It's a bloody game - kapitel 20

 

" Ta den långärmade grå, den är lite längre så den tänker nog din rumpa bäst " sa Justin och jag skrattade.

" Tänk om jag inte vill täcka rumpan då "

" Då antar att jag att jag får täcka den åt dig " sa han och jag skrattade kort innan jag drog på mig tröjan. Den räckte mig nästan ner till knäna och armarna var alldeles för långa så jag veck upp dom lite.

Jag skuttade lite glatt bort till dörren men mitt leende försvann direkt när jag såg vem som stog där.

 



 

Jag la armarna i kors över bröstet och kollade med avsmak på spelledaren som stog framför mig med ett stort flin på läpparna.

" Går det bra med ditt lilla spel med Justin "

" Ja det går utmärkt och om du på något sätt avslöjar för Justin mitt lilla spel smäller jag till dig så pass hårt att du inte kommer koma ihåg vem du är och vart du är " sa jag hotfullt och han skrattade lite roat åt mig.

" Ta det lugnt, jag ska inte avslöja dig. Jag har bara ett samtal till Justin från hans mamma " sa han och räckte fram mobilen mot mig.

" Justin kan du komma ett tag " ropade jag och efter ett tag slingrade ett par armar runt min midja.

Jag kollade upp på Justin som nu hade hårt spända käkar och när jag flätade ihop mina fingrar med hans klämde han åt dom hårt.

" Jag ser att dina sår ser mycket bättre ut " sa spelledaren med en vänlig ton och klappade Justin lite lätt på axeln. Justin drog sig snabbt undan från honom och drog mig tättare intill honom.

" Som att du skulle bry dig "

" Åå det är klart, vi är ju kompisar "

" Aldrig i livet, så kan du bara säga varför du är här så att vi kan bli av med dig " snäste Justin åt honom och spelledaren suckade.

" Din mamma i telefon " sa han och tröck ner den i Justins vänstra hand innan han började klampa bort mot dörren.

" Förresten, två saker till. För det första så är samtalet avlyssnat så om vi hör att du försöker berätta för någon vad som egentligen händer lägger vi på samtalet åt dig. Sen för der andra så är det en stor intervju för alla spelare som är kvar om en timme. Så jag föreslår att ni börjar göra er i ordning för även det här kan ge extra poäng. För den person som fansen och intervjuarna gillar mest för 500 poäng och tvåan får 400 och trean får 300. Förstår ni " frågade han och vi nickade lite snabbt till svar innan han klampade ut ur rummet.

Justin började prata med sin mamma i telefonen men hade fortfarande ett fast grepp om min midja. Jag drog lite med min fria hand över hans handrygg och jag kunde känna hur hela Justins kropp började slappna av.

" Tack mamma, jag älskar dig " sa Justin innan han la på samtalet och slängde mobilen hårt i golvet så att den flög i flera olika bitar.

Jag vände mig om i hans grepp och kunde se att han nu hade tårar i ögonen. Jag torkade bort en tår som rann ner längst hans kind. Han lutade huvudet lite mot min hand som stöd och jag drog lite lätt med tummen över hans kindben.

" Hur är det? " frågade jag efter ett tag och Justin möte min blick.

" Jag har aldrig ljugit för min mamma om något så här stort förut "

" Hej Justin, lyssna på mig. Vi kommer lyckas ta oss ut här ifrån och om du fortfarande vill berätta det här för henne då kan jag hjälpa dig. För der här inte som att berätta om vilket minne som helst "

" Det är inte det att jag är rädd att det kommer bli svårt att berätta det här henne. Det jag är rädd för är att hon inte kommer låta mig träffa dig efter att hon fått reda på sanningen " sa han och jag drog snabbt bort blicken ifrån Justin och kollade istället ner i golvet.

Jag hade faktiskt inte tänk på vad folk skulle tycka och tänka om mig om dom får reda på sanningen. Att jag faktiskt har dödat dom personer som jag ' dödat ' och med tanke på vem Justin är så skulle jag nog vara ganska hatad. Jag skulle säkert knappt få röra Justin utan att folk skulle slänga sig över mig. Eller, jag skulle säkert inte ens kunna prata med Justin. Vi spelare och gladiatorer som faktiskt lyckats överleva skulle väll hamna i något slags fängelse på livstid.

" Jag antar att du inte tänkt på sånt än " sa Justin och la en hand på min kind och tvingade mig att möta hans blick.

" Nej det har jag inte. Men om man tänker efter så kommer jag nog inte ens kunna vara med dig om världen får reda på det här "

" Vad menar du? "

" Tänk efter Justin. En tjej kommer ut med en hemlighet att hon dödat typ jag vet inte hur många personer och du tror att jag kommer att få leva ett vanligt liv efter det. Jag kommer ju självklart att hamna i finkan "

" Då berättar vi inte för alla "

" Men du ville ju att din mamma skulle veta och du tror inte dina närmsta kompisar och familj kommer börja undra varför du har ärr precis överallt "

" Jo. Så därför berättar vi bara för våra närmaste "

" Du menar dina närmast, för så du vet så har inte jag så många jag skulle vilja berätta det för som inte redan vet om allt det här "

" Juste sorry, jag tänkte inte riktigt efter " sa han och jag kollade medlidande på honom.

" Jag tycker bara att vi borde vänta lite innan vi berättar för dom om allt det här. Kolla fall jag ens klarar av ditt liv och fall du fortfarande har samma känslor för mig som nu eller om du just nu bara är desperat då jag är den ända tjej inom det här stora området " sa jag och Justin suckade lite frustrerat.

" Ninja förstår du verkligen inte mina känslor för dig. Jag älskar dig och jag har aldrig känt så här för någon i hela mitt liv. Så nu tycker jag att vi byter om till lite bättre kläder så att vi kan ge ett bra intryck på intervjun och kanske samla lite poäng. Så att vi kan köpa lite fler pilar till sig och hålla dig vid liv " sa Justin alvarligt och pressade sina läppar hårt mot mina ett tag innan han släppte taget om mig och gick bort till sin garderob.

" Du får tillbaka din tröja sen när jag bytt om "

" Det behövs inte, du kan behålla den om du vill "

" Tack " sa jag snabbt innan jag sprang bort till mitt rum för att byta om.

Jag begravde ansikte i ena ärmen och drog in den alltid så härliga lukten av Justin.

 

*

 

Efter ett tag när jag ståt ett tag vid min garderob och kunde inte hitta något jag ville ha på mig drog jag bara fram ett par klackskor.

Jag satte på mig dom alldeles för onödigt höga och obekväma skorna. Jag gick in till mitt badrum och släppt ur mitt hår från min slarviga knut och mitt hår föll lite tovigt ner för mina axlar. Jag kammade lite slarvigt igenom det innan jag slängde det över mina axlar så att det nu även föll ner över mina bröst. Jag kammade de lite extra så att det nu såg bra ut och drog på mig lite smink som tydligen var bra att ha framför kameran och det starka ljuset som tydligen brukar vara på sån här saker.

Jag smackade en sista gång med mina nu läppglans målade läppar innan jag gick ut till mitt sovrum där hel kropps spegeln stog.

Jag log lite belåtet åt mitt ansikte innan jag kollade ner över mim kropp som fortfarande pryddes av Justins gråa tröja. Jag antog att den här tröjan ändå skulle sitta kanske tajt då den visade mina kurvor ganska bra. Vilket kanske var bra om der fans mycket killar i publiken.

Jag kollade en sista gång i spegeln innan jag gick ut till vardagsrummet där Justin redan satt färdig och väntade på mig.

" Ska vi gå eller? " frågade jag och Justin vände sig snabbt om för att säga något men blev istället sittandes med öppen mun stirrandes på mig.

" Your Beautiful " fick han till slut fram och kom snabbt fram till mig.

" Jag menar, du är alltid vacker i mina ögon. Men wow " sa han och lät sin blick glida över mim kropp med ett leende på läpparna som fick mina kinder att börja hetta.

" Du ser inte så fel ut du heller "

" Nej men inte i jämförelse med dig "

" Der beror mig på vem du frågar "

" Jag behöver ingen annan person för att veta att du är vacker "

" Ja men det är ju ha något med att jag har din tröja på mig " sa jag och flaxande lite flörtiga med ögonfransarna.

" Det måste bero på det " sa han och skulle precis kyssa mig när jag drog mig undan.

" Jag tänker inte låta dig sabba sminket " förklarade jag då Justin kollade både chockat och besviket på mig.

" Men så antar jag att vi går då " sa han och flätade ihop sina fingrar med mina.

Han började styra våra steg bort mot rummet där vi skulle samlas och när vi kom ditt var dom flesta redan där. Jag drog snabbt åt mig min hand och gav Justin en blick som han snabbt förstod.

Spelarna visste fortfarande inte att jag var ihop med Justin och jag vill gärna hålla det så.

Jag gick bort till bordet som det stog en massa glass på och drack snabbt upp det ena glaset som det var vatten i. Men det smakade inte riktigt som det brukar göra. Men jag antar att det bara har något att göra med att vi inte förtjänar samma fina och dyra vatten som andra personer.

Jag stog tillsammans med Erik och vi drack säkert en liter var tills spelledaren ropade oss till oss.

Jag började gå bort till min plats och kände hur hela rummet snurrade runt mig. Jag lyckades lite vingligt komma bort till min plats och jag såg att Erik höll på att missa stolen när han skulle sätta sig ner.

Jag började fnittra okontrollerat och kunde inte ens sluta när spelledaren röt åt oss sluta. Jag fortsatte att skratta lite lågt och hörde att Erik gjorde samma sak bredvid mig

 
 

Ninja gick tillsammans bort till bordet med all dricka tillsammans med Erik och jag ställde mig lite diskret i ena hörnet då jag ville dra så lite uppmärksamhet som möjligt till mig.

Spelledaren ropade oss till sig och jag gick bort till min plats bredvid Ninjas. Vi skulle sitta spelare, spelare, sponsor, sponsor, spelare, spelare och så vidare.

Ninja satte sig lite flummigt ner i platsen bredvid mig och började fnittra högt. Hon slutade inte ens skratta när spelledaren bad henne och sluta.

Jag drog tag i hennes stol och vände henne mot mig. Hon höll på att ramla av från stolen så jag satte en arm runt hennes midja för att kunna hålla henne uppe.

" Ninja vad är det ed dig? Du kommer att sabba det om du inte skärper dig nu "

" Jag vet men jag kan inte sluta skratta. Allting är så mycket roligare än det borde vara "

" Vad för konstigt har du druckit eller ätit "

" Inget. Jag har inte ätit något annat än frukost och det ända jag druckit är vattnet som stog borta på bordet. Fast det snackade lite konstigt, men jag antar att det är så vatten borde smakar " sa hon och jag sprang lite snabbt bort till bordet som hade all dricka. Jag tog upp ett av glaset och tog en snabb klunk som jag sen snabbt spottade ut. Det här var inte bara vatten, utan det var spetsat med någon slags spritt.

Jag kollade bort mor bordet där alla satt och såg att nästan alla spelare satt och fnittrade tyst för sig själva.

Det här skulle bli en lång dag tänkte jag lite snabbt innan jag gick tillbaka till Ninja som nu satt och snurrade runt på sin stol.

" Ninja " sa jag lågt och hon vände sig mot mig.

" Du måste hålla en låg profil, det var inte bara vatten i om där glasen. Så du har nu blivit drogad eller vad man ska säga " sa jag och hon kollade oförstående på mig.

" Det var spritt i vattnet och just nu beter du dig jätte konstigt då du är ganska högt påverkad. Så jag ber dig, håll en så låg profil som möjligt och prata bara om du blir tilltalad. Förstår du? " frågade jag och hon nickade lite till svar innan hon fortsatte att snurra runt på stolen.

 

 



 

Blev tyvärr ett bild löst kapitel men kompenserade det med att det var ett längre kapitel.

Men vad tror ni, kommer dom lyckas ta sig där ifrån med lite poäng.

KOMMENTERA!!!

 


Kommentarer
Postat av: Linn

hahahahahahah, they're DRUUUUUUUNK! xD
mooooooore, woman!

2012-09-07 @ 20:34:52
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback