Game on kapitel 32

" Och de kanske jag var, dom första dagarna efter olyckan. Men det är jag inte längre. Jag vet vad jag klarar av och låt mig säga en sak. Jag tror inte att det här skulle vara något som skadade mig " sa jag och ställde mig snabbt upp.

" Naila, vart ska du? "

" Jag ska gå och dricka, eller får jag det för dig. Det kanske skadar min rygg det också " sa jag snabbt innan jag bort till köket för att ta ett glas vatten.





Jag loggade in på skype och såg att Jillian var inloggad. Jag ringde upp henne och hon svarade snabbt.
( Naila vanligt, Jillian tjockt )
" Det var inte igår jag såg dig inte "
sa hon och ett stort leende spreds på mina läppar.
" Hej älskling "
" Hej, vad gör du? "
" Sitter på hotellet medans Justin är iväg på någon intervju eller något. Själv då? "
" Jag sitter hemma och äter glass. Varför har du inte följt med Justin "
" Låt mig bara säga att jag inte orkar med allt skrikande från hans fans och alla frågor från både paparazzi och intervjuare "
" Vad har hänt? "
" Måste det ha hänt något bara för att jag vill h lite ensam tid "
" Ja, för du tjatade på mig i en hel månad att du önskade att du kunde skippa skolan för att va med honom. Speciellt då du var orolig över den där kyss tävlingen som hans fans håller på med. Så berätta nu varför du sitter ensam på ett hotell medans Justin är ute och har roligt " sa hon och jag suckade högt när hon påminde mig om den jäkla idiotiska tävlingen.
" Men jag kysste ju Justin och paparazzina fick bild på det. Borde inte tävlingen vara slut då "
" Jo, egentligen. Men dom tyckte att eftersom du är ihop med honom tycker dom att du inte gills och därför fortsätter tävlingen "
" Jag hatar dom " sa jag lite på skämt och hon skrattade.
" Jag vet vad du menar, men du svarade inte på min fråga "
" Det är inget egentligen. Jag över reagerade bar över en liten grej "
" Vad pratar du om "
" Justin vägrar typ att röra mig. På grund av min rygg skada och det börjat bli lite jobbigt att alla behandlar mig som glas " sa jag och hon skrattade.
" Nu vet du i alla fall att han inte bara utnyttjar dig för sex "
" Jag har aldrig trott att han utnyttjar mig "
" Jag vet, han är för snäll och gullig för det. Men vad ska du göra nu då? "
" Ja, jag tänker ju inte låta honom komma undan med det. Han kommet få leva ett helvete ett tag framåt. Sen om tre dagar har Justin konsert och då kommer vi andra ha lite roligt "
" Omg, vad ska ni göra och vad menar du med att Justin kommer få leva i ett helvete "
" Okej inte ett helvete, men låt mig bara säga att jag kommer nog gå rätt lätt klätt och göra lite andra saker som förhoppningsvis kommer att irritera honom "
" Your a bad girl "
" I know " sa jag och skrattade.
" Men du berättade aldrig vad ni ska göra på hans konsert "
" Kanske för att du inte får veta "
" Kom igen, snälla "
" Nej du få se sen på tv, youtube eller något i den stilen "
" Your so mean "
" Jag vet " sa jag och hörde hur dörren öppnades och stängdes.
" Dags att sätta min plan i verk " sa jag och knäppte upp dom översta knapparna på min skjorta vilket fick Jillan att skrattade.
" Hej beautiful " hörde jag Justin säga bakom och kände sen ett par läppar hårt tryckta mot mina.



" Hej Justin "
sa Jillian och Justin drog sig undan.
" Hej Jillian " sa han snabbt innan han vände sig mot mig igen.
" Jag tänkte " började han men stannade upp lite när hans blick föll ner på min kropp.
" Du tänkte vad? " retaddes jag och Justin skakade lite på huvudet.
" Jag tänkte bara ta en snabb dusch innan vi går ner till restaurangen, om det är okej " stammade han fram och jag fick svårt att inte skratta.
" Visst, det går bra " sa jag och han gick med snabba steg till badrummet.
" Jag antar att din plan fungerar " sa Jillian och jag skrattade.
" Japp och eftersom han duschar väldigt snabbt måste jag inleda fas 2 "
" Okej, du får berätta sen hur det går "
" Det ska jag, hejdå "
" Hejdå " sa hon och jag la på samtalet. Jag stängde snabbt av datan innan jag sprang bort till min väska. Jag drog på mig ett par jeans shorts och byte snabbt om till en snyggare bh innan jag drog upp två tröjor.



Jag stängde av duschen och lindade handduken runt midjan medans jag började torka mitt hår. När det nästan var torrt torkade jag resten av kroppen och drog på mig kläderna som jag tagit med mig in. Jag kollade mig en sista gång i spegeln innan jag gick bort till sovrummet.
" Justin vilken tröja tycker du att jag ska ha " frågade Naila när hag kom in i rummet och jag vände mig mot henne.
Min blick fastnade direkt på hennes nästan nackan överkropp.
" Justin " sa hon lite roat och jag kollade upp på hennes ansikte istället som hade ett stor leende på läpparna.
" Vilken tröja? " frågade hon igen och skrattade.
" Ta den blå " sa jag och kunde inte dra bort blicken från henne för än hon satt på sig den.
" Tack för hjälpen " sa han och pussade mig snabbt på kinden när hon gick förbi mig och bort mot hallen. Hon drog på sig sina skor och vände sig sen mot mig.
" Kommer du idag eller "
" Eh, jag kommer " sa jag innan jag snabbt satte på mig mina skor och började gå bort mot hissen. Jag kom snabbt ikapp Naila och flätade ihop mina fingrar med hennes. Vi åkte under tystnad ner till restaurangen och när jag kom ner spreds ett stor leende på mina läppar. Jag släppte snabbt taget om Nailas hand och slängde mig på Chaz och Ryan. Dom blev tvungna att snabbt stappla bakåt för att inte tappa balansen och vi alla skrattade. Jag hade saknat dom båda mer än dom kan ana

*

I tre dagar har Naila hållt på och retas med mig. Vilket jag har försökt ignorera men hon gör det rätt svårt för mig när hon går runt i bara underkläder. Men Chaz och Ryan har bara skrattat åt mig när jag berättat för dom.
" Justin kommer du, det är dags att gå upp på scen nu " ropade Kenny och jag sa snabbt hejdå till Naila, Chaz, Ryan och Ryan innan jag gick med snabba steg bort till scenen.



Justin gick bort mot scenen och jag vände mig snabbt mot Chaz, Ryan och Ryan.
" Så, Ryan lyckades du få tag i dräkterna jag bad om? "
" Japp dom ligger i min bil "
" Bra, kan du hämta dom? " frågade jag och Ryn nickade snabbt till svar innan han sprang bort mot sin bil.
" Chaz lyckades ni få tag i Willow och Jaden "
" Japp och låt mig bara säga att dom var lätt att övertyga till att pranka Justin " sa han och ett stort leende spreds på mina läppar.
" Då har vi alltså nio personer som kommer komma in dansandes i slutet av konserten och dom ända som inte vet om det är Justin och hans fans "
" Ja och hans Dj har skrivit om låten så att den passar in på oss istället och Jaden kommer sjunga den på vägen in, sen tar Willow över med sin omskrivna låt "
" Perfekt " sa jag och ett litet ondskefullt leende spreds på våra läppar.

*

Konserten började dra sig mot sitt slut och han hade nu bara fyra låtar kvar. Vi drog på oss våra dräkter och jag ställde mig framför spegeln. Jag kollade på den rosa kanin dräkten och ett stort leende spreds på mina läppar.



 Jag slog till öronen och skrattade kort innan jag vände mig mot resten av personen som var utklädda i kanin dräkter. Jag, Kenny, Scooter, Willow, Jaden, Ryan, Ryan, Chaz och Alfredo var det som skulle pranka Justin då det var vi som var närmst honom. Vi började gå bort mot scenen och jag hörde hur låten Justin sjöng på snart skulle ta slut och den låten vi skulle gå in på skulle strax börja.



Jag avslutade låten och min nya låt boyfriend började spelas. Men när jag skulle börja sjunga till så kom det inget ljud från högtalarna. Jag klickade snabbt på on knappen för att se fall jag kommit åt den, men inget hände.
Jag kollade ut mot mina fans som stog och kollade chokat på mig innan jag vände mig mot mina dansare och Dj som hade stora leende på läpparna.
Låten började spelas om och jag antog att problemet var löst. Men micken fungerade fortfarande inte utan någon annans röst fyllde nu högtalarna och jag kunde lätt höra vem det var. Jag vände mig mot trappan som ledde upp på scenen och såg nu nio stycken personer kom upp gåendes på scenen med rosa kanin dräkter på sig. Jag såg att det var Naila som gick längst fram med Jaden efter sig som också sjöng till min låt. Fast med en lite annorlunda text.




 


Kommentarer
Postat av: Evelina

Bra och roligt kapitel! Snälla lägg ut nästa snabbt!

2012-05-29 @ 06:11:48
Postat av: Linn

Okej, för ditt eget bästa så måste det komma ut ett kapitel idag oxå annars asså... Jag vet vart din brevlåda bor, Emelie!

Puss på dig! <3

2012-05-29 @ 07:09:02
URL: http://Http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel,

2012-05-29 @ 07:37:33
Postat av: emma <3

AHAHAHAHAHAHAHAHA ge mig nästa kapitel!!!! <3 <3 du äger tjejen <3 <3

2012-05-29 @ 15:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback