” sa jag och kollade roat upp på honom.
” Vi syns på hotellet okej ” sa Justin och kysste mig snabbt innan han började gå bort till något rum där man kunde fotas och få en autograf  från Justin ”
 ” Jag älskar dig ” ropade jag efter honom och han vände sig om.
” Jag älskar dig också ” sa han och jag gick bort till Pattie som redan väntade i bilen. Jag hoppade in i bilen och hon började köra bort till hotellet.

När vi var framme sa jag snabbt god natt till henne innan jag åkte upp till mitt och Justins rum. När jag kom in drog jag snabbt av mig mina jobbiga skor och skuttade in till sovrummet där det fanns en lite stereo. Jag drog på the voice och dom körde just nu 2 timmars non stop. Jag började dansa runt lite i rummet och efter ett tag tog jag av mig mina jobbig shorts som börjat skava i midjan. Jag knäppte även upp blusen så den nu hängde ner precis nedanför min rumpa och man kunde se mina så vackra underkläder. Men Justin sa att det kunde ta minst en och en halv timme att skriva autografer så jag kunde dansa runt lite ett tag innan Justin kom tillbaka.
Haha lyckades få upp ett kapitel idag även fast det stog lite still i bötjan men det gick.
Men vad tycker ni?
kommer Justin hinna hem innan Delian slutar dans?
Kommentera!!


Just twitter Kapitel 42


Previous

När vi äntligen kom upp för dom jäkla trapporna lutade jag mot mig det närmaste trädet och försökte andas lite normalt. Jag vet att jag kanske var lite tjatig enligt Justin men det var faktiskt jätte varmt och det var säkert 1000 om inte mer vi just gått upp för och det här skulle ju kännas i kroppen imorgon. Jag log åt tanken att det inte var jag som hade konsert imorgon och skulle behöva hoppa runt på scenen utan det var Justin.
” Kom ” sa Justin som hade gått bort och ställt sig vid ett litet staket en bit bort från mig. Jag gick med lite tunga steg bort till honom med blicken i marken men så fort jag lyfte blicken tappade jag andan av det jag såg.( Fast tänker er på kvällen när det är mörkt och alla lampor lysser )

Jag kollade ut över det vackra miljön och ställde mig bredvid Justin vid staketet. Det här var bland det vackraste jag sett och jag kunde inte fatta hur högt upp vi var. Jag vände mig mot Justin som stog och kollade på mig med ett stort leende.
" Gillar du det? "
" Gillar det, jag älskar det "
" Då hoppas jag att du inte har något imot om vi äter här upp "
" Äta, vart skulle vi kunna äta du har ju ingen väska eller något. Har du en helikopter som flyger upp med maten och ett gulligt litet bord med två bänkar " sa jag och han skrattade.
" Nej om du kollar bakom dig ser du en liten restaurang en lite bit bort om den duger " sa han och jag vände mig om och som han sakta var den en liten restaurang som stog en bit bort.
 Jag vände mig mot Justin igen som stog och kollade på mig med ett stort leende på läpparna.
" Duger det för dig eller " sa han och skrattade.
" Ja der gör det, jag såg den bara inte först "
" Haha okej " sa han och la armen runt min midja.
Han började dra bort mig mot restaurangen och vi slog oss ner vi bordet som stog närmast staketet så att vi fortfarande kunde se den vackra utsikten. En manlig servitris kom ut och Justin hälsade glatt på honom så jag antog att han ätit här förut. 
" Så Justin vem är din nya tjej här? " frågade han med rätt dålig engelska och pekade på mig.
" Pablo det här är Delian, Delian det här är Pablo "
" Det är trevligt att träffas " sa han och räckte fram handen mot mig. Jag tog imot den och skakade hans hand innan han räckte oss två stycken menyer. Han gav Justin en blick som fick Justin att le stort och gick bort till ett annat bord.
" Vad var det där om? " frågade jag och Justin kollade upp från menyn.
" Pablo tycker att det är kul att jag äntligen hittat en tjej som jag tar ned upp hitt. Han tjatade på mig att hela tiden att jag skulle ta med mig Selena hit men det hände aldrig " sa han och jag mig stort.
" Varför ler du? " 
" Jag är bara glad att du inte gjorde som Fredrik och tog med mig på samma dejt som alla
hans tjejer innan mig "
" Jag skulle aldrig göra något för att såra dig " sa han och jag kände hur mina kinder började rodna men den här gången drog jag inte bort blicken. Jag blev bara alltid så rörd av hans ord som
 fick mig ur balans.
" Har ni bestämt er vad ni vill ha? " frågade Pablo mär han kom tillbaka till vårt bord.
" Eh nej men jag var lite inne på att fråga Delian om hon ville dela på en tapas talrika "
" Det gör jag gärna med ett glass cola till "
" Okej Justin vad ska di ha för dricka till? "
" Jag tar också en cola " sa Justin och Pablo skrev ner något snabbt på ett papper innan
 han gick bort till köket.
" Förresten kan du förlåta mig för den jobbiga väggen upp " sa Justin och log roat mot mig.
" Vi får se efter maten " 
" Så jag kan inte påverka på något annat sätt " sa han och hoppa närmre mig.
Han la ena handen på insidan av mitt lår och drog lite med tummen upp och ner. Jag smällde till hans hand och han drog lite långsamt bort den med ett stort leende på läpparna.
" Du måste sluta utnyttja din påverkan på mig " sa jag och blängde surt på honom.
Han skrattade bara och hoppa tillbaka med stolen.
" Varför jag får ju det jag vill genom att använda det "
" Lilla Justin du kommer att ångra att du startade det här mot mig för att från och med imorgon kommer jag hitta din svag punkt och använde det imot dig "
" Varför just imorgon? "
" För att jag vill börja så fort som möjligt men ändå kunna ha en vanlig och mysig
middag med dig idag "
" Okej " sa han kort och kollade in i mina ögon.
Jag hade tänkt säga något men glömde snabbt bort vad och istället flätade jag ihop våra fingra mellan oss på bordet. Vi satt och pratade en stund innan Pablo kom it med maten då han bestämt att han skulle ta hand om oss hela kvällen, vilket jag inte hade något imot för Pablo var ganska rolig och retades med Justin hela tiden.
" Här har ni eran mat, hoppas att det ska smaka " sa han och ställde ner vår mat på bordet. 
" Tack det är säker jätte gott " sa jag och han log mot mig innan han gick vidare till nästa bord. 

Vi åt upp den sista biten av vår tårtbit som Justin beställt och det var nog den godaste chokladtårtan jag någonsin ätit men absolut inte den nyttigaste. Jag lyfte min blick mot Justin som fortfarande hade lite chokladen kvar på sin sked och puttade lite med underläppen.
" Snälla " Justin sa jag med blicken fäst på skeden.
" Hm jag vet inte vad får jag för det? " 
" Snälla Justin " sa jag och Justin stoppade skeden snabbt i munnen och
kollade på mig med road blick.
" Sorry borta " sa han och ryckte på axlarna.
" Your mean " sa jag och han skrattade.
” Japp och jag varnade dig förut att jag kunde vara elak så du får skylla dig själv ”

” Japp och jag varnade dig förut att jag kunde vara elak så du får skylla dig själv ” sa jag och hon kollade surt på mig. Jag tänkte precis luta mig framåt och kyssa henne när min mobil började ringa.
” Hej Justin jag kommer ditt om tio minuter så ni kan ju börja röra er ner för trapporna så jag slipper vänta så länge och för det andra börjar klockan bli mycket och du ska upp tidigt imorgon. Men om du inte kommer skickar jag upp en helikopter för att  hämta er och sen flugit hem Delian för att du inte kan lyssna på vad jag säger ” sa Scooter och jag suckade.
” Vi kommer ner snart, syns då ” sa jag kort och la på samtalet.
Jag vände mig mot Delian igen som redan hade ställt sig upp och tagit sina saker. Jag gjorde lika dant och jag flätade samman våra fingrar. Jag började dra med mig Delian ner för den jobbiga backen och efter ett tag gick det långsammare så jag vände mig mot Delian som gick med tunga steg nerför den jobbiga trappan.
” Seriöst Justin tar jag ett steg till kommer jag falla ihop. Jag är både trött i hela kroppen och så pass trött att jag kommer somna i bilen på väggen tillbaka till hotellet eller om inte värre stående i trappan så att jag ramlar ” sa hon klagande och jag skrattade. Jag gick upp ett trappsteg så att jag nu bara stog ett trappsteg framför henne och ställde mig med ryggen mot henne.
” Hoppa upp ” sa jag och satte mina händer på hennes lår.
” Justin tänk om vi ramlar ”
” Kom igen det är inte du som behöver bära och det låter nästan som om du är rädd ”
” Ta imot ” sa hon och hoppade upp på min rygg. Jag tog ett stadigt grepp om hennes lår och hon la armarna runt min hals. Jag började gå ner för trappan och det var kortare än jag hade räknat med så vi kom fort bort till väggen där Scooter stog parkerad.
Jag gick bort till bilen och satte in Delian i bilen snabbt innan jag hoppade in på andra sidan.
Jag knäppte snabbt fast mig och lutade mig mot fönstret. Delian lutade sig mot min axel och jag la min arm runt
henne. Jag hade inte känt att jag var så trött men föll snabbt in i sömn.

 
Jag vaknade inte förs än Scooter öppnade bildörren och jag föll halft ur bilen. Delian gnällde lite bredvid mig och satte sig upp.
” Ungar vi är framme vid hotellet så gå snabbt upp och lägg er nu ” sa Scooter och jag knäppte loss mig. Jag hoppade ur bilen och gick bort till hissen med Delian tätt bakom mig.
När vi kom upp på vårt rum orkade ingen av oss byta om så vi slängde oss snabbt på sängen och Delian la sig med huvudet på mitt bröst. Jag la min arm runt henne och hörde nästan direkt hur hennes andetag blev tyngre och djupare.
Jag stort för mig själv när jag kollade ner på den vackra tjejen i min famn som jag nu skulle få spendera mycket tid med på dom här kommande veckorna. Få ha henne i publiken när jag kör mina konserter och bara få se hennes vackra ögon varje morgon när man vaknar.
Sen han jag inte tänka mer på det för sen föll jag i djup sömn.
Kort och tråkigt jag vet men jag lovar att det kommer mer dramma snart.
Ska försöka få upp ett kapitel imorgon då jag är skadad och kan inte träna så det borde inte vara något problem så länge fantasin inte står på 0.

Grattis Linnéa <3

Jag vill bara säga grattis till min älskade kusin som fyller år idag. Hoppas du fick ihop pengar till det du sparade till :D <3 Jag kommer tyvärr inte hinna lägga upp något idag och det kommer heller inte komma upp på morgonen då jag ska iväg på en fotbollsmatch imorgon. Men ska skriva när jag har lite tid så kommer det upp så fort som möjligt.

Just twitter kapitel 41


Previous


” Är du säker på att du inte vill följa med? ” frågade jag och kollade in i hennes ögon.
” Jag antar att du varken kommer berätta vart vi ska och du inte kommer ge dig på det här ” sa hon och jag log stort. Hon suckade högt och ställde sig upp framför mig.
” Kom då ” sa hon och sträckte fram till handen till mig. Jag tog tag i hennes hand och ställde mig upp. VI började sen gå hand i hand bort till bilen där Kenny väntade på oss.

Vi hoppade in i bilen och Delian lutade sig mot min axel. Jag lutade mitt huvud mot hennes och började leka med hennes fingrar som var sammanflätade med mina.
" Justin kan vi få slippa ditt tjat om att du saknar Delian nu? " frågade Kenny lite retande.
" Juste är det sant att dom låste in dig i ditt rum i två dagar? " frågade Delian och satte sig upp så hon
 kunde se mig i ögonen.
" Seriöst Kenny kan ni inte hålla tyst om någonting " sa jag och Kenny bara skrattade.
" Så det är sant att dom låste in dig för att du ville flyga till mig "
" Ja jag saknade dig " sa jag och hon slog upp i ett stort leende.
" Du är bara för sött Justin "
" Japp men om du berättar för någon är du körd "
" Din hemlighet är säker hos mig " sa hon och skrattade det vackra skrattet som alltid fick mig att le.
" Bra " sa jag och lutade mig framåt. Jag la min ena hand på hennes kind och kysste henne försiktigt.
" Get a room " sa Kenny och jag drog mig bak.
" Alltid lika rolig Kenny " sa jag och både han och Delian skrattade.

När vi kom fram till hotellet var det fult av paparazzi och fans tillbaka hållna av poliser och stängsel. Delian stönade klagande och drog upp ett par solglasögon ur hennes väska. Jag drog också på mig mina glasögon innan jag hoppade ut efter Delian som redan var halv vägs fram med huvudet ned böjt. Jag stannade några gånger för att ta en bild eller skruva en autograf men svarade inte på några av paparazzinas frågor vilket lede till att dom bara skrek ännu mer. När jag äntligen kom in stog Delian med Kenny och pratade om något jag inte kunde höra. Jag gick fram till dom och Delian vände sig mot mig.
" Vart ska jag sova? " frågade hon och jag tog tag i en av hennes väskor.
" Du ska sova med mig i natt och när vi sen åker vidare med buss sover du också med mig " sa jag och ett litet leende lekte på hennes läppar. Scooter hade sakta att det kanske inte var sån bra idé men jag hade bara sagt imot och efter ett tag la sig mamma i och hon var som tur på min sida, annars hade mig Delian fått sova i ett eget rum.
" Gå upp nu och byt om så väntar jag här nere på er " sa Kenny och jag nickade kort mot honom innan jag och Delian började gå bort till hissen. Vi gick in i hissen och jag tröck på knapp 17 så att hissen började åka uppåt. Vi kom upp till våning 17 och jag började gå bort till mitt rum som låg längst bort i korridoren. När jag öppnat dörren och kommit in i rummet vände jag mig mot Delian som stig med stora ögon och kollade runt i det lilla rummet. Eller lilla och lilla det var ju typ lika stort som mormor och morfars hus med det stora köket och badrummet.
" Ska vi sova här? " frågade Delian och tog av sig skorna.
" Ja men vi ska bara vara här i tre dagar till då jag har konsert imorgon och vi måste lägga oss tidigt på fredag då vi åker jätte tidigt på lördag. Men vi kan åka till stranden eller något på dagen om du vill " sa jag och hon nickade bara till svar innan hin slängde sig på rygg i sängen. Jag gick bort till sängen och la mig på henne.
" Förresten jag glömde fråga fal du ville följa med mig på NRJ music awards 2012 när vi är i Frankrike " sa jag och hon la armarna runt min nacke.
" Det gör jag gärna men då måste jag komma iväg och fixa en klänning jag kan ha på mig "
” Jag kan fråga fall mitt design team kan fixa något till dig om du vill så slipper du gå runt och testa klänningar med paparazzi som följer efter dig hela tiden ”
” Det skulle kunna underlätta saker ” sa hon och jag kysste henne snabbt innan jag ställde mig
upp och gick bort till duschen.
” Jag ska bara ta en snabb innan vi åker du kan väll byta om under tiden ”
” Tänk om jag också vill ta en dusch innan vi åker iväg ”
” Vill du det eller? ”
” Nej men tänk om jag hade velat det och du bara planerar att jag inte skulle ” sa hon och jag skrattade. Jag möte hennes blick lite snabbt innan jag fick in i badrummet för att ta en dusch. Vilket egentligen var ganska onödigt om man tänker på vad jag har planerat för idag men jag ville i alla fall skölja igenom håret lite snabbt så
det såg okej ut.
Jag hoppade ur duschen och lindade en handduk runt midjan innan jag gick ut till sovrummet där Delian stog i bara ett bar shorts och en bh. Jag kom p åmig själv med att stirra och kollade snabbt bort när hon drog på sig en tröja. Jag gick bort till min egen väska som stog i ena hörnet och drog snabbt på mig ett par jeans shorts och en enkel vitt tröja med tryck på.Justin gick in i badrummet för att ta en snabb dusch innan vi åkte iväg på vad Justin har planerat. Jag gick bort till min väska som jag ställt bort vid den lilla hyllan som nu stog tom. Jag började slita upp massa kläder men kunde inte välja något att ta på mig då jag inte ens visste vad vi skulle göra. Till slut valde jag att ta på mig ett par midje höga jeans shorts tillsammans med en spets tröja som man såg igenom så jag satt på mig en tup topp under så att man inte skulle se min bh igenom.För det skulle nog inte se så bra ut i tidningarna. När jag vände mig om stog Justin vid sin väska ikläd bara en handduk runt midjan. Han vände sig mot mig när han satt på sig sina kläder och log stort när han såg att jag stirrade på han. Vad var det med den här killen och retas med mig hela tiden. Han visste ju att han kunde få mig ur balans och jag hatade att han kunde använda det imot mig. Men jag visste att jag kunde påverka honom men inte hur stor påverkan jag hade på honom.
” Är du klar ” frågade han och jag nickade till svar för just nu kunde jag inte tala utan att jag skulle stamma fram mitt svar. Hans leende blev ännu större och jag kastade en av soffkuddarna mot honom.
” Du kommer att få igen Bieber ”
” Vad har jag gjort nu då som får dig att vara sur på mig ”
” Du vet mycket väll vad du håller på med och jag kommer göra dina närmaste dagar till ett helvete ” sa jag och gick ut till hallen.
” Ta på dig ett par sköna skor som du kan gå i utan problem ” sa han och drog på sig ett av alla hans par sneakers. Jag drog på  mig mina låga vita convers och satte ett par solglasögon på huvudet. Jag hängde min väska över axeln innan och vi började gå bort mot hissen. När vi kom ner till entrén satt Kenny i soffan men ställde sig snabbt upp när han fick syn på oss. Han kom fram till oss och började dra oss mot baksidan av hotellet.
” Vi har fixat så att ni tar en taxi här ifrån och så kommer jag och hämtar er sen för just nu kommer ni inte ut till bilen då det är så mycket folk där ute ” sa Kenny och gick med snabba steg bort till en dörr som lede till baksidan. När det vi kom ut stog det en taxi där och jag och Justin sa snabbt hej då till Kenny innan vi hoppade in i bilen. Justin sa någon adress till chauffören och han började åka iväg.

” Du tänker fortfarande i berätta vart vi ska någonstans va? ”
” Nopp det får bli en överraskning ” sa han och jag suckade högt. Jag hatade överraskningar och speciellt just nu när jag visste att Justin skulle kunna hitta på vad som helst.
Bilen stannade efter att vi åkt i ungefär 45 minuter och när jag kom ut var allt jag såg berg och skog så lång ögat räckte. Jag ställde mig på tå för att försöka se bättre men det ända som hände var att jag hörde Justin skratta bakom mig och bilen som åkte iväg. Jag vände mig mot Justin som räckte handen fram mot mig och jag grep snabbt tag i den. Han började dra med mig mot en liten gång mellan träden och när man kommit en bit och kollade upp var det ända man såg ett fan av träd och en lång jävla trappa som man inte ens såg slutet på.Jag suckade högt och Justin vände sig mot mig.
” Kom igen det är inte så farligt jag har gått här en gång förut det är inte lika jobbigt som det ser ut, det är mycket jobbigare. Men vi kan ju se det här som ett tränings pass ” sa Justin och började dra med mig upp för den jobbiga trappan.

När vi äntligen kom upp för dom jäkla trapporna lutade jag mot mig det närmaste trädet och försökte andas lite normalt. Jag vet att jag kanske var lite tjatig enligt Justin men det var faktiskt jätte varmt och det var säkert 1000 om inte mer vi just gått upp för och det här skulle ju kännas i kroppen imorgon. Jag log åt tanken att det inte var jag som hade konsert imorgon och skulle behöva hoppa runt på scenen utan det var Justin.
” Kom ” sa Justin som hade gått bort och ställt sig vid ett litet staket en bit bort från mig. Jag gick med lite tunga steg bort till honom med blicken i marken men så fort jag lyfte blicken tappade jag andan av det jag såg.Hann med kapitlet idag hoppas att ni gillar det.
Men vad tror ni det är Jusin vissar för Delian som gör att hon tappar andan? Och vad är det Delian  ska gör mot Justin?
KommenteraJustin on Ellen celebrating his 18th birthdayJustin's big annuncement
Justin's super fan becomes his birthday gift
Justin gets his birthday gift from Scooter


Jag vill så ha den där bilen och man skulle ju inte ha något imot att vara henne heller.
Ska försöka få upp ett kapitel idag men jag har gäster så ska försöka skriva lite när det finns tid. Annars kommer det upp imorgon på förmidan nån gång.