This was never planed - kapitel 14

 

” Visst, du får välja en dag som jag bär runt dig vart du än vill. Men du måste se till att jag får lite pauser att villa. Du väger ju inte mycket men efter ett tag kan det nog bli lite jobbigt ”

” Haha kanske lite, men jag tror nog dina fans tycker att bli omkringburen av dig verkar som en ganska bra deal ” sa Melinda och skrattade lite innan hennes blick föll på hennes mobil igen.

Jag kollade lite frågandes på henne innan jag gick in på twitter där en av topp trenderna var #Justin kan få bära mig. Jag skrattaed lite svagt innan jag stängde ner sidan och hade inte för än nu tänkt på att vi fortfarande var live på twitcam med mina fan som skrev tussen meddelande där dom undrade fall det gått bra med mig när jag ramlat.

 



 

 

Jag stod inne i ena omklädningsrummet tillsammans ned Selena och kollade än en gång bort på min klänning som hängde på dörren som ledde in till toaletten. Klänningen var en rätt enkel vitt med lite färgmönster som prydde klänningen som nådde mig ända ner till fötterna och om det inte vore så att Selena hade plockat ut ett par enkla beigeskor till skulle den nedre delen av klänningen vara alldeles förstörd i slutet av dagen. Jag suckade lite för mig själv innan jag började dra av mig kläderna jag hade på mig innan jag drog på mig en axelbandslöss bh istället då det såg bättre ut tillsammans med klänningen som också var axelbandlöss.

Jag klev i klänningen lite försiktigt då jag var rädd att jag skulle råka trampa på den och att den då skulle gå sönder när jag drog upp den till rätta. Jag drog upp dragkedjan som satt i sidan på klänningen innan jag drog upp klänningen lite så att jag kunde se mina fötter innan jag stoppade ner dom i skorna som stog uppställda framför spegeln.

Jag släppte ner klänningen som nu hängde en liten bit över golvet och jag log lite svagt innan jag lätt blicken glid upp till spegeln. Jag kollade på mitt ansikte som var rätt neutralt sminkat och håret som Selena hjälpt mig lite med innan hon själv sprang iväg för att fixa sig iordning.

 Jag bakade ett litet steg så att jag nu kunde se hela mig och jag slog upp i ett stort leende när min blick föll på min egna spegelbild. Jag brukade inte tycka att jag var särskilt vacker eller snygg men idag var jag åtminstone tvungen att erkänna att jag såghyfsad ut. Kanske till och med lite mer än hyfsad.

Jag hörde hur dörren öppnades bakom mig och inom kort kunde jag se Justins ansikte igenom spegelbilden  som slog upp i ett stort leende när han möte min blick.

Jag vände mig mot mig och lät min blick glida över Justin som nu hade klätt upp sig rätt rejält efter sina mjukis byxor och hoddie som han hade gått runt med hela förmiddagen. Han hade nu på sig en vitt skjorta med en enkel svart kostym till som han matchat med en svart slips och något lite finare byxor. Men jag antar att Justin inte går med att vare helt uppkläd då han hade tillsammans med hans kostym satt på sitt ett par svarta supras som dock glittrade lite då men inte riktigt vad jag skulle ha tänkt mig till en röda mattan. Men det var ju trots allt Justin vi pratade om och han hade väll lite av sina egna regler när det kommer till sånt. Inte för att det finns några lagar då men ändå.

” Stiligt, har vi än ung James Bond här eller ” frågade jag och Justin skrattade lite svagt innan hans blick gled ner över min kropp och upp igen innan han möte min blick.

” Du ser inte så dum ut själv. Jag skulle nog vilja säga att du ser väldigt vacker ut ” sa Justin med ett nästan svagt leende som jag besvarade kort innan jag slog ner huvudet för att Justin inte skulle se rodnaden som steg på mina kinder.

" Åh kolla på mina stiliga och vackra vänner " sa någon bakom mig och jag vände mig om för att mötas av en glad Selena med hennes mamma vid hennes sida.

” Du är vacker min älskling ” sa jag innan jag lät min blick glida ner över hennes kropp som nu pryddes av en röd lång klänning med ett par höga klackskor till som fick henne att se väldigt lång ut.

Selena gav mig ett stort leende som tack innan hon gick fram till Justin som nästan lite osäkert la armarna runt hennes midja. Men Selena verkade inte ha märkt något för hon la snabbt bara armarna runt hans nacke innan hon pressade sina läppar mot hans. Jag slog snabbt ner blicken i golvet istället då jag kände hur avundsjukan steg inom mig.

Selenas manna harklade sig lite bakom mig vilket fick Justin att dra sig undan från Selena.

" Jag är ledsen att behöva störa men ni ör inte ensamma här plus att om ni ska hinna måste ni gå nu " förklarade hon och vi alla nickade lite till svar.

 

*

 

En halv timme senare kom vi fram ditt vi skulle och jag hoppade snabbt ur bilen efter Selena som vant började gå bort mot den röda mattan där vissa kändisar redan stog och lätt kameramännen ta bilder. Fansen och kameramännen måste nu ha sett att vi kommit då jag nu blev bländad av blixtarna samtidigt som jag blev döv allt skrikande. Selena drog tag i mina arm och drog med mig ut på den röda mattan och la en arm runt min midja.

” Selena kan du snälla bara berätta nu vad det här är för något? ” frågade jag för typ hundrade gången idag vilket Justin verkat tycka varit roande då han varje gång skrattade lågt. Selena slog upp i ett stort leende och vände sig lite mot mig.

” Lovar du att inte flippa? ” frågade Selena och jag nickade lite svagt till svar.

” VI är på för premiären till sista delen på Twilight ” sa hon och jag lovar att mina ögon förstorades till minst den dubbla storleken.

” Skämtar du med mig? ” frågade jag men Selena bara skakade roat på huvudet åt mig.

” Åh kolla där borta är ju Taylor ” sa hon kort innan han fattade min hand så att hon kunde dra med mig bort till Taylor Lautner som stog en liten längre bit bort på den röda mattan.

” Melinda, Taylor . Taylor Melinda. Hon är ett stort fan ” sa Selena kort innan han gick bort till Justin som stod en liten bit bort. Jag kollade chokat efter henne innan jag vände mig mot Taylor som stod med ett litet roat leende.

” Hej ” sa jag så svagt att jag var osäker att han hört men det hade han tydligen gjort då ett lite skratt lämnade hans läppar.

” Jag bits inte, jag lovar ” sa han roat innan han räckte fram en hand mot mig. Men när jag inte gjorde något tog han ett steg närmre mig innan han la en arm runt min midja och vred lite på min kropp så att jag nu stog vänd mot kamerorna. Jag stod alldeles stelt bredvid honom och jag antog att han märkte det.

” Slappna av lite och le. Det blir mycket bättre på bild ” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan han vände sig mot kameran igen.

 

 

Ett litet flickigt skratt lämnade mina läppar innan jag slog upp i ett stort leende.

” Kom ” ropade Taylor och vinkade lite till någon bakom mig.

Jag vred mig lite i Taylors grep för att sen mötas av ett par blåa ögon som tillhörde ingen mindre än Kellan Lutz som nu kom gåendes mot oss med ett litet flin på läpparna. Han hälsade lite snabbt på Taylor innan han vände sig mot mig som kollade med stora ögon på honom.

 ” Så vem är tjejen du har tagit med dig idag då? ” frågade Kellan och höjde lite på ena ögonbrynet mot Taylor som skrattade lite.

” Haha nej hon är inte min dejt. Det är Selenas kompis, tydligen ett stort fan av twilight ”

” Då antar jag att du inte har något emot om jag tar över en liten stund? ” frågade Kellan och Taylor bara nickade lite till svar innan han sa hej då till mig med en liten kram och fortsatte sen bort till där intervjuarna stod.

 

 

 

Jag stod nu ungefär i mitten på mattan tillsammans med Selena men kunde få för mig att sluta låta min blick glida bort mot Melinda som nu istället stod med Kellan istället för Taylor som hon gjort innan. Han viskade något i hennes öra vilket fick henne att skratta högt och han att le lite belåtet. Jag kände ett sting av avundsjuka som jag snabbt försökte putta bort men jag lyckades inget vidare bra om jag måste säga det själv. Svart sjukan blev istället bara värre och värre för varje sekund jag blev tvungen att se henne i famnen på Kellan.

” Justin går du bort till Melinda och tar några bilder eller något. Jag såg just några kompisar till mig där borta ” sa hon och jag nickade lite till svar. Hon kysste mig lite snabbt och jag kände än en gång hur jag inte kunde njuta av Selena kyssar. Det måste ju bara någon seriöst fel på mig som inte ens njuter av att en flickvän kysser en. Jag menar jag älskar ju Selena, men frågan var bara om mina känslor för Melinda hade kommit i vägen och växt sig starkare för henne än mina känslor för henne. Och jag antar att jag fick min fråga besvarad när Melinda pussade mig på kinden och hela jag blev knäsvag. Svaret var alltså JA för er som inte förstod och då gjorde mig galen. Jag ville ju älska Selena som jag gjort en gång i tiden och känna mig så där påverkad av henne som jag nu kände när jag va runt Melinda. Värsta var att jag visste att det aldrig skulle kunna hände något mellan mig och Melinda men det kändes inte riktigt schyst mot Selena heller att vara tillsammans med Selena samtidigt som jag hade känslor för någon annan som dessutom var Selena absolut bästa vän. Seriöst Justin vad har du virrat in dig i för problem nu då. Tänkte jag och suckade högt åt mig själv inombords men fortsatte bara le på utsidan som allting var perfekt.

 

*

 

När vi stått ett tag ute på mattan kom vi nu bort till där folk blev intervjuade och självklart skulle dom ju dra tag i oss.

” Hej ” sa kvinnan glatt som höll i mikrofonen framför oss.

” Hej ” sa Melinda minst lika glatt tillbaka och ett stort leende spreds på hennes läppar.

” Okej jag måste bara fråga dig en sak Melinda om det är okej alltså ”

” Om det är något jag kan svara på svarar jag gärna ”

” Okej först så måste jag bara säga hur avundsjuk jag är på dig just nu jag menar för det första så ser du jätte vacker ut i din klänning. Vem har du på dig förresten? ”

” Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning. Det var Selena som fixade den åt mig då det här var en överraskning och jag visste inte alls om att det skulle vara en förhandspremiär ”

” Då måste jag nog säga att du måste var en av dom lyckligaste personerna på jorden just nu. Jag menar du har fått spendera bara den här kvällen med tre av dom snyggaste personerna på jorden just nu och har en av dom här bredvid dig ” sa hon och kameran vändes mot mig vilket fick mig att rycka ut ur min lilla koma. Jag log lite svagt mot kameran och nästintill jublade inombords när dom vände tillbaka kameran mot Melinda.

” Okej men tillbaka till den frågan som jag hade tänkt ställa från början. Dejtar du någon just nu? ”

” Nej, just för tillfället dejtar jag ingen ” sa hon med ett litet skratt.

 

 

” Men du skulle inte ha något emot att dejta Kellan eller Taylor skulle jag tro ”

” Nej det skulle jag nog inte, men utseendet är inte allt så jag måste nog lära känna dom lite bättre i såna fall om jag skulle dejta någon av dom ” sa hon och kvinnan framför oss slog upp i ett stort leende vilket irriterade mig lite. Varför blev hon så glad över att Melinda var singel, skulle hon nu försöka fixa ihop henne med Taylor eller Kellan nu eller. Haha fan heller, om jag inte får dejta henne skulle ingen få göra det, i alla fall inte någon kändis. Tänkte jag snabbt och ryckte till lite av mina egna tankar. Det var ju inte så att jag var ihop med Melinda, jag hade Selena och det borde vara henne som jag håller killarna borta ifrån.

” Justin vi borde nog gå in nu om vi ska hinna med filmen ” viska Melinda lite lätt vid mitt öra och jag kände hur min hud knottrade sig.

Jag nickade lite svagt till svar innan jag la en hand på hennes rygg för att börja styra henne bort igenom havet av människor.

 

 



 

Blev lite längre än jag hade tänkt men hoppas att ni inte har något imot det. Inte ett jätte roligt kapitel att läsa kanske och jag vet att twilight premiären var nu i november men jag blev tvungen att flytta den så att det skulle passa in i min novell så hoppas att det funkar för er. Jag har redan halvt börjat på nästa kapitel så hoppas verkligen på att få upp den imorgon. 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

YES! I want the feelings to grow!!!!! meeeeeeeeeer!

2012-11-24 @ 00:30:43
Postat av: Ewweh

Så sjukt jävla bra, du ska bara se mitt leende som kommer när jag ser på bloglovin att du har lagt ut ett kapitel. Oh gash,du är så grymt duktig på att skriva!!!!<333

2012-11-24 @ 01:19:08
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!

2012-11-24 @ 10:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback