Just twitter Kapitel 18

Previous

” Justin snälla var inte sur jag gör nästan vad som helst utan det ”
” Vad som helst ” sa jag och vände mot Delian som nu satt på knä på fåtöljen och hängde lite över ryggstödet.
” Nästan allt ” sa hon och jag ställde mig bara någon centimeter ifrån henne.
” Koreografera min musik video till Drummer boy ” sa jag och hon kollade chokat på mig.
Det var nog inte riktigt vad hon hade trott att jag skulle säga.




Delians perspektiv

Det har gått tre dagar sen Justin sa att jag skulle koreografera hans video och jag har inte kunnat sluta tänka på det. Tänk om Scooter och dom inte gillar de och då har jag haft mina förhoppningar uppe.
Visst jag har ju gjort olika danser och små koreografier men aldrig på sånt här alvar.
Tänk om jag skulle  göra bort mig och då kommer ingen vilja ha mig. Folk pratar ju tydligen rätt mycket inom branschen. Jag försökte slå bort tanken för jag hade ju något som var nästan viktigare imorgon.
Jag skulle sjunga för L.A. ried, Usher och gud vet vem mer.
Jag stog nu och packade in mina sista saker i väskorna för att vi skulle ta ett flyg klockan tio för att slippa den värsta kaoset. Justin hade sagt att det brukar vara fult av Beliebers på den flyg platsen han skulle åka ifrån. Vilket bara skulle leda till att paparazzi också skulle vara där och ta bilder, hitta på falska rykten och massa annat skit. Pattie hade vart orolig om vad dom skulle skriva om Justins blåtira och min kropp och ansikte som var fult av blåmärken i måndags.
Men vi hade haft tur för man såg knappt blåtiran på Justin och dom sa att det enkelt skulle gå att sminka över. På mig var det lite svårare efter som jag hade även fått lite djupare sår som inte gick att täcka så bra som vi hade velat. Så jag skulle vi gå lite i förväg in på flygplatsen med luvan uppe och kolla ner i marken medans jag gick. Justin skulle istället stanna och ta någon bild, skriva autografer så att uppmärksamheten försvinner från mig. Vilket jag inte hade något imot. Jag klarade verkligen inte av dom där blixtrarna som var som knivar för ögonen. Visst man kunde ha glasögon men det hjälper inte helt heller. Jag fattar inte att Justin kan gå utan att bli varken blind eller döv av allt skrik.
” Börjar du bli klar ” hörde jag Justin fråga bakom mig. När jag vände mig om stog Justin lutad mot dörrkarmen och kollade på mig.
” Jag ska bara stoppa in dom sista kläderna sen kan vi åka ”
” Okej vi väntar där nere ”
Jag vände mig mot min väska och stoppade ner det sista i väskan. Jag drog på mig min tjocktröja som har stor luva på sig så att den täcker ansiktet så mycket som möjligt.
Jag hängde mina väskor över axeln och gick ner till halen där Justin stog och knappade på sin mobil.
Jag la ner väskorna med en duns på golvet och Justin hoppade till lite. Han hade nog inte hört att jag kom ner för trappan. Jag flinade lite mot honom och knöt på mig mina kängor.      

Justins perspektiv

Jag gick ut till bilen med Delian efter mig. Jag hoppade in i bak medans Delian stoppade in sina väskor i bakluckan. Hon hoppade in bredvid mig och jag såg att hon såg lite orolig ut.
Jag la en hand på hennes lår och hon vände sitt huvud uppåt mot mitt. Jag kollade in i hennes ögon och det såg nästan ut som om hon var rädd.
” Det kommer att gå bra så länge du har luvan på ” sa jag men hon verkade inte övertygad.
” Det kommer att gå hur bra som helst det lovar jag ” sa jag och hon skakade bara lite frånvarande på huvudet. Vi satt bara tysta resten av biten till flygplatsen och när vi kom fram så såg vi att det till och med var mer Beliebers och paparazzi än vi trott. Jag suckade lite och vände mig mot Delian som redan dragit upp luvan över huvudet. Hon kollade ut på ingen ting tills dom öppnade bildörren och Delian hoppade ut. Jag hörde hur folk började skrika och såg att det började blixtra. Jag hoppade ut ur bilen och skriket blev ännu högre och blixtrarna fler. Jag tog på mig solglasögonen och började gå bort mot dörrarna. Jag stannade några gånger för att skriva autograf eller ta en bild men det var en fråga som fick mig ur balans.
” Dejtar du och Delian Maquile ”
Dom hade fått reda på hennes namn och dom tog min chock som ett ja för nu kom frågorna som jag hört så många gånger när jag dejtade Selena.
Vart träffades ni, tror ni det kommer håla, har ni några framtids planer, vad säger dina mamma om det här och hur tar hon allt det här med alla hot brev.
Jag skakade lite på mig innan jag snabbt började gå mot dörrarna som lede in till flygplatsen. När jag kom in stog Delian och pratade med mamma och jag gick snabbt fram till dom. Mamma kolla oroligt på mig när jag kom imot dom.
” Justin vad hände där ute och hur är det med dig det ser ut som du har sett ett spöke eller något ”
Jag kollade på Delian som kollade lite frågande på mig. Hon hade fortfarande luvan uppe så det var svårt att se hennes ögon .
” Dom har fått redan på vem du är ” sa jag och mamma kollade chokat på mig.
” Det gick ju fort ” sa hon och visste nog inte riktigt vad hon skulle göra.
” Ja ” sa jag och kollade ner i marken så att mamma och Delian inte skulle se att jag var lite orolig för det här. Visst dom hade snabbt kommit på att det var Selena jag dejtade men hon var ju kändis och det är inte så svårt att ta miste på henne.
” Det är dags att gå bort till vår gate nu ” sa mamma och tog upp sin väska. Delian tog tag i sina väskor och började gå efter mamma utan ett ord. Jag tog tag i min egen och sprang ifatt Delian som gick och kollade ner i marken. Vi kom fram till gate 8 och hon som skulle ta våra biljetter kollade med stora ögon på mig och jag skrattade lite. Kenny gick fram till henne och ruskade henne lite tills hon slet sin blick från mig. Hon tog imot våra biljetter och släppte in oss. Jag kände att hon kollade på mig medans jag gick och vände mig lite mot henne. Hon stog och pekade på mig och försökte få fram något men hon bara stog där och rörde på munnen utan att det kom ut några ord. Jag skrattade lite och vände mig sedan om för att gå på flygplatsen. När vi kom på såg vi att det var nästan fult på planet och allas blickar riktades mot oss när vi kom gående. Jag hörde hur folk viskade mitt namn och såg hur folk tog upp sina mobiler eller kameror för att ta kort. Jag kollade ner på min biljett och gick tre rader till där det fanns fyra tomma platser på rad. Delian hoppade längst in och jag efter henne. Mamma satt bredvid mig och Kenny satt längst ut mot gången. Piloten pratade lite snabbt innan vi började rulla ut mot start banan. Lampan som visade att vi skulle sätta på oss säkerhetsbältet började lysa och vi tog på oss våra säkerhetsbälten.

Delians perspektiv

Vi hade nu lyft och jag tog av mig skorna och satte mig i skräddar ställning och lutade mig mot väggen. Jag kollade ut på det som svischade förbi under oss. Jag tog upp min väska i knät och rotade efter mina hörlurar som jag måste ha glömt hos Justin när vi åkte.  Jag stängde väskan och slängde ner den på golvet under mig.
” Har du glömt något ” frågade Justin och jag vände mig mot honom.
” Ja jag måste ha glömt mina hörlurar hos dig ” sa jag och suckade.
” Vill du låna ett par ”
” Visste men vill inte du lyssna på något ”
” Jo men jag har alltid två par med mig fall det är någon i crewet som glömmer nån gång ” sa han och började rota tunt i sin väska.

                                             

Han drog upp två stycken Beats by dr. dre och gav mig ett par. Jag kollade förvånat ner på hörlurarna som låg i mitt knä. Jag hade aldrig kunnat drömma om att ha ett par Beats hörlurar. Dom kostade lite för mycket. Jag tog upp min mobil och kopplade in hörlurarna. Jag satte på mig hörlurarna och drog igång min play lista. Jag drog upp luvan över huvudet igen och lutade mig tillbaka i sättet. Jag fick en ide på en låt och satte mig snabbt upp. Justin kollade oförstående på mig när jag åter igen började rota runt i min väska. Men den här gången hittade jag vad jag sökte. Jag drog upp mitt låt häfte och en penna och slog upp en tom sida. Högst upp skrev jag låtens namn, Life that you not expected. Jag började skriva ner mina idéer och började skriva på själva låten. Jag såg att Justin kollade ner på mitt papper och rörde lite på läpparna som han försökte sjunga låten. Jag fortsatte att skriva till dom visade att man skulle spänna fast sig igen. Jag stoppade ner blocket i väskan och spände fast mig. Jag såg att Pattie och Kenny sov och putade till Justin med armbågen. Han kollade frågande på mig och jag pekade på Pattie och Kenny som sov och Justin förstod vad jag menad. Han skakade om Pattie lite och bad henne väcka Kenny.
När vi landade i Atlanta var väldigt blåsigt och kalt. Vi började gå bort mot där vi skulle hämta våra väskor och jag drog åter igen upp luvan över huvudet. Jag viste ju att dom visst vem jag är men det kändes fortfarande tryggare med luvan på. Plus att det tog bort lite av blixtrarna. Jag hade fortfarande hörlurarna på mig så jag hörde först inte när alla fans började skrika. När vi kom närmre så hörde jag det och höjde blicken.

                                             
Där stod det även mer folk än borta vid L.A. flygplats. Dom stog och tryckte sig mot fönstrerna för att kunna se bättre. Justin och dom anda bara fortsatte gå lugnt bort för att hämta våra väskor.

Det hade verkligen vart ett kaos att komma fram till bilen men nu var vi äntligen i bilen på väg hem till Justin. När vi kom fram så stog det till vår lättnad inga paparazzi där. Så vi kunde enkelt gå ur bilen och ta våra väskor. Jag hängde mina väskor över axeln och började gå bort mot huset. Det var minst lika fint som det huset dom hade i L.A. men det här var nog lite större än det andra.
” Justin kan du vissa Delian till gästrummet bredvid ditt ” sa Pattie när vi alla stog i halen.
” Eh visst ” sa Justin och jag följde efter honom upp för trapporna och in i ett rum till höger. När jag kom in så chokades jag av det finna rummet. Min blick fastnade på den stora dubbel sängen som stog mot bortre hörnet och slängde mig på den. Jag la mig på rygg med armarna och benen åt alla håll.
Justin satte sig bredvid mig och jag kollade upp på honom. Han lutad sig mot väggen bakom sig och jag gjorde likadant.
” Så blir det här rummet bra ”
” Det blir perfekt ” sa jag fast det inte var sant. Jag hade gillat att dela rum med Justin av olika anledningar. För det första så sov han utan tröja så jag hade alltid något att kolla på men fram för allt så hade jag gillat våra små samtal på kvällarna. Visst det var alltid någon av oss som somnade men det var bara roligt.
” Så är du nervös inför imorgon ” sa Justin och vände sig mot mig.
” Lite men jag har mer gått runt och tänkt på det du frågade mig i måndags ”
” Vad är det med det ”
” Tänk om jag visar upp det och tror att jag ska få göra din video men sen så gillar inte ditt crew det ”
” Dom kommer att gilla det plus att jag vet att mina dansare redan gillar din dans, dom var ju där ”
” Ja men Scooter har ju väldigt stor talan i allt det här eller hur ”
” Ja och han kommer gilla det lika mycket som jag ”
” Har du ens sagt till Scooter att du vill att jag ska koreografera din video ”
” Nej jag ska prata med honom imorgon när vi är hos L.A. ried ”

Justins perspektiv

Jag och Delian satt och pratade om lite allt möjligt i nästan fem timmar för då kom mamma upp och meddelade att det var dags för middag. Vi gick ner till köket och jag kände lukten av kyckling och potatis. Jag kom ut till köket och såg att mamma dukat upp stekt potatis, kyckling och baunes sås. Jag satte mig ner vid bordet bredvid mamma och Delian mitt imot. Kenny satte sig bredvid Delian och började hugga in på den goda maten. Vi satt och åt under tystnad tills mamma avbröt den.
” Så Delian jag hörde att du kanske ska koreografera Justins video till Drummer boy ”
” Ja kanske det beror på om Scooter gillar det jag har gjort eller inte ”
” Det kommer han säkert men jag tänkte på en sak. Hur lärde du dig att dansa och sjunga förresten ”
” Eh sjunga har jag alltid gjort men jag har inte gått på lektioner förs än jag var fjorton och dansandet har jag nog alltid också hålt på med sen jag var mindre men det var inte förs än för ett år sen jag tog började ta det seriöst ”
" Okej men jag ser verkligen fram imot att se dig dansa då "

Vi åt klart maten och gick ut och satte oss i vardagsrummet. Vi satte igång Tv och det gick So you think you can dance.
                                           
Delian fick den där fokuserade blicken igen och kollade fascinerat på. Hon gjorde små rörelser med händerna och jag antog att det var för att hon tänkte ut några steg eller något. När det var slut hade klockan blivit tio och mamma tyckte att det vore bra om vi la oss efter som vi skulle gå upp tidigt imorgon.
Jag följde Delian upp till sitt rum och sa god att. Jag gick in i mitt eget rum där jag snabbt byte om till ett par mjukis byxor och la på mig sängen. Jag kunde verkligen inte somna så jag tog upp mobilen och kollade runt lite på twitter. Efter ett tag hörde jag att det knackade på dörren.
" Justin är du vaken "
" Aa det är bara att komma in " sa jag och Delian kom in lite smyggandes för att inte väcka mamma.
" Kan du inte heller sova " sa jag och hon satte sig bredvid mig i sängen.
" Nej det går verkligen inte "
Vi satt och pratade en stund och jag kände hur mina ögon blev tyngre och tyngre. Men jag var nog inte den ända som var trött för Delians ögon var stängda och hennes andetag var lunga och tunga.
Jag kollade ner på henne och såg att hennes blåmärken snart var borta. Vilket var skönt. För varje gång jag kollat på hennes blå täkta ansikte och kropp hade jag fylts av ett sånt hat.
Mina ögon blev bar tyngre och nu orkade jag inte stå imot längre så jag stängde ögonen och föll in i djup sömn.




Så nu är kapitel 18 uppe ochjag hoppas verkligen att jag åtminstånde kan få upp ett till i helgen.
Så vad tror ni kommer hända när hon sjunger för Usher och L.A. ried och kommer Scooter säga
ja till att hon ska koreografera ;D

Snälla Kommentera :D

 


Kommentarer
Postat av: Linn

bra ! skriv mer! :)

2012-01-21 @ 19:16:23
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: emma

jätte bra

2012-01-22 @ 20:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback