Just twitter Kapitel 42


Previous

När vi äntligen kom upp för dom jäkla trapporna lutade jag mot mig det närmaste trädet och försökte andas lite normalt. Jag vet att jag kanske var lite tjatig enligt Justin men det var faktiskt jätte varmt och det var säkert 1000 om inte mer vi just gått upp för och det här skulle ju kännas i kroppen imorgon. Jag log åt tanken att det inte var jag som hade konsert imorgon och skulle behöva hoppa runt på scenen utan det var Justin.
” Kom ” sa Justin som hade gått bort och ställt sig vid ett litet staket en bit bort från mig. Jag gick med lite tunga steg bort till honom med blicken i marken men så fort jag lyfte blicken tappade jag andan av det jag såg.







( Fast tänker er på kvällen när det är mörkt och alla lampor lysser )

Jag kollade ut över det vackra miljön och ställde mig bredvid Justin vid staketet. Det här var bland det vackraste jag sett och jag kunde inte fatta hur högt upp vi var. Jag vände mig mot Justin som stog och kollade på mig med ett stort leende.
" Gillar du det? "
" Gillar det, jag älskar det "
" Då hoppas jag att du inte har något imot om vi äter här upp "
" Äta, vart skulle vi kunna äta du har ju ingen väska eller något. Har du en helikopter som flyger upp med maten och ett gulligt litet bord med två bänkar " sa jag och han skrattade.
" Nej om du kollar bakom dig ser du en liten restaurang en lite bit bort om den duger " sa han och jag vände mig om och som han sakta var den en liten restaurang som stog en bit bort.
 Jag vände mig mot Justin igen som stog och kollade på mig med ett stort leende på läpparna.
" Duger det för dig eller " sa han och skrattade.
" Ja der gör det, jag såg den bara inte först "
" Haha okej " sa han och la armen runt min midja.
Han började dra bort mig mot restaurangen och vi slog oss ner vi bordet som stog närmast staketet så att vi fortfarande kunde se den vackra utsikten. En manlig servitris kom ut och Justin hälsade glatt på honom så jag antog att han ätit här förut. 
" Så Justin vem är din nya tjej här? " frågade han med rätt dålig engelska och pekade på mig.
" Pablo det här är Delian, Delian det här är Pablo "
" Det är trevligt att träffas " sa han och räckte fram handen mot mig. Jag tog imot den och skakade hans hand innan han räckte oss två stycken menyer. Han gav Justin en blick som fick Justin att le stort och gick bort till ett annat bord.
" Vad var det där om? " frågade jag och Justin kollade upp från menyn.
" Pablo tycker att det är kul att jag äntligen hittat en tjej som jag tar ned upp hitt. Han tjatade på mig att hela tiden att jag skulle ta med mig Selena hit men det hände aldrig " sa han och jag mig stort.
" Varför ler du? " 
" Jag är bara glad att du inte gjorde som Fredrik och tog med mig på samma dejt som alla
hans tjejer innan mig "
" Jag skulle aldrig göra något för att såra dig " sa han och jag kände hur mina kinder började rodna men den här gången drog jag inte bort blicken. Jag blev bara alltid så rörd av hans ord som
 fick mig ur balans.
" Har ni bestämt er vad ni vill ha? " frågade Pablo mär han kom tillbaka till vårt bord.
" Eh nej men jag var lite inne på att fråga Delian om hon ville dela på en tapas talrika "
" Det gör jag gärna med ett glass cola till "
" Okej Justin vad ska di ha för dricka till? "
" Jag tar också en cola " sa Justin och Pablo skrev ner något snabbt på ett papper innan
 han gick bort till köket.
" Förresten kan du förlåta mig för den jobbiga väggen upp " sa Justin och log roat mot mig.
" Vi får se efter maten " 
" Så jag kan inte påverka på något annat sätt " sa han och hoppa närmre mig.
Han la ena handen på insidan av mitt lår och drog lite med tummen upp och ner. Jag smällde till hans hand och han drog lite långsamt bort den med ett stort leende på läpparna.
" Du måste sluta utnyttja din påverkan på mig " sa jag och blängde surt på honom.
Han skrattade bara och hoppa tillbaka med stolen.
" Varför jag får ju det jag vill genom att använda det "
" Lilla Justin du kommer att ångra att du startade det här mot mig för att från och med imorgon kommer jag hitta din svag punkt och använde det imot dig "
" Varför just imorgon? "
" För att jag vill börja så fort som möjligt men ändå kunna ha en vanlig och mysig
middag med dig idag "
" Okej " sa han kort och kollade in i mina ögon.
Jag hade tänkt säga något men glömde snabbt bort vad och istället flätade jag ihop våra fingra mellan oss på bordet. Vi satt och pratade en stund innan Pablo kom it med maten då han bestämt att han skulle ta hand om oss hela kvällen, vilket jag inte hade något imot för Pablo var ganska rolig och retades med Justin hela tiden.
" Här har ni eran mat, hoppas att det ska smaka " sa han och ställde ner vår mat på bordet. 
" Tack det är säker jätte gott " sa jag och han log mot mig innan han gick vidare till nästa bord. 

Vi åt upp den sista biten av vår tårtbit som Justin beställt och det var nog den godaste chokladtårtan jag någonsin ätit men absolut inte den nyttigaste. Jag lyfte min blick mot Justin som fortfarande hade lite chokladen kvar på sin sked och puttade lite med underläppen.
" Snälla " Justin sa jag med blicken fäst på skeden.
" Hm jag vet inte vad får jag för det? " 
" Snälla Justin " sa jag och Justin stoppade skeden snabbt i munnen och
kollade på mig med road blick.
" Sorry borta " sa han och ryckte på axlarna.
" Your mean " sa jag och han skrattade.
” Japp och jag varnade dig förut att jag kunde vara elak så du får skylla dig själv ”

” Japp och jag varnade dig förut att jag kunde vara elak så du får skylla dig själv ” sa jag och hon kollade surt på mig. Jag tänkte precis luta mig framåt och kyssa henne när min mobil började ringa.
” Hej Justin jag kommer ditt om tio minuter så ni kan ju börja röra er ner för trapporna så jag slipper vänta så länge och för det andra börjar klockan bli mycket och du ska upp tidigt imorgon. Men om du inte kommer skickar jag upp en helikopter för att  hämta er och sen flugit hem Delian för att du inte kan lyssna på vad jag säger ” sa Scooter och jag suckade.
” Vi kommer ner snart, syns då ” sa jag kort och la på samtalet.
Jag vände mig mot Delian igen som redan hade ställt sig upp och tagit sina saker. Jag gjorde lika dant och jag flätade samman våra fingrar. Jag började dra med mig Delian ner för den jobbiga backen och efter ett tag gick det långsammare så jag vände mig mot Delian som gick med tunga steg nerför den jobbiga trappan.
” Seriöst Justin tar jag ett steg till kommer jag falla ihop. Jag är både trött i hela kroppen och så pass trött att jag kommer somna i bilen på väggen tillbaka till hotellet eller om inte värre stående i trappan så att jag ramlar ” sa hon klagande och jag skrattade. Jag gick upp ett trappsteg så att jag nu bara stog ett trappsteg framför henne och ställde mig med ryggen mot henne.
” Hoppa upp ” sa jag och satte mina händer på hennes lår.
” Justin tänk om vi ramlar ”
” Kom igen det är inte du som behöver bära och det låter nästan som om du är rädd ”
” Ta imot ” sa hon och hoppade upp på min rygg. Jag tog ett stadigt grepp om hennes lår och hon la armarna runt min hals. Jag började gå ner för trappan och det var kortare än jag hade räknat med så vi kom fort bort till väggen där Scooter stog parkerad.
Jag gick bort till bilen och satte in Delian i bilen snabbt innan jag hoppade in på andra sidan.
Jag knäppte snabbt fast mig och lutade mig mot fönstret. Delian lutade sig mot min axel och jag la min arm runt
henne. Jag hade inte känt att jag var så trött men föll snabbt in i sömn.

 
Jag vaknade inte förs än Scooter öppnade bildörren och jag föll halft ur bilen. Delian gnällde lite bredvid mig och satte sig upp.
” Ungar vi är framme vid hotellet så gå snabbt upp och lägg er nu ” sa Scooter och jag knäppte loss mig. Jag hoppade ur bilen och gick bort till hissen med Delian tätt bakom mig.
När vi kom upp på vårt rum orkade ingen av oss byta om så vi slängde oss snabbt på sängen och Delian la sig med huvudet på mitt bröst. Jag la min arm runt henne och hörde nästan direkt hur hennes andetag blev tyngre och djupare.
Jag stort för mig själv när jag kollade ner på den vackra tjejen i min famn som jag nu skulle få spendera mycket tid med på dom här kommande veckorna. Få ha henne i publiken när jag kör mina konserter och bara få se hennes vackra ögon varje morgon när man vaknar.
Sen han jag inte tänka mer på det för sen föll jag i djup sömn.




Kort och tråkigt jag vet men jag lovar att det kommer mer dramma snart.
Ska försöka få upp ett kapitel imorgon då jag är skadad och kan inte träna så det borde inte vara något problem så länge fantasin inte står på 0.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Mer:D

2012-03-05 @ 22:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback