Game on kapitel 35



” Att nu när hon kysst mig är tävlingen slut och det kommer inte vara lika många som försöker kyssa mig nu ” sa jag och hon skrattade lite.
” Jippi, några miljoner färre personer jag behöver dela dig med ” sa hon och jag satte mig ner bredvid henne för att sen dra in henne i min famn.
” Jag älskar dig ”
” Jag älskar dig också ” sa hon och jag pussade henne på pannan.






Vi satt i bilen på väg tillbaka till hotellet för att sova där en sista natt innan vi skulle åka iväg med bussen vidare till Frankrike.
Jag kollade på Naila som satt bredvid mig och såg att hon fortfarande hade fjädrar i hela håret.
" Jag visste inte att du ville vara en indian " sa jag och hon skrattade.
" Kanske för att det ä min hemlighet. Jag är egentligen en indian hövding som bara på något konstigt sett kom hit " sa hon och drog bort en av fjädrarna.
" Behöver du hjälp att få bort fjädrarna? "
" Ja tack, det är väldigt svårt att se fall det är några kvar "
" Vi fixar det på rummet där vi kan sitta bättre och där det är bättre ljus " sa jag och hon nickade till svar.
Vi kom fram till hotellet och det vart fult med paparazzi och fans utanför. Jag kollade på Naila och hon suckade högt.
" Vi behöver nog inte ge dom något att hitta på rykten om mer än nödvändigt " sa jag och drog upp luvan på hennes hoodie.
" Vad kan dom hitta på för rykten om jag har rufsigt hår med fjädrar i " sa Naila och Alfredo kollade på Naila med en blick som fick henne att inse.
" Seriöst, dom tror inte att man skulle fixa till sig lite om man gjort det " sa hon och min mamma kollade med en menad blick på mig. Jag skakade lite på huvudet och hon slappnade av lite. Vi hoppade ur bilen och jag la en arm runt Nailas axlar för att börja styra henne bort mot ingången. Vi lyckades ta oss in efter ett tag och vi gick snabbt bort till hissen. Vi kom upp till vår våning och sa snabbt hejdå innan vi gick in till vårt rum. När vi kom in till vårt rum hoppade Naila fort upp på sängen och jag skrattade.
" Ska vi ta bort dom vackra fjädrarna nu eller? " sa jag och hon nickade.
" Japp, gör mig vacker " sa hon och jag ställde mig bakom henne.
" Du är alltid vacker " sa jag och en lätt rodnad spreds på hennes kinder.
Jag skrattade lite tyst och började plocka ut dom fjädrar som var kvar i hennes hår. Det tog lite tid att få ur allt och hennes hår var nu väldigt tovigt och stog åt alla håll och kanter.
Jag kände hur mobilen började vibrera i fickan och tog snabbt upp den. Jag kollade lite snabbt vem det var som ringde innan jag snabbt svarade.
" Hej Scooter, varför ringer du för. Vi sågs ju för typ bara några minuter sen "
" Ja men jag ville bara säga till dig att din turné chef kommer att ringa om någon minut och vill tydligen reda ut en hel del om turnén "
" Vad är det egentligen att reda ut. Det mesta är ju klart "
" Ja, hela turné listan på vart du ska någonstans är ju inte riktigt klar än. Så han kommer vilja prata en del om det skulle jag tro " sa han och jag nickade men kom snabbt på att han inte kunde se mig.
" Okej, syns imorgon " sa jag och la på samtalet.
” Jag tar en liten snabb dusch ” sa Naila och jag nickade till svar. Hon gick bort till badrummet och jag satte mig på en av stolarna vid matbordet.
Jag kände hur mobilen i min hand började vibrera och jag svarade snabbt när jag såg att det var min turné chef som ringde.
” Hej Justin, det är Martin. Jag hoppas att jag inte stör, men det här är rätt viktigt ”
” Jag vet, Scooter ringde nyss och sa att du skulle ringa mig ”
” Okej vad bra. För jag har en del frågetecken om turné som jag behöver ha svar på ”
” Okej, vad är det vi behöver prata om? ”
” För det mesta är det datumen och länderna men även hur du bill ha scenen och sånt ”
” Okej, vad börjar vi med ” sa jag och satte mig lite bekvämare då jag förtog att det här samtalet skulle ta ett tag ”
 Vi hade suttit och pratat ett tag när jag ett par armar runt mina axlar. Naila lutade sig närmre och jag kunde känna hennes andedräkt mot min hals.
Jag rös till lite och fick lite svårt att hålla fokus på mitt samtal med Martin. Nailas händer började glida ner över mitt bröst och kände nu hennes läppar snudda mot min hals. Hon började kyssa mig längst halsen och ett lågt stön lämnade mina läppar.
” Sa du något? ”
” Eh nej, det måste ha kommit från tv ” sa jag och Naila skrattade lågt.
” Eh okej. Om vi fortsätter ”
Naila fortsatte kyssa mig längs halsen och hennes händer hade nu börjat knäppa upp den översta knappen på min skjorta. Hon lyckades få upp dom tre översta knapparna innan jag la min hand på hennes. Men eftersom jag hade telefonen i andra handen hade hon en fri hand som hon fortfarande kunde knäppa om mina knappar.
Hon lyckades få upp alla knappar på min skjorta och hon lutade sig lite närmre så att hon nu kunde kyss mig längst käkbenet. Det var knappt jag kunde höra vad Martin sa och det hjälpte ju inte att Naila smekta mig över magen. Min hud knottrade sig och det var precis jag lyckades kväva stönet som lämnade mina läppar. Hon lyckade få av mig skjortan helt och började kyssa mig ner mot mina skuldror.
Ett högt stöt lämnade mina läppar och jag lyckades den här gången inte att kväva det. Martin tystnade och jag kollade lite osäkert framför mig.
” Vad var det där för ljud? ” frågade han och jag kände hur ett leende på Nailas läppar spreds på hennes läppar mot min rygg.
” Jag rockade bara gå in i en stol, fortsätt du bara så blir allt bra ” sa jag lite osäkert då jag inte visste hur länge jag skulle stå ur med Naila och hennes teasande.
Vi fortsatte samtalet och jag kunde efter ett tag känna hur Naila sög sig fast lite på min hud på halsen. Jag satt lite i min egen värld till jag kom på att det lämnar rätt tydliga sugmärken.
Jag vände mig mot Naila för att skälla lite på henne men kom fort av mig när min blick fastnade på hennes kropp.
Hon stod i endast underkläder och jag kunde inte slita bort min blick från hennes kropp och det kändes som om en mur revs inne i mig. Hon bet sig lite i under läppen och kollade på mig med pupy eyes som ett försök att verka oskyldig.


 
Jag hade inte längre viljan och styrkan att hålla mig borta från henne.
” Eh, Martin jag måste tyvärr säga att vi får ta det här samtalet någon annan gång. För jag börjar verkligen bli trött och Naila behöver hjälp med en sak ” sa jag och slängde mig på Naila när jag lagt på samtalet.
Jag pressade mina läppar hårt mot hennes och hon besvarade kyssen snabbt. Jag började styra våra steg bort mot vårt sovrum och putade snabbt ner henne i sängen när vi kommit in.



Jag ställde mig på knä på sängen så att jag kom i jämn höjd med Justin innan jag började knäppa upp hans jeans som han sen snabbt gick ur. Jag drog med mig Justin i sängen över mig och jag pressades försiktigt ner i madrassen med hjälp av hans kropp som låg över min. Justins händer gick över hela min kropp och min kropp knottrade sig häftigt. Jag flätade in min ena hand i hans hår medans jag med den andra smekte honom över bröstet. Han snurrade runt ett varv så att jag låg över honom innan han satte sig upp med mig i knät. Hans händer gled över till min rygg istället och upp mot min bh.



Han lyckades enkelt få upp den och kastade iväg den någonstans i rummet. Jag pressade återigen ihop våra läppar och särade enkelt på hans läppar med min tunga. Han möte min med sin och hans hände var nu kupade över mina bröst. Jag flätade återigen in mina fingrar i hans nu rufsiga går och snart var även resten av kläderna borta med alla andra kläder någonstans i rummet.
Våra andningar hade blivit mycket djupare och jag fick dra mig undan från kyssen för att hämta andan lite. Justin började istället kyssa mig längst halsen och ett stön lämnade min läppar. Jag kunde känna ett leende spridas på Justins läppar och lyfte istället upp hans ansikte mot mitt för att kunna pressa mina läppar hårt mot hans.
Jag lutade mig framåt och tvingade Justin att även luta sig bakåt och utan att avbryta kyssen hamnade jag över Justin i sängen återigen.



Jag började kyssa honom längst halsen ner till magen och sedan upp igen. När jag var halv vägs vid hans hals grep han tag om mitt ansikte för att sedan pressa ihop våra läppar igen.
” Du måste säga till om det gör ont i ryggen ”
” Det kommer det inte, så sabba det inte nu ”
” Jag är seriös. Om jag skulle skada dig skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv ”
” Jag lovar att jag säger till om det gör ont ” sa jag snabbt och lutade mig närmre för att kunna pressa min läppar mot hans men han drog sig undan igen.
” Seriöst Naila, du måste lova mig ” sa han och kollade mig djupt i ögonen.
” Okej Justin, jag lovar att jag kommer berätta för dig om min rygg göt ont. Men jag måste säga till dig att det som gör mest ont just nu är att du drar dig undan så fort jag försöker kyssa dig. ” sa jag och han pressade sina läppar hårt mot mina innan han snabbt snurrade runt så att han istället låg över mig och jag kunde nu se den där lekfulla glimten i hans ögon igen. Justin kysste mig längst halsen, ner mellan brösten och ner till naveln innan han möte mina läppar igen.
Justin drog sig undan lite och kollade mig djupt i ögonen innan han stötte in i mig. Ett njutningsfullt stön lämnade mina läppar och jag stötte återigen in i mig.
Han började lite lugnt och ökade sen lite allt eftersom stöta in i mig. Jag hade aldrig känt något liknande förut och när smärtan lämnat kroppen var det den bästa känslan jag haft i min kropp någonsin.  Stön lämnade båda våra läppar och jag drog ner Justins ansikte mot mitt för att sen kunna pressa mina läppar hårt mot hans. Då jag kom på att det var Pattie som hade rummet bredvid och jag skulle gärna inte vilja ha ett sånt samtal med henna.
Justin stötte hårdare en gång innan han en sista gång stötte in i mig innan han drog ut och la sig ner bredvid mig istället. Jag la mig med huvudet på hans bröst och kunde höra hur fort hans hjärta slog.
” Lite andfådd Bieber ” sa jag och han skrattade lite lågt.
” Lite kanske, det sägs ju vara en av dom bästa träningarna som finns ”
” Om det är det så kan man ju lika gärna köra så här varje dag istället för att gå på hockeyträningar ” sa jag skämtsamt och han skrattade.
” Nja, jag tror inte riktigt det är samma sak ”
” Oh, det var synd ” sa jag och det var det sista jag sa till honom innan jag somnade i Justins varma famn.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Så jäkla grym, vill ha mer kapitel NNUUUU :D

2012-06-09 @ 10:40:11
Postat av: Linn

Sjukt bra kapitel som vanligt och jag älskar att Naila håller på att retas med honom hela tiden.

Hopppas nästa kapitel kommer upp snart för jag vill veta vad som händer nu. För det känns som om Justin kommer göra något tillbaka som hämnd för att hon sabbade samtalet ;D

2012-06-09 @ 11:34:27
Postat av: Linn

Hahhahahahahahahah! "jag råkade gå in i en stol" hahahahah! Bästa! GO NAILA! håller med andra Linn (awesoooome name btw) att han säkert eller snarare han MÅSTE ge igen för att hon sabbade samtalet. heheheheh evil laugh ;)

2012-06-09 @ 12:48:08
URL: http://Http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback