This was never planed personbeskrivning

 
 

Stefanie Wilings

 

Stefanie Wilings kommer att spelas av Katerina Graham.

Stefanie är en nära vän till Melinda och det är delvis henne Melinda vänder sig till när det gäller viktiga saker. Dom kan prata med varandra om typ allt och har vart vänner som dom började i samma klass i femman.

Stefanie är en vilja stark person som inte gillar när folk ska bestämma över henne och det är ofta hennes förslag eller ingens enligt henne. Hon är rätt duktig i skolan men fokuserar gärna inte kvällarna åt att plugga utan är hellre ute med kompisar och kollar på killar.

 


 

 

 

Kasper Malingts

 

Kasper Malingts kommer spelas av Steven Mcqueen.

Kasper är nog den som står närmast Melinda förutom Selena vilket stör honom lite då hon aldrig är hemma utan det är han som får hjälpa henne genom allt skit hon får för att vara kompis med henne. Men det är inte bara vänskapligt han kollar på Melinda utan han har även fått rätt starka känslor för henne genom åren.

Kasper är en glad person som inte är rädd för att göra bort sig och bjuder gärna på sig själv. Han gillar att spela fotboll och hålla på med graffiti vilket är en stor hobby för dom flesta i deras klass.

 


 

 

 

Selena Gomez

 

Selena Gomez spelar ju självklart sig själv i den här novellen och är den som står absolut närmast Melinda. Dom har vart vänner så länge dom kan minnas men har tyvärr inte haft så mycket tid tillsammans dom senaste åren. Då Selena jobbar jätte mycket med båda sina låtar och olika filmer som hon håller på med. Sen så går ju en hel del tid åt att dejta Justin Bieber som hon gärna spenderar en dag med om hon har lite tid över.

I den här novellen kommer hon vara lika snäll och omtänksam som hon är på riktigt.

 


 

 

 

Justin Bieber

 

Samma sak här, Justin spelar självklart sig själv och har samma personlighet och allt som han har på riktigt och därför behöver han inte en så lång personbeskrivning.

I den här novell så är han fortfarande ihop med Selena och tar ett uppehåll från sin egen karriär för att följa med på Selenas över sommaren.  

 


 

Melinda Waltson

 

Melinda Waltson är en av huvud personen tillsammans med Justin i den här novellen och kommer att spelas av ingen mindre än Ariana Grande.

Melinda är en av dom som bara håller sig till sina vänner och släpper inte in nya personer i sitt liv så ofta då hon blivit utnyttjad en del för att vara bästa kompis med Selena Gomez och saker och ting blev ju inte direkt bättre när Selena även kom ut med att hon dejtade Justin Bieber. Så Melinda håller sig till dom få personer som hon känt länge och försöker att inte bry sig så mycket om alla kommentarer som slängs efter henne i korridorerna och på stan.

Melinda satsar jätte hårt i skolan och har inte gått ett sämre betyg än B på länge vilket hon vill hålla. För hennes plan är att få bra betyg, komma in på en bra skola som sen kan leda till ett bra jobb.

Det dom flesta dock inte vet om henne är att hon ofta hänger tillsammans med sina kompisar på den gamla tunnelbanestationen där väggarna är täckta av alla möjliga olika mönster från allt graffiti målande som görs där nere.

 


 
 
Så nu är personbeskrivningen på dom viktigaste personerna uppe men självklart kommer det ju vara andra vikiga personer med som Scooter, Ryan, Ryan, Chaz, Kenny, Alfredo och dom vanliga standard personerna som brukar vara med i noveller.
I alla fall så har jag kommit en liten bit på prologen nu och tror faktiskt att jag kan lyckad få upp den idag men kan tyvärr inte lova något-
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback