It's a bloody game - kapitel 28

 

” Är du varm nu? ” frågade Justin roat efter ett tag och jag vände mig upp mot honom.

” Ja, jag är väldigt varm nu ” sa jag och kollade in i hans ögon som jag snabbt drunknade i.

” Jag älskar dig ”

” Jag älskar dig också ” sa jag och kysste honom lite mjukt några gånger innan jag la mig ner på hans bröst igen och somnade snabbt in med ett stort leende på läpparna och ljudet av Justins hjärta som nu dunkade hyfsat regelbundet.

 



 

 

Jag vaknade av att någon rörde sig under mig och jag hävde mig upp på ena armbågen för att kunna kolla ner på Justins fortfarande sovande ansikte.

Jag drog lite lätt med fingrarna över Justins läppar, längst han käkbenet och sen ner över hans nakna bröst.

Ett minne från igår spelades upp i mitt huvud och ett stort leende spreds på mina läppar. Jag fortsatte att dra med handen över Justins bröst ett tag innan jag kände en arm runt min midja som drog upp mig över Justin.

Ett litet skratt slapp ur mina läppar och jag kollade ner i Justins ögon som redan kollade upp på mig.

" Godmorgon sexi "

" Godmorgon beautiful " sa han och en lätt röd nyans spreds på mina kinder. Jag begravde ansiktet i Justin bröst och han skrattade lite roat åt mig.

" Titta på mig " sa han men jag bara skakade på huvudet till svar och tröck ner mitt ansikte ännu mer.

" Snälla, snälla, snälla " sa han och kysste mig över halsen i mellan hans snälla.

" Okej, okej jag ger upp " sa jag och kollade upp på Justin som skrattade lite roat åt mig.

" Nöjd nu? "

" Mycket " sa han och la händerna på varsin kind och drog ner mitt ansikte mot hans. Han placerad först mjuka kyssar på mina läppar innan han började massera dom lite hårdare med sina. Han drog med tungan lite lätt över mina läppar för att jag skulle öppna dom men jag ville retas lite med honom och gav honom därför ingen tillträde in i min mun. Han försökte flera gånger man jag fortsatte fortsatte bara att ignorera honom vilket verkade börja göra honom lite irriterad vilket jag vara tyckte vara väldigt roande.

" Ninja " stönade han klagande mot mina läppar och jag skrattade roat åt honom innan jag pressade mina läppar mot hans men den här gången lät jag honom sära på mina läppar.

Justin nafsade lite lätt i min under läpp och jag stönade in i kyssen men drog mig snabbt undan nör min mage kurrade högt.

" Jag tror det är någon som är hungrig " sa Justin och drog med ena handen över min kind.

" Kanske lite, du vet ett kanin ben räcker inte så värst långt på tre dagar " sa jag och kysste honom lite snabbt på kinden innan jag satte mig upp gränslande över hans höfter.

" Vart tror du att du ska någonstans? " frågade Justin och satte sina händer på mina lår.

" Jag ska iväg och fixa lite frukost till oss "

" Nej det ska du inte " sa Justin och snurrade runt så att jag nu låg under honom.

" Och varför inte det för? "

" För att du redan tagit hand om mig så pass mycket nu att det nu är min tur att ta hand om dig, vilket börjar med frukost på sängen "

" Hm, det kan man ju inte säga nej till " sa jag och han kysste mig mjukt på läpparna innan han hoppade ut ur sängen.

Han drog på sig ett par boxers och ett par mjukisbyxor och blinkade lite med ena ögat mot mig innan han gick ut till köket.

 

 

Jag satt och kollade efter honom ett tag innan jag reste mig upp och gick bort till garderoben. Jag drog på mig par underkläder innan drog på mig en av Justins stora skjortor sin mm skett i att knäppa den så att den hängde löst längst mina sidor.

Jag slängde mig på sängen igen och satte mig med ryggen mot väggen. Jag hörde hur det skramlade ute ifrån köket och skakade lite sota på huvudet. Vad håller Justin på med nu då.

Jag kollade bort mot Justin nattygsbordet och slängde mig mot den när jag såg att hans mobil lpg där. Jag låst fort upp den innan jag gick in på spel och valde att spela mega runner. Der kanske egentligen inte var det roligast spelet men jag hade fastnat för det. Jag hade bestämt mig för att klara ut der här jävla spelet vare sig det tar timmar eller dagar.

" Hoppa gubbe, hoppa " skrek jag och hörde hur Justin skrattade bakom mig.

" Mega runner? " frågade han och jag nickade till svar.

" Jag tror du blivit beroende "

" Jag är inte beroende, jag tänker bara inte lägga ifrån mig den här mobilen för än jag klarat ut set här jäkla spelet "

" Du vet att du måste lägga ifrån dig den nån gång "

" Nej det behöver jag inte, man kan bara köra med en arm istället "

" Är du säker " frågade Justin och höjde med ena ögonbrynet mot mig.

" Vem sa att jag inte kan " sa jag och pausade spelet så att jag kunde kolla upp på honom.

" Jag vet inte " sa han och ställde ifrån sig brickan innan han tryckte sina läppar mot mina.

Han satte sig ner framför mig och satte sina händer på mina lår så att han sen kunde dra upp mig i sitt knä. Jag la mina händer runt hans nacke och flätade in den ena i hans hår medans jag med den andra fortfarande höll i mobilen. Han särade lätt på mina läppar och jag möte den snabbt med min.

Hans händer vandrade lite över mina lår innan han helt plötsligt drog sig undan från mig.

Han kollade ner på mina lår och drog med fingertopparna lite lätt i cirklar på min hud.

” Har du märkt det här? ”

” Märkt vad? ” frågade jag och kollade ner på mitt lår där Justin hade sina fingrar.

Huden under Justins fingrar var nu märkt med fem små blåröda märken. Jag skrattade lite roat och släppte mobilen så att jag istället kunde da lite lätt med fingrarna över märkena från Justins händer.

” Vem trodde att du skulle kunna var så vild och stark i sängen ” sa jag roat och kollade upp på Justin som snabbt möte min blick.

” Jag kan bara jag vill ” sa han och jag skrattade kort innan jag tröck mina läppar mot hans igen men han drog sig snabbt undan.

” Det gör inte ont va? ”

” Mitt ben? ” frågade jag och han nickade till svar.

” Nej Justin det gör inte ont jag kan lova dig att jag har vart med om saker som gör typ tusen gånger mer skada än dom här små såren på mitt ben ”

” Påminn mig inte om det där ” sa Justin och skakade sorgset på huvudet.

” Påminn dig inte om vad. Mina skador, mitt antal dödade människor, eller bara allmänt om allt vad mitt liv består av. För gissa vad, det kan jag inte Justin. Jag kan inte gå runt och lossas som att jag är en normal unge som lever ett normalt liv, där ens största problem i livet är fall man bryter en nagel eller fall ens kläder inte passar ihop. Jag kan inte lossas som det och du vet du. Jag kan inte bara gå runt och skita i allt jag står för och slås för, för det är mitt liv och om du inte vill ha all den skiten och problemen i ditt liv så är jag ledsen. För jag kan inte ändra vem jag är och om du vill vara med mig får du ta allt som tillhör paketet ”

” Ninja det är inte så jag menar. Jag älskar dig för den du är men ibland önskar jag bara att allt det här runt omkring skulle kunna försvinna. Att det bara skulle vara du och jag. Så att jag skulle kunna ta ut dig på en riktig dejt där jag skulle kunna gå runt hand i hand och göra saker med dig utan att det hamnar på en film ”

” Justin det verkar lite som att du glömmer bort att även om vi skulle kunna komma ut här ifrån skulle vi ändå inte kunna göra saker utan att hamna på någon bild eller film. Inte med det livet du lever nu ”

” Hej, det finns alltid ett sätt att komma undan från paparazzi och jag hat faktiskt lyckats komma runt dom och spenderat en hel dag utan att än enda paparazzi eller fans hängde över mig och jag måste säga att det var rätt så skönt ”

” Jag kan förstå det ”

” Och det är det jag vill ha med dig. En relation där våra hemligheter är våra och inte hela världens. Där vi inte skulle behöva gömma oss i ett rum för att kunna vara ensamma ”

” Jag tycker att det är ganska romantiskt att bara sitta här inne med dig ”

” Ja jätte romantiskt. Vilken poäng skulle du sätta det på mellan skalla 1-10? ”

” Helt klart en 10 ”

” Va varför? Det finns så mycket mer romantiska saker jag skulle kunna göra ”

” Jag vet att du säkert skulle kunna göra det. Men det här är fortfarande det mest romantiska någon någonsin gjort för mig och jag gillat faktiskt att sitta instängd på ett rum med dig får du får jag lära känna dig bättre utan alla dom där dumma kamerorna ”  

” Ja, ja visst. Men är din frukost nu innan den blir kall ”

” Okej, som du vill ” sa jag och kysste honom snabbt innan jag satte mig med ryggen mot väggen igen. Justin satte sig ner bredvid mig och ett stort leende spreds på hans läppar när han såg att mobilen låg på sängen vid hans fötter och inte i min hand.

” Haha, jag sa ju att du skulle bli tvungen att släppa den någon gång ”

” Ja, ja lycklig nu när du hade rätt ”

” Mycket ” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan han började äta av sin frukost.

 



 

Så jag vet att det vart ett tag sen jag la upp ett kapitel och jag känner mig jätte dålig men jag har haft fult upp, jag har knappt haft någon ensam tid. Men jag hoppas att ni inte är sura på mig  för jag gör allt jag kan.

Men i alla fall så ska jag börja på nästa kapitel direkt och jag hoppas inerligt att jag lyckas få upp det imorgon.

 
 

Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kapitel!

2012-09-24 @ 07:40:49
Postat av: Evelina

Super bra!

2012-09-24 @ 15:30:21
Postat av: vart tog kapitel 27 vägen?

vart tog kapitel 27 vägen?

Svar: Det kan ha försvunnit men lägger upp det igen så att den borde finnas där nu! ;D
Just Twitter

2013-02-25 @ 20:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback