This was never planed - kapitel 49

Previous 
 

”Jag vet inte om det här är för tidigt eller väldigt opassande” sa Melinda och tog en liten kort dramatiskt paus innan hon fortsatte ”Men jag undrar om du skulle vilja var gudmor till barnet. För jag kan verkligen inte komma på någon bättre, plus så är du nära kompis med både mig och Justin”

”Jag trodde aldrig att du skulle fråga” sa jag och jag kunde se lättnaden i hennes ögon. Hon slog armarna runt min nacke och drog in mig i ännu en kram som jag snabbt besvarade. Jag hade saknat Melinda men jag hade aldrig insett hur mycket förs än jag än en gång fick känna hur det är att vara i Melindas omfamning. Fuck Justin, Melindas kramar är 100% bättre, tänkte jag tyst för mig själv och log smått. Jag hade äntligen fått tillbaka min bästa kompis.

 



 

Melindas perspektiv

 

”Men hallå du har fortfarande inte berättat för mig vem den här mystiska Josh killen är. Du har bara sagt vad hans namn är. Jag har försökt lista ut vem det ät och den ända jag kan komma på som en ’kandidat’ eller vad man nu ska säga är som du skulle kunna dejta är Josh Hutcherson som jag sett att du vart med några gånger” sa jag och såg hur Selena slog upp i ett litet blygt leende som hon försökte dölja igenom att kolla ner i marken och låta hennes hår falla som ett draperi för hennes ansiktet.

”Omg det är Hutcherson, hur kan du inte ha sagt något om det? Vi har suttit här i vad, två, tre timmar och du har inte berättat för mig att du dejtar Josh Hutcherson” frågade jag och petade henne lite lätt i sidan vilket fick henne att vända sig mot mig.

”Jag vet inte, jag vet inte vad jag ska säga. Det är väldigt osäkert vart vi står någonstans eller i alla fall så vet jag inte vart vi står någonstans”

”Men vad har ni gjort då? Nu får du berätta allt för mig, du vet ju faktiskt allt om min och Justins relation, så nu får du berätta allt om din relation med Josh” sa jag nu uppspelt och vände mig fult mot henne i sängen som vi satt i och suttit i ett tag nu för att bara prata om allt som har hänt medans vi var isär från varandra. Så man kan ju säga att vi har en del att prata om.

”Haha den enda anledningen till att jag vet något om eran relation är för att varenda tidning på denna förbaskade jord handlar om eran relation. Det är ju inte direkt som att du eller Justin har sagt något till mig. Det ända som ni faktiskt har berättat för mig är att du är gravid och att du just ni bor hos hans morföräldrar då dina föräldrar sparkade ut dig”

”Vilket är dom största händelserna. So now, spill” sa jag och hon skrattade.

”Visst som du vill” sa hon och jag slog upp i ett omöjligt större leende innan hon fortsatte ”Vi har vart ute några gånger och jag gillar verkligen honom. Han är jordnära, han får mig att skratta, han får mig att le och framför allt så gillar han mig för mig. Om du förstår vad jag menar” sa hon och jag nickade lite för att berätta för henne att jag förstod vad hon menade.

”Jag tror att Selena är kär” sa jag med en lite retande ton och pickade henne lite i magen vilket bara fick henne att himla med ögonen och sucka.

”Oh du är så barnslig” stönade hon klagande fram och jag skrattade roat åt henne.

”Så du erkänner det”

”Nej jag har inte vart med honom tillräckligt för att veta om jag är kär i honom eller inte. Men gilla honom gör jag definitivt ”

”Okej, okej. Har ni kyssts än?” frågade jag och kände mig som ett litet barn på julafton som väntade på att få sina julklappar. I det här fallet var att prata med Selena julaftonen eller vad man ska säga och hennes nyheter om hennes och Josh relation var mina julklappar.

”Ja, vi gjorde det senast vi sågs. Vi sa hejdå och sen hände det bara” sa hon och kunde inte låta bli att le lite innan hon fortsatte berätta ”Men sen efter det har vi inte prata med varnadra. Det har gått fyra dagar sen det hände”

”Varför inte?”

”Jag vet inte, jag har inte vågat ringa på grund av att jag inte har hört från honom. Jag är bara rädd att om jag ringer honom kommer jag att få ett stort fett NEJ och jag blir återigen ensam”

”Selena gumman, Josh är säkert bara lika rädd som du och vågar inte ringa dig för att han är rädd att bli stressad. Jag kan lova dig att det kommer gå bra” sa jag och la en stödjande hand på hennes lår ”Ring honom” sa jag och räckte henne mobilen.

Hon kollade en aning tveksamt på mig och jag log stödjande mot henne.

 

2 veckor senare: Onsdagen 28 november 2012

 

Josh hade svarat efter typ första signalen bara och även om jag inte kunde höra vad han sa kunde jag se på Selena att det var vad hon hade hoppats på då hennes leende var större än någonsin.

Dock blev resultaten inte lika bra för mig då han vill ta ut Selena igen nästa dag och jag kunde ju inte direkt be henne att stanna. Så så fort vi vaknade dagen efter åkte honom tillbaka hem.

Men jag var glad för henne och skulle aldrig be henne välja mellan mig och Josh. Speciellt inte efter vad jag gjorde mot henne. Hon förtjänar att vara lycklig och Josh ger henne det hon saknat sen Justin försvann ur hennes liv så jag skulle inte hålla henne borta från honom.

Och sen bara dagen efter det fick jag ett samtal om att hon vart på den mest fantastiskta dejt någonsin och hon hade fått sin andra kyss. Och han hade ringt dagen efter.

 

 

Jag satt ännu en gång i Chaz bil  med han och Ryan på väg till skolan och vi alla tre sjöng högt med i låten som spelades på radion som nu råkade vara What makes you beautiful med One direction.  Både Chaz och Ryans röster sprak när dom försökte ta dom höga noterna och jag skrattade lika högt alla gånger.

”Du är bara avundsjuk för att du inte kan sjunga lika bra som oss” sa Ryan och blängde lite på mig.

”Åh ja verkligen, jag skulle dö för att kunna sjunga lika bra som er. Ni är ju till och med bättre än Justin. Det borde ju vara ni som är kända istället. Skapa en pojkband tillsammans med tre killar till från hockeylaget” sa jag roat och kunde se bilden framför mig. Eller nästan i alla fall, jag kunde faktiskt inte föreställa mig dom andra killarna i hockeylaget gå upp på en scen för att dansa och sjunga inför en stor publik. Chaz och Ryan kanske skulle göra det, men dom skulle nog vilja ha med sig en rätt så stor grupp av andra personer som gjorde samma sak.

”Visst, vi skulle så mycket fler och bättre fans än dom där knäppa belieberserna” sa Chaz och jag skrattade.

”Ni kanske skulle kunna få fans för att ni är så dumma i huvudet eller med era knäppa skämt men jag tror faktiskt ingen klår Justins fans, dom är verkligen helt galna”

”Vi är faktiskt inte så korkade” protesterade Chaz snabbt och jag skrattade.

”Det är tur att du är sött och kan sporta för jag kan lova dig att du aldrig kommer lyckas inom något jobb som innebär att använda hjärnan”

”Åh tack så mycket” sa Chaz skämtsamt och borrade in sin blick snabbt i min innan han återigen vände blicken till väggen framför oss.

”Nej jag kanske inte är den smartaste men jag fattar bara inte när man ska använde saker som 2x-4y+6. Jag menar, det är ju inte ens logiskt”

”Kanske inte för er personer som aldrig ens har öppnat sin mattebok” sa jag och Ryan suckade.

”Det är bara för att jag bara blir väldigt uttråkad och får ont i huvudet av att läsa böcker”

”Oh your big baby” sa jag och dom båda skrattade roat åt mig.

 

Vi kom äntligen fram till skolan efter ännu femton minuters argumenterande att skolan var viktig för framtiden men jag börjar inse att det inte gör någon nytta att ens försöka få in det i deras skallar.

”Melinda” hörde jag någon tjuta bakom mig och vände mig om för att se Stella och Helena komma springandes mot mig. Jag slog snabbt upp i ett stort leende och kramade om dom båda.

Stella och Helena var dom två tjejer jag kommit närmast tillsammans med Sam, vilket är dom enda tre om man inte räknar med Chaz och Ryan som vet om att jag är gravid. Dom alla totalt flippat men dom alla hade hållit sitt ord och inte berättat för någon.  I alla fall vad jag vet om och jag tror faktiskt inte att dom har gjort det heller. Dom har seriöst vart världens bästa kompisar när det kommer till mig. Visst så har Helena erkänt att hon från början bara ville bli kompis med mig för att komma nära Justin men det hade ändrats när hon lärde känna mig.

        (På bilden är det då Helena och Sam)

 

”Hej på er, ni verkar om möjligt ännu gladarer än ni brukar” sa jag och krokade ihop min arm med Stella då Helena nu hade Sam i armarna eller vad man ska säga. Jag vet inte riktigt vart dom två står någonstans. Men om jag skulle få gissa så är dom definitivt mer än vänner.

         (På bilden är det då om ni inte förstod Stella och Melinda)

 

”Ja har du inte hört?” sa Stella uppspelt och drog lite i min arm.

”Hört vad? Vad har jag missat?”

”Våran önskan om att ha en bal i vår gick igenom och skolan kommer betala allt. Det kommer bli så fantastiskt. Jag har aldrig vart på bal förut och jag är så peppad. Även om det bara är en bal i skolan så, det är ju inte direkt som att jag kommer få en annan chans att klä upp mig så mycket med en vacker klänning och allt det där”

”Oh kom igen, en skolbal kan väll ändå inte var så roligt. Jag menar, det är väll som att vara på vilken fest som helst med klassen. För om jag inte har fel så är det typ bara max 3-4 låtar som är tryckare och resten är typ dans låtar eller vad det är man ska säga. Då kommer ju klänning bara vara i vägen. Eller har jag fel”

”Nej den kommer inte vara i vägen och det är så klart att det här inte är en sån stor grej för dig. Du får ju fan gå på olika award och galor där du för klä upp dig. Jag skulle dö av att få vara med på en gala eller ett award någon gång. Bara få stå inför alla kameror och känna sig speciell”

”Tro mig det är inte så glamoröst som man tror. I alla fall om man inte trivs inför kamerorna, då blir det bara ett helvete att stå där uppe istället”

”Åå sluta gnäll, jag skulle ge mig högra hand för att få stå tillsammans på röda mattan med någon kändis” sa hon och fick nästan en drömmande blick i ögonen.

”Du får väll följa med mig någon gång. Hålla mig sällskap där upp på den röda mattan medans Justin tar bilder med alla andra kändisar”

”Skulle du göra det för mig, fråga Justin fall det är möjligt?”

”Jag kan alltid fråga. Det är ju bara att han paxar än till plats runt honom”

”Omg du skulle bli min hjälte om du gjorde det. Jag skulle bli dig för evigt tacksam” sa hon och jag skrattade.

”Bra. Men få bara inte för höga förhoppningar. Jag tror inte att det skulle vara ett problem men jag vill inte lova dig något som jag inte kan hålla”

”Bara att du frågar skulle betyda världen för mig”

”Okej men du måste lugna ner dig. Jag frågar Justin i kväll” sa jag och hon tjöt glatt bredvid mig.

 

”Hej baby” sa Justin snabbt när samtalet godkänt på skype och jag slog snabbt upp i ett stort leende.

”Hej babe, vad gör du?”

”Haha inget speciellt egentligen. Sitter på rummet och chillar med Alfredo och Jaden. Du då?”

”Inget speciellt heller, eller jag pratar ju med dig så” sa jag och hörde ett aaaaaaaaaaaaawwwww i bakrunden från vad jag antog var Alfredo och fick mitt konstaterande godkänt eller vad man ska säga när Justin började prata igen.

”Du är bara avundsjuk för att du inte har en egen flickvän Fredo” ropade Justin och jag hörde hur Jaden skrattade tillsammans med mig.

”Jaja ska vi få det här överstökat eller inte?” frågade Alfredo som nu kom in i bild och Justin nickade lite till svar.

”Melinda jag kommer bara stänga av din mikrofon en snabbis medans vi gör en liten grej”

”Visst, men jag ska prata med dig om en sak sen. Vad ska ni ens göra?” frågade jag men fick inte min fråga besvarad utan Justin log bara lite lömskt mot mig.

Jag satt och kollade oförstående på dom men mina ögon blev säkert dom dubbla storleken samtidigt som jag brast ut i skratt när jag såg vad dom höll på med. Alfredo greppade tag i Justins tröjärmar och slet snabbt av dom och Justin spände snabbt hans biceps innan Alfredo övergick till nästa arm.

 

När han lyckats få bort den andra flamsade dom alla tre framför kameran innan dom lugnade ner sig och Justin satte tillbaka min mikrofon på igen.

”Haha förlåt för det. Men vad var det du vill prata om?” frågade Justin en aning andfådd och jag skrattade lite smått åt honom innan jag lyckades samla mig.

”Haha Justin det är lugnt. Det var egentligen inget jätte viktigt. Det var bara min kompis som började prata om våran bal som tydligen ska bli av nu i vår och vi kom in på award och galor. Så jag typ lovade henne att jag skulle fråga dig om hon kunde följa med någon gång”

”Visst, varför tar du inte med henne nästa helg för. Ni har ju en ledig dag på fredagen så då kan ni ju flyga ner hit till mig och följa med mig på ett award på lördagen. Skaffa några fina kläder på lördag morgonen eller något. Eller om ni fixar det redan innan ni kommer hit”

”Är du seriös, jag kan ta med henne nästa helg?” ville jag dubbel kolla och Justin nickade lite med huvudet med ett leende placerat på hans läppar.

”Ja, hon kan till och med bo tillsammans med oss i huset. Om hon vill alltså, det är ju tillräckligt stort för oss alla om man säger så”

”Oh då kan jag äntligen få se ditt hus, jag har ju inte gjort det än”

”Nej det har du ju inte. Bättre sent än aldrig eller vad säger du” sa han och jag skrattade kort.

”Omg Stella kommer totalt flippa när jag berättar för henne”

”Det tror jag säkert. Men babe jag måste tyvärr lägga på nu. Jag ska iväg och fixa lite små saker innan konserten ikväll”

”Okej, men vi hörs väll imorgon?”

”Självklart, jag klarar inte att gå en dag utan att se ditt vackra leende” sa Justin och jag kände hur rodnaden steg på mina kinder.

”Hejdå babe, jag älskar dig”

”Jag älskar dig också” sa jag och samtalet avslutades.

 



 

 Så nu är det uppe och jag kände att det här kapitlet var på typ hudra olika ställen men jag hoppas att ni följde med och att ni gillar det. Ska försöka få upp nästa kapitel innan helgen men vi får se. Känns bara som att jag har hundra olika saker planerade. Jag ska försöka träfa tre kompisar, spendera lite tid med min syster, plugga, göra läxor och skriva kapitel. Det känns bara som att jag inte har så mycket tid just nu och där av blir uppdateringen dåligare.

 

Melinda och Justin är snart tillbaka tillsammans igen och då kommer dom gå på ett litet award tillsammans. Det kom även in lite nya karaktärer i novellen och jag valde då personeran från victoriuos då det finns en massa bilder på dom tillsammans.

Dom ska även ha en bal på hennes skola, vem tror ni hon kommer ta som dejt dit?

Kommentera för mer!!!!

                                                            

 

 


Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome

2013-02-27 @ 07:45:26
Postat av: Linn

jag tyckte om det i alla fall. :) yes, I did. ;) KRAM.

2013-02-27 @ 10:13:47
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Anonym

Jaa längtat sjukt mycket till kapitlet,Hoppas att drama kommer typ lite :)

2013-02-27 @ 10:20:32
Postat av: Ebba

Jag tycker hon kan ta Justin Chaz eller Ryan till balen. Det skulle vara kul! Men snällla meeeeeeeeeer nuuuuuuuuuu!

2013-02-27 @ 11:42:13
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2013-02-27 @ 19:39:25
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2013-02-27 @ 19:42:10
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2013-02-27 @ 19:42:14
URL: http://bieberrstorys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback