Game on kapitel 5

 Men det var en bestämd person som skulle göra det så jag behövde inte bry mig om det. Jag kollade noga och försökte få ett hum om hur dom spelade och när det var min tur hade jag inte kommit fram till något så jag passade bara till han som skulle köra med mig.
Jag fick tillbaka pucken och gjorde någon slags snurrfint för att komma förbi och när jag tagit ett några steg skicka iväg ett skott som satt i vid det närmre stolproten.
Jag log stort för mig själv och åkte snabbt tillbaka till min sida av planen för att försvara mot nästa som kom.





Träningen tog slut och jag började åka bort till Jillian som satt och klappade händer när jag kom åkandes.
” Tackar, tackar ” sa jag och buggade lite.
Du vet inte hur kul det bar att se dig åka förbi många av dom så att dom började svära högt ”
” Tro mig det var roligare för mig som fick spela och se deras ansikten ”
” Det tvivlar jag inte på men det var det bästa på länge ”
” Kommer du hit ofta? ”
” Ganska ofta, det hjälper mig tänka ”
” Naila kan du komma hit ett tag ” ropade Chaz och jag gav Jillian ett snabbt leende innan jag åkte bort till Chaz som stog och pratade med tränarna. Jag ställde mig bredvid Chaz som hade ett stort leende på läpparna.
” Vad är det? ” frågade jag och vände mig mot tränarna som stog och små pratade lite.
” Vi har bestämt oss för att låta dig tråna med oss och om du lyssnar på Chaz riktigt noga och lär dig vårt spel kanske du till och med kan spela med oss i Canada elit cup ” sa Stefan och ett leende spreds på mina läppar.
” Tack så jätte mycket ni kommer inte ångra er ”
” Kanske inte, men kom ihåg att du lovade mig att köra hårdare än killarna ”
” Ja jag kommer ihåg ”
” Du antar jag att vi syns på träningen imorgon ”
” Det gör vi ” sa jag och dom gick ut från hallen.
” Då antar jag att du måste lyssna och följa efter mig nu ” sa Chaz och jag vände mig mot honom.
” Jag antar att jag måste stå ut med dig i alla fall ”
” Åh kom igen, erkänn att du gillar mig ”
” Lite, men om du går mig på närvärna smäller jag till dig ”
” Okej ” sa han och skrattade.

*

2 veckor senare 



Jag satt nu i bilen på väg hem till mormor och morfar. Jag hade fått ledigt i en månad för att bara ta det lugnt och vara med kompisar. Jag hade saknat dom jätte mycket och det skulle bli kul att se dom igen. Tyvärr skulle dom ha skola i tre veckor till innan dom fick lov och då skulle dom på cup en vecka. Men jag skulle få följa med på den och heja på. För dom skulle ju ha fritid för att kunna göra annat också.
Vi körde upp på uppfarten och mormor och morfar kom gåendes mot oss. Jag hoppade ur bilen och gick upp mot dom. Jag kramade om både mormor och morfar innan jag tog ur mina väskor från bilen. Jag gick in i huset och tog snabbt upp mina väskor till mitt rum. När jag kom in till mitt rum såg jag att det stog en ny större säng som redan var färdig bäddad. Jag släppte ner väskorna vid garderoben och bytte om till ett par mjukisbyxor innan jag la mig i sängen och somnade snabbt.

*

Jag vaknade av att min mobil började ringa och satte mig snabbt upp. Jag sträckte mig efter min mobil och såg att det var Chaz som ringde.
( Justin tjockt och Chaz vanligt ) 
” Chaaaaaaaaaaz ”
” Tjenare mannen, är du hemma nu eller? ”
” Japp du väckte mig nyss från min nya sköna säng ”
” Sorry var inte meningen, men har du äntligen fått en ny säng som du får plats i ”
” Japp det har jag, , men vad görs? ”
” Jag ska iväg till ishallen för att träna och undrade fall du ville hänga på och köra lite hockey. Du vet lite som gamla tiden innan du blev känd ”
” Gärna men jag trodde att ni skulle satsa hårt nu och jag har ju inte kört på ett tag så jag är nog inte på topp direkt ”
” Eh det är lugnt, vi ska ha lite av en slapp träning idag så du klarar dig nog ”
” Jag kommer jätte gärna om det är okej för tränarna ”
” Ja då det är lugnt ”
” Okej men skulle jag kunna få låna lite kläder av dig, mina gamla hockeykläder är nog lite för små för mig ”
” Haha kanske lite och ja du kan låna kläder av mig ”
” Bra vilken tid börjar träningen? ”
” Den börjar om en timme så kom hit tjugo minuter innan d så du hinner byta om ”
” Det gör jag, vi syns sen ” sa jag och la på innan jag gick bort lite släppandes till min garderob. Jag drog på en t-shirt och en stor tjocktröja innan jag gick ner till köket för att äta något lite snabbt innan jag skulle iväg till ishallen.

*



Jag drog ett sista varv med tejp innan jag kastade tillbaka den till Chaz som satt med ett stort leende på läpparna och bredvid honom satt Ryan med ett minst lika stort leende. Jag ställde mig upp först lite skakigt då jag inte ståt på ett par skridskor på ett tag. Jag tog på mig hjälmen och följde efter Chaz och Ryan ut till isen. På isen hade redan dom flesta börjat på något sätt genom att antingen åka runt lite eller stå och passa lite. Jag kollade runt lite och kände igen dom flesta på antingen efternamnet som var tryckt på deras tröjor eller deras ansikten när dom tog av hjälmen för att hälsa på mig. Men det var en spelare som varken hade ett bekant namn eller ett bekant ansikte. Inte för att jag såg så mycket av hans ansikte men jag slog nästan vad på allt att det var en ny spelare. Då dom flesta som bor i det här området känner varandra.
Stefan blåste till oss och vi alla ställde oss i en liten ring runt honom.
” Så idag är en liten speciell dag, då jag som lovat ska köra lite lugnare med er och sen så har vi en gammal stjärnspelare på besök. Vilket är ingen mindre än våran käraste Justin Bieber ”



 ” Så idag är en liten speciell dag, då jag som lovat ska köra lite lugnare med er och sen så har vi en gammal stjärnspelare på besök. Vilket är ingen mindre än våran käraste Justin Bieber ” sa Stefan och jag lät min blick glida mot Justin som stog mellan Chaz och Ryan. Han höjde blicken och möte min. Jag fastnade i hans gyllenbruna ögon som kollade rakt in i mina. Men drog bort blicken när Stefan sa mitt  namn och några till efter. Jag hade inte lyssnat på vad vi skulle göra så jag ställde mig längst bak i kön och lät återigen min blick glida bort mot Justin som stog och pratade lite med Ryan som stog förre honom. Jag räknade personerna framför oss och såg att vi skulle få köra mot varandra i den här övningen.
Dom flesta tjejerna hade nog svimmat om dom fick möte lilla Bieber i hockey men inte jag inte. Nu skulle han bara få några små blåmärken som kanske startade lite skvaller i tidningarna. Det var våran tur och Justin började dra med sig pucken mot mig för att försöka komma förbi mig och göra mål. Jag närmade honom och gick ner i en liten lägre position för att kunna vara snabbare i sidled. Han försökte gå till höger men han var väldigt lätt att läsa av så jag blockade hans väg och han föll till isen.
” Natti vi ska bara stå i vägen på den här övningen ” ropade Stefan och använde som vanligt mitt smeknamn för hockey. För det skulle ju låta lite konstigt om dom ropade Naila på en match för killar.
”  Sorry ” sa jag lite roat innan jag åkte bort till andra sodan av isen för att ställa mig sist i ledet för att köra igen.

Stefan avbröt matchen och träningen var slut. Jag åkte med ett leende bort mot vattenflaskorna då jag inte gett Justin en så lätt match. Han hade bara blivit in knuffad i rinken och ramlat till isen ett X antal gånger.
” Natti kan jag få prata med dig ” ropade Stefan och jag slängde tillbaka vattenflaskan i båset innan jag åkte bort till läktaren där Stefan satt.
” Vad är det? ” frågade jag med fortfarande ett stort leende på läpparna.
” Jag vill prata med dig lite om ditt spel på träningen idag ”
” Om du tycker att jag var lite för hård så ber jag om förlåtelse men det är inte varje dag man får tackla på en kändis ” sa jag och han skrattade lite.
” Inte ett så stort fan va? ”
” Ingen hater direkt men inte ett fan heller ”
” Haha okej, men det var inte det jag ville prata med dig om ”
” Inte ” frågade jag dumt då han precis sagt det.
” Nej jag vill säga att vi faktiskt gillar när du kör hårt och om du lovar oss att fortsätta köra så tänker vi låta dig spela med oss i Canada elit cup ” sa han och mitt leende blev ännu större.
” Jag lovar ”
” Bra då lägger jag till en person på vår lista ” sa han och klappade mig lite på axeln innan han gick ut ur hallen. Jag vände mig snabbt om och såg Chaz stå en bit bort. Åkte snabbt bort till honom och orkade inte bry mig om att Justin stog bredvid.
” Chaz jag får hänga med till Canada elit cup ” sa jag och slängde mig på honom. Han ramlade med ryggen mot golvet och jag satte mig gränslande över hans mage. Jag tog av mig hjälmen och mitt hår föll ner längst min rygg.
” Hej på dig ” sa han och tog också av sig sin hjälm.



Jag åkte bort och ställde mig bredvid Chaz som stog och drack vatten.
” Så den nya killen är ju duktig ” sa jag och skrattade lite åt alla minnen då jag åkt in i rinken eller fallit till isen.
” Ja hon är skit duktig, du ska se henne när vi kör tekniska delarna, hon utklassar oss alla ”
” Vänta vänta, du menar väll han är jätte duktig ” sa jag och han skulle precis säga något när det var någon som slängde sig över honom. Han ramlade med ryggen mot golvet och den nya spelaren satte sig gränslande över hans mage och tog av sig hjälmen. Det var inte förs än då som jag såg att Chaz hade sagt rätt, att dom hade en tjej i sitt lag.
” Hej på dig ” sa Chaz och tog även han av sig hjälmen.
” Jag pratade just med Stefan och han sa att jag får följa med till Canada elit cup ” sa hon och Chaz slog upp i ett stort leende.
” Välkommen till laget eller vad man än säger ” sa han och hon klev av honom. Hon hjälpte Chaz upp och han la en arm runt hennes axlar.
” Förlåt om ni pratade om något viktigt men jag var bara lite glad ” sa hon och log ett ursäktande leende mot mig ”
” Nej då, vi pratade bara om dig ” for det ur mig innan jag ens han tänka.
” Så ni pratade mig ” sa hon lite roat och kollade på mig.
” Ja Chaz berättade just att du är en hon och inte en han ” sa jag och hon skrattade.
” Okej ”
” Juste eh, Justin - Naila, Naila – Justin ” sa Chaz och jag räckte fram handen mot henne. Hon skakade snabbt den innan hon började gå bort till omklädes rummet. Vi följde efter henne och när jag kom in hade hon redan börjat byta om så hon stog i bara ett par mjukisbyxor och en sporttopp.



Jag fastnade med blicken på henne och om jag måste erkänna på henne överkropp som vissa väldigt mycket naken hud. Även när hon hade dragit på sig sin tjock tröja var min blick fortfarande fäst vid henne, men nu lyckades jag kolla på henne vackra stora brunna ögon och perfekta leende.
” Hej då syns imorgon ” sa hon och gick ut ur omklädes rummet. Min blick var kvar på det stället där hon just försvunnit  och jag kunde inte dra mig undan förs än Chaz knäppte med fingrarna framför mitt ansikte.
” Ser du nån ting du gillar Bieber ” retades Chaz och jag skakade på huvudet.
” Tro mig Justin det är ingen ide att försöka. Vi har alla testat men hon är allt för inne i sin hockey att hon förmodligen skulle dissa den store Justin Bieber också ”
” Jag trodde att ni två var ett par ” sa jag och han skrattade.
” Visst vi har kommit nära varandra men jag ser henne mer som en kompis och syster ”
” Okej ” sa jag och försökte fortfarande få tillbaka min tankar till annat en Naila som totalt hade rubbat mig. På ett bra sätt du alltså.





Blev ett ganska bildlöst kapitel men långt vilket jag hoppas uppskatas.
Men nu är Justin inne i bilden och han verkar ha lite avårt att hålla blicken borta eller vad säger ni.
Kommentera!!
 
 


Kommentarer
Postat av: Ebba

Hahaha! Meeeer!! :D

2012-03-30 @ 07:33:50
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Linn

THIHI! ;)

2012-03-30 @ 11:53:25
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback