This was never planed - kapitel 12

 

Jag suckade frustrerat och stängde snabbt av mobilen när jag hörde att någon kom in. För jag ville inte prata med någon nu, inte ens Selena vilket aldrig brukade hända. Jag brukade prata med henne om exakt allt och då menar jag verkligen allt. Men jag kunde inte berätta det här för henne, hur skulle jag ens berätta det för henne. Att jag fallit för hennes pojkvän, det skulle ju bli hur konstigt som helst.

Nej det här var något jag fick ta hand om själv. Försöka komma över honom eller åtminstone inte låta mina känslor komma i vägen för varken Selena och Justin eller min och Justins vänskap.

” Melinda är du vaken? ” frågade Selena lugnt men jag låg bara tyst kvar i sängen och lossades sova. Hon suckade lite innan hon gick tillbaka till vardagsrummet där alla dom andra satt och inom kort somnade jag in med som vanligt Justin i mina tankar.

 



 

 

Jag satt nu tillsammans med Justin i Selenas omklädningsrummet medans hon nu var iväg på sin soundcheck inför hennes konsert idag. Jag satt framför datorn och satt och läste en av Dangers kapitel som jag ofta gjorde nu förtiden när jag inte kunde sova. Jag läsare klart det sista kapitlet av Danger och klickade snabbt in Danger’s back. Jag satt för inne i kapitlet för att märka att Justin var bakom mig för än han la armarna i kors på mina axlar.

 

 

" Vem har skrivit en sån där lång text om mig? " frågade Justin roat med blicken fäst på datorn.

" Asså den är inte om dig, eller egentligen är det ju det men ändå inte " sa jag lite förvirrat och visste inte riktigt hur jag skulle förklara det.

" Det handlar ju viste om mig. Det är en bild på mig högst upp och sen så har ju mitt namn stått typ femtio gånger " sa Justin och pekade ner på sitt namn som stog i någon mening.

" Ja det handlat väll om dig på sätt och vis "

" Va menar du? " frågade Justin förvirrat och satte sig ner bredvid mig i soffan istället.

" Det är en tjej som skriver en novell där hon har dig sin en av hennes karaktärer. Du vet som i en film där en karaktär spelas av en skådis som är den personen men ändå inte då det inte är dess riktigt jag eller vad man ska säga. Så det här är typ samma sak, hon använder ditt namn och din kropp men har helt ändrat personligheten på dig. Förstår du? " frågade jag då Justin satt som ett stort frågetecken en stund innan hm nickade till svar.

" Hur är jag då? Och vad handlar den där novellen om? Berätta för mig " sa han och kollade med stora ögon på mig. Jag skulle precis protestera men han plutade med under läppen och kollade med vädjande ögon på mig.

" Okej visst, jag kan väll dra den lite kortfattad men jag kommer inte gå in på några detaljer " sa jag och Justin slog upp i ett stort leende. Jag suckade lite innan jag vände mig mot honom.

Jag började berätta för Justin vad Danger handlade om och Justin satt med ett nästan belåtet leende som jag inte riktigt förstod.

" Och det är så långt jag har kommit hittills men jag har nu typ tio kapitel till att läsa så om du ursäkter mig "

" Du kan läsa högt "

" Varför skulle jag läsa högt för? Du kan väll läsa själv? "

" Nej för jag är alldeles för lat för att läsa själv plus att jag tycker det är tråkigt att läsa. Men jag vill jätte gärna veta vad mitt bad ass jag gör nu efter att jag kommit ut från fängelset och om du läser högt för mig så blir det inte tråkigt "

" Justin jag tänker inte sitta och läsa för dig som om du vore typ fem år "

" Snälla, snälla. Jag vill verkligen veta hur mitt awesome andra jag klarar sig efter fängelset "

" Det kan du väll läsa själv din slöfock så varför ska jag läsa åt dig för. Är det inte du som säger att då är vuxen nu och kan göra saker själv "

" Jo men du älskat mig så pass mycket så att du är snäll och läser för mig " sa Justin och vred sig lite så där som barn brukar göra när dom verkligen vill ha något.

" Okej okej. Men bara för att ag inte orkar med ditt tjat "

" Nejdå, du älskar mig "

" Utmana inte ödet nu Bieber " sa jag han och skrattade roat. Jag skulle precis luta mig framåt och ta tag i datorn som låg på bordet men blev istället sittandes när Justin la ner sitt huvud i mitt knä.

" Justin vad håller du på med? ” frågade jag roat och kollade ner på Justin.

” Du ska ju läsa högt eller hur? ”

” Ja men vad har det med att du ligger med huvudet i mitt knä ”

” Det är ju så här man brukat ligga när någon läser för än ”

” Ja när man är typ fem år ja ”

” Ja precis, var det inte du som just sa att jag var fem år så tadda ”sa Justin och jag himlade med ögonen.

” Visst bara du kan skicka datorn, det blir ju lite svårt att läsa utan den ” sa jag och inom kort hade Justin nästan slängt sig efter datorn som låg på bordet innan han räckte den mot mig.

 Jag ställde datorn på soffans armstöd och kollade snabbt ner på Justin som kollade med stora nyfikna ögon på mig innan jag vände mig mot datorn igen.

Jag började läsa på kapitel ett av Danger och Justin satt helt tyst och lyssnade på hel spänt på vad jag läste.

 

*

 

När jag läst klart kapitlet vände jag mig ner mot Justin i mitt knä som låg med stängda ögon och andades med tunga rytmiska andetag.

" Justin? " frågade jag och drog en hand genom hans redan ruffiga hår.

" Mm " svarade han lite svagt innan han slog upp ögonen och möte min blick.

" Vad är det? Är kapitlet slut eller? "

" Ja och du hörde väll inte så mycket om du sov "

" Jag sov inte, jag hörde allt. Det är bara det att det är så skönt när någon sitter och läser för än. Men kan bara ta det lugnt och skapa som en egen film i huvudet. Vilket är mycket lättar om man stänger ögonen och ligger bekvämt vilket jag gjorde då ditt knä är väldigt skönt att ha som kudde "

" Haha tack antar jag. Men vad ska vi göra nu då? Selena borde ju vara klar om typ en kvart eller något "

" Bra då hinner du läsa ett till kapitel innan dom kommer tillbaka " sa Justin nästan bestämt innan han la sig till rätta igen och slöt ögonen.

" Justin jag vet inte om jag orkar att läsa mer, jag är jätte torr i halsen "

 

 

 

 

" Justin jag vet inte om jag orkar att läsa mer, jag är jätte torr i halsen " sa Melinda och jag slog snabbt upp ögonen igen för att kolla upp på henne.

" Jodå det gör du, du behöver bara dricka lite vatten för att inte vara lika torr. Jag springer och hämtar en flaska vatten till dig " sa jag och sprang snabbt bort till toaletten innan hon kunde protestera.

Jag fyllde på en flaska vatten till henne innan jag halv sprang tillbaka till Melinda som satt på exakt samma ställe som innan jag lämnat henne.

" Så nu in du fortsätta " sa jag och räckte henne vattnet innan jag la mig ner med huvudet i hennes knä vilket fick mig att känna mig som ett litet barn som skulle gå och lägga sig så mamman fick läsa en liten saga för att få barnet att somna.

Fast nu var barnet jag på arton år och mamman var Melinda som var några månader yngre än mig.

" Tänk om jag inte vill läsa något mer då "

” Du har inget val kvinna, du ska läsa vare sig du vill eller inte ” sa jag lite skämtsamt och hon höjde ett litet menande ögonbryn mot mig.

” Och vad händer om jag inte gör det? ”

” Om du vill ha din skönhetssömn dom närmast dagarna tipsar jag dig om att du börjar läsa på kapitel 2 ” sa jag och Melinda kollade chokat på mig vilket fick ett belåtet leende att spridas på mina läppar.

” Visst ” sa Melinda och gav mig en liten arg blick som inte riktigt höll då man kunde se den där lite roade glimten i hennes ögon.

 

*

 

Parting my lips, I moaned into his mouth the second I felt his tongue move against mine, a complete arousal taking charge. Pressing my chest against his, I slid my fingers into his hair, tugging at the ends causing him to groan var det sista Melinda läste innan hon blev avbruten mitt I meningen när dörren intill omklädningsrummet slogs upp.

” Hallå nu får ni gå ut, jag ska byta om nu ” var allt Selena hann säga innan jag avbröt henne mitt i meningen.

” Tyst tyst hon läser ” sa jag högt och såg hur dom kollade lite chokat på dom.

” Hallå Justin det är mitt omklädningsrum och jag behöver byta om så ut ” sa Selena och gjorde en liten rörelse med armen åt det hållet hon ville att vi skulle gå åt.

” Eh var inte så mesig, plus om det är mig du inte vill ska kolla så kan jag ju förtydliga för dig att jag ligger och blundar under hela tiden. Melinda kan förtydliga om det ” sa jag och gav Selena ett litet leende innan jag la tillbaka huvudet i Melindas knä igen.

” Melinda vad hände just? ” frågade Selena lite chokat och vände sig mot Melinda som kollade lite roat på mig.

” Eh jag tror att mitt högläsande har fått Justin att gå tillbaka några år i sin utveckling. Han är som ett stort barn ”

” Varför läser du högt för Justin? Vad läser du ens? ”

” Eh jag läser Danger för honom för att han är som en fem åring som tjatade på mig att jag skulle läsa högt för honom så tillslut orkade jag inte med hans tjat längre så jag hade inget annat val än att läsa ” sa Melinda och Selena skrattade lite smått.

” Jag visste att jag var ihop md en yngre kille men når du beter dig så här så ” började hon men jag avbröt henne.

” Jaja jag är jätte barnslig just nu det kan vi alla hålla med om men kan du vara tyst nu så att hon kan fortsätta läsa på kapitlet som du avbröt oss i mitt i ” sa jag och Selena kollade roat på mig.

” Haha okej men ni får fortsätta någon annanstans då för jag och mina dansare ska byta om här nu så ut ” sa Selena och jag suckade.

 

 

 

 

” Haha okej men vi får fortsätta någon annanstans då för jag och mina dansare ska byta om här nu så ut ” sa Selena och Justin suckade.

” Kan hon inte bara få läsa klart kapitlet? ” frågade Justin och kollade förhoppningsfullt upp på Selena som bara skakade på huvudet.

” Nej ut nu ” sa Selena och pekade bort mot dörren där henens dansare stod och kollade roat på Justin som kollade missnöjt på Selena.

” Visst kom Melinda vi kan sätta oss i koridoren ” sa Justin kort innan han ställde sig upp.

” Hej förresten ” sa Justin en glatt och gav Selena en kram som hon sen lite chokat besvarade. Han pussade henne lite snabbt på kinden innan han gick bort till dörren.

” Kommer du Melinda ”

” Jag kommer men jag kommer inte kunna läsa mer idag. Min dator dog just och min laddare ligger kvar i bussen som Selenas maneger har nycken till och jag tänker inte fråga honom om den. Han kommer typ få damp på mig för att jag ens kollar på honom ” sa jag och Selena skrattade.

” Varför är alla emot mig idag ” brast Justin ur och slängde ut med armarna innan han klampade ut ur rummet.

” Oj PMS barn, han  har ju fan värre humör svängningar än en gravid kvinna ” hörde jag en av Selenas dansare mumla fram lite roat och vi alla brast ut i ett litet skratt.

” Jag går och kollar till vår lilla femåring och ser till så att han inte river stället ” sa jag och gav Selena ett litet leende innan jag började gå samma korridor som jag sett Justin försvinna i.

När jag gått ett tag såg jag Justin sittandes med ryggen mot väggen och händerna i ansiktet en liten bit bort.

” Kommer jag att få se den lilla femåringen gråta nu också ” sa jag roat och han kollade upp på mig.

” Nej jag ska inte gråta och jag är inte fem år. Jag är bara lite trött ”

” Haha vi säger det ” sa jag och gav honom ett litet leende innan jag slog mig ner bredvid honom.

” Du vet du vet, vi kan ju alltid ta upp kapitel 2 på mobilen så att du kan läsa klart det ” sa Justin lite hoppfullt och log stort mot mig.

” Justin jag orkar inte mer ” sa jag och Justin drog bort ansiktet med ett nästan sorgset ansiktsuttryck.

 

 

” Kanske imorgon då ” sa Justin hoppfult.

” Det kanske vi kan göra. Du vet Selenas dansare tycker att du har värre humör svängningar än en gravid kvinna ” sa jag lite och slog upp i ett stort roat leende när Justins ögon växte till nästan det dubbla.

” Va. Okej jag vet att jag överdrev lite men en gravid kvinna. Det är ju bara taskigt ”  

” Kanske lite, men väldigt roligt ” sa jag och såg hur Justin himlade med ögonen. Jag skrattade lite roat åt honom innan jag ställde mig upp.

” Det är nog bäst om vi börjar gå bort nu om vi inte vill missa Selenas konsert ” sa jag och räckte fram handen mot Justin. Han nickade lite kort till svar innan han tog tag i min hand och lät mig hjälpa honom upp.

 

 

 



 


Så nu kom det äntligen upp och blev ett rätt mycket längre kaitel än ett vanligt men hoppas det uppskatas. Har vart hemma pågrund av att jag är sjuk och det är därför jag nu kunnat lägga upp ett kapitel och hoppas kunna lägga upp ett till ikväll men vi får se hur jag mår.

I alla fall så hoppas jag att ni gillar kapitelet och kom ihåg att KOMMENTER my loves!!

 
 

Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!
kan du skicka länken till danger? har sökt på google men hittar den inteD:

Svar: haha självklart!! http://justinbieberfanfiction.com/viewstory.php?sid=20453
Just Twitter

2012-11-15 @ 19:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback