It's a bloody game - kapitel 32 part 2

 

För den ända chansen till att jag skulle vinna är om alla andra spelare dör förre mig, vilket inte var en så stor chans. Så det var nig lika bra att jag inte visste vilka det var som dött.

Jag gjorde ett sista försök till anfall innan någon hög mig i magen med en kniv eller något vasst. Jag tappade sakerna jag hade i händerna och föll direkt till marken när vapnet drogs ut ur mig.

Jag tröck med händerna hårt över såret i ett försök att stoppa blödningen och hörde hur gladiatorerna runt mig skrattade och hur Erik och John skrek av ilska.

  

Jag pillade nervöst på kudden jag hade i knät och jag lovar att den skulle falla ihop vilken minut som helst du jag noppat sönder nästan hela.

Jag såg att Ninja knappt kunde hålla sig på benen längre och jag såg på henne att hon inte skulle klara sig så mycket längre med alla dom skador hon fått. Både ytliga och invända skador.

” Det ser ut som att Ninja håller på att dö där ute ”

” Hon kommer att klara sig ”

” Jag tror inte ” sa han och jag skakade på huvudet.

” Och där har vi vårt bevis ” sa spelledaren samtidigt som en av hans gladiatorer hög Ninja i magen.

Jag kände hur luften gick ur mig och när jag försöket skrika fastnade det bara i halsen och jag satt istället med munnen öppen. Jag kände hur ögonen fylldesav tårar och jag hörde hur spelledaren skrattade.

 ” NEJ ” skrek jag högt och kastade iväg kudden jag hade i handen till andra sidan rummet och ställde mig snabbt upp. Jag drog med mig bordet på väggen upp och allt som stod på bordet föll till golvet med höga smällar och allt glas som stod på gick sönder i tusen delar.

 Jag sparkade på alla saker runt omkring mig innan jag tog tag i min tröja som låg på soffan och sprang bort till dörren som gladiatorerna gick in genom när dom skulle ut på arenan.

På vägen till dörren drog jag åt mig den sista flaskan som fans kvar av medicinen som läkte skadorna på bara några sekunder.

Jag tröck in koden som jag sett spelledaren klickat in minst hundra gånger när folk skulle antingen in eller ut från arenan och det förvånade mig att spelledaren inte stoppade mig eller ens gjorde en ansats i alla fal att stoppa mig.

Jag började springa bort till stället som jag såg att alla var på och det förvånade mig att ju när jag började närma mig började gladiatorerna back in i skogen bakom.

Jag kom bort till stället där alla spelare stod i en cirkel runt vad jag antog var Ninja då jag hörde hur hon stönade av smärta. Jag trängde mig igenom gruppen av människor och föll ner på knä bredvid Ninja som snabbt kollade upp på mig.

 

 

Hennes ansikte var blekt, hennes ögon var alldeles rödsprängda och hennes kropp skakade smått framför mig.

 

Spelledarens perspektiv

 

Jag log stort när Ninja föll ner till marken och blicken av Justins sorgsna ansikte gjorde mig på ännu bättre humör Det var som att få två flugor i en smäll. Ninja dog och Justin blev knäckt.

” NEJ ” skrek Justin högt när han äntligen fått talförmågan och började sparka på alla saker runt omkring sig för att ta ut lite av ilskan. Men det verkade inte fungera då han drog sig frustrerat i håret innan han drog tag i sin tjocktröja och sprang bort till utgången som lede till arenan.

 

 

Han drog med sig en av våra små doser med medicin och knappade in koden som gjorde att dörren öppnades. Jag såg hur vakterna och dom andra sponsorerna gjorde en ansats till att stoppa honom men jag satt snabbt upp en hand som visade att dom skulle låta honom gå.

” Men Markus. Är det verkligen så smart att låta Justin springa in på arenan och speciellt nu när han har en av våra doser ” ropade an av vakterna och jag suckade frustrerat, jag hatade när dom använde mitt riktiga namn.

” Det är lugnt, den där dosen räcker inte ens till hälften av hennes skador. Hon kommer dö vare sig han ger det till henne eller inte. Medicinen kommer bara att stoppa procesen. Plus att vi vill ju ge var tittarna vill ha och vad är smartare än att skicka ut bland världens störts personer ut på arenan. Jag är bara chokad att vi inte tänkt på att skicka in honom tidigare ” sa jag och dom kollade lite fundersamt på mig innan dom alla slog upp i stora leenden. Jag drog upp mobilen som var kopplad till gladiatorernas hörapparater och ringde snabbt upp alla.

” Hej det är jag. Jag tänkte bara säga att erat arbete för tillfället är avklarat. Ni kan lämna spelarna för tillfället. Uppfattat? ” frågade jag och hörde en massa mumlande till svar innan jag la på. Jag kollade upp på tv för att se att Justin började närma sig Ninja och att min gladiatorer började vandra tillbaka in i skogen.

Justin trängde sig förbi alla som stod i den lilla ringen runt Ninja och han slängde sig snabbt ner på knän bredvid henne. Han kollade som förstenad på henne att tag då han inte riktigt viste vad han skulle göra innan han drog upp sprutan ur fickan och tröck snabbt in den i låret då det var det snabbaste sättet att få ut den lilla medicinen så det var runt där som dom värsta såren var.

Ninja skrek högt när nålen trängde in i hennes ben och hon knep snabbt ihop ögonen.

Jag skrattade lågt för mig själv och satte mig bekvämt i soffan.

Hitt med pengarna bara tänkte.

 

 

  

Del två blev inte alls lika lång som del ett men det var egentligen meningen att jag bara skulle dela kapitlet på mitten men jag tyckte att sluten blev bättre på det här sättet. Plus att jag redan nu ska börja på kapitel 33 och hoppas kunna få ihop ett långt kapitel som jag kan lägga upp redan imorgon.

Men kommentera i alla fall vad ny tycker och tänker, vill veta allt.

 
 
 

It's a bloody game - kapitel 32 part 1

 

” När jag får tag i den lilla jäveln som skött den där pilen i mitt ben, så kan den personen minst räkna med en plågsam och långsam död, där han kommer att be mig att skona honom Men gissa vad, det kommer inte hända. För det ligger inte i min natur att låta skitstövlar leva ” mumlade jag mest för mig själv men jag hörde hur John, Erik, William och Kim skrattade lågt. 

  

 

Jag satt och pilade lite på tröjans ärm då jag vägrade möte dom äcklade blickarna från sponsorerna, vakterna och speciellt spelledaren.

Jag ville egentligen inte vara här, jag vill inget hellre just nu än att sitta och deppa ensam i lägenheten med tanken på att jag kanske aldrig kommer att få träffa Ninja igen. Jag rös av tanken och jag försökte snabbt putta bort den hemska tanken.

Hon kommer att klara sig ut där ifrån, vare sig det är på ett eller ett annat sätt.

” Hej Bieber. Jag trodde jag sa åt sig att hålla ögonen på skärmen, vi vill ju inte att du ska missa något av det som kommer hända med din vackra lilla flickvän ”

” Prata inte om henne ditt svin ” snäste jag åt honom och dom andra skrattade.

” Du har förändrats Bieber, vet du de. När du kom hit så var du en sött liten snäll pojke och nu är du bara sur, spänd och otrevlig hela tiden. Vad hände? ”

” Du hände, allt det här hände ”

” Du menar väll att det var Ninja som hände. För att om du inte valt henne som din spelare hade du aldrig fått känslor för henne och hamnat i all den här skiten som du hamnat i ”

” Lämna Ninja utanför det här. Hon har inget att göra med mitt hat mot dig ”

” Visst, jag slutar prata om henne samtidigt som du börjar kolla på tv för snart kommer gladiatorerna att attackera era små spelare och jag kan lova att Ninja absolut inte är en av dom som kommer sätta en levande fot innanför dom här portarna igen ” sa han och om blickar kunde döda skulle han nu falla ihop livlös på golvet.

Spelledaren vände sig roat mot tv igen och jag kollade bort mot tv för att se hur Ninja haltade fram med Johns arm runt hennes midja som stöd. Jag stod emot instinkten att titta bort från tv och försöka glömma bort att Ninja var skadad, att om bara några minuter skulle gladiatorerna anfalla dom och att det var stor sannolikhet att Ninja inte skulle komma tillbaka. Att jag inte skulle få hålla om henne igen, känna hennes beröring, säga hur mycket jag älskade henne och kyssa hennes läppar som var som en drog för mig.

” Och nu börjar det roliga ” sa spelledaren och jag drogs ur mina tankar.

När jag kollade ordentligt igen såg jag att spelarna satt i en ring eller något och pratade medans gladiatorerna sakta men säkert kom närmre och närmre från alla håll och kanter.

Jag ville skrika åt Ninja att akta ryggen men visste att hon inte skulle höra mig så jag stog över. Jag bet mig lite diskret i insidan av min kind i ett försök att jag inte skulle få för mig att göra något dumt. För om jag kände mig själv just nu skulle jag väll skrika åt något till spelledaren som bara skulle göra honom ännu argare på mig och be sina gladiatorer att på skynda deras attack.

Någon av gladiatorerna var klumpig nog att trampa på en kvist eller något och gjorde ett högt knäckande ljud när det bröts på två delar.

Spelarnas huvuden flög snabbt upp och inom bara någon sekund stog dom upp med vapnen förbereda för strid.

” Jag hoppas du tog ett ordentligt farväl av Ninja, för det här lär bli det sista du ser av henne ”

” Det blir vi nog två om ” sa jag och lätt mer självsäker än jag kände mig och jag hörde hur dom andra skrattade roat åt mig.

” Jag antar att Bieber har lärt sig att vara positiv genom att vara en världskänd popstjärna, även fast allting pekar åt det negativa. Som att Ninja inom en timme kommer vara död ”

” Det är en annan sak jag också lärt mig sen jag blev känd ”

” Och vad kan det vara då min lilla vän ”

” Underskatta ingen ” sa jag och gav honom ett falsk leende som fick honom att kolla chokat på mig ett tag innan han vände sig mot tv igen.

Jag höjde min blick till tv och såg att både svärd, yxor, knivar, släggor och nävar var slängda både hit och ditt i ett försök att döda den andra. Jag hade svårt att utskilja Ninja i allt kaos då dom filmade uppifrån så att man skulle se allt och efter som Ninja var rätt mycket mindre än dom andra försvann hon liksom i mängden av dom andra.

Jag letade febrilt med blicken efter Ninja och efter ett tag hittade jag henne i utkanten  av allt tillsammans med ryggen hårt pressad mot Eriks och tre killar runt om dom. Eller jag trodde i alla fall att dom bara var killar men det var svårt att angöra när tjejerna var nästan exakt lika vältränade som killarna.

Jag såg att Ninja hade blivit ännu mer skadad under dom få minuterna jag hade kollat bort från henne och hon verkade ha svårt att försvara sig mot gladiatorerna. Och hon verkade inte vara den ända då gladiatorerna var mer en det dubbla antalet, eftersom spelledaren tyckte att det skulle vara kul att skicka in dom gamla gladiatorerna tillsammans med tio ny som inte ens var med från början. Så just nu var dom 30 gladiatorer mot 12 spelare. Eller 11 spelare nu när en av spelarna dog med tre spelare emot sig.

 

 

 

 

Vi hade säkert hållit på i tjugo minuter och jag visste inte hur mycket till jag skulle klara av.

Jag hade tagit en massa slag över hela kroppen, men dom värsta skadorna måst nog mitt huvud och mina ben stå för. Jag kunde knappt stå upp längre och mitt huvud bultade som aldrig förut, plus att jag såg väldigt suddigt. Vilket hade resulterats i att jag hade missat mitt mål flera gånger då jag just nu såg dubbelt av allt.

Det var två av oss som hade dött  enligt siffran i tacket men jag visste inte vilka det var som hade blivit dödade. Ville jag ens veta. Jag menar det kommer ju inte spelar så stor roll om jag dog.

För den ända chansen till att jag skulle vinna är om alla andra spelare dör förre mig, vilket inte var en så stor chans. Så det var nig lika bra att jag inte visste vilka det var som dött.

Jag gjorde ett sista försök till anfall innan någon hög mig i magen med en kniv eller något vasst. Jag tappade sakerna jag hade i händerna och föll direkt till marken när vapnet drogs ut ur mig.

Jag tröck med händerna hårt över såret i ett försök att stoppa blödningen och hörde hur gladiatorerna runt mig skrattade och hur Erik och John skrek av ilska.

  

Så nu lyckades jag äntligen få upp det här kapitlet, vi vet inte hur lång tid det tog för mig att skriva det här kaptilet. Jag har ändrat så mycket för att försöka få det bra och det här blev tillslut resultatet. 

Jag hoppas att ni gillar det och jag kan lova er del 2 om ni kommenterar bra mina älsklingar.

Allt är upp till er.

 

   


It's a bloody game - kapitel 31

 
 

Han la sina hände på mina höfter så att han kunde lyfta upp mig och få mig att sätta mig gränslande högt upp på hans lår.

Jag lutade mig lite bakåt för att hämta andan lite och lutade min panna mot hans.

” Du kan verkligen inte lämna dig ” flåsade jag lite andfått och Justin möte snabbt min blick.

” Jag kommer inte ens släppa taget om dig fram tills du ska in på arenan. Jag kommer var så pass klängig att du kommer bli trött på mig ”

” Jag kommer aldrig bli trött på dig ” sa jag pressade ihop min läppar med hans igen.

  

 

Jag stod återigen i mitt rum och satte på mig dom nu rentvättade kläder som måste ha minskat lite i tvätten för kläderna satt nu väldigt slimmade efter mina ben och höfter. Jag gick runt lite i rummet för att försöka få dom att bli lite större och därför lite bekvämare.

När jag gått runt ett tag gick jag bort till Justin som satt på min säng med blicken fäst på mig. Vilket inte var något konstigt dom senaste timmarna sen spelledaren var här. För den ända gången Justin släppt mig var när jag eller han behövde gå på toa. Eller nu när jag bytte om blev han tvungen att släppa min hand, men det stoppade ju inte honom att från att stirra på mig att släppa mig med blicken.

Jag ställde mig framför honom med hans ben på varsin sida av min kropp och armar runt min midja. Jag la mina armar runt hans nacke och lutade mig framåt så att jag kunde begrava mitt ansikte i hans hår som alltid luktade Justin.

Vi stod så tysta en lång stund och bara höll om varandra utan att säga något tills det nu allt för vanliga tjutet fyllde lägenheten och signalerade att det var dags att gå ner. Jag lossade mitt grep lite om Justins nacke så att jag skulle kunna kolla ner på honom och han möte snabbt min blick.

” Jag måste gå ” fick jag lite skakigt fram och Justin bara skakade på huvudet.

” Snälla stanna här med mig, du kan inte lämna mig. Jag behöver dig ”

” Du vet inte hur gärna jag skulle vilja stanna och spendera min dag med dig istället men jag kan inte. Inte så länge vi båda vill hamna i mer problem än vi redan är i ”

” Det är bara lite svårt att släppa taget om dig ”

” Jag kommer tillbaka, kommer du inte ihåg det. Vi hittar nog ett sätt för mig att komma ut därifrån ”

” Jag vet, men till dess måst jag släppa taget om dig ”

” Tänk inte på det ” sa jag och pressade mina läppar desperat mot hans ett tag innan jag drog mig undan och gick med snabba steg ner för trappan till vapen förrådet Jag.

Jag började hänga på mig alla mina saker och kunde känna hur Justins blickar brände mot min hud. Jag hängde på mig det sista innan jag vände mig mot honom och möte hans sorgsna blick.

” Kom hit ” sa han och sträckte ut armarna mot mig. Jag tvekade inte ens innan jag halv sprang in i Justins armar och la mina armar runt hans midja för att kunna pressa min kropp hårt mot hans.

Han la sina armar runt mina axlar och begravde för typ åttonde gången idag ansiktet i min halsgrop. Jag tröck in mitt ansikte hårt i hans bröst och kände snart hur tårarna började rinna längst mina kinder. Jag lossade ena handen runt Justins midja för att kunna torka bort tårarna som rann längst mina kinder innan jag begravde ansiktet i Justins bröst igen.

” Ninja grått inte snälla, jag hatar att se dig gråta. För det får mig att också vilja gråta vilket vi inte kan, vi måste hålla oss starka ” började han men blev avbruten när den röda lampan började blinka och inom kort tid började den stora metalldörren gnissla när det öppnades.

Jag visste att det inte skulle hjälpa mig att vänta så länge som möjligt med att gå ut, då det bara skulle göra det svårare för mig att lämna Justin kvar.

Jag kysste honom snabbt innan jag gav honom ett sista leende och sprang ut på arenan som återigen var i blom och helt alldeles grön. Jag suckade lättat ut när jag kände värmen som fanns inne i arenan och låg stort. Nu skulle vi inte behöva springa iväg från gladiatorerna om vi stötte på dom.

Jag började styra mina steg bort mot våran mötesplats och slog upp i ett stort leende när jag såg att Erik och John redan var där för då betydde det att det inte var någon av dom som jag gillade mest här inne hade dött under attacken.

” Hej killar ” sa jag glatt och dom vände sig med stora leenden mot mig.

” Omg vad skönt det är att se dig. Vi var rädda att det var du som var den andra personen som dog under attacken ” sa Erik och drog in mig i en hård kram som för att se att det faktiskt var jag och inte någon dum hallucination.

” Nej det var inte jag. Ni vet ju att jag är stark som en oxe ”

” Ja en stor och stark oxe som fryser en massa ”

” Det är inte mitt fel att jag är en liten mindre oxe ” sa jag och försökte spela sorgsen men det gick inte så bra då dom bara skrattaed lågt.

 

*

 

Vi hade gått ett tag när jag helt plötsligt kände något vasst som trängde in i baksidan av min vad och fick en stark smärta sprida sig upp i hela benet.

Jag kvävde ett skrik som ville tränga fram haltade några steg bort till en sten som jag satte mig ner på för att kunna undersöka benet. Jag kände killarnas blickar bränna mot min hud och kunde nästan se deras oroliga blickar framför mig.

Jag sträckte ut mitt vänstra ben lite men kunde inte dra ut det helt då det som satt fast i mitt ben kom åt marken och om jag skulle sträcka ut benet mer skulle den komma in djupare in i mitt ben. Jag kollade ner på benet för att se att det var en pil som trängt in i mitt ben med en lapp hängandes.

 

 

Jag drog loss pappret och såg att det stog något på den och antog att det var något slags meddelande som gladiatorerna eller spelledaren ville ha fram och jag hade rätt.

 

Nästa gång är det inte din vad jag träffar utan nästa gång sätter jag min pil igenom ditt hjärta eller ditt fula lilla tryne av ditt. Åå du kan räkna med att ingen av dina närmaste vänner komma vinna det här programmet och bara för att du hade en förbjuden relation tillsammans med din så underbara sponsor Justin som du vi vet att du älskar mer än något annat. Så jag skulle vara försiktigt med det du gör i framtiden, för om du inte tänker igenom dina händelser innan du gör dom kan det nog sluta dåligt för honom också.

Mycket kärlek era gladiatorer <3

 

Jag läste igenom det två gånger innan jag rev sönder i flera småbitar både för att jag var arg men även för att jag inte ville att dom andra spelarna skulle se vad det stod på lappen.

” Vad stod det på lappen? ” frågade Erik efter ett tag och jag kollade upp på honom.

” Inget speciellt, bara att vi borde vakta våra ryggar och att vi borde sova med ett öga öppet i natt ”

” Okej, men hur gör vi med ditt ben? ”

” Det är inget problem. Hjälp mig bara av med min tröja så att jag kan linda den runt benet och stoppa blodtillförsen innan jag drar ut pilen ” sa  jag och Erik nickade lite till svar innan han hjälpte mig av med min jacka och räckte den till mig.

Jag knöt jackan hårt över stället som jag blivit träffad på och skar sen bort den nedre delen av min byxa så att den inte skulle fastna i pilen eller något och bara göra allt mycket värre än det redan var. Jag slängde bort tygstycket innan jag försiktigt började försöka lirka ut pilen ur mitt ben. Benet skrek av smärta och det var flera gånger jag bara vill ge upp och låta den förbannade pilen sitta kvar i benet. Ett tag i alla fall. Men tillslut kände jag hur pilens vassa skaft äntligen lämnade min vad och jag kollade lite snabbt på såret innan jag tröck in ärmarna rån jackan i ännu ett försök att stoppa den förbaskade blödningen.  

När jag äntligen lystas få jackan att sitta på ett bra sätt runt vaden gjorde jag ett försök att ställa mig upp, men satte mig snabbt igen när smärtan i benet blev outhärdligt.

” Behöver du hjälp? ” frågade John och jag kollade upp på honom.

” Nej det är lugnt, jag behöver bara lite tid ”

” ja, tid som vi behöver för att komma längre bort från gladiatorerna ” sa han och lyfte upp mig i sin famn innan han gick bort till dom andra killarna som kollade medlidande p åmig.

” När jag får tag i den lilla jäveln som skött den där pilen i mitt ben, så kan den personen minst räkna med en plågsam och långsam död, där han kommer att be mig att skona honom Men gissa vad, det kommer inte hända. För det ligger inte i min natur att låta skitstövlar leva ” mumlade jag mest för mig själv men jag hörde hur John, Erik, William och Kim skrattade lågt. 

  

 


It's a bloody game - kapitel 30

 

Vi satt så ett tag innan Chaz harklade sig och Ninja drog sig undan.

” Hör ni om jag vill kolla på människor som hånglar hade jag bar behövt sätt på en av alla kärleks filmerna som mamma har hemma. Men just nu vill jag kunna prata med min bästa kompis och hans tjej, så om ni för bara någon minut skulle kunna slita era läppar från varandra skulle jag bli jätte jätte glad ” sa Ryan och jag skrattade.

” Visste vad vill ni prata om då ” sa jag och Ninja lutade sitt huvud mot min axel.

  

 

Vi satt och pratade ett tag med Chaz och Ryan innan dom behövde åka iväg till sin hockeyträning som tydligen var väldigt viktig då det var en uttagningsträning för vilka som skulle få vara med i Stratfords elitstansande lag.

” Så vad ska vi göra nu då? ” frågade jag när vi avslutat samtalet och bara suttit tysta ett tag.

” Jag vet inte, vi kan ju alltid avsluta vad vi påbörjade innan Chaz avbröt oss ” sa Justin och började kyssa mig över halsen vilket fick hela min kropp rysa till av välbehag.

” Jag vet inte riktigt. Jag menar jag gav ju dig massage och jag har fortfarande inte fått något tillbaka ”

” Jag kan ge dig vad du än vill ha i sängen som massage ” sa Justin med en mörk, viskande inbjudande röst som håret i nacken att ställa sig upp.

” Vad säger du? ”

” Det låter väldigt tilltalande ” började jag men Justin avbröt mig.

” Så varför sitter vi kvar här då? ”

” För att jag inte är så säker fall det är det bästa tillfället ” sa jag och Justin kollade oförstående på mig.

” Vad pratar du om, om du inte vill ha det med mig behöver du ju bara säga det ”

” Tro mig, jag vill inget annat hellre. Men vi har lite oinbjudna gäster ”

” Vad pratar du om? Och vad menar du med oinbjudna gäster? ” frågade Justin och jag skulle precis svara men blev istället avbruten av en annan röst som skickade ilningar igenom min kropp och då inte på ett bra sätt som när Justin rörde mig eller pratade med mig.

” Det är mig och min vakter hon pratar om så klart ” sa spelledaren och Justin vände sig om med ett ryck för att sen kolla äcklat på honom.

” Vad gör du här? ” sa Justin äcklat och jag la mina armar runt hans midja bakifrån för att få honom att lugna ner sig lite. Vilket han gjorde. Hela han slappnade av lite mer, hans käkar var nu inte hårt spända längre och istället för att knyta sina nävar till två bollar flätade han ihop sina fingrar med mina.

” Jag är bara här för att ha samtalet om det stora S ni vet ” sa han och slog sig ner i soffan mitt emot mig och Justin.

” Vi behöver inte din hjälp ” snäste jag åt honom och han skrattade.

” Ja jag hörde ju igår, så jag antar att du måste göra något rätt för att få den där slampan att skrikan Justin ”

” Kalla henne slampa en gång till och jag lovar dig att du kommer ångra dig ”

” Vad då? svider sanningen eller ” sa han och Justin snurrade runt mig så att jag nu satt med ryggen hårt pressad mot hans mage. Han la sina armar beskyddande runt min midja och jag flätade åter igen ihop våra fingrar tillsammans.

” Ninja är verkligen inte en slampa. Om det är någon som är det är det ju du ”

” Haha, jag antar att Ninja inte berättat om sitt bagage av killar som hon haft inne i sitt rum innan hon träffade dig ”

” Vad faan pratar du om ”

” Åå kom igen, du kan ju ärligt talat inte tro att du var den första som Ninja hoppade i säng med ”

” Nej, men bara för att hon legat med en kille förut gör henne inte till en slampa ” frästa Justin och han var nu till och med ännu mer spänd än han var inne.

” Oh det är ju inte bara före hon träffade dig som hon lätt någon annan röra dom där allt för sexiga benen av hennes ” sa spelledaren och lutade sig framåt så att han kunde dra med ena hand över mitt högra lår.

” Håll dig borta från henne ”

” Åh kom igen, vi har ju redan delat på henne en gång. Varför inte göra det igen ”

 ” Den enda anledningen till att du fick kyssa mig och till och med röra mig var för att jag var fastskedjade så att jag inte kunde göra något motstånd ” skrek jag ilsket ut men ångrade mig snabbt när jag kände hur Justins grep om min midja blev hårdare.

” Har han kysst dig? ” frågade Justin ilsket och jag nickade till svar.

Jag såg hur den sista glimten kärlek försvann ur Justins ögon innan dom blev svarta och han satte mig ner i soffan bredvid honom så att han sen snabbt kunde ställa sig upp.

” Din jävla ” började Justin men verkade inte komma på något tillräckligt fult för att uttrycka sina känslor som bubblade upp i honom

Justin tvekade sen inte ens en sekund innan han slängde sig på spelledaren som ramlade baklänges och Justin satte sig gränslande över hans mage med knäna på hans armar så att han inte kunde göra något motstånd när Justin började måtta en massa slag mot både hans bröst och ansikte.

Det tog ett litet tag innan vakterna hann reagera och slet bort Justin från honom.

” Jag ska döda dig ” skrek Justin och vred sig i vakternas grep i ett försök att komma loss.

Jag reste mig snabbt upp och sprang bort till Justin där han fortfarande stod och stretade emot.

” Hej Justin, Justin kolla på mig ” sa jag och la en hand på hans bröst som steg och sjönk i ett högt tempo på grund av ilskan och la min andra hand på hans kind.

” Justin snälla kolla på mig ” bad jag igen efter ett tag och försökte vrida hans ansikte mot mitt.

Efter ett tag möte han äntligen min blick som snabbt mjuknade lite när hans ögon möte mina.

” Justin ta det lugnt ”

” Han fucking kysste dig när du inte kunde göra något motstånd och kallar dig slampa. Hur faan tror du att jag ska kunna lugna ner mig ”

 ” Jag är okej eller hur, är inte de det som borde räknas. Plus, han är inte värd det ”

” Du borde lyssna på din lilla flickvän när det för engångs skull kommer ut något smart ” skrattade spelledaren fram bakom mig.

Jag vände mig snabbt om och smällde till honom hårt i ansiktet så att han än en gång vinglade baklänges och slog huvudet i bordet bakom.

” Du ska bara hålla tyst så länge som du inte vill dö ” skrek Justin när han ställt sig upp igen och spottat ut blodet han hade i munnen.

” Jag säger vad faan jag vill Bieber och bara för att du vart så jävla otrevlig skickar jag in spelarna redan imorgon ”

” Ditt jävla svin, du kan inte göra så ”

” Det kan jag bara jag vill. Det är mitt program om du kommer ihåg ”

” Tyvärr så kommer jag ihåg det ”

” Bra för då kan jag väll även passa på att säga att du borde ta ett ordentligt farväl av din flickvän. För du kommer aldrig att få se det där sexiga ansiktet och kroppen igen så fort hon passerat portarna där nere ” sa han och med dom orden sagde lämnade han oss ensamma kvar.

Jag kände hur tårarna hotade att tränga fram men vägrade att släppa fram dom då jag inte vill att spelledaren skulle få skratta sig lycklig till säng av bilderna från mig gråtande.

Justin måste ha märkt det för han la snabbt en arm runt min midja och en vid mina knäveck så att när han sen reste sig upp hade han mig i famnen. Jag slängde armarna runt hans nacke och begravde ansiktet i hans halsgrop där jag kunde känna hur hans puls gick i typ 200.

Han satte sig ner i sängen med mig i knätt och drog mig tätare in till sig. Jag kände hur tårarna nu började rinna och Justin drog en tröstande hand över min rygg för att försöka lugna ner mig.

 

 

 

” Ninja allting kommer att bli okej ” försökte han men det fungerade inte.

” Nej det kommer det inte. Han kommer att ta död på mig den här omgången, han kommer göra allt i sin makt för att få mig död. Vilket gör så att jag inte kommer kunna komma tillbaka. Komma tillbaka till dig ” snyftade jag fram och Justin la en hand på min kind så att han kunde lyfta upp mitt ansikte mot hans.

” Jag kommer inte låta det hända. Jag kommer göra allt i min makt för att få hålla dig i min famn igen. För jag älskar dig allt för mycket för att se dig dö. Jag kan inte låta det hända ”

” Och hur ska du kunna få mig tillbaka. Om spelledaren vill ha något får han det ”

” Jag vet inte vad jag ska göra än, men jag kan lova dig med hela mitt hjärta att jag kommer göra allt i min makt för att få dig tillbaka ” sa han och jag möte nu äntligen hans blick.

” Jag är rädd ” erkände jag för typ första gången i hela mitt liv.

” Det är jag också, men vi kan inte låta våran rädsla styra våra liv. Vi måste kämpa emot den ”

” Jag vet men ” var allt jag fick fram innan orden fastnade i halsen och jag inte längre kunde få fram några ord ytan bara några låga snyftningar.

” Jag vill bara inte förlora dig ” fick jag fram efter ett tag och Justin lutade sig ner mot mig.

” Och det kommer du inte, jag lovar ” sa han kort innan han pressade samman våra läppar. Men den här Kyssen var inte som någon av dom andra vi delat.

Den var hårdare på något sätt, mer desperat och det var som att alla känslor vi någon sin känt fördes över till den här kyssen. Jag flätade in mina händer in hans redan rufsiga hår och drog mig upp närmre mot honom. Han la sina hände på mina höfter så att han kunde lyfta upp mig och få mig att sätta mig gränslande högt upp på hans lår.

Jag lutade mig lite bakåt för att hämta andan lite och lutade min panna mot hans.

” Du kan verkligen inte lämna dig ” flåsade jag lite andfått och Justin möte snabbt min blick.

” Jag kommer inte ens släppa taget om dig fram tills du ska in på arenan. Jag kommer var så pass klängig att du kommer bli trött på mig ”

” Jag kommer aldrig bli trött på dig ” sa jag pressade ihop min läppar med hans igen.

 

  

 

Kapitlet kom upp idag istället då det blev lite längre än jag tänkt mig att det skulle bli. Det är inte ett jätte långt kapitel men ett lite längre än det jag la upp igår.

I alla fall, vad tror ni kommer hända nu. Spelarna kommer bli inskickade för sista gången på den där arenan och allt kan hända. Tror ni att Ninja kommer lyckas ta sig ut eller kom hon dö där inne.

Snälla kommentera och om ni kommenterar bra kanske jag kan lägga upp ett till kapitel senare ikväll.

 

 


It's a bloody game - kapitel 29

 

” Okej, som du vill ” sa jag och kysste honom snabbt innan jag satte mig med ryggen mot väggen igen. Justin satte sig ner bredvid mig och ett stort leende spreds på hans läppar när han såg att mobilen låg på sängen vid hans fötter och inte i min hand.

” Haha, jag sa ju att du skulle bli tvungen att släppa den någon gång ”

” Ja, ja lycklig nu när du hade rätt ”

” Mycket ” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan han började äta av sin frukost.

  

Vi låg just nu tätt ihop tryckta och kollade på film inne i vardagsrummet.

Jag låg med ryggen hårt pressad mot Justins mage, hans armar höll ett hårt grep om min midja, våra fingrar var ihop flätade och våra ben var ihop slingrade.

” Sa inte du att det här skulle vara en skräckfilm? ” frågade jag efter att filmen gått ett tag och det ända som hänt var att vi båda skrattat. Mycket.

” Jo, det stod att det skulle vara en skräckfilm och det stod också även att det skulle vara än av dom lite läskigare än dom andra som fanns där ”

” Det ända som är läskigt med den här filmen är hur läskigt dålig den här filmen är. Jag menar skådespelarna är ju inte ens trovärdiga ”

 

 

” Va, vad menar du. Dom är ju skit duktiga ” sa Justin sarkastiskt och jag skrattade.

” Jätte ” sa jag och började dra lite med naglarna över Justins hand och arm.

Justins hud knottrade sig under min beröring och jag hörde hur ett lågt stön lämnade Justins läppar. Jag skrattaed lite lågt och flätade ihop mina fingrar med hans istället.

” Snälla sluta inte ” bad Justin och jag rös till när Justins läppar började vandra över min hals.

” Och varför skulle jag vilja fortsätta? ” frågade jag roat efter ett tag är jag äntligen lyckats få tillbaka min andning till nästan normalt.

” För att du älskar mig så mycket och för att du är världens bästa flickvän ”

” Hm, vad får jag för det? ”

” Vad du än vill, jag är bara din ” sa Justin och började placera blött kyssar längs min hals och nyckelben. Justins läppar fortsatte ner lite över mitt bröst innan han fortsatte upp till min käke innan han fortsatte att kyssa min hals.

” Visst, sätt dig upp ” sa jag efter ett tag då jag inte skulle klara av så mycket till utan att slänga mig på honom utan att ens bry mig om kamerorna.

” Varför ska jag sätta mig upp? ”

” Gör det bara om du vill att jag ska massera dig ” sa jag och efter ett tag satte han sig upp.

” Kan du hoppa fram lite ”

Justin gjorde som jag bad honom och jag hoppade in bakom honom. Jag lät mina fingrar glida in under hans tröja för att sen dra av honom den så att jag kunde komma åt lite bättre.

Jag började dra med naglarna över hans rygg och hans hud knottrade sig snabbt under mina fingrar. Ett lågt stön slank ut ur Justin och ett belåtet leende spreds på mina läppar.

Jag fortsatte att dra med fingrarna över hans rygg innan jag drog dom runt honom och började istället dra dom över hans mage och bröst. Jag började dra lite hårdare med naglarna och lite högre stön lämnade nu Justins läppar.

Jag böjde mig lite framåt så att jag nu samtidigt kan placera kyssar längst Justins hals och ner mot hans skulderblad vilket jag visste var en av hans svagare punkter. Ett lite högre stön lämnade nu Justins läppar den här gången och han vinklade huvudet lite åt vänster så att han nu gav mig större utrymme att kyssa på.

Jag drog händerna upp en sista gång upp mot hans bröst innan jag drog ner fingrarna mot hans mage igen och den här gången drog jag dom hela vägen ner till hans byxkant.

Det här verkade ha fått Justin att få nog för han tog ett fast grep om mina lär och drog mig runt honom så att jag nu satt ansiktet mot ansikte med honom. Han tog ett fast grep om mina höfter innan han hoppade längre bak i soffan och drog mig tätt intill honom.

Jag flätade in mina fingrar så att jag kunde dra honom den sista biten upp till mig och gjorde så att jag kunde pressa mina läppar hårt mot hans. Han besvarade kyssen snabbt och jag särade lätt på hans läppar så att våra tungor snart var igång med att utforska var enda millimeter av varandra.

Justins händer gick över hela min kropp och var snart innanför min tröja och drog med fingrarna över min mage. Jag började dra lite med mina ena hand över Justins bröst och snart började även vi även båda två stöna lågt i kyssarna.

Jag drog mig snabbt undan från honom när jag kände hur det vibrerade i min bakficka. Jag drog snabbt upp den och såg att det var någon som ringde och räckte den över till Justin.

” Jag trodde du sa att du inte kunde ringa eller ta emot samtal ”

” Det har jag inte kunnat heller, spelledaren stängde ju av all koppling som jag hade till ute världen ” sa han och tog emot mobilen som han snabbt tröck mot örat efter att ha låtit tummen glida över skärmen för att svara.

” Hej det är Justin ” sa han och sen var det någon som sas från andra sidan linjen och Justin slog upp i ett stort leende följt med ett lyckligt skratt som värmde hela mig.

” Tjenare Chaz, hur är det med dig? ” frågade Justin glatt och jag pussade honom snabbt på kinden innan jag hoppade ner på golvet.

Jag gick bort till Justins sovrum istället för att låta Justin prata lite ifred med sin kompis och slängde mig på sängen.

” Ninja ” ropade Justin och jag satte mig upp med ett ryck.

” Skulle du kunna komma hit med min data? ”

” Visste, kommer ” sa jag och gick bort till skåpet där Justin hade alla sina saker.

Jag lyckades få ut datorn och satte på den lite snabbt innan jag gick ut till Justin för att lämna den.

 

 

 

Jag slog upp i ett stort leende när jag såg hur min dator äntligen lyckades koppla till internet här igen och loggade snabbt in på skype där jag såg att Chaz och Ryan redan var inne.

Jag klickade upp vår lilla grupp och klickade p video samtal och snart syntes som alldeles för välbekanta ansiktena upp i en varsin ruta.

(Justin vanligt, Ryan kursivt, Chaz tjock)

BIEBER ” skrek Ryan glatt och jag skrattade glatt.

” Hur är det med dig. Vi har inte hört av från dig sen vi typ stack ”

” Jag vet och jag har saknat er så mycket. Du vet inte hur ensamt det blir medans Ninja är inne på arenan. Jag håller på att dö här utan något internet och vänner jag kan prata med ”

” Ja, det måste vara jätte svårt för dig att bo tillsammans med en snygg tjej som Ninja ”

” Eh ja, för Ninja är nästan aldrig här ”

” Men dom andra sponsorerna då? ”

” Dom är ju bara dumma i huvudet ”

” Är det så farligt ” sa Chaz retsamt och jag suckade.

” Värre ” började jag men blev avbruten när Ninja ropade på mig.

” Justin ligger min tröja där? ”

” Du menar min tröja som du snott ”

” Spela roll, kan du bara säga fall den ligger där eller inte ”

” Ja den ligger här ” sa jag och tog upp den i handen så att jag skulle kunna ge den till henne när hon kom.

” Tack så mycket ” sa hon och skulle precis dra åt sig den när jag drog bort den från henne,

” Och vad får jag för att vara snäll ” retades jag och Ninja gav mig en sur blick som inte riktigt nådde resten av ansiktet innan hon lutade sig ner mot mig. Hon pressade sina läppar hårt mot mina och särade snabbt på mina läppar innan hon drog sig undan från mig.

” Räcker det? ” frågade hon och ställde sig upp.

” Inte riktigt än ”

” Va varför, vad ska jag mer göra då ”

” Kom här ” sa jag och la en arm runt hennes midja så att jag kunde dra ner henne i mitt knä.

” Säg hej till Chaz och Ryan ” sa jag och hon vände sin blick mot datorn.

” Åh, det är ju dina livvakter ” sa Ninja skämtsamt och dom skrattade kort.

” Japp och Justin jag trodde du sa att det bara skulle vara en vänskap som bara var för att ni jobbade tillsammans ”

” Ja det var inte planerat att det skulle bli så här men jag antar att det bara blev så ” sa jag och Ninja möte min blick.

” Jag älskar dig ”

” Jag älskar dig också ” sa jag och hon tröck sina läppar mjukt mot mina.

Vi satt så ett tag innan Chaz harklade sig och Ninja drog sig undan.

” Hör ni om jag vill kolla på människor som hånglar hade jag bar behövt sätt på en av alla kärleks filmerna som mamma har hemma. Men just nu vill jag kunna prata med min bästa kompis och hans tjej, så om ni för bara någon minut skulle kunna slita era läppar från varandra skulle jag bli jätte jätte glad ” sa Ryan och jag skrattade.

” Visste vad vill ni prata om då ” sa jag och Ninja lutade sitt huvud mot min axel.

 

  

 

Blev ett ganska tråkigt kapitel jag vet men jag ska försöka få upp ett till kapitel idag där det händer lite mer saker i alla fall, Jag lovar. 

Ska bara göra en liten läxa sen ska jag börja på nästa kapietl direkt.

 

 
 

It's a bloody game - kapitel 28

 

” Är du varm nu? ” frågade Justin roat efter ett tag och jag vände mig upp mot honom.

” Ja, jag är väldigt varm nu ” sa jag och kollade in i hans ögon som jag snabbt drunknade i.

” Jag älskar dig ”

” Jag älskar dig också ” sa jag och kysste honom lite mjukt några gånger innan jag la mig ner på hans bröst igen och somnade snabbt in med ett stort leende på läpparna och ljudet av Justins hjärta som nu dunkade hyfsat regelbundet.

  

 

Jag vaknade av att någon rörde sig under mig och jag hävde mig upp på ena armbågen för att kunna kolla ner på Justins fortfarande sovande ansikte.

Jag drog lite lätt med fingrarna över Justins läppar, längst han käkbenet och sen ner över hans nakna bröst.

Ett minne från igår spelades upp i mitt huvud och ett stort leende spreds på mina läppar. Jag fortsatte att dra med handen över Justins bröst ett tag innan jag kände en arm runt min midja som drog upp mig över Justin.

Ett litet skratt slapp ur mina läppar och jag kollade ner i Justins ögon som redan kollade upp på mig.

" Godmorgon sexi "

" Godmorgon beautiful " sa han och en lätt röd nyans spreds på mina kinder. Jag begravde ansiktet i Justin bröst och han skrattade lite roat åt mig.

" Titta på mig " sa han men jag bara skakade på huvudet till svar och tröck ner mitt ansikte ännu mer.

" Snälla, snälla, snälla " sa han och kysste mig över halsen i mellan hans snälla.

" Okej, okej jag ger upp " sa jag och kollade upp på Justin som skrattade lite roat åt mig.

" Nöjd nu? "

" Mycket " sa han och la händerna på varsin kind och drog ner mitt ansikte mot hans. Han placerad först mjuka kyssar på mina läppar innan han började massera dom lite hårdare med sina. Han drog med tungan lite lätt över mina läppar för att jag skulle öppna dom men jag ville retas lite med honom och gav honom därför ingen tillträde in i min mun. Han försökte flera gånger man jag fortsatte fortsatte bara att ignorera honom vilket verkade börja göra honom lite irriterad vilket jag vara tyckte vara väldigt roande.

" Ninja " stönade han klagande mot mina läppar och jag skrattade roat åt honom innan jag pressade mina läppar mot hans men den här gången lät jag honom sära på mina läppar.

Justin nafsade lite lätt i min under läpp och jag stönade in i kyssen men drog mig snabbt undan nör min mage kurrade högt.

" Jag tror det är någon som är hungrig " sa Justin och drog med ena handen över min kind.

" Kanske lite, du vet ett kanin ben räcker inte så värst långt på tre dagar " sa jag och kysste honom lite snabbt på kinden innan jag satte mig upp gränslande över hans höfter.

" Vart tror du att du ska någonstans? " frågade Justin och satte sina händer på mina lår.

" Jag ska iväg och fixa lite frukost till oss "

" Nej det ska du inte " sa Justin och snurrade runt så att jag nu låg under honom.

" Och varför inte det för? "

" För att du redan tagit hand om mig så pass mycket nu att det nu är min tur att ta hand om dig, vilket börjar med frukost på sängen "

" Hm, det kan man ju inte säga nej till " sa jag och han kysste mig mjukt på läpparna innan han hoppade ut ur sängen.

Han drog på sig ett par boxers och ett par mjukisbyxor och blinkade lite med ena ögat mot mig innan han gick ut till köket.

 

 

Jag satt och kollade efter honom ett tag innan jag reste mig upp och gick bort till garderoben. Jag drog på mig par underkläder innan drog på mig en av Justins stora skjortor sin mm skett i att knäppa den så att den hängde löst längst mina sidor.

Jag slängde mig på sängen igen och satte mig med ryggen mot väggen. Jag hörde hur det skramlade ute ifrån köket och skakade lite sota på huvudet. Vad håller Justin på med nu då.

Jag kollade bort mot Justin nattygsbordet och slängde mig mot den när jag såg att hans mobil lpg där. Jag låst fort upp den innan jag gick in på spel och valde att spela mega runner. Der kanske egentligen inte var det roligast spelet men jag hade fastnat för det. Jag hade bestämt mig för att klara ut der här jävla spelet vare sig det tar timmar eller dagar.

" Hoppa gubbe, hoppa " skrek jag och hörde hur Justin skrattade bakom mig.

" Mega runner? " frågade han och jag nickade till svar.

" Jag tror du blivit beroende "

" Jag är inte beroende, jag tänker bara inte lägga ifrån mig den här mobilen för än jag klarat ut set här jäkla spelet "

" Du vet att du måste lägga ifrån dig den nån gång "

" Nej det behöver jag inte, man kan bara köra med en arm istället "

" Är du säker " frågade Justin och höjde med ena ögonbrynet mot mig.

" Vem sa att jag inte kan " sa jag och pausade spelet så att jag kunde kolla upp på honom.

" Jag vet inte " sa han och ställde ifrån sig brickan innan han tryckte sina läppar mot mina.

Han satte sig ner framför mig och satte sina händer på mina lår så att han sen kunde dra upp mig i sitt knä. Jag la mina händer runt hans nacke och flätade in den ena i hans hår medans jag med den andra fortfarande höll i mobilen. Han särade lätt på mina läppar och jag möte den snabbt med min.

Hans händer vandrade lite över mina lår innan han helt plötsligt drog sig undan från mig.

Han kollade ner på mina lår och drog med fingertopparna lite lätt i cirklar på min hud.

” Har du märkt det här? ”

” Märkt vad? ” frågade jag och kollade ner på mitt lår där Justin hade sina fingrar.

Huden under Justins fingrar var nu märkt med fem små blåröda märken. Jag skrattade lite roat och släppte mobilen så att jag istället kunde da lite lätt med fingrarna över märkena från Justins händer.

” Vem trodde att du skulle kunna var så vild och stark i sängen ” sa jag roat och kollade upp på Justin som snabbt möte min blick.

” Jag kan bara jag vill ” sa han och jag skrattade kort innan jag tröck mina läppar mot hans igen men han drog sig snabbt undan.

” Det gör inte ont va? ”

” Mitt ben? ” frågade jag och han nickade till svar.

” Nej Justin det gör inte ont jag kan lova dig att jag har vart med om saker som gör typ tusen gånger mer skada än dom här små såren på mitt ben ”

” Påminn mig inte om det där ” sa Justin och skakade sorgset på huvudet.

” Påminn dig inte om vad. Mina skador, mitt antal dödade människor, eller bara allmänt om allt vad mitt liv består av. För gissa vad, det kan jag inte Justin. Jag kan inte gå runt och lossas som att jag är en normal unge som lever ett normalt liv, där ens största problem i livet är fall man bryter en nagel eller fall ens kläder inte passar ihop. Jag kan inte lossas som det och du vet du. Jag kan inte bara gå runt och skita i allt jag står för och slås för, för det är mitt liv och om du inte vill ha all den skiten och problemen i ditt liv så är jag ledsen. För jag kan inte ändra vem jag är och om du vill vara med mig får du ta allt som tillhör paketet ”

” Ninja det är inte så jag menar. Jag älskar dig för den du är men ibland önskar jag bara att allt det här runt omkring skulle kunna försvinna. Att det bara skulle vara du och jag. Så att jag skulle kunna ta ut dig på en riktig dejt där jag skulle kunna gå runt hand i hand och göra saker med dig utan att det hamnar på en film ”

” Justin det verkar lite som att du glömmer bort att även om vi skulle kunna komma ut här ifrån skulle vi ändå inte kunna göra saker utan att hamna på någon bild eller film. Inte med det livet du lever nu ”

” Hej, det finns alltid ett sätt att komma undan från paparazzi och jag hat faktiskt lyckats komma runt dom och spenderat en hel dag utan att än enda paparazzi eller fans hängde över mig och jag måste säga att det var rätt så skönt ”

” Jag kan förstå det ”

” Och det är det jag vill ha med dig. En relation där våra hemligheter är våra och inte hela världens. Där vi inte skulle behöva gömma oss i ett rum för att kunna vara ensamma ”

” Jag tycker att det är ganska romantiskt att bara sitta här inne med dig ”

” Ja jätte romantiskt. Vilken poäng skulle du sätta det på mellan skalla 1-10? ”

” Helt klart en 10 ”

” Va varför? Det finns så mycket mer romantiska saker jag skulle kunna göra ”

” Jag vet att du säkert skulle kunna göra det. Men det här är fortfarande det mest romantiska någon någonsin gjort för mig och jag gillat faktiskt att sitta instängd på ett rum med dig får du får jag lära känna dig bättre utan alla dom där dumma kamerorna ”  

” Ja, ja visst. Men är din frukost nu innan den blir kall ”

” Okej, som du vill ” sa jag och kysste honom snabbt innan jag satte mig med ryggen mot väggen igen. Justin satte sig ner bredvid mig och ett stort leende spreds på hans läppar när han såg att mobilen låg på sängen vid hans fötter och inte i min hand.

” Haha, jag sa ju att du skulle bli tvungen att släppa den någon gång ”

” Ja, ja lycklig nu när du hade rätt ”

” Mycket ” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan han började äta av sin frukost.

  

Så jag vet att det vart ett tag sen jag la upp ett kapitel och jag känner mig jätte dålig men jag har haft fult upp, jag har knappt haft någon ensam tid. Men jag hoppas att ni inte är sura på mig  för jag gör allt jag kan.

Men i alla fall så ska jag börja på nästa kapitel direkt och jag hoppas inerligt att jag lyckas få upp det imorgon.

 
 

It's a bloody game - kapitel 27

 

” Den där killen måste verkligen var något alldeles speciellt om du går igenom allt det här för honom ” sa han och jag slog automatiskt upp i ett stort leende.

” Det är han verkligen ” sa jag och kollade upp på honom igen.

” Vänner? ” frågade han och jag skrattade.

” Vänner ” sa jag och gav honom en snabb kram innan jag lutade mig tillbaka med ett stort leende då jag just nu inte kunde tänka på annat än Justin, Justin, Justin och än en gång Justin.

  

Sista dagen inne på arenan och det är nu kallare än någonsin. Men det hade inte vart ett sånt stort problem om vi spelare inte hade tappat bort varandra.

Gladiatorerna hade kommit och eftersom vi var så frusna hade vi inte så mycket mer till val än att springa. Grejen vara bara att vi alla sprang åt ett varsitt håll eller jag sprang ju åt samma håll som Kevin men han var inte tillräckligt snabb så gladiatorerna fick tag på honom och dödat honom rätt brutalt.

Det var även en till spelare som hade dött men jag vet inte riktigt vem än. Jag måste ha sovit Medans dom visade videon för att jag har ju sett att siffran har hoppar ner två steg men jag har bara sätt ett av dödandet.

Jag hörde hur en kvist knackade under trädet jag satt upp i och kollade snabbt skräckslaget ner i tron om att det var en gladiator, men till min lycka kom det bara en liten vitt hare skuttande. Jag andades ut ordentligt och hade inte märkt att jag holt det inne. Jag slängde armarna runt min kropp igen i ett förgäves försök att bli varm. Jag satt och skakade som aldrig för och lovar att gladiatorerna skulle kunna höra mitt hackande med tänderna från en mils avstånd.

Jag hoppade ännu lite närmre trästammen då jag var rädd att jag skulle ramla ner från grenen och lindade mina ben hårt runt grenen så att om jag ramlade ner skulle jag i alla fall kunna hålla mig kvar med benen eller åtminstone kunna dämpa fallet lite. Jag lutade mig bak lite och skulle precis sluta ögonen i ett försök att sova men öppnade dom snabbt igen när ett tjut fyllde arenan.

Jag kollade chockat runt mig innan jag lossade mitt grep om grenen innan jag lite stelt hoppade ner på marken under. Jag började halv springa bort mot lägenheten och orkade inte ens bry mig om att kroppen skrek i protest av varenda rörelse.

När jag kom bort till ingången som lede in till min lägenhet stod dörren reda öppen och jag gick snabbt in. Jag hann precis lägga ifrån mig mina vapen innan jag kände ett par armar runt min midja och i nästa sekund var Justins läppar hårt tryckta mot mina.

 


 

Jag hörde hur trappan fälldes ner och var snabbt framme vid den för att sen snabbt springa ner. När jag kom ner stod Ninja redan där och hängde ifrån sig sina vapen.

När hon hängt upp det sista grep jag tag om henne midja för att kunna vrida henne mot mig så att jag sen kunde pressa mina läppar mot hennes. Hon besvarade den snabbt och flätade in sina fingrar i mitt hår för att kunna dra mig ner närmre henne.

Jag kände hur hon skakade i mitt grep då hon förmodligen fortfarande var genomfryst. Jag drog ner dragkedjan på hennes jacka och skulle precis dra av den när Ninja drog sig undan en liten bit ifrån mig.

” Vad gör du? ” frågade hon och  jag möte snabbt hennes blick.

” Jag måste få dig varm ”

” Du kan inte göra det här, det finns ju kameror här ” sa hon och nickade bort mot en som var bakom henne. Jag skrattade kort innan jag drog henne närmre mig igen och lutade mig bara någon millimeter från hennes läppar så att när jag pratade snuddade mina läppar vid hennes.

” Med det finns inga kameror i mitt sovrum ” sa jag och sneglade ner på henne.

” Så varför står vi kvar här då ” sa hon och jag log stort innan jag böjde mig ner mot henne.

Våra läppar var återigen ihop tryckta och hon drog med tungan längst min underläpp och jag öppnade snabbt munnen för att möta hennes med min. Våra tungor började snabb brottas med varandra samtidigt som henne perfekta läppar masserade. Ninja hoppade enkelt upp och slingrade sina ben runt mina höfter och jag satte mina händer under hennes lår för att hon inte skulle ramla.

Jag började styra mina steg upp för trappan och lyckades utan att bryta kyssarna komma in i rummet. Jag la ner Ninja i sängen och la mig snabbt ner över henne. Hennes händer gled ner från mitt hår, ner över mitt bröst och sen ner till min midja där min tröja slutade för att sen börja dra den upp över magen vilket gjorde att hela min hud knottrade sig under hennes beröring som fick mig att bli galen. Jag drog mig undan från henne för att snabbt dra av mig tröjan och jag log stort när henne ögon granskade min nu nakna överkropp.

” Gillar du vad du ser ”

” Shut up ” sa hon och la en hand bakom min nacke för att kunna dra ner mig mot henne. Hon pressade ihop våra läppar igen och snart var våra tungor i ful gång med att kämpa om dominans.

Jag lät mina händer glida ner till hennes höfter och sen in under hennes tröja för att sen börja smeka henne över magen och kupade ena hennes bröst med min hand. Jag klämde åt lite med handen och ett lågt stön lämnade hennes läppar.

Ninja la sina händer på mitt bröst och putade mig åt sidan så att jag nu låg med ryggen mot madrassen. Hon satte sig gränslade över mina höfter innan hon böjde sig ner över mig och började kyssa mig över halsen, ner för bröstet och ner till byxlinjen där hon vände och började kyssa upp för min mage istället.

Några få stön lämnade mina läppar och jag såg hur ett belåtet leende spred sig på hennes läppar. Jag grep tag i hennes ansikte och lyfte upp det i jämn höjd med mitt innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes. Jag drog av henne hennes jacka och den följdes snabbt av hennes tröja som hon kastade iväg någon stans i rummet.

Jag kände hur mina ögon växte av synen av Ninjas nästan nakna överkropp. Visste den här tjejen ens hur vacker var är och vilken påverkan hon hade på mig.

” Något som stör dig Bieber ” sa Ninja roat och jag suckade frustrerat innan jag rullade runt så att hon nu låg under mig  och stod emot instinkten att snabbt dra mig bort från hennes iskalla kropp som skickade ilningar längst hela min kropp.

 

 

” Du borde verkligen inte retas med mig Ninja om du inte vill att jag ska ta dig här och nu ”

” Vad väntar du på? ” sa hon med en sexig röst och jag tvekade en liten stund innan jag lutade mig ner mot henne.

 


 

” Vad väntar du på? ” sa jag och Justin såg ut att tveka en liten stund innan han återigen pressade samman våra läppar. Justins händer letade sig bak till min rygg och han fumlade lite med min bh innan jag kände hur trycket ifrån bh banden släppte och han satte sig lite upp för att kunna kolla ner på mig efter att ha kastat iväg den.

Hans ögon vandrade lite över min kropp innan han lutade sig ner mot mig, men istället för att kyssa mig på läpparna började han lämna blötta kyssar längt min hals och ner över mina bröst.

Ett högt stön lämnade mina läppar när Justin bet sig tag lite vid mitt nyckelben innan han lätt började suga fast sig lite. När han var klar nafsade han några få gånger till vid min hals innan han äntligen möte mina läppar med hans. Jag lätt mina händer glida ner till kanten av hans byxor och började knäppa upp knappen innan jag drog ner dagkedjan på dom. Efter ett tag låg dom på golvet med resten av kläderna som vi haft på oss.

Justin kysste mig en sista gång innan han placerade sig mellan mina ben och trängde sen långsamt in i mig. Justin gjorde någon rörelse bak innan han den här gången stötte hårdare in i mig.

 Ett stön lämnade mina läppar och jag slängde bak med huvudet och trycket in mina naglar i hans högra överarm medans jag med den andra handen drog lätt i Justins hår.

Han grep tag i mina händer och pressade ner dom i madrassen på varsin sida av mitt ansikte. Han höll dom fast där ett tag medans han stötte försiktigt in mig innan han tog tag i mitt ena lår och drog upp det lite så att han lättare kunde stötta in i mig.

 

 

” Juuustiin ” skrek jag högt och Justin lutade sig ner mot mig för att snabbt kyssa mig innan han begravde ansiktet i min halsgrop och placerade några blötta kyssar där innan han började stötta hårdare in i mig.

Känslan som for igenom min kropp var obeskrivlig och jag hade aldrig känt något liknande.

När han stött in i mig ett tag och vi båda stönat högt ett X antal gånger slingrade jag mina ben runt hans midja så att jag sen kunde snurra runt utan att Justin skulle åkta ut ur mig. Jag började röra mina höfter i cirklar och jag såg hur Justin slängde bak med huvudet och hans händer grep hårdare om mina lår.

Efter ett tag kände jag hur det började krampa lite i mina lår och satte mina händer på Justins bröst som stöd så att jag kunde lyfta över vikten lite ditt innan jag fortsatte att rulla med höfterna.

” Ninja ” skrek Justin högt och hans naglar begravde sig i mina lår.

Med ett sista stön från oss båda kände jag hur det drog åt sig inom mig innan jag föll utmatad över Justins bröst. Jag log där ett tag innan jag gled ner på sidan av honom och la mitt huvud på Justins bröst. Hans armar drog mig tätt intill honom men ingen av oss sa något då vi fortfarande försökte hämta andan efter vad som precis hänt.

” Är du varm nu? ” frågade Justin roat efter ett tag och jag vände mig upp mot honom.

” Ja, jag är väldigt varm nu ” sa jag och kollade in i hans ögon som jag snabbt drunknade i.

” Jag älskar dig ”

” Jag älskar dig också ” sa jag och kysste honom lite mjukt några gånger innan jag la mig ner på hans bröst igen och somnade snabbt in med ett stort leende på läpparna och ljudet av Justins hjärta som nu dunkade hyfsat regelbundet.

  

Ja det här kapitlet var ju lite awkward att skriva men jag är glad att dom två äntligen är tillsammans igen. Har vart lite segt att skriva dom senaste kapitlena för att jag bara velat att dom ska kunna vara tillsammans igen.

Men jag hoppas att ni tycker om det och jag ska börja med nästa kapitel redan nu så jag hoppas att det kommer upp imorgon men jag vet inte. För det första så fyller min lilla syster år och för det andra så har jag träning på kvällen. Så vi får se, ska i alla fall försöka få upp det.

 

 

 


Så FAIL, MÅSTE KOLLA!!

 
 
Såg det här när jag kollade på videon och jag håll seriöst på att dö när jag såg det, det är ju bara så fail.
Jag undrar bara fall Justin och dom har märkt det eller fall dom fortfarande inte har märkt.
I alla fall om ni inte tror på mig kan ni bara gå in på videon och spola fram till 0:42
 
 

It's a bloody game - kapitel 26

 

 Varför skulle allt vara så himla komplicerat? Varför skulle jag inte bara ha kunnat träffa henne utanför allt det här? Träffa henne på en plats som gjorde att jag kunde ta ut henne på en ordentlig dejt på någon restaurang eller bio där jag skulle slippa se henne med någon annan kille som inte verkade ha så värst mycket att protestera om när Ninja kom och la sig i hans famn.

Jag önskar bara att jag kunde vara där ute med henne.

  

Jag gick bort till rummet där vi skulle ha vår lilla middag och när jag kom in dog allt snack och skratt ut. Dom alla vände sig mot mig och jag stod lite osäkert kvar i dörröppningen.

" Nämen kolla vem om bestämde sig för att titta in. Jag trodde inte att du skulle komma "

" Jag trodde inte jag hade något val " sa jag och han skrattade.

" Det hade du inte heller men om du inte hade kommit nu hade jag nog skickat vakterna efter dig "

" Eh det skulle inte var nödvändigt, jag vill ju inte missa något så roligt och trevligt som det här " sa jag sarkastiskt och dom skrattade åt mig.

" Kul att se att din humör äntligen är tillbaka efter allt som har hänt " sa spelledaren och log glatt mot mig innan han fortsatte sitt samtal med personen som att bredvid honom. Dom andra fortsatte också att prata efter ett tag och jag gick bort till den stolen som var ledig. Jag satt tyst och lyssnade bara lite halvt på va dom sa.

" Bieber " ropade någon och viftade med handen framför mitt ansikte.

" Vad är det? " frågade jag och kollade upp på dom som kollade roat på mig.

" Jag frågade bara hur du mår " sa Fredrik som var Eriks sponsor och den person som jag kommit bäst överens med.

" Jo det är bra, lite trött bara "

" Trött trött eller är du bara trött på att se Ninja i någon annans famn än din egen? " frågade han och jag suckade.

" Jag antar att det är lite både och "

" Så du erkänner alltså att ni två är tillsammans?

" Det är väll egentligen inget att erkänna. Ni vet ju redan allt som händer i våran lägenhet ni sitter som fast klistrade framför tv som visar bilderna från vår kamera. Så ni har ju redan vettat av vi är tillsammans "

" Asså vi visste ju att ni har delat än och en annan kyss men " började han och dom andra skrattade lite svagt.

" Okej jag får väll rätta mig själv. Vi var ju bara att ni har kladdat en del på varandra och nästa ätit upp varandra. Men det betyder ju inte att ni är tillsammans eller hur "

" Vad skulle det annars betyda? "

" Jag vet inte, ni kanske är friends with benefits "

" Ja friends with benefits fast utan sexet " sa jag och dom skrattade roat.

" Har ni inte haft det än? "

" Nej och jag tänker inte prata om det här med er något mer så ni kan fortsätta prata och skryta om hur mycket pengar ni har och hur många tjejer ni legat med under åren " sa jag äcklad och dom skrattade.

" Okej " sa spelledaren kort innan dom fortsatte jämföra tjejer dom legat med och försökte övertyga dom andra att dom var bättre i sängen än den andra.

Jag försökte stänga ut deras samtal och började äta av all mat som stod framför mig istället.

 

Vi satt just nu framför elden som vi just fått igång och grillade det lilla köttet vi får tag på och efter som vi inte hade några grillpinnar blev vi tvungna att använda våra vapen då vi använde dom få pinnarna vi hittade till att få upp en ordentlig hög så att elden inte skulle slockna nästan direkt.

Jag vred lite på min pil som min köttbit satt på och stampade lite otåligt med min högra fot mot den nu snötäckta marken.

Det hade snöat under ena natten och gjorde så att vi nu inte kunde sova på marken utan vi behövde sova uppe i träden som inte alltid skulle hålla för min och Jons vikt tillsammans. Så fick vi sova själva och det var en av dom värsta dagarna i mitt liv.

Hela min kropp skakade som aldrig förut och om jag trott det var kallt förut var det inget i jämförelse med hur kalt det var nu. För det första så var det flera minus grader här inne och för det andra så har kläderna blivit blötta på grund av snön och gör att den till och med på vissa ställen är isbitar hängande på både mina byxor och jacka. Men det värsta var nog mitt hår, det hade på vissa ställen gått av på mitten på grund av att det blivit is i håret.

” Ninja din köttbit kommer börja brinna snart om du håller den mycket lägre ” Eriks röst lyckades tränga sig in i min lilla frusna bubbla och jag kollade frågandes upp på honom.

” Din köttbit ” förklarade han när han förstod min blick och jag kollade ner på den istället.

Jag hade inte märkt att mina händer hade sjunkit längre ner och nästan låtit min köttbit hamna i elden. Jag tog snabbt ut den från elden och pillade bort dom brända bitarna innan jag började gnaga på kanin köttet som smakade gudomligt.  Jag slukade den snabbt kom på mig själv med att slicka på pilens spetts för att inte slösa något.

” Någon är hungrig ” sa Erik roat och dom andra skrattade.

” Ja låt mig va ” fräste jag tillbaka men ångrade mig snabbt. Erik hade ju inte gjort något fel, han hade bara försökt lätta upp stämningen lite.

” Erik förlåt det var inte meningen att vara otrevlig ” började jag men han avbröt mig snabbt.

” Hej det är lugnt, vi alla är väldigt trötta och hungriga och därför är vi även alla på lite dåligt humör ”

” Ja men det är fortfarande ingen anledning till att vara otrevlig mot dig och dom andra ”

” Nej men vi alla andra har väll inte vart så trevliga mot dig heller ” sa han och menade på det som hade hänt kvällen innan all snö hade kommit

 

Jag vaknade av att någon kysste mig över halsen och ett lätt och flikigt skratt lämna mina läppar.

” Justin ” fnittrade jag fram och flätade ihop mina fingrar med hans.

Han fortsatte att kyssa mig över halsen och upp bakom örat där jag hade min svaga punkt vilket fick ett stön lämna mina läppar. Han fortsatte sen upp mot mitt käkben och jag vände mig om för att sen trycka mina läppar mot hans. Men blev istället liggandes med öppen mun när jag insåg att det inte var i Justins famn jag låg i, utan Kims som nu hade ett stort leende på läpparna.


” Vad faan håller du på med ” spottade jag fram och drog mig snabbt ur hans grep.

” Åh kom igen, kom inte och säg att du inte gillade det ”

” Jag säger vad faan jag vill och jag vill att du lyssnar jävligt noga på mig när jag säger det här. Jag vill aldrig att du rör mig och jag vill att du håller dig så långt ifrån mig som möjligt. För vill du veta vad. Jag skulle aldrig njuta av att ha dig röra mig ” sa jag och ställde mig snabbt upp.

” Jag måste säga att dina stön säger en helt annan sak ” sa han och ställde sig upp för att sen komma sakta gåendes mot mig.

” Det var för att jag trodde du var någon annan ”

” Ja jag hörde det, vem är Justin om jag får fråga? ”

” Det angår inte dig och för det andra är han någon som du aldrig kommer komma i närheten av. Varken i verkligheten eller han som person ”

” Jag kan bli vem du än vill att jag ska vara babe ” sa han och la en armarna runt min midja.

” Rör mig inte ” sa jag och drog mig ur hans grep.

” Åh kom igen, spela inte svårflörtad ” sa han och började gå mot mig igen men stannade tvärt när jag drog upp min pilbåge och siktade mot honom.

” Jag sa håll dig borta från mig ” hotade jag och spände bågen.

” Du skulle aldrig göra det ”

” Vill du testa du lilla teori eller? ” frågade jag och han skrattade.

” Du skulle aldrig våga och för det andra så vill du inte ha död på mig. Du vill egentligen bara kyssa mig och han mig hårt tryckt mot mig ” sa han och tog ett steg närmre mig vilket var ett stort misstag från hans sida.

” Och där har du fel igen ” sa jag och släppte iväg pilen som träffade honom och fick honom att ramla baklänges. Jag sänkte pilbågen och gick fram till honom.

” Nästa gång tipsar jag dig om att du håller händerna borta från mig ” sa jag och han nickade lite till svar innan jag drog ut min pil ur han och torkade den lite snabbt på hans tröja och stoppade tillbaka den i kogret.

 

” Ninja ” sa Erik och jag drogs bort från minnet.

” Förlåt vad sa du, jag fastnade lite bara i mina tankar ” sa jag och sneglade bort mot Kim som satt ensam en liten bit bort. Han hade kommit tillbaka igår kväll och han hade ett stort ärr där pilen hade träffat och tydligen så gjorde det väldigt ont. Eller varför skulle det inte göra, han hade ju dött och sen återupplivats. Jag kan ju inte erkänna att det verkar vara så skönt.

” Hej ” as Erik och la en hand på min kind så att han kunde vända mitt ansikte mot hans.

” Han kommer inte röra dig igen, jag lovar ” sa han och jag suckade.

” Det är inte bara det, jag överreagerade nog lite också ”

” Ninja det gjorde du ju inte ”

” Jo det gjorde jag typ, jag hade ju inte behövt döda honom. Kanske bara satt en pil i benet eller foten för att få fram mitt budskap, inte döda honom ” sa jag och Erik suckade.

” Du kanske överreagerade lite ” sa han och jag nickade lite med huvudet.

” Jag måste prata med honom ” sa jag och gav dom ett sista leende innan jag gick bort till Kim som direkt kollade upp på mig.

” Hej, kan jag sitta här? ” frågade jag och han nickade till svar.

” Kim jag är ledsen, jag vet att jag överreagerade när jag dödade dig och jag är ledsen. Jag har bara haft en dålig vecka, vilket egentligen inte är en ursäkt men det är den ända jag kan komma på som låter åtminstone lite vettig ”

” Hej, jag är inte sur på dig, jag är bara sur på mig själv. Jag borde inte ha lagt mig bredvid dig från hela början och jag borde absolut aldrig ha kysst dig ”

” Jag antar att vi båda gjorde ett misstag den kvällen ” sa jag och han nickade.

” Den där killen måste verkligen var något alldeles speciellt om du går igenom allt det här för honom ” sa han och jag slog automatiskt upp i ett stort leende.

” Det är han verkligen ” sa jag och kollade upp på honom igen.

” Vänner? ” frågade han och jag skrattade.

” Vänner ” sa jag och gav honom en snabb kram innan jag lutade mig tillbaka med ett stort leende då jag just nu inte kunde tänka på annat än Justin, Justin, Justin och än en gång Justin.

  

Så nu är det uppe och jag måste säga att jag faktiskt gillade det här kapitlet. Jag vat inte varför men jag gillar det batat.

Sen så hoppas jag att ni alla förstod att den texten som vaar skrivet i skrivstil var dåtid. Alltså det var bara Ninja som tänkte igenom det som hänt.

I alla fall hoppas ni har tid att lägga in en lite kommentar på kapitlet, Skulle verkligen uppskatas <3

 

 


It's a bloody game - kapitel 25

 

" Inger okej, jag är tillsammans med Justin. Så jag sa det, är du nöjd nu "

" Så det är så dålig han är i sängen alltså "

" Vi har inte haft sex än okej, så jag kan inte veta fall han är bra eller inte i sängen. Men jag slår vad om att han är typ hundra gånger bättre än du "

"  Varför gissa när vi kan ta reda på det " sa han skämtsamt och tog ett steg närmre mig.

  


" Inger okej, jag är tillsammans med Justin. Så jag sa det, är du nöjd nu " sa hon och jag log smått för mig själv när hon sa att vi var tillsammans.

" Så det är så dålig han är i sängen alltså "

" Vi har inte haft det än okej, så jag kan inte veta fall han är bra eller inte i sängen. Men jag slår vad om att han är typ hundra gånger bättre än du " sa hon och jag skrattade men slutade nästan direkt när Erik tog ett steg närmre henne

"  Varför gissa när vi kan ta reda på det " sa han skämtsamt och Ninja kollade chockat på honom ett tag innan en busig glimt tog över hennes ögon.

" Varför inte, det verkar ju ändå inte som att vi kommer hitta någon mat och det är ju faktiskt ett bra sätt att bli varma på " sa hon och ställde sig framför honom med händerna på hans bröst.

Jag kollade chockat på tv och undrade vad faan hon höll på med. Hon hade ju just erkänt att vi var tillsammans och nu är hon beredd att lägga sig i en buske eller något med och ha sex med honom för att sen kunna jämföra med mig.

Trodde hon inte att jag kollade på eller trodde hon att jag skulle tycka allt det här var helt okej.

Hon bet sig lite sexigt i underläppen och Erik kollade lite chokat och oförstående  på henne.

” Ninja vad håller du på med? ”

” Åh kom igen varför måste du alltid prata så mycket. Jag trodde att det var killarna som inte prata utan bara köra på direkt ” sa hon och Eriks ögon växte till det dubbla.

” Jag trodde du var med Justin ”
” Det är jag också, men han ville ju att jag skulle hålla mig varm och varför skulle jag inte kunna ha lite roligt samtidigt ” sa hon och det hög till i hjärtat.

Dom stod och kollade på varandra ett tag innan dom båda brast ut i skratt. Jag kollade chokat och oförstående på dom medans dom knappt kunde stå upp då dom skrattade på så mycket.

” Omg jag trodde nästan att du var seriös för ett tag där. Jag var så nära att kyssa dig ” sa Erik och jag kollade snabbt surt på honom.

” Hade du gjort det med mig om det inte var så att jag spelade intresserad av dig ” sa Ninja och det kändes som en massa tyngder lyftes från mina axlar när jag äntligen förstod vad som verkligen pågick och jag måste säga att det tog ett tag så trögfattad som jag var.

” Nej jag hade nog stoppat mig efter en kyss eller två. Jag har allt för mycket respekt för dig för att bara ha känslolöst sex. Plus att det skulle bli väldigt konstigt då du är en av mina kompisar och jag är inte villig att förstöra våran vänskap för något i världen ”

” Tack, jag ser dig som en av mina bästa vänner också ”

” Jag sa aldrig att du var en av mina närmsta eller bästa vän. Jag sa bara att vi var vänner och att jag inte ville tappa den ” sa han och Ninja himlade lite snabbt med ögonen.

Hon gav Erik en sista blick och han la en arm runt hennes axlar innan dom fortsatte på sin jack efter någon slags mat.

 

*

 

Nästan hela den är omgången hade gått och jag hade behövt kolla bort från tv varje gång dom skulle frysa då jag inte klarade av synen av Ninja och John hårt ihop slingrade.

Jag vet att det var jätte fånigt men jag kunde inte hjälpa svarsjukan inom mig som bubblade upp inom mig varje gång jag ser honom med en annan kille än mig själv. Till och med när hon var med Erik som jag visste var en bra kille och som dessutom hade lovat Ninja att han inte skulle lägga in någon stött på henne och att dom bara skulle fortsätta vara vänner. Men jag var fortfarande avundsjuk på deras relation och det faktum att han får vara med henne nu och kunna försvara henne medans jag satt här och kunde inte hjälpa henne på något sätt, vilket sög.

Jag vill inget annat än att kunna ta hand om henne och kunna hålla henne i mina armar när hon frös för att kunna få henne varm eller bara den lilla grejen som att kunna se henne på riktigt och inte igenom en dom jävla tvaparat som just nu avstängd då dom flesta låg och sov just nu och jag kunde inte se Ninja i armarna på Ms. Perfekt.

” Det knackade på dörren in till mitt rum och jag drog snabbt på mig mina mjukisbyxor innan jag gick bort till dörren för att mötas av spelledarens roade ansikte när jag öppnade.

” Hej ” sa han och gjorde en satts till en kram men jag tog snabbt ett steg tillbaka.

” Varför är du här? ” frågade jag och försökte låta så trevlig som möjligt.

” Eh vi ska ha en middag imorgon för att kunna prata bara vi sponsorer innan spelarna kommer tillbaka från arenan ”

” Och vad händer om man inte vill komma då? ”

” Du har inte riktigt ett val, det här är obligatoriskt för alla sponsorer som har en spelare kvar i spelet och så länge Ninja inte dör under dom få timmarna som är kvar till dess så måste du komma ”

” Visste, vilken tid ska jag vara där? ” frågade jag då jag visste att han skulle få som han ville på ett eller att annat sätt.

” Middan börjar runt sju så kom gärna lite innan och prata lite med dom andra. Jag är säker på att dom alla är väldigt nyfikna på att höra om din och Ninjas relation ”

” Då antar jag att dom kommer behöva vara nyfikna ett tag för jag tänker inte prata om det med någon av er om min relation med Ninja ”

” Okej, som du vill. Se bara till att du kommer i tid så löser sig nog allt. För på ett eller ett annat sätt kommer vi få reda på vad som händer mellan er två. Jag menar, Ninja har ju redan avslöjat att ni sagt jag älskar dig men ni har inte haft sex än. Du vet det brukar var i den andra ordningen. Sexet först sen dom tre helt onödiga orden ” sa han och jag skrattade.

” Vad då, det är ju sanningen ”

” Kanske i din lilla konstiga värld men i våran så är inte sex det viktigaste i ett förhållande ”

” Men där har du fel. Sex är jätte viktigt i ett förhållande. För om sexet inte är bra så kan man ju inte tillfredsställa varandra och vad ska man då göra. Bli tvungna att ha sex med andra personer eller så får ni tillfredsställa er själva ”

” Eh det kommer nog inte bli ett så stort problem ”

” Hur vet du det, ni har ju inte haft det än och om ni inte har det snart kommer du nog förlora henne ” sa han och med dom orden sagda lämnade han mig ensam kvar.

Vad faan var hans problem, livet handlar ju inte om att ha sex. Det är ju inte så att jag kommer förlora henne bara för att jag sa jag älskar dig till henne innan jag hoppade i sängen med henne. Enligt mig så är det väll bara bra att ens relation inte bara handlar om sex. Man ska ju kunna sitta och bara prata med varandra. För det är ju bevisat att dom bästa relationerna är ju dom där paret även är bra vänner med varandra och för det andra så har inte vi vart tillsammans så länge.

Eller vi har ju vart ihop ett tag om man räknar dagarna men det har ju vart så att hälften av den tiden vi vart tillsammans har vi vart ifrån varandra och sen när vi väll var tillsammans med varandra så hade jag blivit misshandlad och kunde därför knappt röra mig och varje gång hon rörde mig i början skrek min kropp i protest.

Jag drog handen igenom mitt redan rufsiga hår innan jag stänge dörren och gick tillbaka till vardagsrummet där jag slängde mig i soffan.

Jag slog på tv igen för att se att Ninja fortfarande låg hårt ihop tryckt med John. Jag suckade frustrerat.

 Varför skulle allt vara så himla komplicerat? Varför skulle jag inte bara ha kunnat träffa henne utanför allt det här? Träffa henne på en plats som gjorde att jag kunde ta ut henne på en ordentlig dejt på någon restaurang eller bio där jag skulle slippa se henne med någon annan kille som inte verkade ha så värst mycket att protestera om när Ninja kom och la sig i hans famn.

Jag önskar bara att jag kunde vara där ute med henne.

  

 


It's a bloody game - kapitel 24

 

” Hör ni, jag skämtade ju bara ”

” Okej, men gör inte om det ” sa Erik strängt och gick bort till där han hade sina saker för att antagligen göra ett försök att sova.

Jag log lite tacksamt mot honom även fast jag visste att han inte kunde se och la mig ner i soffan reda att somna vilken sekund som helst.

  


Det hade gått två dagar sen vi kommit in på arenan och än så läge har vi inte stött på någon gladiator vilket är konstigt då vi tänder en eld varje natt. Fast det vi trodde som skulle ta som ett spår till oss kanske dom trodde var ett lockbete. Ett lockbete som gjorde att när dom väll kommer hit kan vi döda dom vilket vi då med glädje skulle göre.

Sen så har dom ju ändrat arenan ännu mer genom att göra att det snöar och haglar. Så just nu är vi inte bara lite frusna utan vi är också blötta och helt igenom frusna. Men förutom det så är det ju också så att när snön kommer fram blir det svårare att få tag på mat. Vilket märktes på oss. Vi alla var hungriga och många blev väldigt griniga då vi ändas lyckats få tag i tre harar vilket inte var mycket till elva hungriga och giriga spelare. Det hade till och med vart ett litet bråk mellan två spelare som vi tillslut fått sätta på varsin sida av vårt lilla läger.

Så just nu visste jag faktiskt inte om vi skulle klara oss ur den här omgången så bra. Det skulle nog bli en del slagsmål inom vår lilla grupp och om vi väll stöter på gladiatorerna kommer vi inte kunna komma med ett så bra försvar.

Jag vred mig lite otålig i Johns famn och tröck min rygg närmre hans mage för att försöka bli var där vi låg under ett litet trädd där vi lyckats få bort snön ifrån.

” Fryser du? ” frågade John och jag vred lite på huvudet för att kunna möta hans blick.

” Lite men det är inte det ” sa jag och pustade lite frustrerat vilket skapade ett litet dimmoln av mina varma andetag.

” Vad är det då? ” frågade han och drog lite med händerna över mina armar för att få lite värme i dom.

” Jag vet bara inte vad jag ska göra. Det känns bara som att alla dom som ligger här just nu inte kommer klara sig tillräckligt länge för att kunna värma sig inne i sina lägenheter sen ”

” Det är inget du kan göra åt det, det är inte ditt fel att dom inte kan ta hand om dig själv och klarar av att tänka ordentligt när dom är hungriga ”

” Och frusna ” la jag till och han skrattade svagt.

” Du kommer att få se att vi kommer att klara oss ur det här. Det lyckas vi alltid göra ”

” Ja med en del förluster då ”

” Ja men det får man väll räkna med på ett sånt här program ”
” Ja men vi borde inte behöva räkna med att bli dödade varje dag ”

” Nej, men tyvärr så är det så nu ” sa han och jag suckade.

” Vi kanske borde försöka få lite sömn nu, det är ju vi som ska hålla vakt imorgon ” sa jag och han nickade lite instämande innan han lutade sig tillbaka och använde sitt vapenfodral som kudde.

Jag la huvudet på Johns arm och använde den som kunde nu när jag skulle försöka somna. Jag hoppade om möjligt närmre John innan jag slöt ögonen och somnade chockerande snabbt in.

 

*

 

Jag vaknade av att någon skakade om mig och försökte snabbt att sätta mig upp men misslyckades då Johns tröja fortfarande var knäppt runt mig. Jag ramlade ner till marken igen och jag hörde hur Erik skrattade framför mig.

" Kan du sluta skratta och knäppa upp den här jävla jackan så att jag kan ställa mig upp " sa jag när jag försökt få upp den själv men utan framgång.

Han skrattade lite roat åt mig innan han böjde sig ner för att dra ner dragkedjan på jackan. Jag rullade snabbt ur Johns famn och drog upp dragkedjan ingen så att han inte skulle frysa innan jag ställde mig upp på stela ben.

Jag rörde lite på kroppen och den knackade för varje gång jag började på knäna eller armarna. Kroppen skrek lite av protest när jag började gå runt lite för att få igång kroppen lite och inte börja frysa allt för mycket.

" Så varför väckte du mig? Det är ju fortfarande tidigt på morgonen och jag ska inte behöva vakta förrän ikväll "

" Jag vet, men det är våran tur att försöka få tag i lite mat så att vi inte svälter i gäl "

" Det är nog inte vårt största problem " muttrade jag fram och hoppade lite på stället.

" Kanske inte men det kan ju inte skada " sa han och jag nickade instämmande.

" Jag går och hämtar våra vapen " sa jag och han nickade lite till svar.

Jag gick bort till stället vi hade våra vapen och hängde snabbt på mig mina saker innan jag drog åt mig Eriks vapen också och började gå bort till honom. Han hade någon påse av något slag i handen och jag antar att det var där vi skulle lägga maten i om vi lyckades få tag i något.

" Ska vi gå då? " frågade han och nickade in mot skogen.

" Det är lika bra att få det gjort " sa jag och började styra mina steg bort till skogen.

Vi fick under tystnad ett tag och försökte bara att hitta något ätbart tills Erik bröt tystnaden.

" Så hur går det med din lilla pojkvän då? " frågade han roat och puttade lite på mig i sidan med armbågen.

" Jag har ju redan sagt till dom andra att jag inte är ihop med John. Vi år bara kompisar som just nu måst krama om varandra för att hålla oss varma " sa jag snabbt och han skrattade.

" Det är inte John jag pratar om, men bra att veta "

" Vem pratar du om då? "

" Åh spela inte dum, du vet vem jag pratar om "

" Nej faktiskt inte, så kan du vara snäll och berätta vem du menar "

" Kom inte och säg att du inte visste att det var Justin jag pratade om "

" Justin " sa jag dumt och han skrattade.

" Ja Justin, din sponsor som jag kom på er med att äta upp varandra "

" Vi åt inte upp varandra "

" Nej men nästan om man tänker på det sättet ni kysste varandra och hur långt ner era tungt var i varandras halsar "

" Erik " sa jag surt och slog till honom hårt på bröstet.

" Vad var det där bra för? "  frågade han chockat och drog lite med handen över sitt väntar bröst där jag just slagit honom.

" Jag har ju sagt åt dig att inte prata om det. Om dom andra får reda på det kommer dom att döda mig "

" Dom är inte ens i närheten. Dom kommer inte kunna höra oss "

" Nej men det finns kameror som följer efter oss och om dom kollar på reprisen kan dom ju vissa det här "

" Och hur intressant är det här att kolla på "

" Inte alls men den där jävla spelledaren vill ha mig död och få mig ifrån er skulle ge honom en stor chans att få död på mig "

" Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att han vill ha död på dig riktigt än "

" Och varför tror du det? "

" För att om han ville att alla skulle veta om er skulle han redan ha fått alla att se videon och för det andra så tjänar han allt för mycket på dig att ta död på dig riktigt än "

" Vad menar du med att han tjänar allt för mycket pengar på mig? "

" Försök inte att byta samtalsämne nu "

" Om du svarar på den här ända lila frågan lovar jag dig att jag svarar på alla dina frågor sen " sa jag och han log lite belåtet mot mig.

" Okej så här är det. Folket älskar dig och på programmets hemsida är du framröstad till programmets favorit person och dom har tydligen ett radioprogram om allt det här där folk kan ringa in och rösta på vem dom tycker ska vinna och där folk kan  lämna in pengar som stöd till olika spelare. Åh enligt min sponsor så har det här programmet aldrig dragit in så här mycket pengar förut och sen så älskar ju alla tittare att alla killar vill ha dig och dom väntar spänt på att du ska välja en av dom "

" Men jag tänker inte välja någon av dom. Varför tror dom det? "

" Jag vet inte, men jag och John är tydligen dom som fått flest röster " sa han och jag skrattade.

" Bra att veta " sa och fortsatt att gå in lite längre i skogen.

" Så nu är det min tur att ställa frågor " sa han och jag suckade vilket fick honom att skratta.

" Du lovade "

" Visst, vad är det du vill veta? "

" För det första, vad är det mellan dig och Justin? "

" Jag vet inte, vi är med varandra typ hela tiden och jag älskar att vara med honom "

" Är ni tillsammans? " frågade han nyfiket och tittade på mig.

" Jag antar det "

" Vad menar du med att du antar det? Antingen är ni ihop eller så är ni inte det. Har han inte sagt jag älskar dig och därför är du fundersam "

" Jo han hat sagt det "

" Vad är det då, är han inte bra i sängen eller? " frågade han och jag spottade ut vattnet jag hade i munnen.

" Va? " fick jag fram efter ett tag och kollade chockat på honom.

" Ja, det är många par som blir osäkra med varandra för att dom inte har något bra sex "

" Det har ingenting med att Justin är dålig i sängen "

" Vad är det då? Är det så att ni inte har haft det än och du börjar fundera över hans känslor för dig och oroar dig att han inte tycker om dig för din kropp "

" Nej det hat ingenting med sex att göra alls "

" Vad är det då? "

" Inger okej, jag är tillsammans med Justin. Så jag sa det, är du nöjd nu "

" Så det är så dålig han är i sängen alltså "

" Vi har inte haft sex än okej, så jag kan inte veta fall han är bra eller inte i sängen. Men jag slår vad om att han är typ hundra gånger bättre än du "

"  Varför gissa när vi kan ta reda på det " sa han skämtsamt och tog ett steg närmre mig.

  

Jag har redan börjat på nästa kapitel och om ni kommenterar bra nu på det här kapitlet kanske jag kan få upp två kapitel imorgon, kanske till och med tre.

Det beror på er och era kommentera. 


It's a bloody game - kapitel 23

 

Jag började jogga bort mot vår nya mötesplats för att inte bli kall. När jag kom ditt var redan några där och stod och trampade på stället för att inte bli kalla.

Jag ställde mig bredvid dom och gjorde lika dant men när alla hade kommit och ståt så ett tag insåg vi att det kanske var dags att röra oss någon annan stans då om vi stod så här för länge till skulle vi sen inte orka gå någon annanstans och vi skulle bli enkla måltavlor.

  

Vi bestämde oss äntligen för att stanna och jag stod fortfarande och trampade på stället medans killarna försökte få upp en eld med hjälp av några pinnar.

Tillslut hade mina fingrar blivit så frusna och jag kunde inte göra något annat än att stå och skaka. Jag drog ner dragkedjan på min tröja för att kunna ta upp tändstickorna innan jag snabbt stängde jackan igen.

" Här " sa jag och räckte asken till John som satt vid den lilla pinnhög som vi lyckades få ihop.

" Vart fick du dom här ifrån? " frågade han och kollade chockat på mig.

" Jag tog dom inifrån lägenheten så klart men det finns tyvärr inte så många kvar så slösas inte på dom och ge tillbaka dom till mig efter " sa jag och han nickade snabbt till svar innan han vände sig om för att försöka tända elden igen.

Han lyckades få glöd efter andra tändstickan och jag ställde mig snabbt framför den. John räckte mig tändstickorna och han log lite belåtet ner mot elden som nu brann ganska bra.

Jag satte händerna över elden och dom började snabbt sticka när jag började få liv i dom igen. Jag pustade lättat ut när allt stickande var över och kollade runt på dom andra killarna som också stod runt elden och värmde sig.

*

Glöden började bli mindre och mindre och snart var den lilla elden vi haft till ingen hjälp längre och jag stoppade snabbt ner händerna i fickorna för att hålla värmen.

Vi hade kommit fram till att tändstickorna skulle räcka till alla kvällar utan den sista, men då bara om vi valde att tända den på kvällarna.

Vilket vi alla tyckte var smart då det var då vi inte skulle hålla igång lika mycket plus att det brukar bara kallare på kvällarna.

Jag drog upp luvan på min jacka innan jag satte händerna mot munnen för att värma dom lite snabbt innan jag stoppade in dom i mina fickor igen. Jag hackade lite med tänderna och ställde mig upp för att ta några varv runt vårt lilla läger eller vad man ska säga för att försöka få igång blodcirkulationen i min kropp som nu var alldeles stelfrusen.

” Ninja kan du inte snälla sätta dig ner. Du stressar upp oss när du vandrar omkring så där ” sa Erik och jag vände mig mot honom där han satt ihopkrupen.

” När jag vill frysa i gäll så kommer jag och sätter mig ner bredvid er ” sa jag och Erik skrattade.

” Du kommer bara bli trött och kommer inte orka vandra vidare imorgon om du fortsätter så här ”

” Jag tar hellre att jag är varm och går lite trögt än sätter mig ner vid er och fryser mig själv i gäll så att jag går ännu långsammare ”

” Sluta gnäll bara och kom hit istället ” sa John och klappade lite lätt i sitt knä.

Jag tvekade en liten stund innan jag började gå bort till John och mumlade lite diskret ’SORRY’ till Justin innan jag satte mig ner i Johns knä.

Han drog ner dragkedjan på sin jacka och drog den runt oss båda och jag antar att han måste ha haft en alldeles för stor storlek då även fast jag satt i hans knä kunde han dra upp dragkedjan igen med mig inuti.

 

Johns perspektiv

” Sluta gnäll bara och kom hit istället ” sa jag och klappade lite lätt i mitt knä.

Det såg ut som att hon tvekade lite innan hon kom gåendes mot mig och satte sig ner i mitt knä. Jag drog ner dragkedjan på min jacka och satt den runt henne också innan jag drog ihop den igen.

” Ta det lugnt, du blir varmare snart sa jag och drog med händerna över hennes rygg för att försöka få henne att bli varmare snabbare.

” Jag kan inte känna mina händer längre, dom är som isbittar ” fick hon lite hakigt fram och nu började jag känna att hela hon skakade av kylan.

” Lägga dina händer mot min mage ” sa jag och den här gången tvekade hon inte innan hon lyfte upp min tröja lite och tröck sina händer mot min mage. Jag stod emot instinkten att dra mig bort ifrån henne och jag kunde känna hur hennes andetag blev allt mer rytmiska ju mer tiden gick och efter ett tag slutade hon till och med skaka.

” Hur kan du vara så varm ” sa hon efter ett tag och jag kollade ner på henne.

” Jag vet faktiskt inte, det kanske har något med att jag är större än dig och kan därför lagra mer värme än dig. Jag har ingen aning ”

” Vare sig  är det de är det fortfarande inte rättvist ” sa hon och jag skrattade.

” Min famn är alltid öppen om du behöver värmas upp lite ” sa jag och hon nickade lite till svar innan hon begravdeansiktet vid min halsgrop.

Efter ett tag kunde jag känna hur henne andetag blev långsammare mot min nacke och jag förstod snabbt att hon nu hade somnat. Jag kollade ner på hennes sovande ansikte och ett stort leende spreds på mina läppar.

Hon var så vacker, jag visste att jag aldrig skulle få kalla henne min eller hålla henne i min famn som just nu om det inte vore så att det inte var isande kalt.

Jag hörde hur någon skrattade högt och när jag kollade upp kunde jag se hur dom andra killarna satt och pratade med sin blickar fästa på mig och Ninja.

” Har du det bra där borta? ” retades William och jag suckade.

” Jag kan väll inte klaga ” sa jag och dom skrattade.

” Om du menar jag kan inte klaga som i att du älskar det så tror vi dig ”

” Haha ni är jätte roliga ”

” Men om det här inte betyder något för dig så kan jag väll vara den som får ligga och hålla värmen tillsammans med henne imorgon ” sa Kim och jag skakade snabbt på huvudet.

” Det är väll ändå hennes beslut om vem hon vill ligga med ” sa jag och jag kunde se direkt att som andra killarna misstolkade det jag just sagt.

 

Jag gick tillbaka till vardagsrummet efter att ha besökt toaletten lite snabb och när jag kom tillbaka såg jag att hon fortfarande låg i den där killen Johns famn. Det hög till i hjärtat av att se henne i hans famn men samtidigt var jag tacksam att han kunde hålla henne varm. Men det hade ju inte skadat om hon valt en av dom andra killarna. En av dom som inte såg ut som en grekisk gud eller något.

 

 

Efter ett tag när hon verkat blivit varm somnade hon in i hans famn och han log nästan belåtet ner på henne. Men hans huvud drogs snabbt upp när han hörde dom anda skratta.

” Har du det bra där borta? ” retades William och John suckade.

” Jag kan väll inte klaga ” sa han och dom skrattade.

” Om du menar jag kan inte klaga som i att du älskar det så tror vi dig ”

” Haha ni är jätte roliga ”

” Men om det här inte betyder något för dig så kan jag väll vara den som får ligga och hålla värmen tillsammans med henne imorgon ” sa killen som hette Kim och jag skakade lite missnöjt på huvudet. Visst så hade jag ju velat att hon valt någon annan kille att mysa med men jag tar hellre att hon ligger med herr perfekt än en ny kille varje kväll.

” Det är väll ändå hennes beslut om vem hon vill ligga med ”

” Åh se det är de ni håller på med under den stora tröjan. Inte konstigt att man inte kan se hennes händer då om dom är där nere ” sa han och jag blev nästan arg. Jag visste att dom inte gjorde något annat än att hålla varandra varma och att dom inte hade några känslor för varandra, Ninja i alla fall. Men det var som att dom behövde gnida in det i mitt face att jag inte kan vara med henne och själv kunna ta hand om den tjejen jag älskar varm.

” Seriöst killar, kan ni inte tänka på något annat ”

” Oh kom igen, som att den tanken inte har slagit dig. Att lyfta upp henne i din famn och knulla henne snabbt i en buske eller något hårt innan ni kommer tillbaka varma och redo att slåss ” sa killen som hette Robin och just nu ville jag döda honom. Jag ville inget hellre än att springa ut på den där jävla arenan och slita huvudet av den där jävla idioten. Vem faan trodde han att han var, trodde han verkligen att han skulle kunna prata om Ninja så där om komma undan med det.

 

 

Faan heller, nästa gång jag ser honom ska jag smälla till honom så hårt att han till och med glömmer bort vart han är och vem han är.

Dom andra killarna satt chokade ett tag innan Erik bröt tystnaden.

” Nej Robin, jag tror faktiskt inte John har haft den iden om jag ska var ärlig tror jag att du är den ända som är vidrig nog att tänka den tanken ”

” Hör ni, jag skämtade ju bara ”

” Okej, men gör inte om det ” sa Erik strängt och gick bort till där han hade sina saker för att antagligen göra ett försök att sova.

Jag log lite tacksamt mot honom även fast jag visste att han inte kunde se och la mig ner i soffan reda att somna vilken sekund som helst.

 

 


 


 

 

Tror tyvärr inte att det kommer upp ett till ikväll men vi får se, jag har ju studiedag imorgon och behöver därför inte lägga mig så tidigt och kan därför också skriva en del under dagen.

Men vad tycker ni, lite svartsjuka ifrån Justins håll och jag kan lova er att att det kommer komma mer.

 
So stay tuned and comment!
 

It's a bloody game - kapitel 22

 

” Det behöver dom inte, spelarna får väll bara ligga lite närmre varandra och värma varandra. Eller bara hålla igång hela tiden och aldrig stå still. Eller så ligger dom bara och myser med varandra som jag sa innan ” sa han och gav mig ett sista leende innan han gick iväg tillsammans med sin vakt.

Jag suckade frustrerat och drog handen igenom mitt alldeles toviga och rufsiga hår.

 Antingen så skulle Ninja dö av köld eller så skulle jag behöva stå ut med att se henne ligga och mysa med en av dom andra spelarna som nog med glädje skulle välja ligga tillsammans med henne och hålla sig varm.

  

Jag vaknade av att någon slog till mig i sidan och satte mig upp med ett ryck. Jag kollade ner på Justin som låg bredvid mig och såg att han fortfarande låg och sov.

Jag satt och kollade på honom ett tag innan jag böjde mig ner och pussade honom lätt på kinden.

När jag såg på min väckarklocka att klockan var sex på morgonen ställde jag mig upp och satte på mig en av Justin stora t-shirtar innan jag gick ut till köket för att fixa frukost. När jag kom ut till köket såg jag att vi tyvärr inte hade så mycket mat kvar så det fick bara bli några mackor med smör och ost tillsammans med två tallrikar yoghurt.

Jag ställde allt på en bricka och gick tillbaka till sovrummet där Justin fortfarande låg och sov. Jag ställde ner matbrickan på hans nattygsbord och satte mig ner på kanten bredvid Justin.

Han rörde lite på sig i sömnen och hans ögon slogs snabbt upp när jag pressade mina läppar mot hans. Han satte en hand bakom min nacke och drog ner mig mot honom igen när jag försökte dra mig undan. Hans läppar kysste mina nästan på ett desperat sätt och jag drog mig undan för att kunna kolla ner på hans lite sorgsna ansikte.

” Justin vad är det? ”

” Arenan kommer att ändras till den här omgången ” sa han och jag kollade chokat på honom.

” Vad då förändras? ” frågade jag och Justin suckade.

” Dom kommer att sänka ner värmen där inne så att det blir minusgrader ”

” Men då är det väll bara att köpa lite varmare kläder från dom få poängen jag fick igår. Det behöver ju inte vara något jätte dyrt, det behöver ju bara hålla mig lite varmare än vad jag kommer att vara om jag bara har dom kläder jag har nu ”

” Jag vet, men jag kommer tyvärr inte hinna fixa kläder till dig ”

” Varför inte, det är ju inte för än imorgon som jag ska in väll ”

” Det var planerat så i början men dom har även ändrat det, så du ska redan in nu på morgonen ”

” Va? Skämtar han med oss eller. Först avbryter han omgången för tidigt så att vi inte skulle kunna döda alla hans gladiatorer och nu skickar han in oss för tidigt på en arena där det kommer vara iskallt så att vi inte kommer kunna hålla oss varma och därför inte kunna försvara oss så bra ”

” Jag vet, jag var också pist på honom. Men sen så gav han mig faktiskt en ide på hur ni ska kunna hålla er varma där inne. Jag gillar det inte, men om det är vad som krävs för att få dig tillbaka så antar jag att det är vad jag måste stå ut med att kolla på ”

” Kolla på vad Justin? ”

” Du vet överlevnads reglerna om hur man ska överlev ute i naturen ”

” Eh ja, jag har ju behövt leva så i hela mitt liv så det hoppas jag att jag kan ”

” Du antar jag att du känner till att om man fryser och men inte har tillräckligt med kläder så måste man ta nytta av sina kompisar runt omkring ”

” Så du menar att du tycker att jag ska liga hårt ihop tryckt med en a killarna inne på arenan ”

” Ja, jag gillar det inte men jag antar att jag kan kolla bort från tv varje kväll du ska sova ”
” Åh Justin, om det gör saken bättre kan jag försöka hålla mig uppe så mycket som möjligt och bara sova om jag absolut måste ”

” Skulle du göra det för mig? ”

” Om det gör dig gladare så ”

” Det skulle göra mig glad men det kan jag inte be dig om, om du gör det kommer du att frysa i gäll och jag får istället tillbaka en köldskadad flickvän ” sa han och jag skrattade.

” Det behöver ju inte bli så, vi kan ju gör upp eld på nätterna ”

” Ja det skulle ni kunna göra, men då skulle ni avslöja vart ni är någonstans för gladiatorerna ”

” Ja men vi skulle hålla oss varma och vi får väll turas om att sova så får dom andra hålla vakt ”

” Men ” började Justin men jag avbröt honom snabbt genom att pressa mina läppar mot hans.

” Justin vi löser det där inne, du kommer inte få tillbaka en köldskadad flickvän jag lovar ” sa jag mot hans läppar och han andetag blev om lite djupare.

” Men nu, frukost ” sa jag och räckte honom brickan.

Han satt tyst ett tag innan han började äta av maten och jag började ta några skedar från min yoghurt. Vi satt tysta under hela frukosten vilket på ett sätt var skönt då jag inte ville prata något mer om det här med att hålla mig varm.

Jag fick istället sitta i mina egna tankar och försöka komma på något själv utan att Justin skulle gnälla över att jag behöver hålla värmen tillsammans med en annan kille. För det är ju inte så att jag vill göra det så länge jag inte måste och behöver.

” Förresten Justin har vi kvar några tensticker  ”

” Jag tror det, varför undrar du? ”

” Tror du att du skulle kunna smuggla hit dom till mig utan att spelledaren misstänker något ”

” Jag kan alltid testa, men ha inte för höga krav på mig ”

” Det ska jag inte, annars får jag bara hitta något annat sätt att fixa eld ”

” Ja ja, jag ska göra mitt bästa ” sa Justin och ställe ifrån sig sin skål på bordet.

 Han gick bort till sin garderob för att snabbt dra på sig ett par mjukisbyxor innan han fick ut genom dörren och bort till köket.

Jag satt och höll tummarna hela tiden och kollade frågandes på Justin när han kom tillbaka till rummet med en boll av paper i handen.

Han fiskade ut ett tändstickspaket ur pappersbollen och jag slog upp i ett stort leende.

” Du är bäst ” sa jag och slängde mig på honom. Han vacklade lite ostadigt bakåt för att vi inte skulle ramla innan han slog armarna runt min midja.

” Så vad får jag för att ha utsatt mig för den här faran ” sa Justin skämtsamt och jag skrattade.

” Räcker det att lova att jag kommer komma tillbaka ”

” Det kommer alltid räcka för mig ” sa han och skrattade kort innan han kysste mig lite försiktigt på läpparna. Jag begravde ansiktet i hans bröst och hörde hur Justin suckade högt.

” Du kanske borde gå och fixa dig i ordning så att du blir klar när det är dags att gå ”

” Kanske det, hur långt är det kvar? ”

” Jag vet faktiskt inte men det kan inte vara så länge ”

” Okej ” sa jag och släppte lite ofrivilligt mitt grep om honom.

” Föresten du får inte glömma ” sa Justin och räckte mig tändsticksasken. Jag tog tacksamt emot den och stoppade den lite diskret i min bh.

Jag gick bort till mitt rum och gick bort till garderoben där mina arena kläder hängde. Jag drog av mig dom kläderna jag hade på mig och kollade lite försiktigt på såret som jag hade på benet innan jag drog på mig mina kläder som jag skulle ha. Tändsticksasken stoppade jag än en gång innanför bh för att den inte skulle råka ramla ut eller att spelledaren skulle hinna se den innan jag ens kom in på arenan.

Ett tjut fyllde lägenheten och jag förstod att trappan fällts ner. Jag gick ut ur rummet och när jag inte såg Justin någonstans gick jag ner för trappan och hittade honom där lutandes mot ena väggen.

Jag hängde på mig mina saker innan jag vände mig mot honom och la mina armar runt hans midja. Han la sina armar runt mina axlar och drog mig närmre honom.

” Har du med dig allt? ” frågade han och gav mig en blick som gjorde att jag förstod att det var tändstickorna han menade och inte alla vapen som egentligen var viktigare.

” Japp jag är klar och redo att gå ut och sparka lite gladiator rumpa ” sa jag och han skrattade kort.

Den alltid så störreande lampan började blinka och bara någon sekund senare öppnades dörren ut till arenan. Det blåste in kall luft på oss och vi rös till av kylen, fast inte på det där behagliga sättet.

” Han skojade verkligen inte med att det skulle bli kalt där inne ” sa Justin lite skakigt och drog mig närmre honom.

” Nej det gjorde han inte. Men jag borde nog gå nu så att så att vi slipper få vakter efter oss eller att nån av spelarna kommer och möter upp mig ” sa jag och han släppte sitt grep om mig. Jag släppte mitt grep om honom lite ofrivilligt och suckade högt.

” Var försiktigt där inne ” sa Justin och jag nickade bara lite kort till svar innan jag gick ut.

Jag började jogga bort mot vår nya mötesplats för att inte bli kall. När jag kom ditt var redan några där och stod och trampade på stället för att inte bli kalla.

Jag ställde mig bredvid dom och gjorde lika dant men när alla hade kommit och ståt så ett tag insåg vi att det kanske var dags att röra oss någon annan stans då om vi stod så här för länge till skulle vi sen inte orka gå någon annanstans och vi skulle bli enkla måltavlor.

  

Hade tänkt lägga upp det här igår men fastnade lite i att läsa en novell som jag totalt har fastnat för. Men nu är den uppe och jag har redan börjat på nästa så jag hoppas att jag hinner få upp den imorgon. Jag har inget planerat heller så det kan kanske till och med bli två kapitel, vi får se.

Men nu mina älsklingar kommentera och gör min dag!

 

 
 

It's a bloody game - kapitel 21

 

" Du måste hålla en låg profil, det var inte bara vatten i om där glasen. Så du har nu blivit drogad eller vad man ska säga " sa jag och hon kollade oförstående på mig.

" Det var spritt i vattnet och just nu beter du dig jätte konstigt då du är ganska högt påverkad. Så jag ber dig, håll en så låg profil som möjligt och prata bara om du blir tilltalad. Förstår du? " frågade jag och hon nickade lite till svar innan hon fortsatte att snurra runt på stolen.

  

Ninja hade lyckats hålla sig hyfsat lugn och tyst nästan hela tiden, men nu var det dags för Erik bredvid henne och jag tog ett djupt andetag då jag visste att det här skulle gå helt fel då dom har suttit och små petat på varandra.

" Så Erik varför tror du att du har klarat dig så här långt i spelet? " frågade en av intervjuerna, vilket var en fråga dom ställde till alla spelarna och sponsorerna.

" Jag vet inte riktigt. Jag menar jag har ju haft turen att komma i samma lag som duktig spelare som håller mig vid liv. Okej nej jag skoja, jag antar att jag bara är som en liten ninja som lyckas hålla mig undan från art bli dödad " började Erik men Ninja avbröt honom.

" Du är inte ninja, det är ju jag som är Ninja " sa hon flummigt och jag begravde ansiktet i mina händer. Det här skulle säkert gå åt helvete.

” Jo, jag kan också vara en ninja ”

” Nej det kan du ju inte, jag heter Ninja och du heter Erik. Hur kan du då var något du inte är ”

” Jag menar inte att jag heter Ninja, jag menar att jag är som en ninja som lyckas smyga runt utan att någon märker än ” sa Erik och dom fortsatte att argumentera ett tag till innan jag drog åt mig mikrofonen.

” Så det där var ju en rolig diskussion att lyssna på ” sa jag och dom flesta skrattade.

" Så Justin efter som du nu har mikrofonen kan du inte berätta varför du tror  att Ninja har klarat sig så här långt i tävlingen? " frågade dom och jag kollade upp från mina händer.

" Jag tror alla vet varför Ninja fortfarande är kvar i spelet. Hon är smart, skicklig på användning av vapen och hennes hat mot gladiatorerna och spelledaren gör henne stark och motiverad till att ta sig ut härifrån " sa jag och dom nickade lite till svar och skrev ner sina anteckningar innan nästa fråga till mig kom.

" Kan du snälla också berätta varför ditt ansikte är alldeles sönderslaget och sårigt? "

" Eh du skulle ha sätt mig förut, det här är ingenting i jämfört med för typ fyra dagar ”

” Okej, men det förklarar ju fortfarande inte varför du ser ut som du gör ”

” Jag säger bara en sak. Ni vill hamna på spelledaren dåliga sida, för då kommer ni se ur som jag ”

” Haha jag ska försöka ” sa någon innan dom fortsatte till nästa.

Jag satt lite halvt fokuserad på vad som sades efter men drogs snabbt tillbaka till verkligheten när jag kände en hand läggas på mitt lår. Jag kände hur handen började röra sig upp för mitt ben och jag kollade snabbt bort mot Ninja som satt med ett brett leende och möte lite snabbt min blick när hon kände min blick.

” Sluta ” väste jag lite tyst mor henne så att bara hon skulle höra och hon skrattade svagt.

Hon fortsatte upp för mitt ben och började nu även röra handen lite mot insidan av mitt ben.  Hon bet sig lite sexigt i underläppen och flätade snabbt ihop mina fingrar med hennes för att få henne att sluta. Hon började istället att dra med den andra handen bak på min rygg och upp bakom skulderbladen. Rysningar gick längst hela min kropp och jag fick svårt att hålla in stönen som ville lämna mina läppar. Hon fortsatte dra med naglarna över på min rygg och vänstra sida och nu lyckades ett litet stön lämna mina läppar.

Alla i rummet vände sig emot mig och Ninja drog nu snabbt bort sina händer. Dom kollade på mig en lång stund och jag kände snabbt hur en rodnad steg på mina kinder.

Jag kollade snabbt ner i mitt knä för att dölja det och hörde till min lycka att dom fortsatte med att intervjua dom få spelare och sponsorer som var kvar.

Ninja fortsatte att reta mig under resten av grejen och när det väll var slut ställde jag mig snabbt upp och nästan sprang ut ur rummet.

” Vad flög det i honom? ” frågade någon och Ninja skrattade.

” Jag vet inte, han kanske var kissnödig ” sa hon roat och det var det sista jag hörde innan jag smällde igen dörren efter mig intill vår lägenhet.

Jag gick in till vardagsrummet och satte mig med en duns i soffan. Jag försökte få tillbaka min andning till normal  och hörde inte ens att Ninja kom in i rummet förs än jag kände ett par läppar pressas mot min nacke.

Hon började kyssa mig upp bakom örat och nafsade lite lätt i min öronsnibb innan hon började kyssa ner längst min hals igen och sen ner mot mitt högra nyckelben.

Höga stön lämnade nu mina läppar och jag kunde känna hur Ninja log stort mot min nu knottrade hud. Hon började kyssa upp mot min hals igen och började placera små bit märken längst min hals innan han började placera kyssar längst mitt käkben.

Tillslut orkade jag inte längre  med henne och grep tag om hennes axlar för att kunna dra ner henne i mitt knä och hon skrattade lite roat.

” Är det något som störd Bieber ” sa hon och jag svarade bara med en frustrerade suck innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes.

Jag började dra med händerna längst hennes sidor innan jag placerade dom på hennes rumpa och klämde åt lite och Ninja stönade lite lågt mot mina läppar. Hon flätade in sina fingrar i mitt hår och drog mig ner närmre henne. Jag särade på hennes läppar med hjälp av min tunga och hon möte den snabbt med sin.

Hon lät sina händer glida ner för mitt bröst och dom letade sin under min tröja. Hon började smeka mig över magen och efter ett tag började hon försöka dra av mig tröjan. Jag la mina händer över hennes och drog dom ner i mitt knä istället.

Jag drog mig undan från henne och hon kollade en aning chokat på mig.

” Jag kan inte ” sa jag och lutade huvudet lite på sned.

” Varför, har du något sånt där löfte att du måste vara gift med någon innan du har sex ”

” Nej det är inte det, det är bara att ”

” Du vill bara inte ha det med mig ” sa hon och kollade ner på sina händer som låg i hennes knä.

” Tro mig, jag vill verkligen. Men inte idag. För just nu är du full och jag vill gärna att du ska komma ihåg vad vi gjorde dagen efter ”

” Jag lovar att jag kommer komma ihåg vad som händer ikväll ”

” Ja det kanske du gör, en jag vill inte utnyttja någon på det sättet. Så därför istället ska du gå i säng så kan vi göra något imorgon när vi vaknar ” sa jag och Ninja skulle precis protestera när jag tröck mina läppar lite snabbt mot hennes.

” Nej, säng nu ” sa jag och grep tag om hennes midja för att sen kunna lyfta upp henne ur mitt knä.

Hon kollade lite besviket på mig innan hon stampade lite dramatiskt in till rummet vilket fick mig att skratta lite roat.

” God natt ” sa hon och gav mig ett litet snabbt leende innan hon gick in i rummet.

Jag skrattade lite lågt innan jag satte mig till rätta i soffan och satte igång tv. Jag satt och kollade runt lite på olika kanaler innan den knackade på dörren. Jag stängde av tv innan jag nästan halvsprang bort till dörren.  När jag öppnade den var jag på väg att stänga den snabbt igen när jag såg att det var spelledaren som stod utanför. Men han lyckades få in en fot i mellan och hans fot blev istället klämd mellan dörren och väggen.

Hans vakt som stod bakom honom drog tag i dörren och jag flög med den en liten bit ut då jag hängda på handtaget. Jag ställde mig snabbt upp och fixade till mina kläder som nu satt alldeles snett.

” Vad vill du nu då? Vi sågs ju för typ bara en halvtimme sen. Kunde du inte ha sagt det du ville då? ”

” Jag hade tänkt det, men eftersom du bara sprang iväg när allt var klart kunde jag inte det ”

” Okej, så vad är det? ”

” Jag tänkte bara säga att det kommer bli en del förändringar inne på arenan den här omgången ”

” Va, varför det och vad för förändringar pratar vi om? ”

” För det första så kommer vi att skicka in dom lite tidigare än planerat, så din lilla vackra och perfekta flickvän måste vara klar klockan nio imorgon. Sen så hoppas jag verkligen att din flickvän klarar av kyla bra, för jag har för mig att vi ställde in värmen på minus grader till den här omgången ”

” Va? Då måste jag ju hinna fixa varmare kläder innan hon ska in ”

” Tyvärr Justin. Men du kommer inte kunna göra det,  ingen av er sponsorer kan göra det. Vet du varför, för att butiken är stängd och även fast den är öppen imorgon kommer kläderna inte hinna komma hit för än spelarna redan är inne på arenan ”

” Är du så jävla desperat att du till och med låter spelarna frysa i gäll bara för att dina jävla gladiatorer ska vinna ”

” Kanske lite, men spelarna behöver ju inte dö för att det blir lite kallare ”

” Eh jo, för då kommer dom ju vara alldeles stela när gladiatorerna attackerar ”

” Det behöver dom inte, spelarna får väll bara ligga lite närmre varandra och värma varandra. Eller bara hålla igång hela tiden och aldrig stå still. Eller så ligger dom bara och myser med varandra som jag sa innan ” sa han och gav mig ett sista leende innan han gick iväg tillsammans med sin vakt.

Jag suckade frustrerat och drog handen igenom mitt alldeles toviga och rufsiga hår.

 Antingen så skulle Ninja dö av köld eller så skulle jag behöva stå ut med att se henne ligga och mysa med en av dom andra spelarna som nog med glädje skulle välja ligga tillsammans med henne och hålla sig varm.

  

 


It's a bloody game - kapitel 20

 

" Ta den långärmade grå, den är lite längre så den tänker nog din rumpa bäst " sa Justin och jag skrattade.

" Tänk om jag inte vill täcka rumpan då "

" Då antar att jag att jag får täcka den åt dig " sa han och jag skrattade kort innan jag drog på mig tröjan. Den räckte mig nästan ner till knäna och armarna var alldeles för långa så jag veck upp dom lite.

Jag skuttade lite glatt bort till dörren men mitt leende försvann direkt när jag såg vem som stog där.

  

Jag la armarna i kors över bröstet och kollade med avsmak på spelledaren som stog framför mig med ett stort flin på läpparna.

" Går det bra med ditt lilla spel med Justin "

" Ja det går utmärkt och om du på något sätt avslöjar för Justin mitt lilla spel smäller jag till dig så pass hårt att du inte kommer koma ihåg vem du är och vart du är " sa jag hotfullt och han skrattade lite roat åt mig.

" Ta det lugnt, jag ska inte avslöja dig. Jag har bara ett samtal till Justin från hans mamma " sa han och räckte fram mobilen mot mig.

" Justin kan du komma ett tag " ropade jag och efter ett tag slingrade ett par armar runt min midja.

Jag kollade upp på Justin som nu hade hårt spända käkar och när jag flätade ihop mina fingrar med hans klämde han åt dom hårt.

" Jag ser att dina sår ser mycket bättre ut " sa spelledaren med en vänlig ton och klappade Justin lite lätt på axeln. Justin drog sig snabbt undan från honom och drog mig tättare intill honom.

" Som att du skulle bry dig "

" Åå det är klart, vi är ju kompisar "

" Aldrig i livet, så kan du bara säga varför du är här så att vi kan bli av med dig " snäste Justin åt honom och spelledaren suckade.

" Din mamma i telefon " sa han och tröck ner den i Justins vänstra hand innan han började klampa bort mot dörren.

" Förresten, två saker till. För det första så är samtalet avlyssnat så om vi hör att du försöker berätta för någon vad som egentligen händer lägger vi på samtalet åt dig. Sen för der andra så är det en stor intervju för alla spelare som är kvar om en timme. Så jag föreslår att ni börjar göra er i ordning för även det här kan ge extra poäng. För den person som fansen och intervjuarna gillar mest för 500 poäng och tvåan får 400 och trean får 300. Förstår ni " frågade han och vi nickade lite snabbt till svar innan han klampade ut ur rummet.

Justin började prata med sin mamma i telefonen men hade fortfarande ett fast grepp om min midja. Jag drog lite med min fria hand över hans handrygg och jag kunde känna hur hela Justins kropp började slappna av.

" Tack mamma, jag älskar dig " sa Justin innan han la på samtalet och slängde mobilen hårt i golvet så att den flög i flera olika bitar.

Jag vände mig om i hans grepp och kunde se att han nu hade tårar i ögonen. Jag torkade bort en tår som rann ner längst hans kind. Han lutade huvudet lite mot min hand som stöd och jag drog lite lätt med tummen över hans kindben.

" Hur är det? " frågade jag efter ett tag och Justin möte min blick.

" Jag har aldrig ljugit för min mamma om något så här stort förut "

" Hej Justin, lyssna på mig. Vi kommer lyckas ta oss ut här ifrån och om du fortfarande vill berätta det här för henne då kan jag hjälpa dig. För der här inte som att berätta om vilket minne som helst "

" Det är inte det att jag är rädd att det kommer bli svårt att berätta det här henne. Det jag är rädd för är att hon inte kommer låta mig träffa dig efter att hon fått reda på sanningen " sa han och jag drog snabbt bort blicken ifrån Justin och kollade istället ner i golvet.

Jag hade faktiskt inte tänk på vad folk skulle tycka och tänka om mig om dom får reda på sanningen. Att jag faktiskt har dödat dom personer som jag ' dödat ' och med tanke på vem Justin är så skulle jag nog vara ganska hatad. Jag skulle säkert knappt få röra Justin utan att folk skulle slänga sig över mig. Eller, jag skulle säkert inte ens kunna prata med Justin. Vi spelare och gladiatorer som faktiskt lyckats överleva skulle väll hamna i något slags fängelse på livstid.

" Jag antar att du inte tänkt på sånt än " sa Justin och la en hand på min kind och tvingade mig att möta hans blick.

" Nej det har jag inte. Men om man tänker efter så kommer jag nog inte ens kunna vara med dig om världen får reda på det här "

" Vad menar du? "

" Tänk efter Justin. En tjej kommer ut med en hemlighet att hon dödat typ jag vet inte hur många personer och du tror att jag kommer att få leva ett vanligt liv efter det. Jag kommer ju självklart att hamna i finkan "

" Då berättar vi inte för alla "

" Men du ville ju att din mamma skulle veta och du tror inte dina närmsta kompisar och familj kommer börja undra varför du har ärr precis överallt "

" Jo. Så därför berättar vi bara för våra närmaste "

" Du menar dina närmast, för så du vet så har inte jag så många jag skulle vilja berätta det för som inte redan vet om allt det här "

" Juste sorry, jag tänkte inte riktigt efter " sa han och jag kollade medlidande på honom.

" Jag tycker bara att vi borde vänta lite innan vi berättar för dom om allt det här. Kolla fall jag ens klarar av ditt liv och fall du fortfarande har samma känslor för mig som nu eller om du just nu bara är desperat då jag är den ända tjej inom det här stora området " sa jag och Justin suckade lite frustrerat.

" Ninja förstår du verkligen inte mina känslor för dig. Jag älskar dig och jag har aldrig känt så här för någon i hela mitt liv. Så nu tycker jag att vi byter om till lite bättre kläder så att vi kan ge ett bra intryck på intervjun och kanske samla lite poäng. Så att vi kan köpa lite fler pilar till sig och hålla dig vid liv " sa Justin alvarligt och pressade sina läppar hårt mot mina ett tag innan han släppte taget om mig och gick bort till sin garderob.

" Du får tillbaka din tröja sen när jag bytt om "

" Det behövs inte, du kan behålla den om du vill "

" Tack " sa jag snabbt innan jag sprang bort till mitt rum för att byta om.

Jag begravde ansikte i ena ärmen och drog in den alltid så härliga lukten av Justin.

 

*

 

Efter ett tag när jag ståt ett tag vid min garderob och kunde inte hitta något jag ville ha på mig drog jag bara fram ett par klackskor.

Jag satte på mig dom alldeles för onödigt höga och obekväma skorna. Jag gick in till mitt badrum och släppt ur mitt hår från min slarviga knut och mitt hår föll lite tovigt ner för mina axlar. Jag kammade lite slarvigt igenom det innan jag slängde det över mina axlar så att det nu även föll ner över mina bröst. Jag kammade de lite extra så att det nu såg bra ut och drog på mig lite smink som tydligen var bra att ha framför kameran och det starka ljuset som tydligen brukar vara på sån här saker.

Jag smackade en sista gång med mina nu läppglans målade läppar innan jag gick ut till mitt sovrum där hel kropps spegeln stog.

Jag log lite belåtet åt mitt ansikte innan jag kollade ner över mim kropp som fortfarande pryddes av Justins gråa tröja. Jag antog att den här tröjan ändå skulle sitta kanske tajt då den visade mina kurvor ganska bra. Vilket kanske var bra om der fans mycket killar i publiken.

Jag kollade en sista gång i spegeln innan jag gick ut till vardagsrummet där Justin redan satt färdig och väntade på mig.

" Ska vi gå eller? " frågade jag och Justin vände sig snabbt om för att säga något men blev istället sittandes med öppen mun stirrandes på mig.

" Your Beautiful " fick han till slut fram och kom snabbt fram till mig.

" Jag menar, du är alltid vacker i mina ögon. Men wow " sa han och lät sin blick glida över mim kropp med ett leende på läpparna som fick mina kinder att börja hetta.

" Du ser inte så fel ut du heller "

" Nej men inte i jämförelse med dig "

" Der beror mig på vem du frågar "

" Jag behöver ingen annan person för att veta att du är vacker "

" Ja men det är ju ha något med att jag har din tröja på mig " sa jag och flaxande lite flörtiga med ögonfransarna.

" Det måste bero på det " sa han och skulle precis kyssa mig när jag drog mig undan.

" Jag tänker inte låta dig sabba sminket " förklarade jag då Justin kollade både chockat och besviket på mig.

" Men så antar jag att vi går då " sa han och flätade ihop sina fingrar med mina.

Han började styra våra steg bort mot rummet där vi skulle samlas och när vi kom ditt var dom flesta redan där. Jag drog snabbt åt mig min hand och gav Justin en blick som han snabbt förstod.

Spelarna visste fortfarande inte att jag var ihop med Justin och jag vill gärna hålla det så.

Jag gick bort till bordet som det stog en massa glass på och drack snabbt upp det ena glaset som det var vatten i. Men det smakade inte riktigt som det brukar göra. Men jag antar att det bara har något att göra med att vi inte förtjänar samma fina och dyra vatten som andra personer.

Jag stog tillsammans med Erik och vi drack säkert en liter var tills spelledaren ropade oss till oss.

Jag började gå bort till min plats och kände hur hela rummet snurrade runt mig. Jag lyckades lite vingligt komma bort till min plats och jag såg att Erik höll på att missa stolen när han skulle sätta sig ner.

Jag började fnittra okontrollerat och kunde inte ens sluta när spelledaren röt åt oss sluta. Jag fortsatte att skratta lite lågt och hörde att Erik gjorde samma sak bredvid mig

 
 

Ninja gick tillsammans bort till bordet med all dricka tillsammans med Erik och jag ställde mig lite diskret i ena hörnet då jag ville dra så lite uppmärksamhet som möjligt till mig.

Spelledaren ropade oss till sig och jag gick bort till min plats bredvid Ninjas. Vi skulle sitta spelare, spelare, sponsor, sponsor, spelare, spelare och så vidare.

Ninja satte sig lite flummigt ner i platsen bredvid mig och började fnittra högt. Hon slutade inte ens skratta när spelledaren bad henne och sluta.

Jag drog tag i hennes stol och vände henne mot mig. Hon höll på att ramla av från stolen så jag satte en arm runt hennes midja för att kunna hålla henne uppe.

" Ninja vad är det ed dig? Du kommer att sabba det om du inte skärper dig nu "

" Jag vet men jag kan inte sluta skratta. Allting är så mycket roligare än det borde vara "

" Vad för konstigt har du druckit eller ätit "

" Inget. Jag har inte ätit något annat än frukost och det ända jag druckit är vattnet som stog borta på bordet. Fast det snackade lite konstigt, men jag antar att det är så vatten borde smakar " sa hon och jag sprang lite snabbt bort till bordet som hade all dricka. Jag tog upp ett av glaset och tog en snabb klunk som jag sen snabbt spottade ut. Det här var inte bara vatten, utan det var spetsat med någon slags spritt.

Jag kollade bort mor bordet där alla satt och såg att nästan alla spelare satt och fnittrade tyst för sig själva.

Det här skulle bli en lång dag tänkte jag lite snabbt innan jag gick tillbaka till Ninja som nu satt och snurrade runt på sin stol.

" Ninja " sa jag lågt och hon vände sig mot mig.

" Du måste hålla en låg profil, det var inte bara vatten i om där glasen. Så du har nu blivit drogad eller vad man ska säga " sa jag och hon kollade oförstående på mig.

" Det var spritt i vattnet och just nu beter du dig jätte konstigt då du är ganska högt påverkad. Så jag ber dig, håll en så låg profil som möjligt och prata bara om du blir tilltalad. Förstår du? " frågade jag och hon nickade lite till svar innan hon fortsatte att snurra runt på stolen.

 

  

Blev tyvärr ett bild löst kapitel men kompenserade det med att det var ett längre kapitel.

Men vad tror ni, kommer dom lyckas ta sig där ifrån med lite poäng.

KOMMENTERA!!!

 


It's a bloody game - kapitel 19

 

” Och vad skulle det vara för saker ”

” Saker som att efter jag kysst dig göra äckliga miner och så fort jag kommer in i köket så tvättar jag munnen som att jag skulle vilja få bort smaken från dig. Såna saker ”

” Okej ” sa Justin och ställde sig upp. Men han hade svårt att gå själv så jag la en stödjande arm runt hans midja för att sen börja styra honom bort mot vardagsrummet.

  

Jag lyckades få ut Justin till vardagsrummet och satte honom ner i soffan.

" Kan du välja en film medans jag går och fixar lite mat? " frågade jag och räckte honom kontrollen. Han nickade lite till svar och jag vände mig om för att gå ut till köket när Justin ryckte tag i min arm.

" Vad för slags film är du sugen på att se? "

" Jag vet inte, jag brukar inte kolla på film. Så ta en av dina favorit filmer, jag vill bara se något bra " sa jag och pussade honom snabbt på kinden innan jag gick bort mot köket för att gör mat.

" Blir pasta och tomatsås bra till lunch? "

" Der blir jätte bra, men kan vi äta något med kyckling till middag? "

" Visst, det kan vi göra " ropade jag lite snabbt tillbaka innan jag började plocka fram sakerna som jag behövde.

När maten var klar hällde jag snabbt upp det i två skålar och ställde dom på en bricka tillsammans med bestick och två glas med mjölk.

Jag gick ut med brickan till vardagsrummet där Justin satt och hade valt någon slags dans och sång film. Eller der är i alla fall vad jag antog att det var då en person stog och sjöng medans en massa andra människor dansade i bakgrunden. Bilden var frusen så jag antar att Justin förberett allt och att det nu bara vara att playa filmen.

" Maten är klar " sa jag och ställde ner brickan på bordet.

Jag räckte en tallrik till Justin och han började äta nästan på direkten, så jag antar att han var ganska hungrig. Jag började ta av min mat också och tröck på play knappen så att filmen skulle börja. Men jag antar att jag tröck på play knappen på fel kontroll, då Justin svagt började skratta och bilden var fortfarande fryst.

" Det är den lilla svarta du ska trycka på " förklarade Justin och jag log lite snabbt mot honom vilket fick honom att skratta roat åt mig innan jag tröck igång filmen.

Vi satt under tystnad medans vi åt våran mat och kollade på filmen som Justin hade valt. Filmen som påminde mig om att jag fortfarande inte har hört honom sjunga eller spela. Vilket är konstigt så det är der Justin lever för.

Jag ställde ner min tallrik på bordet och skulle precis säga något till Justin när jag kände en arm runt min midja . Justin drog ner mig i soffan framför honom och han pressade min rygg hårt mot hans mage.

" Du vet, jag glömde säga en sak till dig igår " sa Justin och jag vred på huvudet för att kunna möta hans blick. Han kollade mig djupt i ögonen och la en hand på min kind för förra mitt ansikte närmre sitt.

" Jag älskar dig också " sa han och jag lutade mig snabbt den sista biten fram till honom och pressade mina läppar hårt mot hans.

Han flätade in sin oskadade hand i mitt hår och jag lyckades på något lite klumpigt sätt vrida mig i hans grepp.

 
 

" Jag älskar dig " sa jag och hon lutade sig den sig den sista biten fram till mig. Hon pressade sina läppar hårt mot mina och jag var snabb med att besvara den.

Jag flätade i min högra hand i hennes hår och Ninja vände sig snabbt om i min famn. Hennes händer letade sig in under min tröja och började smeka mig över både min mage och rygg. Små lätta stön lämnade mina läppar och jag kunde känna hur ett stort leende spreds på Ninjas läppar.

" Så det där tycker du var roligt? " frågade jag och hon skrattade kort innan hon återigen pressade ihop våra läppar.

Jag drog mig snabbt undan och började kyssa henne över halsen istället. Jag fortsatte ner mot hennes nyckelben och ett lågt stön lämnade nu hennes läppar. Hon grep tag i mitt ansikte och lyfte upp det i samma höjd som hennes innan hon tröck sina läppar mot mina igen. Hon särade lite lätt på mina läppar med sin tunga och jag möte den snabbt med min.

Jag hoppade närmre henne men ångrade det snabbt då Ninja föll ner från soffan med hög duns.

" Ninja gick det bra? " frågade jag och hon stönade lite klagande till svar.

" Om du inte ville kyssa mig något mer hade du bara kunnat säga till " sa hon och la en hand på hennes vänstra höft när hon ställde sig upp.

" Lyft lite på överkropp " sa hon och viftade lite med handen.

Jag gjorde som hon sa och hon satte sig där jag hade haft huvudet förut. Hon klappade lite i sitt knä och jag la snabbt ner huvudet i hennes knä.

Jag låg där ett tag medans Ninja höll på med mitt hår och bara njöt, tills jag hörde Ninja mumla över något.

" Vad är det? " frågade jag och hon möte min blick.

" Du kan möjligtvis inte få tag på en gitarr här? "

" Det kan jag säkert men det kan nog ta ett litet tag "

" Bra, fixa det så fort du kan "

" Spelar du eller? "

" Nej, nej. Jag kom bara på ni när vi såg på den här filmen att jag fortfarande inte hat hört dig varken spela eller sjunga. Vilket är väldigt konstigt då det är en rätt stor del av dig "

" Du vet, jag behöver inte ett instrument för att kunna sjunga " sa jag och hon slog upp i ett stort leende.

" Vad väntar du på då " sa hon snabbt och jag skrattade lite roat åt henne.

Jag tänkte ett litet tag på vilken låt jag skulle sjunga innan jag bestämde mig för att sjunga en av låtarna från mitt kommande album. En låt som ingen annan har hört än.

 

" Vad väntar du på då " sa jag snabbt och Justin skrattade lite roat åt mig.

Han satte sig upp och det såg ut som att han tänkte en liten stund innan han öppnade munnen för att börja sjunga.

Jag satt som fängslad genom hela låten och kunde knappt tro på det jag just nu hörde. Hans röst var fantastisk och han kunde bara drunknar i den. Det var knappt jag kunde fokusera på vad texten egentligen handlade om men jag förstod på ett ungefär. Justin avslutade låten och hade nu ett ännu större leende på läpparna än innan. Hans ögon bara glittrade och efter ett tag möte dom mina.

" Så vad tycker du? " frågad han och bet sig lite osäkert i läppen när jag inte svarade.

" Omg " var allt jag lyckades få fram och Justin log lite belåtet mot mig.

" Så du tyckte om det? " frågade han och jag svarade med en liten snabb nick innan jag tröck mina läppar hårt mot hans.

 

Dom tre följande dagarna fortsatte ungefär lika dant med en lite skillnad att Justin nu ganska ofta fick sjunga för mig. Men han verkade inte ha något imot det då han till och med börjat väcka mig igenom att sjunga en av hans låtar från hans kommande album som tydligen skulle heta Believe. Han hade sjungit alla dom låtarna som var klara och jag var tydligen den första utanför hans lilla crew som hört dom.

Jag slog upp i ett stort leende när Justins röst återigen trängde igenom mina sömndrunkna drömmar. Jag öppnad ögonen och mötes av Justin som fortfarande sjöng och jag antar att han också vaknat precis då han fortfarande hade sin sexiga morgon röst som killar brukar få.

" Du vet, du borde alltid sjunga dina låtar nyvaken. Det är mycket sexigare på något sätt med din morgon röst "

" Så det tycker du? " sa han och la sig halvt över mig.

" Om jag gör, det är bara ett problem med det ”

” Och vad är det om jag får fråga? ”

” Att jag då måste dela med mig av den rösten till alla andra desperata tjejer som vill ha dig  " sa jag och la en hand bakom hans nacke för att kunna dra ner honom mot mig.

Men jag drog mig snabbt undan när någon knackade på dörren in till sovrummet.

" Vänta ett litet tag " ropade jag snabbt tillbaka och hoppade ur sängen.

" Jag snor en av dina tröjor "

" Ta den långärmade grå, den är lite längre så den tänker nog din rumpa bäst " sa Justin och jag skrattade.

" Tänk om jag inte vill täcka rumpan då "

" Då antar att jag att jag får täcka den åt dig " sa han och jag skrattade kort innan jag drog på mig tröjan. Den räckte mig nästan ner till knäna och armarna var alldeles för långa så jag veck upp dom lite.

Jag skuttade lite glatt bort till dörren men mitt leende försvann direkt när jag såg vem som stog där.

  

 


It's a bloody game - kapitel 18

 

” Du borde villa lite och inte anstränga kroppen så mycket. Om det är något du behöver är det bara att skrika efter mig ”

” Tack ” sa Justin kort och jag nickade lite snabbt innan jag började gå bort mot dörren.

” Varför gjorde du det här? Och kan du ge mig en bra anledning till att jag ska lyssna på dig ” frågade Justin och jag vände mig snabbt mot honom.

” För att jag älskar dig ”  

  
 

" För att jag älskar dig " sa hon och jag kollade chockat på henne.

" Va? " var allt jag fick fram och hon suckade.

" Ja du hörde vad jag sa. Jag vet inte om det är för tidigt eller inte att säga, men jag sa det. Jag har aldrig träffat en kille som dig, inte ens en tjej när jag tänker efter. Jag har aldrig känt så här för någon förut och det är inte för att jag inte träffats snäll personer. För lita på mig, det har jag " började hon och det började sjunka in för mig att hon talade sanning. Hon hade inte spelet mig, det var spelledaren och gladiatorerna hon hade spelat. Eller hon hade väll spelat mig lite också. Jag hade ju gått på hennes lögn när vi satt där, jag hade ju till och med börjat gråta.

" Kyss mig " sa jag högt och hon slutade prata.

" Vad sa du? "

" Kyss mig " sa jag och hon stog chockat ett tag innan hon snabbt gick fram till mig där jag satt. Jag satte den handen jag inte skadat bakom hennes nacke för att sen kunna dra ner henne mot mig. Jag tröck mina läppar hårt mot hennes och hon la snabbt sina armar försiktigt runt min nacke. Jag hoppade bak en aning i sängen så att jag sen kunde dra upp henne i mitt knä. Hon slingrade sina ben runt min midja och jag orkade inte bry mig om att min kropp skrek av protest utav berörningen men jag kunde inte bry mig mindre. Jag drog henne närmre mig och hon flätade in sina fingrar i mitt hår för att sen kunna dra mig ännu närmre, om det nu var möjligt.

Ett litet plågsamt stön lämnade mina läppar när hon lät sina fingrar lätt glida över mina kind där ett av mina djupa sår var placerat.


Hon drog sig snabbt undan och la tillbaka sina händer runt min nacke istället.

" Jag är ledsen "

" Var inte det " sa jag och hon skrattade.

" Juste jag glömde, jag får ju inte bry mig om din säkerhet "

" Nej " sa jag och drog med fingrarna över hennes käkben. Hon la sin hand över min och begravde ansiktet i insidan av min hand, för att sen placera lätta kyssar längst min tumme innan hon möte min blick.

" Du borde villa, för jag antar att du inte sovit så bra medans jag vart borta "

" Inte så värst, men jag kan vänta en liten stund till. Jag är inte så trött ändå " sa jag och en stor gäsp slapp ur min, vilket fick henne att skratta kort.

" Sova nu " sa hon bestämt och nu var det jag som skrattade.

" Bara om du sover här tillsammans med mig " sa jag och hon skakade snabbt på huvudet.

" Nej, jag vägrar "

" Hej det är lugnt. Jag kommer inte tvinga dig så länge du inte vill, kanske tjata lite men aldrig tvinga dig till något du inte vill eller är redo för det "

" Det är inte det att jag inte vill, för det vill jag. Det är bara der att du är skadad och jag vill inte göra det värre "

" Du kommer inte skada mig, jag lovar "

" Har du glömt bort dom två gångerna jag hoppade på dig och ena gången nästan dödade dig. Det kommer säkert hända en gång till minst och nu blir det ju ännu värre eftersom du redan är skadad "

" Ja, men det som kommer skada mig mest är om du inte vaknar upp vid min sida imorgon " sa jag och flätade ihop mina fingrar med hennes.

Ninja satt nu tyst och bara kollade på mig. Så jag tog det som ja.

Jag hoppade bak ännu mer i sängen med Ninja fortfarande i mitt knä och började sakta luta mig tillbaka till liggande position. Ninja satt fortfarande gränslande över mina höfter så jag klappade lite på sängen bredvid mig. Hon tvekade en liten stund innan hon med en suck la sig ner bredvid mig.

" Om jag råkar göra dig illa " började hon men jag avbröt henne snabbt genom att pressa mina läppar lite löst mot henne.

" Du kommer inte göra mig illa, jag lovar " sa jag och hon skrattade.

" Du är omöjlig "

" Japp, det är bara att du vänjer dig "

" Jag antar det " sa hon och jag la en arm runt hennes midja och vände henne imot mig.

" Du vet inte hur gärna jag bara vill slänga armarna runt dig för att kunna trycka min kropp närmre din ” sa hon och jag skrattade.

” Gör det då, I don’t mind ”

” Jag kan inte ” sa hon och drog lite lätt med fingrarna över mitt bröst.

” Varför inte? ”

” För att du är skadad och jag kan typ inte röra dig någonstans utan att jag gör illa dig ”

” Bara så att du vet så stor jag hellre ut med den smärtan än att jag inte får ha dig nära mig ” sa jag och jag såg hur en röd nyans tog över hennes kinder.

Jag la min hand på henens kind för att sen lyfta upp hennes ansikte mot mitt och tvinga henne att möta min blick. Hon lutade sig närmre mig så att våra läppar nu snuddade vid varandra och jag nu kunde känna hennes andetag mot mitt ansikte.

Jag stönade klagande och hon skrattade kort innan hon lutade sig den sista biten fram till mig. Jag drog lätt med tungan över hennes läppar och hon särade snabbt på dom för att möta min med sin. Hon drog med fingrarna lätt över min mage och mitt bröst, vilket fick hela min kropp och knottra sig. Ilningar gick längst hela min kropp och ett stön lämnade mina läppar.

Ninja skrattade svagt framför mig och pussade mig snabbt på kinden innan hon begravde ansiktet vid min hals grop.

” Du måste sova nu ” sa hon och jag skrattade.

” Visst, god natt ”

” God natt ” sa hon och jag pussade henne snabbt på pannan innan jag la ner huvudet på kudden.

 

Jag vaknade av att ett par läppar trycktes lätt mot mina och stog över instinkten att smälla till personen framför mig. Jag besvarade istället kyssen innan jag drog mig undan och öppnade ögonen för att mötas av en flinande Justin.

” Jag sa ju att du inte skulle attackera mig idag ” sa han och jag skrattade.

” Den här gången ja, men nästa gång kanske ”

” Det tror jag inte ” sa han och kysste mig lite snabbt innan han satte sig upp med väggen som ryggstöd. Jag gjorde likadant och lutade mitt huvud lite lätt mot Justins axel.

” Så vad vill min lilla sjukling göra nu då? ”

” Egentligen skulle jag bara vilja ligga i vardagsrummet med dig och kolla på någon film ”

” Då gör vi det ”

” Det kan vi ju inte göra, spelledaren tror ju fortfarande att du bara utnyttjade mig ”

” Ja och du tror inte att det är lite misstänkt att vi just sovit i samma rum ”

” Jo, det kanske inte var en så bra ide än då ”

” Det är inget problem, det är bara att vi spelar ännu ett spel med honom ”

” Va? ” sa Justin frågandes och jag skrattade.

” Ja, vi kan fortfarande vara tillsammans när vi är där ute om vi spelar att jag övertygat dig att jag älskar dig fast jag inte gör det. Så, så fort du inte ser så gör jag små saker som visar att jag egentligen inte vill vara med dig ”

” Och vad skulle det vara för saker ”

” Saker som att efter jag kysst dig göra äckliga miner och så fort jag kommer in i köket så tvättar jag munnen som att jag skulle vilja få bort smaken från dig. Såna saker ”

” Okej ” sa Justin och ställde sig upp. Men han hade svårt att gå själv så jag la en stödjande arm runt hans midja för att sen börja styra honom bort mot vardagsrummet.