Game on kapitel 32

" Och de kanske jag var, dom första dagarna efter olyckan. Men det är jag inte längre. Jag vet vad jag klarar av och låt mig säga en sak. Jag tror inte att det här skulle vara något som skadade mig " sa jag och ställde mig snabbt upp.

" Naila, vart ska du? "

" Jag ska gå och dricka, eller får jag det för dig. Det kanske skadar min rygg det också " sa jag snabbt innan jag bort till köket för att ta ett glas vatten.

Jag loggade in på skype och såg att Jillian var inloggad. Jag ringde upp henne och hon svarade snabbt.
( Naila vanligt, Jillian tjockt )
" Det var inte igår jag såg dig inte "
sa hon och ett stort leende spreds på mina läppar.
" Hej älskling "
" Hej, vad gör du? "
" Sitter på hotellet medans Justin är iväg på någon intervju eller något. Själv då? "
" Jag sitter hemma och äter glass. Varför har du inte följt med Justin "
" Låt mig bara säga att jag inte orkar med allt skrikande från hans fans och alla frågor från både paparazzi och intervjuare "
" Vad har hänt? "
" Måste det ha hänt något bara för att jag vill h lite ensam tid "
" Ja, för du tjatade på mig i en hel månad att du önskade att du kunde skippa skolan för att va med honom. Speciellt då du var orolig över den där kyss tävlingen som hans fans håller på med. Så berätta nu varför du sitter ensam på ett hotell medans Justin är ute och har roligt " sa hon och jag suckade högt när hon påminde mig om den jäkla idiotiska tävlingen.
" Men jag kysste ju Justin och paparazzina fick bild på det. Borde inte tävlingen vara slut då "
" Jo, egentligen. Men dom tyckte att eftersom du är ihop med honom tycker dom att du inte gills och därför fortsätter tävlingen "
" Jag hatar dom " sa jag lite på skämt och hon skrattade.
" Jag vet vad du menar, men du svarade inte på min fråga "
" Det är inget egentligen. Jag över reagerade bar över en liten grej "
" Vad pratar du om "
" Justin vägrar typ att röra mig. På grund av min rygg skada och det börjat bli lite jobbigt att alla behandlar mig som glas " sa jag och hon skrattade.
" Nu vet du i alla fall att han inte bara utnyttjar dig för sex "
" Jag har aldrig trott att han utnyttjar mig "
" Jag vet, han är för snäll och gullig för det. Men vad ska du göra nu då? "
" Ja, jag tänker ju inte låta honom komma undan med det. Han kommet få leva ett helvete ett tag framåt. Sen om tre dagar har Justin konsert och då kommer vi andra ha lite roligt "
" Omg, vad ska ni göra och vad menar du med att Justin kommer få leva i ett helvete "
" Okej inte ett helvete, men låt mig bara säga att jag kommer nog gå rätt lätt klätt och göra lite andra saker som förhoppningsvis kommer att irritera honom "
" Your a bad girl "
" I know " sa jag och skrattade.
" Men du berättade aldrig vad ni ska göra på hans konsert "
" Kanske för att du inte får veta "
" Kom igen, snälla "
" Nej du få se sen på tv, youtube eller något i den stilen "
" Your so mean "
" Jag vet " sa jag och hörde hur dörren öppnades och stängdes.
" Dags att sätta min plan i verk " sa jag och knäppte upp dom översta knapparna på min skjorta vilket fick Jillan att skrattade.
" Hej beautiful " hörde jag Justin säga bakom och kände sen ett par läppar hårt tryckta mot mina." Hej Justin "
sa Jillian och Justin drog sig undan.
" Hej Jillian " sa han snabbt innan han vände sig mot mig igen.
" Jag tänkte " började han men stannade upp lite när hans blick föll ner på min kropp.
" Du tänkte vad? " retaddes jag och Justin skakade lite på huvudet.
" Jag tänkte bara ta en snabb dusch innan vi går ner till restaurangen, om det är okej " stammade han fram och jag fick svårt att inte skratta.
" Visst, det går bra " sa jag och han gick med snabba steg till badrummet.
" Jag antar att din plan fungerar " sa Jillian och jag skrattade.
" Japp och eftersom han duschar väldigt snabbt måste jag inleda fas 2 "
" Okej, du får berätta sen hur det går "
" Det ska jag, hejdå "
" Hejdå " sa hon och jag la på samtalet. Jag stängde snabbt av datan innan jag sprang bort till min väska. Jag drog på mig ett par jeans shorts och byte snabbt om till en snyggare bh innan jag drog upp två tröjor.Jag stängde av duschen och lindade handduken runt midjan medans jag började torka mitt hår. När det nästan var torrt torkade jag resten av kroppen och drog på mig kläderna som jag tagit med mig in. Jag kollade mig en sista gång i spegeln innan jag gick bort till sovrummet.
" Justin vilken tröja tycker du att jag ska ha " frågade Naila när hag kom in i rummet och jag vände mig mot henne.
Min blick fastnade direkt på hennes nästan nackan överkropp.
" Justin " sa hon lite roat och jag kollade upp på hennes ansikte istället som hade ett stor leende på läpparna.
" Vilken tröja? " frågade hon igen och skrattade.
" Ta den blå " sa jag och kunde inte dra bort blicken från henne för än hon satt på sig den.
" Tack för hjälpen " sa han och pussade mig snabbt på kinden när hon gick förbi mig och bort mot hallen. Hon drog på sig sina skor och vände sig sen mot mig.
" Kommer du idag eller "
" Eh, jag kommer " sa jag innan jag snabbt satte på mig mina skor och började gå bort mot hissen. Jag kom snabbt ikapp Naila och flätade ihop mina fingrar med hennes. Vi åkte under tystnad ner till restaurangen och när jag kom ner spreds ett stor leende på mina läppar. Jag släppte snabbt taget om Nailas hand och slängde mig på Chaz och Ryan. Dom blev tvungna att snabbt stappla bakåt för att inte tappa balansen och vi alla skrattade. Jag hade saknat dom båda mer än dom kan ana

*

I tre dagar har Naila hållt på och retas med mig. Vilket jag har försökt ignorera men hon gör det rätt svårt för mig när hon går runt i bara underkläder. Men Chaz och Ryan har bara skrattat åt mig när jag berättat för dom.
" Justin kommer du, det är dags att gå upp på scen nu " ropade Kenny och jag sa snabbt hejdå till Naila, Chaz, Ryan och Ryan innan jag gick med snabba steg bort till scenen.Justin gick bort mot scenen och jag vände mig snabbt mot Chaz, Ryan och Ryan.
" Så, Ryan lyckades du få tag i dräkterna jag bad om? "
" Japp dom ligger i min bil "
" Bra, kan du hämta dom? " frågade jag och Ryn nickade snabbt till svar innan han sprang bort mot sin bil.
" Chaz lyckades ni få tag i Willow och Jaden "
" Japp och låt mig bara säga att dom var lätt att övertyga till att pranka Justin " sa han och ett stort leende spreds på mina läppar.
" Då har vi alltså nio personer som kommer komma in dansandes i slutet av konserten och dom ända som inte vet om det är Justin och hans fans "
" Ja och hans Dj har skrivit om låten så att den passar in på oss istället och Jaden kommer sjunga den på vägen in, sen tar Willow över med sin omskrivna låt "
" Perfekt " sa jag och ett litet ondskefullt leende spreds på våra läppar.

*

Konserten började dra sig mot sitt slut och han hade nu bara fyra låtar kvar. Vi drog på oss våra dräkter och jag ställde mig framför spegeln. Jag kollade på den rosa kanin dräkten och ett stort leende spreds på mina läppar. Jag slog till öronen och skrattade kort innan jag vände mig mot resten av personen som var utklädda i kanin dräkter. Jag, Kenny, Scooter, Willow, Jaden, Ryan, Ryan, Chaz och Alfredo var det som skulle pranka Justin då det var vi som var närmst honom. Vi började gå bort mot scenen och jag hörde hur låten Justin sjöng på snart skulle ta slut och den låten vi skulle gå in på skulle strax börja.Jag avslutade låten och min nya låt boyfriend började spelas. Men när jag skulle börja sjunga till så kom det inget ljud från högtalarna. Jag klickade snabbt på on knappen för att se fall jag kommit åt den, men inget hände.
Jag kollade ut mot mina fans som stog och kollade chokat på mig innan jag vände mig mot mina dansare och Dj som hade stora leende på läpparna.
Låten började spelas om och jag antog att problemet var löst. Men micken fungerade fortfarande inte utan någon annans röst fyllde nu högtalarna och jag kunde lätt höra vem det var. Jag vände mig mot trappan som ledde upp på scenen och såg nu nio stycken personer kom upp gåendes på scenen med rosa kanin dräkter på sig. Jag såg att det var Naila som gick längst fram med Jaden efter sig som också sjöng till min låt. Fast med en lite annorlunda text.
 


The love we lost, where the love we never had!

Inget kapitel på länge och därför kan jag till 100% lova er kapitel imorgon och nästan till 100% på tisdag. Jag kan också lova att det nu kommer komma lite roligare kapitel, enligt mig i alla fall. Så kolla in imorgon igen så kommer det upp ett kapitel antingen förre eller efter min träning.

Game on kapitel 31Bara grejen att ställa sig på ett par skridskor efter två månader helt utan träning över huvud taget. Det sitter säkert kvar, men frågan är bara hur snyggt det kommer se ut när jag går ut på isen.
Varför måste såna här grejer alltid vara så svåra att ta.

Vi  satt nu på planet på väg till Spanien och det var nu bara en timme kvar till vi skulle landa.

Det hade vart jätte mycket paparazzi och fans som vart på flygplatsen i LA, vilket hade gjort det väldigt svårt för oss att komma fram ditt vi skulle.

Vi hade kommit fram till vår gate precis innan dom skulle stänga och jag lovar att om Justin inte hade vart med oss skulle vi ha fått värsta utskällningen. Men nej, nu när vi kommer ber dom om ursäkt för att dom höll på att åka iväg utan den stora Justin Bieber.

Sen när vi kommit på planet hade det ju inte direkt blivit bättre. För det hade ju självklart vart beliebers på planet som skrek och ville ha både bild och autograf av honom. Så det är egentligen ett under att Justin kunnat somnat, något jag inte kunnat göra även fast jag var så jäkla trött.

Jag kollade ner på Justin som nu låg med huvudet i mitt knä och ett leende spreds på mina läppar.

Han var nästan som en helt annan person när han sov eller bara var borta från allt med kändisskapet. Han var så mycket mer avslappnad och inte alls lika spänd och stressade hela tiden som när han är ute bland folk.

Jag följde hans kindben med tummen och ett leende spreds på Justins läppar.” Hej ” sa han med en sån där sexig hes röst som killar får när dom sovit.

” Hej ” sa jag och lutade mig snabbt fram för att pressa mina läppar mot hans. Jag lutade mig tillbaka igen och såg nu att han putade med underläppen.

” Är det allt jag får ”

” Japp, kanske om du inte somnat kanske du kunde ha fått mer ”

” Men jag vill ha mer, varför kan jag inte få mer nu? ” sa han och spelade ledsen, men jag kunde se den där busiga glimten i hans ögon.

” Kanske för att när du somnade så fick jag ta hand om dina skrikande och jobbiga fans ”

” Stackars dig, som fick ta hand om dom där monstrerna ” sa Justin och satte sig upp så att hans ansikte nu var i samma höjd som mitt.

” Vissa kan faktiskt vara monster och det kan du inte säga emot ”

” Kan jag inte ” sa han och lutade sig närmre mig så att hans läppar nu snuddade vid mina.

” Nej ” nästan stammade jag fram och han skrattade.

” Okej ” sa han belåtet och jag suckade. Jag hatade att Justin viste vilken påverkan han hade på mig och därför fick ett övertag.

Han satte en hand bakom min nacke och drog mig den sista biten fram till honom. Han tryckte sina läppar hårt mot mina och jag besvarade den snabbt innan jag lutade mig bakåt lite och Justin kollade lite chokat på mig.

”  Vi sitter på ett flygplan ”

” Och ” sa han och skrattade.

” Det finns andra personer runt omkring oss ”

” Jag tror inte att mina fans har något emot att jag roar mig lite ”

” Inte, är det därför dom hotade mig att dom skulle göra allt i deras makt att sätt ditt mig för att jag utnyttjar dig och hotar mig att dom ska döda mig ” sa jag och Justins ögon gick från dom där busiga nästan glittrande ögonen till nästan svarta. Justins käkar spändes hårt och hans händer var nu hårt knutna.

” Vilka, gjorde det? ”

” Jag tänker inte säga vilka det är ”

” Naila jag tänker inte låta dom behandla dig så här, så snälla berätta vilka det är som hotat dig ” sa han och jag skakade på huvudet.

” Nej, jag tänker inte ”

” Varför? ”

” För att dom tjejerna som höll på idag inte är dom första och absolut inte dom sista heller. Och du kan inte skälla ut alla som nån gång säger något dumt om mig ”

” Varför har du inte sagt att du fått hat förs än nu ”

” För jag vet hur mycket du älskar dina fans och jag vill inte att du ska dra dom alla över en kant bara för att det finns några som inte har något bättre i livet än att haka på andra ”

” Så du tänker bara sitta och ta åt dig av allt ”

” Jag försöker att bara strunta i allt och försöker vara den bättre av oss. Men jag måste tyvärr säga att jag tar åt mig mycket mer än jag vill erkänna ” sa jag och drog med handen längst hans kindben. Han slappnade av lite och jag lutade mig fram och kysste honom snabbt innan jag satte mig i min stol igen med huvudet lutat mot Justins axel.

 

*

 

När vi hade landdat hade det som tur inte vart lika mycket folk som i LA och jag antar att det är för att klockan är rätt mycket nu.

Vi satte i bilen på väg till vårt hotell och jag log stort när vi parkerade bilen utanför det väldigt stora och nästan för överdrivet lyxiga hotellet.

Jag tog ett fast grep om mina väskor och gick tillsammans med Justin och dom andra i hans crew bort till receptionen där en rätt ung man satt och pilade med sin mobil.

Han märkte inte när vi kom fram och vi väntade lite otåligt och trötta på att han skulle lägga ner sin mobil. Men han gav inte oss det minsta som en blick för än Justin harklade sig.

” Oj, ursäkta. Jag såg inte att ni kom ” sa han och stoppade snabbt ner mobilen i fickan innan han fixade till sin kavaj lite.

” Så, har ni bokat? ” frågade han och Pattie nickade innan han tog upp några papper från sin väska och räckte dom till honom.

” Men ni heter ju inte Smith i efternamn. Du heter ju Bieber, det måste ha blivit något fel. Jag är så ledsen ” sa han och alla i Justins crew skrattade lite.

” Nej, nej. Det har inte blivit något fel. Vi gör så när vi vill hålla oss lite hemligt ” förklarade Justin och receptionisten kollade lite frånvarande på honom innan det såg ut att sjunka in.

” Aa, jag fattar ” sa han och började knappa lite på deras dator.

När han hålt på ett tag tog han upp massa nycklar och sträckte dom till Pattie som gav honom ett snabbt leende innan hon vände sig mot oss. Hon delade ut nycklarna och när hon gett nyckeln till Justin började han snabbt gå bort mot hissen. Jag skrattade lite åt honom men följde snabbt efter.

Eftersom vi hade så mycket väskor var det bara jag och Justin som fått plats i hissen. Jag vände mig mot Justin som hade ett stort leende på läpparna och jag kollade frågandes på honom.

” Vad ler du så stort för? ”

” Inget speciellt ” sa han och ryckte lite på axlarna men jag kollade fortfarande lite misstänksamt på honom.

Dörrarna öppnades på den våningen vi skulle gå av och vi gick bort till den dörren som ledde in till det rum som vi skulle sova i. När Justin öppnat dörren la jag snabbt ifrån mig mina väskor vid hallen innan jag hoppade upp i den stora sängen som stod i mitten av det onödigt stora sovrummet som låg nästan precis till höger om hallen.

Jag satte mig i skräddar ställning på kanten och kollade på Justin som kom gåendes mot mig.

” Äntligen ensamma ” sa han och böjde sig ner för att pressa sina läppar mot mina. Han började luta sig ännu mer framåt och tvingade mig neråt så att jag nu låg med ryggen mot sängen. Jag pressades djupare ner i sängen när Justin la sig ner över mig.

Jag la en hand bakom hans nacke och drog ner hans ansikte mot mitt. Jag pressade mina läppar hårt mot hans och han särade på mina läppar med hjälp av hans tunga. Han rullade runt så att jag nu låg över honom istället. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och jag kände nu hans händer gled in under min tröja. Han började dra med sina fingrar över min mage och jag kände hur hela min kropp knottrade sig.

Justin skrattade mot mina läppar och jag kollade lite surt på honom, vilket bara fick honom att skratta mer. Han satte en han bakom min nacke och pressade återigen ihop våra läppar.

Jag lät mina händer glida ner över hans bröst och ner till änden av hans tröja. Jag börjar dra upp den men Justin stoppade mig genom att fläta ihop sina fingrar med mina. Han satte sig upp så att jag nu hamnade gränslande över hand höfter.

" Jag kan inte " sa Justin och kollade nästan strängt på mig.

" Varför, har du en sån då regel att du inte kan ha det för än du är gift " sa jag lite på skämt och han skrattade.

" Nej, det är inte det "

" Vad är det då? "

" Du är fortfarande skadad " sa han och jag skrattade. Fast den här gången utan lycka.

" Justin det är mindre än två veckor tills jag får börja träna igen "

" Ja och det finns en anledning till att dom där två veckorna finns "

" Justin jag känner inte av min rygg längre, jag har inte gjort det på jätte länge. Jag har inte ens tagit mina tabletter dom senaste veckorna "

" Jag är ledsen, men jag kan inte " sa han och jag suckade.

" Så vad, anledningen till att du tjatat så mycket på din mamma att vi ska få dela rum är så att du kan titta på mig "

" Något åt det hållet " sa han och jag skrattade.

" Vad är det? "

" Inget, jag är bara trött på att alla behanddlar mig som om jag var ett paket som lätt kan gå sönder "

" Men det är du ju " sa han skämtsamt och skrattade lite.

" Och de kanske jag var, dom första dagarna efter olyckan. Men det är jag inte längre. Jag vet vad jag klarar av och låt mig säga en sak. Jag tror inte att det här skulle vara något som skadade mig " sa jag och ställde mig snabbt upp.

" Naila, vart ska du? "

" Jag ska gå och dricka, eller får jag det för dig. Det kanske skadar min rygg det också " sa jag snabbt innan jag bort till köket för att ta ett glas vatten.
Förtäåt för att det inte kom upp igår men vi kom hem mycket senare än planertat efter min match.
Men nu är den i alla fall uppe och efter som jag är hemma sjuk kan jag skriva massor och kan nästan lova er minst 1 kapitel till idag.


I never lied to you, I just didn't tell you the whole story


Jag är jätte ledsen för det as dåliga uppdateringen.
Men jag ska försöka få upp ett idag när jag kommer hem ifrån min match. Jag har nästan skrivit hela så det är typ bara dom sista meningarna och bilder som behövs fixas om ett ska upp.
Så håll tummarna och kolla in lite senare på kvällen :D


Game on kapitel 30När vi gått en bit till orkade jag inte med det här längre. Jag vände mig mot Naila och satte en hand vid hennes kind för att vrida henne ansikte mot mig. Jag pressade mina läppar hårt mot hennes och kunde nästan känna hur hon log mot mina läppar. Jag såg hur blixtrarna blev som aldrig för och jag lutade mig lite bak för att kunna kolla ner på en leende Naila.
” Duger det svaret ” sa jag och öppnade snabbt bildörren till Naila så att hon kunde hoppa in innan jag gick runt till min sida av bilen.


Vi var nu på väg till min första radiointervju för idag och vi hade kommit iväg en halvtimme försenat, vilket gjord att jag bara blev ännu mer stressade än jag redan var. Jag brukade alltid komma en stund innan intervjun började för att prata lite och lära känna dom som skulle intervju mig innan.
" Justin, du kommer hinna ditt " sa mamma och klappade mig lite på axeln.
Jag suckade lättat ut när vi parkerade utanför radiostationen och vi hoppade snabbt ut. Jag gick med snabba steg upp till den våning jag skulle till och när jag kom fram till där jag skulle bli intervjuad hade dom redan startat deras program så jag smög in lite smidigt och ställde mig längst väggen. Ena tjejen vände lite på sig och ett stort leende spreds på hennes läppar när hennes blick fastnade på mig.
" Nämen kolla vem som bestämt sig att äntligen vissa sig " sa hon och alls i rummet vände sig mot mig.
" Hej " sa jag och gick fram för att hälsa på dom som satt där inne innan jag satte mig på den tomma stolen framför en ledig mikrofon. Jag hängde på mig hörlurarna och vände mig mot dom två killarna och tjejen som höll i programmet.
" Så ja kära lyssnare och tittare, gissa vem det som bestämt sig för att komma " sa en av dom och nickade lite mot mig för att jag skulle presentera mig själv.
" Whats up everybody Justin Bieber här och ni lyssnar på Music all day and Night " sa jag och dom spelades deras lilla intro grej innan din började prata igen.
" Så Justin, vad är det du gör just nu. Jag har hört att du åker runt på lite olika saker och det nu, men att du snart drar igång din nya turné "
" Ja det stämmer, jag ska åka runt lite nu ett tag och prata lite om albumet innan det släpps och kanske spela upp någon liten bit av någon låt som teaser "
" Varför gör du så egentligen mot dina fans, jag menar ut blir rätt irriterade själv när jag hörde första biten av Boyfriend och du vet inte hur nära var på att svära i radio för att uttrycka vad ut tyckte om dig just då "
" Och det är ju det som jag tycker är roligt. Att se fansens reaktion och som i min video, lägga upp massa bilder och sånt som egentligen inte skulle vara med "
" Ja vad var det där egentligen? Jag ville ha den där jäkla vatten och eld scenen, men nej varför tar vi inte bort dom " sa tjejen som tydligen hette Amy och jag skrattade.
" Jag är ledsen om jag tog bort dina favorit scener, men jag hade faktiskt tänkt att dom skulle vara med tills vi kom på idén till bilarna och allt det där " sa jag och hörde hur dörren in till studion öppnades.Justin hade sprungit upp i förväg för att komma ditt i tid. Vi andra kom fram till rätt studio och gick lite försiktigt in i studion för att inte störa och ställde oss tysta längs väggen.
Jag stod och lyssnade lite halvt då jag redan hört Justin prata om sitt album säkert 100 gånger redan när jag vart med. Men jag drogs ur mun trans när jag hörde jag började komma upp på tal.
( Intervjuare kursiv, Justin tjockt, Naila vanligt )
" Men Justin, jag måste bara fråga. Vem är tjejen du är med hela tiden och kom inte nu och säg att ni bara är vänner. För vi har bilder på er två kyssandes tillsammans " sa han och pekade bort mot en bild på oss på tv som hängde på väggen.
" Hon är den fantastiska och det är fantastiskt att ha henne med mig, då jag annars bara åker runt med gamla personer " sa han och dom skrattade.
" Om du måste säga tre grejer, vad är det bästa med henne? "
" Bara tre saker "
" Ja Bieber, dom tre absolut favorit sakerna med henne "
" Låt mig tänka. Eh, jag tror det jag först föll för var hennes ögon och utseende. Men det som verkligen fick mig att falla för henne var hennes personlighet "
sa Justin och under hela tiden höll han blicken på mig.
" Var det kärlek vid första ögonkastet "
" Nej, det var det verkligen inte " sa Justin och skrattade.
" Men du vet, jag kan få en tjej att falla för mig på en vecka " sa han och nu var det min tur att skratta lite.Alla blickar vändes mot mig och stora flin spreds sig på dom som höll i programmet.
" Jag tänkte precis fråga varför du alltid kollade på sidan om oss när du berättade dina favorit grejer om henne, men jag antar att jag fick mitt svar nu Bieber. Så vad tycker du Bieber, ska hon vara med dom sista minuterna och så kan hon förklara varför hon skrattade när du sa att du kunde få en tjej att falla för dig på en vecka "
" Jag vet inte, du får fråga henne "
sa han och dom vände sig frågandes mot mig.
" Det är lugnt, det finns ändå ingen plats ledig som jag kan sitta på "
" Kom igen, jag tror inte Justin har något imot att du sitter i hans knä "
" Eh, jag vet inte "
" Kom igen, låt oss känna Justins sanna ja " sa han och jag suckade. Jag la ner min väska på golvet och gick bort till Justin som vred lite på sig. Han drog snabbt ner mig i sitt knä och la armarna runt min midja.
" Så, det är Naila du heter va? " frågade han och jag nickade till svar.
" Så Naila, skulle du säga att det var kärlek vid första ögon kastet mellan dig och Justin? "
" Om tackla Justin ner på isen och in i en hockeysarg första gången man träffas, räknas som kärlek vid första ögonkastet, så kan man verkligen säga att det var kärlek vid första ögonkastet "
" Så du föll inte för Justin på första veckan? "
" Jag skulle nog vilja säga att efter första veckan började jag inse att Justin kanske inte var den bort skämde kändis killen som bara brydde sig om sig själv "
" Så när ungefär skulle du säga att du började falla för honom ”
" Någon gång vid vecka två, tre. Runt där tror jag " sa jag och han nickade lite med huvudet.
" Skulle man kunna få fråga varför du puttade ner honom på isen "
" Eh, jag prov tränade med killarna den träningen Justin kom ner för att köra lite och tyvärr för honom så hamnade han mot mig. Den enda personen som inte brydde sig om han blev skadad eller inte "
" Fick du stryk av en tjej Justin "
" Till mitt förvar så visste jag att hon var nya och ville köra lite försiktigt med henne "
" För det första så trodde du att jag var en kille den gången och för det andra så är der inte mitt fel att du är en mes " sa jag och alla utan Justin skrattade.
" Du är alltid lika gullig och rolig "
" Åh, kom igen. Jag retas bara lite med dig. Precis som på din inspelningen av Boyfriend. Som du gör när du tar mina kläder "
" Det var ju roligt "
" För dig ja, det var inte du som behövde gå runt i bara handduk "
" Justin, jag är besviken på dig. Jag som trodde att du var en gentleman mot damerna "
" Det är jag också "
" Jag skulle inte säga att ta en tjejs kläder är så snällt "
" Jag kan vara en gentleman när jag vill " sa Justin och skrattade lite.
" Det tror jag säkert, men jag måste tyvärr säga att vi måste avsluta intervjun. Men jag måste säga att det var trevligt att ha dig här "
" Nöjet är helt på min sida " sa Justin och vi sa snabbt hejdå innan vi gick tillbaka till bilen för att åka hem lite snabbt för att äta lite lunch innan Justin skulle vidare till nästa intervju.

*

När vi kom hem till Justin började Pattie snabbt laga lite mat då det inte var så lång tid till nästa intervju.
" Maten är klar " ropade Pattie efter ungefär 10 minuter och vi alla satt oss snabbt vid bordet.
” Justin jag tror tyvärr inte jag orkar följa med på dom andra intervjuerna du har idag ”
” Okej ” sa Justin snabbt och fortsatte bara äta.
” Det är inte det att jag inte vill följa med, jag orkar inte med allt skrikande från dina fans och alla frågor från både intervjuare och paparazzi bara ”
” Hej, du behöver inte förklara varför, jag fattar. Jag tyckte allt sånt var jobbigt i början också, men man vänjer sig efter ett tag. Men jag kan absolut inte förvänta mig att du ska klara av allt det här bara efter en månad ” sa han och kollade menande på mig.
Vi fortsatte sen att äta resten av maten under tystnad och när vi var klara var det bara för Justin och dom andra att sticka iväg.
” Vi ses sen ” sa jag och Justin vände sig snabbt mot mig.
” Vi kommer hem runt fem, sex, runt där. Så du kan väll hitta på något under tiden ” sa Justin och jag ställde mig på tå för att komma i jämn höjd med honom, så att jag snabbt kunde pressa mina läppar mot hans innan han sprang bort mot bilen.
Äntligen ensam tänkte jag och gick ut till vardagsrummet och satte på tv, som jag inte kunnat titta på, på jätte länge. Jag bläddrade runt bland dom olika kanalerna och stannade sen vid en sport kanal som visade hockey.
Jag saknade hockeyn jätte mycket, mer än jag trott att jag skulle göra. Men jag hoppas att jag kan sluta tänka på det när vi kommer till Spanien. Det är egentligen inte så långt kvar tills jag får börja träna vilket är skönt. Men om jag väljer att åka tillbaka till Stratford lämnar jag också Justin och kommer då inte kunna träffa honom på jätte länge.
Kommer jag klara att vara utan Justin så länge, och om jag väljer att stanna med Justin i Spanien. Hur mycket i hockeyn kommer jag tappa.
Bara grejen att ställa sig på ett par skridskor efter två månader helt utan träning över huvud taget. Det sitter säkert kvar, men frågan är bara hur snyggt det kommer se ut när jag går ut på isen.
Varför måste såna här grejer alltid vara så svåra att ta.


And i'm sorry, if I hurt you

Jag är så ledsen att det inte kommit upp något kapitel på ett tag men jag har haft så mycket att göra just nu, men jag kan nästan till 100% lova er att det minst kommer upp 2 kapitel imorgon. Hoppas ni kan vänta och tacka till er som har haft tålamod med lilla sega mig :D

Game on kapitel 29Hon ställde sig på tå så att hon kom i samma höjd som jag och lutade sig närmre mig. 
Hon pressade sina läppar mot mina snabbt innan hon började kyssa mig över halsen och upp bakom örat.
” Det här är inte över än ” viskade hon innan hon snabbt gick ut mitt grep och ut mot rummet där resten satt. Jag stog ensam kvar en stund och tänkte på vad hon sagt.
Hon tänkte ge igen för det här och på det sättet hon sa det får mig att tro att hon planerar något riktigt ordentligt.
" Så vad ska vi göra nu då? " frågade jag efter att vi ätit frukost och vi gått upp till Justins rum.
" Idag har jag en ledig dag sen har jag en dag fylld med massa intervjuer innan vi ska flyga över till Spanien bo dagen efter och på hotell där några dagar sen åka vidare någon stans med buss "
" Ska vi till Spanien? "
" Japp, ska ditt och göra lite intervjuer och sånt där "
" Kommer du inte ha någon fritid? "
" Jo det kommer jag väll ha, vaddå då? "
" Jag har hört att stränderna där är rätt fina stränder där och att en hel del är rätt undan
gömda "
" Så det säger du "
" Mh " sa jag och lutade mig närmre honom. Jag trycker mina läppar mot hans men drog mig snabbt undan när någon knackade på dörren.
" Det här är ju varför jag håller er i två olika rum " sa Pattie bakom oss och Justin suckade högt.
" Mamma seriöst, när ska du sluta med det här. Vi har vart ihop i snart två månader och jag är ledsen att sabba din bild om mig, men vi delade säng redan dag efter vi blev ihop på cupen " sa Justin och Pattie kollade chokat på honom.
" Inte så länge du är under mitt tak "
" Men när vi åker till Spanien kommer vi bo på hotell och det är inte under ditt tak " sa Justin och log belåtet.
" Justin jag "
" Mamma jag är 18 år nu, jag bestämmer över mig själv nu. Jag behöver inte fråga dig om lov hela tiden om allt "
" Men Naila är inte 18 år än " sa Pattie snabbt och kollade på mig.
" Om vi säger så här, Nailas mamma har inget imot det "
" Och hur vet du det, har du pratar med henne eller "
" Låt mig bara säga att hon redan börjat prata om att bli mormor till våra barn " sa Justin och nu tappade Pattie nästan hakan.
" Okej ni får dela rum, men mormor vill jag inte bli riktigt än " sa hon fortfarande lite chockat innan hon vände om och gick ner till vardagsrummet.
" Det där gick ju bra " sa jag och Justin skrattade.
" Inte direkt, men jag orkar inte med att hon ska vara över oss hela tiden "
" Jag fattar vad du menar, men behövde du verkligen dra upp det där med min mamma och barnbarn "
" Det fick ju henne att ge sig, eller hur " sa han och jag skrattade.
" Kanske det, men vi är fortfarande under hennes tak "
" Ja men om bara några dagar är vi på ett fint hotell som inte ägs av min mamma " sa Justin med ett flin på läpparna. Han lutade sig närmre mig och pressade sin läppar snabbt mot mina innan han drog sig undan när Pattie ropade.
" Jag hör inget pratande "
" Mamma " ropade Justin klagande tillbaka och vi hörde skratt nere från vardagsrummet.
" Ni är fortfarande under mitt tak " ropade hon och Justin suckade.

*

Justin hade äntligen en ledig dag och efter som det var sommar och fint väder skulle vi åka till stranden. Jag tog med mig badkläderna in till badrummet och drog snabbt på mig dom innan jag drog på mig ett par shorts och en tröja. Jag gick tillbaka till Patties rum och stoppade ner det saker jag ville ha med mig och satte glasögonen på huvudet innan jag gick ut till bilen där Justin väntade tillsammans med Kenny; Ryan, Alfredo. Jag hoppade in i fram bredvid Justin och han började snabbt köra iväg mot stranden.
Justin parkerade så nära stranden som möjligt och vi började gå bort mot ett ställe där det var mindre folk på. Men givetvis så skulle några av hans fans se honom vilket resulterade sig i att efter ett tag visste hela stranden.
När vi stannat för femte gången orkade jag inte med deras skrik längre så jag åt Justin att han kunde komma senare och vi andra fortsatte bort till deras lilla ställe. Jag packade snabbt upp mina saker innan jag drog av mig kläderna och sprang ner till det lite kalla vattnet.
Jag stog lite i mina egna tankar och tänkte lite på allt möjligt, men drogs ur mina tankar när någon hög mig lätt i sidan.
Jag tänkte precis slänga mig i personens famn då jag trodde att det var Justin, men mötes i stället av en väldigt bekant ansikte.
Ett stort leende spred sig på mina läppar och jag kramade om honom hårt.Jag sa hejdå till mina fans och gick bort till det stället vi brukar ligga på. Men när jag kom ditt låg inte Naila där, utan hon stog i vattnet med armarna hårt slingrade runt en annan kille.
” Vem är det där? ” frågade jag killarna som fortfarande inte hoppat i och dom skakade bara på huvudet.
” Ingen aning, ena sekund var hon helt själv och i nästa stog dom och kramades ” sa Alfredo och jag nickade till svar innan jag snabbt drog av mig mina kläder och började gå bort mot dom. Jag hörde hur killarna skrattade bakom mig och jag skakade bara på huvudet. Kanske jag bara överdrev men jag kan inte hindra att jag blir svartsjuk.
” Hej beautiful ” viskade jag vid hennes hals och lindrade mina armar runt hennes midja.
Jag kollade upp på killen som hon stog och pratade med och ville se någon slags reaktion men han hade fortfarande samma stora leende på läpparna, vilket irriterade mig lite.
” Så nu får jag äntligen möta min kusins pojkvän då ” sa han och räckte fram en hand mot mig.
” Va? ” sa jag förvirrat och Naila skrattade.
” Petter det här är Justin, Justin det här är Petter min kusin ” förklarade hon men det tog ett tag innan det sjönk in.
” Kusin, du menar. Att han inte flörtade med dig ”
” Ja, för det skulle ju bara bli lite konstigt om han flörtade med mig ”
” Förlåt, jag drog nog lite för förutfattade meningar. Justin ” sa jag och tog tag i hans hand.
” Men hallå Naila, vi får höras. Jag måste verkligen gå nu ”
” Åh visst ” sa hon och dom kramades snabbt innan hon började springa tillbaka till huvud delen av stranden.
” Så det där var ju inte pinsamt ” sa jag och hon skrattade.
” Det kunde ha gått värre ”
” Eller hur ” sa jag och tillbaka upp på stranden då min mage började kurra.
” Kan vi inte äta något, jag svälter snart ”
” Visste, men vem ska vakta sakerna? ” sa Alfredo och ställde sig snabbt upp.
” Jag kan vakta sakerna, jag måste ändå ringa mamma och se hur det är med henne. Men köp något till mig ” sa Naila och jag nickade snabbt till svar innan vi killar började gå bort till den lilla affären som låg bara några meter bort.

*

Vi fick vår mat och vi började gå tillbaka till vår plats.
” Nej mamma, jag har inte börjat tänka på att gifta mig eller starta familj med Justin. Hm, jag vet inte varför. Kanske för att vi båda är väldigt unga. Hejdå mamma ” sa Naila och slängde sin mobil på sin väska.
” Har du ett sånt där trevligt samtal med din mamma igen ” sa jag och Naila vände sig mot mig. Jag la ner maten och la istället mina armar runt hennes midja.
” Jag tycker skillnaden mellan våra mammor är väldigt fascinerande ”
” Och varför tycker du det? ”
” Kom igen. Min mamma låter mig knappt röra dig, medans din mamma tycker att vi ska gifta oss och hoppa i säng så fort som möjligt typ ”
” Något mitt i mellan skulle vara bra ” sa hon och jag skrattade.
Utan egentligen tänka mig för lutade jag mig närmre henne och pressade mina läppar hårt mot henne, men drog mig snabbt undan när det så vanliga blixtrarna från kameror började blända oss.Naila suckade högt och satte en hand för ansiktet för att försöka få bort blixtrarna som fortfarande haglade över oss.

*

Vi hade stannat i tre timmar till innan vi började gå tillbaka till bilen och frågorna haglade över oss. Som av paparazzina fick jag frågor som, är ni tillsammans, är hon din flickvän, hur länge har ni vart tillsammans, kommer hon följa med dig till Spanien och av mina fans fick jag kommentarer som, varför är du med henne, hon utnyttjar ju dig bara och Justin kan du inte se att hon är falsk och så fort hon blir nöjd med det hon fått kommer hon att lämna dig. Sen dom alltid lika irriterade kommentarerna när dom kallade henne hora, slampa och massa annat som jag såg att Naila tog åt sig mer än hon vill erkänna.
” Är du okej? ” frågade jag och hon nickade till svar.
När vi gått en bit till orkade jag inte med det här längre. Jag vände mig mot Naila och satte en hand vid hennes kind för att vrida henne ansikte mot mig. Jag pressade mina läppar hårt mot hennes och kunde nästan känna hur hon log mot mina läppar. Jag såg hur blixtrarna blev som aldrig för och jag lutade mig lite bak för att kunna kolla ner på en leende Naila.” Duger det svaret ” sa jag och öppnade snabbt bildörren till Naila så att hon kunde hoppa in innan jag gick runt till min sida av bilen.

Så nu är det upp och nu har dom äntligen gått ut med att dom är ihop och nu när dom ska till Spanien kan saker äntligen börja hända.
För jag har en del planerat som jag hoppas att ni kommer uppskta.
Ska försöka få upp ett kapitel imorgon också men är inte helt säker, då jag för det första har match, sen så kommer min kusin sova över hos mig så jag vill inte var osocial då vi inte träffas så ofta.
Men kommentera gärna!!


 


Kapitel på väg


Som rubriken säger så är nästa kapitel på väg, sitter och skriver på det nu pch jag vet ungefär vad som ska hända. Jag behöver bara få ner det i ord. Men jag lovar att det kommer upp innan jag somnar, vilket inte kan vara allt försent då jag har match imorgon.
Men kolla in lite senare, kram <3


2 Länkbyten


Gjorde länkbyten med två jätte fina och bra noveller idag. Klicka på länken nedanför bilden så kommer ni till bloggarna. Kom ihåg att alla som skriver noveller gillar komentarer, så komentera.http://bieb.blogg.se/
http://foreverbbieber.blogg.se/
Game on kapitel 28 part 2Naila hade vart här i lite över en vecka nu och jag vet inte hur många prank vi gjort mot varandra. Mina har inte lika elaka, men nu skulle jag få min hämnd. Speciellt sen hon prankade mig med bilarna. Jag vet att Ryan var med då också men Naila är roligare att pranka.
Jag gick bort till badrummet vid min loge där Naila duschade och när jag kände på hand taget kände jag att det inte var låst.
Ett leende spred sig på mina läppar, nu jäklar ska hon få.

Jag gick in i badrummet och skulle precis dra åt mig Nailas kläder som låg på golvet men fastnade lite när jag kollade bort mot duschen. För att jag nu såg att man kunde se igenom draperiet lite. Jag följde henne konturer med blicken och svalde högt.
" Hallå " sa hon och jag drogs ur min trans. Jag tog tag i hennes kläder och kollade lite snabbt en sista gång på Naila innan jag gick ut ur badrummet.
" Omg Justin, Justin kom tillbaka nu " skrek Naila bakom mig och jag skrattade.Jag hörde hur något lät och drog undan skynket lite för att kunna kolla ut lite. Jag såg hur Justin tog tag i mina kläder och började gå bort med dom.
 " Omg Justin, Justin kom tillbaka nu " skrek jag och hörde hur han skrattade.
" Du måste komma och hämta dom om du vill ha tillbaka dom "
" Seriöst Justin det är inte roligt "
" Det tycker jag "
" Justin snälla kom tillbaka nu " ropade jag men han bara fortsatte att gå. Jag kollade runt lite i rummet och såg att min handduk hängde bara någon meter ifrån mig. Jag drog draperiet för kroppen och sträckte mig efter handduken. När jag fick tag i handduken virade jag den snabbt runt kroppen och satte upp mitt blöta hår i en slarvig tofs.Jag kollade ut genom dörren och såg att det inte var någon i rummet bredvid. Jag drog handduk tätare runt mig och satte en hand över bröstet som extra skydd ifall den skulle vara på väg att ramla ner. Jag gick bor till korridoren och började smyga runt i din olika gångarna. Jag kollade i var enda litet rum som jag gick förbi och jag hade inte hittat Justin någon stans.  Jag har träffat på flera ur Justins crew och jag kan väll inte säga att det var jätte kul. Jag hade fått förklara mig varje gång och i slutet har alla skrattat åt mig.
Jag hörde röster från ett rum bort och tyckte mig höra Justins röst bland dom alla rösterna.
Jag kollade in lite genom dörren och hörde hur någon skrattade bakom mig. Jag vände mig om och såg Alfredo som hade ett stort leende på läpparna.
" Där är du ju, vi började undra vart du tagit vägen " sa han och jag suckade.
" Haha jätte roligt, kan jag få mina kläder nu "
" Jag har dom inte, du får prata med Justin "
" Ja det är ju det som är problemet, jag vet inte vart han är. Så om du är snäll så skulle du kunna vissa mig vart han är "
" Visst " sa han och la sina händer på mina axlar för att styra in mig i rummet som jag precis kollat in i.
" Hej, kolla vad jag hittade " sa Alfredo när vi kommit in i rummet och skratt fyllde rummet. Jag kollade bort mot soffan där Justin, Justins dansare, Ryan och Kenny satt.
" Vi började ju bli grå håriga så lång tid du tog på dig " sa Justin och jag kollade surt på honom vilket fick killarna att skratta ännu mer.
" Seriöst Justin ge mig mina kläder nu, det är inte roligt "
" Det tycker vi andra "
" Asså, det tycker du. Tycker du det blir lika roligt om jag tappar handduken "
" Tappar handduken, varför skulle du göra det helt plötsligt? "
" Ja du vet, efter att hålla upp handduken så länge börjar man bli lite trött i armarna. Så jag vet inte hur mycket längre jag orkar hålla upp den " sa jag och Justin var nu snabbt uppe på fötter. Han gick snabbt fram till mig och la en arm runt min midja för att börja dra med mig bort till det lilla omklädningsrummet som låg precis bredvid. Han drog snabbt in mig i rummet och jag såg att mina kläder låg längst bort på bänken. Jag gick snabbt bort till mina kläder och lyckades utan att tappa handduken sätta på mig mina underkläder innan jag lät handduken falla till golvet." Ja du vet, efter att hålla upp handduken så länge börjar man bli lite trött i armarna. Så jag vet inte hur mycket längre jag orkar hålla upp den " sa hon och jag ställde mig snabbt upp. Jag gick fram till Naila och la en arm runt hennes midja för att dra med henne bort till omklädningsrummet där jag la hennes kläder.
Jag hörde hur dom skrattade bakom mig men fortsatte bara dra med Naila in till rummet. Jag stängde dörren efter oss och hon gick snabbt fram till sina kläder.
Naila började dra på sig sina kläder och när hon fått på sig sina underkläder släppte hon taget om handduken så att den föll ner till golvet.
Jag fastnade återigen med blicken på henne och hon måste ha känt att jag stirrade på henne då hon vände sin blick mot mig. Men även fast jag kände hur rodnaden steg på mina kinder kunde jag inte riktigt dra bort blicken från henne.
” Något som stör dig Bieber ” sa hon och skrattade.
” Bara lite kanske ” sa jag och lyckades äntligen slita bort blicken från hennes kropp.
Hon drog på sig en stor t-shirt och ett par shorts innan han kom fram till mig och jag la mina armar runt hennes midja.
Hon ställde sig på tå så att hon kom i samma höjd som jag och lutade sig närmre mig. 
Hon pressade sina läppar mot mina snabbt innan hon började kyssa mig över halsen och upp bakom örat.
” Det här är inte över än ” viskade hon innan hon snabbt gick ut mitt grep och ut mot rummet där resten satt. Jag stog ensam kvar en stund och tänkte på vad hon sagt.
Hon tänkte ge igen för det här och på det sättet hon sa det får mig att tro att hon planerar något riktigt ordentligt.


Game on kapitel 28 part 1

” Kom igen, du kan ju inte döma oss så mycket som ni har hängt på varandra när folk är runt omkring er ”
” Vi var tillsammans i fyra dagar innan jag behövde åka ”
” Så ni har inte haft det? ”
” Nej och nu när du fått ditt svar kan vi snälla gå och lägga oss nu ” sa jag och han nickade till svar. Jag la ner huvudet på kudden och somnade snabbt in.


Jag vaknade av att någon snarkade till och jag satte mig upp med ett ryck. Jag kollade bort mot Pattie som låg och snarkade ganska högt och Kenny som snarkade i rummet bredvid. Jag la mig ner igen för att försöka somna men det var omöjligt att somna om med det var omöjligt med allt snarkande. Jag satte mig upp och gick bort till min väska för att byta om till en stor t-shirt och ett par mjukis shorts. Jag tog min tablett innan jag gick ut till vardagsrummet där jag hittade Justin liggandes på soffan halvt sovande.
" Hej snygging " viskade jag i hans öra och han ryckte till lite. Han kollade upp på mig och ett brett leende spred sig på hans läppar.
" Hej hotie " sa han och jag skrattade. Han klappade på soffan framför sig och jag gick snabbt runt för att sätta mig framför honom.
" Kan du heller inte sova? " frågade jag och han drog mig närmre sig så att jag nu låg med ansiktet bara någon centimeter ifrån hans.
" Jag vaknar alltid tidigt på helger. Du då, är det ryggen som gör att du inte kan sova? "
" Nej, jag har faktiskt inte känt av ryggen på ett tag. Det var din mammas och Kennys snarkande som väckte mig " sa jag och han skrattade.
" Vilken tur att jag inte snarkar då, så att jag slipper väcka dig "
" Visst jätte bra, synd bara att jag är fast med din mamma och de med Alfredo och Kenny "
" Killarna är faktiskt på min sida, så det är bara mamma vi behöver övertyga "
" Och hur skulle vi kunna göra det. Din mamma låter mig knappt röra dig och speciellt inte vara i ett rum ensam med dig "
" Det är lite skillnad mellan våra mammor kan man ju säga " sa han och jag skrattade.
" Det kan man ju säga. Min mamma har ju redan börjat prata om att bli mormor till The Biebers bebis " sa jag och han kollade chockat på mig.
" Jag antar att det är skönt att veta att vi åtminstone har din mammas stöd "
" Eller hur, jag lovar att den ända anledning till att min mamma är så här är för att vi på något sätt vill bli släkt med dig. On du hade vart någon annan kille hade hon slängt ut dig nästan på direkten "
" Finns fördelar med att vara mig ibland "
" Det finns en hel del nackdelar också skulle jag nog också säga "
" Vad är nackdelarna med att var ihop med mig? "
" Låt oss. Inget privatliv, man kan bli blind, kan bli döv, övertrampet och låt mig se, man måste smyga runt med dig och hålla det hemligt att vi är tillsammans " sa jag och han suckade.
" Vi behöver inte gömma oss om vi inte vill, utan det är vad Scooter tror är bäst för oss. Men om vi båda vill skulle vi inte behöva göra oss "
" Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag menar, jag skulle göra vad som helst för att slippa smita runt med dig. Men jag vet bara inte om jag kommer orka med allt hat som dina tjejer tydligen får "
" Jag kommer inte låta någon skada dig, jag lovar "
" Jag vet " sa jag och la en min hand på han kind för att dra min tumme längst han kindben. Jag drog mig närmre honom och pressade mina läppar försiktigt mot hans. Han besvarade snabbt kyssen och la en hand bakom min nacke för att pressa sina läppar hårdare mot mina, men jag drog mig undan då jag var rädd att någon skulle komma.


" Vi väntar ett tag innan vi kommer ur med att vi är tillsammans, tills du är helt hundra på att du vill ge bort ditt privatliv "
" Jag tror aldrig man riktigt är beredd att ge bort sitt privatliv "
" Nej men så beredd du kan bli "
" Du vet att det inte bara är jag som ska bestämma det här "
" Jag vet, men jag har knappt något  privatliv i vilket fall som helst och jag vill inte behöva veta att jag tog ifrån dig det " sa han och ett stort leende spred sig på mina läppar.
" Du är bara för gullig, vet du det "
" Jag försöker så bra jag kan "
" Jag kan väll bara säga då att allt ditt försökande är inte förgäves. Då du är den mest fantastiska killen jag känner "
" Det är väll inte så svårt om man genomför med killarna från ditt gammal lag "
" Kanske inte, men ut har aldrig känt så här för någon förut "
" Jag älskar dig " sa han och jag kände hur hela min kropp värmdes av dom tre små orden han just sagt." Jag älskar dig " sa jag utan att egentligen tänka och hade inte tänkt på hur sant det var förrän dom orden lämnat min mun.
" Jag älskar dig också " sa hon och ett stort leende spred sig på mina läppar.
Jag la en han bakom hennes nacke för att dra hennes ansikte mot mitt och pressade mina läppar hårt mot mina. Hennes hand flätades in i mitt hår och hon drog sig närmre mig. Jag kände hennes tunga mot mina läppar och särade snabbt på dom för att möta hennes tunga med min. Vi låg där tätt sammanflätade ett tag innan Naila drog sig undan. Jag kollade hennes djupt i ögonen och kunde höra att hon var lika andfådd som jag.
" Din mamma kan komma " stammande hon fram som ursäkt att hon dragit sig undan och jag skrattade. Hon pussade mig snabbt på kinden innan hon vände sig i mitt grep så att hon nu låg med ryggen mot min mage och ansiktet mot tv.

*

Naila hade vart här i lite över en vecka nu och jag vet inte hur många prank vi gjort mot varandra. Mina har inte lika elaka, men nu skulle jag få min hämnd. Speciellt sen hon prankade mig med bilarna. Jag vet att Ryan var med då också men Naila är roligare att pranka.
Jag gick bort till badrummet vid min loge där Naila duschade och när jag kände på hand taget kände jag att det inte var låst.
Ett leende spred sig på mina läppar, nu jäklar ska hon få.
Förlåt för den alldeles för långa väntan men nu är den äntligen uppe och jag ska verkligen försöka få upp part 2 imorgon.


All I need is you


Förlåt att uppdateringen har vart så dålig men jag har mycket som jag behöver göra just nu och jag tror tyvärr att det kommer vara ganska dålig uppdatering dom närmaste dagarna.
MEn jag lovar att skriva så mycket jag kan och jag kan nästan lova ett kapitel idag annars kommer det imorgon.


Game on kapitel 27

” Hej föresten ” sa han och lyfte snabbt upp mig på hans höfter. Jag lutade mig framåt så att våra läppar snuddade och jag kunde känna att Justin log mot mina läppar.
” Saknat mig ”
” Om jag har ” sa han och jag skrattade. Jag lutade mig den sista biten och pressade sedan mina läppar hårt mot hans. 

Musiken tog slut och Justin var nu klar med sin video.
” Så vad tycker du? ” frågade Justin när han kom fram till mig och la sina armar runt min midja.
” Videon är rätt cool, men vet du vad som hade varit coolare ”
” Vad? ” sa han och kollade manade på mig.
” Om det faktiskt hade vart du som driftat runt med bilen ”
” Jag hade gärna gjort det, men det är inte så lätt som det ser ut att vara ” sa han och jag skrattade.
” Så det säger du ”
” Varför säger du det som om jag vore dum i huvudet? ”” Varför säger du det som om jag vore dum i huvudet? ”
” Kanske för att du säger att det är svårt att drifta till någon som kan ” sa Ryan som precis gick förbi och jag kollade lite på honom innan jag snabbt vände mig mot Naila igen.
” Vad pratar han om? ”
” Jag kan kanske ha glömt arr jag spenderat en hel del tid att köra runt med dom bilarna jag fixade med i min pappas verkstad ”
” Va? ” sa jag även fast jag förstod vad hon sa, men jag försökte bara få in det i mitt huvud.
” Kom jag kan vissa dig ” sa hon och började dra med mig bort mot bilarna.
Hon drog med mig till den orangea bilen och släppte taget om min hand för att sedan snabbt gå bort till Alfredo. Dom pratade ett stund innan Naila kom tillbaka med nycklarna i handen och hon hoppade in i bilen.
” Ska du med eller? ” frågade hon och startade bilen. 
Jag hoppade in i bilen och kollade lite på Naila som var fult koncentrerad på vägen. Hon körde lite lugnt till en stor tom parkering innan han började gasa ordentligt.
Hon började drifta runt på parkeringen och jag måste tyvärr erkänna att jag var lite rädd i början. Jag klängde mig fast i sättet och kommit på mig själv med att bita mig själv i kinden. Men ju mer hon körde runt släppte det mer och mer. Så i slutet kunde jag till och med njuta av det, då det pirrade rätt ordentligt i magen. Som på en karusell.
Men efter ett tag ringde Alfredo och sa att klockan började bli mycket och det var dags att åka tillbaka till mitt hus.
Naila parkerade bilen och jag drog snabbt in henne om min famn när vi hoppat ur bilen.
” Hur kan du ha glömt att berätta arr du kan kära bil så där ” sa jag och ett stort leende spred sig på hennes läppar.
” Jag vet inte, jag antar väll att det kom lite andra sker i vägen. Är det ett problem att jag kan åka eller? ”
” Inte så länge du inte snott bilarna du mekat med ”
” Det har jag inte, det kan jag lova dig ”
” Då är det bara sexigt ”
” Så det tycker du? ”
” Om jag gör ” sa jag och hon skrattade.
Jag lutade mig fram den sista biten mellan oss och tröck mina läppar mot hennes. Hon besvarade den snabbt och jag särade på hennes läppar med hjälp av min tunga. Men jag drog mig undan när jag hörde någon harkla sig bakom mig.
” Kom ni turturduvorna, vi börjar bli hungriga och tänkte dra förbi någon pizzeria på vägen. Men om ni ska stå här och ha er kan vi ju lika gärna åka till ditt ställe direkt då ni två fortfarande är unga och små ” sa Kenny och skrattade.
” Jag är faktiskt 18 år nu och kan bestämma över mig själv ”
” Klart du kan, men din lilla tjej över där är inte 18 än och skulle du verkligen vilja lämna henne ensam med din mamma ”
” Hon känner redan min mamma Kenny, så ja. Jag skulle kunna lämna dom ensamma tillsammans utan att behöva oroa mig, men något jag inte tänker göra. Då jag precis fått tillbaka henne ”
” Då tycker jag att vi åker nu så att Pattie slipper oroa sig ” sa Kenny och började gick bort till bilen som väntade på att vi skulle komma.
Jag suckade högt och la min arm runt Nailas axlar för att börja dra med mig henne bort till bilen. Jag hoppade in förre henne och såg att det var ganska trångt i bilen så Naila fick sitta rätt hårt tryckt mot mig. Vilket jag absolut inte hade något emot, men jag tycker att det är ltie jobbigt med crewet som sitter och kommenterar allt vi gör.
” Är det något som ni vill att vi ska veta eller ska ni bara fortsätta sitta där och prata som om vi inte ser och hör att vi pratar om oss ” sa jag lite otrevligare än planerat och dom ryckte till.
” Ta det lugnt mannen, vi tänkte fråga hur länge ni vart tillsammans och ville först slå vad om det. Sen så kom Mario med en kommentar som gjorde oss väldigt nyfikna ”
” Vi har vart tillsammans i lite över en månad ” sa Naila och jag var glad att det var hon som svarade då jag säkert bara skulle låta otrevlig.
” Yes, jag var närmast ” sa Kenny glatt och gjorde någon seger grej.
” Vad var det som Mario sa som var så intressant då? ” sa jag och stora flin spred sig på deras läppar. Flin som gjorde att jag nästan ångrade att jag frågat.
” Vi säger sen ” sa Mario och jag nickade till svar.

*

Vi hade ätit upp våran pizza och jag kunde se på Naila att hon hade svårt att håla upp sina ögonlock och bara någon minut senare låg hon och sov bredvid mig.
Jag lyfte upp henne i min famn och började gå upp mot mitt rum, men blev stoppad eav mamma som harklade sig bakom mig.
” Vart är du på väg då? ”
” Naila har somnat så jag tänkte bara gå och lägga henne i en liten bekvämare säng ”
” Du vet att jag sa att jag inte gillade iden att ni skulle dela rum ”
” Mamma ” sa jag klagande men hon skakade bara på huvudet.
” Det var en av villkoren om hon skulle följa med, så in med henne i mitt rum istället. Så att jag kan hålla koll på henne ”
” Vad då, ska ni dela säng eller? ”
” Nej, Kenny har lyft in den extra sängen in ditt ”
” Visst ” sa jag nu lite surt men mamma bara skrattade. Jag gick bort till mammas rum och exakt som mamma sagt stog extra sängen där längst väggen.
Jag la ner Naila på den men jag antar att jag inte vart lika försiktig som jag hoppas då hennes ögonlock fladdrade till.
” Sorry, det var inte meningen att väska dig ”
” Det är lugnt, jag behöver ändå ta mitt smärtstillande nu. Så det är nog bara bra ”
” Vart ligger dom någonstans, jag kan hämta dom ”
” I min lilla väskas ytterfack ” sa hon och pekade bort mot hennes väskor som tydligen redan stog här inne.
Jag gick bort till väskan hen sagt och drog snabbt upp tabletterna och en vattenflaska innan jag satte mig bredvid henne på sägen igen. Hon tog snabbt imot sakerna och svalde ner tabletten. Hon räckte mig vattenflaskan och jag la ner den precis nedanför sängen.
” Jag tror nog det är bäst för mig att säga god natt nu, då jag inte kommer kunna hålla min ögon öppna så mycket mer ” sa hon och jag skrattade.
” Sov gott ” sa jag och jag tryckte mina läppar mot hennes. Jag hoppad elite närmre henne och hon lätt sina händer glida lite över mitt bröst.
” Jag trodde du sa att hon sov och att du bara skulle lägga henne på sängen ” sa mamma bakom mig och jag suckade.
” Jag skulle bara säga god natt ” sa jag pussade Naila snabbt på kinden innan jag snabbt gick upp till mitt rum.
När jag kom upp såg jag att Alfredo låg på den andra extra sängen i mitt rum och jag suckade.
” Jag antar att det är du som är min vakt ” sa jag och han skrattade.
” Egentligen är det Kenny men han har ju som ett eget rum här, så jag fick natt jobbet ”
” Okej ” sa jag och gick in till badrummet för att byta om och fixa mig i ordning innan jag gick tillbaka till sovrummet.
” Förresten vad var det Mario sa i bilen förut? ”
” Justin han bara dummade sig lite ”
” Vad sa han? ” frågade jag igen och han suckade.
” Han kom bara med en kommentar som förmodligen skulle vara lite rolig ”
” Vad var det han sa som fick er att prata så mycket och argumentera ”
” Han sa bara något i stilen med, tror ni dom har haft det ”
” Va? ”
” Kom igen, du kan ju inte döma oss så mycket som ni har hängt på varandra när folk är runt omkring er ”
” Vi var tillsammans i fyra dagar innan jag behövde åka ”
” Så ni har inte haft det? ”
” Nej och nu när du fått ditt svar kan vi snälla gå och lägga oss nu ” sa jag och han nickade till svar. Jag la ner huvudet på kudden och somnade snabbt in.
Bild löst jag vet och jag är ledsen men jag har haft väldigt mycket problem med datan, så jag är egentligen lycklig som fick upp det lilla jag hade.


 


Dålig uppdatering

Jag är ledsen att det inte kom upp något kapitel igår, men min träning var längre igår. Så jag kom hem sent på kvällen och då var det bara för mig att duscha och lägga. Men jag ska försöka få upp det idag.

Game on kapitel 26” Vet du vad vi borde göra ”
” Vad? ”
” Vi borde pranka Justin, big time. Han säger att det inte går att pranka honom, men det måste vi ändra på ”
” Vad har du i tankarna? ” frågade jag och han började berätta om sin lilla plan och när han var klar hade även jag ett stort flin på läpparna.
Vi kom fram till platsen där Justin höll på att spela in dom sista scenerna till sin boyfriend videon och vi parkerade en rätt så lång bit bort för att ingen skulle se att vi kom.
Vi hoppade ur bilarna och Kenny visade oss någon bakväg som skulle göra att ingen skulle se oss. Kenny lede oss in till något litet rum där det stog sju personer till som tydligen skulle hjälpa till.
” Lyckades ni få bort alla paparazzi här ifrån? ” frågade Ryan och en av killarna nickade.
” Ja vi fick bort dom, men det var inte enkelt ”
” Bra annars hade vi nog inte kunnat göra det här. För det hade blivit en hel del konstigt rykten som skulle spridas ”
” Vad är det vi ska göra egentligen? ”
” Okej så här kommer vi att göra. Kenny kommer smyga in oss så att vi kan komma bort till bilarna utan att bli sedda. Sen medans dom håller på att spela in smiter vi in i bilarna och kör bort till en av dom bakre utgångarna som Kenny då har öppnat. Sen väntar vi ett tag, har Alfredo som filmar lite i smyg så att vi kan se deras reaktion på allt det här och när dom minst anar det kommer vi tillbaka och visar oss ”
” Du tror inte Justin kommer att misstänka något? ” frågade jag och alla såg ut att tänka en liten stund innan Ryan bröt tystnaden.
” Jag tror inte det. Det är ju bara vi tio och Alfredo som vet om det. Så dom andras reaktioner kommer bli normala ”
” Okej, men om vi ska göra det här så måste vi skynda oss för dom börjar spela in snart ” sa Kenny och vi alla drog på oss dom svart tjocktröjorna Ryan lyckats få tag på.  Vi drog upp luvan över ansiktet och vi gick bort till stället bakom bilarna som var skyddat.
Vi skulle vänta på att musiken skulle starta och alla bilar skulle bli tomma innan vi skulle springa fram och ta bilarna.
” Jag tar den orange svarta ” sa jag och Ryan suckade bredvid mig, då han också hade velat ta den bilen.
” Visst, men då tar jag den svarta ” sa han och musiken startade.
Ryan räknade lite tyst till tre innan vi alla sprang fram till en varsin bil.
Jag hoppade snabbt in i min bil och startade bilen. Jag var snabbast iväg av oss och började åka bort till utgången som Kenny nu har öppnat åt oss.
Ett stort leende spred sig på mina läppar när jag hörde hur mycket motorn brummade,
Gud vad jag saknar att köra med såna här bilar. Jag brukade älska att följa med till pappas jobb och fixa med bilar som man sen fick testa på deras prov bana.
Men ända sedan pappa dog har jag inte riktigt vågat köra med såna här bilar längre. Men nu när jag kör med den här bilen känds det som om jag aldrig slutat köra.
Jag parkerade bilen vid den stora parkeringen en bit bort och hoppade ur bilen.


Musiken startade och jag hoppade ur bilen för att sedan gå bort till tjejen jag skulle till.  Vi började dansa lite men jag slutade direkt när jag hörde motorer starta bakom mig.
Jag vände mig snabbt om för att se nio personer hoppa in i bilarna och körde iväg mot en av utgångarna som tydligen var öppen. Dom körde snabbt iväg innan någon av oss hann reagera och stoppa dom. Musiken stannade och jag kollade lite chokat runt på mitt crew som såg ut att vara lite chokade som jag. Jag gick bort till Scooter som stog vid vakterna och pratade.
” Scooter vad är det som händer? ” frågade jag och han vände sig mot mig.
” Justin jag vet inte ” sa han och jag kunde se på honom att han inte ljög. Då jag direkt kunde se om han ljög eller inte.
Jag kände hur paniken började stiga och kollade runt på alla för att se om någon av dom gjorde något tecken om att allt det här bara var ett dumt trick. Men ju längre tiden gick desto mer började jag inse att det här inte var ett skämt, utan att vi verkligen hade blivit rånade.
” Justin, Scooter kan ni komma ett tag ” ropade Alfredo och jag gick lite långsamt bort till Alfredo som stog med sin mobil i högsta hug.
” Vad är det? ” frågade Scooter och vi båda kollad på Alfredo som såg ut att bryta ihop vilken sekund som helst.
” Jag gjorde lite små räkningar och med den budgeten som vi fick räcker inte till att köpa in ens två såna där bilar till ” sa Alfredo och jag kände hur allt bara rasade.
” Finns det ingen chans att vi fortfarande kan göra videon utan bilarna? ” frågade Scooter och jag kollade förhoppningsfullt på Alfredo.
” Nej jag tror inte det. Det ser ju lite fånigt ut om det bara står tre bilar här ” sa han och jag var inte långt ifrån att brista ut i grått.
Min video är helt sabbad och jag har inget att ge mina fans. Jag kommer behöva skuta upp datumet ännu mer för videon eller så kanske jag inte kan ge dom någon video alls.
Jag satte mig ner på en av stolarna som stog bakom oss och försvann lite i mina egna tankar. Men rycktes snabbt tillbaka när jag återigen hörde ljudet av brummande motorer. Jag kollade upp för att se att vissa av bilarna kom körandes tillbaka mot där dom stog innan.
 Vad gör dom här nu då. Har dom med sig fler personer i varje bil som ska ta dom tre återstående bilarna.
Föraren i den orange svarta bilen klev ut och jag tyckte mig känna igen personen som klev ut. När jag kollat ett tag på henne klickade det för mig varför jag kände igen, det var Naila som klivit ut och i dom andra bilarna klev några av mina dansare, Kenny och Ryan ut.
Jag ställde mig upp och började gå lite långsamt bort mot dom.
” Justin jag trodde du sa att det inte gick att pranka dig ” ropade Naila och jag skrattade.Jag körde runt lite på parkeringen med bilen jag hade tagit och körde lite drifting då jag inte hade så mycket att göra så länge vi väntade. Ryan kom gåendes med en av Justins dansare bakom sig och dom båda bar på läsk som dom köpt på Max som låg en liten bit bort. Jag parkerade bilen och ryckte snabbt åt mig ena. Jag började snabbt dricka och gick bort till Kenny som satt med mobilen som var kopplad till Alfredos och gjorde så att vi kunde se vad dom höll på med. Vi satt tysta ett tag och kollade bara på Justin som höll på att flippa ut när som helst. Men när Alfredo berättade att dom inte hade pengarna till att köpa nya bilar höll Justin på bryta ihop ordentligt och jag tyckte det började bli dags att åka tillbaka.
Jag ställde mig upp och började gå bort till bilen men blev stoppade av Ryan som tog ett fast grep om min handled.
” Vad håller du på med? ” frågade han och alla vände sig mot oss.
” Jag åker tillbaka nu ”
” Nej inte än, vänta lite till bara ”
” Seriöst Ryan, det här var jätte kul och väldigt oväntat, men Justin håller på att bryta ihop. Så innan det händer åker jag tillbaka och visar mig ” sa jag och hans grep om min handled lossade. Jag gick bort till bilen och hoppade snabbt in.
” Det här är varför man aldrig ska ha med tjejer, dom är för känsliga ” sa han som jag hade för mig hette Mario och jag skrattade.
” Ska ni följa med eller ska jag åka tillbaka själv ” sa jag och dom alla suckade lite innan dom satte sig i sina bilar.
Jag började köra bort mot stället dom spelade in igen och när vi kom in innanför vändes alla blickar mot oss.
Jag hoppade ur bilen och kollade bort mot Justin som kollade en lång stund på mig innan han verkade fatta att det var jag.
Han ställde sig upp för att sedan komma gåendes mot oss.
” Justin jag trodde du sa att det inte gick att pranka dig ”
” Jag kommer seriöst att döda dig ” ropade han och pekade på mig.Justin kom närmre och jag små joggade lite den sista biten fram till honom.
” Jag kom seriöst att döda dig ” sa han och jag skrattade.
” Du vet att om du dödar mig kommer du inte kunna göra det här ” sa jag och pressade sedan mina läppar hårt mot hans. Jag lutade mig lite bak och lutade min panna mot hans.
” Jag får väll komma på en annan hämnd ” sa han snabbt innan han satte an hand bakom min nacke för att dra mitt ansikte närmre hans. Han pressade sina läppar mot mina och jag slängde mina armar runt hans nacke.
Jag hörde hur folk busvisslade runt oss och Justin drog sig undan lite för att sedan lägga en arm runt min midja och dra med mig bort mot Ryan som hade ett stort leende på läpparna.
” Så jag antar att du är den onda hjärnan bakom allt det här ” sa Justin och Ryan skrattade.
” Det kan man väll säga, men jag fick en hel del hjälp ”
” Det kan jag tänka mig ” sa Justin och dom hälsade snabbt på varandra innan han drog med mig bort mot ett litet område som det var lite mindre folk på.
” Hej föresten ” sa han och lyfte snabbt upp mig på hans höfter. Jag lutade mig framåt så att våra läppar snuddade och jag kunde känna att Justin log mot mina läppar.” Saknat mig ”
” Om jag har ” sa han och jag skrattade. Jag lutade mig den sista biten och pressade sedan mina läppar hårt mot hans.


 


Kapitel på väg


Som det står i rubriken så är kapitlet på väg och kommer nu när som helst. Jag lovar
Har nästan skrivit hela kapitlet nu och jag har så mycket fantasi att jag kanske börjar på ännu ett till kapitel efter jag är klar med det här. Vi får se.
Men håll ögonen öppna för nästa kommer som sakt snart.


Blogaward


Gå in och rösta på eran favorit blogg på http://storiesbyyme.blogg.se/ nu.
Skulle bli jätte glad om ni röstar på mig och jag skulle vinna.
Så snälla gå in och rösta på mig, skulle vara bli så tacksam :D


Game on kapitel 25” Jo, jag måste ju prata med Justin om det först ”
” Men om han går med på det, så kommer det bli så roligt att se deras miner när dom ser bilden på dig och Justin tillsammans ”
” Och om han går med på det så är det här lättare sagt än gjort ” sa jag och vi båda hade ett litet ondskefullt leende på läpparna.
Skolan hade äntligen slutat och jag hade hjälpt mamma med det hon ville så jag var nu på väg till flygplatsen.
Justins kompis Kenny hade fixat så att jag kunde ta ett plan tidigare, för då skulle han slippa åka till flygplatsen två gånger. Då en av Justins andra kompis också skulle följa med honom ett tag.
För om jag tog ett tidigare plan skulle mitt plan landa fem minuter efter hans och vi skulle sen träffas borta vid huvud utgången för att bli upp hämtade av Kenny.
Jag har för mig att Kenny sa att han hette Ryan Good eller något sånt, men jag kommer inte riktigt ihåg.
Mamma parkerade bilen utanför flygplatsen och vi båda hoppade ut.
Jag drog snabbt ut mina väskor och gick sen bort till mamma som väntade på mig.
” Har du med dig allt du behöver nu? ”
” Ja mamma för hundrade gången, jag har med mig allt ”
” Jag försöker bara hjälpa till ”
” Okej, men klarar du dig nu? ”
” Ja då, jag har ju Natan. Oroa dig inte för oss ”
” Okej, men jag borde nog gå nu så att jag inte missar mitt flyg ” sa jag och gav henne en lång kram innan jag släppte henne.
” Naila, en sak till bara innan du går ” sa hon när jag börjat gå bort till incheckningen och jag vände mig om mot henne igen.
” Vad är det? ”
” Se till att ni skyddar er ”
” Va? ” sa jag lite förvirrat och hon suckade.
” Om ni blir lite mer intima se då till att ni skyddar er. Inte för att jag skulle ha något imot att bli mormor till Justins barn, men kanske inte vid den här åldern ”
” Mamma seriöst, du måste sluta vara värsta stackern. Han är 18 och du är 38. Sluta prata som om du har någon chans att bli ihop med honom ”
” Jag menar bara att man inte vill bli mamma för ung. Då man missar massa saker för att man måste stanna hemma och ta hand om barnet ”
” Eller hur. Vi syns om en månad eller något ” sa jag och började gå bort till där man lämnade in väskorna och checkade in.
Jag lämnade in mina väskor och fick springa bort mot min gate för att inte missa flygplanet jag skulle ta.
Jag slängde in mina saker under sättet och satte mig med en duns i sättet. Jag knäppte snabbt fast bältet då lampan började lyssna nästan direkt.
Flygvärdinnorna gjorde sin vanliga rutin med att vissa vart utgångarna är och att det där innan vi kunde lyfta.När vi flugit ett tag drog jag upp min mobil och mina hörlurar. Jag kopplade snabbt in hörlurarna och satte igång lite musik. Jag sjöng med lite i huvudet först men kände sen hur mina ögonlock bara blev tyngre och tyngre.

*

Jag vaknade av att någon skakade om mig lite och jag slog upp ögonen för att se att det var en av flygvärdinnorna som stog över mig.
” Vi är framme nu och jag måste tyvärr be dig att gå av ” sa hon och jag kollade runt i flygplanet för att se att det bara var jag som satt kvar.
” Jag ska bara packa ihop mina saker sen ska jag gå ”
” Ta det lugnt, det är ingen brådska ” sa hon men jag kunde se på henne att hon bara ville bli av med mig.
Jag stoppade snabbt ner min saker i väskan och hängde den sen över axeln.
Jag gick ut ur planet och började lite segt gå bort mot där man hämtade ut sina väskor.
Mina väskor kom åkandes och jag tog snabbt av dom innan jag började gå bort till utgången vi skulle mötas vid.
När jag kom fram var det ingen som stog där ensam och såg ut att vänta på någon, sa jag ställde min väska längst väggen och använde väskan som stol och väggen som ryggstöd.
” Så du sitter hellre här en kommer fram och pratar med mig ” sa någon och jag kollade upp för att mötas av en lång, rätt smal kille med brunt hår. Han hade lite av den här bussiga glimten i ögonen som Justin hade och ett litet leende spred sig på mina läppar.” Borde jag gått fram till dig ”
” Jag är Ryan Good och vi skulle mötas här för att bli hämtade av Kenny, som nu meddelat att han kommer bli lite sen. Vilket bara ger mig lite tid att lära känna Justins nya tjej lite ” sa han och satte sig bredvid mig på hans väska.
” Jag heter Naila, men jag antar att du visste det efter som du visste vem du skulle komma fram till ” sa jag och han skrattade.
” Japp och jag antar att du inte vet vem jag är då du inte visste vem du skulle gå fram till ”
” Borde jag veta vem du är? ”
” Jag antar att du inte är en av Justins älskade beliebers? ”
” Nej det är jag inte ”
” Det kan ju förklara varför du inte vet vem jag är. Då alla hans beliebers vet vem jag är ”
” Jag ser att du är lika självsäker hos tjejerna som Justin ”
” Nej inte riktigt, han är mycket blygare ”
” Enligt min kompis som är en belieber säger att han är rätt fram med tjejer eller personer över huvud taget ”
” Ja, men så fort han stöter på någon som han gillar lite mer än kompis blir han som en liten mus och skulle nog helst smälta genom golvet ”
” Haha, kanske ”
” Du får inte säga att jag sagt det här, men han sa till mig att han aldrig har känt sig så osäker runt en tjej som han känt sig runt dig ”
” Han är inte den ända ”
” Är det många killar som blir osäkra i din närhet ”
” Nej, men det jag menar är att jag alltid har haft hur lätt som helst att vara runt killar. Eller om jag ska vara ärlig så är jag hellre med killar än tjejer. Men när jag träffade Justin och jag insåg att han inte var en uppblåst kändis med coconathead ” sa jag och han skrattade.
” Justin har den förmågan på dom flesta tjejer ”
” Inte så här. Dom är kära i kändisen Justin Bieber medans jag föll för Justin ”
” Vad är skillnaden, han är ju nästan exakt likadan runt fans och kompisar ”
” Dom ser honom inte bara för hans personlighet, utan det är utseendet, rösten, kändisskapet och pengarna som dom ser i första hand då dom inte riktigt har haft chansen att lära känna honom ”
” Det kanske är sant. Men förresten vad tycker du om deras lilla tävling som dom startat då? ”
” Om jag ska vara ärlig så avskyr jag den ”
” Kom igen, så illa är det väll inte ”
” Nej inte alls, varenda tjej på planeten kommer typ bara försöka kyssa honom. Men varför skulle det inte vara kul ” sa jag och han skulle precis säga något men blev avbruten.
” Jag är ledsen att jag är sen, men vi kan åka nu om ni är redo ” sa en kille framför oss och Ryan slog upp i ett stort leende. Han ställde sig snabbt upp och kramade om killen som kommit och jag förstod att dom var bra kompis och att det var Kenny som nu hade kommit.
” Hej, Kenny ” hälsade han och räckte fram handen mot mig när Ryan släppt taget ”
” Hej, Naila ” sa jag och skakade hans hand lite snabbt innan han började gå bort mot en svart bil en liten bit bort.
” Man kan ju åtminstone säga att du har den mest efter traktade killen på jorden ”
” det kan man nog säga ” sa jag och vi båda skrattade lite kort innan vi gick boet till Kenny som snabbt lastade in våra väskor i backluckan.
Vi satte oss i bilen och satte tysta en liten bit tills Ryan vände sig mot mig med ett stort flin på läpparna.
” Vad? ” sa jag och hans flin blev bara om möjligt större.
” Vet du vad vi borde göra ”
” Vad? ”
” Vi borde pranka Justin, big time. Han säger att det inte går att pranka honom, men det måste vi ändra på ”
” Vad har du i tankarna? ” frågade jag och han började berätta om sin lilla plan och när han var klar hade även jag ett stort flin på läpparna.
Game on kapitel 24
” Du vet inte hur lockande det låter, men jag har fortfarande skola ”
” That sucks ”
” Yeah ” sa jag och vi fortsatte att prata i säkert två timmar till innan Pattie kom för att hämta Justin då han skulle iväg till någon fotografering.


2 veckor senare

Jag gick bort till mitt skåp för att slänga in mina no böcker innan jag stoppade ner mina so böcker så att jag kunde plugga till det sista provet som vi skulle ha imorgon. Jag hängde väskan över axeln och gick bort till Jillian som stog och väntade vid utgången.
” Ska vi gå? ” frågade hon och jag nickade till svar innan jag krockade min arm med henne.
Vi gick hem till Jillian som bodde bara fem minuter ifrån skolan.
Vi tog ett varsitt äpple innan vi gick upp till hennes rum.
” Jillian viste du att det är fans som skriver noveller om Justin? ”
” Ja, det har jag vetat länge. Varför undrar du? ”
” Jag kollade runt lite igår på internet och det finns säkert tusentals noveller om honom ”
” Jag tror nog det finns miljontals ”
” Kanske, men är det bara jag som tycker det är lite konstigt att det är så många som skriver om min pojkvän. Jag menar dom hittar på någon random påhittad tjej som han ska bli ihop med och skriver en love story om dom. Sen är vissa scener väldigt roliga att läsa, speciellt dom så roliga sex scener dom fantiserar ihop ”
” Nej du har rätt det är lite konstigt ” sa hon och kunde inte riktigt möta min blick.
” Omg du skriver en novell om honom ” sa jag och skrattade lite.
” Till mitt försvar så började jag skriva den innan jag lärde känna någon av er. Så om du vill kan jag avsluta den och lägga ner bloggen ”
” Nej, nej det behövs inte. Men du måste låta mig läsa den ”
” Eh visst ” jag kan skicka länken till dig sen ”
” Okej ” sa jag och drog upp mina skolböcker för att börja plugga till provet.

*

Jag tog med mig min frukost upp till mitt rum och satte mig framför datan då Justin sagt att han fått en halv timmes ledigt.
Jag loggade in på skype och såg att Justin redan var inne. Jag klickade på ring och han svarade snabbt.
” Hej snygging ” sa jag och han skrattade.
” Hej babe, du vet inte hur skönt det är att se ditt ansikte igen ”
” Vi pratade ju igår för typ tolv timmar sen ”
” Jag vet, men du vet inte vad hände idag ”
” Något du skulle vilja prata om ”
” Jag kan väll bara säga att det var ett fan som försökte vara lite mer än ett fan ”
” Va? ”
" Man kan väll säga att det inte bara är du som försökt kyssa mig nu  "
" Försökte hon kyssa dig " sa jag la argt och han skrattade lite.
" Ja, tydligen har mina beliebers startat någon tävling om vem som kan kyssa mig först och få en paparazzi att fota det, så att dom lägger upp bilden på första sidan "
" Seriöst, vad är det för fel på dom "
" Jag vet inte, men jag måste säga att det faktiskt är lite roligt att dom är så besatta av mig "
" Är det så pass roligt att du skulle skratta om jag slog till den som kysste dig "
" Är du avundsjuk? " sa Justin lite roat och jag gav honom en mördande blick.
" Nej jag tycker att det är jätte kul att miljontals tjejer kommer försöka kyssa dig "
" Du behöver inte oroa dig, du vet att det att det bara är dig jag vill kyssa "
" Vi säger det " sa jag och han skrattade.
" Apropå besatta, visste du att dina fans skriver noveller om dig "
" Nej det visste jag inte, gör dom det "
" Japp, det finns väldigt roliga scener att läsa "
" Som "
" Låt mig bara säga att din fans är väldigt dirty "
" Kan du skicka en länk? "
" Visst vänta ett tag "
" Hallå, när tar skolan slut så att jag kan flyga dig över hit "
" Skolan är slut om fem dagar, sen kommer jag behöva fixa lite saker. Så om en vecka kan du flyga ditt mig "
" Låter bra, men jag måste tyvärr säga att min mamma inte kommer låta oss sova i samma rum ”
” Jag kan ju alltid smitta över ”
” Ska vi vara stygga personer nu ”
” Japp, det var ju därför jag blev ihop med en bad boy och förresten vad ska dom göra för att hålla oss isär. Låta mig dela rum med din mamma, du med Kenny och så håller dom oss i våra rum ”
” Det var en bra idé, tack Naila ” hörde jag Pattie säga i backrunden och jag suckade.
” Din mamma hörde ”
” Japp, hon kom hit för att berätta att vi måste dra strax ”
” Så jag antar vi syns snart gå ”
” Det gör vi ” sa han och vi sa snabbt hejdå innan han blev tvungen att åka iväg för att arbeta med hans video.
Jag stängde av datan och drog upp mina böcker för att plugga en sista gång innan provet.

*

Jag vaknade av att min mobil pep till och såg att det var ett sms från Justin. Jag klickade snabbt upp det och såg att det var några bilder med en text under.
< Bilderna som jag lovade ;D <3 >
Hade han skrivit och jag skrattade. Han var bara för gullig. Jag hade bett honom att skicka några bilder på honom som ingen annan skulle få.
< Tack <3 > skickade jag iväg innan jag gick bort till badrummet för att ta en snabb dusch innan jag gick ner för att äta.
Jag drog av mig kläderna och gick in i duschen. Jag lätt det varma vattnet rinna längst kroppen och försökte rensa mina tankar.
Hans beliebers hade startat någon dum tävling som kommer göra så att miljontals tjejer kommer föröka kyssa honom, är inte det underbart. Sen så är jag bara några mil bort och kan inte göra något åt det. För även om jag var där och skulle vilja smälla till dom skulle jag inte kunna göra det då det skulle hamna på första sidan direkt,
” Justin Biebers kompis avundsjuk på grund av allt kyssandes ” eller något sånt skulle pryda rubrikerna i säkert varenda tidning på jorden.
Jag hoppade ur duschen och drog snabbt på mig nya kläder. Jag torkade snabbt mitt hår innan jag drog på ett tunt lager kajal och maskara på ögonen.
Jag gick ner till köket och såg att vi nästan inte hade något hemma, så min frukost fick bli ett äpple. Jag gick upp till mitt rum igen och borstade snabbt tänderna innan jag hängde väskan över axeln och gick ner till hallen.
Jag drog på mig mina skor och började gå bort till skolan.
På vägen till skolan möte jag upp Chaz, Ryan, William och Jillian som jag tog sällskap med den sista biten.
Vi kom fram till skolan och vi gick bort till våra skåp. När vi kom bort mot mitt såg jag att Brittany och Channel stog och lutade sig mot mitt skåp. Dom två tjejerna som hatade mig mest av alla tjejer här och älskade Justin mer än något annat i världen.
” Har ni inget bättre för er än att sabba min morgon med eran närvaro ” sa jag och dom skrattade sina falska skratt.
” Alltid lika charmerande, men säg mig. Kommer du vara med i kyssa Justin tävlingen ”
” Nej, varför undrar du. Kan det vara så att du känner dig hotad av mig? ”
” Aldrig i livet, han skulle aldrig kyssa någon som du ”
” Någon som jag? ”
” En ful gammal kossa ”
” Och vet du vad som är roligt med det du just sa, är att innan Justin stack tillbaka för att arbeta på sitt album så var det med mig han var och inte er två ”
” Han var bara med dig för du var med hockeykillarna ”
” Det låter som om någon är svartsjuk ”
” Jag skulle aldrig bli svartsjuk på dig. Jag kommer vara den som kysser honom först och då kommer det bli som i alla filmer, då tjejen och killen efteråt inser att dom tillhör varandra och lever lyckliga i alla sina dagar ”
” Du vet väll att det finns en anledning till varför såna där saker kallas fantasier ”
” Inte om man gör så att dom går i uppfyllelse. Vilket jag kommer göra genom att vara den första som kysser Justin ”
” Det kan vi nog bli två om ”
” Jag trodde inte du skulle vara med i tävlingen ”
” Låt oss bara säga att ditt hat mot mig kommer göra den här tävlingen väldigt rolig ”
” Gör som du vill, du kommer ändå inte vinna ” sa dom och klampade sedan bort till sin lektion.
” Vi får väll se ” sa jag med ett flin och slängde in min väska innan jag drog ut mina matte böcker för att sedan börja gå bort till lektion med Jillian.
” Du tror inte att det kommer ställa till med problem om du kysser Justin när paparazzi ser ”
” Jo, jag måste ju prata med Justin om det först ”
” Men om han går med på det, så kommer det bli så roligt att se deras miner när dom ser bilden på dig och Justin tillsammans ”
” Och om han går med på det så är det här lättare sagt än gjort ” sa jag och vi båda hade ett litet ondskefullt leende på läpparna.

 
Förlåt för att det tagit så långt tid att få upp det här kapitlet men jag lovar att jag ska försöka bättre mig med uppdateringen och få upp kapitel åtminstonde varanan dag.
Tyvärr blev kapitlet bild löst och lite tråkigt, men snart är dom tillsammand igen och då kommer det lite mer roliga saker som jag har planerat.