This was never planed - kapitel 42

 

”Nej det är inget av det, eh” började Justin innan han ställde sig upp och drog upp mig från min stol också och kramade om mig från sidan.

”Ska du eller jag berätta?” frågade jag och Justin nickade lite åt mig i en gest att jag skulle säga det.

”Jag är gravid” sa jag sen efter ett tag och när jag kollade ut på alla kunde jag se chocken i deras ögon.

”Åh nej” brast Kenny helt plötsligt ut och nu var det min tur att kolla chockat på honom.

”Du menar alltså att vi snart måste stå ut med två monster Biebers som gör oss alla vansinniga. Räcker det inte med en Bieber djävul” förklarade han sen och jag slog upp i ett stort leende.

”Vi får väll alla hoppas på att barnet blir mer som sin mor” sa Allison och kom snabbt fram till oss med resten efter oss och snart var bebis samtalet i fullgång efter att dom alla sagt grattis och gett oss båda kramar.

 



 

 

Jag satt backstage tillsammans med Pattie och Allison och lyssnade på Justins konsert här ifrån då ingen av oss orkade med Justins beliebers högljudda idag. Killarna hade dock gått och satt sig någon annan stans då dom inte orkade med allt bebis snack. Jag tyckte för sig att det var rätt skönt att kunna prata med bara Allison och Pattie. Dom var lite mer till hjälp när det kom till olika frågor.

"Förresten har du berättat för dina föräldrar att du är gravid?" frågade Allison helt plötsligt och jag vände mig mot henne.

"Nej, jag ville att Justin skulle vara den första att få reda på det och sen kanske följa med mig när jag berättar för dom. Dock vet jag bara inte om det skulle få mina föräldrar ännu argare och kanske ställa sig och skrika på honom. För som ni kanske har hört är mina föräldrar inte så värsta förtjusta i Justin"

"Vi har hört det. Om du vill göra dom ännu argare kan du ju alltid fundera på att berätta att ni funderar på det namnet Alfredo förslag på barnet" skämtade Pattie och jag skakade snabbt på huvudet.

"Justin Djävulen Bieber junior. Vilket namn" sa jag och dom skrattade.

"Men jag måste säga att jag förstår Alfredo. För Justin kan vara en riktig pain in the ass när han vill och har väldigt tråkigt. Jag vet inte om du har märkt det men Justin gillar att pranka folk och ibland ganska taskiga prank"

"Haha nej det har jag inte märkt. Han har aldrig gjort något mot mig"

"Åh då kan du skratta dig lycklig Melinda, det är inte alltid roligt att spela offer för en av hans skämt"

"Jag kan tänka mig det, vi år väll hoppas att barnet inte blir lika jobbig som Justin då. En kanske räcker" sa jag och Pattie skrattade.

"Tro mig, en räcker gott och väll"

"Jag tycker ni är väldigt taskiga just nu. Så jobbig är jag faktiskt inte" sa Justin bakom oss en aning andfådd vilket inte var något konstigt då han precis kommit av scen efter hans konsert.

"Oh nej Bieber, vi äger bara sanningen" sa Allison och Justin himlade med ögonen.

"Jaja har inte ni gamlingar något annat att göra" " jag säger bara sanningen" la Justin till när Allison blängde surt på honom.

"Visst som du vill plutten, jag kommer få min hämnd" sa Allison innan hon drog med sig Pattie någonstans och lämnade oss ensamma kvar.

”Så ska du frivilligt berätta för mig vad ni pratade om eller måste jag tvinga det ur dig” sa Justin och tryckte upp mig mot honom med hjälp av en arm runt min midja.

”Vi sa inget okej. Vi pratade bara om mina hemska föräldrar och att jag inte ser fram emot att berätta för dom. Dom kommer att döda mig, bokstavligen” sa jag och Justin skrattade.

”Nejdå det låter jag inte hända, jag skyddar dig baby”

”Bra, då kan väll du berätta för mina föräldrar så att jag slipper” sa jag och log hoppfult upp mot honom.

”Haha nej du måste berätta det själv”

”Men jag vill inte” klagade jag som en treåring och Justin skrattade lite roat.

”Men det måste du. Men om det hjälper kan jag följa med dig när du berättar”

”Men jag berättade för din mamma. Då borde du ju berätta för min mamma. Det är ju faktiskt det ända rättvisa”

”Världen är orättvis babe och det var ju faktiskt inte du som berättade för min mamma. Hon lyckades lista ut det själv eller vad man ska säga”

”Men jag berättade ju allt efter och jag berättade ju för ditt crew”

”Ja men dom är inte mina föräldrar”

”Åh varför är du så jobbig för?”

”För att det är kul att retas med dig” sa Justin med ett stort flin på läpparna och lutade sig ner mot mig. Han pressade sina läppar mot min och började gå framåt eller i mitt fall bakåt tills jag var upptryckt mellan Justin och ena väggen. Jag besvarade kyssen som snabbt övergick till mer när Justin pressade in sin tunga i min mun.

 

Justins händer hittade sin väg ner till min rumpa där han klämde åt lite vilket fick ett lågt stön lämnade mina läppar. Justin log lite belåtet mot mina läppar och lät sina hände fortsätta ner till mina lår som han tog ett fast grep om och lyfte upp mig. Jag slingrade snabbt mina ben runt hans midja och Justins händer hittade sin väg tillbaka till min rumpa.

Han snurrade runt oss och inom kort la han ner mig i ena soffan som stod placerad i rummet.

 

"Justin du behöver duscha, du stinker" skrattade jag fram efter att vi säkert hållit på i fem minuter till eller något men Justin ignorerade mig bara och fortsatte att placera kyssar längst min hals.

"Justin jag menar allvar, det var ju du som sa att vi absolut inte fick missa bussen"

"Dom kan vänta en stund till" viskade han med en låg och sexig röst som gick hud på armarna att kontra sig.

Hans händer började smeka mina sidor och mage samtidigt som han återigen pressade sina läppar mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen och drog ner honom närmre mig. Att Justin crew väntade på oss var som bortblåst och allt som fanns just nu var Justin läppar mot mina och hans händer som smekte varenda liten centimeter av min kropp.

"Vill du fortfarande att ska sluta?" viskade han självsäkert i mitt öra men det fick nog inte den effekten han ville ha då jag istället drog mig undan.

"Ja, så gå och duscha nu. Du stinker" sa jag och pekade bort mot badrummet.

"Bara om du följer med mig"

"Nej för vi vet båda vart det kommer leda till. Precis som dom andra två gångerna jag duschat med dig även fast du har lovat att vi bara ska duscha"

"Det är inte mitt fel att jag har en flickvän som är så het och jag såg inte dig klaga dom andra gångerna"

"Nej men nu gör jag det och om du inte är klar om femton minuter får du sitta svettig på flyget" sa jag och Justin suckade innan ha verkade ha kopplat något.

"Vi ska ju inte flyga, vi ska ju ta bussen till nästa stället"

"Nej för du ska ta en omväg hem med flygplan hem till mig och hjälpa mig att berätta för mina föräldrar att jag är gravid"

"Kan inte det vänta någon vecka eller fler, kanske till dom börjar märka att du börjar gå upp i vikt" sa Justin och jag gav honom en menande blick.

"Jag vill inte prata med dina föräldrar, dom skrämmer mig"

"Haha var det inte du som sa att du kulle skydda mig från dom?"

"Jo men vem ska skydda mig då om dom ger sig på mig?"

"Jag skyddar dig babe. Men bara om du hoppar in i den där duschen nu. Annars får du klara dig själv" sa jag och han skrattade.

"Jag älskar dig också babe" sa han och pussade mig lite snabbt på näsan innan jan ställde sig upp.

"Är du helt säker på att du inte vill följa med in i duschen?" fråga Justin när han kom bort till badrummet och vände sig mot mig.

"Ja så gå nu" sa jag och kollade menande på honom vilket bara fick honom att skratta innan han gick in i badrummet. Jag skakade lite på huvudet åt hur omöjlig han var och tog upp min tröja som låg på golvet bredvid soffan. Jag drog den snabbt på mig innan jag kollade ner på mina händer som jag pillade nästan nervöst på slutet av min tröja.

Jag borde inte behöva vara så här nervös inför att berätta för mina föräldrar att jag var gravid, jag borde ju kunna berätta allt för dom. Visste så är väll alla lite nervösa inför att berätta för sina föräldrar men jag fick ju nästan magsår av att bara tänka tanken att berätta för dom.  Jag visste att dom inte skulle ta det bra, jag visste att dom förmodligen skulle skrika på mig att jag har sabbat mitt liv. Och jag antar att det är de jag är rädd för. För även om mina föräldrar behandlar mig som skit ibland älskar jag dom fortfarande och dom kommer alltid att vara mina föräldrar så är jag rädd att jag ska förlora dom. Att dom inte längre kommer vilja ha något med mig att göra. Då det här inte passar in i mina föräldrars lilla plan om hur mitt liv ska bli perfekt. Vilket som skulle kunna se att mitt liv var just nu om dom bara kunde öppna ögonen lite och se att Justin gör mig lycklig.

Det är en hemsk tanke och känsla att ha. Att man kanske kommer förlora sina föräldrar. Jag får väll bara hoppas att jag har fel om dom och dom älskar mig trotts allt.

 



 

Så nu är det uppe lite senare än planerat men jag hade en massa att göra i skolan och hämma. Ska genast börja på nästa kapitel och om ni har tur kanske jag får upp det innan jag åker iväg till min kompis annars får ni det imorgon.

 

Händer inte så mycket i det här kapitlet men nu ska dom i alla fall åka hem till hennes föräldrar och berätta för dom att hon är gravid. Hur tror ni att  dom tar det? Och vad tyckte nu om Alfredos förslag på namn till barnet? Ska det heta Justin Djävulen Bieber? Haha kanske inte, men kommentera gärna förslag på namn till barnet. Både kill och tjej namn så att jag har lite att välja på!!!!

Kommentera vad ni tycket så kommer kapitlet myckt snabbare!!


Kommentarer
Postat av: jen..<3

Tindra och Leo

2013-01-26 @ 12:26:42
Postat av: Frida❤

Mer! Du skriver som en gudinna! <3

2013-01-26 @ 12:47:53
URL: http://fridacarbin.blogg.se
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2013-01-26 @ 14:21:12
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Linn

hahahhaha, bästa namnet jööö! ;) MER!

2013-01-26 @ 14:26:29
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Linn

hahahhaha, bästa namnet jööö! ;) MER!

2013-01-26 @ 14:26:30
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Isabelle

Dahlia, Delilah, Cameron, Adrian, Lucas eller James.
Kram :)

2013-01-26 @ 14:45:08
Postat av: Fanny

Det finns så många fina namn så jag kan inte bestämma mig vilka jag ska skriva ;) meeeeer :)

2013-01-26 @ 17:54:09
Postat av: Liv

Mason akn hen heta :D.
Awesome kapitel!

2013-01-26 @ 18:21:50
Postat av: Filippa

super bra! meeer <3

2013-01-27 @ 11:44:39
Postat av: bella

Du skriver som en jag vet inte vad gud så BRA!!! Lucy och Liam kanske eller Ally och Jason

2013-01-27 @ 18:45:23
Postat av: bella

Du skriver som en jag vet inte vad gud så BRA!!! Lucy och Liam kanske eller Ally och Jason

2013-01-27 @ 18:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback