It's a bloody game - Epilog

 

” Du vet, jag skulle sova mycket bättre om jag hade dig vid min sida ” jag hoppade lite åt sidan och klappade på sängen bredvid mig.

Justin skrattade lite roat åt mig innan han kom gåendes tillbaka och la sig på sidan bredvid mig. Jag borrade in mitt ansikte vid hans halsgrop och han la armarna försiktigt runt min midja.

” Jag älskar dig Ninja ”

” Jag älskar dig också Justin ” sa jag och pussade honom lite snabbt vid käkbenet innan jag somnade in med ett stort leende på mina läppar.

 



 

 

Vi var tillbaka i lägenheten igen för att Justin skulle packa alla sina saker. Jag och andra sidan hade typ bara sex saker som redan var ner stoppade i Justins väska.

Jag kollade ut ur det stora fönstret som lede till arenan och tänkte tillbaka på allt som hänt här.

Jag hade klarat mig ut härifrån men det är inte riktigt på det sättet jag hoppats på. Visst jag älskade verkligen att vara med Justin och jag skulle inte ändra det för något i världen. Men på grund av att jag föll för Justin kan jag inte sätta dit spelledaren. För om jag skulle berätta om allt det här och dom skulle tro på mig skulle inte bara spelledaren hamna i fängelset. Utan alla spelare också och det skulle nog finnas en pytteliten chans att även Justin skulle kunna åka in. Jag menar han har ju vart delaktig i allt det här, han skulle väll bli medbrottsling eller vad det nu än heter.

Jag hörde hur en dörr stängdes bakom mig och inom kort lindades ett par armar runt min midja. Jag flätade ihop mina fingrar med Justins och han vilade med sin haka mot min axel.

" Hur känns det? " frågade han och jag vred lite på huvudet så att jag kunde möta hans blick.

" Jag vet inte, det är rätt konstigt allt det här. Förr trodde jag knappt att jag skulle ta mig ut härifrån och om jag skulle lyckas skulle jag sätta ditt spelledaren " sa jag och Justin nickade lite förstående.

" Det här slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig heller. Det slutade på både ett bättre och sämre sätt. Det sämre är ju att jag fick reda på att ni faktiskt dör där inne men det jämnas ju ut med det att jag föll för dig. Du är nog bland det bäst som hänt mig " sa han och ännu en rodnad spreds på mina kinder.

" Du är så sött när du rodnar, vet du det "

" Nej det är jag inte så sluta göra saker som får mig att rodna " sa jag och armbågade honom lite lätt i sidan vilket fick honom att skratta roat åt mig.

" Varför kan du inte bara ta att jag tycker du är vacker vad du än gör "

" Man är inte vacker när man rodnar, man visar sig bara svag  "

" Ja men väldigt sött " sa han och placera lite blöta kyssar längst mitt käkben.

" Och du är omöjlig " sa jag han skrattade.

" Japp " sa han och började nu även placera kyssar längst min hals och ner mot mitt nyckelbenet.

Jag lutade mitt huvud lite åt sidan så att Justin hade mer plats att arbeta på. Justin sög sig fast lite vid min halsgrop och ett lågt stön lämnade mina läppar vilket fick Justin att le stort.

Jag vände mig om i hans grepp och la mina armar runt hans nacke så att jag kunde dra ner honom mot mig. Jag pressade min läppar mot hans och hans händer tog ett hårt grepp om mina höfter. Han lyfte enkelt upp mig på till hans höfter och jag lindade snabbt mina ben runt honom för att inte ramla ner. Jag flätade in min hand i hans hår och Justin backade någras steg så att jag nu hade glaset hårt pressat mot min rygg. Han lät sina händer glida upp innanför min tröja och började dra med fingrarna över min nakna hud på magen.

Han bad om tillträde in i min mun men istället för att ge honom det drog jag mig undan från honom och började kyssa honom över halsen. Låga stön lämnade Justins läppar och jag log stort mot Justins nacke innan jag möte hans läppar igen som hungrigt började kyssa mina.

Justin började dra av mig tröjan men jag avbröt honom snabbt genom att lägga mina händer över hans. Jag drog mig undan från honom och lutade mina panna mot hans. Jag andades lite andfått och kollade in i Justins ögon som kollade en aning besviket på mig.

” Du vet att det fortfarande finns kameror här ” fick jag fram lite andfått och Justin skrattade svagt.

” Ja men det finns fortfarande inte några kameror inne på mitt eller ditt rum ”

” Nej det gör det inte men vi ska åka nu ”

” Vi kan gå om typ tjugo minuter också ” sa han och jag skrattade roat åt honom.

” Justin jag skulle gärna men jag vill inget hellre just nu än att lämna det här stället så fort som möjligt och aldrig komma tillbaka ” sa jag och pussade honom lite lätt på kinden innan jag hoppade ner från hans höfter.

” Så du ville bara retas lite med mig och gav mig lite falska förhoppningar ”

” Japp ” sa jag och han försökte spela sårad genom att pluta med läppen lite men det gick inte så bra då ett leende lekte på hans läppar och hans ögon glittrade som dom brukar göra när han är glad.

” Your a mean women ”

” Japp och jag kommer bli ännu mer elak om du inte hämtar dina saker inom tio sekunder så att vi sen kan gå ”

” Visst, men bara för att jag älskar dig ” sa han och kysste mig lite snabbt innan han gick bort till sina väskor som stog borta vid sofforna.

” Ska vi gå då? ” frågade han och jag nickade lite till svar innan jag gick bort till honom.

Jag tog tag i en av väskorna han hade i händerna och flätade ihop min hans nu fria hand. Vi började gå bort längs korridorerna med våra sammanflätade fingrar lätt svingande mellan oss. Vi gick under tystnad vilket jag inte hade något emot då tystnad med Justin inte var ett dugg awkward som det kan bli om man inte känner personen så bra.

Vi kom ut ur anläggningen och ut på vad jag antog var en parkering då det stog en massa bilar utanför. Justin började styra våra steg bort mot en stor svart bil och låste snabbt upp den. Han tog väskan ifrån mig och slängde snabbt in den innan han slängde in dom andra väskorna och vände sig mot mig som stog lutad mot passagerarsättet.

Han kom snabbt fram till mig och lutade sig närmre mig med händerna på varsin sida av mitt ansikte som stöd. Han stog lutade med ansiktet med bara någon millimeter från mitt och min andning blev direkt mycket djupare och ansträngande när Justin kom så nära.  

” Du vet, det är en sak jag glömt som är rätt så viktigt om jag själv får säga det ”

” Och vad kan det vara om jag får fråga? ” jag han knappt ställa klart frågan innan Justin lutade sig bort från mig och föll ner på ett knä framför mig.

” Jag vet att vi redan har gift oss och det men när jag friade till dig hade jag aldrig möjligheten att ge dig den ring jag ville ge dig ” sa han och drog upp en svart liten ask ur fickan.

” Så jag tänkte fråga dig igen, göra det lite mer planerat den här gången och överlämna dig den här ringen ” sa han och när han öppnade asken låg den vackraste ringen jag någonsin sett i den. Det var en silvrig ring med lite mönster med en liten diamant som satt i mitten och hela ringen såg ut att vara lite äldre vilket bara gjorde den ännu finare.

 

 

” Justin vart fick du tag i ringen? ” frågade jag och Justins leende blev ännu större.

” Ryan Good  fick den skickad hit dagen efter din operation ”

” Lät du sin kompis välja en ring åt dig? ” frågade jag chokat, inte för jag hade något emot det då ringen var jätte vacker men det lät inte riktigt som Justin. Att låta någon annan bestämma över något som var så stort.

” Haha nej. Min gammelmormor gav den till mig innan hon dog och sa att jag skulle ge den här ringen till den tjejen jag hittade som jag skulle kunna tänka mig spendera resten av mitt liv med och det har jag redan gjort ” jag kände hur ögonen fylldes av tårar och jag satt händerna över munnen i chock.

” Vi kan byta till en annan ring när vi kommer till Atlanta om du vill, för jag förstår om du ” började han men jag avbröt honom snabbt.

” Den är perfekt, jag skulle inte vilja byta den mot något ” sa jag och sträckte fram min hand mot Justin så att han sen lätt kunde trä på ringen på mitt finger.

” Så det är ett ja? ”

” Ja ” sa jag lyckligt och han skrattade kort-

Jag satte sen båda händerna på varsin sida av hans ansikte så att jag kunde dra upp honom mot mig och pressa mina läppar hårt mot hans. Han besvarade den snabbt och la sina armar lite försiktigt runt min midja för att kunna dra mig närmre honom.

Jag kände hur det började vibrera i min backficka och drog mig lite chokat bort från Justin innan jag kom på att jag hade hans mobil i min ficka.

” Min rumpa vibrerar och jag antar att det inte är mig dom söker ” sa jag och Justin skrattade lite kort innan han lyckades pilla upp mobilen ur min ficka.

” Det är Kenny ” förklarade han och jag nickade lite förstående innan jag hoppade in i bilen.

Justin la på samtalet innan han hoppade in framför raten och satte igång bilen. Han backade ut från parkeringsrutan och började köra iväg på en grusväg som ledde rakt in i skogen. Han växlade lite snabbt innan han flätade ihop sina fingrar med mina och gav mig en snabbt puss på kinden innan han vände blicken mot vägen igen.

 

*

 

Vi hade åkt i ungefär två timmar innan Justin stannade framför något som såg ut som en mekanisk fågel, vilket Justin förklarat var ett flygplan som vi skulle åka för att kunna komma till ditt han bor.

Jag släppte Justins hand och knäppte upp säkerhetsbältet innan jag lite osäkert gick ut ur bilen. Jag gick bak till bakluckan och slängde upp hans väska över axeln igen innan jag vände mig mot Justin som redan hängt på sig alla sina väskor.

” Är du säker på att den där är säker? ” frågade jag och kollade lite skeptiskt på Justin.

” Ja jag lovar dig att den är säker, jag flyger nästan hela tiden när jag ska till olika ställen ”

” Så vi kommer inte dö? ” frågade jag och han skrattade innan han pussade mig lite snabbt på pannan.

” Nej du kommer inte du så kom nu, det är två personer jag vill att du ska träffa ” han flätade ihop sina fingrar med mina och började dra med mig bort mot flygplanet.

När vi kom bort till trappan som ledde in till flygplanet stog två killar bredvid det och jag kände igen dom lite svagt från några av bilderna och klippen Justin visat mig.

” Justin ” nästan skrek den ena och slängde sig på honom. Justin släppte min hand och släppte ner sina väskor på marken innan han drog in killen i en ordentlig kram.

” Det var inte igår Ryan ” sa han och gav honom ett snabbt leende innan han gick bort till den andra killen som tydligen hette Alfredo.

 

 

Dom stod och pratade lite glatt med varandra innan dom alla vände sig mot mig.

” Förlåt oss att vi är så otrevliga. Ryan  ” hälsade ena killen som påminde lite om Justin med stilen och räckte fram en hand mot mig.

” Ninja ” sa jag och skakade hans hand.

” Jag vet och det där är Alfredo ” sa han och pekade bort mot den andra killen. Jag hälsade lite snabbt på honom innan jag vände mig mot Ryan igen.

” Vad menar du med att du vet vem jag är ”

” Jo för det första så är du ju med i en av dom mest kända tv programen, sen dom få gånger jag pratat med Justin har han knappt kunnat hålla tyst om dig och han som sa att eran relation bara skulle vara profitionel och inga känslor skulle vara inblandade. Haha hur länge höll det egentligen Justin. En dag, två ” sa Ryan retsamt och kollade roat bort mot Justin som gav sina väskor till en kille som lastade in dom i flygplanet.

” Ja det var planerat så, men det var ju innan jag fick reda på att hon inte bara var vacker på utsidan ” sa Justin och jag kände hur mina kinder snabbt började brännas av rodnaden som steg på mina kinder.

” Och nu får du henne att rodna också, schyst hörru ” retades Alfredo och Justin skratta kort innan han kom fram till mig.

” Jag verkar ha den effekten på henne ” sa han innan han lindade sina armar runt mig och pussade mig lätt på kinden.

” Det är bra att veta men nu får jag mitt typ hundrade meddelande från din mamma som undrar vart du är och jag föreslår att om du inte vill att hon ska komma och hämta dig själv åker vi nu ” sa Ryan mer ett brett flin på läpparna.

” Visst, vi kommer snart ” sa Justin men släppte inte mig med blicken och jag viste att han märkt att något var fel. Ryan nickade lite till svar innan han tillsammans med Alfredo gick in i flygplanet.

” Vad är det? ” frågade Justin sen försiktigt och vände mig om så att jag nu kollade in i hans ögon som kollade lite oroligt på mig.

” Jag vet inte, jag är bara lite rädd att sätta mig i det där flygplanet ”

” Jag kan lova dig att ingenting kommer att hända dig när vi flyger ”

” Jag vet men det är inte bara det ”

” Vad är det då? ”

” Det är inte bara det att jag nu kommer flytta någon annan stans utan hela mitt liv kommer ändras och jag är rädd att jag inte kommer klara av det liv jag kommer att få när jag kliver ur det där planet med dig ”

” Vi behöver inte flygga hem nu om du inte vill, jag kan vänta här en vecka eller något med dig tills du känner dig redo för att starta våra nya liv tillsammans ”

” Det är inte det att jag inte är redo, jag är bara lite rädd att jag kommer försvinna i din värld. Att du kommer glömma bort mig när din verklighet kommer tillbaka till dig ”

” Ninja jag kommer aldrig att glömma dig för du är min verklighet nu och jag kommer inte släppa taget om dig. Du kan lita på det ”

” Lova ”

” Jag lovar ” sa han och pressade sina läppar lite tröstande mot mina.

” Jag älskar dig ” sa jag och han log stort mot mina läppar.

” Jag älskar dig också Ninja Bieber ” sa han och jag skrattade lite sånt där fånigt flickskratt.

” Jag är redo att starta mitt nya liv nu ”

” Du tycker inte jag att vi ska låta min mamma vänta så mycket längre utan börja flyga hemåt ” sa Justin lyckligt och kysste mig lite mjukt på läpparna innan han drog in mig i planet där Ryan och Alfredo väntade på oss.

 



 

 

Så nu är it's a bloody game officiellt slut men som sagt så har jag ju lite planer på att göra en två på den här där man får reda p åvad som händer efter allt det här och hur Ninja klarar av sitt nya liv som fru till den världskända postjärnan Justin Bieber som vi alla älskar.

I alla fall så skulle jag bli jätte glad om ni alla kommenterade vad ni tyckte om hela novellen för nu är den slut och jag vill veta vad ni tycte var bäst och sämst med den här novellen så att jag kan ta med mig det tills jag börjar på min nästa som jag redan har skrivit lite smått på prologen till.

Jag ska försöka få upp prologen imorgon men om jag inte hinner så kommer i alla fall designen upp och en personbeslrivning på dom personerna man kommer se mest i novellen.

Hoppas det låter bra och kom ihåg att kommentera.

 


Kommentarer
Postat av: Liv

i början av novellen så tyckte jag att novellen inte var så bra men när jag läste på lite så tyckte jag mycket bättre om det! Jag älskar hela novellen! när man bara kommer in i den!

2012-10-11 @ 07:41:12
Postat av: Evelina

Super bra!

2012-10-12 @ 13:54:24
Postat av: Cawii

Omggggg jag va besatt av denna novell och jag blev jätte ledsen när jag såg att den va så kort hoppas det kommer fortsättning på den här novellen?!?!?!?? ;)

Svar: Jag tror att det kommer att komma en fortsättning till den här novellen fast i såna fall efter att jag skrivit några andra noveller i mellan ;)
Just Twitter

2013-05-05 @ 22:52:38
Postat av: bieberis

OMG, även om denna novellen kanske inte är den nyaste, så är det en utav de bästa jag läs. Man fick en sån inlevelse och den var så sjukt spännande. Och för ett stort "Hungergames" fan som mig så var denna helt sjukt bra!!

Svar: Oh thank U, blir verkligen jätte glad när folk säger att dem gillar den här novellen då jag var väldigt osäker på den och förlorade en hel del läsare pågrund av att dem inte gillade sådana här noveller :/ Men jag är glad att du gillade den och jag hoppas verkligen att du stannar <3
Just Twitter

2013-05-10 @ 23:59:53
URL: http://bieberis.blogg.se
Postat av: Anonym

Älskar den! Har läst ALLA dina noveller minst 3 gånger nu vissa fler, älskar verkligen ditt sätt på skriva på!!<3

Svar: Omg tack så mycket<3
Just Twitter

2013-10-26 @ 12:22:34
Postat av: Belieber

Sjukt bra!!!!! ^^ Men vad hände med alla andra spelarna?? Och hade fortfarande Ninja kontakt när hon börjat sitt nya liv med Erik och Johan?? Eller kommer det kanske i del två?? Det vore verkligen jätte kul med en fortsättning på den här då ja har massor av frågor vad som händer sen... Hahah, blev typ beroende av denna novellen å läste ut den under höstlovet!!! Snälla skriv en fortsättning, vore såååååå kul!!!!!!! <3

Svar: Jag har vart inne på att göra en tvåa på den här men har inte tillräckligt mycket idéer till den för att kunna skriva en novell av det än. Men jag har helt klart funderat på det och jag tycker att det är roligt att du gillar den och vill fortsätta läsa den. Förlorade nämligen en massa följare när jag började på den här då dem inte gillade "sådana noveller" :/
Just Twitter

2013-11-04 @ 20:44:46
Postat av: Emmy

Jag tycker denna novellen var grymt bra och det skulle vara jätte roligt att läsa en två på denna om du kan det. För det skulle vara grymt. :D <3

2013-12-16 @ 23:41:47
URL: http://justindrewnovell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback