Just twitter Kapitel 49



Jag lyckades hålla mig för gråt hela väggen till flygplatsen men när jag lämnat in mina väskor sprang jag snabbt i på toaletten och gled ner längs ena båsets vägg. Jag begravde mitt ansikte i händerna lät tårarna falla.
” Gate 17 är redo för påstigning om tio minuter så ni kan börja röra er hitt ” sa dom i mikrofonen när jag suttit inne på toaletten i säkert åtta minuter. Jag reste mig upp på lite ostadiga ben och gick fram till spegeln för att se att jag var alldeles svart under ögonen och mina ögon var alldeles röd sprängda. Jag sköljde bort det svarta under ögonen och rättade till mina kläder innan jag började gå bort mot gate 17 och längre bort från Justin.




1 vecka senare

 







Jag vet att dom blev ihop ganska snabbt men jag tycker den här börjar bli trokig att skriva på så det kommer bara komma upp typ 1-2 kapitel och en epilog till.
MEn vad tycker ni om det här kapitlet?
Kommentera!!

Det enda jag gjort den senaste veckan var att sova, äta, dricka och plåga mig själv genom att lyssna på Justins låt som han skrev till mig. Jag hade bara lämnat huset för att jag var tvungen att köpa mat och andra nödvändiga saker. Men idag skulle jag iväg till kvartett med Felishia då jag inte längre kunde sitta hemma och deppa. Felishia hade försökt få med mig tidigare men jag hade inte orkat, men jag kan ju inte sitta här inne i resten av mitt liv och till min fördel var inte Melli hemma. För att om hon hade vart hemma skulle hon aldrig låtit mig åka till kvartett och druckit. Jag hade aldrig druckit så mycket att jag blivit ful men idag ville jag det så att jag kunde ha en dag utan börja tänka på Justin och bryta ihop.
Jag menar varför ska jag gråta över någon över en kille som ändå inte ville ha mig och redan gått vidare till en annan tjej. Eller gått tillbaka till sin gamla tjej som är alldeles desperat. Fast jag hade ju inget bevis på att dom var ihop då jag ändas sett bilder när dom gått bredvid varandra på stan.
Det knacka på dörren och jag drogs ur mina tankar. Jag gick bort till dörren och mötes av en glad Felishia när jag öppnade.
” Hej älskling ” sa hon och omfamnade mig.
” Hej snygging vad gör du här vi skulle ju inte mötas för om en timme ” sa jag och ett leende spreds på mina läppar. Jag hade haft ett leende på läpparna sen när jag lämnade Justin vid bussarna och jag måste erkänna att det var skönt att le igen.
” Jag kom iväg ifrån jobbet tidigare än planerat och jag tänkte komma hitt för att se till att du inte backa ut ”
” Tack det var snällt, men jag ska inte backa ut. Jag behöver verkligen komma ut nu ”
” Bra men jag hoppas att du inte har något imot att jag byter om här då ”
” Du är alltid välkommen ” sa jag och hennes leende blev större.
” Så ska vi börja fixa oss iordning för i kväll då ”
” Det tycker jag att vi kan göra ”
Vi gick upp till mitt rum och jag tog en lång och skön dusch som jag inte gjort på ett tag. När jag kom ut hade Felishia redan bytt om och stog framför den stora spegeln och sminkade sig. Jag satte upp mitt hår i en slarvig bulle och gick bort till min garderob. Jag letade igenom mina kläder en stund valde jag att ta på mig ett par jeans shorts och en tröja med Rolling Stone tryck på och helt öppen på sidorna.



Jag gick tillbaka till badrummet där jag snabbt drog på mig lite smink och blåste mitt hår. Jag lätt det hänga ner över mina axlar och gick tillbaka till sovrummet där Felishia fortfarande stog framför spegeln. Jag gick fram till henne och drog upp min mobil. Vi ställde oss väldigt fint framför spegeln och jag tog kort. Jag klickade på bilden och dela.
< Ska iväg till kvartett med Felishia som precis blev klar så att vi kan dra :D >
Skrev jag till bilden och la upp den på både twitter och facebook. Vi gick ner till hallen och jag drog på mig mina sneakers.

När vi kom bort till kvartett  var det till och med fler personer här en det brukar vara och jag antog att det kanske hade något med Justin synt här. Jag slog bort tanken då jag inte tänkte förstöra min kväll genom att tänka på honom.  
Felishia drog tag i min arm och började dra med mig bort mot mitten av dansgolvet. När vi kom fram till mitten ställde hon sig tätt intill mig och vi började röra oss efter rytmen. Efter ett tag började Justin komma in i mitt huvud så jag drog med Felishia bort till baren. Vi drack en hel del innan en vi gick tillbaka till dansgolvet och efter ett tag kände jag ett par armar runt min midja. Jag vred lite på huvudet för att se honom och såg att han såg bra ut så jag började dansa igen. Han hängde enkelt med och tröck mig närmre honom. Jag vände min blick mot Felishia och såg att hon redan stog och kysstes med killen som börjat dansa med henne. Jag kände att killen bakom började dra upp min tröja och började dra sin hand över min mage. Om jag inte hade druckit hade jag nog dragit mig undan men nu istället vände jag mig om i hans. Jag flätade in mina händer i hans hår pressade mig närmre honom. Han la sina händer på min rygg men det varade inte länge då han lät som glida ner till min rumpa. Vi dansade så ett tag tills han lutade sig närmre honom mig och tröck sina läppar mot mina. Jag besvarade snabbt kyssen och han särade på mina läppar med sin tunga. Jag möte den snabbt med men drog mig snabbt undan då allting kändes så fel. Jag vände mig lite i hans grep till höger och fick syn på Justin en bit bort stirrande på oss. Jag skrattade bara då han säkert bara var här för att hämta något han glömt hos mig. Jag vände mig mot killen igen och tröck mina läppar hårt mot hans.



En vecka hade gått och jag hade haft sp svårt att håla mitt fokus upp att Scooter skickade hem mig för att försöka reda ut allt med Delian. Jag hade saknar henne så otroligt att jag inte ens ord kan beskriva vad jag känner. Jag hoppade in i bilen för att köra bort till hennes hus när min mobil började ringa. Jag körde lite åt sidan och drog upp mobilen. Jag såg att det var Alfredo son ringer och svarade snabbt.
" Hej Fredo watz up? "
" Jag läste just Delians senast twitt och såg att hon är på kvartett just nu. Tänkte att du kanske ville veta det "
" Okej tack Fredo " sa jag och la snabbt på innan jag körde ut på vägen igen och bort mot kvartett. När jag kom fram parkerade jag bilen en bit bort och började gå med snabba steg bort till där alla dansade. Men jag stannade snabbt när jag såg Delian hårt pressad med en annan kille. Han kysste henne och hon var inte seg med att besvara den. Det var som en kniv i hjärtat när jag såg henne med honom. Hon lutade sig undan och kolla åt mitt håll. Hennes blink möte min och det såg ut som att hon skrattade innan hon tröck sina läppar hårt mot hans igen. När hennes händer gled ner mot hans bröst kunde jag inte kolla på längre. Jag gick snabbt fram till henne och tog et stadigt tag om hennes midja. Jag började dra med henne och hörde hur killen skrek efter mig men jag kunde inte bry mig mindre. Jag gick en bit till innan jag tryckte upp henne mot väggen och tröck mina läppar hårt mot hennes. När jag kände hennes läppar hårt pressade mot mina ville jag inget annat henne nära mig. Jag hade till och med saknat mer än jag trott. Men jag drog mig undan en bit när jag kände att hon smakade sprit. Jag kollade henne djup i ögonen och jag kunde se på henne att hon druckit allt för mycket.
" Så det funkade inte med Selena så du går tillbaka till mig igen " sa hon och jag blev nästan arg. Hon trodde fortfarande att jag inte gillade henne.



Jag kände ett till par armar runt min midja som drog bort mig från killen jag nyss kysst. Jag kollade upp på Justin och såg att hans ögon nästan var svarta. Det var absolut inte hans vanliga färg som jag älskade. Jag hörde hur killen ropade på mig men jag lät Justin dra med mig bort en bit innan han tryckte upp mig mot väggen. Jag visste att det var dumt av mig att låta honom kyssa mig men när jag kände hans läppar hårt tryckta mot mina kunde jag inte dra mig undan.



Han skulle lämna mig igen och jag skulle bli mer sårad än förut. Jag förstår inte ens att jag kunde tro att någon som Justin älskade mig.
Jag ville bara ha mer av honom men han drog sig undan och kollade mig djupt i ögonen.
 " Så det funkade inte med Selena så du går tillbaka till mig igen " sa jag och hans blick förändrades.
" Delian förstår du verkligen inte mina känslor för dig "
" Dina känslor för mig, nej det är lite svårt att förstå när du kysser andra och " var allt jag hann säg innan Justin avbröt mig.
" Delian jag kysste henne inte okej och ja jag drog mig inte undan på direkten för jag var chockad. Men ända sedan du stack är det ända jag haft i tankarna är du " skrek han mot mig och jag kollade bara chockat på honom.
" Delian då måste förstå att jag älskar dig " sa han och hade nu börjar få tillbaka sin vanliga ögon färg. Jag slängde mina armar runt hans nacke och drog honom närmre mig.
" Justin om du sårar mig igen " var allt jag han säga innan tårarna började rinna.
" Delian jag kommer aldrig skada dig igen, jag lovar " sa han och jag drog ner honom den sista biten så att våra läppar mötes.
" Men just nu behöver du komma hem och sova, kanske ta en dusch för att få bort spritt lukten " sa han mot mina läppar och jag skrattade.
" Det kanske jag borde "sa jag och han tröck sina läppar kort mot mina innan han började styra mig bort mot sin bil. På vägen så jag Felishia och sa snabbt hejdå till henne. Hon slog upp i ett stort leende när hon såg Justin med sina armar runt min midja.
Han fortsatte att dra med mig mot sin bil och jag tog stöd mot hans axel för att inte ramla ihop. Jag hade inte tänkt på hur mycket jag druckit förs än nu då jag hade väldigt svårt att gå rakt. Jag fattar inte ens att jag kunde hålla mig på benen när jag dansad. Vi lyckades komma fram till bilen och jag hoppade lite ostadigt in i bilen.
När vi kom fram till mitt hus och jag skulle gå ur bilen ramlade jag ner på marken och började as garva. Justin försökte få tyst på mig eftersom det var sent och han ville inte väcka mina grannar. Efter ett tag lyckades Justin få upp mig på mitt rum och lägga mig i min säng.
” Vill du inte göra mig sällskap? ” frågade jag och när han började gå ner mot vardagsrummet. Han vände sig mot mig och jag bet mig lite i läppen för jag visste att Justin hade när jag retade honom med det.
” Jag tänkte sova nere på soffan om det är okej ”
” Är du säker på att du inte ville stanna här och ha lite kul? ” frågad jag och jag fuktade sina läppar.
” No, jag väntar hellre till du är nykter och kommer ihåg vad som hände kvällen innan ”
” Åh kom igen ”
” Sov gott Delian, vi syns imorgon ” sa han och pussade mig snabbt på pannan innan han gick ner till vardagsrummet. Jag suckade högt och slängde mig ner på rygg i sängen.
Jag hade haft jätte svårt att sova på sista tiden men jag antar att spriten och tanken av att Justin kommit tillbaka till mig fått mig att somna.

Kommentarer
Postat av: ebba

JÄTTEBRA!!!!! meeeeeeeeeeeeeeeeer ;)

2012-03-14 @ 16:50:57
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYMT BRAAA! MER :D

2012-03-14 @ 20:55:22
URL: http://johannaviveca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback