Game on kapitel 28 part 2



Naila hade vart här i lite över en vecka nu och jag vet inte hur många prank vi gjort mot varandra. Mina har inte lika elaka, men nu skulle jag få min hämnd. Speciellt sen hon prankade mig med bilarna. Jag vet att Ryan var med då också men Naila är roligare att pranka.
Jag gick bort till badrummet vid min loge där Naila duschade och när jag kände på hand taget kände jag att det inte var låst.
Ett leende spred sig på mina läppar, nu jäklar ska hon få.





Jag gick in i badrummet och skulle precis dra åt mig Nailas kläder som låg på golvet men fastnade lite när jag kollade bort mot duschen. För att jag nu såg att man kunde se igenom draperiet lite. Jag följde henne konturer med blicken och svalde högt.
" Hallå " sa hon och jag drogs ur min trans. Jag tog tag i hennes kläder och kollade lite snabbt en sista gång på Naila innan jag gick ut ur badrummet.
" Omg Justin, Justin kom tillbaka nu " skrek Naila bakom mig och jag skrattade.



Jag hörde hur något lät och drog undan skynket lite för att kunna kolla ut lite. Jag såg hur Justin tog tag i mina kläder och började gå bort med dom.
 " Omg Justin, Justin kom tillbaka nu " skrek jag och hörde hur han skrattade.
" Du måste komma och hämta dom om du vill ha tillbaka dom "
" Seriöst Justin det är inte roligt "
" Det tycker jag "
" Justin snälla kom tillbaka nu " ropade jag men han bara fortsatte att gå. Jag kollade runt lite i rummet och såg att min handduk hängde bara någon meter ifrån mig. Jag drog draperiet för kroppen och sträckte mig efter handduken. När jag fick tag i handduken virade jag den snabbt runt kroppen och satte upp mitt blöta hår i en slarvig tofs.



Jag kollade ut genom dörren och såg att det inte var någon i rummet bredvid. Jag drog handduk tätare runt mig och satte en hand över bröstet som extra skydd ifall den skulle vara på väg att ramla ner. Jag gick bor till korridoren och började smyga runt i din olika gångarna. Jag kollade i var enda litet rum som jag gick förbi och jag hade inte hittat Justin någon stans.  Jag har träffat på flera ur Justins crew och jag kan väll inte säga att det var jätte kul. Jag hade fått förklara mig varje gång och i slutet har alla skrattat åt mig.
Jag hörde röster från ett rum bort och tyckte mig höra Justins röst bland dom alla rösterna.
Jag kollade in lite genom dörren och hörde hur någon skrattade bakom mig. Jag vände mig om och såg Alfredo som hade ett stort leende på läpparna.
" Där är du ju, vi började undra vart du tagit vägen " sa han och jag suckade.
" Haha jätte roligt, kan jag få mina kläder nu "
" Jag har dom inte, du får prata med Justin "
" Ja det är ju det som är problemet, jag vet inte vart han är. Så om du är snäll så skulle du kunna vissa mig vart han är "
" Visst " sa han och la sina händer på mina axlar för att styra in mig i rummet som jag precis kollat in i.
" Hej, kolla vad jag hittade " sa Alfredo när vi kommit in i rummet och skratt fyllde rummet. Jag kollade bort mot soffan där Justin, Justins dansare, Ryan och Kenny satt.
" Vi började ju bli grå håriga så lång tid du tog på dig " sa Justin och jag kollade surt på honom vilket fick killarna att skratta ännu mer.
" Seriöst Justin ge mig mina kläder nu, det är inte roligt "
" Det tycker vi andra "
" Asså, det tycker du. Tycker du det blir lika roligt om jag tappar handduken "
" Tappar handduken, varför skulle du göra det helt plötsligt? "
" Ja du vet, efter att hålla upp handduken så länge börjar man bli lite trött i armarna. Så jag vet inte hur mycket längre jag orkar hålla upp den " sa jag och Justin var nu snabbt uppe på fötter. Han gick snabbt fram till mig och la en arm runt min midja för att börja dra med mig bort till det lilla omklädningsrummet som låg precis bredvid. Han drog snabbt in mig i rummet och jag såg att mina kläder låg längst bort på bänken. Jag gick snabbt bort till mina kläder och lyckades utan att tappa handduken sätta på mig mina underkläder innan jag lät handduken falla till golvet.



" Ja du vet, efter att hålla upp handduken så länge börjar man bli lite trött i armarna. Så jag vet inte hur mycket längre jag orkar hålla upp den " sa hon och jag ställde mig snabbt upp. Jag gick fram till Naila och la en arm runt hennes midja för att dra med henne bort till omklädningsrummet där jag la hennes kläder.
Jag hörde hur dom skrattade bakom mig men fortsatte bara dra med Naila in till rummet. Jag stängde dörren efter oss och hon gick snabbt fram till sina kläder.
Naila började dra på sig sina kläder och när hon fått på sig sina underkläder släppte hon taget om handduken så att den föll ner till golvet.
Jag fastnade återigen med blicken på henne och hon måste ha känt att jag stirrade på henne då hon vände sin blick mot mig. Men även fast jag kände hur rodnaden steg på mina kinder kunde jag inte riktigt dra bort blicken från henne.
” Något som stör dig Bieber ” sa hon och skrattade.
” Bara lite kanske ” sa jag och lyckades äntligen slita bort blicken från hennes kropp.
Hon drog på sig en stor t-shirt och ett par shorts innan han kom fram till mig och jag la mina armar runt hennes midja.
Hon ställde sig på tå så att hon kom i samma höjd som jag och lutade sig närmre mig. 
Hon pressade sina läppar mot mina snabbt innan hon började kyssa mig över halsen och upp bakom örat.
” Det här är inte över än ” viskade hon innan hon snabbt gick ut mitt grep och ut mot rummet där resten satt. Jag stog ensam kvar en stund och tänkte på vad hon sagt.
Hon tänkte ge igen för det här och på det sättet hon sa det får mig att tro att hon planerar något riktigt ordentligt.






Kommentarer
Postat av: Julia

sv: absolut! meny eller inlägg? :)

2012-05-13 @ 23:28:37
URL: http://bieb.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: okej! lägger till i menyn med en gång, när vill du göra inlägget? :)

2012-05-13 @ 23:41:45
URL: http://bieb.blogg.se/
Postat av: Josse

Svar: Absolut! Ska vi göra i menyn eller inlägg? :)

Kram<3

2012-05-14 @ 12:40:30
URL: http://foreverbbieber.blogg.se/
Postat av: Felicia

Haha, det är inte över än! xD

2012-05-14 @ 16:05:45
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Josse

Svar: Absolut! Länkar dig så fort jag loggar in på datorn, är inne på mobilen just nu. Kram<3

2012-05-14 @ 16:38:32
URL: http://foreverbbieber.blogg.se/
Postat av: Sofia

Awsome! längtar till nästa kapitel!!!

2012-05-16 @ 15:19:41
Postat av: Alexandra

Super bra! :) MERA!

2012-05-16 @ 21:43:09
Postat av: Liv

Awsome! Meer!!

2012-05-17 @ 08:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback