Game on kapitel 26



” Vet du vad vi borde göra ”
” Vad? ”
” Vi borde pranka Justin, big time. Han säger att det inte går att pranka honom, men det måste vi ändra på ”
” Vad har du i tankarna? ” frågade jag och han började berätta om sin lilla plan och när han var klar hade även jag ett stort flin på läpparna.




Vi kom fram till platsen där Justin höll på att spela in dom sista scenerna till sin boyfriend videon och vi parkerade en rätt så lång bit bort för att ingen skulle se att vi kom.
Vi hoppade ur bilarna och Kenny visade oss någon bakväg som skulle göra att ingen skulle se oss. Kenny lede oss in till något litet rum där det stog sju personer till som tydligen skulle hjälpa till.
” Lyckades ni få bort alla paparazzi här ifrån? ” frågade Ryan och en av killarna nickade.
” Ja vi fick bort dom, men det var inte enkelt ”
” Bra annars hade vi nog inte kunnat göra det här. För det hade blivit en hel del konstigt rykten som skulle spridas ”
” Vad är det vi ska göra egentligen? ”
” Okej så här kommer vi att göra. Kenny kommer smyga in oss så att vi kan komma bort till bilarna utan att bli sedda. Sen medans dom håller på att spela in smiter vi in i bilarna och kör bort till en av dom bakre utgångarna som Kenny då har öppnat. Sen väntar vi ett tag, har Alfredo som filmar lite i smyg så att vi kan se deras reaktion på allt det här och när dom minst anar det kommer vi tillbaka och visar oss ”
” Du tror inte Justin kommer att misstänka något? ” frågade jag och alla såg ut att tänka en liten stund innan Ryan bröt tystnaden.
” Jag tror inte det. Det är ju bara vi tio och Alfredo som vet om det. Så dom andras reaktioner kommer bli normala ”
” Okej, men om vi ska göra det här så måste vi skynda oss för dom börjar spela in snart ” sa Kenny och vi alla drog på oss dom svart tjocktröjorna Ryan lyckats få tag på.  Vi drog upp luvan över ansiktet och vi gick bort till stället bakom bilarna som var skyddat.
Vi skulle vänta på att musiken skulle starta och alla bilar skulle bli tomma innan vi skulle springa fram och ta bilarna.
” Jag tar den orange svarta ” sa jag och Ryan suckade bredvid mig, då han också hade velat ta den bilen.
” Visst, men då tar jag den svarta ” sa han och musiken startade.
Ryan räknade lite tyst till tre innan vi alla sprang fram till en varsin bil.
Jag hoppade snabbt in i min bil och startade bilen. Jag var snabbast iväg av oss och började åka bort till utgången som Kenny nu har öppnat åt oss.
Ett stort leende spred sig på mina läppar när jag hörde hur mycket motorn brummade,
Gud vad jag saknar att köra med såna här bilar. Jag brukade älska att följa med till pappas jobb och fixa med bilar som man sen fick testa på deras prov bana.
Men ända sedan pappa dog har jag inte riktigt vågat köra med såna här bilar längre. Men nu när jag kör med den här bilen känds det som om jag aldrig slutat köra.
Jag parkerade bilen vid den stora parkeringen en bit bort och hoppade ur bilen.






Musiken startade och jag hoppade ur bilen för att sedan gå bort till tjejen jag skulle till.  Vi började dansa lite men jag slutade direkt när jag hörde motorer starta bakom mig.
Jag vände mig snabbt om för att se nio personer hoppa in i bilarna och körde iväg mot en av utgångarna som tydligen var öppen. Dom körde snabbt iväg innan någon av oss hann reagera och stoppa dom. Musiken stannade och jag kollade lite chokat runt på mitt crew som såg ut att vara lite chokade som jag. Jag gick bort till Scooter som stog vid vakterna och pratade.
” Scooter vad är det som händer? ” frågade jag och han vände sig mot mig.
” Justin jag vet inte ” sa han och jag kunde se på honom att han inte ljög. Då jag direkt kunde se om han ljög eller inte.
Jag kände hur paniken började stiga och kollade runt på alla för att se om någon av dom gjorde något tecken om att allt det här bara var ett dumt trick. Men ju längre tiden gick desto mer började jag inse att det här inte var ett skämt, utan att vi verkligen hade blivit rånade.
” Justin, Scooter kan ni komma ett tag ” ropade Alfredo och jag gick lite långsamt bort till Alfredo som stog med sin mobil i högsta hug.
” Vad är det? ” frågade Scooter och vi båda kollad på Alfredo som såg ut att bryta ihop vilken sekund som helst.
” Jag gjorde lite små räkningar och med den budgeten som vi fick räcker inte till att köpa in ens två såna där bilar till ” sa Alfredo och jag kände hur allt bara rasade.
” Finns det ingen chans att vi fortfarande kan göra videon utan bilarna? ” frågade Scooter och jag kollade förhoppningsfullt på Alfredo.
” Nej jag tror inte det. Det ser ju lite fånigt ut om det bara står tre bilar här ” sa han och jag var inte långt ifrån att brista ut i grått.
Min video är helt sabbad och jag har inget att ge mina fans. Jag kommer behöva skuta upp datumet ännu mer för videon eller så kanske jag inte kan ge dom någon video alls.
Jag satte mig ner på en av stolarna som stog bakom oss och försvann lite i mina egna tankar. Men rycktes snabbt tillbaka när jag återigen hörde ljudet av brummande motorer. Jag kollade upp för att se att vissa av bilarna kom körandes tillbaka mot där dom stog innan.
 Vad gör dom här nu då. Har dom med sig fler personer i varje bil som ska ta dom tre återstående bilarna.
Föraren i den orange svarta bilen klev ut och jag tyckte mig känna igen personen som klev ut. När jag kollat ett tag på henne klickade det för mig varför jag kände igen, det var Naila som klivit ut och i dom andra bilarna klev några av mina dansare, Kenny och Ryan ut.
Jag ställde mig upp och började gå lite långsamt bort mot dom.
” Justin jag trodde du sa att det inte gick att pranka dig ” ropade Naila och jag skrattade.



Jag körde runt lite på parkeringen med bilen jag hade tagit och körde lite drifting då jag inte hade så mycket att göra så länge vi väntade. Ryan kom gåendes med en av Justins dansare bakom sig och dom båda bar på läsk som dom köpt på Max som låg en liten bit bort. Jag parkerade bilen och ryckte snabbt åt mig ena. Jag började snabbt dricka och gick bort till Kenny som satt med mobilen som var kopplad till Alfredos och gjorde så att vi kunde se vad dom höll på med. Vi satt tysta ett tag och kollade bara på Justin som höll på att flippa ut när som helst. Men när Alfredo berättade att dom inte hade pengarna till att köpa nya bilar höll Justin på bryta ihop ordentligt och jag tyckte det började bli dags att åka tillbaka.
Jag ställde mig upp och började gå bort till bilen men blev stoppade av Ryan som tog ett fast grep om min handled.
” Vad håller du på med? ” frågade han och alla vände sig mot oss.
” Jag åker tillbaka nu ”
” Nej inte än, vänta lite till bara ”
” Seriöst Ryan, det här var jätte kul och väldigt oväntat, men Justin håller på att bryta ihop. Så innan det händer åker jag tillbaka och visar mig ” sa jag och hans grep om min handled lossade. Jag gick bort till bilen och hoppade snabbt in.
” Det här är varför man aldrig ska ha med tjejer, dom är för känsliga ” sa han som jag hade för mig hette Mario och jag skrattade.
” Ska ni följa med eller ska jag åka tillbaka själv ” sa jag och dom alla suckade lite innan dom satte sig i sina bilar.
Jag började köra bort mot stället dom spelade in igen och när vi kom in innanför vändes alla blickar mot oss.
Jag hoppade ur bilen och kollade bort mot Justin som kollade en lång stund på mig innan han verkade fatta att det var jag.
Han ställde sig upp för att sedan komma gåendes mot oss.
” Justin jag trodde du sa att det inte gick att pranka dig ”
” Jag kommer seriöst att döda dig ” ropade han och pekade på mig.



Justin kom närmre och jag små joggade lite den sista biten fram till honom.
” Jag kom seriöst att döda dig ” sa han och jag skrattade.
” Du vet att om du dödar mig kommer du inte kunna göra det här ” sa jag och pressade sedan mina läppar hårt mot hans. Jag lutade mig lite bak och lutade min panna mot hans.
” Jag får väll komma på en annan hämnd ” sa han snabbt innan han satte an hand bakom min nacke för att dra mitt ansikte närmre hans. Han pressade sina läppar mot mina och jag slängde mina armar runt hans nacke.
Jag hörde hur folk busvisslade runt oss och Justin drog sig undan lite för att sedan lägga en arm runt min midja och dra med mig bort mot Ryan som hade ett stort leende på läpparna.
” Så jag antar att du är den onda hjärnan bakom allt det här ” sa Justin och Ryan skrattade.
” Det kan man väll säga, men jag fick en hel del hjälp ”
” Det kan jag tänka mig ” sa Justin och dom hälsade snabbt på varandra innan han drog med mig bort mot ett litet område som det var lite mindre folk på.
” Hej föresten ” sa han och lyfte snabbt upp mig på hans höfter. Jag lutade mig framåt så att våra läppar snuddade och jag kunde känna att Justin log mot mina läppar.



” Saknat mig ”
” Om jag har ” sa han och jag skrattade. Jag lutade mig den sista biten och pressade sedan mina läppar hårt mot hans.






 


Kommentarer
Postat av: Ebba

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH dör av garv!!!! meeeeeeeeeeeeer!!!! men är Naila bra på att köra bil? kan hon göra coola driftningar och sånt? :D meeeeer!!!

2012-05-06 @ 01:01:08
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYYMT BRAAAA :D:d

2012-05-06 @ 14:35:58
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Annie

Jättebra! :D

2012-05-07 @ 21:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback