It's a bloody game - kapitel 27

 

” Den där killen måste verkligen var något alldeles speciellt om du går igenom allt det här för honom ” sa han och jag slog automatiskt upp i ett stort leende.

” Det är han verkligen ” sa jag och kollade upp på honom igen.

” Vänner? ” frågade han och jag skrattade.

” Vänner ” sa jag och gav honom en snabb kram innan jag lutade mig tillbaka med ett stort leende då jag just nu inte kunde tänka på annat än Justin, Justin, Justin och än en gång Justin.

 



 

Sista dagen inne på arenan och det är nu kallare än någonsin. Men det hade inte vart ett sånt stort problem om vi spelare inte hade tappat bort varandra.

Gladiatorerna hade kommit och eftersom vi var så frusna hade vi inte så mycket mer till val än att springa. Grejen vara bara att vi alla sprang åt ett varsitt håll eller jag sprang ju åt samma håll som Kevin men han var inte tillräckligt snabb så gladiatorerna fick tag på honom och dödat honom rätt brutalt.

Det var även en till spelare som hade dött men jag vet inte riktigt vem än. Jag måste ha sovit Medans dom visade videon för att jag har ju sett att siffran har hoppar ner två steg men jag har bara sätt ett av dödandet.

Jag hörde hur en kvist knackade under trädet jag satt upp i och kollade snabbt skräckslaget ner i tron om att det var en gladiator, men till min lycka kom det bara en liten vitt hare skuttande. Jag andades ut ordentligt och hade inte märkt att jag holt det inne. Jag slängde armarna runt min kropp igen i ett förgäves försök att bli varm. Jag satt och skakade som aldrig för och lovar att gladiatorerna skulle kunna höra mitt hackande med tänderna från en mils avstånd.

Jag hoppade ännu lite närmre trästammen då jag var rädd att jag skulle ramla ner från grenen och lindade mina ben hårt runt grenen så att om jag ramlade ner skulle jag i alla fall kunna hålla mig kvar med benen eller åtminstone kunna dämpa fallet lite. Jag lutade mig bak lite och skulle precis sluta ögonen i ett försök att sova men öppnade dom snabbt igen när ett tjut fyllde arenan.

Jag kollade chockat runt mig innan jag lossade mitt grep om grenen innan jag lite stelt hoppade ner på marken under. Jag började halv springa bort mot lägenheten och orkade inte ens bry mig om att kroppen skrek i protest av varenda rörelse.

När jag kom bort till ingången som lede in till min lägenhet stod dörren reda öppen och jag gick snabbt in. Jag hann precis lägga ifrån mig mina vapen innan jag kände ett par armar runt min midja och i nästa sekund var Justins läppar hårt tryckta mot mina.

 


 

Jag hörde hur trappan fälldes ner och var snabbt framme vid den för att sen snabbt springa ner. När jag kom ner stod Ninja redan där och hängde ifrån sig sina vapen.

När hon hängt upp det sista grep jag tag om henne midja för att kunna vrida henne mot mig så att jag sen kunde pressa mina läppar mot hennes. Hon besvarade den snabbt och flätade in sina fingrar i mitt hår för att kunna dra mig ner närmre henne.

Jag kände hur hon skakade i mitt grep då hon förmodligen fortfarande var genomfryst. Jag drog ner dragkedjan på hennes jacka och skulle precis dra av den när Ninja drog sig undan en liten bit ifrån mig.

” Vad gör du? ” frågade hon och  jag möte snabbt hennes blick.

” Jag måste få dig varm ”

” Du kan inte göra det här, det finns ju kameror här ” sa hon och nickade bort mot en som var bakom henne. Jag skrattade kort innan jag drog henne närmre mig igen och lutade mig bara någon millimeter från hennes läppar så att när jag pratade snuddade mina läppar vid hennes.

” Med det finns inga kameror i mitt sovrum ” sa jag och sneglade ner på henne.

” Så varför står vi kvar här då ” sa hon och jag log stort innan jag böjde mig ner mot henne.

Våra läppar var återigen ihop tryckta och hon drog med tungan längst min underläpp och jag öppnade snabbt munnen för att möta hennes med min. Våra tungor började snabb brottas med varandra samtidigt som henne perfekta läppar masserade. Ninja hoppade enkelt upp och slingrade sina ben runt mina höfter och jag satte mina händer under hennes lår för att hon inte skulle ramla.

Jag började styra mina steg upp för trappan och lyckades utan att bryta kyssarna komma in i rummet. Jag la ner Ninja i sängen och la mig snabbt ner över henne. Hennes händer gled ner från mitt hår, ner över mitt bröst och sen ner till min midja där min tröja slutade för att sen börja dra den upp över magen vilket gjorde att hela min hud knottrade sig under hennes beröring som fick mig att bli galen. Jag drog mig undan från henne för att snabbt dra av mig tröjan och jag log stort när henne ögon granskade min nu nakna överkropp.

” Gillar du vad du ser ”

” Shut up ” sa hon och la en hand bakom min nacke för att kunna dra ner mig mot henne. Hon pressade ihop våra läppar igen och snart var våra tungor i ful gång med att kämpa om dominans.

Jag lät mina händer glida ner till hennes höfter och sen in under hennes tröja för att sen börja smeka henne över magen och kupade ena hennes bröst med min hand. Jag klämde åt lite med handen och ett lågt stön lämnade hennes läppar.

Ninja la sina händer på mitt bröst och putade mig åt sidan så att jag nu låg med ryggen mot madrassen. Hon satte sig gränslade över mina höfter innan hon böjde sig ner över mig och började kyssa mig över halsen, ner för bröstet och ner till byxlinjen där hon vände och började kyssa upp för min mage istället.

Några få stön lämnade mina läppar och jag såg hur ett belåtet leende spred sig på hennes läppar. Jag grep tag i hennes ansikte och lyfte upp det i jämn höjd med mitt innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes. Jag drog av henne hennes jacka och den följdes snabbt av hennes tröja som hon kastade iväg någon stans i rummet.

Jag kände hur mina ögon växte av synen av Ninjas nästan nakna överkropp. Visste den här tjejen ens hur vacker var är och vilken påverkan hon hade på mig.

” Något som stör dig Bieber ” sa Ninja roat och jag suckade frustrerat innan jag rullade runt så att hon nu låg under mig  och stod emot instinkten att snabbt dra mig bort från hennes iskalla kropp som skickade ilningar längst hela min kropp.

 

 

” Du borde verkligen inte retas med mig Ninja om du inte vill att jag ska ta dig här och nu ”

” Vad väntar du på? ” sa hon med en sexig röst och jag tvekade en liten stund innan jag lutade mig ner mot henne.

 


 

” Vad väntar du på? ” sa jag och Justin såg ut att tveka en liten stund innan han återigen pressade samman våra läppar. Justins händer letade sig bak till min rygg och han fumlade lite med min bh innan jag kände hur trycket ifrån bh banden släppte och han satte sig lite upp för att kunna kolla ner på mig efter att ha kastat iväg den.

Hans ögon vandrade lite över min kropp innan han lutade sig ner mot mig, men istället för att kyssa mig på läpparna började han lämna blötta kyssar längt min hals och ner över mina bröst.

Ett högt stön lämnade mina läppar när Justin bet sig tag lite vid mitt nyckelben innan han lätt började suga fast sig lite. När han var klar nafsade han några få gånger till vid min hals innan han äntligen möte mina läppar med hans. Jag lätt mina händer glida ner till kanten av hans byxor och började knäppa upp knappen innan jag drog ner dagkedjan på dom. Efter ett tag låg dom på golvet med resten av kläderna som vi haft på oss.

Justin kysste mig en sista gång innan han placerade sig mellan mina ben och trängde sen långsamt in i mig. Justin gjorde någon rörelse bak innan han den här gången stötte hårdare in i mig.

 Ett stön lämnade mina läppar och jag slängde bak med huvudet och trycket in mina naglar i hans högra överarm medans jag med den andra handen drog lätt i Justins hår.

Han grep tag i mina händer och pressade ner dom i madrassen på varsin sida av mitt ansikte. Han höll dom fast där ett tag medans han stötte försiktigt in mig innan han tog tag i mitt ena lår och drog upp det lite så att han lättare kunde stötta in i mig.

 

 

” Juuustiin ” skrek jag högt och Justin lutade sig ner mot mig för att snabbt kyssa mig innan han begravde ansiktet i min halsgrop och placerade några blötta kyssar där innan han började stötta hårdare in i mig.

Känslan som for igenom min kropp var obeskrivlig och jag hade aldrig känt något liknande.

När han stött in i mig ett tag och vi båda stönat högt ett X antal gånger slingrade jag mina ben runt hans midja så att jag sen kunde snurra runt utan att Justin skulle åkta ut ur mig. Jag började röra mina höfter i cirklar och jag såg hur Justin slängde bak med huvudet och hans händer grep hårdare om mina lår.

Efter ett tag kände jag hur det började krampa lite i mina lår och satte mina händer på Justins bröst som stöd så att jag kunde lyfta över vikten lite ditt innan jag fortsatte att rulla med höfterna.

” Ninja ” skrek Justin högt och hans naglar begravde sig i mina lår.

Med ett sista stön från oss båda kände jag hur det drog åt sig inom mig innan jag föll utmatad över Justins bröst. Jag log där ett tag innan jag gled ner på sidan av honom och la mitt huvud på Justins bröst. Hans armar drog mig tätt intill honom men ingen av oss sa något då vi fortfarande försökte hämta andan efter vad som precis hänt.

” Är du varm nu? ” frågade Justin roat efter ett tag och jag vände mig upp mot honom.

” Ja, jag är väldigt varm nu ” sa jag och kollade in i hans ögon som jag snabbt drunknade i.

” Jag älskar dig ”

” Jag älskar dig också ” sa jag och kysste honom lite mjukt några gånger innan jag la mig ner på hans bröst igen och somnade snabbt in med ett stort leende på läpparna och ljudet av Justins hjärta som nu dunkade hyfsat regelbundet.

 



 

Ja det här kapitlet var ju lite awkward att skriva men jag är glad att dom två äntligen är tillsammans igen. Har vart lite segt att skriva dom senaste kapitlena för att jag bara velat att dom ska kunna vara tillsammans igen.

Men jag hoppas att ni tycker om det och jag ska börja med nästa kapitel redan nu så jag hoppas att det kommer upp imorgon men jag vet inte. För det första så fyller min lilla syster år och för det andra så har jag träning på kvällen. Så vi får se, ska i alla fall försöka få upp det.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kapitel!

2012-09-18 @ 21:44:05
Postat av: Evelina

Super bra!

2012-09-18 @ 22:09:03
Postat av: tessan

bra kapitel syrran! men som sakt awk

2012-09-18 @ 22:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback