OOTG 3 - Mitt ansikte är här uppe ditt pervo

Tidigare kapitel:

  Jag drogs ur mina tankar när jag hörd en hög duns. Jag vände mig snabbt mot bilen där dunsen kom ifrån. Min blick fastnade direkt på en tjej som stod på tacket till min bil. Jag lät min blick glida över henne och hot damn, hon var sexig.

  Hon hade långa sexiga ben som såg ut att kunna gå flera mil, en rumpa som var perfekt för mina händer att hålla. En smal midja, fylliga bröst och ett ansikte som skulle få vem som helst att stirra. Hennes läppar var perfekt formade och väldigt fylliga. Hon hade klara blåa ögon som stirrade rakt in i mina och hennes ansikte inramades av lite längre en axel långt hår som hade en nästan orange nyans. Jag brukade inte gillade rödhåriga tjejer men jag måste säga att det passade den här tjejen.

  

 

 

  Jag lät min blick glida över henne en gång till för att ta in hennes kropp ordentligt och slickade mig snabbt om läpparna av bara tanken av att ha hennes kropp i mina händer.

  Mamma hade sagt att Henriks dotter var söt vilket hade gjort mig en aning tveksam. Jag och mamma hade inte riktigt samma smak på tjejer eller vad man ska säga. Så när mamma sa att hon var sött så hade jag förväntat mig något helt annat än det här. För för en gång skull så hade mamma rätt. Hon var sött. Nej vänta, styck det. Hon var snygg, sexig och jag skulle helt klart lägga mina händer på henne.

  Efter ett tag drogs jag ur min lilla komma eller vad man kan kalla det när hon hoppade ner från tacket och ner på huven istället. En hög duns hördes och jag kollade snabbt ner på hennes fötter där ett par leriga och slita skor var placerade. Om hon så mycket som lämnade ett litet märke på min bil så var hon körd.

  Jag kollade upp från hennes fötter och upp till hennes ansikte när hon hoppat ner från bilen för att istället göra sin väg över till oss. Hon möte min blick och jag gav henne ett litet leende vilket för det mesta brukade få tjejerna direkt. Men det verkade dock inte vara fallet den här gången. Hon gav mig en nästan äcklad blick och skakade smått på huvudet innan hon vände sig mot min mamma. Som där emot fick ett stort leende och en kram från henne.

  ”Det är trevligt att äntligen få träffa dig Pattie. Jag har hört så mycket om dig”

  ”Det är trevligt att träffa dig också Adria. Jag har hört mycket om dig också” sa mamma och jag log smått. Så Adria var hennes namn, jag hade hört det förut men hade inte lagt det på minnet då jag trodde att det inte skulle vara något värt att minnas. Men det verkar som jag hade fel den här gången.

  ”Bara bra hoppas jag”

  ”Ja då gumman du kan ta det lugnt. Din pappa pratar så glatt om dig och hur mycket du hjälper till här hemma. Önskar att jag hade haft samma tur där hemma”

  Jag såg hur mamma försökte att lite diskret peka åt mitt håll för att vissa att det var mig hon menade. Vilket hon inte hade behövt egentligen då det är ganska uppenbart. Speciellt när Adria svarade med ett stort flin på läpparna.

  ”Tro mig Pattie. När du träffar Justin nästa gång kommer det att vara en helt annan Justin än han som står här”

  ”Vi får hoppas det. Han är väldigt envis”

  ”Då är vi två” sa Adria med ett litet skratt efter vilket hennes pappa tog del utav.

  ”Ja det här kan nog bli intressant. Men Adria varför hjälper du inte Justin upp till där han ska sova och visar honom runt lite här så börjar jag och Pattie med maten”

  ”Visst pappa. Gå och fixa maten ni så ger jag Justin här en liten rundtur” sa Adria och log ett nästan lömskt leende mot mig. Jag log bara enkelt tillbaka för jag visste att inte vad hon hade planerat, om hon nu hade något planerat.

  Mamma gick tillsammans med Henrik in i huset och jag lämnades ensam kvar med Adria som kollade efter våra föräldrar. Vilket jag tog till min fördel för att kunna spana in henne igen. Nu när hon var närmre och jag kunde se henne bättre. Hon var i ungefär axel längd på mig, lite kortare och jag måste säga. Hon hade en kropp som många tjejer skulle dö för. Jag lät min blick glida över hennes kropp men kom tillbaka till verkligheten när hon knäppte med fingrarna framför mitt ansikte ”Mitt ansikte är här uppe ditt pervo” sa hon men när jag inte lyssnade på henne tog hon ett fast grepp om mitt ansikte och tvingade mig att kolla på henne.

  ”Så ja, mycket bättre. Nu kan jag ju faktiskt se dina ögon och inte bara sin panna och hår när du stor och dreglar efter mig”

  ”Jag dreglar inte”

  ”Åh jag är nog helt säker på att det är lite dregel där på sidan”

  ”Tro mig babe, jag dreglar inte över tjejer”

  ”Låt mig gissa. Det är tjejer som dreglar efter dig” sa hon och ställde sig med armarna i kors vilket fick mig att skratta smått.

  ”Det har du rätt i. Det är tjejer som ber och böner efter mig. Inte andra sidan om”

  ”Men vad kul för dig. Jag hoppas att du hade kul under den tiden för jag kan lova dig att din tid här kommer att bli ett helvete. Du kommer att önska att din mamma tog in dig i terapi eller något annat istället. Där har dem har regler för vad dem får och inte får göra. Och ja, jag bryr mig inte direkt om du bli skadad i slut ändan. Jag har fått en uppgift att göra och det är att få bort ditt beteende. Och jag kan lova dig att du kommer att önska att du aldrig hade börjat med ditt beteende när jag är klar med dig. Så varför hämtar du inte dina väskor ifrån bilen så att vi kan börja” sa hon och jag antar att hon vill vara skrämmande eller något. Men hon gjorde allt förutom att skrämma mig. För att vara ärlig så blev jag bara mer tänd på henne. 

  ”På tal om min bil. Om du har gjort ett enda litet märke på den så lovar jag att jag ska”

  ”Att du ska vad då? Du är på min hemplan nu. Det är jag som bestämmer reglerna här så du kan ta dina falska hot och stoppa upp dem någonstans där solen inte skiner”

 

Patties perspektiv

  Jag följde efter Henrik in till deras kök och kollade med stora ögon runt i rummet. Köket var jätte stort och jag kände hur en viss avundsjuka spreds inom mig. Jag älskade att laga mat och jag skulle göra vad som helst för att ha ett sånt här kök själv. Det värsta med det här var att Henrik hatade att laga mat -kanske pågrund av att han inte kunde laga mat- så jag antog att det var Adria som sköte det. Hon eller den där Alex killen som Henrik pratat om. Han var tydligen en kille från den här byn eller vad man ska kalla det som han tar hand om. Eller tar han om, han låter honom jobba här och ger honom dem pengarna som han behöver för att ta hand om sin familj.

  Jag lovar. Henrik var den vackraste personen jag träffat. På insidan då. Han såg inte helt fel ut på utsidan då. Om jag ska vara ärlig så var han en väldig snygg man. Till och med snyggare än jag minns honom. Men han var den mest omtänksamma personen som man kan... 

  ”Pattie, Pattie, Pattie” sa Henrik, högre för varje gång och jag drogs tillbaka till verkligheten.

  ”Vad är det?”

  ”Jag undrade fall vi skulle börja med maten? Eller snarare du börja med maten och jag läsa upp receptet. För vi alla vet nog att att jag inte kan laga mat. Jag skulle förmodligen bränna ner hela gården förre jag lyckades med en hyfsad måltid” sa Henrik vilket fick mig att skratta kort.

  ”Jag hade rätt alltså. Det är Adria som tar hand om maten här hemma?”
  ”Ja hon har fått sin mammas sinne för mat. Du måste smaka hennes mat någon gång, hon är bra” jag stelnade till en aning när Henrik nämnde Katrin. Det var kvinnan som Henrik hade flyttat till USA för. Det var hon som tog honom ifrån mig. Eller kunde jag verkligen se det så? Det var ju jag som sabbade det först igenom att bli tillsammans med Jeremy. Missförstå mig inte. Att bli tillsammans med Jeremy var bland det bästa som har hänt mig för det var så jag fick Justin. Men jag kan fortfarande inte få bort tanken på att om om jag inte hade blivit tillsammans med Jeremy så hade det vart jag och Henrik. Han var min första kärlek och jag var hans. Ingen av oss vågade dock erkänna det för den andra. Inte förs än jag blivit tillsamman med Jeremy erkände Henrik hans känslor för mig. Men det var försent då. Jag hade börjat få ordentliga känslor för Jeremy och jag hade då även fått reda på att jag var gravid med Justin. Vilket gjorde att jag kunde inte tacka ja till Henrik när han frågade mig fall jag ville bli tillsammans med honom. Så han träffade Katrin på en resa som han åkte på. Dem föll för varandra sen så hamnade dem här av någon anledning. Jag vet fortfarande inte hur dem hamnade här. Katrin hatade smuts, djur och allt det där som tillhörde en bondgård. Vilket kanske var anledningen till att hon sen lämnade honom. Men vad vet jag egentligen. Jag kunde fortfarande inte förstå att hon kunde göra så. Lämna Henrik och Adria bara så där. Hon hade tydligen inte ens hört av sig sen hon stack. Inte ens för att höra hur det är med Adria eller något. Inget.

  ”Pattie” skrattade Henrik fram igen och jag kollade chockat upp på honom.

  ”Är du okej? Du verkar ha en förmåga att hela tiden försvinna just nu”

  ”Åh förlåt. Jag har bara lite mycket på hjärnan just nu. Det är mycket som vi måste ta hand om nu när Justin ska ta sin lilla paus från sin karriär. Det kommer att starta en massa rykten. Jag vill bara att han ska komma tillbaka, att han ska bli den sonen som jag uppfostrade honom till att vara. Han är bättre än så här. Han behöver bara komma tillbaka på jorden igen. Det har vart på väg att hända förut men då var det bara för mig att ta hem honom så att han kunde vara med sina gamla kompisar igen. Men nu är jag inte så säker längre. Han har börjat att umgås med några konstiga personer som jag tror är dålig för honom”
  ”Ta det lugnt Pattie. Andas. Allting kommer att lösa sig ska du se”
  ”Hur kan du vara så säker? Jag har redan börjat till fråga sätta det här och det har inte ens gått en dag. Det är inte för att jag inte litar på Adria, för det gör jag. Det är bara det att min son är som han är och ja”
  ”Tro mig Pattie. Min dotter har av någon anledning något emot kontakt med killar. Hon gillar inte ha dem nära, det skrämmer henne. Jag vet inte varför för hon vägrar berätta för mig men jag kan lova dig att den rädslan inte kommer att ändras runt Justin. Jag tror att hon är rädd att bli sårad som jag blev när Katrin stack. Och jag är ledsen men Justin verkar inte riktigt som relations typen längre”

  ”Nej det är han verkligen inte” sa jag med en hög suck och kollade ut genom fönstret för att se hur Justin tillsammans med Adria gick in i den stora ladan som låg en liten bit bort.

  Jag hoppas verkligen att hon inte faller för hans små knep.

 

Adrias perspektiv

  ”Du kan inte vara seriös med att jag ska sova här inne. Det är jätte skitigt och det stinker häst skit” sa Justin så fort vi satte foten inne i ladan och jag suckade högt. Den här killen klagar mer än en femåring som inte fick det godiset som den ville ha. Han klagade på att jag inte skulle hjälpa honom med alla hans väskor, han klagade på att det var grus på marken så att han inte kunde rulla sina väskor, han klagade på att det var för soligt och varmt och nu så klagar han på det här stället.

  ”Oh men vad konstigt med tanke på att det är här vi ställer in hästarna när det är vinter eller dåligt väder”

  ”Men du kan ju inte vara seriös med att jag ska sova här”

  ”Varför inte? Jag har sovit här sen några år tillbaka och det har funkat perfekt för mig”

  ”Vänta. Ska vi dela på ladan?”

  ”Ja tyvärr. Jag kommer att ha den främre delen utav ladan och du kommer ha den botre. Och om inte  det duger för Mr så kan jag istället fixa så att du kan sova ute med grisarna. Om du hellre vill det”

  ”Nej det är lugnt. Det här funkar nog alldeles utmärkt”
  ”Nej men vad bra då. Varför går du inte upp och packar upp dina saker. Gör dig lite hemmastad. Jag kan visa dig runt sen efter maten” sa jag och med det sagt gick jag ut ur ladan. Lämnade Justin ensam kvar med en aning chockat ansiktuttryck.

 

 
 
Gud det känns som att det är år sne jag uppdaterade senast och är så himla ledsen. Jag önskar att jag kunde lova er att uppdateringen kommer bli bättre men jag vet inte om jag kan det. Det är bara jätte mycket just nu och det kommer bara att bli värre när skolan drarigång helt och läxor och sånt kommer in i bilden. Men jag ska försöka så gott jag kan så får vi se vad som händer.
 
 
Men nu är det här kapitlet uppe och vad tror ni? Kommer Adria att lyckad ändra Justin? Eller kommer han för alltid att var den douch bag som han är just nu?
 
KOMMENTERA VAD NI TYCKER OCH FALL NI HAR NÅGRA FÖRSLAG TILL VAD NI TYCKER SKA HÄNDA!!!! Vem vet, eran ide kanske kommer med i novellen ;)

OOTG 2 - Behandla honom som ett djur

Tidigare kapitel:

  Jag stönade klagande och la armarna för ansiktet. Varför var mamma tvungen att vara så jobbig för? Varför kunde vi inte bara åka senare på dagen så att jag kunde få sova ut lite. Jag vet att mammas kompis skulle vänta på oss vid flygplatsen för att vissa oss vägen till där jag skulle bo. Men han kunde väll komma lite senare också. Han hade väll ändå inget viktigt för sig. Jag menar det kan väll inte finnas så mycket att göra på ett ställe som det där.

  Men trotts huvudvärken som jag hade så satte jag mig upp och slängde benen över kanten. Jag visste att mamma var helt seriös med att hon skulle dra med mig härifrån utan att jag var färdig packad. Hon hade gjort det förut så jag tvivlade inte ett dug på det hon sa.

  

 

  ”Så är du taggad?” frågade mamma när hon startade bilen för att började köra bort mot flygplatsen. Hon hade ett stort leende på läpparna, inte direkt diskret med att hon gillade den här iden. Jag visste att det här var hennes ide att skicka iväg mig. Hon tycker att jag har börjat gå över styr och tycker att jag behöver ”bättra” mig. Fuck that. Jag kommer inte förändras ett dug. Jag kommer fortsätta på samma sätt där borta. Jag behöver inte bli fixad. Det är inte en jävla sjukdom som jag fått eller något. Dem överdriver ju bara. Det är väll inget fel att ha lite kul. Visst jag har förlorat några fans sen jag började festa och allt det där. Men vem bryr sig, jag har fortfarande tillräckligt med pengar att kunna bada i. Jag fyller fortfarande alla arenor jag åker till och det stor fortfarande en massa tjejer utanför mitt hotell. Jag har förlorat många fans men det är för det mesta bara unga fans. Så det var inte en så stor förlust om du frågar mig.

  ”Justin jag frågade dig en fråga. Du kan i alla fall vara artig att svara när jag pratar med dig”

  ”Vad vill du att jag ska säga mamma? Du vet vad jag tycker om det här så varför frågar du ens? Du vet vad du kommer få för svar. Du får samma svar varje gång du frågar”

  ”Ja jag vet men jag hoppas varje gång att du ska ha ångrat dig. Att du ska ha insett vad det är som egentligen händer med dig och slutat tänka med din rumpa istället för huvudet”

sa mamma irriterat och en aning sårat. Hon drog bort blicken från mig och fäste den på vägen istället.

  Jag visste att mamma inte gillade vad jag gjorde och att det på något sätt sårade henne. Men varför visste jag inte. Det var ju mitt liv och jag borde få göra vad jag vill med det. Jag är 19 år och får egentligen göra vad jag ville. Så varför följde jag egentligen med på det här? Jag skulle ju kunna vara kvar här hemma och leva livet.

 

Adrias perspektiv

  ”Pappa varför måste jag fixa det här för?”

  ”För att jag vill att det här ska vara klart när Justin kommer hit”

  ”Är inte hela poängen med det här att Justin ska få tillbaka fötterna på jorden. Borde vi inte låta honom fixa det här själv då? Han har ju blivit så här för att han är en bortskämd snorung och”

  ”Adria skärp dig nu. Ja Justin är här för att komma bort från det liv han har levt på senaste tiden men det betyder inte att vi ska behandla honom som ett djur. Vi ska behandla honom som vilken annan gäst som kommer hit. Okej” frågade pappa och jag nickade smått. Han log stort mot mig och gav mig en snabb klapp på axeln innan han gick ur ladan.

  När han väll var ur hör håll suckade jag högt och bankade in huvudet i pelaren några gånger. Vi har nu spenderat dem tre senaste timmarna till att fixa till ladan lite. Så att den skulle vara fin när Justin kommer hit. Vi har rensat den halvan som skulle vara Justins sida på allt hö och skit som pappa kallade det. Han sa att det var ohälsosamt och inte passade att ha i ett rum där man skulle sova. Men jag visste att det bara var rena rama lögnen. Jag har sovit här uppe sen jag var 10 år och pappa har aldrig sagt ett ord om att det är ohälsosamt. 

  Han gör bara allt det här för att imponera på Pattie eller vad hon heter. Justins mamma. Jag visste att dem en gång i tiden hade något på gång och jag tror inte att min pappa kommit över det helt. Han pratar fortfarande väldigt mycket om henne så det skulle vara svårt att tro att han glömt det.

  Han har fixat en helt ny säng till honom, fixat bättre belysning och allt. Men om ni frågar mig så gjorde han det sämre, sabba det. Jag gillade det innan han började fixa och dona här. Det var mycket mysigare och hemtrevligare. Nu ser halva ladan bara ut som ett, okej jag vet inte vad jag ska förklara det som men ja ja. Ni förstår att jag inte gillar det och det var poängen. 

  Ännu en jobbig sak är att Kenny och John inte var hemma idag. Nu när Justin ska komma. Vilket betyder att jag kommer behöva vara ensam med Justin när han kommer. Jippi. För om jag inte har helt fel så kommer pappa att vilja vara ensam med Pattie. För även om dem har pratat en hel del sen pappa flyttade hit så har dem inte träffats. 

 Men i alla fall så hade jag hoppats att Kenny och John skulle vara här så att jag slapp vara ensam med Justin. 

  Jag vet inte varför men av någon anledning så kändes det inte bra att vara ensam med Justin. Kanske berodde det på hans rykte. Att han hade sex med nästan varje tjej som han såg. Okej varje tjej kanske är lite överdrivet men det är många tjejer i alla fall. Och jag kan ju redan nu meddela er att jag inte kommer vara ännu en av dem tjejerna på den där listan. För det första så gillade jag inte Justin. Han var en bortskämd snor unge som får allt han pekar på. Eller snarare sagt, han kan köpa allt han pekar på. Förr var han bättre, han gav bort mycket pengar till välgörenhet och i till kampen mot cancer och olika sjukdomar. Men nu har han verkligen tappat all mänsklighet och bryr sig inte om någon annan än sig själv.

  Sen för det andra så äcklar killar mig, jag var livrädd för dem. Jag skulle aldrig erkänna det för någon men jag ville inte ha dem närmre mig än på armslängds avstånd. Dem enda killarna jag låter komma mig nära är pappa, John och Kenny. Och det är för att jag vet att dem aldrig skulle skada mig. Andra killar, ja dem kan gå ta sig i röven för allt jag vet. Jag har fått nog utan killar och vad dem kan göra. 

 

  ”Älskling Alex kommer om tio minuter för att köra in mig till flygplatsen för att hämta Pattie och Justin. Är du säker på att du inte ska följa med när vi hämtar dem?” frågade pappa för säkert hundrade gången och jag suckade. Allt han har kunnat prata om dem senaste timmarna är Justin och han fantastiska mamma.

  ”Ja pappa jag är säker. Jag vill vara så lite som möjligt med Justin så jag tänker inte spendera fem timmar i en bil tillsammans med honom utan någonstans att fly”

  ”Adria du måste sluta döma honom innan du ens har träffat honom. Han kanske är världens trevligaste och mysigaste kille”

  ”Det tror jag verkligen inte. Jag börjar faktiskt undra om vi pratar om samma Justin. Vi pratar fortfarande om den stora kända och helt knäppa Justin Bieber?”

  ”Ja vi pratar fortfarande om Justin Bieber. Men han är inte galen. Han har bara haft det lite svårt sen sitt upp brått med sin tjej. Det kan ta mycket på en kille”

  ”Det gjorde det inte för dig. Visste du var ledsen ett tag efter mamma lämnade oss för den där killen men du började inte supa och festa för det”

  ”Nej för jag kunde inte lämna dig så. Vi alla har våra olika sätt att hantera sorg på och tydligen så är Justins sett att dricka bort problemen. Kanske inte det bästa valet men han behöver nog bara lite tid”

  ”Pappa han har haft fyra månader på sig och han blir bara värre och värre”

  ”Adria alla tar olika tider på sig att läka och sörja”

  ”Pappa han sörjer inte längre. Han vill ha det här livet, han njuter utav det. Och vet du att jag börjar bli väldigt trött på att du försvarar honom. Jag vet att du har en crush på hans mamma men du hade inte behövt ta ut det på mig” sa jag och med det sagt så stormade jag ut ur huset. Jag gick med snabba steg bort till ladan och hälsade kort på Alex som stod parkerad utanför för att hämta pappa.

  Alex var 3 år äldre än mig och har hjälpt till på den här gården ett tag nu. Hans familj har inte en riktig gård där man kan göra något och enda sedan hans pappa dog har han hjälpt sin mamma med familjen. Han har tre yngre bröder som han måste ta hand om. Och generös som min pappa är tog han in Alex för att jobba med oss. Inte för att jag egentligen har något emot det. Han är bra hjälp på gården och han är faktiskt rätt hyfsad. Han är nog den enda killen förutom Kenny och John som jag kan ha en ordentlig konversation med.

 

Justins perspektiv

  Vi hade landat för ungefär en halvtimme och väntade nu på att den här killen skulle komma för att visa oss vägen. Mamma hade fixat så att min Range Rover var här när vi kom så att vi skulle kunna köra den. Men mamma skulle inte lämna kvar den så att jag kunde använda den. Oh nej, hon skulle ta med den hem igen så att jag inte skulle kunna fly här ifrån.

  ”Åh där är han ju” sa mamma efter ett tag och jag såg hur ett stort leende spreds på henne läppar ”Henrik” ropade hon sen vilket fick en skäggig man att kolla åt vårat håll. Även han slog upp i ett stort leende och började styra sina steg hitåt. Jag tog tiden det tog för honom att komma hit att kolla in honom. Han hade axel långt hår i en lätt röd ton, skäggig som jag sa, rätt vältränad och jag skulle nog gissa på att han var närmre 190 i alla fall.

  Mamma hälsade glatt på den här Henrik killen innan dem båda vände sig mot mig ”Åh du måste då vara Justin” sa han och räckte fram handen mot mig. Jag skakade den lite kort innan jag jag sa att kort ja. Men mycket mer sa jag inte utan hej innan jag hoppade in i bilen. Var inte riktigt på hömur för små prat. Jag var trött och behövde sova. Jag hade försökt att sova på vägen hit men vi hade haft en skrikande unge framför oss som höll oss vaken. Jag vet inte ens varför mamma envisas med att vi ska åka i vanliga klass när vi kan åka i antingen första klass eller helt enkelt åka privat jet.

 

  Mamma parkerad framför ett stort rött hus och stängde av motorn så jag antog att vi var framme. Jag hoppade ur bilen och tog mig en minut att kolla runt lite. Till höge om huset låg en stor lada, till vänster om det stod det ett litet hus som jag antog var något slags hönshus eller liknande. Jag såg några hagar bakom huset och lite andra hus som jag inte orkade lägga något vikt på att lista ut vad det var. Just nu var jag trött och irriterad. Mamma och Henrik hade pratat om mig nästan hela vägen hit. Okej kanske inte hela vägen då Henrik pratade en hel del om sin dotter också. Men det handlade mest om mig och jag kan ju inte direkt säga att det var bra saker dem sa om mig. Inte för att jag egentligen brydde mig men ändå. Dem pratade om mig som att jag inte vore där.

 

  ”Jag är inte så säker på det här längre bara. Jag menar han har bara blivit värre sen vi bestämde det här. Jag vet inte vad jag ska göra med honom. Han är hoplös”

  ”Ingen ting är hopplöst Pattie. Vi kommer att lösa det här ska du. Adria kommer att få tillbaka honom. Tro mig, när du träffar honom nästa gång så kommer han att vara en helt annan person”

  ”Det är det som är grejen, jag vet inte riktigt om jag vill lämna Justin till Aria längre. Adria verkar som en jätte sött, trevlig tjej och jag är rädd att Justin kommer göra något mot henne. Tänk om det är han som ändrar henne istället?”

  ”Det kommer inte hända Pattie. Adria är väldigt stark när det kommer till sina åsikter och låt mig bara säga. Hon vill inte ens vara nära en kille av någon anledning. Så jag tror inte att det är någon fara”

  ”Jag önskar att jag kunde vara lika lugn som du. Men tyvärr så känner jag min son och jag vet vad han kan göra. Jag är inte stolt över det men han har ett väldigt inflytande på tjejerna”

  ”Jag har förstått det. Men jag känner även min dotter och tro mig. Hon kommer att slå till honom om han kommer för nära henne för hennes tycke”

  ”Det är bra. Du kan hälsa henne att hon har min tillåtelse att slå honom om det är så att hon får in lite vätt i hans skala”

 

  Dem hade fortsatt att prata så hela vägen hit och jag kunde inte måste att skaka smått på huvudet. Den här Henrik killen verkar så säker på att hans lilla dotter kommer att kunna motstå mig. Haha gissa igen douch. 

  Jag får alltid som jag vill, alltid. Jag har aldrig blivit nekad utav en tjej. En del tjejer är lite svårare att få men jag ger aldrig upp. Om jag ser något jag vill ha så måste jag ha det och det är det samma med tjejer. Jag bryr mig inte om fall hon är oskuld eller något för det är inte ett hinder för mig. Jag vet faktiskt inte hur många tjejer jag har tagit oskulden på. Men det är några stycken nu.

  Jag drogs ur mina tankar när jag hörd en hög duns. Jag vände mig snabbt mot bilen där dunsen kom ifrån. Min blick fastnade direkt på en tjej som stod på tacket till min bil. Jag lät min blick glida över henne och hot damn, hon var sexig.

  Hon hade långa sexiga ben som såg ut att kunna gå flera mil, en rumpa som var perfekt för mina händer att hålla. En smal midja, fylliga bröst och ett ansikte som skulle få vem som helst att stirra. Hennes läppar var perfekt formade och väldigt fylliga. Hon hade klara blåa ögon som stirrade rakt in i mina och hennes ansikte inramades av lite längre en axel långt hår som hade en nästan orange nyans. Jag brukade inte gillade rödhåriga tjejer men jag måste säga att det passade den här tjejen.

  

Okej så det här tog väldigt långt tid att skriva av någonanledning. Jag fick inte riktigt ner allt i ord men nu är det här i alla fall. Vad tycker ni?

Justin och Adria möts snart för första gången. Hur tror ni att det kommer att gå?

Sen så kan jag snabbt säga att Alex kommer att spelas utav Dylan O'brien ;)

 


Sen undrar jag en liten grej: När börjar ni skolan?


Jag själv börjar på torsdag och jag kan ju säga att jag inte direkt är så taggad. Jag börjar mitt andra år i gymnasiet vilket tydligen ska vara det jobbigaste året. Jippi. Men med tanke på att det är det jobbigaste året så är jag rädd att min uppdatering kommer att bli till och med ännu sämre. Jag ska försöka att hålla den så bra som jag kan men vi får se. Jag vågar inte riktigt säga något nu om hur det kommer att bli.


OOTG 1 - Homosapiens är väll ett djur

Tidigare kapitel:

Jag la på samtalet och slängde mig ner på rygg i min säng med en suck, funderade på det som kommer vara dom närmsta kommande månaderna. Först hade jag bara vägrat och sagt att min mamma var dum i huvudet som trodde att jag skulle gå med på någon sån här resa där jag inte skulle kunna dricka och festa. Men när jag tänkte på det så kommer det ju bli rätt skönt, jag menar jag slipper allt hat från haters och paparazzi som är upp i min röv hälften av tiden. Jag kommer ju inte vara där särskilt länge, kanske 30 dagar eller något. Vilket resulterar i att jag skulle kunna ha 10 nya tjejer per dag att leka med om jag ville. Inte för att jag kommer göra något med alla då, bara dom snyggasta. Men ni förstår vad jag menar. Det är ju nästan paradiset förutom det faktum att jag inte får festa, eller det beror ju helt och hållet på hur vilda dom här ungdomarna som bor där är.

I alla fall, den här resan kommer nog inte vara så tråkig som min mamma tänkt sig att den ska vara.

  

 

  "Så när kommer Mr Hottie hit då?" frågade Kenny och jag skakade smått på huvudet åt honom. Både han och John har inte pratat om något annat än att Justin Bieber kommer hit till våran lilla by om bara någon dag. Dem har världens planer på vad de ska göra med honom. Och tro mig när jag säger det här. Okej jag ska inte ens försöka förklara vad det är dem har planerat så jag säger bara så här. Hälften av alla grejer på den där listan är barnförbjudna saker om ni förstår vad jag menar.

  "Han kommer hit antingen imorgon eller på torsdag" sa jag och tog en tugga av muffinsen som jag hade i handen.

  "Finns det någon möjlighet att vi skulle kunna vara hos dig när han kommer över, så att vi kan se honom så fort som möjligt"

  "Ni kan få bo hos mig om ni vill de. Ni kan till och med få äran att ta hand om honom under hans tid här om ni vill"

  "Oh nej honey. Han kanske är snygg och allt men jag vill inte ha honom för något annat än att kunna titta på. Kanske ha en omgång eller två med honom. Men annars kan du behålla honom för dig själv"

  "Omg hur många gånger ska jag behöva säga att jag inte kommer att göra något med Justin. Han äcklar mig"

  "Oh kom igen. Som att du inte har drömt om att kyssa honom, ha sex med honom eller bara slicka hans magmuskler"

  "Nej, nej och definitivt nej" sa jag och han skrattade högt.

  "Du vet. Ni skulle faktiskt vara ett ganska bra par. Ni har liksom liknande still, plus att ni är perfekt längd för varandra. Du är kortare än honom och kommer fortfarande vara det även om du sätter på dig ett par klackskor. Han är vild så du skulle kunna tämja honom" sa Kenny och jag skrattade högt.

  "Haha Justin är ingen häst Kenny"

  "Det vet jag väll. Men har du inte sagt att du kan tämja även det vildaste djuret?" 

  "Kenny han är inget djur"

  "Homosapiens är väll ett slags djur" trotsade Kenny med och jag himlade smått med ögonen.

  "Ja det är vi väll. Men det här handlar inte om att jag ska få en häst van med en sadel eller lära en hund att sitta. Jag ska få en känd sex galen person att sluta festa och ha sex"

  "Jag fattar faktiskt inte riktigt felet med att han festar och ligger runt med olika tjejer. Jag menar han är 19 år och borde få leva livet lite. Testa sig fram och få lära sig utav sina misstag"

  "Grejen är ju bara att han inte lär sig något utav det. Han fortsätter ju bara på samma spår och fortsätter att utnyttja att han är känd när han ska träffa tjejer"

  "Oh kom igen. Som att du inte hade utnyttjat att du vore känd när du skulle gå ut och träffa killar?" 

  "Nej för jag vill inte ens träffa killar på det sättet så nej jag skulle inte använda det"

  "Men det är för att du är konstig, vilken tjej som helst skulle dö för att få träffa Justin. Han är snygg och har talang. Allt man letar efter i en kille"

  "Ja om man tänker bort från vilken douch han är"

  "Åh kom igen, alla vet att tjejer tänder på bad boys. Är du verkligen säker på att du inte gillar tjejer? Att du är lesbisk alltså"

  "Ja jag är säker. Jag tycker att killar är snygga och allt. Det är bara att jag inte litar på dem"

  "I fell you girl. Killar kan vara riktiga skit stövlar ibland alltså" sa Kenny och jag skrattade smått.

  "Jag älskar hur du alltid pratar om dig själv som om du vore en tjej"

  "Hahah det är för att tjejer är smartare och mycket roligare" sa han och blinkade smått mot mig vilket bara fick mig att skaka smått på huvudet.

 

  ”Pappa jag är hemma” ropade jag direkt när jag satte fötterna innanför dörren innan jag sparkade av mig skorna. Jag lät dörren stå kvar öppen för att få in lite luft i huset i fall våran hund Zorro skulle vilja komma in. Han brukar springa rätt fritt under dagarna för vi litar på att han inte lämnar gården. Han har bara gjort det en gång och låt oss bara säga att han inte gör det igen

  Jag gick bort till vardagsrummet där jag hade väntat mig att han skulle vara och blev därför chockad när jag hittade det tomt. Köket kollade jag också men även det var tomt. Lika så resten av huset.

  ”Hålla pappa?” ropade jag och gick ut på gården dör jag än en gång mötes av tomhet. Pappa var ingenstans att bli funnen och jag började få en konstig känsla. Pappa gick aldrig någonstans utan att meddela mig

  ”Pappa?” ropade jag igen men inget svar den här gången heller. Jag började gå bort hönshuset när jag hörde en hög smäll ifrån ladan. Jag sprang snabbt bort till ladan och greppade tag om skyffeln som stod utanför innan jag gick in. Höll skyffeln i ett fast grepp i fall att jag skulle behöva använda den. Ladan låg i nästan helt mörker utan den botre endan utav den. Jag började styra mina steg bort dit och hörde nu steg närma sig från min högra sida. Med skyffeln i högsta hugg vände jag mig om och var beredd att smälla till den jäveln som var dum nog att komma in hit.

  ”Adria det är jag” jag hejdade svinget jag påbörjat och stoppade skyffeln bara någon decimeter ifrån pappas huvud. Han kollade med stora ögon på mig och det tog ett tag för mig att koppla vad som nyss hände. När allt väll sjunkit in drog jag tillbaka skyffeln och pappa andades lättat ut.

  ”Vad i helsike håller du på med Adria?”

  ”Jag trodde att du var någon annan. Jag försökte ropa på dig men du svarade inte. Så när jag hörde smällen här inne trodde jag att det var någon som försökte göra inbrott eller något”

  ”Jag hade hörlurar på mig så jag hörde inte att du ropade på mig. Och bara för att jag inte svarar så betyder det inte att jag inte hemma”

  ”Nej men det hade ju vart trevligt. Tänk om jag hade slagit dig i tron om att du var någon annan?”

  ”Ja det hade ju vart olyckligt”

  ”Ja det hade ju vart olyckligt? Är det allt du har att säga till mig?”
  ”Ja. Nej vänta. Bara en fråga, varför går du runt med en skyffel i händerna för?”

  ”Jag trodde att du var någon annan som försökte sno något och då tänkte jag ha den här som mitt försvar om något skulle hända”

  ”Sluta fåna dig Adria. Du vet att ingen här skulle försöka sno något utav oss. Det är trevliga personer vi bor i den här byn med” sa pappa och jag suckade högt. Pappa trodde alltid att alla som bodde här var änglar eller något. 

  Men gissa vad, det har vart inbrott förut. Det är bara det att ingen har blivit på kommen. För det är ingen som vill peka ut någon eller misstänka någon i rädsla att dem skulle ha fel. Man skulle inte bli så populär då.

 

Justins perspektiv

  ”Justin” ropade mamma och jag suckade högt. Mitt huvud dunkade redan tillräckligt och att mamma skrek hjälpte inte direkt.

  ”Justin kom igen. Upp och hoppa nu” ropade mamma än en gång och sekunden efter slängdes dörren in till mitt rum i upp.  Mamma kom ilsket instaplandes i rummet och kollade med irriterad blick på mig.

  ”Vad i helsike tror du att du håller på med Justin? Vi ska åka om en timme och du har inte ens klivit upp ur sängen än. Och om jag har rätt så är du inte färdig packa heller”

  ”Jag fixar det om bara någon minut. Ge mig bara 10minuter till och glöm inte att släcka lampan på vägen ut” sa jag och vred mig och i sängen så att jag nu låg med ryggen mot henne. Vilket inte verkade vara det mamma hoppats på som svar då jag efter några sekunder kände vinddrag mot mina ben. Vilket betydde att mamma dragit av mig täcket.

  ”Vad fan mamma. Ge tillbaka mitt täcke. Jag är trött och behöver sova en liten stund till”

  ”Använde inte sådant språk under mitt tak unge man. Och att du är trött skiter jag fullständigt i. Det var du som valde att vara ute och fest till fem på natten. Du visste att vi skulle åka tidigt idag och jag sa åt dig att inte gå ut. Men du lyssnar aldrig på mig. Du lyssnar aldrig på mig och jag har fått nog. Vi sticker om en timme och om du inte är klar så får du åka utan det du glömt. Sitter du i bara kalsonger, ja då får du åka i det” med det sagt vände sig mamma och gick ut ur rummet.

  Jag stönade klagande och la armarna för ansiktet. Varför var mamma tvungen att vara så jobbig för? Varför kunde vi inte bara åka senare på dagen så att jag kunde få sova ut lite. Jag vet att mammas kompis skulle vänta på oss vid flygplatsen för att vissa oss vägen till där jag skulle bo. Men han kunde väll komma lite senare också. Han hade väll ändå inget viktigt för sig. Jag menar det kan väll inte finnas så mycket att göra på ett ställe som det där.

  Men trotts huvudvärken som jag hade så satte jag mig upp och slängde benen över kanten. Jag visste att mamma var helt seriös med att hon skulle dra med mig härifrån utan att jag var färdig packad. Hon hade gjort det förut så jag tvivlade inte ett dug på det hon sa.

  

Kapitel 1 är upp nu älsklingar, jag hoppas att ni gillar det. Det händer inte särskilt mycket här i början men det kommer snart ska ni se ;) Jag har redan börjat på nästa kapitel och ska försöka få upp det så fort som möjligt. Kommer vara ensam hemma imorgon så då kommer jag att kunna sitta ner och skriva ifred. Haha.

 

Okej men vad tycker ni om kapitlet? Justin i den här movellen är inte riktigt lika trevlig men vi får väll se fal det förändras, hehe.  Men snälla lämna en kommentar om vad ni tycker. Det betyder verkligen jätte mycket och inseprerar mig till att skriva mer

 


Sen en liten kort sak. Jag vill hälsa mina nya läsare välkommna. Min läsar statestik har ökat en aning och jag ör verkligen glad att ni tittar in. Jag hoppas verkligen att ni stannar och om ni vill läsa en annan novell som jag skriver så kan ni gå in på BieberMyWorld där jag skriver en novell om Jason McCann.

 

Handling: Brianna Smith är en typsik rikemans tjej som får allt hon vill ha och lever efter reglerna. Hon älskar dans mer än allt annat och om hon får säga det själv så är hon ganska bra. Hon bor i de ”finare” delen av LA och är inte tillåten att vistas i de lite ”farligare” delarna av sin föräldrar. Vilket man kan förstå när man vet vad som händer där inne och vilka slags människor som bor där. För att det är alltid nyheter om att det vart ett slagsmål, skjutningar och att någon har dött i dem områdena och av den anledningen vill ingen åka dit. Men det betyder inte att dem inte kan komma till er. Jason McCann är numer 1 på mest efterlysta och har gjort saker som du inte ens kan drömma om. Men han har aldrig blivit dit satt för det. Han har vart branschen ett långt tag nu så han vet vad han håller på med. Men en dag så skvallrar någon för polisen om ett troligt jobb som Jason ska göra vilket genom att bara nämna Jasons namn gör dem intresserade. Då dem velat ta ner honom en lång period nu. Men pågrund av detta måste han springa från polisen för att inte bli tagen och förmodligen bli in slängd i fängelset. Han börjar bli desperat efter ett tag och tar bara första bästa chans han får för att komma bort. Men vad händer om hans plan leder honom till ingen annan än Brianna Smith.

 


OOTG prolog - Men Justin Bieber är din typ?

Prolog - Adrias perspektiv

”Pappa du kan ju inte vara seriös. Du kan inte göra så här, om det här är mitt straff för att jag kom hem försent förra veckan så ber jag dig att ta något annat. Vad som helst, jag kan städa hela ranchen, åka och handla, få utegångs förbud. Vad som helst men inte det här pappa”

”Oh kom igen så illa är det inte. Du pratar som att hela jorden kommer gå under” sa pappa och vände ryggen åt mig för att sen gå upp mot huset där vi bodde.

”Pappa jag är seriös. Världen kanske inte går under men den här ranchen kommer helt klart att göra det. Vet du inte vilken idiot Justin Bieber är. Han ligger runt med en massa tjejer och festar varje kväll. Han tror att han är en gåva skickad från gud eller något och tror att han är världens snyggaste person”

”Oh kom igen Adria du kan ju inte säga att han inte ser bra ut. Han är en stilig ung man”

”Det kanske han är men det är inte poängen men det här. Pappa han festar och ligger runt bland tjejer och kastar bort dom så fort han är klara med dom som att dom vore skit eller något. Pappa han är världens största douchebag”

”Vilket är varför han ska komma hit. Vi ska hjälpa honom att komma tillbaka på fötterna igen”

”Pappa sådana ställen kallas rehab. Vad ska vi ens göra? Få honom att mocka stallen, ta hand om hästarna?”

”Precis” sa pappa och vände sig mot mig för att ge mig ett snabbt leende innan han gick in i hallen.

”Fuck no, han kommer inte ens nära mina hästar” skrek jag prostserande och pappa vände sig snabbt mot mig igen, nu med en irriterad blick som han fäste på mig.

”Tänk på språket Adria. Och du har inget val. Han kommer om två dagar och han kommer vara här ett tag vare sig du gillar det eller inte”

”Pappa snälla kan han inte vara någonannan stans. Det finns flera familjer här som han skulle kunna vara hos, där deras barn faktiskt vill ha honom där”

”Det är precis det som inte får hända. Han ska bo här hos oss och du ska ta hand om honom”

”Varför ska jag ta hand om honom för. Det finns säkert hundra tjejer här som skulle dö för att få ta hand om honom medans han är här”

”För att du är den ända som inte kommer avguda marken som han går på. Du kommer att vara den ända tjejen som inte kommer klänga på honom. Han har redan ett stort ego om att alla tjejer vill ha honom. Hans ego behöver inte bli större än det är, snarare tvärt om och du är den ända här som kan fixa det. Du kan neka honom och se till att han inser att han inte är någon slags gud. Se till att hans fötter kommer tillbaka på jorden och hans mänsklighet med det också”

”Men pappa jag förstår inte ens vad jag ska göra med honom när han är här och hur jag ska behandla honom”

”Du ska behandla honom som om han vore vilken kille som helst härifrån. Hålla honom borta från alla tjejer och fester så löser det sig”

”Vart ska jag han ens sova någonstans. Din kompis kommer ju över här så han kommer ju ta gäst rummet inne i huset så då finns det ju ingenstans som Justin kan sova”

”Klart att det finns. Ladans över våning är nog stor för er båda”

”Pappa du kan ju inte vara seriös med att jag ska behöva dela ladan med Justin. Vad hände om han försöker något på mig?” frågade jag och väntade på hans svar medans han gick ut i köket för att göra något.

”Då får du tillåtelse att slå honom” sa pappa och gav mig ett stort flin innan han slog sig ner i soffan i vardagsrummet efter att ha tagit av sig skorna och hämtat vatten.

”Du vet du hade kunnat börja med det när du sa att Justin Bieber skulle bo här med oss ett tag”

”Haha älskling du kommer inte att få slå honom. Jag skämtade bara, om han gör något kommer du till mig och jag får sköta det där ifrån”

”Visst. Men jag gillar fortfarande inte att Justin ska sova i ladan med mig”

”Ni kommer att få en varsin halva av ladan. Jag tror att du kommer att klara dig. Du brukar ändå inte vara där så mycket, du är alltid ute med hästarna eller John och vad är det den andra killen heter”

”Kenny heter han och det borde du veta eftersom jag vart kompisar med dom i fyra år nu pappa”

”Jaja jag vet med du vet att jag är dålig på namn. Men försök inte byta ämne här. Justin kommer hit om två dagar och du ska ta hand om honom vare sig du gillar det eller inte”

”Så om man ska sammanfatta det här vi just pratat om. Så kan man lika gärna beskriva det som att jag ska barnvakta Justin när han kommer hit. Hålla honom borta från dom sakerna som han inte får göra”

”Ja jag antar att man kan sammanfatta det så. Men kan du vara snäll och fixa en kopp café till mig. Fotbollsmatchen börjar nu och jag vill inte missa något” sa pappa och log stort upp mot mig. Jag suckade irriterat åt honom och gav honom ett snabbt okej till svar innan jag stampade ut i köket. Missnöjd med det jag precis diskuterat med pappa om. Jag vill inte ens behöva prata med den där jävla Justin Bieber killen, ännu mindre behöva umgås med honom. Men nu måste jag babysitta honom, se till att han inte gör något dumt.

Ja dom här kommande veckorna lär ju bli roliga, eller inte

 

”Jag fattar fortfarande inte varför du klagar bara. Justin är snygg, vältränad och ni skulle säkert ha ett bra sexliv” sa Kenny och jag kollade chockat på honom innan jag smällde till honom på bröstet. Jag satt just nu på ett café (vilket för eran information är den ända här i vår lilla stad/by vad man nu vill kalla det)tillsammans med Kenny och John och hade precis berättat för dom att Justin skulle komma och bo hos mig ett tag. Vilket i deras ögon inte var en dålig sak.

”Jag är seriös och du kan ju inte säga att han inte är snygg”

”Om du tycker att han är så snygg varför frågar du honom inte sen bara fall han vill ha en trekant med dig och John” sa jag vilket fick John att genast kolla upp på mig från sin mobil som han suttit med upptryckt i ansiktet ända sedan vi kom hit.

 

 (Det här är då John)

”Kanske för att Justin inte är bög. Men om du kanske är med så” började han men jag avbröt honom snabbt i meningen

”Tänk inte ens tanken Kenny” sa jag och han skrattade.

”Lugna ner Adria. Jag skämtar bara med dig. Föresten så är du inte min typ”

”Men Justin Bieber är din typ?”

 

 (Och det här är Kenny)

”Uh, Yeah. Han är snygg, han har talang och han har den här lilla bad boy stilen”

”Du gillar bad boys?” frågade jag roat och höjde ett menande ögonbryn mot honom.

”Vem gillar inte bad boys” sa John och la bort sin mobil för att sen kolla menande på mig ”Jag menar tjejer tände på det också”

”Ja kanske på bad boys som i gangster, men inte bad boy som i att ligga runt med varenda tjej som han lägger ögonen på. Jag menar, tänk bara på hur mycket sjukdomar och sånt han kan ha” sa jag och rynkade äcklat på näsan när jag tänkte på det.

”Du har en poäng i det men han är fortfarande snygg och jag skulle inte ha något emot en vild natt med honom” as Kenny och jag skakade smått på huvudet åt mina två bästa kompisar som om ni inte redan märkt det är bögar och ett par sen ett år tillbaka.

 

I alla fall så kanske jag borde presentera mig lite snabbt. Mitt namn är Adria Woods, jag är 17 år men fyller 18 om tre månader. Jag bor ensam tillsammans med min pappa på en liten ranch sen min mamma lämnade oss för fem år sen. Hon stack iväg med någon rik snubbe som skulle ge henne ett bättre liv, ett liv utan ett barn som förstörde hennes liv. Men om vi skippar att gå in på några detaljer så fortsätter vi till något lite roligare istället. Eh jag bor i en liten stad, om man ens kan kalla det de. Snarare en ort eller något då vi inte är mer än 600 personer som bor här. Så basically känner man typ alla som bor här.

Juste vi har en liten skola här som man kan gå i upp till nian också, men efter det om man vill fortsätta plugga måste man åka iväg till en annan stad då vi inte har något gymnasium som man kan gå på efter. Men det är väldigt få som väljer att fortsätta, dom flesta stannar kvar här och tar över familjeföretagen som i vårt fall är att träna hästar och sälja mjölk och ägg. Men sen pappa skadade knät kan han inte ta hand om hästarna så han får ta hand om korna och hönsen medans jag tar hand om hästarna. Inte för att jag klagar då, att rida och ta hand om hästarna är hundra gånger bättre att fixa med allt annat.

Min bästa kompisar är då Kenny och John som ni träffade lite tidigare. Dom är verkligen bäst men när det kommer till att prata om snygga killar eller skvallra är dem hundra gånger värre än mig. Visst det kan vara kul att prata om killar och skvallra ibland. Men dem gör det nästan hela tiden. Men trots det älskar jag dom och kan lite på dom till hundra procent.

 

Justins perspektiv

”Men Justin jag trodde att du sa att du skulle komma hem efter Sverige konserten” sa Ryan och sorgset och jag rullade snabbt ögonen åt honom.

”Jag vet Butler, jag hade planerat det också. Men mamma skickar iväg mig till någon slags by eller vad det är hon kallade det. Hon sa att jag skulle åka dit för att få mitt förnuft tillbaka och bli mitt gamla glada jag. Pff jag är glad nu som jag är. Jag lever det bästa livet man kan ha och om jag förlorar några fans, vem bryr sig. Jag har pengar så det räcker och blir över ändå”

”Justin vi vet att du tycker om det här livet men jag tror nog din mamma och Scooter menar att du gått lite över styr. Dom vill att du ska bli en bra person igen”

”Ryan bara för att jag festar och ligger runt med några tjejer betyder det inte att jag inte är en bra person. Det är inte så att jag våldtar några av tjejerna som jag är med. Alla gör det frivilligt”

”Justin jag vet men” började han men avbröt sig snabbt med en suck innan han började på ett annat spår istället ”Vi skiter i det. Vart är det ens du ska någonstans?”

”Jag vet faktiskt inte, men mamma säger att jag kommer vara fast där tills jag börjar uppföra mig igen. Det är tydligen någon tjej där som ska ’ta hand om mig’ medan jag är där för att se till att jag inte kommer dricka eller festa”

”Är hon snygg då?” frågade Ryan och flinade stort mot mig.

”Jag vet inte jag har inte sett henne. Men även fast hon inte är det så finns det andra tjejer där. Mamma sa att dom bor ungefär 600 personer där. Var av ungefär hälften borde vara tjejer, vilket blir ungefär 300 andra tjejer som bor där. Jag menar jag ska inte vara där så länge än då så jag klarar mig nog fint där”

”Det tror jag säkert mannen, men du får sköt om dig. Jag ska sticka över till Chaz ni för att tagga inför matchen ikväll. Men vi får höras senare när du kommit dit”

”Jag tror tyvärr inte det. Mamma sa att jag inte kommer ha något internet eller något. Jag kommer inte ha en egen bil heller så om jag vill komma till ett internetcafé eller något måste jag gå i flera timmar för att komma dit, om jag inte går vilse innan”

”Vad då som dom är typ riktiga bönder dom som bor där?”

”Typ, eller jag vet faktiskt inte hur dom är””

”Så då kanske dom inte ens vet vem du är” sa Ryan och kollade storögt på mig.

”Jag har inte tänkt på det men ja jag antar att det skulle kunna bli så. Men tror inte det, alla vet vem jag är” sa jag och Ryan himlade snabbt med ögonen mot mig.

”Jaja men vi får höras så fort då kan prata då. Ha kul och bli bättre” sa han med ett skratt vilket fick mig att himla med ögonen åt honom innan jag sa hejdå.

Jag la på samtalet och slängde mig ner på rygg i min säng med en suck, funderade på det som kommer vara dom närmsta kommande månaderna. Först hade jag bara vägrat och sagt att min mamma var dum i huvudet som trodde att jag skulle gå med på någon sån här resa där jag inte skulle kunna dricka och festa. Men när jag tänkte på det så kommer det ju bli rätt skönt, jag menar jag slipper allt hat från haters och paparazzi som är upp i min röv hälften av tiden. Jag kommer ju inte vara där särskilt länge, kanske 30 dagar eller något. Vilket resulterar i att jag skulle kunna ha 10 nya tjejer per dag att leka med om jag ville. Inte för att jag kommer göra något med alla då, bara dom snyggasta. Men ni förstår vad jag menar. Det är ju nästan paradiset förutom det faktum att jag inte får festa, eller det beror ju helt och hållet på hur vilda dom här ungdomarna som bor där är.

I alla fall, den här resan kommer nog inte vara så tråkig som min mamma tänkt sig att den ska vara.

   
 
Okej så här är prologen till Out Of Town Girl. Jag hoppas verkligen att ni tycker den verkar bra. Det kommer ända mycket mer saker i den här novellen, det kommer liksom inte bli lika kångtråkigt att läsa. Eller jag hoppas det i alla fall.
 
Okej i alla fall. Eh karraktärerna som ni borde känna till i den här novellen är nog. 
 
Justin Bieber: som spelar sig själv ;)
 
Cintia Dicker: Spelar Adria Woods
 
Chris Colfer: Spelar John Johnsson
 
Darresn Criss: Spelar Kenny Hudsen
 
Det är dem "viktiga" personerna som jag komma på för tillfället. Jag hoppas att ni gillar prologen och kommentera gärna vad ni tycker :)
 
Fixade även lite till med designen för er som inte tänkte på det ;)
 

u can't always get what u want

 
 
Okej så nu har jag bestämt mig för att ta en paus från Memories Can Come And Go. Jag ska istället börja på Out Of Town Girl vilket var den novellen som dem flesta röstade på. Designen är redan upp och prologen kommer senare idag. Jag ska även få upp karaktär lista idag så att ni kan se vilka det är som ska vara med i novellen. 
 
Jag hopps att ni gillar den nya designen, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om den.

3 handlingar och 1 val.....

Okej så jag har fått många kommentarer, inte bara på bloggen utan på min kik och mail också. Dem flesta håller med mig om att Memories Can Come And Go börjar bli lite långtråkig. Jag ska inte ta något beslut än men jag tror nog att jag pausar den ett tag och börjar på en annan novell. Jag kommer själcklart att skriva klart Memories Can Come And Go senare men jag tar bara en liten paus. Hoppas på att få lite insperation till den senare.
 
Men så länga så kan ni läsa dem tre förslagen jag har som novell istället för Memories Can Come And Go. Jag har själv inte bestämt vilken jag vill skriva på först men nu kan ju lämna en kommentar på vilken novell som ni skulle vilja läsa först.
 


 
Out Of Town Girl - handling:
Efter några månaders av festande, drickande och liggandes runt med fler tjejer än dagar har Pattie tillsammans med Justins andra vänner och crew bestämt sig att det räcker. Justin har nu en paus efter sin konsert i Sverige och Pattie ska skicka iväg honom till sin kompis som bor mitt ute i ingenstans på en liten bondgård. Han ska bo där ett tag tills han kommit att börjar inse vilket svin han egentligen vart. Dock blir det inte lika lätt som Pattie hade hoppats på då Justin direkt när han kommer dit försöker stöta på hennes kompis dotter och alla andra tjejer som bor i deras så kallade lilla ”by” där det bor runt 600 personer. Adria som är dottern till Patties kompis dotter är dock inte intresserad av Justin. Eller rättare sagt, hon vill inte ha något med någon kille att göra då hon har ett mörkt förflutet. Det finns bara tre killar som hon litar på, hennes pappa och hennes två bögkompisar. Därför kommer hon göra Justins vistelse där till ett levande helvete.

Kommer Adria lyckas få Justin att bli en bättre person igen efter uppbrottet med Selena som krossade honom totalt eller kommer Justin bara fortsätta vara den douchebag som han är?

Den här novellen handlar om kärlek, vänskap, svek, löften och förändringar.

  

In Every Girl There Is A Boy - handling:

 Mitt liv hade gått från alldeles perfekt till en mardröm på grund av ett litet beslut som jag inte ens fick vara med att bestämma.

Det fick mina två identiteter att krocka och jag blev hela tiden tvungen att välja mellan dom. Antingen kunde jag välja att vara Hiley Morns 17 år, dansare till Nicki Minaj eller den andra identitet som jag lånar av min skadade kusin och som jag är mest känd för. Simon Morns 18 år, dansare till ingen mindre än Justin Bieber som är min största idol. Som jag förmodligen skulle välja att dansa för om det så inte var att mitt riktiga jag Hiley har ett två års kontrakt med Nicki.

Så jag blev tvungen att försöka få det att funka. Vilket gick bra, i alla fall ända tills det där jäklar beslutet fattades och fick mina två identiteter att krocka.

  

Make Her Fall All Over Again (Game on part 2) - handling:

Naila och Justin har nu vart tillsammans i två år och allt har börjat se bra ut för dem båda. Justins karriär går nu bättre än någonsin och han har vunnit alla möjliga priser. Hatet mot honom har minskat och paparazzon har till och med börjat ta ett steg bakåt. 

  Naila har tillsammans med Chaz  tagit sig upp till Toronto Mabel Leafs A lag och det ser ljust ut för dem båda. Hon behöver inte längre gömma den hon är då hennes identitet har kommit ut och efter många om och men fick hon fortsätta med killarna. Dem satsar båda stenhårt och med hjälp av Ryan som filmar på sidan av missar Justin inte en enda match. Men allting tar en tvär vändning när Naila hamnar i en olycka och ingenting blir det samma igen.

 

Make Her Fall All Over Again är fortsättningen på min andra novell Game on så jag tipsar er att läsa den först innan du läser den här då det kommer bli lättare att hänga med ;)

  

Okej så där har ni dem tre novellerna jag väljer mellan om det blir så att jag börjar med en annan novell istället. Inget är fast satt än men vi få se.

Men läs dem olika novellernas handling och kommentera vilken novell ni skulle vilja läsa först. Eller om ni vill att jag ska fortsätta med Memories Can Come And Go!!

 


VIKTIG INFORMATION - LÄS OCH KOMMENTER!!!!

Okej så jag vet att jag lovade ett kapitel senast idag men vet tyvärr inte om jag kommer kunna få upp ett. Min fantasi för den här novellen är verkligen helt borta och jag är inne på att ta en paus. Inte från bloggen men från novellen. Jag planerar att pausa den här novellen lite och börja lägga upp en annan novell som jag håller på med. Min fantasi till den är helt klart mycket bättre och uppdateringen skulle förmodligen bli mycket bättre på den. Men jag ville höra med er först. Se vad ni tycker. För det är ju ändå ni som ska läsa.
 
Så frågan är alltså fall ni vill att jag fortsätter med den här novellen eller fall ni vill att jag ska börja på någon av mina andra noveller som jag har planerade? Jag själv tycker att Memories Can Come And Go har börjat bli väldigt seg och långtråkig. Men vad tycker ni?

memories Can Come And Go - Kapitel 27

Tidigare kapitel:

  ”Håll bara tyst och kyss mig” sa jag och Justin skrattade roat innan pressade sina läppar mot mina.

  Vi satt så ett tag tills Justin mobil plingade till. Justin började snabbt knappa på sin mobil samtidigt som jag hörde hur dörren plingade till också. Vilket signalerade att det var någon som just kommit in eller ut. Jag höjde blicken för att se hur en tjej med brunt långt hår kliva in med två stora killar bredvid sig. Men det var när jag såg hennes profil som jag tyckte att jag kände igen henne.

  ”Justin är inte det där” började jag frågade Justin men hann inte säga klart meningen innan jag fick den besvarad själv. Tjejen vände sig mot oss och det var ingen mindre än Selena Gomez. Justins förra flickvän och galna människa som försöker göra Justins och mitt liv till ett helvete.

  Hon log smått mot oss och tog några snabba kliv innan hon sjönk ner på bänken mitt emot oss.

  

 

 

 ”Selena vad gör du här?” frågade Justin med spända käkar och jag förstod att han inte heller ville ha henne här. Förmodligen mer än jag också med tanke på allt hon har gjort mot honom. Och fortfarande gör genom att sprida alla dessa falska rykten om honom, om oss.

  ”Åh jag brukar äta här Bieber och sen när jag såg er tänkte jag att jag kunde komma över och hälsa några kompisar. Det är väll inte så konstigt?”

  ”Selena vi är inte kompisar och det vet du mycket väll. Du såg till att det absolut inte var något mellan oss när du började sprida alla dessa rykten om mig”

  ”Nej men det var ju synd. Men i alla fall, det var inte det jag vill prata om. Justin jag behöver verkligen prata med dig”

  ”Nej men vad kul då” sa Justin och härmade Selenas ljusa röst innan han fortsatte ”Jag har inget att säga till dig så kan du vara snäll och gå. Vi försöker att ha en lugn och trevlig middag här. En middag utan drama”

  ”Justin det här är verkligen jätte viktigt” började hon men Justin avbröt henne snabbt.

  ”Selena jag vill inte veta vad du har att säga”

  ” Justin jag lovar dig att det här är något som du vill veta”

  ”Okej visst, som du vill. Börja prata”

  ”Privat tack” sa Selena och pekade bort mot toaletterna.

  ”Vad du än har att säga till mig Selena kan du säga inför Tiffany”

  ”Snälla Justin kan du inte bara följa med mig en liten stund. Fem minuter är allt jag ber om” sa Selena och jag fnös högt. Trodde hon verkligen att jag skulle släppa iväg Justin med henne efter allt hon har gjort mot honom. Eller att Justin skulle följa med henne för den delen.

  ”Visst men bara fem minuter” sa Justin och jag kollade chockat på honom. Han kunde väll inte vara seriös? Ska ha verkligen gå med henne ensam efter allt som hon har gjort mot honom? Jag menar det här är förmodligen en av hennes trick till bli kändare via Justin.

  ”Det är allt jag ber om” sa Selena och ställde sig upp ”Jag går bort till toaletterna och väntar på dig” sa hon och gav Justin ett nästan flörtigt leende innan hon vände om för att gå bort till toaletterna.

  Jag följde henne med blicken kort innan jag vände mig mot Justin som nu satt och kollade blank framför sig. Han satt och pillade på sin mobil och verkade inte riktigt vilja möta min blick vilket efter ett tag irriterade mig ”Justin du kan ju inte vara seriös med att du ska bort ditt och prata med henne. Kommer du inte ha ihåg vad hon har gjort mot dig, mot oss. Hon är anledning till det mesta av hatet vi har fått”

  ”Jag vet Tiffany. Hur skulle jag kunna glömma?”

  ”Så varför ska du prata med henne då?” Varför ska du ge henne en chans att sabba oss mer?”

  ”För att jag måste. Tänk om det faktiskt är något viktigt, något som jag verkligen behöver veta” sa Justin och jag skakade smått på huvudet.

  ”Justin snälla stanna här.Jag litar inte på henne. Tänk om hon försöker något”

  ”Tiffany jag litar inte heller på henne. Men du kan lita på mig. Jag kommer inte låta något hända. Jag ger henne 5 minuter, absolut inte mer”

  ”Jag vet att jag kan lita på dig, men jag gillar inte iden på att hon ska vara nära dig. Inte efter allt jag vet att hon har gjort mot dig”

  ”Du oroar dig för mycket. Jag kan ta hand om mig själv”

  ”Jag vet, jag bara” började jag och kollade bort mot Selena som gav mig en nästan äcklad blick innan den gled över till Justin där hennes blick nästan försökte ta honom kläderna med bara blicken.

  Jag sa inget mer till Justin utan greppade istället tag om hans ansikte och pressade mina läppar mot hans. Han satt först stelt framför mig men verkade snabbt känna min desperation då han nu kysste mig tillbaka med minst lika mycket kraft. Han placerade en hand bakom min nacke och drog mig närmre honom i samband som han tröck in sin tunga i min mun.

  Efter ett tag drog hans sig undan och vi båda andades andfått. Han lutade sin panna mot min och drog med tummarna över mina kinder.

  ”Jag kommer strax tillbaka, jag lovar” sa han och jag nickade smått till svar. Han kysste mig kort på läpparna innan han släppte sitt grep om mig och började gå bort mot Selena som nu stod med mobilen upptryckt i ansiktet.

  Jag följde honom med blicken medan han gjorde sin väg bort till Selena men drog snabbt bort blicken när han kom upp till henne. Jag ville inte se vad som skulle hända här näst. Missförstå mig inte. Jag litar på Justin, det gör jag verkligen. Men det är Selena som jag inte litar på henne. Det var något med henne som fick rysningar att gå igenom min kropp. Och inte av den bra sorten.

  Hon hade något på gång. Men frågan var bara vad. Vad skulle hon använda för fula knep för att hamna i ramp ljuset den här gången. Och den större frågan. Vart hamnar Justin i allt det här? Skulle han återigen bli skadad?

 

Justins perspektiv

  Jag ville inte lämna Tiffany så här, speciellt inte idag efter allt som har hänt. Men jag måste veta vad det är Selena har att säga. Det kunde vara något viktigt.

  När jag kom upp till Selena vände jag mig om för att kolla på Tiffany som nu satt med blicken i maten. Jag skakade lite smått på huvudet innan jag vände upp blicken mot Selena som låg stort mot mig.

  ”Hej Justin. Det var ett tag sen nu. Hur har du haft det?”

  ”Hoppa över skitsnacket Selena. Vad är det som är så viktigt att du måste prata med mig just nu och som du inte kunde säga inför Tiffany?”

  ”Oj någon var ju på bra humör. Vaknat upp på fel sida utav sängen idag ser jag. Vill du att jag ska hjälpa dig att slappna av, glömma dig att glömma? Precis som för i tiden?” sa Selena och tog ett steg mot mig men jag tog snabbt ett steg bakåt.

  ”Selena du har fem sekunder på sig att säga vad det är som är så himla viktigt annars går jag här ifrån. Och det är bäst för dig att det här är något stort”

  ”Visst som du vill” sa Selena och verkade tveka en aning innan hon började prata igen ”Justin jag är gravid”

  Dem fyra orden som nu lämnade Selenas läppar fick hela mig att stelna till, allt att stelna till då det kändes som att det inte fanns något annat än jag och Selena för tillfället. Jag kollade med stora ögon på henne och kunde inte hitta förmågan att prata. Jag visste inte ens vad jag skulle säga om jag ens kunde.

  ”Justin snälla säg något” sa Selena efter ett tag och jag skakade smått på huvudet”

  ”Du är”

  ”Gravis, ja” avslutade Selena åt mig när jag inte fick fram orden.

  ”Hur länge? Jag menar vilken vecka är du i?”

  ”Jag vet inte. Men det är någon vecka nu med tanke på att det var ett tag sen du och jag. Du vet, gjorde det”

  ”Du menar att barnet är mitt?”

  ”Ja så klart. Vems skulle det annars vara? Det är dig jag kom till eller hur?”

  ”Nej det kan inte vara mitt. Vi har skyddat oss varje gång. Det måste vara hans, den där killen du var med förut. Det kan inte vara mitt”

  ”Justin jag är hundra procent säker på att det är ditt barn. När jag var med den andra killen så var jag också skyddad. Skillnaden då var bara att jag även gick på tabletter”

  ”Nej du har fel, du måste ha fel. Det kan inte var mitt, det bara kan inte” sa jag och skakade på huvudet. Jag stängde snabbt ögonen då jag kände hur tårar spreds i mina ögon. Jag ville ha barn, det är inte det. Men jag vill vänta tills jag var lite äldre och när jag väll har det så vill jag att det ska vara med den jag älskar. Inte en av mina ex. Det var bara fel. Allt det här är fel.

  ”Varför kan det inte vara ditt? På grund av Tiffany? Skulle det här sabba eran relation?”

  ”Nej, Tiffany är inte som du. Tiffany är här för att stanna”

  ”Vad får dig att vara så säker?” Jag menar, du var ju helt hundra på att våran kärlek skulle hålla för alltid och kolla hur det slutade. Sann kärlek som varar för evigt finns inte. Det finns bara i filmer. Det är på hittat för att folk ska få något bra att tänka på och inte på allt skit som händer i världen”

  ”Du har fel. Du har fel om kärlek, det finns. Och du har fel om barnet också. Det är inte mitt”

  ”Oh det är du som har fel Bieber och det är bäst att för dig att du är reda för frågan för jag går ut med det i min intervju imorgon”

  ”Varför måste du alltid gå ut med allt och skapa en massa falska rykten” sa jag nu irriterat och hon skrattade kort innan hon började prata ”För att det ger mig bra publikation och hjälper mig med min karriär”

  ”Och hur bra kommer det se ut för dig när världen får reda på att barnet faktiskt inte är mitt? Att du faktiskt vart otrogen mot mig?”

  ”Det kommer aldrig att hända Bieber. Folk tror på det jag säger och det kommer inte ändras”

  ”Jo det kommer. För så fort vi kan så vill jag göra ett faderstest för att se fall det verkligen är mitt eller inte. Men tills dess så kan ju gärna hålla dig borta från både mig och Tiffany” med det sagt lämnade jag Selena ensam borta vid toaletterna och gick bort till Tiffany. Hennes blick höjdes snabbt upp mot mig när jag ställde mig bredvid bordet.

  ”Justin vad har hänt? Vad sa hon? Skadade hon dig” på bara någon sekund stod hon upp  framför mig och kollade oroat upp på mig ”Ska jag gå över ditt och ge henne lite stryk?” frågade hon vilket fick mig att skratta kort.

  ”Nej, det är inte värt det. Jag vill bara åka hem”

  ”Okej, vill du att jag ska be dem packa ner vår mat så att vi kan ta med oss det hem?”

  ”Det skulle vara bra, jag är väldigt hungrig”
  ”Okej. Jag fixar det. Gå och sätt dig i bilen så länge så kommer jag snart” sa hon och jag nickade kort till svar innan jag började gå ut mot bilen. 

Jag drog upp luvan över huvudet och gick med blicken i marken i hopp om att ingen skulle känna igen mig.

   Jag kände hur tårar spreds i mina ögon igen när jag satte mig i bilen och slog handen hårt i ratten innan jag lutade huvudet mot den. Allt kom nu ner till mig som en stor våg och jag visste inte vad jag skulle göra. Tänk om Selena hade rätt. Tänk om det här skulle sabba min relation med Tiffany. Tänk om det här skulle sabba allt. Allt som jag har jobbat så hårt för, bara för att Selena är gravid med ett barn som kanske inte är mitt. Det är stor sannolikhet att det är mitt men jag hoppas att det inte är det. Om jag ska starta en familj så ska det var med Tiffany, jag älskar henne verkligen mer än allt annat och det är henne jag se i min framtid. Inte Selena.

  Och det var på grund av allt det här som jag var så rädd att berätta för Tiffany vad Selena sa. Tänk om hon inte tar det bra, tänk om hon lämnar mig. Jag kunde inte förlora henne.

 

  Bilturen hem var väldigt stel och vi pratade inte särskilt mycket. Tiffany hade bara frågat mig hur jag mådde och jag sa att jag skulle berätta allt när vi kom hem. 

  Jag hade bestämt att jag skulle berätta det för henne så fort som möjligt. Det skulle inte bli bättre utav att vänta, utan kanske bara värre då det skulle kunna komma från någon annan med tanke på att Selena skulle gå ut med det.

  ”Så Justin kan du berätta för mig vad det är som händer för du börjar faktiskt att skrämma mig” sa Tiffany när hon slog sig ner i soffan bredvid mig. Jag vred mig mot henne så att jag kunde kolla ner på henne och flätade in mina fingrar med hennes. Höll ett hårt grepp om hennes hand medan jag förberedde mig för vad som skulle hända.

   ”Tiffany Selena är gravid”

  

 

Lång väntan på det här kapitlet jag vet och jag är ledsen. Men jag var borta torsdag-söndag på landet där jag inte hade något internet. Plus jag hade inte ens datorn med mig så jag fick skriva för hand och där av blev jag tvungen att skriva över allt.

 

Men nu är det här och jag hoppas verkligen att ni gillar det. jag hade lite svårt med det här kapitlet och blev inte helt nöjd med det. Men förhoppningsvis så dög det i alla fall.

 

Förresten bara en liten fråga då jag är lite nyfiken: Vilka är era favorit noveller som ni läser?

Mina är nog Danger serien, B.R.O.N.X, Die for us på JBFF, dem alla är jätte bra och jag rekomenderar dem verkligen.


Got me falling apart...

 
Okej för er som inte har instagram så kan jag meddela att det tyvärr inte kommer upp ett kapitel förs än på måndag. Jag är just nu ute på landet och jar inte datan med mig. Men kag skriver för hand så det kommer bara bli för mig att skriva över kapitlet och hitta bilder.
Kapitlet kommer senast måndag men om ni har tur så kan det komma redan på söndag kväll men kag är tveksam. 
 
I alla fall jag hoppas att ni gillade det senaste kapitlet och om ni vill ha något att läsa medan jag är borta så kan ni gå och läsa min andra blogg där jag skriver min novell Take A Risl With Me. Det är dock inte om Justin utan Jason McCann. 
Vill ni läsa den kan ni gå in på http://biebermyworld.blogg.se/