Just twitter Kapitel Epilog


” Jag antar att jag skulle kunna gå med på det ”
” Då säger vi så då ” sa han och jag lutade närmre honom så att våra läppar snuddade vid varandras när jag pratade.
” Så om jag säger att jag skulle behöva en kyss nu ”
” Då skulle då få det ” sa han och la en hand runt min nacke för att dra mig ner mot honom. Våra läppar pressades återigen och jag log mot hans läppar. Det här skulle bli ett bra avtal tänkte jag och log stort mot Justin läppar.



Jag stog och pilade lite nervöst på min svarta kläning och kollade jämt i spegeln bredvid mig för att se till att den inte satt fel och jag skulle vissa hela röven. För det skulle ju inte vara pinsamt.



Jag hade inte sjungit sen jag sjöng för Ried och nu stog jag här bakom scenen i väntan om att få sjunga min låt till Justin inför några hundra kändisar av olika slag.
Jag kollade ner på mina händer som darrade av att jag var så nervös. Pattie stog nu uppe på scenen för att hålla sitt tal och efter det skulle Scooter hålla något innan jag fick sjunga.
Justin visste inte om något, han trodde att jag bara skulle gå på toaletten. Jag sjöng igenom låten i mitt huvud några gånger för att se till att jag inte skulle glömma någon mening när jag stog uppe på scenen.
Pattie avslutade sitt tal och Scooter gick upp på scenen. Jag tog upp min mobil och gick in på twitter för att försöka få bort tankarna på uppträdandet jag skulle göra inom bara några minuter. Jag gick in på twitter och mitt @ lös som det alltid gjorde nu för tiden.
Jag läste igenom några och när jag kom fram till dom lite snuskigare bröt jag ihop av skratt.
< @DelianMq du måste ge @Justinbieber great sex from as all beliebers. Justin fyller ju faktiskt år idag och han blir myndig >
Och många fler såna twittringar. Jag hade skrattat så mycket att jag missat att Scooter gjort klart sitt tal och det var min tur att gå upp på den lilla scenen.
Jag hängde gitarren i handen och gick med lite osäkra steg upp på scenen då jag var rädd att ramla och skämma ut mig inför alla. Alla ögon vändes mot mig när jag ställde mig vid micken och jag sökte efter Justins blick. Jag fann den och pulsen sjönk direkt.
” Okej jag har inte planerat ett riktigt tal då Justin inte släppt mig ur sikte och då var det också väldigt svårt att komma på vad man ska köpa. Speciellt då han har allt, jag menar han har världens bästa familj och vänner plus världens snyggaste flickvän ” sa jag på skämt och alla skrattade vilket var skönt.
” Så jag fick sitta och låssas skriva sms till mina kompisar för att kunna fixa den här presenten och jag hoppas att du inte blir besviken för annars har jag inget att ge dig ”
Jag möte Justins blick igen som kollade nyfiket på mig. Jag log stort och tog ett steg bort från micken för att börja spela på gitarren.
När jag spelat ett tag gick jag fram till micken för att börja sjunga.
När jag började sjunga kändes det som jag gjort det varje dag och inte för över ett halv år sen.



” Okej jag har inte planerat ett riktigt tal då Justin inte släppt mig ur sikte och då var det också väldigt svårt att komma på vad man ska köpa. Speciellt då han har allt, jag menar han har världens bästa familj och vänner plus världens snyggaste flickvän ” sa hon och alla skrattade.
” Så jag fick sitta och låssas skriva sms till mina kompisar för att kunna fixa den här presenten och jag hoppas att du inte blir besviken för annars har jag inget att ge dig ”
Hon möte min blick och jag kollade lite nyfiket på henne. Hon började spela på gitarren och efter ett tag började hon sjunga. Jag flöt bort med hennes vackra röst som jag gjort varje gång jag hört henne sjunga. Låten gick mot sitt slut och Delian tog i dom sista meningarna.

I don’t have the world
Can’t give it to you
But as I strum my guitar you
Should know what you are to me
My everything. Oh everything
And when I looked into your eyes
I realized I can never get enough of you
Enough of you, oooh
People tell me you are crazy
And I can’t more then agree
But it is that crazy that makes me
Love you with bottom of my heart

Hon avslutade låten och alla applåderade högt. Jag reste mig upp och sprang bort till scenen. Jag sprang upp på trappan och bort mot Delian som inte märkt att jag kommit upp. Jag slog mina armar runt hennes midja och hon skrattade högt. Hon ställde ner gitarren på golvet innan hon vände sig mot mig med ett leende på läpparna.
” Så dög låten? ”
” Den var perfekt så du behöver inte komplettera med något ” sa jag och drog henne närmre mig. Hon slog armarna runt min nacke och jag kände allas blickar på oss men orkade inte bry mig så värst mycket.
” Nej jag måste nog komplettera lite, jag har typ lovat dina fans en sak ” sa hon och jag kollade oförstående på mig. Hon drog upp sin mobil och knappade lite snabbt på den innan han vände skärmen mot mig. Jag läste snabbt twittet och log för mig själv. Hon stoppade ner mobilen igen innan hon vände sig mot mig. Jag kollade henne djupt i ögonen och la min högra hand på hennes kind för att lägga en hårslinga som ramlat ner från hennes uppsättning.
” I love you ” sa jag och nu var micken tydligen på igen för det ekade ut i hela rummet och en lätt rodnad steg på mina kinder.
” I love you too ” sa hon och jag log stort.
Jag ska aldrig släppa taget om Delian igen. Hon är mitt liv, mitt allt och jag vill inte bli den där deprimerade killen igen som jag blev när Delian lämnat mig. Jag drog henne närmre mig och tröck mina läppar mot hennes.
Ett högt awwwwwww spred sig i rummet och jag kunde känna hur Delian log mot mina läppar.

Skriv gärna vad ni tyckte var roligast, bästa scenen så jag får med mig lite från den här berättelse.
Snälla kommentera :D




Så nu är Justtwitter slut, hoppas ni gillar den.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Bästa var ju utan tvekan dem gånger hon retade honom! xD

Men allt var azum!

2012-03-16 @ 01:38:30
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Linn

Awesome job, Emelie! ;DDDD du har varit skitduktigt, proud over ya! <3 bra slut, btw.

Roligaste scenen... hm... måste vara när hon lekte med honom, ääääälskar sådana saker, alltid lika roliga! :)

2012-03-16 @ 01:39:08
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Ebba

AWWWWW!!! They are so cute!!!!! Jättebra!!! När kommer nästa novell? :)

2012-03-16 @ 08:46:01
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Är den slut, du skojar??? Bästa jag läst, grät fan i slutet bara för att det var sista kapttlet.. kärlek till dig <3

Svar: Omg jag är så glad att du gillade den novellen!! är inte helt nöjd med den då det är så mycket fel i den. Det var ju min första novell så jag har blivit bättre sen dess, Eller det hoppas jag i alla fall ;) <3
Just Twitter

2013-03-31 @ 01:44:05
Postat av: Anonym

Detta är 3 gången jag läser denna novellen och den blir bara bättre och bättre!! Love it!! <3

Svar: Åh tack så mycket<3 Blev egnetligen inte alls nöjd med med den men jag är glad att du gillar den :D
Just Twitter

2013-07-13 @ 16:32:23
Postat av: Emmy<3

Haha 4 gången jag läser denna och älskar den fortfarande! Tröttnar verkligen aldrig precis som alla andra noveller du har skrivit! <33

2013-08-10 @ 14:00:09
Postat av: Emilia

Samma person här igen som de två senaste kommentarerna 😂5 gången jag läser denna och förmodligen inte den sista 😂 äskat när hon håller på och retas med Justin! ❤️

Svar: Omg varför läser du den så mycket?!? Jag är inte alls nöjd med den här novellem, den är inte alls igenom tänkt och det är så mycket fel i den😂 Men jag är glad att du gillar den❤️
Just Twitter

2014-07-28 @ 22:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback