Just twitter Kapitel 23

Previous

” Det har han inte gjort på en vecka förs än idag ”
” Okej så varför bestämde han sig helt plötsligt för att börja prata med dig igen ”
” Ingen aning ” sa jag och slöt mina ögon. Jag kände att Melli kammade igenom mitt hår och  log för mig själv. Jag älskade när folk höll på med mitt hår.
Jag somnade fort och vaknade inte förs än jag kände något kalt mot min hud.





Jag kände att det var något kalt som rann längst min kropp och förstod att det var vatten. Jag slog upp ögonen och över mig stod Justin med en hink vatten som fortfarande var halv ful.
” Rise and shine sleppyhead ” sa han och log sitt sneda leende kort innan han vände hinken upp och ner så att resten av vattnet rann ner över hela mig. Jag hävde mig upp på armbågarna och såg Melli som stog bakom Justin skrattandes. Hon hade låtit Justin pranka mig.
” Du är död man Bieber vet du det ” sa jag och han skrattade.
” Jag sa ju att jag skulle få min hämnd ” sa han och lutade sig närmre mig.
” Japp och tror du verkligen att jag tänker låta dig komma undan med det ”
” Jag tror inte du har något val så länge du inte vill att jag ska göra ännu värre prank på dig ”
Justin satte sig gränslande över min mage och tog min chans. Jag puttade till Justin så att han ramlade ner på golvet. Han satte sig upp och kollade lite roat på mig.
” Okej vi kan spela det här spelet men kom inte och säg att jag inte varnade dig ”
” Okej ” sa jag och han började gå mot dörren.
” Men kan jag få en kram innan du går ” frågade jag och Justin vände sig mot mig. Han stog och tänkte ett tag innan han kom fram till mig.

Justins perspektiv

Jag kramade om Delian och jag kände hur min tröja klibbade fast sig mot min hud efter som den blev blöt av Delian. Jag släppte taget om henne och började gå bort mot dörren då jag fick en blöt kudde i huvudet. Jag fortsatte bar gå bort mot mitt hotell rum för att byta tröja innan jag gick ner och åt. Jag drog på mig en vit tröja och gick ner till matsalen. När jag kom ner satt redan Delian och Melli där vid mitt crews bord. Jag plockade på mig det jag ville ha och satt mig bredvid Delian och mitt imot Melli.
” Så du kommer att staka mig vart jag än går ” sa jag och kollade på Delian.
” Till din information så satt jag och Melli här fört sen kom ditt crew och satte sig vid oss. Så det verkar ju egentligen som att det är du som stakar mig ” sa hon och vände sig mot sin mat igen. När vi ätit ungefär hälften av vår frukost kom Scooter gående mot oss. Han satte sig bredvid Melli och vände sig mot mig och Delian.              
” Sovit gott ” frågade Scooter och kollade på Delians blöta hår. Han hade sett mig gå i korridoren med hinken full av vatten och hade blivit tvungen att berätta. Han försökte först att stoppa mig men orkade sedan inte och lät mig gå in och pranka Delian.
” Japp min det var en mindre bra morgon ” sa hon och jag skrattade.
” Det beror ju på ur vilken syn vinkel man ser på det ” sa jag och hon kollade surt på mig.
” I alla fall har ni pratat om eran kyss ” sa Scooter och kollade på mig och Delian.
Melli som precis tagit en klunk vatten sprutade ut det över hela mig och Delian.
” Har du kysst Justin utan att berätta det för mig ” sa hon och jag torkade bort vattnet från ansiktet.
” Nej jag har inte kysst Justin men jag ska vara med i hans Mistletoe video och där måste vi Kyssas i slutet av videon ” sa Delian som torkade bort vattnet ur ansiktet som Melli sprutat ut över oss.
” Okej jag är ledsen för det där med vattnet men va ” sa Melli och kollade på Delian.
” Jag hade tänkt berätta för dig igår men jag somnade sen i morse lät du Justin pranka mig ”
” Förlåt mig men jag blev distraherad ”
” Distraherad av vad ”
” Justin så klart, han hade en så tajt tröja att man såg hans magmuskler och han använde det imot
mig ”  sa Melli och jag skrattade.
” Och jag kommer vara dig evigt tacksam för att du lät mig göra det här mot Delian ”
” Men gud du kan ju inte säga det nu kommer hon ju använda det här imot dig. Fast när jag tänker efter så kan det bli rätt roligt att se på det här ”
” Vad menar du med att hon kommer använda det imot mig ” sa jag och Delian log ett triumferande leende mot mig. Vad hade jag gjort och vad är det Melli kommer att göra.
” Har ni pratat om kyssen eller inte ” frågade Scooter lite surt.
” Nej vi har inte pratat om kyssen. Skulle vi ha gjort det eller ” sa Delian och vände sig mot Scooter.
” Nej jag undrar bara för dom har ändrat sig så att eran kyss kommer att var längre ” sa Scooter och nu var det Delians tur att spruta ut vattnet hon hade i munnen på mig.
” Jag hoppas att du fortfarande inte drar dig ur ” sa Scooter och kollade på Delian.
” Nej da jag är fortfarande med ” sa hon och Scooter nickade kort innan han vände sig om och gick.
Delian kollade lite ursäktande på mig och försökte håla tillbaka ett leende på hennes läppar.

Tre dagar senare, onsdag

Jag och Delian hade precis kommit fram till där vi ska spela in min Mistletoe video. Jag vände mig mot Deelian som såg lite avvaktande ut.
” Du behöver inte göra det här om du inte vill ” sa jag och hon vände sig mot mig.
” Jo jag vill, asså det är inte så jag menar men jag kommer att göra det ”
Scooter kom fram till oss och skickade iväg Delian till en buss där hon skulle få hår och smink fixat. Hon gick bort mot bussen och jag vände mig mot Scooter.
” Så hur går allt det här till da ” frågade jag och Scooter började förklara att vi först skulle spela in min scen när stor på gatan och sjunger. Sen skulle vi bara spela in dom delar som Delian är med i i ordning. Så att kyss scenen är det sista vi spelar in.

 

Delians perspektiv 

Jag gick bort till bussen Scooter pekat att jag skulle gå till. När jag kom närmre hörde jag folk som ropade på varandra att skynda sig och fixa det eller fixa det. Jag gick lite försiktigt in i bussen och såg att Pattie satt vid ett litet bord med en data framför sig. Jag gick fram till henne och hon höjde blicken.
” Hej Delian ” sa hon och gav mig en kram och satte sig igen.
” Hej, vet du vart jag ska fixa mitt smink och hår ” frågade jag och Pattie pekade bort mot tre tjejer som stog framför en spegel och sminkade sig lite. Jag gick bort mot dom och chokades över hur mycket smink och hår produkter som låg på deras bord.
” Ursäkta jag skulle gå hit för att bli fixad ” sa jag och det tog en liten stund innan dom vände sig mot mig. Dom log stort mot varandra och utan att säga ett ord till mig drog dom ner mig i en stol framför spegeln. Dom började fixa med mitt hår och ansikte och jag slöt bara ögonen. Jag älskade verkligen när folk höll på att fixa med ens hår. Dom pratade om något jag inte orkade lyssna på för det handlade om något skvaller om någon kändis. Men dom fick min uppmärksam het när jag hörde mitt och Justins namn i samma mening.
” Så tror ni att Justin lagt in sin lila move på henne än ” viskade dom men dom var inte särskilt bra på det. Göra sitt lila move med mig, vad pratade dom om. Jag öppnade ögonen och kollade på dom i spegeln. Dom stog en bit bakom mig och pratade.
” Är jag klar eller ” frågade jag och dom ryckte till.
” Eh ja du kan gå bort till bussen bredvid så att du kan byta om ” sa dom och fortsatte sitt lila pratande. Jag gick bort till bussen dom sa att jag skulle gå till. Så fort jag kom in slängde sig Ryan Good över mig och jag hälsade glatt på honom.
” Så du är alltså tjejen Justin har pratat så mycket om ” sa han och jag skrattade. Det verkade som om Justin har pratat om mig med många personer.
” Så nu får vi på dig dina kläder ” sa han och började fösa mig mot en badrum där det hängde massa kläder som jag skulle ha. Dom hade till och med extra kläder fall jag skulle ramla eller något och klänningarna gick sönder . Jag drog på mig kläderna och gick och ställde mig framför spegeln. Mitt hår föll i lockar runt mitt ansikte och ner över mina axlar och rygg. 

                                           

Luggen hade dom bara plattat till och låtit den hänga. Dom hade bara dragit på lite smink för att det skulle se naturligt ut och mina kläder var fantastiska. Jag gick ut till Ryan igen och han log stort mot mig när jag kom ut.
” Haha mina kläder ser även bättre ut på dig, men nu måste du sticka dom väntar på dig ” sa han och jag tackade honom lite snabbt innan jag gick med snabba steg bort till Justin och Scooter som stog och pratade.

Justins perspektiv

Allt hade flutit på bra och nu var det bara den sista scenen kvar. Musiken började spelas och jag började gå framåt med Delian framför mig. Vi ställde oss under misteln och jag la armarna runt hennes midja.
Jag kollade in i hennes ögon och log. Jag lyfte upp mina armar och la dom på hennes kinder. Jag lutade mig framåt och skulle precis trycka min läppar mot hennes då hon släpper taget om min nacke och börjar skratta. Jag kollade oförstående på henne och hon pekade på något bakom mig. När jag vände mig om förstod jag direkt vad det var hon skrattade åt. Ryan hade ramlat på något och fått Scooter med i fallet. Delian lyckades efter ett tag sluta skratta och vi fick börja om med scenen igen. Vi kom fram till misteln igen och jag la armarna runt hennes midja igen. Hon la upp armarna runt min nacke och lekte lite med mitt hår med ena handen. Jag la upp händerna på hennes kinder och lutade mig framåt. Den här gången drog hon sig inte undan så jag tryckte mina läppar löst mot hennes.
” Så ja bara lite till du vill ha henne Justin ” var det någon i publiken som sa och nu var det min tur att börja skratta. Delian kollade roat på mig och jag kollade surt bort till där ljudet kom ifrån.
” Förlåt Justin men vi försökte bara hjälpa till ”
” Okej men från och med nu så håller alla tysta och inte gör något klumpigt så att vi börjar skratta ”
” Ajaj kapten ” sa dom och jag suckade. Visst jag vill verkligen kyssa Delian men inte under dom här omständigheterna.

Delians perspektiv

Vi har försökt tjugo fyra gånger med den här scenen utan att ha lyckats. Det har vart att någon skrattar, någon saknas, ramlar, glömt att starta kameran och nu senast att misteln hade ramlat ner på mig och Justin. Tjugofyra gånger, jag hade inte kysst Justin alla gånger men i alla fall femton gånger och det skulle bli minst en gång till. Musiken började spelas och vi gick bort och ställde oss under misteln ännu en gång. Justin la sina händer runt min midja och jag la mina armar runt hans nacke. Jag lekte lite med hans hår med min högra hand. Jag kollade in i hans ögon och han la sina händer på mina kinder. Han lutade sig fram och trycke sina läppar mot mina. Vi lutade oss bakåt innan vi åter igen tröck våra läppar hårt mot varandra.

                                      

Vi stog så en stund till direktören ropade att vi var klara och jag lutade mig bakåt. Jag kollade in i Justins ögon släppte taget om hans nacke. Han tog bort sina händer från mina kinder och bakade ett steg.
” Det här var ju kul, det tog ju bara typ tjugo gånger ” sa Justin och jag skrattade.
” Om man ska vara exakt tog det tjugofem gånger ” sa jag och han kollade chokat på mig.
” Okej det var ju ganska mycket försök. Förresten vill du skjuts till hotellet ” frågade han och jag log. Jag hoppas att våran vänskap inte kommer att förstöras på grund av det här.
” Visst jag ska bara byta om till min egna kläder ” sa jag och sprang bort till bussen där jag hade alla mina kläder. Jag drog på mig mina kläder och fixade till håret lite innan jag gick ut till Justin som stog och väntade lutande emot bussen.
” Ska vi åka da ” sa jag och han kollade upp på mig. Vi gick bort till hans bil och sa hej då till alla som vi gick förbi. Vi satte oss i bilen och Justin började köra mot hotellet. När vi kom fram till hotellet följde Justin med mig till min dörr. Jag lutade mig mot dörren med ryggen och Justin ställde sig framför mig. Han satte händerna på varsin sida av mitt huvud med en duns på dörren. Jag kollade in i hans ögon en lång stund innan han började luta sig framåt. När det bara var någon millimeter mellan våra läppar öppnades dörren och jag ramlade bakåt och landade med Justin över mig. Jag kollade upp på Melli som stog och kollade chokat på mig och Justin som låg på golvet. Justin reste på sig och sträckte fram en hand mot mig. Jag tog tag i hans hand och han drog upp mig på fötter.
” Vi syns imorgon ” sa Justin och jag nickade bara till svar. Jag stängde dörren efter honom när han hade gått och slängde mig sedan på min säng. Jag kände att Melli satte sig på min säng och jag kollade upp på henne. Hon kollade på mig med typ världens största leende.
” Du har kysst Justin utanför videon också eller hur ” sa hon och petade lite på min arm.
” Nej men kanske om du inte hade öppnat dörren så att vi ramlade ner på golvet ”
” Förlåt jag visste inte. Men nu måste du berätta hur det gick med videon ”
” Det gick väll bra, jag kan ju inte riktigt klaga ” sa jag och log åt tanken på hur många gånger Justins och mina läppar var hårt tryckta mot varandra.
” Så hur bra är han på att kyssas ” frågade Melli och jag satte mig upp med ryggen mot väggen.
” Han är väll okej ” sa jag och hon kollade lite fundersamt på mig.
” Han kan inte bara vara okej med dom där perfekta läpparna ” sa Melli och jag skrattade.
” Jag vet inte, det var inte riktigt det jag tänkte på när jag hade mina läppar mot hans ”
” Vad tänkte du på da, hur mycket mer du skulle vilja ha av honom ”
” Nej att scenen skulle gå helt igenom utan att något gick fel ” ljög jag och hon kollade chokat på mig.
” Varför vill du att det bara skulle ta slut, jag trodde du gillade honom ”
” Jo det gör jag men efter tjugofyra gånger är man trött på att göra samma sak om och om igen ”
” Fick du kyssa Bieber tjugofyra gånger ” frågade hon och kollade stor ögt på mig.
” Nej sexton gånger men vi behövde tjugofem försök totalt på den scenen ” sa jag och suckade.
” Oh stakars lila Delian som fick kyssa världens hetaste levande person som finns ” sa hon sarkastiskt och jag skrattade åt henne. Jag gick in i badrummet och tvättade bort sminket. Jag satte upp mitt hår i en stor bulle och satte på mig ett par mjukis shorts och en stor pösig magtröja. Jag gick ut och la mig ner i  min säng. Mina tankar gick in på Justin och hans läppar hårt tryckta mot mina och jag somnade med ett leende på läpparna. 


Så nu är kapitel 23 uppe och jag hoppas att jag hinne rlägga upp ett till idag men vi får se.
Men vad tror ni händer nu? hur kommer deras vänskap påverkas av videon?
Felicia och Linn nu kom sprutet som ni ville ha också ;D

Kommentera


Kommentarer
Postat av: Felicia

Haha, jaa!

Perfekt! :))

2012-01-29 @ 18:42:08
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Linn

Yeeeeeey!!!! Vattnet sprutade!

2012-01-29 @ 19:26:37
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback