This was never planed - kapitel 13

 

” Kanske imorgon då ” sa Justin hoppfult.

” Det kanske vi kan göra. Du vet Selenas dansare tycker att du har värre humör svängningar än en gravid kvinna ” sa jag lite och slog upp i ett stort roat leende när Justins ögon växte till nästan det dubbla.

” Va. Okej jag vet att jag överdrev lite men en gravid kvinna. Det är ju bara taskigt ”  

” Kanske lite, men väldigt roligt ” sa jag och såg hur Justin himlade med ögonen. Jag skrattade lite roat åt honom innan jag ställde mig upp.

” Det är nog bäst om vi börjar gå bort nu om vi inte vill missa Selenas konsert ” sa jag och räckte fram handen mot Justin. Han nickade lite kort till svar innan han tog tag i min hand och lät mig hjälpa honom upp.

 



 

 

Det hade nu gått en månad sen Selenas turné började och ikväll var den sista konserten som hon skulle ha här i USA innan vi flög över till Spanien och fortsatte resa runt lite i Europa. Eller vi skulle ju stanna två dagar till här då vi imorgon skulle på någon premiär, award eller något som Selena lyckats övertala mig att följa med mig på. Men snart var vi i Europa vilket jag tyckte var otroligt skönt då vi inte skulle kunna få vissa av bussarna på ett tag vilket ledde till att vi skulle sova på hotell istället och jag skulle få slippa Justins så irriterande sparkar. Ett tag i alla fall.

Men eftersom Justin hade irriterat Selenas maneger och han inte gillade oss tvingade han oss att sitta kvar i hennes omklädningsrum och missa hennes konsert denna gång. Då Justin tydligen hade bestämt sig att det skulle vara roligt om han helt plötsligt sprang ut på scenen tog mikrofonen ifrån Selena och skrek att han älskade tårta innan han sprang tillbaka igen. Jag menar vem gör det och om han ändå var tvungen att göra det kunde han inte åtminstone skrikit något annat som betydde något än någon så random som att han gillade tårta. Det värsta med det här är att Justin inte kunde ta på sig skulden själv utan blev tvungen att dra ner mig i fallet som jag inte hade gjort något för att förtjäna.

Så nu satt vi ensamma kvar i Selenas omklädningsrum där vi inte hade något annat än Justins dator att roa oss med och eftersom Justin envisades om att han skulle göra en live twitcam med sina fans hade jag ju inte så mycket till val än att hänga på. För jag kunde ju inte riktigt sitta i över två timmar och rulla tummarna som en gammal gubbe eller något.

” Justin har vi lyckats komma live än? ” frågade jag och gick bort till Justin som satt med datorn framför sig. Jag lutade mig med armarna på hans axlar innan jag lutade mig framåt så att jag nu var i ungefär samma höjd som Justin.

” Nej inte riktigt än, internet är skit segt här nere ” sa Justin lite klagande och jag skrattade.

” Gud jag hatar att vara framför kameran. Man ser så platt ut, man har inga öron och man ser ju ut som ett lik då man blir så jävla blek ” sa jag och Justin skrattade.

” Oh kom igen, så illa är det inte. Då får väll bara se till att le lite så blir det bättre jag lovar ” sa Justin och pussade mig lite snabbt på kinden innan vi vände oss mot dataskärmen som nu visade att vi hade några hundra som var inne och kollade på vår twitcam live.

Jag skrattade lite generat innan jag begravde ansiktet i händerna vilket fick Justin att skratta.

 

 

” Du är så sött när du rodnar ” sa han roat vilket absolut inte fick rodnaden på mina kinder att lägga sig, utan snarare tvärt om att bli ännu värre.

(Justin vanligt, Melinda tjockt, beliebers tweets kursivt)

” Så vad ska vi prata om idag då ”

” Jag vet inte, det var ju du som vill prata med dina fans så varsågod där har du dom ”

 ” Jag vet att det var jag som vill prata med dom men som sagt som jag sa innan så är internet väldigt segt så jag har inte fått in några kommentarer från mina fans än ”

” Oh. Men kolla nu kom det in några, vad står du? ”

” Det står :Är ni två tillsammans och i så fall vad hände med Selena?:

 ” Haha nej vi är inte tillsammans. Justin och Selena är fortfarande ihop. Vi är bara vänner ”

” Men varför är ni tillsammans hela tiden då? Jag menar om Justin fortfarande är ihop med Selena varför spenderar han mera tid med dig är sin Flickvän? ”

” Jo så här är det. Jag och Melinda har typ gått Selenas maneger på nerverna eller något så han gillar inte oss och tvingar oss därför att hålla oss bort så mycket från henne. Så jag har inte så mycket tid att spendera med henne förutom när hon inte har något annat med sin karriär att göra. Vilket leder till att jag och Melinda får hitta på något annat att göra. Men nu måste jag verkligen gå på toa så om ni ursäktar mig ” sa Justin och gav kameran ett snabbt leende innan han ställde sig upp.

” Justin du kan ju inte lämna mig ensam med dina beliebers ” ropade jag efter honom men han bara skrattade åt mig.

” Justin jag är seriös, vad ska jag ens prata med dom om? ”

” Jag vet väll inte, svara på lite frågor som dom ställer . Jag kommer strax tillbaka ” sa han och innan jag han protestera smällde han igen dörren efter sig.

 

 

Jag vände mig med en suck mot datorn och satte mig ner på stolen som Justin just suttit på.

” Ja hopp, jag vet inte riktigt vad jag ska prata om just nu. Eh men är det något som ni vill veta eller undrar över? ”  frågade jag lite förhoppningsfult och kollade ner på rutan där alla kommentarer kom upp som Justins beliebers skickade.

” Är Justin lika snygg och sexig som han verkar på alla bilder? ”

”Haha för er som undrar så fick jag en fråga om Justin är lika snygg och sexig i verkligheten som han är på alla bilder och jag antar väll att han är det. Jag menar jag kollar inte på honom på det sättet men om jag får säga det så ser han väll ungefär ut som han gör på alla bilder ” ljög jag snabbt ihop då jag både såg på honom på det sättet och tyckte att han om möjligt såg mycket bättre ut i verkligheten.

” Okej nästa fråga. Hm någon undrar hur länge jag och Justin har känt varandra? Eh jag tror det är lite mer än en månad nu om jag tänker rätt ”

” Om ni bara har känt varandra än månad hur kan ni vara så bra vänner? ”

” Haha det är enkelt, jag är awesome och alla älskar mig ” sa Justin lite belåtet bakom mig och inom bara några sekunder handlade alla kommentarer om hur mycket dom älskade Justin och att han var så snygg och bra på allt.

” Haha eller inte. Nej men det börjad väll med att vi har mycket gemensamt, vi har behövt spendera typ varje dag med varandra under en månad och sen så har vi ju inte haft så många att välja på att vara med när Selena håller på att jobba så man kan väll säga att vi mer eller mindre nästan var tvungna att bli vänner. Okej det där lätt ju lite fel men jag hoppas att ni fattar ”  sa jag och Justin skrattade bakom mig.

” Haha ja dom förstår förmodligen, det är paparazzon som du ska oroa dig för som vrider och vänder på allt du säger ” sa han och jag suckade.

” Haha jag vet. Jag vet inte hur många gånger jag har behövt ljuga inför kameran om ditt och Selenas förhållande innan ni kom ut med att ni var ihop. Dom var på mig hela tiden för att försöka få ut en massa fakta om erat förhållande då Selena i en intervju sagt att hon berättar allt för mig ” sa jag och rös nästan av tanken.

” Ja det kan vara jobbigt att vara kompis med kändisar ibland ” sa Justin och gav mig ett litet leende innan han började gå bort mot köket med måste ha snubblat på något för i nästa sekund låg han på golvet och ett litet nästan flickigt skrik lämnade hans läppar.

Jag hörde hur Justin började mumla klagande för sig själv och jag brast snabbt ur skratt. Ett sånt där skratt när man får tårar i ögonen, där man skrattar men egentligen inte får fram något utan man egentligen typ bara skippar efter luft. Jag torkade bort tårarna i ögonen och sneglade upp lite på datorn där alla kommentarer nu handlade om att Justin ramlat.

” Justin din stora klant ” brast jag ut innan jag reste mig upp och gick bort mot honom för att hjälpa honom upp men var själv klart jag också en stor klant och föll ner med en hård smäll till golvet.

 

Random beliebers perspektiv

 

Melinda brast ut i ett roat skratt då Justins ramlade medans resten av oss beliebers som sett det istället nästan gråtit då vi just sett Justin göra sig illa.

” Justin sin stora klant ” brast Melinda ut innan hon gick bort till Justin för att hjälpa honom upp men jag antar att det var halt på golvet då hon ramlade på exakt samma ställe som Justin gjort men föll till golvet om en högre smäll och ifrån sig ett högt skri.

Karma is a bitch!! ” skrev jag snabbt in åt Melinda som just skrattat åt Justin och kallat honom en stor klant. Vilket han dock är då men ändå. Han är våran Justin och ingen ska mobba honom.

” Aj min röv ” fick Melinda klagande fram mellan henens klagande stönande vilket fick Justin att skratta sitt så gullig skratt som alltid fick mig att le.

” Vem är det nu som är klumpigt ” sa Justin roat och kollade ner på Melinda som låg på golvet med en händerna på sin rumpa. Hon gav Justin en sur blick innan hon smällde till honom på bröstet vilket fick honom att skratta mer. Jag vet att dom inte var ett par, Justin hade ju Selena. Men Justin var på något sätt gulligare och roligare med Melinda och även om dom inte vill erkänna det så beter dom sig lite som ett nytt par som vart ihop i typ bara en vecka. Vilket jag inte verkade vara den ända som tyckte då alla meddelande sen handlade om att dom tyckte att det var lite awkward att paret Jelinda var mycket sötare än paret Jelena.

" Ska jag blåsa bort det onda " frågade Justin fortfarande skrattande och lutade sig lite närmre henne men Melinda puttade snabbt undan honom lite lekfullt.

" Nej du ska inte blåsa bort det. Men om du kunde vara snäll så skulle du kunna hjälpa mig bort till soffan "

" Haha visst, kom här " sa han innan han drog upp henne i sin famn och lyckades på något lite konstigt men smidigt sätt sälla sig upp med henne i armarna.

" Haha det var inte så här jag menade med att hjälpa men det här var ju mycket bättre "

" Hur var det du hade tänkt dig då? "

" Eh bry dig inte om det " sa Melinda och Justin skrattade lite kort innan han satte ner henne i vad jag antog var soffan då Justin sen satte sig ner på stolen som stog framför datorn.

" Vet du vad, jag tycker att dualltid kan bära runt på mig. För tänk på det, vi båda vinner ju på det ”

” Hur vinner jag på det? ” frågade Justin och kollade frågandes på Melinda som skrattade svagt.

 

 

” Hur vinner jag på det? ”

” Tänk på det, jag slipper gå för att jag är för lat och du slipper gå till gymmet för att träna. För då kan du ju bara bära runt på mig ” sa hon med ett stort leende och jag skrattade.

” Jag skulle inte tro det gullet ” sa jag vilket fick henne att skratta lite generat.

” Åh kom igen, du är skyldig mig ”

” Varför är jag skyldig dig något? ”

” För alla gånger jag läst för dig ” sa hon och jag suckade.

” Visst, du får välja en dag som jag bär runt dig vart du än vill. Men du måste se till att jag får lite pauser att villa. Du väger ju inte mycket men efter ett tag kan det nog bli lite jobbigt ”

” Haha kanske lite, men jag tror nog dina fans tycker att bli omkringburen av dig verkar som en ganska bra deal ” sa Melinda och skrattade lite innan hennes blick föll på hennes mobil igen.

Jag kollade lite frågandes på henne innan jag gick in på twitter där en av topp trenderna var #Justin kan få bära mig. Jag skrattaed lite svagt innan jag stängde ner sidan och hade inte för än nu tänkt på att vi fortfarande var live på twitcam med mina fan som skrev tussen meddelande där dom undrade fall det gått bra med mig när jag ramlat.

 



 

Jag vet att det blev nästan en veckas väntan på den här och jag är ledsen. Men jag har haft så mycket att göra att jag knapt hunnit skriva alls och när jag väll haft det har det stått still. Jag vet inte varför men det här kapitlet gick bara almänt segt att skriva. Jag kom ingen vart men jag hoppas på att kunna få upp nästa kapitel ikväll och förhoppningsvis så går det lite lättare att skriva på det kapitlet än det här.

 

 


Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!

2012-11-20 @ 15:55:26
Postat av: Linn

hahahahahhahahaha! där kom det, skit roligt! xD azuum!

2012-11-20 @ 15:57:01
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Becka

Bra :)

2012-11-20 @ 19:29:38
Postat av: Hehe.

Precis börjat läsa, du äger :):)

2012-11-21 @ 22:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback