It's a bloody game - kapitel 34

 

Jag lekte lite med Justins fingrar som var ihop flätade med mina och jag kunde känna hur dom andra killarnas blickar brände mot min kropp.

” Så Ninja kan du snälla berätta för oss lite mer detaljerat om ditt lilla förhållande med din sponsor. Jag är säker på att vi alla vill höra allt ”

” Inte idag, jag orkar inte ” sa jag och Kim skulle precis protestera men Justin hann förre.

” Villa du ” sa han och pussade mig på kinden innan han kollade bort mot dom andra killarna som kollade på oss.

 



 

 

 

Jag kollade ner på Ninja som låg i min famn och tårarna var återigen på väg att rinna längst mina kinder men jag lyckades nätt och jämt hålla dom tillbaka.

Ninja var helt blek, hennes ögon var rödsprängda, hon hade mörka ringar under ögonen, hon hade knappt någon kraft kvar och hennes andetag var väldigt djupa och ansträngda då hon inte riktigt fick in så mycket luft som hon egentligen behövde.

Jag drog hennes kropp tätare intill min och lutade mitt huvud mot hennes som var intryckt vid min halsgrop. Hon kramade åt mina händer lite tröstande men det fungerade inte ett dugg. Ingen kunde göra en ända liten grej som skulle få mig att känna mig bättre.

Jag menar hur kunde jag känna mig bättre än jag kände mig nu, vilket var ett deppigt nerstämt ställe där jag var på gränsen till att gråta varje minut för jag skulle förlora den flickan jag älskade mer än något annat. Hon skulle bara helt plötsligt försvinna från mig och det var inget jag kunde göra åt det. Allt jag kunde göra var att se på medans hon dog och vara där som stöd tills hon inte längre skulle behöva mig något mer.

Jag hade pratat med John medans Ninja låg och sov. Jag hade bett honom att så fort Ninja dog ta död på mig också. Jag brydde mig inte om hur han dödade mig, bara det gick snabbt och hyfsat smärtfritt. För jag kunde inte leva ett liv utan Ninja vid min sida. Inte efter allt vi gått igenom tillsammans. Sen så hoppades jag att spelledaren skulle ta in Ninja till sjukhuset och rädda henne om han visste att om hon dog, dog jag också.

Jag kände hur Ninja smått darrade framför mig och drogs snabbt ur mina tankar.

” Fryser du? ” frågade jag och hon nickade bara lite svagt till svar.

Jag drog av mig tjocktröjan jag hade på mig och satte istället på den på Ninja som genast kollade upp på mig med hennes alldeles slitna och svullna ögon.

” Men nu kommer du ju att frysa ”

” Älskling det är varmt här inne, det är bara du som fryser på grund av allt blod du förlorat ” sa jag och hon satt tyst ett tag innan hon började prata igen.

” Jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig vid liv så mycket längre nu ”

” Jag vet ” sa jag sorgset och kände hur det tog emot att säga.

” Om det ändå fanns något sätt att få dig ut härifrån ”

” Är du bered på att dö snart då Bieber ” ropade John högt och kom gåendes med en av hans långa svärd som han putsade lite med hjälp av tröjan.

Ninjas blick for snabbt upp och hennes blick gled mellan mig och John.

” Vad då dö, vad är det ni pratar om? ”

” Din lilla älskade Justin bad mig att döda honom så fort livet rann ur dig och jag sa ja. För då får jag åtminstone döda någon av dom som betalar för min död ” sa han och Ninjas blick borrade sig nästan in i min.

” Justin snälla säg inte att det är sant, du kan inte dö bara för att jag dör. Du måste fortsätta ditt liv som du hade innan mig ”

” Och hur kan jag göra det när jag vet att tjejen jag älskar är död och jag bara satt där och såg på medans det hände ”

” Justin det är inget som du skulle kunna ha gjort för att få mig ur den här situationen ”

” Jag vet Ninja, men jag kan bara inte leva i en värld där du inte existerar och växer upp bredvid mig ”

” Och vad händer med din familj och alla dina vänner då? ” frågade hon och jag blev sittandes med munnen öppen då jag inte kom på något att säga,.

Jag hade inte ens tänkt på vad som skulle hända med min familj och vänner om jag dog. Jag kan ju inte bara lämna mamma, pappa, mormor, morfar, Chaz, Ryan och speciellt inte Jazmyn och Jaxon. Dom alla skulle bli helt förstörda men jag hade inte tänkt på det för allt jag har kunnat tänkta på nu var bara Ninja som höll på dö i mina armar.

” Du hade inte tänkt på din familj va? ” frågade hon och jag nickade tillsvar.

” Kan du då göra mig en tjänst? ” frågade hon och jag kollade ner på henne.

” Om du inte vill hålla dig vid liv för antingen min eller din skull, gör det i alla fall för dom som älskar dig bak där hemma  ” sa hon jag skulle precis svara henne men avbröts när hon hostade högt och jag kunde nästan känna hur det gjorde ont i hela kroppen.

Hon lutade sitt huvud mot min axel och slöt ögonen hårt. Jag drog med tummen lite försiktigt längst hennes kindben och kände hur hon slappnade av en aning under min beröring.

” Så ska jag döda skitstöveln eller inte ”

” Hans namn är Justin ” snäste Ninja åt John och stönade klagande då hon antagligen tog i rätt mycket för ha få sig hörd och då hög det till i magen.

” Nej det blir inget dödande. Jag skulle gärna dö för Ninjas skull, men jag skulle aldrig kunna göra det mot min familj och vänner ”

” Visst ” sa han lite besviket och gick bort till dom andra killarna som förmodligen satt och pratade skit om mig som jag hört att dom gjort ända sen jag kom in hit. Alla utom Erik som jag faktiskt kom riktigt bra överens med och om vi inte var under dom här omständigheterna kanske vi till och med skulle kunna vara bra vänner.

” Tack ” sa Ninja och jag kollade chokat ner på henne.

” För vad? ”

” För att du inte tar livet av dig ” sa hon och jag skrattade svagt.

” Allt för dig babe ” sa jag och pussade henne lätt på kinden då jag var rädd att om jag var för hård hänt med henne skulle hon gå sönder.

” Jag önskar bara att det var något jag kunde göra för att få ut oss båda levande här ifrån ” började jag men blev avbruten när högtalarna brusade till och snart hördes även spelledarens alltid så äcklade skratt som alltid fick mig att rysa tätt där efter.

” Bieber har jag inte redan sagt åt dig att du inte kommer få ut Ninja härifrån och även om du skulle få ut henne härifrån skulle hon ändå inte kunna bo mig då hon inte är en medborgare i USA och tror du verkligen att dom skulle ta in en tjej som inte har ett namn eller ens något från sin förflutna ” började han men jag slutade lyssna efter det då en ide ploppade upp i mitt huvud. En ide som skulle få både mig och Ninja ut här ifrån levande.

 

 

” Tack ” sa jag och han kollade chokat ner på mig.

” För vad? ”

” För att du inte tar livet av dig ” sa jag och han skrattade svagt.

” Allt för dig babe ” sa han och pussade mig lätt på kinden .

” Jag önskar bara att det var något jag kunde göra för att få ut oss båda levande här ifrån ” började

han och kände hur det rös av obehag när jag behövde höra spelledarens äckliga stämma igen och log lite åt mig själv då jag kom på en bra sak med att dö. Jag skulle få slippa se hans fula tryne och slippa höra hans röst igen.

Jag kände hur Justin spända sig lite bakom mig innan han drog upp mobilen som låg i jackfickan som jag hade på mig och började pilla en massa på den. Han höll den bakom mitt huvud så att jag inte kunde se vad han höll på med och när jag äntligen trodde att jag skulle få se vad han höll på med räckte han den till Erik som satt bredvid oss.

” Vad höll du på med? ” frågade jag men Justin svarade inte utan hoppade bara ut från under mig och satte mig istället sittandes med en sten som ryggstöd innan han gick ner på ett knä framför mig.

” Ninja ” sa Justin mjukt och för att få min uppmärksamhet och jag möte hans blick. Han tog mina ena hand som jag inte hade tryckt mot såret i hans båda och en liten glimt syntes nu i Justins ögon.

Jag kollade frågandes på honom och han skrattade lite innerligt innan han försökte skärpa sig.

 

 

” Ninja, gift dig med mig? ” 

 



 

damn, damn, damn nu blir det lite spänande och med bara några få kapitel kvar. Vad tror ni kommer hända nu då, vad kommer hon svara, vad är Justins jätte stora masterplan som ska få ut dom båda därifrån.

Och om ni kommenterar mycket och bra kan jag nästan lova er ett kapitel imtgon efter min träning


Kommentarer
Postat av: Evelina

Super bra!

2012-10-03 @ 06:18:05
Postat av: Ewweh

Gash , de där var jag absolut inte berädd på o.o'<3 Så sjukt bra!! meer!

2012-10-03 @ 07:24:55
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!

2012-10-03 @ 07:40:50
Postat av: Linn

hahahahahhahahahaha!!!! AAAAAWWWWWWWWWW!! meeeer. =D

2012-10-03 @ 19:15:05
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Anonym

meeer!
Men vadå är den slut snart?!

2012-10-06 @ 12:41:09
Postat av: Jaz

SKYNDA!!! Vill veta vad hon svarar!!! Älskar denna novellen, du e riktigt bra på de! Hurry!!:D

2012-10-06 @ 22:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback