This was never planed - kapitel 15

 

Varför blev hon så glad över att Melinda var singel, skulle hon nu försöka fixa ihop henne med Taylor eller Kellan nu eller. Haha fan heller, om jag inte får dejta henne skulle ingen få göra det, i alla fall inte någon kändis. Tänkte jag snabbt och ryckte till lite av mina egna tankar. Det var ju inte så att jag var ihop med Melinda, jag hade Selena och det borde vara henne som jag håller killarna borta ifrån.

” Justin vi borde nog gå in nu om vi ska hinna med filmen ” viska Melinda lite lätt vid mitt öra och jag kände hur min hud knottrade sig.

Jag nickade lite svagt till svar innan jag la en hand på hennes rygg för att börja styra henne bort igenom havet av människor.

 



 

Ytligare två veckor hade nu gått sen Selenas turné började och jag håller bokstavligt talat på att bli galen just nu. Jag kan inte slita min blick från Justin och jag kommer på mig själv hela tiden att njuta av hans komplimanger och hans beröring. Vilket var så jävla fel då han var Selenas pojkvän.

Men jag kunde inte få mig själv att sluta med det. Jag drömde till och med att det var jag som var i Justins famn istället för Selena och att det var jag som fick känna Justins läppar hårt pressade mot mina.

Ibland kom jag på mig själv med att misstänka att Justin gillar mig också då jag då och då kunde känna hans blickar bränna mot min hud och ibland kändes det som han tog var enda liten chans han hade att vara nära mig.  Men jag försökte alltid slå bort tanken lite fort som den kom vilket inte gick så bra enligt mig då jag varje gång tanken slog mig fick mig att njuta av tanken att Justin gillade mig.

Men den som kom alltid den där lilla djävulska rösten upp i mitt huvud som alltid fick mig att känna mig liten och oälskad. Den kommenterade hela tiden brister med mig som skulle få Justin att inte gilla mig, påpeka att han hade Selena som var perfekt för honom och speciellt att Justin var allt för bra för mig. Vilket han kanske var men det var gärna något jag inte ville gå runt och tänka på.

 

Tankarna slutade snurra runt i mitt huvud samtidigt som jag kände ett par mjuka läppar pressas hårt mot mina och när jag väll slog upp ögonen för att se vem det är mötes jag av Justins gyllenbruna ögon som fick vilken tjej på jorden knäsvag. Jag stängde snabbt ögonen för att sen besvara kyssen innan jag la armarna runt hans nacke så att jag kunde dra ner honom närmre mig. Han lät sina händer glida ner till min midja för att sen fortsätta ner till mina lår som han snabbt grep tag om för sen kunna lyfta upp mig från soffan och upp på hans höfter istället. Jag slingrade mina ben snabbt runt hans midja och hans händer placerades nu på min rumpa vilket fick ett långt stön att lämna mina läppar. Justin snurrade runt ett halvt varv innan han sjönk ner i soffan som jag nyss suttit i med mig över sig. Jag lät mina hände glida ner till hans bröst och mage där jag snabbt lät mina händer glida innanför hans tröja. Jag drog mig undan lite från hans läppar för att sen börja placera blötta kyssar längst hans käkben, ner för halsen för att sen komma till hans svagpunkt som var precis ovanför hans nyckelben. Ett högt stön lämnade hans läppar innan han greppade tag om mitt ansikte och lyfte upp det i jämn höjd med sitt.

” Jag älskar dig ” sa han och hela jag värmdes upp av dom tre små orden.

” Jag älskar dig också ” sa jag och ett avlägset litet skratt hördes.

” Melinda vakna ” hörde jag Justin ropa och kollade chokat på Justin framför mig som inte ens rörde på läpparna när han pratade.

” Melinda vi har landat, vakna ” sa han igen men den här gången var det någon som skakade om mig och när jag slog upp ögonen igen stog Justin roat över mig där jag låg i soffan med Selena bakom sig.

 

” Sovit gott? ” frågade Selena med ett litet skratt och jag kollade chokat på henne.

” Selena vad har jag gjort nu då? ” frågade jag och suckadehögt åt mig själv då jag förmodligen gjort något jätte pinsamt under tiden jag sov som jag brukar göra.

” Det var inte så jätte farligt den här gången. Du sa bara att du älskade Justin två gånger och små stönade lite i sömnen ” jag begravde snabbt mitt ansikte i mina händer och hörde hur dom båda skrattade roat åt mig.

” I alla fall så har vi landat i Paris nu och du kan snabbt byta om till andra kläder om du vill innan du och Justin åker iväg till Eiffeltornet ” sa Selena och räckte mig min väska som jag hade mina kläder i.

” Ska vi till Eiffeltornet? ” frågade jag och kollade upp på Justin som slog upp i ett stort leende.

” Ja, man kan ju inte vara i Paris men inte vart uppe i Eiffeltornet eller åtminstone sett det. Så du och jag ska iväg och köpa någon mat på vägen som vi kan ta med oss upp och äta. Om du vill alltså ”

” Nej du vet jag vill inte gå och se Eiffeltornet som har vart en dröm att se för mig sen jag var liten. Men jag hoppar över det för att jag nu är tvungen att åka ditt med dig ”

” Jag vet att du älskar mig, du har ju sagt det själv. Och sagt är sagt ” sa han barnsligt och jag skrattade.

” Selena är du säker på att du vågar skicka ut mig med din femåriga pojkvän ” sa jag och kollade lite roat på Justin som gav mig en sur blick som inte riktigt nådde hans läppar då ett litet leende var placerat på dom.

” Jadå jag litar på dig little red ” sa hon och gav mig ett litet leende innan började gå ut till bilen som förmodligen skulle ta henne till sin intervju.

” Ska du byta om idag eller. Du vet, fem åringar får ju inte vara upp längre än åtta så vi måste ju skynda oss om vi ska hinna med. Annars kanske det inte blir något Eiffeltornet för dig ” sa Justin och jag himlade lite med ögonen mot honom innan jag gick bort till toaletten med väskan släppandes efter mig.

 

*

 

Vi hade stannar på ett litet café på väggen hit och blev tyvärr tvungna att ta en liten omväg hitt då det var några av Justins fans som hade känt igen honom inne på cafét så vi hade fått gå en liten bakväg eller något som en tant hade förklarat för oss på Franska och eftersom jag inte kunde franska utan lästa spanska fick jag överlåta det till Justin som tydligen kunde det.

Justin är du ens säker på att vi går åt rätt håll. Vi har gått i evigheter och jag börjar verkligen blir hungrig nu så om vi inte kommer ditt snart sätter jag mig på gatan eller något för att ” började jag men Justin avbröt mig snabbt och pekade bort mot Eiffeltornet som nu stog framför oss.

Jag slog upp i ett stort leende och tog ett fast grep om Justins arm för att dra snabbt dra med honom bort mot Eiffeltornet som såg exakt lika magiskt ut som på alla bilder jag sett.

 

 

Justin skrattade bara lite roat bakom mig men jag skett bara i det och fortsatte dra med honom bort till hissen. När vi kom fram till hissen stog det ett litet gäng tjejer som väntade på att hissen skulle komma och jag antar att Justin också sett det då han drog tag i min arm och drog undan mig en liten bit. Han drog tag i min väska och tog upp min tjocktröja som jag proppat ner.

” Ut med armarna ” sa han och jag kollade lite frågandes på honom om han skämtade men han gav mig bara en blick som gjorde att jag förstod att han inte skämtade. Han drog snabbt på mig tröjan innan han drog upp luvan över mitt hår.

 ” Ditt hår är rätt avslöjande eftersom dom vet att vi är i Paris och eftersom jag är med dig ” fröklarade Justin då han måste ha sett min frågande blick.

” Ska vi åka upp eller? ” frågade han och jag nickade lite till svar.

 

Efter att ha åkt upp till den högsta våningen och sett att det var alldeles för mycket folk där uppe åkte vi ner lite där det fanns en tom våning. Jag gick snabbt fram till räcket som vätte ut mot staden och jag lovar om det var möjligt hade min hacka vart nere i marken just. Det var så vackert att kolla ut över Paris , speciellt nu när det hade börjat mörkna lite och man kunde se alla lampor som var tända.

” Visste är det vackert ” sa Justin bakom mig och jag bröt snabbt blicken från Paris för möta Justins blick istället.

” Ja det är det. Det är till och med vackrare än jag hade föreställt mig ”

” Så då ångrar du alltså inte att du åkte hitt till Eiffeltornet även om det var mig du fick åka med ” sa Justin och höjde lite på ögonbrynet mot mig.

” Nej det gör jag inte. Om jag måste erkänna så är du nog en av mina första val att åka upp i Eiffeltornet med ” sa jag och ett självbelåtet leende spreds på hans läppar.

” Men du kommer absolut inte berätta vad din dröm om mig handlade om? ”

” Det hände inget i min dröm okej ” sa jag och slängde ut med armarna lite vilket fick honom att skratt roat åt mig.

” Vi säger det om det gör dig glad gullet ” sa han och pussade mig lite snabbt på kinden när han kommit fram till mig. Jag himlade lite med ögonen åt honom men slog sen snabbt ner ansiktet när jag kände hur det började heta om kinderna.

 

*

 

Vi hade ätit upp maten nu och jag stog med ryggen lutad mot räcket vid ena hörnet så att ag kunde kolla ut på utsikten på andra sidan. Jag slog snabbt armarna runt min kropp när en kal bris kom som fick mig att huttra lite lätt.

” Fryser du? ” frågade Justin som stod bredvid mig och jag nickade lite till svar.

” Kom här ” sa han och öppnade upp sin famn lite. Jag tvekade lite innan jag gick in i hans famn och la mina armar runt hans midja. Han la armarna runt mina axlar och jag la mitt huvud mot hans bröst så att han sen kunde luta sin haka mot toppen av mitt huvud.

” Tack Justin för att du tog mig hit ”

” Det är ingen orsak. Jag hade nog minst lika roligt som du ”

” Det tror jag inte. Du har ju vart här förut så du visste ju hur vacker det var här ”

” Ja men jag hade något annat jag kunde kolla på som var minst lika vackert ” nästan mumlade han fram som att han inte ville att jag skulle höra.

 Jag kollade chokat upp på honom och skulle precis fråga vad det var han menade med det men blev istället ståendes och kollade in i hans vackra ögon som möte mina. Jag kände hur min puls skenade iväg som aldrig för och det blev ju inte direkt bättre av att Justin sakta men säkert lutade sig ner mot mig. Han la sin ena hand försiktigt på min kind och drog mig upp mot honom medans han med den andra drog mig närmre sig med hjälpa av sina andra arm som han lagt runt min midja.

Jag kollade upp på Justin en sista gång innan jag stängde ögonen och för att sen känna hur Justins läppar mjukt pressades mot mina. 

 

 



 

Så nu har första kyssen äntligen hänt och vad tror ni kommer hända nu? kommentera mycket och jag kan kanske ge er ett till kapietl senare ikväll.

 

 


Kommentarer
Postat av: Ebba

OMG!!! Snälla ett tiiiiiiiill!!!!!!!!!

2012-11-25 @ 19:28:19
URL: http://lifelikeebbahalldin.blogg.se
Postat av: Linn

aaaaahhhh! vad pinsamt med drömmen! MEN FUCK YEEEEAH! kyssen vi alla längtat efter. ;) meeeeer!

2012-11-25 @ 19:49:42
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Ewweh

Shiiit :O<3 THEY KISSED! :oooo så sjukt bra!! älskar denna novellen så fuckin mycke!

2012-11-25 @ 20:55:03
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!!!

2012-11-25 @ 21:46:38
Postat av: biebsdesire

Hallojj, undrar om du skulle vilja göra ett länkbyte? :)

Svar: Det gör jag jätte gärna, vill du göra i menyn eller inlägg? :D
Just Twitter

2012-11-27 @ 15:40:32
URL: http://biebsdesire.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hittade precis hit till den här underbara novell. Läste dett kapitel och är helt starstuck. Nu ska jag läsa från första början! c: åååååååh wish that was me c: hihi älskar designen oxå ;) och novellen (det jag läst) x3 meer :3 måste även kommentera hur du skriver... Jag började le som ett fån när jag läste, det kändes som om jag var där typ en kameraman och såg allt det Melinda såg c: omg helt otroligt! LÄÄÄNGTAR till nästa kapitell c:
Keep it up with the awesome work, girl! You roooock! :3

Svar: OMG!!! thank U <3 Hoppas verkligen att du stannar :D
Just Twitter

2012-11-27 @ 18:15:53
URL: http://iamsandra.webblogg.se
Postat av: biebsdesire

Inlägg, jag kommer att göra båda egentligen, men ja inlägg. Du först? :)

Svar: Visste, fixar det direkt. Lägger till dig i menyn också bara så att du vet :)
Just Twitter

2012-11-27 @ 19:48:33
URL: http://biebsdesire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback