Just twitter Kapitel 48 / part 2



” Vad hände med ditt löfte att du aldrig skulle såra mig så mycket som Fredrik gjorde? ” skrek jag rakt i hans ansikte men jag kunde i hålla mig längre. Justin hade krossat mitt hjärta och jag kunde inte hålla mina känslor inom mig längre. Tecken på att Justin fortfarande hade känslor för Selena kanske fanns där men jag var för blind för att se dom eller så såg jag dom men vägrade att tro på dom. Trodde att vår kärlek skulle hålla för evigt, vilket skämt. Jag lovar att kärlek är något någon har kommit på som en ursäkt för något som jag inte visste vad.






” Jag menade det jag sa ” sa han och jag skrattade utan lycka.
” Åå så det gjorde du, på det eget lilla sätt eller. Att du inte skulle skada mig lika mycket som Fredrik gjorde men att såra mig tio gånger värre det är helt okej i dina ögon ”
” Jag har aldrig velat såra dig ”
” Men det gjorde du ” skrek jag mot honom och han ryggade tillbaka lite.
” Delian varför kan du inte lite på mig, jag kysste henne inte tillbaka ”
” Jo det gjorde du och även fast du inte gjorde det så drog du dig inte undan när hon kysste dig ” sa jag och han drog bort sin blick från min. Han sa ingenting så jag ställde mig upp och försökte återigen stänga min väska. Efter ett tag satt jag mig på den och få då enkelt ihop den. Jag hoppade av den och drog med mig väskan bort mot vägen där jag tänkte ta en taxi till flygplatsen. Jag hörde steg bakom mig och efter ett tag ryckte Justin tag i mina han och vände mig imot honom.
” Delian snälla åk inte, vad hände med att vi är starka? ”
” Det försvann i samma stund som kysste Selena ” sa jag kalt och nu hade även Justin tårar i ögonen. Varför hade han det, det var ju han som hade kysst någon annan.
” Snälla Delian jag behöver dig ” stammade han fram och nu kunde jag inte hålla tillbaka min tårar längre, eller åtminstone dom jag lyckats hålla tillbaka efter som jag redan gråtit.
Taxin som skulle köra mig till flygplatsen parkerade någon meter ifrån oss. Jag räckte chauffören mina väskor och han packade snabbt in dom innan han satte sig bakom ratten igen. Jag vände mig mot Justin igen som nu var alldeles blöt på kinderna av hans tårar.
” Farväl Justin ” sa jag och försökte dra mig ur Justins grep men han var starkare än mig och därför var det lönlöst att ens försöka. Han la en hand på min kind och lyfte upp mitt ansikte mot hans för att sedan trycka sina läppar hårt mot mina. Jag kom på mig själv att besvara kyssen och drog mig undan. Justin lutade sin panna mot min och slöt min ögon hårt en kort stund innan jag möte Justins blick igen.
” Snälla stanna hos mig, jag vet inte vad jag ska göra utan dig ”
” Det borde du tänkt på innan då kysste Selena ” lyckades jag få fram mellan mina snyftningar. Justins grep om min hand lossnade och hans ögon svartnade.
” Farväl Justin ” sa jag igen och den här gången stoppade han mig inte. Jag sprang bort till taxin och hoppade snabbt in. Jag kollade på så länge det gick innan han inte var något mer än en prick.





Jag stog förstenad och kollade på taxin som Delian åkte i och försvann från mitt syn håll.
Jag stog i säkert tio minuter  och lätt tårarna rinna medans jag kollade bort mot vägen ihop om att hon skulle ångra sig och komma körandes tillbaka till mig. Men hon kom inte tillbaka och jag förstod att jag hade förlorat henne. Jag hade brutit mitt löfte att aldrig sårat henne, hon hade verkligen blivit krossad och jag hade aldrig sett henne gråta så mycket som hon gjorde nu. Inte ens när hon blivit misshandlad och precis gjort slut med Fredrik.
Jag kände en hand på min axel och jag vände mig långsamt om för att mötas av Scooters oroliga blick.
” Justin vad är det? ”
” Delian har åkt hem nu ”
” Men hon kommer väll komma tillbaka? ”
” Jag tror inte det ” sa jag och kände hur hårt den kändes i hjärtat. Tänk om jag aldrig skulle få se Delian igen, vad skulle jag göra då. Det hade vart hon som hjälp mig igenom allt det jobbiga. Men vem skulle hjälpa mig nu när hon är borta.
” Vad menar du? ”
” Delian kom in precis när Selena kysste mig och hon trodde att jag kysste henne tillbaka så hon gjorde typ slut med mig och bara stack ”
” Justin hon kommer tillbaka, hon älskar dig allt för mycket för att kunna hålla sig bort från dig även
fast hon ville ”
” Jag är inte så säker längre, du skulle ha sett hennes ansikte. Det var helt förstört och jag hatar mig själv för att såra henne ”
” Så du tänker bara låta henne gå, det låter inte riktigt som den Justin jag känner ”
” Jag vet och jag tänker inte ge upp på henne. Jag kommer aldrig ge upp på henne men jag tror det är bäst att
låta henne tänka lite ”
” Låt henne inte tänka för länge bara Justin, en så fin tjej som Delian är nog inte singel så värst länge ” sa han och jag suckade. Scooter började dra med mig tillbaka in mot arenan för att jag skulle göra mig i ordning för min konsert.
” Tror du ens att du kommer att klara av att ha en konsert eller vill du flyta på den? ”
” Jag klarar av det idag, det måste jag ”
” Okej men jag borde förmodligen ta ut Selena från ditt rum då ” a Scooter och jag drog ur mitt lilla koma. Jag sprang bort till mitt rum och smällde upp dörren för att hitta Selena skrattande i soffan.
” Du var tvungen att sabba allt eller hur ” skrek jag åt henne och hon slutade skratta,
” Justin det var in planerat, jag kom faktiskt hit för att prata om min mamma för jag har varit väldigt nere på sistone ”
” Ja märker verkligen det ” sa jag och kollade med avsky på henne.
” Jag är ledsen Justin men jag tror faktiskt inte att ni skulle hålla ändå så jag hjälpte bara dig och henne lite på traven ”
” Seriöst Selena vart har tjejen jag förälskade mig i försvunnit? ”
” Hon växte upp och fick sitt hjärta krossat av en kille han älskade väldigt mycket ”
” Det verkar som att du  glömt bort att det var du som gjorde slut med mig ”
” Jag vet och det var mitt livs störta misstag ” sa hon och kom upp mot mig. Hon lutade sig närmre henne men den här gången puttade jag undan henne.
Den gamla Selena måste var lång inne eller så har hon bara slutat bry sig om allt. Vare sig det var så gillade jag den gamla Selena bättre.

*

Jag klev av scenen och gick med vingliga steg bort till mitt rum. Jag hade inte klarat att köra alla låtar men nästan. Mina känslor hade tagit över och tårarna rann konstant när jag sjung Favorit girl.



Jag hade velat fortsätta konserten men Scooter sa att det inte var en bra ide då det kunde starta massa media.
Jag hoppade in i duschen och tog en lång dusch och lätt alla muskler i kroppen slappna av. Jag lätt även en repris av dagen spelas upp i mitt huvud , Selena hade kysst mig, Delian hade lämnat mig och jag skulle nog aldrig få träffa henne igen och i så fall om vi skulle träffas skulle nog det vara för att vi stötte på varandra på stan.
Jag hoppade ur duschen och drog snabbt på mig ett par shorts och en stor tjocktröja men hoppade över en t-shirt efter som jag ändå bara skulle bort till bussarna för att kunna komma till mitt sovrum och kunna sova. Jag gick bort till min buss och ignorerade till och med mina fans som stog och skrek en bort.
Jag sa bara snabbt god natt till mamma innan jag gick till mitt sovrum och drog av mig min tjocktröja. Jag la mig ner i sängen och Delians lukt låg kvar på kudden. Jag drog in doften och somnade ändå ganska hyfsat snabbt.



Jag lyckades hålla mig för gråt hela väggen till flygplatsen men när jag lämnat in mina väskor sprang jag snabbt i på toaletten och gled ner längs ena båsets vägg. Jag begravde mitt ansikte i händerna lät tårarna falla.
” Gate 17 är redo för påstigning om tio minuter så ni kan börja röra er hitt ” sa dom i mikrofonen när jag suttit inne på toaletten i säkert åtta minuter. Jag reste mig upp på lite ostadiga ben och gick fram till spegeln för att se att jag var alldeles svart under ögonen och mina ögon var alldeles röd sprängda. Jag sköljde bort det svarta under ögonen och rättade till mina kläder innan jag började gå bort mot gate 17 och längre bort från Justin.  




Lyckades få upp part 2 och nu har dramat kommit igång. Men det kommer inte vara så mycket kapitel till. Men några stycken till ska komma upp i alla fall.
Men vad tror ni kommer hända? Kommer dom hitta tillbaka till varandra eller kommer Justin vänta för länge och Delian hitta en ny som Scooter säger?
Kommentera!!


Kommentarer
Postat av: Ebba

Neeeej!!! Meeeer!! :'(

2012-03-12 @ 06:49:08
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Anonym

AWESOME! :D

2012-03-12 @ 06:52:43
Postat av: Nattis

Jag tycker han ska åka till henne eller nåt

2012-03-12 @ 07:33:36
Postat av: Zandra

Fett bra kapitel =D

Meeer =D

2012-03-12 @ 12:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback