Storys About JB

Hej tänkte bara säga att jag sitter och skriver nu men fram tills dess tycker jag verkligen att ni ska skicka in på 
http://storysaboutjb.blogg.se/ som är en ny novell sdär hon skriver en novell som heter Time for revenge och som startade nu i december och hon lägger förmodligen upp kapitel 2 den här veckan. Jag har inte hunnit läsa hennes kapitel 1 än men jag har läst själva handlingen och sett hennes trailer och jag tycker den verkar riktigt bra. Så om ni har lite tid över kolla gärna in ditt och släng in en kommentar om vad ni tycker. 
 

Handling 
Sjuttonåriga Katherine von Furstenberg är tillbaka i hemstaden Stratford efter fyra år i LA. Hon är tillbaka av en mycket speciell anledning. Hon har äntligen bestämt sig för att iscensätta sin plan på hur hon ska hämnas på sina syskon. Hon är en snäll djävul för de som står henne nära. Gör vad som krävs för att hon ska få det hon vill ha. Eller kanske inte precis allt av vad som krävs men om det är värt det. Då kan du räkna med att något händer. Hon har tröttnat på att alltid förföljas av paparazzis på grund av sin kända mormor. Så hon drar till Stratford, Kanada. Men hon är långt ifrån ensam. Hon har hjälp från bland annat sina närmsta vänner, men också några släktingar.
 
Jessie Gilbert är den populäraste tjejen i skolan av fyra anledningar. Hon är snygg, hon har fem äldre bröder som är bland de snyggare ungdomarna i Stratford, hon är rik och hon är "the good girl". Men i hemlighet hatar hon sig själv. Hatar sig själv för något hon gjorde för fyra år sedan.Sen är det någon som skickar hotsms till henne och läcker ut hemligheter om familjen på twitter. Någon som undertecknar med ett A. Lite Pretty Little Liars stil sådär. Men nu börjar hon bli orolig. Om sanningen om händelsen för fyra år sedan läcker ut är hon död. Kanske inte bokstavligt men tja ni förstår säkert. Hon övertalar tillslut sin bror Jeremy att åka till LA där de tror deras syster befinner sig för att leta efter henne. Men det är försent. Hon är redan tillbaka.
 
Justin Bieber bestämmer sig för att gå sista året i high school på en riktig skola och återvänder från ATL till Stratford för att kunna gå med sina vänner. Men han absolut ingen aning om vilket kaos som väntar honom i hemstaden.
 
Trailer
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback