This was never planed - kapitel 16

 

” Det tror jag inte. Du har ju vart här förut så du visste ju hur vacker det var här ”

” Ja men jag hade något annat jag kunde kolla på som var minst lika vackert ” nästan mumlade han fram som att han inte ville att jag skulle höra.

 Jag kollade chokat upp på honom och skulle precis fråga vad det var han menade med det men blev istället ståendes och kollade in i hans vackra ögon som möte mina. Jag kände hur min puls skenade iväg som aldrig för och det blev ju inte direkt bättre av att Justin sakta men säkert lutade sig ner mot mig. Han la sin ena hand försiktigt på min kind och drog mig upp mot honom medans han med den andra drog mig närmre sig med hjälpa av sina andra arm som han lagt runt min midja.

Jag kollade upp på Justin en sista gång innan jag stängde ögonen och för att sen känna hur Justins läppar mjukt pressades mot mina. 

  

Melinda besvarade till min lycka kyssen snabbare än vad jag hade väntat mig. Hon pressade sina läppar lite hårdare mot mina och snart så började hennes händer som legat runt min midja vandra upp mot min bröstkorg där hon med ena handen tog ett fast grep om min tjocktröja för att kunna dra mig närmre henne medans hon med den andra handen flätade in sina fingrar i mitt hår.

Jag kände hur hela jag värmdes upp och kände en konstig känsla som att fjärilar flög runt i min mage. Jag lätt min hand som jag haft på hennes kind glida ner till henne midja istället så att jag sen kunde dra henne om möjligt närmre mig. Jag trycker mina läppar hungrigt mot hennes och leendet som ville ta form på mina läppar förstörde nästan kyssen som jag nu så länge längtar efter. Det var som att tiden runt omkring oss hade stannat och allting runt omkring oss försvann. Det var bara Melinda och jag med mina läppar hårt pressade mot hennes i en kyss som folk brukar beskriva som att det ändra fyrverkerier runt om.

Melinda drog sig lite andfådd bort från mig för att hämta andan och jag lutade min panna mot hennes. Jag kollade ner på henne i väntan på att få möte hennes vackra ögon och när jag väl fick det var det som att allt kom tillbaka till oss. Det var inte bara vi två i världen längre utan jag var återigen Selenas pojkvän och Melinda var min kompis som även var Selenas absolut bästa kompis.

” OMG ” fick Melinda lite chokat med en hand nu för munnen innan ett avsevärt antal svordomar lämnade hennes läppar. Jag släppte mitt grep om hennes midja och hon gick snabbt ur min famn. Jag kollade bara stelt framför mig medans Melinda började vandra nästan panikslaget framför mig samtidigt som hon mumlade fram en massa saker som jag inte ens kunde höra vad det var.

 

 

” Hon kommer hata mig, hon kommer hata mig ” mumlade hon tyst för sig själv om och om igen medans jag fortfarande stod förstelnat och bara kollade på henne.

” Hon kommer inte hata dig Melinda, hon älskar dig allt för mycket för att hata dig över något så litet ” for det helt plötsligt ur mig och Melinda vände sig snabbt mot mig.

” Något litet. Justin är du helt dum i huvudet eller. Jag kysste just hennes pojkvän som hon älskar mer än något annat. Det är inte bara en liten grej Justin. Hon kommer bli förkrossad förstår du inte det ” sa hon samtidigt som hon slängde med armarna framför sig.

” Jo jag förstår det. Men det blir ju ingen stor grej om Selena inte aldrig får reda på det ”

” Justin jag kan inte ljuga för Selena inte ens om jag verkligen vill. Det var som när vi var mindre och vi alla hade planerat en överrasknings fest för henne men jag kunde inte hålla det hemligt för henne så jag råkade berätta det och jag sabbade hela överraskningen bara för att jag inte kunde hålla min mun stängd”  

” Men du behöver inte ljuga för henne. Kanske bara undvika ämnet lite ”

” Undvika ämnet lite Justin är du galen. Jag kan inte hålla något så här stort ifrån henne ”

” Men tänk på saken. Det var ju du som sa att hon skulle bli förskrossad om hon fick reda på det ”

” Ja men. Okej jag ska försöka att inte berätta men ha inte för höga förhoppningar och jag kommer vilja berätta för henne senare. Jag vill bara ta reda på hur jag ska kunna säga det på ett bra sätt innan jag gör det. Inte för att jag tror att det finns ett särskilt bra sätt att säga jag kysste din pojkvän på men jag måste i alla fall göra det och du kan inte stoppa mig ”

” Det hade jag inte tänkt göra heller ”

” Tack ”sa hon stelt och hoppade skräckslaget upp i luften när hennes mobil började ringa i fickan.

” Omg det är Selena som ringer ”
” Svara då ”

” Jag kan inte, du får svara ” sa hon och kastade nästan mobilden till mig innan hon gick bort någon meter innan jag han protestera.

” Hej det är Justin ” svarade jag lite stelt när jag låtit mina tumme glida över skärmen för att svara.

” Hej Justin det är Selena. Vart är ni någonstans? ”

” Eh vi är fortfarande uppe i Eiffeltornet ”

” Okej, men varför svarar inte Melinda själv. Hon hatar när andra personer svarar i hennes telefon ”

” Eh hon kan inte svara just nu. Hon är på toa ” sa jag snabbt och slappade mig själv mentalt för den allt för dåliga och helt orealistiska lögnen.

” Toaletten. Jag trodde du sa att ni fortfarande var kvar upp i Eiffeltornet ”

” Och det är vi ju, jag kollar ut över Paris just nu ”

” Okej men det finns väll inga toaletter där uppe? ”

” Åh förlåt råkade jag säga toa. Jag menade att hon var iväg och roade sig genom att springa runt på den här våningen för att kolla ut alla vinklar ut över Paris ” sa jag och kollade bort mot Melinda som gav mig en skeptisk blick medans hon nervöst pillade med hennes hår som låg slängt över hennes högra axel.

” Springa låter inte riktigt som Melinda men jaja. I alla fall så ringde jag faktiskt för att säga att jag skickat en chaufför som kommer och hämtar er vid ingången ungefär om tio minuter ”

” Okej, vi syns sen ”

” Det gör vi. Jag älskar dig ”

” Och jag dig ” sa jag och la på samtalet för att sen räcka tillbaka mobilen mot Melinda som lite tveksamt tog emot den.

” Hon har lagt på samtalet ” sa jag då jag förstod hennes blick och hon nickade lite svagt. Hon drog åt sig mobilen och stoppade snabbt ner den i fickan innan hon återigen drog bort blicken från mig.

En pinsam och stel tystnad steg i mellan oss innan jag kom på att en från Selenas crew säkert stog och väntade på oss där nere vid det här laget.

” Eh vi borde nog gå ner nu om vi inte vill låta den som ska hämta oss vänta ” sa jag och hon svarade bara med en kort nick innan hon vände på klacken och började gå bort mot hissen som inom kort stannade på våran våning.

 

*

 

Resan hem hade varit om möjligt stelare än jag hade föreställt mig och chauffören som hade hämtat oss hade inte gjort det bättre heller. Han hade ställt frågor om vi hade ätit gott, gillat utsikten och fall vi hade haft mysigt där upp, vilket fick Melinda direkt att stelna till och gav mig en blick att jag skulle svara då honförmodligen var rädd att försäga sig.

Vi kom fram till hotellet där Selena och hennes crew stod och väntade på att vi skulle komma så att dom sen skulle kunna checka in medans vi alla var här. Vi gick båda två med lite släppande steg mot gruppen och Selena var snabbt framme hos oss och gav först Melinda en liten kram som hon stelt besvarade innan hon vände sig mot mig. Hon pressade sina läppar hårt mot mina men allt jag kunde föreställa och önska mig var att det var Melindas läppar istället som jag fick känna pressade mot mina. Jag kysste henne lite snabbt tillbaka för att inte verka efter bliven och sen så hade ju jag och Melinda kommit överens som att allt skulle bli som normalt, som att ingenting hade hänt för än vi bestämmer oss att berätta för henne.

Selena kollade lite chokat på mig men verkade sen släppa det då hon skuttade lite glatt bort mot sin maneger som stod och delade ut nycklarna till alla olika rumt. Efter ett tag kom Selena tillbaka med både en glad men lite bekymrad blick.

” Eh vi tre kommer att få dela rum under våran vistelse här ” sa Selena och sneglade upp på oss som båda stog med våra stora ögon fastklistrade på henne.

” VA NEJ ” brast både jag och Melinda ut samtidigt och jag möte snabbt hennes blick innan jag återigen möte Selenas chokade blick.

” Jag menar du har ju knappt vart med Justin Selena och när du väll får vara själv med honom ska du inte behöva släppas med mig som ett tredje hjul ”
 ” Sen så finns det ju bara en säng ”

” Alltså säng och sånt är inget problem. Jag kan ju sova på soffan, det är ingen fara. Jag tänkte bara att ni kanske ville ha ett eget rum för att göra, ja vad nu ni än gör när ni är tillsammans ” sa Melinda och om det hade vart under andra omständigheter hade jag nog skrattat år hennes mening som man totalt kunde misstolka till det lite snuskigare.

” Eh kom igen. Jag kan inte tänka mig några bättre personer att spendera ett hotellrum med tillsammans med ” sa Selena och drog mig och Melinda i en grupp kram som fick min hand att slå ihop med Melindas hand som snabbt drogs bort från min.

” Jippi ” mumlade Melinda fram lite frånvarande och min hud brände efter hennes beröring som enligt mig varade alldeles för kort. Men vi hade kommit överens om att vi skulle låta det här passera så bra vi kunde. Det här vara bara en olyckshändelse som absolut inte skulle hända igen. Även fast jag mer än allt annat just nu ville känna hennes kropp hårt tryckt mot min igen. För om jag hade vetat att den första kyssen med henne även skulle vara den sista skulle jag absolut inte släppt henne så snabbt som jag hade gjort.

 

  

 

Så nu är det uppe och hoppas att ni gillar det, hinner inte läsa igenom det men hoppas att det inte är allt för mycket stav fel och sånt.

I alla fall så har dom kysst varandra nu och har kommit överens om att inte berätta det för Selena. Hur tror ni att det kommer att sluta? och hur tror ni att det här med rum delandet kommer att sluta?

Kommentera för mer min små älsklingar!! <3


Bieber desire

 Hello my sweat little readers, tänkte bara säga att jag sitter och skriver på kapitlet just nu men det går rätt segt. Jag kan nästan till 100% lova er ett kapitel senare ikväll och hoppas verkligen att jag lyckas. Då det är mycket nu som kommer hända i dom kommande kapitlena.
 
 
Men så länge medans ni väntar på kapitlet så kan jag tipsa er om att gå in på http://biebsdesire.blogg.se/ som ganska nyligen startae en ny novell som heter love does not hurt som hon precis lagt upp kapitel 10 på. Jag har inte läst den själv än men har som snabbast läst kapitel ett bara men tipsar er att gå in och läsa. Hon har även en jätte fin design som ni kan se headern till på bilden nedanför.
 
 
En liten del av kapitel 1 från hennes blogg men klicka in på länken för att läsa vidare
 

 Jag kände hur någon skakade mig lätt. ”Gumman, du måste till skolan” hörde jag Jina säga tyst till mig. Jag grymtade till och satte mig upp. Jag vet att jag borde vara glad över att jag ens får gå i skolan, det är inte många som får det här, men det är bara så tråkigt. Jag har sagt till Jina att de borde ta någon annan som bryr sig mer om skolan, men hon insisterar på att jag ska gå i skolan så att jag någon skulle kunna ha möjligheten att kanske åka hem.

Jag hade inte så mycket kläder och sov ofta i mina vanliga vardagskläder. Det gjorde inte så mycket eftersom att hela byns befolkning gjorde det. Jag ställde mig upp i vårat lilla hus, som knappt rymde tre personer, vilket var så många vi var. Jag sket i att byta kläder och gick ut genom öppningen i min blommiga blus och röda kjol.

Jag började gå bort mot skolan. Det stack till under fötterna ibland när man trampade på gruskorn eller liknande men jag var van.

Jag stannade vid brunnen där vi samlade vatten och sköljde ansiktet lite. Jag visste att det var slöseri, men det är en rutin jag har gjort så länge jag kan minnas. Jag tog en klunk också innan jag vandrade vidare.

Barnen sprang över vägarna och sparkade på en fotboll. Kvinnorna gick med stora tunnor på antingen huvudet eller så bärde de på dem. Antagligen för att hämta vatten ur brunnen som skulle räcka hela dagen. Ibland när det blev en så kallad kris fick vi en tunna var som vi fick dela på varje familj i en hel vecka. Det var ganska lugnt i min, eftersom det bara var jag, Jina och Tanisha.

De små stannade upp och kollade på mig när jag gick förbi. Det blev fortfarande lite chockade när jag gick förbi. Det bor ingen annan som är som jag här. Men jag var van och fortsatte lugnt framåt.

Min skola bestod av två rum. Ett klass rum och en hall där vi kunde vara på rasterna även om de flesta var ute i solen. Jag tog en penna ur den lilla lådan med pennor, som hade skickats hit någon gång förra året, och satte mig vid min plats. Flera hade redan kommit och satt och väntade på att våran lärarinna skulle komma.

 
 
 
 
 
 
 

This was never planed - kapitel 15

 

Varför blev hon så glad över att Melinda var singel, skulle hon nu försöka fixa ihop henne med Taylor eller Kellan nu eller. Haha fan heller, om jag inte får dejta henne skulle ingen få göra det, i alla fall inte någon kändis. Tänkte jag snabbt och ryckte till lite av mina egna tankar. Det var ju inte så att jag var ihop med Melinda, jag hade Selena och det borde vara henne som jag håller killarna borta ifrån.

” Justin vi borde nog gå in nu om vi ska hinna med filmen ” viska Melinda lite lätt vid mitt öra och jag kände hur min hud knottrade sig.

Jag nickade lite svagt till svar innan jag la en hand på hennes rygg för att börja styra henne bort igenom havet av människor.

  

Ytligare två veckor hade nu gått sen Selenas turné började och jag håller bokstavligt talat på att bli galen just nu. Jag kan inte slita min blick från Justin och jag kommer på mig själv hela tiden att njuta av hans komplimanger och hans beröring. Vilket var så jävla fel då han var Selenas pojkvän.

Men jag kunde inte få mig själv att sluta med det. Jag drömde till och med att det var jag som var i Justins famn istället för Selena och att det var jag som fick känna Justins läppar hårt pressade mot mina.

Ibland kom jag på mig själv med att misstänka att Justin gillar mig också då jag då och då kunde känna hans blickar bränna mot min hud och ibland kändes det som han tog var enda liten chans han hade att vara nära mig.  Men jag försökte alltid slå bort tanken lite fort som den kom vilket inte gick så bra enligt mig då jag varje gång tanken slog mig fick mig att njuta av tanken att Justin gillade mig.

Men den som kom alltid den där lilla djävulska rösten upp i mitt huvud som alltid fick mig att känna mig liten och oälskad. Den kommenterade hela tiden brister med mig som skulle få Justin att inte gilla mig, påpeka att han hade Selena som var perfekt för honom och speciellt att Justin var allt för bra för mig. Vilket han kanske var men det var gärna något jag inte ville gå runt och tänka på.

 

Tankarna slutade snurra runt i mitt huvud samtidigt som jag kände ett par mjuka läppar pressas hårt mot mina och när jag väll slog upp ögonen för att se vem det är mötes jag av Justins gyllenbruna ögon som fick vilken tjej på jorden knäsvag. Jag stängde snabbt ögonen för att sen besvara kyssen innan jag la armarna runt hans nacke så att jag kunde dra ner honom närmre mig. Han lät sina händer glida ner till min midja för att sen fortsätta ner till mina lår som han snabbt grep tag om för sen kunna lyfta upp mig från soffan och upp på hans höfter istället. Jag slingrade mina ben snabbt runt hans midja och hans händer placerades nu på min rumpa vilket fick ett långt stön att lämna mina läppar. Justin snurrade runt ett halvt varv innan han sjönk ner i soffan som jag nyss suttit i med mig över sig. Jag lät mina hände glida ner till hans bröst och mage där jag snabbt lät mina händer glida innanför hans tröja. Jag drog mig undan lite från hans läppar för att sen börja placera blötta kyssar längst hans käkben, ner för halsen för att sen komma till hans svagpunkt som var precis ovanför hans nyckelben. Ett högt stön lämnade hans läppar innan han greppade tag om mitt ansikte och lyfte upp det i jämn höjd med sitt.

” Jag älskar dig ” sa han och hela jag värmdes upp av dom tre små orden.

” Jag älskar dig också ” sa jag och ett avlägset litet skratt hördes.

” Melinda vakna ” hörde jag Justin ropa och kollade chokat på Justin framför mig som inte ens rörde på läpparna när han pratade.

” Melinda vi har landat, vakna ” sa han igen men den här gången var det någon som skakade om mig och när jag slog upp ögonen igen stog Justin roat över mig där jag låg i soffan med Selena bakom sig.

 

” Sovit gott? ” frågade Selena med ett litet skratt och jag kollade chokat på henne.

” Selena vad har jag gjort nu då? ” frågade jag och suckadehögt åt mig själv då jag förmodligen gjort något jätte pinsamt under tiden jag sov som jag brukar göra.

” Det var inte så jätte farligt den här gången. Du sa bara att du älskade Justin två gånger och små stönade lite i sömnen ” jag begravde snabbt mitt ansikte i mina händer och hörde hur dom båda skrattade roat åt mig.

” I alla fall så har vi landat i Paris nu och du kan snabbt byta om till andra kläder om du vill innan du och Justin åker iväg till Eiffeltornet ” sa Selena och räckte mig min väska som jag hade mina kläder i.

” Ska vi till Eiffeltornet? ” frågade jag och kollade upp på Justin som slog upp i ett stort leende.

” Ja, man kan ju inte vara i Paris men inte vart uppe i Eiffeltornet eller åtminstone sett det. Så du och jag ska iväg och köpa någon mat på vägen som vi kan ta med oss upp och äta. Om du vill alltså ”

” Nej du vet jag vill inte gå och se Eiffeltornet som har vart en dröm att se för mig sen jag var liten. Men jag hoppar över det för att jag nu är tvungen att åka ditt med dig ”

” Jag vet att du älskar mig, du har ju sagt det själv. Och sagt är sagt ” sa han barnsligt och jag skrattade.

” Selena är du säker på att du vågar skicka ut mig med din femåriga pojkvän ” sa jag och kollade lite roat på Justin som gav mig en sur blick som inte riktigt nådde hans läppar då ett litet leende var placerat på dom.

” Jadå jag litar på dig little red ” sa hon och gav mig ett litet leende innan började gå ut till bilen som förmodligen skulle ta henne till sin intervju.

” Ska du byta om idag eller. Du vet, fem åringar får ju inte vara upp längre än åtta så vi måste ju skynda oss om vi ska hinna med. Annars kanske det inte blir något Eiffeltornet för dig ” sa Justin och jag himlade lite med ögonen mot honom innan jag gick bort till toaletten med väskan släppandes efter mig.

 

*

 

Vi hade stannar på ett litet café på väggen hit och blev tyvärr tvungna att ta en liten omväg hitt då det var några av Justins fans som hade känt igen honom inne på cafét så vi hade fått gå en liten bakväg eller något som en tant hade förklarat för oss på Franska och eftersom jag inte kunde franska utan lästa spanska fick jag överlåta det till Justin som tydligen kunde det.

Justin är du ens säker på att vi går åt rätt håll. Vi har gått i evigheter och jag börjar verkligen blir hungrig nu så om vi inte kommer ditt snart sätter jag mig på gatan eller något för att ” började jag men Justin avbröt mig snabbt och pekade bort mot Eiffeltornet som nu stog framför oss.

Jag slog upp i ett stort leende och tog ett fast grep om Justins arm för att dra snabbt dra med honom bort mot Eiffeltornet som såg exakt lika magiskt ut som på alla bilder jag sett.

 

 

Justin skrattade bara lite roat bakom mig men jag skett bara i det och fortsatte dra med honom bort till hissen. När vi kom fram till hissen stog det ett litet gäng tjejer som väntade på att hissen skulle komma och jag antar att Justin också sett det då han drog tag i min arm och drog undan mig en liten bit. Han drog tag i min väska och tog upp min tjocktröja som jag proppat ner.

” Ut med armarna ” sa han och jag kollade lite frågandes på honom om han skämtade men han gav mig bara en blick som gjorde att jag förstod att han inte skämtade. Han drog snabbt på mig tröjan innan han drog upp luvan över mitt hår.

 ” Ditt hår är rätt avslöjande eftersom dom vet att vi är i Paris och eftersom jag är med dig ” fröklarade Justin då han måste ha sett min frågande blick.

” Ska vi åka upp eller? ” frågade han och jag nickade lite till svar.

 

Efter att ha åkt upp till den högsta våningen och sett att det var alldeles för mycket folk där uppe åkte vi ner lite där det fanns en tom våning. Jag gick snabbt fram till räcket som vätte ut mot staden och jag lovar om det var möjligt hade min hacka vart nere i marken just. Det var så vackert att kolla ut över Paris , speciellt nu när det hade börjat mörkna lite och man kunde se alla lampor som var tända.

” Visste är det vackert ” sa Justin bakom mig och jag bröt snabbt blicken från Paris för möta Justins blick istället.

” Ja det är det. Det är till och med vackrare än jag hade föreställt mig ”

” Så då ångrar du alltså inte att du åkte hitt till Eiffeltornet även om det var mig du fick åka med ” sa Justin och höjde lite på ögonbrynet mot mig.

” Nej det gör jag inte. Om jag måste erkänna så är du nog en av mina första val att åka upp i Eiffeltornet med ” sa jag och ett självbelåtet leende spreds på hans läppar.

” Men du kommer absolut inte berätta vad din dröm om mig handlade om? ”

” Det hände inget i min dröm okej ” sa jag och slängde ut med armarna lite vilket fick honom att skratt roat åt mig.

” Vi säger det om det gör dig glad gullet ” sa han och pussade mig lite snabbt på kinden när han kommit fram till mig. Jag himlade lite med ögonen åt honom men slog sen snabbt ner ansiktet när jag kände hur det började heta om kinderna.

 

*

 

Vi hade ätit upp maten nu och jag stog med ryggen lutad mot räcket vid ena hörnet så att ag kunde kolla ut på utsikten på andra sidan. Jag slog snabbt armarna runt min kropp när en kal bris kom som fick mig att huttra lite lätt.

” Fryser du? ” frågade Justin som stod bredvid mig och jag nickade lite till svar.

” Kom här ” sa han och öppnade upp sin famn lite. Jag tvekade lite innan jag gick in i hans famn och la mina armar runt hans midja. Han la armarna runt mina axlar och jag la mitt huvud mot hans bröst så att han sen kunde luta sin haka mot toppen av mitt huvud.

” Tack Justin för att du tog mig hit ”

” Det är ingen orsak. Jag hade nog minst lika roligt som du ”

” Det tror jag inte. Du har ju vart här förut så du visste ju hur vacker det var här ”

” Ja men jag hade något annat jag kunde kolla på som var minst lika vackert ” nästan mumlade han fram som att han inte ville att jag skulle höra.

 Jag kollade chokat upp på honom och skulle precis fråga vad det var han menade med det men blev istället ståendes och kollade in i hans vackra ögon som möte mina. Jag kände hur min puls skenade iväg som aldrig för och det blev ju inte direkt bättre av att Justin sakta men säkert lutade sig ner mot mig. Han la sin ena hand försiktigt på min kind och drog mig upp mot honom medans han med den andra drog mig närmre sig med hjälpa av sina andra arm som han lagt runt min midja.

Jag kollade upp på Justin en sista gång innan jag stängde ögonen och för att sen känna hur Justins läppar mjukt pressades mot mina. 

 

  

Så nu har första kyssen äntligen hänt och vad tror ni kommer hända nu? kommentera mycket och jag kan kanske ge er ett till kapietl senare ikväll.

 

 


This was never planed - kapitel 14

 

” Visst, du får välja en dag som jag bär runt dig vart du än vill. Men du måste se till att jag får lite pauser att villa. Du väger ju inte mycket men efter ett tag kan det nog bli lite jobbigt ”

” Haha kanske lite, men jag tror nog dina fans tycker att bli omkringburen av dig verkar som en ganska bra deal ” sa Melinda och skrattade lite innan hennes blick föll på hennes mobil igen.

Jag kollade lite frågandes på henne innan jag gick in på twitter där en av topp trenderna var #Justin kan få bära mig. Jag skrattaed lite svagt innan jag stängde ner sidan och hade inte för än nu tänkt på att vi fortfarande var live på twitcam med mina fan som skrev tussen meddelande där dom undrade fall det gått bra med mig när jag ramlat.

  

 

Jag stod inne i ena omklädningsrummet tillsammans ned Selena och kollade än en gång bort på min klänning som hängde på dörren som ledde in till toaletten. Klänningen var en rätt enkel vitt med lite färgmönster som prydde klänningen som nådde mig ända ner till fötterna och om det inte vore så att Selena hade plockat ut ett par enkla beigeskor till skulle den nedre delen av klänningen vara alldeles förstörd i slutet av dagen. Jag suckade lite för mig själv innan jag började dra av mig kläderna jag hade på mig innan jag drog på mig en axelbandslöss bh istället då det såg bättre ut tillsammans med klänningen som också var axelbandlöss.

Jag klev i klänningen lite försiktigt då jag var rädd att jag skulle råka trampa på den och att den då skulle gå sönder när jag drog upp den till rätta. Jag drog upp dragkedjan som satt i sidan på klänningen innan jag drog upp klänningen lite så att jag kunde se mina fötter innan jag stoppade ner dom i skorna som stog uppställda framför spegeln.

Jag släppte ner klänningen som nu hängde en liten bit över golvet och jag log lite svagt innan jag lätt blicken glid upp till spegeln. Jag kollade på mitt ansikte som var rätt neutralt sminkat och håret som Selena hjälpt mig lite med innan hon själv sprang iväg för att fixa sig iordning.

 Jag bakade ett litet steg så att jag nu kunde se hela mig och jag slog upp i ett stort leende när min blick föll på min egna spegelbild. Jag brukade inte tycka att jag var särskilt vacker eller snygg men idag var jag åtminstone tvungen att erkänna att jag såghyfsad ut. Kanske till och med lite mer än hyfsad.

Jag hörde hur dörren öppnades bakom mig och inom kort kunde jag se Justins ansikte igenom spegelbilden  som slog upp i ett stort leende när han möte min blick.

Jag vände mig mot mig och lät min blick glida över Justin som nu hade klätt upp sig rätt rejält efter sina mjukis byxor och hoddie som han hade gått runt med hela förmiddagen. Han hade nu på sig en vitt skjorta med en enkel svart kostym till som han matchat med en svart slips och något lite finare byxor. Men jag antar att Justin inte går med att vare helt uppkläd då han hade tillsammans med hans kostym satt på sitt ett par svarta supras som dock glittrade lite då men inte riktigt vad jag skulle ha tänkt mig till en röda mattan. Men det var ju trots allt Justin vi pratade om och han hade väll lite av sina egna regler när det kommer till sånt. Inte för att det finns några lagar då men ändå.

” Stiligt, har vi än ung James Bond här eller ” frågade jag och Justin skrattade lite svagt innan hans blick gled ner över min kropp och upp igen innan han möte min blick.

” Du ser inte så dum ut själv. Jag skulle nog vilja säga att du ser väldigt vacker ut ” sa Justin med ett nästan svagt leende som jag besvarade kort innan jag slog ner huvudet för att Justin inte skulle se rodnaden som steg på mina kinder.

" Åh kolla på mina stiliga och vackra vänner " sa någon bakom mig och jag vände mig om för att mötas av en glad Selena med hennes mamma vid hennes sida.

” Du är vacker min älskling ” sa jag innan jag lät min blick glida ner över hennes kropp som nu pryddes av en röd lång klänning med ett par höga klackskor till som fick henne att se väldigt lång ut.

Selena gav mig ett stort leende som tack innan hon gick fram till Justin som nästan lite osäkert la armarna runt hennes midja. Men Selena verkade inte ha märkt något för hon la snabbt bara armarna runt hans nacke innan hon pressade sina läppar mot hans. Jag slog snabbt ner blicken i golvet istället då jag kände hur avundsjukan steg inom mig.

Selenas manna harklade sig lite bakom mig vilket fick Justin att dra sig undan från Selena.

" Jag är ledsen att behöva störa men ni ör inte ensamma här plus att om ni ska hinna måste ni gå nu " förklarade hon och vi alla nickade lite till svar.

 

*

 

En halv timme senare kom vi fram ditt vi skulle och jag hoppade snabbt ur bilen efter Selena som vant började gå bort mot den röda mattan där vissa kändisar redan stog och lätt kameramännen ta bilder. Fansen och kameramännen måste nu ha sett att vi kommit då jag nu blev bländad av blixtarna samtidigt som jag blev döv allt skrikande. Selena drog tag i mina arm och drog med mig ut på den röda mattan och la en arm runt min midja.

” Selena kan du snälla bara berätta nu vad det här är för något? ” frågade jag för typ hundrade gången idag vilket Justin verkat tycka varit roande då han varje gång skrattade lågt. Selena slog upp i ett stort leende och vände sig lite mot mig.

” Lovar du att inte flippa? ” frågade Selena och jag nickade lite svagt till svar.

” VI är på för premiären till sista delen på Twilight ” sa hon och jag lovar att mina ögon förstorades till minst den dubbla storleken.

” Skämtar du med mig? ” frågade jag men Selena bara skakade roat på huvudet åt mig.

” Åh kolla där borta är ju Taylor ” sa hon kort innan han fattade min hand så att hon kunde dra med mig bort till Taylor Lautner som stog en liten längre bit bort på den röda mattan.

” Melinda, Taylor . Taylor Melinda. Hon är ett stort fan ” sa Selena kort innan han gick bort till Justin som stod en liten bit bort. Jag kollade chokat efter henne innan jag vände mig mot Taylor som stod med ett litet roat leende.

” Hej ” sa jag så svagt att jag var osäker att han hört men det hade han tydligen gjort då ett lite skratt lämnade hans läppar.

” Jag bits inte, jag lovar ” sa han roat innan han räckte fram en hand mot mig. Men när jag inte gjorde något tog han ett steg närmre mig innan han la en arm runt min midja och vred lite på min kropp så att jag nu stog vänd mot kamerorna. Jag stod alldeles stelt bredvid honom och jag antog att han märkte det.

” Slappna av lite och le. Det blir mycket bättre på bild ” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan han vände sig mot kameran igen.

 

 

Ett litet flickigt skratt lämnade mina läppar innan jag slog upp i ett stort leende.

” Kom ” ropade Taylor och vinkade lite till någon bakom mig.

Jag vred mig lite i Taylors grep för att sen mötas av ett par blåa ögon som tillhörde ingen mindre än Kellan Lutz som nu kom gåendes mot oss med ett litet flin på läpparna. Han hälsade lite snabbt på Taylor innan han vände sig mot mig som kollade med stora ögon på honom.

 ” Så vem är tjejen du har tagit med dig idag då? ” frågade Kellan och höjde lite på ena ögonbrynet mot Taylor som skrattade lite.

” Haha nej hon är inte min dejt. Det är Selenas kompis, tydligen ett stort fan av twilight ”

” Då antar jag att du inte har något emot om jag tar över en liten stund? ” frågade Kellan och Taylor bara nickade lite till svar innan han sa hej då till mig med en liten kram och fortsatte sen bort till där intervjuarna stod.

 

 

 

Jag stod nu ungefär i mitten på mattan tillsammans med Selena men kunde få för mig att sluta låta min blick glida bort mot Melinda som nu istället stod med Kellan istället för Taylor som hon gjort innan. Han viskade något i hennes öra vilket fick henne att skratta högt och han att le lite belåtet. Jag kände ett sting av avundsjuka som jag snabbt försökte putta bort men jag lyckades inget vidare bra om jag måste säga det själv. Svart sjukan blev istället bara värre och värre för varje sekund jag blev tvungen att se henne i famnen på Kellan.

” Justin går du bort till Melinda och tar några bilder eller något. Jag såg just några kompisar till mig där borta ” sa hon och jag nickade lite till svar. Hon kysste mig lite snabbt och jag kände än en gång hur jag inte kunde njuta av Selena kyssar. Det måste ju bara någon seriöst fel på mig som inte ens njuter av att en flickvän kysser en. Jag menar jag älskar ju Selena, men frågan var bara om mina känslor för Melinda hade kommit i vägen och växt sig starkare för henne än mina känslor för henne. Och jag antar att jag fick min fråga besvarad när Melinda pussade mig på kinden och hela jag blev knäsvag. Svaret var alltså JA för er som inte förstod och då gjorde mig galen. Jag ville ju älska Selena som jag gjort en gång i tiden och känna mig så där påverkad av henne som jag nu kände när jag va runt Melinda. Värsta var att jag visste att det aldrig skulle kunna hände något mellan mig och Melinda men det kändes inte riktigt schyst mot Selena heller att vara tillsammans med Selena samtidigt som jag hade känslor för någon annan som dessutom var Selena absolut bästa vän. Seriöst Justin vad har du virrat in dig i för problem nu då. Tänkte jag och suckade högt åt mig själv inombords men fortsatte bara le på utsidan som allting var perfekt.

 

*

 

När vi stått ett tag ute på mattan kom vi nu bort till där folk blev intervjuade och självklart skulle dom ju dra tag i oss.

” Hej ” sa kvinnan glatt som höll i mikrofonen framför oss.

” Hej ” sa Melinda minst lika glatt tillbaka och ett stort leende spreds på hennes läppar.

” Okej jag måste bara fråga dig en sak Melinda om det är okej alltså ”

” Om det är något jag kan svara på svarar jag gärna ”

” Okej först så måste jag bara säga hur avundsjuk jag är på dig just nu jag menar för det första så ser du jätte vacker ut i din klänning. Vem har du på dig förresten? ”

” Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning. Det var Selena som fixade den åt mig då det här var en överraskning och jag visste inte alls om att det skulle vara en förhandspremiär ”

” Då måste jag nog säga att du måste var en av dom lyckligaste personerna på jorden just nu. Jag menar du har fått spendera bara den här kvällen med tre av dom snyggaste personerna på jorden just nu och har en av dom här bredvid dig ” sa hon och kameran vändes mot mig vilket fick mig att rycka ut ur min lilla koma. Jag log lite svagt mot kameran och nästintill jublade inombords när dom vände tillbaka kameran mot Melinda.

” Okej men tillbaka till den frågan som jag hade tänkt ställa från början. Dejtar du någon just nu? ”

” Nej, just för tillfället dejtar jag ingen ” sa hon med ett litet skratt.

 

 

” Men du skulle inte ha något emot att dejta Kellan eller Taylor skulle jag tro ”

” Nej det skulle jag nog inte, men utseendet är inte allt så jag måste nog lära känna dom lite bättre i såna fall om jag skulle dejta någon av dom ” sa hon och kvinnan framför oss slog upp i ett stort leende vilket irriterade mig lite. Varför blev hon så glad över att Melinda var singel, skulle hon nu försöka fixa ihop henne med Taylor eller Kellan nu eller. Haha fan heller, om jag inte får dejta henne skulle ingen få göra det, i alla fall inte någon kändis. Tänkte jag snabbt och ryckte till lite av mina egna tankar. Det var ju inte så att jag var ihop med Melinda, jag hade Selena och det borde vara henne som jag håller killarna borta ifrån.

” Justin vi borde nog gå in nu om vi ska hinna med filmen ” viska Melinda lite lätt vid mitt öra och jag kände hur min hud knottrade sig.

Jag nickade lite svagt till svar innan jag la en hand på hennes rygg för att börja styra henne bort igenom havet av människor.

 

  

Blev lite längre än jag hade tänkt men hoppas att ni inte har något imot det. Inte ett jätte roligt kapitel att läsa kanske och jag vet att twilight premiären var nu i november men jag blev tvungen att flytta den så att det skulle passa in i min novell så hoppas att det funkar för er. Jag har redan halvt börjat på nästa kapitel så hoppas verkligen på att få upp den imorgon. 

 


My Bieber Side

 
 
  http://mybieberside.blogg.se/
 
Här är en liten del av hennes pilot till denna novell som hon skriver på
 
Med snabba steg joggade jag ut ur köp centrumet. New Yorks gator har aldrig varit tommare. Molnen täckte himmlen och det började dugg regna. Typsiskt. Tänkte jag. Jag joggade fram till vägen och lyfte upp handen. Vilket var signalen för att en taxi skulle stanna. Jag hoppade in i taxin och sa adressen hem. Taxi chaffören nickade och vi började rulla iväg. Klockan var inte mer än två, men jag kände mig redan sömning. Kanske för att jag vaknade tidigare än vanligt idag. Jag vet inte. Efter att ha åkt i några minuter så var jag hemma. Jag gav taxi chaffören pengar innan jag klev ur taxin. Smällde igen dörren och promenerade in till huset. Vi bodde i en villa 10 minuter ifrån Manhattan. (observera att jag inte vet vad ajg pratar om.. lol. nu hittar ajg på massa saker.)
Dörren var inte låst, Inte konstigt alls. Mamma var hemma. Jag gick in till köket och ropade "HEMMA"
"Hej Can! Maten är Snart klar och Pappa kommer snart, han skulle berätta något viktigt" sa hon.
Jag nickade bara lite innan jag sprang in på mitt rum. Utmattad var ordet. Men om jag sover nu så kommer jag att vakna mitt i natten. Det kändes inte så jätte bra, Så jag tog upp min iphone och öppnade twitter.
"Its only 2PM and im sooooo tired" knappade jag in. Samtidigt som jag fick ett medelande.
Jag öppnade medelandet och det var ifrån Allie. Som vanligt antar jag.
Jag öppnade medelandet där det stod
"Caan! Ska vi ses ikväll??" Självklart så skulle hon fråga det. Vi ses ju varje dag känns det som.
"Jarå, Jag ringer upp senare" knappade jag in och kastade mobilen på sängen innan jag började gå ner till köket.
Pappa hade redan kommit hem.
"Hej papi, Hur var det på jobbet??" Trotts att det var Lördag så jobbade han ändå. Jag visste inte riktigt vad pappa jobbade med eftersom att han aldrig berättade om det för mig. Men han hade alltid kostym på sig.
Han sa alltid "Det är komplicerat, Men jag tjänar bra" jag fick väll lita på honom då.
"Bra! Och jag har nyheter!" Sa han med en exalterad blick. Han log.
"Pappa, vadå för nyheter?????" sa jag med en minst exalterad blick tillbaka.
Han tog ett andetag. Och kollade på mamma. Hennes bli vilade över pappa samtidigt som den vilade över mig.
Jag förstod ingenting, Deras blickar vart lite allvarligare, Men jag förstod fortfarande inte?
Pappa började med:
"Jag blev befodrad på jobbet men....." Han hann inte säga klart sin mening innan jag slänge mig i hans famn och skrek GRATTIS! Han skrockade lite och sa "...men det innebär att vi måste flytta till Canada."
Jag stelnade. C A N A D A?
Jag backade och kollade på honom. Med en stel blick. "va?" fick jag ur mig.
"Ja, Eftersom att jag blev befodrad så fick jag bli chef men inte i USA, utan Canada. Jobbet har några kontor i Canada. Där jag ska jobba. Men vi ska bo i Stratford. Förlåt att det kom så plötsligt men jag kunde inte tacka nej."
Jag nickade bara lite stelt. Hur mycket jag än ville stanna så gick det inte. Pappa älskar sitt jobb och jag älskar honom. Men jag blev ju självklart ledsen. Jag kollade på mamma. Hon kollade på mig. Vi visste att vi inte kunde säga något åt saken. Utan fick acceptera det som det var.
"Vi flyttar imorgon, jobbet har redan fixat vårt hus."
 

 
Hejsa hejsan, det här är en novell som nyss har startats på http://mybieberside.blogg.se/ för er som vill ha en novell att läsa. Jag har själv inte läst hela än men tror att jag ska göra det när jag väll har tid. Den verkar i alla fall sätte bra och jag tycker att ni i alla fall kan ta och titta in lite snabbt. Kom ihåg att kommentera också då alla novell skrivare gillar att få veta vad ni tycker om det vi skriver.
 
btw tänkte bara lite snabbt säga att jag sitter och skriver på kapitel 14 nu och det kommer förmodligen upp snart. Blir ingen tränning för mig imorgon heller så om jag inte hinner få upp två idag kommer det förmodligen imorgon men vi får se. Ska gå upp och fira mina grannars barn som fyller 6 år imorgon.
 
 
 
 
 

iwnfy.blogg.se

( http://iwnfy.blogg.se/ )
 
 
Det här är en novell som jag precis börjat läsa och tycker verkligen att ni borde gå in och titt där. Har inte kommit så långt än men den verkar jätte bra av det jag läst! :D
 
Handling till hennes nuvarande novell
 

Noelle Kelly Moore är 17 år och bor och uppväxt i den lilla staten Startford. Hon bor där med sin mamma. Hennes pappa dog för ca 2 år sedan och Noelle's mamma tog döden hårt och började då jobba mycket istället vilket fick hennes mamma bli mer stressad och slutade bry sig mindre och mindre om Noelle. Så Noelle fick klara sig mycket själv. 
Hon brukar ofta vara hemma hos det gamla paret Diane och Bruce - Justin Bieber's morföräldrar - där hon trivs bra. Dom tar hand om henne och hjälper Noelle genom hennes svåra tid.
Noelle och Justin var bästa kompisar. Dom kallade ofta varandra för 'ängel' eller något liknande och brukade nästan alltid vara tillsammans. Dom gav ofta varandra småpussar även om dom inte var tillsammans. Bara bästa vänner.
Det fanns även ett speciellt ställe där dom ofta brukade vara inne i skogen. Mitt bland alla träd fanns en liten plätt där det inte var några träd alls, bara grönt gräs där solen nästan alltid sken. Där brukade dom ha piknickar och en massa andra saker där.
 
Men Justin blev tillslut tvungen att flytta på grund utav att han fick ett skivkontrakt. Han flyttade till Atlanta och hörde aldrig mer av sig till henne. Det tog hårt på Noelle att han aldrig hörde av sig. Tillslut stängde hon ut nästan alla människor hon kände förutom dom som kände Justin. Alltså Diane, Bruce, Chaz och Ryan. Hon slutade och äta efter ett tag, och så fort hon äter för mycket nu spyr hon upp det.
 
Men Justin vet inte att Noelle fortfarande brukar vara hos Diane och Bruce. För varje gång han är hemma i Startford går hon hem för att inte stöta på honom. Chaz och Ryan vet självklart om att Noelle brukar göra det, men har inte sagt något till Justin om det eftersom Noelle inte vill att Justin ska veta. Alltså har intenågon annan som vet om hennes besök fått säga något till honom heller.
Hennes bästa vän heter Eleanor Gray och även hon vet om allt.
 
Ibland brukar hon också åka till Justin's pappa Jeremy och hälsa på han, Erin, Jazmyn och Jaxon. Hon älskar att vara där eftersom hon älskar barn. Justin's  mamma Pattie vet om hennes besök men har även hon inte berättat något om det för Justin. Alla vet om utom Justin.
Men vad händer när dom råkar stöta på varandra igen? Kommer Noelle kunna förlåta Justin?
 

This was never planed - kapitel 13

 

” Kanske imorgon då ” sa Justin hoppfult.

” Det kanske vi kan göra. Du vet Selenas dansare tycker att du har värre humör svängningar än en gravid kvinna ” sa jag lite och slog upp i ett stort roat leende när Justins ögon växte till nästan det dubbla.

” Va. Okej jag vet att jag överdrev lite men en gravid kvinna. Det är ju bara taskigt ”  

” Kanske lite, men väldigt roligt ” sa jag och såg hur Justin himlade med ögonen. Jag skrattade lite roat åt honom innan jag ställde mig upp.

” Det är nog bäst om vi börjar gå bort nu om vi inte vill missa Selenas konsert ” sa jag och räckte fram handen mot Justin. Han nickade lite kort till svar innan han tog tag i min hand och lät mig hjälpa honom upp.

  

 

Det hade nu gått en månad sen Selenas turné började och ikväll var den sista konserten som hon skulle ha här i USA innan vi flög över till Spanien och fortsatte resa runt lite i Europa. Eller vi skulle ju stanna två dagar till här då vi imorgon skulle på någon premiär, award eller något som Selena lyckats övertala mig att följa med mig på. Men snart var vi i Europa vilket jag tyckte var otroligt skönt då vi inte skulle kunna få vissa av bussarna på ett tag vilket ledde till att vi skulle sova på hotell istället och jag skulle få slippa Justins så irriterande sparkar. Ett tag i alla fall.

Men eftersom Justin hade irriterat Selenas maneger och han inte gillade oss tvingade han oss att sitta kvar i hennes omklädningsrum och missa hennes konsert denna gång. Då Justin tydligen hade bestämt sig att det skulle vara roligt om han helt plötsligt sprang ut på scenen tog mikrofonen ifrån Selena och skrek att han älskade tårta innan han sprang tillbaka igen. Jag menar vem gör det och om han ändå var tvungen att göra det kunde han inte åtminstone skrikit något annat som betydde något än någon så random som att han gillade tårta. Det värsta med det här är att Justin inte kunde ta på sig skulden själv utan blev tvungen att dra ner mig i fallet som jag inte hade gjort något för att förtjäna.

Så nu satt vi ensamma kvar i Selenas omklädningsrum där vi inte hade något annat än Justins dator att roa oss med och eftersom Justin envisades om att han skulle göra en live twitcam med sina fans hade jag ju inte så mycket till val än att hänga på. För jag kunde ju inte riktigt sitta i över två timmar och rulla tummarna som en gammal gubbe eller något.

” Justin har vi lyckats komma live än? ” frågade jag och gick bort till Justin som satt med datorn framför sig. Jag lutade mig med armarna på hans axlar innan jag lutade mig framåt så att jag nu var i ungefär samma höjd som Justin.

” Nej inte riktigt än, internet är skit segt här nere ” sa Justin lite klagande och jag skrattade.

” Gud jag hatar att vara framför kameran. Man ser så platt ut, man har inga öron och man ser ju ut som ett lik då man blir så jävla blek ” sa jag och Justin skrattade.

” Oh kom igen, så illa är det inte. Då får väll bara se till att le lite så blir det bättre jag lovar ” sa Justin och pussade mig lite snabbt på kinden innan vi vände oss mot dataskärmen som nu visade att vi hade några hundra som var inne och kollade på vår twitcam live.

Jag skrattade lite generat innan jag begravde ansiktet i händerna vilket fick Justin att skratta.

 

 

” Du är så sött när du rodnar ” sa han roat vilket absolut inte fick rodnaden på mina kinder att lägga sig, utan snarare tvärt om att bli ännu värre.

(Justin vanligt, Melinda tjockt, beliebers tweets kursivt)

” Så vad ska vi prata om idag då ”

” Jag vet inte, det var ju du som vill prata med dina fans så varsågod där har du dom ”

 ” Jag vet att det var jag som vill prata med dom men som sagt som jag sa innan så är internet väldigt segt så jag har inte fått in några kommentarer från mina fans än ”

” Oh. Men kolla nu kom det in några, vad står du? ”

” Det står :Är ni två tillsammans och i så fall vad hände med Selena?:

 ” Haha nej vi är inte tillsammans. Justin och Selena är fortfarande ihop. Vi är bara vänner ”

” Men varför är ni tillsammans hela tiden då? Jag menar om Justin fortfarande är ihop med Selena varför spenderar han mera tid med dig är sin Flickvän? ”

” Jo så här är det. Jag och Melinda har typ gått Selenas maneger på nerverna eller något så han gillar inte oss och tvingar oss därför att hålla oss bort så mycket från henne. Så jag har inte så mycket tid att spendera med henne förutom när hon inte har något annat med sin karriär att göra. Vilket leder till att jag och Melinda får hitta på något annat att göra. Men nu måste jag verkligen gå på toa så om ni ursäktar mig ” sa Justin och gav kameran ett snabbt leende innan han ställde sig upp.

” Justin du kan ju inte lämna mig ensam med dina beliebers ” ropade jag efter honom men han bara skrattade åt mig.

” Justin jag är seriös, vad ska jag ens prata med dom om? ”

” Jag vet väll inte, svara på lite frågor som dom ställer . Jag kommer strax tillbaka ” sa han och innan jag han protestera smällde han igen dörren efter sig.

 

 

Jag vände mig med en suck mot datorn och satte mig ner på stolen som Justin just suttit på.

” Ja hopp, jag vet inte riktigt vad jag ska prata om just nu. Eh men är det något som ni vill veta eller undrar över? ”  frågade jag lite förhoppningsfult och kollade ner på rutan där alla kommentarer kom upp som Justins beliebers skickade.

” Är Justin lika snygg och sexig som han verkar på alla bilder? ”

”Haha för er som undrar så fick jag en fråga om Justin är lika snygg och sexig i verkligheten som han är på alla bilder och jag antar väll att han är det. Jag menar jag kollar inte på honom på det sättet men om jag får säga det så ser han väll ungefär ut som han gör på alla bilder ” ljög jag snabbt ihop då jag både såg på honom på det sättet och tyckte att han om möjligt såg mycket bättre ut i verkligheten.

” Okej nästa fråga. Hm någon undrar hur länge jag och Justin har känt varandra? Eh jag tror det är lite mer än en månad nu om jag tänker rätt ”

” Om ni bara har känt varandra än månad hur kan ni vara så bra vänner? ”

” Haha det är enkelt, jag är awesome och alla älskar mig ” sa Justin lite belåtet bakom mig och inom bara några sekunder handlade alla kommentarer om hur mycket dom älskade Justin och att han var så snygg och bra på allt.

” Haha eller inte. Nej men det börjad väll med att vi har mycket gemensamt, vi har behövt spendera typ varje dag med varandra under en månad och sen så har vi ju inte haft så många att välja på att vara med när Selena håller på att jobba så man kan väll säga att vi mer eller mindre nästan var tvungna att bli vänner. Okej det där lätt ju lite fel men jag hoppas att ni fattar ”  sa jag och Justin skrattade bakom mig.

” Haha ja dom förstår förmodligen, det är paparazzon som du ska oroa dig för som vrider och vänder på allt du säger ” sa han och jag suckade.

” Haha jag vet. Jag vet inte hur många gånger jag har behövt ljuga inför kameran om ditt och Selenas förhållande innan ni kom ut med att ni var ihop. Dom var på mig hela tiden för att försöka få ut en massa fakta om erat förhållande då Selena i en intervju sagt att hon berättar allt för mig ” sa jag och rös nästan av tanken.

” Ja det kan vara jobbigt att vara kompis med kändisar ibland ” sa Justin och gav mig ett litet leende innan han började gå bort mot köket med måste ha snubblat på något för i nästa sekund låg han på golvet och ett litet nästan flickigt skrik lämnade hans läppar.

Jag hörde hur Justin började mumla klagande för sig själv och jag brast snabbt ur skratt. Ett sånt där skratt när man får tårar i ögonen, där man skrattar men egentligen inte får fram något utan man egentligen typ bara skippar efter luft. Jag torkade bort tårarna i ögonen och sneglade upp lite på datorn där alla kommentarer nu handlade om att Justin ramlat.

” Justin din stora klant ” brast jag ut innan jag reste mig upp och gick bort mot honom för att hjälpa honom upp men var själv klart jag också en stor klant och föll ner med en hård smäll till golvet.

 

Random beliebers perspektiv

 

Melinda brast ut i ett roat skratt då Justins ramlade medans resten av oss beliebers som sett det istället nästan gråtit då vi just sett Justin göra sig illa.

” Justin sin stora klant ” brast Melinda ut innan hon gick bort till Justin för att hjälpa honom upp men jag antar att det var halt på golvet då hon ramlade på exakt samma ställe som Justin gjort men föll till golvet om en högre smäll och ifrån sig ett högt skri.

Karma is a bitch!! ” skrev jag snabbt in åt Melinda som just skrattat åt Justin och kallat honom en stor klant. Vilket han dock är då men ändå. Han är våran Justin och ingen ska mobba honom.

” Aj min röv ” fick Melinda klagande fram mellan henens klagande stönande vilket fick Justin att skratta sitt så gullig skratt som alltid fick mig att le.

” Vem är det nu som är klumpigt ” sa Justin roat och kollade ner på Melinda som låg på golvet med en händerna på sin rumpa. Hon gav Justin en sur blick innan hon smällde till honom på bröstet vilket fick honom att skratta mer. Jag vet att dom inte var ett par, Justin hade ju Selena. Men Justin var på något sätt gulligare och roligare med Melinda och även om dom inte vill erkänna det så beter dom sig lite som ett nytt par som vart ihop i typ bara en vecka. Vilket jag inte verkade vara den ända som tyckte då alla meddelande sen handlade om att dom tyckte att det var lite awkward att paret Jelinda var mycket sötare än paret Jelena.

" Ska jag blåsa bort det onda " frågade Justin fortfarande skrattande och lutade sig lite närmre henne men Melinda puttade snabbt undan honom lite lekfullt.

" Nej du ska inte blåsa bort det. Men om du kunde vara snäll så skulle du kunna hjälpa mig bort till soffan "

" Haha visst, kom här " sa han innan han drog upp henne i sin famn och lyckades på något lite konstigt men smidigt sätt sälla sig upp med henne i armarna.

" Haha det var inte så här jag menade med att hjälpa men det här var ju mycket bättre "

" Hur var det du hade tänkt dig då? "

" Eh bry dig inte om det " sa Melinda och Justin skrattade lite kort innan han satte ner henne i vad jag antog var soffan då Justin sen satte sig ner på stolen som stog framför datorn.

" Vet du vad, jag tycker att dualltid kan bära runt på mig. För tänk på det, vi båda vinner ju på det ”

” Hur vinner jag på det? ” frågade Justin och kollade frågandes på Melinda som skrattade svagt.

 

 

” Hur vinner jag på det? ”

” Tänk på det, jag slipper gå för att jag är för lat och du slipper gå till gymmet för att träna. För då kan du ju bara bära runt på mig ” sa hon med ett stort leende och jag skrattade.

” Jag skulle inte tro det gullet ” sa jag vilket fick henne att skratta lite generat.

” Åh kom igen, du är skyldig mig ”

” Varför är jag skyldig dig något? ”

” För alla gånger jag läst för dig ” sa hon och jag suckade.

” Visst, du får välja en dag som jag bär runt dig vart du än vill. Men du måste se till att jag får lite pauser att villa. Du väger ju inte mycket men efter ett tag kan det nog bli lite jobbigt ”

” Haha kanske lite, men jag tror nog dina fans tycker att bli omkringburen av dig verkar som en ganska bra deal ” sa Melinda och skrattade lite innan hennes blick föll på hennes mobil igen.

Jag kollade lite frågandes på henne innan jag gick in på twitter där en av topp trenderna var #Justin kan få bära mig. Jag skrattaed lite svagt innan jag stängde ner sidan och hade inte för än nu tänkt på att vi fortfarande var live på twitcam med mina fan som skrev tussen meddelande där dom undrade fall det gått bra med mig när jag ramlat.

  

Jag vet att det blev nästan en veckas väntan på den här och jag är ledsen. Men jag har haft så mycket att göra att jag knapt hunnit skriva alls och när jag väll haft det har det stått still. Jag vet inte varför men det här kapitlet gick bara almänt segt att skriva. Jag kom ingen vart men jag hoppas på att kunna få upp nästa kapitel ikväll och förhoppningsvis så går det lite lättare att skriva på det kapitlet än det här.

 

 


This was never planed - kapitel 12

 

Jag suckade frustrerat och stängde snabbt av mobilen när jag hörde att någon kom in. För jag ville inte prata med någon nu, inte ens Selena vilket aldrig brukade hända. Jag brukade prata med henne om exakt allt och då menar jag verkligen allt. Men jag kunde inte berätta det här för henne, hur skulle jag ens berätta det för henne. Att jag fallit för hennes pojkvän, det skulle ju bli hur konstigt som helst.

Nej det här var något jag fick ta hand om själv. Försöka komma över honom eller åtminstone inte låta mina känslor komma i vägen för varken Selena och Justin eller min och Justins vänskap.

” Melinda är du vaken? ” frågade Selena lugnt men jag låg bara tyst kvar i sängen och lossades sova. Hon suckade lite innan hon gick tillbaka till vardagsrummet där alla dom andra satt och inom kort somnade jag in med som vanligt Justin i mina tankar.

  

 

Jag satt nu tillsammans med Justin i Selenas omklädningsrummet medans hon nu var iväg på sin soundcheck inför hennes konsert idag. Jag satt framför datorn och satt och läste en av Dangers kapitel som jag ofta gjorde nu förtiden när jag inte kunde sova. Jag läsare klart det sista kapitlet av Danger och klickade snabbt in Danger’s back. Jag satt för inne i kapitlet för att märka att Justin var bakom mig för än han la armarna i kors på mina axlar.

 

 

" Vem har skrivit en sån där lång text om mig? " frågade Justin roat med blicken fäst på datorn.

" Asså den är inte om dig, eller egentligen är det ju det men ändå inte " sa jag lite förvirrat och visste inte riktigt hur jag skulle förklara det.

" Det handlar ju viste om mig. Det är en bild på mig högst upp och sen så har ju mitt namn stått typ femtio gånger " sa Justin och pekade ner på sitt namn som stog i någon mening.

" Ja det handlat väll om dig på sätt och vis "

" Va menar du? " frågade Justin förvirrat och satte sig ner bredvid mig i soffan istället.

" Det är en tjej som skriver en novell där hon har dig sin en av hennes karaktärer. Du vet som i en film där en karaktär spelas av en skådis som är den personen men ändå inte då det inte är dess riktigt jag eller vad man ska säga. Så det här är typ samma sak, hon använder ditt namn och din kropp men har helt ändrat personligheten på dig. Förstår du? " frågade jag då Justin satt som ett stort frågetecken en stund innan hm nickade till svar.

" Hur är jag då? Och vad handlar den där novellen om? Berätta för mig " sa han och kollade med stora ögon på mig. Jag skulle precis protestera men han plutade med under läppen och kollade med vädjande ögon på mig.

" Okej visst, jag kan väll dra den lite kortfattad men jag kommer inte gå in på några detaljer " sa jag och Justin slog upp i ett stort leende. Jag suckade lite innan jag vände mig mot honom.

Jag började berätta för Justin vad Danger handlade om och Justin satt med ett nästan belåtet leende som jag inte riktigt förstod.

" Och det är så långt jag har kommit hittills men jag har nu typ tio kapitel till att läsa så om du ursäkter mig "

" Du kan läsa högt "

" Varför skulle jag läsa högt för? Du kan väll läsa själv? "

" Nej för jag är alldeles för lat för att läsa själv plus att jag tycker det är tråkigt att läsa. Men jag vill jätte gärna veta vad mitt bad ass jag gör nu efter att jag kommit ut från fängelset och om du läser högt för mig så blir det inte tråkigt "

" Justin jag tänker inte sitta och läsa för dig som om du vore typ fem år "

" Snälla, snälla. Jag vill verkligen veta hur mitt awesome andra jag klarar sig efter fängelset "

" Det kan du väll läsa själv din slöfock så varför ska jag läsa åt dig för. Är det inte du som säger att då är vuxen nu och kan göra saker själv "

" Jo men du älskat mig så pass mycket så att du är snäll och läser för mig " sa Justin och vred sig lite så där som barn brukar göra när dom verkligen vill ha något.

" Okej okej. Men bara för att ag inte orkar med ditt tjat "

" Nejdå, du älskar mig "

" Utmana inte ödet nu Bieber " sa jag han och skrattade roat. Jag skulle precis luta mig framåt och ta tag i datorn som låg på bordet men blev istället sittandes när Justin la ner sitt huvud i mitt knä.

" Justin vad håller du på med? ” frågade jag roat och kollade ner på Justin.

” Du ska ju läsa högt eller hur? ”

” Ja men vad har det med att du ligger med huvudet i mitt knä ”

” Det är ju så här man brukat ligga när någon läser för än ”

” Ja när man är typ fem år ja ”

” Ja precis, var det inte du som just sa att jag var fem år så tadda ”sa Justin och jag himlade med ögonen.

” Visst bara du kan skicka datorn, det blir ju lite svårt att läsa utan den ” sa jag och inom kort hade Justin nästan slängt sig efter datorn som låg på bordet innan han räckte den mot mig.

 Jag ställde datorn på soffans armstöd och kollade snabbt ner på Justin som kollade med stora nyfikna ögon på mig innan jag vände mig mot datorn igen.

Jag började läsa på kapitel ett av Danger och Justin satt helt tyst och lyssnade på hel spänt på vad jag läste.

 

*

 

När jag läst klart kapitlet vände jag mig ner mot Justin i mitt knä som låg med stängda ögon och andades med tunga rytmiska andetag.

" Justin? " frågade jag och drog en hand genom hans redan ruffiga hår.

" Mm " svarade han lite svagt innan han slog upp ögonen och möte min blick.

" Vad är det? Är kapitlet slut eller? "

" Ja och du hörde väll inte så mycket om du sov "

" Jag sov inte, jag hörde allt. Det är bara det att det är så skönt när någon sitter och läser för än. Men kan bara ta det lugnt och skapa som en egen film i huvudet. Vilket är mycket lättar om man stänger ögonen och ligger bekvämt vilket jag gjorde då ditt knä är väldigt skönt att ha som kudde "

" Haha tack antar jag. Men vad ska vi göra nu då? Selena borde ju vara klar om typ en kvart eller något "

" Bra då hinner du läsa ett till kapitel innan dom kommer tillbaka " sa Justin nästan bestämt innan han la sig till rätta igen och slöt ögonen.

" Justin jag vet inte om jag orkar att läsa mer, jag är jätte torr i halsen "

 

 

 

 

" Justin jag vet inte om jag orkar att läsa mer, jag är jätte torr i halsen " sa Melinda och jag slog snabbt upp ögonen igen för att kolla upp på henne.

" Jodå det gör du, du behöver bara dricka lite vatten för att inte vara lika torr. Jag springer och hämtar en flaska vatten till dig " sa jag och sprang snabbt bort till toaletten innan hon kunde protestera.

Jag fyllde på en flaska vatten till henne innan jag halv sprang tillbaka till Melinda som satt på exakt samma ställe som innan jag lämnat henne.

" Så nu in du fortsätta " sa jag och räckte henne vattnet innan jag la mig ner med huvudet i hennes knä vilket fick mig att känna mig som ett litet barn som skulle gå och lägga sig så mamman fick läsa en liten saga för att få barnet att somna.

Fast nu var barnet jag på arton år och mamman var Melinda som var några månader yngre än mig.

" Tänk om jag inte vill läsa något mer då "

” Du har inget val kvinna, du ska läsa vare sig du vill eller inte ” sa jag lite skämtsamt och hon höjde ett litet menande ögonbryn mot mig.

” Och vad händer om jag inte gör det? ”

” Om du vill ha din skönhetssömn dom närmast dagarna tipsar jag dig om att du börjar läsa på kapitel 2 ” sa jag och Melinda kollade chokat på mig vilket fick ett belåtet leende att spridas på mina läppar.

” Visst ” sa Melinda och gav mig en liten arg blick som inte riktigt höll då man kunde se den där lite roade glimten i hennes ögon.

 

*

 

Parting my lips, I moaned into his mouth the second I felt his tongue move against mine, a complete arousal taking charge. Pressing my chest against his, I slid my fingers into his hair, tugging at the ends causing him to groan var det sista Melinda läste innan hon blev avbruten mitt I meningen när dörren intill omklädningsrummet slogs upp.

” Hallå nu får ni gå ut, jag ska byta om nu ” var allt Selena hann säga innan jag avbröt henne mitt i meningen.

” Tyst tyst hon läser ” sa jag högt och såg hur dom kollade lite chokat på dom.

” Hallå Justin det är mitt omklädningsrum och jag behöver byta om så ut ” sa Selena och gjorde en liten rörelse med armen åt det hållet hon ville att vi skulle gå åt.

” Eh var inte så mesig, plus om det är mig du inte vill ska kolla så kan jag ju förtydliga för dig att jag ligger och blundar under hela tiden. Melinda kan förtydliga om det ” sa jag och gav Selena ett litet leende innan jag la tillbaka huvudet i Melindas knä igen.

” Melinda vad hände just? ” frågade Selena lite chokat och vände sig mot Melinda som kollade lite roat på mig.

” Eh jag tror att mitt högläsande har fått Justin att gå tillbaka några år i sin utveckling. Han är som ett stort barn ”

” Varför läser du högt för Justin? Vad läser du ens? ”

” Eh jag läser Danger för honom för att han är som en fem åring som tjatade på mig att jag skulle läsa högt för honom så tillslut orkade jag inte med hans tjat längre så jag hade inget annat val än att läsa ” sa Melinda och Selena skrattade lite smått.

” Jag visste att jag var ihop md en yngre kille men når du beter dig så här så ” började hon men jag avbröt henne.

” Jaja jag är jätte barnslig just nu det kan vi alla hålla med om men kan du vara tyst nu så att hon kan fortsätta läsa på kapitlet som du avbröt oss i mitt i ” sa jag och Selena kollade roat på mig.

” Haha okej men ni får fortsätta någon annanstans då för jag och mina dansare ska byta om här nu så ut ” sa Selena och jag suckade.

 

 

 

 

” Haha okej men vi får fortsätta någon annanstans då för jag och mina dansare ska byta om här nu så ut ” sa Selena och Justin suckade.

” Kan hon inte bara få läsa klart kapitlet? ” frågade Justin och kollade förhoppningsfullt upp på Selena som bara skakade på huvudet.

” Nej ut nu ” sa Selena och pekade bort mot dörren där henens dansare stod och kollade roat på Justin som kollade missnöjt på Selena.

” Visst kom Melinda vi kan sätta oss i koridoren ” sa Justin kort innan han ställde sig upp.

” Hej förresten ” sa Justin en glatt och gav Selena en kram som hon sen lite chokat besvarade. Han pussade henne lite snabbt på kinden innan han gick bort till dörren.

” Kommer du Melinda ”

” Jag kommer men jag kommer inte kunna läsa mer idag. Min dator dog just och min laddare ligger kvar i bussen som Selenas maneger har nycken till och jag tänker inte fråga honom om den. Han kommer typ få damp på mig för att jag ens kollar på honom ” sa jag och Selena skrattade.

” Varför är alla emot mig idag ” brast Justin ur och slängde ut med armarna innan han klampade ut ur rummet.

” Oj PMS barn, han  har ju fan värre humör svängningar än en gravid kvinna ” hörde jag en av Selenas dansare mumla fram lite roat och vi alla brast ut i ett litet skratt.

” Jag går och kollar till vår lilla femåring och ser till så att han inte river stället ” sa jag och gav Selena ett litet leende innan jag började gå samma korridor som jag sett Justin försvinna i.

När jag gått ett tag såg jag Justin sittandes med ryggen mot väggen och händerna i ansiktet en liten bit bort.

” Kommer jag att få se den lilla femåringen gråta nu också ” sa jag roat och han kollade upp på mig.

” Nej jag ska inte gråta och jag är inte fem år. Jag är bara lite trött ”

” Haha vi säger det ” sa jag och gav honom ett litet leende innan jag slog mig ner bredvid honom.

” Du vet du vet, vi kan ju alltid ta upp kapitel 2 på mobilen så att du kan läsa klart det ” sa Justin lite hoppfullt och log stort mot mig.

” Justin jag orkar inte mer ” sa jag och Justin drog bort ansiktet med ett nästan sorgset ansiktsuttryck.

 

 

” Kanske imorgon då ” sa Justin hoppfult.

” Det kanske vi kan göra. Du vet Selenas dansare tycker att du har värre humör svängningar än en gravid kvinna ” sa jag lite och slog upp i ett stort roat leende när Justins ögon växte till nästan det dubbla.

” Va. Okej jag vet att jag överdrev lite men en gravid kvinna. Det är ju bara taskigt ”  

” Kanske lite, men väldigt roligt ” sa jag och såg hur Justin himlade med ögonen. Jag skrattade lite roat åt honom innan jag ställde mig upp.

” Det är nog bäst om vi börjar gå bort nu om vi inte vill missa Selenas konsert ” sa jag och räckte fram handen mot Justin. Han nickade lite kort till svar innan han tog tag i min hand och lät mig hjälpa honom upp.

 

 

  


Så nu kom det äntligen upp och blev ett rätt mycket längre kaitel än ett vanligt men hoppas det uppskatas. Har vart hemma pågrund av att jag är sjuk och det är därför jag nu kunnat lägga upp ett kapitel och hoppas kunna lägga upp ett till ikväll men vi får se hur jag mår.

I alla fall så hoppas jag att ni gillar kapitelet och kom ihåg att KOMMENTER my loves!!

 
 

This was never planed - kapitel 11

 

Jag himlade lite med ögonen innan jag kollade upp på Justin som redan kollade ner på mig. Jag fastnade i hans så vackra och jag förbanade mig själv för att ha fallit för honom. Han är ju fan din bästa kompis pojkvän, jag kommer ju aldrig få honom. Han älskar Selena och för det andra skulle jag aldrig kunna göra så mot Selena. Hon älskar Justin mer än något annat och det skulle krossa henne. Varför blev han tvungen att vara Selenas pojkvän.

Jag suckade lågt så att Justin inte skulle höra men stelnade snabbt till när min blick fastnade på en av dom stora skärmarna som var placerade lite här och där som nu pryddes av mitt och Justin ansikte med en ram runt där det stog kisscam med en massa hjärtan som prydde ramen.

  

 

 

 

Melinda stelnade till framför mig och jag kollade frågandes på henne.

” Justin ” sa hon lite stelt och petade mig lite försiktigt på armen. Jag följde hennes blick och mina ögon spärrades snabbt upp när min blick fastnade på skärmen. Jag kollade snabbt bort från skärmen för att mötas av Melindas oroliga blickar som brände mot min kind.

” Omg det är Justin Bieber ” hörde jag någon skrika från den stora massan runt oss men jag kunde just nu inte bry mig mindre i den situationen vi var i just nu.

” Vad ska vi göra? ” frågade Melinda panikslaget.

” Eh jag vet inte, men en bra början kanske är att du hoppar av mig och sätter dig på din plats igen ” sa jag och hon nickade lite stelt innan han hoppade upp från mitt knä för att sen sätta sig i sin egen stol igen.

Jag sneglade bort mot ena skärmen för att dubbelkolla fall det fortfarande var oss som dom filmade. Vilket vi då självklart var. Jag kollade runt lite på alla som satt runt oss som satt med blicken fästa på oss innan jag vände mig mot Melinda som kollade frågandes på mig. Jag suckade högt innan jag böjde mig framåt och pussade henne snabbt på kinden innan jag lutade mig tillbaka i min stol igen.

Jag såg hur rodnaden snabbt steg på Melindas kinder och försökte dölja leendet som ville sprida sig på mina kinder men lyckades inte så bra då jag kunde känna hur det ryckte lite lätt i mungiporna. Alla runt omkring oss började buua åt oss då vi förmodligen inte gjorde det som dom hade hoppats på men dom som höll i själva grejen verkade nöja sig med det för dom vred bort kameran från oss och zoomade in på två andra personer istället.

” Ja det där var ju kul ” sa jag för att försöka lätta upp stämningen men Melinda bara skakade på huvudet och vägrade möta min blick.

” Hej titta på mig ” sa jag men nu rörde hon inte en muskel utan fortsatte nu bara att kolla ner i marken där hon sparkade lite nervöst på ett popcorn som låg mellan hennes fötter.

” Melinda ” sa jag nu mer bestämt men hon fortsatte bara att kolla ner i marken utan att ens ge mig en blick. Det här var väll ändå inte mitt fel tänkte jag och suckade frustrerat.

Jag satte en hand på hennes kind för att sen vrida upp hennes ansikte mot mitt så att hon nu var tvungen att möta min blick.

” Melinda vad är det? ” frågade jag men hon bara suckade frustrerat.

” Ger dom sig aldrig eller ” sa Melinda surt och drog sig ur mitt grep.

Jag kollade oförstående på henne ett tag innan min blick gled över på en av skärmarna som nu än en gång pryddes av mitt och Melindas ansikte. Jag vände mig mot Melinda som nu inte hade något annat än hat i blicken och jag lovar om blickar skulle döda skulle den som styrde den där jäkla kisscamen vara dör vid det här laget.

” Asså jag orkar inte mer nu? ” suckade Melinda irriterat ut innan hon snabbt vände sig bakåt. Hon satte snabbt en hand bakom nacken på en av killarna som satt bakom oss och tröck sina läppar hårt mot hans. Killen satt chokat en liten stund innan han nästan för ivrigt började besvara kyssen. Fast jag klandrar honom inte då hon ser ut som hon gör.

Jag hörde hur publiken jublade lite lätt runt oss och jag kollade snabbt ner i marken för att dölja min avundsjuka som förmodligen syntes jätte tydligt i mitt ansikte och på mitt kroppsspråk. Jag sneglade lite upp på Melinda som nu drog sig undan från killen som nu hade ett stort leende placerat på hans läppar.

” Du vet, du kan ju alltid dumpa den lilla Bieber och följa med oss efter matchen ” viskade han fram med en röst som förmodligen skulle vara sexig och få dom flesta tjejer på fall men som sagt var ju inte Melinda som alla andra. Hon skakade lite roat på huvudet innan hon kollade upp på honom igen.

” Jag är ledsen om du fick lite fel uppfattning men det här var bara en engångsgrej ”

” Varför inte göra det till en hela tiden grej ” sa han och lutade sig närmre henne men hon stoppade honom snabbt genom att sätta en hand på hans bröst.

” Jag är ledsen men det här ” sa hon och pekade med ena fingret mellan dom innan hon fortsatte.

” Kommer aldrig att fungera, du var bara en liten undanflykt för att jag skulle behöva slippa kyssa Justin ” sa hon och vände sig tillbaka mot planen där matchen nu återigen skulle börja.

Jag kollade lite roat upp på killen som nu blev retad av sina kompisar och kvävde ett litet skratt.

 

*

 

Matchen hade slutat åtta-åtta i nionde inningen och blev därför tvungen att lägga till en inning för att matchen skulle kunna avslutas då baseboll matcher tydligen inte kan sluta lika utan det måste alltid vara ett lag som vinner med minst en poäng eller om ena laget leder med tio poäng i sjunde inningen bryter man den i förväg.

Vi hoppade av bussen som stannade ungefär hundra meter från där Selenas turnébussar stog och vi gick under tystnad bort mot dom.

” Tack förresten för att du tog med mig ” sa Melinda kort och pussade mig snabbt på kinden innan hon gick i bussen där dom andra redan satt.

Jag stog liten förvånat kvar ett tag innan jag följde efter hennes exemplar och satte mig ner bredvid Selena som snabbt slog armarna runt min nacke. Hon pressade sina läppar hårt mot mina och jag besvarade kyssen lite stelt. Hon drog sig undan från mig med ett stort leende och jag kollade bort mot Melinda som hade sin blick klistrad ner på sina fingrar som pillade på något.

” Förresten jag såg att ni hade lite roligt på basebollmatchen i alla fall ” sa Selena lite roat och lätt sin blick glida mellan mig och Melinda.

” Sel jag lovar att ingenting hände. Jag ville bara ha lite popcorn men Justin vägrade ge mig några så jag ställde mig upp för att sen försöka ta några men var ju så klart mitt klumpiga jag och snubblade på något så att jag sen på någon konstigt sätt hamnade i Justins knä med popcorn över hela mig. Vilket var då kameran zoomade in på oss och sen hände inget mer jag lovar ”

” Haha ta det lugnt Red, jag vet att ni aldrig skulle göra så mot mig. Jag menar med den andra killen som du kysste sen ” sa Selena och jag skakade på huvudet. Avundsjukan för varje gång minnet kom till mig med Melinda kyssandes med den där killen kända jag en avundsjuka som jag inte borde känna. Jag menar, Melinda är inte min flickvän så jag borde inte känna det jag gjorde.

”Haha det. Ja det var ju antagligen han eller Justin och jag tror vi alla föredrog mitt val ” sa hon och alla nickade lite instämande utom jag. Jag hade gärna känt hennes läppar hårt tryckta mot mina. Kanske inte första gången inför tussentals andra människor men det är väll egentligen den enda lilla chansen jag har att någonsin få kyssa henne och då blir det ju lite VARFÖR INTE.

” Men jag börjar känna mig väldigt trött så jag ska nog gå och lägga mig nu ” sa Melinda och sa lite snabbt god natt till alla innan hon gick bort till sovrummet.

 

 

 

 

När jag bytt om och borstat tänderna hoppade jag snabbt upp i sängen där min mobil redan låg. Jag började kolla runt lite på internet för att försöka få bort mina tankar från Justin. Vilket självklart gick åt helvete då vilken sida än jag gick in på var det en jäkla gif eller bild på mig och Justin ifrån matchen.

Jag suckade frustrerat och stängde snabbt av mobilen när jag hörde att någon kom in. För jag ville inte prata med någon nu, inte ens Selena vilket aldrig brukade hända. Jag brukade prata med henne om exakt allt och då menar jag verkligen allt. Men jag kunde inte berätta det här för henne, hur skulle jag ens berätta det för henne. Att jag fallit för hennes pojkvän, det skulle ju bli hur konstigt som helst.

Nej det här var något jag fick ta hand om själv. Försöka komma över honom eller åtminstone inte låta mina känslor komma i vägen för varken Selena och Justin eller min och Justins vänskap.

” Melinda är du vaken? ” frågade Selena lugnt men jag låg bara tyst kvar i sängen och lossades sova. Hon suckade lite innan hon gick tillbaka till vardagsrummet där alla dom andra satt och inom kort somnade jag in med som vanligt Justin i mina tankar.

 

  

 

BIld löst jag vet men jag har läxor att göra just nu och om ni vill att det ska komma upp ett till kapitel ikväll vilket är väldigt stor chans har jag inte tid att leta upp bilder som passar in.

Hoppas ni förstår och KOMMENTERA!!

 

 


This was never planed - kapitel 10

 

Melinda låg där en liten stund innan hon satte sig upp och möte min blick med sina sömn drunkna ögon som var lite röda från det allt för dålig sömninnehavet.

” Förlåt förresten ” sa hon och jag kollade frågandes på henne.

” Förlåt för vad? ”

” För att jag somnade. Du spelade ju och jag sabbade ju det. Men det är egentligen inte mitt fel att du var skön att ha som kudde ” sa hon och jag skrattade svagt.

” Jag får väll egentlige skylla mig själv ”

” Kanske ”

” Men bara så att du vet så finns jag alltid här om du behöver en kudde ” sa jag och hon log lite tacksamt mot mig.

” Det ska jag komma ihåg ”

  

 

 

Jag satt och diggade lite med huvudet när Selena gjorde någon remix på sin ena låt och skrattade lågt när hon började sjunga med någon konstig dialekt som gjorde att man knappt kunde höra vad hon sjöng.

” Yo Melinda ” ropade Justin bakom mig och jag vände mig mot honom. Han vinkade bara lite lätt med handen att jag skulle komma innan han vände sig mot sina data igen. Jag gav Selena ett litet leende innan jag gick bort till Justin som satt borta i sin säng och höll på med både sin data och mobil.

” Vad är det Bieber? ” frågade jag och la armarna runt hans hals innan jag lutade min haka mot toppen av hans huvud.

” Jag hittade just en hemsida som fortfarande säljer biljetter till basebollmatchen ikväll om du fortfarande vill gå ” sa han och vred lite på huvudet så att han nu kollade upp på mig.

” Ja köp nu ” skrek jag snabbt ut och han skrattade lite roat innan han vände sig mot datorn igen.

” Men jag måste förvarna dig, du kommer nog få berätta en hel del vad som händer och varför folk jublar och sånt. För som du redan vet så kan jag inte så jätte mycket om baseboll. Det verkar jätte kul det lilla jag fattar men det kanske blir ännu bättre om jag förstår allt ”

” Haha det är lugnt, jag är van att förklara för folk när det gäller sport. Speciellt min mamma och syster. Det spelar ingen roll hur många gånger man berättar för dom reglerna och alla olika linjer i sporterna, inget och då menar jag verkligen inget fastnar i deras tröga små huvuden ” sa jag lite klagande och Justin skrattade.

” Jag ska försöka att inte vara så trögfattad ”

” Det går nog inte ” sa jag och gav Justin ett litet leende innan jag gick tillbaka till Selena och dom andra för att berätta att jag och Justin inte skulle följa med på Selenas presskonferens ikväll.

 

*

 

Några timmar senare gjorde vi oss klara för att åka iväg till arenan som vi trodde skulle ta ungefär tjugo minuter med buss att ta sig ditt.

Jag satte upp mitt övre hår i en liten tofs i bak innan jag drog på mig min baseboll jacka. Jag drog lite snabbt på mig ett tunt lager maskara innan jag drog jag i min väska som låg på sängen och gick ut till Justin som satt i soffan och tog bilder på sig själv med mobilen.

 

 

Justin gjorde någon konstig min innan han log belåtet och klickade lite till på sin mobil innan han kollade upp på mig.

” Är du redo att gå? ” frågade han och jag nickade till svar.

Jag drog tag i nycklarna som tillhörde bussen som låg på soffbordet innan jag följde efter Justin ut. Jag låste bussdörren och kände säkert tio gånger på dörren för att verkligen vara säker på att den var låst innan jag tillsammans med Justin började gå bort mot busshålsplatsen. För jag visste att Selena skulle bli pist om jag inte hade låst dörren ordentligt.

” Förresten jag kollade runt lite på internet angående baseboll och jag tror att jag har fattat lite mer runt reglerna i alla fall ” sa Justin lite stolt och jag log lite roat åt honom.

” Brukar det inte vara killen som berättar för tjejen vad som händer i sport ”

 ” Jo och så är det ju fortfarande mellan mig och Selena i alla fall. För hon kan ju typ inget om det ”

” Nej, Selena har aldrig riktigt vart en sport person. Det har jag nog fått stå för ”

” Du vet, när man först träffar dig och inte känner dig så bra så tar man inte riktigt dig som den där riktigt sport intresserade tjejen ”

” Haha många säger det. Dom säger också att jag inte verkar som en person som håller på med graffiti men det gör jag ju också så jag antar att ögat lurar en ibland. Sen så kör jag ju graffiti på lagliga ställen, dom flesta gångerna i alla fall ” sa jag och Justin skrattade lågt.

” Så du är en liten kriminell sak du ”

” Ja det kan man väll säga ” sa jag och Justin log lite smått.

Ungefär en kvart senare stod vi utanför baseboll stadium och väntade på att bli insläppta för att kunna gå till våra platser. Justin stog med kepsen långt ner över ansiktet med luvan hängandes över och huvudet lågt hängande för att ingen skulle märka att det var han. Han kollade lite nervöst runt sig och jag antog att det hade något om att han inte vill bli sedd. För om en person skulle få reda på att det var han här skulle resten av alla tussentals personer runt omkring oss också veta om att Justin var här inom en kort sekund bara och hänga över honom.

” Justin är du okej, vi kan gå tillbaka till bussarna om du inte vill vara här eller inte klarar av det ”

” Haha det låter som at du är den kända personen av oss och frågar fall jag är redo att ta emot allt hat från dina fans ” sa Justin lite roat och gav mig ett svagt leende.

” Justin jag är seriös. Om du inte klarar av det här kan vi gå hem om du vill. Jag vet att du inte klarar av när det är för mycket folk runt omkring dig och jag kan lika gärna gå på en annan match. Det spelar ingen roll för mig ”

” Nej det är lugnt, det blir bättre sen när vi kommer in på våra platser och folk börjar fokusera på matchen istället ” sa han och jag log lite smått mot honom innan jag räckte våra biljetter fram till tjejen som satt i båset. Hennes blick var fäst lite längre än nödvändigt på Justin och jag antar att hon tyckte sig känna igen honom men sket i det sen för at träcka tillbaka våra biljetter och släppa in oss.

Vi kom upp till våra platser och jag andades lite andfått efter alla trapper som vi behövde gå upp för. Jag satte mig ner i sättet med en liten duns och Justin skrattade roat åt mig.

” Inte den bäste konditionen eller? ”

” Bara för att du är en jävla energi knutte och har dina beliebers och Selena att var snygg för betyder det inta att vi andra har det ”

” Jag sa aldrig att du inte ser bra ut ” sa Justin och jag kände hur mina kinder började heta på bara några sekunder. Jag drog bort ansiktet från Justin och kollade ner på mina fingrar som pillade lite nervöst på botten av min tröja.

” Sa jag nog opassande? ” frågade Justin lite oroligt och jag skakade snabbt på huvudet.

” Nej då, jag är bara inte van att få så mycket komplimanger ”

” Men det borde du för du ” började Justin men blev avbruten när hög musik började spelas igenom högtalarna. Alla runt omkring oss ställde sig upp och klappade händer när spelarna kom ingåendes på planen.

 

 

Dom blev snabbt uppropade medans lite fyrverkerier började skjutas upp innan avbytarna sprang bort till båset och alla som tittade satte sig ner igen för att låta matchen börja.

 

*

 

Matchen skulle strax dra igång den femte inningen men dom tog en liten paus då ett fan hade sprungit ut på planen och som dom nu behövde fånga in och släppa av planen då han inte var så värst villig att göra det frivilligt.

Jag suckade lite frustrerat och lutade pannan mot Justins axel.

” Kan inte matchen bara starta någon gång idag ”

” Och kan du inte bara sluta klaga så kanske det här åtminstone skulle bli lite roligare ” sa Justin skämtsamt och jag armbågade honom lätt i sidan.

” Ja och om du inte skulle behöva fråga var fjärde sekund vad som händer i spelet kanske jag skulle kunna njuta lite mer av matchen ”

” Du sa ju att det var okej att jag frågade om jag inte förstod ”

” Jag vet och jag är ledsen att jag fräste åt dig. Jag är bara lite trött och vill att matchen ska starta så att jag kan komma hem och sova efter ”

” Eller så att jag kan hålla dig uppe som vanligt ” sa han lite skämtsamt och log ett sånt där typiskt Justin leende som fick vilken tjej som helst att bli knäsvag.

” Snälla Justin inte idag jag behöver verkligen sova ”

” Visst som du vill, jag kan väll vara lite snäll idag ” sa han och jag himlade med ögonen.

” Justin kan du skicka popcornen ”

”Nopp ” sa han och tryckte in en hand full i munnen som han snabbt svalde.

” Snälla Justin bara lite ” vädjade jag och kollade upp på honom.

” Nej, det är mina popcorn. Jag frågade om du ville ha men du sa nej så nu får du skylla dig själv. Snoozit you loosit ”

” Åh kom igen Justin, är vi fem år nu eller. Du har ju massa, du kommer ju knappt märka att några är borta ”
” Jo det kommer jag ju för jag vet ju att du har tagit av mig ”

” Oh your big baby ge mig bara lite popcorn ”

” Nej ” sa Justin kort och jag suckade.

” Då får vi väll göra det på det svåra sättet igen då ” innan jag sträckte mig över honom för att försöka få tag i popcornen men Justin drog lätt undan dom och jag suckade.

” Justin snälla bara litegrann ”

” Nej ” sa Justin med barnslig röst och jag suckade.

Jag ställde mig upp för att sen sträcka mig efter popcornen men skulle självklart vara mitt alltid så klumpiga jag och snubbla på stolbenet och blev sittandes gränslande över Justins lår med popcorn över hela oss då jag tydligen råkat komma åt hans arm så att allt hamnade på oss istället.

” Bra jobbat Melinda, nu får ju ingen av oss popcorn ” sa Justin lite roat och jag smällde till honom på bröstet.

” Inget av det här hade behövt hända om du bara hade gett mig lite popcorn från början ”

” Men det var ju inte lika roligt för då hade jag ju inte fått skvätta popcorn på dig ” sa han och slängde bort ett popcorn som hade fastnat i mitt hår.

Jag himlade lite med ögonen innan jag kollade upp på Justin som redan kollade ner på mig. Jag fastnade i hans så vackra och jag förbanade mig själv för att ha fallit för honom. Han är ju fan din bästa kompis pojkvän, jag kommer ju aldrig få honom. Han älskar Selena och för det andra skulle jag aldrig kunna göra så mot Selena. Hon älskar Justin mer än något annat och det skulle krossa henne. Varför blev han tvungen att vara Selenas pojkvän.

Jag suckade lågt så att Justin inte skulle höra men stelnade snabbt till när min blick fastnade på en av dom stora skärmarna som var placerade lite här och där som nu pryddes av mitt och Justin ansikte med en ram runt där det stog kisscam med en massa hjärtan som prydde ramen.

  

 

Dålig uppdatering jag vet men jag kompleterade lite med ett lite längre kapitel och jag hoppas det uppskatas. Jag är hos en kompis just nu och ska börja skriva lite smått på nästa kapitel medans hon skriver sitt och ska försöka få upp det senare idag.

I alla fall vad tycker ni om kapitlet? vad tror ni kommer hända nu?

Snälla kommentera!! 

 


This was never planed - kapitel 9

 

Jag satte ner bredvid Selena i soffan med en kopp kaffe som jag hämtat vid köket och började snabbt drick av det.

Jag kände hur tunga mina ögonlock var men hur mycket jag än försökte lyckades jag inte falla in i sömn utan satt istället i soffan och såg ut som en zombie men min mörka ringar under ögonen. Det här skulle Justin få betala för tänkte jag och ett litet hemlighetsfullt leende spreds på mina läppar.

Jag tog en klunk av mitt kaffe och kollade bort mot Justin som kom gåendes och gav honom ett belåtet leende som verkade oro Justin lite då hans leende genast blev mindre och han kollade misstänkt på mig.

  

 

Vi har vart på den här bussen i fem dagar nu och jag har knappt fått någon sömn på grund av Justins sparkande. Jag hade bett honom säkert tusen gånger men han var som ett litet barn och bara skrattade iväg det innan han fortsatte med det han höll på med.

Jag suckade frustrerat och begravde ansiktet i kudden innan jag drog upp täcket över huvudet i ett försök att ute sluta allt irriterande ljud som Justins dator gjorde när han satt och spelade något jävla krigs spel ute i vardagsrummet.

”Justin snälla sätt på dig ett par hörlurar, jag försöker sova här ”

” Jag kan inte, jag gav ju mina hörlurar till Selena om du inte kommer ihåg ”

” Men kan du inte sänka ljudet då, jag försöker sova här ”

” Om jag sänker ljudet kommer jag ju inte höra vad dom säger och vad som händer i spelet ”

” Justin jag tror att alla på den här parkertingen kan höra vad som händer i ditt spel. Dina beliebers sitter väll säkert där ute nu och skriver att du precis dött ” skrek jag tillbaka och hörde hur Justin skrattade.

” Jag tror någon behöver sova lite ” sa han roat och jag suckade frustrerat. Jag drog av mig täcket och gick med klamande steg bort till dörren. Jag öppnade dörren och skulle precis skrika åt Justin när min blick fastnade på det stora glasspacketet som han hade i handen.

 

 

” Är det där glass? ” frågade jag och Justin kollade upp på mig.

” Vill du ha lite? ” frågade han och sträckte fram glassen mot mig. Jag kände hur hat jag just haft Justin nästan bara rann av och ersattes istället av den där ynkliga känslan som man har när man känner sig liten blandat med en lycklig känsla då jag skulle få glass.

Jag nickade bara lite till svar innan jag slog mig ner bredvid Justin i den lilla soffan och drog snabbt åt mig glasspacketet.

” Ska jag hämta en till sked eller? ” frågade han när jag bara suttit och kollat på glassen en liten stund. Jag skaka bara lite på huvudet innan jag tog en stor sked glass.

 

” Vet du vad? Jag borde egentligen var högt över öronen jävla förbanad på dig just nu för att du håller mig vaken hela natten. Men du blev självklart tvungen att ha den här glassen som muta för att allt det där skulle försvinna. Jag hatar dig ” stönade Melinda fram efter ett tag och jag pausade spelet för att vända mig mot henne med ett litet skratt. Hon smällde till mig lite på bröstet och spelade lite sorgsen och sårad genom att pressa fram underläppen. Jag såg hur det ryckte lite i hennes mungipor innan han la armarna runt min midja.

” Sårade jag dig nu Bieber? ” frågade hon roat och jag nickade lite svagt.

” Stackarn liten ” sa hon och lutade sitt huvud mot mitt bröst.

Och jag antar att hon var mer trött än hon verkat då hon inom bara någon sekund somnade in med mitt bröst som hennes kudde. Tanken på att väcka henne slog jag snabbt bort då det är jag som har orsakat att hon inte fått någon sömn bara för att jag tyckte att det var roligt att retas med henne. Skulle jag då sabba hennes chans att kanske få sova en timme eller två bara för att jag dum i huvudet.

Jag menar vad tänker jag på egentligen, vi alla behöver vår sömn och jag antar att Melinda är en av dom som verkligen inte klarar av sov brist då hennes humör gick som en svart puckelpist eller något. Det gick från glatt till sur till ledsen till arg och så vidare. Så jag måste nog börja låta henne få sova, varannan dag i alla fall.

Jag stelnade till lite när Melindas en hand lades på min mage medans hennes andra drogs över mitt bröst för att sen samla ihop hand full med tyg från min tröja så att hon kunde dra sig upp mer över mig. Hon log nu med överkroppen halvt över min och jag kom på mig själv med att njuta av hennes närhet. Min hud knottrade sig av hennes beröring och det var som stöttar som gick igenom hela min kropp när jag nu dessutom kunde känna hennes kände hennes lätta andetag mot min nacke.

Varför reagerade jag som jag gjorde. Jag hade Selena som jag älskar väldigt mycket men på senaste tiden så har det vart Melindas sällskap jag ville vara i, Melindas skratt jag vill höra, Melindas leende jag vill se, Melindas beröring som fick hela mig att rysa och till sist hennes fylliga och perfekta läppar som jag bara skulle vilja pressa hårt mot mina. Och det var alltid ett ord som upprepades i alla meningar som var helt fel. Jag menar jag borde ju inte känna så om Melinda utan det borde ju vara Selena. Min flickvän.

 

 

Jag drog en frustrerad hand genom håret innan jag kollade ner på Melindas sovande ansikte. Hon var vacker, det kunde ingen säga något emot, men hon är inte en av dom typiska tjejerna som jag brukade falla för. Utan lite mer åt Selenas håll som var nästan rena rama motsatsen till Melinda. Den ända lilla likheten dom egentligen hade var att dom båda hade brunna ögon som i och försäg var så långt ifrån varandra som dom kunde typ.

Melinda mumlade något lite svagt som jag inte kunde tyda innan hon tryckte i ansiktet ännu mer vid min hals. Hennes andetag var nu tydligare mot min hals och min hud knottrade sig återigen.

Jag drog bort blicken från henne och suckade lite frustrerat. Man får väll bara hoppas att det är en tillfällig chrash om det är vad det här. För jag älskar Selena och vi har precis sett till att vi får lite tid till varandra och jag kan inte låta en liten chrash på hennes bästa kompis sabba det. Även om det inte var hennes åsikt så blev det lite så.

 

*

 

När jag bara suttit och kollat på Melinda ett tag hade jag fortsatt spela så gott jag kunde då Melinda fortfarande låg halvt över mig och jag blev tvungen att ha armen runt hennes axlar vilket gjorde at tjag inte kunde hålla kontrollen på något bra sätt. Då det bästa och skönaste ställningen var om jag använde Melindas huvud som stöd vilket kanske inte skulle vara en så bra ide då jag gillade att flänga runt men kontrollen lite och skulle förmodligen ge Melinda ett blåmärke eller två.

Jag ryckte till lite när dörren öppnades och en skrattade Selena kom in med hennes mamma tätt efter sig. Dom kom in i vardagsrummet och deras blickar föll snabbt på mig och Melinda i soffan.

” Ja det här hade jag ju inte räknat med att se ” sa Selena lite frånvarande och fäste blicken på mig.

” Melinda somnade och jag ville inte väcka henne då hon hart vart väldigt trött på sistone ”

” Ja det är väll inte så konstigt när du håller henne vaken hela nätterna ” sa Selena och gick bort till köket där hon drog upp två kastrull lock. Jag kollade lite skeptiskt på henne när hon kom tillbaka med dom och ett stort lite hånfullt leende på läpparna.

” Selena vad håller då på med? ” frågade jag när hon satt sig ner på bordet framför oss och placerat kastrullocken över Melindas huvud.

” Jag ska bara väcka henne lite som ni väckte resten av oss igår ” sa Selena och innan jag hann stoppa henne hade hon slagit ihop kastrullocken och Melinda satte sig upp med ett ryck. Selena han inte dra bort kastrullocken ordentligt så på vägen upp när Melinda skulle sätta sig upp slog huvudet i locken la sig snabbt ner med händerna över där hon slagit sig.

Hon begravde ansiktet i mitt bröst och lite klagande stön lämnade hennes läppar.

” Vad var det där bra för Sel? ” fick hon klagande fram och Selena skrattade kort.

” Hämnden är ljuv ” sa hon kort innan hon log ett belåtet leende och gick bort till badrummet för att förmodligen ta en dusch innan vi skulle iväg på middag.

Melinda låg där en liten stund innan hon satte sig upp och möte min blick med sina sömn drunkna ögon som var lite röda från det allt för dålig sömninnehavet.

” Förlåt förresten ” sa hon och jag kollade frågandes på henne.

” Förlåt för vad? ”

” För att jag somnade. Du spelade ju och jag sabbade ju det. Men det är egentligen inte mitt fel att du var skön att ha som kudde ” sa hon och jag skrattade svagt.

” Jag får väll egentlige skylla mig själv ”

” Kanske ”

” Men bara så att du vet så finns jag alltid här om du behöver en kudde ” sa jag och hon log lite tacksamt mot mig.

” Det ska jag komma ihåg ”

 

  

 


This was never planed - kapitel 8

 

” Asså dom bussar jag har är helt annorlunda konstruerad från dom bussar Selena använder på sin turnér. I mina skulle jag väll vilja säga att man har lite mer privatliv då vi faktiskt har som våra egna rum medans i Selenas är dom minst åtta stycken som sover tillsammans ”

” Men hur fungerar det att ha egna rum på en buss? ”

” Rum och rum skulle jag väll egentligen inte säga då det är väldigt små utrymmen man har att röra sig  på men man har i alla fall en dörr som man kan stänga bakom sig och jag måste säga att det är värt att offra lite större ytor för ett eget rum ”

” Det kan jag tänka mig ” sa jag och kollade runt på dom andra som redan höll på med att bädda sina sängar eller packa upp sina småsaker i dom små lådorna varje säng hade vid fotändan som även hade ett uttag ut stickandes från under sidan.

  

 

Jag vaknade av en duns som kom under mig och sen hur det hög till i ryggen. Först trodde jag att jag hade inbillat mig allt men hörde sen en duns till som fort kopplades till att det hög till i min rygg.

Jag stönade klagande och vred mig om med en liten suck så att jag nu kunde se ner på Justin som hade ett stort belåtet leende på läpparna.

” Justin vad gör du? jag försöker sova ”

” Jag ville kolla om du var vaken ”

” Ja nu är jag ju det, det är ju lite svårt att kunna sova när du ligger och sparkar under min säng ” sa jag lite surt och han skrattade roat.

” Förlåt, det var inte meningen att väcka dig, jag vill bara veta fall du sov eller fall du var vaken så att jag skulle ha någon att prata med ”

” Det är väll klart att jag sov, klockan är. Vad är klockan ens? ”

” Den var runt halv tre när jag började sparka på din säng, så kanske typ kvart i tre eller något ”

” Är klockan bara tre. Justin är du fucking galen eller. Vi borde sova ” brast jag ut och kastade ner min kudde så att den träffade honom i ansiktet.

” Varsågod, det är ingen som stoppar dig. Det är väll bara att lägga sig igen eller. Föresten tack för kudden” sa han och la den under sin så att han kom högre upp med huvudet.

” Visst. Kan jag få tillbaka min kudde nu ” sa jag och sträckte ner handen mot honom men han skakade bara på huvudet innan han vände sig med ryggen mot mig med ett stort leende placerat på hans läppar. Ett leende som snart skulle försvinna tänkte jag innan hoppade ner på golvet bredvid hans säng.

” Justin vi kan göra det här på den enkla sättet eller det svåra sättet ” sa jag men han bara skrattade åt mig och jag drog handen frustrerat genom håret och kollade surt på Justin.

” Så det säger du, men vet du vad. Nu är det krig ” sa jag innan jag snabbt drog tag i Justins täcke så och lämnade honom kvar i endast ett par mjukisbyxor.

Jag kastade upp hans täcka på min säng istället och kom på mig själv med att stirra på Justins nu bara överkropp och skakade lite på huvudet åt mig själv.

 

 

Justin vände sig lite chokat mot mig och jag gav honom ett litet roat leende innan jag återigen sträckte fram handen mot honom då jag ville ha min kudde.

” Du får tillbaka ditt täcke när jag fått tillbaka min kudde ” förtydligade jag och höjde menande på ena ögonbrynet mot honom.

” Eh det behövs inte, jag kan sova utan täcke. Om jag ska vara ärlig så är två kuddar mycket bättre ”

” Justin ge mig min kudde nu ”

” Nej ” sa han med en barnslig ton och vände ryggen mot mig.

Jag gav honom en nästa mördande blick innan jag kollade runt i bussen för att se så att alla verkligen låg och sov innan jag hoppade upp på Justins säng och satte mig gränslande över hans höfter. Jag skulle precis ryck tag i min kudde men han drog enkelt undan den innan han lyfte lite på överkroppen och la sig ner igen med den här gången med min kudde under hans rygg vilket gjorde att eftersom både min och hans tyngd var över kunde jag inte dra bort kudden.

” Justin sätt dig upp nu och ge mig min kudde innan ”

” Innan du vad? ” sa han utmanande och kollade lite roat på mig.

” Justin ge mig bara min kudde ” brast jag ut förmodligen alldeles för högt så jag inom kort började höra klagande stön fylla sovhytten.

” Vad fasen håller ni på med ” brast Selena ut nästan surt och kollade nästan sorgset på oss då det här förmodligen måste se väldigt fel ut.

” Okej okej, så här var det. Det började med att Justin sparkade på under sidan av min säng för att kolla om jag var vaken. Vilket jag inte var men vaknade ju självklart av ljudet och smärtan i ryggen. Så jag frågade honom vad fan han höll på med och vad klockan var. Han sa att klockan var typ kvart i tre så jag kastade en kudde på honom och sa att han var dum i huvudet. Sen så ville han inte ge tillbaka min kudde så jag tog hans täcka som byte men vill fortfarande inte ge mig min kudde. Så jag attackerade honom och här är vi ” förklarade jag snabbt och Selena skakade på huvudet med en suck innan hon vände sig irriterat mot Justin.

” Justin varför väcker du Melinda klockan kvart i tre. Du borde sova, eller åtminstone låta oss som vill göra det. Jag har viktiga saker att göra imorgon och jag vill gärna inte vara så där butter som jag blir när jag fårr för lite sömn. Jag tror det är något som du vill undvika också Justin ”

” Det var ju inte jag som skrek så att ni vaknade ”

” Nej men det var du som väckte henne och snodde hennes kudde ”

” Det var ju hon som kastade den på mig så det är ju egentligen hennes fel ”

” Det var ju du som började allt ”

” Jag, jag ville ju bara kolla om du var vaken ”

” Genom att sparka på undersidan av min säng ” sa jag och Justin skulle precis säga något men Selena han förre och suckade frustrerat åt oss.

” Omg hur gamla är ni egentligen. Justin ge Melinda hennes kudde, Melinda ge Justin hans täcke och klättra upp i din säng så att vi alla kan få lite lugn och ro ” sa Selena buttert innan hon la sig tillbaka i sin säng och somnade snabbt in.

 Jag kollade ner på Justin som kollade lite roat bort mot Selena innan han lyfte lite på ryggen och drog ut min kudde. Han räckte den mot mig med ett litet leende och jag himlade lite med ögonen innan jag gav honom ett litet leende och klättrade upp till min säng igen. Jag kastade ner Justins täcke på honom och hörde honom mumla ett kort tack innan jag la ner huvudet på kudden igen som nu luktade Justin och somnade snabbt in.

 

*

 

Jag drog på mig ett par enkla jeans shorts tillsammans med ett stor fluffig t-shirt innan jag satte upp mitt hår i en slarvig bulle och skvätte lite snabbt vatten i ansiktet för at vakna till lite. Jag gick ut ur badrummet och gick tillbaka till sovrummet där Justin låg på sin säng i väntan på att badrummet skulle bli ledigt.

” Badrummet är ditt nu Bieber ” sa jag och stoppade in mina sov kläder under täcket innan jag kollade ner på Justin som nu slitit sin blick från mobilen.

” Har du sovit gott? ” frågade han roat men jag gav honom bara ett snabbt leende innan jag gick bort till köket utan att ge honom ett svar och hörde hur han skrattade roat åt mig. Men jag orkade inte bry mig just nu. Jag hade knappt kunna sova tv timmar till efter att Justin väckt mig vilket resulterades i att jag i natt bara lyckats få fyra timmar sömn. Och för att vara ärlig har jag aldrig vart särskilt trevlig när jag är trött, jag blir butter, trött, lätt uttråkad och framför allt lätt irriterad. Så min enda utväg just nu för att slippa det är att få i mig en massa socker och kaffe som kan hålla mig vaken och kanske på lite bättre humör en jag annars skulle vara på.

Jag satte ner bredvid Selena i soffan med en kopp kaffe som jag hämtat vid köket och började snabbt drick av det.

Jag kände hur tunga mina ögonlock var men hur mycket jag än försökte lyckades jag inte falla in i sömn utan satt istället i soffan och såg ut som en zombie men min mörka ringar under ögonen. Det här skulle Justin få betala för tänkte jag och ett litet hemlighetsfullt leende spreds på mina läppar.

Jag tog en klunk av mitt kaffe och kollade bort mot Justin som kom gåendes och gav honom ett belåtet leende som verkade oro Justin lite då hans leende genast blev mindre och han kollade misstänkt på mig.

 

  

 

Så här har ni kapitel 8 som jag hade velat ha upp igår men blev istället sitandes hos grannarna typ hela natten på en liten hallowen fest. I alla fall ska jag verkligen försöka få upp ett kapitel imorgon och tror att jag kanske till och med kan få upp två. Men vi får se för jag börjar min fyra veckors praktik imorgon och det blir då min första dag där och jag kommer att ha längre dagar där än när jag går normalt i skolan så jag kanske blir lite trött.

Men håll tummarna, stay tuned och Kommentera!!


This was never planed - kapitel 7

 

” Jo det gick bra. Det gick lite snabbare än planerat och det är ju självklart varför jag kom hem lite tidigare. Men hur gick eran filmmaraton? ”

” Jo den gick bra, men Selena grät typ igenom hela Titanic filmen så jag tror faktiskt inte hon såg så mycket av filmen ” sa Melinda roat och Selena gav henne en mördande blick.

” Titanic är en av dom filmerna man kan gråta till okej. Bara för att du inte gråter till filmer ”

” Jo jag gråter visst till filmer. Inte till många men vissa. Grejen är bara att man bara gråter i slutet av filmen. Jag menar, varför ska man gråta innan det hemska ens har hänt? ”

” Det är ju för att man vet vad som ska hända senare i filmen ” sa Selena till sitt försvar men Melinda bara skakade på huvudet med ett litet roat leende utsprätt över hennes läppar. 

  

 

Melindas perspektiv

 

" Selena kan du komma någon gång idag eller " ropade Justin efter henne när hon kollat dörren för typ sjätte gången nu.

" Ursäkta mig då men jag kanske vill vara hundra procent säker på att allt är ordentligt låst medans jag är borta. Är det något fel med det? "

" Nej men jag tror inte att dörren har öppnats från dom då sekunderna du väntade på känna på dörren igen " ropade Justin roat vilket verkade få Selena lite irriterad då hon hav honom en nästan mördande blick.

" Samma söta Selena " sa jag och Justin skrattade.

" Har hon alltid vart så här? "

" Japp, ända sedan hon lärt sig gå typ. Hon har alltid vart den personen som ska ha hundra procent koll på vad som händer och gillar inte när allt för stora ändringar händer utan att hon vet om det. Vilket även är en av anledningarna till att hon inte dricker så mycket då det får henne att tappa kontrollen "

" Haha jag har märkt det " sa han med ett skratt men slutade skratta när Selena smällde igen bildörren efter sig när hon hoppar in och Justin kollade lite chockat på henne.

" Oj aggressiv " sa Justin och Selena kollade surt på honom vilket fick oss båda att brista ut i skratt.

" Ja ja jätte roligt, in vi åka nu så att vi inte kommer försent bort till bussarna " sa Selena lite bittert och Justin slutade skratta.

" Ta det lugnt Sel, vi skämtar bara med dig " sa han och gav henne en snabb puss på kinden innan han backade ut bilen från uppfarten.

Jag kollade lite avundsjukt på dom och kände hur det nästan hög till i hjärtat när jag såg hur söta dom var tillsammans. Jag var ju jätte glad att dom hittat varandra men jag hatar att se när par är så där gulliga. Det får en att känna sig ensam, speciellt nu när jag var tredje hjulet och inte hade någon stans att ta vägen eller kunna prata med någon annan.

" Melinda? " frågade Justin lite roat och jag drogs ur mina tankar.

" Vad? " frågade jag oförstående och möte Justins roade blick i backspegeln.

" Selena sa att du aldrig vart utanför USA, stämmer det? " frågade han och jag nickade till svar.

" Så ska det bli spännande att få åka runt lite i Europa? "

" Jag antar det " sa jag och han skrattade.

" Du antar det? " frågade han chokat och jag drog handen igenom mitt hår med en suck.

” Asså jag har ju pratat mes Selena om allt det där och hon sa att efter som det inte är en så lång turné kommer vi inte slösa någon tid på att se på se värdigheter eller ligga så mycket stranden som man skulle kunna önska sig när man är där. Så det är väll inte så mycket mer speciellt än att åka runt i en buss här i USA ”

” Men vi behöver ju inte vara med på alla Selenas intervjuer och möten ”

” Justin det är ju en jätte smart ide ” brast Selena ut nu lite gladare och Justin kollade lite osäkert på henne som att han inte riktigt förstod vad som var så smart med det han nyss sagt.

” Du kan ta med henne till alla dom sakerna som jag borde ta med henne till men inte kan. Du kan ta henne till Eiffeltornet, gå och se på en fotbolls match eller något annat i Spanien ” förklarade Selena och både jag och Justin slog upp i stora leenden.

” Vi måste se en fotbollsmatch i Spanien ” brast Justin ut och kollade på mig igenom backspegeln.

” Helt klart ” sa jag och han log snabbt mot mig innan han vände ögonen mot väggen igen.

” Vi borde gå på några basket, baseboll och hockey matcher också ” sa jag snabbt när idén poppade upp i mitt huvud och Selena suckade.

” Såna fall får Justin ta dig på alla dom där matcherna. Jag är trött på att gå på alla matcher eller sitta framför tv och kolla på alla med Justin hela tiden ” klagade Selena och Justin skrattade.

” Vi kan säkert klämma in några matcher här och där ”

” Tack Justin ” sa jag och klappade honom lite på axeln.

 

 

*

 

Vi kom fram till den stora parkeringen där alla turnébussarna stog redo inringade i ett område med stängsel där både Justin och Selenas fans stog utanför hårt pressade mot stängslet för att försöka se något. Bussarna var nästan helt packade utan alla personers egna bagage, vilket alla började slänga in nu i sina sovrum eller vad man ska säga.

 

 

 Jag gick tillsammans med Selena och Justin bort till en av bussarna där det stog en 3 på och jag försökte lägga det på minnet så att jag inte skulle behöva yra runt i alla andras bussar då jag säkert inte skulle bli så värst populär då.

Jag kom in i bussen tätt efter dom andra och kollade mig storögt runt i bussen. Den var till och med större på in sidan. Eller egentligen var den ju inte det men det var större än jag förväntat mig att det skulle vara här inne. Jag kollade runt lite i vardagsrummet/köket som var det första rummet man kom in i när man kom in.

När jag kollat mig runt ett tag gick jag bort till det andra rummet som låg bredvid vardagsrummet i och i kant med toaletten.

När jag kom in i rummet såg jag att det var ett sovrum med åtta sängar placerade i. Fyra stycken på varsin sida av gången med både över och under sängar. Jag kollade runt lite i rummet och såg att alla sängar förutom två var upptagna, vilket var antingen över Justin eller under Selenas maneger.

 

 

Jag gick snabbt bort till Justin som försökte trycka in sin väska stora resväska under sängen och skrattade belåtet när han äntligen lyckats. Han slängde sig ner i sin säng och kollade utmanande på mig och trodde förmodligen att jag inte skulle lyckas med att pressa in väskan.

Men eftersom min väska istället var mer avlång istället för tjock som Justins fick jag lätt in den under hans säng och jag log triumferande mot Justin som kollade chokat på mig.

Jag kollade upp mot min säng och suckade högt när jag såg att det inte fanns någon stege vilket betydde att jag skulle få svinga mig upp.

” Justin kan inte du ta den övre sängen. Jag kommer ju knappt komma upp om jag inte behöver trampa ner din säng hela tiden för att nå upp ” sa jag och han skrattade.

” Jag har inget problem med att du trampar i min säng så länge dina fötter inte är leriga och blötta. Plus att jag är alldeles för lat för att ta mig upp ditt ”

” Åh kom igen. Det är ju så mycket lättare för dig att ta dig upp hitt än vad det är för mig ”

” Haha jag vet ”

” Your mean ” sa jag och han skrattade.

” Men bara en fråga ”

” Vad? ” sa Justin och kollade upp lite på mig från sin mobil.

” Varför delar du inte loftsäng med Selena? ”

” Asså jag skulle göra det först. Men sen kom hennes mamma på att efter som vi inte ska följa med på allt dom Selena ska gör och många av dom grejerna hon ska göra är på morgonen eller sent på kvällen tyckte som det var bättre att vi delade eftersom det var mindre risk att dom skulle råka väcka oss då ” sa han och jag nickade lite förstående innan jag sparkade av mig mina skor in under sängen innan jag ställde mig upp i Justins säng gör att den kunna slänga upp en ben över kanten. Jag lyckades lite halvt smidigt komma upp i sängen och hörde hur Justin skrattade under mig.

Jag lutade mig över kanten så att jag kunde kolla ner på Justin som låg på rygg och möte snabbt hans roade blick.

” Är det alltid så här lite litet, trångt och absolut inget privatliv på turnébussar? ”

” Vad pratar du om, man kan ju faktiskt dra för ett litet draperi som en väg om man inte vill att alla ska se en när man sover ” sa Justin skämtsamt och jag suckade.

” Jag menar allvar Justin ”

” Ja nej, asså det är ju olika från olika bussar ”

” Vad menar du? ”

” Asså dom bussar jag har är helt annorlunda konstruerad från dom bussar Selena använder på sin turnér. I mina skulle jag väll vilja säga att man har lite mer privatliv då vi faktiskt har som våra egna rum medans i Selenas är dom minst åtta stycken som sover tillsammans ”

” Men hur fungerar det att ha egna rum på en buss? ”

” Rum och rum skulle jag väll egentligen inte säga då det är väldigt små utrymmen man har att röra sig  på men man har i alla fall en dörr som man kan stänga bakom sig och jag måste säga att det är värt att offra lite större ytor för ett eget rum ”

” Det kan jag tänka mig ” sa jag och kollade runt på dom andra som redan höll på med att bädda sina sängar eller packa upp sina småsaker i dom små lådorna varje säng hade vid fotändan som även hade ett uttag ut stickandes från under sidan.

 

  

 

Så nu är dom i alla fall på väg ut på turnen och lita p åmig när jag säger att jag har mycket planerat till den här novellen och hoppas verkligen att ni kommer att gilla den.

I alla fall så har jag redan börjat på nästa och tror verkligen att jag kan lyckas få upp den idag också. 

Vad tycker ni om det, hoppas det låter bra och glöm inte att KOMMENTERA!