Game on kapitel 6



” Tro mig Justin det är ingen ide att försöka. Vi har alla testat men hon är allt för inne i sin hockey att hon förmodligen skulle dissa den store Justin Bieber också ”
” Jag trodde att ni två var ett par ” sa jag och han skrattade.
” Visst vi har kommit nära varandra men jag ser henne mer som en kompis och syster ”
” Okej ” sa jag och försökte fortfarande få tillbaka min tankar till annat en Naila som totalt hade rubbat mig. På ett bra sätt du alltså.



Jag vaknade av att råkat sparka in benet i väggen och öppnade försiktigt ögonen då det var väldigt ljust i rummet. Jag sträckte mig efter min mobil och såg att klockan var elva. Killarna skulle inte sluta skolan förs än om tre och en halv timme. Jag gick bort till badrummet och hoppade snabbt in i duschen. Jag tog en lång dusch och lät mina tankar flyta iväg på lite allt möjligt. Men mesta del på den där tjejen Naila som börjat i deras hockeylag. Jag hade blivit som förstelnad när jag såg hennes stora brunna ögon och perfekta leende. Eller när hon stog i bara mjukisbyxor och sporttopp måste jag sett ut som värsta stackern eller något. Speciellt då Chaz sagt att hon inte var intresserad av killar just nu utan satsade allt på hockeyn. Vilket på något sätt gjorde mig ledsen fast jag inte visste varför, jag känner henne ju inte. Jag har bara sett henne en gång och jag var på något sätt redan fäst vid henne.
Jag hoppade ur duschen och drog snabbt på mig nya underkläder och ett par mjukisbyxor. Jag ställde mig framför spegeln och kollade ner på min lite blåslagna kropp.
Mamma och mormor hade blivit galna när jag kom hem med blåmärken över hela armarna och benen. Så jag hade fått suttit jätte länge och förklarat att det inte var något speciellt som hänt. Att det bara var som möt en hockey spelare som uppenbarligen var lite starkare och mer inne i allt det här som har att göra med hockey.      



Jag satt på min sista lektion tillsammans med Jillian och jag höll på att somna då våran lektionen var så tråkig.



Skolklockan ringde ut och jag gäspade stort. Jag la ihop mina böcker och började gå bort mot mitt skåp. Jag slängde in böckerna i skåpet och tröck ner min tjocktröja i väskan innan jag hängde den över axeln. Jag gick bort till Jillian som fortfarande stog vid sitt skåp och packade ner massa olika skolböcker.
" Du vet väll att vi inte har några prov eller läxor den här veckan " sa jag när hon packat klart och vi börjat gå bort mot Chaz, Ryan och resten av killarna som stog och väntade.
" Förresten du gillar Justin Bieber va? "
" Skämtar du eller, jag älskar honom mer än något annat i livet. Han ör mina stora kändis crash, varför undrar du? "
" Tänkte att du kanske ville veta då att din stora kändis crash förmodligen kommer va med oss idag " sa jag och hennes ögon växte till stora klot.
" Du skämtat med mig va? "
" Nej, han är hur tydligen bra kompis med killarna i klassen "
" Ja jag, men hur vet du ens att han är i Stratford? "
" Han var och spelade hockey med oss igår på träningen "
" Omg, vad gjorde du då när du fick spela mot honom? "
" Utklassade honom i allt tekniskt, puttade upp honom i rinken och så att han ramlade till isen. Så han kommer nog ha rätt ont idag " sa jag och skrattade åt minnet.
" Du gjorde vad med honom? " frågade hon men jag valde att inte svara.
" När man pratar om trollen " sa jag och pekade bort mot Justin som just klev ur sin bil och ställde sig bredvid Chaz.
När vi kom upp till dom såg vanvett ett stort blåmärke som prydde Justins högra arm. Jag antog att Jillian såg det också då för hon drog efter andan och tog ett fast grep om min handled.
" Vad har du gjort med min Bieber " stammade hon fram och vi alla skrattade.
" Det är inte sp farligt som det ser ut " sa Justin men Jillian bara skakade på huvudet och gav mig en nästintill mördande blick.
" Vadå om Justin vill vara med och leka får han vara bered på konsekvenserna "
" Men du behövde ju inte överdriva "
" Eh det var kul men man kanske inte ska komma ut med det " sa han och jag höjde på ena ögonbrynet
" Vad då att du fick stryk av en tjej "
" Nej det kan jag stå för, men om några bilder kommer upp på mig med blåmärken kommer det starta massa falska och påhittade rykten "
" Juste jag glömde att du är den där gulliga, snälla och trevliga killen som aldrig bryter mot lagen "
" Jag har visst brutit mot lagen " sa han förolämpat.
" Som vad? " frågade jag utmanande.
" Jag har kört mot rött ljus " sa han och jag skrattade.
" Åh ta det lugnt bad boy " sa jag och klappade honom lite på bröstet innan jag följde efter dom andra bort till bilarna.



 " Åh ta det lugnt bad boy " sa hon och klappade mig snabbt på bröstet innan hon följde efter dom andra bort till bilarna.
" Naila har du bil med dig idag " frågade Chaz och Naila skakade på huvudet.
" Nej jag och Jillian tar bussen dit så syns vi där " sa hon och dom började gå bort mot bussen.
" Jag har två platser kvar i min bil om ni vill ha skjuts " sa jag och dom vände sig mot mig.
" Gärna om det inte är något problem " sa den blonda tjejen och Naila himlade ned ögonen.
" Vi ska ju ändå till samma ställde så det är inget problem " sa jag och nu spred sig ett litet leende på Nailas läppar. Vi hoppade in i bilen för att åka hem till Nicklas. Chaz, Ryan, Naila och hennes blonda kompis åkte med mig och jag hade svårt att hålla blicken på vägen, då jag kunde se Naila i backspegeln.
Vi åkte under tystnad på hela vägen till Nicklas och när vi kom fram var det ingen hemma så vi måste ha kommit iväg snabbare. Naila satte sig på trappan med den blonda tjejen som jag nu visste hete Jillian i sitt knä. Hon slog armarna runt henne och gav Jillian en snabb puss på kinden. Jillian rodnade lite och alla utom jag började skratta. Hon begravde ansiktet i händerna och skrattade lite.
Resten av killarna kom och vi gick snabbt in i huset. Vi gick in i köket för att hämta lite läsk och chips innan vi gick ner till hans källare där han och hans pappa hade som ett litet spelrum med pingis, biljard och tv-spel. Jag gick bort till biljardbordet och såg bort på Naila som stog och pratade med Chaz.
” Naila ” ropade jag och hon vände sig mot mig.
” Kom hit så jag kan få min revenge ” sa jag och hon fick något lek fullt i blicken.
Hon kom fram mot mig och tog tag i den andra biljard pinnen.
” Vill du spränga? ” frågade jag och hon skakade på huvudet. 
Jag la upp den vita biljardbollen och siktade noga innan jag stötte iväg den.

*

Vi hade skört tre gånger och jag hade vunnit alla. Den hade varit ganska jämnt men jag var fortfarande bäst. Vi var inne på vår fjärde gång och vi hade bara en kvar var plus numer 8. Naila ställde sig vid den vita bollen och bet sig lite sexigt i läppen. Jag kom på mig själv att stirra och lät istället min blick glida mot biljardbordet där jag precis såg Naila få ner sin kula och hade bara kvar 8:an som låg i ett jätte bra läge för henne. Hon ställde sig för att skuta igen och hon stötte snabbt iväg den vita bollen och som jag sagt lätt att få ner boll numer 8.



” Yes jag vann ” sa hon högt och nästan hoppade på stället.
” Har du glömt bort vem det är som vunnit dom andra tre gångerna ” sa jag och hon slutade hoppa på stället.
” Fuck you Biever ” sa hon och satte sig ner i den lediga soffan precis vid biljardbordet. Jag skrattade lite och satte mig ner bredvid henne.
” Jag antar att du inte är ett sånt stort fan ” sa jag och hon skrattade lite kort.
” Jag har inget emot dig men nej jag är inget fan av dig, besviken eller ”
” Jag vet inte, det kanske är lite skönt att kunna prata med en tjej utan att dom vill prata med en om deras planer för framtiden. Att dom planerat värsta bröllopet och såna saker. Så nej jag är inte besviken utan mer lättad ”



” Jag har inget emot dig men nej jag är inget fan av dig, besviken eller ”
” Jag vet inte, det kanske är lite skönt att kunna prata med en tjej utan att dom vill prata med en om deras planer för framtiden. Att dom planerat värsta bröllopet och såna saker. Så nej jag är inte besviken utan mer lättad ” sa han och jag skrattade.
” Stackars lilla Biever som har några X antal tjejer som skulle dö för att gifta sig med dig ” sa jag och nu tog ett stort leende över hans läppar. Han kollade upp och möte min blick. Jag kände hur jag drunknade i Justins så vackra ögon och kunde inte hitta styrkan att dra mig undan. Han verkade inte vilja dra sig undan heller men det kanske bara var för att han var trött.
” Gör plats för en till person ” ropade Chaz och satte sig ner bredvid mig så att jag blev tvungen att hoppa närmre Justin.



Kommentarer
Postat av: Ebba

Hahhahaha "jag har kört mot rött" asso OMG kommer snart dö av garv!!! Meeeeer!! :D

2012-03-31 @ 23:58:04
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Linn

hahahahahahahahhahahahahahahahah!

"jag har kört mot rött!" *dead girl over here! ;)*

2012-04-01 @ 00:00:10
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Maja

Kolla in min nya novellblogg? www.boyfriendswag.blogg.se :)

kram!

2012-04-01 @ 19:36:21
URL: http://boyfriendswag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback