Game on kapitel 31



Bara grejen att ställa sig på ett par skridskor efter två månader helt utan träning över huvud taget. Det sitter säkert kvar, men frågan är bara hur snyggt det kommer se ut när jag går ut på isen.
Varför måste såna här grejer alltid vara så svåra att ta.





Vi  satt nu på planet på väg till Spanien och det var nu bara en timme kvar till vi skulle landa.

Det hade vart jätte mycket paparazzi och fans som vart på flygplatsen i LA, vilket hade gjort det väldigt svårt för oss att komma fram ditt vi skulle.

Vi hade kommit fram till vår gate precis innan dom skulle stänga och jag lovar att om Justin inte hade vart med oss skulle vi ha fått värsta utskällningen. Men nej, nu när vi kommer ber dom om ursäkt för att dom höll på att åka iväg utan den stora Justin Bieber.

Sen när vi kommit på planet hade det ju inte direkt blivit bättre. För det hade ju självklart vart beliebers på planet som skrek och ville ha både bild och autograf av honom. Så det är egentligen ett under att Justin kunnat somnat, något jag inte kunnat göra även fast jag var så jäkla trött.

Jag kollade ner på Justin som nu låg med huvudet i mitt knä och ett leende spreds på mina läppar.

Han var nästan som en helt annan person när han sov eller bara var borta från allt med kändisskapet. Han var så mycket mer avslappnad och inte alls lika spänd och stressade hela tiden som när han är ute bland folk.

Jag följde hans kindben med tummen och ett leende spreds på Justins läppar.



” Hej ” sa han med en sån där sexig hes röst som killar får när dom sovit.

” Hej ” sa jag och lutade mig snabbt fram för att pressa mina läppar mot hans. Jag lutade mig tillbaka igen och såg nu att han putade med underläppen.

” Är det allt jag får ”

” Japp, kanske om du inte somnat kanske du kunde ha fått mer ”

” Men jag vill ha mer, varför kan jag inte få mer nu? ” sa han och spelade ledsen, men jag kunde se den där busiga glimten i hans ögon.

” Kanske för att när du somnade så fick jag ta hand om dina skrikande och jobbiga fans ”

” Stackars dig, som fick ta hand om dom där monstrerna ” sa Justin och satte sig upp så att hans ansikte nu var i samma höjd som mitt.

” Vissa kan faktiskt vara monster och det kan du inte säga emot ”

” Kan jag inte ” sa han och lutade sig närmre mig så att hans läppar nu snuddade vid mina.

” Nej ” nästan stammade jag fram och han skrattade.

” Okej ” sa han belåtet och jag suckade. Jag hatade att Justin viste vilken påverkan han hade på mig och därför fick ett övertag.

Han satte en hand bakom min nacke och drog mig den sista biten fram till honom. Han tryckte sina läppar hårt mot mina och jag besvarade den snabbt innan jag lutade mig bakåt lite och Justin kollade lite chokat på mig.

”  Vi sitter på ett flygplan ”

” Och ” sa han och skrattade.

” Det finns andra personer runt omkring oss ”

” Jag tror inte att mina fans har något emot att jag roar mig lite ”

” Inte, är det därför dom hotade mig att dom skulle göra allt i deras makt att sätt ditt mig för att jag utnyttjar dig och hotar mig att dom ska döda mig ” sa jag och Justins ögon gick från dom där busiga nästan glittrande ögonen till nästan svarta. Justins käkar spändes hårt och hans händer var nu hårt knutna.

” Vilka, gjorde det? ”

” Jag tänker inte säga vilka det är ”

” Naila jag tänker inte låta dom behandla dig så här, så snälla berätta vilka det är som hotat dig ” sa han och jag skakade på huvudet.

” Nej, jag tänker inte ”

” Varför? ”

” För att dom tjejerna som höll på idag inte är dom första och absolut inte dom sista heller. Och du kan inte skälla ut alla som nån gång säger något dumt om mig ”

” Varför har du inte sagt att du fått hat förs än nu ”

” För jag vet hur mycket du älskar dina fans och jag vill inte att du ska dra dom alla över en kant bara för att det finns några som inte har något bättre i livet än att haka på andra ”

” Så du tänker bara sitta och ta åt dig av allt ”

” Jag försöker att bara strunta i allt och försöker vara den bättre av oss. Men jag måste tyvärr säga att jag tar åt mig mycket mer än jag vill erkänna ” sa jag och drog med handen längst hans kindben. Han slappnade av lite och jag lutade mig fram och kysste honom snabbt innan jag satte mig i min stol igen med huvudet lutat mot Justins axel.

 

*

 

När vi hade landdat hade det som tur inte vart lika mycket folk som i LA och jag antar att det är för att klockan är rätt mycket nu.

Vi satte i bilen på väg till vårt hotell och jag log stort när vi parkerade bilen utanför det väldigt stora och nästan för överdrivet lyxiga hotellet.

Jag tog ett fast grep om mina väskor och gick tillsammans med Justin och dom andra i hans crew bort till receptionen där en rätt ung man satt och pilade med sin mobil.

Han märkte inte när vi kom fram och vi väntade lite otåligt och trötta på att han skulle lägga ner sin mobil. Men han gav inte oss det minsta som en blick för än Justin harklade sig.

” Oj, ursäkta. Jag såg inte att ni kom ” sa han och stoppade snabbt ner mobilen i fickan innan han fixade till sin kavaj lite.

” Så, har ni bokat? ” frågade han och Pattie nickade innan han tog upp några papper från sin väska och räckte dom till honom.

” Men ni heter ju inte Smith i efternamn. Du heter ju Bieber, det måste ha blivit något fel. Jag är så ledsen ” sa han och alla i Justins crew skrattade lite.

” Nej, nej. Det har inte blivit något fel. Vi gör så när vi vill hålla oss lite hemligt ” förklarade Justin och receptionisten kollade lite frånvarande på honom innan det såg ut att sjunka in.

” Aa, jag fattar ” sa han och började knappa lite på deras dator.

När han hålt på ett tag tog han upp massa nycklar och sträckte dom till Pattie som gav honom ett snabbt leende innan hon vände sig mot oss. Hon delade ut nycklarna och när hon gett nyckeln till Justin började han snabbt gå bort mot hissen. Jag skrattade lite åt honom men följde snabbt efter.

Eftersom vi hade så mycket väskor var det bara jag och Justin som fått plats i hissen. Jag vände mig mot Justin som hade ett stort leende på läpparna och jag kollade frågandes på honom.

” Vad ler du så stort för? ”

” Inget speciellt ” sa han och ryckte lite på axlarna men jag kollade fortfarande lite misstänksamt på honom.

Dörrarna öppnades på den våningen vi skulle gå av och vi gick bort till den dörren som ledde in till det rum som vi skulle sova i. När Justin öppnat dörren la jag snabbt ifrån mig mina väskor vid hallen innan jag hoppade upp i den stora sängen som stod i mitten av det onödigt stora sovrummet som låg nästan precis till höger om hallen.

Jag satte mig i skräddar ställning på kanten och kollade på Justin som kom gåendes mot mig.

” Äntligen ensamma ” sa han och böjde sig ner för att pressa sina läppar mot mina. Han började luta sig ännu mer framåt och tvingade mig neråt så att jag nu låg med ryggen mot sängen. Jag pressades djupare ner i sängen när Justin la sig ner över mig.

Jag la en hand bakom hans nacke och drog ner hans ansikte mot mitt. Jag pressade mina läppar hårt mot hans och han särade på mina läppar med hjälp av hans tunga. Han rullade runt så att jag nu låg över honom istället. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och jag kände nu hans händer gled in under min tröja. Han började dra med sina fingrar över min mage och jag kände hur hela min kropp knottrade sig.

Justin skrattade mot mina läppar och jag kollade lite surt på honom, vilket bara fick honom att skratta mer. Han satte en han bakom min nacke och pressade återigen ihop våra läppar.

Jag lät mina händer glida ner över hans bröst och ner till änden av hans tröja. Jag börjar dra upp den men Justin stoppade mig genom att fläta ihop sina fingrar med mina. Han satte sig upp så att jag nu hamnade gränslande över hand höfter.

" Jag kan inte " sa Justin och kollade nästan strängt på mig.

" Varför, har du en sån då regel att du inte kan ha det för än du är gift " sa jag lite på skämt och han skrattade.

" Nej, det är inte det "

" Vad är det då? "

" Du är fortfarande skadad " sa han och jag skrattade. Fast den här gången utan lycka.

" Justin det är mindre än två veckor tills jag får börja träna igen "

" Ja och det finns en anledning till att dom där två veckorna finns "

" Justin jag känner inte av min rygg längre, jag har inte gjort det på jätte länge. Jag har inte ens tagit mina tabletter dom senaste veckorna "

" Jag är ledsen, men jag kan inte " sa han och jag suckade.

" Så vad, anledningen till att du tjatat så mycket på din mamma att vi ska få dela rum är så att du kan titta på mig "

" Något åt det hållet " sa han och jag skrattade.

" Vad är det? "

" Inget, jag är bara trött på att alla behanddlar mig som om jag var ett paket som lätt kan gå sönder "

" Men det är du ju " sa han skämtsamt och skrattade lite.

" Och de kanske jag var, dom första dagarna efter olyckan. Men det är jag inte längre. Jag vet vad jag klarar av och låt mig säga en sak. Jag tror inte att det här skulle vara något som skadade mig " sa jag och ställde mig snabbt upp.

" Naila, vart ska du? "

" Jag ska gå och dricka, eller får jag det för dig. Det kanske skadar min rygg det också " sa jag snabbt innan jag bort till köket för att ta ett glas vatten.




Förtäåt för att det inte kom upp igår men vi kom hem mycket senare än planertat efter min match.
Men nu är den i alla fall uppe och efter som jag är hemma sjuk kan jag skriva massor och kan nästan lova er minst 1 kapitel till idag.


Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kapitel! längtar till nästa kapitel!

2012-05-24 @ 17:49:25
Postat av: Evelina

Jätte bra kapitel! Snälla nästa snabbt, krya på dig! ;)

2012-05-24 @ 18:54:35
Postat av: A-king<3

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

2012-05-24 @ 22:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback