This was never planed - kapitel 48

Previous 
 

Jag kysste hennes hals lite försiktigt och hon gav hennes lilla skiss en sista blick innan hon kollade upp på mig.

”Nej det gjorde det inte. Dina småsyskon är helt underbara, får mig att önska att jag också hade små syskon som jag kunde ta hand om”

”Ja du klarade ju av dom här två när dom var som värst förut så ett barn av vårat eget lär ju inte bli så svårt för oss att ta hand om. Du kommer bli en fantastisk mamma” sa jag och Melinda log smått mot mig.

”Och tro mig Justin, du kommer bli en bra pappa” sa hon och pressade sina läppar snabbt mot mina. Men inte tillräckligt snabbt för att Jazzy inte skulle lyckas komma på oss vilket ledde till att hon gjorde något slags ”euw” lätte eller något innan hon vände tillbaka blicken mot tv igen vilket fick Melinda att skratta lite roat åt henne.

 



 

 

Melindas perspektiv

1 vecka senare:

Jag stod och väntade på att Chaz och Ryan skulle komma och hämta upp mig inför min första dag i min nya skola. Jag stog och pillade lite nervöst på min mobil och började överväga tanken om att följa med Justin på hans turné istället. Men jag slog snabbt bort tanken igen.

Jag hade valt det här för en anledning och jag kommer att stå fast vid det beslutet även fast att var borta från Justins så mycket kommer bli svårt så behöver jag något i mitt liv som bara är mitt. Som inte har med Justin att göra. Egna kompisar, egen hobby och andra saker som inte har en stor Bieber stämpel över sig. Även fast jag vet att jag aldrig kommer ha ett helt eget liv om ni förstår vad jag menar. Jag kommer alltid bli ihåg kommen som *Justin Biebers flickvän* och kommer alltid att ha den stämpeln i pannan vart jag än går. Det kan både vara en fördel och en nackdel.

 

Kasper hade ringt för två dagar sen också och frågat ut mig om det var sant att jag var gravid med Justins barn och jag hade mentalt bannat Stefanie som som vanligt inte kunde hålla sin mun stängd när hon få reda på någon stor nyhet. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om hela min gamla skola redan visste om att jag var gravid. Han hade också slängt i mitt ansikte att han nu var tillsammans med Stefanie och att han hade kommit över mig. Och på sättet ha sa det lät det som att han ville att jag skulle bli avundsjuk och att jag då skulle inse att jag hellre ville ha honom.

Men då säger jag bara NO FUCKING WAY att jag kommer falla för Kasper efter det han gjorde mot Justin och haft sex med alla dom olika tjejerna som han träffat på fester. Så jag antar att han och Stefanie förtjänar varandra då dom är nästan exakt lika dana och dumma.

 

Jag vaknade ut mina tankar när en bil tuttade på mig och jag kollade upp lagom i tid för att se Chaz parkera bilen vid uppfarten. Jag gick bort till bilen och sa snabbt hej till dom båda innan jag knäppte fast mig och Chaz körde ut på vägen igen.

”Så hur känns det nu då? Första dagen i skolan och allt den där skiten” sa Ryan med ett litet roat leende på läpparna när han vände sig mot mig och jag suckade.

”Det suger, jag har världens panikattack och jag skulle hellre stå i mitten av en klunga med Justins fans än ta mina första steg i den här skolan just nu” sa jag och dom båda skrattade.

”Så farligt är det väll inte. Du har väll börjat i ny skola förut?”

”Ja men ingen av dom gångerna har jag vart Justin Biebers flickvän som över halva jordens befolkning hatar”

”Oh kom igen så farligt är det inte, dom personer som bor här i Stratford är inte lika galna som på andra ställen. Plus så kommer du ju ha oss vid din sida under hela dagen”

”Oh vilken lättnad” sa jag skämtsamt och himlade smått med ögonen vilket fick dom båda att skratta.

”Var bara dig själv så kommer det gå bra. Jag menar du har ju redan fått alla oss andra som du träffat på din sida så det borde väll inte vara så svårt. Pattie älskar dig och tro mig när jag säger det här. Hon är väldigt kräsen när det kommer till tjejer som Justin dejtar”

”Jag hoppas bara att den här dagen går fort och inte så där plågande sakta som tiden alltid brukar göra vid jobbiga tillfällen”

 

*

 

Äntligen var första dagen i skolan slut och jag satt återigen i baksäte till Chaz bil på väg hem efter en enligt mig rätt lyckad första dag. Jag träffade många trevlige tjejer där förmodligen hälften av dom bara vill vara kompis med mig på grund av att jag är tillsammans med Justin med det orkar jag inte bry mig om just nu. Jag fick även träffa Justins andra killkompisar som Noel och några till som jag inte kommer ihåg namnen på. Chaz och Ryan höll även sina löften och lämnade mig inte ensam en enda gång. Så nu känns det inte så jobbigt att komma tillbaka till skolan igen. Dock så verkade många av eleverna i min klass inte vara så motiverade när det kom till skolan. Det var flest killar och dom flesta skett i skolan så länge som dom fick hålla på med sin sport. Och av vad jag hört så verkar dom flesta killarna spela hockey vilket inte är så konstigt då det är Canada vi är i, men det var även många som spelade fotboll på sommaren när hockey säsongen inte höll på.

”Tack för skjutsen killar” sa jag och knäppte upp säkerhetsbältet när Chaz parkerat framför mitt hus.

”Det var så lite plutten” sa Chaz med ett stort flin på läpparna då han visste att jag hattade det smeknamnet som han använt på mig sen första dagen jag träffade honom. Jag gav honom en irriterad blick och smällde till honom löst på armen vilket bara fick honom att skratta.

”Haha jätte rolig. Hämtar ni mig samma tid imorgon eller?”

”Det gör vi, syns imorgon” sa Ryan och jag sa snabbt hejdå till dom båda innan jag smällde igen dörren till Chaz bil med en hög smäll för att irritera honom och jag hörde hur han mumla något inuti bilen som jag inte riktigt kunde höra innan han körde iväg.

 

Jag gick upp för den lilla gången som ledde upp till huset men stelnade snabbt till när jag såg att det var någon som satt på trappan med huvudet nersjunket med blicken på vad jag antog var hennes mobil som var placerad i hennes händer. Jag tog lite osäkert ett steg framåt och svor mentalt till mig själv när gruset under mina skor knastrade till. Vilket drog tjejens blick upp mot mig. Jag förberedde mig för att skrika eller springa för glatta livet men blev istället fast frusen där jag stod när jag såg att det var Selena som satt på trappen. Hennes läppar var uppdragna i ett litet osäkert leende och hon kollade lite ovetande på mig.

Jag stod stum, visste inte vad jag skulle göra. Jag ville inget annat än bara slänga mig in i hennes famn och aldrig släppa taget om henne igen men var osäker på om hon skulle tillåta det så jag stog istället som ett stort fån eller något och stirrade på henne.

”Hej” fick jag äntligen fram efter säkert fem minuter av att vi två bara stirrade på varandra.

”Hej” sa hon och ställde sig upp för att sen med små osäkra steg komma mot mig ”Justin berättade för mig att det var här jag kunde hitta dig” sa hon när jag öppnat min mun för att fråga henne hur hon visste att jag var här men hann inte ens fråga för än hon svarade åt mig. Som att hon visste vad jag skulle fråga. Vilket hon tydligen måste ha gjort då hon svarade på min fråga utan att jag behövde ställa den.

”Jag trodde nog det. Det eller att Justins fans spridit det över hela internet eller något. Det skulle inte vara något nytt direkt” sa jag och hon skrattade lite svagt.

”Haha nej inte direkt, hans fans kan vara väldigt jobbiga ibland”

”Så vad gör du här?” frågade jag efter ännu en tystnad då nyfikenheten kröp upp inom mig.

”För att träffa dig. Vi har inte pratat på ett tag nu. Lite mer än fyra månader”

”Jag vet jag har ringt dig typ varje dag. I början i alla fall”

”Jag vet, jag behövde bara lite tid att tänka igenom det som hade hänt”

”Och nu?” frågade jag och kollade hoppfult upp på Selena som nu log stort mot mig.

”Nu saknar jag mest min kompis och skulle inte ha något emot en kram” sa hon och sträckte ut armarna mot mig. Utan att tveka nästan sprang jag in i hennes omfamning och slängde mina armar runt hennes nacke och drog henne tätt intill mig.

Det här var allt jag hade velat ha hela tiden. Även fast Justin har vart med mig till och från så har det alltid varit en bit av mig som saknas. Den biten som tillhörde Selena, den biten som jag trodde att jag hade förlorat för alltid. Jag menar jag skulle inte döma henne om hon inte längre ville vara kompis med mig. Jag gick ju fan bakom rygg p å henne och kysste hennes kille två gångar innan hon kom på oss. Inte för att jag ångrar mig direkt. Justin var det bästa som någonsin hänt mig men att såra Selena var det värsta jag någonsin behövt göra i hela mitt liv. Till och med svårare än att berätta för alla personer att jag är gravid. Och tro mig, det var illa.

”Jag har saknat dig så mycket. Du vet inte hur mycket jag velat sätta mig på ett plan och flyga hem till dig” sa jag och drog henne om möjligt närmre mig, kunde inte förmå mig själv att sluta le.

”Så varför gjorde du det inte då?”

”Jag var rädd att jag bara skulle få en massa skit slängd efter mig. Att du inte skulle vilja träffa mig och att jag bara skulle göra allt mycket värre genom att åka för att träffa dig”

”Det hade det förmodligen gjort”

”Jag har saknat dig så mycket” sa jag och kramade om henne hårt innan jag släppte greppet om henne för att sätta mig ner på trappan istället med Selena bredvid mig.

”Jag har saknat dig också lill red” sa hon och la en arm runt mina axlar. Jag log stort åt smeknamnet som hon alltid har kallat mig som jag inte hört på länge och lutade mitt huvud mot hennes axel.

”Så varför kom du inte hit förresten? Alltså inte för att jag inte vill ha dig här men jag undrar bara varför du helt plötsligt bestämde dig för att komma hit”

”Du har nog Justin att tacka för att jag kom hit. Jag hade nog tagit ännu längre tid på mig om det inte vore så att Justin pratade med mig för tre dagar sen” sa hon och jag kollade oförstående upp på henne. Hade hon och Justin pratat i fredags?

 

Selenas perspektiv

”Du har nog Justin att tacka för att jag kom hit. Jag hade nog tagit ännu längre tid på mig om det inte vore så att Justin pratade med mig för tre dagar sen” sa jag och kände hur jag gled tillbaka till minnet av röda maten till AMA där Justin helt plötsligt kom upp och pratade med mig.

 

Jag stod uppe på den röda mattan tillsammans med tjejerna från Spring breaks och försökte kolla in i så många kameror som möjligt. Efter jag ståt tillsammans med dom ett tag valde jag att ta några bilder själv.

Jag hörde hur alla paparazzon började skrika på någon annan och hur dom började tappa intresset för mig en aning. Jag vred lite på mig för att se att det var Justin som kom upp på mattan med hans mamma vid sin sida. Jag kollade lite förvånat på dom då jag hade vart nästan helt hundra på att Justin skulle ta med sig Melinda. Jag menar, dom är ju fortfarande ihop. Eller åtminstone så tror jag det.

Justin vred sig lite om så att blicken fastnade på mig. Han log ett litet försiktigt leende som jag snabbt besvarade. Han viskade något till Pattie som nickade till svar innan han började komma fram till mig.

"Jag måste prata med dig" sa Justin lågt så att bara jag skulle höra honom och la en arm runt min midja för att ta några bilder med mig.

"Om du är här för att försöka få tillbaka mig så kan jag bara säga dig att du kommer få en helt annan sak" sa jag lite på skämt och la upp min ena hand på hans axel för att sen börja le lite falskt mot kamerorna igen.

"Haha nej det är inte det. Jag måste prata med dig om Melinda" sa Justin och jag stelnade till en aning. Jag har inte pratat med Melinda sen jag kom på henne med Justin. Melinda och Justin var fortfarande ett ganska känsligt ämne för mig men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade dom båda. Melinda hade flera gånger försökt få tag på mig genom att ha ringt eller annat men jag hade bara ignorerat det då jag kände att jag inte var redo för att prata med henne.

”Träffa mig vid toaletten vid pausen sen” viskade Justin lågt i mitt öra så att jag bara skulle höra honom och jag nickade lite smått till svar. Han log smått mot mig och jag log lite svagt tillbaka innan jag släppte taget om honom. Han drog bort sin arm från min midja och gick tillbaka till sin mamma.

 

*

 

Jag satt på en av trapporna som var bredvid toaletterna där jag skulle möta Justin och pillade lite nervöst på min väska som jag hade i knät. Om jag var ärlig måste jag nästan erkänna att jag känner mig en aning rädd. Inte för Justin men att alla känslor kommer rusande tillbaka när jag ser honom och pratar med honom. Jag har ju bara pratat med honom som snabbast när han ringde mig och förberedde mig att Justins relation med Melinda snart skulle komma ut i tidningarna. Då hans mobil och dator blev snodd och att den fanns en massa bilder på dom tillsammans.

Jag hade vart tacksam att han ringde. Det hade nog blivit väldigt jobbigt om jag helt plötsligt fick det slängt i ansiktet på en intervju eller något. Annat än det så har jag inte prata med någon av dom.

Jag drogs ut mina tankar när jag hörde steg komma närmre mig och slog upp blicken för att mötas utav Justins blick som som alltid lös av lycka och glädje.

”Hej” sa Justin när han kom fram till mig och slog sig ner bredvid mig.

”Hej” sa jag och en aning pinsam tystnad spred sig över oss som Justin till min lycka efter ett tag bröt.

”Jag vet att det här inte är något jag inte borde göra då du inte är skyldig mig något efter det jag gjorde mot dig. Men jag ber dig att snälla göra det här för Melinda, hon behöver dig nu mer än någonsin” sa Justin och jag kollade frågandes på honom då han aldrig förklarade vad det var han bad mig om att göra för honom.

”Jag vet att ni inte direkt har haft den bästa relationen på senaste tiden men jag vet att du fortfarande älskar Melinda och att hon älskar dig. Hon behöver en kompis just nu, hon behöver någon hon kan lita på och jag tror inte hon kommer kunna lite på någon lika mycket som hon litar på. Inte ens jag”

”Justin vad är det du pratar om. Jag vet inte ens vad det är Melinda behöver ha hjälp med” sa jag och han suckade en aning innan han möte min blick igen.

”Melinda är gravid” sa han och det kändes som att hela min värld stannade.

”Med ditt barn?” frågade jag och han nickade till svar.

”Wow, ja ni går ju fram fort måste jag ju säga. Med mig ville du inte ens förlova dig med efter nästan två år då du tyckte att det var för fort och för stort steg eftersom vi var så unga. Men news flash for you buddy, ett barn är ett mycket större steg i en relation en att förlova sig. En förlovning kan man bryta medans ett barn är för alltid” muttrade jag fram, irriterad över det jag nyss hört.

”Selena jag vet och jag är ledsen. Men det här var inte planerat, det bara hände”

”Jaha det här bara hände, bara så där” sa jag och ställde mig upp så att jag kunde borra in min blick i hans efter att ha ställt mig framför honom.

”Selena snälla lyssna bara på mig. Det har inte direkt vart lätt för Melinda, hon har haft det jobbigt nu på senaste tiden och hon behöver verkligen dig. Hon behöver en bra vän”

”Och vart var hon för att trösta mig efter att jag förlorat min pojkvän. Oh vänta, det var ju hon som var anledningen till att jag förlorade dig” sa jag nu irriterat. Att Justin ens hade mage att be om min tjänst att trösta Melinda, visst så ansåg jag henne fortfarande som min bästa kompis. Men att Justin kommer och gnäller om att hon har det jobbigt. Hon är ju inte direkt den ända personen som har haft det jobbigt den senaste tiden.

”Selena, Melindas föräldrar sparkade ut henne på grund av att hon var gravid. Dom fick henne att välja mellan dom och mig tillsammans med barnet” brast nu Justin tillbaka vilket fick mig en aning ur balans. Justin har aldrig höjt rösten åt mig, inte ens när vi har bråkat.

”Jag vet att du haft det jobbigt sen du kom på oss men både du och jag visste att vår relation hängde på bara en skör tråd. Jag följde med dig för att försöka få tillbaka flamman men den kom inte tillbaka, jag fick en ny och jag vet att dina känslor för mig inte var lika starka som dom än gång var. Jag menar om du hade älskat mig lika mycket som du får det att framstå som så hade du inte skickat iväg mig med Melinda över allt. Du hade valt att åka med mig och inte bara fokuserat på din karriär. Vi båda visste att våran relation skulle ta slut men tyvärr så tog det inte slut på ett så bra sätt som vi båda kanske hade hoppats på. Jag har sett dig med andra killar och haft det där vackra leende som du brukade ha när jag var ute med dig förut. Så jag tror att ditt hjärta redan är över mig men att det är du själv som vägrar släppa taget för att du vill vara den sårade personen” sa Justin och jag kollade chockat på honom. Han andades häftig på grund av bristen av luft efter hans långa tal och ilskan som rann igenom hans ådror just nu.

När jag tänkte på det hade han sagt så lätt allting så rätt. Våran relation var verkligen ett sjunkande skepp och mitt hjärta hade nog gått vidare bara att jag själv fick mig att framstå som offret. Jag blev alltid bara så svart sjuk när jag ser bilder på Melinda och Justin tillsammans så lyckliga, som att det inte fans några bekymmer i världen. Jag saknade den där känslan att vara ny kär, det är en fantastisk känsla som slår allt annat man någonsin känt. Fast nu när jag tänker efter så har jag ju känt det där lilla pirret i magen när jag runt Josh.

”Du har rätt. Jag är den ända personen som står i vägen för mig själv och vara lycklig” sa jag och Justin kollade chockat på mig vilket fick mig att le smått mot honom.

”Du har aldrig gett någon ett sånt där tal förut va?”

”Haha nej och förlåt om jag var lite hård mot dig. Jag är bara lite stressad och önskar att jag kunde vara där för Melinda. Men jag kan inte och det är jobbigt”

”Jag ska ta hand om henne ska du se. Det är nog ända dags för mig att prata med henne. Jag har saknat min korta rödhåriga kompis” sa jag och Justin skrattade roat.

”Hon har saknat dig också” sa han och jag slog upp i ett stort leende som han snabbt besvarade. Han sträckte en aning tvekande ut armarna mot mig och jag gick snabbt utan att tveka in i hans famn. Jag la mina armar runt hans midja och lutade mitt huvud mot hans bröst. Kände mig än en gång trygg i hans famn som jag alltid brukade känna förut när han kramade om honom. Det spelar ingen roll om man är tillsammans med Justin eller inte, hans kramar är fortfarande lika varma och underbara.

”Tack Justin, jag glömde bort hur bra vän du faktiskt är” viskade jag mot hans bröst och han nickade lite, kramade om mig hårdare lite snabbt innan han släppte taget om mig.

”Om jag ska vara ärlig så har jag saknat dig också” sa Justin med ett litet leende som jag snabbt besvarade.

”Och tro det eller ej så har jag har faktiskt saknat dig också Bieber” sa jag och det var då en liten detalj om Melinda klickade i mitt huvud ”Förresten vart bor Melinda nu då. Jag menar eftersom du kommer hitt och ber mig att hjälpa dig med Melinda som är gravid antar jag att hon valde dig över sina föräldrar”

”Ja det gjorde hon. Så just ni bor hon hemma hos mina morföräldrar uppe i Canada och ska börja i en skola där tillsammans med Chaz och Ryan”

”Oh stackarn, jag måste nog ditt tidigare än planerat och rädda henne” sa jag skämtsamt så både jag och Justin visste hur jobbiga hans kompisar kan var ibland.

”Så jobbiga är dom faktiskt inte. Men vi borde nog gå tillbaka nu, det lär börja vilken sekund som helst nu” sa Justin och jag nickade instämmande.

 

”Och efter det sa vi hejdå och nu är jag här, tre dagar senare” berättade jag och Melinda kollade chokat upp på mig.

”Jag är nog glad att Justin berättade för dig att jag är gravid. Så känslig som jag är hade jag nog börjat gråta om du börjat skrika på mig” sa Melinda och jag skrattade åt henne.

”Speciellt med alla hormoner i din kropp nu också. Har du börjat få humör svängningar än?”

”Haha nej, inte riktigt än men dom lär väll komma snart tro jag”

”Vilken vecka är du inne i förresten?”

”Just nu är jag inne på i början av veckan 8 så det är väll inte så länge som jag ar vart gravid. Men det känns typ som ett år”

”Nej men ändå. Ett bart, det är ju stort. Du som inte skulle ha barn för än du var minst 25 år eller något och hade gått klart skolan” sa jag och hon skrattade lite åt minnet där vi satt i våran äng och pratade om våran framtid. Jag skulle vara jätte stor skådespelare och skulle ha barn vid en ung ålder, medans Melinda skulle bli någon smart person med barn sent så att hon kunde fokusera på sin skola.

”Men du då? Har du någon tur med kärleken?” frågade hon och puttade lite på mig med axeln.

”Faktiskt så har jag en kille som jag har träffat några gånger nu och jag tror att jag börjar gilla honom. Han är helt fantastisk och har en kropp att dö för” sa jag och Melinda skrattade roat bredvid mig.

”Kom ihåg jag måste träffa honom innan och godkänna honom innan du kan bli tillsammans med honom. Jag måste ju se till att han inte är en av alla dom där idioterna”

”Tro mig Josh är inte en av dom”

”Vi får väll se vad resultaten blir efter att jag har fått träffa honom”

”jag oroar mig inte så mycket” sa jag och log stort mot Melinda som kollade upp mot himlen med ett stort leende på läpparna.

 

”Jag vet inte om det här är för tidigt eller väldigt opassande” sa Melinda och tog en liten kort dramatiskt paus innan hon fortsatte ”Men jag undrar om du skulle vilja var gudmor till barnet. För jag kan verkligen inte komma på någon bättre, plus så är du nära kompis med både mig och Justin”

”Jag trodde aldrig att du skulle fråga” sa jag och jag kunde se lättnaden i hennes ögon. Hon slog armarna runt min nacke och drog in mig i ännu en kram som jag snabbt besvarade. Jag hade saknat Melinda men jag hade aldrig insett hur mycket förs än jag än en gång fick känna hur det är att vara i Melindas omfamning. Fuck Justin, Melindas kramar är 100% bättre, tänkte jag tyst för mig själv och log smått. Jag hade äntligen fått tillbaka min bästa kompis.

 



 

 

Så äntligen uppe men tyvärr inte innan tolv. Tyvärr så funkar inte blogg.se så bra för mig just nu då jag inte kan lägga in några bilder. Men jag tror nog att ni överlever.

Blev även ett väldigt långt kapitel. 5 A4 vilket blev 4069 och ett vanligt kapitel brukar ligga mellan 1500-2000 ord så det blev rätt långt.

I alla fall. vad tyckte ni om kapitlet då? Selena är tillbaka i bilden nu och har gått med på att vara gudmog till barnet. Hon har även hittat en kille som hon gillar, har dock inte bestämt mig fall Josh killen ska var en av alla kändis killar eller bara en vanlig person. Vad tycker ni? känd eller inte?

Kommentera för mer, har än del ideer nu som jag bara väntar tills ni kan läsa.


Kommentarer
Postat av: Frida❤

Jättebra! Mermermer! <3

2013-02-22 @ 07:00:32
URL: http://fridacarbin.blogg.se
Postat av: Anonym

Jätte bra!!!vad ska barnet heta?? Jag har ett förslag om det blir en kille kan den ju heta Drew och om det blir en tjej kan den ju heta selenas mellan namn (tyvärr vet jag inte vad hon heter i mellan namn) :D

Svar: Haha bra förslag men jag har redan namnet bestämt. Tyvärr kan jag inte berätta vad det är då det är roligare om det blir en överraskning :P
Just Twitter

2013-02-22 @ 13:02:32
Postat av: bella

Awesome!! Kan det inte vara josh hutcherson so Selena är lite små kär i?? Love is in the air :)

2013-02-22 @ 13:03:42
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2013-02-22 @ 14:07:32
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: tessan

selena is back, back again! och AWESOME kapitel syrran.

2013-02-22 @ 19:04:24
Postat av: isabella carlzzon

Hej! jag har några frågot till dig!
jag undrar om du vill hjälpa mig med min blogg och så, mejla mig, [email protected]
SNÄLLA GÖR DET :*

2013-02-24 @ 14:45:44
Postat av: Anonym

Jäääätte braaa!! Jag tycker att det ska vara josh hutcherson!

2013-02-26 @ 18:19:40
Postat av: Ebba

AWESOME!! Snälla meeeer nu!!! Me want a chapter! ;)

2013-02-26 @ 18:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback