Game on kapitel 43

 

” Kan jag inte bara få vänta tills hennes plan landar och ringa henne sen ”

” Nej, du får ringa henne imorgon i såna fall ”

” Men Scooter ”

” Inga men Justin, säng nu ” sa han bestämt och jag suckade.

Varför blev han så sur helt plötsligt, tänkte jag innan jag la mig ner igen för att försöka somna.

 



 

Jag vaknade av att det skrammlade till ifrån köket och satte mig upp med ett ryck. Jag kollade ner på min mobil som fortfarande var avstängd från när jag flygit. Jag satte igång den lite snabbt innan jag gick ut till kökeet där Chaz stog och fixade med något.

” Godmorgon ” sa han och jag satte mig ner vid bordet.

” Godmorgon ” sa jag och slog upp i ett leende när jag såg att han höll på att göra pannkakor.

” Är du hungrig? ”frågade han och jag nickade till svar.

” Dum fråga Du är ju som jag, går alltid runt hungrig ” sa han och jag skrattade svagt.

Min mobil vibrerade lite och jag kollade ner på den för att se att det var ett sms från Justin som kommit. Jag låste snabbt upp mobilen och öppnade meddelandet.

< Jag är ledsen för det som hände tidigare idag och jag hoppas att du inte är allt för arg på mig så att vi kan lössa det här snart <3 >

 Hade han skrivit och jag slog upp i ett stort leende. Chaz kanske hade rätt än då, det verkade inte som att Justin skulle vilja släppa taget om mig så lätt.

Jag började snabbt skriva in ett meddelande men avbröts när Chaz skrattade åt något.

” Kärleks sms från Bieber? ” frågade han och jag nickade snabbt till svar innan jag återgick till mitt meddelande till Justin.

< Jag är inte sur eller arg på dig, utan på oss för att vi börjat bråka så lätt. Men jag kan faktiskt förstå att du blev arg. Jag borde ha pratat med dig tidigare och kanske sagt det lite i förväg. Hoppas du kan förlåta mig och i så fall, ring mig så snabbt som möjligt. Vi behöver prata om det här <3 >

skickade jag iväg och kollade upp på Chaz som nu hade ställt fram två tallrikar med pannkakor.

” Får jag bara fyra pannkakor? ” sa skämtsamt och han skrattade.

” Ta det lugnt lilla älsklingen, jag håller på att göra fler. Jag räknar ju inte riktigt med att någon av oss skulle bli mätt på fyra ytiga pannkakor ”  sa han och jag log.

Vissa tycker att det är lite konstigt att jag fortfarande är så nära Chaz när jag är ihop med Justin. Men jag kände ju fakriskt Chaz innan och jag fattar inte varför folk ska lägga sig i hela tiden. Jag menar, det är ju tjejer som går runt och kallar varandra mycket mer än vad jag och Chaz gör, men bara för att Chaz är kille är det helt plötsligt jätte konstigt.

Och när jag och Chaz kallar varnadra älskling och sänt skämtar vi ju bara. Sen så har ju inte Justin något problem med det, så varför ska alla andra ha det då.

” Vad tänker du på? ” frågade Chaz och jag kollade upp på honom.

” Lite allt möjligt, mest så stör jag mig på att alla ska lägga sig i allt hela tiden utan anledning. Som folk ska lägga sig i min relation med dig och Justin ” sa jag ocg han skrattade. Jag kollade oförstående på honom då jag inte fattade vad som var roligt.

” Visste du att typ hälften av Justins beliebers hatar mig ”

” Nej det visste jag inte, varför hatar dom dig nu då ” sa jag och han skrattade igen.

” Du vet dom som tycker att Jaila är det bästa bästa som finns och är glad så länge Justin är glad ”

” Aa, dom är mina favoriter av hans fans. Dom kan i alla fall acceptera mig ”

” I alla fall, dom tror att jag försöker sno dig från Justin och har därför skrivit saker som RIP Chaz, Chaz = dead, Chaz want to stop Jaila ” sa han och jag skrattade.
” Justins fans kan vara väldigt konstiga ibland. Vet du vad Jaila haters säger då? ”

” Japp, dom tycker jag är en av deras hjältar för dom vill ju att jag ska lyckas sno dig från Justin ” sa han och vi skrattade.

” Ta inte det här personligt, men jag skulle aldrig kunna bli ihop med dig. Du är som en bror till mig och bli ihop med dig skulle bara kännas fel ”

” Ta det lugnt, jag har inte planerat det heller ” sa han och jag skrattade.

 

Scooters perspektiv

 

Jag vaknade av att något vibrerade i sängen och när jag kollade runt mig såg jag att det var Justins mobil. Jag öppnade snabbt upp det för att se att der var ett sms från Naila. Jag kollade lite snabbt runt mig innan jag radderade meddelandet och la till en extra nolla i hennes nummer så att när han väll ringer så kommer det bara läggas på efter några signaler som att hon skulle ha lagt på.

Jag hörde steg utanför dörren och stängde snabbt ner mobilen innan jag la mig ner igen och la bort mobilen på nattygsbordet. Jag kollade lite igenom mina ögonfransar för att se att Justin kom in lite smyggandes och drog snabbt åt sig sin mobil innan han gick ut ifrån mitt rum igen. Han stängde dörren och jag satte mig upp. Jag hörde hur Justin suckade högt och sen slog handen hårt i något från köket.

Jag hatade att göra så här mot Justin, men det var det bästa för honom. Även fast han aldrig skulle erkänna det. Men nu när Naila är ute ur bilden kan Justin lägga all sin energi på sin karriär och sina fans som älskar honom, vissa förmodligen mer än Naila.

 

 

Jag smög bort till Scooters rum och öppnade lite försiktigt dörren. Min mobil låg på hans nattygsbord och jag drog snabbt åt mig den innan jag gick tillbaka till köket. Jag öppnade mobilen men såg till min besvikelse att Naila varken hade ringt eller skickat ett sms.

Jag suckade högt och slog hårt in handen i ena skåpet, men ångrade det direkt. Min hand började bulta och jag satte mig ner på en av bänkarna som stog i köket. Jag letade snabbt upp Nailas numer och ringde henne snabbt. Det gick tre signaler innan samtalet avslutades och jag kollade chokat ner på min mobil.

Naila hade lagt på när jag ringt henne. Hon var arg på mig och verkade inte riktigt som att hon skulle förlåta mig i första hand. Men jag tänker inte ge upp. För om det är något jag lärt mig sen jag blev känd, så är det att alltid kämpa för det man älskar.

” Justin är du okej, jag hörde en smäll ” sa mamma och jag kollade upp på henne.

” Skulle du kunna hämta lite is, min hand gör ont ” sa jag och hon nickade snabbt till svar innan hon gick bort till fryssen. Hon drog fram lite is och stoppade det i en handduk innan han stäckte det mot mig.

” Justin vad är det? ” frågade hon och jag bara skakade på huvudet.

” Justin du vet att du kan prata med mig om allt ” sa hon och jag suckade. Jag kollade upp på henne och hon kollade lite lugnande på mig.

” Jag skickade iväg ett sms till Naila igår och hon har varken ringt eller skickat ett sms tillbaka ” sa jag och mamma satte sig ner bredvid mig. Han la armarna runt mig och jag lutade mitt huvud mot hennes axel.

” Justin hon ringer nog snart. Hon ligger säkert och sover fortfarande, du vet tiderna är ju inte samma här som i Stratford ”

” Jag vet, men när jag ringer läggs samtalet på efter tre signaler. Som att hon lägger på samtalet och mamma jag vill verkligen inte förlora henne ”

” Justin om hon är lite sur eller arg på dig behöver hon säkert bara lite tid att lugna ner sig lite. För Justin jag har sett hur hon kollar på dig och jag tror inte hon vill förlora dig heller ” sa han lugnande och jag nickade.

 

*

 

Det hade gått tre dagar sen Naila stack och jag hade fortfarande inte fått någon kontakt med Naila. Hon hade varken svarat på mina sms eller svarat när jag ringde, utan det gick alltid tre eller fyra signaler innan samtalen tar slut.

Jag gick in till rummet där jag skulle ha min nästa intervju och satte mig på den tomma platsen som alla gäster hade. Jag hälsade lite snabbt på dom innan jag satte på mig hörlurarna.

Dom presenterade mig lite snabbt innan dom började fråga mig en massa frågor om lite allt möjligt.

Min mobil vibrerade i min ficka och jag drog hoppfullt upp den i hopp att det skulle vara något från Naila, men blev genast besviken när jag såg att det var ett sms från Scooter bara. Jag öppnade det lite snabbt bara för att se vad det var han ville.

< Vi lyckades få tag i en arena som du kan ha konsert i imorgon om du vill >  

hade han skrivit och jag skrev snabbt in ett kort ja innan jag vände mig mot dom som intervjuade mig.

” Så vi undrar bara, för vi har fått en massa frågor på twitter. Kommer du att ha en konsert här i Frankrike nu eller får vi vänta tills din Believe tour? ”

” Jag fick faktiskt precis ett sms av Scooter att jag kommer ha en konsert här imorgon ”

” Vet du vilken arena du ska ha det i då? ”

” Nej, så vi kommer nog ha en hel del springande här på gatorna ” sa jag och dom skrattade.

” Ja det kommer vi nog och ni hörde det först här. Justin Bieber kommer ha en konsert här i närheten, så ut på gatorna och se till att ni hittar rätt arena så ni kan kolla på honom ”

Vi avslsutade konserten och jag drog snabbt upp mobilen för att ringa Naila. Men som vanligt gick det bara fyra signaler innan det bröts.

 



 

 

 


Kommentarer
Postat av: Linn

NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! Meeeeeeeeer, va fan. Hhahahah.

2012-07-08 @ 11:13:32
URL: http://Http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Anonym

jag hatar scooter nu.. MEEEEEEER! :D

2012-07-08 @ 19:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback