Game on kapitel 36 part 1



” Lite kanske, det sägs ju vara en av dom bästa träningarna som finns ”
” Om det är det så kan man ju lika gärna köra så här varje dag istället för att gå på hockeyträningar ” sa jag skämtsamt och han skrattade.
” Nja, jag tror inte riktigt det är samma sak ”
” Oh, det var synd ” sa jag och det var det sista jag sa till honom innan jag somnade i Justins varma famn.




Jag vaknade av att min mobil började ringa. Jag drog snabbt på mig ett par shorts innan jag svarade.
" Hej det är Justin " sa jag och gick bort till köket för att inte väcka Naila som fortfarande låg och sov.
" Hej det är Scooter. Jag tänkte bara påminna er att vi åker bort till parkeringen där bussarna står, så om ni inte packat klart än så borde ni fixa det nu "
" Okej, vi syns i foajén om en timme då "
" Ja det gör vi och kom inte för sent "
" Nej då, vi kommer ner i tid " sa jag och la på samtalet.
Jag gick tillbaka till sovrummet där Naila fortfarande sov och satte mig ner på sängkanten bredvid henne. Jag lutade mig framåt och pressade mina läppar försiktigt mot hennes. Hennes ögonlock fladdrade till lite och jag lutade mig bakåt lite.
" Vi måste gå upp och packa nu. Vi ska sticka om en timme " sa jag och hon stönade klagande. Hon drog upp täcket över huvudet och jag skrattade.
" Vart kan Naila tagit väggen. Hon bara försvann. Kan hon vara här " sa jag och hög henne i sidan, vilket fick henne att rycka till. Jag väntade ett tag till innan jag fortsatte att hugga henne lätt i sidan.
" Snälla Justin sluta, snälla " bad hon men jag skrattade bara och fortsatte hugga henne i sidan.
" Snälla Justin sluta, jag gör vad du vill. Bara sluta "
" Jag slutar när du ställer dig upp och börjar packa dina kläder "
" Okej, jag ger upp. Släpp mig nu " skrek hon och jag skrattade.
" Godmorgon på dig " sa jag och kunde höra hur Naila började mumla bakom mig när jag gick bort till min väska för att börja packa mina saker.
" Justin kan du kast hit en tröja? " frågade Naila men jag ignorerade henne lite roat. Hon stönade klagande bakom mig och ett leende spred sig på mina läppar. Jag fortsatte att packa ner mina saker och efter ett tag kom Naila gåendes med täcket tätt slingrat runt sig. Hon drog upp lite kläder från sina väska och gick snabbt bort till badrummet. Jag skrattade. lite lågt och stoppade ner det sista av mina kläder. Jag drog upp en tröja som jag snabbt drog på mig den. Jag gick bort till spegeln som hängde borta i vardagsrummet. Jag började fixa mitt hår och ryckte till lite när jag såg sugmärket som nu prydde min hals. Jag hade helt glömt bort det och om paparazzina får bild på den kommer det skrivas en hel del. Dörren till badrummet öppnades och jag vände mig mot Naila som gick bort till sin väska.
" Vad du tänkte du med när du gjorde det här " sa jag och pekade på min hals. Hon vände sig mot mig och började skratta när hon såg vad jag pekade på.
" Jag tänkte inte. jag ville bara ha din uppmärksamhet från dig, vilket jag fick "
" Ja men du kanske borde ha tänkt på konsekvenserna med det "
" Åh kom igen, sluta gnälla. Det är bara att täcka det med en halsduk eller något. Jag hörde inte dig klaga igår " sa hon och log stort mot mig.
" Nej men vad är min förklaring att jag har halsduk? "
" Du har ont i naken för att du fått nackspärr och vill därför håla det varmt " sa hon och kastade en halsduk till mig.
" Ha det kul med värmen " sa Naila och blinkade med ena ögat innan hon gick bort till köket för att äta lite frukost. Det knackade på dörren och jag virade snabbt på mig halsduken. Jag gick bort till dörren och öppnade den snabbt. Mamma stog tillsammans med Kenny utanför.
" Hej, vi skulle väll inte sticka för en om fyrtio minuter? "
" Nej men vi tänkte fråga om ni var färdig packade för då kunde vi börja lasta ner väskorna "
" Eh jag är klar men jag vet inte fall Naila är klar "
" Jag är också klar " ropade Naila från köket och Kenny skrattade.
" Tjuvlyssnar du på oss eller "
" Alltid " ropade Naila tillbaka och vi skrattade lite.
" Väskorna stor i sovrummet om du undrar " sa jag till Kenny och han nickade lite till svar innan han gick bort till sovrummet för att hämta våra väskor. Jag vände mig mot mamma igen som kollade lite konstigt på mig.
" Varför har du en halsduk på dig? "
" Eh jag har fått nackspärr eller något så jag vill håla det varmt "
" Vill du att jag ska köpa någon värmande kräm eller något som hjälper det att bli bättre snabbare? "
" Nej då, det är nog inte så farligt "
" Är du säker? "
" Jadå, jag säger till om det behövs " sa jag och hon nickade. Fortfarande med en liten misstänkt blick på mig. Vi stod tysta ända tills Kenny kom tillbaka med våra väskor och jag sa lite snabbt hejdå till dom innan jag stängde dörren. Jag fick ut till köket där Naila satt och drog snabbt av mig halsduken.
" Ser du, min plan fungerade " sa hin stolt och jag suckade.
" Ja men det är jäkligt varmt " sa jag klagande och hon skrattade.
" Jag lovar att aldrig göra ett sugmärket på dig igen "
" I alla fall inte när det är massa paparazzi och fans i närheten "
" Och det är ju därför det är. Bra att vara tjej, för dom flesta har långt hår och kan täcka sitt sugmärket med håret "
" Så du menar att det borde vara jag som gör på dig "
" Jag vet inte, kanske " sa hon och litade sig fram mot mig.
" Förmodligen " sa hon sen kort innan hon tryckte sina läppar lite försiktigt mot mina innan hon satte sig upp och fortsatte att äta sin frukost.

*


Vi satt i bilen på väg till bussarna och svängde precis in på parkeringen dom stog på. Fem stycken stora bussar stog uppställda på en rad och runt dom stog ett stort staket runt som. Höll paparazzi och fans borta från bussen.
Vi hoppade ur bilen och fick med snabba steg bort till bussen som vi skulle dela med Pattie, Kenny, Scooter och Ryan. Dom alla hade frågat varför Justin hade en halsduk och han hade även gett samma svar varje gång. Men det verkade inte riktigt som att dom till hundra procent trodde på det. Men dom lätt det vara. Jag gick bort till det sovrum som skulle vara mitt och Justins och slängde mig på den förvånansvärt mjuka sängen.
Jag begravde ansiktet i kudden som luktade Justin och log glatt. Jag skulle nog trivas på den här bussen mer än jag trott.







Jag tänkte dela upp den här i två då det kommer hända i alla fall något lite roligt, men tyvärr kommer det inte upp förän imotgon på moronen när jag vaknar eller när jag kommer tillbaka från skolan.
Tyvärr, jag vet att jag lovade men min fantasi tog lite slut och nu är jag rätt trött efter min träning. Så jag tänker gå och lägga mig nu så att jag kan lägga upp del två imorgon.
JAg har varken läst igenom det heller, gör det imorgon och så orkar jag tyvärr inte hitta bilder till kapitlet.

Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kqpitel!

2012-06-12 @ 16:05:20
Postat av: Linn

hahahahahah, suggmärken! he's in some big trouble. ;)

2012-06-18 @ 13:54:23
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback