Just twitter Kapitel 46

 

Vi ställde oss upp och Chaz började springa bort mot våran buss med Ryan efter sig. Jag la flätade ihop mina fingrar med Delians men hon drog snabbt bort hennes hand när vi kom ut och det stod massa fans och paparazzi utanför arenan. Delian satte handen för ansiktet och gick med snabba steg in i bussen. Jag längtar till vi går ut att vi är tillsammans eller att dom kommer på oss för jag vill inte behöva gömma det här längre. Jag gick in i bussen och dom hade redan börjat sätta igång en film. Jag satte mig i soffan bredvid Delian och hon lutade sig mot min axel.






Jag satt nu framför spegeln med två stylister som fixade mitt hår och smink till NRJ music award. Dom hade lockat mitt hår i stora lockar och satt bak lite av det främre håret bakåt.



Sminket var rätt överdrivet men snyggt vilket jag antar att man måste ha för att kunna se bra ut bland alla dom där jäkla blixtrarna.
Dom fixade det sista och skickade iväg mig in till omklädningsrummet där min klänning hängde i ett fodral till klänningen. Jag hade inte sett min klänning än allt jag visste var att den var blå och rätt enkel. Jag tog av mig mina egna kläder och drog ber dragkedjan på fodralet. Klänningen som var i var sen finaste jag någonsin sett och det var ett par svarta lite glittriga klackskor till. Jag drog försiktigt på mig klänningen och satte den till rätta innan. Jag satte på mig skorna och ställde mig framför spegeln för att se klänning bättre.

Klänningen var väldigt enkel men jag gillade den, speciellt den nästan helt öppna ryggen. Det var bara som ett lite tjockare bh band som höll ihop klänningen där bak resten var öppet och gjorde att man såg min solbrända hud under. Jag tog en sista titt i spegeln innan jag gick bort till dörren och bort mot bussen där Justin stog och fixade sig. Men jag borde tagit på mig en tjock tröja eller något för just nu blåste det och det var rätt kallt. Jag öppnade dörren till våran buss men jag hittade inte Justin någonstans. Jag skulle precis öppna dörren när Justin öppnade den utifrån och jag log stort.
" Wow, du är så vacker " sa han och en lätt rodnad spreds på mina kinder. Min blick föll över Justins kläder och jag möte hans blick igen.
"  Du ser rätt bra ut själv Bieber " sa jag och han skrattade.
” Vad är det med dig och säga mitt efternamn hela tiden? ”
” Jag vet inte, det passar bara bättre in på vissa ställen ”
" Okej är du redo? " frågade han och jag drog på mig en liten filt sim jag drog över axlarna. Jag gick ur bussen och bort mot den svarta limousine som stog en liten bit bort. Justin slöt upp vi min sida och vi hoppade in i bilen. Vi började åka bort mot awardet och jag kände hur jag började bli nervös. Tänk om jag ramlade eller gjorde något annat för att skämma ut både mig och Justin. Justin måste ha märkt att jag var nervös för han la en lugnande hand på mitt ben. Jag vände mitt ansikte mot hans och han log försiktigt. Jag log försiktigt tillbaka och han la armen runt mina axlar istället.

*

När vi åkt ett tag kom vi äntligen fram och vi såg att det redan var fult med kändisar, paparazzi och fans. Bilen stannade och Justin hoppade snabbt ut ur bilen. Jag andades djupt innan jag följde efter honom ut. När jag kom ut hade Justin redan börjat skriva autografer och stog på den långa röda mattan.



Jag gick lite osäkert framåt tills Pattie kom upp vid min sida och började leda mig bort mot den röda mattan. När vi kom närmre Justin vända han sig mot mig med ett leende jag inte riktigt kunde tyda. Justin kom fram mot mig och la en arm runt min midja. Han drog bort mig mot mattan och blixtrarna blev som aldrig för. Jag fick svårt att hålla upp ögonen av dom jobbiga blixtrarna så jag blinkade nog fler gånger än man i vanliga fall gör. Vi stog på samma ställe ett tag innan Justin började dra med mig lite längre bort på mattan. Vi stannade igen för att ta fler bilder och paparazzina blev galna när Justin inte svarade på deras frågor. Vi fortsatte en bit bort där det stog personer från olika kanaler och intervjuade kändisarna som kom. Men eftersom vi var i Frankrike pratade dom flesta franska vilket jag inte förstod alls. Jag lät bara min blick glida mellan Justin och person som intervjuade honom med ett leende på läpparna. Han såg något som lät som ett farväl och började styra oss ner mot våra platser.
Vi satte oss ner på våra platser och rummet började fyllas med lite alla möjliga kändisar. Bredvid mig satt Miley Cyrus och Liam Hemsworth som satt och pratade med Justin. Jag satt bara där och försökte att inte flippa ur över vilka kändisar som jag möt.

*

Ungefär hälften av awardet hade gått då dom skulle ge ut priset för artist of the year som Justin var nominerade till. Men det som jag inte var så värst glad över var att Selena skulle ge bort priset. Hon ropade upp Justins namn och han kramade gick snabbt upp på scenen och hälsade på några på väggen upp. Selena möte min blick och det var något i hennes ögon som skrämde mig. Det var säkert inget men jag fick bara en konstig känsla av henne.
När hon räckte över priset till Justin och han hade sitt lilla tall var Selena all over him. Vilket gjord mig både arg och ledsen då Justin inte gjorde så mycket för att stoppa henne. Justin gick bort bakstadge för att ge sitt pris till Scooter innan han kom tillbaka till sin plats och jag kunde göra mitt lilla drag som skulle göra Selena galen men jag orkade inte bry mig.
Justin kom gående mot mig och jag ställde mig upp. Han trodde nog att jag skulle ge honom en kram och var först chokad ett tag innan han besvarade kyssen. Jag hörde hur folk drog efter andan, viskade och vissa som applåderade. Jag lutade mig bak lite och möte Justins blick som gick mellan mina ögon och läppar innan han kollade in i mina ögon ordentligt.
” Så du ville inte hålla hand med mig igår då några fans och paparazzi skulle kunna se oss men när vi är mitt ibland tussen tals paparazzi och filmkameror som  visar det här över hela världen just nu går det bra ” sa Justin och höjde lite frågande på ögonbrynet.
” Ja har du något problem med det ” frågade jag och lutade mig närmre honom igen.
” Ville bara veta ” sa han och kysste mig på kinden innan han satte sig ner och drog ner mig i min egen stol. Jag kollade bort mot Selena som kollade surt på mig och om blickar kunde döda skulle jag nog vara död. Hon stampade av scenen och jag vände min blick mot den stora skärmen som hängde bredvid för att se mig och Justin hand i hand. För just nu filmade dom mig och Justin, fast vad hade jag förväntat mig när jag kysser den störta kändis favoriten på en stort award dom det här. Jag begravde mitt ansikte i Justins hals grop för att dom inte skulle kunna se den lilla rodnaden som steg på mina kinder.

*

Resten av awardet satt jag mer och kollade på Justin än själva underhållningen. Vi satte oss i bilen och jag pustade ut, jag hade inte ramlat. Scooter och Pattie kom in i bilen efter oss och Kenny började åka bort mot bussarna. Jag kollade bort mot Scooter som såg lite missnöjd ut och jag förstod att det hade något med att jag kysst Justin så öppet. Det var ju han som velat att vi skulle hålla det så hemligt så länge som möjligt och jag hade vart den personen som vart på hans sida.
” Jag är ledsen Scooter men jag tror faktiskt jag är redo och det börjar bli ganska jobbigt att smyga runt med det hela tiden ” sa jag och han möte min blick.
” Jag är inte sur att ni visade det, jag är bara orolig att du har fel och orkar inte med trycket som alla Justins tidigare tjejer har fått ”
” Jag vet och jag vet också vad jag ger mig in på ” sa jag och ett svagt leende spreds på hans läppar.

*

När vi kom fram till bussarna var det bara för oss att borsta tänderna och gå och lägga oss. Vi borstade snabbt våra tänder innan vi gick in till mitt och Justins rum. Jag gick bort till min väska och drog på mig en stor tröja som jag snott av Justin när jag var hemma hos honom vid julen. Jag vände mig om och såg Justin stående framför en liten spegel i ett par shorts.
Jag la mig ner under täcket och Justin kröp ner bredvid mig. Jag kröp närmre honom och la mitt huvud på hans bröst som en kudde.
” Delian var en av anledningarna till att du kysste mig att Selena hängde på mig? ”
” Ja det var en av anledningarna ” erkände jag och han suckade.
” Jag har ju sagt att jag inte har några känslor kvar för henne ”
” Nej men uppenbarligen har hon känslor kvar för dig ”
” Ja men vad har det med oss att göra? ”
” Inget och jag trodde att det var du som ville vissa att vi var ett par men nu verkar det som om det bara var bull shit ” sa jag lite surt och han vred upp mitt ansikte mot hans med hjälp av hans hand.
” Jag var den lyckligaste killen på jorden då du kysste mig ” sa han och log mot mig.
” Så du är inte sur på mig? ”
” Jag skulle inte ens kunna vara sur på dig om jag velat  ” as han och jag skrattade. Jag la mig till rätta igen och somnade snabbt in efter den långa men väldigt händelse fyllda dag.





Jag är ledsen att jag bara hinner med ett kapitel idag men jag ska upp tidigt imorgon så jag behöver sova och imorgon får jag gäster men ska i alla fall försöka få upp ett kapitel kanske två får se.
Men vad tycker ni? vad tror ni kommer hända nu när dom har gått ut med att dom är ihop?
och tror ni Selena har känslor kvar för Justin eller är det bara för uppmärksamhe?
Kommentera


Kommentarer
Postat av: Ebba

JÄTTEBRA!!!! Va gulliga dom är!

2012-03-10 @ 14:46:07
URL: http://belibersmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback