Cry me a river!!!!

Omg jag är så ledsen för min total usla uppdatering men jag har verkligen haft fult upp. Jag har en massa läxor och prov i skolan, jag tränar fotboll på fri tiden och vill gärna träffa lite kompisar också. 
Det känns liksom som att bliggen har blivit lite bort glömd i all stres men jag ska verkligen försöka förbättra det. Har börjat på nästa kapitel och hoppas verklien att jag kan få upp ett kapitel imorgon då jag gärna vill få upp ett till i helgen. Grejern är bara det att min fantasi står p 0 just nu och det blir då nästan jobbigt att skriva då man måste pressa sig själv till det. Jag vill ju ge er ett kapitel varje dag om jag hade kunnat men jag kan ju då säga att dom inte kommer vara särskilt låna eller bra.
Men om ni har några ideer snälla skriv dom i en kommentar eller skicka på min mail som står i menyn, vad som helst. Vem vet eran ide kanske kommer upp här på novellen senare.
 
I alla fall så hoppas jag att ni kan hålla ut ett litet tag till och fram tills dess får ni väll lyssna på Justins nya låt om ni inte redan har hört den. Eller han är ju bara med lite då men det som han rappar är SÅ JÄVLA BRA!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A

Snälla Snälla Snälla du byt färg på bloggen
Det är för mycket färg :(

Svar: Jag håller på med en annan design men det kommer nog ta ett tag då jag har en massa läxor och försöker ge er ett bra kapitel. Men kan tänka på att ta en liten ljusare färg. Men hoppas att du står ut fram tills den är klar :P
Just Twitter

2013-02-06 @ 23:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback