Skeiver!!!

Ja rubriken säger väll allt egentligen men jag tror tyvärr inte det kommer att komma upp idag. Min dag har verkligen varit fullpackad med olika saker att göra så jag har inte haft tid att skriva. Och jag ber verkligen om ursäkt för den verkligen usla uppdateringen som jag har just nu, det känns bara som att jag kommer med ursäkt efter ursäkt. Men jag ska verkligen försöka förbättra mig. Har inget annat än träning på kvällen planerat för imorgon så ska verkligen försöka skriva klart kapitlet så att ni kan få det senast imorgon. Men jag lovar inget, för det värsta jag vet är när en novell skrivare lovar att det ska komma upp ett kapitel men så kommer det inte förs än två eller tre dagar senare..
 
Men håll ut så länge och du som frågade om kapitel 27 till "It's a bloody game" så har jag lagt upp det igen så det är bara att gå in på kategorin igen så borde det finnas där ;) Kommentera gärna vad du tycker om den också när du är klar, skulle verkligen uppskatas!!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Längtar till nästa kapitel c: är som obsessed med din noveell c: älskar den!! ;3 Sluta aldrig skriva ;3 ^^ Åhh jag önskar jag var Melinda ;3

Svar: haha tro mig, jag också ;)
Just Twitter

2013-02-26 @ 09:50:43
URL: http://sfah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback