It's a bloody game - kapitel 26

 

 Varför skulle allt vara så himla komplicerat? Varför skulle jag inte bara ha kunnat träffa henne utanför allt det här? Träffa henne på en plats som gjorde att jag kunde ta ut henne på en ordentlig dejt på någon restaurang eller bio där jag skulle slippa se henne med någon annan kille som inte verkade ha så värst mycket att protestera om när Ninja kom och la sig i hans famn.

Jag önskar bara att jag kunde vara där ute med henne.

 



 

Jag gick bort till rummet där vi skulle ha vår lilla middag och när jag kom in dog allt snack och skratt ut. Dom alla vände sig mot mig och jag stod lite osäkert kvar i dörröppningen.

" Nämen kolla vem om bestämde sig för att titta in. Jag trodde inte att du skulle komma "

" Jag trodde inte jag hade något val " sa jag och han skrattade.

" Det hade du inte heller men om du inte hade kommit nu hade jag nog skickat vakterna efter dig "

" Eh det skulle inte var nödvändigt, jag vill ju inte missa något så roligt och trevligt som det här " sa jag sarkastiskt och dom skrattade åt mig.

" Kul att se att din humör äntligen är tillbaka efter allt som har hänt " sa spelledaren och log glatt mot mig innan han fortsatte sitt samtal med personen som att bredvid honom. Dom andra fortsatte också att prata efter ett tag och jag gick bort till den stolen som var ledig. Jag satt tyst och lyssnade bara lite halvt på va dom sa.

" Bieber " ropade någon och viftade med handen framför mitt ansikte.

" Vad är det? " frågade jag och kollade upp på dom som kollade roat på mig.

" Jag frågade bara hur du mår " sa Fredrik som var Eriks sponsor och den person som jag kommit bäst överens med.

" Jo det är bra, lite trött bara "

" Trött trött eller är du bara trött på att se Ninja i någon annans famn än din egen? " frågade han och jag suckade.

" Jag antar att det är lite både och "

" Så du erkänner alltså att ni två är tillsammans?

" Det är väll egentligen inget att erkänna. Ni vet ju redan allt som händer i våran lägenhet ni sitter som fast klistrade framför tv som visar bilderna från vår kamera. Så ni har ju redan vettat av vi är tillsammans "

" Asså vi visste ju att ni har delat än och en annan kyss men " började han och dom andra skrattade lite svagt.

" Okej jag får väll rätta mig själv. Vi var ju bara att ni har kladdat en del på varandra och nästa ätit upp varandra. Men det betyder ju inte att ni är tillsammans eller hur "

" Vad skulle det annars betyda? "

" Jag vet inte, ni kanske är friends with benefits "

" Ja friends with benefits fast utan sexet " sa jag och dom skrattade roat.

" Har ni inte haft det än? "

" Nej och jag tänker inte prata om det här med er något mer så ni kan fortsätta prata och skryta om hur mycket pengar ni har och hur många tjejer ni legat med under åren " sa jag äcklad och dom skrattade.

" Okej " sa spelledaren kort innan dom fortsatte jämföra tjejer dom legat med och försökte övertyga dom andra att dom var bättre i sängen än den andra.

Jag försökte stänga ut deras samtal och började äta av all mat som stod framför mig istället.

 

Vi satt just nu framför elden som vi just fått igång och grillade det lilla köttet vi får tag på och efter som vi inte hade några grillpinnar blev vi tvungna att använda våra vapen då vi använde dom få pinnarna vi hittade till att få upp en ordentlig hög så att elden inte skulle slockna nästan direkt.

Jag vred lite på min pil som min köttbit satt på och stampade lite otåligt med min högra fot mot den nu snötäckta marken.

Det hade snöat under ena natten och gjorde så att vi nu inte kunde sova på marken utan vi behövde sova uppe i träden som inte alltid skulle hålla för min och Jons vikt tillsammans. Så fick vi sova själva och det var en av dom värsta dagarna i mitt liv.

Hela min kropp skakade som aldrig förut och om jag trott det var kallt förut var det inget i jämförelse med hur kalt det var nu. För det första så var det flera minus grader här inne och för det andra så har kläderna blivit blötta på grund av snön och gör att den till och med på vissa ställen är isbitar hängande på både mina byxor och jacka. Men det värsta var nog mitt hår, det hade på vissa ställen gått av på mitten på grund av att det blivit is i håret.

” Ninja din köttbit kommer börja brinna snart om du håller den mycket lägre ” Eriks röst lyckades tränga sig in i min lilla frusna bubbla och jag kollade frågandes upp på honom.

” Din köttbit ” förklarade han när han förstod min blick och jag kollade ner på den istället.

Jag hade inte märkt att mina händer hade sjunkit längre ner och nästan låtit min köttbit hamna i elden. Jag tog snabbt ut den från elden och pillade bort dom brända bitarna innan jag började gnaga på kanin köttet som smakade gudomligt.  Jag slukade den snabbt kom på mig själv med att slicka på pilens spetts för att inte slösa något.

” Någon är hungrig ” sa Erik roat och dom andra skrattade.

” Ja låt mig va ” fräste jag tillbaka men ångrade mig snabbt. Erik hade ju inte gjort något fel, han hade bara försökt lätta upp stämningen lite.

” Erik förlåt det var inte meningen att vara otrevlig ” började jag men han avbröt mig snabbt.

” Hej det är lugnt, vi alla är väldigt trötta och hungriga och därför är vi även alla på lite dåligt humör ”

” Ja men det är fortfarande ingen anledning till att vara otrevlig mot dig och dom andra ”

” Nej men vi alla andra har väll inte vart så trevliga mot dig heller ” sa han och menade på det som hade hänt kvällen innan all snö hade kommit

 

Jag vaknade av att någon kysste mig över halsen och ett lätt och flikigt skratt lämna mina läppar.

” Justin ” fnittrade jag fram och flätade ihop mina fingrar med hans.

Han fortsatte att kyssa mig över halsen och upp bakom örat där jag hade min svaga punkt vilket fick ett stön lämna mina läppar. Han fortsatte sen upp mot mitt käkben och jag vände mig om för att sen trycka mina läppar mot hans. Men blev istället liggandes med öppen mun när jag insåg att det inte var i Justins famn jag låg i, utan Kims som nu hade ett stort leende på läpparna.


” Vad faan håller du på med ” spottade jag fram och drog mig snabbt ur hans grep.

” Åh kom igen, kom inte och säg att du inte gillade det ”

” Jag säger vad faan jag vill och jag vill att du lyssnar jävligt noga på mig när jag säger det här. Jag vill aldrig att du rör mig och jag vill att du håller dig så långt ifrån mig som möjligt. För vill du veta vad. Jag skulle aldrig njuta av att ha dig röra mig ” sa jag och ställde mig snabbt upp.

” Jag måste säga att dina stön säger en helt annan sak ” sa han och ställde sig upp för att sen komma sakta gåendes mot mig.

” Det var för att jag trodde du var någon annan ”

” Ja jag hörde det, vem är Justin om jag får fråga? ”

” Det angår inte dig och för det andra är han någon som du aldrig kommer komma i närheten av. Varken i verkligheten eller han som person ”

” Jag kan bli vem du än vill att jag ska vara babe ” sa han och la en armarna runt min midja.

” Rör mig inte ” sa jag och drog mig ur hans grep.

” Åh kom igen, spela inte svårflörtad ” sa han och började gå mot mig igen men stannade tvärt när jag drog upp min pilbåge och siktade mot honom.

” Jag sa håll dig borta från mig ” hotade jag och spände bågen.

” Du skulle aldrig göra det ”

” Vill du testa du lilla teori eller? ” frågade jag och han skrattade.

” Du skulle aldrig våga och för det andra så vill du inte ha död på mig. Du vill egentligen bara kyssa mig och han mig hårt tryckt mot mig ” sa han och tog ett steg närmre mig vilket var ett stort misstag från hans sida.

” Och där har du fel igen ” sa jag och släppte iväg pilen som träffade honom och fick honom att ramla baklänges. Jag sänkte pilbågen och gick fram till honom.

” Nästa gång tipsar jag dig om att du håller händerna borta från mig ” sa jag och han nickade lite till svar innan jag drog ut min pil ur han och torkade den lite snabbt på hans tröja och stoppade tillbaka den i kogret.

 

” Ninja ” sa Erik och jag drogs bort från minnet.

” Förlåt vad sa du, jag fastnade lite bara i mina tankar ” sa jag och sneglade bort mot Kim som satt ensam en liten bit bort. Han hade kommit tillbaka igår kväll och han hade ett stort ärr där pilen hade träffat och tydligen så gjorde det väldigt ont. Eller varför skulle det inte göra, han hade ju dött och sen återupplivats. Jag kan ju inte erkänna att det verkar vara så skönt.

” Hej ” as Erik och la en hand på min kind så att han kunde vända mitt ansikte mot hans.

” Han kommer inte röra dig igen, jag lovar ” sa han och jag suckade.

” Det är inte bara det, jag överreagerade nog lite också ”

” Ninja det gjorde du ju inte ”

” Jo det gjorde jag typ, jag hade ju inte behövt döda honom. Kanske bara satt en pil i benet eller foten för att få fram mitt budskap, inte döda honom ” sa jag och Erik suckade.

” Du kanske överreagerade lite ” sa han och jag nickade lite med huvudet.

” Jag måste prata med honom ” sa jag och gav dom ett sista leende innan jag gick bort till Kim som direkt kollade upp på mig.

” Hej, kan jag sitta här? ” frågade jag och han nickade till svar.

” Kim jag är ledsen, jag vet att jag överreagerade när jag dödade dig och jag är ledsen. Jag har bara haft en dålig vecka, vilket egentligen inte är en ursäkt men det är den ända jag kan komma på som låter åtminstone lite vettig ”

” Hej, jag är inte sur på dig, jag är bara sur på mig själv. Jag borde inte ha lagt mig bredvid dig från hela början och jag borde absolut aldrig ha kysst dig ”

” Jag antar att vi båda gjorde ett misstag den kvällen ” sa jag och han nickade.

” Den där killen måste verkligen var något alldeles speciellt om du går igenom allt det här för honom ” sa han och jag slog automatiskt upp i ett stort leende.

” Det är han verkligen ” sa jag och kollade upp på honom igen.

” Vänner? ” frågade han och jag skrattade.

” Vänner ” sa jag och gav honom en snabb kram innan jag lutade mig tillbaka med ett stort leende då jag just nu inte kunde tänka på annat än Justin, Justin, Justin och än en gång Justin.

 



 

Så nu är det uppe och jag måste säga att jag faktiskt gillade det här kapitlet. Jag vat inte varför men jag gillar det batat.

Sen så hoppas jag att ni alla förstod att den texten som vaar skrivet i skrivstil var dåtid. Alltså det var bara Ninja som tänkte igenom det som hänt.

I alla fall hoppas ni har tid att lägga in en lite kommentar på kapitlet, Skulle verkligen uppskatas <3

 

 


Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!

2012-09-18 @ 15:30:12
Postat av: Linn

ooooooooj! hon bah döda han! SHIT! O.O meeeeeeeeeeeeer!

2012-09-18 @ 21:22:58
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback