OOTG 8 - Det är inget speciellt

 
TIDIGARE KAPITEL:
  Han kollade bort från mig och skrattade kort innan han vände sig mot mig igen. Han kollade mig djupt i ögonen och jag kollade lika iskallt tillbaka. Justin skakade smått på huvudet innan han lutade sig framåt för att pressa hans läppar mot mina. Jag stod där chockad med Justins läppar pressade mot mina och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville putta undan honom men jag kunde inte. Det var som att min kropp slutat att fungera och jag hade längre ingen kontroll över den.
 
 


 

 

  Justins läppar rörde sig mot mina och hur mycket jag än hatade det så måste jag erkänna att han var bra på att kyssas. Hans läppar kändes bra mot mina.

  Jag slog bort tanken och verkade äntligen hitta kontrollen över min kropp. Jag satte mina händer på hans bröst och puttade bort honom så hårt jag kunde. Men med tanke på att Justin var så mycket större och starkare än mig så kom han inte särskilt långt. Men jag lyckades få honom tillräckligt långt bort för att få bort hans läppar från mina.

  Jag höjde min hand och örfilade honom hårt över hans vänstra kind och Justin kollade chockat på mig. Jag var en aning chockad jag också men jag måste säga att det kändes bra. Inte bara för nu men enda sen han kommit hit så har jag velat slå in lite vätt i hans dumma skalle. 

  ”Vad fan Justin? Varför kysste du mig för? Jag tycker att jag har vart väldigt tydlig med att jag inte vill vara med dig på det sättet alls” frågade jag och kollade med stora ögon på Justin. Han kollade bara på mig och andades smått andfått.

  ”Jag vet inte. Jag planerade det inte. Jag blev sur och irriterade för att du är så himla”

  ”Så himla vad Justin? Berätta för mig. Vad är jag?”

  ”Du är, du är. Gush jag kan inte ens få fram något. Jag kan inte stå dig. Du är så himla irriterande. Vet du det?”

  ”Det är hela meningen med det här att jag ska gå på dina nerver och det verkar som att jag gör ett jävligt bra jobb. Så kan du snälla förklara kyssen för jag förstår ingenting. Du säger att du inte tål mig men ändå så kysser du mig. Hur går det ihop i ditt huvud?” sa jag och slängde ut med armarna. Eller i alla fall försökte slänga ut med armarna då min ena inte kom särskilt högt med tanke på handbojan. Jävla skit sak. Varför var jag tvungen att ge bort nyckeln för.

  ”Jag vet inte varför jag kysste dig. Det bara hände okej. När jag blir sur eller irriterad så blir jag kåt. Det var genom tjejer som jag tog ut min ilska igenom innan jag kom hit och du råkade bara vara här. Det är inget speciellt. Ta inte åt dig av något”

  ”Tro mig det gör jag inte. Om något så blir jag bara äcklad ut av det du just sagt. Det är ju vidrigt”

  ”Åh låtsas inte som att du inte gillar mig. Eller mitt utseende i alla fall. Jag har sett hur du kollar på mig”

  ”Ja jag kan erkänna att du ser bra. Men din fula personlighet förstör ditt vackra ansikte” sa jag och vände mig om. Den här gången tänkte jag även på bojorna så jag drog hårt i dem hårt för att få Justin att följa med. Han staplade fram några steg innan han verkade hitta balansen och för en gångs skull sen han kom hit så bråkade han inte med mig. Han följde bara efter utan att säga ett ord. 

  Jag gick bort till ladan för att försöka komma på något sätt att komma ur dem här handbojorna. Precis när jag skulle öppna upp dörren och släpa med mig Justin in, kom det en bil uppkörande på uppfarten. Om man nu kan kalla det en uppfart då det mest var en stor tom yta där vi brukade parkera bilarna. 

  I alla fall. Bilen parkerade och ut kom ingen mindre än Alex. Precis den personen som jag behövde vid det här laget. Han kunde lösa nästan allt så kanske kunde han hjälpa mig med det här också. Kanske. Jag får inte ha för höga förhoppningar.

  ”Alex” ropade jag fort och började styra mina steg bort till honom. Han vände sig fort mot oss och jag kunde se hans förvånade ansiktuttryck när hans blick fastnade på handbojorna som höll oss samman. Jag gav honom en kort kram och ett litet leende när vi väll kom upp till honom efter många om och men från Justin.

  ”Hej Adria. Något roligt som har hänt här? Något spännande? Kanske tanken på att du sitter ihop med honom just nu”

  ”Det är en lång historia och jag skulle gärna berätta det en annan gång. Men just nu vill jag inget annat än att komma ur dem. Vilket är anledningen till att jag ropade på dig. Jag hoppades att du kunde kanske hjälpa oss att komma loss”

  ”Jag kan tyvärr inte hjälpa dig Adria. Det finns inget jag kan göra”
  ”Inget?”

 

 

   

  ”Jag är ledsen. Men jag kan inte komma på något, det är helt blankt. Men jag hade hjälpt er om jag kunde. Jag är ledsen”

  ”Det är ingen fara Alex. Det är inget du kan göra åt. Men du vet möjligtvis ingen som skulle kunna ta hans om ett sådant här problem?”

  ”Det finns ett ställe borta i staden som skulle kunna fixa det”

  ”Inne i stan” frågade jag för att dubbel kolla att jag hört rätt och han nickade tillsvar.

  ”Det skulle ta fyra timmar för oss att komma in till stan. Jag har inte tid med det. Jag behöver jobba och Justin gör det inte direkt lätt för mig”

  ”Jag kan förstå det. Han verkar inte direkt som den trevligaste personen att vara runt” skrattade Alex fram och jag hörde en fnysning bakom mig. 

  ”Ni vet att jag kan höra er va?”

  ”Ja vi vet. Det är meningen ditt pucko” spottade jag fram. Fast ärligt så hade jag glömt bort att han var där. Eller jag tänkte inte på att han kunde höra oss. För även om jag gillade att få på Justins nerver så ville jag inte göra det nu. Inte efter det som precis hända och vad han sa efter. Jag ville inte göra honom irriterad om jag visste att priset efter kunde vara att han kysste mig. I alla fall inte när jag satt ihop med honom och inte kunde komma bort från honom. När jag inte hade någon chans att skydda mig själv. För jag tror att inte att jag skulle ha en chans mot Justin om han började göra motstånd mot mig när jag var på honom. Han var mycket större än mig och mycket starkare. Men som tur var för mig så var han en av dem där killarna som aldrig skulle skada en tjej.

  ”I alla fall. Jag tror att din största chans att komma loss från Justin är att åka in till stan. Be dem att kapa kedjorna. För jag tror inte att Kenny och John kommer att ge dig nyckeln”

  ”Då är vi två. För jag vet att dem inte kommer att ge mig nyckeln så länge jag inte gör något med Justin. Vilket jag nu egentligen har gjort så jag borde få nyckeln fast jag tror inte att det kommer att räknas i deras värld så jag kan väll lika gärna åka till stan och få dem här bort tagna”

  ”Va?” frågade Alex som uppenbarligen inte hänge med på mitt svamlande. Och ärligt talat så gjorde jag inte heller det.

  ”Alex skulle jag kunna få låna din bil för att åka in till stan?”

  ”Adria det är eran bil om du har glömt bort det. Jag använder den bara för att jag kör ärenden åt din pappa”

  ”Juste det hade jag glömt bort. Men i sådana fall, hit med nycklarna så att jag kan köra och bli av med dem här bojorna” sa jag och han skrattade kort. Han räckte nycklarna till mig med rynkade smått på pannan när något verkade slå honom.

  ”Ska du köra?”

  ”Ja jag ska köra. Är det något problem med det?”

  ”Jag tänkte bara att ni två sitter ihop så du skulle bara ha en hand. Plus att det kommer blir konstigt om du kör då det är din vänstra hand som sitter fast och Justins högra. Vilket betyder att ni skulle behöva sträcka er över för att det skulle kunna gå. Och om ni frågar mig så skulle det inte kännas särskilt säkert”

  ”Vad ska jag göra då? Jag kan inte sitta fast med Justin längre. Han gör mig galen”

  ”Det är inte särskilt bra för mig heller” sa Justin och skakade smått på huvudet innan han verkade komma på något ”Så därför borde jag köra”

  ”Du köra? Varför skulle jag låta dig köra för? Du kommer säkert att försöka fly och åka till Vegas eller inte vad vet jag. Jag tänker inte ge dig chansen att rymma för att kunna vara med någon slampa”

  ”Om du inte kommer ihåg så har jag inga pengar, mobil eller bil för det laget så hur har du tänkt dig att du ska kunna rymma ifrån dig?”

  ”Jag vet inte. Men du är Justin Bieber så du skulle säkert hitta något sätt”

  ”Förmodligen men hur har du tänkt dig att jag ska komma bort ifrån dig?” frågade Justin och höjde ett frågande ögonbryn mot mig.

  ”Jag vet inte okej. Så nu åker vi”

 

  ”Omg din jävla klant. Hur kunde du inte se den där stenen? Den är enorm” brast  jag ut när vi lyckats komma ur bilen. Vilket var lite knepigt då vi satt ihop och jag blev tvungen att klättra över till hans sida för att kunna komma ut. Och så klumpig som jag kan bli ibland så gick det inte särskilt smidigt heller.

  ”Jag vet inte okej. Jag dansade och sjöng med i låten”

  ”Och jag bryr mig inte. Du sabbade bilen. Hela undersidan är säkert helt sönder”

  ”Det är inte mitt fel att en stor jävla sten är placerad mitt i vägen. Jag menar det borde ju inte vara så svårt att ta bort det eller hur?”

  ”Ingen har tagit bort den för att det inte har behövts. Jag har aldrig hört om att någon har åkt på den här. För gissa vad, folk har blicken på vägen när dem kör”

  ”Okej  okej jag fattar. Du är sur för att jag sabbade bilen. Men det är onödigt för dig att stå och skicka åt mig. Det kommer inte att hjälpa mot något”
  ”Jo det kommer att hjälpa mig mot min ilska som jag känner mot dig” spottade jag fram vilket fick Justin himlade på ögonen till svar och jag suckade irriterat. Jag ville bara ta den där jävla stenen och kasta den på honom. Kanske det skulle få in lite vätt i den där skallen. Förmodligen inte men det var väll värt ett försök.

  Förvirrad? Okej jag ska förklara för dig vad som hände. Vi satt i bilen på väg till stan för att få bort dem här jävla bojorna. Justin fick då köra då det blev bäst så med tanke på hur vi satt ihop. I alla fall så hade vi kommit ungefär halvväggs när en låt som Justin gillade började spelas på radion. Han började dansa och sjunga med i låten. Hade absolut ingen som helst kontroll på vägen. Vilket är varför vi har hamnat i den här situationen.

  När Justin började flänga med hårtet så fick han bilen att vingla till och han råkade köra över den där stora stenen som vi har pratat om. Hela bilen hade ryckts till och ett öron skärande läte kom ifrån bilen också. Det lät inget bra och såg inte bra ut heller. För när vi försökte att fortsätta köra så hade bilen bara hoppat till innan den hade dött totalt. Vi kunde inte ens få igång den.

  ”Okej jag måste kolla undersidan i fall att det är några allvarliga skador på undersidan. Så  om du är snäll så kan du sjunka ner på knä så att det blir lättare för mig”

 

Justins perspektiv

  ”Den är helt klart trasig. Vi kommer att behöva ta den här till en verkstad eller något när vi kan. Vi kommer inte att få igång den, jag skulle inte testa att starta den. Vem vet vad som skulle kunna hända” sa Adria och lutade sig ännu mer fram för att få en bättre titt. Vilket även gav mig en bättre syn utav henne rumpa. Den var så rund och perfekt storlek för min hand att hålla. Om jag nu fick chansen. 

  ”Okej så om vi inte kan åka någonstans och vi har ingen mobil. Vad ska vi göra då?”

  ”Jag vet inte Justin. Det skulle ta alldeles för lång tid att gå åt båda hållen. Det skulle ta timmar och jag pallar inte det. Så jag antar att våran bästa chans är att stanna här över natten och hoppas att det kommer någon som kan hjälpa oss eller ge oss skjuts”

  ”Du menar alltså att vi ska sova i bilen?”

  ”Ja vi har inget annat val efter som du har sabbat bilen. Men om du hellre vill sova ute så varsågod”

  ”Nej tack jag sover nog i bilen” sa jag fort och Adria himlade snabbt med ögonen åt mig.

  Hon ställde sig upp och borstade bort skiten från hennes händer och knän innan hon öppnade upp bakluckan ”Jag antar att det blir smidigast att sova här. Eller vad tror du?”

  ”Det verkar vara den bästa iden. Det är ju mest plats här” Adria nickade instämmande och kollade kort runt sig innan hon hoppade in.

 

  En timme. Det är vad vi har spenderat i den här bakluckan och vi båda har misslyckas katastrofalt med att försöka sova. Jag har allt för mycket saker i mitt huvud för att jag ens ska kunna slappna av. Adria frös och skakade där hon låg på andra sidan utav bilen. Eller rättare sagt andra sidan bakluckan. Hon har legat så där skakande ett tag nu och jag kunde inte längre ta det.

  ”Adria varför kan du inte bara låta mig värma dig. Du håller uppenbarligen på att frysa i gäll så varför kan du inte bara låta mig hjälpa dig?” frågade jag men hon svarade mig inte. Hon ryckte bara smått på axlarna och jag suckade högt.

  ”Jag lovara att jag inte kommer att försöka mig på något. Jag lovar att jag inte kommer att kyssa dig” sa jag och såg hur hon slappnade av en aning. Hon har vart stel och väldigt mycket på tårna runt mig sen jag kysste henne. Visst det var bara någon timme sen det hände men ändå.

  Jag la en försiktig arm runt hennes midja och förväntade mig att hon skulle putta undan mig. Men hon låg kvar och protesterade inte heller. Jag drog henne närmre mig tills hennes rygg var pressad mot mitt bröst. Hon verkade slappna av en aning och hennes iskalla händer kom snabbt i kontakt med mina varma i ett försök att värma dem. Hon var iskall och jag var jätte varm så jag tror nog att vi kunde kompensera det här rätt bra.

  ”Justin?” frågade Adria plötsligt och jag svarade kort med ett enkelt ”vad?” innan hon fortsatte ”Tror du att du någon sin kommer att älska igen? Alltså tror du att du någonsin kommer att fall för någon igen?”

  Hennes fråga fick mig att tappa balansen en aning och jag fick inte fram något. Inte för att jag visste vad jag skulle säga även om jag kunde Frågan fick mig att tänka lite men svaret var rätt lätt för mig.

  ”Jag tror inte det. Kanske om jag hittar den där rätta och all den där skiten som alla pratar om så kanske. Men troligen inte”

  

Okej så jag ber om ursäkt igen för förseningar. GUD JAG ÄR HJÄLPLÖSS!!!! Jag önskar att jag hade en jätte bra och lite rolig anledning till det här men tyvärr. Det är bara den där jävla skolan som ger mig en massa läxor och uppgidter. Alltså seriöst jag vill döda mina lärare.

  Till nästa vecka så har jag en uppgift på 5-6 sidor om en person, jag har två prov, jag ska läsa klart en bok, och hålla en föreläsning för våra ettor. KILL ME NOW!!!!!

 

I alla fall. Efter som det kommer senare än planerat så fick kapitlet även bli längre som en liten "förlåt mig" gest och jag hoppas att ni gillar kapitlet. Det är lit ekonstigt men jag hoppas att ni gillar det :)


OOTG 7 - Jag kom på det

 
TIDIGARE KAPITEL:
”Jag förstår. Bara ett litet problem”

  ”Vad Justin? Vad är det för problem du har?” 

  ”Jag har inget problem men jag undrar bara vad du tänkte att vi skulle göra vid vissa tillfällen? Du vet när man till exempel behöver duscha, gå på toa, byta om eller sova. Hur gör vi då om vi inte kan koppla loss oss?” frågade jag och hon stelnade smått till. Hon kollade fundersamt framför sig och jag skrattade kort. Jag antar att hon inte hade tänkt på den delen.

  

 

Adrias perspektiv

  Okej så jag kanske borde ha tänkt igenom allt sådant innan jag satte fast oss och gav bort nyckeln. Det här hade bara vart en spontan grej. Jag såg handbojorna och tyckte att det var en bra ide. Då genom att sätta ihop oss så skulle jag kunna ha koll på honom. Han skulle då inte kunna springa iväg ifrån mig och iväg för att ha lite kul med en annan tjej. Vilket inte skulle hända något mer på mitt pass. Inte för att jag egentligen brydde mig om han var med andra tjejer. Men jag fick ett jobb och det var att få bort Justin från allt det här. Och jag ger aldrig upp på något eller någon, aldrig. 

  Men jag måste tyvärr erkänna att det här inte var en av mina bästa idéer. Den lät bra fram tills Justin rabblade upp alla dem där grejerna. Dem grejerna som jag inte tänkt på. Som jag kanske borde ha tänkt igenom innan jag gav bort nyckeln till Kenny och John. Jag skulle kunna be dem om nycklarna men jag tror tyvärr inte att dem skulle ge mig nyckeln. För det första sa jag åt dem att dem inte skulle göra det. Men sen så har dem också en vild fantasi om att jag ska bli tillsamman med Justin. Eller i alla fall ha lite ”kul” som dem säger det. Dem tror att det här som i en film där tjejen och killen faller för varandra i slut endan och jag och Justin ska leva resten av våra liv tillsammans.

  Vilket inte komma hända då det här inte är en film. Jag gillar inte Justin på något sätt och han gillar inte mig heller. Det enda vi kanske faktiskt gillar hos varandra är varandras utseende. För jag kan inte neka att Justin ser bra ut och med tanke på hur han alltid stirrar på mig så antar jag att han gillar vad han ser. Men man vet väll aldrig säkert. Eller?

  I alla fall så kan man väll säga att vi hade lite problem när vi skulle sova igår. Eller Justin verkade inte ha något problem med det men jag tyckte dock inte att det var lika trevligt som han verkade tycka att det var. För efter som vi satt ihop och inte kunde komma i sär så fick vi sova i samma säng. Så jag lyckades övertala Justin om att vi skulle sova på varsin sida utav sängen med händerna så långt utsträckta som möjligt så vi kom så långt bort från varandra som möjligt. Jag hade även bunkrat upp med en massa kuddar i mitten för att Justin inte skulle rulla över på min sida. Och det verkade ha funkat för när jag sen vaknade så låg vi båda kvar på vardera sida.

 

2 dagar senare

  ”Okej vi måste ju lösa det här på något sätt. Jag kan inte fortsätta så här. Jag kan inte fortsätta att gå runt i samma kläder hela tiden. Jag har gått i dem här kläderna i över två dagar nu och jag känner mig äcklad utav mig själv” sa jag och skakade äcklat på huvudet.

  Jag och Justin hade suttit ihop i tre dagar nu och varken någon utav oss har bytt kläder då vi inte har kunna komma loss ifrån varandra. Jag har försökt att få John och Kenny att berätta vart nyckeln är men dem vägrar att berätta för mig. Dem säger att det här är min chans att få ihop det med Justin. Men jag vill ju inte få ihop det med honom. Om något så vill jag komma bort från honom. Tre dagar så här nära honom räcker gott och väll för mig så nu måste jag bort. Frågan var bara hur.

  ”Det här är inte mitt fel. Det var du som satte ihop oss och gav bort nyckeln”

  ”Ja men det var ju du som tvingade mig till det här för om du bara hade lyssnat på mig och följt reglerna så hade inget utav det här hänt”

  ”Du kan inte skylla det här på mig. Jag bad inte om det här, det var du som ställde upp på det här”

  ”Jag ställde inte upp på det här. Det var min pappa som tvingade mig till det här för att han gillar din mamma och han tycker synd om henne som har en sådan skam till son” sa jag och vände mig om för att gå bort ifrån honom. Men än en gång så kom handbojorna i vägen och jag rycktes smått tillbaka.

  ”Du vet att du inte kan komma bort ifrån mig va?”

  ”Jag vet Justin. Jag kom på det” sa jag vändes fort mot Justin när han ryckte i handbojorna. Jag kom bara någon centimeter ifrån honom och tog snabbt ett steg bakåt för att få lite mellan rum mellan oss. Men Justin verkade inte nöjd med det då han fort tog ett steg emot mig. Fast nu kom han ännu närmre än tidigare och mitt bröst var pressat mot hans. Eller om man ska vara riktigt ordentlig så var mitt bröst pressat mot övre delen av hans mage då han var rätt mycket längre än mig. Han höjde sin fria hand till min kind och lyfte upp det så att han kunde borra in sin blick i min.

  ”Jag vet att du anser det jag gör som något skämt och att jag är en skam för min familj”

  ”Nej men vad bra att jag har fått min poäng igenom” sa jag sarkastiskt och Justins grepp om mitt ansikte hårdnade. Inte tillräckligt för att skada mig men tillräckligt för att vissa att han inte var nöjd med mitt beteende och att jag irriterade honom.

  ”Jag är trött på att du hela tiden ser ner på mig. Bara för att jag inte blev som min mamma ville att jag skulle bli så betyder det inte att hon skäms över mig”

  ”Kanske inte men jag skulle nog gissa att hon skäms över dig, att hela din familj gör det. För vem skulle vilja att ens barn eller barnbarn skulle bli en hora. Jag menar vem vet vart du har vart och hur många sjukdomar som du bär på. Vem skulle kunna vara stolt över något sådant. Din mamma uppfostrade dig till att bli något bättre än så här. Men ändå så blev du rena rama motsatsen. Och för vad? En tjej?”

  Jag såg hur Justins ögon blev svarta och han hade inget annat än hat i blicken. Hans grepp om mitt ansikte hårdnade ännu mer och det började nu göra ont. Jag försökte dra mig undan men han höll mig fast.

  ”Du vet inte ett skit om mig. Du vet inget så varför slutar du inte bete dig som att du vet allt om allt och alla. Det börjar bli rätt irriterande och jag har tankar i bak huvudet som säger åt mig att visa dig just vad jag är kapabel till”

  ”Så varför gör du inte det huh? Varför visar du inte mig vad du är kapabel till?”

  ”Jag skulle aldrig lägga en hand på en tjej hur fucking irriterande hon än må vara”

  ”Oh kom igen, jag menar det skulle inte vara den första gången du skadade mig eller hur?”

  ”Det var inte meningen att jag skulle skada dig den gången. Hur många gånger ska jag behöva säga att jag är ledsen innan du släpper det?”

  ”Jag vet inte. Hur många gånger ska folk behöva säga att du är ett stort fett pucko innan det går in och du slutar” kontrade jag och Justin spände käkarna hårt.

  ”Kanske som du slutar vara en stor jävla bitch så”

  ”Jag skulle hellre vara en bitch en än jävla mans hora som har sex med var enda varelse som går på två ben och har en vagina” sa jag och kunde se hur jag började gå på hans nerver. Eller det hade jag börjat för länge sen men nu hade jag honom vart jag ville ha honom. 

  Han kollade bort från mig och skrattade kort innan han vände sig mot mig igen. Han kollade mig djupt i ögonen och jag kollade lika iskallt tillbaka. Justin skakade smått på huvudet innan han lutade sig framåt för att pressa hans läppar mot mina. Jag stod där chockad med Justins läppar pressade mot mina och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville putta undan honom men jag kunde inte. Det var som att min kropp slutat att fungera och jag hade längre ingen kontroll över den.

  

Dem flesta röstade på kort kapitel så här är det. Jag hoppas att ni gillar det. Nästa kapitel kommer redan imorgon så ni behöver inte vänta värst länge.

 

Men vad tycket ni? Justin kysste Adria!!! :O

 

Fråga:

 
SVAR: Alltså jag pausade den för att jag inte har någon fantasi till den novellen. Jag började då på den här i hopp om att jag skulle ha en massa ideer till den novellen efter denna. Jag har alltså inga planer på att fortsätta på den förs än jag är klar med den här. Jag är ledsen om du verkligen skulle ha velat läsa vidare på den men jag vill inte fortsätta på den när jag vet att det inte kommer bli något bra och att jag inte blir nöjd med det. 
Så jag skriver smått på novellen på sidan av och hoppas att kunna lägga ut hela novellen när jag väll är klar med Out Of town Girl.
  Jag hoppas att du förstår och att du inte blir allt för besviken....
 

 

 


OOTG 6 - Bara ett litet problem

TIDIGARE KAPITEL: Jag skulle precis vända mig om och fortsätta min jakt på Justin när jag hörde något stönande ljud som lät som ”oh Justin” eller något liknande och jag skakade smått på huvudet. Självklart så var det Justin som var med i det här. Och från vad jag kunde se så såg det ut som att tjejen som han var med var Felicia. Ingen mindre än Helenas lilla syster. Jag antar att dem var mer lika än folk trodde. Dem var slampor båda två och föll alltid för samma killar.

  Jag började tänka på olika sätt att bryta på det här och ett litet leende spreds på mina läppar när jag kom på hur jag skulle få isär dem. Och kanske förhoppningsvis få Justin att sluta med det här. Men det var nog att hoppas på för mycket om ni frågar mig. 

  Men den här gången skulle han inte komma undan så lätt i alla fall.

  

Justins perspektiv

  Jag mumlade tyst för mig själv och började gå bort från ladan. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen då jag inte kände till det här stället. Men jag behövde komma bort från Adria. Jag var skit sur på henne just nu för det hon gjorde. Överdrev jag lite med min reaktion? Kanske det kanske. Men min dricka och mitt gräs är det som håller mig lugn och får mig att slappna av när jag är stressad. Jag har blivit rätt fäst vid det enda sedan Lill Twist fick mig att börja och just nu har jag inga planer på att sluta med det. Det får mig att må bättre och glömma bort allt för en liten stund. Jag mår kanske inte så jävla bra dagen efter med bakfylla och allt men det är värt det. För under dem timmarna som jag är ute och festar så kan jag helt släppa allt och bara ha kul.

  Okej tillbaka till Adria. Hon har sabbat allt, det var det som skulle ta mig i genom den här lilla ”resan” eller vad man ska kalla det och nu har jag inget utav det. Det är borta.

  Men jag måste ge henne lite propps för det hon gjorde. Efter alla gånger som jag fått ett utbrott på henne och skrikit åt henne hade jag nog räknat med att hon skulle baka undan. Det är vad dem flesta skulle göra efter att ha hört om mitt ryckte. Folk vet att jag blir våldsam när jag har druckit. Jag har hamnat i ett antal slagsmål. Men enligt mig så har dem flesta förtjänat det. Kanske inte alla då jag faktiskt tycker synd om några utav dem då dem blivit min lilla slagpåse eller vad man ska kalla det när jag behövde få ut lite frustration.

  ”Justin, Justin vänta” hörde jag någon ropa och jag drogs ur mina tankar. En aning irriterad över att någon stört mig i mina tankar vände jag mig om med ett högt irriterat stön.   Men ilskan försvann lika fort som den kom när min blick föll på en kort tjej som kom springandes emot mig. 

  Jag lät min blick glida över henne och ett litet leende spreds på mina läppar. Hon såg bra, inte riktigt något speciellt men jag antar att det får duga. Hon hade blont långt hår som räckte henne till midjan, gröna ögon som nästan såg grå ut från vissa vinklar. Hon var rätt kort, säkert bara 160 eller något. Hon hade en kort klänning på kroppen som satt tajt längst hennes kropp. Men om jag hade vart henne hade jag nog inte haft det. Hon hade inga kurvor att vissa up utan hon var nästan helt platt. Både fram och bak. Men jag antar att det får duga för nu.

  ”Åh jag kan inte fatta att du faktiskt stannade” började hon andfått när hon kom fram till mig och jag himlade smått med ögonen ”Jag är ditt största fan, jag vet att jätte många säkert säger det men jag kan lova dig det. Jag vet allt om dig och när jag säger allt så menar jag verkligen allt. Okej nu låter jag som värsta stalkern, vilket jag kanske är men” började hon babbla och jag suckade smått.

  Jag greppade tag om henne och drog henne närmre mig för att sen pressa mina läppar mot hennes ”Du pratar för mycket” mumlade jag mot hennes läppar innan jag fortsatte att kyssa henne. Till min lycka slutade hon prata och kysste mig tillbaka. Jag placerade mina armar runt hennes midja och pressade henne upp mot mig. Hennes händer hittade snabbt sin väg runt min nacke och hon började leka med mitt hår där. Jag började gå framåt vilket fick henne att backa bakåt tills jag hade henne upptryckt mot ena trädet som låg längst stigen.

  När vi ståt där ett tag tog jag det enkelt till nästa steg genom att pressa in min tung i hennes mun utan att fråga. Varför skulle jag ens fråga? Jag visste att hon ville ha mig precis som alla andra tjejer. Hon stönade smått i min mun och drog lätt i mitt hår vilket även fick ett stön att lämna mina läppar. Vilket hon verkade vara nöjd med då hon flinade smått mot mina läppar.

  Hon drog sig undan från mig för att hämta andan och jag lutade mig åt sidan för att istället börja placera öppna mun kyssar längst hennes hals. Jag nafsade smått och lät mina händer glida ner till hennes rumpa istället och gav den en liten kläm. Ett högt stön lämnade hennes läppar. Jag låg belåtet och fortsatte att kyssa hennes hals och höga stön och lämnade hennes läppar. Till och från mumlade hon fram små meningar.Jag hörde inte riktigt vad hon sa men en var väldigt tydlig.

  ”Oh Justin” stönade hon fram och jag skrattade kort. Att manipulera den här tjejen var för lätt. Jag hade inte ens börjat göra något och hon var redan helt galen i mig. Hon var säkert oskuld. Jag menar, hon är väldigt lätt påverkade.

  Jag drog mig undan från henne och öppnade munnen för att fråga fall hon bodde i närheten när jag kände hur någon drog tag i mitt hår. Jag rycktes bort från tjejen framför mig och blev tvungen att böja mig ner när mitt huvud blev nertryckt.

  ”What the fuck. Vad fan är det här? Vem är du ens?” skrek jag och blev tvungen att böja mig ner ännu mer när personen drog hårdare i mitt hår. 

  ”Behöver du verkligen ställa den frågan Bieber? Borde det inte det vara rätt uppenbart vem det är som gör det här mot dig?”

  ”Adria?”sa jag mer frågande än konstaterande och hon skrattade kort.

  ”Ding ding ding, vi har en vinnare”

  ”Okej bra, nu när vi har klurat ut det. Kan du förklara för mig varför du nästan sliter av mitt hår?” sa jag och satte mina händer över hennes för att försöka få henne att släppa sitt grepp. Men hennes grepp släppte inte och jag började ge upp hoppet om att hon skulle släppt inom kort.

  ”Du vet mycket väll varför jag gör det här Justin. Eller måste jag gå igenom reglerna igen?” frågade hon men jag svarade inte utan grumlade bara tyst för mig själv.

  ”Okej visst, jag kan dra reglerna igen. Första regeln, inget festande. Andra regeln, du får varken dricka eller röka på. Sen sista men inte minst den tredje regeln, inga tjejer. Vilket även var den regeln som du bröt. Eller med tanke på att jag hittade dricka och gräs i dina väskor så har du även brutit med andra regeln”

  ”Och? Jag har ju sagt till dig att jag inte bryr mig om regler. Jag lyssnar inte på ens på min mamma eller pappa så vad får dig att tro att jag skulle lyssna på dig?”

  ”Oh lita på mig Bieber. Du kommer att önska att du hade lyssnat på dina föräldrar när jag är klar med dig”

  ”Lägg bara av Adria. Alla vet att du bara är snack men ingen verkstad. Du är patetisk så varför låter du inte Justin gå så att vi kan fortsätta med det vi  höll på med innan du kom hit och störde” sa tjejen som jag fortfarande inte hade någon aning om vad hon hette. Hon greppade tag om min arm för att dra mig till sig. Vilket bara fick Adrias grepp om mitt hår att bli hårdare och jag stönade högt av smärta när jag kände hur det drog till i min hårbotten. Det kändes som att hon skulle dra ut mitt hår när som helst.

  ”Fuckit Adria släpp mitt hår för guds skull.Om du inte släpper så lovar jag att jag kommer”

  ”Kommer vad då Justin? Dina hot skrämmer mig inte. Du har hotat mig ett antal gånger nu, du har till och med lämnat blåmärken på min kropp” spottade Adria fram och syftade mot den gången som jag putade in henne i stal dörren när hon vägrade släppa förbi mig. Det hade lämnat ett stort blåmärke på hennes rygg ”Dina hot betyder inget för mig så sluta bara med det. Så om du vill behålla din älskade lugg så tipsar jag dig att du följer med mig hem igen”

  ”Och om jag inte följer med dig då? Vad skulle hända då om jag får fråga?”

  ”Ja det skulle betyda slutet för din lilla lugg och kanske bränna upp lite av dina grejer för att få dig att inse konsekvenserna med att bryta mot mina regler. Din vackra lilla gitarr skulle brinna rätt bra och vara rätt bra ved. Tror du inte det Justin?”

  ”Du skulle inte”

  ”Är du verkligen så säker på det. Jag menar, jag brände upp sina andra saker utan att ens tveka en sekund. Tror du verkligen att jag skulle tveka om det här då?”

  Jag öppnade munnen för att säga något men stängde den lika snabbt igen då jag faktiskt inte tvekade på att hon skulle göra det. För hur mycket jag än önskade att hon var rädd för mig så var hon inte det. Vilket om ni frågar mig var jävligt sexigt. Hon tog inte skit ifrån någon och hon vet vad hon vill.

  ”Så om du vill ha dina saker kvar så tipsar jag dig att du inte fortsätter att bråka med mig” sa hon och jag svarade henne bara med en kort nick. Hon började gå tillbaka mot ladan, fortfarande med ett dödsgrepp om min lugg som jag kan lova snart kommer att ramla av om hon inte släpper snart. Adria tryckte ner mitt huvud ytligare vilket fick mig att böja mig ner ännu mer. Det skulle väll egentligen vara enklare att gå på knä så att jag inte skulle få så ont i både nacke och rygg. Men jag vill inte smutsa ner mina kläder och kanske få sår på knäna så det här fick väll duga för nu. Hon måste ju släppa någon gång.

  ”Förresten” sa Adria helt plötsligt och vände sig om mot tjejen som kollade på oss med chockade ögon ”Om det är någon här som är patetisk så är det du och din syster. Ni båda slänger er på honom så fort ni får chansen. Jag menar, har ni ingen respekt för er själva”

  ”Det var Justin som kysste mig först. Det var inte jag som kysste honom så det så. Och vad menar du med ni?”

  ”Ja ni, du och din syster. Hon var med Justin bara här om dagen så varför sätter ni er inte ner och pratar om hur fantastiska era upplevelser var”

  Jag såg hur Adria gav henne ett litet leende ifrån ögonvrån innan hon började gå igen utan att säga så mycket som ett ord till. När vi gått ett tag och det kändes som att min rygg skulle gå av på två stannade jag och försökte ställa mig upp men Adrias grepp om mitt hår var för starkt. Eller jag skulle väll kunna komma loss men jag vågade inte offra mitt hår.

  ”Adria kan du släppa mitt hår nu? Poängen är gjord, jag får inte vara med tjejer. Jag fattar. Så kan du släppa mitt hår nu”

  ”Nej Justin, för som du sa så bryr du dig inte om reglerna. Vilket betyder att du kommer gå raka vägen tillbaka till att hitta någon ny tjej så fort jag släpper dig ur sikte. Jag önskar bara att jag kunde sätta ett chip i dig eller sätta på dig ett koppel så att jag kunde hålla koll på vart du är någonstans”

  ”Du kan inte sätta ett koppel på mig eller sätta ett chip i mig. Jag är inget djur som du kan märka bara så där”

  ”Vet du vad? Jag börjar faktiskt tro att du är ett djur mer än en människa. Du har inga känslor alls och behandlar alla som skit. Du kanske inte vet om det men vi människor har faktiskt känslor och kan bli sårade” sa Adria och drog hårdare i mitt hår vilket fick mig att börja gå igen. Jag stönade klagande då det drog ordentligt i hårbotten nu.

  ”Nej men kolla. Den stora Justin Bieber känner något. Synd bara att det är fysiskt och inte psykiskt för det är det jag är ute för. Att få dig att känna igen så du kommer ihåg hur det är att vara människa igen”

  ”Jag vet hur det är att vara människa. Jag är ju det förbövelens. Det är inte direkt så att man kan sluta vara en människa”
  ”Nej men man kan tappa sin mänsklighet. Den delen utav dig som faktiskt bryr sig om någon annan än sig själv. Vilket är den sida som du saknar och jag kommer att gräva fram. Hur långt ner du än grävt ner det”

 

  Vi hade kommit hem till gården igen och Adria började dra med mig bort till ladan. Hon drog upp mig till andra våningen som även var den våningen som vi sov på. Hon började dra med mig bort till hennes sida utav ladan men stannade helt plötsligt.

  ”Vet du vad? Det finns ett sätt för mig att hålla koll på dig” sa Adria plötsligt och ett litet leende spreds på hennes läppar. Hennes grepp om mitt hår släpptes äntligen och jag suckade lättat ut. Jag sträckte på ryggen och kände hur den knacka smått när jag ställt mig ordentligt. Min hårbotten masserade jag smått och satte mig på en av hösakerna som stod bakom mig.

  ”Du är vänster hänt va?” frågade Adria när hon kom tillbaka till mig och jag nickade smått ”Perfekt” sa hon och det nästa jag vet är att jag känner något kalt och hårt lindas runt min handled. Chockat kollade jag ner på min högra arm för att se att Adria hade satt fast oss båda med hjälp av en handboja. Den satt runt min högra handled och runt Adrias vänstra.

  ”Okej vad tusan håller du på med Adria?” hon svarade inte på min fråga utan bara vände om och började dra med mig efter sig. Efter att hon släppar mig ut ur ladan och genom skogen en kort bit kom vi fram till ett stort gult hus. Jag såg några figurer en liten bort och rynkade smått på pannan. Vart tusan tar hon mig?”

  ”Kenny, John” ropade Adria när vi kom närmre och dem två figurerna som satt där borta vände sig mot oss. Dem båda log stort mot oss när vi kom närmre och deras blick föll ner på våra händer som snuddade smått då kedjorna på dem här handbojorna inte var så långa.

  ”Okej det här var ju intressant. Kommer vi få en förklaring på det här nu eller senare?”

  ”Senare. Just nu vill jag bara att ni tar den här nyckeln och gömmer den någon stans. Jag bryr mig inte vart, så länge jag inte hittar den och ni får inte berätta eller ge mig den hur mycket jag än ber er. Så länge ni inte ser en förändring i Justin så får ni inte släppa loss oss. Okej?”

  ”Okej. Jag fattar fortfarande inte varför men okej” sa killen som jag har för mig hette John men jag kommer inte ihåg. Jag bryr mig inte särskilt mycket heller.

  ”Ni behöver inte fatta. Bara gör det jag bad er om så syns vi senare”

  Dem nickade bara smått till svar innan dem gick sin väg. Adriana log smått belåtet innan hon började gå tillbaka till gården. Eller det antar jag bara att hon gör i alla fall. Jag hittade inte på det här stället. 

  När hon gått ett tag och fortfarande inte gett mig någon förklaring om vad hon tusan höll på med fick jag nog. Jag stannade oförberett vilket fick Adria att smått ryckas tillbaka då hon inte var beredd på det.

  ”Vad tusan Justin. Vad håller du på med?”
  ”Vad håller jag på med? Det är du som är konstig och inte ens ger mig en förklaring på varför vi helt plötsligt är ihop kopplade. Inte för att jag klagar på att ha dig så här nära mig men jag vill i alla fall ha en förklaring” sa jag och Adria himlade smått med ögonen åt mig. Vilket verkade vara något som hon gjorde rätt ofta.

  ”Det här är mitt sett att hålla koll på dig. På det här viset så kan du inte bara springa iväg från mig så fort du blir sur. Du sitter ihop med mig och du kommer göra det enda tills du börjar bättra dig”

  ”Jag förstår. Bara ett litet problem”

  ”Vad Justin? Vad är det för problem du har?” 

  ”Jag har inget problem men jag undrar bara vad du tänkte att vi skulle göra vid vissa tillfällen? Du vet när man till exempel behöver duscha, gå på toa, byta om eller sova. Hur gör vi då om vi inte kan koppla loss oss?” frågade jag och hon stelnade smått till. Hon kollade fundersamt framför sig och jag skrattade kort. Jag antar att hon inte hade tänkt på den delen.

   

 

Så här är det, än en gång sent och jag börjar själv bli väldigt trött på mig själv. Det känns som att jag kommer med ursäkt efter ursäkt men jag har verkligen inte tid att skriva så mycket. Men ska försöka förbättra mig.

 

Men vad tycker ni? Adria och Justin sitter nu ihop för ett tag. Hur tror ni att det kommer att funka? Kommer det att sluta lika bra som Adria hoppas eller kommer det att sluta i katastrof? Vad tror ni? KOMMENTERA!!!!!!

 

Svar: Hans namn är Dylen O'brien och han är från Teen Wolf om du inte redan visste det ;D<3


OOTG 5 - Lycka till antar jag

Tidigare kapitel:

 ”Justin jag är här för att hjälpa dig och få bort dig från” började hon men blev avbruten när någon annan började prata.

  ”Nej men vad är det vi ser här. Jag trodde att du sa att du inte skulle lägga ett finger på Justin. Men bara så du vet så står du rätt nära honom”

  Jag vände mig om för att kolla bort mot två killar som kollade med roade och nästan exalterade ögon. Jag kollade frågande på dem medan den ena killen gjorde sin väg över till mig.

  ”Hej jag heter Kenny och det här är John”

  

 
 Adrias perspektiv

  Jag stod och kollade chockat på Justin. Chockad över hans plötsliga utbrott. Visst jag hade ju väntat mig att han skulle bli sur när han fick reda på att jag eldade upp alla hans saker, men jag hade inte väntat mig det här och om jag ska vara ärlig så skrämde det mig en aning. Jag ville inte ha honom så nära mig, jag ville inte ha någon kille så nära mig så länge jag inte kända dem. För att ha dem så nära väckte bara en massa hemska minnen som jag skulle ge allt för att glömma bort.

  Att Justin även skrek och var hårdhänt mot mig hjälpte inte direkt heller. Jag ville putta undan honom, jag ville försöka springa bort från honom men något inom mig sa åt mig att det bara skulle göra saken värre. Jag kände hur jag började skaka en aning och vilket Justin verkade nöjd över då ett litet leende spreds på hans läppar. Men han sa inget på ett tag. Han bara kollade på mig och borrade in sin blick i min.

  ”Jag behöver inte betala en tjej för att få med mig henne. Jag kan få vem jag vill och det är inget du kan göra. Jag är ledsen att göra dig besviken men du kommer inte att ändra något. Jag älskar det liv jag lever och du kan inte göra något för att sabba det.”
  ”Justin jag är här för att hjälpa dig och få bort dig från” började jag men blev avbruten när någon annan började prata. Och låt mig bara säga, jag blev lättad över att någon kom för jag vet inte hur länge jag skulle hålla utan att bryta ihop. Jag kanske verkar som hård och tuff på utsidan. Men på insidan så är jag världens fegis som skakade som en rädd hare. 

  ”Nej men vad är det vi ser här. Jag trodde att du sa att du inte skulle lägga ett finger på Justin. Men bara så du vet så står du rätt nära honom” sa Kenny som var den som kommit in och gjorde sin väg över till oss. Justin släppte sitt grepp om mig och vände sig mot Kenny som nu sträckte fram en hand mot honom.

  ”Hej jag heter Kenny och det här är John” 

  "Och jag skulle bry mig om vem du är för att?" sa Justin fortfarande surt vilket fick Kenny att backa undan lite. 

  "Ta det lugnt mannen. Vi kom hit för att träffa Adria och jag tänkte att man kunde vara lite trevlig att presentera sig när jag såg dig. Men jag antar att den stora kända Justin Bieber är för känd för att prata med oss vanliga personer"

  "Oh jag kan prata med andra så länge jag är intresserad utav dem eller kan få något utav det" 

  "Du menar alltså att du bara pratar med söta och snygga tjejer som du är intresserad utav?"

  "Jag pratar med killar också. Men jag känner ingen anledning till att jag ska lära mig ditt namn med tanke på att jag ändå kommer att glömma bort det så fort jag lämnar det här stället"

  "Haha nu är det du som har fel lilla gubben" sa Kenny med ett litet skratt och jag såg hur Justin spände händerna hårdare än han redan gjort. Han var redan sur och Kenny gjorde det bara värre. Jag ville skrika åt honom att sluta men något säger mig att det inte skulle hjälpa värst mycket. 

  ”Och varför skulle jag jag komma ihåg ditt namn för?”

  ”För att jag kommer att vara den som slår ner dig om du sårar eller gör skadar Adria på något sätt”

  ”Åh så det säger du”

  ”Ja, jag tycker att jag var rätt tydlig med det jag sa. Jag stammande inte”

  ”Nej det gjorde du inte men jag tycker bara att det är lite roligt att du tror att du skulle kunna göra något emot mig. Det är ju bara löjligt”

  ”Jag kanske inte är mindre än dig och inte lika stark men jag har mina knep. Plus jag tror att jag skulle kunna hitta några till här om kring som skulle mer än gärna slå in lite vätt i dig”

  ”Och vem skulle det kunna vara om jag får fråga?”

  ”Åh det är hennes kille Alex. Jag skulle nog säga att han är i din storlek” sa Kenny och jag kollade chockat på honom. Vad tusan håller han på med? Jag är inte tillsammans Alex och aldrig kommer jag att bli det heller.

  ”Vi får väll se” mumlade Justin irriterat innan han stormade ut ur ladan och gud vet vart han tog vägen. Men något säger mig att jag måste leta reda på honom. Vilket skrämde mig en aning då han inte verkade vara på det bästa humöret just nu. Han verkade vara pist och jag tror faktiskt att han behöver hjälp för han verkar ha agretionsproblem.

  ”Jag tror att han var lite sur. Men jag måste säga att han var jävligt sexig när han var arg” skrattade John fram och jag skakade smått på huvudet.

  ”Var ni tvungen att göra honom så sur? Och vad fan vad det där med att Alex är min kille? Vi är bara kompisar och det vet ni”

  ”Ja men det var kul att se hans reaktion när i sa att du var upptagen. Haha, du borde ha sett det. Han blev så avundsjuk på Alex”

  ”Nej det blev han inte Kenny. Det enda han tänker på är sex, dricka och festa”
  ”Så? Han kan fortfarande bli avundsjuk för att det nu blir svårare att få dig i säng”

  ”Kenny jag kommer inte att ligga med honom. Hur många gånger ska jag behöva säga det för att få in det i era huvuden”
  ”Förlåt vi försöker bara ta hand om dig”

  ”Jag vet att ni bara försöker hjälpa till men att få honom sur är inte tricket okej. Hans mamma sa att han är som värst när han är sur så nu måste jag leta reda på honom för att se till att han inte försöker något med någon tjej här. För om jag känner alla rätt så skulle dem flesta säga ja till Justin. Jag menar, Helena har redan gjort det så han kanske går dit eller något”

  ”Har Justin och Helena?” frågade både Kenny och John chockat.

  ”Nej dem hade inte sex om det är det ni menar. Men dem hade nog haft det om jag inte hade stoppat dem. Dem var på väg hem till henne antar jag för dem stod upp tryckta mot hennes hus väg”

  ”Omg vad gjorde du? Jag antar att Justin inte blev särskilt glad”
  ”Nej det kan man väll säga att han inte blev”

 

En dag tidigare:

  Justin hade än en gång stuckit iväg och jag börjar seriöst fundera på att sätta ett koppel på honom så att han inte kan springa iväg. Eller sätta en lite GPS i honom eller något så att jag kan spåra honom. För jag börjar bli trött på det här. Det har bara gått två dagar sen han kom hit och han har inte gjort ett skit. Han sitter bara där med sin mobil och knappar. 

  Han kan inte ens ta hand om hans rum. Vilket är varför vi hamnade i fight. Jag bad honom att börja plocka undan och hjälpa undan. Men han lyssnade inte så jag tog det upp till mig själv att plocka undan hans saker. För det är ju trots allt där jag bor också och jag gillar när det är ordning och reda.

  Men jag kan ju inte direkt säga att han blev glad när han såg att jag höll på att plocka upp hans saker. Han fick världens utbrott och stack iväg. Jag ville låta det gå men jag visste att jag blev tvungen att hålla koll på honom. För vem vet vad han skulle göra annars.

  

  Jag har letat efter honom i säkert en timme eller något när jag hörde något konstigt ljud komma borta från Helenas hus. Jag hörde fnitter och sedan ett högt stön vilket jag direkt kopplade till Justin. Jag gick med snabba steg runt huset och hittade honom mycket riktigt upptryckt mot Helena som stod med ryggen uppressad mot väggen bakom henne. Jag skakade smått på huvudet och kollade runt ett tag innan min blick fastnade på en vatten slang en liten bit bort.

  Ett nästan ondskefullt leende spreds på mina läppar och jag greppade snabbt tag i den. Efter att ha satt på den vände jag munstycket mot dem och inom kort var dem båda genomblöta. Dem hoppade bort från varandra och vände sig snabbt mot mig.

  ”What the fuck Adria?” nästan skrek Justin och spände händerna ilsket vilket endast bara fick mig att skratta då dem båda såg ut som dränkta hundar eller något.

  ”Justin du vet reglerna. Inget drickande, rökande, festande och sist men inte minst. Inga tjejer. Det är reglerna om du inte kommer ihåg dem”

  ”Jag bryr mig inte om reglerna, det borde du har märkt redan. Regler är till för att brytas”

  ”Kanske för dig tidigare men jag tror att du snart kommer att märka att bryta reglerna här inte kommer att vara lika roligt. För jag tror att du håller din mobil, kläder och gitarr rätt kärt. Det skulle ju vara en skam om någon utav dem skadades eller brändes upp. Eller vad tycker du?”

  ”Du skulle inte”
  ”Vill du verkligen testa mig?” frågade jag och hörde hur Justin mumla något tyst för sig själv.

  ”Vad var det där?”
  ”Inget” grumlade han irriterat och gav Helena en sista blick innan han började gå upp mot mig. Vilket verkade chocka henne då hon kollade frågandes på honom.

  ”Du kan ju inte vara seriös Justin. Du tänker välja några kläder förre mig”
  ”Ja. Jag känner inte dig, jag älskar mina kläder och kan nästan slå vad om att mina saker är mer värda än du” 

  Justins ord verkade ha tagit henne med chock då hon bara kollade på honom med stora ögon. Men hon verkade ha hämtat sig fort då hon flyttade lite på sig, men innan hon hann säga något tystade jag henne genom att sätta mitt ena finger mot mina läppar.

  ”Slösa inte din tid Helena, det kommer bara att skada dig i slutändan”
  ”Haha, du är bara avundsjuk för att han valde mig och inte dig”

  ”Snälla få mig inte att spy Helena. Jag åt nyss och vill gärna hålla det nere, så snälla. Prata inte ens om det. Jag är inte lika patetisk som er andra som kryper efter honom och skulle kyssa hans skor om han så bad om det” sa jag och med det sagt lämnade jag henne chockat kvar.

  Jag greppade tag om Justins arm och började dra med honom hemåt. Han mumlade små svordomar men jag ignorerade det och fortsatte bara att gå. Noga med att borra in mina naglar i hans överarm medan jag drog med honom bakom mig.

 

Tillbaka till nutid:

  ”Så om ni ursäktar mig så måste jag leta reda på honom” sa jag efter att ha berättat kortfattat för dem och dem nickade smått till svar.

  ”Bara en liten fråga dock innan du går. Varför blev Justin så himla sur för? Den här gången alltså?”

  ”Eh jag brände upp alla hans dricka och weed”

  ”Omg bad ass Adria” sa John och jag skakade smått på huvudet.

  ”I alla fall, jag måste gå nu”

  Jag gav dem en varsin kram innan jag halvsprang ut ur ladan endast för att krocka in i någon. I hopp om att det var Justin kollade jag upp på personen framför mig men blev genast besviken när jag såg att det inte var han.

  ”Åh hej Alex, vad gör du här? Jag trodde inte att du skulle komma hit för än i imorgon för att jobba?”

  ”Ja det var tänkt så men jag hade inget att göra så jag tänkte fråga er fall ni behövde någon hjälp”

  ”Okej, eh det finns faktiskt något som du skulle kunna göra nu när jag tänker efter”
  ”Visst, vad är det? Jag gör vad som helst”
  ”Det är dörren ut till hagen, det har börjat skeva igen och knackar en hel del. Skulle du kunna ta en titt på den?”
  ”Haha visst, inga problem. Förresten vart är du på väg någonstans? Du verkade ha brotom någonstans”
  ”Ja det kan man väll säga. Det är Justin igen, han har sprungit iväg än en gång” sa jag och Alex skrattade högt. Visste mycket väll om dem andra gångerna Justin sprungit iväg.

  ”Den där killen behöver seriös hjälp alltså”
  ”Det säger du inte. Förresten du såg möjligtvis inte vart han tog vägen?”
  ”Jag såg någon som sprang bort mot stigen så jag antar att det skulle kunna vara han. Det är inte så många som springer här. Man har aldrig brotom någonstans”

  ”Nej man har väll inte det. Men jag måste tyvärr sticka, jag måste jaga en uppblåst popstjärna så vi får höras senare” sa jag vilket fick Alex att skratta än en gång.

  ”Lycka till antar jag”
  ”Tack, jag lär behöva det” 

  Jag gav honom ett litet leende innan jag stack iväg åt det hållet som Alex anvisat mig om. Jag gick ett tag innan jag såg ett par lite längre bort stå kyssandes. Om man ens kunde kalla det kyssandes med tanke på hur dem kysstes och hur långt deras tungor var nere i varandras halsar. Det såg faktiskt mer ut som att dem försökte äta upp varandra.

  Jag skulle precis vända mig om och fortsätta min jakt på Justin när jag hörde något stönande ljud som lät som ”oh Justin” eller något liknande och jag skakade smått på huvudet. Självklart så var det Justin som var med i det här. Och från vad jag kunde se så såg det ut som att tjejen som han var med var Felicia. Ingen mindre än Helenas lilla syster. Jag antar att dem var mer lika än folk trodde. Dem var slampor båda två och föll alltid för samma killar.

  Jag började tänka på olika sätt att bryta på det här och ett litet leende spreds på mina läppar när jag kom på hur jag skulle få isär dem. Och kanske förhoppningsvis få Justin att sluta med det här. Men det var nog att hoppas på för mycket om ni frågar mig. 

  Men den här gången skulle han inte komma undan så lätt i alla fall.

  

 

Okej min uppdatering har int eblivit bättre vilket jag är ledsen för med det är inget jag kan göra åt. Jag hoppas att ni kan stå ut med min så dåliga uppdatering.

 

Men i alla fall. Vad tror ni kommer hända nu? Och vad tyckte ni om det här kapitlet? Adria stoppade Justin från att vara med en tjej och jag måste säga att Justin är världens duchebag i den här novellen. Hade jag själv träffat honom hade jag nog smällt till honom riktigt hårt. För han börjar gå mig på närverna och det är jag som har kommit på honom. Hahahah.

 

FÖRRESTEN VAD TROR NI ÄR ADRIAS LILLA PLAN?!?

 

Juste bara en liten grej. För er nya läsare så vill jag för det första hälsa er välkommna :D<3 Ni kan följa bloggen på instagram där jag uppdaterar bättre om när nästa kapitel kommer och så vidare. Blogggens instagram heter då @justtwitter ;D

Sen så vill jag gärna passa på att säga att jag även har en andra blogg om ni skulle vilja läsa den. Ni kan i sådana fall klicka ----->HÄR<----- om ni vill komma till bloggen ;)


länkbyte - BiebStoory

 
Jag kunde kopiera över handlingen men ni kan hitta den på hennes sida. Ni klickar bara på bilden för att komma över på hennes sida genom att klicka på bilden. Men om ni vill veta vad den handlar om så kan ni kolla på trailern som tillhör hennes novell.
 
 

OOTG 4 - Din privata slav

Tidigare kapitel:

  ”Men du kan ju inte vara seriös med att jag ska sova här”

  ”Varför inte? Jag har sovit här sen några år tillbaka och det har funkat perfekt för mig”

  ”Vänta. Ska vi dela på ladan?”

  ”Ja tyvärr. Jag kommer att ha den främre delen utav ladan och du kommer ha den botre. Och om inte  det duger för Mr så kan jag istället fixa så att du kan sova ute med grisarna. Om du hellre vill det”

  ”Nej det är lugnt. Det här funkar nog alldeles utmärkt”
  ”Nej men vad bra då. Varför går du inte upp och packar upp dina saker. Gör dig lite hemmastad. Jag kan visa dig runt sen efter maten” sa jag och med det sagt gick jag ut ur ladan. Lämnade Justin ensam kvar med en aning chockat ansiktuttryck.

  

 
  Pattie hade precis åkt och jag satt nu tillsammans med pappa i vardagsrummet. Pappa hade lyckats att övertala Pattie att stanna här någon dag så det är nu tre dagar sen Justin kom hit. Han har inte gjort något annat än att klaga och gnälla på hur allt stinker och är smutsigt. Han gör inget utav det jag ber honom. Han sitter bara på sin rumpa och spelar på sin mobil eller vad tusan han håller på med, men han gör i alla fall inte det han ska. Han ska hjälpa till inne i stallet och hjälpa pappa att ta hand om alla djur. Men till och med att bara hämta ägg i från hönshuset var för jobbigt för honom.

  Sen för det andra så är han världens gris. Han har inget bordskick alls plus att hans del utav ladan såg ut som att ett bomb hade slagit ner där. Det var kläder och annat skit över allt. Jag började redan att irritera mig på honom, jag orkade inte med honom. Han var en bortskämt liten snorunge och det skulle ta mycket till för att få honom att bli åtminstone lite bättre. Men jag skulle göra allt jag kan för att få tillbaka honom. Inte för att jag egentligen bryr mig om honom men jag gillar verkligen Pattie och jag vet hur orolig hon är för honom. Så jag gör det här för henne och för pappa så att han kan komma på Patties goda sida. För jag kan se på dem att dem fortfarande gillar varandra efter alla dessa år. 

 

  Pappa satt och kollade på någon match som spelades men jag var inte särskilt intresserad. Sport var inte riktig min grej. Så länge det in handlade om ridning, då kollade jag gärna.

  Justin var på över våning och tog en dusch då han tydligen stank. Men gissa vad Bieber, du kommer att lukta ännu värre på kvällarna efter jag är klar med dig. Här är det ingen lugn och ro så jag hoppas att du är reda för att jobba.

  Jag hörde hur någon harklade sig bakom mig och jag vände mig snabbt om för att mötas av en rätt oväntad syn. Inte för att jag klagar då. Det var en rätt bra syn om ni frågar mig.

  Justin stod där i endast en handduk lindad runt midjan, vattendroppar rinnandes ner för hans perfekt tränade kropp. Över hans bröst och magmuskler som blev om möjligt snyggare när han var blött. Och ja jag vet det för att jag har sett Justin utan tröja förut. Han har en förmåga att hela tiden dra av sig den. Fast det kanske jag också skulle göra om jag såg ut som honom.

  Jag kollade bort från hans kropp och lät min blick glida upp till hans ansikte. Men jag hann inte ens så mycket som att ens kolla på hans hår då han nu skrattade en aning roat.

  ”Är du klar att spana in mig babe eller ska du kolla länge till” skrattade Justin fram och jag skakade snabbt på huvudet. Kände hur en lätt rodnad spreds på mina kinder då han hade fångat mig med att spana in honom. Han var här för att jag skulle få bort hans ego, inte göra det ännu värre.

  ”Vad vill du Bieber?” 

  ”Jag undrade bara om du skulle kunna hämta lite kläder åt mig. Jag glömde mina kläder i ladan och jag vill inte riktigt ta på mig dem kläderna som jag hade innan. Dem är smutsiga och stinker häst skit”

  ”Inte konstigt med tanke på att det är vad du fick på tröjan. Och nej jag kan inte hämta lite kläder åt dig. Eller jag skullen väll kunna men jag tänker inte. Jag är inte din privata slav som du kan bossa runt med. Ju snabbare du inser det desto bättre för dig”

  ”Oh kom igen Adria. Det är bara en liten tjänst. Jag vill inte direkt gå u bara handduk bort till ladan”

  ”Varför inte det? Det verkar som ett rätt typsikt sätt för killar som du att försöka få tjejer genom att vissa upp sig”

  ”Kanske för att det är kväll nu och det börjar bli rätt kalt. Plus det är ändå inga tjejer där ute som jag skulle kunna ha sex med ändå så det skulle vara slöseri med tid”

  ”God du äcklar mig. Är det något annat än sex och festa som går igenom det där huvudet. FÖr jag börjar tro att det är det enda som du tänker på. Det är allt du pratar om. Och vet du vad? Jag bryr mig om någon utav tjejerna som du har legat med och allt awkward stunder som kommer upp efter att ni vaknar. Jag kunde inte bry mig mindre så varför rör du inte på fötterna och går bort själv till ladan. För jag är inte din fucking slav som kommer servera allt till dig”

  ”Adria” sa pappa irriterat och jag vände mig oförstående mot honom. Vad hade jag gjort nu då? ”Akta ditt språk unga dam. Justin bad dig bara snällt om du kunde hjälpa honom och efter som du var otrevlig tillbaka så får du göra det han bad om” sa pappa och jag kollade chockat på honom. Var han fucking seriös? Han kan ju inte seriöst ta Justins sida i det här. Justin är en fucking idiot och jag förstår inte vad tjejer ser i honom eller varför hans kompisar fortfarande är kompis med honom.

  ”Pappa du kan ju inte vara seriös. Justin är hit skickad för att komma bort från allt och allt du gör är att behandla honom som en gud eller något. Han är här för att komma tillbaka på jorden, inte bli bortskämd utav dig. Du verkar bry dig mer om honom än mig. Jag vet att du gillar Pattie och allt det där men du behöver fan inte ta ut det över mig. Om du ska fortsätta att behandla Justin så här så kan jag ju redan ge upp direkt. Det kommer inte att hjälpa något om du behandlar honom som du gör

  ”Adria nu räcker det. Du vet att det inte är sant, du är den enda saken i mitt liv som är värt att leva för. Jag älskar dig och det vet du. Men jag hatar när du har en attityd mot mig så därför ska du hämta Justins grejer och där med basta” sa pappa och jag skakade smått på huvudet.

  Jag kollade bort mot Justin som log smått mot mig och jag kände hur ilskan spreds inom mig. Justin hade min pappa lindad runt lillfingret och det börjar bli väldigt irriterande. Jag gav dem båda en irriterad blick innan jag började gå bort mot ladan för att hämta Justins kläder efter som han är för lat att hämta det han själv. 

  Jag började rota igenom Justins resväskor och brydde mig inte om fall jag sabbade någon viss ordning eller hade sönder något plagg. Justin hade så det räckte och blev över, plus hans rum såg redan hemskt ut så det kunde inte bli värre.

  Precis när jag hittat det jag letat efter såg jag hur en liten påse ramlade ut ur fickan på en av Justins jeans. Jag rynkade smått på pannan och sträckte mig efter den. Jag kollade frågandes på den innan det klickade för mig vad det var.

 

Justins perspektiv

  Hur jävla långtid kunde det att ta för henne att hämta mina kläder? Jag ville bara ha ett par mjukisbyxor och en t-shirt. Inget avancerat eller något. Hur himla svårt ska det vara.

  Jag stönade klagande när Adria ännu inte kommit tillbaka efter ytligare fem minuter. Vad tusan höll hon på med som kunde ta så lång tid. Hon skulle bara hämta lite kläder, hon behöver ju inte riktigt rota igenom hela mina väskor för att hitta något. Det är bara för henne att ta det första bästa som hon hittade. 

  Det var nu det slog mig att Adria kanske rotade igenom mina saker och hittade det jag hade gömt undan. Nej det kunde hon inte ha gjort. Jag gömde det rätt bra eller jag hoppas att jag gömde dem bra i alla fall. Det skulle inte vara så bra om hon hittade det. Hon skulle säkert berätta för min mamma och jag kan ju direkt säga att mamma inte skulle bli glad.

  Med det i tankarna ställde jag mig snabbt upp och avbröt Henrik mitt i hans mening. Han kollade chockat på mig men jag skakade bara lite smått på huvudet innan jag började gå bort mot ladan. Satte på mig ett par tofflor innan jag gick ut. Jag såg hur en liten eld flammade upp inifrån ladan och jag började halvspringa bort dit. När jag kom in såg jag det som jag hade fruktat.

  ”Adria snälla sluta, det där är mina grejer. Du kan inte göra det där”
  ”Justin jag kan göra vad fan jag vill. Jag har fått din mammas tillåtelse. Plus du får skylla dig själv för att ta med dig den här skiten in i mitt hus”

  ”Adria det där är inget, det är inget farligt”
  ”Justin det här är fucking droger av olika slag och en massa alkohol. Jag menar hur dum är egentligen? Tror du inte att jag hade kommit på dig någon gång. Hur fan du ens in det här igenom tullen och allt?” frågade och slängde ännu en påse med weed i elden. Jag svor lågt och tog ett steg mot henne men hon bakade snabbt undan för att hålla avståndet i mellan oss. 

  ”Adria fucking ge hit mina saker” spottade jag fram och hade förväntat mig en reaktion från hennes sida. Men inget, hon ryckte inte ens tillbaka utan hon bara stod och kollade på mig med en nästan uttråkad blick. Hon kastade ännu en påse i elden och jag följde den med blick för att se hur den började brinna nästan direkt. Det var även då jag såg att hon redan kraschat mina spritflaskor och eldat upp allt. 

  ”Adria om du inte ger mig mina saker nu så lovar jag att jag kommer”

  ”Att du vad? Slår mig? Skriker åt mig? Våldtar mig? Jag är inte rädd för dig Jason” ännu en påse hamnade i elden vilket resulterades i att hon nu bara hade två påsar kvar i handen -två utav tio påsar eller något som jag haft med mig- innan hon fortsatte ”Så varför berättade du inte för mig hur tusan du lyckades smuggla in det här i din väska”

  ”Jag hade det inte i min väska. Jag har kontakter och fixade så att jag fick det när jag landade. Jag sa att jag skulle gå på toaletten till mamma men i själva värket så hämtade jag bara det här hos min kompis och snabbt betala honom innan jag gick tillbaka” 

  ”Nej men vad synd för dig. Jag hoppas att du inte spenderade allt för mycket pengar på det här för det var ju i onödan som du köpte det” sa hon och dem sista påsarna var kastade i elden ”Du skulle kunna har sparat det till något vettigare. Kanske betalat en strippa eller något, jag har hört att du är rätt så fäst vi det” sa hon och jag kunde inte längre hantera ilskan inom mig. För en sak ni kanske borde veta om mig är att jag har aggressions problem. Jag kan inte riktigt kontrollera det”

  ”Din lilla bitch” morrade jag fram och tryckte snabbt upp henne mot väggen. Jag slog in mina händer i väggen precis bredvid hennes huvud vilket fick henne att hoppa till utav rädsla. Jag borrade in min blick i henne och jag såg hur hon började skaka smått. Förmodligen från rädslan hon kände mot mig men jag kunde inte bry mig mindre. Hon sabbade allt, hon brände upp alla min weed och min dricka. Det var det som skulle ta mig igenom allt det här. För ärligt talat så finns det inte så mycket att göra här. Det är bara samma sak som görs varje dag om och om igen.

  ”Jag behöver inte betala en tjej för att få med mig henne. Jag kan få vem jag vill och det är inget du kan göra. Jag är ledsen att göra dig besviken men du kommer inte att ändra något. Jag älskar det liv jag lever och du kan inte göra något för att sabba det.”
  ”Justin jag är här för att hjälpa dig och få bort dig från” började hon men blev avbruten när någon annan började prata.

  ”Nej men vad är det vi ser här. Jag trodde att du sa att du inte skulle lägga ett finger på Justin. Men bara så du vet så står du rätt nära honom”

  Jag vände mig om för att kolla bort mot två killar som kollade med roade och nästan exalterade ögon. Jag kollade frågande på dem medan den ena killen gjorde sin väg över till mig.

  ”Hej jag heter Kenny och det här är John”

  

 

Okej så det här kanske inte är det roligaste kapitlet men allt som händer i den här novellen är nödvändigt för "framtiden" eller var man ska kalla det. I alla fall, Adria eldade upp allt som Justin hade med dig så nu blir det inget mer utav det. På ett tag i alla fall, man vet ju aldrig vad som kommer häna ;)

 

I alla fall så vill jag be om förlåtelse för den dåliga uppdateringen men det är väldigt mycket just nu. Jag har precis börjat skolan igen och jag går mitt andra år i gymnasiet, vilket ska vara det jobbigaste. Jag har långa dagar och har även fotboll minst tre gånge ri veckan. Plus det så ska jag börja söka jobb vilket kommer att ta ännu lite mer tid av mitt liv. Jag har inte så mycket fri tid som jag kan skriva på. Jag skriver så mycket jag kan och jag är ledsen om ni tycker att det är jobbigt men det är inget jag kan göra åt det. I alla fall inte på ett tag i alla fall. jag måste komma in i hela skol grejen igenoch satsa på det.

 

Men jag kan lova er att ni minst kommer att få ett kapitel i vecka, jag hoppas självklart på mer men jag kan tyvärr inte lova något, även om jag så gärna skulle vilja. Men jag ska försöka bättra mig en aning så får vi se.

 

Men vad tycker ni om kapitlet? Det hände inte så mycket men ändå, SNÄLLA SNÄLLA KOMMENTERA VAD NI TYCKER OCH TÄNKER!!!!