Save The Day.... LÄS!!

Okej så jag hade planerat att lägga upp ett kapitel igår men blev itne särskilt sugen på att skriva när jag såg hur många det var som hade kommenterat. Jag menar jag ser ju hur många det är som läser men ändå är det så få som kommenterar. Jag spenderar timmar på varje kapitel för att få dem bra så att ni ska gilla dem. Men hur ska jag veta om ni gillar dem om ni inte kommenterar vad ni tycker. Jag kan inte läsa tankar och kan därför inte veta vad ni tycker. Jag vill att ni ska kommentera och det behöver inte alltid vara bra. Om det är något jag kan göra bättre så kommentera det då. Det hjälper mig att växa och skriva bättre. 
Så snälla, lägg ner någon extra minut och skriv vad ni tycker. Det skulle betyde jätte mycket <3
 
 

Kommentarer
Postat av: JEN..<3

jag tycket det är bra bara lite överdrivet att han fria och hon sa ja annars är det riktigt bra

2013-07-28 @ 11:10:18
URL: http://justinblogg.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag har ett litet tips! Eftersom dem flesta inte orkar kommentera samma sak varje gång som brukar va: grymt, Jättebra Eller mer osv, då kan du skriva en random fråga efter kapitlet så har alla nåt att skriva om och då kan man ju också skriva sin åsikt om novellen! Har sett andra bloggar som gör så!
Hoppas du förstod va jag mena, är inte bäst på att förklara, haha
Kram

2013-07-28 @ 12:40:28
Postat av: Mathilda

Jag älskar din novell och går in varje dag för att se om du har uppdaterat!

2013-07-29 @ 00:51:20
Postat av: camilla

Håller med Amanda, jag tror du skulle bli besviken om alla skrev samma sak ändå, därför på andra noveller brukade jag gilla kapitlet, men det går ju inte här...men om du vill att vi ska kommentera, skriv en fråga i slutet o skriv GÄRNA ditt svar oxå :)

2013-07-29 @ 07:38:03
Postat av: Sandra

hej<3 detta är första gången jag kommenterar ngt men det är för att jag faktiskt inte har tid!jag hinner kolla bloggen en gång per dag om inte mindre! så himla mkt pågår i mitt liv just nu min klass hatar mig och jag sitter hela sommrarna själv på mitt rum om jag inte sover hos min kompis men jag kan inte kommentera jag är såå såå jävla ledsen men jag kan bara intemin telefon funkar knappt och min fågel har dött jag mst ta hand min ex pojkvän och hans flickvän bara för att dom inte bor i samma land båda är otrogna och jag måste dessutom ta hand m mina jobbiga brorsor jag har en egen novell att t hand om jag har en blogg att ta hand om jag har en vänskap att rädda! jag har bara inte tid jag älskar dina noveller och så men jag har det jobbigt!!<3 (hoppas jag inte fick dig gråta!) kram<3

Svar: Åh det är lugnt älsklingen, har du inte tid så har du inte. Jag är glad att du gillar novellen och jag hoppas att allt kommer att bli bättre för dig. Och jag började faktiskt gråta lite, eller fick tårar i ögonen i alla fall när jag läste det du skrivit för jag vet exakt vad du pratar om. Jag har mycket i mitt liv också och vet hur svårt det kan vara<3
Just Twitter

2013-07-29 @ 23:44:07
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Postat av: amanda

I både meny och arkiv, om du börjar så gör jag sen :)
Kram<3

2013-07-31 @ 12:43:47
URL: http://biebzstoory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback